Smukt loft gør det selv

I dag vil du ikke overraske nogen med et hvidt klassisk loft, og hvis loftindretningen er smuk, så vil alle gæsterne beundre det. Efter modetrendsne holder loftet specielt opmærksom på designerne, fordi Dette er et af værktøjerne til at rette fejl i rummet.

Selvfølgelig, hvis du spørger hvordan et smukt loft kan laves i hallen, så kan du svare, ring til designeren for at oprette et designprojekt og en bygherre, der ville gennemføre dette projekt (se Design af gipsplader i hallen: designmuligheder). Men det er muligt at lave reparationen af ​​loftet selv, der ville være et ønske og en fantasi, så det er ikke så svært at lave usædvanlige lofter med egne hænder.

For at finde ud af, hvordan du laver et smukt loft med dine egne hænder, skal du indsamle mange oplysninger om reparationen og de materialer, som dit loft vil være (se Gipsplanklofter i hallen: installationsanvisninger).

Valg af materiale

Først skal du bestemme hvilket materiale dit fremtidige loft kommer fra. Når alt kommer til alt, vil loftets finish hjælpe dig med at skjule nogle rumfejl. For eksempel kan for meget blive gjort bedre ved at dividere loftet i bestemte zoner, et lille rum kan gøres mere rummeligt, hvis loftet er lettere.

I vores tid, suspenderede lofter og stræklofter, fordi de er praktiske, og med dem kan du realisere enhver designidee.

Generelt er lofter i henhold til færdiggørelsesmetoden, afhængigt af typen af ​​efterbehandling, opdelt i:

 • malet (hvis loftet er malet med maling eller hvidvask)
 • trimmet med en klud (hvis du lim stoffet til loftet);
 • dekoreret med tapet eller olieklæde;
 • træ (beklædt klapbræt eller spånplader) (se. Træloft: gør det selv);
 • metal (rustfrit stål, aluminium osv.);
 • fra natursten (kalksten - shell rock);
 • spejl (med spejlkassetter);
 • gips ("stucco" eller gipsvæg);
 • fra mineraluldmaterialer til støjisolering;
 • PVC eller akrylplastplader;
 • fra MDF paneler;
 • fra skumplader;
 • stretch vinyl lofter
 • kombineret (fra flere typer).

Det er nødvendigt at vælge materiale baseret på rummets egenskaber. Hvis du installerer loftet i et rum med høj luftfugtighed, er det bedre at vælge plast, lamineret, skum, metalmaterialer eller lofter. Nå, hvis loftet er i et tørt rum, afhænger alt af din fantasi og de midler, du vil bruge på det.

Du kan skrive meget om alle fordele og ulemper ved alle former for efterbehandling, men stadig er loftets udseende kun afhængig af dig. Selvfølgelig kan du stole på fagfolk, men hvis du ønsker at lave et loft med dine egne hænder nedenfor, er et par tips om reparation af loftet.

Tip: Under reparationsarbejdet i værelset før start er det nødvendigt at tage alle møbler ud eller dække det med en klud for at beskytte den mod forurening.

Loft forberedelse

Hvis du vælger at male, hvidvask eller lim tapetet, så skal loftet blive helt glat for at loftet skal komme helt ud, fordi fejlene altid er tydelige. Men først og fremmest er det nødvendigt at udføre det forberedende arbejde, for hvis præparatet ikke er godt, så kan revner gå, og endnu værre vil det smuldre.

Hvordan laver man et godt loft med egne hænder?

 1. Ved hjælp af en jordmetalspatel er det nødvendigt at skrabe hele laget af gammel maling eller gips til beton. Skru forsigtigt af alle led og revner;
 2. Efter rengøring af loftet skal du vaske det godt med en svamp, så der ikke er nogen lime på dit loft
 3. Vådt loft skal få lov til at tørre.
 4. Hvis der er drypper eller skimmelsvamp i loftet, er det bedre at "hærde" loftet før priming. Lækage eller lækager kan "helbredes" med koncentreret jord. Og skimmelsvamp skrabe og behandle en særlig antiseptisk.
 5. Hvis loftet er rent, kan du straks anvende en primer. Primeren påføres med en pensel, rulle eller sprøjtepistol.
 6. Lad tørre og anvende 1 mere lag for at undgå manglende steder.
 7. Efter priming kan du starte det molære arbejde.

Tip: Primeren er normalt gennemsigtig i farver, for at sikre, at du ikke gik glip af 1 cm, kan du tilføje lidt farve til den.

Loftniveau

Hvordan laver man et smukt loft med egne hænder? Det skal nivelleres. Juster loftet efter forberedelsesfasen. Loftnivelleringsmetoder er normalt opdelt i "tør" og "rå" tilpasninger.

I den "tørre" udjævningsmetode anvendes færdigmaterialer som fliser, lameller og bjælker, og i "rå" udjævningsmetode - særlige blandinger, der påføres til det forberedte loft.

"Raw" udjævningsmetode

Denne justeringsmetode anbefales, hvis forskellen i lofthøjde i forskellige hjørner af rummet ikke overstiger 5 cm.

Efter priming har du brug for:

 1. De eksisterende samlinger mellem pladerne skal limes med et selvklæbende serpyanka - dette er en konstruktion af et glasdugnet.
 2. For at justere loftet skal du indstille beacons.
 3. Alle uregelmæssigheder er udjævnet med gips.
 4. Derefter, efter tørring af gipset sætte kittet.
 5. Efter tørring af fyldstofet, sand det med sandpapir.
 6. Efter tømning anbefales det at dække loftet med et lag af primer, så maling bedre lægger sig ned. Priming kan erstattes af kitt blandet med hvid lim.

Hvis forskellen i loftets højde når fra 2 til 3 cm, bliver du nødt til at sætte et forstærkende maske, dvs. "Pålæg et bandage". Gitter er 2 typer - metal og maling.

Malingsgitter limes til loftet ved hjælp af PVA-lim eller anden lim. Hvis tykkelsen af ​​gipset er mere end 3 cm, er det bedre at fastgøre et gitter af metal. Det er fastgjort til loftet med hæfteklammer, negle eller kroge.

Ulemperne ved denne "rå" udjævningsmetode er, at den kun vil lette lette uregelmæssigheder. Desuden er denne metode meget besværlig og meget snavs fra den. Og med en lækage i loftet bliver du nødt til at reparere loftet igen.

Tip: Hvis dit loft har fejl, der er vanskelige at glatte ud på "rå" måde, så er din frelse kun i "tør" udjævningsmetoden.

"Tør" udjævningsmetode

Den "tørre" justeringsmetode er metoden til at skabe et "falskt loft". Denne metode adskiller sig fra den "rå" mere enkel og holdbar, og efter den næsten ingen snavs. False lofter er lavet på 3 måder: ved at dække loftet fliser, samt suspenderet og spændt. Denne metode til udjævning af loftet - til dato, en af ​​de mest optimale.

 1. Rengør loftoverfladen fra den gamle finish;
 2. Fastgør kassen af ​​metalstrimler. På beton med dowels, og hvis overlapningen er lavet af blødt materiale, så med skruer.
 3. Det er meget vigtigt at rette kassen jævnt, fordi hele loftet web vil blive knyttet til det.

Dekorative belægninger til loftet kommer i en række forskellige materialer: spånplade, laminat, gipsvæg, vægpanel, krydsfiner og endda metal.

Vi håber, at vi har besvaret dit spørgsmål i det mindste lidt.

Smukt loft gør det selv

I øjeblikket betaler boligejere enorm opmærksomhed for at skabe et stilfuldt og funktionelt interiør, der ikke kun opfylder praktiske krav, men også æstetiske præferencer. De forskellige muligheder, som designerne tilbyder, giver mulighed for at opnå fuld enighed mellem ønsker og muligheder uden betydelige lønomkostninger og affald.

Smukt loft gør det selv

Interiørdesign indebærer en kombination af et stort antal elementer, blandt hvilke en vigtig rolle er givet til loftet. Fra den korrekte udsmykning af loftet afhænger af rummets overordnede udseende.

Maling med fluorescerende maling

Indhold trin for trin instruktioner:

Loft design muligheder

Russiske imperium i interiøret

 1. Sovjetiske imperium.
 2. Minimalisme.
 3. Miljøvenligt design.
 4. Multi-level design.
 5. Falsk loft.
 6. Loftet er under et træ.

Hver af disse variationer adskiller sig i de anvendte materialer, stilen, metoden til installation og andre parametre.

Fretwork: træk, fordele og ulemper

Den klassiske måde at dekorere loftet på

For nogle få årtier siden var stucco ejendommen til ekstremt store administrative bygninger, gamle huse og museer, men nu er stucco et fælles element i det klassiske interiør.

Til fremstilling af stucco anvendes en række forskellige materialer:

 • gips;
 • sten (blød);
 • alabast;
 • polyurethan;
 • polystyren;
 • glasfiber.

Dignity stucco

Stucco på loftet

De sidste tre muligheder er alternative løsninger, der gør produktionen af ​​dekorative varer billigere. Fordelene ved stucco fra klassiske materialer er imponerende, pålidelighed, holdbarhed, men moderne versioner kan også prale af nogle betydelige fordele: lysstyrke, fugtmodstand, god bearbejdelighed og lave omkostninger.

Ulemperne ved billig stucco

 1. Udformningen af ​​designet giver indtryk af uklar og sløret, som det var på grund af materialets art.
 2. Produkterne er skrøbelige og tilbøjelige til deformation. Enhver mekanisk påvirkning udefra vil beskadige strukturen.

Værktøj til montering af stuck

Vi trimmer loftet med stucco

 1. Negle.
 2. Luftpistol.
 3. Konstruktion klæbemiddel.
 4. Mitre.
 5. Nedstryger.
 6. Særlig lim.
 7. Sandpapir.
 8. Våd svamp.

Montering af stucco i loftet med egne hænder

Stucco på loftet

Stucco lavet af polyurethan og polystyren sælges som regel i form af færdige strukturer, så i indledende fase behøver du kun at vælge dine yndlingsprodukter og købe dem. For at kende det krævede antal elementer er det nødvendigt at foretage beregninger, det vil sige at måle rummets omkreds. Ved dette forberedende arbejde kan betragtes som komplet.

Den sværeste proces er installationen af ​​en stucco cornice. Installationsteknologi er vist nedenfor.

Trin 1. Gør mærker på loftet og cornices med en simpel blyant.

Trin 2. Sæt cornice i stålstangen og med en hacksav skærer vi produktet i en vinkel på 45 grader. Dette er nødvendigt for at gøre hjørnerne af rummet så enkle som muligt.

Trin 3. Påfør lim på overfladen af ​​væg, loft og cornice.

Trin 4. Vi lægger taggen i henhold til den producerede markering og fixer den med negle ved hjælp af en luftpistol.

Trin 5. Fyld slots med speciel lim, rørets form og udløb, som gør det muligt at udføre proceduren uden ekstra værktøj.

Trin 6. Slib fejl med sandpapir.

Trin 7. Vi sletter rester af lim med en våd svamp.

Trin 8. Vi dekorerer cornice med maling.

Et eksempel på dekorative stuck på loftet

Monter tagskægget - dette er den sidste fase af installationen af ​​stucco på loftet. Alle andre værker er meget enkle, da deres implementering kun kræver at påføre lim på overfladen af ​​materialet og loftet.

Træloft

Træloft i lejligheden

Ikke mindre almindelige muligheder for beklædning af loftet er clapboard trim. Udover materialets skønhed og funktionalitet skal det bemærkes, at dette er næsten den eneste mulighed for træbygninger.

Fordele ved trælofter

 1. Træ har en høj miljøvenlighed, som giver dig mulighed for at give det mest behagelige indeklima.
 2. Høj lydisolering. Trælofter anses for ideelle muligheder for studier, kontorer og andre rum, hvor lydisoleringsegenskaber er vigtige.
 3. Fleksibilitet i variationer af design. Moderne byggemarked tilbyder et valg af et stort antal træpaneler i forskellige nuancer, som giver dig mulighed for at skabe et unikt design.
 4. Nem installation. Installation af et træloft tager minimum tid, da det ikke er nødvendigt at udføre forberedende efterbehandling inden installationen. Desuden kan designet let demonteres, hvis det er nødvendigt.

Trælofter i huset

Trælofter i lejligheden

Installation lining dine egne hænder

Trin 1. Vælg den type vægpanel og ramme, du kan lide. Der er to muligheder: fra en stang og en metalprofil. Det er bedst at være på den første mulighed, fordi den er mere pålidelig og økonomisk.

Trin 2. Bestem placering af vægpanel på loftoverfladen. Hvis den placeres langs den længste væg, skal rammen monteres på tværs af rummet. Det er nødvendigt at tænke på forhånd, hvordan de fælles linjer vil blive gemt. Oftest anvendes specielle lugs og dockings til dette, som sælges i alle hardwareforretninger.

Installation lining dine egne hænder

Trin 3. Vi begynder at installere rammen. For at gøre dette skal du slå niveauet med en ledning eller blyant.

Trin 4. Begynd at bore hullerne fra siden af ​​føringskanterne. Diameterne af hullerne skal være lig med diameteren af ​​de valgte dowels.

Trin 6. Vi tager styreskinnen (sektion 30x30 - 50x50 millimeter), fastgør den til mærkerne, og vi borer huller i dem.

Montering af foring til loftet

Trin 7. Fastgørelse på skruer eller dykker styres langs leddene. Dette gøres ved hjælp af lægnings- og konstruktionsniveau. Afstanden mellem styrene må ikke overstige halvtreds centimeter. Rammen kan betragtes som klar.

Trin 8. På rammen monteres lamellerne omhyggeligt og konsekvent, vedligeholdelse af leddene og justering af kanterne. Derefter gemmer vi leddene under panelet og skjuler parringen med overfladen af ​​væggene ved hjælp af basisplader.

Trælofter

Metal rack loft

En af de mest originale lofttrimmer synes at være en batten lavet af paneler (stål eller aluminium). Denne type loft er ideel til store værelser. Tidligere blev den udelukkende brugt i kontorer og indkøbscentre, men nu er det en populær mulighed for boligbyggeri.

Metal rack loft

Metal rack loft

Loftets udformning er en ramme bestående af suspensioner og bæredæk.

Ved hjælp af sidstnævnte udføres justering og fastgørelse. På dækene er der specielle riller, hvor racket, der skal monteres, klikker på plads. På toppen af ​​dækket er der et hul til at installere suspensioner.

Så alle elementer i dette design

Installation af metalkonstruktion

Trin 1. Fjern alle rester fra loftet.

Trin 2. Vi slår niveauet i en afstand på 20 centimeter fra bundloftet.

Trin 3. Vi fastgør en speciel guideprofil omkring rummets omkreds. Typisk overstiger længden ikke tre meter, men hvis det er nødvendigt, kan du bruge regelmæssige saks til at skære metal eller en kværn til at skære. Profilen er monteret med et trin svarende til 50 cm.

Læs også på vores hjemmeside artiklen - installation af loftet med egne hænder.

Installation af et slattedæksel

Trin 4. Stræk linjen på profilniveauet.

Trin 5. Installer suspensionerne henholdsvis strakt fiskelinje. Afstanden mellem dem må ikke overstige 1,2 m. Trinet er 30 cm.

Fase 6. Vi monterer traversen på en sådan måde, at panelerne passer tæt ind i profilen.

Trin 7. Vi strækker linjen vinkelret på suspensionerne, vi monterer traverserne.

Trin 8. Installer panelet. For at gøre dette skal du justere længden, afskære og indsætte i profilen.

Trin 9. Snap Traverse.

Rack loftsinstallation

Trin 10. Monter resten af ​​panelerne analogt.

Trin 11. Skær ekstremskinnen.

Ved denne installation af metalloftet kan betragtes som komplet.

Loftmaleri

I de situationer, hvor alle tilgængelige muligheder af en eller anden grund eller anden synes at være utilfredsstillende, kan du ty til radikale foranstaltninger, for eksempel at tegne et passende billede i loftet.

På børnenes værelser tegner hovedet ofte en stjerneklar himmel, som sætter barnet om at sove om aftenen. I stuer og soveværelser er lofter malet med blomster eller originale mønstre. Som et alternativ kan en skydeløs himmel og keruber, der svæver i den, afbildes overhead, som straks tilpasser sig en rolig og noget forhøjet atmosfære.

For visuelt at forstørre et værelse, anvendes en snedige enhed - et billede af et vindue og bagved det i fjerne afstand af træernes blade. Umiddelbart er der en følelse af bred plads.

For en sådan loftindretning er der to måder: at invitere en mesterkunstner, som på forespørgsel udfører en tegning af kompleksitet eller forsøger at hånd.

Vi malet loftet selv

 1. Fjern det gamle gips fra loftet.
 2. Vask loftet grundigt.
 3. Vi smeder fejl med gips.
 4. Vi venter på fuldstændig tørring af opløsningen, og sand overfladen med sandpapir.
 5. Vi sætter det færdige kit.
 6. Påfør akrylprimeren med en rulle.

Disse værker er relateret til forberedelsesfasen. Det næste trin tegner billedet direkte. For at gøre dette skal du bruge følgende værktøjer: en spand vand, akrylmaling, svampe, blyanter, kul, trapper, børster (helst med naturlige børster), en palette eller en flad plade.

 1. Vi tegner eller downloader en skitse af det fremtidige billede fra internettet.
 2. Vi overfører skitsen til loftets overflade ved hjælp af en simpel blyant eller ved hjælp af en diasprojektor (for at øge tegningen og lette overførslen).
 3. Vi blander malinger på paletten og begynder at lave baggrunden, såvel som de største dele.
 4. Hvis det er nødvendigt, fjern overskydende smører med en svamp.
 5. Brug brede børster til at male baggrunden, smalle detaljer for smalle.
 6. Dæk billedet med akryllak.

Kunst loftmaleri

Kunst loftmaleri

Disse enkle handlinger vil bidrage til at skabe et unikt interiør i dit hjem. Vælg den mulighed der passer dig personligt.

Hvordan laver man et smukt gipsloft med egne hænder? (8 foto)

Enhver lejlighed renovering i moderne forhold er en storstilet, arbejdskrævende begivenhed. I processen med at udføre indvendig udsmykning skal vi beskæftige os med et bredt udvalg af materialer, blandt hvilke gipsvæg ikke er den sidste. Ved hjælp af teknologien til at lægge GKL på loftfladerne blev det muligt at skabe et smukt loft på egen hånd med fokus på de mest forskellige typer loftdesign.

Smukke gipsplader lofter er blevet en af ​​de mest succesfulde og fælles efterbehandling muligheder. Sådan popularitet skyldes i vid udstrækning tilgængeligheden af ​​materiale og teknologi, der skal håndteres. Hvad er hemmeligheden om gipsvæggens popularitet, når det kommer til at afslutte loftoverfladerne i dit eget hjem.

De vigtigste fordele ved gipsplanklofter

Ofte er det vigtigste problem, der skal løses under reparationen, at naturlige lofter i en lejlighed eller i et hus langt fra er i den mest velstående tilstand. Store forskelle i højden mellem leddene af pladerne, strukturelle mangler og gammel maling bliver ofte grunden til, at jeg vil lukke al denne skam så hurtigt som muligt. Rydning af loftet fra gammel maling eller gips, udjævning af overfladen med kittet er en besværlig og tidskrævende opgave. For at løse dette problem hurtigt og vigtigst, vil smukke gipsplade effektivt tillade det.

Standardplader af gipsvæg, skåret i overensstemmelse med den krævede størrelse og lagt på bundloftets overflade, vil skabe et helt nyt loft, helt fladt og glat. Derudover er dette den måde at løse en række tekniske problemer på. Gipslofter giver mange fordele inden for lejlighedskonstruktion og udfører ikke blot en æstetisk funktion. De vigtigste fordele ved denne type afslutning af lofter omfatter følgende punkter:

 • Gipsplader kan straks lukke loftoverfladen over et stort område;
 • installation af gipsplader i den øvre del af lokalerne kan gøres alene ved hjælp af de tilgængelige værktøjer og materialer;
 • Gipsplast er miljøvenlige efterbehandling materialer;
 • På grund af gipsets høje teknologiske egenskaber kan du skabe det mest indviklede og originale arkitektoniske design;
 • installationen af ​​hævede lofter åbner grænseløse tekniske muligheder for udstyr i det dekorative belysningssystems rum.

På denne baggrund skal det bemærkes den sidste, ikke mindre vigtige kvalitet, som gipsplademonstruktioner har. Vi taler om det lange liv på sådanne overflader. Regelmæssig regelmæssig vedligeholdelse af lofter vil bevare den uberørte renlighed og skønheden i det nye loft i mange år.

Det er muligt at anvende materialet på den sædvanlige måde og lægge nye plader af gipsvæg på den hårde overflade i overensstemmelse med de angivne mål. Dernæst er loftet malet eller dækket med tapet. Mere komplekse designmuligheder omfatter oprettelsen af ​​suspenderede strukturer baseret på en metalramme. Denne teknologi giver dig mulighed for at oprette enkelt-niveau og multi-level suspension systemer - implementere i praksis næsten enhver fantasi af designeren.

Det er vigtigt! Der er teknologiske begrænsninger på brugen af ​​ophængte systemer til indretning af lofter i små rum. Monteringen af ​​rammen er forbundet med behovet for at sænke loftet med 10-15 cm, hvilket er kritisk for værelser med en standardhøjde på 240-250 cm.

Vurdere alle fordelene ved gipsvæg til at arbejde med loftsflader, bør du ikke rashly skynde sig i erhvervslivet og hegn nye lofter. Det er nødvendigt at forstå, hvilket materiale der passer til et bestemt rum, og hvilken metode til installation at vælge vil være optimal på en eller anden måde. Loftet af gipsplader i køkkenet er forskelligt fra designet, som skal dekorere stuen eller soveværelset.

Sådan gør du dine egne hænder hurtigt og simpelthen smukke lofter af gips

Teknologien til at lægge gipsplader på loftsflader er lidt ligner de metoder, der anvendes i færdiggørelsen i lodret plan. Den eneste forskel er, at du skal strengt opretholde den nye overflade vandrette overflade og være mere opmærksom på fastgørelsessystemet. Lofter skal ikke kun være smukke og imponerende, men også sikre. Stærk fastgørelse garanterer normal og lang drift af sådanne lofter.

Til noten: Du bør ikke udstyre en kompleks ophængt struktur i børnenes værelser og i soveværelset. For små værelser er det ikke tilrådeligt at oprette loftsystemer på flere niveauer.

Flerfasede, flerfasede lofter ser smukke ud i store rum, hvor hver detalje bliver tydelig synlig. Korrekt udvalgte og installerede kilder til dekorativ belysning vil kun øge niveauet af design og tilføje elegance til interiøret. Installation af loftdelen på basis af GCR udføres ifølge et velkendt mønster.

En detalje! For træhuse skal installation af gipslofter udskydes i en vis periode, 8-12 måneder. I løbet af denne periode vil hele træstrukturen af ​​huset opnå den nødvendige stabilitet og stabilitet. Ellers begynder gipspladerne at blive deformeret, når de skæves, og der dannes revner i loftet.

Til den sædvanlige enkle version skal du let forøge overfladen af ​​pladerne. Herefter monteres gipsplader på træprofiler eller kasser. Det er vigtigt at opnå en tæt tilpasning af arkene til hinanden og forsøge at gøre leddene lige og lige. Med mere komplekse designmuligheder er der mere arbejde at gøre, især hvis du har tænkt dig at oprette en kompleks ophængsstruktur. Det kræver konstruktion af en ramme bund, som allerede er monteret gipsæt dimensioner.

Sådanne komplekse typer af design er som regel altid luksuriøse og smukke lofter, der bruges til et rigt og moderne interiør. Hovedrollen i sådanne konstruktioner afspilles af belysningssystemet, hvor der pålægges en stor teknologisk belastning.

For hvert niveau har du brug for en separat ramme lavet af galvaniserede profiler og bøjler. Sådanne konstruktioner samles sekventielt, niveau efter niveau.

Det er vigtigt! Det anbefales ikke at montere tunge og massive lofter på flere plan i lyse trækonstruktioner. Loftet skal være stærkt og stabilt. Ellers er der stor sandsynlighed for, at hele systemet vil falde sammen.

Typer af loftdesign ved hjælp af GCR

For at opnå høj kvalitet skal du vide, hvilke typer gipsplademonstruktioner der kan bruges i praksis. Hver type design kan derfor blive smukt, hvis det anvendes korrekt. For hvert værelse har sine egne, visse standarder med hensyn til loftindretning. Overvej de eksisterende indretningstyper, hvor det centrale sted er besat af et gipsplankloft.

Den enkleste løsning er lofter på enkelt niveau.

Til dato er den mest tilgængelige type design enkeltvalshvelvninger, hvor der ikke er unødvendige figurer og dekorative elementer. I dette tilfælde opnås hovedvirkningen. Den øverste del af rummet bliver flad og glat. Her kan du begrænse det efterfølgende maleri af gipspladerne, eller dekorere det nye loft med smukt tekstureret tapet. Denne type design vælges normalt til gange og korridorer, i lejligheder af et lille område med begrænset internt rum.

Der er to måder at lave en sådan konstruktion ved hjælp af den sædvanlige installation af gipsplader direkte på den ru loftdel eller at lave et ophængningssystem. I det første tilfælde vil det være nødvendigt at begrænse os til de centrale belysningskilder, mens det i andet tilfælde vil være muligt at anvende dekorative indbyggede lamper. Kvaliteten af ​​finish og niveauet af design i sidstnævnte tilfælde vil være noget højere, både estetisk og teknologisk set.

Til noten: Korridoren og gangen er som regel det sted, hvor hovedkommunikationen går ind i huset - tv, netværk og telefonkabler. Det hængende gipsplankloft hjælper med at skjule indgangen og ledningen af ​​kommunikation omkring lejligheden.

Den anden mulighed - loftslofter på to niveauer

Hvordan laver loftet mere originalt i din lejlighed, hvis både området og højden af ​​værelserne tillader det. Løsningen er også tilgængelig. Vi laver en suspenderet struktur med et rektangulært trin. I dette tilfælde kræver det ikke særlige færdigheder installatør. Det vigtigste er at samle rammen ordentligt og lægge vandret alle de skårne stykker af gipsplader vandret på profilerne. Teknologien tillader brug af denne type loftdesign til udsmykning af køkkenet, soveværelserne og stuen.

Situationen er noget mere kompliceret, når det kommer til monteringskurvede overflader, afrundede dele. Valget kan være enhver - oval, cirkel, kurve eller zigzag. På grund af de teknologiske egenskaber ved gipsvæg til at skabe sådanne variationer på loftet overfladen er ret realistisk. Denne efterbehandlingsmulighed anvendes med succes i lokaler til zonering af det indre rum, hvilket er meget vigtigt for børnenes værelse og til køkkenet. På grund af forskellen i farver og dekorative belysning opnås en visuel effekt.

Den tredje mulighed - flere niveauer og tredimensionale former.

Indstilling af målet om korrekt og smukt at gøre loftet i din lejlighed fra gipsplader, være opmærksom på de mest komplekse typer loftdesign. I denne situation kan fantasi realiseres ved at skabe volumetriske figurer. Typisk anvendes denne efterbehandlingsmulighed i et stort område af landhuse, hvor der er rummelige stuer, spisestuer og værelser til receptioner.

Til reference: Det anbefales ikke at montere volumetriske lofter på basis af en suspenderet konstruktion i et soveværelse og i børns lokaler af æstetiske årsager.

En af løsningerne på udformningen af ​​loftoverflader i huset er skjult lys. I dette tilfælde er hvert element i gipspladesignalet en stor inventar, der øger kvaliteten af ​​interiøret og designniveauet betydeligt.

Til efterbehandling kan du bruge akryl eller vandbaseret maling. Sådanne malerier er nu tilgængelige i en bred vifte af farver, så de er fremragende til efterbehandling af gipsplader. Baggrunde er stadig en god mulighed for at afslutte nye lofter. Særligt chic til loftets overflader giver et vådt tapet, der skaber effekten af ​​volumetrisk billeddannelse.

konklusion

Stol på skabelsen af ​​smukke og elegante loftstrukturer ved hjælp af gipsvæg, vær ikke bange for at improvisere. Det er vigtigt at overholde teknologien og overholde visse krav, der gælder for sådant arbejde. For at konsolidere ovenstående oplysninger, lad os opsummere:

1. Gipsvæg er en god mulighed for loftdesign.

2. De vigtigste fordele ved gipsplader til lægning på lofter er som følger:

 • strukturens holdbarhed
 • skønhed og originalitet af designet af loftets dele
 • konventionel pleje
 • enkel og klar installation.

3. Gipspladens loftkonstruktion skal være stærk og stabil.

4. For små værelser er passende enkelt niveau lofter.

5. Store og volumetriske figurer monteres bedst i rummelige og høje værelser.

Smukke lofter gør-det-selv: originale måder at dekorere

Designer loft kan være en god tilføjelse til det indre af dit hjem. Et smukt loft kan være både den eneste udsmykning af et værelse, der understreger opmærksomhed og en indretning af interiøret, der harmonerer harmonisk med alle elementer i indretningen. Byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af metoder og materialer til indretning. Alle har mulighed for at vælge den bedste løsning, idet der tages hensyn til formålet med det indrettede rum, dets stil og økonomiske muligheder. Og også at lave smukke lofter med egne hænder uden at benytte sig af sædvanlige spændeklude, hvis installationsarbejde udføres af specialister.

Suspended gipsplader lofter

På grund af sin brugervenlighed og lave omkostninger er gipsvæg et af de mest populære byggematerialer til vægge og lofter.

Gipsvæg er et naturligt materiale, der er miljøvenligt og sikkert for helbredet.

Ved hjælp af denne metode til dekoration kan du eliminere ulemperne ved den dekorerede overflade og omsætte til virkelighed nogle design ideer, nemlig:

 • Skjul uregelmæssigheder og krumning;
 • Opdel rummet i flere zoner ved hjælp af flere tierede lofter;
 • Visuelt forstør rummet med montering af konvekse strukturer.

Det anbefales ikke at dekorere lave lofter i små værelser med gipsplader: i dette tilfælde vil værelserne virke endnu mindre, end de virkelig er.

Usædvanlige design i form af geometriske figurer, blomster eller sommerfugle vil tilføje speciel komfort og originalitet til lejlighederne. Du kan oprette nogen sammensætning, inspireret af eksempler på færdige værker, hvoraf fotos er på forskellige designportaler. Også gipsvægskonstruktioner suppleres ofte med passende belysning og malet i forskellige farver, hvilket også hjælper med at opdele rummet i zoner.

Hvordan man laver det smukkeste loft med maling eller tapet

En af grundene til, at lofterne har fået stor popularitet, er muligheden for at bruge forskellige farver og billeder. Men alt dette kan opnås ved hjælp af almindelig maling eller tapet. Denne mulighed er den mest økonomiske i økonomisk henseende, men et sådant design af loftet med dine egne hænder vil tage lidt tid og vil kræve nøjagtighed.

For at male eller tapeter lå perfekt, skal overfladen være glat og jævn. Opnå dette loftbelagte kitt og omhyggelig behandling derefter sandpapir.

Ved hjælp af tapet og maling i loftet kan du oprette et billede, der passer perfekt ind i rummet

Ved hjælp af maling kan du oprette både et farvet lærred og forskellige mønstre og billeder. Med et bredt udvalg af teksturer og nuancer kan den mest dristige ide blive en realitet. Glans og mat, pearlescent og fluorescerende - en række muligheder er tilgængelige for alle.

Når du vælger maling eller tapet, bør du overveje nogle egenskaber af farver, som kan påvirke rummets visuelle opfattelse:

 • Enkle og neutrale nuancer øger rummet;
 • Mørke farver er velegnet til udsmykning af rummelige værelser;
 • Mønstre hjælper med at skjule nogle uregelmæssigheder i overfladen, så du bør nøje overveje placeringen af ​​billedet og farveaccenter.

I nærværelse af kunstnerisk talent vil kun børster og nødvendige nuancer være nyttige til arbejde; dekoratører uden fine færdigheder kan bruge stenciler, der limes til loftet med tape. Malingen i dette tilfælde påføres fra kanten til midten med en svamp eller børste med korte børstehår.

Brugen af ​​stof i loftets design

Brugen af ​​forskellige stofstrukturer hjælper med at skabe den ønskede stil i interiøret. Således vil et delikat silkeloft fremkalde orientalske motiver, og et let blomstertryk vil supplere atmosfæren af ​​countrymusik. Hvis du vil føje luksus til dit interiør, kan du tage et tungt og tæt materiale, som fløjl, læder eller draperet stof.

Stofservietter ser mere originale ud på loftet, men de findes sjældent.

Det er dog bedre at bruge sådanne teksturer til udsmykning af store rum, for eksempel en stue. Ellers vil rummet virke tungt og rodet.

Der er flere måder at lave tøj på loftet:

 • Klemmetode (med etableringen af ​​stoffet under kanten af ​​baguetten);
 • Brug af træ eller plastramme;
 • Velcro fastgørelse (for at skabe effekten af ​​bølger);
 • Lim metode.

Efter afslutningen af ​​arbejdet behandles stoffet med et antistatisk middel. Dette vil reducere aflejring af støv, hvilket i høj grad vil lette vedligeholdelsen af ​​loftet.

Hvordan man gør lofter smukt med linkrust

Linkrust er et meget populært materiale, der er blevet brugt i rumindretning i mere end 100 år. Det er et stof eller en papirbase, hvor polymerer og harpikser påføres i form af forskellige ornamenter. Fås i ruller, hvilket letter installationen. Fordelene ved dette materiale er let pleje og muligheden for yderligere dekoration med olie maling.

Linkrust - et materiale, der sjældent bruges, men kan give dit loft et unikt design.

Arbejdet med loftets konstruktion med linkrust udføres i flere faser, hvor hvert lag skal tørre, inden der påføres følgende:

 • Forberedende - overflade rengøring og udjævning med en opløsning af gips;
 • Slibning med sandpapir, så slippe af med støv;
 • Anvendelse af en speciel primer fra hærder, jernminium og lak;
 • Efterbehandling af overfladen med gips.

Når du har gennemført alle trinene, kan du begynde at klæbe på linkskorpen. For at gøre dette skal du klippe båndet af den ønskede størrelse, idet der tages hensyn til et par centimeter for krympning. Derefter gennemblødt i et par minutter i varmt vand og læg en kant til afløb.

Det tager cirka 12 timer for materialet at blive elastisk og klar til limning. Hvis du begynder at arbejde tidligere, kan der forekomme revner på indretningselementet.

For en stærk forbindelse skæres kanterne, inden limkroppens elementer limes til loftet. Fastgørelsen udføres ved hjælp af almindelig PVA, materialet er udjævnet på samme måde som tapetet.

Smukt loft gør det selv: brug dekorative bjælker

Træbjælker er en billig og enkel måde at dekorere på, som er ideel til udsmykning af værelser med højt til loftet. I et lille rum vil brugen af ​​dette element skabe en meget ubehagelig effekt af "hængende over hovedet".

Dekorative bjælker bruges ofte i private hjem og giver loftet et originalt design.

Derfor anvendes denne metode til udsmykning oftest i landhuse: Bylejligheder har sjældent en betydelig loftshøjde. Dekorative bjælker kan begge positivt understrege rummets rumfang og gøre det mere hyggeligt, hvis de store høje lofter forstyrrer komfortabelt ophold i rummet. For at gøre dette er bjælkerne placeret på det sædvanlige niveau for at finde en vandret overflade over hans hoved.

Denne metode til loftindretning kan bruges til at dekorere rummet i enhver stil. Til højteknologi og loft er brugen af ​​bjælker med en metallisk effekt typisk. I dette tilfælde kombineres lignende indretning på loftet ofte med murværk på væggene.

Provence stil er præget af tilstedeværelsen af ​​pæne lysstråler, for at skabe et landligt interiør, kan du bruge et specielt alderen materiale eller endda give elementerne et log udseende. Design muligheder på denne måde et stort udvalg.

Hvor smukt arrangere loftet (video)

Smukt loft - et vigtigt element i skabelsen af ​​det indre rum. En række forskellige materialer giver dig mulighed for at oversætte til virkeligheden enhver designidee, det er kun for at bestemme stilen på rummet og hvordan man kan dekorere det. At overlade efterbehandling til specialister eller at gøre det selv er op til dig. Men loftet, dekoreret med egne hænder, vil glæde i mange år, fylde rummet med komfort og huske det udførte arbejde.

Hvor billigt at lave et smukt loft?

Mange i reparationen søger at spare deres penge. Et af de vigtige spørgsmål i denne sag vil være - hvordan man laver et smukt loft billigt? På trods af det velkendte budskab, at billig er ikke god, kan du komme med en lille mængde og samtidig lave et højkvalitets og smukt design af gulvet. Dette vil hjælpe dig med moderne efterbehandling materialer og det konstante prisfald for de fleste af dem.

optioner

Baseret på den grundlæggende betingelse: Brug ikke mange penge og samtidig få en flot overflade, vil antallet af egnede efterbehandlingsmaterialer ikke være for stort. Men valget er stadig der:

Det kan forekomme, at den sidstnævnte option ikke passer ind i rammerne for billig reparation, men det er ikke helt sandt - omkostningerne ved at installere en sådan belægning i et standardrum er ikke så store, hvis du vælger en billig film, og denne løsning har mange fordele. Vi vil dog overveje de angivne registreringsmåder separat.

Flisebelægninger

Dette er den mest overkommelige måde at designe overlapninger på. Det bliver billigere at kun male overfladen med maling eller hvidt. Men for højkvalitets maling og hvidvaskning er det nødvendigt at planere planeten, som straks tager sådanne reparationer ud over rammerne af billige dem - nogle gange koster justeringen mange penge.

Du kan holde skumpladerne på egen hånd, hvilket reducerer omkostningerne betydeligt. En af fordelene ved denne metode vil være den hurtighed, hvormed dette kan gøres - det vil tage mindre end en dag at pakke op i rummet. Selv i mangel af erfaring i sådanne værker, kan du ikke bekymre dig om, at nogle af detaljerne vil blive forkælet - deres pris er for lav til at bekymre sig om det.

Udseendet af belægningen afhænger af den valgte type flise. Der er enkle skumdele, der skaber et klart mønster af mange firkanter på gulvet, og der er typer af fliser, der gør det muligt at opnå en næsten kontinuerlig overflade med et klart geometrisk mønster. Både de og andre vil ikke tømme din tegnebog, men de vil give dig mulighed for at foretage en anstændig reparation. Sømløse belægninger vil koste mere, men deres højere pris er ret berettiget - overfladen dekoreret med sømløse fliser ser meget bedre ud.

paneler

Denne færdiggørelse indebærer stor sammenligning med den første måde at afslutte omkostningerne på, men det har et vist sæt fordele, der fuldt ud retfærdiggøre en højere pris. Den største fordel ved løsningen er evnen til at skjule selv meget alvorlige overfladefejl og samtidig samle et billigt og smukt loft. Herudover kan loftet installeres uafhængigt, hvilket også vil reducere det endelige skøn.

Designet indebærer tilstedeværelsen af ​​en ramme og en lofthulhed, og dette vil være et andet plus af løsningen. I det resulterende tomrum kan du lægge elektriske ledninger, ventilationskanaler eller blot montere forsænket lys. I præfabrikerede huse med ikke lydkvaliteten af ​​højeste kvalitet tillader denne løsning at placere lydisolerede materialer i loftloftet og slippe af med yderst støj.

Udseendet af sådanne strukturer tillader dem at blive brugt på ethvert sted undtagen stuer og soveværelser - her er det bedre at vælge et andet efterbehandling materiale. Men for køkkenværelser eller gange, passer denne metode til design perfekt.

Spændingsdug

Dette er nøjagtigt mulighed, når lofter kan laves relativt billige og meget smukke. I udseende vil spændingsstrukturer være det mest attraktive. Med hensyn til prisen vil installationen af ​​et strækloft koste lidt mere end paneler, men overfladen vil se meget bedre ud.

Den største fordel ved denne færdiggørelsesmetode er, at du ikke behøver at gøre noget selv. Installationsarbejdet udføres af et team af specialister, som kun tager et par timer at arbejde med et værelse. Det eneste, der kræves af dig, er at kalde måleren, koordinere projektet med ham og betale din ordre på kontoret.

Der er et stort udvalg af teksturer og farver af sådanne belægninger, som giver dig mulighed for at vælge et design til ethvert værelse. Samtidig kan udseendet på lærredet gøre det muligt ikke at bekymre sig om, at dine gæster vil klage over omkostningerne ved reparationer - alt ser meget værdigt ud.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Temaet for den smukke indretning af loftet kan ikke undvige dem, der begynder at reparere lejligheden eller til den primære udsmykning af det nye boliger. Vi vil fortælle dig, hvordan du smukt dekorerer loftet, mens du bruger de mest enkle og overkommelige materialer.

Linkrust dekoration

Dette materiale har været kendt i mere end hundrede år, i vores land er det længe blevet brugt i udsmykningen af ​​lokaler. Det er et rullemateriale fremstillet af harpikser og polymerer påført i et tyndt lag på et papir eller stofbasis.

 • Linkrust er holdbart, let at rengøre og farve. Hvis vi mener, at den har en dyb reliefflade, kan den bruges ikke kun til vægge, men også til lofter.
  Og det er ikke engang nødvendigt at klæbe hele flyet med dette materiale.
 • Dette kan være en delfinish, der deler et stort rum i zoner, som i billedet ovenfor. Lænkenes bånd, limet rundt om perimeteren eller i indersiden af ​​loftet, vil i høj grad dekorere overfladen.
 • Teknologien i dens klæbning er noget anderledes end tapetet, der er en forskel i jordkompositionerne, som du skal behandle væggen, før du klæber. Hvis du vil gøre det selv, skal du først forberede overfladen.
 • Gør det en grundig feje, fjern den gamle dekorative belægning og alle områder af gips, der ikke klæber godt. Derefter skal overfladen være planeret med gipsmørtel.
  Se videoen, hvordan du gør det rigtigt.
 • Når skræftet er tørt, skal loftet males med sandpapir. Brug en tør klud eller et vakuum til at fjerne støv. Det var svinget på jordens anvendelse.
  Det opnås ved at blande tørreolie, jernrød bly og hærder.
 • Alt dette sælges på samme sted som linkrust, og instruktionen i hvilken grad at blande det hele på internettet er altid der. En sådan primer tørrer meget længere end den sædvanlige "konkrete kontakt", op til tre dage.
  Efter påføring af det færdige lag af gips, bliver arbejdsfladen igen primet, og igen skal du vente, indtil den tørrer.
 • Først da kan du begynde at klæbe en linkskorps. Skær det med en lille margen, op til to centimeter - dette er nødvendigt for materialets krympning.
  De udskårne stykker gennemblødes i varmt vand i fem minutter. Derefter sættes rullerne på kanten, giver afløbsvandet og ruller dem med forsiden opad.
 • Efter denne linkrust skal ligge i ca. 12 timer. I løbet af denne tid blødgør og krymper det - hvis du bryder teknologien og lim den med det samme, vil der forekomme huller mellem leddene, og arbejdet vil blive ødelagt.
  Når den indstillede tid er gået, er kantene afskåret fra begge sider, som følge af hvilke leddene vil være helt usynlige.
 • Lim lænken til overfladen ved hjælp af lim "bustilat" eller PVA. Tryk på og udjævne lærredet skal være det samme som om det var normalt tapet.
  En uge efter færdiggørelsen kan overfladen males med oliemaling.

Hvordan male et smukt loft, klistret over med linkrust, kan ses i vores eksempel. Før du fortsætter med at farvning, gennemgå omhyggeligt alle leddene.
Hvis der stadig er små huller, er det ligegyldigt. De kan være forseglet forsigtigt med et kit, som ikke kan ses under et dobbeltlag af maling.

Farvet maling finish

Hvis du ikke ønsker at skabe nogen lindring i loftet, vil der være en tilstrækkelig planet og primet overflade for at afslutte det. Vi ønsker at henlede opmærksomheden på, hvor smukt malede loftet ved hjælp af farvet maling og ikke traditionelt hvidt.

Farve bundens overflade

Hvis strækloftene bruger dåse af forskellige farver, selv sorte, så brug derfor ikke maling i indretningen?
Altså:

 • Når indretningen af ​​rummet udføres i enhver stil og ikke tæller flere moderne, er de ophængte strukturer på lofterne ikke monteret. Det er overfladens farvning, som oftest bruges af designere.
 • Se hvor harmonisk loftet ligner kakao med mælk og vægge dekoreret med træ og bambus. Men den vigtigste udsmykning er selvfølgelig smukke overlys.
  Måske laver du et lignende interiør i dit køkken?
 • I det følgende eksempel er alle overflader i rummet dekoreret ved hjælp af farve maling. Baseret på tre farver, hvoraf den ene er fælles for både loft og træpaneler på væggene.
 • Den anden farve er i harmoni med tekstiler, og den tredje - med møbler. Alt er tænkt ud til mindste detalje, selv om prisen på en sådan finish er minimal.
  Maling er trods alt det mest overkommelige efterbehandling materiale.

Chic loft kan opnås ved at male det med en stencil. I vores tilfælde, til den anvendte dekoration, males to nuancer af samme farveområde.
Geometriske mønstre malet overhead er ikke kombineret med væggene, men med møbler - og det oprindelige moderne interiør er opnået. Her har du en anden ide om, hvordan man maler loftet smukt.

Gipsvæg maleri

På samme måde kan du oprette et rumdesign med gipspladskonstruktion - den eneste forskel er, at bundfladen er justeret på en anden måde. På gipsplankloftet er der mulighed for at gøre mere spotbelysning.

 • Hvis du er færdig med at afslutte et stort rummeligt værelse, kan du med sikkerhed tage de mørke farver som grundlag. Hvis man vælger maling til loftet i butikken, er det svært at forestille sig, at flaskeglasets farve vil se så vidunderligt ud i køkkenet som i ovenstående billede.
  Men den samme maling og malet mere og vægge.
 • Selvfølgelig er dette en designer finish, der er endda stole, gryder og fade i harmoni med denne farve. Dette eksempel kan få dig til at skabe et lignende interiør til et stort køkken i et privat hus, udført i rustik stil.
 • De til hvem loftet på et niveau vil virke kedeligt og uinteressant kan diversificere sin form ved at skabe noget interessant element i gipsvæg, og kun så male det.

Her er hvor smukt loftet kan gøres ved hjælp af almindelig gipsvæg. Det er usandsynligt, selvfølgelig kan du selv gøre det, men her er der specialister.

Flydende tapet i finishen

Jeg vil også gerne fortælle dig, hvordan du indrettede loftet smukt ved at bruge blødt dekorativt gips, populært kaldet flydende tapet. De bruges med succes til færdigbehandling ikke kun væggene.

 • Dette materiale fremstilles på basis af vegetabilske fibre af bomuld, cellulose eller silke. Bindemidlet er akrylharpiks og CMC lim.
  I nogle typer væske tapet tilføjet crumb fra glimmer, kvarts eller marmor.
 • Da alle typer råmaterialer, der anvendes til fremstilling af blødt dekorativt gips, er naturlige, kan det med rette betegnes et miljøvenligt materiale. Så det kan bruges i udsmykningen af ​​soveværelser, selv børn.

Dette materiale har mange fordele: Når der arbejdes med det, er der ingen lugt, støv og vigtigst af alt, det er ikke nødvendigt at forudse overfladen. Flydende tapet og er den meget komposition, der klare denne opgave.
Det er synd, at dette materiale ikke har et stort udvalg af farver.