Suspended to-level gipsplankloft med belysning

Mange kender udtrykket: "Reparation slutter aldrig!" Dette udtryk er især vigtigt for dem, der bor i deres hjem hele deres liv. Men selv lejlighederne af lejligheder skal gøre dette utaknemlige arbejde mindst en gang i deres liv. Fra dette kan du ikke komme overalt - ingen ønsker at "bo i en hytte" eller gå for en retrograd. Og i byggeri og dekoration hver dag er der nye materialer, design og løsninger. Det er fornuftigt at overveje i detaljer hvordan man laver et loft på to niveauer af gipsplader med belysning og bringe det oprindelige design til lejligheden.

Lofter gipsplader - det er rentabelt

Der er mange moderne måder at lave et loft på i et kunstværk. Disse omfatter ophængte systemer, loftslofter, specielle plastpaneler og udvidede polystyrenloftfliser og metalstrukturer. Og alligevel er loftet på gipsplader stadig efterspurgt. Hvorfor?

Den første og hovedårsagen er den relative billighed af en sådan metode. Mange i opførelse og reparation skal tælle hver øre. Og loftet på gipsplader vil spare lidt.

Et andet positivt punkt: Den suspenderede struktur vil skjule alle fejlene i det gamle loft, såvel som ledninger, ventilationskasser, rør, etc. genstande, der ødelægger rummets design.

Den tredje fordel er ensartetheden af ​​væggenes og loftets tekstur. Hvis væggene er færdige GKL, er det logisk at sheath dem og loftet. Du skal bare købe lidt mere materiale. Derudover kan loftet laves både enkelt og unikt. Fly af fancy i denne metode, holder ingenting tilbage, undtagen indholdet af din tegnebog.

Det er også vigtigt, at enhver, der ved, hvordan man bruger bygningsniveauet og en skruetrækker, er i stand til at montere et todelt loftsloft lavet af gipsplader med belysning alene. Selvfølgelig bliver du nødt til at grave dig alvorligt på internettet på jakt efter information, bede venner om hjælp og finde et par dage fra det grundlæggende arbejde. Men resultatet er det værd.

Først skal du tegne eller finde et billede af det loft du kan lide på internettet. Mål loftet og tegne et par tegninger. Et to-plan loft med gipsvæg med baggrundsbelysning er en ret kompliceret konstruktion, og du vil ikke være i stand til at gøre det "for øje". Skilt layoutet af hoved- og spotlysene, bestemme typen af ​​belysning mellem niveauerne. LED stripe er mest almindelig, men andre lyskilder kan bruges.

Billeder af smukke to niveauer lofter

Gør et elegant loft med dine egne hænder

Hvis du har erfaring inden for byggebranchen, værktøjer og fritid, kan du prøve dig selv som en professionel kommode. Det er svært at lave et to-niveau gipsplankloft med baggrundsbelysning med egne hænder, men hver mester, der ikke er bange for det beskidte arbejde, er helt i stand til. I den forstand - støvede, fordi gips forlader en masse støv.

Beregn i forvejen og køb alle nødvendige værktøjer og efterbehandling materialer. Deres sortiment og kvalitet er valgt i henhold til det beløb, der blev besluttet at bruge på reparationer.

Det er bedre at tage "bare nok": I ethvert forlig er materialer til sådanne lofter højere end taget, og du kan købe dem, hvis det ikke er nok, når som helst. Men hvor man skal lægge resten efter reparationen i en lille lejlighed er et stort spørgsmål! Og det er en skam at smide det ud - penge ligger ikke på vejen, og der er ikke noget sted at sætte det på. Men alle skal løse dette problem alene.

Der er flere ledere i produktionen af ​​gipsprodukter og materialer:

 • Knauf. Virksomheden indtager en ledende position på vores marked og i hele verden. Gipsvæg og alt til færdiggørelse af dette materiale. Kvaliteten kontrolleres efter tid. Blandt sortimentet buet gips 6.5 mm tykt. Fremragende valg til at skabe buede linjer i et to-niveau loft.
 • Virksomheden fra Skandinavien, "besat" på miljøvenlighed. Deres produkter har stor efterspørgsel over hele verden. Mange produkter er dyrere end sin tyske konkurrent.
 • Lafarge Group. Det polske selskab har spredt sine planter rundt om i verden. Europæisk produktkvalitet til meget overkommelige priser. Kendt på vores marked, ikke så godt som Knauf. Den første til at etablere produktionen af ​​gipsplader med en halvcirkelformet facet på alle fire sider af pladen.
 • JSC Gips. Dette er den eneste russiske virksomhed, hvis produktkvalitet svarer til europæisk niveau, og produktprogrammet er bredt og forskelligt. Baseret i Volgograd. Produkter med Volma-logoet ses på alle byggepladser i vores land.

Hvad angår komponenterne. Den mest berømte og dyre i vores marked - firmaerne Knauf og Gyproc. De fleste af de andre producenter er små private russiske fabrikker. Så der er ingen problemer med købet. Det samme rige udvalg af komponenter - fra dyre til luksus - til installation af belysning.

Materialer og værktøjer, der er nyttige under installationen

Tak med to niveauer med gips gør det selv baggrundsbelyst belysning kræver mange materialer og værktøjer. Hvis der er tegninger med dimensioner, er det nemt at beregne den omtrentlige mængde af et materiale. Plader af 9,5 mm loftsgipsplader og 6,5 mm buede gipsplader skal kræves til afslutning af snoede niveau overgangslinjer. Hvis 2. niveau er lige, er der ingen mening i at købe en buet gipsvæg.

Derudover har du brug for en primer og kitt til gips, selvklæbende tape (serpyanka) til tætning af led, dæmpningstape for at forbedre lydisoleringen. Metalrammen er monteret fra loftgirprofilerne (PNP), loftsprofiler (PP), buede profiler, direkte suspensioner, suspensions på enkelt niveau (krabbe). Til fastgørelsesanordninger skal du bruge dowel-nails, anker kiler, metal skruer 3,5 til 9,5 sort ("frø" i mesterens jargon) eller hvid PSh, og også sorte skruer til gips.

Alt dette monteres ikke med en hammer og en skruetrækker. Fordi du skal forberede eller købe de nødvendige værktøjer. Udover de ovenfor krævede laser og boble niveauer på metal saks nedstryger med fine tænder, farvende cord (fravænning), roulette, kniv papirvarer skære gipsplader, planer, smergellærred eller maske malar, skruetrækker, punch, spatler forskellige bredder for kit færdige loft.

Glem ikke om belysning. To niveauer gipsplader lofter med belysning ud over den centrale lysekrone skal være udstyret med LED tape, duralight eller neon lamper. Derudover kan du tilføje spotlights med en spænding på 220 volt på både første og andet niveau af loftet. Deres valg er enormt, og en simpel liste vil ikke gøre noget. Alt er bestemt af et bestemt valg af stil og design af loftkonstruktionen.

Installation af en loftsramme på to niveauer er ikke en nem opgave for en nybegynder.

Der er to måder at installere et to niveau gipsplader loft med belysning. Den første måde er lettere og mere forståelig for lægmand. Den anden er mere tidskrævende og mere tidskrævende. Men alle har frihed til valg. Overvej den første metode mere detaljeret...

Med denne metode til at installere et loft på to niveauer, monteres første niveau ramme først fra en GVL. Det er en vandret metalkasse, hvorfra gipsvæggen monteres.

Noget som dette skal se lath loftet første niveau

En tegning er lavet, dimensioner sættes ned. Standardark GKL har en bredde på 1200 mm. For at skabe en struktur med god stivhed er 3 loftsprofiler pr. Ark tilstrækkeligt; Afstanden mellem centrene af den langsgående PP er 60 cm.

Første monterede guideprofiler (PNP). På vægge ved hjælp af et laserniveau placeres mærkerne i en afstand på 6-7 cm fra loftet. Disse mærker er forbundet med en linje ved hjælp af en lang regel eller en lakledning (jib). Glem ikke at holde et spjæld tape på bagsiden af ​​profilen; Det vil fungere som en ekstra lydisolering til rummet. En profil er fastgjort til linjen ovenfra, huller til fastgørelsen er markeret. Huller bores i væggen med en perforator, så er profilen fastgjort til dowel-neglene. Den nemmeste del af installationsfasen er klar.

Så påføres lofter af langsgående loftsprofiler (PP) på loftet. Forsøg at opretholde en afstand på 60 cm. Bredden af ​​værelserne er sjældent et multipel på 60, ​​så afstanden fra de modsatte vægge beregnes omtrent det samme; for hvert værelse har han sin egen. På de trykte linjer hver 60 cm laver vi vinkelrette markeringer. Disse er vedhæftede punkter til direkte bøjler. Suspensioner er fastgjort til loftet med dowel-nails eller anker-kiler. Valget afhænger af designet af det gamle loft. Suspensionens ender trækkes ned.

Den langsgående profil er indsat i den ene ende i styret. Den anden ende er fastgjort ved hjælp af en nærliggende direkte suspension. Fastgørelsen af ​​fikseren styres af et laserniveau eller en lang regel. Til fastgørelse af dele anvendes PSh selvstikskruer samt "frø" - sorte metalskruer. Derefter fastgøres profilen langs hele længden i direkte suspensioner og en guideprofil.

Denne operation gentages for alle langsgående profiler. Hvis PP'ens længde ikke er nok, forlænges den ved hjælp af en langsgående stik og et segment af PP af den ønskede længde.

Longitudinal PP på loftet

Det er fortsat at montere tværstængerne. Deres længde er 1 cm mindre end afstanden mellem de langsgående profiler. De fastgøres ved hjælp af enkeltniveau-stik (krabbe) med intervaller på 50 cm. Dette gøres så at kanten af ​​gipspladen - og dens længde er et flertal på 50 - fald i midten af ​​tværprofilen for nem og sikker montering. Alle tilslutninger er fastgjort med skruer. Resultatet skal være en konstruktion, som i billedet ovenfor. Så monteret ledninger. Sørg for at placere ledningerne i et korrugeret, ikke brændbart rør. Vi laver sløjfer i spotlights eller lysekroner.

For at undgå indtræk af skruer er det forbudt at ligge inde i de solgte metalprofiler!

Den resulterende kasse sheathe gipsvæg. Sorte selvskærende skruer med en god gevindskive 4-5 cm lang anvendes til fastgørelse. Afstanden mellem selvskærende skruer er taget til at være 20 cm, afstanden til kanten af ​​arket er 2 cm. Dette forhindrer arket i at gå i stykker. Hætterne på de selvlukkende skruer sænker let ind i overfladen, senere maskeres de med gips.

Hvis arket skal skæres i stykker, laves en kant på den skårne del med et plan eller en skarp kniv. Derefter rengøres skæret nødvendigvis med sandpapir.

Sømmene på første niveau er groft lag af gips ved hjælp af serpyanka. Den første fase af installationen af ​​et to-niveau loft med belysning fra gipsvæg er afsluttet.

Begyndelsen af ​​anden fase er identisk med begyndelsen af ​​den første. Vi trækker sig ned ad væggen 12-15 cm. Hvorfor så meget? Når loftet er lavet med belysningen, er det bare rigtigt: højden af ​​fælgen, der dækker lyskilden + evnen til at holde en hånd i nichen for at erstatte det brændte element.

Ordningen for anordningen af ​​det andet niveau af loftet med en niche til belysning

Så under loftet laver vi markeringer på væggene, forbinder dem med linjer og installerer guideprofiler. Hvis andet niveau er planlagt omkring rummets omkreds, går guiderne langs alle væggene. Hvis det er diagonalt, er profilen kun fastgjort på de steder, hvor andet niveau støder op til væggen.

Det andet niveau af loftet er normalt krøllet. For at skabe glatte bøjninger er det bedst at bruge en buet profil. Men de fleste af "herrerne" foretrækker at redde. De skærer ud trekanter på siderne af loftet eller guideprofilen så ofte som muligt og bøjer det efter mønsteret. Tegning bedst anvendes til loftet på første niveau. Denne linje gentages og trækkes tilbage fra den fremtidige kant af andet niveau til en dybde på 10-15 cm. Denne afstand kan være mindre, hvis du bruger LED-stripe eller duralight i belysningen. Der vil være en fastgørelse af dette niveau til den første.

Klip i stykker af loftprofilen med en længde på 12-15 cm (niveauhøjde). Disse stykker vil erstatte direkte suspensioner. På den indvendige snoede linje bøjer og monterer vi en buet profil eller en robust føringsprofil på loftet. Til ham fastgør stykker af suspensioner. Vi forbinder deres nederste kant med PNP, monteret på væggen, ved hjælp af PP stykker. Længden af ​​disse segmenter skal være lig med afstanden fra væggen til den yderste, ekstreme snoede linje på det fremtidige niveau. Hvis længden af ​​sådanne segmenter er mere end 60 cm, anbefales det at lave tværgående indgange fra enkeltstående stik og PP sektioner.

Prøv at designe kom ud så hårdt som muligt. Det endelige slag vil skære udragende PP guide profil med skårne side vægge. Den er bøjet, så når linien i denne profil ses, når den ses nedenfra, gentages kurverne af mønsteret på loftet. Den opnåede kantning er fastgjort med skruer. Rammen er klar.

Elektrisk installation i korrugeringen i loftet

Kabling er monteret i lighed med første niveau. Placeringen af ​​spotlights i grove markeret på loftet.

Skæring af den resulterende gipsvægsramme bliver det næste skridt. En glat overflade er beklædt som beskrevet ovenfor for første niveau. Kanterne er savet langs bøjningslinjen. Problemet er at skære i slutningen af ​​andet niveau. Der er to dokumenterede måder at gøre dette på:

 1. På indersiden punkteres en stribe gipsvæg med en nålevalse eller spidsen af ​​en kniv. Derefter fugtes overfladen med vand ved hjælp af en svamp eller klud. Fugt imprægnerer gipset og en strimmel påføres profilen. Bøj det langsomt og omhyggeligt fast i trin til profilen med selvdrejende skruer.
 2. Indersiden af ​​strimlen skæres V-formet til den ydre pap med små intervaller. I dette tilfælde vil båndet gentage profilbøjningen. Men denne metode er kun god til små længder.

Dernæst gipset primet, anvendt udkast og efterbehandling lag af kitt med spatler. Huller til spotlights bliver skåret igennem, en LED-strimmel er monteret i en niche og andre sporlyskilder. Kontakterne er godt isolerede og skjulte. Overfladen er malet i udvalgte farver. To-niveau gipsplankloft med belysning er klar med dine egne hænder.

Tegninger af en loftsramme med to niveauer med en niche

Overvej i detaljer de forskellige ordninger i enhedens gipsplader strømmer med en baggrundsbelysningsenhed i et og to niveauer.

Hvad du behøver for ikke at glemme mens du arbejder

Installation af et loft på to plan med gipsvæg med belysning vil ikke være en overvældende opgave, hvis du følger flere regler.

 1. Du skal tro på dig selv :).
 2. Udfør forsigtigt skitser og tegninger af det fremtidige loft, lige fra at markere rammen for hvert niveau og slutte med placeringen af ​​hver lampe. Sørg for, at lamperne ikke falder sammen med kassen.
 3. Vælg kvalitetsprøvede materialer, der vil tjene dig i årtier.
 4. Skynd dig ikke. Start den næste fase af arbejdet, kun færdiggør den forrige.
 5. Hvis der opstår problemer, skal du omhyggeligt undersøge alt tilgængeligt materiale for at vælge den mest enkle og effektive måde at fjerne den på.
 6. Tøv ikke med at bruge hjælp fra venner. Det er næsten umuligt at håndtere sådant arbejde uden at have erfaring.
 7. Arbejde med elektriske ledninger er ønskeligt at betro en professionel.

Hvis alle ovenstående ikke skræmmer dig, så held og lykke! Se også videoen på enhedens lofter.

Montering af et to-niveau gipsplankloft med belysning: detaljerede instruktioner plus foto rapporter

Dekorativ belysning i loftkonstruktionen vil erstatte væglamper, en gulvlampe og endda basisbelysning.

Hilsner. I denne artikel vil jeg tale om, hvordan man laver et to-niveau loft på gipsvæggen med belysning. Og for at artiklen skal være virkelig nyttig, bringer jeg dig opmærksom på ikke de mest komplekse trin til selvinstallation.

Ved at følge instruktionerne nedenfor kan du samle understøtningsrammen, bringe ledningerne til belysningsanordningerne og skære hele strukturen med gips. Inden du opbygger et gipsloft på flere niveauer med belysning med dine egne hænder, bestemmer vi dens design og vælger de nødvendige materialer.

Hvad og fra hvad vi vil bygge

Den mest almindelige mulighed for at færdiggøre loftkilderne til spotbelysning

Hvad skal der være et loft på flere niveauer monteret på gipsvæg? Den færdige struktur skal have følgende egenskaber:

 • Holdbarhed, pålidelighed og holdbarhed af strukturen
 • Pålidelighed og sikkerhed for den installerede baggrundsbelysning;
 • Attraktivt udseende af det færdige design;
 • Udformningen af ​​det samlede loft skal overholde det samlede designkoncept for det udstyrede rum.

Som materialer, der giver styrken og pålideligheden af ​​konstruktionen, vil vi bruge en metalprofil og et loftsplastbræt på 6,5 mm tykt. Jeg anbefaler at bruge LED strip til baggrundsbelysningsenheden.

Hvorfor er det tilrådeligt at bruge tynd gipsvæg og ikke plademateriale med en tykkelse på 9 mm eller derover? Gipsvægens lille tykkelse blev ikke tilfældigt valgt, da det ville være muligt at reducere vægten af ​​den ophængte konstruktion og reducere belastningen på fastgørelserne.

For øvrig er den store tykkelse af gipsplade på loftet ikke nødvendig, fordi gulvbelægningen praktisk talt ikke udsættes for mekanisk belastning, hvilket betyder at tykkelsen af ​​huden er lidt over en halv centimeter - præcis hvad du har brug for.

Brugen af ​​en metalprofil er heller ikke tilfældig, da metalstrukturer er mere slidstærke med mindre vægt sammenlignet med et trægitter, der er samlet fra lameller.

Kombination af LED-belysning og spotlights

Og endelig et par ord om valget af LED-baggrundsbelysning. Hvorfor er det nødvendigt at vælge denne type belysning, og ikke de samme halogenlamper, som blev brugt for ikke så længe siden at installere spotbelysning?

 • For det første forbruger LED-strimlen meget mindre elektricitet sammenlignet med andre lyskilder med større lysstyrke.
 • For det andet er LED-båndet næsten ikke opvarmet, hvilket eliminerer muligheden for tænding af loftkonstruktioner.
 • For det tredje er LED-båndet meget mere kompakt end andre lyskilder, og derfor kan det placeres umærkeligt, det vil sige uden at det berører konstruktionen af ​​strukturen.

Montering af loftet med belysning fra CD-profilen

Sådanne to niveauer gipsplader lofter, på trods af deres tilsyneladende kompleksitet, kan du samle

Jeg foreslår at gøre mig bekendt med tegningen, i henhold til hvilken installationen af ​​et simpelt loft på flere planer vil blive gennemført.

Tegning af loftet over hvilket du kan installere baggrundslyset

Figuren viser en side, som vil blive monteret rundt om rummets omkreds med en afstand på 50 mm fra hovedloftets overflade. Det er i dette hul, som senere vil det være muligt at placere LED stripen, som vil fremstille gløden på loftet og skabe indtryk af et flydende plan.

Fra materialer og værktøjer skal du bruge følgende:

 • CD-profil (i henhold til den nationale klassifikation - rack PS) til montering af de indre og ydre bælter langs væggenes omkreds;
 • UD-profil (ifølge den nationale klassifikation - vejledning PPN) til fremstilling af monteringshoppere;
 • Gipsloft med en tykkelse på 6,5 mm;
 • Selvdrejende skruer til metalprofil;
 • Dowel-negle til montering af fælgen rundt om væggenes omkreds;
 • Laserniveau (i mangel af et laserniveau bruger vi et åndniveau og en lodret linje);
 • Puncheren med bore på diameter ekspansionsbolten skjold negle;
 • Skruetrækker eller boremaskine med justerbar hastighed;
 • Hacksaw til skæring gipsvæg;
 • Segmentkniv (maling);
 • Sakse til metal;
 • Prosekatel til en metalprofil;
 • Tonet blonder til udjævning.

Installationsvejledning for følgende:

Loftet er beklædt af det første niveau af gipsvæg

 • I første fase blev det første niveau af gipsplader pletteret installeret over hele overlapningsområdet;

Jeg vil fortælle om dette trin i korte træk, de mere detaljerede instruktioner, jeg gentagne gange har givet i tidligere artikler. Til installation langs omkredsen blev et niveau markeret, en profil blev monteret på en væg på et niveau, hvorpå de installerede guideprofiler, der igen blev fastgjort på gulvet med bøjler. På overfladen af ​​føringsprofilerne sikrede selvdrejende skruer gipsplade i et løb.

 • Laserniveauet blev etableret, og der blev trukket en linje langs bjælken, langs hvilken det nedre niveau af fælgen vil blive placeret;

Markeret omkreds til installationssiden

 • I henhold til markeringerne slår tonet blonde rundt om rummets omkreds af linjen;
 • Vi måler længderne af væggene langs den markerede linje og skærer CD-profilen i overensstemmelse med de foretagne målinger;

CD profil fastgjort langs omkredsen

 • Den skårne profil, som vist på billedet, blev fastgjort langs den markerede omkreds;
 • Fra UD-profilen blev de øvre og nedre broer skåret, så de var placeret i hulrummet af fælgen hver 30 cm;

Installeret ekstern og indvendig omkreds side

 • I overensstemmelse med den eksisterende tegning monteres en side af den ydre og indre profil med tværgående broer;

Jumpers i rammen af ​​fælgen giver yderligere strukturelle stivhed

 • Etableret en side omkring murens omkreds;
 • I henhold til størrelsen af ​​det installerede side mærke og klippe ud gipspladerne;
 • Forberedte strimler fastgør bundenden og toppen af ​​den monterede side;

Et eksempel på at installere trimmen på rammen

Efter gennemgang af den foreslåede tegning har du måske bemærket, at afstanden mellem den øverste del af siden og den nederste del af loftets forside ikke overstiger 50 mm. Og sandsynligvis, når du trimmer siden, vil du støde på ulejligheden ved at fastgøre en stribe gipsplader i dette fem centimeter hul.

Da det er umuligt at presse en skruetrækker ind i et smalt hul, er der to mulige løsninger på dette problem - ved hjælp af en skruetrækker med drejeskive eller lægning af en GCR på lim. Personligt anbefaler jeg at vedhæfte problemstrimlen til "Liquid Nails" eller "Baguette Lim."

Fuldt klar til at afslutte loftet med en side

 • Således bærer en side rundt om hele omkredsen, du kan se resultatet, der viste sig i billedet.

Så samlingen af ​​multi-level konstruktion er afsluttet. Hvad skal man gøre næste? Og så bliver sømene anbragt, og hele overfladen bringes til nul.

Derefter er loftet med siden malet i den ønskede farve, og LED-strimlen er anbragt på det klæbende tape på dobbeltsidet tape. Tilslutning af baggrundslyset til netværket vil overveje senere.

Med den første vejledning læses. Enig, der var ikke noget særligt vanskeligt i forsamlingen. Nu understreger jeg en mindre enkel instruktion, som jeg håber du også kan klare.

Installation af et multi-level design med en rektangulær niche til installation af belysning

To niveauer gipsplader lofter med belysning gemt i en niche

På dette billede kan du ikke se det sædvanlige dobbelte loft, men en struktur med et fælles niveau, hvor en niche er lavet og lysene er skjult i denne niche.

Det er i designet, der vises på billedet som en diffusor af belysning, der anvendes, strækker vinylloft, som er installeret i en rektangulær niche. Installationen af ​​en vinylfilm er imidlertid ikke den eneste mulighed, for eksempel kan du ikke dække en niche overhovedet, men bare ordne kilder og lys korrekt og vælg den rigtige effekt, så lyset ikke er meget mættet.

Men tilbage til vores instruktioner. Tror du at loftet er svært at montere? Faktisk er dette ikke tilfældet, og efter at have læst den foreslåede instruktion, vil du blive overbevist om dette.

Layout af et loft på flere plan med en niche til installation af belysning

Figuren viser den ordning, hvormed loftet vil blive samlet. Diagrammet viser de dimensioner, der blev brugt til fremstilling af et reelt loft, som du kan se i den kommende foto rapport.

Under tegningen af ​​ordningen forsøgte jeg ikke at holde proportionerne, da du stadig vil bruge dimensioner, der er relevante for dit værelse. Hvis der er nogen problemer med omberegning af de angivne størrelser på dimensioner af dit værelse, skriv om det i kommentarerne til artiklen, og jeg vil beregne de optimale størrelser personligt for dig.

Allerede færdigt loft, hvoraf forsamlingen læses

For montering af et sådant loft vil kræve de samme materialer og værktøjer, som jeg nævnte i de tidligere instruktioner. Montering af en multi-level struktur er som følger:

 • I den indledende fase blev nichelokationen markeret på overfladen af ​​udkastet til loftet;
 • Strøm blev leveret til hvert punkt af lampens placering og efterlod et kabel med en lille margin for nem forbindelse;

Af brandhensyn er strømforsyningen lagt i bølgepapslanger.

Ledninger taget til LED-strimlens forbindelsesområder

 • Indstil laserniveauet og læg mærker på omkredsen af ​​det fremtidige design;

Perimeter og trækloft markeret

 • På mærkerne opstillet af tonet blonder slog de af linjerne og fik den markering, hvorpå installationen blev lavet;

Ved markering er guiderprofiler installeret.

 • Guide linjer blev installeret langs de skitserede linjer, som vist på billedet;
 • Ved størrelsen af ​​niveauforskellen, som er 100 mm i diagrammet, blev gipspladerne skåret til montering langs niches indre og ydre lange væg;

Montering af sidebånd på styringsprofiler

 • Langs den ydre omkreds blev præparerede profiler anbragt på profilen fastgjort på loftet;

Lodrette lintel, der giver ekstra stivhed til strukturen

 • De installerede gipsstrimler blev forstærket med tværgående indskæringer skåret fra en cd-profil;

En lodret profil er fastgjort til de lodrette jumpers.

 • I den nedre del af de faste strimler på de tværgående stivere blev profilstrimlen fastgjort for at tilvejebringe strukturen med optimal stivhed;
 • På kanten af ​​bundstangen blev båndet skåret til samme niveau;

Korsstiver er nødvendige til arkivering af GKL, men de gør også hele strukturen sværere

 • Installerede tværsnitsstænger til vandret belægning af ydre omkreds, som vist på billedet;
 • De tværgående (korte) sider af den ydre perimeter er også beklædt med gipsplader;

Jo oftere er stiverne jo stærkere, men tyngre loftet

 • Tværgående stivere blev installeret, som tidligere blev gjort på de lange sider;

Niche er næsten klar

 • På den ydre omkreds, langs den indre omkreds, blev siderne installeret fra profiler, linteller og gipsplader;
 • Det ydre omkreds vandret plan var beklædt med gipsplader;

Jumpers er justeret med ledningen og fastgjort på suspensionerne.

 • Over hele det horisontale plan af den indre omkreds med et trin på 30 cm installerede vi hoppere skåret fra en cd-profil;
 • Derefter overtrådte det indvendige omkreds vandret plan, som en niche dukkede op i hele strukturen som i diagrammet;

Du kan begynde at putte og installere baggrundslyset

 • Den indre rum af nichen er også dækket af en strimmel af gips;
 • Ved denne forsamling af loftet var overstået, og du kan fortsætte til slutbehandling.

Så lærte du at lave et to-niveau gipsvægs loft med dine egne hænder ved hjælp af et overkommeligt værktøj. Nu skal jeg tale om, hvordan man korrekt forbinder baggrundslyset, som skal være både lyst, holdbart og sikkert.

Funktioner ved installation og tilslutning af baggrundslyset

LED strip i reel

Grundlaget for den sikreste belysning er LED stripen med klæbende bagside. På forsiden af ​​båndet er dioder. Ved korrekt valg og korrekt installation kan båndet ikke kun bruges som dekorativt lys, men også som hovedlys.

For at forbinde LED-strimlen forsøger du følgende materialer og værktøjer:

 • LED stripe;
 • Strømforsyning;
 • Netledning;
 • Tilslutninger (hvis du skal tilslutte flere stykker tape);
 • Skruetrækker og regnet med lige plads;
 • saks;
 • Wire strippere til wire strippere (som et alternativ, en monterings kniv kan bruges);
 • 25-40 watt loddejern med loddemetal og kolofonium;
 • RGB-controller (kun til tilslutning af et flerfarvet tape).

Stiplet linje til skæring hver 5 cm

Båndet kommer i en plastikrulle med en fast længde på 5 meter. På et nærmere blik vil du være i stand til at bemærke, at båndet er opdelt i små segmenter på 5 cm med et mærke, hvor et snit kan laves.

Ud over linjen til fremstilling af skæret er der steder til lodning på hvert af segmenterne. Således kan båndet skæres til den størrelse du har brug for, plus minus 5 cm.

Bemærk, at båndets kobberbase er den samme ledning, kun flad. Denne ledning er kun beregnet til at drive 5 meter af båndet. Hvis man ved lodning for at øge båndet mere end 2 gange, er det sandsynligt, at det vil mislykkes.

LED stripe kommer i flere typer, nemlig monokrome og flerfarvede, vandtætte og åbne. Også bånd varierer i intensiteten af ​​en luminescens. For eksempel er den bedste mulighed for en dekorativ baggrundsbelysning enhed dioder med en lysstyrke på 4 lumen. Og hvis båndet er indstillet som hovedbelysning, vælges dioder med en lysstyrke på 10-15 lumen.

Installationsvejledning består af følgende trin:

 • Fjern beskyttelsesfilmen fra indersiden af ​​båndet, afslør klæbemidlet
 • Vi anbringer båndet med et limlag til monteringsfladen og trykker den med minimal tryk;
 • Vi forbinder LED-båndet til strømforsyningen, det vil sige en konstant strømkilde med en spænding på 12 watt. Tilslutning foretages via mellemledninger med specielle stik.

Jo tyndere tråden er, desto lettere er det at lodde.

For at lette lethed anbefaler jeg at bruge en ledning med et tværsnit på op til 0,25 mm. På trods af den lille diameter vil en sådan kerne klare en lille spænding, der påføres LED'erne.

Det skal tages i betragtning, at strømforsyningen skal passe til båndets magt. Det vil sige, hvis du samler et bånd på to, skal du have en strømforsyning, hvis udgang vil være strøm med en total fordoblet effekt.

Enkel ordning med parallelforbindelse af to bånd

Forbindelsen af ​​flere båndfragmenter i en enhed udføres parallelt, som i den foreslåede ordning.

Det er meget vigtigt, når tilslutning til strømforsyningen ikke forveksler polariteten. På enheden er + forbundet til den røde terminal, den resterende terminal er en minus.

Tilslutning af farvebånd

Når der er tilsluttet et flerfarvet tape, forbindes en forstærker og en RGB-controller med en infrarød sensor mellem båndet og strømforsyningen. Sensoren i regulatoren er forbundet til at styre farvebelysningen fra fjernbetjeningen.

konklusion

Nu ved du alt om, hvordan du laver et to-niveau gipspladloft med belysning med dine egne hænder. Så du kan tegne et diagram, forberede de nødvendige materialer og samle loftet, som i en af ​​de foreslåede instruktioner.

Forresten, hvis der under mødet bliver spørgsmål, spørg dem i kommentarerne til teksten. Jeg læser regelmæssigt dine spørgsmål og giver rettidige svar på dem. Desuden anbefaler jeg at se videoen i denne artikel, jeg tror, ​​du vil være interesseret.

Foto, installation af to niveauer lofter med belysning fra gipsvægge gør-det-selv, trin-for-trin instruktion

På grund af den komfort, som gipsplankloftet med belysning omkranser, giver denne type produkter øget popularitet hos forbrugerne.

Vær opmærksom! Selv en usædvanlig detalje ændrer opfattelsen af ​​interiøret, hvorfor et to-niveau selvdesignet gipsplankloft forvandler rummet og gør det behageligt, elegant og hyggeligt.

Klar konstruktion af gipsplader

Det klassiske hvide loft med smuk LED-belysning i form af indbyggede kompakte lamper udgør 90% af alle installerede to-tierstrukturer.

Det er værd at overveje, at det ikke er alle, der kan gøre sådanne forsøg med spændings- og ophængningssystemet. Men med behørig tålmodighed og indsats vil du klare arrangementet af strækloftet og lære at lave virkelige mirakler ved hjælp af LED-belysning, som kan være hvid eller farvet.

Advarsel! Det hvide lys af LED-belysningen har en gavnlig effekt på en persons vision, da hans øjne ikke bliver trætte. Derudover ved hjælp af hans fokus på visse elementer i det indre af rummet, der skaber et struktureret og originalt design.

Fordele og værktøjsliste

Hvis du vil installere et to-niveau LED-loft selv, vil det give dig tre fordele på samme tid.

Fordele ved selvinstallation:

 1. Hvis du reparerer en lejlighed i et gammelt hus, vil to niveauer skjule alle uregelmæssigheder og mangler ved loftfliser.
 2. Takket være LED-belysningen får rummet et usædvanligt udseende, og ved hjælp af belysning er rummets rum opdelt i forskellige zoner.
 3. Hvis du laver loftet uden involvering af bygherrer, efterbehandlere, kan du reducere omkostningerne med 30%.

Konventionelt er installationsarbejdet opdelt i tre faser (installation af rammen, elektriske ledninger, gipsplader). Men først er det nødvendigt at bestemme selv listen over nødvendige værktøjer og lagre dem op inden arbejdet påbegyndes.

Udformningen af ​​afsnittet på diagrammet

Nødvendige værktøjer:

 • to konstruktionsniveauer (en laser type, den anden - den sædvanlige);
 • perforator med perkussion;
 • målebånd til måling;
 • en blyant
 • tracer og hammer;
 • saks til metal;
 • nedstryger;
 • square;
 • skruetrækker;
 • en kniv;
 • Planer.

Derudover skal du købe forkøbsplader af gipsplader og fastgørelseselementer til fastgørelse. Det anbefales at købe materiale med en margen på 10%.

Forberedelse og installation af ramme ramme

Det første lag af plademateriale er fastgjort til loftoverfladen og den øverste zone af væggene. Brug niveauet (helst laser) udfør layoutet af placeringen af ​​fremtidige rammer.

Derefter vælges den ønskede lofthøjde - afstanden mellem de to loftsniveauer. I gennemsnit er tallet 20 cm. I alle to-tierstrukturer skal du nok have et tilstrækkeligt stort internt rum til at installere belysningen. Ellers, når der er behov for at udskifte lamperne eller reparere belysningssystemet, vil mangel på plads forårsage alvorlig ulejlighed.

Vær opmærksom! Der er ikke behov for at fjerne spor af gammelt gips fra loftet og væggene. Denne procedure udføres kun, hvis der er alvorlige fejl på overfladen, og der kræves en grundig justering.

Støttekonstruktionen til loftet med to tier vil være en speciel ramme, der er lavet af galvaniseret stål.

Elementer til fremstilling af rammen:

 • guide typeprofil (27,5 eller 30 cm);
 • et sæt ankre med skruer (6/50);
 • loftsprofil (27,5 eller 30 cm);
 • direkte suspensioner;
 • selvskærende skruer (3,5x11 mm eller 4,2x16 mm).

Saks er skæreprofiler, som efterfølgende installeres på de relevante markeringssteder. Profiler er fastgjort med dowels, som hammeres med en hammer i huller, der er forberedt på forhånd af en perforator. I slutningen skrues hver dykker fast med en skruetrækker.

Loftprofilen skæres i stykker, hvis længde er kortere end den forventede højde af loftet med 5 cm. Enderne er bøjet, så de ikke blander sig i installationsprocessen. Loftstykkerne er fastgjort til begge ender af føringsprofilen.

Derefter skæres et stykke af samme længde som det øverste element fra den nederste styringsprofil. Derefter udfoldes denne detalje med bagsiden, specielle riller skæres ind i den, og den nederste profil skrues til nederste del af loftet i enderne.

Efter det skal du installere de resterende dele af loftdelene. Denne række handlinger giver dig mulighed for hurtigt at samle rammen.

Elektriske installationskomponenter

Efter at have skabt rammen af ​​rammen markerer de de steder på den, hvor lamperne vil være placeret. Derefter indstilles profilerne, som er designet til at fastgøre gipspladematerialet. De skæres, så længden på en halv centimeter ikke når rammens bundbredde. De skarpe ender er bøjet, og profilerne selv er monteret i rammen på en sådan måde, at de steder, hvor lysene er placeret ikke overlapper hinanden. De bør ikke være for tæt på disse zoner.

Skitserer monteringsstedet for suspensioner designet til at holde profiler af profiler.

Vær opmærksom! Suspension kan modstå vægt op til 40 kg. Baseret på dette beregnes det krævede antal suspensioner på hvert sted. Mellem disse elementer opretholder de en afstand på op til 1 meter.

Efter fastsættelse af suspensioner afslut installationen af ​​alle profiler. For at gøre dette skal du bruge skruer.

Hvis belysningssystemet ikke indebærer installation af ekstraudstyr, kan alle relevante ledningskomponenter være placeret inde i strukturen. Lamper på dette stadium behøver ikke installeres.

Kablet bringes til monteringskassen eller til stikkontakterne, hvor hele systemet bliver tilsluttet. For at sikre yderligere drift anbefales det at placere ledningerne i kabelkanalerne. Det er ønskeligt ikke at placere dem tæt på metaldelene af rammebasen.

Dækker ramme ramme

Gipsplademateriale skæres. Hvis du ønsker at udstyre ydersiderne til skjult belysning, er materialet udskåret med tillæg på 8-12 cm. Deres ender er slibet og afskærmet.

Vær opmærksom! Facetten fjernes i en vinkel på toogtyve grader. Det skal tage 2/3 af arket.

Disse segmenter er fastgjort med skruer til profilerne gennem plader af gipsplademateriale med et minimumstrin på 15 cm.

Videoevalueringen nedenfor viser processen med at installere en rammebase og fastgøre en gipsplademateriale på den.

Når arkene er installeret, lukkes sømme. For at gøre dette skal du forberede en opløsning af kitt og omhyggeligt fylde dem med led, der dannes mellem arkene.

Derefter overlappes papirtape, der er dækket af et lag af kit. Efter tørring skal du male overfladen og påføre et primerlag. Proceduren for tætning af sømme udføres mindst to gange. Slibning og priming, som udføres efter hvert lag, gør kun efter sammensætningen tørrer.

Fotogalleri

Eksempler på to niveauer lofter med belysning:

Loftsdesign i form af en stjerne Standard designmulighed Rektangulært loftsystem Rektangel med skrå hjørner Ovale fantasier Klassiske former og elegance Firkant i midten af ​​loftet Glatte linjer med neonbelysning En del af loftet dekoreret med et todelt design Niveaubelysning understøtter neonbelysning form af loftsystemet. Rektangulære motiver. En anden designidee. Blå belysning vil understrege granen zu niveauer mellem niveauerne grænsen fremhævet af en korrekt valgt belysning enkelt og smagfuldt forsigtigt, forsigtigt, en vinder alle de samme rektangel, men i en anden udformning,

Hvordan man laver et to-niveau loft med gipsvæg med belysning?

Loftet er den vigtigste komponent i ethvert interiør. I modsætning til andre typer overflader er det altid synligt, så denne finish skal være perfekt. Moden til traditionel gips og hvidvaskning er længe gået, i dag er to-niveau konstruktioner lavet af gipsplader med belysning meget populære i loftdesign. De giver dig ikke kun mulighed for at skjule alle mangler i basen, men også give rummet et smukt udseende. Installation af sådanne lofter er ikke særlig vanskelig, så alle boligejere vil kunne udføre det selvstændigt. For at gøre dette skal du først oprette en original skitse og derefter købe det nødvendige byggemateriale.

Særlige egenskaber

Taket på to niveauer er et unikt design, der er skabt af to lag med gipsvæg. Installationen af ​​den dekorative sammensætning udføres på en sådan måde, at den samtidig kan skjule ikke kun alle kommunikationssystemer, elektriske ledninger, men også belægningsniveauet. Desuden kan du rationelt planlægge et værelse ved at udføre selv den enkleste reparation af en lejlighed ved hjælp af sådanne lofter ved at visuelt dele det i separate zoner.

Den eneste ulempe ved design er, at de reducerer rummets højde, så det er ønskeligt at installere dem i rummelige værelser. Du kan selvfølgelig udføre en sådan installation i små værelser, men så skal du anvende specielle designtricks: at udvide rummets grænser på grund af de lyse farver i udsmykningen af ​​væggene og gulvbelægningen.

Inden du installerer to niveauer, skal du overveje disse funktioner:

 • Fugtighedsniveau I tilfælde af konstant temperaturforskel og høj luftfugtighed i rummet, anbefales det at vælge fugtfast gipsvæg til arbejde. Du kan også samle en struktur fra almindelige ark, men så skal de behandles yderligere med en beskyttende primer.
 • Funktioner i værelseslayoutet. Afhængigt af rummets form og størrelse vælges den relevante loftmodel. Samtidig må vi ikke glemme, at monteringen af ​​rammen vil reducere pladsens højde med ca. 10 cm. For at spare højde kan du installere det andet lag enkelt på det justerede gulv.
 • Belysningssystem Installationsarbejdet skal begynde med designet, hvilket vil indikere placeringen af ​​belysningsenheder. På dette tidspunkt er du nødt til at være meget opmærksom, da det generelle udseende ikke kun den suspenderede sammensætning, men også det indre som helhed vil afhænge af korrekt installation af lamper og lamper.

To-tiered suspenderede lofter er ideelle til moderne design. De ser på værelser stilfuldt og effektivt, skaber en usædvanlig atmosfære af komfort og varme i rummet.

Til dato er der mange muligheder for installation af sådanne strukturer, de mest populære af dem er:

 • Rammeafdækningsloft. Den har form af en kasse med et trin. Sådanne sammensætninger vælges som regel for værelser, hvis højde overstiger 3 m, da kasseindretningen kræver et frit rum på 50 cm. Loftet har ofte en figurform og langs sin perimeter er det muligt at installere både skjult belysning lavet af LED-lamper og spotbelysning.. Smukt også se sådanne designs, suppleret af store lysekroner i midten. Takket være den bokslignende struktur er hjørnerne af rummet godt oplyste, og interiøret er lyst og interessant.
 • Diagonal. Enheden af ​​denne sammensætning er slående i sin originalitet. Konstruktionen af ​​strukturen er som følger: Det første niveau er fastgjort, og så den anden, der projekterer til siden. I dette tilfælde løber skillelinjen vandret på den ene side og smelter sammen med det andet niveau, kan sondringen ske ved hjælp af lige og bølgete linjer. Takket være usædvanlige former giver loftet dig mulighed for visuelt at udvide rummet. I dette tilfælde anbefales flerfarvede LED-lamper, som kan kombineres med natlys, som baggrundsbelysning.
 • Zone. Denne visning giver dig mulighed for smukt at fremhæve et bestemt område i rummet. Designet er fastgjort på en sådan måde, at det har samme niveau i rummet, og over det område, der skal understreges, monteres det andet niveau. Et lignende system er valgt til stuer og soveværelser, hvor du skal skelne mellem arbejdsplads, hvil og soveområde. Loftet er også velegnet til kombinerede værelser, hvis stil giver visuelle grænser.

Ud over de traditionelle typer af lofter er der også stor efterspørgsel på sofistikerede to-niveau systemer. I deres struktur har de ligheder med ovenstående modeller, men suppleres af en række mønstre, former og komplekse dekorelementer. Takket være sådanne designs kan du skabe et uforglemmeligt og eksotisk interiør. Designere for moderne projekter vælger som regel krøllede, abstrakte og flydende lofter.

Figursammensætningen består af to niveauer, som er opbygget i form af planter, mønstre, mønstre eller geometriske figurer, idet den første klasse er den primære og lysbølgens fæstninger ved dets kanter. Som følge heraf opnås en forbløffende effekt, men yderligere elementer kan belyses af spotlights. Sådanne lofter passer perfekt til enhver stil, derfor betragtes som universelle. Oftest er de valgt til barok og imperium, i hvilket design det er vigtigt, at der findes en simpel indretning med klare linjer. En god mulighed er design til minimalisme og hi-tech, hvor rigor er præsenteret hele vejen igennem.

Separat opmærksomhed blandt de to-tier strukturer lavet af gips fortjener flydende lofter. Deres system er suspenderet, LED-lamperne er installeret langs konturen, og andet niveau tjener som dekoration. Derudover skaber dette system en visuel effekt, hvor loftet ser vægtløst ud, "flyder" i luften. Derfor, hvis indretningen af ​​rummet skal fyldes med en magisk atmosfære, er der ingen bedre mulighed for indretningen.

Hvad angår de abstrakte lofter, er de mest egnede til de boligejere, der elsker usædvanlige former. Der er mange design muligheder for sådanne strukturer, men i moderne design systemer med en spiral anden tier er mest populære.

For at kompositionen får et originalt udseende, er det bedst at bruge flere farver, når du er færdig, og du kan også lave indlæg med lyse nuancer.

belysning

Gipsloft på to niveauer vil se stilfuldt ud, hvis det suppleres med god belysning. Det er muligt at installere belysningsenheder med egne hænder, da dette ikke er særlig vanskeligt. Alt du skal gøre for dette er at trække layout tegninger af enhederne, samt vælge den mest passende variant af lampe eller armatur.

Indtil dato vælges følgende enheder for installation af baggrundsbelysning i to-tier-systemer:

 • Spotlights. De giver dig mulighed for at gøre både de vigtigste og ekstra belysning, smukt fremhæve de enkelte zoner i rummet.
 • LED tape. De bruges til at belyse loftet omkring omkredsen. Bånd varierer i farvespektret, så afhængigt af rummets design kan du vælge bånd, som skaber lys med forskellige nuancer.

uddannelse

Installering af et to-niveau gipsplankloft udføres i etaper, mens byggearbejdet skal udføres korrekt i overensstemmelse med alle installationsteknologier. For at kunne udformes pålideligt betjenes i mange år, før det fastgøres udføres overfladebehandling, hvorefter man kun kan samle rammen. Derfor skal du først kontrollere overfladen af ​​belægningen, fjerne det gamle gips, forsigtigt forsegle spalten. Når den hårde finish er helt tør, er substratet primet.

Den næste fase af forberedelsen er valget af et rammeprojekt, hvorefter det bliver muligt at samle strukturen i fremtiden.

Som regel anvendes en trin-for-trin instruktion til fremstilling af rammen, ifølge hvilken ophængningssystemet er samlet på to måder:

 • Først og fremmest er det første niveau system installeret, så er det andet niveau fastgjort.
 • Det andet niveau er ved at blive forberedt, det er fastgjort på specielle suspensioner, hvorefter den første tier er monteret.

Hver af de ovennævnte samlingsteknologier er god på sin egen måde, men hvis du gør installationen, arbejder du selv, så vil dit valg afhænge af tilgængeligheden af ​​færdigheder og evner hos nybegyndermesteren samt om rummets størrelse og form. For små rum anbefales det ikke at anvende et komplekst loftssystem, da højden af ​​rummet vil "afskære" på grund af den dobbelte konstruktion, og det vil se besværligt ud. Hvad angår de rektangulære rum og derefter vælge placeringen af ​​niveauer, skal du være opmærksom på, at den anden klasse skal være mindre end den første.

montering

Når alt forberedende arbejde er afsluttet, kan du fortsætte til den direkte installation af en to-tier struktur. I så fald er det vigtigt at foretage målingen korrekt, hvis installationen er lavet med hånden, efter at have bestemt nulpunktet på loftet. For at gøre dette har du brug for et vandniveau, hvor du kan tegne linjer. Hvis du planlægger at lave et system bestående af flere geometriske former, skal der anvendes et gitter af linjer rundt om loftets omkreds. Afstanden mellem de vinkelrette linjer må ikke overstige 60 cm, for parallelle linjer er den 50 cm.

Plader af gipsvæg måles præcist, deres parametre skal fuldt ud svare til rammens dimensioner. Gipsvæg er således fastgjort ved kanterne og midt med skruer, og dekorative figurer fremstilles først som en skabelon fra pap, hvorefter de overføres til strukturen. Inden rammen dækkes, er det nødvendigt at lægge alle tekniske kommunikationer bestående af klimaanlæg, belysnings- og ventilationssystemer. De er fastgjort direkte til loftet for at undgå skader, når de dækker rammen. Hvad angår ledningerne, kan den ikke placeres inde i profilerne, enderne af de elektriske ledninger vises udenfor, hvor armaturerne vil blive monteret.

Fastgørelsesklade af gipsvæg udføres med specielle skruer. I tilfælde af at sammensætningen skal være beklædt med buede og figurerede detaljer, behandles de først med mørtel og gives den ønskede form ved hjælp af en spidsrulle. Det vil gøre mange huller, som følge af, at gipspladen vil blive bøjelig til forarbejdning og vil let bøjes. I første omgang er arkene i det første lag fastgjort, så går de videre til installationen af ​​blanketter på anden niveau. Hvis loftet er stort, anbefales det at gipspladerne stables i et skakbrættemønster og holder afstanden 40-50 cm mellem pladerne, så materialet fastgøres og holder fast.

Derudover skal du forberede huller til installation af fremtidige lamper og armaturer. Da ledningerne blev lagt tidligere, er det kun nødvendigt at fastgøre dens ender til belysningsindretningerne. I slutningen af ​​installationen er det nødvendigt at behandle skruerne på skruerne med en særlig løsning, og også at sætte sømme i med efterbehandling. Efter dette er færdiggøring, slibning og montering af inventar.

Nyttige tips

Gipsloft, der består af to niveauer og belysning, betragtes som en kompleks struktur. Derfor skal du først lave skitser for en fremtidig sammensætning for at kunne installere det korrekt, og monter derefter systemet. På trods af at installationsprocessen kan virke svært, er det helt muligt at klare det selv.

For begyndere, når du installerer bunklofter, anbefales det at bruge følgende nyttige tips:

 • Det andet niveau af ophængningssystemet udfører en dekorativ rolle, så designet af dets design skal tages ansvarligt og opfanger usædvanlige ideer. Teknologien til installation af strukturen afhænger af former og størrelser af den anden tier, da tallene ofte har en udskæring eller nedgang til første niveau.
 • Installationen skal begynde med måling af loftets omkreds og bestemmelse af højden for hver tier. For at gøre beregningerne korrekt skal du bruge et laser eller hydraulisk niveau. For hvert niveau af systemet anbringes en etiket, hvorefter cutterkablen er fastgjort og arbejdsplanet trækkes.
 • Tegningen af ​​det fremtidige loft trækkes direkte på gulvpladerne for at rette linjernes ensartethed, UD-profilerne er fastgjort til overfladen.
 • For at give strukturen et volumen, skal du lave vejledninger fra cd-profiler. I dette tilfælde er det nødvendigt at forlade en lille længdegrad, mens du arbejder med profiler.
 • Profiler er fastgjort med specielle metalskruer. Om nødvendigt kan de bøjes i enhver retning af strukturen. I det tilfælde, hvor profilen er placeret modsat loftet, er retningen justeret som følger: Skær ned til bunden hver 5-10 cm, send derefter segmentet i den rigtige retning.
 • Udskæringer i gipspladens loft skal være fremstillet af stive profiler, der kan modstå belastningen. De er fastgjort til loftet med U-formede beslag.
 • Alle transportprofiler er i modsætning til konventionelle vægkonstruktioner monteret med et hul på 40 cm. For at øge deres styrke kan du tage et trin på 30 cm. En sådan genforsikring vil øge rammens styrkeegenskaber og beskytte strukturen mod mulig revner under påvirkning af vægten af ​​den anden klasse.
 • I modsætning til væggene fastgøres de bærende profiler af loftet direkte til overlapningen, derfor er fastgørelserne udsat for en enorm belastning. For at gøre systemet holdbart skal metalbeslag desuden være fastgjort til profilerne, idet afstanden er mindst 60 cm.
 • Det er tilrådeligt at kombinere processen med at gøre rammen og dække den med plader af gipsvæg. Derfor er det bedst at først skære den anden tier, og først derefter færdigbehandle den første hoved. Arbejdet er således hurtigere og mere bekvemt.
 • Det sværeste ved udformningen af ​​et loft på to niveauer kan virke som en bøjning af gipsplader. For at gøre dette, er de traditionelt gennemblødt, og derefter udjævnet med en speciel rulle, men alt dette kan gøres på en anden måde. Hvis det er nødvendigt at lave tal med en lille radius, vil gipsvægge bøje godt og tørt. For ikke at bryde det, er det nødvendigt at lave lige snit langs parallellen og observere et trin på 5 cm. Den resulterende billet bliver let buet og kittet.
 • Til loftet af originalen tilføjet til det indre af rummet, bør du bekymre sig om dens belysning. Til to-tier-systemer betragtes LED-strimler som den ideelle belysning. De er bedst monteret omkring omkredsen af ​​den nederste del, hvilket udgør en lille niche. Resultatet bliver en fantastisk lys effekt. I dette tilfælde skal det nederste niveau stige ud over rammens omkreds med 50 eller 70 mm. Kantene på pladerne af gipsvæg justerer sig på alle grænser, så luk ledeprofilerne og monter LED-strimlen.
 • Designet af et køje loft skal vælges strengt i overensstemmelse med stilen på rummet. Det skal være i harmoni med udsmykningen af ​​væggene og gulvbelægningen. Afhængigt af rummets funktionelle formål er det muligt at installere strukturer, som visuelt deler rummet i separate zoner.

Smukke eksempler i interiøret

Et to-niveau gipsplankloft anses for at være det perfekte supplement til det indre af ethvert værelse. Sådanne vedhængssystemer i køkkener ser smukke ud, men da denne type værelse ofte udsættes for fugt og høje temperaturer, er det nødvendigt at vælge det rigtige materiale med speciel beskyttelse til udsmykning. En varm farvepalet virker godt til køkkenet, så bunkersammensætninger er bedst fremstillet af flere nuancer af farve. Separate indlæg fra forskellige teksturer og farver vil også se usædvanlige ud i design. En klassisk indstilling til køkkenet vil være et snehvidt loft med lys belysning, men for moderne kunstelskere kan du vælge modeller, der kombinerer ikke kun gipsvæg, men også farveudstillinger fra lærredet, der harmonisk vil supplere skønheden af ​​gulv og møbler.

Derudover kan du i køkkenet vælge gipsvægssystemer, der ikke kun er sammensat af rektangulære tier, men også dekoreret med interessante former, linjer og mønstre. Det kan være geometriske former, abstraktion eller bølger. For at understrege skønheden i et komplekst design skal belysningskilderne bygges ikke kun omkring omkredsen af ​​den nederste del, men også sætte dem i dekorative detaljer. Således i køkkenet kan du lave en lille zoneinddeling. For eksempel ser loftet i beige og hvide farver ud pragtfuldt, mens farveindsatsen er en fortsættelse af møbelskyggen.

En særlig rolle i hvert hus udfører en stue. Siden ikke kun hele familien samles i det, men gæsterne møder også, bør designet være specielt. For at opnå en forbløffende effekt i det indre af stuen vil hjælpe bunk loft. Det vil gøre rummet luksuriøst og stilfuldt, og usædvanlige kombinationer af farver og former giver overfladen et smukt udseende. Særligt smukt i stuen to niveauer lofter lavet af gipsplader, i designet, som der er en elegant mat eller blank film. Takket være den usædvanlige indretning kan du endda slå et lille værelse til et trendy værelse.

Farven på den suspenderede sammensætning skal vælges i overensstemmelse med harmonien i nuancer. Derfor bestemmes baggrundens tone i rummet, hvorefter maling tilsættes til interiøret. Sådanne lofter kan indrettes ikke kun med geometriske former, men også med kinesiske symboler eller usædvanlige mønstre. Det hele afhænger af stilen af ​​design og personlige præferencer af boligejere. Særligt interessant er de to niveauer i stuen, kombineret med et køkken. For dem kan du vælge det klassiske design i hvid, og placere LED-linjen på overfladen i form af originale tegninger.

Soveværelset tilhører området hvile og søvn, så installationen af ​​to niveauer lofter i dette rum kræver en særlig tilgang. En fremragende løsning til den vil være en suspenderet struktur af to niveauer, hvor dele af gipsvæg vil blive lavet i lyse farver og dekorative lærrede i mørke nuancer. Belysningen af ​​en sådan sammensætning kan laves både fra spotlights og suppleres med et system af små lysekroner, der vil bidrage til at skabe en atmosfære af harmoni og romantik i rummet. Det er interessant at se på soveværelset komplekse design i hvid farve, hvis øverste niveau er placeret over sengen.

På trods af at badeværelset er udsat for høj luftfugtighed, er det stadig muligt at installere komplekse lofter, der består af to niveauer og belysning. For at gøre dette skal du vælge gipsvæg, der er designet til våde rum. Det er ønskeligt i udformningen af ​​sådanne lofter at bruge lys nuancer, der ville være godt kombineret med udsmykningen af ​​væggene. For et badeværelse er det ikke nødvendigt at lave komplekse kompositioner, du kan komme videre med det andet lag og lægge det ud i en form.

For at lære at lave et to-niveau gipsplankloft med belysning, se følgende video.