Hvordan tømmer loftet?

For reparationer, især i nye bygninger, står ejeren over for processen med udjævning af lofterne. Men ikke mange kan forestille sig, hvordan dette er gjort.

Arbejdets kompleksitet ligger i, at mesteren er i konstant spænding. Under putten skal du konstant holde dine hænder op, men det er ikke nemt.

Påfør kittet i loftet skal være trinvis endnu lag, op til applikationen af ​​efterbehandlinglaget.

Hvordan tømmer loftet?

Loftsplastning udføres i forbindelse med reparation af nye bygninger og kan også gøres ved eftersyn i de gamle huse.

Før du påfører det første startlag, er det nødvendigt at prime overfladen. Påfør primeren med en rulle eller en bred børste.

Hvis der er lavet kitt i en ny bygning, er det først nødvendigt at lukke gulvpanelets ledd og derefter påbegynde startkittet. Det løber som et træklag.

Teknologien til at anvende kittet er simpel:

 • Knead kittet i en spand, tilsæt vand og bland blandingen med en byggemixer med en boremaskine;
 • Den færdige blanding skal skrives på en smal spatel og anbringes på en bredere, som vil blive kittet jævnt langs hele spatelens arbejdsflade.
 • Så skal du lægge en spatel på væggen og med en glat bevægelse i en vinkel trække ca. 30 0 langs væggen, indtil kittet glider ud;
 • Sporene, der vises efter påføring, er det bedst at fjerne straks, og gentage bevægelsen med en spatel. Før genflytning kan overskydende kittet fra trowel fjernes tilbage i spanden;
 • Sådanne bevægelser skal fortsætte med at putte kittet, indtil hele loftet er lukket.

Efter påføring og tørring af startlaget er det muligt at niveauere loftet med en finish. Til dette er det bedst at anvende den færdige blanding.

Hvilken spatel sætter loftet op?

Til udførelse af kitarbejde er det nødvendigt at udarbejde specialværktøjer. Disse værktøjer er først og fremmest spatelen i forskellige størrelser. Du skal vælge kvalitetsspatler, så arbejdsfladen ikke er bøjet, ellers vil kvaliteten af ​​kittet være lav.

Nødvendige Spatler:

 • En stor spatel, 47 eller 60 cm bred, til direkte arbejde på loftet;
 • En mindre spatel, 10 eller 12 cm bred, til påføring af kitt på en bred arbejdspatel;
 • En smal trowel, 4 eller 6 cm bred, til at udføre arbejde bag rør, batterier, smalle utilgængelige steder;
 • Elektrisk boremaskine med mixer til blanding af kittemasse;
 • Flere spande: en med vand til vask af blanderen og værktøjet, en til blanding af kittet, en til at hælde vand i den tørre blanding;
 • Flere klude, åndedrætsværn og byggebriller.

Processen med kittelofter er temmelig tidskrævende. Men det kan nemt udføres, idet man har fyldt en hånd på områdets første firkanter.

Hvordan sænker loftet efter kittet?

Ved plasterning af loftet kan der være tidspunkter, hvor plasterlaget kan være lille. Hvis puttyprocessen allerede er begyndt, og du ser at du allerede har lagt et tykt lag, og du ikke trækker niveauet, er det bedst at afslutte kittet og fortsætte til gipset.

En almindelig cement-sandmørtel er ikke længere egnet til dette. Du skal købe færdigt tørt gips og fortynd det med vand.

Det er ønskeligt at vælge en gips med hvid eller lys skygge, så det kan omtrent være i et stof og farvespektrum med kitt. Derudover går den færdige gips meget godt til kittet.

For at undgå skrælning af dette eller det pågældende materiale, skal du først inden du skifter til en anden type finishmateriale klistres over med et monteringsgitter og derefter pudsning.

 • Interessant information om, hvad kittet er.
 • Sådan tømmer vægge med egne hænder - se her http://postroyka.org/kak-shpaklevat-stenyi-svoimi-rukami/
 • Sådan opdrættes kit - tips wizard her.

Gips kan påføres straks i store lag fra 5 mm til flere centimeter, i modsætning til kittet. Når gipset er tørt, skal du se på niveauet. Hvis det er tilstrækkeligt glat, kan du straks kopiere det med en finish.

Se også den detaljerede video-tutorial om, hvordan du sætter loftet op.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Korrekt sætning loftet er kun halvdelen af ​​kampen, for at gøre det perfekt glat, skal du polere overfladen. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan loftet skal formales og se, hvilke værktøjer og værktøjer der skal bruges til at opnå det bedste resultat.

Arbejdet er ikke svært, men det kræver nøjagtighed og omhyggelig overholdelse af den teknologiske proces.

Hvad er nødvendigt for arbejdet

Først og fremmest skal du beslutte dig for at male loftet.

Der er mange forskellige løsninger på markedet, alle kan opdeles i to grupper:

 • Specialudstyr til slibning;
 • Manuel armaturer.

Lad os overveje hver enkelt mulighed mere detaljeret.

Særligt udstyr

Hvis du straks foretager en reservation, hvis arbejdsmængden er lille, og du kun udfører dem én gang, så er der ingen grund til at købe et elværktøj - det koster meget, derfor vil du pådrage dig unødige omkostninger. Men hvis du konstant beskæftiger sig med plastering af vægge og lofter, kan du ikke undvære specialudstyr.

Der er en anden god mulighed - hvis du ikke ønsker at arbejde på overfladen selv, så kan du leje en sander. Lej omkostningerne lidt, men du forenkler dit job og reducerer den tid det er gjort. Det vigtigste er, at der i dit område bør være et selskab, der leverer sådanne tjenester.

Med hensyn til udstyrsoptioner kan vi skelne mellem to hovedtyper:

 • Pneumatiske indstillinger;
 • Elektriske slibemaskiner.

Vi vil håndtere hver art separat og begynde med pneumatiske enheder.

Deres hovedtræk er:

 • Den mest overkommelige løsning - kompakte excentriske slibemaskiner. De er en anordning med en blødsål, hvor der er en velcro til fastgørelse af slibeskiver. Udstyret har en lille størrelse og vægt, det er nemt at bruge. Af minerne kan du fremhæve det faktum, at arbejde på loftet ikke er meget praktisk - du skal hele tiden stå med dine hænder op;
 • Speciel maskine til udjævning af kittelag. Professionelle bygherrer kalder det en "giraf" til et langt håndtag, med hvilket slibende lofter og vægge kan gøres stående på gulvet. Dette er en bekvem løsning, som giver mulighed for støvfjernelse fra rummet, og selve enheden vejer meget lidt;
 • Udstyret arbejder på trykluft, og dette kan betragtes som både en fordel og en ulempe. Fordelen er, at værktøjet er meget let og let at bruge, og minus er behovet for at bruge en kraftig kompressor, som vejer meget og skaber meget støj. Derfor kan sådanne muligheder kun findes blandt fagfolk.

Elektriske slibemaskiner til vægge og lofter er af fire typer:

 1. Bæltemaskiner - de er meget kraftige og kraftfulde. Hovedværktøjet - båndet, som sættes på rullerne. Det roterer med høj hastighed i en retning, så det er ret vanskeligt at styre slibeprocessen, hvilket udstyr er velegnet til at behandle startlaget, men for at færdiggøre raffinement er det bedre at vælge noget andet;
 1. Vibrerende overfladeslibemaskiner virker ved at vibrere sålen, hvorpå sandpapir eller maske er fastgjort. Sålen kan have en rektangulær form (perfekt til flad overflade) eller trekantet (med hjælp, hjørner og anlæg behandles). Når du vælger det, er det bedre at finde en mulighed, hvor det er muligt at ændre sålen, så du kan udføre forskellige typer arbejde.
 1. Ekscentriske sanders kendetegnes ved, at disken roterer i en cirkel med små forskydninger, hvorfor kvaliteten og effektiviteten af ​​arbejdet mærkbart øges. Emery cirkler fastgøres med velcro, og håndtagene har et ergonomisk design for at forenkle arbejdet. Muligheden er perfekt til både finish og hård slibning af loftet.
 1. Særlige maskiner med en barbell og håndtag udvidelse (giraffe) på et elektrisk drev er mere mobile og skaber mindre støj end pneumatiske modstykker. Men de er meget sværere og koster fra 20.000 rubler. Denne mulighed vælges af efterbehandlere, som arbejder i lejligheder og huse og ikke ønsker at bære en kompressor med dem. Fremragende løsning med god ydeevne og høj kvalitet arbejde.

Følgende fordele er iboende i elværktøjet:

 • Høj mobilitet - der er et elektrisk netværk i hvert værelse, så der er ingen problemer med forbindelsen. Men lager med en forlængerledning gør ikke ondt;
 • God ydeevne - arbejdet tager flere gange mindre tid, og kvaliteten er ret høj;
 • Tilgængelighed snap - for hver option solgte deres slibende elementer. Du skal blot navngive mærket og typen af ​​udstyr, og du vil blive tilbudt alt hvad du behøver for arbejde.

Håndværktøj

Denne mulighed bruges meget oftere, da den har en række fordele:

 • Meget lille pris - prisen starter fra 100 rubler, så alle har råd til en sådan enhed;
 • Brugervenlighed. Overholde hvordan man udfører arbejde, enklere end simpelt, herunder vi undersøger arbejdsgangen, og du vil se det selv;
 • Tilgængelighed snap. På stængerne kan du bruge både papir og et specielt slibemiddel af forskellige kornstørrelser. Alle funktioner i hver af mulighederne er beskrevet nedenfor;
 • Højkvalitets arbejde. Mange håndværkere arbejder præcist med hånden, selvom det er langsomt, men du kan opnå perfekt glathed i loftet.

Til salg kan du finde flere muligheder for værktøjet:

 • Den klassiske version med håndtag og håndklip på siderne. Et simpelt design, der anvendes i årtier. Håndtaget er behageligt at holde, så du kan arbejde med stort pres. Den største ulempe er ikke en meget hurtig sandpapirudskiftningsproces: Du skal skrue vingemøtrikkerne forsigtigt ind i et nyt stykke, juster trykpladerne inden du sætter dem fast.
 • Slibeblok med automatisk fastgørelse af slibemidlet. En mere moderne løsning, hvor processen med udskiftning af papir eller net er stærkt forenklet. Når du arbejder med et værktøj, skal du holde det ved indsnittene på siderne, nogle kan ikke lide det meget, men i det hele taget er enheden praktisk og praktisk;

Tip! Kontroller altid klemmernes ydeevne. Ofte fungerer de ikke godt selv på en ny enhed, især hvis det er billigt. Åbn og luk systemet på hver side for at sikre, at alt er fint.

 • Graters til slibning med holderen under teleskophåndtaget. Meget bekvem løsning til lofter, der giver mulighed for at behandle et meget større område fra et sted. Du kan endda arbejde fra gulvet, hvis håndtagets længde er velegnet, og du ser overfladen godt. Ofte bruger sådanne konstruktioner praktiske automatiske låse, som i varianten ovenfor. Med hensyn til håndtaget sælges det på samme sted som gnisten;
 • Særlige slibesvampe er rektangulære elementer med en skrå kant. Med deres hjælp kan du perfekt justere vinklerne, der er umulige at nå med en regelmæssig flyde. De bruges som et ekstra element for bedre arbejdsindsats. Sådanne elementer er også hensigtsmæssige til at rense krydset af lysekroner og andre komplekse områder;

Med hensyn til slibematerialet, så på graters og barer, kan du bruge to hovedmuligheder:

 • Slibemiddel, der forårsagede fine partikler. Denne mulighed er god, fordi det ikke er så meget tilstoppet med støv og partikler af kitt. Men som øvelsen viser, går gitteret meget hurtigere end sandpapir, og til en pris er det højere. Mange foretrækker det, fordi det er nødvendigt at rense stangen mindre, og det er nemt at gøre det - man bør kun slå værktøjet let;
 • Sandpapir er tilgængelig i ruller, hvilket er meget praktisk, fordi du kan købe mindst en meter, mindst ti, det hele afhænger af behovet. Denne mulighed er anderledes billig, men hurtigere tilstoppet med kittet, på grund af hvad du regelmæssigt skal ændre det slidte element til en ny. Generelt, hvis du har erhvervet højkvalitets sandpapir, vil det ikke blive hamret meget hurtigt. Derfor, hvis der er et valg, så tag den billigste.

Og endnu en vigtig note - Slibevægge og lofter dækket med et kit er lavet med et slibemiddel eller papir med kornstørrelse på P120-P150. Hvis du behandler det første lag, og der er betydelige uregelmæssigheder på det, kan du bruge indstillingen P100.

Og hvis du har brug for at bringe flyet til det ideelle, og det er ret fladt i starten, så brug P180-P220 slibemiddelet.

Hvordan man arbejder

Vi vil analysere den enkleste og mest almindelige løsning ved brug af håndværktøj og sandpapir P150.

Slibning af loftet er som følger:

Hvordan sandge væggene efter kitt?

Uanset hvilke bestræbelser du gør, vil du ikke lykkes i at opnå ideelt glatte og glatte overflader, når du har brugt kittet. Under alle omstændigheder vil væggene vise spor af en spatel, ujævne overgange, støder eller grober og andre fejl.

Hvordan sandge væggene efter kitt?

For at undgå en sådan situation udføres slibning af væggene, som vi vil diskutere mere detaljeret i artiklen.

Hvad kan være skinnede vægge?

Det er vigtigt at bruge en maske under slibevægge for at beskytte åndedrætsorganerne.

Først og fremmest skal du erhverve de nødvendige enheder.

Til slibning har du brug for:

 • Forskellige typer af slibemaske eller slibesand af forskellige korn;
 • slibestang;
 • slibende svamp;
 • trappe;
 • yderligere belysning;
 • spatel med et lille arbejdsblad
 • personlige værnemidler.

Erfarne efterbehandlere anbefaler at rengøre væggene:

 • efter at sætte kittet;
 • før maling ansøgning;
 • før du indsætter tapet.

Men der er andre tilfælde, hvor det er umuligt at undvære slibning.

Slibeflader er ikke særlig vanskelige, men en meget lang proces, hvorved der dannes meget støv.

Slibning er brugt sandpapir eller et specielt slibemiddel. Det du vælger afhænger af dine præferencer og ønsker.

Fordelen ved slibemassen er dens perforerede struktur, som alt støvet nemt kan passere gennem hullerne, og banen bliver ikke hurtigt tilstoppet. Udskiftning af masken udføres efter slid, som umiddelbart ses af eksterne tegn. Som følge af slitage kan masken rive og udfører ikke en korrekt indstillet opgave.

Ofte sælges et sådant maske i stykker, hvis størrelse kan vælges alt efter stangens størrelse. Til arbejde behøver du kun at installere lærredet på træet og begynde omdannelsen af ​​væggene.

Skinner selve huset på vægge

Vær opmærksom på, at stængerne kan variere meget i størrelse fra hinanden, så når du køber et net, måles målene på træet præcist.

Slibemaske har en ulempe - den høje pris i forhold til sandpapir. Men minus sandpapir - hurtig slid, hvorfor lærredet kræver konstant udskiftning.

Sandpapir solgt i helt forskellige variationer:

 • færdig lærred;
 • lille rulle;
 • sår i en stor rulle.

Hvis du vil købe et lærred i et kast, skal du straks bestemme, hvordan du skal klippe det, så der ikke er for meget spild tilbage. Selvfølgelig kan du lette opgaven for dig selv og købe færdige stykker, men deres omkostninger er meget mere end et ikke-skåret lærred.

Et andet særpræg ved sandpapiret er kornet, som er angivet med nummerpladen. Dette forårsager mange vanskeligheder og spørgsmål til begyndere, der ikke korrekt vælger det rigtige korn.

Bemærk, at jo højere båndnummeret jo større kornet og dermed omvendt. Sandpapir med et stort korn er præsenteret i kategorien fra 20Р til 220Р, og til små korn - fra 240Р til 2500.

Sandpapirfunktionerne er vist i tabellen nedenfor.

Det er nødvendigt at sandge væggene efter anbringelse i to trin:

 1. den første slibning udføres med en grovkornstape;
 2. den anden er fint papir.

Oftest, til reparationer i lejligheder, anvendes huden fra P80 til P280, og til særligt fint arbejde, fra 320 til 360P.

Når væggen slibes med startkittet, er det nødvendigt at polere det med groft sandpapir, hvis rækkevidde varierer fra 80 til 180P.

Men bemærk at dette er et meget grovkornet materiale, og hvis du planlægger at male væggene i fremtiden, kan du ikke bruge sådan sandpapir.

Hvilken teknologi bruges til slibning?

Selvslibende vægge efter kitt

Før du begynder at slibe væggene, skal du kontrollere finishen for beredskab (for at sikre, at den tørres ud ordentligt). For at gøre arbejdet var behageligt, og resultatet var positivt, få nok belysning. Stråler bør ikke forvrænges og skygge en skygge, den behandlede del af væggen skal belyst fra alle sider.

Glem ikke om personlig beskyttelse, som vil beskytte dine øjne og åndedrætsorganer mod støv, tro det, der vil være meget af det.

Hvis store fremspring er synlige på væggene, fjern dem med en lille spatel, men sørg for, at den er ren. Derefter lægges groft papir på baren og begynder at skure væggene fra toppen, på vej mod højre side. Sådanne handlinger hjælper ikke med at svigte og behandle overfladen i små områder uden at savne en enkelt centimeter af væggen.

Hvis du aldrig har været involveret i slibevægge og er bange for ikke at forveksle med hudens korn, skal du prøve det valgte slibemiddel på en lille del af væggen på et aflukket sted. Hvis ridser dannes på væggen under test, er dit valg forkert, så udskift straks huden med et finere korn.

Endnu engang vil jeg nævne, at det grove sandpapir er egnet til at forberede vægge før tapetning, men efterfølgende maling af væggene tillader ikke tilstedeværelsen af ​​selv de mindste fejl, som efter påføring af malingen bliver mere udtalt.

Under slibningen skal du forsøge ikke at udøve for meget pres, når du trykker på baren, og sand ikke overfladen på ét sted i meget lang tid. Efter nogle få runde handlinger skal du kontrollere resultatet og gå til det næste fragment af væggen.

Hvis du ved slibning efter primærpolering finder betydelige grober på overfladen, springer over disse områder og behandler dem senere med en kittemasse.

Når hovedvæggen af ​​væggene bliver jordet, er det muligt at flytte ind i vanskeligere at nå dele - i hjørner. For at behandle hjørner må du ikke bruge en slibeblok, som kun forkæler laget af kitt. Til et så omhyggeligt og delikat arbejde er det bedst at anvende svampe til slibning, som har en skrå vinkel. Hvis en sådan enhed du ikke havde, skal du bruge det samme finkornet sandpapir, foldes det i halvdelen.

Hvordan sænker loftet?

Skind loft med egne hænder

Ved reparation af et værelse kræver loftet ikke mindre opmærksomhed end væggens overflade, fordi alle mangler på det vil tiltrække opmærksomhed ikke kun fra ejeren, men også fra gæsterne.

At udføre slibning af loftet er ikke anderledes end slibning af væggene. Den eneste advarsel er, at arbejdet på loftet er meget sværere at udføre. Derfor skal du få en slibemaskine, inden du begynder at slibe dette område.

Hvis en sådan mirakelmaskine anvendes, sætter de et gitter under det fra nr. 60 til nr. 80 for en grov stripping eller et gitter med nummer 100 til færdiggørelse af værker.

For nemt at komme til det ønskede overfladeområde skal du bruge en stige eller stilladser, men hvis du har en bil med en særlig stang, kan du sænke loftet direkte fra gulvet.

Slibning af overfladen udføres i cirkulære bevægelser, indtil overfladen opnår en perfekt glat tekstur. Indledningsvis lindrer slipning overfladen af ​​større skader, hvorefter resterende affald og støv fjernes, og overfladen undersøges for tilstedeværelsen af ​​mindre defekter.

Når arbejdet var til ende, kan du dække væggene med en finish. Efter massen er helt tør, udføres den endelige slibning med et fintkornet sandpapir. Arbejdsteknikken er identisk, som beskrevet ovenfor, den eneste advarsel - bevægelsen skal ikke være så fejende, men pæn.

Når alle overflader slibes, er det nødvendigt at fjerne støvrester, så at væggene skal jordes. Det er jordens anvendelse, der vil forøge underlaget for underlaget med efterfølgende efterbehandling.

Når man beslutter hvilke materialer der skal sandes over overfladen, og med hvilken teknologi er det ikke kun nødvendigt at tage højde for råd fra de mere erfarne dekoratører, men stadig at teste deres styrke på en lille del af væggen. Selvom i dag kan du se en masse video lektioner på netværket, men de vil ikke erstatte oplevelsen af ​​at arbejde med en slibemaskine eller andre slibemidler, som du har brug for at føle med dine egne hænder.

Sådan sættes væggene og loftet efter kittet - vælg slibende

Nødvendige værktøjer og materialer

Ligegyldigt hvor hårdt du prøver, er det umuligt at få helt glatte vægge, efter at de er anbragt. Under alle omstændigheder forbliver spor af en spatel, uregelmæssigheder ved overgang af de behandlede områder, bump, nedtrykninger og andre defekter på overfladen. Derfor er det nødvendigt at producere slibevægge. Vi vil forstå, hvad der skal sandes væggene efter puttying.

Hvordan sandge væggene efter kitt?

Det første skridt er at få de rigtige værktøjer og forbrugsvarer. Du skal bruge:

 • Flere sorter af slibemiddel eller sandpapir.
 • Slibestråle.
 • Slibesvamp (bruges til vanskelige steder).
 • Trappestige.
 • God belysning: spotlight eller pendant lampe.
 • Lille konstruktion spatel.
 • Personligt beskyttelsesudstyr: åndedrætsværn, beskyttelsesbriller, hovedbeklædning.

Eksperter anbefaler slibning af væggene, efter at de er blevet kittede, før malingen af ​​overfladen eller før stikker tapet. Ofte udføres slibning med andre former for byggearbejde. Slibeprocessen er forholdsvis enkel, men ret arbejdskrævende og støvet. End at male vægge efter kitt? Til manuel slibning kan du bruge sandpapir eller et specielt slibemiddel. Valg af materiale afhænger af mesterens personlige præferencer.

 • Slibemiddel til kitt - dets fordel ligger i den perforerede struktur. Alt byggestøv passerer gennem hullerne, så det er ikke så svært at klæbe som almindeligt sandpapir under arbejdet. Du skal ændre masken under slid, som kan bestemmes ud fra udseende: Hvis det begynder at gå i stykker, eller hvis du føler, at slibeprocessen ikke er så effektiv, skal den udskiftes. Som regel sælges slibekværnen på markedet i stykker, hvis dimensioner svarer til størrelsen af ​​søjlerne, så du skal bare installere den og komme på arbejde. Men husk at søjlerne også er forskellige, så når du køber et net, overveje denne faktor. Manglen på slibemiddel - en højere pris end sandpapir.
 • Sandpapir til kitt - dets største ulempe er, at det under arbejdet konstant tilstoppes med byggestøv, så det skal udskiftes meget oftere end gitteret. Du kan købe sandpapir på forskellige måder: med færdige stykker, små ruller eller store ruller. Hvis du beslutter dig for at stoppe på krøllepapir i ruller, så skal du beslutte, hvordan du vil skære det i forhold til barens størrelse for at få et minimum af affald. Selvfølgelig kan du købe allerede skåret stykker, men et sådant køb vil koste meget mere.

Derudover er sandpapiret der en sådan ting som grit, der betegnes med en nummereret mærkning. Valget af korn giver nogle vanskeligheder for uerfarne håndværkere. Jo større slibebåndets serienummer er, desto højere er kornet (antallet af korn pr. Kvadratcentimeter) og omvendt. For eksempel til grovkornet bånd i følgende område: fra P20 til P220, til finkornet sandpapir mærket fra P240 til P2500.

Slibning af væggene efter plastering udføres i to faser. Her skal man huske på, at den første slibning udføres ved hjælp af groft sandpapir og den endelige slibning - finkornet. For at udføre reparationer i en lejlighed, overvejende brug et sandpapir med grit P80 - P280. Ikke så ofte (til "smykker" behandling) mindre slibemidler kan bruges - Р320 - Р360. Efter at overfladen af ​​væggen er blevet behandlet med startpakke, anbefales det at polere det med en grov P100 - P180 snit. Nogle gange anvendes sandpapir med mærkning P80 til forbehandling, men det er for groft materiale, og det er f.eks. Ikke egnet til maling. Efter bearbejdning af væggene med en færdigspaltning, er overfladen malet med et fintkornet sandpapir P220 - P280.

Hvordan sandes vægge efter plastering?

Før du sliber væggene efter tømning, skal du sørge for, at efterbehandlinglaget er helt tørt og klar til forarbejdning. Pas på god belysning på forhånd - det er nødvendigt, at lyset på det behandlede område falder i en vinkel og kun på den ene side. Glem ikke at tage sig af personlig sikkerhed, brug altid briller, en hat og en åndedrætsværn. Der vil være meget støv!

Store fremspring kan fjernes eller trimmes med en lille, ren trowel. Derefter fastgøres et groft sandpapir på slibestangen. Det er altid nødvendigt at sænke væggen i retning fra top til bund og fra venstre mod højre, mens hele overfladen ikke behandles på en gang, men i små sektioner.

Hvis du aldrig har lavet slibevægge før og ikke er sikker på, om du har valgt det rigtige slibekorn, skal du først træne i et lille område et eller andet sted i hjørnet. Efter en kort slibning skal du kontrollere resultatet - hvis du finder ridser på overfladen, er det bedre at udskifte det med et slibemiddel med et mindre korn.

Det er stadig tilladt at anvende grovkornet sandpapir til klæbende tapet, men det er ikke længere egnet til maling af vægge, da der ikke kan tillades mindre defekter - de vil manifestere sig meget lyst efter maling.

Ved indlæg er det umuligt at trykke for hårdt på baren med sandpapir, selvom der selvfølgelig stadig skal gøres en indsats. Det anbefales ikke at udføre slibning på et sted for længe for ikke at overdrive det: slibet, undersøgt overfladen for ujævnheder, flyttet til næste afsnit. Hvis der findes store hulrum i løbet af den primære poleringsproces, er det bedre at springe dem over og behandle dem senere med et kit.

Efter slibning af vægens hovedoverflade skal du fortsætte til behandling af hjørner og andre vanskelige steder. I dette tilfælde kan brugen af ​​en slibestang kun skade spartellaget. Derfor er det bedst at bruge slibesvampe, der har vinklede hjørner. I mangel af dette materiale kan hjørnerne slibes med et ark fint bølget papir bøjet i halvdelen.

Hvordan at male loftet efter kitt?

Loftet tiltrækker ikke mindre opmærksomhed end væggene, og enhver fejl på overfladen bliver tydelig. Teknologien til slibning af denne overflade er ikke forskellig fra slibevægge, bortset fra at det er meget sværere at arbejde på loftet. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man sander loftet efter kitt, det er bedre at forstå, at have i arsenalen af ​​slibemaskiner.

Et maske sættes på kværnen til polering af kittet nr. 60-80, hvis der udføres grov rensning; Gitter nr. 100, hvis færdiggørelse polering udføres. For at komme til overfladen skal du bruge en stige. Hvis du bruger en maskine med en speciel stang, udføres overfladebehandling direkte fra gulvet. Overflade slibning udføres i cirkulære bevægelser for at give den en perfekt glat tilstand.

Primær poleringstæt gør det muligt at fjerne store fejl. Efter færdiggørelsen skal du fjerne bygningsrester, snavs, støv og tjek overfladen for revner og mindre fejl, og så kan du påføre et lag af efterbehandlingstætning. Når overfladen er tør, kan du fortsætte til den endelige slibning med et fint kornet slibemiddel. Teknologien forbliver den samme som beskrevet ovenfor, men i dette tilfælde skal alle bevægelser være mindre feje og mere præcise.

Sandpapir til kitt - hvordan, uden erfaring, perfekt justere overfladen

På billedet: Slibning giver dig mulighed for at bringe overfladen til det ideelle

I denne anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvordan man korrekt udfører arbejde med forberedelse af loft og vægge til maling. Hvis du tror, ​​at når du er færdig, er det vigtigste at anvende et kit helt, så tager du fejl. Fejl på overfladen kan meget let fjernes ved slibning, og hvordan man udfører det kvalitativt, læses nedenfor.

Loftet er sværere for huden, men hvis det ønskes, kan dette arbejde gøres uden problemer.

Hvis alt er gjort godt, så vil overfladen også uden at male, se godt ud

Workflow Beskrivelse

Vi vil overveje en manuel arbejdsmetode. Denne mulighed er bedst egnet til begyndere, da det er svært at forkæle finishen, når man arbejder manuelt. En anden fordel ved denne metode er det ideelle resultat, som er umuligt at opnå ved brug af elværktøjer.

Elværktøj kræver visse håndteringsevner.

Trin 1 - Indsamling af de nødvendige værktøjer og materialer

Slibning af væggene efter spaltning udføres ved hjælp af et standard sæt værktøjer. Alle sælges i hardwareforretninger og koster lidt, hvilket gør slibeprocessen mere tilgængelig.

Til arbejde vil vi bruge følgende:

 • Slibemaskinen (også kaldet håndskinner) kan udføres i to versioner. Den første mulighed er et klassisk design med håndtag og metalklip, den anden er i form af en bar med indskæringer til fingrene i den øvre del og halvautomatiske klip. Bredden varierer fra 85 til 105 mm, længde fra 165 til 230 mm, prisen varierer fra 170 til 300 rubler;

Det ligner den enkleste enhed

Mere moderne version med halvautomatisk slibeklemme

 • Til præcis svingning anvendes en speciel slibende svamp med en skrå ende. Brug muligheder med kornstørrelse på ikke mere end P120. Omkostningerne er omkring 80 rubler;

Denne svamp giver dig mulighed for nemt at håndtere hjørnerne.

 • Sandpapir eller slibemiddel. Alle aspekter af valget af korn, jeg vil beskrive i detaljer nedenfor
 • Floodlight eller bærer med en pære. Behovet ikke kun for generel belysning, men også for at kontrollere arbejdsprocessen;

Lampen skal være mobil

 • Stepladder eller bord, hvorfra du vil nå alle udjævningsflader;
 • Spatel kittet, med det vil blive afskåret alle strømmen af ​​opløsningen for at forenkle slibningen;
 • Sanding kit er en meget støv proces. For at arbejde, sørg for at opbevare med et åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og en hætte. Og det er bedre at sætte på en særlig beskyttende overalls, så man ikke forkæler alt tøj.

Disse to elementer er nødvendige, resten er valgfri.

Lad os nu finde ud af, hvad skindpapirkande til maling. Teknologien indebærer brugen af ​​flere varianter af slibemiddel. Alle nødvendige oplysninger fremgår af tabellen.

Slibemaske fås i stykker til en specifik riflestørrelse

Sandpapir sælges af måleren, du skal bare rive et stykke af den rigtige størrelse, inden du bruger den

Endelig vil vi beskæftige os med et andet fælles spørgsmål: Hvilken er bedre - mesh eller sandpapir? Gitteret er godt, fordi det er meget mindre tilstoppet med støv under drift, og på grund af dette varer det længere. Og papiret er godt, fordi det sælges overalt og koster mærkbart mindre end nettet.

Køb ikke sandpapir på stofbasis, det er spild af penge. Alligevel slibes sandpapiret meget hurtigt, og bundens styrke er ubrugelig, billigt papir er nok.

Trin 2 - Primær Overflade Slibning

Ved tilberedning af vægge og lofter til maling er de sat i mindst to gange, og mellem disse trin er det ønskeligt at male overfladen.

Vi vil forstå, hvordan man sander kittet på dette stadium:

 • Arbejdet kan kun begynde, efter at overfladen er helt tør. Det er meget nemt at bestemme: der skal ikke være våde pletter på væggen, kittet skal have en ensartet farve over hele området;
 • Før slipning af overfladen er det nødvendigt at fjerne alle større defekter fra den. En spatel tages og de omhyggeligt skæres af alle pletterne fra spatelen, knuder i hjørner og anlæg mv. Værktøjet er placeret vinkelret på overfladen, presset med moderat indsats og udføres på steder, hvor det er nødvendigt at afskære overskuddet;

Pre-leveling forenkler yderligere arbejde.

 • Hvis du færdiggør gipsplader, men i første fase er det nødvendigt at male sammensætningen på materialets ledd. Arbejdet er forenklet, fordi overfladen af ​​slibning er meget mindre;
 • Slibematerialet er fikseret således: Hvis du har papir, er den ene ende bøjet, så den kommer på klipset, måles længden og skæres af. Derefter skal du indsætte materialet under klemmen og fastgør det sikkert. Hvis du har et net, behøver du ikke skære noget, reparere det straks;

Fastgørelse er en simpel proces.

Hvis du, som i billedet ovenfor, sandpapir eller mesh større end stangen - skal du ikke bekymre dig. Sikre det, justere på den ene kant. Når slibemiddelet slettes, skal du blot flytte papiret til den anden kant, og du kan bruge det helt.

 • Start arbejde er bedre fra toppen af ​​væggen, hvis du har et loft, så fra enhver vinkel. Når du arbejder, skal du trykke på stangen med moderat kraft og flytte den i en cirkelbevægelse. Tag et stykke på omkring 1 kvadratmeter, placer belysningen, så den falder godt på overfladen, der skal behandles

Det er bedst at behandle overfladen i en cirkulær bevægelse.

 • Hvis der behandles gipsvæg, skal du gennemgå alle de fyldte områder. Gnid ikke overfladen uden at afslutte, for ikke at beskadige papirlaget

På gipsplader er kun de steder, der har et kit, poleret.

 • Efter at have behandlet området, bringe lyset tættere på flyet for at kontrollere resultatet. Lyset vil vise alle fejl i deres nærvær, men mindre defekter er tilladt, fordi dette kun er det første lag af finish;
 • Sidst men ikke mindst bliver hjørnerne raffineret. Der tages en slibende svamp, hvormed et ekstra lag af kitt fjernes forsigtigt. Vinklen behandles først fra den ene side til bunden, og derefter fra den anden side behøver du ikke at forsøge at køre to ansigter på én gang;

En sådan stang forenkler arbejdsprocessen meget.

 • Når slibningen er færdig, skal væggene tørres af med en fugtig klud for at fjerne støv. Dette vil give dig mulighed for at se alle mærkbare fejl i deres tilstedeværelse og straks fjerne dem. Derefter anbringes kittet.

Trin 3 - Final Alignment

Når du har tørret finishlaget, kan du gå videre til den sidste fase af arbejdet med at udjævne overfladen. Instruktioner om, hvordan man sander væggene efter tømning til perfekt stand, ser sådan ud:

Arbejdsgangen er enkel, men kræver nøje overholdelse af hver anbefaling.

 • Først skal du gå med en spatel og afskære alle synlige strømme og skilsmisse. Hold trowel niveauet, så dets vinkel ikke beskadiger overfladen;
 • Ved arbejde med egne hænder er det vigtigt at vælge det optimale slibekorn. For at gøre dette skal du prøve at behandle små områder med 2-3 typer sandpapir eller mesh. Sammenlign derefter resultaterne og vælg den mulighed, der passer dig i kvalitet;
 • Denne gang er kvalitetskravene meget højere. Derfor skal lyskilden placeres tæt på overfladen og arbejde med konstant processtyring. Mange herrer holder konstant en lampe eller lommelygte i deres hænder for at styre behandlingen af ​​hver sektion;

Lampen skal placeres så tæt på overfladen som muligt.

Når overfladen er godt oplyst, er det meget lettere for dig at arbejde.

 • Yderligere hjørner og andre vanskelige steder behandles. Nogle gange skal man arbejde på overflader med begrænset adgang, hvor der ikke er plads til en bar. I dette tilfælde kan du blot tage et stykke sandpapir, pakke det på fingeren og behandle overfladen;

Svære områder behandles manuelt

 • Efter at hovedarbejdet er afsluttet, er det nødvendigt at børste eller besætte alle overfladerne for nøje at kontrollere overfladen. Hvis der er fejl, kan de straks rettes. I tilstedeværelsen af ​​store ridser og anden skade kan nogle områder desuden anbringes og derefter justere dem til det ideelle;

Hvis du regnede med, hvordan du putter sandpapir og følger alle anbefalingerne, vil resultatet være så godt som muligt

 • Til en glat overflade var stærkere og mere modstandsdygtig over for skader, den skal primeres. Men det vil være en skam, hvis du har brugt så meget arbejde ved uheld at beskadige væggen.

Putty gør overfladen meget stærkere

konklusion

Hvis du følger alle anbefalinger om valg af materialer og arbejdsorganisation, så kan du nemt klare nivelleringen af ​​kittet. Videoen i denne artikel vil tjene som et godt supplement til anmeldelsen og vil bidrage til at forstå emnet endnu bedre. Alle spørgsmål, kommentarer og præciseringer kan du skrive i kommentarerne nedenfor, vi vil analysere dem sammen.

Slibning af loftet efter tømning

Sendt 06/23/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Uanset hvilken spackling blanding, som poleret loftet, vil overfladen ikke være i stand til at niveau helt. Der forbliver alle slags stød, uregelmæssigheder, som er resultatet af at arbejde med en spatel. Spørgsmålet opstår - hvordan man tørrer tømmeret i loftet og hvilket sandpapir der skal sænke loftet til maleri. Efter en dag eller to er det sædvanligt at male overfladerne. Fortsæt derefter til primeren.

Materialer og værktøjer

Sørg for at forberede de nødvendige værktøjer:

 • Special bar
 • Sandpapir eller slibemiddel
 • Slibesvamp
 • ophøjelse
 • Belysningsarmatur
 • spatel
 • Øjenværn beskyttelsesbriller
 • respirator

Det er også ønskeligt at lukke håret med en hat.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/shlifovka-pozvolyaet-vyrovnyat-mesto-remonta-do-osnovnoy-ploskos- 600x408.jpg "alt =" loft som skjuler efter kit støv "width =" 600 "height =" 408 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/ 06 / shlifovka-pozvolyaet-vyrovnyat-mesto-Remonta-do-osnovnoy-ploskos-600x408.jpg 600 W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/shlifovka-pozvolyaet-vyrovnyat-mesto-remonta -do-osnovnoy-ploskos-600x408-300x204.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Om slibemiddel og sandpapir

Gode ​​resultater opnås ved brug af en speciel slibemaskine, men er ofte begrænset til den manuelle metode. Til den anden metode, hvis du ønsker at fordybe loftet efter kittet, resorter fagfolk oftest, fordi det er den nemmeste mulighed for at fjerne grovhed i områder, der er vanskelige at få adgang til. Valget til maskinpoleringsmetoden er logisk, hvis du skal behandle et stort område. Men selv efter et sådant arbejde kan det være nødvendigt at manuelt behandle det - alligevel, når der kontrolleres, registreres bump i forskellige størrelser.

Før du køber materialet, skal du overveje overfladen. Så vil du forstå, hvordan man skal male loftet efter kitt uden afbrydelser. Hvis det virker kompliceret og ujævnt, vil det store masket net have brug for mere.

Lad os se, hvad du kan sænke loftet til maleri.

Slibemiddel

Slibenet - et materiale med mange fordele. Støv tilstopper ikke de celler, som det består af, lige så meget som sandpapir. Fjernet kittet går igennem det. Hvis det er slidt, er det let at forstå i udseende, og så er det bedre at bare erstatte det. Slibemaske er vandafvisende.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/Kak-pokrasit-stenyi-v-kvartire-samomu-8.jpg " alt = "hvordan man overskrive gips på loftet" width = "664" height = "636" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/Kak-pokrasit- stenyi-v-kvartire-samomu-8.jpg 664w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/Kak-pokrasit-stenyi-v-kvartire-samomu-8-300x287.jpg 300W " størrelser = "(maxbredde: 664px) 100vw, 664px" />

Detailnet sælges i størrelser under baren. Det er bedre at vælge materialer, der matcher i størrelse. Baren skal være mindre end gitteret. Bøjede kanter fastgøres ved hjælp af negle. Også i butikkerne sælger en særlig indehaver.

Slibemaske fås i flere burstørrelser. Ved arbejde med en normal overflade er to slags nok.

Den største ulempe ved slibemasken er dens høje omkostninger.

sandpapir

Sandpapir er anderledes, fordi overfladen er fyldt med støv hurtigere. Det skal udskiftes oftere. Men prisen på materialet er betydeligt mindre. Det er også lettere med sandpapir end at male hjørner.

Hvis du vælger, hvad sandpapir der skal sættes i loftet, skal du fokusere på kornstørrelsen - denne indikator vil fortælle dig, hvilken type arbejde der kan gøres. Forstå mærkning. I vores land er der en særlig GOST, FEPA og ISO 6344 standarder, der anvendes i udlandet, gælder også. Graden af ​​"korn" er angivet med et tal. Jo større slibemiddelet er, desto mindre angives det.

Du kan spare penge ved at vælge rullepapir - forbruget af materialet er ikke lille, og sandpapiret, der er skåret under sandpapirbaren, er dyrere (selvom prisen er den sparede tid, som du ikke behøver at bruge til at skære papiret).

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/90bf4b42-1f5d-11e3-9bd7-902b345e1895_1b916bfe-198c-11e5-a063- 902b345e1895.png "alt =" hvordan at male loftet efter kit "width =" 601 "height =" 351 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/ 90bf4b42-1f5d-11e3-9bd7-902b345e1895_1b916bfe-198 C-11e5-a063-902b345e1895.png 601w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/90bf4b42-1f5d-11e3-9bd7-902b345e1895_1b916bfe-198c -11e5-a063-902b345e1895-300x175.png 300W "størrelser =" (max-width: 601px) 100vw, 601px "/>

Sandpapir er opdelt i kategorier:

 • sandpapir størrelse, grit
 • anvendelsesområde
 • udgivelsesformular

På en kvadrat tomme af papirpapir er der en vis mængde slibende partikler. De siger antallet af sandpapir. Ifølge denne indikator er materialet opdelt i flere kategorier:

 • grovkornet

Sandpapir, rengøring af overfladen af ​​gamle belægninger (lak, maling) og spor af indledende behandling. Den består af grove slibemidler, store fraktioner, og efter at have fjernet toplaget på materialet er der riller og ridser. Yderligere behandling er påkrævet. Med dette materiale er overfladen godt slibet, men det er meget svært at opnå en endelig fladhed. Med sin hjælp er den første slibning lavet. Nummer 12-80.

 • Mellemkornet

Flerlagsbehandling bliver glattere, bedre. Overfladen kan glattes og udglattes, men spor vil stadig forblive. Nummer 80-160.

 • finkornet

Det er nødvendigt at fjerne fejl fra tidligere polering, når overfladen skal være forberedt til endelig forarbejdning (for eksempel inden påføring af maling). En passende mulighed er nul. Nummer 160-4000.

Hvert materiale har forskelle, men arbejdsordenen for dem er det samme. Når man beslutter, hvilken hud der skal sænke loftet før maling, er det vigtigt at huske at de først bruger skindene med de hårdeste partikler. Så gå til brug af papir med et mindre slibemiddel, og i den sidste fase er poleret.

Sådan rengøres loftet efter kitt: processen med slibning

Så hvordan man sænker loftet efter tømning? I det første trin beregner du, hvor meget sandpapir eller mesh der skal bruges. De bliver tilstoppet hurtigt nok, og de skal ofte opdateres.

I anden etape skal du direkte sænke loftet før malingen. Glatte bevægelser, med et lille tryk, begynder at male overfladen af ​​loftet. Det er vigtigt at skelne mellem det allerede polerede område - det er ikke nødvendigt at behandle det endnu en gang.

Hvis et stort hulrum er fundet, kan du springe over det. Efter behandling af hele loftet, gå tilbage og genbehandle det, og når det tørrer, skal det poleres individuelt.

Efter at have gned hele overfladen med et grovkornet slibemiddel, gentager vi alt ved hjælp af fintkornet sandpapir. Hvis ridser forbliver, skal du vælge et mindre slibemiddel.

Slibning med en mølle

Meget praktisk slibemaskine. På kort tid behandles et stort område, og de høje omkostninger ved arbejde er begrundet i produktivitet.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/8982cfc9907e4d437ea55f17bf2ccd9ffc671010.jpg "alt =" overskrive nogle sandpapir gips på loftet "width = "640" højde = "428" content / uploads / 2017/06 / 8982cfc9907e4d437ea55f17bf2ccd9ffc671010-300x201.jpg 300w "størrelser =" (max bredde: 640 pixels) 100vw, 640 pixels "/>

Efter forarbejdning af kværnen skal du stadig arbejde med dine hænder i slutningen, men det kan du stoppe ved at finde ud af, hvordan du kan sænke loftet efter kitt. Og selv på en højde arbejder det ikke med en slibemaskine.

Der sættes et slibemiddel på maskinen (for at starte slibning - fra nr. 60 til nr. 80 til efterbehandling - nr. 100). Du skal også bruge en trinladder eller et bord. Vi behandler loftet i cirkulære bevægelser, der starter med de største fejl. På et sted forbliver vi ikke for længe, ​​på grund af dette kan der forekomme uregelmæssigheder. Fjern støv, reparer små fejl med en spatel og udfør færdiggørelsesmørtel med finkornet sandpapir.

Støvbeskyttelse

Hvis du er interesseret i at sande loftet efter kitt uden støv, så er svaret ingen måde, det vil stadig vises. Alle ting, der kan overføres, tages ud af rummet. Hvis der er noget tilbage - genstande er beskyttet med plastik eller papir.

Glem ikke om beskyttelse af åndedræt og syn. Brug også specielle briller samt åndedrætsværn. Brug en passende hovedbeklædning.

Sådan slår du loftet efter kitt - video:

Hvordan tømmer loftet?

Hver master overholder sin stil, når han udfører gulvbelægning med loftet. Der er en fælles teknologi til kittens loft.

Ifølge dette er der efter påføring af overfladen påført et startlag af kittet. Dette gøres med spatler.

Når et bestemt område af loftet er dækket med den første kugle af startkittet, er det dækket af en bred spatel eller en regel. I nogle tilfælde anvendes beacons for at lette driften.

Efter påføring af startkittet og dens tørring skal der påføres overfladebehandling. Det anbringes i et tyndt lag, og er det sidste stadium.

Hvordan justerer loftet kittet?

Putty er designet til at give overfladen en ideel planhed. På grund af dens elasticitet er det let at behandle overfladen.

Det eneste træk ved denne proces er konstant arbejde med hævede hænder, hvilket er meget vanskeligt at tolerere for mennesker, der ikke er vant til sådanne typer arbejde.

For at udligne loftet skal du:

 • Bestem den eksisterende tilstand af overfladeniveauet. Til dette kan du have brug for en tråd eller elastik. Den ene ende af den skal være fastgjort til midten af ​​rummet, og den anden skal holdes langs overfladen;
 • Når overfladens fladehed er tydelig, er det nødvendigt at bestemme udjævningsmetoden og hvilke materialer der skal anvendes;
 • Hvis mindre uregelmæssigheder, kan du blot rengøre overfladen af ​​den gamle kit i ustabile steder og tilbringe redecorating en prik, og derefter gå på overfladen efterbehandling kit;
 • Hvis loftet har betydelige mangler, der kræver fjernelse af det gamle lag, derefter anvende fuld tilpasning cyklus loft fyldstof (primer, anvende flere lag af udgangs fyldstof, påføring overfladebehandlingslaget niveauregulering).

Hvordan sænker loftet efter kittet?

Når alle trin, herunder direkte påføring af kit, udføres, skal det rengøres. Det nødvendige trin i bearbejdning af loftet, for at tilpasse det, er sandpapirbehandling (slibning af overfladen).

Til gennemførelse af denne proces kan anvendes som en manuel metode og mekanisk.

I den manuelle fremgangsmåde anvendes for nemheds skyld peretirka specialværktøj i form af et metal base med en plasthåndtag, på hvilken to klemmer er anbragt (opførelse stål rivejern).

Et nødpapir er anbragt på overfladen og fastgjort med klip. Processen med selvslibning udføres ved progressive cirkulære bevægelser. Det er vigtigt ikke at overdrive det, fordi du kan slette et stort lag, hvilket vil føre til dannelsen af ​​nye uregelmæssigheder.

Den mekaniske metode er brugen af ​​en speciel slibemaskine. På den er båndpapiret etableret. Så er det nok at udsætte kraften med regulatoren på kværnen, og du kan gå videre til slibningen.

Det er vigtigt ikke at stoppe på ét sted i lang tid, fordi det kan føre til uønskede konsekvenser - udseendet af uregelmæssigheder.

Hvilken vej er bedre at anvende, er det nødvendigt at bestemme i overensstemmelse med en bestemt sag. Hvis området er lille, kan du skifte hånden, og i store områder skal du bruge en mekanisk metode.

Hvordan man anbringer kitt til loftet?

Placering af lofter udføres for at jævne overfladen. Afhængig af metoden til anvendelse på loftet er der flere måder, der på en eller anden måde er bekvemme for hver mester individuelt.

En af de nemmeste og mest anvendte metoder er at anvende kitt på en bred trowel, og så på loftet. Spatel på overfladen af ​​loftet sæt strækker sig relativt ensartet lag.

Så dækket hele loftet af loftet. Hvis gipslaget er tykt, op til 3 cm, skal denne procedure udføres i lag. I nogle tilfælde anvendes forstærket mesh til at overbringe overfladestyrke.

Der er en anden måde at anvende kittet på - direkte på loftet. I dette tilfælde anbringes kittemassen ved hjælp af en smal spatel. Det bør ikke være flydende.

Det bør omrøres på en sådan måde, at der opnås en moderat grad af viskositet. Du kan straks anvende et fuldt lag og derefter udjævne applikationsområdet med en bred spatel.

Uanset metoden til at anvende kittet i loftet skal alt arbejde udføres i overensstemmelse med teknologien.

Nyttige råd om, hvordan man skal ordentligt og hvad der skal bruges til at vælge loftet.

Sådan primer loftet, alle detaljer her http://stroykadekor.ru/kak-gruntovat-potolok/

Mesterens tips om, hvordan man rengør loftet, se her.

Efter at have taget start, sættes lag af efterbehandling hårdt kittet. Den må ikke overstige 2 mm tykkelse.

Og også se videoen tutorial om hvordan man sætter loftet.

Gør sami.Reshili reparation kit og maling potolok.Sovetov nødvendig for sig selv, befandt sig mnogo.No hvorvidt kit loft? Reparationerne vi novichki.Hochetsya spare, og det viste sig smukt.

Selvfølgelig, hvis du ikke har nogen erhvervserfaring, vil kittens loft tage dig meget tid. Men hvis du har den nødvendige viden, kan du nemt gøre alt selv, mens du sparer penge. Sørg for at anvende primer, inden du sætter det i bund, og anbring efterbehandlingsmaterialet i flere lag.

Nå, uden erfaring, er det bedre ikke at begynde at putte dig selv, ikke mange mennesker får det rigtigt første gang. Her, fortæl mig, tak, har nogen brugt et universaltæt? Vi vil bare købe det for at sætte loftet i landet, det ser ud til at være billigt. Og det område vi har er femogtyve kvadrater, hvad synes du er bedre i en manuel en eller allerede mekanisk kit? Jeg håber virkelig på dit råd.

Universal - er det til udvendigt og indvendigt arbejde, hvilket er velegnet? Så for et landsted - det mest vil det være, især hvis det er om vinteren i sig selv, ikke opvarmet. I det, og kulde og fugt kan være.