Hvordan / hvordan fastgøres rammebagekassen under billedet

de købte en flok lærred med malerier her, skubbede dem ind i indramningsværkstederne, og så er en baguette dyrere end alle vores malerier kombineret

Det lader til, at nogen har fundet baguetter, de kan også skære dem - til en pris for at spare mindst 2 gange, er det eneste spørgsmål, der er tilbage, hvordan man fastgør rammerne? Der er en almindelig hæftemaskine, men jeg ser på de andre billeder der med nogle vinklede beslag, der holdes sammen.

Hvor kan man købe et billigt, billigt værktøj til hjemmebrug - du skal fastgøre 5-10 rammer og smide dem væk. Enhver med en regelmæssig hæftning? Hvad er ulempen ved det for baguette-rammer?

Normalt opnås en hæftemaskine. Jeg plejede at klæbe - meget hæmorider.

Men intet plastik (næsten skum) baguette fornuftigt og ikke fast.
Tokmo special pneumoelektroskopisk.

Kontakt møbelproducenterne, de foretager fosader under glas.

Pneumatiske værktøjer til fastgørelsesvinkelbeslag 1500u.e omkostninger + kompressor, så "fastgør 5-10 rammer og kast ud". Nå, kast mig i haven.
Og for at fastgøre rammebillederne henvises til dem, der laver MDF døre, de syr deres baguette med dette værktøj. Eller se efter andre møbelproducenter. Under alle omstændigheder er det billigere end at købe og smide ud.

Hvis baguetten er plastisk og ikke høj, så kan du gøre det nemmere. Du vil have brug for et tape-slips, specielle V-beslag til syning af baguette og lim til plastik. Syning baguetten i størrelse, smøring lim og tape det med et stykke tape. Sæt den stramme ramme "ansigt" på bordet. Og forsigtigt, for ikke at ødelægge hjørnet, hammer vi V-parenteserne i hjørnet. Lad rammen stå i et par timer, og du kan fjerne skruen. Også til fastsættelse af hjørnerne kan du desuden indstille rammens hjørner (bruges til vinduesrammer). Men under alle omstændigheder kan man med en sådan håndværksproduktion ikke uden en særlig ledig stilling til forseglingsfejl.

Jeg vil anbefale V-parenteser ikke at køre ind, men at køre dem ind i rammen ved hjælp af en klemme, og sætte et stykke baguette af samme profil under hjørnet som rammen.

Skære en plastikpose på første mail. med et puslespil på markeringen, så en cirkulær en langs den omlejrede guide, derefter et bevægeligt bord bygget.
Hæftet på denne måde. Manuel fastgjort med superlim, opvarmes derefter på en hårtørrer. hjørner til fastgørelsesrammer og fusioneret i hjørnerne.
Jeg smeltede også hængslerne under skruerne til baldakinen, idet de tidligere havde valgt tomhed med en kant for skruernes hoveder.
Efter afkøling skæres den ekstruderede plastik og hældes den med superlim for holdbarhed og beskyttelse mod korrosion.
Den kollektive gård selvfølgelig, men med direkte hænder viser det sig monumental.
Nu leder jeg efter vejledninger til et flytbart bord mere pålideligt. Og det faktum, at jeg satte det ned.
Fra en baguette skar jeg rammen til den ønskede størrelse, og resten tælles og klippes den lille. Det viste sig køligt, især fra en bred baguette.

Anbefalinger til fastgørelse af rammer af plastpose

Det er ingen hemmelighed, at næsten alle virksomheder, der beskæftiger sig med baguette-forretningen, blandt andet vælger en plastikpose, når de vælger et arbejdssortiment. Den plastiske baguette er jo et billigt alternativ til træ, det er optimalt hvad angår pris og kvalitet, modstandsdygtig over for høj luftfugtighed og lave temperaturer. Derfor har plastbaguette i løbet af årets eksistens taget et værdigt sted i baguette-markedet. Mulighederne for dens anvendelse er ekstremt brede. I de fleste tilfælde er plastikposuetten en økonomisk ækvivalent eller en kopi af de populære modeller af træbaguette.

I sortimentet af firmaet "NeoArt" er plastikposuette et værdifuldt sted, og dets samling opdateres løbende med nye genstande. Når man vælger leverandører af plastpose, betaler virksomheden ikke kun design, men også kvalitetskendetegn. Bekymring om kvaliteten af ​​arbejdet hos kunder, der bruger NeoArt-produkter, er også en integreret del af kvalitetssystemet i virksomheden. Derfor har eksperter NeoArt forberedt til indramning af workshops en række anbefalinger til limning af plastrammer. Rådgivning fra fagfolk er let anvendelig i arbejdet i et hvilket som helst rammearbejde og hjælper med at undgå problemer ved fastgøring af rammer fra en plastikpose.

 1. Overfladen af ​​savklinge skulderrammen, savet på en cirkelsav, inden limning skal rengøres fra tilstrømningen af ​​plastik.
 2. Inden rammen fastgøres, anbefales det at glide overfladen af ​​skæret med lim for at fastgøre plasten.
 3. Ved fastgørelse af rammen skal du bruge beslag til blødt træ.
 4. Ved fastgørelse af rammen anbefales det at bruge klemme til blødt træ.
 5. På en limemaskine skal der indstilles tryk fra 2 til 4 atmosfærer.
 6. For at undgå spaltning af baguetten er det nødvendigt at montere fastspændingspunktet på hæftningen ikke tættere end 6-7 mm. fra baguettes ydre kant og 3-4 mm. fra rammens indre kant (kvart).
 7. Udvælgelse af hæfteklammer til fastgørelse af plast afhænger af baguettes profil, dens bredde og højde. For korrekt fastgørelse er det nødvendigt at vælge højden på beslaget, så at fastgørelsesbeslaget (eller sæt beslag) er mindst 5 mm under baguettens højde.
 8. Afhængigt af rammens størrelse og baguettes bredde skal du indstille det nødvendige antal point til at køre hæftene:
  • med en baguette bredde op til 1 cm. - 1 bindingspunkt;
  • med en bredde af baguette op til 2 cm. - 2 fastgørelsespunkter
  • med en bredde på baguette op til 3 cm. - 3 fastgørelsespunkter
  • med en bredde baguette op til 7 cm. - fra 3 til 5 punkter af fastgørelse;
  • med en baguette bredde på mere end 7 cm. Antallet af bindingspunkter kan variere fra 5 til det ønskede antal for sikker montering.
 9. Et af fastgørelsespunkterne skal nødvendigvis være punktet for baguettes maksimale højde.
 10. For en mere holdbar forbindelse af limede og fastgjorte hjørner skal den færdige ramme stå i mindst 24 timer inden indlejring af designobjektet i den.

Ved overholdelse af disse enkle anbefalinger er det muligt at undgå mulige problemer ved fastgørelse af rammer fra en plastikpose. Den fastgjorte ramme vil være af høj kvalitet og vil tjene dine kunder i lang tid.

Hvordan man limer baguetter til loftet

For at give værelset et fuldstændig æstetisk eftersyn skal du sørge for at placere pladsen på loftet og væggene korrekt. Tidligere blev dette problem løst ved hjælp af grænser - papirstrimler, limet til den øverste del af væggen, dekoreret med tapet. Nu bruges hyppigere bundplader eller baguetter. Med simpel installation har de et meget bredere potentiale i design af rummet. Dette arbejde kan udføres selvstændigt, hvis du ved hvordan man limer baguetter på loftet.

Hvad er fordelene ved at bruge loftsplanker?

Ud over evnen til smukt og harmonisk at arrangere overgangen fra væggene til loftet har baguetter en række fordele, herunder:

 • Lav pris.
 • Det rigeste valg af former, størrelser og konfigurationer.
 • Kan bruges med nogen form for loftsbeklædning.
 • Fleksibilitet - giver dig mulighed for at skjule fejl og uregelmæssigheder på væggen.
 • Let installation installationsarbejde.

Baguette sorter

Galteller er lavet af følgende materialer:

 • Polyfoam eller polyurethan. De mest almindeligt anvendte typer loftsplinter. De fik enorm popularitet på grund af deres lave omkostninger og alsidighed.
 • Plast. Sådanne baguetter limes under strækloftet, der anvendes ved overfladebehandling med PVC-paneler. Læs om installationen af ​​plastrør til loftet her.
 • Aluminium. Rigtig dyrt slags loftlister. De vigtigste fordele er styrke og holdbarhed. De bruges sjældent i lejligheder, normalt når de er færdige til en højteknologisk stil. Oftere findes sådanne indre elementer i kontorrum.
 • Gips. Stuccoing fra dette materiale kræver en lofthøjde på mindst tre meter, så i lejlighederne kan gipsbagetter ses sjældent.
 • Træ. Bedst kombineret med et træloft. Ganske dyrt, vanskeligere at montere, men resultatet er prisen værd.

Ud over materialet varierer baguetter i form, størrelse og mønster. I værelserne indrettet i moderne stilarter er enkle lister mere almindelige. Men hvis dette kræver designerens idé, kan du nemt finde og finde ud af.

Forberedende arbejde

Uden tilberedning korrekt og sikkert fastgør baguette umuligt. Derfor er der et minimum af forberedende arbejde.

Professionelle rådes til først at montere fileter, og kun derefter fortsætte med at indsætte på tapet. Årsagen er enkel: det er mere bekvemt at lukke hullerne og sømene mellem elementerne og male bundpladerne uden frygt for at ødelægge tapetet.

 1. Ujævne vægge er nivelleret med gips eller kitt. Dette gælder især hvis du planlægger at installere træ eller gipsfileter. Når du bruger fleksible baguetter for at fjerne uregelmæssigheder, er et primerlag nok.
 2. Primeren udføres efter at overfladerne er blevet rengjort af støv og snavs.

Hvis loftet allerede er malet, kan du ikke primet det. Men det er bedre at male loftet og fileten på samme tid.

Hvordan montere baguetter i loftet?

Der er flere måder at klæbe loftsplinterne på. Valg af metode afhænger af det materiale, de er fremstillet af, og arten af ​​loftets overflade.

 • Ved finish kittet. Det fastgør ikke kun sikkert elementet, men fylder også små revner i leddene eller på steder, hvor baguetten passer til væggen.

Rådet. For at sikre en mere sikker pasform kan du tilføje en lille PVA lim til kittet.

 • Ved hjælp af forskellige klæbemidler. Det kan være "Moment", "Titan" eller flydende negle. Den sidste lim er god, fordi sammensætningen indtager næsten øjeblikkeligt, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at holde delen på den ønskede position i lang tid.

Valget af lim skal overvejes grundigt: det skal være kompatibelt med baguettens materiale. Så for skumfileterne i klæbemiddelsammensætningen bør der ikke være meget opløsningsmiddel.

 • På akryllim. Den er velegnet til letvægte træ- eller skumplanker.
 • På silikoneforsegling. Giver en god fixering, men det skal bemærkes, at overfladen, på hvilken den påføres, maling ikke længere fungerer. Derfor er det nødvendigt at arbejde med sammensætningen så forsigtigt som muligt, eller vælg en anden metode til montering af basispladen.
 • På skruerne. De fastgøres til væggene, der har en solid vægt af træ eller aluminium baguetter.
 • Med hæfteklammer eller skruer på træet. Sådan fastgøres plastprodukter til skinnerne, der rammer et ophængt loft lavet af PVC-paneler.

Mængdeberegning

Allerede inden køb af materialet skal du bestemme antallet af baguetter. Deres standardlængde er 2 meter. Derfor må du omhyggeligt måle rummets omkreds og beregne det krævede antal fileter. Normalt tages 2-3 strimler i reserven under hensyntagen til mulige defekter under trimning.

tråd

Overvej de grundlæggende regler for at skære baguette.

 • Haltels er skåret med en god hacksav. Kun få fagfolk kan gøre dette med en skarp kniv.
 • Det sværeste øjeblik under installationen er montering af indre eller ydre hjørner. For at gøre dette er det bedre at bruge en standardarmatur - en blok, hvorved vinklen på 45 ° kan opnås uden problemer.
 • Hvis væggene i lejligheden er placeret i forhold til hinanden ikke i ret vinkel, er beslaget udført manuelt, og eventuelle fejl kan forsegles med kitt.

Masters anbefaler at måle og afskære baguetter i færd med installationen, og ikke at forberede på forhånd. Så mindre tilbøjelige til at begå en fejl og ødelægge fileten.

Layout, docking funktioner

På væggen er det ønskeligt at tegne en linje langs hvilken den nederste del af planken skal placeres. Dette vil hjælpe med at lime listerne lige. Anvendelsen er nødvendig, hvis baguetterne skal placeres således, at mellemrummet mellem dem og loftets overflade forbliver. LED-belysning er ofte placeret der, som ikke blot dekorerer, men også visuelt forstørrer rummet.

Før limning anbringes plankerne på væggen og kontroller, om de er ordentligt skåret.

Vær opmærksom! Længden af ​​en baguette er ikke nok til væggen i rummet, selv en lille en. Oftest er stroppen simpelthen anvendt til hinanden. Men fagfolk anbefaler at bøje dem, skære i en vinkel på 45 ° som vist på billedet. Så krydset vil være mindre mærkbart.

Limning proces

Limposuettes som følger:

 • Start installationen fra en vinkel tættere på indgangen til rummet. Så fortsætter de, bevæger sig langs rummets omkreds, måler og skærer strimler i rækkefølge.
 • Lim sammensætning eller kitt på baguettes påføres med en spatel med et overskud, som umiddelbart efter fiksering fjernes med en fugtig klud.

Rådet. Når du arbejder med fileter af blødt materiale, er det bedre at trykke dem med dine palmer, ikke dine fingre: dette er mindre sandsynligt at vaske overfladen af ​​planken.

 • Efter at loftsplinten er sikkert limet, vil kittet dække hullerne. Efter at have ventet på den tid, der kræves for at lime og kittet tørrer helt, behandler de leddene med fint sandpapir og maler om nødvendigt.

Installation under strækloftet har funktioner:

 • Baguetter limes kun til væggen.
 • Mål strimler skal være meget omhyggeligt og skåret - i bunden for ikke at beskadige lærredet.
 • Før du sætter og maler fileterne mellem dem og lærredet, indsættes ark papir: dette forhindrer loftet i at blive snavset.

Du kan visualisere processen med montering af baguetter, hvis du ser videoen.

Sådan repareres baguetter til loftet

Montering af baguetter på loftet

Gør-det-selv reparation er økonomisk gavnlig, og du vil være sikker på at alt er lavet med højeste kvalitet og med fuldt ansvar. Desuden er mange værker enkle, du kan udføre uden at ringe til specialister, ikke kræver tid og penge. For eksempel klæbende loftslister - baguetter.

Rigtig simpelt arbejde, der er kun få nuancer, der skal tages i betragtning. Hvis du ikke ved, hvordan du fastgør en baguette, kan der opstå problemer i hjørnerne, når du skal docke to baguetter. Når limning er forkert, er leddet bøjet, strimlerne er overlejret på hinanden, eller der er dannet et hul mellem dem. Vores anbefalinger hjælper dig med at undgå sådanne problemer.

Baguette Typer

Loftsplanker

Corner baguettes er limet i hjørnerne mellem loftet og væggen, har to plan til limning. Rette linjer er fastgjort til væggen, så de kan placeres under, med et plan for lim. Komfortabelt med ujævne lofter.

Lav dem af plastik, PVC, polyfoam, polyurethan. Der er træ og gips.

Loft baguetter til stræklofter

Fremstillet af aluminium, plast. Repræsentere en bar, skinne, fastgjort til profilen. Vedhæftet til væggene med skruer. De holder strækloftet. Derfor bør der fastgøres så stærk som muligt.

Kan være synlige, dekorative eller usynlige, og gentage profilkonturen.

Lim til sokkelposuettes

Når du vælger et klæbemiddel, må du ikke købe silikoneforseglingsmidler. De er ikke malet.

 • Hvis strimlerne ikke er hvide, kan du limes ved hjælp af "flydende negle". Lim "Liquid Nails"

"Flydende negle" sætter en solid linje på rillerne på bagsiden. Vi anvender lim i mængde, så at der samtidig kommer en lille del ud - vi fjerner det med en fugtig klud. Ulempen er den høje pris.

 • Du kan købe lim til polyurethan.
 • Den færdige kittet tilbage efter færdiggørelsen af ​​væggene er velegnet til baguetter: fint kornet, det fylder hullerne, resterene fjernes let med en fugtig svamp, der efterlader en glat søm.
 • Satengips. Anvendes som "flydende negle", men billigere.
 • Fremgangsmåden til limning af loftslister

  • Forbered overfladen: rengør det, niveau det, pryd det.
  • Det anbefales at begynde at limme lamellerne fra hjørnerne: disse er de vanskeligste områder, de kræver meget tid. Bestem den mest synlige vinkel og start med det.

  Klæbende loftsplanker med hjørner

 • Hvis du ikke lægger bundpladerne i hjørnerne, skal du gøre markeringen og bestemme niveauet for limning af lameller.
 • Afskåret strimler i en vinkel på 45 grader. Til fladskæringer anvendes stuslo. Vinkelsnit

  Hvis klippet er jævnt, vil leddet ikke være mærkbart. Hvis vinklerne ikke er 90 grader, så hjælper bagagerummet ikke, vi laver snittet selv. Hvis indsnittet er unøjagtigt, skal du så niveauere det med sandpapir eller en kniv.

 • Fastgør de indbyggede dele og kontroller, at de passer korrekt.

  Kontrollerer leddets rigtighed

 • Smør med klæbemiddel, tryk på væggen.

  Loftstik med lim udragende over kanten

 • Fjern overskydende lim med en hæfteklamme, en fugtig klud (kan være soaped).

  Fjernelse af overskydende lim

 • Læg det resulterende hul akrylfyldstof, om nødvendigt - maling.
 • Montering af aluminiums baguette og PVC til hængende lofter

  Aluminiums baguetter er tungere og dyrere. Bruges normalt på lige sektioner. Plastik har fremragende værdi for pengene. De er nemmere, bedre at bore, billigere. Men hvis lavet af lav kvalitet plast, så er bøjninger mulige, når strækker loftet.

  • Mål og skær skinnen af ​​den ønskede størrelse med en hacksav.
  • Hvis du bruger en aluminiumsprofil, skal du bore hullerne for montering med en boremaskine. Aluminiumsprofil med borede huller til fastgørelse

  Afstanden mellem hullerne er højst 20 cm, fra kanten til det første hul er 4-6 cm.

 • Marker fastgørelsesstedet ved hjælp af niveauet.

  Mærkning til montering

 • Fastgør strimler med dowels eller skruer.

  En anden monteringsmulighed er uden at lave huller i væggen: lamellerne er fastgjort til flyet med hæfteklammer ved hjælp af en speciel pistol. Denne mount er mindre holdbar.

  Baguetter vil hjælpe dig med at gøre loftet smukt, gemmer revnerne, ikke nok glatte lofter, gemmer grænserne på tapetet. Som du kan se, er det nemt at vedhæfte dem. Det vigtigste er at følge anbefalingerne for at undgå uregelmæssigheder og revner.

  Video om, hvordan du vedhæfter baguetten til loftet:

  Stræklofter. Hvordan laver man baguetten? Tips til montering af profil

  Profilfastgørelse er en af ​​de vigtigste dele ved installation af lofter. Sådan vedhæftes det korrekt, vil du lære i denne artikel. Fastgørelse af en baguette til stræklofter er en obligatorisk og meget vigtig sag, for uden korrekt montering af rammen er det umuligt at montere et strækloft korrekt og præcist. Der er flere typer profiler, og de har alle forskellige formål, og de er også forskellige i det materiale, de er lavet af, og installationsfunktionerne.

  Hvilke slags baguetter er der?

  1. Loft - bruges til montering af spændingsstof direkte til loftet.
  2. Universal - specialiseret i montering til lodrette og vandrette planer.
  3. Væg - fastgør et strækloft til en væg eller andre lodrette planer.
  4. Separation og tilslutning - bruges til at forbinde de to malerier strækloft.
  5. Spjæld - bruges til montering af fladtækkede lofter, profilen giver buede overgange og bøjninger af strukturen.
  6. Constructional - det er beregnet til installation af multilevel rumlig krøllet konstruktion.

  Profiler er lavet af to materialer: aluminium eller PVC. Baguetter er også kendetegnet ved deres form: en smal ramme, bred og flad.

  Hvordan laver man baguetten?

  Fastgørelse af en baguette til stræklofter er en opgave, der bestemmer styrken og holdbarheden af ​​hele strukturen. Det er nødvendigt at henvende sig til denne sag ansvarligt og omhyggeligt, fordi kvaliteten af ​​det endelige resultat afhænger af det. Først skal du forberede redskaberne: profil, skruer, skruetrækker, hammerbor, skruer med skruer, hammer og hacksav. Der er flere muligheder for montering af en baguette til stræklofter.

  Første måde

  1. Først skal du bore huller i rammen i intervaller på 10-15 cm.
  2. For at fremskynde og forenkle arbejdet skal du skrue dykkerne (6x50) på skruerne (5x50).
  3. Marker linjen, hvorpå profilen skal være ens. For at gøre dette skal du finde det laveste sted i rumniveauet, derefter skitsere linjen på baguette-modellen og lægge mærker på væggene.
  4. Start installationen fra hjørnet. For at gøre dette skal du indsætte profilens bagvæg for ikke at skade fronten og bøje den. Derefter fastgør vi profilen til den trækede linje og skruer skruerne med dykker med en skruetrækker - det indre hjørne er klar.
  5. For det ydre hjørne skal du klippe profilens bagside i en vinkel på 90º, bøj ​​og luk så godt som det indvendige hjørne.
  6. Installation af lige sektioner udføres nøjagtig det samme, men uden zapilivaniya baguette. For krøllede sektioner skal du lave bagsiden af ​​profilen.

  Anden vej

  1. Begyndelsen er den samme som i de to første punkter i den foregående metode.
  2. For at markere den linje, hvorpå baguetten skal være lige, skal du finde det øverste sted på niveauet og skitsere linjen på profilmodellen, og sæt etiketter langs rummets omkreds.
  3. Bor huller under linjen og indsæt dykker med skruer, lav noter med en blyant over hvert hul.
  4. Fastgør profilen, og fokusér på etiketterne, skru skruerne i.

  Vigtige punkter at understrege:

  • robust installation
  • Nøjagtig fastgørelse af en baguette på niveau
  • Forlad ikke huller;
  • leddene skal være niveau.

  Tips til fastgørelse af en baguette til stræklofter

  Hvis væggen er løs, skal du skrue flere skruer i en sektion af profilen. Således vil baguetten holde fast. Du kan også bruge hjørnerne eller fokusere på skinnen. På sektionen med et stort antal ledninger er det bedre at bruge aluminiums baguette, fordi den kan fastgøres gennem et mindre interval. Det er mere hensigtsmæssigt at bruge en plastikprofil på en buet overflade, da den passer godt mod en væg. For at undgå fugt mellem bundloftet og strækstoffet, skal hullerne laves i profilen til ventilation. Når lampen monteres i et normalt strækloft, reduceres lampens effekt.

  Under installationen af ​​baguetten skal du strengt følge ovenstående instruktioner, fordi fastgørelsesprofilen - den vigtigste del i installationen af ​​spændingsvævet. Ikke kun skønhed, men også holdbarhed af et strækloft afhænger af korrekt installation af en ramme. For at gøre værelset mere behageligt kan lærredet suppleres med et gardin eller et dekorativt lys.

  Loft baguetter

  Korrekt valgt og installeret loftsplint giver rummet et komplet udseende og gør det elegant. Installation af baguetter på loftet kræver en vis færdighed, men alle kan overvinde denne videnskab. Hvis væggene i huset er forholdsvis flade, kan du selv gøre det, men for værelser med meget store forskelle er det bedre at ansætte en specialist.

  Baguette loft dekoration

  Til at begynde med, lad os dvæle på, hvordan du vælger de rigtige baguetter til loftet. Det er betingelsesmæssigt muligt at opdele alle modeller i to typer: nogle er designet til hængende lofter, andre tjener som en indretning.

  Den første mulighed kan være skjult eller dekorativt. Skjult type mere holdbar og fleksibel, giver dig mulighed for at udføre ethvert udformet design af loftet. Synlige modeller er lavet af PVC, og de spiller rollen som et dekorativt element.

  For andre lofter er valget af sokkel ikke mindre bredt. Der er modeller af plastik, polyurethan, træ. På grund af nye teknologier er det muligt at vælge enhver belægning, der er så tæt som muligt på naturlige materialer.

  Hvordan laver man baguetter til loftet?

  Der er flere måder at montere en baguette på loftet. Ofte vælger man polyurethan sokler. Der er to måder. Løs basispladen direkte på tapetet eller på den blotte væg. Fastgørelse på et lag af tapet er kun tilladt i tilfælde, hvor væggene og loftet er glatte. Hvis der er små huller, kan soklen fastgøres med en speciel lim. Men der er en høj sandsynlighed for farvning af tapetet, så det er bedst at montere basispladen, før du klæber væggene. Til udsmykningen af ​​loftet kan baguetter bruge flere forskellige teknikker. Det hele afhænger af mesterens evner og kvaliteten af ​​loftet med vægge.

  1. Først overveje, hvordan man limer baguetter til loftet. For at gøre dette skal du bruge et specielt monteringslim. Den anbringes direkte på de dele af soklen, som kommer i kontakt med væg og loft. Umiddelbart efter påføring presses strukturen mod væggen og holdes i nogen tid. For nemheds skyld er bundpladen ad gangen fastgjort negle eller stifter. Efter at lugen snapper, fjernes de midlertidige fikseringer, og kittens og punkteringsledene lægges over med en kitt. Før du limer de følgende baguetter i loftet, er leddene også belagt med lim. Til sidst arbejder alle gennem det fine sandpapir og giver overfladen et færdigt udseende.
  2. Lad os nu se på, hvordan du fikser baguetterne til loftet med kitt. Et lag af kittet påføres hele den indvendige overflade af basispladen. Ved montering sættes baguetten i stedet for "loftvæg" og fjern overskydende kitt. Hvis der er et mellemrum mellem væggen og baguetten, kan du forsegle den med en kitt. I nogle tilfælde tildeles PVA lim til større pålidelighed til kittens opløsning, men ikke mere end 20% af det totale volumen af ​​hele massen.
  3. Installation af baguetter til loftet, når væggene er meget ujævn, har sine egne egenskaber. For at gøre dette skal du bruge gipsplaster, niveau bundkanten, efter at du har slået linjen. Linjen slår af med en tynd slange eller slidstærkt garn. Til justering skal du trykke overskydende kitt lidt i retning af loftet eller væggen og bruge en spatel til at gøre en jævn snit. For at alt skal være pænt og overgange er glatte, skal du vælge en bred sokkel. Efter fuldstændig tørring er det nødvendigt at arbejde overfladen med sandpapir og male alt sammen med hvid vandbaseret maling.
  4. Baguette til stoflofter har et specielt design. Den er lavet af slidstærk plastik. Designet giver et snap klip, som holder lærredet. Designet er fastgjort direkte til væg eller loft. Huller til fastgørelser laves i en afstand på 10 cm, derefter indsæt dowel, sæt baguetten og fastgør alle skruerne.

  Lampen - det ser ud til at være en lille detalje, men det kan ændre interiøret uden for anerkendelse og tilføje en fremhævning til det og derved skabe en unik atmosfære. På lamperne i Provence stil vil vi fortælle i artiklen.

  Maritim stil er passende både i det indre af soveværelset og i køkkenet eller i stuen. Et af hovedelementerne i at skabe et design er velvalgte gardiner. På typer gardiner i marinestil, læs artiklen.

  Country stil vil fordybe dig i enkelheden og komforten i landdistrikterne, og korrekt udvalgte gardiner hjælper med til at skabe et særligt interiør. På design af gardiner i stil med land læs mere.

  Når man vælger et strækloft, er det svært at ikke gå tabt i en bred vifte af typer og designmuligheder. Vores artikel vil hjælpe dig med at bestemme hvilken type loft der er mere acceptabelt for dig - blank eller mat.

  Forum baguetchikov

  Baguette. Ramme. Indrammere. Velkommen til Russian Framers Forum

  rahmenmaster Beskeder: 482 Registreret: Jan 10, 2012, 23:14 Fra: Ukraine, Dnepropetrovsk Status: Picture Frame Maker

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexey Novikov "16 mar 2012, 08:57

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Nikols »16. mar 2012, 09:27

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster »16. mar 2012, 12:17

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Nikols »16. marts 2012, 12:53

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  GDM »16. mar 2012, 13:19

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster »16. mar 2012, 16:10

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  GDM »16. mar 2012, 16:43

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  staratel73 »16. marts 2012, 17:30

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  GDM »16. mar 2012, 18:04

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexey Novikov »16. mar 2012, 18:59

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexey Novikov "16. mar 2012, 19:03

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  GDM »16. marts 2012, 19:28

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  GDM »16. mar 2012, 19:47

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster "mar 17 2012, 23:41

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  GDM »Mar 18 2012, 00:32

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster »Mar 18 2012, 15:15

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  GDM »Mar 18 2012, 20:26

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexander Moskva »Mar 18 2012, 23:09

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  GDM »Mar 18 2012, 23:14

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexander Moskva »Mar 18 2012, 23:53

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexey Novikov "19 mar 2012, 08:44

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  GDM »mar 19 2012, 12:41

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexey Novikov "mar 19 2012, 14:11

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster "mar 19 2012, 22:31

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexey Novikov "20 mar 2012, 08:30

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster »Mar 20 2012, 22:40

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexey Novikov "21 mar 2012, 09:15

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster »mar 21 2012, 17:27

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Mirona "05 jul 2012, 20:17

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Ada »05 jul 2012, 20:47

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster "05 jul 2012, 22:43

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexey Novikov "06 jul 2012, 11:59

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster »07 jul 2012, 00:08

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexey Novikov "09 jul 2012, 08:47

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster »10 juli 2012, 23:36

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Alexey Novikov "11 jul 2012, 09:48

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Maxim Vasilievich "11 jul 2012, 18:11

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Vladimir68 "11 jul 2012, 19:12

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  alex-bes »17. jul 2012, 20:24

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster »18 jul 2012, 23:21

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  grin »19 Jul 2012, 02:24

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster »22. jul 2012, 15:51

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  grin »22. juli 2012, 16:44

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  alex-bes »24 jul 2012, 21:43

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster »02 aug 2012, 13:58

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  Vladimir68 »02 aug 2012, 16:34

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  rahmenmaster »04 aug 2012, 16:10

  Re: Teknologien til limning af hjørnerne i rammerne

  max_im »15 aug 2012, 11:57

  Hvordan man limer baguetter på loftet

  På trods af den tilsyneladende enkelhed at stikke en baguette (sokkel, filet) til loftet kan være en alvorlig begivenhed. For ikke at bremse reparationen i et par dage og ikke forkæle materialet, bør du læse de detaljerede instruktioner om, hvordan man limer baguetten i loftet.

  Hvordan man limer baguetter på loftet

  Lad os starte med at baguetter er dekorative loftsplinter med forskellig bredde og udseende, som er lavet af forskellige materialer: træ, gips, plast, polyurethan af forskellig densitet. Som følge heraf skaber de harmonisk kløften mellem væg og loft, hvilket giver rummet et æstetisk udseende og fuldstændighed.

  Baguetter limes tæt på loftet eller indrykket fra det, hvis du planlægger at gennemføre LED-belysning. De kan være af forskellige farver, kortfattet form eller dekoreret til modellering. Baguetter er let malet under drift. Under loftsplinterne kan du skjule ledninger og tapetgab i tilfælde af ujævne vægge (til disse formål vælger du normalt brede loftrammer). Vægdekoration vil kun se godt ud, hvis baguetterne limes nøjagtigt og korrekt.

  Typer af loftsplinter

  Tabel. Nøglefunktioner af forskellige typer loftsplinter.

  Vær opmærksom! Gipsstifter limes ofte på offentlige steder (restauranter, hoteller); De ser perfekt ud i værelser med højt til loftet, men for de lave - under 3 meter - er de bedst ikke at bruge.

  Hvad du skal holde baguettes

  For at lime loftslisterne pænt og jævnt, skal du have en skarp kniv, en håndsav og en blyant og et specielt klæbemiddel til udvidet polystyren (eller et andet materiale, hvor baguetterne er lavet). Du kan vælge andre klæbende materialer.

  1. Nogle foretrækker at lim på kittet, især hvis det forbliver efter byggearbejde. Finkornet finish gør det ikke kun muligt at klæbe soklen fast, men også skjule fugen eller hjørnet på samme tid.
  2. Mange vælger flydende negle, som næsten øjeblikkeligt beslaglægges. Med dem er det ikke nødvendigt at holde soklen i lang tid og trykke dem mod væggen.

  Montering af baguetten med flydende negle

  Tætningsmiddel som et alternativ til lim

  Overfladebehandling

  Det antages, at limning af baguetter begynder efter udjævning af væggene og deres maling eller indsætning med tapet. Hvis væggene er ujævne, skal de udjævnes (kitt, gips osv.), Især hvis du planlægger at limme gipslister eller træplanker. Udvidede polystyrenprodukter kan presses på en sådan måde, at de skjuler ujævnhederne.

  Leveling vægge med kitt. Fortynd den tørre blanding med vand i overensstemmelse med pakningsinstruktionerne. Derefter skal du opsamle en lille kitt på spatelen, fylde den med alle de riller, du ser. Til en ideel overflade anvendes kitt på hele overfladen. Juster det sidste lag med en bred spatel, der styrer dem langs hele væggen.

  På samme måde udarbejdes der en sektion af loftet, hvorpå baguetten skal limes (læs om loftet skal hæves med egne hænder). Hvis loftet er fuldt planlagt og malet, er der ikke behov for efterbehandling. Hvis du planlægger at mærkke baguetter først og derefter male loftet med dem, så kan du dække det område, hvor baguetten vil holde fast.

  Du kan imødegå de indvendinger, som baguetten skal limes til tapetet. Denne procedure har også ret til liv, men det er lettere at først indsætte tapetet, og derefter på toppen - en baguette. Hvis du planlægger at maler baguetten yderligere, kan tapetet være dækket med plastik.

  Hvis baguetten ikke limes til loftet, men med en margin for at lægge LED-båndet, kan du for nemheds skyld markere bundlinjen for limning. For at gøre dette skal der i hvert hjørne i en vis afstand fra loftet (f.eks. 3 cm) negle negles rundt om perimeteren, som en stærk tråd skal binde. For denne tråd, der anvender en baguette, skal du markere bundlinjen for limning med en blyant.

  Metoder til montering af loftsplinten

  Baguette forberedelse

  Plinth længde kan skæres i færd med limning. Det er bedre ikke at gøre dette på forhånd, især i mangel af erfaring, for ikke at begå fejl i målinger.

  Den første baguette og alle de andre, der når hjørnet, skal skære med hjælp af kluden. Du kan selvfølgelig polyurethan baguette skære og en skarp kniv, men du har brug for de rette færdigheder.

  Sådan skæres et hjørne

  At skære en baguette i en vinkel er ikke så let som det ser ud ved første øjekast. Problemet er ikke sværhedsgraden ved at skære hjørner med 90 eller 45 grader (alt er simpelt her, især ved hjælp af kroppen), men det faktum, at vinklerne i rummet ofte er kurver og ikke når de samme 90 grader. Derfor er det nødvendigt at forsegle kløften.

  Hvis det er muligt, kan du bruge dekorative indlæg til dekoration. Dekorative indlæg sælges til både ydre og indre hjørner. Sæt dem let. Baguetten er afskåret i en vinkel på 90 grader og passer ind med indsatserne. Den eneste ulempe ved denne metode er ekstraudgifter.

  Hjørner til loftplint

  De fleste herrer bruger stuslom. For at dekorere et hjørne skal du først vedhæfte baguetten til hjørnet af rummet og visuelt se, hvor snitlinjen vil blive placeret. Galtel er placeret i barrowen, så loftkanten er i bunden. Produktet holdes for hånd, overskydende del afskåret. Det højre indvendige hjørne skæres fra venstre mod højre og venstre - omvendt. Så du skal skære det indvendige hjørne. Til skæring af det udvendige hjørne ændres skæreretningen. Her skal kanten være længere, som fastgøres til loftet. Skæring til højre hjørne er nødvendigt fra højre til venstre, til venstre - omvendt (denne proces er beskrevet mere detaljeret i artiklen om hvordan man skærer hjørnerne af loftsplinten korrekt).

  Anvendelsen af ​​moltsla til skæring af baguetter

  Ordningen med at skære loft sokkel

  Hvis der i slutningen af ​​arbejdet stadig er et hul, kan du dække det med et kit.

  Skære hjørner af baguette med markup

  Sådan limes en polyurethan baguette

  Trin 1. Indsætning af baguette skal starte fra hjørnet af rummet, der ligger ved indgangen. Umiddelbart er det nødvendigt at fylde op med våde wipes for at fjerne overskydende klæbemasse. Langs kanten af ​​baguetten og ved leddene påføres lim, prikket eller linje. Baguette påføres markeringen og presses tæt på væggen. Klammens tid skal først se i vejledningen til lim. Overskydende lim skal fjernes med en fugtig klud.

  Trin 2. Derefter skal du bevæge dig rundt om kanten af ​​rummet og måle den nødvendige længde af det næste segment hver gang og afkorte overskuddet. Hjørnerne skal falde sammen og støde så meget som muligt. Tryk på baguetten mod væggen med hele overfladen af ​​håndfladen, og ikke med fingrene, ellers kan duer forblive.

  Sådan limes en polyurethan baguette

  Trin 3. Når baguetten er limet rundt om perimeteren, skal leddene sættes på og vente, indtil limen og kittet er helt tørret. Så gnides alt forsigtigt med fint sandpapir. Baguetter langs hele længden kan males.

  Når kittet er tørret, kan det sted, hvor det er smurt eller udstødt, gnides med en fugtig klud.

  Maleri i en farve med loftet giver mulighed for at opnå en visuelt ensartet sammensætning. Tapetet under farvning kan beskyttes med plastikbånd og tape.

  Hvis det besluttes at klæbe tapetet efter filetens klistermærke, presses overlapningen af ​​tapens øvre snit med en spatel mod baguetten, og overskyddet er trimmet med en byggekniv. Dette er en meget tidskrævende procedure.

  Pas på, når du er færdig

  Fordele og ulemper ved en træpose

  Træloftets sokkel bruges til at dekorere klassiske interiører, lande, hytter osv.

  Træplinten har en række fordele - især det:

  • det er miljøvenligt;
  • kan frigive gavnlige stoffer - phytoncides - i flere år;
  • resistent over for mekaniske skader
  • holdbar;
  • ser smukke ud;
  • kan males om ønsket
  • til kostpris, selvfølgelig dyrere end polyurethan, men er stadig i det overkommelige pris segment.

  Hvad angår manglerne, så sammenlignes det med polyurethan, træplanker:

  • mere følsom over for fugt (skal være dækket af en fugtbestandig belægning);
  • kræver mere omhyggelig justering af overflader på grund af lavere duktilitet;
  • kræver en god hacksav til trimning
  • den vejer mere, derfor er den fastgjort til væggen med skruer eller skruer.

  Men disse er alle overkommelige vanskeligheder, der mere end overlapper med det fantastiske udseende af værelset, dekoreret med naturlig træbaguette.

  Træ loft sokkel

  Trin af installation af træplinter

  For at fastgøre en træsukker skal du have en skruetrækker, træskruer, gussets, sandpapir, en blyant.

  Trin 1. For det første kontrolleres tilstanden af ​​væggene - de skal være glatte.

  Trin 2. Markering udføres.

  Trin 3. Udfør derefter den første baguette - vinklen skæres i kluden.

  Skær trælister

  Trin 4. Hvis baguetten er smal og lys, kan den stadig monteres på flydende negle.

  Trin 5. Hvis baguetten er bred og tungere, er den fastgjort til skruerne. For nemheds skyld kan du vedhæfte en træsuce på lim for at holde den fast, og derefter klare den med skruer eller skruer. Det sidste skal fastgøres i spidsen, så hætterne ikke stiger over overfladen. Hver efterfølgende baguette måles i længde, trimmet med et hacksav eller i et hjørne ved hjælp af en stousse.

  Fastgøring af træskørt med selvskærende skruer

  Trin 6. Efter at hele rummets omkreds er udformet, skal leddene og pladserne på de selvlukkende skruer blive behandlet med trækul, vente på, at den tørrer ud, rengør den med fint sandpapir.

  Trin 7. Derefter er alle leddene lakeret til baguettes farve.

  Ofte fastgøres en træsukker på samme træhjørner, som er fastgjort til væggen med skruer i en afstand på 30-50 cm fra hinanden. I første omgang fastgøres sådanne supportsteder, så på dem - en sokkel. Alt andet er beskrevet ovenfor.

  Montering af træplade sokkel

  Installationen af ​​træbagetter er en besværlig proces, men stadig gennemførlig. Hvis du gør arbejdet omhyggeligt, vil du i mange år kunne beundre den fantastiske skønheds naturlige skønhed.

  Sådan repareres PVC-soklen

  PVC lister er lette, funktionelle og æstetiske, de bidrager til at skabe unikke indvendige løsninger. Sådanne baguetter anvendes til afslutning af loft eller vægge med plastpaneler, som oftest findes i badeværelser og køkkener. I dem leveres den specielle rille til installation. Baguetter kommer normalt med paneler og er designet til at dække leddene med vægge og lofter.

  Paneler, bragt ind i arket piling sokkel

  Plastplinten adskiller sig ved at den:

  • let at rengøre;
  • bliver ikke gul.
  • den er kun monteret sammen med panelerne; det er ikke længere muligt at installere det efterfølgende;
  • den skæres kun af en hacksav med fine tænder.

  montering

  Installationsfunktioner afhænger af, hvordan man går i plastpaneler - på loft eller væg. Først er rammen fastgjort. Rammens skinne på / under loftet vil danne grundlag for plastpose. Vær opmærksom på PVC-baguette-enheden - en af ​​siderne er lavet i form af en dowel, hvor panelet bliver lukket.

  Afrimning af loftsplinten PVC

  Loftfilet er monteret på underhøjskinnen. Den er fastgjort med beslag eller skruer til rammen (hvis det er metal, så skruer med metal skruer). Til udformning af hjørner og til sammenføjning af dele anvendes specielle armaturer, som desuden kan fastgøres til lim. Hvis der er revner efter fastgørelsen, smøres de med silikone.

  Installation af PVC fileter

  Sådan fastgøres loftsplinten til strækloftet

  Her på én gang er det nødvendigt at foretage en reservation, at baguetten i dette tilfælde lukker krydset af loft og vægge, men fastgør ikke på lærredet. Der er altid en lille ledig plads mellem soklen og lærredet (eller stort, hvis der er baggrundsbelysning, der skal monteres).

  Loftslister til strækloft

  Til dekoration kan du bruge enhver filet: skum, træ, gips. Når man vælger en model, er det bedre at tage højde for egenskaberne ved fastgørelse og stop ved versionen med en bred vertikal side. Installation af bundplader adskiller sig ikke fra den traditionelle, undtagen for det faktum, at kun en lodret overflade er limet. Flere detaljer om dette findes på linket nedenfor.

  Loftplade til stræklofter

  Hvis du vil vide om typer og installation af loftsplinter til et strækloft, læs denne artikel. Vi anbefaler også at læse om maskeringstape til hængende lofter.

  Således kan enhver sokkel fastgøres uafhængigt, dekorere dit hjem billigt og med smag.

  Rammer fra en baguette med egne hænder

  Baguette kaldes baren, hvorfra rammer er lavet til malerier, fotografier, spejle mv. Og bruges til at dekorere vægge.

  Værker lavet i en baguette ser meget smuk, stilfuld og elegant.

  Baguette giver charme og et komplet, præsentabelt udseende.

  Selvfølgelig er der mange måder at lave et billede i en ramme, som det egentlige sæt teknikker til at lave rammerne selv, men baguetten er stadig en klassisk version, som altid vil være relevant.

  I denne artikel vises, hvordan man laver en ramme af baguetten, som kan laves hjemme med egne hænder.

  Baguette ramme til et stort antal fotos

  Rammer fra en baguette kan ikke kun bruges til dekoration af et standardbillede, men også i et moderne format.

  Så du kan ramme for et stort antal fotos i en moderne stil.

  Arbejdets kompleksitet ligger kun i samlingen af ​​baguetten selv, hvis du beslutter dig for at gøre det selv.

  Du kan simpelthen købe en færdigramme, og følg nedenstående foto instruktioner.

  Denne ramme vil se godt ud i en teenagers værelse eller i stuen.

  Foto kilde: www.liveinternet.ru

  Baguette Ramme

  Ikke en kunstner og fotograf gør det ikke uden en tiltrængt genstand som en ramme for hans værker. Og hvad med håndværkere, der er involveret i for eksempel broderi. For alle disse værker er baguetten perfekt som det sidste registreringsstadium.

  I baguette kan du uden tvivl dekorere ethvert billede.

  Fordelen ved et sådant "værktøj" til dekoration er, at det ikke kræver yderligere design og i sig selv ser komplet.

  Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan bruge ekstra tilbehør. Der er mange slags baguette og de ser alle anderledes ut.

  Den klassiske måde at oprette en baguette-ramme på er enkel.

  Til arbejde skal du:

  • baguette;
  • miter box;
  • lim;
  • hæfteklammer;
  • sandpapir;
  • nedstryger.

  Foto kilde: www.do-crafts.ru


  Baguette Typer

  I dag er baguettemarkedet fyldt med alle mulige muligheder for dette materiale.

  Butikkerne tilbyder ikke kun forskellige designs, men også fremstillet af forskellige materialer.

  Så baguette kan laves af følgende materialer:

  Skumplast

  Er ikke brug for træbearbejdning færdigheder, er nem at betjene, meget lys, lav pris, du kan give nogen skygge, helt vandtæt, fleksibel.

  Men der er også ulemper - ustabile.

  plast

  Ikke udsat for fugt, du kan efterligne træ, billigere end træ.

  Ulempen er kunstigheden af ​​de materialer, hvorfra den er lavet.

  metal

  Moderne, men mere velegnet til kontorlokaler og udstillingshaller.

  træ

  Miljøvenligt materiale, smukke og ædle udseende, modstandsdygtighed mod mekanisk belastning.

  Af minerne er det nødvendigt at notere de høje omkostninger og evnen til at absorbere fugt.

  Når du vælger en baguette til rammen, glem ikke disse kvaliteter af disse materialer.

  Ramme lavet af skum baguette

  Meget let og billigt materiale, såsom skum, er meget velegnet til fremstilling af rammer.

  Du kan dekorere dette materiale til din smag, du kan ikke ødelægge det, du kan eksperimentere med billedformer osv. Generelt er mulighederne for kreativitet store nok.

  Hvad man skal sige om selve processen, er processen med at lave en ramme fra enhver baguette helt den samme. Vanskeligheden ligger i de korrekte afskårne hjørner. Kommer til hjælp af et sådant værktøj som en bøjle, så du kan perfekt klippe en vinkel på 45 grader.

  Så skal du selvfølgelig fastgøre rammens sider, hvilket også ikke altid er let.

  Trin-for-trin foto instruktion vil hjælpe med at klare alle disse opgaver.

  Foto kilde: www.fashiony.ru

  Baguette ramme uden lim

  Baguetterammen lavet af plastpåsukker ser moderne og stilfuldt ud.

  Det kan være en vidunderlig gave eller bare dekorere værelset.

  En sådan ramme kan laves uden at bruge lim.

  Det er nok at anvende opfindsomhed og et metaldække til konserves.

  Instruktioner på billedet.

  Foto kilde: www.sami-svoimi-rukami.ru

  Yderligere ramme

  Meget smuk ramme lavet af skum baguette, vil være en fremragende fotoramme.

  Normalt er færdige trærammer, som ikke er meget dyre, lavet af en smal baguette.

  Det er ligegyldigt, for du kan altid lave noget nyt fra de allerede færdige gizmos. Sådan viste denne ramme.

  Skum baguette ramme tilføjet ekstra dimensioner.

  Instruktioner på billederne.

  Foto kilde: www.secondstreet.ru

  Indramning ramme

  Ikke alle har mulighed for at bestille en ramme i et indramningsværksted, og det er ikke altid nødvendigt, hvis du har mulighed for selv at lave en sådan ramme.

  Men det er også muligt at arrangere rammen selv, især hvis rammen er enkel træ og uden belægning.

  Der er et stort udvalg af materialer til dekoration af genstande fremstillet af træ.

  Nogle metoder er præsenteret på billedet.

  Foto kilde: www.livemaster.ru

  Professionelle værktøjer til arbejde med baguette

  I professionelle workshops bruges der normalt tre grundlæggende værktøjer til at arbejde med baguette:

  Miter sav til skæring af baguette eller guillotin;

  Stik til rammen;

  Passagerskæremaskine

  Foto kilde: www.rubankom.com, www.stroi-zashita.ru, www.st-student.com.ua

  Bulk Broderi ur i Baguette

  Ikke kun et billede og et foto kan laves i en baguette, du kan lave så smukke ure, hvis du ønsker det.

  De præsenterede ure er dekoreret med volumetrisk broderi af bånd. Ure er dekoreret under glas i en rammeramme.

  Denne slags arbejde ser meget flot ud. Sådanne ure kan laves som en gave, som uden tvivl vil glæde sin ejer og bevare behagelige minder i mange år.

  Til arbejdet blev der brugt en færdigfremstillet baguette-ramme med glas, hvoraf nogle ændringer blev foretaget for at gøre sådanne vidunderlige timer.

  Se billedvejledningen nedenfor.

  Foto kilde: www.livemaster.ru

  Rammen af ​​baguetten til tapet

  Tapetet dekoreret i en ramme fra en baguette ser godt ud på væggen.

  Du kan lave en sådan ramme med dine egne hænder.

  Artiklen har allerede vist en hel del måder.

  Men hvad skal man lave, hvis man har købt en baguette med en glat søm side, om hvordan man skal montere tapetet?

  Billedet viser vejen ud af denne situation i tilstrækkelig detaljer.