Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Smukke gipspladerlofter (48 fotos): lofter med billedudskrivning

Et smukt loft skal kombineres med hele indretningen af ​​rummet.

De smukkeste lofter - begrebet er ganske subjektivt. Et design, der appellerer til en, er måske ikke acceptabelt for andre.

Derfor skal du kun fokusere på din smag, når du opretter det indre af dit hjem. Gipsvæg er et meget plastmateriale og giver dig mulighed for fuldt ud at realisere din potentielle skaber (se Design af gipsvægslofter i hallen: designmuligheder).

Hvad er et smukt loft af gips

Blomstret loft

Hvis tidligere dine naboer kunne have været overrasket over et loft med to niveauer i form af en simpel cirkel, er loftkonstruktionerne blevet meget mere komplicerede. De kan have form af en blomst, en svane, abstrakte figurer og et børnelokale - tegneseriefigurer (se Design af gipspaploft i køkkenet: designmuligheder).

Vær opmærksom! Men du bør ikke tro, at smukke gipslofter er nødvendigvis komplekse strukturer, der har mange niveauer af fancy form. Loftets design skal være noget specielt, originalt. I dette tilfælde vil selv et design med en koncis konfiguration se æstetisk glædeligt.

Komponenter af æstetik

I skønheden i loftet kan identificeres flere af de vigtigste komponenter.

 1. Bygningsform. Vælg, hvad du kan lide mest: bølgede linjer, strenge geometriske former eller stylisering som en blomst, fugl, dyr.
 2. Farve finish. Nogen kan lide lyse farver, nogen pastelfarver. Ud over personlige præferencer spiller det også en rolle, at farven kan ændre opfattelsen af ​​rummet. Så for eksempel - lys toner udvide den, mørk - smal det. Overvej dette, når du vælger en gipsplade loft indretning.
 3. Antallet af niveauer. Alt afhænger af, hvor højt lofterne i dit hjem er. Når de er lave, skal du vælge en enkelt version af konstruktionen af ​​GCR. Hvis højden er tilstrækkelig, så er der ingen begrænsninger - du kan forblive på to eller flere niveauer.

Det skal huskes, at smukke loftsvægge skal have tilstrækkelig belysning. Du kan installere både en traditionel lysekrone og indbyggede spotlights. Multi-niveau lofter kan desuden udstyres med LED-stripe (se Indvendigt gipsloft: designmuligheder).

Hvordan man laver et loft af gipsplader

De smukkeste, naturligvis krøllede lofter fra GCR.

Deres arrangement består af flere faser.

 1. Før du monterer sådanne dekorative lofter, skal du lave en plan for dem, for at præcis bestemme hvilke elementer du vil anvende og hvor du skal placere.
 2. Dernæst skal du lave skabeloner for at forenkle layoutet af ark GCR.
 3. Så er det nødvendigt at afvise en vandret linje med et vandniveau for det første niveau af loftrammen.
 4. Derefter fastgøres guider af metalprofil langs dørens omkreds med dykker.
 5. Derefter skæres den rackmonterede CD-profil til de ønskede dimensioner og indsættes i styrene. På samme tid, ved hjælp af suspensioner, er profilen fastgjort til loftet. Samtidig anvendes selvlukkende skruer til metal.
 6. Næste er monteret tværgående kasse.
 7. Derefter opbygges rammen til den anden tier af det oplyste loft. Det gøres på samme måde som det første niveau. På samme tid, montering dekorative lofter, gøre deres krøllede kanter i overensstemmelse med præfabrikerede mønstre. For at bøje profiler skal du skære deres kanter med metal saks.
 8. Efter montering af rammen, læg elektriske ledninger på loftet til belysning.
 9. Nu kan du gå videre til installationen af ​​gipsvæg. Sy først dem med de vandrette sektioner, som hele arkene er placeret på. Derefter skæres og fastgøres gipset på kanterne af flade sektioner. Til sidst skal du klippe og samle plader til figurer.
 10. Når du zashiter alle vandrette overflader, fortsæt til installationen af ​​gipspladen på de vertikale sektioner mellem niveauerne. Til dette formål skal du skære ark af glatte bånd af den ønskede bredde. For at bøje materialet, fugt lidt på bagsiden med vand.

Nu skal du kun vælge en indretning til gipslofter. Det kan være som normalt maleri, såvel som mere komplekse muligheder, for eksempel - kunstmaleri eller fotoudskrivning. Den sidste mulighed er at foretrække, fordi meget billigere, men æstetisk på ingen måde dårligere end maleri.

Lofter med fotoudskrivning

GKL lofter med fotoudskrivning

Ved hjælp af fotoudskrivning på loftet på GKL kan du lave deres unikke design. Samtidig er mulighederne for denne færdiggørelsesmetode kun begrænset af din fantasi.

For eksempel kan en børnehave dekoreret med billeder af foretrukne tegneseriefigurer. Smukt arrangere lofterne af gipsplader i soveværelset, du kan bruge billederne af den blå himmelhimmel, eller omvendt - natten, dækket af stjerner. Der er uudtømmelige plot af billedudskrivning til lofter i køkkenet, i stuen og i gangen.

Vær opmærksom! Spørgsmålet om billedvalg er meget vigtigt. Her er det nødvendigt at tage højde for, at tegningen, som du sidder fast på loftet, ikke får dig keder sig hurtigt. Vælg derfor et eller andet billede omhyggeligt.

Når du tænker på, hvordan du laver smukke dekorative gipslofter ved hjælp af fotoudskrivning, skal du huske på, at en sådan efterbehandling ud over høj æstetik har flere vigtige fordele.

 1. Takket være den absolutte miljøsikkerhed kan trykning bruges i børnehave-, førskole- og lægeinstitutionerne.
 2. Denne finish har modstand mod temperaturforskelle og har en god fugtighedsbestandighed. Det giver mulighed for at bruge et smukt loft med fotoudskrivning i fugtige rum
 3. Billeder er godt modstandsdygtige af mekanisk stress, ikke slettet og ikke vasket væk.
 4. Hvis malingen på billedet er lidt falmet, kan du tørre det med en blød klud eller en fugtig klud.
 5. serviet og billedet vil tage på sit oprindelige udseende.
 6. Fotoprinten har modstand mod en ultraviolet.

Som du allerede har forstået - er æstetikken af ​​loftet til GCR helt udelukkende i dine hænder. Alt her afhænger af din fantasi og smag.

Hvordan man laver et loft på gips med egne hænder - trin for trin instruktioner

Indsamlet til at lave et gipsloft med dine egne hænder? Du kan forstå: det er et pålideligt og økonomisk materiale, der giver dig mulighed for at oversætte til virkelighed den mest ikke-trivielle designidee. For ikke at lykkes, som i Viktor Tjernomyrdins udødelige erklæring - "Vi ønskede det bedste, men det viste sig som altid" - det vil være nyttigt at gøre sig bekendt med den trinvise instruktion, der detaljeret beskriver alle trin til afslutning af loftoverfladen.

For nemheds skyld og klarhed leverede vi den med 47 fotos, så du har ingen problemer med materialets opfattelse.

Værelse forberedelse

 • Fjern alle store genstande og møbler, der potentielt kunne forstyrre arbejde og bevægelse under installationen.
 • hvis det er umuligt at udføre den første handling, dække møblerne med en film for at beskytte den mod bygningsaffald, lim og støv;
 • Rens loftet for alt, der er overflødigt: det samme støv, små knuder og alt, hvad du sandsynligvis ikke vil nå i overskuelig fremtid efter installationen.

Værktøjsforberedelse

Hvordan man laver et loft på gipset med dine egne hænder korrekt, så at du senere ikke behøver at fortryde kurven med plademonteret og uorganiseret belysning? Det er rigtigt, nøglen til en vellykket installation er den kompetente markering og de nødvendige værktøjer til rådighed.

Først vil vi liste alt, hvad du behøver for at udføre det rigtige layout af rummet:

Og nu skal vi røre ved det obligatoriske sæt direkte nødvendige byggeværktøjer:

Som du kan se, er det ikke noget ualmindeligt at lave loftet på gipsvæggen med dine egne hænder, du behøver ikke. Et standard sæt af værktøjer, der kan købes hos enhver bygning supermarked.

Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er grundlaget for enhver form for reparation, så tag denne anbefaling alvorligt.

Materiale forberedelse

I overensstemmelse med hvordan du ser dit fremtidige loft på HL'en, skal du lave en gipsplader af den ønskede størrelse. Det er ret nemt at beregne rummets samlede areal: længden multipliceres med bredden, og den præcise størrelse af materialematerialerne afhænger af gipspladestrukturens format, som du vil se i dit værelse.

Du skal også bruge:

 • UD loftsprofiler;
 • CD hoved loftprofiler;
 • direkte universelle suspensioner eller andre i overensstemmelse med layoutet
 • selvskærende skruer;
 • dyvler.

Det skal huskes, at UD profilerne er fastgjort til væggen omkring omkredsen, og cd'erne er allerede indsat i dem i længderetningen med det nødvendige trin i overensstemmelse med størrelsen af ​​gipspladens fragmenter.

Udgiftstabel

For at du groft kan forestille dig de fremtidige omkostninger og være i stand til at tilpasse dit budget forsigtigt, tilbyder vi dig et lille bord, der afspejler de gennemsnitlige faktiske priser på materialer, der bruges til at afslutte loftet med gipsplader.

mærkning

Et meget simpelt, men ret vigtigt skridt, om korrekt gennemførelse, som det endelige resultat afhænger af:

 • find det nederste hjørnepunkt på betonbunden af ​​loftet
 • Vi laver den nødvendige indrykning, styret af praktiske overvejelser: hvordan lysene vil blive monteret, hvor mange niveauer der kommer i det endelige design. Husk at der skal være en vis margen på nogle få centimeter, ellers bliver loftet af gipspap med dine egne hænder meget uhøfligt og uinteressant;
 • vi sætter et mærke ved hjælp af et niveau, hvis der er et hydraulisk niveau til rådighed, så kan problemet med glat overførsel af denne linje til hele planet betragtes som løst. Hvis ikke, så skal vi bruge den maskeringsledning, som vi har nævnt;
 • Vi forbinder alle mærker med hjælp af denne ledning og opnår en perfekt flad linje.

Mærkningens endelige slag tegner på loftet af det såkaldte gitter, som vil tjene som vejledning til installation af de forberedte suspensioner. Vær opmærksom på afstanden mellem linjerne, den er ca. 50 cm.

Det er hvad du skal have til sidst.

Hvis det samme er observeret på dit loft, tillykke med at du har gennemført det første skridt i vores trinvise vejledning.

ramme

Hvis markeringen er udført korrekt, skal konstruktionen af ​​rammen ikke give dig særlige problemer:

 • Start fra omkredsen, fastgør den forberedte UD vægprofil gennem et givet trin (op til 60 centimeter);
 • fortsæt med at fastsætte suspensionerne - brug dowels til dette, og igen skal forberedte suspensioner placeres i skæringspunktet mellem de langsgående og tværgående linjer af gitteret på loftets betonbase (se foregående afsnit);
 • forberede realkreditlån fra lysestagerne til lysekronen, hvis det vil blive brugt indendørs og også lede ledninger til de steder, hvor installation af pletter og andre typer belysningsarmaturer er planlagt;
 • Indsæt længdeprofilen af ​​cd'en i sporene på væggen og fastgør den med skruer. De burde være lige ved hånden, ikke?

Hvis du ikke vidste hvordan man laver et gipsloft med dine egne hænder korrekt, men fulgte de foreslåede trinvise instruktioner, er halvdelen allerede færdiggjort. Oprettelse af en ramme kronet med en montage kaldet drejning, på hvilket ark fra gipspap vil fastgøre.

Plader gipsplader

Sandsynligvis det mest grundlæggende og ukomplicerede trin, når du installerer gipsvæggen, som dog vil kræve hjælp i form af et par eller to ekstra hænder.

For at fremskynde eller endda forenkle loftets udsmykning med gipsplader med egne hænder, skal du bruge hjælp fra kamerater til at fastsætte lagnerne i loftet. Faktum er, at alene du næppe kan rette pladerne af gipsvæg med selvdrejende skruer.

 1. start fra en væg, systematisk at flytte til modsat;
 2. installationen af ​​det sidste fragment udføres ved at skære arket i overensstemmelse med dine målinger;
 3. læg fragmenterne i leddet, hvilket eliminerer forekomsten af ​​huller og uregelmæssigheder. Hvis vi taler om det sidste ark, anbefaler erfarne eksperter, at i dette tilfælde efterlade et lille hul.

dekoration

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan man laver et gipspladerloft med egne hænder, logisk nærmede sig efterbehandling af en allerede monteret overflade. Ved antallet af mikrooperationer skubber denne fase imidlertid selvfølgelig tilbage alle de tidligere:

 • kitteledd og huller;
 • overflade primer;
 • dekorative trim.

Valget af at implementere sidstnævnte er udelukkende på din samvittighed. Typisk for at give loftet af gipsplader mere udtryksfuldhed bruge smukke tapet, anvende dekorative gips, male loftet bunden med vandbaseret maling. Vælg en eller anden løsning, lav rabat på rummets funktionelle formål.

Det siger sig selv, at for et køkken eller et badeværelse, hvor der er høj luftfugtighed, og temperaturvariationer ikke er ualmindelige, er det bedst at foretrække gipsvæg til den mest praktiske type finish - maleri med en pålidelig vandbaseret maling.

konklusion

Gipsplankloftet lavet med egne hænder er ikke kun færdiggørelsen af ​​et hvilket som helst stadium i din større revision i en lejlighed eller et hus, men også en fremragende grund til din stolthed. Det er altid behageligt at skabe noget nyttigt manuelt, baseret på erfaringer fra velrenommerede specialister. Den foreslåede trin-for-trin instruktion opfylder sin funktion på den bedst mulige måde - at hjælpe med installationen af ​​gipsvæg til de ejere, der ønsker at pumpe bestemte typer af deres monterings- og efterbehandlingskompetencer. Hvis du har gennemført alle trinene korrekt og helt tilfreds med resultatet, kan du lykønske dig med et andet besejret punkt på vej til den ønskede professionelle top. Men der er ingen grænser til perfektion, og derfor præsenterer vi dig næste højdepunkt for erobringen: artiklen er en instruktion om, hvordan man selv gør loftet til plastpaneler.

Vi laver smukke gipslofter: fotogalleri og 3 receptioner

Gipsvæg er et alsidigt materiale, takket være hvilket du kan lave et originalt loft, der passer til en bestemt indretning. Efter at have startet reparationer i en lejlighed, står mange ejere over for et så ubehageligt problem som ujævne lofter med forskelle på fem centimeter eller endda ti centimeter. I en sådan situation er det yderst vanskeligt at opnå en flad overflade ved hjælp af kittet. Brug af de samme gipsplader i loftet hjælper med at opnå næsten perfekt overflade og gemmer alle uregelmæssigheder. Dette er ikke den eneste fordel ved gipspladens loft. En anden grund kan tjene som plads til arkitektoniske og designfantasier. For at opnå de bedste resultater er det muligt at løse mange problemer, herunder økonomiske besparelser, ved at lave lokalerne, gipspladerlofterne og de indstillede lofter.

Smukke gipsplader lofter

Smukke lofter er i stand til at tiltrække mere opmærksomhed end designermøbler eller lyse farver i udformningen af ​​vægge og gulve. For at opnå unike resultater i efterbehandling har mange arkitekter taget fat på gipsvæggen, som kan udføre enhver designidee.

Installationen af ​​dette design giver mulighed for at opnå følgende effekt:

 • Loft justering;
 • Enhed formet loft;
 • Zoning rum;
 • Installation af kompleks belysning.

Gipsloft er perfekt kombineret med spotlights placeret langs rammens bøjninger

Den nemmeste og hurtigste måde at installere gipsplader på betragtes som en enkeltversion, der er monteret på en forudinstalleret aluminiumsramme. Således opnås en helt flad overflade, i hvilken belysningsindretningerne kan installeres. Hvis du laver opførelsen af ​​et gipsloft multilevel, skal du bruge meget mere erfaring, tid og penge end at installere et enkelt niveau, så du bør ikke stole på din styrke i dette tilfælde, det er tilrådeligt at søge hjælp fra specialister. Hvis højden af ​​lofterne i lejligheden ikke overstiger tre meter, er det ikke klogt at involvere sig i komplekse strukturer på flere niveauer. Et sådant loft vil blive "spist" af dyrebare centimeter, og der vil opstå en situation, hvor loftet bliver så lavt, at du kan røre det med hovedet.

I de fleste tilfælde, i præfabrikerede huse, giver lofthøjden dig mulighed for at lave en to-plan struktur, der giver den LED-belysning, hvilket giver dig mulighed for visuelt at forbedre effekten af ​​opfattelsen.

Hvor smukt at lave et loft på gipsplader

Inden du fortsætter med installationen af ​​gipsvæg, skal du vælge den type konstruktion af det fremtidige loft.

nemlig:

 • Single eller multi-level;
 • buet;
 • differentieret;
 • Med eller uden integreret belysning;
 • Og så videre

Du kan gøre loftet af gipspapir mindeværdigt ved at installere neonlys

Tænker over designen af ​​det fremtidige gipsplankloft, er det godt at tage højde for dets karakteristiske træk som alsidighed. Faktisk kan det bruges til at fokusere på områder med en vis funktionel belastning, for eksempel spisning. Dette loft er perfekt kombineret med spændingen, det er let at montere en række armaturer. Derudover kan et sådant loft kombineres med en hvilken som helst anden færdiggørelsesmetode, den kan males, anbringes på venetiansk eller dekorativt gips, dekoreret med en baguette eller stucco

Efter at have besluttet designen, kan du gå videre til enhedens ramme, der består af profiler. På dette stadium er det vigtigt at overveje den fremtidige masse af ark og vedhæftede filer.

På dette stadium er det nødvendigt at lægge al kommunikation og yderligere materiale, hvis det er nødvendigt, for eksempel støjisolering og varmeisolering. Når rammen er klar, kan du fortsætte til installationsarbejdet på enhedens ark af gipsplader. Når alle arkene er fikseret, udføres primerarbejder, sømene mellem arkene er fyldt med kitt, limet med serpyanka. Sådanne værker tjener som forberedelsesfase inden afslutning, puttying, maleri mv. Til måling af et sådant loft anbefaler eksperter ikke at bruge olie maling. Det er bedre at vælge vandbaserede maling, de tørrer hurtigt og danner en kvalitetscoating. Det er let at opdatere denne maling uden at vaske det forrige lag.

De smukkeste gipsplader lofter

For elskere af kreativt design, der ønsker at skabe et enestående, unikt billede, tilbyder markedet i dag flere designmuligheder for et sådant loft. To niveauer lofter er den mest populære og smukke design mulighed for et værelse, med deres hjælp bliver det muligt at ændre et værelse, stue, soveværelse eller køkken uden for anerkendelse, og gøre interiøret rig. Det hele afhænger af kundens fantasi.

Gipsloft kombineret med en blank finish udvider visuelt rummet

Ved hjælp af korrekt belysning er højdeforskelle, som nævnt ovenfor, det muligt at zone rummet i et rum. Med dette trick bliver det muligt at henlede gæsters opmærksomhed på et sofabord, en hylde eller en sofa.

Designerbelysning kan skabe en behagelig atmosfære og stemning i rummet. I dag er LED'er mere populære. Med deres hjælp kan du opnå en blød ensartet belysning, der øger dybden af ​​loftet visuelt. De vil skabe effekten af ​​vægtløshed.

Køkkenet bliver smukkere, hvis du bruger sådanne teknikker i loftets design som:

 • Spisepladsen vil fremhæve en rektangulær form;
 • Det smalle køkken vil udvide den firkantede form;
 • Lille køkken kan øges med en kaskade på to niveauer.

Ved indretning af et lille soveværelse er loftet bedre malet i lys hvid farve. Til den visuelle udvidelse af rummet kan du bruge en kombination af mat og blank belægning. Hvis soveværelset er smalt, så er det bedst at kombinere forskellige farver i loftets og vægternes design, f.eks. Fra lys til beige.

Originale og smukke suspenderede gipsplader lofter: fotos

Ved udformningen af ​​kvadratmeter loftet i køkkenet med de korrekte geometriske former. Det runde design vil fremhæve midten af ​​rummet. Rektangulær i stand til at justere sin form. En firkant kan visuelt udvide væggene.

Hvis gipsloftet er flerlagret, så for at forhindre monotoni, skal niveauerne males i forskellige farver.

I det indre af soveværelset er bølgetyper af uregelmæssig form mere populære.

Lagdelt konstruktion er oftest monteret over sengen. Du bør ikke ty til levende billeder, det er bedre at se på rolige belysning og pastelfarver. Som indretning kan du ty til brug af buer, søjler og en medaljong.

Loftet af gipsplader er en god mulighed for at forestille sig enhver fantasi i designen af ​​børnenes værelse. Ved hjælp af et todelt design kan du bygge enhver form, som f.eks. Sol, fodbold, sky eller skib. At lave loftet i stuen er bedst at ty til brugen i konstruktionen af ​​strukturen, der minder om geometriske former af den korrekte form. Spotlights er i stand til at zone rummet, skabe en unik atmosfære og blive det endelige tryk i dens design.

I små stuer er det bedst at vælge en enkelt version med gipsplader i omkredsen og indbyggede lys langs væggene.

Fotogalleriet viser, at tegningen på loftet på flere planer ofte skabes i modsætning til farverne. Og elementernes form afhænger af rummets layout. Glem ikke, at når du opretter et design, er det vigtigt, at alle designregler og kombinationer af detaljer i interiøret følges. Ellers kan du opnå den modsatte effekt.

Komfort i hvert hjem: smukke loftsplanklofter (video)

Afslutningsvis vil jeg gerne bemærke, at gipslofter er meget mere miljøvenlige end stræklofter. Men processen med deres installation er mere tidskrævende. Men med plader GKL er der en mulighed for at skabe et unikt design af rummet, der indeholder de mest ambitiøse ideer.

Hvordan laver man et smukt gipsloft med egne hænder? (8 foto)

Enhver lejlighed renovering i moderne forhold er en storstilet, arbejdskrævende begivenhed. I processen med at udføre indvendig udsmykning skal vi beskæftige os med et bredt udvalg af materialer, blandt hvilke gipsvæg ikke er den sidste. Ved hjælp af teknologien til at lægge GKL på loftfladerne blev det muligt at skabe et smukt loft på egen hånd med fokus på de mest forskellige typer loftdesign.

Smukke gipsplader lofter er blevet en af ​​de mest succesfulde og fælles efterbehandling muligheder. Sådan popularitet skyldes i vid udstrækning tilgængeligheden af ​​materiale og teknologi, der skal håndteres. Hvad er hemmeligheden om gipsvæggens popularitet, når det kommer til at afslutte loftoverfladerne i dit eget hjem.

De vigtigste fordele ved gipsplanklofter

Ofte er det vigtigste problem, der skal løses under reparationen, at naturlige lofter i en lejlighed eller i et hus langt fra er i den mest velstående tilstand. Store forskelle i højden mellem leddene af pladerne, strukturelle mangler og gammel maling bliver ofte grunden til, at jeg vil lukke al denne skam så hurtigt som muligt. Rydning af loftet fra gammel maling eller gips, udjævning af overfladen med kittet er en besværlig og tidskrævende opgave. For at løse dette problem hurtigt og vigtigst, vil smukke gipsplade effektivt tillade det.

Standardplader af gipsvæg, skåret i overensstemmelse med den krævede størrelse og lagt på bundloftets overflade, vil skabe et helt nyt loft, helt fladt og glat. Derudover er dette den måde at løse en række tekniske problemer på. Gipslofter giver mange fordele inden for lejlighedskonstruktion og udfører ikke blot en æstetisk funktion. De vigtigste fordele ved denne type afslutning af lofter omfatter følgende punkter:

 • Gipsplader kan straks lukke loftoverfladen over et stort område;
 • installation af gipsplader i den øvre del af lokalerne kan gøres alene ved hjælp af de tilgængelige værktøjer og materialer;
 • Gipsplast er miljøvenlige efterbehandling materialer;
 • På grund af gipsets høje teknologiske egenskaber kan du skabe det mest indviklede og originale arkitektoniske design;
 • installationen af ​​hævede lofter åbner grænseløse tekniske muligheder for udstyr i det dekorative belysningssystems rum.

På denne baggrund skal det bemærkes den sidste, ikke mindre vigtige kvalitet, som gipsplademonstruktioner har. Vi taler om det lange liv på sådanne overflader. Regelmæssig regelmæssig vedligeholdelse af lofter vil bevare den uberørte renlighed og skønheden i det nye loft i mange år.

Det er muligt at anvende materialet på den sædvanlige måde og lægge nye plader af gipsvæg på den hårde overflade i overensstemmelse med de angivne mål. Dernæst er loftet malet eller dækket med tapet. Mere komplekse designmuligheder omfatter oprettelsen af ​​suspenderede strukturer baseret på en metalramme. Denne teknologi giver dig mulighed for at oprette enkelt-niveau og multi-level suspension systemer - implementere i praksis næsten enhver fantasi af designeren.

Det er vigtigt! Der er teknologiske begrænsninger på brugen af ​​ophængte systemer til indretning af lofter i små rum. Monteringen af ​​rammen er forbundet med behovet for at sænke loftet med 10-15 cm, hvilket er kritisk for værelser med en standardhøjde på 240-250 cm.

Vurdere alle fordelene ved gipsvæg til at arbejde med loftsflader, bør du ikke rashly skynde sig i erhvervslivet og hegn nye lofter. Det er nødvendigt at forstå, hvilket materiale der passer til et bestemt rum, og hvilken metode til installation at vælge vil være optimal på en eller anden måde. Loftet af gipsplader i køkkenet er forskelligt fra designet, som skal dekorere stuen eller soveværelset.

Sådan gør du dine egne hænder hurtigt og simpelthen smukke lofter af gips

Teknologien til at lægge gipsplader på loftsflader er lidt ligner de metoder, der anvendes i færdiggørelsen i lodret plan. Den eneste forskel er, at du skal strengt opretholde den nye overflade vandrette overflade og være mere opmærksom på fastgørelsessystemet. Lofter skal ikke kun være smukke og imponerende, men også sikre. Stærk fastgørelse garanterer normal og lang drift af sådanne lofter.

Til noten: Du bør ikke udstyre en kompleks ophængt struktur i børnenes værelser og i soveværelset. For små værelser er det ikke tilrådeligt at oprette loftsystemer på flere niveauer.

Flerfasede, flerfasede lofter ser smukke ud i store rum, hvor hver detalje bliver tydelig synlig. Korrekt udvalgte og installerede kilder til dekorativ belysning vil kun øge niveauet af design og tilføje elegance til interiøret. Installation af loftdelen på basis af GCR udføres ifølge et velkendt mønster.

En detalje! For træhuse skal installation af gipslofter udskydes i en vis periode, 8-12 måneder. I løbet af denne periode vil hele træstrukturen af ​​huset opnå den nødvendige stabilitet og stabilitet. Ellers begynder gipspladerne at blive deformeret, når de skæves, og der dannes revner i loftet.

Til den sædvanlige enkle version skal du let forøge overfladen af ​​pladerne. Herefter monteres gipsplader på træprofiler eller kasser. Det er vigtigt at opnå en tæt tilpasning af arkene til hinanden og forsøge at gøre leddene lige og lige. Med mere komplekse designmuligheder er der mere arbejde at gøre, især hvis du har tænkt dig at oprette en kompleks ophængsstruktur. Det kræver konstruktion af en ramme bund, som allerede er monteret gipsæt dimensioner.

Sådanne komplekse typer af design er som regel altid luksuriøse og smukke lofter, der bruges til et rigt og moderne interiør. Hovedrollen i sådanne konstruktioner afspilles af belysningssystemet, hvor der pålægges en stor teknologisk belastning.

For hvert niveau har du brug for en separat ramme lavet af galvaniserede profiler og bøjler. Sådanne konstruktioner samles sekventielt, niveau efter niveau.

Det er vigtigt! Det anbefales ikke at montere tunge og massive lofter på flere plan i lyse trækonstruktioner. Loftet skal være stærkt og stabilt. Ellers er der stor sandsynlighed for, at hele systemet vil falde sammen.

Typer af loftdesign ved hjælp af GCR

For at opnå høj kvalitet skal du vide, hvilke typer gipsplademonstruktioner der kan bruges i praksis. Hver type design kan derfor blive smukt, hvis det anvendes korrekt. For hvert værelse har sine egne, visse standarder med hensyn til loftindretning. Overvej de eksisterende indretningstyper, hvor det centrale sted er besat af et gipsplankloft.

Den enkleste løsning er lofter på enkelt niveau.

Til dato er den mest tilgængelige type design enkeltvalshvelvninger, hvor der ikke er unødvendige figurer og dekorative elementer. I dette tilfælde opnås hovedvirkningen. Den øverste del af rummet bliver flad og glat. Her kan du begrænse det efterfølgende maleri af gipspladerne, eller dekorere det nye loft med smukt tekstureret tapet. Denne type design vælges normalt til gange og korridorer, i lejligheder af et lille område med begrænset internt rum.

Der er to måder at lave en sådan konstruktion ved hjælp af den sædvanlige installation af gipsplader direkte på den ru loftdel eller at lave et ophængningssystem. I det første tilfælde vil det være nødvendigt at begrænse os til de centrale belysningskilder, mens det i andet tilfælde vil være muligt at anvende dekorative indbyggede lamper. Kvaliteten af ​​finish og niveauet af design i sidstnævnte tilfælde vil være noget højere, både estetisk og teknologisk set.

Til noten: Korridoren og gangen er som regel det sted, hvor hovedkommunikationen går ind i huset - tv, netværk og telefonkabler. Det hængende gipsplankloft hjælper med at skjule indgangen og ledningen af ​​kommunikation omkring lejligheden.

Den anden mulighed - loftslofter på to niveauer

Hvordan laver loftet mere originalt i din lejlighed, hvis både området og højden af ​​værelserne tillader det. Løsningen er også tilgængelig. Vi laver en suspenderet struktur med et rektangulært trin. I dette tilfælde kræver det ikke særlige færdigheder installatør. Det vigtigste er at samle rammen ordentligt og lægge vandret alle de skårne stykker af gipsplader vandret på profilerne. Teknologien tillader brug af denne type loftdesign til udsmykning af køkkenet, soveværelserne og stuen.

Situationen er noget mere kompliceret, når det kommer til monteringskurvede overflader, afrundede dele. Valget kan være enhver - oval, cirkel, kurve eller zigzag. På grund af de teknologiske egenskaber ved gipsvæg til at skabe sådanne variationer på loftet overfladen er ret realistisk. Denne efterbehandlingsmulighed anvendes med succes i lokaler til zonering af det indre rum, hvilket er meget vigtigt for børnenes værelse og til køkkenet. På grund af forskellen i farver og dekorative belysning opnås en visuel effekt.

Den tredje mulighed - flere niveauer og tredimensionale former.

Indstilling af målet om korrekt og smukt at gøre loftet i din lejlighed fra gipsplader, være opmærksom på de mest komplekse typer loftdesign. I denne situation kan fantasi realiseres ved at skabe volumetriske figurer. Typisk anvendes denne efterbehandlingsmulighed i et stort område af landhuse, hvor der er rummelige stuer, spisestuer og værelser til receptioner.

Til reference: Det anbefales ikke at montere volumetriske lofter på basis af en suspenderet konstruktion i et soveværelse og i børns lokaler af æstetiske årsager.

En af løsningerne på udformningen af ​​loftoverflader i huset er skjult lys. I dette tilfælde er hvert element i gipspladesignalet en stor inventar, der øger kvaliteten af ​​interiøret og designniveauet betydeligt.

Til efterbehandling kan du bruge akryl eller vandbaseret maling. Sådanne malerier er nu tilgængelige i en bred vifte af farver, så de er fremragende til efterbehandling af gipsplader. Baggrunde er stadig en god mulighed for at afslutte nye lofter. Særligt chic til loftets overflader giver et vådt tapet, der skaber effekten af ​​volumetrisk billeddannelse.

konklusion

Stol på skabelsen af ​​smukke og elegante loftstrukturer ved hjælp af gipsvæg, vær ikke bange for at improvisere. Det er vigtigt at overholde teknologien og overholde visse krav, der gælder for sådant arbejde. For at konsolidere ovenstående oplysninger, lad os opsummere:

1. Gipsvæg er en god mulighed for loftdesign.

2. De vigtigste fordele ved gipsplader til lægning på lofter er som følger:

 • strukturens holdbarhed
 • skønhed og originalitet af designet af loftets dele
 • konventionel pleje
 • enkel og klar installation.

3. Gipspladens loftkonstruktion skal være stærk og stabil.

4. For små værelser er passende enkelt niveau lofter.

5. Store og volumetriske figurer monteres bedst i rummelige og høje værelser.

Hvordan man laver et loft på gipsvæggen nybegynder i 5 faser

Installation af gipsvæg er den nemmeste og hurtigste måde at rude loftet på, hvilket giver dig mulighed for at give det en hvilken som helst form, ændre højden osv. Selvfølgelig indeholder dette værk sine egne nuancer, men på trods af dette kan alle hjemmehåndværkere klare det. Det eneste er, at du først skal gøre dig fortrolig med teorien, som vi vil gøre nedenfor - så vil jeg forsøge at fortælle dig så meget som muligt, hvordan du selv laver et gipspladerloft.

Gipsplankloft

Gipsvæg installation

Gulvbelægning af gipsplader udføres i flere faser:

Trin af installation af gipsvæg

Yderligere vil vi kende bekendtskab med hvert af disse faser.

Trin 1: Udarbejdelse af værktøjer og materialer

Så før du begynder at arbejde, skal du forberede følgende værktøjer og materialer til installation af gipsvæg:

 • loftprofil (PP);
 • guider (PN);
 • direkte suspension
 • forbinder kryds (krabbe);
 • dyvel-negle;
 • selvdrejende skruer.

For at beregne antallet af profiler skal du også måle længden af ​​væggene. Samtidig skal du huske på, at PP-profilen skal placeres i trin på ca. 40 cm, og trinet mellem suspensionerne er 50 cm;

 • starter kittet;
 • efterbehandling kittet;
 • selvklæbende forstærkningsbånd
 • primer.
 • bygning eller vandstand
 • maling ledning;
 • skruetrækker;
 • saks til metal;
 • sæt af spatler;
 • poleringsrist
 • fint kornpapir;
 • malerulle med palle;
 • lang regel med niveau.

Når alle materialer er forberedt, kan du begynde at anvende markeringen.

Loftmærker skal se sådan ud.

Trin 2: Mærkning

Før du laver loftet af gipsplader, skal du sørge for at udføre markeringen. Det afhænger af, hvor glat overfladen af ​​loftet er. Derfor er det nødvendigt at nærme sig dette stadium meget ansvarligt.

Først og fremmest skal vi se på, hvordan man markerer et fladt loft, som er monteret i tilfælde af, at formålet med arbejdet er at niveauere overfladen. Arbejdet udføres i følgende rækkefølge:

 1. hvis du ikke står over for opgaven med at reducere loftets højde, skal strukturen placeres så tæt som muligt på bunden. For at gøre dette skal du finde det laveste punkt i loftet og projektere det på væggen;
 2. så fra væggen skal du trække sig tilbage 3 cm - det er tykkelsen af ​​profilen og suspensionen. Nyt punkt at flytte til alle hjørner af rummet. For at gøre dette kan du bruge vandstanden;
 1. længere mellem punkterne i hjørnerne af rummet skal du slå af linjen. For at gøre dette skal du have en lakledning, som er fastgjort i punkter og trukket væk parallelt med den fremtidige linje. Herefter skal ledningen løsnes som en streng, som følge heraf vil den ramme muren og lade et mærke være i form af en lige linje mellem to punkter;
  De resulterende linjer er udformningen af ​​vejledningene i loftprofilen. For at sikre, at linjerne anvendes korrekt, skal du vedhæfte et niveau til dem
 2. nu skal du markere op på loftet selv, men før du gør dette, skal du bestemme retningen af ​​arkene. Ved siden af ​​skal der påføres linjer med et trin på 40 cm. For at gøre dette skal du først markere punkterne på hver af væggene og derefter slå af linjerne mellem dem ved hjælp af en lakledning ifølge ordningen beskrevet ovenfor;
 3. så på hver linje skal du markere placeringen af ​​suspensionerne i trin på 50 cm;
 4. gennem de opnåede punkter skal der være vinkelrette linjer. Som følge heraf skal loftet være rektangler. Vinkelrette linjer er nødvendige for at suspensionerne skal være placeret nøjagtigt og strengt vinkelret på loftprofilerne.

Dette fuldfører mærkningsprocessen. Det skal bemærkes, at når man installerer et loft på flere niveauer, er processen med at udføre denne operation noget kompliceret. Efter at have udført alle ovenstående handlinger, anvendes en kontur på det andet niveau - det kan være en halvcirkel eller bare en buet linje.

Samtidig er det også nødvendigt at afvise guiden af ​​guider på andet niveau på væggen. Jeg må sige, at loftprofilen og suspensionerne kan placeres på loftet ved mærkning af første niveau.

I nogle tilfælde er rammen på andet niveau fastgjort til rammen på første niveau. En anden fælles monteringsmulighed er at montere skinnerne i loftet, hvilket gør det muligt at bruge en profil i stedet for bøjler til fastgørelse af rammen og derved opnå en mere stiv struktur.

Alle disse nuancer af rammen skal vises på loftet, så senere vil der ikke være nogen vanskeligheder ved installationen.

Ceiling Frame Device Diagram

Trin 3: Rammeforbindelse

Nu vil vi overveje, hvordan man laver rammen korrekt. Hvis konstruktionen er enkeltniveau, udføres arbejdet i følgende rækkefølge:

 1. Montering af rammen skal begynde med installation af guider på væggene. Lad mig minde om, at de skal være vinkelret på retningen af ​​pladen af ​​gipsplader og dermed loftsprofilen.
  Det er muligt at fastgøre hjælpelinjer ved hjælp af selvdrejende skruer eller ekspansionsboltens beskyttelsespik, afhængigt af typen af ​​vægge. Under installationen af ​​hjælpelinjer skal du bruge bygningens niveau for at undgå fejl.

Monteringsguide profil

 1. Nu er du nødt til at fastsætte suspensionerne i loftet i henhold til markeringen. For at gøre dette kan du også bruge skruer;
 2. Efter montering af suspensionerne er det nødvendigt at installere profilerne, idet de tidligere har skåret dem i henhold til markeringen. Til dette skal profiler indsættes i guider og fastgøres i suspensioner.
  Ved første øjekast er dette arbejde ikke vanskeligt, men man bør huske på, at profilen bøjer under sin egen vægt, så du skal justere den, inden den fastgøres i suspensionen. Ellers vil gipspladens loft vise sig konveks og uinteressant.

Profiljusteringsskema med beacons

For at justere loftet kan du bruge en lang regel med et indlejret niveau. En anden mulighed er at installere profilerne i enden af ​​væggene og derefter stramme trådene imellem dem, hvilket vil fungere som bakker til installation af andre profiler;

 1. nu er det kun at montere hoppere. For at gøre dette skal du installere krabber (kryds) med et trin på ca. 50 cm og sikre mellem dem trimning profil. Alle disse dele er fastgjort med skruer.

Eksempel på en ramme på flere niveauer

Ofte er hjemmestere interesserede i, hvordan man fastgør profiler til en og samtidig justerer dem. I dette tilfælde skal du bruge rekvisitter og justere deres højde.

Denne proces er færdig. Hvis du skal udføre et krøllet loft, skal du først og fremmest gøre sin kontur. For at gøre dette skal du bøje profilen ved at lave udskæringer på siderne. Resten er det samme princip for installation er det samme som ved installation af en flad ramme.

Trin 4: installation af gipsvæg

Det næste skridt er at installere gipsvæg på loftet. Da gipsvæggen er ret stor og tung, er det bedre at gøre arbejdet med en eller endda to assistenter.

Mange mennesker er interesserede i at hæve gipsvæggen til loftet, hvis der ikke er nogen assistent? At løse dette "puslespil" er ret simpelt ved hjælp af enheder i form af moppe. Længden af ​​et moppes håndtag skal være over loftets højde.

Fix gipsvæggen kan endda klemme

For at moppen understøttes på den indvoksne væg, skal der sættes to beslag på 35-40 cm lange på den. Som følge heraf kan beslagene understøttes på væggen, mens moppen vil være omkring 35 cm væk fra væggen. Den anden mopp kan laves uden parentes.

Så vi antager, at du har forberedt armaturerne, nu laver vi loftet med gipsvæg:

 1. Før du går i gipsvæg, skal du støtte moppen på væggen over det område, du planlægger at sheathe. Afstanden mellem moppen og rammen skal være ca. 10 cm;
 2. så skal den ene side af gipsvæggen sættes på en moppe;
 3. yderligere er det nødvendigt at løfte den anden kant af arket og støtte det med en anden moppe, trykke den mod rammen;
 4. nu er det nødvendigt at trykke på kanten af ​​gipsvæggen, som hvilede på den første mopp til rammen;
 5. Endvidere er det nødvendigt at fastgøre gipsvæggen på rammen med skruer. Trinet mellem sidstnævnte skal være ca. 17 cm;
 6. ifølge dette princip er hele loftet beklædt.

Skruer til lukning af plader

Hjemmastere er ofte interesserede - hvor mange lag gipsvæg har du brug for i loftet? Ved overholdelse af teknologi til installation af en ramme og gipspap, er et lag ret nok.

Jeg må sige, at der er andre måder at skære en krop med gipsvæg på. Især er der specielle stik til løft. Fremgangsmåden beskrevet ovenfor er imidlertid den enkleste.

Hvis du skal skære et vertikalt krøllet plan, for eksempel i et loft på flere planer, skal du lave udskæringer på bagsiden af ​​arket. Derefter vil det ikke være svært at bøje materialet under den krævede radius.

Gipsplader lofter priming

Trin 5: Rå finish

Hvordan man monterede rammen og gipsvæggen, regnede vi det ud. Endelig overvej hvordan finishen udføres.

Denne procedure begynder med priming:

 1. Før brug skal primeren rystes grundigt og hældes i bakken til rullen;
 2. så skal rullen dyppes ned i jorden, lidt presses ud på en speciel platform af pallen, hvorefter loftets overflade skal behandles. Sørg for, at jorden ligger i et jævnt tyndt lag;
 3. Når gipsvægens overflade på loftet tørrer ud, skal du genbruge primeren.

Gipsplader afskærmning

Yderligere teknologi virker som følger:

 1. Arbejdet med efterbehandling begynder med afskærmning fra kanterne af gipsplader. Bredden af ​​afskærmningen skal være ca. 5 mm. Du kan klippe den med en monteringskniv.
  Hvis kanten af ​​arket er afrundet oprindeligt, kan kanten ikke fjernes;
 2. så skal lænderne på pladerne klæbe et selvklæbende net;
 3. yderligere er det nødvendigt at dække startkitskruerne og leddene på arkene;
 4. derefter lofterne er gipsvæg kitt start kittet. Sidst skal du ringe på en bred spatel, så tryk værktøjet ned med bladet til loftet og vippe skråt vinkel. For at anvende kittet skal du lave en jævn, men hurtig nok bevægelse på loftets plan
 5. For at kvalitativt afslutte overfladen, skal den stivnede kitt gnides med et gitter med et net, der fjerner alle alvorlige fejl på overfladen;

På foto - loft fyldstof

 1. Efter det skal du tørre overfladen med en fugtig klud og derefter prime;
 2. efter det skal du anvende et efterbehandling lag af jord. Arbejdsprincippet forbliver det samme som med startkittet, det eneste er, at sammensætningen påføres med et tyndere lag. Og du bør forsøge at anvende belægningen så forsigtigt som muligt;
 3. Nu er arbejdet næsten komplet. Endelig vil vi overveje, hvordan man laver malingen, som det endelige resultat afhænger af. For at gøre dette har du brug for en lille hud.

Opgaven med denne operation er at mash de mindste fejl på loftets overflade. Derfor er det nødvendigt at engagere sig i slibning i stærkt lys.

Mange mennesker er interesserede i - hvordan man laver et skyhøje loft? Til disse formål anvendes LED'er, der fremhæver loftets konturer. Sidstnævnte er som regel lagt i loftsplinterne.

Her, måske, alle oplysninger om, hvordan man korrekt gør loftet af gipsplader.

konklusion

Som vi fandt ud af, at loftet med gips er ikke generelt vanskeligt. For at konstruktionen skal være glat og stiv, er det imidlertid nødvendigt at overholde den teknologi, som vi har læst ovenfor.

Hvis du har spørgsmål vedrørende installation af gipsvæg på loftet, så spørg dem i kommentarerne, og jeg vil med glæde svare dig.