Demontering af loftet: hvordan man fjerner strukturen med egne hænder?

Uanset hvor godt arbejdet blev gjort under installationen af ​​loftsystemet, er det stadig tid til at erstatte enkelte elementer eller hele strukturen som helhed. Og ikke altid for denne brud kan tjene, nogle gange vil du bare ændre noget i det indre af rummet. Du kan gøre demontering af det hævede loft med dine egne hænder, du skal bare kende nogle vigtige punkter.

Nødvendige værktøjer

Selvfølgelig vil det ikke fungere med bare hænder, så før du beslutter dig for at fjerne loftet, skal du forberede dig:

 1. Tang.
 2. Skruetrækker.
 3. Spatel.
 4. Spanner.
 5. Hvis soklen blev fastgjort med hæfteklammer, skal du have en anti-hæftemaskine.
 6. Skruetrækker.
 7. Kniven.
 8. Væghjørne.

Demontering arbejde

Til noten: Afmontering af det hængende loft finder sted i omvendt rækkefølge af installationen og afhænger af målet: Fjern helt hele konstruktionen eller udskift kun loftpanelerne selv.

Derudover afhænger meget af, hvilken type materialer der anvendes til loftsystemet. På dette og bo.

Fuld demontering af et rackloft

Hvis strukturelementerne genbruges, skal du fjerne alle dele omhyggeligt. Altså:

 1. Siden den seneste blev installeret sokkel, så fjernede han den allerførste. Det er selvfølgelig ikke altid muligt at holde det i integritet, da skumprodukterne er meget skrøbelige (og de er ikke beregnet til genanvendelse). Men disse produkter er billige, så du kan ikke særligt ivrig. Hvis soklen blev fastgjort med hæfteklammer, kan du fjerne den med en anti-hæftemaskine, en skruetrækker og en tang. Limet sokkel fastgjort med en spatel og adskilt fra væggen og derefter fra loftskinnen.
 2. Ved demontering af det nedhængte loft fjernes belægningen. Af hensyn til bekvemmeligheden begynder arbejdet på væggen. Bøj kanten af ​​lamellerne med en mejsel eller skruetrækker. Derefter løser slangen fra slottet sin kant. Resten af ​​lamellerne fjernes i rækkefølge. At arbejde ved hjælp af væghjørnet. Det er nødvendigt at frigive lamellerne fra låsen manuelt. Efter det - bevæg dig og træk ud. For at gøre det arbejde, du har brug for, skal du omhyggeligt vise dækningselementet diagonalt. Hvis der sættes indlæg mellem skinner under installationen, bør de også fjernes omhyggeligt, hvis systemet skal geninstalleres.

Nu er det stadig at adskille rammen. For at gøre arbejdet skal du være meget forsigtig for ikke at glemme at fjerne alle detaljer:

 1. Det første dæk blev fjernet. De er fastgjort til lodrette bøjler, så du skal først slippe af bjerget. Derefter afbrydes og fjernes dækket.
 2. Nu kom suspensionen. Da de holder hele strukturen, er de fastgjort til loftet med ankre. Derfor skal du løsne fastgørelsesanordningen med en skruenøgle eller en skruetrækker, når du skal løse problemet med fjernelse af det hængslede loft. Hvis designet udskiftes helt, kan du simpelthen skære fastgørelsesmølle.

Sådan fjerner du et ophængt loft fra gipsplader?

Og installering og fjernelse af gipsplankloft er ikke en big deal. Til arbejde skal du:

 1. Trappestige.
 2. Special børste. Det er nødvendigt at vaske gipset af.
 3. Figuren skruetrækker.
 4. Skruetrækker. Forvalg til modeller med omvendt funktion.
 5. En almindelig kniv.
 6. Mejsel.
 7. Shilo.
 1. Fjernelse af soklen. Alt sker som i det foregående tilfælde, så vi vil ikke være særlig opmærksomme på dette.
 2. Fjernelse af belysningsudstyr. Sørg for at isolere på samme tid enderne af ledningerne.
 3. Fjern maling eller tapet fra loftoverfladen. Fjern serpianka gitteret.
 4. Start fra hjørnet, find ud af hvordan sømene er arrangeret og arkene selv ligger. Dette vil hjælpe en lille hint: lærred er fastgjort til bredden af ​​rummet.
 5. Definer en vejledning. Ved næste vejledning blev gipsvæggen anbragt ca. 0,6 m. Det er nok at fjerne gipset på dette sted for at finde fikseren.
 6. Skru skruerne af. Gør dette arbejde selv vil være problematisk, så du skal invitere to assistenter.
 7. Fjern den resterende profil langs længden af ​​rummet.
 8. Hvis du installerede isolering, skal du fjerne den.
 9. Fra siden styres for at få skruerne. Hjælpelinjerne selv fjernes, hvis suspensionen ikke længere vil blive betjent.

Armstrong loft

Afmontering af Armstrong-hængende loft svarer til at adskille et loftloft, da det også starter fra den side, hvor det sidste panel blev lagt. Ellers kan sådant arbejde ikke gøres, ellers er det muligt at bryde låse og hylder. Processen er som følger:

 1. På det sidste panel skal du forsigtigt bøje elk. Dette er navnet på profilen, der er installeret omkring omkredsen.
 2. Hvis beslagene blev brugt til fastgørelse, er det tid til at trække dem ud. For at gøre det nemmere at fjerne, kan du bruge en skruetrækker som en løftestang og sætte sit sting under beslaget.
 3. Nu kan du fjerne det første panel. Du bliver nødt til at gøre en indsats, men du skal arbejde omhyggeligt for ikke at skade Elka. Men hvis der sker noget som dette, er det ikke en stor ting, denne del kan altid udskiftes.
 4. Så er alt lettere: Fjern beslaget, fjern panelet, og så videre til slutningen (eller til det rigtige sted).
 5. Derefter fjernes rammen fra suspensionerne, og suspensionerne selv demonteres. Endelig er hjørneprofilen adskilt.

Således kan du, hvis du ved hvordan man demonterer en ophængt loftsstruktur, demontere strukturen helt eller delvis, så materialet bliver intakt, så du kan geninstallere det, hvor du har brug for det.

Sådan demonteres reolloftet

Rackloft er en universel belægning, der kan bruges i absolut ethvert rum. Fordelene ved denne færdiggørelsesmetode er virkelig mange, fordi det giver dig mulighed for at skjule enhver kommunikation, perfekt justere loftet, har en lav pris og er ret simpel i installationsprocessen.

Dog kan det slattedempede loft også repareres eller udskiftes. For eksempel, hvis du af en eller anden grund beskadiger en af ​​panelerne, skal du helt sikkert afmontere strukturen og udskifte det skadede element.

Mange mennesker spørger et logisk spørgsmål - hvordan man adskiller rackloftet? Faktisk er alt meget enklere end det forekommer ved første øjekast. Designet af denne loftsbeklædning kan demonteres uafhængigt på bare en time, og du behøver ingen højteknologiske værktøjer eller faglige færdigheder. Selvfølgelig kan du også bestille denne service fra specialister, der for et bestemt gebyr vil gøre alt det nødvendige arbejde.

Hvis du stadig beslutter at demontere loftet med loftet med dine egne hænder, skal du forberede værktøjer som:

 • Kniv eller bred mejsel;
 • skruetrækker;
 • Skruenøgle;
 • Shuropovort.

Desuden er det vigtigt at bære handsker på dine hænder for ikke at skære dig selv på skarpe kanter af strukturen.

Når du har forberedt de nødvendige værktøjer, skal du gøre dig bekendt med strukturen af ​​slattedempet loft for at forstå princippet om dets vedhæftning og forstå demonteringsprocessen.

Overvej trin for trin hvordan man fjerner slattedækket alene:

1. Fjern spotlights. Hvis du har installeret lamper under glødelamper,

Skru derefter pæren af, fjern lampen og skru ledningerne ud af patronen.

Sørg for at isolere ledningerne for at undgå elektrisk stød.

Hvis du har halogenlamper,

så tager vi ringen ud af lampens indvendige diameter, løsner lampen fra ledningerne og trækker selve lampen ud.

2. Afmontering af bundkortet. Nu sætter få mennesker en sokkel rundt om kantens loft, men hvis du har en, skal den først fjernes. For at gøre dette skal soklen være meget omhyggeligt pry med en knivs spids og bare rive af. Fjernelse af soklen uden en enkelt skade er næsten umulig, så i hvert fald skal du udskifte den med en ny;

3. Fjern panelet. Normalt rack loft går fra den ene kant, starter med hele skinnen. Som regel forbliver trimning på den modsatte side. Således er panelet, der støder op til trimningen, lavet kortere end alle de andre skinner (indsatser er lavet efter samme princip), da det ikke kan indsættes i endeprofilen diagonalt. Det er med hende, og du skal begynde demontering. Hvis du har et loft med indsatser, skal du fjerne de indsatser, der sidder på et sådant panel, og fjern derefter skinnen selv. For at gøre dette skal du bruge en bred skruetrækker (du kan bruge mejsel eller en hård kniv), som du skal forsigtigt indsætte i midten mellem skinnerne og trække indsatsen (hvis uden indsatser, så selve panelet) i klemme. Derefter fortsætter vi med at frigive denne skinne og pryde den med det samme værktøj. Derefter skal panelet frigivet fra klemning skubbes mod endeprofilen til stop og trække den anden kant af skinnen ud fra den modsatte endeprofil.

De resterende paneler fjernes endnu lettere. De skal frigøres fra spærrenes lås og fjernes fra endeprofilerne diagonalt. I dette tilfælde skal du fjerne de indsatser, der er mellem lamellerne (i tilfælde af at de eksisterer). Hvis du planlægger at bruge denne loftstruktur i fremtiden, er det meget vigtigt at fjerne alle panelerne uden at forårsage skade, hvilket er svært at gøre, da panelerne let ridse og deformeres, men det er helt muligt.

4. Demontering af dæk (stringers). Når du har fjernet rackpanelerne, skal du fortsætte med demontering af dækkene. For at gøre dette skal du slappe af fjederklammeret og blot afmontere dækket fra suspensionen.

5. Ophævelse af suspensioner. For at afmontere lamellerne på slattedækket skal du bruge en regelmæssig skruetrækker eller en skruenøgle (afhængigt af hvilket fastgørelsesmiddel der blev brugt). Ved hjælp af værktøjet skal skruerne fjernes og skruerne fjernes helt fra loftet. Hvis suspensionerne oprindeligt var sikret af dowel-negle, kan de skrues af en skruetrækker;

6. Demontering af væg hjørner. For at gøre dette skal du bruge den samme skruetrækker eller skruetrækker. Ved hjælp af et værktøj skal du fjerne dækslerne fra væggen, og hvis fastgøreren ikke skrues af, kan du bruge en mejsel med en hammer og slukke hatten eller bore den ud med en boremaskine.

Hvis du bare skal udskifte flere paneler i loftet, behøver du ikke at adskille dæk, bøjler og væghjørner. For at udskifte panelerne er det værd at fjerne dem fra bygningen og omhyggeligt installere nye. Det er meget vigtigt ikke at beskadige hele panelerne ved demontering, fordi de er ret skrøbelige. Derfor er det meget omhyggeligt at fjerne dem fra loftet og lægge omhyggeligt på bordet eller på gulvet.

Hvis du også fjerner stativpladerne til udskiftning, skal du omhyggeligt kontrollere monteringsstrukturen og andre detaljer. En sådan test vil helt sikkert ikke være overflødig, fordi det er bedre at udskifte fastgørelsesanordningerne nu end at foretage en komplet udskiftning af rackkonstruktionen. I så fald kan du, hvis du helt ønsker at ændre loftets overflade, demontere lath-strukturen hurtigere og mere trygt uden at frygte at ødelægge delene.

Var artiklen nyttig for dig? Del din mening i kommentarerne.

Del artiklen i sociale netværk:

Sådan fjerner du strækloftet?

Strekak er en ret stærk og holdbar konstruktion, så i dag for mange er det blevet den mest populære og ønskelige. Men nogle gange bliver det nødvendigt at fjerne et sådant lærred. Årsagen til dette kan være en ændring i elektriske ledninger, oversvømmelse af naboer fra de øverste etager, udseendet af pletter eller stærke stregmærker. Også lærredet kan ændres, hvis du vil have en anden farve og tekstur af loftet. Desuden fjernes filmen sammen med baguetten og kan genanvendes. Dem, der står over for et sådant spørgsmål, vil det være interessant at vide, hvordan man fjerner strækloftet.

Procesfunktioner

Afmontering af strækloftet med egne hænder, dens kompleksitet og funktioner afhænger af, hvilken type montering der blev brugt til at installere lærredet. Disse oplysninger findes på garantikortet. Hvis der ikke findes et sådant dokument, skal du selvstændigt afgøre loftkonstruktionens egenskaber.

Moderne stræklofter er baseret på polyvinylchloridfilm, som er karakteriseret ved en høj grad af elasticitet, holdbarhed og miljøvenlighed. Dette materiale er meget modtageligt for temperaturændringer. Så ved temperaturer over + 60 ° C opnår den en særlig elasticitet og fleksibilitet, men når den køler ned, hærder den og bliver mindre i størrelse. Derfor skal du under installation eller demontering arbejde med en speciel enhed i form af en varmepistol.

Mange er interesserede i - kan jeg bruge strækloftet igen? Svaret er simpelt - med den rigtige demontering kan du. Det er vigtigt at vide, at sådanne lofter er meget svære at bryde, mens de let beskadiges ved at hænge med noget skarpt, hvilket ville medføre en komplet udskiftning af lærredet. Generelt omfatter hele nedlæggelsesprocessen adskillige faser, der hver især kræver:

 • korrekt forberedelse
 • gode værktøjer;
 • handlinger i henhold til vejledningen.

uddannelse

Hvis du er interesseret i at fjerne strækloftet selv, er det værd at forstå, at denne type arbejde kan være ret kompliceret og i forhold til selve konstruktionen kræver noget tålmodighed. Samtidig er dette emne meget relevant for de fleste ejere, i hvis hus sådanne strukturer er installeret. Så hvis det er nødvendigt at afmontere strækloftet, bør du først og fremmest erhverve specielle enheder, materialer og værktøjer, der næppe vil være i hver lejlighed. Det er også værd at forberede et rum til en sådan proces, så alt går let og præcist.

instrumenter

At arbejde med PVC-film kræver materialer og udstyr ganske specifikke, derfor er det nødvendigt at forberede på forhånd. Inden du begynder at demontere strækloftet, skal du købe følgende:

 • Stigestige, stærkt bord eller geder;
 • varmepistol, med hjælp af hvilken kluden opvarmes
 • specielle knive, der har buede ender;
 • klip med ledninger, som er nødvendige for at holde den fjernede bane på vægten;
 • skruetrækker;
 • tape til installation;
 • smalle tang med lange ender;
 • isolering tape;
 • konstruktion kniv.

Nogle gange opdager deres demonteringsværktøjer deres egne værktøjer. For eksempel er en metalspatel, som anvendes i konstruktion, lavet indsnævret ved slibning. Dette er nødvendigt for at sikre stump vinkler. Når værktøjerne er stumpe, er de bøjet for at give den bedst mulige adgang til profilslangen. Det er vigtigt at behandle spatler og tænger ved hjælp af sandpapir for at slippe af med græsserne og slibe eventuelle ujævnheder. Alle enheder, der anvendes ved demontering af strækloftet, må ikke have skarpe hjørner og ruhed, ellers vil det medføre brud på lærredet.

Når alle værktøjer og udstyr er forberedt, kan du begynde den næste fase af forberedelsen, nemlig at arbejde med lokalet.

Værelset

Afmontering af strækloftet skal udføres i et forberedt rum. Derfor er rummet til at udføre visse handlinger:

 1. Fjernelse af alle genstande, der kan beskadiges ved indflydelse af høj temperatur, f.eks. Planter, et akvarium med fisk og dyr, hvis nogen.
 2. Fjernelse af loftsplinten.
 3. Demonteringslamper på loftet.
 4. Beskyttelse af metal-plast vinduer, computer og andre indvendige genstande, der kan blive påvirket af varme fælde.

Efter denne forberedelse kan du gå videre til fjernelse af strækloftet.

Vi fjerner filmarket

For at fjerne strækloftet med dine egne hænder, skal du have oplysninger om, hvilken slags fastgørelse der blev brugt, når du installerede filmen, fordi den afhænger af demonteringsteknologien. Ud fra denne viden er nettet således adskilt. Det er vigtigt at forstå, at hele loftkonstruktionen fjernes, og kun en del af den har forskellige principper og funktioner, som også vil variere afhængigt af installationsmetoderne og den valgte type montage.

Fastgørelsessystemer

Der er 4 forskellige fastgørelsessystemer, som hver især har sine egne fordele og kan anvendes i visse tilfælde:

 • shtapikovaya;
 • harpun;
 • cam;
 • kile mount.

Det er værd at overveje principperne for hver type separat.

Shtapikovy fastgørelsessystem

Princippet om hæftning er at bruge en speciel plastprofil, der har forskellige sektioner. En sådan kil er indsat i profilen, mens du trykker på lærredet med speciel tæthed. Dette monteringssystem anvendes ved installation af design med vinyl eller klud. For at demontere det skal du have en vis liste over værktøjer:

Efter at have forberedt alt hvad du behøver, skal du fortsætte med processen med at fjerne strækloftet. For at gøre dette skal du udføre visse handlinger:

 1. Sørg for at hele rummet opvarmes ved hjælp af en varmepistol, mens der indstilles en temperaturværdi i størrelsesordenen + 70 ° C. Sådan opvarmning bidrager til en forøgelse af lærredets størrelse og et fald i trykket, som ligger på bjerget.
 2. Fjern den dekorative hætte.
 3. Efter at have valgt en vis vinkel i rummet, skal du klemme baguettens ydervæg ved hjælp af en spatel.
 4. Tag af og fjern perlen med en skruetrækker.
 5. Fjern lærredet.

Hvis der var en tilstrækkelig bestand af en klud ved installation af et strækloft, så kan det genbruges.

Harpoon fastgørelsessystem

Harpunen er en fleksibel plastik bar, der er karakteriseret ved mellemhårdhed. Demontering af denne type fiksering er nemmere end andre typer af koblinger. Dette skyldes, at harpunmonteringen er kendetegnet ved let montering og muligheden for at adskille en sådan web igen. For at fjerne strækloftet i dette tilfælde er det værd at starte fra væggen, som ligger lige nær hjørnet. Til at begynde med skal du opvarme hele loftet jævnt med en varmepistol, så lærredet er fleksibelt og strækbart. I dette tilfælde leveres varmevæsken med en temperatur på 70 ° C. Nogle gange praktiserer ejerne skiftevis opvarmning af alle hjørnerne, hvorfra der først og fremmest udtages harpun, og man bruger en regelmæssig husholdnings hårtørrer. Hvis det var muligt at fjerne fastgørelserne på et bestemt sted, betyder det, at hele lærredet bliver fjernet meget nemt.

Algoritmen til fjernelse af loftet med harpunmontering indeholder følgende handlinger:

 1. Afmontering af dekorative strimler, der er placeret rundt om rummet eller i en bestemt side.
 2. Ensartet opvarmning af strækloftet, der starter fra midten af ​​rummet og fanger alle hjørner.
 3. Søg i hjørnerne af loftet pladser med et stort hul mellem væggen og selve selve lærredet.
 4. Ved hjælp af en trukket trowel hejses harponen og hæves. For at gøre dette skal du holde spatelen i forskellige retninger i en afstand på 15 cm.
 5. Tangen griber og ekstraherer den frie krog af harpunen.
 6. Yderligere handlinger udføres manuelt manuelt, mens du forsigtigt trækker filmen.

Når rummet er lille, fjernes strækloftet uden opvarmning med en pistol, men med store dåser er det nødvendigt at indføre en forudgående varmebehandling. Det skal bemærkes, at for at installere nettet på samme sted, udføres de samme handlinger som under demontering, kun i modsat retning.

Cam attachment system

Princippet om cam attachment er at bruge en speciel plastprofil, der har et tværsnit i form af et klip. Afmontering af sådanne strukturer er særligt enkel og økonomisk, fordi den ikke kræver nogen opvarmning af rummet. Det er værd at bemærke vigtigheden af ​​at observere særlig pleje, da spatelen under arbejdet har direkte kontakt med filmen.

Så til demontering af strækloftet med cam mountet, skal en af ​​to måder udføres:

 1. Arbejdet begynder midt på væggen, hvor to skruetrækkere sættes ind på det sted, hvor kameraerne er placeret, hvis tryk gradvist svækkes, hvilket gør det muligt at fjerne filmen frit fra klipset. Disse handlinger fortsætter indtil fuldstændig fjernelse af lærredet.
 2. Demontering udføres med en spatel, som indsættes mellem kamrene. Derefter bliver den ene af dem, der bevæger sig, presset ud. På grund af spændingen af ​​banen vil materialet således gå ud af klip. Yderligere proces udføres manuelt.

Det er værd at bemærke, at materialet kan have tilstedeværelse af karakteristiske seriffer fra klemmerne. Ved genmontering vil de være nyttige som en slags vejledning.

Wedge mount

Kilefastgørelsessystemet er et af de nemmeste at afmontere. Værker begynder på hjørnet af rummet. Du bør gøre følgende:

 1. Løs den dekorative indsats, som tjener som en kil. Dette vil lette det tryk, der falder på stikkets område.
 2. Hæk indsatsen over kanten med en skruetrækker.
 3. Fjern stikket fra baguette-systemet.
 4. Få lærredet ud af rammen.

Resultatet af demontering og genmontering af denne type vedhæftning afhænger direkte af masterens færdigheder og om, hvorvidt installatørerne forlader et lille tillæg. Denne kendsgerning er meget vigtig, når du genbruger lærredet, fordi du skal holde spændingen af ​​materialet, og hvis det ikke er nok, vil det være svært at strække loftet igen.

Funktioner fjerner stofvævet

Afmontering af stofbanen kræver ikke brug af høj temperaturregimer. Når du bruger hæfte- eller kilefastgørelsessystem, skal du fjerne lærredet på samme måde som PVC. Den eneste forskel i denne proces er, at arbejdet skal udføres fra midten af ​​væggen i retning af vinklen. Installationen udføres på et lignende princip.

Spørgsmålet opstår - er det muligt at genbruge det nedlagte loft? Ja, det kan du, men det skal bemærkes, at stoffets bøjning er mulig, hvis installationen blev udført i god tro og overholder alle finesser og regler. Hvis du f.eks. Installerer dækslet, trimmes tæt på kanterne, så vil den ideelle strækning være svært at gentage. Tøjet har trods alt ikke sådanne egenskaber som PVC-film, og det kan ikke strække sig. Men med en margin på kun få centimeter vil webspændingen være meget let at holde igen. Derudover er det vigtigt, når man omhyggeligt og langsomt udfører alle nødvendige handlinger.

Det er også værd at bemærke, at det er umuligt at foretage en delvis fjernelse af loftet, når du installerer en stofklæde med klip-på-baguetter. Denne mount kræver fuldstændig demontering af alt materiale. Hvis disse anbefalinger ikke følges, kan det være muligt for nettet at springe ud af klip, da fastgørelsen ikke er så sikker. Og med dette resultat vil en fuldstændig udskiftning af hele loftet være nødvendigt.

Ved fjernelse af en stofklud og dens efterfølgende installation regelmæssig opvarmning er rummet nødvendigt. Det er vigtigt at huske, at det ikke skal være så stærkt som ved arbejde med PVC. Når man observerer små uregelmæssigheder, skal disse steder efter opvarmning opvarmes med en varmepistol, som vil hjælpe dem med at udjævne. Disse handlinger skal udføres uden at bringe den termiske enhed for tæt på stoffet, så der ikke er nogen deformation.

Nyttige tips om arbejdet

Således kan demontering af strækloftet gøres uafhængigt, det vigtigste, samtidig med at det overholder visse krav og teknologier. For at fjerne nettet var hurtigt og effektivt, skal du følge nogle regler:

 1. Det er bedst at demontere med en eller to assistenter. Dette råd vil sikre nøjagtigheden af ​​hele arbejdsprocessen og vigtigere sikkerheden.
 2. Ved installation af loftet bør du kun vælge kvalitetsmaterialer.
 3. Når kniven fjernes, må man ikke bruge værktøj med skarpe kanter. De kan beskadige både strækloftet og eventuelle materialer til efterbehandling.

Som du kan se, demontering, såvel som selve installationen, er strækloftet ret simpelt, men tidskrævende processer. Denne opgave er underlagt uafhængig udførelse, hvis du har oplysninger om alle dens detaljer og funktioner samt at handle i henhold til en bestemt teknologi.

Stræklofter

Til tider bliver det nødvendigt at afmontere strækloftet. Årsagerne kan være forskellige: Skader på elementerne i loftet eller kommunikationen bag lærredet. Eller du skal opgradere eller udskifte ledninger, rør osv. Det sker, at det er nødvendigt at fjerne loftets lærred for at kunne dræne vandet, som gennem loftet kom ind på filmen. Er det muligt at fjerne strækloftet uden at beskadige det?

Du kan dog ikke noget design. Streklofter er adskillige typer, nogle er forholdsvis nemme at demontere, andre modsatte - næsten "engangs". I denne artikel vil vi se på typerne af fastgørelsesstræklofter, trin for trin demonteringsprocessen og nogle måder at reparere egne hænder på.

indhold

Typer af stræklofter og metoder til fastgørelse

For at demontere loftet er det første, der helt sikkert er sikkert at se ud. Hvordan finder du ud af det? Dette skal angives på brevhovedet i firmaet, der installerede strækloftet. Hvis disse dokumenter af en eller anden grund ikke er tilgængelige, kan du bestemme typen af ​​web og fastgørere i henhold til beskrivelsen i dette afsnit af artiklen. Hvorfor har vi brug for dette? Nedenfor vil du forstå, at demonteringsproceduren afhænger af den og dens faktiske mulighed.

Der er to typer lærred:

 • PVC - teknologien til montering / demontering af et sådant loft kræver en høj temperatur i rummet, ca. 700 ° C. Uden opvarmning er der risiko for at forblive uden et ark overhovedet. For at opvarme rummet skal der bruges en varmepistol. Desuden begynder montering eller demontering af et sådant lærred med hjørner til midten af ​​væggen.
 • Problemfri stof, bekvemt først og fremmest fordi de ikke kræver opvarmning i lokalet, hvilket i høj grad forenkler processen med installation eller demontering. Arbejde med lærredet starter fra midten af ​​væggen med yderligere overgange til hjørnerne.

For hver type lærred er der specielle typer af fastgørelsesdele:

 • harpunsystem bruges kun til PVC-klæder. Et sådant fastgørelsessystem sørger for demontering af banen.
 • hæftning eller kile metode til fastgørelse af nettet til baguette. Påfør både PVC og stofklæder. Denne type fastgørelse er "engangs", dvs. demontering med den efterfølgende installation er ikke leveret. Teoretisk er demontering mulig, men det er meget svært at slå en kil ud uden at beskadige nettet uden oplevelsen af ​​et sådant arbejde. Og den samme kile bliver nødt til at blive lagt tilbage, og lærredet kan strække sig. Påfør denne teknologi på grund af den lave pris og lave højde på rummet fra loftet (2 cm).
 • Fastgørelse med plastik klip anvendes kun til sømløse stofklæder. Et sådant loft er forholdsvis let at adskille.

Sådan fjerner du strækloftet?

Overvej nu processen med at adskille strækloftet. Da strækloftet er ret dyrt, er det bedre at betro arbejdet med det til mennesker med erfaring. Men hvis det af en eller anden grund ikke er muligt, så har vi bevæbnet os selv med oplysningerne nedenfor, kan du reparere det selv. Det vigtigste er ikke at skynde sig og få en assistent. Teknologien og værktøjerne afhænger af typen af ​​web og metoden til fastgørelsen.

 • Den sædvanlige gips trowel, ikke bred. Før du bruger det, skal du skære af skarpe hjørner med en slibemaskine eller sandpapir. Det er meget ønskeligt at pakke spatelens arbejdsflade med forstærket tape, og risikoen for at gennembore lærredet reduceres væsentligt.
 • tænger med aflange svampe.
 • stepladder eller i værste fald et stabilt bord.
 • monterers kniv
 • varmepistol, gas eller elektrisk. Til sidstnævnte har du brug for det rigtige ledninger, ellers risikerer du, ud over loftet, at også gøre lednings reparationer.
 • Det er nødvendigt at erhverve store specielle tøjnåle, de vil være nødvendige for at hænge filmen. Det er ekstremt ubelejligt at holde et lærred i lang tid. De kan købes hos de fleste hardwareforretninger.

Sådan fjerner du strækloftet korrekt? Først og fremmest afhænger det af designet af baguetten og filmen. Da vi har to forskellige typer lærred, vil demonteringsprocessen være anderledes. Overvej hver enkelt.

Demontering af PVC-loft.

Vi fjerner alt overskud fra lokalerne, så der er fri adgang til det påtænkte reparationssted. Vi fjerner alle unødvendige plastiske ting, PVC-vinduer skal beskyttes mod stuetemperatur med en klud. Ved hjælp af en varmepistol opvarmer vi rummet. Desuden finder demonteringsprocessen sted afhængigt af typen af ​​fastgørelse.

 • Harpun system. Begynd at fjerne lærredet skal altid være fra hjørnerne. Vi fjerner dekorative indsats, hvis det er, og ved hjælp af tænger med lange svampe tager vi lærredet ud for harpunen. Vær meget forsigtig, at tangen skal fange bare harpunen, ikke lærredet. Gribende lærredet og trækker med indsats, der er risiko for at rive den. Og dette er fyldt med fuldstændig udskiftning af lærredet. Sørg også for, at der ikke er tærskler på tangen, de skal poleres. Tøj dog stærk, men meget følsom over for skarpe genstande. Efter at en del af lærredet blev frigivet, fortsætter processen med at fjerne den fra baguetten ved hjælp af hænder. For dette er det bedst at bruge arbejdshandsker, siden På opvarmet plast er det meget nemt at forlade mærker. Fjernelse af PVC-film går altid fra hjørnet til midten af ​​væggen. Efter at have frigivet det nødvendige loftareal, kan du fortsætte til de planlagte typer arbejde.
 • Shtapikovy eller ahornsystem. Begyndelsen af ​​demontering svarer til harpunsystemet. Dernæst med vores hænder eller med en spatel forsigtigt og ubesværet at skrue aluminiumsprofilen lidt ned. Så det ville frigøre perlen. Ved hjælp af en skruetrækker med en buet ende tegner du perlen. Det er yderst vigtigt ikke at beskadige stoffet og ikke at deformere baguetten, så sting af hacksaven skal være stump. Montering af lærredet er i omvendt rækkefølge.
 • Med kilen lidt lettere, fjerner indsatsen, fold profilen med dine hænder for at løsne kilen og bladet. Fjern det samme fra hjørnet til midten af ​​rummet. Succesen med demontering og efterfølgende installation i sådanne fastgørelsessystemer vil afhænge af din dygtighed og om installatørerne har efterladt et tillæg på nogle få centimeter for dig. Dette er meget vigtigt. Siden til den efterfølgende installation skal du stramme lærredet, og hvis det ikke er nok, vil det være meget svært at gøre. For eksempel vil hullerne til lamper eller andre meddelelser med "for stor strækning" forlade "fra deres sted.

Demontering af sømløse stoflofter.

Sådanne høje temperaturer for denne type stræklofter er ikke nødvendige. Når hæfte- og kilesystemet demonteres som PVC. Forskellen med demontering er, at det er nødvendigt at starte fra midten af ​​væggen skifte til hjørnet. Installation er ens. Succes i fjernelsen og efterfølgende installation af en sådan web afhænger af dine omhyggelige og uhyggelige handlinger.

Succesen med re-stretching af stofklæder afhænger dog af, hvor samvittighedsfuldt installatørerne af dette stof var. Hvis installationen er skåret i "butt" for at opnå den perfekte stretch igen, vil det være meget svært, og i mange tilfælde umuligt. Men stoffet strækker sig ikke som en PVC-film. Men hvis eksperterne monterede loftet, forlod de et par "ekstra" centimeter. Træk derefter lærredet for at få problemer.

Og en ny nuance med stofklæder, og mere præcist med clip baguettes. Delvis demontering er ikke mulig, med denne montering bliver nødt til at fjerne hele lærredet. Hvis dette ikke er gjort, kan lærredet springe ud af klipene i betragtning af upålideligheden af ​​denne type fastgørelsesdele. Dette er fyldt med sin komplette udskiftning.

I løbet af hele demonteringstidspunktet og derefter installationen, glem ikke at opvarme lærredet. Hvis der efter montering af loftet forblev små uregelmæssigheder, skal du ikke bekymre dig. Varm varmerpistolen, og de vil udjævne. Da det stadig er plastik, skal du ikke bringe en strøm af varm luft for tæt på filmen. Kan blive deformeret eller smeltet.

Dette er ikke en vanskelig demontering proces. Nu ved du, hvordan du fjerner strækloftet. Det vigtigste er ikke at skynde sig og arbejde konsekvent, så kan du gøre uden at ringe til specialister. Nedenfor er en video om, hvordan man fjerner strækloftet.

Hvordan man selvstændigt fjerner strækloftet?

Strækloftet er lavet af slidstærkt materiale, så det er pålideligt og designet til lang levetid. Desværre er der situationer, hvor det er nødvendigt at fjerne det (naboerne oversvømmet den øvre lejlighed, de elektriske ledninger mislykkedes, utilsigtet beskadiget loftet). Du skal vide hvordan man demonterer det trin for trin og installerer det selv.

Procesfunktioner

Det er muligt at demontere loftet alene. Ingen grund til at kontakte specialister. Først skal du håndtere den type skade. Det kan ikke altid være nødvendigt at fjerne belægningen helt. Nogle gange er det nok til nøgternt at vurdere situationen, komme forbi med en lille udgift af penge og arbejde. Spændingsstrukturen kan igen dekorere loftet med bevarelse af dets ydeevneegenskaber.

Hvis loftet har et lille hul langt fra kanten, kan du maske det med et dekorativt element eller installere en ekstra lampe.

Med et stort hul er det tilladt at re-binde med bevægelsen af ​​det revne sted tættere på kanten, hvor det er lettere at forkæle det. Men denne mulighed er kun mulig med vinylfilm, som har en kant rundt om kanterne.

Ved anvendelse af et stof stof stof på lager sker ikke. Du kan installere loftet igen, hvis du følger nogle anbefalinger.

Når oversvømmelsen fra lejligheden over dig først skal slippe af med vandet. Du kan prøve at fjerne en af ​​lamperne og hælde vand gennem hullet. Inden lyset kommer tilbage til stedet, skal du vente, indtil fugt er helt tørt. Det tager lidt tid (op til to dage). Det er vigtigt at ventilere rummet eller indbefatte varmelegemer i det.

En anden måde er at bøje en af ​​hjørnerne af loftet og lede vandet i den substituerede spand. Filmen på bagsiden vil forblive våd, men det er et spørgsmål om tid. Efter tørring af materialet og strækningen vil lærredet igen påtage sig sit tidligere udseende. Med den indledende lavspændingsspænding kan hævning kun afhjælpes ved tilspænding.

Rummet kan være udsat for temperaturændringer. I dette tilfælde udvikler skimmel ofte. Derfor er den fuldstændige fjernelse af filmen til antiseptisk behandling uundgåelig.

uddannelse

Processen med selvudtagning af strækloftet er ikke så kompliceret, som det kan synes ved første øjekast.

instrumenter

Før arbejdet påbegyndes, skal følgende værktøjer være til rådighed:

 • tænger med lange svampe;
 • montering af spatel;
 • monteringstænger;
 • skruetrækker;
 • skruetrækker;
 • særlige konstruktion kniv;
 • varmepistol (hvis filmen er vinyl);
 • trappestige.

Håndhandsker er påkrævet. Alle skarpe værktøjer skal vendes rundt om kanterne for ikke at beskadige lærredet. Skærespidser kan limes med forstærkede tape.

Værelset

Værelset skal frigøres fra alle genstande, der kan forstyrre arbejdet. Møbler bliver nødt til at udholde. Det er vigtigt at fjerne skrøbelige genstande og alt, hvad der ikke tåler varme. Ingen skarpe genstande bør forblive i rummet for ikke at beskadige lærredet.

Døren til rummet skal lukkes, plastikvinduer hænger. Hvis der er en kløft mellem døren og gulvet, er det nødvendigt at lukke det tæt med tragter. Rummet er forseglet til opvarmning med en varmepistol. Det er nødvendigt at slukke for strømmen ikke kun i dette rum, men også i hele lejligheden, og slukke for maskinerne på tælleren. Det er vigtigt at vente et par minutter for at sikre, at huset er helt afbrudt.

Det vil være nødvendigt at påbegynde arbejdet med demontering fra opvarmning af et rum ved hjælp af en varmepistol. Når der opvarmes, blødgøres filmen. Hvis loftet oversvømmes med vand, er det bedre at opretholde sagging. Da det ikke er kendt, hvor meget vand er flydende til loftet, er det bedre at bringe flere beholdere til dets udledning.

Hvis defekten er lille, og loftet skal spændes igen, er det nødvendigt at varme materialet til kanterne for en mere jævn strækning af filmen og fastgør den på baguetten.

Vi rengør filmdugen

For at afmontere arbejdet med succes, skal du sørge for at kende:

Nå, hvis der på en gang var udarbejdet en redegørelse for arbejdet. Det forbliver i kundens hænder. Sådanne oplysninger er altid angivet i den. Hvis der ikke er nogen, vil det være nødvendigt at forstå ca. (ved øje). Spændingsstof anvendes i to typer: vinyl og polymer materiale. Du kan bestemme typen af ​​fastgørelsessystem.

Fastgørelsessystemer

Loftfastgørelsesteknologi bestemmer typen af ​​stræk og fastgørelsesdele. Ved montering skal du bruge et af fastgørelsessystemerne.

Shtapikovaya

Det bruges til stoflofter og er ret dyrt. Det er en selvklæbende enhed. Baguetten er fastgjort til væggen eller loftet, og kanten af ​​lærredet er indsat i det med et tillæg på 5 til 7 cm. Gulvene er langsomt strakt over hele området. Løs det med en perle, som under tryk fra stofkluden selv presser mod den indstillede profil.

harpun

Dette fastgørelsessystem foretrækkes ved at banen kan fjernes intakt. Dette skyldes manglende klip under installationen. Harpoon mount bruges i vinyl film form. Ved spænding af loftet strækker den sig først under påvirkning af en varmepistol, og så rundt om kanterne udføres en krog eller harpunformet kant på den. Denne type vedhæftning er lavet på fabrikken. Foreløbige foretaget ved måling af hvert værelse overføres disse eksperter i rækkefølge af en klud. Til ham og lodret harpoon mount.

Uden hjælp af en varmepistol kan man ikke komme på arbejde. I kold form strækker lærredet sig ikke godt og er let revet. Ved installation eller fjernelse skal PVC-film opvarmes til en temperatur på ca. 60-70 grader Celsius. Ellers bliver det ikke elastisk.

Fjern vinylfilmen er helt nødvendig i tilfælde, hvor den kosmetiske reparation er umulig.

Inde i kantene er der et vægben med tænder. Hun løser krogen. Sådan fixering er praktisk, når du installerer et strækloft og fjerner det. Dækslet fjernes uden nogen skade. Den kan bruges til genmontering. Det resterende mellemrum mellem belægningen og væggene er forseglet med en dekorativ sokkel.

Soklen fjernes, når loftet først fjernes. Arbejdet begynder i hjørnet af rummet og fortsætter langs dets længde. Derefter handlinger produceret i bredde. Den forberedte metalspatel indsættes mellem væggen og lærredet, og bøjer sig let ned i den bevægelige del af harpunen inde i baguetten. Spatel holde tænger.

Det er kun at fjerne vinylpladen fra baguetten og trække den forsigtigt mod dig. Gør det nemt, fordi det ikke er fastspændt. Arbejde med vinylfilm udføres i handsker. Det opvarmes, spor af snavs forbliver fra hænderne. Hvis sømmen er brudt, skal du udskifte harpunen over hele væggen.

cam

Systemet hedder klipsovoy, det påføres med en vinylfilm, et stof imprægneret med en polymer. Det er den mest populære teknologi, der anvendes i øjeblikket. Det er billigere end andre arter, det er lettere og hurtigere at montere. Det betragtes som en sømløs loftsstruktur på grund af det lille rum fra loftet under installationen.

Denne mount svarer til selvstramning. Under spænding strækker lærredet til kanterne (i retning af baguetten) med en bevægelig cam. De fastsatte lærredet. Når du demonterer denne type vedhæftning, skal du have en trowel. Det er ønskeligt at have et plastikværktøj til bevaring af lærredet.

Som harpunen er cam'en presset med en spatel. Du skal starte processen fra hjørnet, hvor der er en fri ende af filmen. Hvis der ikke er nogen, prøv at frigøre et hvilket som helst hjørne. Filmen trækkes forsigtigt ud under bjerget. Og så er det trin for trin nødvendigt at bevæge sig langs hele rummets omkreds, indtil hele filmen er blevet fjernet.

Wedge mount

Modtaget navnet fra kilefastgørelseselementet. Den drives i baguetternes spor i løbet af installationen. Klæde på forhånd mejsel eller andet egnet værktøj indsættes under baguetten. Fuld klemkile bidrager til loftsplinten, som også er et dekorationselement.

At fjerne loftet med en kile mount er nemmest. I dette tilfælde behøver du ikke at trække lærredet ud under baguetten. Ved fjernelse af basispladen er kilen selv svækket. Det er nødvendigt at trække fastspændingspose med en spatel og trække en kil ud.

Cam og kile montering giver fastspænding loft materiale baguette. Som følge heraf er belægningen deformeret, det er ikke altid muligt at montere det igen. Derfor bør du overveje, om du virkelig har brug for en fuldstændig fjernelse af materialet. Det er muligt at genbruge PVC-film ved hjælp af et hæfteklammer eller fastgørelsessystem, hvis der er ekstra centimeter lærred under loftet. Hvis det ikke blev sat på under installationen, er det ikke altid muligt at trække vinylen tilbage. Har brug for en fuldstændig indsnævring.

Funktioner fjerner stofvævet

Stoflofter giver overvejende stifter eller klipmonteringssystemer. De er mere bekvemme til at strække og fjerne det faktum, at det ikke kræver en stærk opvarmning af rummet for at blødgøre materialet. Disse muligheder er imidlertid vanskeligere på grund af stoffets større vægt i sammenligning med filmen. Desuden, når det er fastgjort ved hjælp af selvklemmer. Og dette fører til en fuldstændig fjernelse af belægningen (ellers kan baguetten eller perlen bryde).

Hvis monteringen er hæftet, skal du først fjerne den dekorative sokkel ved at fjerne materialet, bøje profilen, fjerne perlen og fjerne den frigjorte bane. Mens denne operation er i gang, opvarmes loftet konstant af en strøm af varm luft fra den medfølgende pistol. Dette vil medvirke til at beskytte stoffet mod dannelsen af ​​fine rynker.

Når du fjerner baguetten, skal du handle med stor forsigtighed for at bevare sin integritet. Det kan stadig være nyttigt andetsteds.

Sådan fjerner du strækloftet

Streklofter (og de kaldes også fransk) er ikke kun holdbare, men også holdbare - med passende omhu kan livet på nettet være 15-20 år. På grund af installationen er disse lofter næsten immune mod forskydningen af ​​støttepladen eller krympningen af ​​huset. Livet er imidlertid en uforudsigelig ting, så nogle gange er der et behov for at afmontere spændingslærredet. Årsagerne kan være massen - fra de fejlede elektriske ledninger til banal oversvømmelse af naboerne ovenfor.

Stretch loft - en populær mulighed for at afslutte loftoverfladen

Hvis loftet er lavet af PVC, og dets tilstand stadig er ret tåleligt, kan ejerne fjerne det for eksempel at tørre det og derefter installere det igen. Men for at demontere korrekt, uden at beskadige filmen eller rammen, skal du vide om de vigtigste nuancer af processen.

Sådan fjerner du strækloftet

Hvor skal man starte?

Demonteringsteknologien afhænger stort set af, hvordan lærredet er fastgjort i en baguette. For at finde ud af, skal du undersøge garantikortet (det er udstedt til alle PVC-konstruktioner), hvilket ikke blot angiver driftsperioden, men også fastgørelsesmetoden. Fra dette vil vi starte. I mangel af sådan dokumentation kan du selv studere loftets designfunktioner.

Speciel monteringsprofil - Et af hovedelementerne i strækloftet

Der er 4 måder at fixere spændingsfilmen på i en baguette, lad os kende dem.

Typer af installation af strækloft

 1. Harpoon mount. Det nemmeste at arbejde, og derfor den populære mulighed. I dette tilfælde, langs kanterne på kanterne, er en hård kant svejset (i form af en harpun, dermed navnet), som efter at have kommet ind i baguetten, bøjer sig og holder så lærredet.
 2. Cam (et andet navn - klip). Filmen er fastgjort her ved hjælp af elastisk plastikprofil, som lægger pres på det. Ingen dekorative bånd og stik anvendes med denne metode til installation, og forvarmning er ikke nødvendig.
 3. Shtapikovoe. Denne fastgørelsesmetode tilvejebringer klemning af banen mod baguettes indre vægge ved hjælp af en langsgående vulst.

Shtapikovy eller ahorn (U-formet profil)

Vær opmærksom! I de to sidste metoder er det nødvendigt at være opmærksom på, at filmen kontakter direkte med profilens overflade, hvilket betyder at det kan blive beskadiget, hvis det håndteres uforsigtigt.

Funktioner ved at arbejde med PVC film

De fleste moderne stræklofter er lavet af polyvinylchloridfilm (der er også stofvalg, men om dem lidt senere). Dette materiale er ikke kun elastisk og holdbart, men også økologisk rent. Den anden funktion er reaktionen på ændringer i lufttemperaturen. Så hvis temperaturen stiger til + 60 ° C bliver polyvinylchlorid mere elastisk og bøjelig, og under afkøling hærder og falder den. Af denne grund anvendes en speciel enhed, en varmepistol, til montering og demontering. Det kan købes eller lejes.

Produktion af PVC-film til hængende lofter udføres i nøje overensstemmelse med kravene i ISO 9001-96

Vær opmærksom! PVC film har en meget høj trækstyrke, men det kan let blive beskadiget af en skarp genstand, hvilket derfor kræver en komplet udskiftning af nettet.

Afmontering skal udføres omhyggeligt for ikke at beskadige overfladematerialet.

Demontering af filmstrækloft

Processen består af flere grundlæggende trin, men for at gøre alt korrekt skal du være tålmodig, få gode værktøjer og handle i overensstemmelse med instruktionerne.

Fase nummer 1. Vi forbereder alt, hvad du har brug for

For at fjerne PVC-folien kræves specifikke enheder og værktøjer, der ikke findes i alle hjem.

Så forbered først:

 • tøjnåle til fastgørelse af banen
 • en varmepistol (det er bedre at give fortrinsstilling til en gasanordning, da den elektriske er meget kraftig og derfor kan forårsage skade på elektrisk ledninger);
 • en spatel designet til spænding af lærred (små, op til 10 cm brede) med forrundede hjørner og slidte kanter; hvis værktøjet ikke behandles på forhånd, så kan PVC-film klippes;
 • trin-stige (i mangel af sådan kan du bruge bordet);
 • højkvalitets skruetrækker med en buet ende;
 • tang (deres læber bør også være buede);
 • konstruktion kniv

Spatel (spatel) til stræklofter

Gaspistol MASTER BLP 33 M

Når alt det nødvendige udstyr er tilberedt, er du velkommen til at starte den anden fase - forberedelsen af ​​rummet.

Fase nummer 2. Vi forbereder værelset

Før vi tager strækvasken eller en af ​​siderne ud, gennemfører vi de relevante forberedende aktiviteter, herunder:

 • fjernelse af loftlamper;

Demontering af rampelyset

 • fjernelse af planter, dyr og fugle fra lokalerne (hvis nogen)
 • beskyttelse af møbler og apparater, der kan blive beskadiget af varme på grund af varmepistolen (plastikvinduer, computer, elektroniske ur osv.).

Forbereder plads til demontering af strækloftet

Nu hvor værelset og redskaberne er ordentligt forberedt, kan vi begynde at fjerne lærredet.

Fase nummer 3. Fjern filmen

Afmonteringsteknologien afhænger direkte af, hvilken af ​​de angivne typer fastgørelser der blev brugt under installationen. Baseret på dette vil vi demontere hele strukturen.

Vær opmærksom! Spørgsmålet om at fjerne hele spændingsvævet og kun den ene side af overfladen skal betragtes separat, og med hensyn til hver af installationsmetoderne.

Harpoon mount

Denne mulighed for montering af filmen er den nemmeste at demontere. Årsagen er meget enkel: harpoon fixation i sig indebærer nem montering og muligheden for flere demontering af loftet struktur. Fjernelse af lærredet i dette tilfælde starter vi med en del af væggen, der ligger nær hjørnet.

Diagram af harpunmonteringsspændingsloft

Aktionsalgoritmen er angivet nedenfor, for nemheds skyld er oplysningerne givet i form af et bord.

Tabel. Demontering af PVC-strækloft (harpoon mount version).

Sådan fjerner du strækloftet og sætter dig tilbage

Fjern det hængende loft med egne hænder uden problemer

Vinyl stretch loft i hjemmet interiør

Det er umuligt at forudsige situationen, som følge af, at de hævede lofter i lejligheden skulle afmonteres. Og de kan være meget forskellige - fra gennembrud af vandforsyning eller spildevand fra naboer på toppen eller ved uheldsskader på nettet til kondensatopsamling og behovet for at lægge nye elektriske ledninger i loftet over loftet. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at fjerne loftet, og for det ville det ikke skade at vide, hvordan det virker, for at kunne bruge ganske dyrt strukturelle elementer igen.

Hvordan er stræklofterne?

Den vigtigste og uundværlige betingelse for vellykket og omhyggelig demontering er korrekt at bestemme typen af ​​ramme og typen af ​​selve strækloftet. Hvis du ikke har en handling på det udførte arbejde, der leveres af det team, der har lavet reparationer i din lejlighed, skal det gøres. Dette er imidlertid ikke noget kompliceret.

I øjeblikket anvendes to typer spændeklæder - en vinylfilm og et stof imprægneret med polymer. Hvad angår installationsprocessen selv, bruger de i praksis en af ​​de 3 teknologier, hvis kernen er bestemt af systemet til strækning og fastgørelse af nettet. Det kan være:

 • harpun;
 • shtapikovoy;
 • Clip. Typer af monteringssystemer til hævede lofter

Harpunsystem bruges til installation af vinylstræklofter. En krogformet kant er svejset på en PVC-film, der gradvist strækkes ved hjælp af en varmepistol. Sidstnævnte er fastgjort ved hjælp af tænder, lavet inde i vægbenet af den U-formede rille. Samlingen mellem lærredet og væggen er lukket ved hjælp af en dekorativ sokkel.

Shtapikovaya system bruges til at spænde stoflofter og er betydeligt dyrere end harpun. Det arbejder på princippet om selvklæbning: En baguette med forstærket (væg og loft) fastgørelse med en margin på 5-7 cm, går ind i lærredets kant, som gradvist spændes rundt om rummet og fastgøres med en perle eller som det også kaldes en cam. Under stoffets vægt presser perlen banen mod en permanent fast profil.

Shtapikovy monteringssystem

Kameraanlægget anvendes i sømløse loftkonstruktioner med både vinylfilm og polymerimprægneret stof. Den høje popularitet af denne teknologi på grund af dens lave omkostninger og nem installation, samt det faktum, at det giver dig mulighed for at tage det mindste rum fra loftet.

Klipsystemet anvendes til konstruktion af sømløse stræklofter lavet af materie og er kendetegnet ved dets lave omkostninger og nemme installation og demontering.

Klips monteringsspændingsloft

Vurdering af situationen

Med mindre skade eller mangel på midler til helt at erstatte lærredet eller installere et nyt eller strukturelt anderledes loft, er det værd at forsøge at løse situationen på bekostning af små kræfter og betyder:

Både tekstil- og vinylfilm til lofter er kendetegnet ved høj mekanisk styrke. Men ingen er imod ulykker, så det er tilrådeligt at have på hånden et lille stykke glasfiber eller stofklæbebånd og maling. Efter forsegling af hullet forbliver det for at tynde plasteren, så det passer til resten af ​​loftet. Spaltet før påføring af plåstret bliver nødt til at sy kapron tråde.

Breaking Vinyl Tape Near Baguette

 1. Oversvømmelse fra naboer over eller gennem et lækkert tag

På grund af risikoen for at ødelægge hele loftet, er det nødvendigt at være yderst forsigtig, når du fjerner lækager. Den første ting du har brug for for hurtigt at fjerne kilden til oversvømmelse. Yderligere i hjørnet nær sagen skal kluden fjernes fra baguetten, og vandet skal drænes til en fyldt beholder, idet du er forsigtig med ikke at fylde væggen. Derefter tørres strækloftet ved hjælp af en varmepistol og fastgøres igen.

Oversvømmet strækloft

 1. Sagging og spontane pauser

Dårlig spænding eller en kraftig stigning i temperatur og luftfugtighed i rummet kan føre til slag og revner på strækloftet. I dette tilfælde skal det omformuleres, og den krakkede sektor skal forsegles med samme materiale, glasvægbeklædning eller specialtape.

Film sagging på grund af ukorrekt spænding

 1. Mould udvikling eller farvning

I dette tilfælde vil kun en fuld talje af det beskadigede stof med den obligatoriske antiseptiske behandling af byggekonstruktioner og kontrol over monteringen af ​​støtteprofilen langs hele væggen hjælpe.

Stil på strækloftet

I modsætning til hæftning og klipsystemer, er harpoon fastgørelse loddet til vinylfilmen. Når hullet i sømmen anbefales at erstatte harpunen langs hele væggen.

Hvordan kommer man i gang?

Først og fremmest skal du fjerne alt fra rummet, der forstyrrer demonteringen, fra rummet. Yderligere handlinger vil kun afhænge af typen af ​​strækloft.

Listen over værktøjer, der er nødvendige til fjernelse af loftet, skal tilføjes:

 • mellemstore spatel;
 • tænger med aflange svampe (næsetænger);
 • konstruktion kniv;
 • beskyttelseshandsker;
 • trappestige;
 • varmepistol (til arbejde med vinylfilm);
 • montering pinde til at holde nettet;
 • skruetrækker;
 • skruetrækker.

For at undgå skader på lærredet er det bedre at tage en speciel spatel. Hvis du kun har et almindeligt metalværktøj ved hånden, skal du smalle af sine skarpe hjørner eller klip over forkant med forstærkede tape eller gummistrimler for at mindske risikoen for at punktere bladet.

Fjernelse af strækloftet: værktøj og udstyr på billedet

I en situation med for mærkbar kløft er det muligt at handle på en anden måde. Prøv at trække lærredet igen, og fjern det beskadigede område tættere på baguetten. Hvis strækloftet, vil dette trick ikke lykkes, da materialet under installationen skæres langs baguens linje.

Demontering af vinylfilmen

PVC-film på stræklofter er monteret og demonteret ved hjælp af en varmepistol. Uden det kan du ikke arbejde - du kan ved en uhell strække eller bryde kulden, og derfor ikke et fleksibelt lærred. Det bør kun fjernes fuldstændigt, hvis det er umuligt at reparere eller skjule skade eller tegn på slid.

Opvarmende Vinyl Varmepistol

Hvis fastgørelsessystemet på din harpun strækker loftet, skal det fjernes fra baguettes slot fra hjørnet af rummet og gradvist bevæge sig langs længden og derefter langs bredden mod midten. Først skal du fjerne den dekorative sokkel. For at fjerne harpunen og ikke beskadige spiken og baguetten selv skal du bruge en spatel og tænger. For at få fat i krogen er en spatel indsat i mellemrummet mellem væggen og lærredets kant, med hvilken du skal bøje væggene i baguettes slot og derefter trække lærredet mod dig.

Option demonteret harpoon montering spænding loft

Hvis du handler uforsigtigt, kan du rive filmen, så sørg for, at tangen holder nøjagtigt harpunen. De kan udskydes og frigøre de første 15-20 cm - resten af ​​filmen trækkes let for hånden. Handsker skal bruges ved fjernelse af vinylloftet, således at man ikke efterlader snavsede mærker på den opvarmede plast.

Hæftemonteringssystemet demonteres på samme måde. Kilen skal med stor omhyggelighed trækkes ud af rillerne - den skal skubbes ordentligt med en spatel og for at fjerne den fra rillen med en skruetrækker, bøj ​​lidt baguettes ydervæg. Hvad angår klip, fjernes de ved at løsne klemmen med en spatel eller en regel.

Fjernelse af klip

Genmontering af PVC-film på et hæfteklammer eller klipsfastgørelsessystem er kun mulig, hvis der er et lager af materiale, der er gemt under loftet. Hvis det ikke var forventet, er du usandsynligt at genvinde vinyl, så gør dig klar til en fuld talje.

Fjernelse af stofstrækloft

I de fleste tilfælde installeres sømløse stoflofter ved hjælp af hæfte- eller klipsystemer. Denne mulighed er mere bekvem ved installation og fjernelse, fordi det ikke kræver en så intensiv opvarmning af rummet. På den anden side er det kompliceret af, at stoffet vejer meget mere end vinylfilmen og er fastgjort med et selvklip. Det betyder, at du skal skyde den helt, for ikke at bryde baguetten eller perlen.

Fjernelse af hæfteklammen: Fjern bundpladen, bøj ​​profilen, fjern perlen, fjern lærredet

Mens du er involveret i at fjerne pladen fra bjerget, skal du ikke glemme at varme det op med en luftstrøm fra varmepistolen. Dette vil undgå dannelsen af ​​"accordeon" og små uregelmæssigheder efter fiksering i en baguette. Og endelig, når du demonterer et vinyl- eller stofloft, skal du huske om proceduren for fjernelse af belysningsenheder, hvis det er muligt, på spændingsplanet.

Hvis du skal helt ændre loftet, efter at du har fjernet lærredet, skal du lave en baguette. Det er nødvendigt at afmontere det omhyggeligt: ​​hvem ved, måske spænding loftet konstruktion vil se godt ud i ethvert andet rum i din lejlighed?

Stræklofter i det indre af lejligheden på billedet

Hvordan fjerner du strækloftets side med dine egne hænder?

Sådan fjerner du lærredstypenes loft?

Hvordan man fjerner siden af ​​strækloftet med egne hænder uden at beskadige rammen og PVC-folien, vil blive beskrevet i denne artikel. Franske eller PVC lofter er en ret stærk og holdbar struktur, designet til at tjene i 15-20 år. Installationsfunktionerne gør dem ikke modtagelige for udkastet til bygninger og sænkning af støttepladen.

Men livet gør sine egne tilpasninger til menneskelige planer. Desuden er disse tilpasninger ikke altid behagelige, og som regel ikke i tide. Det kan ofte være nødvendigt at fjerne spændevævet. Der kan være ganske mange grunde til dette: naboer oversvømmet, ledninger er blevet fejlagtige, eller en planlagt udskiftning af varmesystemets rør er undervejs.

Hvis PVC-stoffet er i god stand og passer til ejerne, kan det fjernes, og efter at have udført det nødvendige arbejde eller tørre rummet, skal du sætte tilbage.

Hvilke oplysninger er der brug for til at arbejde?

Før du fjerner strækloftet, skal du have visse oplysninger om typen af ​​fastgørelse af stoffet og en kort viden om enhedens belægninger.

Metoder til fastgørelse af lærredet

Metoder til fastgørelse af lærredet

For strækkonstruktioner lavet af PVC-film udstedes der som regel et garantikort, hvor ud over levetiden de vigtigste tekniske egenskaber er angivet. Et af disse karakteristika er metoden til fastgørelse af nettet i en baguette. Fra denne metode vil afhænge af arbejdsmetoden. Hvis der ikke er nogen dokumentation for produktet, kan de nødvendige oplysninger opnås uafhængigt ved at studere designfunktionerne.

Ved installation af spændeklude anvendes sådanne former for fastgørelse i en profil:

 1. Harpoon. Ganske en fælles type fastgørelsesanordninger. Stoffer med sådanne kanter laves til ordre og er det nemmeste at arbejde med. Langs kanterne af filmen svejses en hård kant i form af en harpun. Indtastning af profilen bøjer denne kant og holder filmen i profilen.
 2. Clip (cam) type. I dette tilfælde er fikseringen af ​​filmen på grund af trykket af plastikposuettens elastiske plader. I denne version af fastgørelsesanordninger gælder ikke plugs og dekorative plader. Installation kan udføres uden forvarmning.
 3. Shtapikovy type. Denne type fastgørelsesanordning indebærer at presse folien mod profilens indvendige vægge med et specielt langsgående produkt - en perle.
 4. Wedge type. Nem at montere og demontere, systemet er tilgængeligt til selvstændigt arbejde.

I det andet og tredje tilfælde skal det bemærkes, at lærredet blev udsat for direkte kontakt med baguettes overflade og kan blive beskadiget.

Funktioner montering franske lofter

PVC film til franske lofter

Hoveddelen af ​​franske lofter er polyvinylchloridfilm. Det er slidstærkt, miljøvenligt og fleksibelt materiale. En af dens egenskaber er et øget reaktion på en stigning i lufttemperaturen. Ved temperaturer over + 60º С PVC film bliver blød og strækker sig godt. Køler ned, den falder i størrelse og bliver solid.

Derfor bruges et specielt værktøj til at installere PVC-dåser - en varmepistol. Før du fjerner strækloftet, skal du tage sig af dets erhvervelse. For en engangsaktion er det ikke fornuftigt at købe det, men det er ret rimeligt og overkommeligt at leje. Der kræves en varmepistol både til demontering af bladet og til installation af det på plads.

Advarsel. Det skal bemærkes, at polyvinylchloridfilmen, der har en utrolig trækstyrke, reagerer meget dårligt på skarpe genstande. Det er let at gennembore eller skære. Og dette er fyldt med udskiftning af hele loftet.

Metode til at fjerne lærredet

Nedrivningsarbejde kan i nogle tilfælde være vanskeligere end selve konstruktionen. Spørgsmål: Hvordan man fjerner forsigtigt spændingstypens loft selv er relevant for mange ejere af sådanne strukturer. At udføre en sådan operation er ret realistisk, forudsat at du arbejder med værktøjer af høj kvalitet, viser tålmodighed og en sekvens for at udføre alle handlinger.

Værktøj og udstyr

Stepladder skal være stabil

At arbejde med PVC-film kræver et ret specifikt udstyr, der ikke altid findes i hjemmet.

Så du har brug for følgende ejendom:

 1. Stålspatel til stræklofter med en bredde på 8-10 cm. Før du selv fjerner strækloftet, skal du runde hjørnerne af spatelen og slibe af alle skarpe kanter. Hvis du ikke gør det, så kan du klippe filmen.
 2. Stærk tang med lange buede kæber.
 3. Byggekniv.
 4. Robust skruetrækker med en buet ende.
 5. Særlige stifter til fastgørelse af lærredet på baguetter under installationen.
 6. Bord, stige eller geder.
 7. Varmepistol. Det anbefales at bruge en gasdrevet enhed. Et el-apparat har mere strøm og kan beskadige husholdningsledninger.

Når udstyr til arbejde er udarbejdet, kan du gå videre til næste fase - forberedelse af arbejdspladsen.

Arbejdsplads forberedelse

Demontering loftslys

Før du fjerner siden af ​​lærredet eller hele overfladen, skal du udføre visse forberedende arbejder.

De omfatter:

 • demontering af loftlamper
 • fjernelse fra burrummet med fugle, akvarier og blomster;
 • beskyttelse mod overophedning af indvendige genstande, der kan lide af høje temperaturer (fjernsyn, plastikvinduer, elektroniske ure).

Efter at værelset og værktøjerne er forberedt, kan du begynde at fjerne lærredet med dine egne hænder.

Film fjernelse proces

Betydelig bistand i arbejdet vil have en video om fjernelse af lærredet i det franske loft. Det vil afsløre nogle nuancer og besvare spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at fjerne lærredet selvstændigt.

Teknologien til fjernelse af internettet afhænger direkte af typen af ​​webinstallation i profilen. Baseret på dette og demontering af strukturen.

En vigtig detalje. Svar på spørgsmålet om hvordan man demonterer hele overfladen eller hvordan man fjerner siden af ​​strækloftet, bør overvejes separat for hver installationsmetode.

Harpoon mount

Harpoon type mount

Facing med sådan en kobling med væggene adskille lettere end andre. Hvorfor? Årsagen er enkel: Denne type fixering giver mulighed for nem montering og muligheden for gentagen demontering af strukturen. Adskillelsen af ​​lærredet skal begynde med en del af væggen i hjørnet.

Fjernelse af internettet udføres i denne rækkefølge:

 1. Den dekorative strimmel på omkredsen eller kun på den ene side er adskilt.
 2. Med en varmepistol opvarmes rummet til + 70º C. Det er nødvendigt for lærredet at øge i størrelse og lette presset på harpunmonteringen.
 3. Med en trukket trowel er harpunen hooked og hævet.
 4. Tangen af ​​harpunen er fanget af tænger og fjernet fra profilen.
 5. Yderligere ekstraktion udføres manuelt uden stor indsats.

Installation af internettet foregår i omvendt rækkefølge.

Cam mount

Fjernelse af filmen med en sådan fixeringsmulighed er den enkleste og billigste, da der i dette tilfælde ikke er behov for at opvarme rummet. Men det er nødvendigt at observere øget forsigtighed, fordi spatelen vil kontakte direkte med filmen.

For at afbryde forbindelsen til filmen kan du handle på to måder:

 1. Indsæt 2 skruetrækkere mellem kamrene i hjørnet af rummet og i en afstand på 50-60 cm fra den. Kameraets tryk på segmentet mellem dem vil svække, hvilket vil give mulighed for frit at fjerne filmen fra klippet. Gentag operationen, indtil den ønskede mængde materiale er blevet ekstraheret.
 2. Indsæt spatelen mellem kamrene og tryk på den bevægelige. Materialet kommer ud af klipene på grund af webspændingen. Resten af ​​materialet ekstraheres manuelt.

Det skal huskes, at materialet kan forblive serifs fra klemmerne. Ved installation kan de være et ejendommeligt referencepunkt.

Shtapikovy mulighed

Fastgør lærredet med en perle

I dette tilfælde skal du bruge en skruetrækker, trowel og varmepistol.

Arbejdsfølgen er som følger:

 1. Værelset opvarmes.
 2. Den dekorative hætte fjernes.
 3. I hjørnet trykkes baguettens ydervæg med en spatel, og perlen klemmes med en skruetrækker og fjernes.
 4. Shtapik opsnappes med hånden og trukket ud af baguetten.

Hvis der er en tilstrækkelig forsyning af materiale, kan den let indsættes tilbage.

Wedge metode

Den nemmeste måde at fjerne filmen på.

Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

 1. Den dekorative indsats, som spiller en kiles rolle, afbrydes, hvilket medfører en svækkelse af trykket på stikket.
 2. Hætten klæber til kanten med en skruetrækker og fjernes fra baguetten.

Tøjet kommer frit fra en rille.

Således er demontering af strækloftet ret muligt med egne hænder, underlagt overholdelse af en bestemt teknologi.

Beslægtede videoer

Hvordan fjerner du strækloftet selv?

Canvas stretch loft kan fjernes med hånden, uden hjælp fra eksperter. For at gøre dette skal du kende funktionerne i fikseringsstrukturen (baguette) og egenskaberne af det materiale, hvorfra loftet er lavet. Trækloft og endda komplet installation af strukturen tager ikke meget tid.

Du vil straks forstå forekomsten af ​​fugt på strækloftet

Ejeren af ​​lejligheden kan demontere det gamle loft på grund af dets skader (vindstød, streg, pletter, skimmel, oversvømmelse og stærke strækmærker, forvrængning af lærredet på grund af deformation af væggene). Nogle gange er lærredet ændret for at installere et loft af en anden farve og tekstur eller en ny elektriker. Og PVC-film og stof kan fjernes fra baguetten (ramme) og derefter indstilles.

Værelse forberedelse

Hauling loft udført i et forberedt værelse. Objekter, som kan blive beskadiget ved høj temperatur, tages ud af rummet (hvis en varmepistol skal bruges).

Hvis der er opsamlet vand på strækloftet, er det tilstrækkeligt at afmontere en del og dræne den.

Akvarier fjernes fra rummet, kæledyr er fjernet. Du skal også fjerne eventuelle ting, der vil forstyrre arbejdet. Lampen fra strækloftet fjernes og fjernes til et sikkert sted. Du kan selv fjerne lampen, men hvis monteringen er vanskelig, skal du kontakte en elektriker. Loftplinten eller maskebåndet fjernes og fjernes.

Værktøj og udstyr

Før du fjerner og genmonterer lærredet, skal du købe det nødvendige udstyr, materialer og værktøjer. Til det nødvendige arbejde:

 • stepladder eller stærkt bord;
 • varmepistol (til opvarmning af vinylplader);
 • konstruktion spatler, hvorfra du kan lave knive og kroge eller specielle fabriksblad med en buet ende;
 • klip med ledninger til at holde den fjernede væv på vægt (krokodiller);
 • montering tape;
 • tænger med lange smalle ender;
 • isolerende tape;
 • skruetrækker;
 • konstruktion kniv

Håndværkere opdager ofte deres egne demonteringsværktøjer. Så for eksempel bliver metallkonstruktion spatler smalere, slibes, så de bliver kedelige, hjørnerne af spatelens klinge springer rundt.

Spatler til stræklofter

Spatler og tænger behandles med sandpapir for at fjerne alle burrs og udjævne uregelmæssigheder. Det stumpede blad er bøjet for at gøre det mere bekvemt for dem at nå profilskærmen, som harpunen hviler mod. Ethvert værktøj, der anvendes under arbejdet, bør ikke have skarpe hjørner og ru overflader for at undgå knæbrud.

Før du fjerner strækloftet, skal du finde ud af, hvordan det er fastgjort i profilen (disse data findes i kontrakten, som blev udarbejdet med den organisation, der lavede loftet). Der er tre typer fastgørelse af nettet i profilen: harpun, kil (hæftning) og klip.

Sådan fjerner du strækloftet med harpunmontering

En harpun er en plastisk fleksibel rem, som i tværsnit er en krog (eller harpun, hvorfra navnet kommer). Baren har en gennemsnitlig stivhed og er produceret af måleren.

Harpoon system til hævede lofter

Polyvinylchlorid lærred er lagt ud og skåret ud, nøjagtigt kopiering af loftets form. En harpun er svejset til lærredets kant langs hele sin omkreds. Dette gøres ved hjælp af HDTV udstyr, som er i virksomheder, der installerer stræklofter. Når harpunen er svejset omkring omkredsen, er den hårdt svejset ende til ende. Harpunklinge indsat i baguettesporet (profil), hvor den er fastgjort på profilens indvendige fremspring ved hjælp af din krog.

Hvis filmen er kantet med en harpun, bliver det ikke svært at fjerne strækloftet med dine egne hænder. For at gøre vinylloftet mere fleksibelt og strækbart opvarmes det jævnt af en varmepistol. Den anbefalede temperatur på varmestrømmen er 70 grader Celsius. Flytende loft starter fra hjørnet af rummet. Nogle håndværkere varme kun den vinkel, hvorfra harpunen er trukket, og brug en hårtørrer til at opvarme vinylen.

Harpoon mount stræklofter

Når du fjerner PVC-lærred, skal du fjerne harpunen fra hylden (hylde) inde i profilen. Hvis dette blev gjort på ét sted, fjernes resten af ​​lærredet ved blot at trække harpunen. Proceduren vil være som følger:

 1. Opvarm loftet jævnt, begyndende fra dets centrale del til hjørnerne.
 2. Tag et krumt blad og en skruetrækker.
 3. Find et sted i hjørnesektionerne i loftet, hvor der er en tilstrækkelig stor kløft mellem væggen og overfladen af ​​lærredet. Det er nødvendigt at sikre, at der ikke er plads til limning af en harpunbejd på stedet for fjernelse. Dette sted er ikke meget stærkt, det kan forårsage ruptur af filmen under fysisk eksponering.
 4. Ved hjælp af en skruetrækker skal du klemme harpunen, bringe det buede blad inde i spalten og koble harpunet.
 5. For at frigøre harpunen flyttes bladet 10-15 cm til højre og venstre, hvorved harpunet er let presset fra baguetten.
 6. På den anden, vinkelret væg er det samme gjort. Således vil harpunen i hjørnet af rummet blive tilsluttet af 2 vinger.
 7. Bladene parallelt med væggen med en lille indsats for at trække ned. Tøj med en harpun ud af profilen.
 8. Derefter bevæge sig langs væggen af ​​scapulaen og træk forsigtigt filmen. Hvis loftet er stort, er lærredet hængt på klip (krokodiller) for at undgå at strække og deformere.

Hvis loftet er lille, kan vinylbåndet fjernes uden forvarmning. For store tøj må forvarmning være påkrævet.

Demontering af loftet med shtapikovy (kile) mount

Kan jeg fjerne strækloftet med en hæftemonteret? Det er muligt, men vi skal huske på, at det vil være svært at sætte det tilbage, for efter bygningen forlader bygherrerne meget lidt lager på lærredet, men hvis der er en reserve, er det muligt.

Shtapik (kile) - en speciel plastikprofil af forskellige sektioner. Perlen er indsat i profilen, idet materialet strammes tæt. Denne type fastgørelse bruges til montering af både vinyl- og stofkonstruktioner.

Shtapikovy fastgørelsessystem

For at fjerne PVC-folien eller stoffet, skal du fjerne glasperlerne fra profilen og hekte dem med noget buet værktøj (buet spatel, spatel, hæklet). Afmontering begynder i hjørnet af rummet.

 • PVC-film før demontering opvarmes af en varmepistol. Stoffet behøver ikke at varme op.
 • Profilen er lidt løsrevet ved hjælp af et hvilket som helst bekvemt værktøj (for eksempel en tykk skruetrækker, tænger med lange ender).
 • Bag perlen forsvinder forsigtigt en buet skulderblad (eller to) eller en krog og trækker ned. Perlen kommer ud og lærredet frigives. Dette bør gøres meget omhyggeligt, da kanten af ​​vinylfilmen eller stoffet ikke er beskyttet af noget og er let beskadiget.
 • Med et stort loftsområde er det ledige lærred hængt på klip med snore.

Fjernelse af loftet med klip-on montering

Kun lavstrækkende polymerimprægnerede stoffer monteres i klemfæstningerne. Klipslåse - en speciel plastikprofil, som i snit er et klip.

Cam mount spænding loft (klip)

Stoffet er simpelthen gemt inde i klipset med en spatel, og klipset holder stoffet og forhindrer det i at komme ud.

 • Afmontering af det sømløse stofloft starter fra midten af ​​væggen og ikke fra hjørnet.
 • For at fjerne lærredet fra profilklipet, skal du moderat trykke på lærredet på et sted ved siden af ​​væggen. I dette tilfælde kan du let pakke ud monteringen med en skruetrækker eller tynd tang.
 • Spændingen af ​​stoffet svækkes, og den kan forsigtigt trækkes ud af bjerget.
 • Hvis stoffet blev skåret meget kort under installationen af ​​loftet, vil det være vanskeligt at fylde det i bjerget under efterfølgende installation.