Økonomisk reparation: hvordan man laver et billigt loft, for ikke at gå i stykker?

Gør-det-selv reparationer tager tid og kræfter, men hjælper med at spare på arbejdere. I denne artikel vil vi forklare, hvordan man laver et billigt loft uden at gå i stykker på byggematerialer samt værktøjer. Det begynder trods alt med en større omhyggelighed i ethvert rum, det være sig et værelse, et køkken eller et toilet.

Sortimentet af paneler giver dig mulighed for at lave enhver top: blank eller mat, solid eller mønstret, mørk eller lys. Denne mulighed har mange fordele:

 1. Paneler er let og hurtigt limet til loftet, godt fastgjort med hinanden.
 2. Du behøver ikke at sætte og planere overfladen før arbejde.
 3. Panelerne er fugtbestandige, slidstærk og nemme at rengøre snavs.

Omslag med plastpaneler passer til små rum: et badeværelse, toilet, korridor. For et stort rum skal du bruge penge: bredden på et panel er kun 25 cm, og du vil få brug for mange af dem.

Baggrunde har længe været brugt ikke kun for vægge, men også lofter. Det er let at klæbe dem, især i et lille rum. Det æstetiske resultat afhænger af kvaliteten af ​​materialet og din oplevelse. Hvis det ikke er nok, anbefaler vi dig at gøre dig bekendt med nogle anbefalinger.

 1. Vælg holdbart tapet på vinyl eller non-woven base - de limes lettere og kræver ikke stor indsats.
 2. Køb ikke tapet, der kræver justering af mønsteret på sømmen.
 3. Klargør loftet før processen: Rens fra den tidligere belægning, primer og kitt for at sikre, at overfladen er jævn.

Jo bredere tapetet bliver, desto mindre bliver sømmen på loftet. Vær derfor opmærksom på måleren, og ikke standarden, 50 cm, lærred.

Hvis overfladen af ​​loftet efterlader meget at ønske, og det er umuligt at gøre med et simpelt maleri eller gips, skal du være opmærksom på følgende efterbehandling:

 • skum paneler;
 • drywall;
 • træpaneler.

Disse muligheder kræver ikke forudgående overfladebehandling og væsentlige materialomkostninger. Panelerne er fastgjort med en speciel lim og perfekt "fold" med hinanden. Gipsvæg er fastgjort til en præmonteret ramme, hvis installation kræver visse færdigheder. Dette resulterer i en budgetversion af et hævet loft, hvis form og design vil kun blive begrænset af din fantasi.

For at få et smukt loft er det ikke nødvendigt at ansætte håndværkere og bruge mange penge. På grund af mangfoldigheden og tilgængeligheden af ​​byggematerialer kan du selv reparere lejligheden. Det er nødvendigt at forbinde kun fantasi, godt humør og ønske om at forbedre boliger.

Smukt loft gør det selv

indhold

Mange lejlighedsejere kommer til beslutningen om at gøre reparationen med egne hænder. Det kræver helt sikkert en stor indsats, men besparelserne er mere end mærkbare. De fleste af de midler, der bruges på byggematerialer og værktøjer. Hvis arbejdet er færdigt alene, så skal ingen betale for det.

Du skal dog tage højde for det faktum, at ikke alle dine drømme om en ny lejlighedskonstruktion kan realiseres uden at bruge professionelle tjenester. Nogle materialer, der sælges i hardwareforretninger, kræver specifikke færdigheder, erhvervserfaring og en vis færdighed. Hvis du ikke er selvsikker i din egen styrke og reparerer for første gang, er det bedre at bruge "dokumenterede metoder", der let kan gives til en nykomler på et så vanskeligt område som reparationer.

I denne artikel vil vi se på typerne af loftindretning med egne hænder. Nogle vil passe helt til alle, og opmærksom på, at andre kun er til personer, der allerede har erfaring med at dekorere.

Loft DIY plastpaneler

Den største fordel ved denne metode er, at du ikke behøver at forberede loftet til efterbehandling. Intet behov for lang udjævning, puttying, gips og primer. Du kan endda forlade tapetet på loftet, hvis de ikke er unstuck.

For at kunne klare plasten skal du lave en ramme, som panelerne skal monteres på. Omkostningerne ved plast er lav, panelernes installationshastighed afhænger af dine færdigheder. De første 2-3 paneler kan kræve mere tid, men det næste bliver du hurtigt fastgjort. En god mulighed i form af tid og pris på materialer.

En anden fordel ved plastpaneler er fugtbestandighed. Derfor er lofterne i badeværelser, bryggers og toiletter normalt trimmet med plastik. Et bredt udvalg af farver og teksturer er også en fordel ved denne metode.

Den eneste (tvivlsomme) minus af denne metode er, at plast anses for at være et ikke-økologisk materiale. Men på denne konto har forskellige mennesker forskellige meninger.

Resultatet: Du kan lave et loft på plastpaneler med dine egne hænder ikke kun hurtigt, men også billigt.

Plastloft gør det selv video

Ceiling finish tapet med egne hænder

Baggrunde er længe blevet brugt ikke kun til vægdekoration. Afhængigt af hvilket tapet du vælger, kan reparationer være ganske billige eller ret dyre.

Den åbenlyse ulempe ved denne metode er behovet for forberedende arbejde. Du skal fjerne det foregående loftdæksel (hvis det er til stede), så niveau loftet, sætte det af, prime det, og først derefter begynde at klæbe tapetet.

Ved beregning af midler skal du ikke glemme at inkludere gips, kitt og primer i skøn. Også det forberedende trin vil tage tid, fordi hvert lag skal tørre.

Ideelle lige lofter kan sjældent findes, og det er ikke let at lave dem uden at have erfaring. Hvis du indsætter selv de smukkeste tapeter på et ujævnt loft, så vil de ikke se meget godt ud, da leddene, hullerne og bøjningerne i loftet bliver mærkbare.

Fordelene ved denne metode er forholdsvis hurtig og nem installation, et stort udvalg og hurtig udskiftning, hvis det er nødvendigt (hvis tapetet falder, så kan de ændres til andre uden forberedende fase).

Nederste linje: Det er bedst at bruge tapet til at trimme loftet med dine egne hænder, hvis der ikke er fejl på overfladen. Hurtig måde, der passer til ethvert budget.

Sådan limes tapet på loftet - video

Loftgips gør det selv

Hvis loftet i din lejlighed er langt fra ideel, er gipsplader efterbehandling en fremragende løsning. Først skal du montere rammen, som gipsvæggen skal fastgøres på. Dette byggemateriale er en af ​​de mest populære på markedet, da selv begyndere kan arbejde med det, og flere erfarne lejlighedsejere kan skabe ægte kunstværker fra gipsplade. Flerlags gipsplanklofter hjælper visuelt at fremhæve et bestemt område i rummet eller blot dekorere dit loft.

Vi anbefaler ikke dig at bruge flerlagsstrukturer i små værelser og i værelser med lave lofter. For at visuelt forstørre rummet skal du bruge de "konkave" lofter. Og for at give et stort rum vil hygge hjælpe ovaler og radii.

Et andet plus på dette materiale er, at det kan bruges i fugtige lokaler (kun fugtisoleret gipsvæg): badeværelser, toiletter og opbevaringsrum.

Den eneste åbenlyse ulempe er behovet for yderligere arbejde efter installationen. Du skal grundigt fylde hele overfladen for at skjule leddene.

Resultatet: En billig, men tidskrævende måde at afslutte loftet med dine egne hænder.

Der er også en sådan mulighed for efterbehandling som stræklofter. Men processen med at installere et strækloft er ret tidskrævende og kræver visse færdigheder. Derfor er det usandsynligt, at du selvstændigt kan installere det hængende loft med dine egne hænder. Det er bedre at kontakte en specialiseret virksomhed, der udfører både skræddersyning og installation af stræklofter. For beboere i det sydlige Rusland anbefaler vi at købe stræklofter i Rostov i firmaet RostovPolokol, da den har etableret sig som et team af fagfolk på sit område og har været på markedet siden 2006.

Sådan laver du et loft på gipsplader - video

DIY male loftet

Denne mulighed er blevet brugt i mange år i udsmykningen af ​​lejligheder og mister ikke sin relevans. Den største fordel ved denne metode er dens holdbarhed og pålidelighed. Du behøver ikke være bange for "oversvømmelsen" arrangeret af naboerne ovenfra, det malede loft kan nemt klare sådan ulykke.

Imidlertid kræver malingen loftet det mest alvorlige forberedende stadium. Hvis du vil have dit loft til at se godt ud, skal det ikke kun være helt glat, men også perfekt glat.

For at gøre dette skal du fjerne den eksisterende belægning, dække loftet med kitt og omhyggeligt bringe det til perfekt glathed med emery papir (eller specielt mesh). Dette er et vanskeligt job, der kræver ikke kun tid, men også nøjagtighed. Hvis du er på et sted "fjern overskydende", så skal du igen sætte loftet op. At opnå det perfekte loft for en ikke-professionel vil være meget vanskeligt.

Fordelene ved at male loftet med egne hænder er, at du ikke er begrænset i valget af farver og teksturer. Der er malinger med forskellige effekter: matte, glatte, med perlemor, fluorescerende (lysende i mørket). Du kan endda møde maling, hvilket skaber effekten af ​​stræklofter.

Nederste linje: En fantastisk måde at afslutte loftet med dine egne hænder, hvis du har en færdig flad overflade. Ellers vil reparationen kræve meget tid, indsats og penge.

Økonomi indstilling: billige lofter og 6 budget typer af finish

Korrekt valgt økonomiklasse-loft garanterer dig perfekt præstation for ethvert værelse. Sommetider skal loftet hurtigt repareres i en lejlighed eller et hus, men der sker som oftest ingen penge til en fuld finish i rummet, og det forventes ikke. Der er en vej ud - udnyt budgetmålene til loftet. Ud over attraktive priser er lofter i økonomistil også let at afslutte, så det er meget nemt at gøre alt arbejdet selv. Vælg bare den rigtige mulighed.

Økonomi indstilling lofter

For at komme i gang er det værd at finde ud af, nøjagtigt hvilke loftafslutningsmuligheder der betragtes som "økonomiske".

Dette er:

 • renvaske;
 • farvning;
 • PVC fliser;
 • Tapeter;
 • drywall;
 • Dekorative gips.

Selvfølgelig er den billigste, men allerede helt forældede mulighed, hvidvaskende loftet med slagtende kalk. Lime klare sit arbejde perfekt - loftet får et rent og rent udseende. Men det kommer for hurtigt i forfald, og hvis der er skilsmisser i loftet, så bliver det ikke så nemt at blanke dem, og de kan træde med tiden.

Vandig emulsion loft maling vil gøre meget bedre. Den moderne teknologi har gjort det mere formbar, hvilket gør det muligt at male over selv de vanskeligste steder. Derudover kan du i denne maling tilføje farver af enhver skygge (det er også forresten ganske billigt). Men denne mulighed giver heller ikke nogen garanti for, at de vil blive malet over for eksempel vandfletter.

Afslutning af loftet tapet passer absolut ethvert interiør

Men polyuretanfliser kan gøre det meget godt. En fantastisk måde at lave billige lofter på. Et stort udvalg af mønstre og muligheden for farvning gør en sådan dekoration til en slags "gylden middel".

Af manglerne - bliver flisen gul med tiden, men det kan løses ved blot at male det i den ønskede farve, for eksempel det samme som gulvene.

Baggrunde er også meget billige finish. Valget af farver, mønstre og teksturer er ekstremt stort, hvilket er perfekt til lejligheder med lave lofter.

Dekorativt gips er heller ikke for dyrt, men det kræver specielle værktøjer og færdigheder, ellers vil det være meget svært at håndtere det. Men det færdige loft ser ud til at være meget godt og forringes stadig næsten ikke.

Than sheathe lofter billigere

Separat er det værd at overveje materialer til loftsskæring.

Dette er:

 • drywall;
 • MDF boards og paneler;
 • Metal lameller.

Lederen på denne liste er gipsvæg. Det er meget nemt at bruge, giver dig mulighed for at skjule alle fejl i loftet, forklare kommunikation og har for det meste positive anmeldelser.

Gipsvæg - et praktisk og pålideligt materiale til afslutning af loftet

Gipsloft kan laves på flere niveauer, buet - afhængigt af ønsket. Og det kan også males med almindelig maling, LED-belysning, og i almindelighed vejer et billigt gipsplankloft lidt, hvilket også gør det til et plus. Ulempen med gipsvæg er dens høj modtagelighed for fugt - det vil kæde. Derfor er i køkkenet og badeværelset at afslutte lofterne med gipsplader absolut ikke det værd.

MDF-plader tilhører også billige efterbehandling materialer. De er godt beskyttet mod støj, værner om varme, de er nemme at montere og vejer også lidt. Men de fleste plader sælges uden endelig finish, så de skal males og lamineres af sig selv. Men efter en sådan behandling kan MDF-plader vaskes og rengøres uden problemer.

Racklofter lavet af metal (eller med efterligning) er også relativt billige. Der er ikke behov for forudgående arbejde, de vejer meget lidt og er helt brandsikre. Det anbefales dog ikke at bruge en sådan finish i et træhus, og metalpladerne fungerer meget godt og forstærker støj, som ethvert metal.

Billige lofter på værelset: dekorative film

Selvfølgelig kan du spare på stræklofter. Køb en billigere film, ikke ansætte eksperter, og træk lærredet selv. Ja, et sådant loft bliver billigere, men det er ikke for ingenting, at de siger, at miseriet betaler to gange - det er bare sådan et tilfælde. Et billigt strækloft kan kun være i to tilfælde: enten en film fra russiske eller kinesiske producenter eller en grov falsk. Skal være forsigtig: Det er ikke så nemt at skelne.

Det ensartede stretchloft ser både enkelt og elegant ud på samme tid.

At forstå, at produkter af lav kvalitet er blevet erhvervet, kan være nok til at være opmærksomme på flere faktorer:

 • Den oprindelige pris kan afvige fra den endelige pris flere gange;
 • "Specialister" har ikke de nødvendige færdigheder og kvalifikationer;
 • Der er ingen nødvendige kvalitetscertifikater;
 • Materialet vil være meget dårligere i alle egenskaber - det kan ses selv med det blotte øje.

Hvis du stadig vil have stræklofter, kan du stadig gemme. For eksempel, bestil det enkleste design, uden fotoudskrivning og masser af niveauer. Mange virksomheder har forskellige tilbud og tilbyder rabatter. Du kan vende sig til mesterne for rådgivning - de vil hjælpe dig med at vælge en økonomisk, men ikke desto mindre en kvalitetsmulighed.

Billige lofter med egne hænder: Vi gør det stilfuldt

Uafhængigt lave redecorating loftet i lejligheden eller på hytten er ikke svært. Den nemmeste måde er selvfølgelig at male med en almindelig børste efter at have fjernet lag af gammel maling.

Det er også meget nemt at klæbe PVC fliser:

 • Klargør loftet
 • Påfør lim til flisen;
 • Tryk til loftet.

Det er nødvendigt at klæbe fra midten til kanterne for at opnå et ensartet geometrisk mønster.

PVC-fliser er et af de mest økonomiske muligheder for loftindretning, men skaber samtidig store muligheder for dekoration

Lidt hårdere med dekorative gips - det kræver færdigheder. Men hvis reliefen ikke fungerede som i billederne fra blanke kataloger, så kan du altid sige, at dette er en sådan designbeslutning af rumsejerne.

Teknologi, der laver tapet på loftet, er ikke alt for forskellig fra teknologien til at indsætte vægge. Først kommer lofterens primer med lim og venter på fuldstændig tørring. Anvendelse af lim til tapetet. Derefter skal du forsigtigt trykke dine hænder til loftet, og først derefter med en rulle eller spatel for at fjerne boblerne, der fører fra midten til kanterne. Loftet med væggen kan dekoreres med billige lister af en passende farve.

Det sværeste er at hæve loftet med gips. Du skal omhyggeligt beregne størrelsen, og det er svært at arbejde alene. Desuden, hvis du vil have en usædvanlig struktur, for eksempel buet, så har du brug for færdigheder til at bøje et ark af gipsvæg under påvirkning af damp. Dette er ikke en endelig finish - gipspladekonstruktionen skal males: uden yderligere behandling ser arkene ikke så æstetisk glædeligt ud.

Enhed billigt loft (video)

Der er forskellige situationer i livet: naboerne er oversvømmet, huset er aftageligt, der er simpelthen ingen penge til seriøse reparationer. Men det betyder ikke, at du skal beundre loftet i pletter og huller, for det er ikke så svært at reparere loftet billigt og hurtigt. Den moderne overflod af materialer giver dig mulighed for at vælge finish-mulighederne overkommelige for alle. Og vær ikke bange for ordet "budget" - et billigt loft betyder ikke "dårlig". Hvis du overholder arbejdsteknologien, vil loftet med en finish, endda billige materialer, blive ren, pæn og frisk.

Hvor billigt at lave et smukt loft?

Mange i reparationen søger at spare deres penge. Et af de vigtige spørgsmål i denne sag vil være - hvordan man laver et smukt loft billigt? På trods af det velkendte budskab, at billig er ikke god, kan du komme med en lille mængde og samtidig lave et højkvalitets og smukt design af gulvet. Dette vil hjælpe dig med moderne efterbehandling materialer og det konstante prisfald for de fleste af dem.

optioner

Baseret på den grundlæggende betingelse: Brug ikke mange penge og samtidig få en flot overflade, vil antallet af egnede efterbehandlingsmaterialer ikke være for stort. Men valget er stadig der:

Det kan forekomme, at den sidstnævnte option ikke passer ind i rammerne for billig reparation, men det er ikke helt sandt - omkostningerne ved at installere en sådan belægning i et standardrum er ikke så store, hvis du vælger en billig film, og denne løsning har mange fordele. Vi vil dog overveje de angivne registreringsmåder separat.

Flisebelægninger

Dette er den mest overkommelige måde at designe overlapninger på. Det bliver billigere at kun male overfladen med maling eller hvidt. Men for højkvalitets maling og hvidvaskning er det nødvendigt at planere planeten, som straks tager sådanne reparationer ud over rammerne af billige dem - nogle gange koster justeringen mange penge.

Du kan holde skumpladerne på egen hånd, hvilket reducerer omkostningerne betydeligt. En af fordelene ved denne metode vil være den hurtighed, hvormed dette kan gøres - det vil tage mindre end en dag at pakke op i rummet. Selv i mangel af erfaring i sådanne værker, kan du ikke bekymre dig om, at nogle af detaljerne vil blive forkælet - deres pris er for lav til at bekymre sig om det.

Udseendet af belægningen afhænger af den valgte type flise. Der er enkle skumdele, der skaber et klart mønster af mange firkanter på gulvet, og der er typer af fliser, der gør det muligt at opnå en næsten kontinuerlig overflade med et klart geometrisk mønster. Både de og andre vil ikke tømme din tegnebog, men de vil give dig mulighed for at foretage en anstændig reparation. Sømløse belægninger vil koste mere, men deres højere pris er ret berettiget - overfladen dekoreret med sømløse fliser ser meget bedre ud.

paneler

Denne færdiggørelse indebærer stor sammenligning med den første måde at afslutte omkostningerne på, men det har et vist sæt fordele, der fuldt ud retfærdiggøre en højere pris. Den største fordel ved løsningen er evnen til at skjule selv meget alvorlige overfladefejl og samtidig samle et billigt og smukt loft. Herudover kan loftet installeres uafhængigt, hvilket også vil reducere det endelige skøn.

Designet indebærer tilstedeværelsen af ​​en ramme og en lofthulhed, og dette vil være et andet plus af løsningen. I det resulterende tomrum kan du lægge elektriske ledninger, ventilationskanaler eller blot montere forsænket lys. I præfabrikerede huse med ikke lydkvaliteten af ​​højeste kvalitet tillader denne løsning at placere lydisolerede materialer i loftloftet og slippe af med yderst støj.

Udseendet af sådanne strukturer tillader dem at blive brugt på ethvert sted undtagen stuer og soveværelser - her er det bedre at vælge et andet efterbehandling materiale. Men for køkkenværelser eller gange, passer denne metode til design perfekt.

Spændingsdug

Dette er nøjagtigt mulighed, når lofter kan laves relativt billige og meget smukke. I udseende vil spændingsstrukturer være det mest attraktive. Med hensyn til prisen vil installationen af ​​et strækloft koste lidt mere end paneler, men overfladen vil se meget bedre ud.

Den største fordel ved denne færdiggørelsesmetode er, at du ikke behøver at gøre noget selv. Installationsarbejdet udføres af et team af specialister, som kun tager et par timer at arbejde med et værelse. Det eneste, der kræves af dig, er at kalde måleren, koordinere projektet med ham og betale din ordre på kontoret.

Der er et stort udvalg af teksturer og farver af sådanne belægninger, som giver dig mulighed for at vælge et design til ethvert værelse. Samtidig kan udseendet på lærredet gøre det muligt ikke at bekymre sig om, at dine gæster vil klage over omkostningerne ved reparationer - alt ser meget værdigt ud.

Hvordan man laver et loft

Hvordan laver man et loft, fra hvad og på hvilken måde? Over disse spørgsmål afspejler alle, der har tænkt reparationen af ​​sin lejlighed. Det vil være lettere at træffe en beslutning, hvis du kender alle de vigtigste punkter for at arrangere lofter af forskellige typer

Hvordan man laver et loft

Hvilket loft at vælge

Indstillinger til loftet er ikke så meget, at de ikke forstår. Hvidvaskning og maling i dag tages i betragtning i ekstreme tilfælde, men disse metoder til at afslutte loftet er stadig relevante. Selv om de forbedrer boligområder, foretrækker de mindre og mindre.

Ceiling hvidvaskning har været mindre populært i det seneste.

Det handler ikke om enkelheden ved en sådan udsmykning, men af ​​det faktum, at det kræver at udføre en hel kompleks af besværlige og lange værker, herunder:

 • fjernelse af det gamle modstående lag
 • forberedelse af bundloftet
 • dets justering.

De vigtigste faser af hvidvaskning af loftet gør det selv

Hvert af disse trin omfatter en lang række handlinger, hvoraf de fleste kun kan udføres af fagfolk. Derfor er moderne metoder til loftinstallation fra moderne materialer meget populære.

Populære typer af lofter

Især er lofter i dag lavet af:

 • drywall;
 • spændingsfilm;
 • plastpaneler, laths, foring;
 • aluminium lameller;
 • tekstureret tapet;
 • dekorative gips;
 • fladt og reliefglas.

Det er vigtigt! En vigtig rolle i udformningen af ​​lofter spilles af belysning. Det bredeste udvalg af overhead og forsænket spotlights giver dig mulighed for at skabe en overflade af mesterværk i sin skønhed. Og al denne skønhed er ikke så dyr som den kan synes ved første øjekast.

Spotlights i køkkenets indre

I enhver form for efterbehandling materialer og belysningsudstyr er der mere og billigere produktmuligheder. Alle er pålidelige i drift og æstetisk attraktive. Derfor kan du vælge materialet og enheden i overensstemmelse med de økonomiske muligheder.

Design funktioner af moderne lofter

Nuværende tendenser i design og design af lofter har til formål at minimere lønomkostninger og opnå den maksimale æstetiske effekt. Derfor er næsten alle smukke lofter ophængt strukturer, bag hvilke du kan skjule fejlene i bundoverfladen, ledninger og kommunikation. Derved reduceres reparationstiden væsentligt, og det bliver muligt at spare penge, da der ikke er behov for at købe materialer til at fylde og udjævne bundbunden.

Loft design i soveværelset

Af de mest populære hængende følgende typer af designs:

Principperne for enhedens ramme er ens for hver af disse typer lofter.

Eksempel på en hængende loftindretning

De vigtigste krav til fastholdelse af strukturer er som følger:

 • styrke;
 • Evne til at modstå designbelastninger
 • miljøsikkerhed
 • brandsikkerhed;
 • fugt modstand.

I overensstemmelse med disse kriterier vælges de mest pålidelige materialer - aluminium, højstyrkeplast, tørret og behandlet med brand- og bioprotektive forbindelser - træ, metal, til at arrangere rammerne for de suspenderede strukturer. For enheden af ​​plastlofter har deres eget rammesystem, hvis elementer er fremstillet af mere holdbar plastik.

PVC loft loft

For at forstå hvordan man laver et loft, skal man vide, at der er to hovedfaser af arbejdet i denne plan: ruvning (efterbehandling) og efterbehandling. Den første er nødvendig, hvis overfladen er forberedt til hvidvaskning, maling eller indsætning med tapet. Ved opførelse af suspenderede strukturer ignoreres den afsluttende fase af arbejdet. Men i stedet er de involveret i enheden ramme (kasser).

Tekstil stretch loft

De vigtigste faser af installationen af ​​strækloftet

Stræklofter

I denne artikel finder du en masse nyttige oplysninger om, hvad der udgør stræklofter, hvilke slags der findes. Også diskuteret i detaljer de vigtigste metoder til fastgørelse, trin for trin instruktioner til installation.

Hvordan man korrekt indsætter på loftet tapet

Baggrundsbaggrunde er brede. Valget af det bedste materiale i en bestemt sag er kompliceret af manglende forståelse af egenskaberne ved forskellige typer produkter.

Valg af loft tapet

I enhver butik af efterbehandling materialer kan du se disse baggrunde:

 • vinyl;
 • ikke-vævede;
 • papir;
 • glas tapet;
 • tekstil;
 • foto tapet.

Der er ingen problemer med papir og fotobaggrunde, fordi alle ved, hvordan man limer papiret og hvad det er. Men hvis du kunne lide ikke-vævet, glasvægpapir, vinyl eller tekstil, opstår der flere spørgsmål med det samme: Hvad er deres egenskab, hvordan man holder den, hvordan man pleje, hvor længe varer den? Nogle af disse spørgsmål kan besvares i instruktioner fra producenter af klæbemiddelblandinger beregnet til at klæbe denne type tapet. Men der er ingen oplysninger om funktioner og regler for pleje.

Loftet tapet i det indre

Faktisk er alt ikke så svært. Før du går til butikken, skal du huske nogle få punkter.

Tabel. Egenskaber og egenskaber ved forskellige typer tapet.

Tabel over egenskaber tapet (som de siger ikoner på pakken)

Teknik til at klæbe på loftet af forskellige typer tapet

Når du klæber loftet med tapet, skal du tage højde for en regel, der er uændret for alle typer af dette materiale: Hvis basisoverfladen er tilstrækkelig løs og ustabil (for eksempel løs lime eller gips), skal den rengøres, styrkes (puttied) og jordes.

Juster loftet ved fyrene

Det næste trin er valget af lim. For en pålidelig fiksering af tapetet har du brug for en sammensætning, der tager højde for egenskaberne ved det nederste lag af lærredene. Der er ingen problemer med at vælge lim: Hver producent angiver på emballagen, hvilken type produkt hans produkt er beregnet til.

Quelyd Tapetlim

Lim til tapet PUFAS

Vælg enhver metode til påføring af lim: Brug en pensel eller rulle på et langt eller kort håndtag. Hvis du vælger at bruge sidstnævnte, skal du have en bakke eller et stykke tykt karton, hvorpå rullen rulles, klemme den og fjerne overskydende lim. Ellers falder uundgåeligt fra loftet.

Sådan limes tapet på loftet

I de fleste tilfælde er tilførslen af ​​klæbemidlet på basisfladen tilstrækkelig. Men når man klæber tykke og tykke klæder (ikke-vævet, glasfiber, tekstureret vinyl), anbefales det at påføre lim på den forkerte side af kluden.

Under arbejdet skal du følge flere regler:

 • udføre tapet klistermærke med en positiv lufttemperatur;
 • forhindre udkast i rummet
 • Fjern omhyggeligt lim og luftbobler, der er dannet under tapetet, ved at klæbe til loftet.

Pasta loftet tapet

Luft fjernes med en spatel

Montering tapet under loftet soklen

Det første lærred limet

Hvordan man laver et loft i et privat hus

At lave et loft i et privat hus er ikke anderledes end en lignende proces i en lejlighed. Men det grundlæggende har ofte betydelige forskelle. I lejlighedskomplekser er gulvene konkrete, som bestemmer egenskaberne ved efterbehandling. For eksempel, hvis du vil fjerne gammel maling, kan du bruge metoden til at affyre den.

I et privat hus er gulv i de fleste tilfælde træ. De er meget vanskeligere for eksempel at gips. Mange eksperter mener, at dette venture er meningsløst og urimeligt at afslutte naturlige overflader. Men med et stort ønske kan du rette et specielt gipsgitter på loftet og anvende et lag af finish til det. Det er præcis hvad de fleste ejere af private huse ikke så længe siden.

Træloft

Men moderne virkeligheder dikterer deres egne forhold - det gipsede loft i et privat hus er ikke længere så attraktivt og præsentabelt. Udviklingen i indretningsdesign understreger naturlighed og naturlighed. Derfor er lofterne i moderne træhuse indrettet med tonede bjælker, mens de er indrettet i rummet.

Loftet på bjælkerne i et privathusfoto

Ideel til udformning af de øverste etager i sådanne bygninger træforing. Dette materiale kan belægges med maling og lak. Denne finish vil være i perfekt harmoni med materialet i væggene og loftet, hvilket vil skabe en miljøvenlig atmosfære i huset.

Det er vigtigt! I private hjem kan du installere enhver form for suspenderede strukturer: rack, gipsplader, spændinger. Valget af materialer til loftsdesign afhænger af formålet med rummet og stilens beslutning om interiøret.

Loftet beklædt af clapboard

Funktioner ved installation af suspenderede gipsplader

For enheden ramme, som vil være fast efterbehandling materiale, kan du vælge træ barer eller metal profiler. Da gipsvæggen er tungvægt, bør rammestængerne være placeret i en afstand af 50-60 cm fra hinanden. Dette sikrer styrken og stabiliteten af ​​strukturen.

Smukt gipsplankloft med belysning

Før arbejdet påbegyndes, skal du lave et diagram over et nedhængt loft, hvor dimensionerne af hver linje og hver figur skal være til stede (for flertallede strukturer). Loftet hedder ophængt, fordi det er placeret i en vis afstand fra bundfladen og holdes i en bestemt højde ved hjælp af specielle anordninger - suspensioner. Fastgørelsen af ​​disse elementer i rammen skal gives særlig opmærksomhed, da de tager hovedbelastningen op.

Loftplade til gipsvæg

Installationsskema af et loftsophæng på et niveau

Gipsplettering er en simpel men tidskrævende proces. Du skal vide, at der skal være en afstand på 2-3 mm mellem arkene i dette materiale. Dette er et dæmpningsrum, hvis funktion er at kompensere for gipsvæggenes bevægelser.

Gipsplader lofts muligheder

Den næste fase efter plating er puttying. På sømene mellem pladerne af gipsplader og enderne af tierne limer de et "serpyanka" glasfibernet, og derefter fortsætter anvendelsen af ​​putty og dens efterfølgende slibning.

Afsømning af sømme af et loft fra GK Serpyanka

Gipsplankgips

Facing gipsplankloft kan være anderledes. Ofte vælger man farve og klistre ved vægpapir. Men du kan anvende væske tapet eller dekorative gips.

Hvordan man laver et loft af gipsplader

Gipsplader (gipsplader) og metalprofiler - disse er de vigtigste materialer, der anvendes ved afslutning af loftet ved hjælp af metoden beskrevet i artiklen. De har en række sorter, deres valg afhænger af værts specifikke behov og rummets egenskaber. Læs mere her.

Video - Gips loft gør-det-selv

Funktioner installation af hævede plastlofter

Da plast er et letvægtsmateriale, kræves der ikke en solid ramme til installationen. Træstænger eller metalprofiler kan bruges som lameller. Men du kan designe rammen af ​​de U-formede slats og stringers, der er inkluderet i pakken af ​​hævede lofter. Disse er lette og temmelig holdbare profiler, der passer til værelser med høj luftfugtighed.

Loft lavet af plastpaneler

U-formet profil sat langs væggene i rummet på niveauet af det nye loft. Strengerne udfører funktionen af ​​langsgående og tværgående bjælker, der holdes ved hjælp af suspensioner, der er fastgjort til bundloftet. Dvs. princippet om enheden ramme er det samme som i tilfælde af gipsplader suspenderet strukturer.

Montering af plastpaneler på loftet på en metalramme

Metoden til fastgørelse af plastpaneler afhænger af profilernes materiale. Hvis det er plaststrengere, indsættes de modstående lameller i åbningerne beregnet til dette formål. Hvis det er træstænger eller metalprofiler, er panelerne fastgjort med skruer.

Plast badeværelse loft

Polyvinylchlorid er et materiale, der er meget udbredt inden for forskellige aktivitetsområder, og finder anvendelse i konstruktion. Installation her kræver ikke høj kvalifikation og dyrt udstyr, det er nok bare for at bekendtgøre algoritmen for implementeringen.

Afslutning af loftet med dekorative gips

At lægge gips på loftet er ikke en nem opgave. Og processen med at dekorere overfladen øger arbejdet kompleks. Men alle disse vanskeligheder bliver hurtigt glemt, når man opnår det ønskede resultat. Loftet på dekorative gips ser meget imponerende og præsentabel. Derfor er det værd at arbejde på oprettelsen af ​​en sådan æstetisk attraktiv overflade.

Loftet er dekoreret med dekorative gips

Hvad gips at vælge til loftet?

Markedet af efterbehandling materialer tilbyder to typer af dekorative gips:

Begge disse materialer er velegnet til loftindretning i boligområder. Men for lettere valg skal du vide om funktionerne i hver af dem. Strukturelt dekorativt gips er kun hvidt, derfor skal det tones med hjælp fra passende sammensætninger til dette formål - farvestoffer, vandopløselige pigmenter, farvestoffer.

Strukturelle Dekorative Gips (Reptile Skin)

Tekstureret gips er et færdigt materiale med en bestemt farve. Sammensætningen af ​​blandingerne omfatter alle de nødvendige komponenter til opnåelse af et dekorativt lag. Derfor er det lettere at arbejde med tekstureret gips til dem, der ikke har erfaring med at anvende det på loftet.

Tekstureret dekorativt gips

Du kan vælge en blanding:

 • storkornet med en korndiameter på 3-5 mm;
 • med et gennemsnitligt fyldstof (1,5-2 mm);
 • med fin tekstur (diameter af korn ikke over 0,5-1 mm);
 • fintekstureret (fyldediameter mindre end 0,5 mm).

Teknologien til at anvende nogen af ​​ovenstående sammensætninger er den samme.

Specifikke typer af dekorative gips

Efter type fyldstof skelnes mellem følgende typer gipsblandinger:

Den første er den mest bekvemme for overfladen at være marmoreret eller læder. Silikone har en bred vifte af farver og har fremragende dampgennemtrængelighed. Silikat er kendt for dets modstand mod dannelse af forurening, derfor er det optimalt til indretning af lofter i køkkener og gange. Mineralplaster er universelle og kan bruges i værelser af enhver art.

Silikat dekorative barkbille gips

Forberedende arbejde

Før påføring af den dekorative sammensætning skal loftets overflade være forberedt. Hvis der konstateres betydelige forskelle i højde og store fejl, udføres nivelleringen overfladen. Til dette formål anvendes specielle blandinger (Rotband, Fügenfüller) og metalbeacons (perforerede smalle strimler). Metoden til udjævning af lofterne ved hjælp af gipsblandinger blev kaldt "våd".

Juster loftet med gips

Der er også en "tør" metode. Den består af montering af gipsplader på loftet. I dette tilfælde skal du bygge en træ- eller metalramme. I sidste ende skal du få et enkeltgips gipsloft. På denne overflade påføres gipsplader på gips.

Ordningen med installation af gipsvæg på et trærammeophæng

Det er muligt at niveauer bundfladen ved hjælp af et efterbehandlingsmateriale - dekorativt gips. Men i dette tilfælde øges forbruget af forbruget betydeligt. Hvis overfladefejlene er betydelige, skal du bruge et glasdugnetværk, der fungerer som et forstærkende materiale.

Do-it-yourself udjævning af loftet med forstærkende mesh og gips

Primervalg

Før du fortsætter til færdigarbejdet, skal du vælge og købe primer sammensætning. Det vil give høj kvalitet vedhæftning. Du kan bruge de samme værktøjer som til plastering af gipsplade.

Der er 4 typer af primingskompositioner:

Det er vigtigt! Enhver af dem er egnet til at forberede loftet til at anvende dekorative gips. Når du vælger det, er det vigtigt at være opmærksom på sammensætningen. Det er optimalt, hvis det har evnen til at beskytte overfladen mod fugt og dannelse af mug og mugg.

Blandt de universelle primere er de fleste af produkterne fra firmaerne "Knauf", "Perfect", "Prospectors". Forbo Eurocol, Ceresite C17, ALC-PRIMER er populære. Dæk loftet med en opløsning ved hjælp af en pensel, rulle eller sprøjtepistol. Valget af værktøj afhænger af mængden af ​​arbejde og brugervenlighed i et bestemt tilfælde.

Primers Forbo (Eurocol) 881 Aqua Filler Past Gel

Primer Ceresit ST-17 dyb penetration

Teknologien til at anvende dekorative gips på loftet

Trin 1. Forberedende fase. Før du anvender et nyt efterbehandlingslag, skal du fjerne den gamle. Støvfrit loft.

Fjernelse af gamle trim fra loftet

Trin 2. Anvendelse af primeropløsning. Afhængigt af grundfladens kompleksitet er loftet dækket af 1 eller 2 lag. Venter på fuldstændig tørring af primeren med fokus på det angivne tidsinterval af fabrikanten. I gennemsnit er intervallet mellem påføringen af ​​hvert efterfølgende lag af primer 3-4 timer.

Primer belægning på loftet

Trin 3. Forbered dejen. Den tørre blanding fortyndes med vand i den mængde, som producenten angiver på produktemballagen.

Forberedelse af gipsblanding

Trin 4. Lægning af dekorative gips. Til udførelsen af ​​arbejdet anvendes spatler gummi, plastik, metal. Det første basislag kan være den eneste. Det afhænger af kompleksiteten af ​​loftets overflade og behovet for at justere det.

Laying dekorative gips

Gips samles på en spatel med et bredt blad og påføres til loftet, jævnt fordeler sammensætningen over overfladen. Det samme værktøj udfører justering og udjævning af laget.

Trin 5. Udsmykning af loftet. Plasticitet og en relativt lang periode med hærdning af dekorative plaster giver mulighed for at skabe forskellige typer af teksturer på overfladen af ​​loftet - fra relativt flad til præget med højder op til 7-10 mm. Sidstnævnte vil bidrage til at skjule alle uregelmæssigheder i basisfladen.

Dekoration af gipslaget udføres inden for 15-20 minutter efter dets påføring. Hvis der vælges kompositioner med groft eller mediumkornet fyldstof, kan dette trin af arbejdet hoppes over. Sådanne blandinger danner selv en overflade med en udtalt tekstur.

Måder at anvende dekorative gips på

I andre tilfælde til indretning af loftet ved hjælp af forskellige teknikker, genstande og værktøjer. Spektakulær tekstur kan opnås ved anvendelse af en konventionel plastpose, foldet i en bold. Denne enhed berører det våde gips, hvilket efterlader det tilfældigt placeret riller og bukser. Herefter er loftet let udglattet med en float eller spatel.

Demonstration af virkningen af ​​"barkbille" tekstureret gips

Det er vigtigt! I stedet for en plastikpose kan du bruge papir, skumsvamp, stencil, tekstureret pude. Valget afhænger af hvilken virkning de søger at opnå.

Strukturerede ruller til påføring af gips

Stencil til påføring af tekstureret mønster på gipset

Video - Venedig dekorative gips på loftet

Sådan laver du et glasloft

Glaslofter - et sjældent valg i design af lejligheder og private huse. Den relativt lave popularitet af denne færdigmetode på grund af den tilsyneladende kompleksitet ved arbejde med glas. Faktisk er alt anderledes: i dag kan du købe specielle rammer til installation af glaspaneler. Disse strukturer er nemme at installere og er næsten den komplette analoge Armstrong-lofter.

Glas falsk loft

Glasloft med dekorative indlæg

Glaspaneler kan være forskellige:

 • farvet glas type;
 • monofoniske;
 • mat;
 • tonet;
 • spejl;
 • med fotoudskrivning
 • lettelse.

Da stelevægten er ret stor, er de optimale dimensioner af panelerne indenfor 29,5x29,5 cm og 59,5x59,5 cm. Sådanne paneler vil ikke skabe en betydelig belastning på rammen. Jævnt fordelt vægt kan tåle ikke kun metal, men også plastkasse.

Vi har foran os et almindeligt kassettloft ved hjælp af et ikke helt traditionelt materiale.

Glaslofter er gode, fordi de ikke kræver forudgående forberedelse af basisoverfladen. Derudover har de en anden fordel - evnen til at gøre en spektakulær belysning.

Færdige design af glaslofter tilbydes af Albes (Rusland) og Geipel (Tyskland). Producenter producerer to versioner af rammer - rack og kassette. Suspensionssystemet kan være åbent og lukket. I det første tilfælde er bæreprofilerne synlige, i det andet tilfælde er de gemt bag beklædningspanelerne. Ved hjælp af ophængte systemer T-24 eller T-25 kan du hurtigt montere og demontere glasloftet.

Ordning med montering af kassetteplade Albes

Opkøb af kassetteloftet Albes med kanten "AC"

Tabel. Karakteristik af de suspenderede systemer "Albes" og Geipel.

Anbefalede installationsmuligheder for glaslofter "Albes":

 • metal lejer profil;
 • lås type - helt skåret ned;
 • Tilslutning af styreskinner med lejeprofiler - Overlappet;
 • celle tværsnit - firkantet;
 • Dimensioner af glasplader - 60x60 cm.

Teknologi installation af glaslofter

Installation af kassette- og lamellofter er i mange henseender ens. Efter at have behandlet en, vil det være nemt at installere en ramme af en anden type. Overvej teknikken til installation af et glasloft på eksemplet på et suspensionskassettsystem "Albes".

Kassette loft monteringsskema

Trin 1. Forberedelse til montering af styrene. Hvis nogen tekniske netværk passerer langs loftlinjen, skal alle disse kommunikationer styrkes.

Trin 2. Bestemmelse af niveauet for "Albes" kassetteloftet. Det er nødvendigt at bestemme og slå af det niveau, hvor kassettrammen skal installeres. Dette kan gøres på flere måder: ved hjælp af et bobleniveau og et hydraulisk niveau, en lodret og en chalky blonder. Alle værktøjer, der giver dig mulighed for at få glatte vandrette linjer langs rummets vægge, vil gøre.

Mærkning til montering af et kassetteloft ved hjælp af en laserplanbygger

Trin 3. Installation langs omkredsen af ​​rummet (langs markeringslinjer) af styringsprofilen PL 19/24.

 1. Inden profilen fastgøres, bores hullerne i væggene ved hjælp af en boremaskine (perforator) og en boremaskine med lodrede lommer.
 2. Efter dette er hulrummet afsat og en dowel-negle af den tilsvarende sektion er drevet ind i den.
 3. Anvend derefter profilen til væggen og markér den på stedet for installation af dowels.
 4. Huller er boret på de markerede steder i profilen.
 5. Fastgør guider til vægge med skruer.

Fastgørelse af kassettens vægprofiler

Trin 4. Markering af ankerakserne. Mellem guiderne, fra den ene væg til den anden spænder de snørebåndene (stærke tråde, tynde tove, garn), så de gentager mønsteret af et suspenderet kassettsystem med en kvadratisk del af celler.

Trin 5. Krydsningspunkterne for de strakte tråde projiceres på loftet og markere disse steder med en markør.

Trin 6. Installation af suspensioner. På steder af mærker er bøjlerne fastgjort således, at indrykkene fra væggene ikke er mere end 60 cm. Dette krav gælder for paneler med en vægt på op til 4 kg / m 2. Hvis glasspladens masse overstiger denne værdi, må maksimumsafstanden fra væggene ikke overstige 45 cm.

Monter suspensionen til loftet

Trin 7. Installation af T-profiler. Albes-suspensionens styresprofiler har specielle låsefastgørelsesanordninger, der sikrer rammens styrke og forhindrer at den falder fast. Det bedste valg - profiler med solid-hole låse.

Installation af basisprofiler til kassettelofter

Mellemprofiler til kassettelofter

Trin 8. Lægning af glaspladerne. Glaspladerne skiftes skiftevis ind i de monterede seler og placeres på T-profilerne. Derudover er monteringsplader ikke påkrævet.

Glaspladepaneler

Hvis der er baggrundsbelysning på glasloftet, udføres installationen af ​​elektriske ledninger på tidspunktet for forberedelsen af ​​basisoverfladen og fastgørelseskommunikationen.

Perfekt loft: materialer og 6 trim muligheder

Fra hvad du kan lave loftet i rummet, hvilken type og design af loftet ville være passende i badeværelset, børns værelse eller i stuen skal afgjort på forhånd. Indtil for nylig er det maksimale, der kunne gøres med loftet, at male eller hvidte. Og nu til dekoration af loftoverfladen, kan du bruge forskellige materialer, ophængte eller spændingsstrukturer, lim dem med tapet, klud, specielle fliser eller brug farvede glas, spejle og endda metalplader. Så hvordan vælger du materialet til loftet på badeværelset, stuen, køkkenet eller soveværelset?

Sådan begynder du at færdiggøre arbejdet

For ikke at gå tabt i formodninger og antagelser, skal du først og fremmest lave et projekt for design af rummet generelt og især loftet. Du kan lave en skitse for mere tydeligt at repræsentere formen og de grundlæggende designelementer. Denne visualisering vil også medvirke til mere tydeligt at forestille sig hvilken farve og skygge der bedst passer til og understrege designet af børnenes værelse, badeværelse, hall eller stue.

Til lofter på flere niveauer er der brug for en klar ordning for korrekt placering af hele konstruktionen og belysning.

Fordele og ulemper ved forskellige finish

Valget af en måde at registrere et loft på afhænger helt af din fantasi og muligheder. Enhver design beslutninger, uanset hvor fed de er, vil perfekt supplere det overordnede interiør i børnehaven, badeværelset eller gangen, hvis du holder dig til den grundlæggende design stil og tager højde for rummets funktionelle funktioner.

Når man vælger en måde at afslutte loftet på, overvejer man også kompleksiteten af ​​arbejdet, den samlede pris for færdiggørelsen og præstationsegenskaberne for det valgte materiale.

kridtning

Den traditionelle måde at afslutte loftet er dens hvidvaskning, når overfladen er dækket med en særlig løsning af kridt eller lime. Som et resultat opnås et hvidt loft, hvis der ikke føjes farve til opløsningen, hvilket er helt egnet til enhver stilløsning til indretningen. Hvilken farve af det hvidkalkede loft skal foretrækkes, tætningsmætningen kan afgøres under arbejdet, måske for børnehaven vil der være en bedre lysere skygge, og på badeværelset en snehvid. Den største fordel ved denne type design er den lave pris for materialet og den mindste omkostning ved efterbehandling. For hvidvaskning af loftet er der ingen grund til at invitere en specialist, arbejdet kan udføres uafhængigt.

Ulemperne ved denne metode er mange. For det første er det et lille levetid - mindre end 2 år. For det andet skal det komplekse forberedende arbejde - overfladen være nivelleret og pudset. Som følge heraf skal du få en ensartet overflade, for hvilken opløsningen påføres meget tæt, i flere lag. Hvad der allerede taler om intolerance over for vand - enhver fordampning fører til tab af udseende.

Blegede lofter ser kendte i køkkenet eller badeværelset. Men netop på grund af den øgede fugtighed og høje temperaturer vil hvidvaskning på lofterne hurtigt miste sin appel.

I køkkenet vil et sådant loft hurtigt blive gul fra en rigdom af dampe og absorbere alle lugte. På badeværelset vil overskydende fugt føre til dannelse af våde pletter, fugt og meldug. Uanset hvilken indretningstilstand der bruges til et barns værelse eller soveværelse, vil et lyst hvidkalket loft altid være relevant og relevant.

farve

Den mest populære metode til at afslutte lokalerne til et hus eller lejlighed, uanset om det er loftet i børnehaven eller soveværelset. Giver dig mulighed for at udpege en række designløsninger, for at kombinere forskellige farver for at fremhæve eller understrege området i værelset eller indretningen. På den teknologiske side er hvidtning og maling af lofter det samme. Men at tage sig af den malede overflade er meget lettere.

Ulemperne ved at male loftet kan også tilskrives den korte levetid, det komplekse forberedende arbejde og muligheden for dannelse af revner og chips på den malede overflade.

For værelser med ustabile temperaturforhold og et overskud af fugt - det samme køkken og badeværelse er det bedre at male loftet. Da både køkkenet og badeværelset ofte ikke er for mærkbare, og ujævnhederne i loftet er for mærkbare, kan den indledende justering undgås. Og alle uregelmæssigheder er gemt bag det originale maleri. Men for børn malet loft er mest foretrukket - om nødvendigt kan det vaskes.

I børnenes værelse, soveværelse og stue kan du lave en kombineret udsmykning af loftet. En del af overfladen skal være dekoreret med et gipspladens falske loft, og resten af ​​rummet skal males i ensartet farve. Hvad bliver loftet i disse værelser - du bestemmer dig, men helt maler det i en farve er ikke det værd. Uanset ideen er stuen altid et rummeligt værelse. Brug fantasi, dekorere loftet med lyse farver, rige mønstre eller malerier. I soveværelset kan du bruge pastellfarver og skabe et sofistikeret design. Og hvad man kan tænke på for at oprette et børnehave ved hjælp af loftets regnbuefarvning eller skabe magiske figurer over barnets seng!

tapetsering

Brug af tapet til loftindretning er en original måde at dekorere det indre af et værelse på. Der er ingen speciel type tapet til at klæde loftet. Derfor anbefales det, at papirversioner bruger tykkere tapeter i lyse eller beige farver. Den ideelle løsning ville være uvævet tapet til maleri, så du kan ændre designen af ​​rummet uden krydsfiner, og det er meget praktisk til børnenes værelse.

Denne mulighed er omkostningseffektiv efterbehandling, da omkostningerne til tapet er lave, og foruden lim og rulle til arbejdet behøver du ikke længere noget.

Af de mangler, er det vigtigste ved at gøre arbejdet med at klæde sig selv. Du skal bruge mindst en partner. Derudover er livet af et sådant materiale ret kort og i to eller tre år skal du trykke på det igen. Og det er ikke det eneste negative. For papir tapet kræver visse betingelser i rummet - et minimum af fugt, udkast, rigelige dampe eller stærke lugte. Før du klæber, er det bedre at gøre overfladen jævnt, ellers vil alle uregelmæssigheder og fejl blive synlige. Alternativt kan du bruge flydende tapet. De påføres i loftet i form af et dekorativt gipslag, hvilket betyder at overfladen selv ikke nødvendigvis er forudjusteret.

Sætte loftet tapet relevant for stuer. Men for badeværelset og køkkenet bør denne indstilling ikke bruges. Og måneden vil ikke passere, da tapetet begynder at lægge, svulme op fra fugt og til sidst forsvinde helt, men i børnehaven vil være helt passende.

For soveværelset og børnenes værelse skal du bruge tapet med et neutralt mønster. Og til stuen passer silke tapet i lyse farver med det originale mønster.

Loftfliser

Lim måde at designe loftet med særlige fliser lavet af PVC eller polystyren indtil for nylig var den mest populære. Varieret i form, præget eller med blank overflade, i forskellige farvevariationer, overgav loftfliserne mere end et hjerte og loftet for forbrugernes loft.

Til klipning skal fliser ikke specifikt justere overfladen. På grund af deres volumen og lindring skjuler de alle fejlene og synliggør loftet glat.

Vægten af ​​flisen er meget lille, og en minimum lim anvendes til limning, så du kan klare limningen selv. Materialets omkostninger er lave og lette at passe på fliser.

Ulemperne omfatter modviljen af ​​materialet til direkte sollys, fordi flisen hurtigt mister sin farve. Derudover er det umuligt at skjule kommunikation og ledninger under sådanne fliser. Hvis det ønskes, kan loftfliser males i forskellige farver, og dette er en god mulighed for et barns værelse. Denne type design kan gøres i ethvert rum, selv i badeværelset og køkkenet. Materialets enkelhed og nem pleje bidrog til dens popularisering.

Suspenderede strukturer

En af de mest populære typer er et ophængt loft. For det kan du bruge paneler af gipsplader, PVC eller træbaserede materialer, det er ret sjældent at bruge en flise med en glat overflade eller vægpanel.

Denne type finish er ideel til en lejlighed, privat hus eller kontorlokale. Kræver ikke forplanering.

Nedhængt loft indebærer brug af dekorativt materiale, der er installeret på metalstrukturen. Du kan ikke kun skjule alle kommunikationer og ledninger, men også skabe en ekstra belysning i det oprindelige rum. Grundlaget for det nedhængte loft er opførelsen af ​​selve metallprofilen, og materialet skal vælges i overensstemmelse med rummets specifikationer. For eksempel bruger stuen ofte dekorative plader lavet af træmaterialer. Et sådant loftdesign vil understrege det klassiske interiør, især hvis ædelmøbler råder over i stuen.

Gipsplader. Ved hjælp af dette materiale kan du skabe forskellige i kompleksitet og funktionalitet i designet med glatte former og cirkler i flere faser og niveauer. Den største fordel ved et ophængt gipsplankloft er den lave omkostning for materiale og nem installation af plader. Den største ulempe er, at det er umuligt at oprette en kompleks form eller en multi-tieret struktur, kun en inviteret specialist vil løse problemet.

Metalplader eller kassetter. Materialet ligner loftfliser - det kan være glat eller præget udenfor, monofonisk eller malet i forskellige toner. Det er nemt at passe på det suspenderede kassetteloft - pladerne fjernes let og tørres af med en fugtig klud. Let tolererer temperaturfald og høj luftfugtighed. Den specifikke vægt af kassetteelementer er lys, på trods af at de er fremstillet af en legering af forskellige metaller. De vigtigste ulemper er de høje omkostninger og lavt niveau af lydisolering.

Rackplader. Til hængende skinneloft anvendes hyppigt plader af aluminium eller stål. På grund af sin aflange form anbefales et sådant loft at bruges til små rum for visuelt at forstørre et rum. Materialet er letvægts, nem at installere, samt pleje. Farvevariationer og forskellige reliefs på overfladen af ​​pladerne vil harmonisk passe ind i ethvert interiør og komplementere det. Den største ulempe ved slattedækket er for tynde plader. Over tid, under påvirkning af forskellige faktorer, kan de deformeres. Da lamellerne er meget lange, er adgangen til kommunikation, som loftkonstruktionen skjuler, vanskelig.

Stræklofter

Den dyreste mulighed er stadig stræklofter. Deres design, form og design varierer i kompleksitet og ydeevne. Tiered strukturer, i form af et telt eller buer, med kunstnerisk maleri eller fotoudskrivning - det hele afhænger af dine evner og fantasi. Hvis det hængende loft stadig kan installeres uafhængigt, har spændingsstrukturerne brug for en specialist og viden om egenskaberne ved det materiale, som man skal arbejde med. Derudover er det noget vanskeligere at passe på et sådant loft.

På grund af kvalitetskendetegnene er hængelofter den mest rentable måde at designe. De er ikke bange for fugt og ild, vandtæt og meget holdbar. Du kan bruge dem til enhver form for værelse.

Høj pris og komplekse installationsarbejde - de største ulemper ved strækloftet. På grund af ekstrem kulde mister strækmaterialet sin elasticitet og kan bryde. Og fra den stærke varme er stoffet for strakt og hængende.