Oprettelse af et flydende loft på gipsvæg med lyse linjer

Gør reparationer i dit eget hjem, det er ofte et spørgsmål om loftet, fordi det skaber et overordnet billede af hele indretningen af ​​lejligheden. Fremhæver det overordnede design eller skjuler fejl. Et svævende loft med lyse striber gør rummet altid attraktivt, lyst og rummeligt. Oprettelse af et "skyhøje" loft over hovedet skal være bekendt med installationsteknikken, samt vælge baggrundsbelysning, hvilket skaber den "stigende effekt".

Karakteristik af det svævende loft

I det svævende loft med linjer er der en vigtig faktor - valget af den rigtige belysning. Det er den rigtige installation af rammebasen, samt belysningen der gør loftet smukt og velplejet.

Det svære loft på gipsvæg i soveværelset over sengen

For reproduktion af svævende linjer på loftet behøver ikke store investeringer. Det er skabt for hånd, du skal være forsigtig og nøjagtig i beregningerne.

Svævende loft skal være i samme plan

Der er 3 typer af svævende lofter:

 1. Enkeltniveau - niche til belysning er monteret på udkast. LED-stripe til loftet er monteret rundt om planetens omkreds.

Et niveau loft med belysning omkring omkredsen

 • To-niveau - det første lag syes op med gips. På denne tier skabes en boks til skjult belysning.

  To-niveau gipsloft stigende

 • Multilevel - det tredje og fjerde niveau er buede strukturer, såvel som cirkler, firkanter.

  Multi-niveau gipsplankloft

  Særlige træk ved loftet med skrånende linjer:

  • Visuelt udvider rummet
  • Om ønsket er afrundets hjørner afrundet;
  • Den hurtige og nemme produktion.
  • Omkostningerne ved materialer er forholdsvis lave.
  • LED-strimler er let og hurtigt monteret i loftet.
  Soaring loft øger værelse

  Ulemper er reduktionen i rummets højde samt loftets absurditet i et lille rum. Varianter af svævende linjer på loftet ses i vedlagte billede.

  De svingende linjer på gipsplankloftet. De svævende linjer på loftet skaber illusionen af ​​skyhøje

  Nødvendige materialer til at skabe et loft med lyse linjer

  1. Gipsplankloft 9,5 mm.
  2. Profiler: PNP, PP, aluminium til LED-strimmel.
  3. Suspensioner til montering af loftprofil.
  4. Dowel-nails og anker kiler 6 * 40,6 * 60.
  5. Skruer til fastgørelsesprofiler, suspensioner 11 mm, til gipsvæg 3,5 * 25 mm.
  6. Elektriske ledninger til ledninger.
  7. Til lysstrimlen i loftet: LED-tape, plexiglas, plasthjørner (den mindste).
  8. PVA lim.
  9. Priming blandinger.
  10. Spackling materialer til forstærkning af sømme, serpyanka tape.
  11. Efterbehandling kittet.
  Materialer til opbygning af et skrå loft Nødvendige materialer til en svævende linje

  Materialer købes med en sats på 10% mere.

  Lamper til det svævende loft

  For at gøre effekten af ​​"flydende" med en lys stripe i loftet, bør du vælge den rigtige belysning. Brugte fluorescerende lamper, installeret i en skjult belysning. Det er bedre at bruge LED stripe, hvis valg er stort med hensyn til farve og antallet af dioder pr. 1 kvadratmeter.

  LED-tape LED-bånd parret kraftigt

  Nu tilbyder designere færdige løsninger, brugskasser til LED-tape, lukket med plexiglas. Dette gøres simpelthen. For at installere LED-strimlerne i loftet, er der 2 metoder: hjemmelavet design og brug af præ-indbyggede forsænkede kasser.

  Specielt designet kasse til LED-strimler

  I midten af ​​loftet er der normalt hængt en lysekrone som hovedbelysning. Kun i et loft på et niveau skal lysekronen ikke være omfangsrig. Store smukke lysekroner er hængt i høje værelser med multi-level designs. Men i grunden, når der oprettes en "svær", mangler belysningsenheder i midten af ​​rummet.

  Skitse af skabets opbygning med lyslinjen

  Den første ting at gøre er at tegne en skitse af loftet. Du bør vide præcis, hvor mange niveauer der vil være, hvilken baggrundsbelysning vil blive anvendt? Ved at vælge lysstrimler i loftet får du et eller to niveauer. Hvis et andet niveau er angivet, så vil det være en størrelsesorden mindre end den første, siger et højkvartet firkant i midten.

  Til et loft på et niveau er der tegnet en skitse til en metalramme på papir. Men med niche for at fremhæve. På den oprettede tegning er alle dimensioner, skæringspunkter for profiler samt fastgørelsessteder markeret. Plader af gipsplader er nødvendigvis trukket. Leddene af ark er af stor betydning, da der på dette sted skal være en tværgående bjælke fra profilen. Alle mål er angivet i måleenheden - millimeter.

  Gipsplade lofttegning

  Advarsel. Ved at angive enhedens centimeter kan du komme ud i beregningerne, hvilket truer med ukorrekt installation af metalrammen.

  Separat er der udarbejdet en plan for ledninger. Forudbestemt, hvor udgangskablerne til tilslutning af LED-båndet, stikkontakter, kontakter. Det angiver også ledningsforbindelsen til krydsekassen.

  Ledninger til tilslutning af LED-strimlen

  Forberedelse betyder noget

  Arbejdet inden installationen af ​​metalrammen vil indikere styrken af ​​hele konstruktionen. Det forberedende arbejde omfatter følgende processer:

  1. Værelset, hvor det skumrede loft er skabt med lyse linjer fra gipsplader, frigøres fra genstande, der forstyrrer arbejde (møbler, gardiner, lysekroner).
  2. I tilfælde af revner er det nødvendigt at udføre forstærkning og spaltning.
  3. Hele overfladen af ​​loftet er dækket af primer.
  Loftsforberedelse og montering af styrprofil

  Ikke faste revner i loftet i fremtiden kan have negativ indflydelse på gipsvæggen. Hvis loftet ikke er dækket af en primer, og huset (lejlighed på øverste etage) er koldt, vil der opstå en svamp, hvilket også vil påvirke det suspenderede gipspladekonstruktion.

  Tegning på udkastet loftet

  For at øve tegningslinjer til metalprofiler, skal du bruge værktøjer:

  • Laser niveau. Normal bygning er også nødvendig, men det vil være vanskeligt at bygge glatte linjer på loftet.
  • En blyant eller farvet kridt. Tja, hvis der er en tailing cord. Med den er den nemmeste måde at forlade på væggenes plan og loftglatte linjer til rammen.
  • Måler eller målebånd.
  Værktøjer til mærkning af svævende loft

  I første omgang skal du måle højden af ​​alle vinkler i rummet. Når man finder det laveste punkt er et mærke. Fra udkastet loft er indrykket ned til 8 cm minimum. I samme hjørne på loftet er det samme punkt markeret med et indsnit på 8 cm. Hvad betyder dette? På disse punkter trækkes hele bygningen omkring perimeterlinierne. En markering er oprettet for nicheen under de flydende linjer. Jo bredere nichen er, desto større er linjen. Her kommer reglen - størrelsen af ​​rummet. I et lille rum på loftet er brede lysstrimler irrelevante.

  Tegning svævende loft i 1 niveau

  På loftet med et trin på 60 cm holdes striber til loftprofilen. Suspensionernes fastgørelsespunkter er sat på disse strimler - hver 50 cm. Vinkelret på linjerne i loftet er fastgørelsespunkterne på de tværgående til fastgørelsen af ​​gipsvæggen markeret. De har samme trin - 60 cm. Cellerne skal være 60x60.

  Layout til det klare loft på gipsvæg klar.

  Montering af gipsloft med kraftige linjer

  At skabe et flydende loft med lyse linjer kræver pleje, tid til at kontrollere nøjagtigheden af ​​arbejdet. Alt arbejde er opdelt i etaper af dannelsen af ​​loftkonstruktionen. Den første er fremstillingen af ​​en metalramme. Dens funktioner: Det korrekte valg af fastgørelseselementer, kontrol af nøjagtigheden af ​​det skabte fly, styrke, stivhed.

  Oprettelse af en ramme bund til det skyde loft

  Det andet trin er gipsplader i gipsplader. Der er regler, hvis udeladelse vil føre til hurtig deformation og revner i loftet. Det tredje trin er installationen af ​​svævende linjer i loftet. Effekten af ​​et flydende loft afhænger af den korrekte belysning og nøjagtigheden af ​​dens installation.

  Den svævende linje på loftet af gipsplader

  Det fjerde stadium er forstærkningen af ​​leddene, priming, spackling. På dette stadium er det vigtigste ved kvaliteten af ​​materialet og korrektheden af ​​det udførte arbejde.

  Forstærkning af hjørner og led

  Afslutning, den afsluttende fase af processen - loft trim. Det kan males, indsættes med almindeligt tapet, dekorativ finish.

  Afslutende svævende loft

  Montageprofiler til metalrammehøje loft

  Metalrammen er grundlaget for den stigende strømning. Korrektheden af ​​dens gennemførelse afspejles på hele loftet med LED-striber. Når der opstilles en rammebestemmelse, tages der hensyn til faktorer som krympning af den nye bygning, husets alder (især de gamle private huse), procentdelen af ​​fugtighed og temperaturregimet. Hvis der skabes et flydende loft med en LED-stripe i en varm lejlighed, og lejligheden er stabil, så er de tværgående i rammen kun monteret på gipspladens ledd. Men hvis bygningen er ustabil og udsat for mange eksterne faktorer, skal rammebasis være kapital, holdbar. At få tværgående sæt med et bestemt trin.

  Så etableringen af ​​metal obreshetki begynder med installationen af ​​guide profiler. Legend: PNP - loft guide profil eller UD - europæisk mærkning.

  Profilfastgørelse i loftet

  Loftprofilen er fastgjort med dowel-negle 6/40 til loftet langs den ekstreme linje. Monteringstrinnet er som følger: Tiltræk fra kanten 15 cm. Efter hver 25 cm. Den sidste klap er også fastgjort fra kanten af ​​profilen med 15 cm. PNP'en er fastgjort over hele firkanten i loftet.

  Dernæst skal du klippe stykker fra loftprofil PP (aka CD). Længden af ​​et sådant segment er lig med afstanden af ​​den drevne linje fra loftet langs væggen (100 mm). Racks er fastgjort med små skruer til styrprofilen på loftet. Monteringsstativene - 30 cm. De skaber stivhed, strukturstyrke.

  En anden guideprofil er fastgjort til de stillinger, hvor loftsprofilerne skal indsættes. Direkte suspensioner er fastgjort til anker kilerne på de markerede punkter langs loftet. Fastgørelseselementer indsættes i "ører" af suspensioner og hamret med en hammer. For at opretholde ensartetheden og danne et enkelt plan strækkes en tråd over hele overfladen. Fokus på denne tråd, såvel som at bruge et niveau, er loftsprofiler indsat i styrene og fastgjort til suspensionerne.

  Loftprofil er indsat i guiden Skematisk repræsentation af skabelsen af ​​et rammebasis for loftet

  Jumpers er lavet af PP. De er knyttet til loftprofilen med krabber. Til stivhed fastgøres krabber ikke kun med klemmer, men også med selvlukkende skruer.

  I slutningen kontrolleres hele metalkassen for stivhed, styrke og ensartethed. Dette er et vigtigt punkt, fordi den ujævne og rystede ramme ikke skaber en flydende struktur.

  Færdigmetalbyggeri

  Advarsel. Ledningernes ledning blandt metalprofilerne forekommer kun i den bølgede bøsning, ellers når den levende ledning rører ved metallet, opstår der en kortslutning. På stedet for tilslutning af belysningsenheden til de elektriske ledninger er kabeltrådene eksponeret 20 cm og isoleret.

  Metal gipsplader gipsplader ark

  Til at begynde med følger det fra gipsvæggen at skære loftets højde. Disse segmenter er fastgjort på ydersiden af ​​metalbatten. Til dette er skruer af størrelse 3,5 * 25 mm gældende.

  LED niche casing med gypsocratone

  Efter fastgørelsen af ​​gipspladens vertikale længder er hele loftet beklædt med gipsplader. Her skal du læse reglerne:

  1. Gipsplader ark er kun fastgjort på profilen. Der skulle ikke være nogen hængende hjørner.
  2. Fastgørelsen af ​​skruen udføres med et trin på 15 cm og fra kanten af ​​arket 1 cm.
  3. Gipsets ledd bør ikke være det samme vandret. Skak plating ordre skaber styrken af ​​hele strukturen.
  4. Skruen skal ikke stikke ud over overfladen, men skruen må heller ikke skrues for dybt, da dette vil beskadige overfladen af ​​arket.

  Ved plastering af en metalmetallelad skal man igen kontrollere overfladen ved hjælp af niveaureglerne. Der bør ikke være forskelle i stedet for GK-lister krydset.

  Lav en niche for den lyse linje rundt om loftet med dine egne hænder

  Da loftet er enkeltniveauet, opnås nichen fra den klare bund af loftet og væggen. LED strips til loftet er skabt i denne metode uden en holdingsprofil, som er lavet specielt til denne belysning. Du skal bruge en profil til LED-strimmel, plast hjørner af mindste størrelse, plexiglas.

  Niche til LED-baggrundsbelysning

  For at nive overfladen af ​​nichen er det nødvendigt at belægge hele indersiden med en primerblanding, og efter tørring anbringes et ensartet lag af kitt og lades tørre. Den tørre overflade behandles med sandpapir.

  Ifølge mesterne, i nichen bør lægges isolerende materiale. Dette kan være en folie eller et andet foliemateriale. Det fastgøres ved hjælp af PVA. Det er skabt til at afspejle lys og isolering.

  I midten af ​​nichen er profilen til LED-båndet fastgjort til loftet. Da båndet er opvarmet, bør profilen ifølge eksperter ikke løses i slutningen af ​​nicheen. 3-5 mm tilbage. Valget af LED tape er individuel. Der findes mange typer diodestrimler: et andet antal dioder pr. Meter, farve, fabrikant.

  Profil designet til LED strip

  Fastgørelse af LED-strimlen og installation af glas

  I loftet med skrånende linjer er LED-strimmel til korrekt drift forbundet til dimmeren. Dette bør overvejes, når du forbereder dig til at montere båndet. LED'erne er anbragt på et specialark, der har et klæbrig lag på bagsiden. Dette lag skal rette båndet på profilen. For at forbinde til lysdæmperen skal controlleren, samt tilslutte båndet, du har brug for, for at gøre dig bekendt med reglerne for installation og drift.

  LED strip-forbindelsesskema

  Efter tilslutning af belysningselementet tændes netspændingen, og installationen kontrolleres.

  Det næste trin er at fastgøre plexiglasset. For at gøre dette skal du handle efter planen:

  1. Der købes et plasthjørne med en minimumsstørrelse på 20x10, lim, små selvdrejende skruer med forsænket hoved.
  2. Sidene skæres fra hjørnet på en sådan måde, at striber opnås. Disse plastikstrimler fastgøres på indersiden af ​​nichen på en sådan måde, at kanterne falder sammen med de ydre hjørner. Spacers bruges til pålidelig fixering.
  3. Plast hjørner er fastgjort med selvlukkende skruer til de limede strimler, ser indad. Skruerne på skruerne er "druknede" - efter at hullet er lavet med skruen, skal der laves en tom flagermus på 2-3 omgange på dette sted. Få en udsparing til hætten. Hylder, som plexiglas vil holde, er klar.

  En mulig variant af enhedens nicheloft på PVC hjørner. I fremtiden indsættes frostet plexiglas i åbningen.

  Designet viser foldning. Hvis reparation eller installation af yderligere belysning af lysstrimlerne er påkrævet, stiger den ene side, glasset tændes og skrues tilbage.

  Lys bar på loftet i nichen

  De huller, der forbliver under ved forbindelsen mellem plast og gipsvæg, er fyldt med kit eller akrylforsegling.

  Installation af LED strip og loft trim

  LED-båndet limes på profilen etableret i en niche. Derefter forbindes den elektriske ledninger, lysdæmper, i henhold til båndinstallationsskemaet.

  Advarsel. Lim ikke båndet til slutningen af ​​nicheen. Som det varmer op, er der ekspansion på vej. I enden af ​​nichen er der et hul på mindst 5 mm.

  Når LED-strimlen er installeret, skal den kontrolleres for korrekt tilslutning. For at gøre dette skal du bruge både switchen og kontrolpanelet.

  Hele overfladen af ​​gipsloftet er dækket af en primer. På steder af led er GKL primerblanding påført med en børste. Alle sømme er dækket med forstærket tape og knauf fugen kittet. Den samme blanding lukker alle fastgørelsesdele.

  Dernæst er loftet færdigt afhængigt af det planlagte design - maling, tapet, dekorative belægninger.

  Lysstrimler i loftet - dette er en designidé om en usædvanlig loftsbelysning, som gør hele rummet lyst, velplejet, usædvanligt.

  Flydende lofter: fordele og ulemper

  For at skabe et originalt interiør bruger designere forskellige metoder, hvoraf den ene er flydende lofter. En sådan udsmykning skaber en ubeskrivelig følelse, som om loftdækket flyder i luften. For nylig har designere udviklet et system til det høje loft, som giver dig mulighed for at dekorere loftsbeklædningen med højdepunkt og smag. I denne artikel vil vi se på beskrivelsen af ​​designet af det svævende loft og dets sorter.

  Særlige egenskaber

  Udformningen af ​​loftbeklædningen med virkningen af ​​skyhøjde består af sådanne elementer som:

  • film eller stofmateriale;
  • fastgørelsesværktøjer;
  • specialiseret fleksibel profil;
  • gennemsigtigt maskeringsbånd
  • LED strip.

  Det er muligt at udføre den særlige effekt af det svævende loft med 3 metoder:

  • installation af en flydende struktur, som udføres på baguetter med riller til et lysbånd og huller til gennemførelse af en diffuserende speciel virkning;
  • montering af strækloftet, som er gjort ved brug af gipsvæg
  • brugen af ​​hule skjult skjul, der er lavet af polyurethan til at dekorere loftet.

  Således at resultaterne under installationen af ​​systemet ikke medfører skuffelse, er det nødvendigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​materialet og elementerne i byggesættet.

  Hovedmaterialet i det svævende loft er et spændingslærred. Matte, glatte og satinelementer anbefales til loftbehandling. Moderne metoder (fotoudskrivning og belysning) gør det muligt at realisere eventuelle ønsker til at dekorere loftoverfladen.

  Frostet glasmateriale er ideelt til at skabe effekten af ​​at flyde i luften. Den er lavet af forskellige farver af glas eller akryl. Ser imponerende ud i ethvert rum, uanset hvor den er installeret. Den bedste mulighed er at bruge fiber, hvorunder du kan skjule ledningerne inde i strukturen. Transparente paneler er ikke monteret, da der ved sådanne materialer vil være synlige fejl i loftet og ledningerne.

  Radiance og glans øger visuelt rummet, de bruges hovedsagelig i små lokaler. Når lyset er tændt, forstærkes ekspansionseffekten. For store og rummelige værelser anvender matte eller halvmattede materialer og derved skabe hygge og komfort i rummet.

  Bunden af ​​det høje loftsystem er en profil til fastgørelsesanordninger, som giver dig mulighed for at skabe huller på 10-20 cm i højden mellem niveauerne af loftsbeklædning. Ved disse intervaller fastgøres LED eller lineær belysning ved hjælp af spotlights og bånd. Deres mekanismer er skjult i konturerne af niveauerne og derved skaber indtryk af stigning.

  For at forbedre skjulingen af ​​belysningsmekanismer anvendes lysdiffuserende indsatser, som har en lysledningsevne på op til 95%.

  Der er en anden måde at montere flydende indretning på. I dette tilfælde skjuler LED'erne lærredet, hvilket resulterer i fremragende lysfordeling, rettet langs omkredsen. Den eneste ulempe ved denne installationsmetode er, at ved udskiftning af elektroniske mekanismer er demontering af lærredet.

  Profiler der skaber glødende linjer kan installeres i enhver position. For visuelt at forøge rummet i rummet er det nødvendigt at arrangere linjerne i horisonten. For at øge rummet skal der være faste linjer lodret. Sådan belysning er perfekt til korridoren, gangen. Også ved hjælp af lysende linjer er det muligt at skabe geometriske former.

  Flydende suspenderede lofter er stof og film.

  • Filmmaterialer er lavet af polyvinylchlorid. Grundlaget for dette materiale er vinyl. Levetid på mindst 10 år. Fordele ved vinyl er fugtbestandighed, holdbarhed og anvendelighed. Den eneste ulempe kan kaldes modtagelighed for mekaniske skader. Eksperter anbefaler at installere PVC-film ved temperaturer over +5 grader.
  • Grundlaget for stoflofter er polyestergarn. Sådanne materialer er dobbelt så dyre som filmovertræk. De vigtigste fordele ved denne belægning er høj temperaturbestandighed og damppermeabilitet. Den eneste ulempe er lav fugtighedsbestandighed. Tygoverflader bliver hurtigt snavsede og absorberer fremmede lugte.

  Stræklofter med belysning perfekt kombineret med gipspladematerialer. Med deres hjælp kan du niveauer bunden af ​​loftoverfladen.

  Fordele ved gipsvæg:

  • miljøvenlighed af materialet
  • installationen af ​​trækloftet til gipsplademateriale udføres ikke;
  • det er muligt at skabe strukturer af enhver kompleksitet;
  • gipsvæg kan let males i forskellige farver;
  • Modstand mod mekaniske skader er højere end for film og stofbelægninger.

  ulemper:

  • lav modstandsdygtighed mod fugt, vandlækage fører til ødelæggelse af materialet;
  • at arbejde med gipsplader, skal du have byggeri færdigheder;
  • loftets højde efter installation er reduceret med 10 cm.

  Lofter er også opdelt i multi-level, single-level og to-niveau systemer.

  Den enkleste mulighed for at installere en sådan belægning er et enkeltniveau design. Installationen udføres ved hjælp af en klud strækket langs et plan. Disse systemer monteres ved hjælp af PVC-film eller gipsplader. Multi-level konstruktioner er konstrueret ved en kompliceret metode. Hovedrammen installeres først, og efterfølgende lag af belægningen monteres oven på den. Niveaufastgørelsen udføres ved hjælp af specielle monteringer. Multi-level systemer kræver ekstra værktøjer: spotlights, baguettes, indlæg til dekoration.

  Denne metode til loft dekoration har et stort antal sorter, der definerer designer luner. Jo større antallet af belægninger, jo mere sofistikerede og originale det flydende loft vil se ud.

  Der er Armstronglofter, som er opdelt typer:

  • Fastgjort til bunden af ​​loftoverfladen med kabler. Modeller af sådanne systemer er forskellige.
  • Konkave og buede. Holdbare designs, der er karakteriseret ved originalitet og usædvanlige modeller.
  • Produktion af paneler foregår på specielle teknologier. De kan være former for en cirkel, quadrangle, trekant. Ved hjælp af sådanne installationer er det muligt at allokere nogle områder. Spejlbelægninger afspejler perfekt lys- og muffelstøj.

  design

  En anden ny opfindelse i udsmykning af loftoverfladen med effekten af ​​luftstigning er brugen af ​​et skjult taggulv til gardiner. Et sådant gardin skaber indtryk af enhed mellem loftets design og vægets vandrette plan.

  Skjult beslag ser godt ud i et værelse med lave lofter og derved øger deres højde visuelt.

  Gennemsigtig skjult cornice er fastgjort direkte til profilen af ​​strækloftet og derved ikke tager det brugbare område. Omkostningerne ved en konventionel cornice er dyrere i betragtning af de ekstra elementer af indretning og teknologisk arbejde. Gardinstænger behøver ikke at samle farverne og elementerne i dekoration, de kræver kun installation.

  Fordelen ved brug af sådanne strukturer er, at de ikke kun kan installeres på flade overflader, men også på buet, oval, U-formet.

  belysning

  Belysning langs konturerne i det svævende loft udføres ved hjælp af LED stripe. LED-lamper fremstilles i meget små størrelser, og det omgivende rum opvarmes ikke. Lysbånd har deres egne sorter, som du skal vide, når du køber belysningsarmaturer. Tape ruller produceres (maksimal længde op til 5 meter).

  Du kan justere belysningen ved hjælp af fjernbetjeningen. En-tier-mekanismen kan simpelthen tændes og slukkes.

  To-niveau og multi-niveau loft er reguleret:

  • ved zonal parametre;
  • på intensitet af en luminescens;
  • på farvepaletter
  • ved belysning, som kan være konstant eller impulsiv.

  Flydende gipsvæg lofter: eksempler og installations tips

  Korrekt udvalgt loft kan ændre rummet radikalt: for at gøre det højere, mere voluminøst. Derfor skal valget af materiale og konfiguration behandles ansvarligt.

  En populær mulighed, der passer til både et privat hus og en lejlighed, er et flydende loft lavet af gipsplader med belysning. Det ser smukt ud, er let at installere, det er ikke for dyrt.

  Lad os se nærmere på dets egenskaber og fordele i forhold til andre typer af belægninger?

  Hvad er det svævende loft?

  Hovedtræk ved et sådant loft er en struktur, der synes at flyde i luften uden støtte. Effekten opnås gennem specielle skjulte fester, som vi vil beskrive nedenfor.

  Styrker indtryk og belysning, som normalt er installeret rundt om gipspladerblokens omkreds - en blød glød ser ikke kun smuk ud, men hjælper også med at skjule fastgørelseselementer.

  Et flydende loft er ikke nødvendigvis et standard hvidt gipsplader. Det kan variere både i udseende og i kompleksitet af konstruktion: single-level, to eller flere niveauer, dekorative figurer...

  Det er nødvendigt at vælge en konfiguration afhængigt af rummets størrelse og dens generelle stilistik. For et lille køkken er et enkelt niveau f.eks. Mere egnet.
  loft, og i den store stue kan du installere en kompleks svævekaskade af flere elementer.

  Fordele ved at bruge

  Gipsvæg er et populært efterbehandling materiale til lofter. Det er billigt, let og i stand til at skjule kommunikation og alle fejl i den hårde finish.

  De svævende lofter, sammenlignet med simpel gipsvæg, har en række yderligere fordele:

  • Det usædvanlige udseende tiltrækker opmærksomhed og gør selv det enkleste design smukt og stilfuldt. På trods af populariteten er disse lofter endnu ikke betragtet som almindelige.
  • På grund af den lille afstand mellem overlapningen og gipspladen er det lettere at installere armaturerne.
  • Belysning omkring strukturens omkreds skaber ikke kun effekten af ​​skyhøjde, men tjener også som en yderligere lyskilde. Derudover hjælper denne teknik med at visuelt forstørre rummet, gøre det højere og mere rummeligt.
  • Brug af flere suspenderede strukturer hjælper dig i zonerum. Dette gælder især studiolejligheder, hvor opdeling af plads i zoner er en af ​​prioriteterne.
  • Installation er ret simpel, og du kan selvfølgelig håndtere det selv.
  • Hvis du vil opdatere designet - skal du kun male om gipsvæggen!

  Derudover kan gipsvæg tage næsten enhver form, hvilket betyder at antallet af designbeslutninger er ubegrænset.

  Installationsfunktioner

  Hvis du vil installere et flydende loft med et selvbelyset loft, er denne trinvise installationsvejledning, som vi har forberedt til dig, nyttig. Må ikke komme ned fra det - og du vil lykkes!

  Trin 1. Først skal du tage alle målinger og beregne den rigtige mængde materiale. Alt afhænger af hvilket design du planlægger. Derudover skal du lave en tegning - her kan du komme med hjælp ved hjælp af fagfolk.

  Trin 2. Installer rammen. For at gøre dette skal du anvende markeringen, da det første niveau af konstruktion skal være under overlapningen på mindst 10 centimeter. Markér hullerne til profilen (brug et slag).

  Trin 3. Færdig med støjende arbejde, fortsæt til monteringsprofilen med skruer. Vi anbefaler, at du regelmæssigt kontrollerer profilen, om strukturen er flad, ellers risikerer du at få et buet loft, der ødelægger hele indtrykket.

  Trin 4. Her har du brug for omsorg og nøjagtighed. Det er nødvendigt at behandle gipsplader. Anvend markeringen ifølge tegningen. Skær derefter papen med en skarp kniv og omhyggeligt opdele lærredet i stykker af ønsket form.

  Vigtigt: Glem ikke at skære gennem hullerne til lamperne - i det færdige loft er det ret svært at lave.

  Trin 5. Installation af belysningsarmaturer er et vigtigt skridt for at skabe et smukt belyst design. Køb LED-strimmel med den ønskede længde. I bygningsbutikkerne kan du vælge den passende skygge: hent den op, så den er i harmoni med det indre af rummet. For nogle værelser egnede flerfarvede, og i nogle bedre begrænset til den klassiske hvide eller blålige farvetone.

  Vigtigt: Spredningen af ​​lys, der skaber effekten af ​​skyhøje, er meget afhængig af installationens nøjagtighed.

  LED-strimler stables på samme tid som profilen, som er forsynet med et oversættelseslag - det vil blødgøre lysstrømmen og gøre det mere diffust.

  Sørg for, at de ligger rundt om hele omkredsen af ​​det kommende loft - noget mellemrum vil ændre effekten ikke til det bedste.

  OBS: Hvis du er bange for, at lyset bliver for svagt eller tværtimod overdrevent intenst - vælg en baggrundsbelysning, der kan justeres af fjernbetjeningen. Dette vil medvirke til at opnå den ønskede lysstyrke og endda ændre sin farve.

  Trin 6. Det vigtigste trin er installationen af ​​gipsvæggen direkte. I overensstemmelse med profilerne skal du installere de forberedte elementer i leddene. De er fastgjort med skruer.

  Vigtigt: Sørg for, at alle ark er forsvarligt fastgjort med fastgørelsesanordninger. Hvis det ser ud til dig, at en del af strukturen er upålidelig, er det bedre at tilføje yderligere fastgørelsesdele.

  Trin 7. Det er på tide at gå videre til den sidste del af arbejdet - efterbehandling. Det er nødvendigt at prime overfladen. Efter dette, fortsæt til kittet. Nu er alt du skal gøre, at male pladerne eller holde tapetet. Afgørelsen afhænger af det valgte designkoncept.

  Overvej: Putty og primer er ikke vanskelige i sig selv. Men de vil tage meget tid - hvert lag tørrer i omkring en dag. Vi anbefaler dig ikke at forsøge at fremskynde processen - kvaliteten af ​​det endelige resultat afhænger af det.

  Forhåbentlig har vores instruktioner hjulpet dig med at forstå, hvordan du laver et svævende gipsloft med dine egne hænder.

  Design muligheder

  Som vi har sagt, er der mange muligheder for udformningen af ​​sådanne lofter. Hver af dem har sine fordele og ulemper og kan se anderledes ud i et bestemt rum.

  Lad os se, hvilke typer af design anses for at være de mest populære og spektakulære.

  Mulighed 1. Et skyhøje loft på et niveau

  Nogle gange er tidsprøvede klassikere det bedste valg. Gipsplade på enkelt niveau er transformeret på grund af baggrundsbelysningen. Værelset vil virke højere og mere rummeligt.

  Denne løsning er perfekt til korridorer og små rum: køkkener, badeværelser. Men i et stort rum vil det se spektakulært ud.

  Vælg typen af ​​belysning, afhængigt af indretningens stil. Forresten er det ikke nødvendigt at lave loftet hvide farvede lofter ser meget smukke og usædvanlige ud. På trods af designets tilsyneladende enkelhed vil du være tilfreds med resultatet.

  Mulighed 2. Fladskærende loft

  En mere kompleks løsning kræver en vis mængde plads. I betragtning af at hvert niveau kræver mindst 10 centimeter, skal du sørge for, at højden af ​​væggene er nok for dig - ellers bliver rummet meget lavt.

  Glatte overgange oplyste skarpt design ser meget elegant og smukt ud, men du kan tilføje lysstyrke: Brug bare forskellige farver i baggrundslyset. Overvej at de skal kombineres med hinanden - du bør ikke forsøge at kombinere varme og kolde toner.

  Mulighed 3. Geometriske figurer

  Det er ikke nødvendigt at bruge et solidt lærred. Geometriske figurer flydende i luften, forsigtigt fremhævet langs konturen, ser meget usædvanligt ud.

  Det er bedre at opgive ideen om forskellige typer elementer - flere symmetriske trekanter eller cirkler af forskellig størrelse ser meget pænere ud end at overføre hele listen af ​​geometriske former til loftet. Den første regel, du skal huske, hvis du kan lide denne designmulighed - uden dikkedarer.

  Denne type design er velegnet til store rum - i små vil du miste hele visuel effekt.

  Mulighed 4. Figurer

  Du bør ikke tro, at suspenderede flydende elementer kun kan vedrøre geometri. Du kan bruge mere komplekse muligheder: blomster, stjerner, dyrekonturer.

  Idé: Hvis du leder efter en usædvanlig udsmykning til et sort og hvidt interiør, skal du prøve at genskabe en zebra fra gipsvæggen. Hvide striber skildrer baggrundslyset - du må indrømme en fed, men original beslutning.

  Eleverne belyst på denne måde ser meget usædvanlige og smukke ud. Vær ikke bange for eksperimenter - bare vælg den flydende genstand, der vil være i overensstemmelse med den generelle stil i rummet.

  Som du kan se, giver et bredt udvalg af flydende gipsplader lofter dig mulighed for at vælge en mulighed for enhver smag for ethvert værelse. Ligegyldigt hvilken stil du foretrækker - klassisk eller hi-tech. Viser fantasi, du finder den perfekte løsning til loftindretning.

  Hvordan man laver et flydende loft af gipsplader med belysning: diagrammer og installationsideer

  Fra forfatteren: Velkommen, kære læser! Ved at besøge vores sider finder du altid oplysninger om, hvordan du udfører disse eller andre typer reparationer i en lejlighed eller et hus, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at vælge designløsninger til design af enhver form for lokaler! I dag ønsker vi at fortælle, hvordan man laver et skarpt loft af gipsvæg med egne hænder med lys, vi vil sørge for en ordning for dens installation og overveje ideerne om interiørdesign. Vores motto - du kan gøre alt selv!

  Generelle egenskaber og typer af strukturer

  Hvis du forladte de forældede metoder til at afslutte loftet og ønsker at holde op med tiderne, så er vi klar til at hjælpe dig med dette. I dag er en af ​​de mest eftertragtede typer loftindretning skabelsen af ​​et flydende loft med belysning. Dette design kan bruges på en række områder, i stuen eller soveværelset, samt i en bar eller cafe.

  I dag er denne type finish ikke ualmindeligt - de vil ikke overraske nogen! Den mest interessante ting om dette loft er nøjagtigt det rigtige design - skaber en flydende struktur uden synlige fastgørelser samt tankevækkende placering af belysningsenheder. Dette giver dig mulighed for at lege med skygger, højdepunkter og fokusere på de områder i rummet du har brug for, og andre - "skygge". Belysning er tryllestaven, der giver dig mulighed for at skabe en atmosfære af komfort, varme, kreativitet, frihed, afhængigt af hvilken type værelse og din smag.

  For at opnå alt dette kræver det ikke store finansielle investeringer, et flydende loft med baggrundsbelysning kan gøres med egne hænder, det vil være nok til at gøre en lille indsats, pas på og prøv at følge vores instruktioner og videoanbefalinger nøjagtigt.

  Der er sådanne hovedtyper af svævende lofter: single-level, to-niveau, multi-level.

  I den første type udføres installationen i samme plan, et loft på to eller flere niveauer monteres i henhold til denne ordning: Det første niveau er monteret, og det næste niveau er installeret på det - det er nok at anvende specielle fastgørelsesanordninger (vi analyserer rammemonteringen mere detaljeret nedenfor). Det er loftet på flere plan, der skaber i rummet den unikke atmosfære, der vil glæde dig og dine gæster.

  Overvej ulemperne og fordelene ved et sådant loft.

  Fordelene er:

  • en visuel stigning i rummet (dette er især tydeligt, når baggrundsbelysningen er tændt);
  • evnen til at runde de skarpe hjørner af rummet
  • et stort udvalg af formularer og designløsninger, så du kan opfylde alle dine vildeste fantasier;
  • muligheden for at bruge LED-belysningsenheder vil spare på energiforbruget;
  • nem installation;
  • rimeligt overkommelige priser på byggematerialer og efterbehandling materialer samt belysningsudstyr, så omkostningerne ikke rigtig rammer prisen.

  Ulemperne er det faktum, at en sådan struktur i små værelser ikke ser imponerende nok ud, så det er tilrådeligt at tænke på andre muligheder, som visuelt vil udvide rummet.

  Flydende lofter kan også opdeles i to typer i henhold til metoden til montering af belysningsenheder.

  Den første type omfatter lofter, hvor belysningsanordninger er installeret i specielle huller, der tidligere er fremstillet i gipsvæg, eller disse enheder er fastgjort direkte til det.

  Vigtigt: Armaturets vægt må ikke overstige 10 kg på grund af begrænsninger af belysningssystemets understøttende struktur.

  Den anden type af svævende lofter er en designløsning, der indebærer skjulte lys. I dette tilfælde installeres belysningsenheder i nicherne mellem niveauerne, og lyset fra apparaterne er ikke rettet mod rummet, men til andre overflader.

  Ordningen i loftet med skjult belysning

  Montering af loftrammen

  Hvad skal vi gøre for arbejdet?

  For at opbygge rammen har vi brug for:

  • aluminium guide profil;
  • loftprofil;
  • gipsvæg med en tykkelse på 0,8 til 0,95 cm;
  • fiksere, ophængnings- og efterbehandling materialer.

  Vi skal bruge følgende værktøjer:

  • perforator eller hammerboremaskine, hammer;
  • metal shears, konstruktion kniv og tang, sideskærere;
  • sikkerhedsbriller, målebånd, niveau;
  • spackling værktøj og beholder til blanding af blandingen.

  Efter at have forberedt de nødvendige materialer og værktøjer, har udviklet det fremtidige lofts plan, og har også foretaget målinger og udført mærkning direkte på loftet, kan du gå direkte til rammens samling.

  Hovedrammen af ​​rammen

  Ved hjælp af selvskærende skruer fastgører vi profilen og kontrollerer nødvendigvis afvigelserne for de installerede rammeelementer ved hjælp af et niveau. Nu begynder vi installationen af ​​gipsvæg.

  Mulighed færdig ramme

  For det første lægges pladen ud, så skæres linjer på den med en markør. Det er ret nemt at skære gipsvæg - det er nok at skære kartonlaget på begge sider og bryde langs snitlinjen.

  Huller i arket til belysningsindretninger udføres også på dette stadium. Ved fastsættelse er det nødvendigt at kontrollere, at gipspladernes ledd nødvendigvis var på profilen, og fikseringsskruerne blev "sunket" ind i materialet. Det er nødvendigt for den efterfølgende sætning.

  Så producerer vi kitt og primeroverflade. Til endelig færdiggørelse gælder tapet, maleri eller andre materialer, afhængigt af din fantasi.

  Video instruktion fra vores mester vil fortælle dig, hvordan du gør alt arbejdet korrekt!

  Video Story Series

  Belysningssystem

  Du kan udføre loftdesignet og uden belysning, men hele højdepunktet er netop brugen af ​​en speciel LED-strimmel samt en rammeprofil med en indsats af gennemskinneligt materiale med et oversættelseslag. Dette giver dig mulighed for at blødgøre lysfløften: Lyset spredes jævnt uden skarpe kontrasterende overgange.

  Brug af kontrolpanelet giver dig mulighed for at justere lysstyrken på belysningsenhederne, ændre farven og tilstanden for blinkende LED-bånd.

  Alt det bedste og se dig snart på siderne på vores hjemmeside!

  I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
  Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

  Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner

  Hvordan laver man et højhøjt hæftet loft med egne hænder? (10 billeder)

  Hængende loftkonstruktioner, der bruger PVC-film eller tekstiler, er ikke længere en nyhed til nogen. Men deres modifikation - svævende stræklofter, der undertiden kaldes flydende, er stadig en nyhed og er lige begyndt at få almen interesse. Unikt i design og belysning, kan sådanne loftstrukturer gøre ethvert værelse til et eventyr.

  Forskellige flydende lofter

  Først og fremmest er det nødvendigt at forstå, hvilke flydende lofter der er, og hvordan lignende strukturer adskiller sig fra alle tidligere kendte lofter. Forskellen ligger i, at illusionen af ​​skyhøje strukturer skabes ved hjælp af den indbyggede belysning. Men udover dette:

  • et helt andet efterbehandlingmateriale anvendes end for traditionelle stræklofter;
  • Til fremstilling af rammen anvendes fastgørelsesprofiler (baguetter) af en speciel form og gennemskinnelige indsatser;
  • nødvendigvis bygget et imponerende mellemrum mellem væggen og lærredet.

  Der er mange muligheder for installation af sådanne lofter. Ifølge materialet i overfladebelægningen kan de opdeles i dem, hvor der anvendes PVC film og tekstiler.

  • et fly;
  • to fly;
  • multi-level faciliteter.

  I dette tilfælde kan den anden og efterfølgende fly have en anden konfiguration, afhængigt af designerens fantasi og ejerens ønsker. Det første grundniveau af den suspenderede struktur udføres ved hjælp af et spændingspanel, men de efterfølgende tier kan udelukkende fremstilles af forskellige materialer, herunder traditionel gipsvæg, hvorfra du kan bygge de mest utænkelige designs af det svævende loft. Ud over HL-ark kan metalplader, plastik, polycarbonat, PVC-film eller stof anvendes. I dette tilfælde kan baggrundsbelysningen ikke kun arrangeres omkring rummets omkreds, men på ethvert sted og på en hvilken som helst del af den ophængte struktur.

  Anvendte materialer

  For loftet med effekten af ​​skyhøjde gælder:

  • polyvinylchloridfilm - blank, mat, tekstureret;
  • polyester stof behandlet med polyurethan;
  • aluminiums baguette op til 20 cm bred med en rille til montering af baggrundslyset;
  • Udstyret til belysningsindretningen, herunder en elektrisk strømkonverter eller en transformer.
  • Den gennemskinnelige hætte lukker en rille af en profil.

  I princippet er der ingen store forskelle mellem flydende (flydende) lofter i forhold til materialet i finishbelægningen fra traditionelle. Den eneste forskel er, at tekstilmaterialet anvendes meget sjældnere, da det er højere omkostninger end PVC-film. Oftest suspenderede lofter laves ved brug af blank, mat eller satinfilm.

  Reflekterende loftmateriale er velegnet til værelser med et lille område og højde. Om dagen skaber sollys, der reflekteres fra overfladen af ​​vinylbelægningen, en illusion af rummet i rummet. Om aftenen, når baggrundsbelysningen er tændt, åbner effekten af ​​en flydende overflade.

  I boligområder anbefales det at bruge neutrale farvebelægninger for ikke at skabe ubehag for indbyggernes øjne. I børnehave eller soveværelse er det tilladt at installere et flydende loft i form af en stjerneklar himmel, en afgrundsplads, hvis belysningskontrol er lavet ved hjælp af fjernbetjeningen. Lette perforerede overflader, hvorigennem en kraftig strøm af lysgasser ofte arrangeres i diskoteker, natklubber, restauranter og andre underholdningssteder.

  Fastgøringsprofilen kan enten sælges som et komplet sæt med eller uden diffusionsplug. Udformningen af ​​en sådan baguette adskiller sig fra dem, der bruges til at skabe alle andre suspenderede strukturer, kun ved sin form, som giver dig mulighed for at skabe et mellemrum mellem væggen og lærredet og placere belysningselementerne inde i profilen.

  Det gennemsigtige tape, der dækker sporet i profilen, er lavet ved hjælp af en gennemskinnelig film, der er i stand til at transmittere op til 90% af lyskilden uden at ændre farven og samtidig gemme indlejret udstyr, det være sig et LED-tape eller lysstofrør. Baggrundsbelysningsudstyret kan omfatte en fjernbetjening, som gør det muligt at slukke eller tænde baggrundsbelysningen uden at komme op fra sofaen eller stolen samt kontrollere lysstrømens farve, hvis udstyret har lignende funktioner.

  Bedste lyskilder

  LED-bånd er det bedste belysningsudstyr i tilfælde af loftslofter. Og det er forståeligt, da LED-lamper bruger mindst el. Derudover opvarmes de næsten ikke, hvilket sikrer en længere levetid for vinyldugen. De giver nok lys, på trods af deres lille størrelse, og deres farvespektrum er anderledes. Derudover har LED-strimler yderligere fordele:

  • Enkel installation, takket være det klæbrige stof på sømiden;
  • lang levetid, der væsentligt overstiger levetiden for andre belysningsarmaturer;
  • Rige muligheder for designbeslutninger takket være tapens lille størrelse og god fleksibilitet;
  • udvælgelse af lysets farve
  • Tilstedeværelsen af ​​specielle elementer til styring af lysstyrken af ​​LED'erne.

  Ulemper eksisterer selvfølgelig også, men de er meget mindre fortjenester. For det første - den pris, der overstiger omkostningerne ved traditionel belysning. Det er også umuligt at montere LED-strimmel på de gamle beslag, du skal ændre alt.

  LED stripen selv er lavet i form af en fleksibel plade, hvor lysdioder monteres med jævne mellemrum. Dens bredde kan nå op til 2 cm og tykkelse op til 3 mm. Foruden dem er der modstande på tavlen, der begrænser mængden af ​​strøm. Emitteret lys kan være nogen skygge. Ofte installeres lysdioder af rødt, blåt og grønt lys på samme bånd. Dette er meget bekvemt, da kun ét produkt erstatter tre lignende, men med forskellige luminescensfarver.

  Hvad er fordelene ved flydende lofter?

  Hvad er en flydende suspenderet struktur, og hvordan den adskiller sig fra den sædvanlige spænding, er det generelt forståeligt. Men hvorfor er de attraktive for mange designere? Selvfølgelig et bredt udvalg af forskellige løsninger med hensyn til at skabe et usædvanligt interiør. Når alt kommer til alt kan du oprette fortryllende interiører ved hjælp af multi-level design af ikke-standardformularer, flerfarvet belysning og perforerede paneler. Men udover dette har skumrede lofter mange fordele, blandt hvilke der kan bemærkes:

  • brugen af ​​LED stripe, hvilket fører til energibesparelser;
  • På grund af specifikationerne ved fremstilling af fastgørelsesprofilen kan loftet med illusionen af ​​dets flydende luft blive gjort selv på ujævne basisfundamenter og vægge;
  • mindre materiale forbruges end på faste strukturer;
  • Baggrundsbelysningen omkring rummets omkreds gør det mere behageligt uden skarpe hjørner.
  • visuel forøgelse i rummets rum og alle andre fordele i hængende lofter.

  En sådan konstruktion skal naturligvis udføres af fagfolk, men enhver kan lave et ukompliceret to-niveau strækloft, der illusivt flyder i luften, hvis han er bekendt med bygningsværktøjer og kender det grundlæggende ved elektrikere.

  Flydende loftdesign gør det selv

  Før du selv laver et skyhøje loft, skal du udføre et antal værker:

  • lav en planskitse
  • bestille et lærred;
  • udarbejde en basislinje
  • installere baguetter;
  • køb belysning; montere panelet på rammen;
  • Tilslut lysindretninger.

  Overvej eksemplet om at installere et enkelt niveau høje loft.

  Forberedende fase

  Først og fremmest udarbejdes en planskitse af den fremtidige struktur, på grundlag af hvilken loftarealet beregnes. Baseret på de opnåede data bestilles lærredet, hvorpå harpunerne bliver svejset på fabrikken.

  På tegningen er det nødvendigt at bemærke placeringen af ​​fremtidige armaturer, transformatorer, baguetter, kolonner, mulige tekniske og tekniske kommunikation og alt andet.

  Derefter kan du lave forberedelsen af ​​loftet, hvorfra du skal fjerne dårligt klæbende stykker gips, kitt, gammel finish. Den rensede overflade skal behandles med et primer-antiseptisk middel for at forhindre dannelse af svampe og styrke basen. Baseret på ordningen er det nødvendigt at fastgøre al forbigående kommunikation til loftet sikkert, tilslutningen til belysningsanlæggets installation sted.

  Derefter kan du begynde at markere monteringsprofilens montering på vægge ved hjælp af et laserniveau eller vandniveau.

  Installation af baguetter

  Til enheden anvender skovhave loft to typer profiler:

  1. Med gennemskinnelig stik (№KP2301)
  2. Uden stik (№4003).

  I den første udførelsesform er LED-båndet anbragt i en baguette og lukket med en indsats, som blødgør lyset af individuelle lyspærer. Det udgående lys er nedad og lyst nok. I andet tilfælde er båndet monteret i en profilspor, hvis nederste plan skjuler det fra øjnene. Lyset, der spredes forsigtigt, er rettet mod væggen.

  Profilerne er placeret på væggens overflade, så deres nederste kant svarer til markeringslinjen. Installationen af ​​profiler starter fra hjørnerne. Om nødvendigt, deres docking, udføres forbindelser kun på lige dele af væggen.

  Fastgøring er lavet med dykker i trin på 10-15 cm. Rammens pålidelighed kontrolleres simpelthen. Det er kun nødvendigt at trække profilen, hvis den er fastgjort godt, vil den ikke falde bag væggen, ellers skal den styrkes yderligere.

  For at gøre en bøjning i rammen skæres baguetten på halvdelen af ​​dens højde. Og skærepladserne rengøres med en fil og sandpapir, så græsserne ikke beskadiger nettet.

  Belysningssystemet er monteret inden montering af spændingspanelet. For at tilslutte det til lysnettet er der brug for en særlig strømforsyning, hvilket reducerer strømmen til 12W eller 24W afhængigt af den valgte type tape. Efter kontrol af belysningssystemets funktion, fortsæt direkte til installationen af ​​spændingsstof.

  For at sikre nettet til rammen skal værelset forvarmes til en temperatur på + 50-60 grader ved hjælp af en varmepistol. PVC film udlagt på gulvet, bestemme vinklen, som skal mærkes af producenten som udgangspunkt for installationsprocessen. Denne vinkel og den anden, der er placeret diametralt fast i en baguette, ved hjælp af en speciel spatel. Derefter lægges alle kanter af banen langs omkredsen ind i profilsporet indtil den klikker på plads. Det er nødvendigt at sikre, at lærredet konstant opvarmes, så hjælp fra en anden og en tredjedel vil være nødvendig. I princippet er teknologien til installation af det svævende loft ikke andet end installationen af ​​konventionelle spændingspaneler.

  Når lærredet er stramt fast i profilen, skal du installere de gennemskinnelige hætter, hvis det er nødvendigt, og tilslut lyset til elnettet.

  Hovedelementet i artiklen

  Ved hjælp af skyhøje lofter i forskellige design i rummet kan du skabe et eksklusivt interiør. Installation af multi-level strukturer kræver professionalisme, men alle kan lave et simpelt flydende loft. Efter henstillinger og instruktioner fra fabrikanter af materialer til disse ophængningsstrukturer.