Ceiling cornice og hævet loft: monteringsmetoder, udendørs installation og i en skjult niche

Installation af stræklofter er en ret kompliceret sag, derfor kræver det en ansvarlig tilgang og seriøs foreløbig forberedelse. Mange elementer skal gennemtænkes grundigt - og loftet takkanten til stræklofter er uden tvivl en af ​​dem.

Hvad cornice er egnet til et strækloft, hvordan man vedhæfter det korrekt, hvordan går det at fastgøre loftsstænger - vi vil forsøge at finde svar på alle disse spørgsmål i vores artikel.

Cornice i nichen bag strækningstaket

Ceiling cornices: generel information

For at forstå så meget detaljeret, hvordan kompatible stræklofter og gardinstænger er, skal vi først analysere hvilke loftsstænger er, hvad de er, og hvilke gardinstænger er egnede til montering på et strækloft.

Loftet cornice er et fladt dæk, som er monteret direkte på loftet - normalt, suspenderet eller spænding. Eaves til loftet kombinerer to funktioner: æstetisk og praktisk.

Plast loftstøbning

På den ene side er loftet cornice et element, der grænser loftet på den ene side, hvilket giver det fuldstændighed. Men i tillæg til designformål skal lofterne til loftet også fungere som en pålidelig fastgørelse til gardiner.

Afhængigt af det materiale, fra hvilket loftlisterne er lavet, er de opdelt i:

 • Træ - ret massiv, tung og dyr, men samtidig den mest præsentative udseende.
 • Aluminium - let og forholdsvis holdbart.
 • Stål - bruges til fastgørelse af tunge gardiner. Aluminium og stålkorn er ofte dekoreret med dekorative elementer af træ eller plast.
 • Plast - de mest almindelige tagskærme til loftet. Forskelligt i tilstrækkelig holdbarhed, giver den nemme bevægelse af gardiner på samme tid - ret billigt.

På det moderne marked er loftsstænger tilgængelige i en bred vifte af farver, så du vil højst sandsynligt nemt finde gardinstangen og strækloftet, der er nøjagtig ens i farve.

Fastgørelsestag dækker for at strække loftet

Monteringsmetoder

En af fordelene ved loftlister er deres nemme installation. Som regel, hvis cornice er fastgjort til hovedloftet (betonloft), så er der ingen problemer med installationen.

Med gipsplanklofter er det lidt sværere: Gipsvæg kan ikke modstå en stor masse, så du skal vælge den letteste cornice og kun hænge tynde gardiner på den.

Hvis man i en sådan situation er nødt til at hænge gardiner lavet af tungt stof, er det bedre at opgive loftet cornice til fordel for vægkonstruktionen eller installere cornice-strengen ved at fastgøre fastgørelserne på modsatte vægge.

Flush montering af taggrene

En meget vanskeligere opgave står over for mesteren, som beslutter at kombinere det hængende loft og loftet. Det ser ud til, at opgaven ikke er løst i princippet - det er umuligt at fastsætte cornice på den strakte film eller stof uden at strække loftet.

Og alligevel er der flere måder:

 • Det synlige loftkorn er fastgjort på understøtningsstængerne gemt under loftet.
 • Det skjulte loftsstykke er monteret på hovedloftet, og strækloftet er fastgjort til en speciel stativ foran corniceen.

Den første metode er enklere og bruges ganske ofte, men den anden er vanskeligere at implementere, men mere attraktiv med hensyn til design.

Nedenfor beskriver vi begge måder at kombinere loftet og strække loftet i et enkelt system.

Åbent installation af taggafler

Åbent monteringsskema

Den mest almindelige måde at installere loftet på på loftet er en udendørsinstallation med et realkreditlån.

Det fremstilles som følger:

 • Før installationen af ​​strækloftet bestemmer vi det sted, hvor vores loftkornet bliver fastgjort i fremtiden. Vi anvender markeringerne på loftet på det rette sted.
 • Derefter - vi udfører en markering af rummets omkreds og fastgør strammerlovens fastgørelsesprofil til væggene.
 • Nu - den vigtigste operation: langs markeringslinjen på loftet fastsætter vi realkreditbjælken. Baren er fastgjort med dowels, som skal føres ind i hullerne, der tidligere er boret i loftet.

Tykkelsen af ​​stangen skal vælges på en sådan måde, at dens nedre plan ligger tæt på strækloftets lærred.

For at justere denne parameter, i nogle tilfælde, er samling kiler hamret mellem læggestang og loft.

 • Når stangen er fast, strækker vi loftet.
 • Ceiling cornice fastgør skruerne gennem stoffet, forsøger at forårsage minimal skade. Som regel forstærkes stederne for passage af skruerne gennem filmen af ​​polymerringe, og hullerne selv skæres ikke ned, men brændes.

Eaves over stretch loftet

Hvis alt blev gjort korrekt, så er realkreditobjektet (nemlig det vigtigste led, der forener loftet og cornice) næsten ikke synligt.

Loftet cornice i en skjult niche

Denne metode til installation er helt anderledes end den foregående. Det er noget sværere at gennemføre, men med den skjulte installation er taggene selv ikke synlige, og gardinerne falder fra under det strakte loft.

Montering i en niche

Hvis denne effekt virker interessant for dig, skal du være opmærksom på teknologien for den skjulte montering af cornice på stretchloftet:

 • Vi køber tagskæggene før måling af strækloftet - det skyldes det faktum, at dimensionerne af tagskæggene direkte bestemmer dimensionerne af nichen. Og dermed - og hvor meget vi har brug for at reducere loftets størrelse.
 • Monter tagene direkte på loftet. Til fastgørelse brug dowels med plast eller metal muffe.
 • I en afstand af flere millimeter fra tagbøjlerne fastgør vi en træbjælke - til det vil vi også fastsætte stramtætets fikseringsprofil.

Profilen skal fastgøres fra siden af ​​tagskægget - så når loftet er strammet, lukker lærredet baren og gør det næsten usynligt.

Særligt imponerende dette design ser ud med et blankt loft.

De fleste af anbefalingerne på internettet kommer ned til det faktum, at det bedste resultat kan opnås, hvis stræklofter og loftkorn er installeret af fagfolk. Men hvis du har visse færdigheder og lærer alle nuancer, vil du være i stand til at klare installationen af ​​tagskægget og dig selv!

Sådan fastgøres cornice til strækloftet

Montering af cornice på strækloftet

Hvis du skal installere tagskæggene på et strækloft, skal du tage denne procedure meget ansvarligt. Og først skal du forberede alt. Dette gælder også for elementernes rimelighed, og de anvendte materialer og installationsteknikken.

Derfor lad os se, hvad disse tagger er, hvordan man gennemfører installationen korrekt, hvad er metoderne og så videre.

Om cornices

For bedre at forstå kompatibiliteten af ​​tagringene og stræklofterne, bør du først forstå, hvad de er, som passer til vores sag.

Så loftet cornice er en flad niche, der er installeret på loftet. Og sidstnævnte kan ikke kun være almindelig, men også spænding og suspenderet.

Generelt udfører disse enheder samtidigt praktiske og æstetiske funktioner. På den ene side fastgør de sikkert gardinerne, og på den anden side begrænser de rummet, hvilket gør loftet mere komplet.

På grund af den materielle fremstilling er gardinstænger:

 • Plast. Mest kørende udseende. De er praktiske, billige, og gardinerne flytter let. I et ord, en rentabel løsning.
 • Stål. Velegnet til tunge gardiner. De kan dekoreres med overheadelementer.
 • Aluminium. Holdbar og letvægt.
 • Wood. Kære, tunge, men ser meget flot og stilfuldt ud.

Sortimentet af moderne produkter er rig på mange forskellige farver, så det bliver nemt at vælge en harmonisk farve.

mount

Monteringsmetoder

En vigtig fordel ved lofter til lofter er nem installation. Hvis du vedhæfter dette design til hovedloftet, bør der ikke være noget problem.

Alt er meget mere kompliceret med gipsvægskonstruktioner. I denne sag vil en letvægtsversion med tynde gardiner passe, for ikke at klæbe på gipsvæggen.

Derfor, hvis der er et ønske om at hænge tunge gardiner, er designet bedre at klare på væggen.

Det er endnu vanskeligere, hvis loftet skal monteres på et strækloft. Det ser kun ud ved første øjekast, at opgaven er uopløselig. Der er dog måder:

I det første tilfælde er strukturen installeret på hovedloftet, og spændingen er fastgjort til stativet foran tagene.

Den anden mulighed - under loftet er faste støttestænger, hvorved fastgørelsen udføres.

Installation i en skjult niche

Denne installationsmetode er mere kompliceret, men effekten er bedre - gardinerne synes at være knyttet til loftet selv.

Produktet skal købes på forhånd, da størrelsen af ​​nicheen vil afhænge af den. Montering udføres på loftet med dowels.

Et par millimeter fra konstruktionen skal rette træbjælken, det vil tillade at rette profilen. Det er nødvendigt at fixere det fra siden af ​​tagskægget, så baren dækker lærredet.

Åbn installationen

Dette er den mest populære måde. Alt er gjort som dette. Først bestemmes det sted, hvor bjerget vil blive lavet. Yderligere udfører vi en markering på loft og omkreds. Så løser vi profilen.

Yderligere, i henhold til mærkerne, sætter stangen med dowels.

Tykkelsen af ​​træblokken skal vælges, så den nederste del ligger ved siden af ​​lærredet. Derfor er der undertiden ledninger påkrævet, kørt ind mellem overlapningen og bogmærket.

Det er fortsat at stramme lærredet. Produktet er fastgjort med skruer, men således at beskadigelsen af ​​stoffet var på et minimum. Til dette kan du også bruge polymerringe, og hullerne skal brændes.

Sådan kontrolleres om alt er gjort korrekt? Installationen kan betragtes som kvalitet, hvis stangen ikke er synlig.

Ser perfekt ud som dette design med et blankt loft. Selvfølgelig er det for en sådan installation bedre at invitere specialister, men med visse viden og færdigheder kan en sådan operation udføres uafhængigt og endda kvalitativt. Det vigtigste er at følge anbefalingerne!

Sådan hænger du en cornice på et strækloft

Fastgørelse af loftet af loftet til et almindeligt loft er ikke en vanskelig proces. Men hvis vi taler om et strækloft, så skal installationen af ​​denne struktur i dette tilfælde kontaktes med al ansvar.

Vi hænger cornice på strækloftet

Monteringsmetoder

En af fordelene ved takfladernes takflader er enkelheden ved deres installation. Men hvis vi taler om et strækloft, så kan vi i dette tilfælde skelne mellem to måder at fastgøre en kronik af denne type:

 1. Skjult samlingsmetode. I denne version monteres fastgørelserne direkte på loftet, før spændingsbåndet installeres. Apolotnatomnogo lofterne i dette tilfælde vil blive forstærket med en særlig støtte, som er installeret før designet.
 2. Synlig konstruktion fastgøring. I denne version af basen er der fastgjort særlige barstøtter, som fastgøres til bunden.

Eaves i en skjult niche

Dette er en af ​​de sværeste måder at hænge en cornice på, hvis der findes stræktavler under projektet. Denne monteringsmetode ser imidlertid særligt imponerende ud på billedet - fordi det skaber illusionen om, at gardinetøjet er fastgjort direkte til loftet. I dette tilfælde bør cornice købes på forhånd, fordi parametrene for den fremtidige niche vil direkte afhænge af parametrene for størrelsen af ​​dette design. Monteringen af ​​strukturen udføres på traditionel måde - når du bruger dowels direkte til loftet.

Yderligere et par millimeter fra den allerede faste struktur er det nødvendigt at montere en tømmerstang. Strækloftet kan monteres på denne bar. Under installationen skal dette lærred fastgøres fra siden af ​​de installerede tagskinner, så stoffet helt dækker baren fra nysgerrige øjne. I netværket kan du nemt finde trinvise fotografier og endda videoklip, som viser i detaljer hele processen med at installere dette design i en skjult niche.

Installation af åben type

Dette er en af ​​de måder, der giver dig mulighed for hurtigt og ubesværet at hænge tagene på loftet.

 • Start markeringen. Med tiden betragtes denne proces som stedet for fremtidig fastgørelse af denne struktur. Herefter er hele bærerens omkreds fyldt med et mærke, som vil blive brugt til at forstærke profilen til samling af vævets spænding og udføres direkte af samlingen af ​​profilstrukturen.
 • Derefter udføres fastgørelsen af ​​vognen på siden af ​​træbaren ifølge den præfabrikerede markering i fremtiden. Til montering af kabinettet skal du bruge stikkene.
 • Tykkelsen af ​​året rundt tømmerpuderne skal matches udenfor kanten af ​​tætsømmen til lofterne og efter samlingen. For at opnå de nødvendige indikatorer er det nogle gange nødvendigt at bruge specielle installationswirer, der er indsat mellem hovedloftets overlap og lægning.
 • Efter dette sker direkte til installationen af ​​et lærred med en tung væve, en profilstruktur. Denne proces udføres i overensstemmelse med producentens anbefalinger.
 • Dalshenadov udfører fastgørelsen af ​​slagtekroppen af ​​træbaren, som er gemt under loftets loft. Hæng strukturen i dette tilfælde ved hjælp af en af ​​følgende metoder - ved hjælp af specielle selvskærende skruer eller ved brug af specielle polymerringe. I tilfælde af, at installationen af ​​installationen udføres med selvskæring, er det værd at spore, så det er minimalt at beskadige loftets vægt.
 • Tjek nu den korrekte tømmermænd. Dette vil gøre det nemt. En ikke-bar, der er knyttet til udformningen af ​​stativets underside, blev trods alt korrekt og kvalitativt udført.
 • Især ser dette design i kombination med et strækloft af en blank type ud. Kun her for høj kvalitet installation kræver ikke kun lyst, men også erfaring. Som regel skal der anvendes tjenester af professionelle specialister til gennemførelse af fastgørelse af tagfladerne på strækloftet.

fund

Monter dækslerne på strækloftet under hver enkelt kraft. Men denne proces kræver fra en ufaglært arbejdstager en særlig tilgang og opmærksomhed. Korrekt monterede tagskinner på en klud af en spændingsdug ser meget smukt og effektivt ud. Og ikke høj kvalitet installation umiddelbart bemærkelsesværdigt til det blotte øje.

Metoder til fastgørelse af cornice til strækloftet

Under reparationen skal du tænke igennem og planlægge hvert trin på forhånd. I stuen kræver vinduer dekorativt trim, hvilket giver den indre individualitet. Derfor er loftrammer den mest egnede løsning. Hvis du ikke tænker på forhånd, hvor og hvordan tagene skal monteres, vil det være svært eller umuligt at gøre det senere. Før du vælger et produkt, skal du vide, hvilken type loft der skal anvendes. I dag udbredt stræklofter. Derfor opstår spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at montere tagene til strækloftet uden komplikationer. For at forstå det godt, skal du kende de eksisterende typer af taggrunde og hvordan man installerer dem.

Typer og egenskaber

Cornice er et fladt dæk. Fastgør den til loftoverfladen. Den udfører både æstetiske og mekaniske funktioner. Spiller også rollen som holdbare fastgørelsesgardiner eller gardiner. Ved at fastgøre en kant til filmloftet kan du visuelt øge loftets højde i rummet.

Strek loft med cornice

Eksisterende designs af taggrunde:

 1. Til gardiner. Dette design er ikke let at vedhæfte. Den skal monteres meget omhyggeligt for ikke at rive den tynde film af loftbunden med et aluminiumklip eller en krog.
 2. Til skjult baggrundsbelysning. Dette er en profil, der er limet til væggen med almindelig lim, og et LED-tape limes bagved det.

Gardin stænger varierer i materialeproduktion. De er: metal (stål, aluminium, smedet), træ, plast, også kombineret. Metal lameller modstår tunge gardiner, ofte med dekorationer af plast eller træ elementer. Trækværdier er ret massive, tunge, men de ser rige ud. De mest almindelige er plastfremspring, der er holdbare, overkommelig pris, nem bevægelse af gardiner. Hver type har separate måder at fastgøre tagene på.

Der er forskellige mønstre af tværstænger:

 • rørformede
 • String
 • profileret
 • bagetnye
 • Speciallister (til romersk persienner og gardiner).

Eaves strimler har forskelle i deres klasse: single row (fix gardiner og gardiner), dobbel række (rumme tyll og gardiner). Tre-rækker (de vil lægge gardiner, tyl og lambrequins), fire rækker (for et mere luksuriøst udseende kan de rumme lambrequins i to rækker). Det er muligt at montere sådanne møbelelementer ved hjælp af specialholdere, bøjler eller på specielle huller. Det moderne marked er cornices af forskellige farver, prisklasse, anderledes udseende.

Ceiling cornice monteringsmetoder

Ved udformning af et designprojekt er det nødvendigt at tage højde for den anvendte type tagskinner, metoden til dens installation. Umiddelbart inden du lægger loftet til loftet, skal du vælge en af ​​de eksisterende klasser: synlig eller usynlig:

 • Synlig måde. Dette er en meget almindelig fastgørelsesmetode. Til at begynde med er et sted bestemt hvor eaves stripen vil blive installeret. Inden installationen mellem loftet og filmen er det nødvendigt at installere en træbjælke, der fastgør den med dowels, bunden af ​​baren ligger på samme niveau som lærredet. Kvalitetsarbejde anses for at være, hvis det efter installation af strålen er usynligt. På filmarket, ved vedhæftningspunktet, skal du lave små mærker for at se, hvor du skal binde krogen. Fra rummet er det mærkbart, så du skal montere for at bevare rummets overordnede udseende. Fordelene ved denne metode: let installation, gardiner hænge på en sådan tværstang kan være af nogen art, udseendet har en æstetisk.

 • Usynlig måde. Installation ved denne metode er mere kompliceret, men udseendet er langt bedre end den første mulighed. Cornice er bedst købt på forhånd for at bestemme størrelsen af ​​nichen selv. Det er også vigtigt at finde ud af, hvor meget du har brug for for at reducere overfladearealet. Et lågt niveau, bag en klud, bliver den særlige niche. Stoffet passer ikke tæt på væggen, men er fastgjort til en stang, der er fastgjort til bunden. Træ kan ikke behandles med imprægneringer, der kan afvise fugt. Det er vigtigt, at træet kan opretholde sin styrke, og forhindrer også dannelsen af ​​mug eller mugg. Randen er skjult, når den ses fra værelset, det ser ud til, at gardinerne hænger lige fra loftet. Eaves planken er usynlig, så den kan ikke dekoreres ved hjælp af en baguette. Den resulterende niche giver dig mulighed for at placere direkte i det nogle elektriske elementer, der styrer brandalarmen eller belysningen. Ved at gemme elementerne der, kan du opnå et æstetisk udseende.
 • Installationsværktøj

  Løftet om kvalitetsarbejde er det rigtige værktøj. Før du kommer i gang, skal du forberede værktøjerne. Uden bygningsniveau er det umuligt at udføre noget efterbehandling, her er det simpelthen nødvendigt. Konstruktion blyant, målebånd, dowel, beslag, elektrisk bor skal være til stede. Du har også brug for: pobeditbor eller med en diamantdyse, krydsskruetrækker, lille hammer, komfortabel trinladder.

  Følgende instruktioner hjælper med at etablere gardinstangen på den bedste måde.

  1. Produktet er monteret på loftet, men det kan også monteres på væggen.
  2. For at forbedre resultatet skal fremspringet vælges alt efter filmloftets farve.
  3. Det er vigtigt at bruge mekaniske drev, som er udstyret med fremspring. De er praktiske, når der bruges lange gardiner, der forhindrer vinduet i at åbne helt. Nogle modeller af tagskinner indeholder elementer af fixture med en teflon belægning. Dette gør det muligt for ringene at bevæge sig let rundt om bunden.

  Dowel til fastgørelse af tagene

 • Ved hjælp af dowels er installation af en profil ledge lavet. Portieres er fastgjort med velcro eller ringe.
 • String cornice har et stålkabel, spændingsmekanisme, specielle klip og kroge. Tunge gardiner det kan ikke stå. Selv om det kan modstå en stor belastning, vil der forekomme en stærk spænding af kablet, hvilket vil ødelægge udseendet ved at sænke gardinet. Crossbars er lavet multi-row eller single-row. Dowels er drevet ind i hullerne, og derefter fastgøres fastgørelseselementerne. Strengen strammes og fastgøres ved hjælp af en spændingsmekanisme. Luk designet med plastikbokse.

  Baguette cornice består af et hul hul, som er forbundet med en rem. Den er fastgjort med skruer. Til at begynde med skal konstruktionen være forbundet i henhold til en bestemt ordning, fastgør dækket med skinnen sammen, og fastgør derefter bunden. På de udpegede steder er der lavet udsparinger til dowels. Nu kan du vedhæfte cornice til loftet. Huller er maskeret efter installation med specielle stik, samtidig med at der opretholdes et æstetisk udseende.

  Korrekt specificerede dimensioner spiller en vigtig rolle i højkvalitets installation af cornice strip. Hvis du dør ud, er alt nøjagtigt, bliver det nemt at gøre arbejdet selv. Det er nødvendigt at måle højden af ​​taggrene. Sørg for, at afstanden i alle rum er passende. Efter bestemmelse af højden med en konstruktions blyant ved hjælp af et niveau, skitserer vi det sted, hvor beslaget fastgøres.

  Hvis byggeniveauet er af ringe størrelse, så for at afklare den korrekte størrelse, er det bedre at lave en anden mellemliggende etiket i midten. Vi fastgør beslaget til dowels, hvilket betyder at vi også skal notere den flade lodrette.

  Dernæst skal du skitsere, hvor fastgørelseshullerne skal være placeret. Antallet af huller afhænger af typen af ​​gardinskinne. Hvis den er lille og lys, er der to beslag nok. Hvis fremspringet er tungt og langt, skal der installeres et tredje ekstra element. Installer det strengt i midten med en lodret linje eller et niveau. Plastfastgørelser bruges oftest med cornice, men det er svært for dem at klare tunge belastninger. Hvis tagskæggene er store og store, skal fastgørelserne udskiftes med mere holdbare. Når du bruger dowels, skal du huske, at den mest optimale størrelse er skruer op til 8 millimeter.

  Montering af væggitter

  Wall Eaves - den mest foretrukne og nemme måde at installere. Sådan arbejde er ikke en stor ting at gøre selv. Et sådant møbel er billigt, og selve installationen reducerer også omkostningerne ved stramt loftudstyr. For at bevare filmens vandtætthed skal du installere tagskærmen meget omhyggeligt for at holde filmen intakt. Behørighed vil tillade senere at ændre interiøret (på vinduerne i stedet for gardiner til at installere persienner) uden synlige tegn. Det moderne marked er fyldt med et valg af væg cornice. De mest almindelige rørformede fremspring er installeret meget enkelt, det er kun vigtigt at respektere afstanden til strækloftet. Selv iført ringe bør ikke røre loftets overflade, så filmen forbliver intakt.

  Provident foranstaltninger, når du installerer tagbøjlerne

  Uanset hvilken metode der bruges til at installere tagskæggene, skal du give alle de ubehagelige små ting, der kan opstå i processen. Eaves har altid en skarp kant. For at strække loftet forblev intakt, er det nødvendigt at indpakke dækkets kanter med en klud. At lave huller i filmen, er det vigtigt at huske, at de er bedst styrket med specielle ringe for at forhindre yderligere brud.

  Hvis du følger alle reglerne, kan du selv fastsætte lygten til strækloftet uden at ty til hjælp fra specialister. Og selvvalgets valg afhænger af den stil, hvor værelset vil blive dekoreret, og hvilket materiale der skal bruges til gardiner.

  Sådan fastgøres loftet til strækloftet

  Sådan repareres cornice til strækloftet - hemmelighederne hos lofthåndværkere

  Registrering af boligareal involverer ofte indretning af loftet. Mange har for nylig installeret vinyl på loftoverfladen, men senere står de over for det faktum, at de ikke ved, hvordan man installerer loftet cornice på stretchloftet. Spørgsmålet er virkelig vigtigt og kræver detaljeret overvejelse, fordi det rummelige æstetiske udseende vil afhænge af det.

  Generelle oplysninger om tagskæggene

  For tydeligt at præsentere billedet om skygger og PVC belægning er det nødvendigt at forstå, hvad det er - design til fastsættelse af gardiner, tuller og lambrequins.

  Som regel er det et fladt dæk, der kan monteres på både almindelige og nedhængte lofter. Eaves udfører flere vigtige funktioner på én gang: praktisk og æstetisk. De holder ikke kun gardinerne sikkert, men også smukt grænser loftet, hvilket giver det en vis fuldstændighed.

  Eaves på et strækloft udfører flere funktioner på én gang.

  Typer af cornices

  Ceiling cornices kan være lavet af forskellige materialer: træ, stål, aluminium og plast. Træstrukturer er massive og tunge, men udsigten er meget præsentabel. Stål modstår tunge materialer. Kan dekoreres med overlejrede mønstrede elementer af plast, specialpapir og træ.

  Meget lette aluminiumsgardinstænger, men samtidig er de stærke nok til at modstå en vis belastning i lang tid.

  Plastafskærmninger er mest udbredte. Billig, stærk, slidstærk, giver de nem og hurtig bevægelse af gardiner på et fly.

  Der er forskelle i typen af ​​design. Der er enkelt-, 2, 3 og 4-takhugger.

  Ifølge fastgørelsesmetoden er følgende kendetegnet:

  • på parentes
  • gennem hullerne i cornice;
  • på suspensioner.

  Moderne producenter tilbyder et bredt udvalg af gardinstænger i forskellige farver. Og det gør det igen muligt at vælge en cornice i farve med en belægning af loftoverfladen.

  Monteringsmetoder

  Blandt fordelene ved taggafler - nem montering og demontering. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man installerer cornice på strækloftet, ikke så kompliceret, som det forekommer ved første øjekast.

  Visse vanskeligheder kan opstå med lofter af gipsplader, da denne type loftbeklædning måske ikke kan modstå en vægtig skinne med tilhørende gardiner. I dette tilfælde anbefales det at vælge gardinstænger fra lette materialer og hænge tynde gardiner på dem.

  Kombinationen af ​​strækloft og cornice har også sine egne nuancer.

  Til dato er der flere måder at montere. Dette er en synlig og skjult installation.

  Gardiner hænger fra under det strakte loft

  Synlig monteringsmetode

  Denne mulighed giver mulighed for montering af tagbøjlerne på støttestængerne, der er skjult under strækningen. Dette er den mest almindelige løsning, som arbejdere og kunder vælger.

  Det har følgende faser af arbejdet:

  • inden vinylbelægningen strækkes, bestemmes det sted, hvor kronen skal fastgøres i fremtiden;
  • mærkning anvendes
  • den tegnede linje bestemmer antallet af point, der bliver huller til dowels;
  • huller er boret;
  • dykkomponenterne er indsat;
  • en træbjælke er fastgjort (dens tykkelse skal vælges således, at den nederste side ligger tæt på det spændte lærred, hvis dette øjeblik ikke blev taget i betragtning, monteres kile mellem bjælken og loftet);
  • strakt lærred;
  • Taket cornice er fastgjort med skruer gennem lærredet (med så lidt skade som muligt): hullerne er brændt og ikke skåret, skruenes passage gennem filmen kan forstærkes med polymer ringe.
  Synlig metode til montering af tagene

  Hvis alle faser af arbejdet vil blive udført effektivt, vil pantelinjen forblive usynlig.

  Det er indlysende, at det er ret muligt at fastsætte loftet i hjørnet til strækningstaket, selv om denne proces er multistage og tidskrævende.

  Skjult monteringsmetode

  Takskæggene er monteret i loftet, og PVC-arket er fastgjort på et specielt stativ foran tagene. Som følge heraf er det ikke synligt at installere en skjult skinne, og gardinerne hænger straks ned under det strakte loft.

  • cornice er købt først, da det bestemmer størrelsen af ​​nicheen;
  • installation til loftet udføres (dowels med metal eller plast ærme anvendes);
  • kun et par millimeter fra tagskægget, en træbjælke er fastgjort, profilen af ​​strækloftet bliver fastgjort til den (det vigtigste er at huske at behandle træet med en særlig antiseptisk opløsning for at undgå råtning). Når stoffet strammes, lukkes baren og bliver næsten umærkelig.
  Skjult vej til montering af tagskægget

  Designet vil se meget imponerende ud, hvis du får en blank strækbelægning.

  Udvidede polystyren taggrunde

  Separat bør du overveje tagskæggene, som er lavet af polystyrenskum og er det dekorative element til hævede lofter. Men de kan også udføre et funktionelt formål: skjul LED stripen. Under alle omstændigheder er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt fastgør tagene til strækloftet.

  Ifølge den mest almindelige metode er profilen fastgjort til væggen med lim.

  Du skal bruge følgende værktøjer:

  • lim (flydende negle, Titan, du kan endda bruge akryl kittet);
  • godt skærpet skarp kniv;
  • kampe;
  • miter box

  Installation begynder med det faktum, at tagbøjlen er skåret med hjælp af kluden. Derefter påføres lim på den. Baren limes til væggen og stangen er fast tidligere (den er installeret under loftet, så LED-strimlen kan gemmes). For stivheden af ​​forbindelsen i kvaliteten af ​​dummiesne skal du bruge kampe.

  LED stripe kan være gemt bag polystyren taggrunde

  Det skal huskes, at mellem strækloftet og kronen skal der være ca. 10 centimeter, men den skjulte belysning bør ikke være synlig i det modsatte hjørne af rummet.

  Når du udfører reparationer, skal du følge flere anbefalinger:

  1. Ceiling cornice bør ikke forstyrre åbningen af ​​vinduet. Hvis det er muligt, skal det monteres 5 cm over vinduesrammen.
  2. Gardinerne skal falde ned frit for ikke at holde fast i batterierne, vindueskarm, vindueshåndtag, hvilket betyder at der tages højde for taggen, når man tager taggen ud.
  3. Hvis gardinerne er flerlagede, er det tilrådeligt at tage målinger fra det allerførste lag, som vil være så tæt som muligt på vinduet.
  4. Ved antallet af lag af stof skal vælges og antallet af rækker i tagene.
  5. I slutningen af ​​alt arbejde skal enderne af tagskæggene være dæmpet, så gardinerne ikke glider ud af sporene.

  Videoinstruktioner til montering af tagskinner på loftet

  En klar forståelse af, hvordan strukturen som helhed vil se ud, hjælper med at bestemme, hvilken kronkage der skal vælges til et strækloft, hvordan man installerer og monterer det.

  De grundlæggende regler for fastsættelse af loftet tagger

  Ceiling cornices skelnes af lave priser, har indlysende æstetiske fordele, er egnede til forskellige typer gardiner og er i stand til at dække fejlene på væggen eller tapet. Inden du lægger taggen på loftet, skal du udføre en række forberedende arbejder, så resultatet bliver pænt, og monteringen er pålidelig. Denne indretningsoption er optimal til værelser med lave lofter. Tøj, der kommer direkte fra loftet, strækker visuelt højden af ​​væggene, hvilket giver interiørets elegance og ekstra plads.

  Hvordan beregner man længden baseret på strukturens type?

  Til fremstilling af loftkorn med plastik, mindre aluminium. Modeller har høj fleksibilitet, kan bestå af flere rækker. Sådanne egenskaber giver dig mulighed for at eksperimentere med billeder, ensembler, øge deres kompleksitet på grund af multilagret. Dæk kan være meget enkle eller med en baguetteforing i harmoni med den samlede indretning. Eaves med sving ser meget attraktivt ud, de giver mulighed for at adskille en vinduesåbning og for at sikre, at vinduerne fungerer glat.

  Korrekt beregne længden af ​​produktet er ret simpelt - du skal kun tilføje 40 cm til længden af ​​vinduet. Hvis du bruger gardiner af meget tykt og voluminøst stof, kan du tilføje lidt mere, så gardinerne ikke forstyrrer åbningen af ​​vinduet og altandøren, hvis der er en.

  I tilfælde af fastgørelse af tagene til loftet indebærer samtidig udsmykning af to vinduer, der ligger i kort afstand fra hinanden, tilføjes 30 cm til længden af ​​vinduesåbningen.

  Hvis du fastgør corniceen i loftet, trækker du fra væggen mindst 15 cm, vil der blive dannet en særlig niche, hvor vinduerne eller vinduets blade åbner uden at forstyrre billedets form.

  Nem installation af loftet tagger

  Inden du lægger taggen på loftet, skal du forberede en arbejdsflade. Loftet skal rengøres og - i tilfælde af ruhed - nivelleres. Hvis der er en loftsplint, skal den trimmes.

  1. Først er mærket påført, det skal være lige i begge sider af vinduet. Baguette plade på dækket skal vedhæftes på forhånd, efter installationen vil systemet gøre det vanskeligere.
  2. I næste fase bores huller i trin på højst 60 cm (hvis gardinet er tungt, så skal trinet være mindre). Herefter bør cornice fastgøres på loftet ved hjælp af dowel-negle.

  Hvis plasten er meget blød, anbefales det at lægge det med metalplader, som er placeret på dækkets bagside.

 • Den sidste fase - stramme kroge og installation af stik.
 • For at fastgøre cornice til gipspladens loft skal du bruge specielle dowels, der er klemt fra den forkerte side af materialet og giver pålidelig fiksering.

  Egenskaber, der fastgør tagene til strækloftet

  I modsætning til den almindelige overbevisning om, at loftet for spændingsmaterialet ikke er installeret, er muligheden for at bruge strukturer stadig der. Det er kun nødvendigt at tænke på dette øjeblik, inden lofterne opstilles.

  En dowel er fastgjort til loft bundpladen med dowels lige i længden til dimensioner af den fremtidige cornice. På materialet er det nødvendigt at installere ringene, som derefter hjælper med at reparere strukturen ved hjælp af selvdrejende skruer. Endvidere er lofterne strakt, og kronen er installeret på det rigtige sted.

  Med stræklofter kan du vedhæfte strukturen til en vandret overflade på en skjult måde. I dette tilfælde vil loftets materiale ikke bevæge sig væk fra væggen, men fra en særlig bar, og gardinerne i gardinerne falder direkte "fra loftet".

  Hvis strækloftet i rummet allerede er installeret, skal låsene bruge en væg.

  Er det muligt at fastsætte loftet cornice med lim?

  Takket være moderne teknologi kan du gøre uden at lave huller i loftet og fastgøre strukturen med flydende negle. Innovative udviklinger sikrer langsigtet og pålidelig fixering.

  Vedhæftning af høj kvalitet er kun mulig, når du forbereder basen, renser den fra gammel maling, udjævner ruheden. Overfladen er primet, bunden af ​​produktet kontrolleres for tørhed. Flydende søm anvendes på bunden af ​​"slange", hvorefter tagskæggene presses ned med kraft til loftet. Hvis du har brug for at justere dækets position lidt, skiftes den, ikke løftes fra loftet.

  Clay griber i 15-20 minutter og tørrer helt om et par dage. Denne gang er det ikke nødvendigt at kontrollere styrken af ​​strukturen og forsøge at flytte den fra stedet. Dette vil kun føre til indledning af luft under produktet og et fald i graden af ​​fiksering.

  konklusion

  Ved at følge disse instruktioner og regler kan du selvstændigt rette loftsystemet og arrangere vinduesåbningen i den ønskede stil. Hvis en rimelig tilgang til valget af stoffer, kan du ikke bekymre sig om styrken af ​​systemet, selv når du bruger flerlagsstrukturer.

  I mangel af minimale færdigheder i at arbejde med værktøjer, er det bedre at overlade processen til fagfolk, hvilket vil medvirke til at redde nerver, penge og loftets integritet.

  (2 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5) Indlæser.

  Sådan fastgøres takkanten til strækloftet og væggen

  Der er ingen reparationer: hvert trin skal planlægges og tænkes på forhånd. For eksempel, selv før reparationen af ​​loftet, er det umuligt at tænke på, hvordan man laver loftet til taggarnerne, så det vil være svært eller endog umuligt at gøre det.

  Vinduer i beboelsesområder kræver en obligatorisk dekorativ ramme, der giver interiøret hygge og individualitet. Uanset hvad ejerne vælger - traditionelle flerlags gardiner, persienner eller "ruller", er gardinstænger nødvendige for deres installation. Og om hvad de vil være, bør du tænke på scenen for at skabe et designprojekt.

  Valget falder i stigende grad præcist på loftlisterne, da de ser mere fordelagtige ud og giver mere frihed til vinduesindretning. Denne artikel vil ikke bare diskutere, hvordan man vedhæfter tagskægget til loftet, men også om det korrekte valg, og selv hvordan man vedhæfter loftet til taggen, hvis der ikke er nogen anden vej ud.

  Stringskærme på loftbeslag

  Valg af cornice

  Hvad er cornicesne

  Hvis vi taler om materialet til fremstilling, kan gardinstængerne være:

  • Metal (stål, aluminium, smedet);
  • træ;
  • plast;
  • Kombineret.

  Ved udformning er cornicesne opdelt i:

  • profil;
  • baguette;
  • String;
  • Kruglopalochnye (i form af et rør);
  • Special - til installation af persienner, romersk persienner mv.

  Valget af cornice bør ikke kun afhænge af dets udseende, kombineret med den indre løsning af dit hjem, men også på fastgørelsesmetoden og andre parametre. Og da installationen af ​​tagskæggene sker direkte til rummets strukturelle elementer (vægge eller lofter), er det ønskeligt at gøre dette valg, selv før de begynder at afslutte.

  Eaves valgmuligheder

  Før du vælger en cornice og tænker, hvordan du løser cornice til loftet, er det nødvendigt at tage målinger og bestemme hvilke gardiner du vil hænge. For at målingene skal være korrekte, er det nødvendigt at overveje følgende punkter:

  1. Eaves skal ikke forhindre vinduet i at åbne. For at gøre dette skal den være placeret mindst 5 cm over vinduesåbningen.
  2. Fjernelsen af ​​tagskægget fra væggen skal være sådan, at gardinerne hænger på det, må ikke berøre vindueshåndtagene, batterierne og vindueskarmens kant.

  Rådet. Når du bruger flerlags gardiner, skal du måle fra laget tæt ved vinduet.

 • Minimale længde af cornice skal være sådan, at du kan skubbe gardinerne helt ud af vinduesåbningen. Den optimale afstand fra enderne af skråningerne til vinduesskråningerne er 30-40 cm, men den kan variere afhængigt af gardinens bredde og tæthed, vinduets placering og dit ønske (skråningerne kan gøres til rummets fulde bredde, fra væg til væg).
 • Men før du foretager målinger, skal du bestemme typen og antallet af gardiner - designet af cornice og dets styrkekrav afhænger af det.

  • Ved brug af tunge og tætte gardiner er det bedre at give fortrinsvis metalbelægninger eller formede strukturer af slidstærk plastik, som er monteret direkte gennem monteringshullerne i dækket.
  • Antallet af niveauer i tagskægget og dermed dets bredde skal svare til antallet af forventede lag af gardiner. Hvis det er tyll, mørklægningsgardiner og pelmet, så beslutsomt straks, hvordan man fastsætter loftet på tre niveauer.

  Udvælgelse ved fastgørelsesmetode

  Der er forskellige typer monteringskanaler til loftet:

  • Gennem monteringshullerne i tagskæggene.
  • På suspensioner.
  • På parenteserne.

  Under alle omstændigheder er opgaven med at fastgøre loftet cornice at gøre monteringshuller i understøtningsstrukturen (i vores tilfælde i loftet). Den eneste forskel er i antallet og placeringen af ​​disse huller.

  Fastgørelsesloft tagskinner

  Til betonloft

  Hvis du vælger en profil af plast eller metal - hvordan du vedhæfter det til loftet, bedes du følge nedenstående instruktioner.

  Hul til skruehætte

  1. Klip corniceen i længden ved hjælp af et bygningshjørne og et hacksav til metal, og monter det ved at sætte buede dele på enderne eller, hvis cornice er lige, krogpropper.
  2. Bor et hul i midten af ​​tagene. Brug enten en speciel dobbeltboring eller to øvelser med forskellige diametre. Først skal der laves et hul på forsiden af ​​tagskægget med en boremaskine med en sådan diameter, der er lig med eller lidt større end diameteren af ​​dækslet på monteringsskruen. Udskift derefter borekronen med en tyndere og bor et hul i planen af ​​cornice, der ligger ved siden af ​​loftet.
  3. Lav de samme huller langs hele længden af ​​tagene. Jo tyngre gardinerne er, desto mindre skal pitchen mellem hullerne være.

  Advarsel! Når du installerer brede tagskinner, skal du lave huller i dem i to rækker.

 • Fastgør cornice til loftet, så det tager den position, du har brug for i forhold til væggen og vinduets centrale akse. Ceiling cornice mounting scheme
 • Gennem det tidligere gjort centrale hul markerer du loftet og bruger en perforator og en boremaskine med den ønskede diameter (5 eller 6 mm) for at bore et hul i det så dybt, at det svarer til længden af ​​dowel.
 • Indsæt dowel i hullet og midlertidigt fastgør tagene på en dowel-negle.
 • Juster det og lav på loftet alle de øvrige mærker til fastgørelsesanordninger, og så bor huller.
 • Det er stadig at fastgøre corniceen, scoring alle dowel-neglene, og opgaven med at fastgøre cornice til loftet er løst.
 • Tilsvarende er profilskårer fastgjort til trælofter, idet den eneste forskel er, at i stedet for dowel-negle kan du bruge almindelige skruer.

  Lidt adskiller sig fra den beskrevne proces med monteringsskærer på parenteser eller bøjler. I dem er der som regel allerede monteringshuller, og efter montering af konstruktionen skal du kun nøjagtigt mærke monteringspunkterne, lave huller i loftet og skrue tagskæggene på plads.

  At strække eller gipsplankloft

  Hvis det ikke er din plan at dekorere vinduet med tunge gardiner, og du beslutter dig for kun at lave lys tule eller organza, så er der ingen problemer med, hvordan du monterer loftslisterne på loftet fra gipsplader. Det er kun nødvendigt at vælge en let plastikskærm og fastgøre den på den måde, der er angivet ovenfor på selvdrejende skruer, skruet ind i sommerfuglene.

  Situationen er anderledes med hængende lofter eller det samme gipsplader, hvis vinduesindretningen er tung og flerlags. Dette betyder ikke, at du skal helt opgive loftets taggafler, men hvis du vælger dem, skal du bestemme, nøjagtigt inden du installerer lofterne, hvor de vil blive placeret.

  Dette er nødvendigt for at forberede en pålidelig understøttelse til fastgørelse af tagskægget ved at installere trælån under loftoverfladen. Derfor er det ønskeligt at købe gardinstænger på forhånd for at udføre montering og mærkning.

  Indlejret i form af en bar er fastgjort til bundloftet på det sted, hvor tagene senere vil blive placeret. Det er nødvendigt at tage hensyn til træets dimensioner:

  • dens tykkelse skal være lidt mindre end afstanden fra gulvplanet til den monterede gipsvæg eller strækfilm;
  • længden og bredden af ​​stangen skal overstige de samme parametre af cornice. Fastgørelse af tagene til pantelisten

  Vi vil fortælle om, hvordan du klipper fligene til strækloftet.

  Boliglån til taggitter skal installeres, før man kalder måleren, så han kan markere deres placering på loftet tegning. I produktionen styrkes lærredet ved fastgørelsespunkterne på ørerne ved limning.

  Under installationen af ​​strækloftet limes små ringe til fastgørelsespunkterne, hvilket ikke tillader, at filmen brister og brænder huller i dem. Gennem dem vil installationen af ​​tagskægget til realkreditlånet blive foretaget.

  Der er en anden måde at fastgøre loftkornet, hvis du vil have stræklofter. Han antager en niches anordning ved et vindue: Loftet er ikke anbragt til en væg for den afstand, der er nødvendig til montering af tagskægget og er fastgjort på stangen fastgjort på loftet.

  Hvordan du vedhæfter loftet takkanten til bundloftet, ved du allerede, vi gentager ikke. I dette tilfælde vil det ikke være synligt, og gardinerne vil strømme som om lige fra loftet.

  Mod væggen

  Det sker ofte, at folk køber loftkanten, og først efter reparationen er de begyndt at tænke på sin installation, når lofterne allerede er strakt og realkreditlånene ikke er installeret. I sådanne tilfælde opstår spørgsmålet, hvordan man lægger loftet på væggen? Der er ikke så mange muligheder her.

  1. Du kan bruge vægbeslag, plukke dem op over bredden af ​​corniceen og tilslutte den med selvlukkende skruer.
  2. Fastgør en træbjælke på væggen under loftet og fastgør cornice til den. Men i dette tilfælde skal tømmeret være stort nok til at give indrykkelse fra vindueskarmet. Desuden skal det indrettes på en eller anden måde.

  Men det er bedst ikke at kæmpe med, hvordan man vedhæfter et loftkornet til væggen, men for at ringe til specialister, der delvis demonterer strækloftet, installerer realkreditlånet og returnerer filmen tilbage til sin plads.

  Hvordan er fastgørelsen af ​​tagene til strækloftet

  Installation af strækloftkonstruktioner er en kompleks proces, der kræver opmærksomhed og seriøs forberedelse. Samtidig bør man tænke meget, inden man tager arbejde. En af nuancerne - montering af cornice. Selvfølgelig er vinduets udformning - efterbehandling i design af rummet, men du skal tænke på det på forhånd. Da loftsstrukturen er repræsenteret af et spændingssystem, opstår der spørgsmålet: Er det muligt at fastsætte tagene til det, og hvordan man gør det korrekt.

  Eaves for stretch loft

  Portieres skal se perfekt i harmoni med indretningen af ​​rummet. Desuden må loftet på lærredet ikke lide af sværhedsgraden af ​​vinduesindretningen. At håndtere dette aspekt. lad os lære beklædningsgenstanden, dens monterings muligheder. Denne artikel vil hjælpe denne og uddannelsesmæssige videoer.

  Generelle oplysninger om tagskæggene

  Forståelse af typer af design og kompatibilitet af spændingssystemet og loftet cornice er let. For at gøre dette er det nok at forstå, hvad sådanne produkter er, for at studere de relevante videoer. Taket cornice er et fladt dæk, der er fastgjort til toppen af ​​rummet nær vinduet.

  Sådanne produkter er designet til to funktioner:

  • dekorative - enheden fungerer som et eksklusivt designelement, der giver komplethed til rummet;
  • Rationel - dette er en sikker montering til gardiner, forudsat korrekt fastgørelse.

  Loftsprodukter til fastgørelsesgardiner er klassificeret afhængigt af det materiale, de er fremstillet af:

  1. Træ. Disse er massive strukturer betragtes som dyre. Samtidig er de de mest elegante.
  2. Aluminium er slidstærkt, men letvægts.
  3. Stål. Bruges til fastgørelse af tunge gardiner. Sådanne produkter suppleres med træ eller plastindsatser for at skabe et attraktivt udseende.
  4. Plast. Vundet bred popularitet på grund af billighed. Materialet modstår tydeligt mellemvægts gardiner. Plastikudstyr giver fri bevægelse af gardiner.
  Et eksempel på udsmykning af et værelse med et tag på loftet

  Produkter til gardiner vælges under hensyntagen til rummets og stilens generelle stemning, så de kombineres med andre elementer af indretning. Loftdesign er præsenteret i den bredeste farvepalette, der gør det muligt at vælge den egnede løsning nemt.

  Montering til spændingssystem

  Vedhæftning af vægkornet er en rimelig løsning i en situation, hvor lærredet allerede er strakt. I et andet tilfælde skal du installere skjult i en niche eller en åben enhed. Sådan vedhæftes produktet, fortælle følgende trin-for-trin instruktion:

  1. Indledningsvis skæres produktet i længde. Til dette formål anvendes der et konstruktion hjørne eller en almindelig hacksav. Derefter samles strukturen ved hjælp af krogpropper.
  2. Et hul er lavet midt i produktet. Du kan bruge en dobbeltboring eller 2 forskellige størrelser.
  3. Sådanne huller er lavet med samme tonehøjde langs hele længden af ​​loftet. Jo mere vægtige portier, desto mere er nødt til at bore.

  Det er vigtigt! Hvis det er planlagt at installere et bredt tagfang, skal du lave 2 rækker huller.

  1. Designet anbringes på loftet for at vurdere dets position i rummet.
  2. På pladen fremstilles mærker på hullernes steder. Brug derefter en perforator til at bore huller til dowels-negle, hvorpå produktet holder.

  Præcis samme monteringsteknologi anvendes på træloftet. Den eneste forskel er, at de bruger skruer i stedet for dowels. Monteringsmetoden på parentes eller bøjler ligner den ovenfor beskrevne metode. Derfor, efter samlingen af ​​elementet af dekoration skal være det endelige trin - montering på spændingsstrukturen.

  Enhedsteknikker

  Da du planlægger at installere et strækloft, skal du glemme at installere klassiske produkter, der passer til gipsvæg eller beton. Med film systemer, vil dette trick ikke fungere! Og selv om opgaven selv synes "med en stjerne", er der faktisk ikke noget svært i installationsprocessen. Så vær ikke skræmt.

  Oplyste niche foran tagene

  Kronen er fastgjort ikke til selve filmen, men til bundloftet eller pantestangen. I alt er der blevet udviklet to monteringsmuligheder:

  • synlige loftsystemer til fastgørelsesgardiner er monteret på skjulte støtter;
  • skjult - installationen udføres i loftet, materialet til loftet er fastgjort foran tagene.

  Den første mulighed er enklere, fordi den bruges mange gange oftere. Den anden metode er vanskeligere ud fra implementeringssynspunktet, men det skaber et elegant design. Under hver af disse metoder overvejer vi i detaljer.

  Hvis du vil hænge et tæppe af tungt stof, er det bedre at opgive ideen om at installere et loftkornet. I en sådan situation er det mere tilrådeligt at montere vægstrukturen. Et sådant produkt betragtes som mere modstandsdygtigt over for statisk belastning. Kombination af loftet med tagskægget betragtes som en ganske udfordring. Hvis du holder enheden på film, vil den strække sig, hvilket vil medføre yderligere omkostninger til genopretningen. Derfor anvendes en af ​​de ovennævnte metoder. Nu er det værd at gå direkte til beskrivelsen af ​​hver af dem.

  Åbn installationen

  Teknikken til åben montering er ret almindelig. Dette skyldes ordningens enkelhed og den hurtige installation af strukturen med pantelisten. Vedhæft produktet i henhold til følgende instruktioner:

  1. Bestemmelse af installationssted. Mærkerne påføres på loftet på de rette steder.
  2. Gennemførelse af markeringer på rummets omkreds. Samtidig markeres profilfastgørelsespunkter for stræklofter i loftet. Umiddelbart efter det er det fastgjort på markeringen.
  3. Installation på markeringslinjen i bogmærket. Det er fastgjort med dowels. De er hamret ind i hullerne i pladen, som er lavet umiddelbart før den.

  Tykkelsen af ​​træblokken vælges således, at træets nedre plan nærmer sig spændingsstrukturens materiale næsten tæt. For at justere højden hæves monteringswigge mellem pantestangen og gulvpladen.

  Åben mount

  1. Efter fastgørelsen af ​​træbjælken fortsættes installationen af ​​lærreds loftsystem.
  2. Dernæst reparer cornice selv. For at gøre dette skal du bruge skruerne og rulle gennem lærredet. Her er det vigtigt at anvende maksimal indsats og koncentration for at forårsage minimal skade på loftkonstruktionen. For at styrke det sted, hvor skruerne gik gennem lærredet, skal du bruge polymerringe. Samtidig skæres hullerne til fittings ikke, men brændes.

  I tilfælde af en korrekt udført operation er strålebogmærket ikke synligt. Samtidig er det den vigtigste komponent, som loftet kombineres med tagskægget.

  Ceiling cornice i nichen

  Flush mounting betyder installation af produktet i en niche. Denne installationsmetode er forskellig fra den ovenfor beskrevne. Derfor anbefales det ikke kun at studere tekstinformation, men også at se en video på enhedens struktur ved hjælp af denne teknologi:

  Vær opmærksom! Når implementering af denne metode til installation af eave sig selv ikke er synlig. Gardinerne falder direkte fra under spændingssystemet.

  Hvis denne tilgang til installation virker interessant, studerer installationsteknologien mere detaljeret. Enheden kræver følgende trin:

  1. Produktet købes inden måling af spændingssystemet. Dette skyldes det faktum, at strukturens dimensioner bestemmes af dimensionerne af nichen i selve loftet. Forkert tilgang vil medføre problemer! Derfor bestemmer valget af tagene, hvor meget loftets størrelse falder.
  2. Enheden er installeret på pladen. Vedhæft det med dykker med en ærme.
  Skjulte taggrunde
  1. I en afstand på 5-6 mm fra konstruktionen af ​​en træbøjle skruet. Til ham i fremtiden fastgør rammen af ​​spændingssystemet.

  Bemærk venligst, at profilen skal være på siden af ​​tagene. Dette vil maske baren og indretningen selv bag lærredet. Denne fastgørelsesmetode giver den maksimale effekt i kombination med et blankt materiale. Men i andre situationer ser han også attraktivt ud, især når man overvejer rummets stil.

  De fleste af anbefalingerne om, hvordan man udfører skjult installation, koges ned til en ting - det er bedre at kontakte eksperterne. Men hvis du har visse færdigheder og viden på dette område, vil du klare opgaven uden hjælp udenfor.

  Hvordan vælger man en passende cornice?

  Installation af produktet foregår forud for en udvælgelse. For at gøre dette skal du foretage målinger, vælg gardintype. For at få det korrekte måleresultat skal du overveje følgende:

  1. Eaves må ikke hindre åbningen af ​​vinduet. Giv en elementposition 5 cm over åbningen.
  2. Hængende gardiner bør ikke berøre vindueshåndtagene og opvarmningen.
  3. Produktets dimensioner vælges således, at vinduesåbningen åbnes helt, når gardinerne åbnes. Når dette tager hensyn til afstanden fra kanterne af tagskægget til skråningerne - 300-400 mm. Denne værdi afhænger af gardinens bredde og densitet, placeringen af ​​vinduet. Om ønskeligt besidder portier hele rummets bredde.
  Skjult fastgørelse af cornice til stretch loftet

  Det er vigtigt! Ved brug af flerskikskompleksgardiner i indretningen skal du tage målinger fra det yderste lag, der er placeret så tæt som muligt på vinduesåbningen.

  Hvordan montere loftet cornice

  Før du måler, skal du bestemme gardinens type og deres nummer. Fra disse indikatorer afhænger af, hvor fast gardiner hænger på loftet. Brug af tunge gardiner kræver brug af metalprofiler eller konstruktion af hård plastik. Fastgørelse af sådanne produkter udføres direkte gennem hullerne fra producenten i dækket.

  Med hensyn til niveauerne af cornice bemærker vi følgende: Indretningens bredde og antallet af tier skal svare til antallet af forventede portier. Hvis brug af tyl, gardiner og lambrequin er påtænkt, vil der kræves et tre-niveau design.