Hvad putty bedre putty loftet

Et vigtigt element i byggearbejdet er forberedelsen af ​​loftet til efterbehandling og maling. Hvad slags kitt bedre kittens loft til maleri, hjælper med at bestemme artiklen. Du skal starte og afslutte kittet. Dette materiale eliminerer revner, huller, led. Denne fase har implementeringsteknologien, der skal følges. Loftet, med hvilket der skal udføres yderligere arbejde, kan være i et vådt rum, så skal du bruge beton eller polymerpuds, gips eller gipsplader. Dette område er jordet, og efter at de er kittet.

Hvis loftet var gammelt materiale (maling, tapet, indretning, finish), skal det fjernes. Processen udføres med vand eller særlig væske. Efter rengøring af loftet påføres en primer på den tørre overflade. Dette stof bidrager til fastholdelsen af ​​loftet med et kit. Hovedfunktionen er vandmodstand. Med hensyn til kittet er det bedre at købe en færdiglavet opløsning end en tør blanding. Det er mere praktisk, holdbart, kræver ikke tid til forberedelse, men dyrere i pris.

Nødvendige værktøjer til arbejde

 1. Til priming skal du bruge: rulle, børste, bad til maling;
 2. Putting kræver: to spatler (stor, lille), en smal spatel til arbejde med hjørner, to spande vand (til mørtel og rent vand), en byggemixer for at forstyrre mørtel.
Putty loft gør det selv

DIY Priming Stages:

 • Køb den bedste kitt til loftmateriale (mursten, hl, beton).
 • For nemheds skyld hældes det krævede beløb i en flad beholder. Brug en rulle på loften.

Tip: Ved at prive loftet fra gulvet, brug et specielt langt håndtag til rullen. Terry-rulle absorberer mere væske, hvilket vil spare tid og omkostninger.

Efter tørring af primerovertrækningen, fortsæt direkte til gipset. Universelt loft er beton. Det første lag kaldes groft, brug start kittet. Den består af grove granulater, der gør en grov struktur, der giver dig mulighed for at rette loftet op. To muligheder for kitt: tørblanding eller færdiglavet løsning. Hvilken slags kitt er bedre for loftet, hver enkelt vælger.

Hvem vil spare penge. Det er nødvendigt at tørre blandingen med vand til den ønskede konsistens, bland Miller, vent 20 minutter for at svulme granulerne. Den anden mulighed betragtes som bedre. Det er unødvendigt at ælte, efter åbning af en måned opbevares i åben form - 3 timer. En nybegynder kan håndtere dette materiale. Efter påføring og tørring af startlag, sætter vi finishet på. Laget opvejer ikke op til 2 mm. Acceptabel 2-3 tiers.

Klar og tør blander til loftet

Nu bestemmer vi, hvilken kit der er bedre at vælge til loftet. Kittet er opdelt i to underarter - det er tørblandinger og færdige løsninger. Minus den første mulighed - kræver ekstra tid, tørrer hurtigt i luften. Du har måske ikke tid til at bruge den færdige opløsning, og efter at der er tilsat vand til det tørrede materiale, går dens kvaliteter tabt. Den anden mulighed er bedre bevaret i luften. Færdig kitt til loftet er tilgængelig på en anden basis, hvilken er bedre at finde ud af nu.

Hvordan man vælger et kit til vægge og loft (video)

Specialiseret kit

Denne type er beregnet til visse arbejdssteder - tætningsled mellem gipsplader, revner, bukser. Dette kan omfatte gips. Det klare sig godt med eliminering af uregelmæssigheder. Ofte bruges som efterbehandling materiale. Arbejder med hende, serpyanka er ikke nødvendig. De indeholder antifungale og antibakterielle komponenter. Nogle er i stand til at forhindre udviklingen af ​​rust, korrosion. Har god elasticitet, holdbarhed. For at kunne vælge, skal du studere instruktionerne, omfanget, som er angivet på pakken

Universal kittet

Udskiftning af de to blandinger, start og efterbehandling, brug en universal kit. Ved prissætning er det meget dyrere end normalt. Det er nemt at arbejde med det, det gør ikke en ekstra indsats. Ikke for herrer er det praktisk, når alt arbejde kan udføres i ét materiale. Udfører installationen af ​​gipsblokke, dekorative trim, strukturelle finish. Velegnet til overfladebeton, træ, gipsvæg. Passer til universelt materiale, da det indeholder mange materialer, har en bred vifte af funktioner. Før du bruger sådanne blandinger, skal du omhyggeligt studere instruktionerne. Hvad præcis det er beregnet til, hvilke egenskaber det har.

Start og efterbehandling lag

Startspartel - et materiale, der bruges i starten af ​​robotter. Skjuler store revner, revner. Overtræklaget opvejer ikke 1,5 cm. Dette materiale har god vedhæftning, styrke. Efterbehandling kittet er et materiale, der retter starterens belægning, forbereder væggene til efterbehandling, dekoration. Belægningslaget opvejer ikke op til 2 mm. For at gøre resultatet mere effektivt er det nødvendigt at bruge materialet fra en producent.

Sådan vælger du et kit til loftet

Teknologi kitt starter kittet:

 1. Tag den forberedte opløsning med en lille spatel og fordel det jævnt fordelt på det store værktøjs plan
 2. Påfør kittet på væggen korrekt i en vinkel på 35 grader.
 3. Trykkraften ændres ikke under applikationen;
 4. Små strimler, et spor fra værktøjet, vi sletter straks.

Loftet til maling eller limning af tapet skal være helt glat uden fejl. Efterbehandling kitt vil hjælpe med at gøre det. Anvendelsesmetode svarende til startlaget. Kun dets lag opvejer ikke 2 mm. Hvert nyt lag påføres efter tørring af den forrige. Den bedste finish til loftet har en fint kornet struktur, takket være, at loftet bliver glat.

Ved afslutningen af ​​påfyldningsarbejdet sker skæring af flyet med en maske eller sandpapir. Denne proces hjælper med at gøre væggene helt glatte og jævne, hvilket er nødvendigt før maleri. Du skal bruge et specielt slibeværktøj. Masters erhverver mekaniske, dyre. For en gang kan du købe en manual. Slibning af overfladen udføres i henhold til princippet: Startlaget behandles med grovkornede skind, efterbehandlingsklartet - med finkornede. I slutningen af ​​arbejdet primed, venter på loftet til tørring. Du kan begynde at male.

lofter

En bred vifte af kittemixer til reparationsarbejde er til salg. De er alle forskellige i egenskaberne af egenskaber og deres formål. Derfor, før du går i butikken, skal du omhyggeligt forstå alle typer og vide præcis, hvilken slags kitt at vælge til loftet. Dette er, hvad artiklen handler om.

Indhold:

Typer af putties

Alle kittemængder er traditionelt opdelt i to typer: start og efterbehandling.

 • Starter kittet. Designet til primær overfladebehandling af loftet. Med sin hjælp tilpasse store uregelmæssigheder. De har en granulær struktur, da de kan indeholde additiver op til 0,6 mm.
 • Efterbehandling kittet. Bruges i slutningen af ​​færdiggørelsen, for at justere startkittet. De er lavet med et mindre fyldstof, der gør overfladen glat. Når du vælger en finish til loftet, skal du se på pakken, som vil få sine egenskaber. Så jo mindre brøkdel af fyldstofet, jo tyndere bliver nivelleringslaget, og jo mindre vil uregelmæssighederne kunne justere.

Cement kit til loft

 • De niveauer i lofter i værelser med høj luftfugtighed eller med betydelige temperaturforskelle, såsom badeværelser, puljer, køkkener, uopvarmede værelser. Ved tørring er de hvide i farver, hvilket gør det muligt at bruge dem som basis til maling eller vægpapir.
 • Cementkittet til loftet har god vedhæftning til armeret betongulve og cementgips. Men før påføring kræver rengøring af overfladen fra støv og priming. På loftet påføres en spatel.
 • Under arbejdet er det muligt at anvende op til tre lag, hver af dem vil ikke være mere end 0,5-0,8 mm. Det er betydeligt mindre end tilladt ved plettering af vægge. Oftest sælges den i tør form, og den skal fortyndes før brug. Den fremstillede opløsning bevarer sine egenskaber i tre timer, og med låget lukket meget længere.

Gipsgips til loft

 • Dette er den mest almindelige mulighed for lofter i stuer. Det er miljømæssigt sikkert, og når det ikke anvendes, skabes der ikke en dampspærrefilm. Til salg, oftest, sælges allerede i færdig form i poser eller plastic spande.
 • Dens alsidighed giver gipsplader, armeret beton eller trælofter. Og den finkornede pastaform giver mulighed for at skabe ideelt glatte overflader, der er egnede til maling eller efterbehandling med alle modstående materialer.
 • Men det er også opdelt i start, finish og universal. Oftest til reparation af lejligheder bruger den sidste mulighed. Når afslutningen af ​​lofterne i et nyt hus med en uforberedt interfloor overlapning, anbefales det at starte med start og derefter efterbehandling.
 • Hvis der er monteret et nyt loft på ophængt konstruktion og gipsvæg, er leddene selv forseglet med en universalforbindelse. Derefter skal du sætte hele loftet i loftet med et tyndt lag af finish.

fordele

 • Dens fordele er i fuld sikkerhed under brug og drift, i skabelsen af ​​en holdbar dampgennemtrængelig belægning med varmeisolerende egenskaber.
 • Gips er i sig selv skrøbeligt, og for at opnå den ønskede styrke og bekvemmelighed af arbejdet tilsættes forskellige polymerer til sammensætningen af ​​gipsgips til loftet. Derudover gør de farven mere hvid og gør det nemmere at afslutte slibning af overfladen.

Vigtigt: at danne en porøs belægning, det er i stand til at absorbere overskydende fugt fra luften. Dette er især værdifuldt for små våde rum, hvor ventilationen ikke virker eller fungerer ikke. Men når temperaturen stiger, begynder den at give den væk.

 • Ofte sker det, at der dannes pletter, når de oversvømmes på kittens overflade. Men skynd dig ikke for at reparere, det er sandsynligt, at efter tørring på gipset kittet ikke vil forblive et spor, desuden vil overtrækketes integritet og glathed ikke blive brudt. Dette er utvivlsomt også dets fordel.
 • Kvaliteten på universalgipsgipset er så stor, at det ikke er nødvendigt at bruge en færdigblanding efter påføring. Den resulterende loftsbelægning vil ikke kun være glat og hvidt, men også god vedhæftning til yderligere maling eller indsætning med tapet. For fuldstændig tørring af blandingen vil det tage 4-5 dage, ved den gennemsnitlige stuetemperatur.
 • Dens forbrug er betydeligt mindre end for cementanalogen, så hvis loftet ikke har meget stærke uregelmæssigheder, vil det være 1 kg / m2. Dette gælder for universal kittet, færdigblandingen går halvdelen af ​​mængden. Derudover et lag af mono for at justere de stærke uregelmæssigheder, da det tillades ad gangen at påføre et lag op til 5 cm tykt uden frygt for udbrud eller revner.

Tips til madlavning af gips

 • Når du køber en tør blanding og blander det selv, skal du følge den gyldne regel af alle massesammensætninger. Hæld først den nødvendige mængde vand, og først derefter omrøringen, tilsæt gradvis den tørre blanding. Hvis dette forsømmes, vil gipsen øjeblikkeligt blive grebet af klumper, og det vil ikke være muligt at røre dem og opnå den ønskede konsistens.
 • Efter æltning bliver gipset tilbage i 5 minutter for fuldstændigt at opløse gipset og opnå god duktilitet.
 • Når man køber færdiglavet finish, skal man se på udløbsdatoen. Efter udløbet er det højst sandsynligt dannelsen af ​​korn og klumper, der ikke vil gøre det muligt at udføre arbejde af høj kvalitet. Men universal kan bruges selv med en udløbsdato.
 • Det er forbudt at blande cement og gipsplaster. Men du kan tilføje sand til blandingen. Dette gøres for at øge lydstyrken og kun for at starte applikationen. I dette tilfælde vil styrkeegenskaberne ikke falde.
 • Putty, som nævnt ovenfor, kan du næsten enhver overflade, efter at have påført en primer på den. En undtagelse er kun kalk hvidvask - det skal fjernes helt, inden arbejdet påbegyndes.

Polymer putty til lofter

 • Til kittet, baseret på polymere bindemidler, er latex og akryl.
 • De er præget af deres alsidighed, kan bruges i rum med nogen fugtighed og temperaturforskelle. Men til udjævning af lofterne i boligområder er latex bedst egnet. Det er slidstærkt og plastisk sammensætning, der ikke har en stærk lugt.
 • Til salg er de tilgængelige i færdig og tør form. Fordelene ved sidstnævnte omfatter en lavere pris og muligheden for langvarig opbevaring. Forholdet til fortynding angives altid på pakningen. Men dette er ekstra arbejde, som du skal finde en passende beholder og et elværktøj med en mixer vedhæftet fil.
 • Den påføres i flere lag, hver af disse må ikke overstige 3-5 mm. Det tager 12-24 timer at tørre en frakke helt efter fabrikanten.
 • Polymer kittet må anvendes på alle de mest populære overflader af loftet: armeret beton, gipsvæg, gips eller cement. Hvert år er der flere og flere nye sorter, så på markedet gik kompositioner egnede til anvendelse på polyurethanbaser. Og det betyder, at du kan hente dem til absolut nogen form for loft.
 • Når man arbejder med det, skal det bemærkes, at sammensætningen griber hurtigere end gips eller cement, danner en perfekt glat loftoverflade, krymper ikke eller knækker, og den fortyndede blanding kan opbevares i op til 10 timer.

Den eneste ulempe er den højere pris end modparterne.

Loft Tips

 • Det er ligegyldigt, om loftet er dækket af tapet eller malet, hele overfladen kræver høj kvalitet kitt. Kompositionens plastiske struktur trænger til selv de mindste revner, fylder og styrker basen. Efter tørring danner kittet et nyt lag af loftet, glat, glat og slidstærkt.
 • Arbejde med gipsplaster er det nødvendigt at huske, at den anvendte sammensætning meget hurtigt sætter og tillader ikke meget tid til justering. Det samme gælder for den fortyndede blanding, så det anbefales at ælte det lidt. Genopløs kittet vil ikke fungere.

Tip: Alle de ovennævnte egenskaber af kittens sammensætninger vil kun svare, når de er korrekt opbevaret og brugt. Hvis arbejdet på loftet i loftet udføres i stuetemperatur, hvilket er meget højere eller lavere end anbefalet, kan kompositionens egenskaber under tørring ændres til værre.

 • Ved omrøring af tørt kit anbefales det at anvende en speciel byggemixer, der kan fungere ved lave hastigheder. Hvis ikke, så er en boremaskine eller en skruetrækker med en dyse egnet. Men hastigheden bør sættes lav, da luftbobler, som dannes under hurtig blanding, påvirker det endelige resultat negativt. Efter blanding af blandingen henstår den i 10-15 minutter til modning. Derefter rystede og satte sig igen på arbejde.

Sådan vælger du et kit til loftet

For første gang står over for behovet for at putte loftet med egne hænder, går mange tabte, inden de vælger, hvilken kitt at sætte loftet op. Det bedste råd i dette tilfælde er at vælge sammensætningen af ​​en velkendt producent. På trods af at prisen vil være betydeligt højere end den kendte modstykke, men dette vil give en garanti for kvalitet. I tilfælde af kitt - dette er en god konsistens, høj plasticitet, holdbar belægning. Dens levetid vil være længere end den af ​​en billig en, som vil gøre det muligt at betale sig i løbet af driftsperioden.

 • Billig og populær mærke "Found". Fabrikanten tilbyder deres produkter baseret på cement, gips og polymerer. På trods af den lave pris skaber den en slidstærk og tynd belægning. Med hensyn til priser: 20 kg gipsskum koster 400 rubler, samme sølvpose - 450 rubler og polymer - 500 rubler.
 • Dyrere og kendte mærke "Ceresit". Gennem årene har den etableret sig på byggemarkedet som producent af højkvalitetsblandinger af den gennemsnitlige priskategori. Efterbehandling gips til loftet vil koste 700-800 rubler. / 25 kg.
 • Knauf produkter anses for at være en af ​​de bedste kittetyper til loftet. De tilbyder et stort udvalg af putties: efterbehandling, start, vandtæt, gips, cement og alsidig. Til salg fås i form af færdigblandet og tørt. Ved pakning kan du også finde den rigtige. Hvis du vil spare penge, koster en pose med 5 kg kasse 250 rubler.
 • Ud over disse populære producenter af kit til loftet, som "Volma", "Vetonit", "Bolars" og andre.

Efter at have analyseret alle ovenstående oplysninger bliver det lettere at afgøre, hvilken kitt er bedre til loftet.

Hvordan laver man kittens loft til maleri

Det er til maling, at loftet skal nivelleres meget omhyggeligt, da malingen i modsætning til tapet ikke har nogen tekstur og ikke er i stand til at skjule selv mindre defekter, tværtimod vil den yderligere understrege dem.

Du skal putte loftet, hvis:

 • strukturen er gammel og på loftet på grund af temperaturforskelle og fugtighedsudsving har der opstået revner eller gips er begyndt at falde;
 • grov belægning for grov eller grov overflade. I dette tilfælde kræver det justering med et tyndt lag af færdigspænding;
 • Krympningen af ​​det nye hus sætter også væggene og lofterne i bevægelse, på grund af hvilke revner der kræver reparation fremstår;
 • lavet et nyt loft på gips.

Arbejdsfaser

 • Til arbejde udover kittet er det nødvendigt at forberede en smal og bred trowel, forstærkningsbåndsnet (hvis loftet er kittet af gipsplade).
 • Den gamle belægning, hvis nogen, er helt fjernet, bliver overfladen rengjort af støv og primet. Ved arbejde på gipsplader er en akrylprimer egnet, og for armeret beton er det bedre at vælge en dyb penetrationssammensætning og for store uregelmæssigheder - betonkontakt. For våde rum vælges primere med antiseptiske additiver, der forhindrer skimmelsvamp.
 • Når alt er tilberedt, kan du gå direkte til kittet. For at gøre dette skubbes kittet ud af beholderen med en smal spatel i den krævede mængde og fordeles jævnt over den brede spatel. Og de er allerede på loftet, fordelt jævnt over loftet. Start arbejde er bedre fra loftets kant eller fra hjørnet. Kanterne skal straks udglattes og bringes under nul, så der ikke dannes ledd. Ellers vil det være meget svært at rengøre dem med en flyde.
 • Det er godt, hvis loftet bliver tændt med flere lyskilder under drift, så du kan se alle uregelmæssigheder i det påførte lag.
 • Hvis der var betydelige uregelmæssigheder i loftet, der ikke blev glattet efter et lag, kan du anvende et par flere lag efter at den forrige er helt tør.
 • Hvis der tilsluttes et nyt gipsloft, så er det i stedet for startkittet almindelige samlinger med forstærkningsbånd fremstillet med en universalforbindelse. Og også et tyndt lag maskerer skruerne.
 • Efterbehandling af kittet påføres over hele loftets overflade med et lag på 0,5 cm. Derefter rengøres de med en flyder og behandles med en primer til en dekorativ belægning.

Korrekt putty loft gør-det-selv instruktioner

Loftsplastning er en ret kompliceret opgave, der kun kan udføres med bygningsfærdigheder. Som regel er specialister i den relevante profil involveret i dette arbejde, men hvis du ønsker det, kan du selv udføre alle nødvendige operationer. Om hvordan man sætter loftet med egne hænder og vil blive diskuteret i denne artikel.

Forberedelse af værktøjer og materialer

Det sæt af værktøjer, der er nødvendige for arbejde, ser sådan ud:

 • Spatler (du skal hente spatler af forskellig størrelse, så der ville være mindst en bred og smal);
 • Metal halvliner (anbefalet længde - 50 cm);
 • rullelejer;
 • Kapacitet til blanding af blandingen
 • Konstruktionsblander eller bor med passende dyse til blanding af blandingen.

Materialerne vil kræve en tør blanding - og dens valg skal tages meget omhyggeligt. Putty er designet til at eliminere højhøjde dråber ikke mere end 50 mm. Hvis dråberne har en større værdi, skal loftet først pudses. Der er dog nogle typer af kompositioner, der kan sættes i loft, hvilket har ret alvorlige uregelmæssigheder. Under alle omstændigheder er en af ​​komponenterne i, hvordan man korrekt sætter lofter det rette valg af materialer, så du skal være opmærksom på dette punkt.

Forberedende arbejde

Hvis overlapningen i starten er fri for defekter, er det ikke nødvendigt at forberede loftet til tømning, og al forberedelse reduceres til fjernelse af rester af de tidligere belægninger fra overfladen. For at fjerne hvidvaskning eller tapet er det nok bare at vådte dem med rent vand - efter imprægnering kan belægningen nemt fjernes med en spatel. Det er umagen værd at arbejde trin for trin - vandet tørrer ud meget hurtigt, så det er simpelthen upraktisk at vådte et stort område af belægningen.

Inden du anbringer kittet i loftet, skal du forbehandling overfladen med en primer, så belægningen forbliver bedre på sin plads:

 • Højkvalitets imprægnering af loftet med en primer involverer at anvende den i to lag, hvoraf den ene er parallel med væggen med vinduet og den anden - vinkelret på det samme referencepunkt;
 • Et lag af primer bør påføres overfladen jævnt og uden dryp;
 • Det er bedst at bruge en rulle eller børste til påføring af en primer (det er lidt mere praktisk at arbejde med en rulle, og belægningen viser sig at være mere ensartet som følge heraf).

I nærværelse af store højdeforskelle på overfladen af ​​loftet, inden plastering, er det nødvendigt at påføre et lag af gips på den. Sørg for at loftet er justeret til en passende tilstand, så du kan begynde at sætte loftet i dine egne hænder.

Ceiling putty teknologi

Sekvensen af ​​værker ved plastering af loftet er som følger:

 • Blandingsopløsning. Det er sædvanligt at blande den tørre blanding med en mixer eller en boremaskine med en dyse. Ved hjælp af disse værktøjer opnås en homogen masse, der er ideel til anvendelse i loftet. Knæning af opløsningen, du skal gradvist hælde vand i det, forsøger at opnå konsistensen af ​​tyk creme.
 • Sætte kittet. Uanset hvilken type putty der anvendes, bliver processen med at påføre det til loftet altid udført ved hjælp af samme teknologi. Først skal du skubbe lidt af sammensætningen med en smal spatel og fordel det jævnt på en bred spatel. Derefter påføres blandingen på loftets overflade så jævnt som muligt. Den resterende sammensætning fjernes med en lille spatel og returneres til beholderen. Denne operation gentages så mange gange som nødvendigt, indtil loftet er helt dækket med et lag af kitt.
 • Justeringsdæksel. Når det første lag er helt tørt, skal det udjævnes. En spatel eller fint smørpapir er meget velegnet til at fjerne saggen. Hvis du bruger huden, vil støv forblive på loftet, hvilket gør det vanskeligt at anvende det næste lag. Derfor er det vigtigt at give spatelen.
 • Bestemme antallet af lag. Forstå hvordan man korrekt sætter loft, er det nødvendigt at bestemme om denne parameter. Jo flere forskellige forskelle i loftet der oprindeligt eksisterer, jo flere lag af kitt vil være nødvendigt for at fjerne dem. Når du anvender efterfølgende lag, bør du forsøge at kompensere for alle ulemperne ved overlapningen. Anvend kun et nyt lag, efter at det foregående lag er helt tørret.
 • Tegning det sidste lag. Det sidste lag af kit skal gøres, så tykkelsen er minimal. Det er nødvendigt at arbejde med dette lag hurtigst muligt, så løsningen ikke begynder at tørre. Ved hjælp af en stor spatel anbringes et lag mørtel på loftet, og derefter udføres en anden bevægelse, hvorfor alt overskud fjernes. Med den rette dygtighed kan efterbehandlingstætningen påføres, så det ikke engang skal rengøres i fremtiden.
 • Efterbehandling. Til tapet er der ikke behov for yderligere efterbehandling, men hvis loftet er dækket af maling, skal det være forberedt på dette. For at gøre overfladen perfekt glat, skal den behandles med fint sandpapir eller en slibemaskine. For at opdage uregelmæssigheder kan du bruge en bærbar lampe.

Som du kan konkludere, er teknologien til putty loftet ret simpelt, men det har nogle nuancer, du skal håndtere i processen.

Gipsplankgips

Gipspladens lofter er meget lettere, fordi de i første omgang har en perfekt flad overflade. Kittet i dette tilfælde er kun nødvendigt for at sikre, at det samlede loft i sidste ende blev justeret på sømme og led. Før du putter plader af gipsvæg, skal deres kanter skæres i en 45 graders vinkel. Se også: "Sådan tømmer gipsplankloft - et detaljeret gennemløb."

Alle huller skal limes af glasfibernet, præ-behandlede sømmer primer. Til anvendelse af kittet anvendes en lille spatel, og derefter bliver blandingen udjævnet med en stor spatel. Formålet med dette arbejde er at sikre, at løsningen fuldstændigt fylder strukturens sømme. Det er også værd at behandle de punkter, hvor gipsvæg blev fastgjort til understøtningerne med selvdrejende skruer.

Tagplade til malingbelægning

Hvis maling vil blive brugt som færdigmateriale, har kittet af vægge og lofter en række funktioner. Nogle gange under arbejdet er der ubehagelige problemer - for eksempel når man maler loftets stykker, kan det holde fast i instrumentet. Selvfølgelig vil der opstå uregelmæssigheder på loftets overflade - og kittens betydning er netop at fjerne disse ulemper. Bare hold den faldne af kitt på plads virker ikke, så du skal kigge efter andre måder at løse problemet på.

For at male loftet uden problemer skal kittet udføres som følger:

 1. Efterbehandling skal ske med en speciel vandtæt kitt. Et særpræg ved disse materialer er pålidelig beskyttelse mod fugt, som er en del af malingen. Om nødvendigt kan du tilføje en speciel primer med vandafvisende egenskaber til en almindelig tør blanding. Selvfølgelig skal du tilføje det, når du blander arbejdssammensætningen. Blandingen skal omrøres på samme måde som sædvanlig - det vigtigste er, at det ikke har faste stykker. Sammensætningen tørrer helt i gennemsnit efter tre timer, så du skal have tid til at træne før denne gang.
 2. For at forenkle din opgave endnu mere, kan du anvende en vandtæt primer på loftet efter behandling med kittet, men før maling. På grund af lag af primer, vil loftet i loftet ikke falde sammen under færdiggørelsen.
 3. Ved maleri skal du meget godt kontrollere graden af ​​tryk på rullen. Derudover anbefales det ikke at gå igennem et afsnit flere gange - monotone bevægelser kan forårsage afskalning af belægningen, og efter et stykke tid er det igen nødvendigt at reparere loftet med et kit.

Sådan tømmer loftet: vigtige punkter i proceduren

Hvis der vælges en maling eller hvidvask til forarbejdning af loftet, er det nødvendigt at udføre forberedende arbejde inden de påføres dem. Forberedelse og udjævning af overfladen udføres i etaper, så du skal vide, hvordan du tømmer loftet. Overvej den gradvise gennemførelse af internt arbejde, lad os undersøge, hvilke materialer der bedst bruges til forberedende aktiviteter.

Hvad slags kitt?

For at tømme loftet er det vigtigt at vælge materialet til at udføre højkvalitets træning korrekt.

Før du køber materiale for at fjerne fejl, skal du vurdere tilstanden af ​​bundlofterne. For at forstå, hvilken form for kitt bedre kittede loftet, skal du forstå klassificeringen af ​​blandinger, klar og tør.

Klassificeringen af ​​kittet afhænger af følgende parametre:

Uanset typen af ​​fyldstof skal opløsningen opfylde følgende krav:

 1. sammensætningen bør være ensartet uden synlige partikler
 2. Grib ikke med det samme. Samtidig bør blandingen ikke størkne i lang tid;
 3. opløsningen bør anvendes uden problemer til det forberedte loft
 4. hærdet blanding bør ikke smuldre og revne
 5. kittet kitt skal være så stærk og holdbar som muligt.

Dernæst vil vi overveje at klassificere løsninger mere detaljeret for at gøre det nemmere at vælge, hvilken slags kitt at sætte i loftet.

Formålet med løsningen

Til destillationsspacklingblandinger er:

 • start. Opløsningen anvendes i begyndelsen af ​​forberedelsen af ​​loftet. Når man vælger et materiale, bør man tage højde for en sådan egenskab som vedhæftning til bundloftet;
 • Opløsningsniveauet af opløsningen har en mindre struktur sammenlignet med startalternativet. Sammensætningen er nem at påføre, og påføres efter påføring af startlag af kittet blanding. Du kan købe en færdiglavet, fortyndet opløsning eller forberede det selv ved hjælp af en tør form for kittet;
 • Akrylversionen er designet til at skabe en perfekt, glat basecoat. Anbefales til afslutning af arbejdet i forberedelsen af ​​lofterne til den endelige belægning.

Mange er interesserede i at sætte loftet i badeværelset, fordi dette rum er kendetegnet ved høj luftfugtighed. I dette tilfælde skal du vælge en sammensætning, der modstår konstant temperaturfald, ikke svulmer og ikke springer under drift. Desuden bør sammensætningen af ​​kittet være komponenter, der beskytter mod mikroorganismer, mulig korrosion, udbrud af revner. Under alle omstændigheder skal kitt og primer være vandtæt.

Kittetyper

Der er sorter af kitt, der er kendetegnet ved følgende sammensætning:

 • baseret på cement. Denne type bruges til at fjerne store huller på loftets overflade. Denne vandtætte blanding anvendes som et mellemliggende niveau, inden der påføres dekorativt gips
 • gipsbase. Gips bruges til at fjerne store revner. Ved brug af gipsgips kan du nægte brugen af ​​serpyanka (special mesh);
 • akryl sortiment af materiale, som du kan opnå en glat loftsoverflade.

Yderligere komponenter kan være til stede i kittet, såsom:

 • plastificeringsmidler;
 • særlige pigmenter til at give forskellige farvefarver til sammensætningen;
 • regulatorer til hurtig hærdning af opløsningen;
 • fugtbestandige komponenter;
 • vandafvisende midler. Disse er specielle stoffer, der giver blandingen fugtresistens.

Af det foregående kan vi konkludere om universaliteten af ​​akrylmateriale. Med dette materiale kan du betydeligt spare på tidspunktet for udførelsen af ​​interne værker.

Jo bedre at putty?

At sætte loftet i egne hænder er vigtigt ikke bare at vælge materialet korrekt, men også at anvende de nødvendige værktøjer.

Før du kommer i gang, skal du forberede følgende værktøjer:

 1. bakke til blanding af opløsningen;
 2. spatler. Det vil have brug for en smal og bred kniv;
 3. Bor med en speciel blandemundstykke til blanding af den tørre blanding i vand. Du kan bruge en speciel byggemixer;
 4. rullelejer;
 5. bakke til dyrkning af en primerblanding;
 6. trappestige.

Når du har besluttet, jo bedre at putte loftet, skal du ikke glemme det beskyttende udstyr under udførelsen af ​​arbejdet. Forbered en respirator eller gasmaske, beskyttelseshandsker.

Iscenesat kit

Inden du laver arbejdet, kan du kende bekendtskabet med nedenstående video, hvordan du sætter loftet i dine egne hænder.

Hele processen med kitt består af følgende trin:

 1. Bundloftet er forberedt til anvendelse af kittet;
 2. rengjort og forberedt overflade primet
 3. Efter tørring af primerens sidste niveau kan du håndtere arbejdsfladen.

Derefter vil vi fortælle dig, hvordan du korrekt sætter loftet op, stopper i hvert trin mere detaljeret.

Forberedende fase

Enhver efterbehandling begynder med forberedelsen af ​​arbejdsfladen. Den samme regel gælder for arbejdet med kittet. Det er nødvendigt at helt rengøre overfladen af ​​loftet fra den gamle belægning for at fjerne eksisterende fejl i loftet. Du skal udføre følgende trin for at forberede loftet:

 1. Gamle hvidvask er det nemmeste at fjerne. Det er nødvendigt at fugte overfladen med vand, vent en halv time, og vask det gamle lag. Hvis der forekommer pletter på overfladen efter vask, skal de behandles med en særlig desinficeringsopløsning;
 2. hvis den gamle belægning var flise, så fjern det er ikke let. Kan bruges til at fjerne spatel;
 3. for at fjerne hvidvask eller maling kan du bruge specielle løsninger til vask;
 4. gammelt tapet fra loftet fjernes også med en spatel. For at lette arbejdet, skal du forvæde tapetet;
 5. Efter fjernelse af den gamle belægning er det nødvendigt at forsegle de eksisterende revner på loftoverfladen. For det første udvides og uddybes hullerne. Det fremkomne hul er rengjort, jordet og lagt materialet og eliminerer uregelmæssigheder.

De oplistede aktiviteter er vigtige for fremtiden for ny dækning.

underuld

På overfladen af ​​et loft, der er ryddet af en gammel beklædning, er det muligt at anvende primerlag:

 1. For det første kontrolleres niveauet for hældningen af ​​loftoverfladen. Hvis hældningen er til stede, fjernes den med en primer;
 2. Hovedformålet med primeren er at beskytte mod skimmelsvampe og alle slags pletter. Kvaliteten af ​​kittens belægning afhænger af, hvor godt primeren påføres;
 3. Der kan være flere lag af primer. Hvert niveau overlapper, når den forrige er helt tør.

Når det sidste lag af primer tørrer, er overfladen poleret med et specielt sandpapir.

Sætte kittelag

Når den sidste primer er tørret, er det muligt at anvende kittet til det forberedte loft. Disse forberedende aktiviteter kræves for ethvert grundloft, inden de anvender de oprindelige og sidste lag.

Så kittet beton loft skal være i den rækkefølge, der er beskrevet ovenfor. Men betonbelægning har nogle fordele. Der er ingen store fejl på denne overflade. Hvis der konstateres uregelmæssigheder, så er de i færd med at forberede loftet nedskåret med et slag. Dernæst udføres primeringen igen, og derefter anbringes kittelag.

Først påføres et lag af startkittet:

 1. forberedt opløsning taget på en spatel og fylde den med alle revner og huller, som var præ-primed;
 2. udgangsopløsningen påføres i et tyndt lag og efterlades til tørring
 3. uregelmæssigheder på belægningen kan forblive under anvendelse af startniveauet. De skal elimineres ved at anvende et andet kittelag.

Der arbejdes videre med at anvende det sidste lag:

 1. Efterbehandling kittet anvendes også med et tyndt lag. For at få et tyndt lag skal du trykke spatelen godt på loftoverfladen. Lag skal være bred;
 2. under udførelsen af ​​arbejdet er det nødvendigt at være opmærksom på ensartetheden af ​​den påførte belægning. Der bør ikke være nogen bands, og hvis der er overskydende blanding, skal de fjernes;
 3. Efter at laget har tørret, skal overfladen slibes.

Hvis der påføres et lag af kitt på gipsark, så har du brug for en lille mængde mørtel, som kun påføres ved krydset af pladerne. Efter at opløsningen tørrer, bliver den behandlede overflade slibet og malet.

Ved anvendelse af materialet anvender ikke nødvendigvis en spatel. Du kan hurtigt putty loftet med en rulle, som vist i videoen nedenfor. Selve laget påføres med en rulle, men yderligere udjævning af blandingen udføres selvfølgelig med en spatel. Det er nødvendigt at udelukke overflade uregelmæssigheder, ellers vil det ikke være muligt at udføre høj kvalitet maling af loftet.

Hvis en rulle anvendes, skal blandingen være mere flydende end ved påføring af opløsningen med en spatel. Efter at have fjernet uregelmæssighederne med en spatel, påføres den næste kittelag med en rulle. Denne teknologi kan betydeligt reducere tiden for færdiggørelsen af ​​arbejdet. Brugen af ​​en rulle betragtes som en ret effektiv måde at anvende kittet blanding på. At sætte et niveau af kittet tager kun flere minutter.

Puttying et loft med dine egne hænder - praktiske tips og tricks

Selvbetonet loft - arbejdet er meget tidskrævende og kræver visse færdigheder. Derfor foretrækker mange i dette arbejde et stort antal fagfolk. Men i følge instruktionerne i denne artikel vil enhver person, der har minimal konstruktion, være i stand til at sætte loftet med egne hænder.

Nødvendige værktøjer og materialer

Før du begynder at arbejde, skal du sørge for at have alt, hvad du har brug for under dit arbejde.

instrumenter:

 • Spatler af forskellig størrelse (mindst to - smalle og brede);
 • halv metal (ca. en halv meter lang);
 • rullen til at sætte primer;
 • Praktisk bassin til dyrkning af tørblanding;
 • byggemixer eller dyse på boret, til hurtig og høj kvalitet blanding af kit.


En liste over værktøjer, der kan komme til nytte, når du udfører kit.

Når du vælger typen af ​​tør blanding, skal du omhyggeligt læse anbefalingerne på pakken. Putty bruges som regel til at glatte små dråber (op til 50 mm). Hvis dråberne er for store, skal loftets overflade først pudses. Kittet "Rotband" gør det muligt at fjerne dråberne på mere end 50 mm. For våde rum er der et kit "Betonit VH", i tørre rum kan du bruge blandingen på basis af lim, som "Betonit LR" eller "Betonit KR".

Forberedelse og rengøring af loftet

Hvis loftpladerne er fladt, er det nok at fjerne rester af tapet, lim og / eller hvidvask fra loftet. For at fjerne hvidvask eller tapet skal overfladen af ​​loftet fugtes med vand med en svamp. Så snart det aftagelige lag af whitewash eller tapet er gennemblødt, kan det nemt fjernes med en spatel. Det behøver ikke at fugte store overflader ad gangen, da de hurtigt kan tørre. Det er bedst at gøre dette trin for trin, befugtning og rengøring af små områder af strømmen, for eksempel meter for meter.


Et eksempel på at fjerne afvædet hvidvask med en spatel.

For bedre vedhæftning af kittet til loftet er det nødvendigt at belægge overfladen med en primerblanding. Primeren skal påføres loftet i to lag. Den første er parallel med væggen med et vindue, den anden er vinkelret på den. Påfør primeren jævnt og lad ingen dråber eller spor af en børste eller rulle. Børsten skal røre loftet med hældningens spidser. Vi holder børsten i en vinkel på 60-70 grader til loftet, mens under arbejdet børsten drejes rundt om aksen, så den kan bære jævnt fra alle sider. Det bedste resultat giver en primerrulle. Det er bedre at tage en rulle med en kort lur, for at prale overfladen uden at trykke meget på værktøjet.

Hvis loftet har tilstrækkelig stærke dråber og trin, så før kittens start, vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at gipsere det for at fjerne de væsentligste uregelmæssigheder, så efter fuldstændig tørring primeret.

Sekvens af arbejde på puttying

Knæ tørblandingen

Dette arbejde udføres bedst med en speciel mixer eller dyse på boret. Brugen af ​​et sådant værktøj giver dig mulighed for at få en homogen masse uden klumper. Tilsæt vand til den tørre blanding skal være en lille smule, og forsøger i sidste ende at få meget med tætheden af ​​cremefløde.


Knæning og forberedelse af kittet.

Påfør fyldstof i loftet

Processen med puttying er absolut den samme for enhver form for kit. Brug en lille spatel, skub op en del af blandingen og fordel det jævnt over overfladen af ​​en bred spatel. Derefter påføres blandingen med en bred spatel til loftet så tyndt og ensartet som muligt. Resten af ​​blandingen fra en bred spatel fjernes smal tilbage i bassinet. Vi fortsætter med at gøre denne procedure, indtil hele loftet er plasteret med det første lag.


Tegning af det første lag af kit.

Efter fuldstændig tørring af det første lag er det nødvendigt at fjerne alle uregelmæssigheder, der hæver over hovedlaget. Nodler kan fjernes med en spatel eller sandpapir. Efter slibning forbliver støv, hvilket kan påvirke kvaliteten af ​​det andet lag. Derfor er brugen af ​​en bred spatel til udjævningsfejl mere hensigtsmæssig.

Antal lag

Det er jo mere, jo mere ujævnt loft. Med hvert påført lag skal du stræbe efter at rette overfladen vandret og anvende mere blanding på de ujævne områder. Hvert næste lag kan kun påføres efter fuldstændig tørring af den forrige.

Sidste lag

Efterbehandling lag skal være tyndere end alle tidligere. Det er nødvendigt at udføre pålægningen af ​​efterbehandlinglaget hurtigt, hvilket ikke tillader blandingen at tørre ved kanterne. Vi anvender et lag af kitt med en bred trowel og fjern alt unødvendigt med den næste bevægelse, og presser trowel på overfladen af ​​loftet med indsats. Samtidig er det bedre at holde værktøjet næsten vinkelret på overfladen, der skal behandles. Ved korrekt påføring af overfladebehandlingen er det måske ikke nødvendigt at efterfølgende slibning af overfladen.

Endelig finish

Hvis loftet er forberedt til klæbende tapet, kan efterbehandling ikke slibes. Hvis det er planlagt at male loftet, vil vi give det en perfekt glathed ved at behandle den med et fint sandpapir, der fremhæver og afslører ujævnheder med en lampebærende lampe efter tørring af kittet. Det er muligt at udvej til hjælp af slibemaskinen.


Slibning af fyldstofoverfladen.

Funktioner af gipsplader lofter

Hovedtræk ved gipspladens loftkitt er, at der ikke er behov for at niveauere overfladen. Putty anvendes kun for at give loftet en ensartet glathed. Det første skridt er at justere sømmen af ​​gipsplader. Normalt har enderne af plader af gipsvæg et skråt snit, hvilket letter tilpasningen af ​​leddene. Hvis der ikke er en sådan afskærmning ved arkets kanter, skal du selv forberede gipskanten, og skære falsen i en 45 grader vinkel med en brevpapirkniv.

Derefter limes alle sømme og leddene sammen med glasfibernet. Det er selvklæbende, og derfor er limningen ikke let. Forsømme bedre primer for at slippe af med støv. Påfør kittet på sømmen med en smal trowel, så straks niveau den med en bred, forsøger at fylde sømmen med blandingen og glatte det med disse to bevægelser.

Skruerne på skruerne sættes på tværs, hvilket gør det muligt at fylde hele motorhjelmen med blandingen. Efter sømene har tørret, skraber dem, primer hele overfladen af ​​loftet og anbring et sidste lag af kitt.

Video: Putty til gipsvægssømme

Funktioner af kittens loft til maleri

Allerede lavet det meste af arbejdet, taket trives med sin glatte glatte overflade, du kan fortsætte med at male. På dette stadium står mange overfor et uventet og meget ubehageligt problem. Under maleriet kan stykker af kitt holde sig til rullen, som kommer ud af loftet og danner fejl på det. Forsøg på at rette op på situationen og holde kittet på plads, som regel giver et endnu mere dystre resultat. Hvordan beskytter man sig mod dette problem?

1. Ved afslutning af forarbejdning skal du bruge en vandtæt kittet, der ikke siver ud fra vandet i maling og holder fast på loftet. Hvis den sædvanlige kitt allerede er erhvervet, kan du bruge en vandafvisende primer til at fortynde kittens blanding. I dette tilfælde må du ikke tilsætte primeren direkte til den tørre blanding, men fortynder den i vand i forvejen.

Blandingen, der fremstilles på denne måde, bør periodisk omrøres med en blander, så den ikke hærder og danner klumper. Brug denne blanding skal være hurtigere, fordi det efter tre timer efter tilberedningen bliver uegnet.

2. Du kan også blot belægge det færdige loft med en vandtæt primer før maling. Dette forhindrer også, at laget af kitt falder bag overfladen.

3. Under maleriet må du ikke trykke hårdt på rullen og forsøge ikke at køre dem for mange gange på samme sted.

Video: Putty loft til maling

Du kan få nogle tips og anbefalinger vedrørende kitt ved at se følgende video.

Loftgips: hvordan man selv gør arbejdet?

Puttying et loft med dine egne hænder er en kompliceret og tidskrævende proces. For at opnå et højkvalitetsresultat af efterbehandling er det nødvendigt at udføre omhyggeligt og korrekt. Du kan bruge tjenester fra specialister. Hvis planerne for selvstændigt arbejde, skal du vide, hvordan du sætter loftet med dine egne hænder.

Materialer og værktøjer

Hvordan tømmer loftet? Foreløbigt er det nødvendigt at udarbejde værktøjer og byggematerialer.

Processen kræver følgende værktøjer:

 • spatler - bred og smal;
 • metal halv meter 0,5 m lang;
 • rulle eller børste til påføring af en primer
 • kapacitet til fortynding af den tørre opløsning.

Til blanding anbefales opløsningen at tage blanderen eller dysen på boret. Ved hjælp af udstyr er sammensætningen homogen.

For at udføre efterbehandlingsarbejdet kræves følgende materialer:

 • primer;
 • starter kittet;
 • efterbehandling kittet.

Hvis loftet er forberedt til maling eller hvidvaskning, skal du vælge en primer med vandafvisende egenskaber. Et lignende krav til kittet. At starte kittet i sammensætningen har større partikler og glasfiber, så du kan pålægge et tykt lag, der er modstandsdygtigt over for revner.

Efterbehandlingskomposition forbedrer basens ydeevneegenskaber (øger holdbarheden, slidstyrken, modstanden mod eksterne faktorer), eliminerer de mindste overfladefejl.

Hvis kittet allerede er købt, skal der tilsættes en vandafvisende primer til sammensætningen, når den knædes.

Ceiling putty teknologi

Processen består af flere successive faser. Inden du sætter loftet op, skal du forberede og rengøre overfladen. I første omgang fjernes den gamle finish, og løse pletter renses. Tapet og hvidvask er fjernet ved vådning og yderligere fjernelse af belægningen med en metalspatel. Grundlaget er ryddet af rester af snavs og støv.

Derefter behandles basen med en primer i 2 lag med en rulle eller børste. Lag anvendes vinkelret på hinanden. Primeren skal ligge fladt, uden pletter. For at fortsætte arbejdet, vent indtil bunden tørrer. billede

Efter overfladebehandling, fortsæt direkte til loftet med dine egne hænder. Processen kan opdeles i flere faser. Så, hvordan man tømmer loftet?

Det første trin er at blande kittens opløsning. Til forberedelse af sammensætningen anbefales det at anvende en blander eller dyse på boringen. I dette tilfælde er massen homogen, uden klumper.

For at forberede den rigtige løsning skal du følge instruktionerne fra fabrikanten. Konsistensen af ​​opløsningen skal ligne tyk cremefløde.

Det andet stadium - påføring af det første lag på loftet. For at få en kvalitet belægning, skal du vide, hvordan du korrekt sætter i loftet.

To trowels bruges til overfladebehandling - smal og bred. Med et smalt værktøj tages en lille del af blandingen og påføres jævnt over den aktive del af den brede trowel.

Yderligere fordeles sammensætningen over loftets overflade med et lag af samme tykkelse. Laget skal være så ensartet og tynd som muligt. Den resterende sammensætning på den brede spatel fjernes med et smalt instrument og sendes tilbage til kompositionstanken. I stedet for en bred spatel kan du bruge en halv liter. Med det gøres arbejdet hurtigere.

Således behandles hele overfladen. Rør ikke loftet, før det første lag er helt tørt. Eksponeringstiden afhænger af sammensætningen, og det er angivet i brugsanvisningen fra producenten.

Det tredje trin er justeringen af ​​det tørrede lag. Efter tørring fjerner det første lag af kitt alle uregelmæssigheder. Knastene fjernes med en spatel eller pæl. Efter fjernelse af overskydende sammensætning rengøres overfladen af ​​støv, da det påvirker kvaliteten af ​​det efterfølgende lag. billede

Det næste trin er pålæggelsen af ​​det andet og efterfølgende lag. Antallet af lag afhænger af bundens fladhed. Jo flere dråber og bump, desto mere er det nødvendigt at anvende sammensætningen.

Hvis dråberne ikke er mere end 10 mm, anbringes kitt i flere lag. Hvis fejlen er større end 10 mm, bruges et forstærkningsnet til at forbedre nivelleringen. Det eliminerer risikoen for revner. Det er tilladt at bruge gitteret og med et lille lag af kitt.

Alle efterfølgende lag anvendes ens på den første. Men hvert efterfølgende lag påføres først efter fuldstændig tørring af den foregående.

Det afsluttende stadium er anvendelsen af ​​overfladebehandling til loftet. For det sidste lag bruger ofte en speciel sammensætning.

Hvordan laver man det færdige kit i loftet? Det sidste lag af sammensætningen bør være den tyndeste. Påfør blandingen med en bred spatel. Arbejder udføres i et hurtigt tempo, da det er umuligt for kittet at tørre ved kanterne.

Ved arbejde med en bred spatel anbefales det at holde det næsten vinkelret på overfladen, hvilket giver mulighed for at opnå et lag af den krævede tykkelse. Overskydende sammensætning fjernes straks med en spatel. billede

Hvis hele processen blev udført korrekt, er det efter tørring af efterbehandling ikke nødvendigt at sande det. Men hvis der i fremtiden vil blive udført maling af loftet, så bliver overfladen obligatorisk. Loftet er behandlet med fint sandpapir. For at identificere alle defekter, der anvendes, bærer lampen.

Dette er den vigtigste teknologi af putty loft. Men når arbejdet skal tage hensyn til de enkelte nuancer af overfladebehandling.

Funktioner af putty lofter

Sådan tømmer loftet afhænger af en række arbejdsvilkår. Overvej materialet i basen og efterbehandling:

Sådan tømmer gipsplankloft?

Gipsvægsbasen har en flad overflade. Derfor udføres efterbehandling kun for at give glathed og fjernelse af spor af skruer og led. Leddene og leddene er i første omgang forseglede; de ​​behandles med en primer for at forbedre vedhæftningen og fjerne støv. Næste limet glasfibernet.

Ved hjælp af en smal spatel anvendes kitt, som er udjævnet med et bredt værktøj. Hættene på selvlukkende skruer lukker også tæt på. Efter tørring er kitt, polerede arealer malet, rengjort fra støv og jorden. Det sidste stadium er anvendelsen af ​​færdigbehandling kittet.

Hvordan putty beton loft?

Putty beton loft udføres i overensstemmelse med ovennævnte teknologi. Obligatorisk behandling af basen med en primer mindst 2 gange. Det anbefales også at primer hvert lag af putty beton loft.

Sådan putter du et træloft?

Til efterbehandling træ anvendes specielle formuleringer, der skal overvejes, når de køber. Før overfladebehandling er overfladen poleret, fjernelse af forskellige burrs, defekter. For at gøre dette, brug huden af ​​store korn. Dernæst udføres processen ved ovennævnte fremgangsmåde: priming-putty i flere lag-kittende finish sammensætning-polering.

Det er umuligt at anvende løsningen på en træoverflade med et tykt lag, der er sandsynlighed for dets revner og ødelæggelse. Derfor, når forsegling store uregelmæssigheder bliver nødt til at sætte en kitt i flere lag.

Hvordan putty loft loft?

Processen udføres på samme måde som målingen af ​​et almindeligt loft. Under arbejdet vurderes grundmaterialet. Det mest almindelige loft er lavet af træ eller gips. Det kan dog gøres af beton.

Skal jeg sætte loftet foran strækloftet?

En af fordelene ved dette efterbehandling er manglen på behovet for foreløbig forberedelse af loftet. Således er det ikke nødvendigt at sætte grunden. Samtidig skal denne operation udføres, hvis udkastet loft kræver reparation: det falder ned, revner.

Hvis fejlene er lukket med et strækloft, kan bundstykkerne som følge af ødelæggelse beskadige lærredet. Der skal lægges særlig vægt på panelhuse bygget i midten af ​​forrige århundrede. De blev bygget i et hurtigt tempo, hvilket ofte ramte kvaliteten af ​​konstruktionen.

Hvordan tømmer loftet i Chrusjtjov-panelet? Værker udføres i overensstemmelse med teknologien til færdiggørelse af betonlofter. Det anbefales at bruge et forstærkningsnet for at forbedre belægningens styrkeegenskaber. Når du forbereder overfladen, bør du ikke tænke på, hvordan du præcis skal sætte loftet i. Det grove substrat vil blive dækket af et web, som ligger i en afstand af flere centimeter.

Hvordan man tømmer loftfliser?

Hvis du vil rette bunden, inden du færdiggør fliserne, afhænger processen af ​​overfladens materiale. Hvis du planlægger at lave reparationer, er skumpolystyren fliser bedre at fjerne. For at fjerne fliser bruges spatel.

Hvordan tømmer loftet hvidvaskning og maling?

Basen skal være helt flad, uden fordybninger, chips, revner, grus osv. Derfor er det værd at være særlig opmærksom på, hvordan man korrekt anvender det færdige kit til loftet. Obligatorisk drift er polering af det sidste lag med en finkornet hud med den efterfølgende priming.

Hvordan fylder loftet under tapetet?

I modsætning til hvidvaskning eller maling er mindre defekter tilladt: mindre uregelmæssigheder, knuder, burrs. Når der indsættes tapet, forsvinder disse fejl.

Hvordan man tømmer loftet af betonplader, træ og gips, blev diskuteret ovenfor.

Nyttig video

Lad os se en visuel video af, hvordan man sætter loftet op:

Således kan man forstå, hvordan man tømmer loftet med egne hænder. Under arbejdet er det nødvendigt at handle strengt i henhold til teknologien, bør sammensætningen anvendes jævnt og præcist. I dette tilfælde får du den ønskede flade overflade, klar til yderligere dekoration med dekorativt materiale.

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)