Slibning af loftet: Hvordan man korrekt male sine egne hænder, video instruktion, foto

Slibning af loftet: Arbejdets egenskaber

Slibning af loft og vægge udføres som regel efter at de er blevet kittede. Dette arbejde er ret besværligt, og blandt andet når det ofte udføres, er det forbundet med sundhedsfarer for plasterer-maleren på grund af den store mængde støv. Men hvis du lige har besluttet at gøre færdiggørelsen i din lejlighed, skal du ikke være bange, det er nok at tage maksimale forholdsregler for at beskytte mod støv.

I denne artikel vil vi snakke om, hvordan man måler loftet med maksimal effektivitet og hastighed, og vi beskriver hvilke værktøjer og metoder der findes for dette.

Funktioner af slibevægge og lofter manuelt

Loftet og væggene skal poleres både efter starten og i slutningen af ​​efterbehandlingstætningen. Slibning af loftet anses for at være den mest problematiske samt rengøring af loftet fra hvidvaskning, da det tykke støv, der genereres i processen, flyver direkte på kværnen, sætter sig på hovedet og kommer i øjnene og luftveje i mangel af tilstrækkelig beskyttelse.

Støvbeskyttelse ved slibning af loftet

For at beskytte mod støv, når der slibes manuelt uden brug af støvsuger, er det nødvendigt at bruge åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

Desuden er det nødvendigt at anvende kittelaget så forsigtigt som muligt for at reducere mængden af ​​tid, der kræves til slibning af vægge og lofter.

Værktøj til håndslibning

Slibning af loftoverfladen med en speciel rist

Det enkleste middel til slibning af færdige overflader er en speciel rifler med et håndtag, som anbefales at blive brugt, når ikke meget store arealer skal jordes, da processen vil kræve stor tid og kræfter for at opnå et kvalitetsresultat.

Funktioner ved brug af en manuel slibestiver er som følger:

 • På trods af den yderste bekvemmelighed fungerede et solidt gitter med forsynede indskæringer til fingrene på håndtaget ikke meget godt med hensyn til bekvemmelighed.
 • Slibning af loftet vil være mere bekvemt, når du bruger en almindelig rist, med et slibetråd eller sandpapir, der er fastgjort til det, ved hjælp af specielle fastgørelsesdele.

Slibning med hånden med almindelig emery klud

 • At vælge mellem sandpapir og maske, sandpapir ser mere fortrinsvis ud, da slibemiddelet slides hurtigt ud og bliver ubrugeligt.
 • Emery på kludbasis er bedre end andre, fordi det er mere behageligt og holdbart.
 • Til overflader af forskellige typer bør du vælge sandpapir af forskellige kornstørrelser - nr. 60 til at starte gips og finkornet til færdigbehandling af kitt til maling.

Slibning uden støv ved hjælp af en mølle

Slibemaskinen til vægge og lofter med en støvsuger fastgjort til den er hovedværktøjet til slibning af store områder. Dette værktøj bruges af næsten alle professionelle mestere af dekoration.

Men inden du grinder loftet, kan det være nødvendigt at forlænge slangen på en støvsuger, som normalt gøres ved hjælp af en sanitetsbølgepap.

Dyser til slibemaskiner

Det anbefales at klæbe en selvklæbende isoleringsplade med en isolon 3-4 mm tykkelse til sålens størrelse med huller, der er forskåret igennem til slibensålen.

Dette beskytter sålen mod for tidlig slitage og reducerer vibrationsniveauet, når værktøjet kører.

Slibemaskine sammenligning

Karakteristisk for slibemaskinen Makita:

 • Makit loftsmølle kendetegnes af en kraftig intern støvsuger, men samtidig er beskyttelsesniveauet mod støv fra lejer og gearkasse noget svagt.

Makita Grinder

 • Med næsten daglig brug er maskinens levetid maksimalt et år.
 • Slibespidsen på denne slibemaskine vibrerer ved arbejde, hvilket kræver yderligere brug af anti-vibrationshandsker.

Maskinens egenskaber Hilty:

 • Omkostningerne til Hilti slibemaskinen er ret høje og betaler sig med konstant brug i omkring en måned, men der er faktisk noget at betale for.
 • Med hensyn til holdbarhed, arbejdskvalitet, masse, vibrationsniveau og afbalancering, har Hilty-kværnen simpelthen ikke lige stor.

Hilti Grinder

Kort vejledning til slibning af loft og vægge

Overvej hvordan man skal male loftet og væggene med en mølle:

 1. Før der slibes til loftet, installeres en pære på en speciel stativ, hvis lys angiver uregelmæssigheder, der skaber skygger.
 2. På maskinen sætter de på slibemuren med grit afhængigt af formålet med overfladen:
  • Slibemiddel nr. 60-80 er egnet til grov rensning af vægge til efterfølgende limning af tapet.
  • Gitter nr. 100 er egnet til finish polering af loftet.

Slibning med planhedskontrol med spotlys

 1. Afhængigt af maskinens design, er loftet malet med en hvilken som helst form for at nå overfladen, eller hvis maskinen med en speciel stang er jordet direkte fra gulvet.
 2. Slibning udføres ved at udføre cirkulære bevægelser, indtil området bliver helt lige (det støtter ikke skygger fra pæren).

Slibemaskiner til vægge og lofter kan anvendes forskelligt, men resultatet skal under alle omstændigheder opnås konstant - ideelt glat overflade.

Uanset værktøj, areal og andre egenskaber ved den behandlede overflade bliver slipning af loftet mere komfortabelt og af høj kvalitet med erhvervelsen af ​​en del erfaring i dette vanskelige, omhyggelige arbejde samt ved at vaske loftet med hvidvask og rengøringsophæng.

Hvordan at male loftet efter kitt

Sådan tømmer loftet.

Juster loftets startkit. For det meste er gulvpladerne lige, men hver af dem står i forskellige planer. Og så ser loftet meget skævt ud. For at gøre loftet smukt, skal du justere disse uregelmæssigheder. Vælg pladen, som er den forsænkede indeni. Med det begynder vi at rette loftet op. Hvis det drukner, sætter vi en startkittet på den og fjerner overflødig af reglen. Og som fyrtårne ​​tjener vi de plader, der er på siderne. De skal udføre. Og vi justerer følgende gulvplader på denne måde: Vi sætter en kitt på dem, tager en to meter regel og fører langs planet på gulvpladen, som vi for nylig har nivelleret. Men vi udfører således, at halvdelen af ​​reglen glider langs flyet, og anden halvdel gik ud på pladen, som vi i øjeblikket udjævner. Og så skal du justere alle gulvpladerne. I et typisk rum af sådanne plader ikke mere end tre.

Det er muligt at begynde at niveauer ikke kun fra en plade, der er druknet, men fra en plade, der virker. Så endnu bedre.

Sådan tømmer loftet

Meget mange novice masters forvirre disse to begreber. Hovedforskellen mellem gips og kitt er tykkelsen af ​​det påførte lag.

Plastering af overfladen betyder, at det er oplagret, med lagtykkelsen i dette tilfælde kan være op til 5 cm, og kittet er en finish, der udføres lige før tapetet, maling eller hvidvaskning. Tykkelsen af ​​kittens lag - bør ikke overstige 1,5 cm, i nogle tilfælde kan det være 3 cm i nogle områder (for at udjævne uregelmæssigheder eller eksisterende huller i loftplanet).

Før du begynder tømningsprocessen, skal du forberede materialer og værktøjer.

Værktøj og materialer:

 • bred rustfrit stålbræt (300-500 mm);
 • smal trowel, også lavet af rustfrit stål (8-10 mm);
 • Specialblander til bygningsblandinger;
 • elektrisk boremaskine;
 • manuel rifler til trowel net;
 • trowel net;
 • kit;
 • kapacitet til fremstilling af opløsning.

For øvrig behøver du ikke at bore noget, i stedet for et bor, i forhold til boret, og lav en speciel visp (blander) og bland opløsningen.

Fremstilling af opløsningen

Læs omhyggeligt madlavningsmetoden på pakken og følg denne procedure:

 1. I kapaciteten til opløsningsberedning hælder vi vand.
 2. Tørre blandingsblandingen hældes i vandet.
 3. Vi rører til den nødvendige konsistens ved hjælp af byggemixeren og en boremaskine.

Hvis du aldrig har gjort det før, skal du blot følge de anbefalinger, der er angivet på emballagen af ​​blandingen. Det vigtige punkt er, at blandingen skal stå i ca. 7-10 minutter efter tilberedning.

Forresten skal du ikke forsømme sådanne parametre som tidspunktet for arbejdet med løsningen (klokkeslættet er angivet på pakken). Bland ikke for meget opløsning på en gang, da de ubrugte rester simpelthen hærder og er uegnede til arbejde.

Når du blander den anden del (hvis du har brug for en), skal du også vaske værktøjet og blandebeholderen, hvis dette ikke er gjort - resten af ​​den foregående løsning vil simpelthen hærde.

Nu kan du sikkert begynde at putte loftet. Bemærk: Hvis der blev brugt en gipsblanding i plasteringsprocessen - der er ingen grund til at putte på overfladen, er det nok at sand det.

Loft tynd

Før du fortsætter til dette trin, er det nødvendigt at prale hele overfladen og vente på den fuldstændige tørring af laget. Hvis der i loftet er mangler i form af huller, chips og huller, skal du først forsigtigt dække dem med en kitt (mindre defekter tælles ikke, de bliver dækket af hovedlaget).

Vi begynder at sætte loftet op

Vi bruger to spatler på én gang, en smal og en bred. Vi sætter en del af kittens blanding med et tyndt lag (ca. 1,5 mm) på overfladen af ​​en bred spatel med en smal og forsigtigt gnider den i overfladen.

Det første lag er groft, derfor er det ikke nødvendigt at prøve for hårdt, dets mindre mangler vil helt gemme det andet lag, som kan anvendes direkte inden for et par timer efter det første. Det er muligt, at det vil tage lidt mere tid at tørre det første lag - det hele afhænger af fugtighedsniveauet og graden af ​​ventilation af rummet. Gnidning af loftets overflade til glathed efter det første lag er ikke nødvendigt.

Anvend det andet lag. Det er her, du skal forsøge at anvende kittens opløsning på overfladen så smidigt som muligt. Dernæst skal du give tid til at tørre kittet, og først derefter kan du gå videre til slibning.

Slibning af loftets overflade

For at gøre dette bruger vi et specielt trowelnetværk (150 180 enheder). Løs det på et rivejern (det er bedre at bruge et rivejern med et håndtag), og du kan begynde slibeprocessen.

Da slibning er en støv proces, skal du beskytte dine øjne, åndedrætsorganer og hår fra støv. For at gøre dette kan du bare binde et hoved med et tørklæde og bruge en almindelig respirator.

Hvis der er møbler i rummet, skal det også være dækket af noget, for eksempel med cellofanfilm, sengetæpper mv., Så det senere ikke behøver at blive vasket af bygningsstøv.

Slibningen er færdig, det er kun for at forsigtigt fjerne støv fra overfladen. Du kan bruge en kost, en børstet børste eller en pensel til at gøre dette.

Loft primer

Efter at overfladen er malet, fjernes støv, du kan gå videre til bunden. Til disse formål bruger vi enhver egnet jordtype. Vi anbringer det med et tyndt lag på den forberedte overflade og lad det tørre helt. Du kan begynde at lægge tapet, men hvis du planlægger at male overfladen, fortsætter vi videre.

Mere præcist, gå lidt tilbage. Så, - det andet lag af kittet, anvendt. Forresten kan du ikke overskrive det, men bare prale det og derefter anvende et andet lag af kittet, men efterbehandling. Konsistensen af ​​denne opløsning (efterbehandling kittet) er mere øm og ligger på overfladen med et glat lag. Det er bedre at bruge en færdigblandet blanding, som sælges i pails. Hvis det er nødvendigt, hvis et lag ikke er nok, kan du anvende det andet, men først efter det første er tørret!

Sådan putter du et gipsplankloft: hvordan man laver det færdige kit selv, video instruktion, foto

Gipsvæg er nu blevet populært modstående materiale, men som du ved, kan gipsvæggen ikke være den endelige fase i finishen. Keramiske fliser og tapet limes på gipsplader, og oftere anvendes denne type finish som gipsplanklofter.

Hvis du har lært at montere gipsvæg på vægge og loft, kan du lære og kaste på gipsvæg, både på væggene og i loftet.

Putty loft gipsplader gør det selv

Putty Tools

En spatel, trowel, sandpapir og konstruktion regel (foto monteret)

Vær opmærksom på billedet, og du vil se end at sætte et loft fra gipspap. Umiddelbart kan du foretage en reservation, at en erfaren mester af alle disse værktøjer kun behøver to spatler - stort (40-50 cm) og små (10 cm) - det er nok til at sætte loftet op, da fagfolk gør overfladen spejlglat uden yderligere slipning af overfladen.

Men da vi kun skal studere, har vi brug for en byggestyre og en speciel scraper med klip til sandpapir eller et slibende net.

Special lav hastighed boremaskine med mixer

Vælg størrelsen på mixeren i overensstemmelse med din bores effekt, så hvis næsten enhver mixer, der passer ind i spanden passer til en speciel øvelse, så vil det for en almindelig boring være en alvorlig overbelastning, og den kan brænde. Derfor, for den sædvanlige øvelse, brug den mindste mixer (det vil være nok).

Når du vælger en mixer, må du ikke blande mixeren til blanding af maling med blanderen, du skal putte.

Rådet. Hvis du bruger en konventionel drill, vil selvom borehastigheden være så hurtig at rotere blanderen, så den sprøjter løsningen rundt omkredsen.
For at forhindre dette - Skift det modsatte, så mixeren roterer mod uret.

Loft fyldstof

uddannelse

Opsaml ikke en hel spand, så løsningen ikke spredes rundt i rummet.

 • Så lærer vi at putte gipsplankloftet og først lære at røre kittens opløsning.
 • For at røre opløsningen tilsættes 1/3 af en spand vand og gradvist hæld kittet i det samtidig med at det omrøres med en blander. Det er nødvendigt at tilføje kittet, før du får en konsistens meget sur creme.

Den tilberedte fyldstofopløsning skal være som meget tyk creme.

Selvklæbende tape til sømme

Lad den omrørte opløsning i 5 minutter og derefter slå igen. Overvej at det allerede er umuligt at afbryde løsningen efter dette, da blandingens molekylstruktur er forstyrret, og for det første vil kittet ikke beslaglægges i lang tid, og for det andet vil den frosne opløsning miste sin styrke.

Derfor bør hele knådede opløsninger fremstilles på et tidspunkt eller kasseres.

 • Til et sådant arbejde som gipsplastgips på loftet skal der påføres en primer på overfladen af ​​gipspladen. Du kan gøre dette med enten en malerulle eller Maclavite.

  Der er meget primer til kitt, så vi vil ikke fokusere på dem. Lad primeren tørre (afhængig af rummets mikroklima, kan dette tage fra 1 til 3 timer).

  • Når du lægger gipspladens lofter, skal du først forsegle alle leddene i leddene af gipspladerne af strukturer i loftet, og ved forbindelsen med konjugatvæggen skal du også forsegle alle de skruer, der skruer gipspladen. For at forsegle sømene skal du først klæbe klæbebåndet i form af et maske på dem og derefter forsegle sømmen med et kit.

   Sømforseglingstape

   Fugenfüller i pakken

   • Det er muligt, uden at bruge tape, at forsegle fugenfüllers sømme. Det bliver lidt dyrere, men hurtigt og pålideligt. Denne kitt har stor stivhed og holdbarhed.

   Før påfyldning er det nødvendigt at forsegle alle sømme og skruer.

   • Efter forsegling af sømme, lad loftet tørre til næste dag. Hvis du brugte tape, skal du sørge for, at tråde ikke stikker ud overalt, og hvis du finder dem, skal du klippe dem med en byggekniv.
   • Under din opmærksomhed er der et videoklip på siden "Sådan tømmer du gipspladens loft - video", men desuden finder du detaljerede oplysninger om, hvordan du tømmer gipspladens loft. Alt er malet i trin.
   • Til arbejde vil vi straks bruge satin-gips eller efterbehandlingstæt, da vi får et temmelig tyndt lag takket være gipsfladens flade overflade.

   Husk at i dette tilfælde gipset af gipsplankloftet straks udføres.

  • Så vi skal røre skovlen af ​​den færdige kitteløsning i henhold til ovenstående instruktioner og anbring et lag på hele arealet af loftet, der skal behandles i køkkenet eller i et andet rum.

   -Dette skal gøres på følgende måde: Med en lille spatel får du en opløsning af kittet fra en spand og påfører den på en stor spatel, der fordeler kittet over hele længden af ​​den store spatel.

  Kom i gang Ceiling

  Stretch mørtel over loftet med en stor spatel

  • Påfør en kitt på overfladen med en stor spatel og strække den over hele flyet og forsøge at opretholde et ensartet lag på ca. 1-2 mm.

  Dette skal ske hurtigt, da du skal sætte gipspladens loft med det samme, en ad gangen, så der ikke er revner.

  Niveau dit arbejde ved at bygge reglen

  • Da du ikke har nogen erfaring endnu, er det bedre for dig at planlægge dit arbejde med en bygningsregel, afskære det ekstra lag med den koniske del af værktøjet (reglen skal være konstant våd i vandet). Fra styreenheden skal du fjerne snittet med en lille spatel og smide den tilbage i spanden.
  • Lad loftet tørre indtil næste dag og alle pletterne tilbage fra at arbejde med en trowel, forsigtigt skrabe med den samme lille trowel, holde den som en mejsel og som om at skære dem af. Derefter er grundgipset af gipsplankloftet næsten færdigt, og du skal vente til loftet er helt tørt.

  Slibning af loftet

  Slibning af loftet efter plastering

  Hvis du sætter loftet for første gang i dit liv, eller endda det andet eller det tredje - kan du ikke undvære loftet, som med al din omhu, vil der være skilsmisse i loftet, selvom du først fjernede dem ved at bygge reglen ved udjævning og derefter rengøres med en spatel.

  Nu skal du vente til loftet er helt tørt, og dette kan tage fra 4 til 7 dage - alt afhænger af luftens fugt og temperatur i rummet.

  Nogle mennesker tæpper rummet og tror på, at udkast på en eller anden måde kan beskadige kittet, men det er ikke tapet eller hvidvaskning, så føl dig fri til at lufte rummet så godt du kan.

  Fuld tørring af fyldstofet kan bestemmes af overfladens farve - hvis mørke pletter forsvinder på den, og hele overfladen bliver en glat matfarve - det betyder, at loftet er tørt og kan slibes. Og begynd at male.

  Rådet. Ved slibning af loftet skal du sørge for at bruge sikkerhedsbriller og åndedrætsværn. Hvis der ikke er nogen åndedrætsværn, skal du bruge en gasbinding.

  konklusion

  Sådan arbejde som gipsplade lofter kit er ret simpelt, men kræver visse færdigheder og evner. Vær sikker på at efter et stykke tid vil du kunne putte uden at bygge regler og slibe overfladen.

  Det er nødvendigt at forsigtigt forberede loftet for maleri!

  Lektion 2. Video lektion. Find den største bump på den buede væg.

  Lektion 3. Vi forsøger at slå ned alle de store bump på væggen.

  Lektion 4. Plummet og konstruktionsniveau.

  Lektion 5. Fastgør gipsgitteret.

  Lektion 6. Vi lægger det første gipsfyr.

  Lektion 7. Forberedelse af gipsmørtel.

  Lektion 8. Opret et vægplan til plastering.

  Lektion 9. Installer alle resterende gipsbeacons.

  Lektion 10. Hvad skal man gøre, hvis beacons for gips er bøjet.

  Lektion 11. En lille hemmelighed af justering af vægge på bakker.

  Lektion 12. Video lektion. Kontrol af installationen af ​​gipsbjælker.

  Lektion 13. Video lektion. Vi gipsvægge med egne hænder.

  Lektion 14. Værktøj og materialer til gips.

  Lektion 15. Arbejde med varme og lydisolerende gips.

  Lektion 16. Typer af varmeisoleringsplaster.

  Lektion 17. Sådan fjerner vi beacons efter plastering af vægge.

  Lektion 18. Hvorfor er afstanden mellem fyrene lille?

  Lektion 19. Sådan gipsdøråbninger

  Slibning af vægge udføres umiddelbart efter at væggene er puttyed

  Igen er jeg glad for at se dig på siderne på dit websted!

  Du og jeg er allerede gået så langt langs vægprocessen, at det allerede ser ud til at være slutningen, og der er ingen kant.

  Og vi rippet gammelt tapet, og negle med skruer fjernet unødvendige, og lappet huller i hjørnerne, og pudset og kit, og et par gange i mellem gange primet. Hvor meget kan du mocke, spørge dig?

  Ja, ganske lang tid efterladt at lide. Lige lige forlod væggen til at male, og så primet igen. Og det er alt sammen. Det vil være muligt at klæbe det nye tapet!

  1. Hvorfor skal jeg sandge væggene?

  Alle de procedurer, vi har gjort før: plastering, puttying - disse er alle væggennemføringsprocedurer. Plastering er groft, puttying er tynd. Og nu begynder processen med slibning eller polering af væggene. Selv efter påføring af et tyndt lag af kit, i hvert fald på væggen af ​​de små bumps, bump hovedsagelig dannet den skarpe ende af en spatel, der forbliver, når vi overclocke kit og slutte den ene del zashpaklevonnoy væg på den anden. Derfor er det bedre at bruge en stor spatel, når vægtyningsområdet er maksimalt, når det er tyndt. Men stederne på leddene, uanset hvor svært vi prøver, kan stadig spores på steder. Derfor er du nødt til at lade den tørre (i mindst en dag), og du kan begynde at slibe væggene.

  VIGTIGT!

  Forsøg ikke ved et uheld at primet væggen efter spaltning! Slibning begynder umiddelbart efter tømning!

  2. Værktøj og materialer til slibevægge.

  Så lad os se på, hvad vi skal have for at begynde at slibe væggene.

  Til slibevægge anvendes der normalt en slibeblok:

  Ud over stangen skal der til slibning være sandpapir eller slibemiddel, der, inden arbejdet påbegyndes, er fastgjort i en stang:

  Sandpapir til venstre i figuren, slibning af gitteret - til højre.

  3. Hvad styres når man vælger et bar- og slibemateriale (sandpapir, mesh).

  Der er ingen jern anbefaling. Nogen bruger et slibepanel, nogen sandpapir.

  3.1. Slibemiddel.

  Fordelen ved slibegarnet er, at det ikke bliver tilstoppet med kittestøv, når du arbejder. Nettet i sig er perforeret, og hele jorden skal passere gennem nettet. Det skal ændres under normalt slid, hvilket bestemmes af udseendet af det brugte net. Hvis masken er revet på steder, eller hvis du allerede føler, at slibning ikke er så effektiv, skal du ændre masken til en ny. Normalt sælges masken færdiglavede stykker lige under barens størrelse, og du skal bare installere den på baren og arbejde. Men det skal huskes, at stængernes størrelse også er forskellig, som vist på billedet. Derfor tager du gitteret op, straks og stangen under dens størrelse. Netting er dyrere end sandpapir.

  3.2. Sandpapir.

  Ved arbejde vil sandpapir være tilstoppet med jordstøv, og sandpapiret skal ændres oftere end masken. Du skal være opmærksom på, at sandpapir, selvom det er billigere end masken, er også ikke et billigt materiale. Den sælges i en helt anden version: store ruller, små ruller, rektangulære stykker. Hvis du beslutter dig for at sand med sandpapir, skal du finde ud af, hvordan du vil skære det i forhold til barens størrelse, så du får så lidt affald som muligt. Selvfølgelig kan du nægte at skære sandpapir og købe skiver, der er direkte forberedt til barer, men det bliver dyrere! Der er begrebet sandpapirkorn (papir med forskellige korn). For ikke at sprænge din hjerne på dette emne, køb i butikken papir med et korn på 60, ​​80 eller 100 i en lille mængde og prøv at arbejde med det. Der er ingen nøjagtig anbefaling om, hvilken korn der skal tages. Men mindre end 60 er bedre ikke at tage præcis, fordi Det bliver et meget hårdt sandpapir. Mere end 100 er heller ikke meget gode. det bliver meget støvet under forarbejdning og skal ændres meget ofte.

  Der er endnu en anbefaling. Hvis du har sandpapir med passende korn fra gamle lagre, så brug det selvfølgelig. Ingen grund til at løbe til butikken for slibemasken.

  Video: loft slibning

  Loftslibning er en operation, der udføres efter spaltning. Loftet kan poleres både manuelt og ved hjælp af specialudstyr - en mølle. En video på loftmalning fortæller dig, hvordan man gør arbejdet på to måder.

  Støvfri slibeværktøj

  Denne video handler om værktøjer, der kan bruges til slibende overflader. Videoen viser processen med slibning af væggen, men værktøjer bruges også til loftet.

  Brug slibemaskine

  Denne video viser, hvordan man grinder loftet uden støv.

  En anden video om polering af loftet med specialudstyr.

  At kontrollere kvaliteten af ​​slibning ved hjælp af lys spotlight. I denne video gælder det også.

  Manuel slibning

  Hvis du ikke har en speciel slibemaskine, kan du sænke loftet manuelt. Teknologien er beskrevet i denne video.

  Slibning af loftet: Arbejdets egenskaber

  For at overfladen skal være glat, og maling eller tapet skal være flad, skal du fjerne mindre uregelmæssigheder og groft sand fra gipset. For at gøre dette skal du polere væggene.

  Der er flere nuancer, hvordan man gør det korrekt. Selvfølgelig kan du overlade dette støvede arbejde til specialister, men hvis du beslutter dig for at overtage, skal du gøre dig fortrolig med dem.

  Indhold:

  Slibningsfunktioner

  Denne type arbejde er ekstremt specifik fra hele listen over færdiggørelser. Gennemførelsen af ​​slibning bør næres med forsigtighed og selvfølgelig ansvar. Planlægger at udføre denne opgave med egne hænder, pas på inden processen påbegyndes, så alle møbler og dekorative elementer fjernes fra stuen, ellers vil det alle lide af det støv, der følger med slibningen.

  Traditionelt betegnes denne type arbejde efter fyldstof, som den mest ubehagelige efterbehandling. Under behandlingen af ​​loftoverfladen, i modsætning til bearbejdning af væggene, falder tykt støv direkte på skibet og sætter sig på hovedet og kommer i øjnene. Alt dette er i det mindste ubehageligt, men i høj grad ekstremt farligt. I den forbindelse skal mesteren, hvordan man forbereder sig, inden man begynder at male loftet. Du skal bære åndedrætsværn, handsker og beskyttelsesbriller. Ideelt set er det bedst at købe en speciel arbejdstøj designet specielt til sådanne formål.

  Beskyttende væg polering sæt

  Valg af værktøjer

  Afslutningsarbejde, nemlig slibning, udføres i dag med to metoder. Hver af metoderne har både fordele og ulemper.

  Den første er den manuelle slibning af loftet. For at implementere denne proces skal du bruge en speciel rifler med et håndtag. Dens brug anbefales kun i tilfælde, hvor et lille område er underlagt behandling. Årsagen er, at hvis du sliber på denne måde tager alle overlapninger meget tid i betragtning af at du også skal arbejde på kvalitet.

  Manuel gitter til gipsslibning

  Manuel metode har sine egne egenskaber, og de er som følger.

  Selvom det er en solid rivejern og har ekstern bekvemmelighed, har den på håndtagets riller, der er specielt designet til fingrene, men på trods af dette anbefalede hun ikke den bedste side. Årsagen er bare den samme ulejlighed, når hun arbejder med hende. Det er meget mere bekvemt at male loftoverfladen ved hjælp af en almindelig rivekniv. Det er nok kun at vedhæfte et slibende net eller sandpapir til det ved hjælp af specielle fastgørelsesdele.

  Det er muligt at male et loft og en sædvanlig skinnende hud. Hvis du skal vælge mellem sandpapir og maske, er det bedst at bruge den første mulighed, da slibemidlets minus ligger i forholdsvis hurtigt slid, hvorefter det bliver ubrugeligt.

  Bedst af alle andre, egnet emery, med et stof materiale basis. Det adskiller sig fra andre i den største slidstyrke og er anerkendt som den mest hensigtsmæssige. Afhængigt af forskellige overflader skal du samle sandpapir af forskellige kornstørrelser. Hvis vi taler om gammelt gips, så er den mest egnede mulighed nummer sixty. Til den færdige kitt, der er lavet under farvning, vælges finkornet sandpapir.

  Du kan også gøre slibning med en speciel maskine. Det moderne byggematerialemarked tilbyder en bred vifte af forskellige specialiserede tekniske værktøjer. I butikken kan du vælge det mest egnede værktøj til dig, der giver dig mulighed for at polere loftet, enten manuelt eller ved hjælp af specialudstyr.

  Brug af en slibemaskine til denne proces er mere relevant og perfekt mulighed end manuel arbejde. Det er således muligt at behandle ret store overfladearealer, derfor er det værd at henvende sig til denne metode i tilfælde, hvor det ikke er muligt at udføre overfladeslibning manuelt.

  Moderne producenter tilbød et stort udvalg af disse produkter i sine forskellige variationer. Hvert produkt har visse egenskaber, der adskiller det fra andre maskiner. Men alle er forenet af et fælles træk - med deres hjælp bliver slibeprocessen reduceret til det maksimale og bliver mere praktisk.

  Lille instruktion

  Det anbefales at begynde arbejde først efter at have læst nogle nyttige tips, idet du har lært, at du bedre kan forstå finheden af ​​slibning:

  I dette arbejde spiller belysning en vigtig rolle, så før du starter, skal du sørge for, at den er af høj kvalitet. Alle fejl og uregelmæssigheder skal være tydeligt synlige for dig.

  Du bør også være forberedt, nemlig klædt i en speciel arbejdstøj. Glem ikke at sikre sikkerheden for dit helbred, brug en åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og andre beskyttelseselementer. Kun i denne form kan du begynde at male loftet.

  Processen med at behandle loftet med en mølle eller manuelt skal laves med særlige bevægelser, de skal være glatte og cirkulære. Fortsæt overfladebehandlingen, indtil hver sektion i loftet er perfekt.

  Iagttagelse af alle disse enkle regler kan du klare at opnå positive resultater og gøre loftets overflade smuk og jævn. Følg anbefalingerne, og denne vanskelige opgave vil være op til dig.

  Slibning af loftet. Værktøj til manuel slibning. Sammenligning af slibemaskiner. Instruktioner til behandling af loft og vægge

  Slibning udføres som regel efter loftet og væggene er kitt. Dette arbejde er ret besværligt, og blandt andet når det ofte udføres, er det forbundet med sundhedsfarer for plasterer-maleren på grund af den store mængde støv. Men hvis du lige har besluttet at gøre færdiggørelsen i din lejlighed, skal du ikke være bange, det er nok at tage maksimale forholdsregler for at beskytte mod støv.

  I denne artikel vil vi snakke om, hvordan man måler loftet med maksimal effektivitet og hastighed, og vi beskriver hvilke værktøjer og metoder der findes for dette.

  Manuel slibning af loftoverfladen

  Funktioner af slibevægge og lofter manuelt

  Loftet og væggene skal poleres både efter starten og i slutningen af ​​efterbehandlingstætningen. Slibning af loftet anses for at være den mest problematiske samt rengøring af loftet fra hvidvaskning, da det tykke støv, der genereres i processen, flyver direkte på kværnen, sætter sig på hovedet og kommer i øjnene og luftveje i mangel af tilstrækkelig beskyttelse.

  Støvbeskyttelse ved slibning af loftet

  For at beskytte mod støv, når der slibes manuelt uden brug af støvsuger, er det nødvendigt at bruge åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

  Derudover er det nødvendigt at anvende kittelaget så forsigtigt som muligt for at reducere mængden af ​​tid, der kræves til at sænke vægge og lofter.

  Værktøj til håndslibning

  Slibning af loftoverfladen med en speciel rist

  Det enkleste middel til slibning af færdige overflader er en speciel rifler med et håndtag, som anbefales at blive brugt, når ikke meget store arealer skal jordes, da processen vil kræve stor tid og kræfter for at opnå et kvalitetsresultat.

  Funktioner ved brug af en manuel slibestiver er som følger:

  • På trods af den yderste bekvemmelighed fungerede et solidt gitter med forsynede indskæringer til fingrene på håndtaget ikke meget godt med hensyn til bekvemmelighed.
  • Slibning af loftet vil være mere bekvemt, når du bruger en almindelig rist, med et slibetråd eller sandpapir, der er fastgjort til det, ved hjælp af specielle fastgørelsesdele.

  Slibning med hånden med almindelig emery klud

  • At vælge mellem sandpapir og maske, sandpapir ser mere fortrinsvis ud, da slibemiddelet slides hurtigt ud og bliver ubrugeligt.
  • Emery på kludbasis er bedre end andre, fordi det er mere behageligt og holdbart.
  • Til overflader af forskellige typer bør du vælge sandpapir af forskellige kornstørrelser - nr. 60 til at starte gips og finkornet til færdigbehandling af kitt til maling.

  Slibning uden støv ved hjælp af en mølle

  Slibemaskine med en støvsuger fastgjort til den - det vigtigste værktøj til slibning af store områder - lofter og vægge. Dette værktøj bruges af næsten alle professionelle mestere af dekoration.

  Men inden du beslutter dig for at male loftet, må du muligvis forlænge støvsugerslangen, som normalt gøres ved brug af en sanitetsbølgepapslange.

  Dyser til slibemaskiner

  Det anbefales at klæbe en selvklæbende isoleringsplade med en isolon 3-4 mm tykkelse til sålens størrelse med huller, der er forskåret igennem til slibensålen.

  Dette beskytter sålen mod for tidlig slitage og reducerer vibrationsniveauet, når værktøjet kører.

  Slibemaskine sammenligning

  Karakteristisk for slibemaskinen Makita:

  • Makita-kværnen er kendetegnet ved en kraftig intern støvsuger, men samtidig er beskyttelsesniveauet mod lejer og gearreducer noget svagt.

  Makita Grinder

  • Med næsten daglig brug er maskinens levetid maksimalt et år.
  • Slibespidsen på denne slibemaskine vibrerer ved arbejde, hvilket kræver yderligere brug af anti-vibrationshandsker.

  Maskinens egenskaber Hilty:

  • Omkostningerne til Hilti slibemaskinen er ret høje og betaler sig med konstant brug i omkring en måned, men der er faktisk noget at betale for.
  • Med hensyn til holdbarhed, arbejdskvalitet, masse, vibrationsniveau og afbalancering, har Hilty-kværnen simpelthen ikke lige stor.

  Hilti Grinder

  Kort vejledning til slibning af loft og vægge

  Overvej hvordan man skal male loftet og væggene korrekt med en mølle:

  1. Før der slibes til loftet, installeres en pære på en speciel stativ, hvis lys angiver uregelmæssigheder, der skaber skygger.
  2. På maskinen sætter de på slibemuren med grit afhængigt af formålet med overfladen:
   • Slibemiddel nr. 60-80 er egnet til grov rensning af vægge til efterfølgende limning af tapet.
   • Gitter nr. 100 er egnet til finish polering af loftet.

  Slibning med planhedskontrol med spotlys

  1. Afhængigt af maskinens design, er loftet malet med en hvilken som helst form for at nå overfladen, eller hvis maskinen med en speciel stang er jordet direkte fra gulvet.
  2. Slibning udføres ved at udføre cirkulære bevægelser, indtil området bliver helt lige (det støtter ikke skygger fra pæren).
   Det er nødvendigt at konstant overvåge slidens slidstyrke og ændre det i tide.

  Slibemaskiner til vægge og lofter kan anvendes forskelligt, men resultatet skal under alle omstændigheder opnås konstant - ideelt glat overflade.

  Uanset værktøjets område og andre egenskaber ved den behandlede overflade vil slipningen af ​​loftet være mere komfortabelt og af høj kvalitet med erhvervelsen af ​​en del erfaring i dette vanskelige, omhyggelige arbejde samt ved at vaske loftet med hvidvask og rengøringsstræk.

  Endelig loftsbehandling

  Loftet påvirker stort set rummets overordnede udseende.

  Det rummer et betydeligt plan i rummet, og derfor tager enhver fejl straks øjet i øjnene. Efter at kittet er påført på loftet, fortsæt til udjævning af overfladen. Loftet bliver slibet, og med utilstrækkeligt arbejde kan du ødelægge alt arbejdet. Arbejdet er meget tidskrævende og blandt andet på grund af den store mængde støv er kittet sundhedsskadeligt. Anvendelse af maksimale beskyttelsesforanstaltninger mod støv bør dog ikke frygtes.

  Det er ligegyldigt hvilke metoder vi bruger til at male lofter, resultatet er vigtigt, hvilket skal være det samme - det er en perfekt flad overflade.

  Værktøj og materialer kræves til arbejde

  1. Blød børste børste til børstning af støv fra kitt.
  2. Spatel og maling kniv for at skære nogle uregelmæssigheder.
  3. Et søgelys eller en pære på et stativ for at belyse loftets overflade og identificere uregelmæssigheder.
  4. Støvbeskyttelse. Det er vigtigt at bruge sikkerhedsbriller, åndedrætsværn, du kan desuden bruge en støvsuger.
  5. Slibestang. Den er lavet af det sædvanlige træ, kun den ene side skal være helt glat. Barens størrelse afhænger af, hvilken slags maske det er lavet. Dens størrelse skal være lidt mindre end størrelsen af ​​det anvendte gitter. Hvis det er besluttet at bruge sandpapir, er stangen lavet under armen for nemheds skyld, det bør ikke være for smalt. Det er umuligt ikke at tage højde for reglen: Jo større værktøjets plan er, desto bedre ved udgangen af ​​jorden. Anvendelse af en smal stang af lille størrelse er vanskeligt at opnå en flad overflade, hvilket kan kræve anvendelse af yderligere kittet.
  6. Slibeskive. Alternativt kan du i stedet for en søjle vælge et slibepier - dette er en speciel rifle med et håndtag. På rivejern og på stangen fastgøres slibemiddel eller sandpapir ved hjælp af specielle fastgørelsesdele.
  7. Slibemaskine. Hovedværktøjet til mekaniseret behandling af lofter efter kittet er blevet anvendt er en kværn. Det gør det lettere at håndtere store overflader. Slibemaskiner leveres med eller uden indbygget støvsuger. Slibemaskiner, der ikke er udstyret med en indbygget støvsuger, bruges ofte i forbindelse med en husstand.
  8. Gitter til slibning. Gitteret har sine fordele. Hun er i udførelsen af ​​arbejdet er næsten ikke tilstoppet med støv fra kitt. Gitteret har en perforeret struktur, og kittet i form af støv passerer let gennem disse huller. Gitteret bliver dog hurtigt ubrugeligt. Nettet kan fastgøres til baren med et søm eller en speciel holder kan bruges. Gitteret er opdelt efter cellens størrelse: små, mellemstore og store. Ofte anvendes til kittespind med små og mellemstore celler, mindre ofte for et stærkt udtalt ujævnt overfladenet, der anvendes med en stor celle.
  9. Sandpapir. Sandpapir er meget billigere end maske, men overfladen er hurtigt tilstoppet med støv og skal udskiftes. Dette medfører en stigning i forbruget og dermed en stigning i omkostningerne. I nogle tilfælde er det mere praktisk. For eksempel, når du bearbejder hjørner i en bøjning af en stang, giver den en skarpere kant, og det er lettere at behandle vinklen selv. Sandpapir har et andet korn. Størrelsen af ​​kornet bestemmes af typen af ​​overflade og belægningsmateriale. Hvilket sandpapir skal vælges til arbejde? For at male loftet skal du vælge papir med kornstørrelse fra 60 til den indledende behandling eller overfladebehandling til tapet og op til 100 til efterbehandling. Papir med en kornstørrelse på mindre end 60 under putten bruges i ekstreme tilfælde, det er meget groft, og papir med kornstørrelse på mere end 100 er ikke omkostningseffektivt, da det hurtigt bliver ubrugeligt på grund af støv.

  Forberedelse af loftet ved at male overfladen

  Overflade slibning er en meget vigtig fase af arbejdet. Hårdt kittet er støvet nok, og på dette grundlag skal skadeligt materiale for at beskytte før arbejde, bære briller og åndedrætsværn. Hvis vi sammenligner den manuelle og mekaniserede metode til behandling af loftet, så er teknologien i sig selv den samme.

  Slibning udføres i cirkulære bevægelser for at opnå et ideelt glat område med lige stor indsats. Du kan tjekke dette ved skygger, et fladt område stopper med at skubbe skygger.

  Inden arbejdet påbegyndes installeres en spotlight eller en pære på stativet. Lyset fra rampelyset angiver uregelmæssigheder, hvorfra skygger vises på overfladen. Slibning udføres ved hjælp af et stativ for at give adgang til loftets overflade, eller en speciel stang anvendes til at tillade behandling direkte fra gulvet. Slibning udføres i cirkulære bevægelser for at opnå et ideelt glat område med lige stor indsats. Du kan tjekke dette ved skygger, et fladt område stopper med at skubbe skygger. Ved formaling af kittens støv skal det periodisk børstes med en blød børste, ellers kan den slibende overflade blive beskadiget af overskydende støv. Det er også nødvendigt at overvåge slibematerialets slid og ændre det i tide. Efter forbehandling skal færdiggøres dekorativt. Efterbehandling kræver minimal indsats for at undgå skade.

  Teknologien giver mulighed for at udføre arbejde i retningen fra det ene hjørne til det andet med en størrelse på hud eller mesh, og først efter overfladebehandlingens overgang til at skifte til en anden størrelse. Hvis der i løbet af slibning opdages en ujævnhed i form af en skal, så skal den være kittet, da det efter maling af overfladen bliver mere mærkbar. Afhængigt af typen og arealet på den behandlede overflade bestemmes det, hvilken metode der vil være mere acceptabelt for arbejde. Tilgængelige store overflader anbefales at blive behandlet med en mølle og som et materiale til behandling af brugen af ​​et maske, og hjørnerne anbefales at blive bearbejdet med en stang og sandpapir.

  Det er ligegyldigt hvilke metoder vi bruger til at male lofter, resultatet er vigtigt, hvilket skal være det samme - det er en perfekt flad overflade.

  Alt om installation og reparation
  lofter med egne hænder

  Korrekt sætning loftet er kun halvdelen af ​​kampen, for at gøre det perfekt glat, skal du polere overfladen. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan loftet skal formales og se, hvilke værktøjer og værktøjer der skal bruges til at opnå det bedste resultat.

  Arbejdet er ikke svært, men det kræver nøjagtighed og omhyggelig overholdelse af den teknologiske proces.

  Hvad er nødvendigt for arbejdet

  Først og fremmest skal du beslutte dig for at male loftet.

  Der er mange forskellige løsninger på markedet, alle kan opdeles i to grupper:

  • Specialudstyr til slibning;
  • Manuel armaturer.

  Lad os overveje hver enkelt mulighed mere detaljeret.

  Særligt udstyr

  Hvis du straks foretager en reservation, hvis arbejdsmængden er lille, og du kun udfører dem én gang, så er der ingen grund til at købe et elværktøj - det koster meget, derfor vil du pådrage dig unødige omkostninger. Men hvis du konstant beskæftiger sig med plastering af vægge og lofter, kan du ikke undvære specialudstyr.

  Der er en anden god mulighed - hvis du ikke ønsker at arbejde på overfladen selv, så kan du leje en sander. Lej omkostningerne lidt, men du forenkler dit job og reducerer den tid det er gjort. Det vigtigste er, at der i dit område bør være et selskab, der leverer sådanne tjenester.

  Med hensyn til udstyrsoptioner kan vi skelne mellem to hovedtyper:

  • Pneumatiske indstillinger;
  • Elektriske slibemaskiner.

  Vi vil håndtere hver art separat og begynde med pneumatiske enheder.

  Deres hovedtræk er:

  • Den mest overkommelige løsning - kompakte excentriske slibemaskiner. De er en anordning med en blødsål, hvor der er en velcro til fastgørelse af slibeskiver. Udstyret har en lille størrelse og vægt, det er nemt at bruge. Af minerne kan du fremhæve det faktum, at arbejde på loftet ikke er meget praktisk - du skal hele tiden stå med dine hænder op;
  • Speciel maskine til udjævning af kittelag. Professionelle bygherrer kalder det en "giraf" til et langt håndtag, med hvilket slibende lofter og vægge kan gøres stående på gulvet. Dette er en bekvem løsning, som giver mulighed for støvfjernelse fra rummet, og selve enheden vejer meget lidt;
  • Udstyret arbejder på trykluft, og dette kan betragtes som både en fordel og en ulempe. Fordelen er, at værktøjet er meget let og let at bruge, og minus er behovet for at bruge en kraftig kompressor, som vejer meget og skaber meget støj. Derfor kan sådanne muligheder kun findes blandt fagfolk.

  Elektriske slibemaskiner til vægge og lofter er af fire typer:

  1. Bæltemaskiner - de er meget kraftige og kraftfulde. Hovedværktøjet - båndet, som sættes på rullerne. Det roterer med høj hastighed i en retning, så det er ret vanskeligt at styre slibeprocessen, hvilket udstyr er velegnet til at behandle startlaget, men for at færdiggøre raffinement er det bedre at vælge noget andet;
  1. Vibrerende overfladeslibemaskiner virker ved at vibrere sålen, hvorpå sandpapir eller maske er fastgjort. Sålen kan have en rektangulær form (perfekt til flad overflade) eller trekantet (med hjælp, hjørner og anlæg behandles). Når du vælger det, er det bedre at finde en mulighed, hvor det er muligt at ændre sålen, så du kan udføre forskellige typer arbejde.
  1. Ekscentriske sanders kendetegnes ved, at disken roterer i en cirkel med små forskydninger, hvorfor kvaliteten og effektiviteten af ​​arbejdet mærkbart øges. Emery cirkler fastgøres med velcro, og håndtagene har et ergonomisk design for at forenkle arbejdet. Muligheden er perfekt til både finish og hård slibning af loftet.
  1. Særlige maskiner med en barbell og håndtag udvidelse (giraffe) på et elektrisk drev er mere mobile og skaber mindre støj end pneumatiske modstykker. Men de er meget sværere og koster fra 20.000 rubler. Denne mulighed vælges af efterbehandlere, som arbejder i lejligheder og huse og ikke ønsker at bære en kompressor med dem. Fremragende løsning med god ydeevne og høj kvalitet arbejde.

  Følgende fordele er iboende i elværktøjet:

  • Høj mobilitet - der er et elektrisk netværk i hvert værelse, så der er ingen problemer med forbindelsen. Men lager med en forlængerledning gør ikke ondt;
  • God ydeevne - arbejdet tager flere gange mindre tid, og kvaliteten er ret høj;
  • Tilgængelighed snap - for hver option solgte deres slibende elementer. Du skal blot navngive mærket og typen af ​​udstyr, og du vil blive tilbudt alt hvad du behøver for arbejde.

  Håndværktøj

  Denne mulighed bruges meget oftere, da den har en række fordele:

  • Meget lille pris - prisen starter fra 100 rubler, så alle har råd til en sådan enhed;
  • Brugervenlighed. Overholde hvordan man udfører arbejde, enklere end simpelt, herunder vi undersøger arbejdsgangen, og du vil se det selv;
  • Tilgængelighed snap. På stængerne kan du bruge både papir og et specielt slibemiddel af forskellige kornstørrelser. Alle funktioner i hver af mulighederne er beskrevet nedenfor;
  • Højkvalitets arbejde. Mange håndværkere arbejder præcist med hånden, selvom det er langsomt, men du kan opnå perfekt glathed i loftet.

  Til salg kan du finde flere muligheder for værktøjet:

  • Den klassiske version med håndtag og håndklip på siderne. Et simpelt design, der anvendes i årtier. Håndtaget er behageligt at holde, så du kan arbejde med stort pres. Den største ulempe er ikke en meget hurtig sandpapirudskiftningsproces: Du skal skrue vingemøtrikkerne forsigtigt ind i et nyt stykke, juster trykpladerne inden du sætter dem fast.
  • Slibeblok med automatisk fastgørelse af slibemidlet. En mere moderne løsning, hvor processen med udskiftning af papir eller net er stærkt forenklet. Når du arbejder med et værktøj, skal du holde det ved indsnittene på siderne, nogle kan ikke lide det meget, men i det hele taget er enheden praktisk og praktisk;

  Tip! Kontroller altid klemmernes ydeevne. Ofte fungerer de ikke godt selv på en ny enhed, især hvis det er billigt. Åbn og luk systemet på hver side for at sikre, at alt er fint.

  • Graters til slibning med holderen under teleskophåndtaget. Meget bekvem løsning til lofter, der giver mulighed for at behandle et meget større område fra et sted. Du kan endda arbejde fra gulvet, hvis håndtagets længde er velegnet, og du ser overfladen godt. Ofte bruger sådanne konstruktioner praktiske automatiske låse, som i varianten ovenfor. Med hensyn til håndtaget sælges det på samme sted som gnisten;
  • Særlige slibesvampe er rektangulære elementer med en skrå kant. Med deres hjælp kan du perfekt justere vinklerne, der er umulige at nå med en regelmæssig flyde. De bruges som et ekstra element for bedre arbejdsindsats. Sådanne elementer er også hensigtsmæssige til at rense krydset af lysekroner og andre komplekse områder;

  Med hensyn til slibematerialet, så på graters og barer, kan du bruge to hovedmuligheder:

  • Slibemiddel, der forårsagede fine partikler. Denne mulighed er god, fordi det ikke er så meget tilstoppet med støv og partikler af kitt. Men som øvelsen viser, går gitteret meget hurtigere end sandpapir, og til en pris er det højere. Mange foretrækker det, fordi det er nødvendigt at rense stangen mindre, og det er nemt at gøre det - man bør kun slå værktøjet let;
  • Sandpapir er tilgængelig i ruller, hvilket er meget praktisk, fordi du kan købe mindst en meter, mindst ti, det hele afhænger af behovet. Denne mulighed er anderledes billig, men hurtigere tilstoppet med kittet, på grund af hvad du regelmæssigt skal ændre det slidte element til en ny. Generelt, hvis du har erhvervet højkvalitets sandpapir, vil det ikke blive hamret meget hurtigt. Derfor, hvis der er et valg, så tag den billigste.

  Og endnu en vigtig note - Slibevægge og lofter dækket med et kit er lavet med et slibemiddel eller papir med kornstørrelse på P120-P150. Hvis du behandler det første lag, og der er betydelige uregelmæssigheder på det, kan du bruge indstillingen P100.

  Og hvis du har brug for at bringe flyet til det ideelle, og det er ret fladt i starten, så brug P180-P220 slibemiddelet.

  Hvordan man arbejder

  Vi vil analysere den enkleste og mest almindelige løsning ved brug af håndværktøj og sandpapir P150.

  Slibning af loftet er som følger: