Sådan fjerner du tapetet fra loftet

En af de vigtigste typer arbejde i reparation af ethvert rum - efterbehandling af lofterne. Loftsbehandlinger begynder med overfladebehandling. Det skal gøres omhyggeligt og i god tro. Hvis loftet i lokalet er dækket af tapet, læser vi, hvordan du skal klæbe tapetet korrekt, før du maler, skal de fjernes. Derefter rengøres og tørres grundigt.

Trin for trin instruktioner til fjernelse af tapet fra loftet.

Den første vej.

Mæt den gamle belægning med en klud eller svamp med varmt vand, og fjern derefter resten med en spatel. Nogle typer af moderne tapet kan efterlade et tyndt lag papir. Ny tapet kan limes til dette lag, men kun hvis loftet er ret fladt og ikke har brug for ekstra arbejde.

Den anden vej.

En anden måde du kan fjerne tapet er mere praktisk. En speciel perforator, som vælges ved reference, med en spatel eller en boremaskine med en speciel dyse, bliver loftet rengjort fra gamle lag af kitt og maling - til en betonplade.

Loft reparation teknikere bruger specielle industrielle støvsugere til at fjerne overfladerne af loftet fra støv. I dette tilfælde er det nødvendigt at beskytte åndedrætsorganerne og øjnene fra flydende støv: Brug åndedrætsværn og maske. Desuden kan fjernelse af tapet fra loftet udføres ved termiske og kemiske metoder.

Sådan fjerner du tapetet fra loftet

For at tapetet skal bevæge sig bedre fra loftet, skal de fugtes med vand ved hjælp af en rulle.

Processen med at fjerne det gamle tapet er ikke særlig kompliceret, kræver ikke særlig erfaring og tager ikke så meget tid. Men inden du fjerner tapetet fra lofterne, er det nødvendigt at forberede værelserne og opbevare de nødvendige værktøjer og materialer, såsom:

 • PE-film, der anvendes bedre (f.eks. Fra brugt emballage), kan tages i hardwareforretningen;
 • svamp, malingsrulle (skumgummi eller med en lang bunke);
 • kapacitet til vand eller særlig løsning
 • spatel, bor med en speciel dyse;
 • konstruktion eller almindelig kniv;
 • bord-, trinladder- eller konstruktionsgeder
 • arbejdstøj, handsker, hat eller tørklæde, beskyttelsesbriller, det er ønskeligt at have en åndedrætsværn;
 • damper (hvis tilgængelig).

Den teknologiske proces med arbejde

Værelset er maksimalt frit, gulvet og de resterende store møbler er dækket af en film for at beskytte den mod støv og fugt. Det er ønskeligt at deaktivere de elektriske ledninger eller isoleringsstikkene og kontakterne, og overhold sikkerhedsreglerne, når de arbejder.

Så den sædvanlige papir tapet med en svamp eller rulle fugtet med varmt vand. For større effekt, tilsæt vaskemiddel til vandet eller brug en industriel løsning til at fjerne tapetet. For at befugtningsprocessen skal finde sted mere intensivt, er det nødvendigt at lave snit på overfladen med en konventionel eller byggemalingskniv.

Efter et par minutter med en spatel, kram stripen og skræl den af. Normalt er tapetet let fjernet, men hvis der er områder af papir i loftet, fjernes de forsigtigt med en spatel eller bor med en speciel dyse i form af en metalbørste.

Når du fjerner det dobbelte lag (vinyl) tapet fra loftet, skal du først fjerne det øverste lag. Normalt kan det let fjernes for at tørre, det er kun værd at pryde kanten med en spatel. Papirbasen fjernes på samme måde som i tilfælde af enkeltlags tapet.

En mere moderne metode er behandlingen af ​​den gamle dampbelægning (dampskib).

Damp trænger dybt ind i overfladen, hvilket giver lethed og arbejdshastighed. Men den vigtigste fordel er, at der kommer en væsentlig mindre mængde fugt på gulvet, derfor vil der være mindre snavs, hvilket vil lette efterfølgende rengøring og forårsage mindre skade på lokalet og møblerne.

I slutningen af ​​arbejdet renses rummet, det gamle tapet og plastikfolien rulles op og tages ud til skraldet, støvet fjernes med en regelmæssig støvsuger. Loftet er klar til yderligere arbejde.

Sådan fjerner du gammelt tapet uden ekstra indsats og sparer tid og nerver?

Før du begynder at opdatere indretningen ved hjælp af nyt tapet, er det nødvendigt at fjerne gamle malerier fra vægge og loft. Det er nødvendigt at gøre dette ved hjælp af en særlig teknologi, ellers er det muligt at beskadige den bund, hvorpå finishmaterialet er klistret. Så skal du bruge tid, indsats og penge også på genopretning af gips eller gips. At arbejde på fjernelse af gamle overflader hurtigt, bør du bruge velprøvede folkemægler - de hjælper med at fjerne tapetet hjemme uden stor indsats.

Før du begynder at fjerne tapetet, har tjent deres liv, skal du forberede et værelse:

 • Fjern eventuelt fra værelsesmøblerne, hvis det er muligt. Hvis plads tillader det, er det tilstrækkeligt at flytte alle genstande i midten af ​​rummet og dække med plastfolie for at beskytte mod støv og vand.
 • Dæk gulvet med det samme beskyttende materiale. Hvis ikke alle, så mindst en strimmel med en bredde på 1 m, fastgør filmen til gulvfladen og bundplader med tape. Da vand vil blive brugt i processen, vil denne forholdsregel beskytte gulvet mod skader og snavs og gør det lettere at rengøre efter reparation.
 • Skift afbrydere og stikkontakter med maskeringstape for at undgå, at snavs og vand kommer ind i elektriske apparater.

Arbejdet med at rense vægge af gammelt tapet er bedst udført på dagtimerne. For at undgå kortslutning skal du slukke for den automatiske kontakt i det elektriske panel, der forsyner strøm til rummet.

De nødvendige redskaber skal være til stede, så de bør udarbejdes på forhånd for ikke at blive distraheret fra arbejdet:

 • skovle eller bækken
 • kniv eller metal spatel med skarpe kanter;
 • tapet tiger eller nål ruller til perforering;
 • svamp eller klud;
 • malerulle med en tyk pels, der absorberer vandet godt;
 • sprøjtepistol;
 • stepladder eller geiter til at arbejde på loftet.

Ud over værktøjer, skal du have varmt vand med tilsætning af vaskemiddel. Det kan være opvaskemiddel, skyllemiddel, flydende sæbe eller endda shampoo.

Nogle gange kan du fjerne gamle tapeter uden problemer - de er så let bag væggene, at det er nok at trække kanten af ​​lærredet med din hånd. Men det sker sjældent, så de bruger ofte den våde metode.

Teknologien er enkel: Du skal fugtige tapetet med varmt vand, modstå noget tid, så vandet blødgør den gamle lim og fjern den med en skarp spatel eller kniv. Samtidig er det nødvendigt at observere en bestemt sekvens og tage højde for nogle nuancer:

 • Hæld varmt vand i en spand eller et bækken, tilsæt lidt rengøringsmiddel og bland godt. Et sådant additiv er nødvendig, så vandet på lærredet ikke har tid til at tørre, før det blødgør limlaget, hvorpå den gamle finish hviler.
 • Dyk malingsrullen med et tykt pelsjakke i spanden, så det absorberer en tilstrækkelig mængde vand, lidt klem det og rul det over væggen. Du kan bruge en skumsvamp eller en sprøjtepistol, men ved hjælp af en rulle bliver arbejdet meget hurtigere.
 • Det er ikke nødvendigt at forsøge at straks fugtige den store overflade - vandet i den fjerne ende tørrer, før drejningen når den, og processen skal gentages. Det er bedre at bryde overfladen af ​​væggen i sektorer og handle i etaper.
 • Efter at have påført varmt vand på tapetet, vent 5-15 minutter afhængigt af, hvor tæt den gamle finish er limet.
 • Soak patches med en kniv eller skarp kant af en metal spatel, der arbejder fra top til bund. Hvis tapetet ikke sidder fast på betonen, men på den pudsede overflade, skal du arbejde omhyggeligt. Ellers kan du ødelægge lag af gips, og inden du sætter et nyt tapet, skal det genoprettes. Det er mere hensigtsmæssigt at adskille tapetet fra væggene ved leddene, hvor panelernes kanter er forbundet.

Denne indstilling er perfekt til at fjerne papirets tapet. Moderne efterbehandling materialer til vægge er imidlertid meget forskelligartet og varierer i tekstur og materiale i lærredet: de er vinyl, ikke-vævede eller vaskbare. Hver type efterbehandling indebærer en individuel tilgang.

Klud non-woven tapet er en to-lags design: det øverste non-woven lag deponeret på en papirbase - substratet. Et sådant tapet er nemt at fjerne, forudsat at de på en gang var korrekt limet. Det øverste ikke-vævede lag er let adskilt fra underlaget, det er nok til at hente det op og trække det forsigtigt med din hånd uden at lægge stor indsats.

Det er mere bekvemt at fjerne uvævet tapet fra loftet eller fra modsat side - fra soklen. Hvis overfladen efter fjernelse af toplaget forbliver på væggen, og kvaliteten er uden tvivl, kan du sikkert klæbe et nyt efterbehandlingst materiale over det. Men hvis papirbunden på nogle steder er beskadiget, skal substratet fjernes fuldstændigt ved hjælp af den våd metode, der er beskrevet ovenfor. Hvis dette ikke er gjort, vil reparationen ikke give det ønskede resultat - alle fejl vil blive synlige gennem det nye tapet.

Vinyl tapet består også af to lag - et dekorativt vinyllag og en papirbase. Det øverste lag tillader ikke vand at passere igennem, så det skal perforeres - lav nedskæringer på enhver bekvem måde. Jo stærkere perforeringen er, desto hurtigere vil vandet suge den gamle lim, og jo hurtigere vil arbejdet med at fjerne gammelt tapet ende.

Til perforering er det praktisk at bruge en speciel enhed kaldet en tapet tiger. Med det kan du på kort tid lave snit på et ret stort område af væggen. Desuden takket være bløde hjul er kun det øverste lag af tapetet perforeret, og bunden, som de er limet på, er ikke beskadiget.

I stedet for tapet tiger vil egnede værktøjer gøre:

 • køkken eller konstruktion kniv;
 • trowel med en skarp kant;
 • rulle med metal spikes.

Erfarne håndværkere rådgiver, når du fjerner vinylplader til at skære deres overflade med en byggekniv i smalle strimler 10 cm brede, og fjern dem derefter skiftevis efter hinanden. Fjern derefter papirbunden på traditionel måde ved brug af varmt vand.

På samme måde fjernes vaskbar tapet: Hvis den øvre bund ikke adskilles fra væggene eller loftet, bliver den perforeret og fjernet med en skraber eller spatel.

Hvis varmt vand ikke kan klare, og den gamle finish holdes tæt på væggen, skal du bruge et specielt værktøj til at fjerne tapet. På markedet for byggematerialer er valget af sådanne lægemidler stort nok. Her er nogle af dem:

 • Henkel Metilan;
 • Neomid;
 • Kleo;
 • Zinsser;
 • Atlas Alpan;
 • Axton;
 • Quelyd;
 • Dissoucol;
 • Rustins Tapet Remover.

De er billige og passer til enhver form for tapetfinish, selv for at fjerne tapet under lak eller under maling. Enhver af de kemiske præparater skal tilsættes til spanden med vand i den mængde, der er angivet i instruktionerne, våd væggen på traditionel måde, stå i 10-20 minutter og komme i gang.

Vægge og gipspladerskillevægge er vanskelige at fjerne fra gammelt tapet, især hvis de er klistret af skrupelløse bygherrer direkte på papirarket uden forudgående spaltning. Men selv med overholdelse af byggeteknologi skal man tage sig af og lytte til råd fra fagfolk:

 • Ikke-vævet tapet fjernes forsigtigt, så arkene af gipsvæg forblev intakt papirunderlag. Det vil styrke væggen, forhindre dannelse af revner, lette og fremskynde reparationen.
 • Andre typer tapet til fjernelse ved hjælp af et specielt værktøj købt i hardwareforretningen. På grund af den effektive effekt af kemiske reagenser, kan wallpapers nemt bevæge sig væk fra overfladen af ​​væggen, og gipspladerne forbliver intakte.

I stedet for et specielt værktøj kan du bruge den gamle dokumenterede metode: fugtige tapetet og stryge det gennem en klud med et varmt jern. Denne teknik giver dig ikke mulighed for hurtigt at rense rummet fra den irriterende finish, men det hjælper med at fjerne lærredene og bevare gipsets integritet.

Fjern gamle tapet fra væggene og loftet på egen hånd er et snap. For at gøre dette gælder ikke nødvendigvis for ydelser fra professionelle bygherrer. Det er nok at forberede de nødvendige værktøjer, være tålmodige og følg rådene fra "erfarne".

Korrekt fjernelse af gammelt tapet fra loftet, en træningsvideo.

For ikke så længe siden, kun nogle 10-15 år siden, var en af ​​de mest populære typer loftindretning vægpapir. Og selv nu kan du ganske ofte finde lofter indrettet på denne måde. Men nu, når man reparerer en lejlighed, bruges mere moderne former for finish, og for at forberede loftet til reparationer er det ofte nødvendigt at fjerne gammelt tapet fra dem. Mange typer loftbaggrunde forlader efter at have fjernet et tyndt lag papir, på hvilket lim blev påført, og det sker ofte, at fjernelse af dette lag ikke er let.

Fjernelse af gammelt tapet fra loftet

Selvfølgelig, hvis loftet er helt glat, kan moderne udsmykning ske uden at fjerne papirlaget. Men som praksis viser, er flade lofter i højhuse i et ganske sjældent tilfælde og skal udjævnes. Og for at fjerne papiret fra overfladen er det nødvendigt.

Værktøjer, der kan være nødvendige for at fjerne tapetet fra loftet:

- At fugtige tapetet - rulle, svamp, et par klude.
- For at fjerne gammelt tapet - spatel, scraper, elektrisk boremaskine med en dyse af hård ledning.

Fjern gamle tapet fra loftet på flere måder. Den mest teknologisk enkle, men også den mest tidskrævende - er at vådte dem med en rulle eller en rag med varmt vand, lad dem slappe af og derefter rive af med en spatel. Ulemperne ved denne metode er indlysende - du skal stå i flere timer på en trinladder og gøre alt arbejdet i en temmelig ubehagelig stilling.

Fjern gamle tapet med vand

Desuden, hvis tapetet er fugtet svagt, absorberes vandet hurtigt, og de bliver nødt til at være våde igen. Hvis vand ikke spares, vil det dræne til gulvet, og tapetet vil også være svært at vådte til den ønskede tilstand. Også, hvis tapetet var klistret ikke på beton, men på gips, så når skrabning er det sandsynligvis at beskadige det.

Sådan fjerner du tapet fra loftet ved hjælp af specielle forberedelser.

Hvis tapetet ikke giver ind, eller du ikke har styrken til at rive dem væk fra loftet i flere timer, kan du nu købe en særlig væske i bygningsbutikker for at fjerne gammelt tapet. Sådanne stoffer trænger igennem fibrene i tapetet, og efter påføring af dem kan du rive af uden at lægge indsats. De mest populære tapet strippere på det russiske marked er QUELYD DISSOUCOL, Zinsser og ATLAS ALPAN.

Fjern gamle tapet med en spatel

Men der er tilfælde, hvor sorg - bygherrer til bedre pålidelighed tapetlim blandet med hvid lim eller lim tapet på snedkerens lim. Dette er det største problem ved fjernelse af gammelt tapet. Baggrunde limet til en af ​​disse metoder er ikke gennemblødt med varmt vand og endda tapet remover tager dem med store vanskeligheder. Her er det kun nødvendigt at skrabe dem lang og hårdt med en spatel eller en boremaskine med en stiv ledningsdyse. Gipsets integritet under tapetet kan glemmes.

Nogle tips til fjernelse af gammelt tapet fra loftet:

- Pas på, når du fjerner tapetet omkring lyskilderne - sørg for, at vand ikke kommer på ledningerne.
- Hvis tapetet er svært at fjerne, skal du tilføje Fairy eller lignende opvaskemiddel til varmt vand med en hastighed på 40-60 gram pr. Vandspand - tapetet bliver meget lettere at fjerne.
- For at vandet absorberes bedre og mindre drypper fra loftet til gulvet, skal du bruge en sprinkler i stedet for en svamp for at vådde tapetet.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Endnu en gang, hej og tak for det hurtige svar på færdiggørelsen af ​​krydsfinerlofter. Jeg forventer ikke, at du reagerer så hurtigt. Siden reparationen i landet er udskudt til sommeren, vil jeg bede dig om hjælp i et mere presserende spørgsmål og spørge, hvordan du skaler loftet i lejligheden fra gammelt tapet.

Jeg ved, at de er limet til gipsvæggen, da forældrene gjorde reparationerne. Men de kan ikke huske, hvad tapet og lim de købte, om loftet var puttied, og ingen detaljer overhovedet. Jeg er meget bange for at beskadige overfladen, og storskala reparation med udskiftning af gipsvæggen i vores planer er ikke inkluderet. Hvad skal vi gøre?

Klassisk måde

Den første ting at begynde med, demontering af loftet på tapetet - fugt det med varmt vand til papir og lim blødgjort og bedre forsinket bag overfladen. Vær ikke bange for dette i tilfælde af gips. Det vigtigste - ikke våd for meget, så det er usandsynligt, at papen bliver våd gennem gipskernen.

Men kontroller først, om denne metode vil hjælpe dig:

 • Sug et lille område i hjørnet eller ved krydset af strimlerne med en svamp eller spray;
 • Vent lidt;
 • Tag en metal spatel og prøv at skrabe af tapetet fra dette område.

Hvis ja, fortsæt det gode arbejde.

Rådet. Damp loftet på tapetstrimlerne mellem de to led. Måske vil de afvige let, hele lærred. Forsøg først at trække dem alle, og hvad der er tilbage, skrabe med en spatel.

For ikke at beskadige overfladen med dine egne hænder, skal du vælge en spatel uden at skære og handle omhyggeligt. Damp loftet i små områder, så de ikke har tid til at tørre igen.

Andre måder

Hvad hvis tapetet til lofter ikke bliver vådt og ligger ikke bag overfladen? Grove mekaniske metoder vil ikke fungere her, fordi sammen med overfladen er det let at fjerne kappen fra gipspladerne.

Brug perforering

Vinyl tapet til vægge og lofter drenge ubrugelig - PVC film bliver ikke våd. Hvis dette er tilfældet, skal overfladen ridses, så vandet trænger ind under det øverste lag af overfladen.

For at gøre dette kan du bruge:

 • Spatel eller tapetkniv, som på overfladen af ​​loftet forsigtigt laver overfladiske snit på kaotisk vis;
 • Special metal nålrulle;
 • Et værktøj kaldet "tapet tiger".

Så fortsætter vi til den klassiske metode: våd, vent, skrabe. Vand gennem perforeringen trænger ind i klæbemidlet og blødgør det.

Rådet. Tilsæt lidt vaskemiddel til vandet. Sæbeopløsning fungerer bedre.

Vi bruger kemiske vasker

Hvis tapetet under loftet var limet med hvidt lim eller lignende sammensætning, vil vandet ikke fungere på det. Der vil kun være et middel: tapet fjerner. Sådanne sammensætninger fremstilles af forskellige producenter.

Rådet. Vi vil anbefale at give præference for de mest kendte mærker - Methylan, Kelid, Neomid, etc. Deres pris er ikke meget højere end de mindre kendte kolleger, anmeldelser der ikke er de bedste.

Når du bruger vasker, er teknologien til at fjerne tapet fra loftet det samme. Den eneste forskel er, at i stedet for vand eller sæbe bliver overfladen fugtet med en opløsning af det købte præparat.

I dette tilfælde er vejledningen til det obligatorisk for læsning, før arbejdet begynder! Det giver følgende oplysninger:

 • I hvilke proportioner fortyndes sammensætningen med vand;
 • Hvad er den bedste måde at anvende den på overfladen (med en børste, rulle, spray);
 • Hvor meget tid at modstå for indtrængen;
 • Hvor meget emballage er designet til;
 • Hvorvidt denne forbindelse er giftig, og om der kræves særlige forholdsregler ved anvendelse af det.

Før du behandler, kan du gå på loftet tapetgummi tiger for bedre penetration af opløsningen under tapetet.

konklusion

Hvis tapetet på loftet holder fast og ikke bliver vådt, må du måske ikke tage dem af? Prøv at male overfladen. De fleste vinyl tapeter låne sig godt til denne metode til udsmykning. Det virker ikke - det er aldrig for sent at rive dem væk

Advarsel dit næste spørgsmål, som sandsynligvis opstår efter rengøring af loftet fra den gamle belægning, foreslår vi at se, hvordan wallpapering er udført korrekt.

Sådan fjernes tapetet nemt fra loftet

Over tid, tapet lim på loftet mister sin relevans. Og mange står over for problemet med at demontere det gamle loftindretning under den nye reparation. De fjernes, ikke kun på grund af vejen ud af mode, men også fordi de kan komme i forfald. Derudover er der vist nok alternative materialer. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du fjerner tapetet fra loftet.

Fjern tapetet fra loftet

På grund af limen kan det være ret svært at fjerne. Det arbejde, der skal udføres, skal være af særlig høj kvalitet for en god forberedelse af loftet for kittet. Eventuelle reparationer skal starte med forberedelsen. Loftbehandling skal begynde før væggene. Hvis det udføres i en anden rækkefølge, kan vægmonteringen være beskadiget.

Processen vil være ret rodet. Om muligt dækker gulvet. For eksempel polyethylen. Overvej at den beskyttende belægning skal kasseres umiddelbart efter reparationen af ​​loftet. Ellers vil du bære snavs. Dækket har også brug for vinduer og døre.

Det er bedre ikke at udføre sådant arbejde, hvis rummets temperatur er mindre end 5 ° C varme. Dæk de elektriske ledninger. Fjern lysekronen og dækk ledningerne.

Brug beskyttelses tøj, beskyttelsesbriller og handsker. Sørg for at dække dit hår.

Fra værktøjerne skal du bruge:

 • Spatel (kan blive ubrugelig efter arbejde).
 • Konstruktionsrulle med en lang lur.
 • En spand varmt vand i enhver beholder.
 • Trappestige.

Kom i gang

Hvis tapetet var dobbeltlagret, skal du fjerne dem på en tør måde ved at fornye og rykke. Hvis metoden ikke virker, er det nødvendigt at vaske dem med vand eller en vandbaseret købsopløsning. Vådt tapet kan være rulle. Vent til vandet er absorberet. Hvis de ikke gennemblødes våd igen. Prøv igen at fjerne tapetet med en spatel.

Hvis materialet er vandtæt, så lav hak, så vandet kommer under selve tapetet. Herefter vil du sandsynligvis kunne fjerne tapetet. I det mindste næsten alt. Reststoffer kan fugtes separat og fjernes med en spatel.

Skræl stukken med en hammer. Spred revner op til 1 cm og kitt. Hvis du finder en svamp, skal du behandle med et antiseptisk middel adskillige gange.

Når du har fjernet eventuelle fejl i loftet, skal du anvende en dybt gennemtrængende primer.

Som du kan se processen med at fjerne tapet fra loftet er ikke kompliceret, og takket være de tips, der præsenteres i artiklen, kan du selv fjerne dem. Held og lykke i din reparation.

Sådan fjerner du tapet fra loftet?

En af de vigtigste typer arbejde i reparation af ethvert rum - efterbehandling af lofterne. Loftsbehandlinger begynder med overfladebehandling. Det skal gøres omhyggeligt og i god tro. Hvis loftet i lokalet er dækket af tapet, læser vi, hvordan du skal klæbe tapetet korrekt, før du maler, skal de fjernes. Derefter rengøres og tørres grundigt.

Trin for trin instruktioner til fjernelse af tapet fra loftet.

Den første vej.

Mæt den gamle belægning med en klud eller svamp med varmt vand, og fjern derefter resten med en spatel. Nogle typer af moderne tapet kan efterlade et tyndt lag papir. Ny tapet kan limes til dette lag, men kun hvis loftet er ret fladt og ikke har brug for ekstra arbejde.

Den anden vej.

En anden måde du kan fjerne tapet er mere praktisk. En speciel perforator, som vælges ved reference, med en spatel eller en boremaskine med en speciel dyse, bliver loftet rengjort fra gamle lag af kitt og maling - til en betonplade.

Loft reparation teknikere bruger specielle industrielle støvsugere til at fjerne overfladerne af loftet fra støv. I dette tilfælde er det nødvendigt at beskytte åndedrætsorganerne og øjnene fra flydende støv: Brug åndedrætsværn og maske. Desuden kan fjernelse af tapet fra loftet udføres ved termiske og kemiske metoder.

Hvordan limes tapet på loftet?

Indlægning af tapet kræver særlig opmærksomhed og færdighed fra mesteren. Men du kan selv gøre denne type arbejde. For at gøre dette er det nok at øve på et af båndene, hvis der ikke er nogen erfaring i denne sag.

Især svært at klæbe tapet på loftet. Her kan man ikke undvære en mesterlig tilgang, da arbejdet kræver direkte erfaring i denne sag. Hvordan man limer tapetet til loftet, kan du se videoen på internettet. Korrekt indsættelse af tapet på loftet afhænger af masterens færdigheder.

Hvordan limes tapet til loftet?

Indsættelse af tapet på loftet betragtes ikke længere som et prestigefyldt element af indretning. Denne type overfladebeklædning udføres i næsten hvert tredje hus. Nogle ejere mener, at dette er en meget vanskelig og besværlig opgave, fordi de vælger kitt eller installation af et hævet loft.

Men det er en forkert mening. Sådan arbejde kan udføres selv af en uerfaren specialist. For at gøre dette er det kun nødvendigt at studere teorien ordentligt, og så begynde at anvende alt trin for trin i praksis.

Som i andet arbejde, skal du forberede (køb de nødvendige materialer og forberede værktøjet i overensstemmelse med anbefalingerne og din præference) for at lave vægpapir i loftet med tapet.

Metoden til limning afhænger af tapetet, som du planlægger at anvende. Hvis dette tapet er på papirbasis, skal du smøre lærredet på tapet, og hvis du er på en ikke-vævet basis, skal du smøre loftet.

Den første strimmel er klistret parallelt med vinduet, så kan tapetets kanter ikke mærkes. Den anden bane skal dog ske med en centimeter overlapning. Hver næste strimmel måles separat, fordi der kan være ujævne afstande mellem væggene.

Det anbefales at glatte tapet over overfladen med en blød, ikke-fleecy rulle eller en ren paralon svamp. Der bør ikke være bobler på tapetet, alt luft skal forsigtigt udvises. Det er mest bekvemt for to personer at gøre dette arbejde.

Limning af loftet ikke-vævet tapet.

Ikke-vævet tapet er et alsidigt efterbehandlingsmateriale, da de kan limes til en hvilken som helst overflade (gipsvæg, fiberboard, spånplader, OSB-plader samt plastering, beton og træoverflader). Desuden kan de på grund af strukturen og egenskaberne gentages mange gange.

Strukturen af ​​ikke-vævet tapet består af et ikke-vævet stof, som indeholder cellulose og tekstilfibre bundet med et polymerklæbemiddel.

Disse baggrunde kendetegnes af deres originalitet og lethed. De vil tjene som et dekorativt element i rummet i årtier uden opdatering.

Før klæbning af ikke-vævet tapet skal overfladen rengøres og primeres. Så på loftet skal du anvende en speciel lim til ikke-vævet tapet. For ikke at plette tapestrimler skal arbejdsfladen være dækket af rent papir eller film.

Non-woven tapet limet overlapper parallelt med loftet. Derefter laves en jævn sammenføjning med en særlig teknologi. Længden af ​​hvert blad må måles individuelt.

Når strimlen er limet til loftet, er det nødvendigt at udvise luft fra under overfladen af ​​tapetet. Dette gøres ved hjælp af en speciel rulle.

Efter at have klistret hele loftets overflade, kan du gå videre til installationen af ​​soklen eller male om tapetet i en anden farve.

Sådan fjerner du tapetet fra loftet?

Under reparation bliver det nødvendigt at udskifte den gamle belægning for at opdatere loftets udseende. I dette tilfælde skal du anvende metoder til rengøring af overfladen af ​​det gamle tapet.

For at fjerne det gamle tapet kan du forsøge at fugte dem med rent vand. Hvis de er papir, vil de falde bagud meget let. Men hvis de er af andre typer, skal du bruge et specielt værktøj til at fjerne tapetet. Det sælges i enhver specialiseret hardware butik.

Værktøjet hældes i en beholder med spray og progressive bevægelser sprøjtet over loftet. Efter at have befugtet overfladen, skal du vente ca. 20 minutter, før stoffet begynder at virke.

Så skal du tage en spatel og forsigtigt skrabe rester af den gamle belægning fra overfladen, så primer loftet og forberede det til belægning med nyt tapet.

Hvis denne metode ikke har helt rengjort loftets overflade, skal du bruge en boremaskine med en rensemund eller en mølle.

 • Tips guiden om, hvordan man vasker hvidvask fra loftet.
 • Sådan vælger du et tapet på loftet - ekspertrådgivning, læs her http://www.stroykadekor.ru/kakie-vyibrat-oboi-na-potolok/
 • Sådan hvidvaskes loftet i lejligheden - ekspertrådgivning, se her.

Fjernelse af tapetet fra overfladen - arbejdet er slet ikke svært, hvis du omhyggeligt nærmer dig denne sag.

Se også en nyttig video om, hvordan man limer tapet på loftet.

Min mand og jeg klistrede en gang på tapet på loftet. Derefter gjorde de ikke en lignende procedure på egen hånd - det er bedre at betale fagfolk snarere end forstyrret på grund af en fejl i deres arbejde. Baggrunden på loftet på det tidspunkt valgte vi dog ikke billigt, men kunne ikke klæbe dem ordentligt for at få et ret dårligt resultat. Artiklen siger, at samlingen, når limning af ikke-vævet tapet er lavet ved hjælp af en særlig teknologi, kan du venligst præcisere præcis hvordan?

For at få de perfekte samlinger, når du klæber ikke-vævede baggrunde, der ikke er synlige, skal du fuldt ud opretholde teknologien. Stik hvert ark til væggen, så forsigtigt glat overfladen fra midten til kanterne og fra toppen til bunden. Det er vigtigt at fjerne alle luftbobler. Først derefter kan du begynde at holde den næste side for at få det perfekte led. Glem ikke, at du skal vælge omhyggeligt mønsteret.

Wallpapering er en besværlig proces, og det er fem gange vanskeligere at klæbe dem til loftet. Hvis du ikke ved hvordan du gør det selv, så prøv ikke at gøre det, det er bedre at finde folk i stand og se på, hvordan de gør det. Lim til vægpapir på loftet er forskelligt fra det sædvanlige eller ej?

Min mand og jeg sidder fast i loftet, mine hænder gør ondt, limen drypper ind i mit ansigt, så kontakt venligst specialisterne, og i løbet af tiden blev leddene gule. Hvad forårsagede dette? og limen er velvalgt.

Vi forstår, hvordan man korrekt limer tapetet i det rum, hvor det nedhængte loft er installeret?

Blog sektioner

Ønsket om at opdatere reparationen i værelset er helt naturligt. Og den nemmeste løsning i dette tilfælde er at ændre tapetet. Som regel genindlimes de i gennemsnit en gang hvert 4-5 år. Men mange lejlighedsejere står over for spørgsmålet: hvordan man klistrer om tapet med et strækloft? Tross alt er livet af en sådan belægning mindst 10 år, og det er dyrt at ændre det sammen med tapet. Så er det muligt at ændre vægbeklædningen uden at røre loftet?

Hvad skal man gøre

Faktisk er alt ret simpelt. Skift tapet, mens du forlader det nedhængte loft faktisk er muligt. Men processen er ret besværlig, hvilket kræver særlig tålmodighed fra de udøvende kunstnere. Derfor er den enkleste løsning at invitere fagfolk til at udføre det planlagte arbejde. Men mange lejlighedsejere beslutter at spare penge ved at klæbende tapet alene.

I så fald skal du undersøge rækkefølgen af ​​handlinger, der skal udføres under reparationen.

De vigtigste faser af arbejdet

Det allerførste trin i reparation i enhver lejlighed er fjernelsen af ​​interfererende møbler. Derudover er det nyttigt at dække loftets kant med maskeringstape.

Selvfølgelig kan han ikke beskytte mod punkteringer eller nedskæringer. Men så vil han redde loftet fra et utilsigtet tryk på en rulle eller børste med en primer, lim.

Derefter skal du rense væggene fra den gamle belægning. Gamle tapet (hvis profilen til loftet var knyttet til dem) skal skæres i nærheden af ​​profilen. Dette skal ske med en meget skarp kniv. For ikke at uheldigvis skære loftdækslet, kan du bruge en tynd spatel. Det vil være en slags linjal, takket være, at du vil kunne klippe båndet ekstremt glat.

Når strimlerne er afskåret, skal du fugtige tapetet med varmt vand - dette vil give dig mulighed for hurtigt at fjerne dem. Hvis der er mindre defekter i væggen, kan de elimineres. Det anbefales dog ikke at niveauere væggene ved hjælp af gips eller gips, hvis strækloftet allerede er monteret.

Det næste skridt er forberedelsen af ​​væggene til vægpapir. Først og fremmest skal overfladen være tør, renset fra rester af gammelt tapet og støv, væggen skal altid primeres - dette vil medvirke til at reducere forbruget af lim og give bedre klæbning af den nye belægning til væggen. Primer kan være rulle eller børste. Men i nærheden af ​​loftet skal det gøres så forsigtigt som muligt - i tilfælde af stænk i loftet er det usandsynligt, at de kan eliminere dem.

Når primeren er tør, kan du gå videre til processen med at indsætte vægge med tapet. I forvejen bør du overveje, om du skal bruge loftbagetter. Dette er et dekorativt element, der giver rummet et bedre udseende.

Derudover kan du under en sådan baguette skjule den ujævne kant af tapestrimlerne og profilen, som strækloftet er fastgjort på. Hvis sådanne baguetter anvendes, kan tapetet limes ikke til loftet, men kun til baguetten selv. Selvfølgelig er det i dette tilfælde nødvendigt at markere niveauet for placeringen af ​​dette element på væggen.

Det er bedre at måle den nødvendige længde af tapetstrimler på forhånd. Det er ret bekvemt at lave på gulvet, desuden reduceres risikoen for skader på loftet under trimning af den allerede indsatte strimmel. På samme måde er det bedre at justere mønsteret på gulvet.

Hvis du stadig skal klippe tapetet øverst, lige under loftet, skal du gøre det meget omhyggeligt. Det er muligt, som i tilfælde af trimning af gammelt tapet, ved hjælp af en skarp malingkniv og spatel.

Limning af tapetet i lokalet, hvor strækloftet er strakt, er et ret omhyggeligt arbejde. Men ved at følge enkle anbefalinger og følge rækkefølgen af ​​handlinger, kan du nemt klare opgaven.

Videoen herunder viser, hvordan du skal indsætte tapet med et strækloft.

Hvis du vil ændre strækloftet ud over tapetet, skal du kontakte vores konsulenter.