Vi bygger trægulve mellem gulve, konstruktionsteknologi

Trægulve mellem gulv anvendes normalt i lav privat byggeri af huse af træ, mursten eller skumblokke. Trægulve har en række fordele: De gør bygningen tungere, de kan uden at tiltrække tungt udstyr, have tilstrækkelig styrke og en acceptabel pris.

Valg af materiale til trægulve

Trægulve er arrangeret med et spænd på højst 8 meter. Bjælker fra en bar med et tværsnit fra 50x150 til 140x240 mm eller en barked log af den tilsvarende diameter anvendes som hovedleje strukturer. Strålens trin bestemmes ved beregning og er normalt fra 0,6 til 1 meter. Til fremstilling af bjælker tager kun nåletræsarter af træ - deres styrke, når de arbejder på en bøjning, er betydeligt højere end hårdttræets. Logge eller tømmer til bjælker skal tørres grundigt i luften under et baldakin. Når du tænder med en økseakse, skal bjælkerne klare en klar, klar lyd. Længden af ​​bøjlerne skal være sådan, at de fast hviler i mursten eller loggen.

Ud over bjælker at udføre interfloor lofter brug:

 • Cranialstænger med en størrelse på 50x50 mm - de er fastgjort til den nederste del af bjælkerne på begge sider, og loftet på underetagen er hemmed til dem;
 • Stueetage underetage. Til disse formål kan du tage ethvert bord, herunder uplaneret;
 • Ovenpå gulvplanker - planet rillet plank;
 • Isolering. Det er bedre at bruge mineralplader eller rullet materiale som opvarmning i trægulve, da fiberisolering, i modsætning til skumplast, ikke understøtter forbrænding og har gode støjisolerende egenskaber;
 • Hydro- og dampspærrefilm designet til at beskytte isoleringen mod fugtighedsdampfugtighed;
 • Antiseptisk til træ og bitumen mastik, tagmateriale trim;
 • Dekorative gulve og loft.

Teknologien af ​​trægulve mellem gulve

Interfloor bjælker lægges i væggene, normalt under opførelsen af ​​huset, og alt andet arbejde på opførelse af lofter produceret efter konstruktion før afslutning arbejde. Før udførelsen af ​​pladerne er det nødvendigt at beregne belastningen på pladerne, baseret på de opnåede data, vælger bjælkens dimensioner og installationstrinnet.

 1. Gulvbjælkerne i mursten eller blokvæg ledes under lægningen, til dette formål i væggen udfører specielle stikkontakter. Dybden af ​​redenen skal være mindst halvt tykkelsen af ​​væggen, den kan gøres igennem og derefter indlejret med dampgennemtrængelig isolering.

Trægulve mellem gulve, i modsætning til betonplader, skaber ikke en ekstra belastning på fundamentet, og du kan derfor betydeligt reducere omkostningerne ved at opbygge et stærkt fundament. Korrekt udført overlap er stærk nok og holdbar, har gode varme- og lydisoleringsegenskaber, derudover giver naturlige materialer lofter til at "trække vejret".

Overlappende gulv på træbjælker

Der er to muligheder for at arrangere trægulve: på bjælker og på tømmer. Valget af en bestemt metode til udførelse af arbejde afhænger af rummets individuelle karakteristika og præferencerne hos dets ejere. Blandt fordelene ved gulve lavet af bjælker bør det bemærkes det høje niveau af deres styrke og lave omkostninger ved arbejde. På hvordan man bygger gulve på træbjælker, overveje nedenfor.

Indholdsfortegnelse:

Opførelsen af ​​gulvet på træbjælker: beregningerne

Anvendelsen af ​​træbjælker sammenlignet med armeret beton er primært præget af en mere overkommelig pris og let arbejde. Derudover har gulvet næsten samme styrkeegenskaber. Brug af træstrukturer hjælper med at reducere husets samlede vægt og dets belastning på fundamentet.

Blandt fordelene ved gulvbjælker i et træhus bemærker vi:

 • høj holdbarhed og stivhed før belastninger
 • lille vægt i forhold til bjælker af beton;
 • overkommelig pris;
 • Mulighed for selvmontering uden specialiseret teknisk udstyr.

For arrangementet af gulvet på træbjælkerne kræves der ikke specialiseret udstyr, som for at lægge bolde nok til et par personer. Strukturets hovedeleje er en træbjælke. Den har form af en træbjælke, hvis højde er fra ti til tredive centimeter, og tykkelsen er fra syv til tyve centimeter. Det optimale trin med bjælker varierer mellem 65 og 100 cm. For at bestemme bjælkens tværsnit skal du tage hensyn til rummets individuelle karakteristika, bygningens belastning og vægt, spændvidden og andre vigtige faktorer. Udskift træet vil hjælpe sammenhængende træplader monteret på kanten. Brugen af ​​hakkede logs er den mest økonomiske mulighed for at arrangere gulvplader.

For at bestemme tværsnittet af bjælken, der er installeret i et bestemt hus, skal du først bestemme det belastningsniveau, der påvirker det. For at bestemme den samlede belastning tages der hensyn til vægten af ​​overlapningen, belastningen fra personer og beslag, som vil blive installeret på den. Den samlede værdi af den samlede belastning er fire hundrede kilo pr. Kvadratmeter. I forhold til denne værdi bestemmes bjælkens sektion og størrelse af bordet:

Hvis spændingen er cirka 4 m, så med et installationsstrin på 65 cm, skal du have en stråle på 10 x 20 cm. Bemærk at længden af ​​strålen skal være 15 cm længere på hver side for at sikre, at den er monteret i væggen. Det vil sige at bestemme længden af ​​strålen skal tilføjes til 400 cm 30 cm, du får 4,3 m

Korrekt beregning af træbjælker giver dig mulighed for at vælge den optimale størrelse af materialer, som du med fordel kan distribuere belastningen i bygningen.

Lægning af træbjælker udføres i en retning parallelt med hinanden. Samtidig skal intervallet mellem bjælkerne opretholdes på næsten alle områder med undtagelse af skorstensrør og andre strukturelle elementer i gulvet. Intervallet for lægning af bjælker i et hus lavet af træ er omkring en meter. Hvis huset er lavet i henhold til rammeteknologi, reduceres denne afstand til 50 cm. Hvis denne værdi stiger, er der i forhold til bygningens designfunktioner et ekstra element installeret mellem bjælkerne, hvilket forbedrer deres bæreevne.

Hvis der ikke er plads til at fastgøre bjælken i området tæt ved trappeåbningen, skal der installeres en ekstra struktur i form af en træbolt her. Det bliver et sted at installere bjælker. I dette tilfælde kan bjælkerne installeres direkte på bolten eller i den. For at stråler nemt kan modstå de belastninger, der pålægges dem, skal følgende krav overholdes:

 • den optimale værdi af bjælkens højde vil være mindst enogtyvende af dens længde;
 • bjælkens bredde skal være mindst halvdelen af ​​dens højde;
 • Hvis strålen er monteret på loftet, er en tredjedel af dens højde tilstrækkelig.

Med dette forhold er det muligt at vælge den bedste mulighed for bjælker til arrangement af gulve. Hvis monteringen af ​​bjælkerne udføres i området af monteringssporene, skal bjælkens størrelse øges lidt. For at reducere bjælkens tykkelse, såfremt overlapningen er ret lang, er der monteret støttekolonner mellem dem.

Hvis monteringen af ​​bjælker udføres i husholdningsbygninger, garager, hytter eller andre boliger, sænkes gennemsnitsbelastningen og varierer fra 100 til 300 kg pr. Kvadratmeter. I dette tilfælde bør stængernes tværsnit også reduceres.

Hvis du ikke lykkedes at finde den specificerede størrelse af bjælkerne, så er en variant af deres uafhængige konstruktion ved hjælp af konventionelle plader muligt. Samtidig er de stablet i skakordre, der forbinder hinanden med negle.

Ved yderligere opførelse af komfuret og skorstenen i huset skal du overveje, at afstanden mellem den og strålen ikke skal være mindre end tredive centimeter.

Overlappende gulv på træbjælker: funktioner i monteringsbjælker

Fastgørelse af træbjælker udføres direkte på væggen. Hvis loftet er afregnet på loftet, er bjælkerne installeret på vægens sidste krone, lavet af tømmer eller træstammer.

I væggen skal udstyres et hul, som er sammenligneligt i størrelse til strålen. Før installationen skal strålen være foret med slæb. Hvis der er for tynde bjælker, installeres de i væggen i 10-15 cm. I dette tilfælde anvendes den specielle skæremetode. Det er muligt at montere bjælken ved hjælp af en samling kaldet svalehale.

Denne mulighed er egnet til huse, der også er lavet af træ. Til fastgørelse af bjælken i et hus af træ anvendes en trapezformel, og for ekstra styrke er en klemme monteret. I dette tilfælde vil bolten og bjælken være på samme niveau. Den nemmeste måde at installere loftbjælker på er at montere kranestængerne og rette bjælkerne på dem. I dette tilfælde vil stængernes størrelse være ca. 5x5 cm.

Hvis huset er lavet af skjold, så skal der lægges bjælke i væghullet i form af en reden. Hver af enderne af strålen er installeret inde i hullerne. Samtidig skal hver spalte til strålen være på samme niveau. Nestets optimale dybde er ca. 15-20 cm, og bredden mellem bjælken og væggen er ca. 1 cm. Hver ende, der er installeret i reden, er foret med slæb. Dette efterfølges af behandlingen af ​​strålen med en antiseptisk opløsning. Således vil det være muligt at forlænge levetiden og beskytte belægningen fra skimmel og mugg.

Muligheden for at fastsætte slæb med stålankre er muligt. Den ene ende af ankeret er installeret i redenen, og den anden er fastgjort på bjælken med skruer, mens bjælkens længde beregnes således, at den ikke kommer ind i væggen og har en anden længde af loftet.

Hvis huset er lavet af mursten, så vil installationen af ​​træbjælker også kræve opførelse af reden. De er de bærende elementer til at holde bjælker. Prøv at bygge rede så smidigt som muligt. For at indstille bjælkerne på samme niveau er det nødvendigt at nive bunden af ​​reden med en konkret løsning. Efter at den konkrete opløsning er helt tør, er der monteret en tagbeklædning eller tagplade på overfladen, der beskytter træet mod fugt.

Nestens størrelse er 6-10 cm større end bjælkens tykkelse. Afstanden mellem væggen og bjælken skal være ca. tre centimeter. Samtidig er dybden på reden omkring 20-25 cm, men strålen er indstillet til kun 15 cm indeni. Sektioner af træbjælker, der er anbragt i reden, skal gå glip af varm bitumen.

Derefter indpakkes de med tagmateriale eller glassin i to lag. Derefter dækkes resten af ​​strålen med en opløsning med antiseptiske egenskaber. Efter at have lagt bjælkerne i reden, skal de hældes ved hjælp af en konkret løsning, for hvilken knust sten anvendes som aggregat. Justeringen af ​​bjælkerne er flush med væggen.

Overlapper gulvet på træbjælker: træk af gulvet

Den rullende del af loftet er et loft på det rullende gulv. Til gulvbelægning er der flere måder. Ofte er kranestænger med et tværsnit på 4x4 eller 5x5 cm installeret på bjælken. Kranbjælkerne er installeret på en sådan måde, at de skinner med bjælken. Dernæst lægges en trærulle på overfladen af ​​stængerne i form af træplader, hvis tykkelse er fra 10 til 20 cm. Samtidig bør der ikke være huller mellem pladerne. Udskiftning af pladerne vil hjælpe den færdige skærm af træ eller almindelig krydsfiner. For at udstyre et lige loft på underetagen er gipsplader eller krydsfiner installeret oven på hjulet.

Ved hjælp af en anden måde at installere en spole, er det muligt at øge loftområdet markant, hvis det ikke er stort nok. Stænger installeres på en træbjælke med en sektion på 4x4 cm. Der er lagt en spole på dem, og dens installation udføres vinkelret på bjælkerne. Dette følges af installation af arkivering i form af plader, hvis tykkelse er den samme som for de tidligere installerede stænger.

Derudover benyttes også en stang, hvis tykkelse er fra 6 cm. Kranbjælkerne er installeret på bjælken, hvis tværsnit er 4x4 eller 5x5 cm. Derefter følger processen med at lægge stangen. Samtidig er de forbundet ved kvartemetoden ved hjælp af en udskåret rille i baren. Tykkelsen af ​​træet afhænger af bjælkens højde, de skal være placeret på samme niveau. I dette tilfælde udfører linjen funktionen og rulle og arkivering. Desuden hjælper udskiftningen af ​​kranestængerne med at fremstille monteringssporet inde i bjælken. I nogle tilfælde forbliver bunden af ​​bjælkerne åbne og uforarbejdede. Denne metode er relevant, når den bruges i et landestilværelse.

Enheden af ​​gulvet på træbjælker: Teknologi ydeevne

Det følgende er processen med at arrangere gulvet på træbjælkerne. Til at begynde med er der på hver af bjælkerne søjler sat i forhold til hvilken overfladen af ​​gulvet er dannet. Denne fase involverer implementeringen af ​​passform gulv og konstruktion af en grov belægning. Derfor er det tilladt at bruge et ikke-planet bord i arbejdet, men det skal være dækket af beskyttende materialer og imprægneringer.

Dette efterfølges af arbejde med vandtæt gulve. Den bedste mulighed er at bruge en ler-sand mørtel, der har konsistensen af ​​kittet. En anden mulighed for at udføre vandtætningsarbejder er brugen af ​​tagbeklædning. Med sin hjælp er det muligt at levere vandkvalitet af høj kvalitet, som ikke tager meget plads. Herefter følger processen med at sikre varmeisolering. De mest populære materialer til udførelse af disse værker er at bruge:

 • slagge, hældt mellem stængerne;
 • mineraluld;
 • skumplast;
 • nepopolistirola;
 • savsmuld eller ekspanderet ler.

Den mest populære isolering til træbjælker på gulvet er mineraluld. Den har høj varmeisolerende evner, har en lang levetid, er modstandsdygtig over for gnavere og er temmelig antiseptisk.

Mineraluld er installeret på en sådan måde, at den passer godt til gulvfladen. Derefter installeres en dampspærre, da dette materiale er ustabilt til fugt, der kan komme igennem et trægulv.

Yderligere handlinger er relateret til arrangementet af det færdige gulv. Det er muligt at installere det direkte på bjælkerne, men det bedste er at forudinstallere systemet fra lagret. For det første vil yderligere plads og ventilation blive udstyret under gulvet, og for det andet vil støjniveauet fra trægulvet blive reduceret betydeligt.

Derudover er muligheden for at opbygge et flydende trægulv muligt. Opvarmet gulv på træbjælker er præget af tilstedeværelsen af ​​stiv fiksering på væggens overflade. Derudover har han fremragende lydisoleringsegenskaber og et lavt niveau af squeak. Som færdiggørende færdiggørelsesmateriale til at arrangere betongulv på træbjælker anvendes planet gulv, spånplade, laminat, parketbræt eller linoleum.

Sådan laver du interfloor trægulve i huse af mursten og træ

Overlapningen er et af elementerne i huset, der bygges, hvilket i høj grad påvirker bygningens styrke. Afhængigt af materialet er de træ og armeret beton (monolitisk, præfabrikeret, præfabrikeret monolitisk). Til fremstilling af konstruktionselementer i privat lavkonstruktion vælges ofte træstænger, brædder eller stænger, da opførelsen af ​​trægulve er mindre arbejdskrævende under installationen og kan udføres uden særlige færdigheder.

indhold

Udvælgelse af materialer efter træ og størrelse ↑

Når der opbygges et privat hus, når en overflade af træbjælker bygges med egne hænder, afhænger succesen af ​​en virksomhed i høj grad af rigtigheden af ​​valget af byggemateriale. Stænger, som er rygraden i hele strukturen, opfatter ikke kun deres egen vægt - de er under pres fra gulvens masse, de er påvirket af driftsbelastninger.

Hvad skal man overveje, når man vælger tømmer ↑

Til sådanne formål anbefales det at vælge savetræ eller lerkræ, da sådant materiale har den bedste styrke i forhold til hårdttræ. Stænger, brædder eller brædder skal være tørre - fugtighed på højst 14% er tilladt. Normalt erhverver tømmer sådan fugt i et år, når de rette opbevaringsforhold skabes.

Bjælker skal ikke have et stort antal knuder, det er tilrådeligt at afvise skoven, som har udtalt skråhed eller bøjning - fibrene skal placeres langs baren eller bordet. Det er godt, hvis tømmeret blev behandlet med et antiseptisk middel og en sammensætning, der øger brandsikkerheden af ​​træ.

Udvælgelse af stænger eller logfiler i størrelse ↑

Afhængigt af hvor trægulve anvendes, er det nødvendigt at vælge mellem stænger eller brædder i henhold til sektionens størrelse, som bygger på pålideligheden. Hvis der opbygges et interfloor-sted, stilles de samme krav på sektionen, og når loftet bliver bygget, kan bjælkens tykkelse være mindre. Valg af materialet, du kan følge bordene, gør det muligt at beregne tværsnittet af de brædder, logs eller logs der bruges.

Selv om du ikke kan tage den øgede værdi af belastningen på gulvene, hvis rummet ikke er planlagt at placere en stor mængde møbler eller andre interiørtyper. I dette tilfælde hjælper en anden tabel, som hjælper med at vælge tværsnit af bjælkerne under hensyntagen til belastningen på gulvet i rummet.

Forberedelse af stænger eller plader til lægning ↑

Korrekt valg af materialet, fortsæt til installationen af ​​gulvbelægning. Korrekt fremstillet trægulv i huset giver styrken af ​​hele rammen af ​​strukturen, og for dette er det nødvendigt at måle bjælkens længde og kalibrere dem ordentligt.

Af det materiale, der vælges af sektionen, fremstilles bjælker med en nøjagtig størrelse, herunder "lager" -afstanden, som vil spille rollen som understøttelse af strukturen på de bærende vægge. Det er nødvendigt at bruge mindst 10 cm af en stang til understøtning, og mindst 2/3 af vægtykkelsen bruges som en støtteplatform.

Længden af ​​spændingen, hvor loftet ligger, må ikke overstige 6 m for sikkerhed. Den ideelle overlapningsafstand skal være 4-5 m. struktur.

Ved beregning af det trin, med hvilket de forberedte søjler eller brædder er placeret, er det nødvendigt at anvende de data, der er reflekteret i SNiP 2.01.07-85. Ifølge dette dokument skal du styres af følgende værdier af tilladt totalbelastning:

 • til interfloor overlappings, herunder kælder 350-400 kg / m²;
 • til et ikke-lastet loftsrum 130-150 kg / m²;
 • til brugt loftrum op til 250 kg / m².

For at kunne distribuere benene korrekt kan du bruge trinberegningstabellen, som gør det muligt at overlappe anden etage på træbjælkerne, der er tilstrækkeligt holdbare.

Teknologien til installation af trægulve ↑

Bjælker skal omhyggeligt fordeles, idet de har strengt vandret og parallelt med hinanden. Afstanden mellem placering af stænger eller planker skal være den samme over hele området.

Den tilladte afbøjning af gulvet må ikke overstige 1/350 af strålelængden, dvs. længden af ​​afbøjningen må ikke være mere end 10 mm pr. 3,5 m længde af strålen. Hvis spændingen er stor, og tværsnittet for at skabe den nødvendige styrke ikke er nok, kan du installere lodrette søjler og bygge yderligere lejevægge. Ved installation af ekstra kolonner eller bærende vægge anvendes specielle perforerede fastgørelsesdele.

I kontaktsteder med sengens understøtningselementer skal du lægge isoleringsmaterialer, som f.eks. Dæmperbåndet. Du kan bruge flere lag gummi eller lak gummi, som også tjener som vandtætning.

Ofte begyndte de at anvende specielle beslag af perforeret metal, hvilket gør det muligt at udføre bjælkenes ende-til-ende med støttevæggen, samlede led af tværstænger og korte stænger. For eksempel bliver det klart, hvordan man overlapper anden sal med en åbning til placeringen af ​​en trappe eller en passage til en skorsten.

En sådan forbindelse har visse fordele:

 • Den T-formede knude adskiller sig i pålidelighed;
 • installationen sker hurtigt og uden at skære sædet i bjælken ned, hvilket bevarer strukturens styrke;
 • i væggen er der ikke behov for at oprette et hulrum til stopstrålen, hvilket ikke bringer vægens isolerende egenskaber i fare;
 • det bliver muligt at anvende bjælker af kortere længde end åbningsbredden er lukket.

Derefter fastgøres til de installerede gulvplader med de nødvendige lag af isolering. Antallet af isoleringslag og typen af ​​anvendte materialer afhænger af typen af ​​overlapning.

Typer af trægulve ↑

Husene har en kælder og loftsrum, og uddanner ofte loftsrummet. På dette afhænger den type overlapning, som i forskellige tilfælde er forskellige krav pålagt.

Der er følgende opdeling af bærende vajer efter type:

 1. Interfloor overlappende, som ikke kræver god isolering, da det adskiller boligområder. Hovedkravet er god lydisolering.
 2. Loftet, der adskiller sig fra loftet på loftet. Afhængigt af det opvarmede loft (loftet) eller i rummet under taget er der ingen varme, gulvet er lavet af det nødvendige isolerende materiale. Men der kræves et lag af dampspærre, hvilket forhindrer dannelsen af ​​kondensat.
 3. Kælder eller kælder, der tjener som grænsen mellem kælderen. Her er i første omgang isoleringen, afkøling af kulden, der kommer nedenfra.

Afhængig af kravene til gulvbelægningen tilsættes lag af isolering, dampspærre eller lydisoleringsmaterialer til en vis tykkelse.

Funktioner af opførelsen af ​​gulve i et murstenshus ↑

Hvis vaulten er monteret på stenmurene, er det nødvendigt at pakke enderne af bjælkerne med tagfilt eller behandle dem med harpiks og sikre vandtætning. Åbningen i væggen, der bruges som støtte til bjælkerne, der understøtter trægulve mellem gulvene i murstenen, er skabt så stor, at der er et hul for ventilation. Dette vil undgå dannelse af kondensat og spare træ fra ødelæggelse længere.

Proceduren for montering af egne hænder:

 1. Ved at bygge et hus, ikke glemme at installere bjælker, i væggene i den krævede højde, er der arrangeret nicher med en dybde på 15 cm til 20 cm. Det er især bekvemt at skabe nicher til at bygge vægge lavet af dobbelt silicat mursten.
 2. Før installationen trimmer du enderne af logfilmene i en vinkel på 60 ° -70 ° for at forbedre ventilationen efter installationen, gør yderligere behandling af særlige forbindelser.

Installationsregler i et træhus ↑

Det afhænger af, hvilket materiale bygningen er bygget af, hvordan man overlapper gulvene i huset. Ved opførelsen af ​​bygninger med trævægge er der også visse nuancer.

Installationen af ​​træ fra træ er lavet af egne hænder i henhold til de særlige fyrtårne ​​- de ekstreme slynger er oprindeligt monteret og orienterer til hvorefter de mellemliggende slynger løsnes. Ved fastsættelse af de ekstreme bjælker skal der tages højde for, at de ikke skal være placeret tættere end 5 cm på nærmeste væg. Brug dette mellemrum, læg et lag isolering.

Nicher til støtte kan ikke udarbejdes på forhånd - i de byggede vægge, ved hjælp af en elektrisk eller motorsav, skærer de nødvendige riller.

Fased installation af gulvet i et træhus:

 1. Før installationen skæres enderne i en vinkel på 60 ° -70 ° for at forbedre ventilationen efter installationen, og yderligere behandling udføres med specielle forbindelser.
 2. Efter behandling af enderne af stængerne med bitumen og indpakning af tagmaterialet, sæt dem i en niche. Begynd med at lægge med ekstreme bjælker, fortsæt med at lægge mellemliggende med at kontrollere det vandrette positioneringsniveau.
 3. I processen med at lægge hver tredje eller fjerde bjælke er fastgjort til væggen ved hjælp af forankringsbolte eller andre fastgørelsesanordninger, f.eks. Beslag.
 4. Derefter løser de stængerne 50x50 eller 40x40 vinkelret på pladerne og forbereder kassen til montering af træplader.
 5. Top sydede ruvejer, der ikke bruger planlagte brædder eller træplader.
 6. Gennemførelse af overlappning, spik arkmaterialet eller lyspladerne nedenunder.
 7. Et isolerende lag er fastgjort på undergulvet og udfører i hvert tilfælde en bestemt opgave. Hvis en overlapning af 1. sal er udstyret, er det nødvendigt at lægge et varmeisolerende lag for at beskytte det mod kulde fra kælderen. Og når gulvet er lagt på 2. sal, er det nok at sikre god lydisolering.
 8. På toppen af ​​isoleringen snerper de, hvorpå de planlagte gulvbrædder fastgøres. I stedet for brædder kan du bruge OSB-pladen.
 9. Det endelige toplag kan være linoleum, keramisk flise, laminat eller parket.

Opførelse af interfloorvalv i hus af beton ↑

Hovedtræk er, at luftbeton med alle sine positive egenskaber ikke har tilstrækkelig styrke. På grund af dette anbefales det ikke at opbygge bygninger med mere end to etager fra almindelig luftbeton.

Trin-for-trin instruktion om installation af et hvælving i luftbeton ↑

Til installation af gulvbelægning mellem gulve, især når det er nødvendigt at montere loftet på 2. sal i et hus af luftbeton, skal du forberede en forstærket støtte fra det armerede betonbælte, der ligger rundt om bygningen eller lokalerne.

Gør-det-selv-arbejdsstadier:

 1. Enderne af bjælkerne skal saves i en vinkel på 60 ° -70 °, hvilket skaber et ekstra hulrum til ventilation efter installation.
 2. Herefter er stængerne i stedet for kontakt med væggen indpakket med tagfilt, hvilket forhindrer slid på understøtningsstrukturen. Sluten skal stå åben for at fjerne fugt fra træet under ventilationen.
 3. Oprettelse af en niche til at lægge ned, du skal beregne deres størrelse, så afstanden mellem træet og væggen ovenfor var mindst 50 mm. Efter ligning af bjælkerne er isolering anbragt i dette hul, for eksempel mineraluld.
 4. Installation begynder med de ekstreme stænger, montering af loftet på træbjælkerne. Derefter installeres det mellemliggende sleg, kontrollerer installationen på byggeniveau.
 5. Bjælkebue er fastgjort til det forstærkede bælte ved hjælp af metalhjørner, pinde eller specialplader.
 6. Det næste skridt er installation af brædder og stænger fastgjort i bunden af ​​bjælkerne.
 7. Efter fastgørelsen af ​​det nederste lag fordeler strukturerne det isolerende lag og vælger dets egenskaber afhængigt af typen af ​​overlapning - der giver varmeisolering, forbedrer lydisolering eller vandtætning.

Afslutningsarbejder og anbefalinger ↑

Til sidst lægges lag på toppen, hvor der er monteret et færdigt gulv. Den nederste del af taget er også raffineret, kappe clapboard, fiberboard, krydsfiner eller andet efterbehandling materiale.

Af alle typer gulve af træ er mere foretrukne, når man bygger et hus alene - trægulvskonstruktioner kræver mindre omkostninger og er ikke særlig arbejdskrævende. Ved hjælp af tømmer kan du bygge gulve af enhver art - interfloor, loft eller kælder (jord). Det er kun nødvendigt at beregne belastningen korrekt og vælge tømmeret korrekt til konstruktion, hvilket sikrer styrken og holdbarheden af ​​konstruktionen.

Opførelse af trægulve mellem gulve: detaljeret konstruktionsteknologi

Under opførelsen af ​​private lavhuse huse af træ, betonblokke eller klodser mellem gulvene rejste oftest trægulve. Disse strukturer har i sammenligning med alternative betonplader flere fordele. Trægulve overbelaster ikke væggene, mens installation ikke kræver involvering af løfteudstyr. Derudover har de høj styrke, holdbarhed og rimelig pris. Installation af sådanne lofter er ret simpelt, så mange hjemmestere gør det selv.

Gulvstruktur

Grundlaget for trægulve er bjælkerne, der holdes på lejemuren og tjener som en slags "fundament" for resten af ​​de strukturelle elementer. Da bjælkerne i driften af ​​overlapning bærer fuld belastning, skal der især tages hensyn til deres korrekte beregning.

Til bjælker bruger de normalt fast eller limet lamineret tømmer, logs og nogle gange - brædder (enkelt eller fastgjort i tykkelse med negle eller hæfteklammer). For overlapninger er det ønskeligt at bruge barberbjælker (fyr, lærk), som kendetegnes ved høj bøjningsstyrke. Hardwood boards fungerer meget mere fleksibelt og kan deformere under belastning.

Udkastskort (OSB, krydsfiner) fastgøres til loftbjælkerne på begge sider, på toppen af ​​hvilke de syr frontdækslet. Nogle gange er gulvet på anden sal lagt på bjælkerne, som er fastgjort på bjælkerne.

Det er værd at huske, at træloftet på siden af ​​første sal bliver loftet og på siden af ​​anden sal (loftet, loftet) - gulvet. Derfor er gulvets overdel beklædt med gulvmaterialer: et hylster, laminat, linoleum, tæppe mv. Den nederste del (loft) - klapbræt, gipsvæg, plastpaneler mv.

På grund af tilstedeværelsen af ​​bjælkerne er der dannet et mellemrum mellem trækpladerne. Det bruges til at tilføje overlap til yderligere egenskaber. Afhængigt af formålet med anden etage ligger mellem bjælkets bjælker isolerende eller lydisolerede materialer, der er beskyttet mod fugt ved vandtætning eller dampspærring.

I tilfælde af at anden sal er et ubeboet loft, der ikke vil blive opvarmet, er termisk isolering nødvendigvis lagt i loftets opførelse. For eksempel basaltuld (Rockwool, Parock), glasuld (Isover, Ursa), skum mv. Under isoleringslaget (fra siden af ​​det første opvarmede gulv) er der placeret en dampspærrefilm (asfalt, polyethylen og polypropylenfilm).

Hvis EPS, som ikke absorberer vanddamp, blev anvendt som termisk isolering, kan dampbarrierefilmen fra "kagen" udelukkes. Over varmeisolerende eller lydisolerede materialer, der absorberer og kan forringes af fugt, læg et lag af en vandtætningsfilm. I tilfælde af at udelukkelsen af ​​atmosfærisk fugt på loftet var afsluttet, kunne isoleringen ikke beskyttes af vandtætning.

Hvis anden sal er planlagt som opvarmet og boligareal, behøver gulvets "tærte" ikke yderligere varmeisolering. For at reducere virkningen af ​​støj, der vil opstå, når folk bevæger sig langs overlapningen, lægges der et lydtæt lag mellem bjælkerne (normalt bruges de sædvanlige varmeisolerende materialer).

For eksempel basaltuld (Rockwool, Parock), glasuld (Isover, Ursa), skumplast, lydabsorberende ZIPP-paneler, lydisolerede membraner (Tecsound) osv. Ved anvendelse af materialer, der kan absorbere vanddamp (basaltuld, glasuld), er der placeret en dampspærrefilm mellem stueetagen og lydisolatoren, og vandtætningen placeres oven på lydisolatoren.

Bjælkefastgørelse til væggen

Gulvbjælker kan tilsluttes til vægge på flere måder.

I mursten- eller tømmerhuse glider bjælkens ender ind i riller ("rede"). Hvis der anvendes stænger eller stænger, skal bjælkens dybde være mindst 150 mm, hvis brædderne - mindst 100 mm.

De dele af bjælkerne, der kommer i kontakt med væggene i "reden" er vandtæt, indpakning dem med to lag tagmateriale. Enderne af bjælkerne skæres ved 60 ° og efterlades uisoleret for at sikre fri vejrtrækning.

Ved anlægget i "reden" mellem bjælken og væggen (fra alle sider), er der ventiler på 30-50 mm, der er fyldt med varmeisolering (slæb, mineraluld). Strålen understøttes på bunden af ​​rillen gennem et antiseptisk og hydroisoleret træplank med en tykkelse på 30-40 mm. Siderne af sporet kan fyldes med ruder eller dækkes med cementmørtel til 4-6 cm. Hver femte stråle er desuden fastgjort til væggen ved hjælp af et anker.

I træhuse er bjælker begravet i rillerne af væggene mindst 70 mm. For at forhindre rystelser lægges der vandtætningsmaterialer mellem sporets vægge og bjælken. I nogle tilfælde skæres bjælkerne ind i væggene, gør svalehalefuger mv.

Strålerne kan også monteres på væggen ved hjælp af metalstøtter - stålhjørner, klemmer, beslag. De er forbundet med vægge og bjælker med selvskærende skruer eller træskruer. Denne monteringsmulighed er den hurtigste og mest teknologiske avancerede, men mindre pålidelige end ved placering af bjælker i vægsporene.

Beregning af gulvbjælker

Ved planlægning af gulvkonstruktionen skal vi først beregne grundstrukturen, det vil sige længden af ​​bjælkerne, deres antal, det optimale tværsnit og afstanden. Dette afgør, hvor sikker din overlapning vil være, og hvor meget belastning det kan modstå under driften.

Strålelængde

Bjælkens længde afhænger af bredden af ​​spændingen, såvel som metoden til fastsættelse af bjælkerne. Hvis bjælkerne er monteret på metalstøtter, vil deres længde være lig med bredden af ​​spændingen. Når de indlejres i vægernes riller, beregnes bjælkens længde ved at summere spændingen og dybden af ​​strålens to ender ind i spalterne.

Beam position

Afstanden mellem bjælkernes akser holdes i området 0,6-1 m.

Antal bjælker

Beregningen af ​​antallet af bjælker udføres som følger: planlægge at placere de ekstreme bjælker i en afstand på mindst 50 mm fra væggene. De resterende bjælker placeres jævnt i spændingsrummet i overensstemmelse med det valgte interval (trin).

Stråle sektion

Bjælker kan have en rektangulær, firkantet, cirkulær, I-sektion. Men den klassiske version er stadig et rektangel. Ofte anvendte parametre: højde - 140-240 mm, bredde - 50-160 mm.

Valget af strålesektionen afhænger af dets planlagte belastning, spændvidde (langs rummets korte side) og stråleplaceringsintervallet (tonehøjde).

Belastningens belastning beregnes ved at summere egenvægtens vægt (for gulvflader - 190-220 kg / m 2) med den midlertidige (driftsbelastning) (200 kg / m 2). For de betjente gulve antages lasten normalt at være 350-400 kg / m 2. For loftet gulve, der ikke betjenes x, kan du tage en mindre belastning op til 200 kg / m 2. Særlig beregning er nødvendig, hvis der forventes betydelige koncentrerede belastninger (f.eks. Fra et massivt bad, pool, kedel osv.).

Bjælkerne er lagt langs en kort spids, hvis maksimale bredde er 6 m. Ved et større spænding er bjælkningens ujævnhed uundgåelig, hvilket vil føre til deformation af strukturen. Men i denne situation er der en vej ud. For at understøtte bjælkerne på et bredt spænd, opret kolonner og understøtninger.

Strålens tværsnit afhænger direkte af spændvidden. Jo større spændingen er, jo mere kraftfulde (og holdbare) stråle skal du vælge at overlappe. Det ideelle span for overlappende bjælker er op til 4 m. Hvis spændene er bredere (op til 6 m), skal du bruge ikke-standardbjælker med en øget sektion. Højden af ​​sådanne bjælker skal være mindst 1 / 20-1 / 25 af spændingen. For eksempel, med en spænding på 5 m, er det nødvendigt at bruge bjælker med en højde på 200-225 mm og en tykkelse på 80-150 mm.

Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at udføre stråleberegningerne uafhængigt. Du kan bruge færdige tabeller og diagrammer, der angiver afhængigheden af ​​bjælkens dimensioner på den opfattede belastning og bredden af ​​spændingen.

Efter udførelsen af ​​beregningerne kan du fortsætte til enheden overlapper hinanden. Overvej hele processen, begyndende med fastgørelse af bjælkerne på væggene og efterbehandling med overfladebehandling.

Trægulvteknologi

Trin # 1. Montering af gulvbjælker

Ofte er bjælkerne installeret ved at placere dem i sporene på væggene. Denne mulighed er mulig, når loftet installeres i hjemmet.

Installationsprocessen i dette tilfælde er som følger:

1. Bjælker dækket af antiseptika og flammehæmmere. Dette er nødvendigt for at reducere trækstrukturenes tendens til at rådne og give brandsikkerhed.

2. Enderne af bjælkerne skæres i en vinkel på 60 °, farvet med bitumenmastik og indpakket i tagpapir i 2 lag (til vandtætning). Samtidig skal enden forblive åben for fri vanddamp gennem den.

3. Start installationen med installationen af ​​to ekstreme bjælker, som er placeret i en afstand af 50 mm fra væggene (minimum).

Stænger starter i "nest" ved 100-150 mm, hvilket efterlader ventilationsgabet mellem træ og vægge på mindst 30-50 mm.

4. For at styre bjælkens vandrette stilling placeres et langt bord på kanten af ​​det øvre plan på kanten og et bobniveau over det. For at justere bjælkerne på niveauet skal der anvendes trædyser af forskellig tykkelse, som er placeret i den nederste del af rillen på væggen. Dies skal forbehandles med bitumen mastik og tørres.

5. For at eliminere strålens knæk og blokere adgangen til kold luft, er hullet fyldt med mineralisolering eller slæbning.

6. Læg resten, mellemliggende bjælker på det lagt kontrolkort. Teknologien for deres etablering i murens rede er den samme som ved installationen af ​​de ekstreme bjælker.

7. Hver femte stråle er desuden fastgjort til væggen med et anker.

Når huset allerede er bygget, er installationen af ​​bjælker til gulv lettere at udføre ved hjælp af metalstøtter. I dette tilfælde er installationsprocessen som følger:

1. Bjælker er imprægneret med flammehæmmere og antiseptika.

2. På væggene, på samme niveau, i overensstemmelse med det beregnede trin af bjælkerne, er understøtninger (vinkler, klemmer, beslag) fastgjort. Fastgørelsen udføres med skruer eller skruer, skrue dem ind i hullerne på understøtningerne.

3. Bjælker lægges på understøtninger og fastgøres med selvlukkende skruer.

Fase nr. 2 Monter kranestænger (hvis nødvendigt)

Hvis det er mere hensigtsmæssigt at lægge gulvkonstruktionens "tærte" ovenpå, er det fra anden etagers side, kranestænger med et tværsnit på 50x50 mm fyldt langs bjælkens kanter. Den nederste del af stængerne skal gå i spids med bjælkens overflade. Cranialstænger er nødvendige for at lægge rullebrætter, som er et groft grundlag for loftet.

Det er muligt at gøre uden kranestænger, hvis hemming rullebrædder fra bunden, fra siden af ​​stueetagen. I dette tilfælde kan de monteres direkte på bjælkerne ved hjælp af selvlukkende skruer (negle er ikke egnede, da de er vanskelige at hamre lodret ind i loftet).

Trin # 3. Fastgørelse af rullebræt til loftets udkast

Ved installation fra siden af ​​anden etage fastgøres overlapningsbrædderne til kranestængerne med negle eller selvskærende skruer (OSB, krydsfiner er mulige).

Ved fastgørelse af rullen fra første sal, er pladerne fastgjort på bjælkerne nedenunder ved hjælp af selvlukkende skruer. Hvis det er nødvendigt, læg et tykt lag af isolering eller lydisolerende materiale imellem bjælkerne, er muligheden for arkiver nedenunder at foretrække. Faktum er, at kranestængerne "spiser" en del af mellemrummet, og uden deres brug kan tykkelsen af ​​overlapningen være fuldstændig lagt med isoleringsmateriale.

Fase nr. 4 Dampisolering (om nødvendigt)

Dampspærren ligger i konstruktionen af ​​loftet foran isoleringen (som også kan udføre en lydisolatorfunktion), hvis der er fare for dampindtrækning i det eller forekomsten af ​​kondensat. Dette sker, hvis overlapningen er anbragt mellem gulve, hvoraf den første er opvarmet, og den anden er ikke. For eksempel er en uopvarmet loftsrum eller loft opstillet over det første boligareal. Damp kan også trænge ind i gulvisoleringen fra våde værelser på første sal, f.eks. Fra køkken, badeværelse, pool osv.

Dampbarrieren er lagt oven på gulvbjælkerne. Duvene ligger overlappende og sætter kanterne på det foregående lærred i de næste 10 cm. Joints limes med konstruktionsbånd.

Trin # 5. Enhedsisolering eller lydisolering

Mellem bjælkerne på toppen af ​​lejepladen eller rullevarme eller lydisolatorer. Det er nødvendigt at undgå revner og hulrum, materialer skal passe tæt til bjælkerne. Af samme grund er det uønsket at bruge trimning, som skal forbindes til hinanden.

For at reducere forekomsten af ​​støjstøj i loftet (med et boligareal), er lydisoleringsstrimler med en minimumstykkelse på 5,5 mm placeret på bjælkens overflade.

Trin # 6. Lægning af vandtætningsfilm

En vandtætningsfilm placeres over varme- eller lydisoleringslaget. Det tjener til at forhindre indtrængning af fugt fra overetagen til isoleringsmaterialet. Hvis den øverste etage er ubeboet, vil der ikke vaskes gulve der og penetrationen af ​​atmosfærisk fugt vil også blive udelukket, vandtætningsfilm kan ikke bruges.

Vandtætningsfilmen er lagt med lak, overlappet med 10 cm. Leddene limes med tape for at forhindre fugt i at komme ind i strukturen.

Trin # 7. Fastgørelseskort (krydsfiner, OSB) til undergulv

En grov bund til gulvet på anden sal syes langs bjælkerne på toppen. Du kan bruge almindelige brædder, OSB eller tykk krydsfiner. Fastgøring sker med skruer eller negle.

Trin # 8. Dækker overlappende bund- og overfladebehandlinger

På toppen af ​​udkastet, under og over loftet, kan ethvert egnet materiale lægges. På øverste side af gulvet, der er på anden sal, arrangerer de laminat, parket, tæppe, linoleum mv. Når man anbringer gulvet på et boligområde, kan trækplader efterlades uden trimning.

På bundens overflade, som tjener som loftet til første sal, er loftsmaterialer syet: træforing, plastpaneler, gipspladestrukturer mv.

Overlap operation

Hvis bygningen brugte bjælker med en stor sikkerhedsmargin, der er lagt med et lille trin, behøver en sådan overlapning ikke at blive repareret i lang tid. Men du skal stadig kontrollere styrken af ​​bjælker regelmæssigt!

Hvis bjælkerne er beskadiget af insekter eller som følge af vandlogning, styrkes de. Til dette fjernes den svækkede stråle, udskiftes med en ny eller styrkes med holdbare plader.

Gulvbelægning mellem gulve

Trægulve mellem gulve er velegnet til næsten alle typer bygninger. De er kompatible med træ-, mursten- og betonbygninger. Strukturer er monteret ikke kun mellem gulve, men også på loftet og kælderen. I disse værelser kan man ikke undvære dem, men opførelsen af ​​trægulvet mellem gulvene er forskellig fra kælderstrukturen.

Egenskaber af trægulve

Overlapningsindretningen omfatter for det meste kun træelementer. Men for at afslutte loftet og gulvet bruges der absolut materialer. Det vigtigste er at installere strukturen korrekt.

En af de vigtigste funktioner i gulve er lydisolering. Det er meget nemt at montere isoleringsmaterialer på træet, herunder pladematerialer. På toppen kan du nemt montere enhver moderne finish.

En meget vigtig fordel ved konstruktionen af ​​træ - letvægt. Trægulvelementer udøver ikke et betydeligt pres på bygningsgrundlaget. Derfor bruges de ofte i hjem med et let fundament.

Installation, udført i henhold til reglerne, bidrager til den naturlige ventilation af rummet. Samtidig er varme- og lydisolering af lokaler ikke forstyrret.

Generelt er træstrukturer meget holdbare. De giver på kort tid mulighed for at skabe lyse og holdbare lofter.

Tekniske krav til gulve

Interfloorstrukturer består af følgende elementer:

 • bjælker;
 • parallelle stænger;
 • lag af bord;
 • varme og lyd isolering lag;
 • vandtæt film;
 • fair board
 • ventilationsgab;
 • sokkel.

Følgende krav anbefales til gulvkonstruktioner:

 • Hvis gulvene mellem hvilke loftet er monteret har en temperaturforskel på mere end 10 grader, så er det nødvendigt at lægge isoleringsmaterialer. Ofte sker dette mellem boliger og et kælder eller loft. I sådanne rum uden varmeisolator er uundværlig.
 • Uanset hvilken type træ, skal strukturelle bjælker have høj styrke. De skal modstå strukturens belastning, indretningen af ​​rummet og folkene. Men udover denne vægt skal der være en vis margen. Det skal huskes, at indikatoren for minimumsbelastningen på sådanne overlapninger er 210 kg / kvm. m. Til loftet begynder ved 100 kg.
 • For træstrukturer anvender værdien af ​​afbøjningen. Den skal være mindre end 4 mm pr. Meter. Indikatoren beregnes som følger, bordets længde er divideret med 250 og få den maksimale værdi af afbøjningen. For de dækninger, hvorpå flislægning er planlagt, er indikatoren ikke delt med 250, men ved 400. For loftet er tallet divideret med 200.
 • Lydgrænsen for materialer må ikke overstige 50 decibel. Det er værd at overveje, når du vælger lydisolering. Varmeisolatorer kan reducere støj betydeligt. Lyde bør ikke passere gennem overlapning og kommunikation.
 • Ved beregning af gulvmaterialerne er det også vigtigt at overveje længden af ​​træbjælkerne. Det må ikke være mere end 5 meter. Til loftet - 6. Det er dog sjældent at finde træstrukturer over 6 meter. Hvis arealet af værelserne overstiger 6 meter, installeres de under bjælkerne.

Installation og forarbejdning

For at gøre det korrekte trægulv mellem gulvene med egne hænder, skal du håndtere enheden af ​​sin konstruktion. Den består af en bjælkeramme og paneler af bord- eller pladematerialer.

Isoleringslagets lydisoleringslag udføres af det rullede materiale. Oftest anvendes glasuld, mineraluld eller lignende isolatorer til dette. Nogle gange brugt claydite eller skum. Den første er imidlertid meget tung konstruktion, og den anden er brandfarlig.

For trægulve mellem gulve i saunaer og bade er det meget vigtigt at arrangere vandtætningen ordentligt. I dette tilfælde er dampspærrefilm, der kun giver fugt i en retning optimalt. Materialet består af ekspanderende kegler, der kun absorberer fugt fra den porøse side. Der er ingen fugt på bagsiden af ​​belægningen.

Gulvbjælker

For at finde ud af, hvordan man laver et trægulv mellem gulve, skal man kende funktionerne i rammestrukturen. Dens grundlag er træ barer. De mest anvendte elementer er 15-25 cm i højden og 5-15 i tykkelse. Mellem bjælkerne er en afstand på 1 m, afhængigt af elementernes tværsnit.

De understøttende ender er lavet af 150 mm i længden, de er lagt på en "beacon" måde. Først placeres de ekstreme bjælker, og mellem dem placeres mellemliggende. Flatness udjævning udjævning. Mellembjælker lægges på mønsteret. Til justering kan du bruge forskellige harpiksforing af stumper.

Barer er lagt med samme tonehøjde langs hele omkredsen, strengt parallelt. Før de lægges, behandles de med antiseptiske imprægneringer og pakkes med 2-3 lag med tagmateriale. For mursten og blokbygninger er gulvbjælker fra enderne belagt med bitumen. Denne teknik beskytter træet mod fugt. Til vægge med en tykkelse på 2,5 mursten forlader de huller til ventilation. Og ved krydset af træ med vægge under bjælkerne er ruberoid lagt.

Montering overlapper hinanden

At overlappe gulvet mellem gulve, brug en række træmaterialer, herunder brædder, krydsfiner og spånplader.

Undergulvet fungerer som undergulv i loftet, det er det varmeisolerende materiale, der er lagt på det. Den kan monteres direkte på bjælkerne nedenfor. I dette tilfælde udfører den funktionen af ​​et trækloft, som du umiddelbart kan montere finishmaterialet på. Et gulv lavet med en anden sats bestyrelse vil koste meget mindre.

Afstanden fra stængerne eller bjælkerne bestemmes af tykkelsen af ​​pladerne, som dækker trækbelægningen. De er den største byrde. Så hvis indendørs anvendes brædder i 2 og et halvt centimeter, er der brug for et 50 cm trin til loftsrum og 40 cm til boliger. Derfor anbefales et tykt bord på 4-5 cm til gulvbelægning.

Laying metoder til kælder gulve

For træets struktur i kælderen er krævet kraniale bar. Han vil tillade at varme gulvet. Det er trods alt monteret på det paneler eller bord, der dækker isoleringen.

En mere populær mulighed er et udkast lag af hjuls eller unedged bord. Materialet er monteret på en træbjælke med et firkantet tværsnit og en side på 5 eller 4 cm. Det er bedst at vedhæfte kranialbommen til bjælkerne med selvdrejende skruer, men det er også muligt med negle.

Gulvet i kælderen er isoleret med masse materialer, herunder sand. Ofte anvendes imprægneret med antiseptisk savsmuld eller mineraluld med en tykkelse på 10 cm. For at beskytte trækonstruktioner er et vandtætlag lagt på bunden. Den mest praktiske løsning er bitumenrulle materialer. For rum, der er i kontakt med fugt, er vandtætningen også monteret på toppen.

Opvarmning og lydisolering

Isoleringslaget er meget vigtigt i konstruktionen af ​​loftet: det udfører funktionen af ​​lydisolering. Derfor anvendes moderne syntetiske og mineralvarmere til dets arrangement. De udsættes ikke for bakterier og svampe og har derfor længere levetid.

Minvat er meget populært. Men for bade og saunaer er nogle rullematerialer kontraindiceret. I sådanne rum anbefales det ikke at anvende slagge, da det indeholder suspenderede metaller. Disse partikler ruster ud af fugt og en bomuldsuld, og taber dens egenskaber.

Ofte, i værelser med normal fugtighed til vandtætning, brug tagbeklædning. Bituminøse materialer har lave omkostninger og fremragende præstation. På toppen af ​​ruberoiden lægges tæt polyethylen.

Et varmeisolerende materiale er monteret oven på filmen. Det er meget vigtigt, at der ikke er huller mellem lagene af bomuld eller skum, ellers vil rummet have en lav termisk og lydisolering. Hvis pladeisolering anvendes på basis af skum - spalten er fyldt med monteringsskum.

Montering af gulv i anden og første sal på træbjælkerne, du kan spare meget. Sådanne konstruktioner vil være meget billigere end beton, desuden kan du selv klare installationen.

Under arbejdet skal man følge visse regler. For eksempel er det nødvendigt at bruge bjælker af en bestemt sektion, og for at kontrollere trinnet under hensyntagen til området overlapning.