Sådan drænes vandet fra strækloftet

Det er sikkert at sige, at stræklofter i stigende grad erstatter de sædvanlige typer af boligindretning. Sammenlignet med de sædvanlige gips- og gipsplader er PVC film og syntetisk stof meget mere praktisk og billigere. Hvis det for nylig var meget tid at lave en lille renovering, et stort konstruktionsteam og seriøse investeringer, kan du nu forlade specialistens nøgler og gå tilbage til en helt ny lejlighed, moderne og komfortabelt. Hvad er et stort plus - det er ikke nødvendigt at udføre en lang rengøring efter afslutningen af ​​arbejdet. Den nye metode tillader ikke at efterlade et snavs.

Hvordan kommer vand til loftet?

Hvad skal man gøre med oversvømmelsen?

Det vigtigste er ikke at panikere og følge enkle regler for adfærd.

 1. Husk at afbryde lejligheden. Ejendommen kan genoprettes, og elektrisk stød kan være dødelig for helbredet.
 2. Afslut den samlede stigning, fordi vandet ikke vil stoppe med at køre i sig selv.
 3. Må ikke stå op og prøv ikke at ordne alt med det samme. Først skal du reparere skaden på billedet eller videoudstyret så grundigt som muligt.
 4. Ring til distriktet og lav en handling.
 5. Hvis ejendommen er forsikret, skal du ringe til inspektøren.

Sådan fjerner du vand fra strækloftet

PVC film - ret elastisk og slidstærkt materiale. Det passerer ikke vand og kan rumme et stort volumen af ​​væske, der strækker sig til gulvet. Undgå at gennembore eller rive lærredet. Du skal bruge en af ​​de eksisterende metoder til at fjerne væske fra overfladen af ​​strækloftet. Derefter tager det tørrede lærred den oprindelige position og kan tjene dig i mere end et dusin år uden at erstatte det med en ny.

Hvis loftet blev etableret til dig af en solid virksomhed med et godt omdømme, ring dem. Normalt hedder det i kontrakten, at de leverer sådanne tjenester gratis i et år eller to. Hvis lejede arbejdere samlet strukturen til dig uden licens, så kan du finde mange andre tilbud til kvalificeret udførelse af lignende arbejde, men i dette tilfælde skal du betale et bestemt beløb. Prisen er omsætningspapir.

Den nemmeste og mest almindelige måde er at dræne væsken gennem åbningen til installation af belysningsenheder. Hvis der er meget vand lækket, er det bedre at begynde at frigive væsken med en slange, indsætte den gennem kanten af ​​bjerget eller de samme huller til lamperne.

Hvilke materialer til ophængte lofter kan godt holde vand

Du bør være opmærksom på, at stoffet ikke er designet til at forhindre oversvømmelser i deres struktur. De er et net af kunstig garn imprægneret med en særlig sammensætning. Dette stof har en porøs struktur og giver god ventilation i rummet, men af ​​samme grund vil sådant materiale ikke beholde vand, hvis "golfen" sker.

Filmlofter, ud over den yderlige tiltrækningskraft og brugervenlighed, er helt modstandsdygtige mod indtrængen af ​​fugt. På grund af dets egenskaber kan planken nemt holde op til 100 liter vand og ikke rive. Nogle gange strækker væsken op lærredet til selve gulvet, mens det forbliver intakt og ikke mangler en dråbe. En anden nyttig kvalitet af materiale i en sådan situation er at fri for fugt, strækloftet kan tage sit oprindelige udseende og du behøver ikke at skifte det til en ny.

Hvordan er processen med væskeretention på overfladen af ​​spændingsvævet?

Strømning langs loftbjælkerne, vægge og lofter falder væsken på spændevævets indre overflade. Hvis strukturen er fastgjort korrekt og har tilstrækkelig styrke, vil væsken, der ophobes ovenfra, gradvist strække filmen. Egenskaben af ​​polyvinylchloridmateriale kan modstå høj mekanisk belastning på spalten. Der er dannet en form for kapacitet, i hvilken væske opsamles, mens det ikke på nogen måde kan ødelægge dine møbler og ting.

Efter at have købt et filmloft hos en velkendt, kendt producent, kan du være sikker på, at det i en nødsituation vil hjælpe med at redde din ejendom mod skader og skader. Under indflydelse af vand mister PVC-film ikke sin farve og plasticitet. Det forbliver så attraktivt, og efter tørring kræver det ikke udskiftning. På den er der ingen pletter og pletter. Det er nok at tørre med et tørt lak - og strækloftet glæder sig over uberørt skønhed.

Sådan drænes vandet fra strækloftet

Hvis problemerne opstod om natten eller i weekenden, og der ikke er nogen mulighed for at søge hjælp fra en specialist, kan du slippe af med væsken, der er akkumuleret i strækloftet. Dette er ikke meget svært, hvis du følger enkle instruktioner.

 • Først - prøv at finde dig selv en assistent, der vil holde slangen og hjælpe med at fjerne den akkumulerede væske.
 • Forbered en beholder, bedst af alt, hvis det er en stor gryde eller gryderet. Et par spande vil også fungere.
 • Det er lettere at frigøre boblen fra vandet i badeværelset eller i køkkenet, det er nok at bringe slangenes ende til vasken.
 • Beslut om det sted, hvorigennem du vil udlede vand. Det bedste sted at installere en lysarmatur. Den har en solid kant og tager kun lampen fra, da du får adgang til det akkumulerede væske. Hvis loftet er fast, skal du vælge den vinkel, hvorigennem du kan indsætte slangen uden at beskadige filmen.
 • Fjernelse af maskeringstape, lukning af de teknologiske huller, bøjning af hjørnet og indsættelse af slangen i den dannede pose. Hvis du bruger et hul til lamper, skal du ikke glemme at fjerne belysningsenheden.
 • Pas på, at slangen er af tilstrækkelig længde, og prøv at sænke den til bunden af ​​boblen. Mens hjælpen lægger vandet ud, skal du klemme kanten af ​​slangen. Efter fjernelse af hovedparten af ​​vandet skal du løfte livmoderen med dine hænder og forsøge at fjerne væsken fuldstændigt fra den indvendige overflade af strækloftet.
 • Tøm vandet, sørg for at ringe til en specialist med en varmepistol, som tørrer rummet og hjælper med at give din belægning et originalt udseende.

Sådan drænes vandet gennem hulbelysningen

Det vigtigste, glem ikke at afbryde rummet og fjerne belysningsarmaturet fra bøsningen. Derefter indsættes slangen i hullet. Pas på, at dens ende falder ind i boblen så dybt som muligt. Sørg for, at den hårde kant af slangen ikke beskadiger filmen. Ved afløb skal du klamre kanten af ​​slangen med et klip, hvis du skal fjerne beholderen med vand. Hvis du har en assistent, skal han ændre kapaciteten, der bærer det samlede vand. Boble skal understøttes for hånd - dette vil fremskynde processen med fjernelse af akkumuleret væske.

Sådan drænes vand fra kanten af ​​en baguette

Med et monolitisk loft, der ikke har åbninger til lamper, skal en kant frigøres fra den dekorative film, og baguettens frie kant skal bøjes lidt. Sæt slangen ind i spalten og afløb vandet på samme måde som gennem hullet i lampen. Hvis der ikke er nogen slange, kan du dræne vandet ved at løfte boblen med dine hænder og indsætte beholderen i hullet. I dette tilfælde vil det tage flere personer at jævne løfte den strakte film. Alle handlinger skal udføres omhyggeligt og forsøger ikke at beskadige filmen.

Hvad kan fælde fejl ved selvdrænet vand

 • Der er et stort ønske om at slippe af med problemet så hurtigt som muligt. Mange tror, ​​at ved at lave en lille punktering, kan du hurtigt dræne vandet og derefter forsegle hullet. Dette er en stor fejl - under tryk kan selv en meget slidstærk lærred sikkert rive og du bliver nødt til at installere loftet på en ny. Derudover vil alt vandet være på gulvet, og du bliver nødt til at betale mange penge til reparationer.
 • Skynd ikke og lad være med at slippe af med væsken med dine hænder. Kun i slutningen, når der er meget lidt vand, kan du hjælpe den akkumulerede fugt, der forlader boblen. Når du gør dette, skal du sørge for, at overfladen af ​​filmen ikke gør ondt - selv om en lille ridse kan føre til brud.

Forenkling af proceduren synes kun at være sådan, det er bedre, hvis du overdrager arbejdet til en specialist. I dette tilfælde kan du være sikker på, at arbejdet vil blive udført effektivt og med minimale økonomiske omkostninger.

Hvis der opstod et uheld med dig, og dine naboer oversvømmede dig, er det vigtigste ikke at panikere. Husk at dette allerede er sket, og det er kun nødvendigt at komme ud af denne situation så hurtigt som muligt og med minimal tab. Hjælp fra en god mester på dette tidspunkt er simpelthen nødvendigt. I sidste ende vil arbejdet hos en professionel hjælpe med at redde og slippe af med problemet på kortest mulig tid.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Sådan drænes vand fra et strækloft: En række handlinger, typiske fejl, selvafvikling af en boble

Hvis naboerne på toppen placerede en oversvømmelse, vil ejendommen til din lejlighed og dine personlige ejendele blive truet, medmindre du har installeret hævede lofter. Hvis de er - så akkumuleres alt vandet inde, og du skal bare regne ud, hvordan man får vanddrænet fra strækloftet uden konsekvenser for ting og selve materialet.

Et typisk billede af oversvømmelser i en lejlighed med loftslofter


Desværre er beboerne i højhuset for det rushende vand ikke forhindret. Men i dag, takket være den aktive anvendelse af stræklofter i indretningen, der ikke har sømme og revner, oversvømmer vand ikke personlige ejendele og vægge, men ophobes i den såkaldte "boble", som undertiden antager voldsomt dimensioner under vandstrømmen fra overetagen (se Stræklofter 3d - mode trend i indretning).

Sekvens af handlinger

Den første ting at gøre for ejerne af den berørte lejlighed er:

 1. Hurtig deaktivering af alle belysningsanordninger placeret på loftet;
 2. Ring til firmaet, der etablerede dit nedhængte loft og ring til specialister for at eliminere virkningerne af oversvømmelser.

De kan:

 1. Udfør korrekt udledning af vand fra strækloftet uden at beskadige miljøet.
 2. returner loftet til dets oprindelige form.

Forsigtig: En strømafbrydelse er et væsentligt sikkerhedskrav. Vand er alligevel en god ledere af elektricitet og kan være skadelig for forbrugere i en farlig nærhed med forbrugskilder.

Uafhængig handling

Nå, hvis du finder et lignende billede i dit eget hjem på højden af ​​arbejdsdagen, når alle kontorer arbejder, kan du nemt komme igennem og arrangere et presserende opkald til mesteren. Og ofte overrasker vandet i strækloftet boligejerne om aftenen, når de vender hjem.

I en sådan situation kan der kun være en vej ud - afløb vandet selv for at eliminere risikoen for lækage.

Dette kræver at huske nogle få enkle regler:

  1. Giv de alvorligste konsekvenser. Dette betyder, at hvis vand spildes i rummet, skal alle værdigenstande og personlige genstande fjernes fra rummet;
  2. Maksimale sikre møbler. Det kan dækkes med cellofan
  3. Forbered vandindsamlingstanke. Her kolliderer anbefalingerne til ordsproget "jo mere jo bedre";

De største bobler findes i badeværelser og toiletter

 1. Identificer et sted at dræne vand. Dette kan være et hul under belysningsenheden, og hvis ikke, er vinklen nærmest "boblen"

Typiske fejl i uafhængige handlinger

Ofte kan ejerne af lejligheder, der finder en sådan "gave" fra deres naboer øverst i deres egen lejlighed, ikke visuelt vurdere mængden af ​​vand, der skal drænes. Og for at forestille sig, at denne værdi er nødvendig i det mindste for at vide, hvor meget tomme retter der skal bruges til dette.

Og det drejer sig ikke om 5-10 liter, men om meget større mængder. Specialister har beregninger af, hvor meget vand strækloftet kan modstå afhængigt af området (se Hvad skal man gøre, hvis strækloftet hældes: årsager, demontering og fejlfinding). De kan også visuelt vurdere boblens dimensioner og forudsige mængden af ​​akkumuleret væske.

Tip: Når du er under loftet med dine hænder op og forsøger at dræne vandet, vil du ikke kunne løbe og tømme skufferne. Derfor er hjælp fra andre familiemedlemmer nødvendig.

Skøn "ved øjet" hvor meget vand strækker loftet

Så den største fejl er en overfladisk vurdering af mængden af ​​akkumuleret væske. Så følg:

  1. Ønsket om at gennembore eller lave et lille hul i loftmaterialet;
  2. Brug hullerne til loftbelysning, prøv at "drive en bølge" i sin retning;
  3. Forsøger at glatte det strakte lærred med improviserede midler.

Vand på et strækloft: udjævning - en typisk fejlfinding af konsekvenser

Forsigtig: I intet tilfælde skal du lave et hul i en boble - under selvvægten bliver den mindste punktering omgående til et hul, hvorfra vandet vil skynde sig.

Sådan fjerner du boblen selv

For selvstændigt at dræne vandet bør du bestemme:

 1. Med et sted, hvorigennem du vil dræne væsken;
 2. Med sin mængde at fylde med den rigtige mængde tomme spande;
 3. Med udledning: på den naturlige måde (under påvirkning af tyngdekraften) eller ved hjælp af en slange.

Hvis der er installerede lamper eller lysekroner i loftet, så er den bedste mulighed hullerne til at installere dem (se Fastgør lysekronen til strækloftet med egne hænder). På en gang blev de lavet af mestere, der installerede loftet.

Arbejdsalgoritmen vil være som følger:

 1. Vi bliver på et trinladder eller bord, stående på gulvet. Glem ikke, at du bliver nødt til at stå i mindst en halv time, indtil du har drænet alt det akkumulerede vand;
 2. Vi fjerner lampen eller lysekronen ved først at skrue af stikkene eller slukke for automaten i det elektriske panel;
 3. Efter at have frigjort plads, se omhyggeligt ind og estimer mængden af ​​væske indsamlet;
 4. Hvis det er for meget, så er det fornuftigt at bruge en slange, den ene ende er indsat gennem hullet, og den anden dyppes ind i den forberedte beholder;
 5. Når du har fyldt spanden, skal du klemme slangen, indtil din assistent leverer den næste tomme beholder.

Sådan spoles strækloftet over kanten

Hvis der ikke er åbninger til belysning på loftet, skal kanten nærmest boblen bruges til dræning.

 1. Slip forsigtigt kanten af ​​materialet ud af krogen;
 2. Udskift en tom beholder under kanten;
 3. Sænk forsigtigt og langsomt kanten af ​​materialet, så det ligger på det laveste punkt af "boblen". Vi trækker langsomt uden jerks - elastisk materiale;
 4. Vi øger lidt indsatsen og styrer vandstrømmen i tanken ved spænding.

Forsigtig: Forsøg ikke at glatte "boblen" med dine hænder, fordi vandet spredes, og det bliver sværere at dræne i fremtiden. Og rester af vand i et lukket rum vil helt sikkert blomstre, hvilket vil føre til udseendet af mug.

Yderligere oplysninger i videoen:

Vanddrænende lofter overlever i tæthed, men efter det er det stadig nødvendigt at vente på håndværkere, der ved hjælp af en varmepistol vil vende tilbage den tidligere spænding til loftet.

Konklusioner: Efter at have set en stor boble med vand, er mange chokerede, men har regnet ud, hvordan man dræner vandet fra strækloftet uden at opsuge alt rundt, tværtimod bliver de beundrere af dette fantastiske materiale. Takket være ham vil alle ting og møbler ved oversvømmelse forblive intakte og intakte.

Hurtigt afløb vandet fra strækloftet gør det selv

Afløb af vand fra strækloftet er en procedure, der kan udføres uafhængigt uden hjælp fra specialister. Spændklud er en moderne måde at afslutte loftet på, hvilket gør det muligt for dig at få ikke kun den perfekte overflade, men også at beskytte ejendommen mod en uventet oversvømmelse. Når man vælger en belægning, skal man huske, at ikke alle anvendte materialer er i stand til at bevare fugt. Så stof strækloft vil ikke kun lade vand gennem sig selv, men også kræve yderligere udskiftning. Filmoverfladen holder floden i den resulterende boble, som derefter kan fjernes med egne hænder.

Oversvømmet loft: hvad skal man gøre først

I en situation, hvor naboer uventet oversvømmet, er det ikke altid muligt at ringe til specialister. Installationsvirksomheder arbejder ikke døgnet rundt, så nogle gange må man selv løse problemet.

Du behøver ikke bekymre dig om loftet er slap: Holdbart materiale kan modstå tilstrækkelig tid. Hvis belægningen lækker, betyder det, at installationen blev udført dårligt. I så fald skal du slippe af med vandet på den valgte måde så hurtigt som muligt.

Hvis strækloftet oversvømmes, skal du først og fremmest slukke for strømmen og fjerne værdigenstande fra værelset.

Finde at loftet oversvømmede, skal du gøre følgende:

 • Sluk for strøm for at eliminere muligheden for elektrisk stød;
 • Fjern alle værdigenstande og udstyr fra værelset;
 • Dæk møblerne med plastik eller plastfolie;
 • Forbered tomme beholdere.

Så skal du vælge den del af loftet, som vandet vil fusionere sammen med.

Sådan fjerner du vand fra et strækloft selv: hvilke handlinger kan ikke gøres

Når du udfører selvudtagning af vandboblen, er det vigtigt at følge trinvise instruktioner. Ellers er udskiftning af strækklud og reparation af gulvfladen uundgåelig.

Der er flere typiske fejl, der gøres, når oversvømmelsen fjernes med egne hænder:

 • Manglende evne til korrekt at beregne mængden af ​​akkumuleret væske
 • Ønsker at gennembore den dannede boble;
 • Eliminering af følgerne af oversvømmelsen med improviserede midler.

Fjernelse af vand fra strækloftet, kan under ingen omstændigheder gennembore boblen.

Et hul, selv det mindste, kan ikke laves i loftet på nogen måde. Hvis lærredet skæres mindst med 2 millimeter - under det skabte tryk bliver hullet øjeblikkeligt til et stort hul, hvorfra vandet vil skynde sig.

Korrekt estimering af vandmængden er vigtig for at forstå, hvor meget tomme beholdere der skal bruges til at fjerne det. Ved afløb af væsken er det ikke muligt at søge efter ekstra spande eller bassiner, så forbered den nødvendige mængde retter på forhånd. Drænvand kan hældes i vasken.

Sådan drænes vandet fra strækloftet gennem monteringsringen til lampen

Ikke alle stræklofter har en speciel ventil, der bruges til at dræne vand i tilfælde af oversvømmelse. Derfor er den hurtigste og nemmeste måde at fjerne væske fra loftoverfladen på, at den drænes gennem en monteringsring designet til at installere en lysekrone eller armatur.

For arbejdet skal:

 • Stepladder eller holdbart bord;
 • slange;
 • Vandtanke.

Før arbejdet påbegyndes, skal elmen være slukket. Vand er en fremragende leder, så du bør beskytte dig mod elektrisk stød.

Glem ikke at slukke for strømmen, når der hældes vand gennem monteringsringen.

Først skal du fjerne lysekronen eller en spotlight, der står på den forberedte trinladder. Sæt derefter slangen ind i hullet, fastgør den anden ende over den tomme beholder. Nu skal du hæve boblen med vand og lede væsken til den side, hvor monteringsringen er placeret. Det er bedre at udføre lignende arbejde sammen: man vil lede vand og ændre påfyldningskapaciteten, en anden - at holde en slange, fastspænding den på det rigtige tidspunkt.

Slack suspenderet loft fra vand: hvad skal man gøre med overfladen af ​​overfladen

Det er også muligt at dræne vand fra den dannede boble over overfladen af ​​overfladen. Denne metode anvendes i tilfælde, hvor loftet ikke har et hul til en lysekrone eller en lampe.

Først og fremmest fjernes bundkortet eller maskeringsbåndet fra den valgte side af loftet. Yderligere fra under rammen tages en del af pladen, under hvilken en tom beholder indsættes, omhyggeligt taget.

Kanten af ​​materialet skal udjævnes med vandboblens nederste punkt. For at gøre dette er det nødvendigt at forsinke det meget langsomt og omhyggeligt, så hele mængden vand ikke skynder sig til gulvet.

Hvis strækloftet hænger fra vand, så kan du skylle vandet gennem kanten af ​​lærredens overflade.

Derefter hældes væsken i beholderen og styrer materialets strømning ved at spænde materialet. Så at vandet ikke spredes over overfladen, bør du ikke forsøge at glatte boblen med dine hænder. Resten af ​​væske i et lukket rum bag loftet vil medføre dannelse af mug og mugg.

Sådan tørres det nedhængte loft efter oversvømmelse: hjælp fra eksperter

Spændingsdug efter strækning som følge af oversvømmelse vil ikke vende tilbage til sin tidligere form uden varmebehandling. Hvis vand kan tømmes uafhængigt, er det bedre at tørre overfladen ved hjælp af specialister.

Forsøg på at glatte materialet er ubrugeligt. Loftet får kun samme form efter opvarmning.

Tør det ophængte loft er bedst ved hjælp af opvarmning

Virksomheden, der leverede installationstjenesterne til spændingsdug, giver normalt serviceattest og garanti for en bestemt periode. I løbet af denne tid kan du kontakte virksomheden for at hjælpe med at fjerne oversvømmelsen selv og dens konsekvenser. Specialisten vil udføre det nødvendige arbejde, som også omfatter opvarmning af strækloftet med en varmepistol, som gør det muligt for ham at vende tilbage til sit oprindelige udseende.

I tilfælde af, at garantiperioden er udløbet eller installationen er udført af installatører, der ikke repræsenterer et bestemt selskabs interesser, bør du ikke fortvivle og gøre dig klar til at købe et nyt lærred. Du bør kontakte ethvert firma, der opretholder stræklofter og udføre det nødvendige arbejde til et rimeligt gebyr.

Sådan drænes vandet fra strækloftet (video)

I tilfælde af en uventet oversvømmelse af strækloftet, bør du ikke panikere: Slidstærk materiale kan modstå vandtryk i et stykke tid. Eliminering af den dannede boble kan laves uafhængigt uden at ty til fagfolk. For at gøre dette skal du følge de enkle instruktioner. For at genoprette en flad overflade skal du dog kontakte installationsfirmaet: Det originale udseende returneres kun til loftet af en specialist ved hjælp af en varmepistol.

Sådan drænes vand fra et strækloft selv?

For nylig er det ophængte loft blevet mere og mere populært. Dette skyldes det faktum, at det ikke kun er smukt og funktionelt, hvis der anvendes PVC-film, vil et sådant design spare fra oversvømmelser, og du behøver ikke købe nye møbler eller lave reparationer.

Hvor kommer vand fra og hvad skal man gøre?

Nogle mennesker tror, ​​at hvis de har forstærket beton i deres lejlighed, er de beskyttet mod lækage, men det er ikke sådan. Naboerne kan oversvømme dig ovenfra, og hvis du bor på øverste etage, kan der være problemer som følge af taglækage.

Vand finder altid huller mellem de overlappende plader, hvorigennem det siver ind i nedenstående lokaler, det skyldes, at bygherrer ofte ikke lægger stor vægt på gulvbelægningen.

Når du har installeret et strækloft i rummet, vil du ikke bare lave en smuk finish, men også kunne beskytte den mod fugtindtrængning fra naboerne ovenfor. Producenter tyder på, at en kvadratmeter PVC lærred kan rumme omkring 80-100 liter vand.

Stofklæder er imprægneret med specielle stoffer, derfor kan de også beholde en lille mængde fugt, men over tid begynder det at lække.

Hvordan man dræner vandet?

Dræning fra et sådant loft er let, så alting kan gøres med hånden. Det faktum, at vand kommer ind i filmen, vil blive indikeret ved dets gradvise trækning, og en boble begynder at danne på dette tidspunkt. At dræne vandet er der to enkle og overkommelige måder.

Første måde

Hvis du har spotlights installeret på strækloftet, kan vand drænes fra strækloftet gennem hullerne i deres montering. Når du har fjernet lampen, vil du se, at der under det er et lille hul, hvor ledningen ledes og lampen sættes i.

Du skal forsigtigt løfte den dannede boble og langsomt flytte den til det specificerede hul. På dette sted skal du forudindstille tanken til at samle vand, og du behøver kun at skylle strækloftet.

For at udføre dette arbejde skal du invitere en assistent, da du ikke kan flytte boblen med vand i den rigtige retning.

Anden vej

Vand, der er faldet på lærredet, kan fjernes ved at foretage en delvis demontering af loftet omkring rummets omkreds. I dette tilfælde skal du på et sted af lokalet fjerne soklen og derefter afbryde en del af filmen fra styreprofilen. Nu skal du omhyggeligt flytte boblen med vand i den ønskede retning og dræne al væsken i beholderen på forhånd.

For at gøre det lettere at installere filmen på plads, skal du bruge en almindelig hårtørrer. Derved tørres lærredet op, opvarmes og strækkes lidt, hvorefter det indsættes i profilen og monteret soklen.

Dette arbejde skal gøres omhyggeligt og langsomt, så efter dine handlinger vil der ikke være spor på belægningen.

Typiske fejl

Ofte, når folk uafhængigt af strækningstaket fjerner konsekvenserne af en oversvømmelse, gør de almindelige fejl:

 • De glemmer at slukke for strømmen straks, det skal ske straks, ellers kan der forekomme en kortslutning.
 • Under ingen omstændigheder kan lærredet gennemboret, som det er i strakt tilstand, og under vandets vægt er den endnu mere strakt. Efter en punktering viser det sig ikke det forventede lille hul, men en alvorlig snit, hvorefter du skal ændre hele lærredet.
 • Nogle mennesker forsøger at fordele vand over hele overfladen af ​​filmen, men det kan ikke gøres. Så det vil være sværere for dig at dræne det, og noget af vandet vil forblive, og det kan forårsage udvikling af mug.
 • Med en hjemmelavet hårtørrer kan du tørre en lille del af lærredet. Hvis oversvømmelsen var alvorlig, skal du bruge en varmepistol til at tørre og genoprette filmen helt.
 • Det er nødvendigt at fastslå årsagen til oversvømmelsen, vurdere dens omfang, stoppe vandstrømmen, og kun derefter fortsætte med at eliminere konsekvenserne.
 • Hvis oversvømmelsen var alvorlig, er det bedst at gøre en fuldstændig demontering af filmen, tørre basen, behandle den med antiseptika og antisvampemidler, og geninstaller derefter strækloftet.

Lær at kun rent ledningsvand ikke efterlader pletter og pletter på lærredet. Normalt kommer gips ind i filmen sammen med vand, sæbevand fra en vaskemaskine kan komme ind, hvis du bor på sidste etage, så strømmer snavset regnvand.

Hvis oversvømmelsen var alvorlig, er det bedst at fjerne filmen, vask det forsigtigt og tør det. Hvis du har færdigheder og varmepistoler, kan du selv gøre det. I andre tilfælde er det bedre at søge hjælp fra specialister.

konklusion

Når en sådan situation opstår, vil det være nemmest at kalde specialister, som ikke kun har de nødvendige færdigheder, men også udstyr, derfor vil de dræne vandet fra strækloftet og genoprette dets oprindelige udseende hurtigt og effektivt.

Hvis du vil og kan selv gøre det, skal alt arbejde gøres langsomt og omhyggeligt for ikke at beskadige lærredet. For at klare sig selv med en lille oversvømmelse af strækloftet kan enhver hjemmeartner.

Sådan drænes vandet fra strækloftet

De fleste beboere i boligblokke er opmærksomme på muligheden for at oversvømme en lejlighed fra de øverste etager. Derfor er vandet på strækloftet et sjældent, men ret sandsynligt fænomen. At vide, hvordan man løser dette problem og dens konsekvenser, vil hjælpe med at klare opgaven hurtigt og effektivt.

Hvor meget vand kan tåle strækloft

Fabrikanter siger: lofter er en barriere for vand og garanteret beskyttelse af det indre af lejligheden fra oversvømmelser, forudsat at mængden af ​​vand pr. Kvadratmeter dækning ikke overstiger 100 liter. Det er nødvendigt at tage hensyn til en række faktorer:

 • Jo større området af strækloftet er, desto lavere er tilladt belastning på lærredet.
 • jo højere grad af spænding af materialet er, desto lavere dens densitet og styrke
 • Af stor betydning er egenskaberne af det materiale, som strækloftet er lavet af.

Den faktiske mængde vand, der kan modstå strækloftet pr. Kvadratmeter, varierer fra 70 til 120 liter.

Materialet, som stræklofterne er fremstillet af, kan være af to typer: en stofklud eller en polyvinylchloridfilm.

Egenskaber for strækloft af polyvinylchloridfilm

Polyvinyl film eller PVC film for kort, har høj elasticitet og holdbarhed. Ved kontakt med vand ændres ikke farve, absorberes ikke og passerer ikke fugt. Når der oversvømmes, spredes vandet ikke over loftets overflade. Filmbelægningen strækkes og ligger på det sted, hvor vandet oprindeligt kom ind og dannede en såkaldt boble.

Undgå at gennembryde boblen for at dræne vandet. Et lille hul under vandets vægt bliver meget hurtigt til et stort filmgab. Det vil være umuligt at genoprette belægningen.

Video: Hvad sker der med PVC-strækloftet under en oversvømmelse

Egenskaber af stretch loftsstof

Stofloftlofter tåler ikke interaktion med vand. Vandtætte kvaliteter er forsynet med en speciel lakbelægning. Men med lavkvalitets lakbelægning lader strækloftet i nogle steder i vand. Stoffets underlag har en lav elasticitet, mens den oversvømmes med vand, trækkes den lidt ud og går næsten ikke. Med en stor mængde vand bryder den ud af bjerget og kan ikke genoprettes.

Video: Hvad sker der med stoffet i loftet, når vandet hældes

Hvor mange dage vil overleve oversvømmet strækloft

Hvis mængden af ​​vand i loftet ikke stiger, kan strækloftet holde det på ubestemt tid. Forsøg ikke løsningen på problemet i lang tid. Høj luftfugtighed i et lukket rum over loftet bidrager til dannelsen af ​​mug. Desuden kan filmen, som er stærkt strakt under vandets vægt, briste, hvis den rører ved armaturets kanter, møblernes hjørner eller enhver skarp genstand. Der er risiko for brud, hvis vand er ophobet ved sammenkædningen af ​​strækloftbelægningerne. Det er tilrådeligt at afløb inden for 2-3 dage efter reglen: Jo hurtigere problemet er løst, jo hurtigere vil det forsvinde.

Sådan fjerner du vand fra strækloftet

De fleste virksomheder, der beskæftiger sig med installationen af ​​hævede lofter, yder også deres service, har de nødvendige værktøjer og færdigheder til at løse sådanne problemer. Derfor, for at fjerne vandet kan du tiltrække fagfolk.

Prioriterede foranstaltninger

Straks efter at have fundet vand på strækloftet, skal du gøre følgende:

 1. Sluk for strømmen. Dette eliminerer muligheden for kortslutning i lysnettet og elektrisk stød, når det kommer i kontakt med vand.

Sådan dræner du vandet selv

 1. Find mindst en assistent til arbejde, og helst to. Fjern vandet alene vil ikke fungere.
 2. Vælg et sted på loftet, hvorigennem du vil afløb. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er gennem åbninger til belysningsenheder. Hvis de ikke er der, eller de er langt væk fra akkumulering af vand, kan du vælge den nærmeste vedhæftning af det hængende loft til væggen til dræning.

Video: Sådan drænes vandet fra strækloftet

Uden en særlig dygtighed anbefales det ikke at glatte det stramme strækloft og forsøge at flytte vandet til afløbshullet. Vand kan spildes over en større overflade, det bliver sværere at samle. Den bedste løsning ville være at bruge en fleksibel slange til at dræne vandet.

Sådan tørres lærredet efter dræning af vandet

Efter aftapning af vandet på dens koncentrationssted har spændingsvævet en svag, stærkt deformeret overflade. Den kan returneres til sin oprindelige form ved hjælp af varmebehandling. Specialiseret i dette firma til højkvalitets tørring ved hjælp af varmeefter. Processen tager meget lidt tid, og der er ikke noget spor af de tidligere deformationer af loftet.

Dette problem kan løses uafhængigt, ved hjælp af en bygning eller almindelig hårtørrer, tænder den ved den maksimale temperatur og holder den i en afstand på 20-30 cm fra loftoverfladen. Arbejdet er ganske tidskrævende og tager meget tid, men giver mulighed for at opnå et godt resultat.

Sådan forhindres vand i strækloftet

Du kan undgå at oversvømme lejligheden eller vandet på strækloftet ved at dæmpe gulvet i lejligheden ovenfra: belægning af en bituminøs og ruberoidrør. I dette tilfælde forbliver alt vandet i lejligheden over i denne lejlighed. Metoden kræver seriøs byggearbejde: Du skal fjerne gulvbelægningen, lægge vandtætningsmaterialer og genplacere linoleum eller lægge fliser. Det beskytter ikke mod oversvømmelser, når rør strømmer gennem gulve mellem gulve. Det er uhensigtsmæssigt at starte alt dette for at forebygge. Hvis naboerne begynder at reparere ovenfra, er det fornuftigt at tale med dem om vandtætning af gulvet.

Som du kan se, er det nemt at fjerne vand fra strækloftet og helt genoprette dets udseende. Men hvis du ikke vil gøre det selv, kan du henvende sig til fagfolk for hjælp og vise regningen for deres tjenester til dine naboer ovenfra.

Sådan drænes vandet fra strækloftet

En af de mest populære måder at afslutte loftet på er et strækstof, som har flere fordele, det er nemt og hurtigt at installere, tager et minimum af tid, installation er mulig uden at foregribe de reparationer, der allerede er lavet i lejligheden. Denne finish efterlader et minimum af skrald, men det mest attraktive er evnen til at understrege indretningen, zoneindstillingen og den korrekte belysning på værelset under hensyntagen til den grundlæggende stilistiske ide.

Hvis du vælger lærredets materiale, skal du tage højde for den faktor, som naboer fra toppen kan oversvømme, og derfor bør du vælge en holdbar PVC-film, der holder vand i lang tid. På trods af materialets styrke anbefales det at aflevere vand fra strækloftet så hurtigt som muligt. Dette kan gøres ved at ringe til specialister, der var involveret i installation eller uafhængigt, bevæbnet med en spand og en rag.

De første trin i oversvømmelse af strækloftet

I de fleste tilfælde opstår oversvømmelsen uventet og på det forkerte tidspunkt. Desværre er det ikke altid muligt at ringe til en specialist for at eliminere oversvømmelser, da dette kan ske på et senere tidspunkt på en weekend eller en ferie. På trods af at lærredet er i stand til at holde vand i lang tid, anbefales det dog at handle omgående for at fjerne de tilknyttede problemer. Hvis loftet ikke holder vand, og det lækker, så kan vi trække følgende konklusion - installationen blev udført dårligt. Hvis der er vand i strækloftet, hvad skal der gøres først? Det er nødvendigt:

 • sluk for strøm for at undgå kortslutninger i ledningerne;
 • Flyt værdigenstande i form af husholdningsapparater til et andet rum;
 • møbler, især blødt, dække med plastposer;
 • Forbered beholdere til opsamling af væske.

Disse handlinger skal gøres først. Det anbefales også at give besked til naboerne, måske er der endnu ikke fastsat lækage af vand. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at fortsætte med udledning af vand fra loftet. Efter de ovennævnte handlinger er udført, kan du fortsætte direkte til de handlinger, der dræner vand fra det bløde strækloft.

Sådan afløb vandet korrekt: hyppige fælles fejl

Det er helt muligt at dræne vandet fra strækloftet selv, især hvis situationen er kritisk, eller det er ikke muligt at vente på ankomsten af ​​specialister. Proceduren for vanddræning er ikke kompliceret, og næsten alle kan gøre det, det vigtigste er ikke at lave typiske fejl, som senere vil føre til katastrofale konsekvenser og behovet for at foretage en komplet udskiftning af lærredet samt at reparere gulvet.

I de fleste tilfælde kan en person ikke korrekt estimere mængden af ​​vand, der er akkumuleret indeni. Og det er nødvendigt at gøre dette så præcist som muligt for at forberede tomme beholdere til opsamling, ellers vil vandet simpelthen spyle rundt i rummet, hvilket allerede medfører andre konsekvenser.

Nogle har et ønske om at gennembore en sugende boble og dræne alt vandet derfra. Ved første øjekast kan dette synes at være den rigtige beslutning, men selv den mindste lille snit eller punktering vil få lærredet til at udvikle sig straks, og derfra vil alt det akkumulerede vand sprænge. Det er strengt forbudt at gennembore en boble uanset størrelsen. Desuden kan det beskadigede lærred ikke længere beskytte mod vand, hvis naboerne oversvømmes næste gang.

Korrekt bestemmelse af mængden af ​​akkumuleret væske er meget vigtig, for i afløbsprocessen vil der ikke være tid til at kigge efter yderligere beholdere, og derfor bør du forberede dig på forhånd.

Brug lampens monteringsring til at dræne vand

Desværre har ikke alle moderne stræklofter i deres design en speciel ventil, der bruges til at dræne væsken i tilfælde af oversvømmelser. I dette tilfælde er det nødvendigt at bruge andre metoder, der hjælper med at fjerne alt vandet samtidig og gemme nettet til videre brug. En fremragende løsning er at bruge en monteringsring til at installere et armatur, hvorigennem alle væsker kan drænes.

Det er vigtigt! Inden arbejdet udføres, er det nødvendigt at afbryde lejligheden fra strømforsyningen for at undgå kraftigt elektrisk stød, da vand er en meget god ledere af elektricitet.

For at dræne vandet gennem monteringsringerne installeret til armaturerne kræves der yderligere værktøjer, nemlig:

 • stigen;
 • tomme beholdere tilberedt for vand
 • afløbsslange.

Den første ting at gøre er at fjerne lysekronen eller lampen monteret i monteringsringen. Derefter installeres en slange i denne ring, idet den tidligere har sendt sin anden ende til en tom beholder eller spand. Derefter er det med omhyggelige bevægelser nødvendigt at løfte boblen med den akkumulerede væske og omdirigere den til monteringsringen. Det vil være meget svært for en person at udføre et sådant arbejde, da det bliver nødvendigt at holde slangen, skifte beholderne under den og lede vandet fra boblen til hullet. For at udføre denne procedure skal mindst to personer. Arbejdsprocessen i sig selv vil ikke forårsage vanskeligheder, og derfor kræver en specialist til at fjerne oversvømmelsen i nærværelse af et strækloft ikke obligatorisk.

Dræn vand over kanten af ​​strækloftens overflade

Det sker også, at loftet ikke har nogen specielle huller til lysekronen. I dette tilfælde kan du dræne gennem kanten af ​​nettet, der er tættest på boblen. For at udføre denne procedure er det ønskeligt at tiltrække assistenter for ikke at spilde vand på gulvet og ikke at skade selve lærredet. Det første du skal gøre er at fjerne alle finishmaterialerne fra lærredets kant, fjern bundkortet og maskeringsbåndet. Næste trin er forsigtigt og forsigtigt at løsne kanten fra rammen, det er vigtigt at holde lærredet, så vandet ikke spildes.

Du kan også bruge slangen til dræning ved forsigtigt at indsætte den i hulrummet. Som en mulighed kan du erstatte tomme beholdere direkte til kanten af ​​arket og dræne den akkumulerede væske. Du bør ikke alt for glatte boblen med dine hænder. Disse handlinger kan føre til, at vand spredes over hele overfladen af ​​lærredet og i fremtiden vil dette forårsage fugt og dannelse af mug. Hele proceduren skal udføres ekstremt omhyggeligt og langsomt, for ikke at beskadige spændevævet.

Hjælp fra specialister i tørring af strækloftet efter oversvømmelsen

Efter oversvømmelse deformeres lærredet på strækloftet og har et utilsigtet aftagende udseende, efter at al væske er elimineret. Fortvivl ikke, returner loftet til dets oprindelige udseende med en perfekt flad og glat overflade er slet ikke svært, men du skal søge hjælp fra specialister. I de fleste tilfælde yder virksomheder, der beskæftiger sig med installation af hævede lofter, garantiservice. Hvis garantiperioden ikke er udløbet, er det nødvendigt at kontakte virksomhedens medarbejdere, som vil tørre med specialudstyr og returnere den glatte overflade til loftet.

Hvis garantiperioden allerede er udløbet, eller installationen er udført af mastere, der ikke repræsenterer et bestemt virksomheds interesser, kan du bestille en professionel tørring fra ethvert af de virksomheder, der installerer strækloftet. Specialister bruger specielle varmepistoler til at tørre og niveauere lærredet.

Alternativt kan du selvstændigt prøve at tørre lærredet ved hjælp af en speciel bygningstørrer eller en regelmæssig, og tænde den med fuld kapacitet. Efter varmebehandling får loftet en jævn og jævn overflade, uden at det påvirker udseendet og indretningen.

Afløb af stretch loft video

I tilfælde af oversvømmelsen og dannelsen af ​​en boble på lærredens strækloft, fortvivl ikke og panik. Det er vigtigt at forstå, at højkvalitetsinstallation sikrer retention af vand i temmelig lang tid. Du kan dræne vandet selv uden at ødelægge loftet. Fremgangsmåden til fjernelse af vand er ikke kompliceret. Det vigtigste er at følge instruktionerne på videoen, som klart viser hele processen. Men for at returnere den til den oprindelige ideel glatte form vil det være nødvendigt med hjælp fra specialister, der udfører tørring ved hjælp af specialudstyr.

Billeder viser korrekt vanddræning

Efter oversvømmelse anbefales det at dræne vandet så hurtigt som muligt. Du bør ikke vente på ankomsten af ​​specialister, fordi hele processen tager lidt tid og er ikke svært. Det vigtigste er at involvere flere assistenter i denne sag. Fra billedet kan du studere mere detaljeret, hvordan hele processen med vandfjernelse finder sted, og følg instruktionerne, udfør de samme handlinger. Kvaliteten af ​​lærredens lofter er høj nok og kan derfor nemt holde store mængder vand. Desuden kan lærredet blive fuldstændig restaureret og returnere til det samme originale udseende. Det vigtigste er ikke at lave typiske fejl, hvilket kan føre til, at det vil kræve fuldstændig udskiftning.

Sådan drænes vandet fra strækloftet: Enkle tips til selv at løse problemet

I denne "mave" på mindst 100 liter, og med dette skal du gøre noget.

Hilsner. Denne artikel handler helt om, hvordan man dræner vand fra strækloftet. Og hvis du har stræklofter installeret i din lejlighed, så vil denne artikel helt sikkert være interessant for dig. Enig at ingen er immun fra oversvømmelser ovenfra, og derfor bør du være forberedt på sådanne hændelser på forhånd.

Hvor kommer vand fra

På billedet er loftet i badeværelset, hvor sandsynligheden for lækage er særlig høj

Årsagen til udseendet af vand mellem udkastet til loftet og spændingsstrukturen er det samme - det er oversvømmelse af de øvre naboer. Hvis der ikke er nogen naboer på toppen, og du bor på sidste etage, begyndte sandsynligvis problemet at løbe i tagsystemet.

Hvis naboer fra oven er skyldige i oversvømmelse, vises vand i sådanne rum som et badeværelse eller et køkken, da der er noget at lække. Boligarealer er dog heller ikke beskyttet mod oversvømmelser i tilfælde af at varmeledningen bryder igennem på gulvet ovenfor. Hvis årsagen til oversvømmelse i fejlen i tagsystemets lækage kan være i ethvert rum.

Hvad skal man gøre

Hvad skal man gøre hvis man oversvømmes, og vandet dukker op i mellemrummet mellem udkastet og strækloftet?

Oversvømmelse, hvor vand strømmer i vandløb, er ekstremt sjældent. Selv om et rør brister ovenfra, så en "mave" dannes på vinylloftet, skal vandet flyde i mindst 24 timer eller endnu mere. Det betyder, at der er en reel mulighed for at identificere problemet på et tidligt stadium, når der høres dråber ovenfra.

Ikke at høre, hvordan vandet drypper over loftets strakte membran er svært. Derfor, hvis lyden af ​​dråber bliver hørt, tøv ikke med at gå op til naboen og find ud af hvad der er tilfældet, måske kan strømmen stoppes.

Det sker, at oversvømmelse sker under fravær af naboer. I dette tilfælde skal du ringe til medarbejderne i husforvaltningen eller kontakte nødtjenesterne.

I et andet tilfælde kan du vende hjem efter et langt fravær og finde ud af, at vinylloftet i lejligheden strækkes ud under vandets vægt. Hvis du befinder dig i en sådan situation, skal du stadig finde ud af årsagen til oversvømmelser og stoppe den yderligere vandstrøm. Når vandet er stoppet, skal det pumpes ud fra afstanden mellem lofterne.

Husk at uanset årsagen til oversvømmelse, før du løser lækagen, skal du slukke for strømforsyningen til rummet. Vand, der har akkumuleret i mellemrummet mellem lofterne, kan strømme gennem ledningerne til belysningsarmaturerne, hvilket vil medføre kortslutning.

Hvilken mængde og vægt af vand kan vinylloftet modstå?

Den første ting, du tænker på, når du ser loftet er oppustet i form af en boble, hvor meget vand er der i og er der en grænse.

Hvis du spørger installatørerne, hvor meget vand konstruktionen vil klare, vil du højst sandsynligt ikke få et præcist svar, som nogle siger 10 kg, andre 50 og andre 100. Faktisk kan vinylloftet tåle op til 100 kg koncentreret vægt på en grund med et areal på 1 m².

Men høj pålidelighed af vinyl er ikke en grund til at spare vand og ikke at dræne det.

Faktiske måder at dræne vand på

Instruktionen af ​​vandafladning bestemmes af konstruktionen af ​​strækloftet og placeringen af ​​"maven". Blandt de nuværende måder at bemærke følgende:

 • Tømning gennem en lysekrone eller spotlights, hvis der er teknologiske huller i umiddelbar nærhed af "maven";
 • Tømning over kanten af ​​kluden, frakoblet monteringssystemet - er relevant, hvis der ikke er teknologiske åbninger nær "maven".

Lad os se nærmere på, hvordan man dræner og så sætter loftet op i sin oprindelige tilstand.

Teknologi dræner vand gennem hullet til installation af belysning

Instruktioner til omledning af vand gennem åbningen til belysningsindretninger er som følger:

 • Slukning af strømforsyningen til belysningsenhederne;
 • Vi vælger kapaciteten efter størrelsen af ​​"maven", den sædvanlige spand vil gøre, men hvis "maven" er stor, husk at du bliver nødt til at tage vand flere gange;
 • Fjern belysningsenheden;
 • Træk forsigtigt kluden over hullet ned, indtil vandet begynder at strømme ind i den substituerede spand;

Konturerne af hullerne i vinyldugen har en plastforstærkende ring. Så, når du trækker kluden til bunden, skal du forsøge at få fat i denne ring på flere punkter langs den indvendige diameter og sætte fingrene inde i hullet. Hvis du tager fat i ringen på kun et eller to punkter, er der risiko for at bryde den.

Efter "maven" på lærredet er karakteristiske rynker

 • Kluden skal trækkes ned, indtil alt vandet er drænet;
 • Hvis "maven" er stor, skal du få hjælp fra en anden person, der vil stå under "maven" og løfte den op og rette indholdet mod hullet.

Når vandet holder op med at dryppe i spanden, kan arbejdet betragtes som færdigt. Ikke desto mindre har du ikke travlt med at sætte belysningsarmaturet på plads, og især ikke travlt med at genoptage strømforsyningen. Det er muligt at sætte belysningsarmaturet på plads uden risiko for en kortslutning, snarere end i en uge, når alt er helt tørt.

Teknologi for udledning af vand med demontering af kanten af ​​kluden

Nu ved du, hvordan du dræner indholdet af "maven" gennem hullet til belysning. Men hvad skal man gøre, hvis der ikke er nogen teknologiske åbninger i loftet, og belysning er forsynet med gulvlamper eller væglamper?

Afmontere den del af lærredet, der er tættest på "puz"

I dette tilfælde gemmer vi loftet som følger:

 • Bestem hvilken del af loftets omkreds der er tættest på "mave";
 • Separér i denne sektion kluden fra profilen;

Tøm vand fra loftet

 • Tøm vandet ved manuelt at skubbe "maven" til kanten af ​​loftet.

Indstilling af lærredet til dets oprindelige position

Hvordan fjernes kluden fra monteringsprofilen for at åbne vandpassagen? Alt afhænger af hvilket loft der er installeret.

Kabelføring design

Klinovy ​​design repræsenterer baguetten fastgjort på omkredsen, i hvilken kluden er indsat og trykt en kil (shtapik).

For at fjerne et sådant lærred er nok:

 • fjern indsatsen
 • pry en kil i sporet;
 • udvide kilen til den krævede afstand
 • slip lærredet ud.

Monteringsanvisninger er ikke mere vanskelige:

 • indsæt lærredet i en baguette;
 • anbring en kile på rillekonturen;
 • tryk på kile.

Diagram af loftet, hvor lærredet snaps i baguetten

Lofter Clipso, Descor og deres kinesiske kolleger består af en baguette fastgjort omkring rummets omkreds. Baguette er en klæbespids i langsgående plastik, som ved hjælp af et specialværktøj sæt vinyl eller stofklæde.

Hvis din lejlighed har et loft på dette design, hvordan du fjerner det? Det er meget simpelt, tryk bare på lærredet på selve baguetten, og det kommer ud af klipet.

For at sætte lærredet tilbage skal du desværre have et særligt værktøj. Derfor, hvis lofterne på dette design er installeret i lejligheden, er det rigtigt at ringe til specialisterne.

Diagram af enheden harpun loft med en usynlig baguette

Harpoon type lofter (synlige og usynlige) er de ændringer af stretch lofter, der er universelt modtaget den mest almindelige.

For at fjerne lærredet fra en usynlig baguette er der brug for en speciel padle. Du kan fjerne et lærred fra en synlig baguette ved at trykke på sin kant og skubbe den opad. Som værktøj kan du bruge et plastkort eller skolefelt.

Sådan returneres loftets originale udseende

En lille "mave", som er let at fusionere i en baguette

Antag at du fjernede lærredet, vandet blev fjernet og lærredet blev hængt tilbage. Vær forberedt på, at filmen i stedet for "maven" sager i en flabby taske. Hvad skal man gøre i dette tilfælde?

Uafhængigt juster vinylpladen let. Dette vil kræve en varmepistol, som kan opvarme luften i rummet til en temperatur på + 50 ° C. Opvarmet vinyl i processen med at køle sig selv lige og strække uden en enkelt fold.

Begynd at glatte rynker

Men selvfølgelig har du ingen varmepistol, hvis pris er høj. Derfor opvarm lærredet med en husholdnings hårtørrer. Hårtørrer for at varme op vinylen, du skal bringe næsten tæt på filmen og varme området, flytte dysen fra side til side.

Loft efter rynke udglatning

Undlad at holde tørretumbleren i lang tid på ét sted for ikke at smelte vinylen.

Og endelig, et vigtigt punkt - glem ikke faren for at støbe fra for høj fugt.

Skimmel på et vådt loft

Antag at du fusionerer vandet, og inden for en vis tid vil du tørre rummet mellem det hårde loft og vinylfilmen, men der er ingen garanti for, at der ikke vil være forme over tid.

Derfor anbefaler jeg, inden du installerer kluden i en baguette, omhyggeligt at håndtere lækagen på gulv-antiseptika. For at komme til området med eventuel forekomst af skimmel, brug midlerne i form af en aerosol dispenser.

konklusion

Dræn hænderne med vand fra hængende lofter er let, det vigtigste er at handle pænt og konsekvent. Hvis du ikke er sikker på dine evner, skal du kontakte de specialister, der installerede loftet. Af den måde anbefaler jeg at inddrive midler brugt til reparationer fra naboer, som skyldes, at der var en lækage.

Nå som jeg anbefaler, at du ser videoen i denne artikel.