Sådan løsnes en dekorativ baguette fra et strækloft - grundlæggende anbefalinger

Det er nødvendigt at lave reparationer i lejligheden, og det er nødvendigt at fjerne loftsplinten. Fortæl mig, tak, hvordan kan jeg gøre det korrekt?

Svar fra brugere og eksperter fra forummet til spørgsmålet: Sådan fjernes loftsplinten?

For at fjerne loftsplinten skal du tage en brevpapirkniv eller en almindelig og at pry dette fodplade over kanten og i teorien skal det falde. Hvis soklen er limet godt, skal du holde den fast med en kniv i spalten med 2-3 cm. og langs dig fører til enden, også på den anden side.

... i fastgørelsesloftet og lignende... tog du bjerget...

... loftlister afhænger af, hvad det er lavet af. Polyurethan...

Afmontering af plastikstik og polyurethan, fotoinstruktioner

Før du installerer en ny sokkel, skal du selvfølgelig afmontere den gamle. Dette gælder både lofter og gulv muligheder. I dette og i et andet tilfælde vil det ikke være svært at fjerne det dekorative element, der har tjent sin tid.

Men det er absolut værd at vide, hvilke værktøjer du skal bruge. Det er selvfølgelig nødvendigt at blive fortrolig med teknologien til at udføre sådant arbejde. Sådan fjernes soklen fra loftet og fra gulvet korrekt og snakkes i denne artikel.

Demontering af loftet baguette

Gamle plastfileter fjernes ved hjælp af en almindelig lang spatel. Fjern strimler fra loftet uden at beskadige dem, du kan næsten ikke. Men det er ikke værd at prøve især, da prisen for sådan indretning er mere end overkommelig. For at fjerne baguetten skal du bare koble den med en spatel fra bunden mod dig selv i hele længden.

Sådan fjerner du en filet fra loftet. Processen med demontering med en spatel

Afmontering af loftsplinten af ​​polyurethan bør udføres forsigtigt. Denne type kan bruges igen. Arbejde med dette skal ske med en skarp kniv. Hans kniv skubbes mellem planken og væggen og holder dem forsigtigt langs længden til en dybde på ca. 3 cm. Hjørnet fjernes også.

Nem at bøje polyurethan skørt kan fjernes fra væggen uden at beskadige

Lad os nu se, hvordan du fjerner plastloftet soklen, som går ud over strækloftet. Normalt er det fastgjort i loftet med skruer. For at fjerne lamellerne skal skruerne skrues af.

Fjernelse af strækloftet er normalt ikke for svært.

Vi rengør en plastikplade

Svaret på spørgsmålet om hvordan man fjerner soklen fra gulvet i tilfælde af at den er lavet af plast er heller ikke særlig vanskelig. Alt du skal gøre er at:

 • Afmonter trimstrimlen fra monteringspladen.
 • Derefter skrues skruerne, der fastgør monteringsbjælken til væggen, ved hjælp af en skruetrækker.
 • Derefter skal monteringsbjælken helt adskilles fra væggen.

For at fjerne gulvstrimlerne skal du først og fremmest klikke på det dekorative element.

Plastplinten monteret på klipene er endnu nemmere at adskille. Slats skal bare snappe af fastgørelseselementerne, forsigtigt tilslutte dem med noget. Efter vægpapir eller maling af væggen, kan de sættes på plads.

Sådan fjernes soklen uden at beskadige overfladen?

Opfattet eftersyn, eller renovering af det indre rum? Så kan du ikke undvære demontering. Fjernelse af gamle belægninger er et obligatorisk trin, inden reparationerne påbegyndes. Vanskeligheder er demontering af basisplader, især hvis væggen eller gulvet skal bevares.

Sådan fjernes soklen, for ikke at skade vægge, gulv og loft? I denne artikel vil vi se på de grundlæggende måder at fjerne baguetter (loft og gulv) med egne hænder.

Egenskaber ved demontering

Der kan være flere grunde til at fjerne bundpladerne: deres skader, upræcise udseende, behovet for at erstatte gulvbelægningen og væggene og loftet.

Nedrivningsarbejde er opdelt i:

 • enkel - fjernelse af gamle elementer af dekoration og deres efterfølgende bortskaffelse
 • kompleks - demontering af brugte produkter med henblik på genbrug.

Omkostningerne ved at fjerne baguetten bestemmes også af materialet i dets fremstilling. Det er lettere at fjerne produktet fra plast og polyurethan end fra træ, gips og keramik.

Måder at fjerne loftfileter

Hvis du skal udskifte udsmykningen af ​​væggene og loftet, opstår spørgsmålet: Sådan fjernes loftsplinten? For at gøre dette har du brug for følgende værktøjer:

Afmontering af loftet sokkel begynder med en kniv clearing maling på baguettesiden. Derefter kører man i den skarpe ende af en mejsel eller trowel mellem væggen og soklen og adskiller produktet omkring rummets omkreds.

Bemærk: For at ikke beskadige væggen skal du erstatte et lille stykke krydsfiner.

Kuglestangen sættes i de modtagne huller, og skørtpladen fjernes.

Galteller af polyurethan og polyfoam kan på grund af materialets skrøbelighed ikke fjernes uden skade. Demontering af gipsfileter er også svært - når de fjernes, falder de simpelthen fra hinanden og danner meget affald.

Forsigtig: Pas på, at du ikke beskadiger gipsvæggen, når du fjerner baguetten fra et falskt loft.

Sådan demonteres gulvplinten

Ved skift af gulvbelægningen er det nødvendigt at fjerne gulvet baguette. Hvordan fjernes bundpladen korrekt fra gulvet?

Træplader monteres på negle, som under brugen af ​​produktet kan ruste. Hvordan man rive dem uden at skade væggen eller gulvet? For det første er soklen adskilt fra væggen med en mejsel, og derefter fjernet, bort med skrot.

OBS: Efter demontering, fjern alle negle.

Demontering af træplader

Sådan fjerner du en plastikplade? Da PVC-strimlerne skrues til væggen, er det let at demontere dem - det er kun nødvendigt at fjerne den øverste plank, skrue skruerne og demontere strukturen.

OBS: Hvis du planlægger at bruge PVC-sokkel igen, nummer alle detaljer.

Med et kabel skal du fjerne produktet med stor forsigtighed.

Nu ved du, hvordan du fjerner det gamle bundkort korrekt og hurtigt, og du kan selv fjerne det.

Sådan fjernes soklen fra loftet og gulvet?

Hvis det var nødvendigt at adskille de gamle bundkort, er det tid til at reparere eller opdatere interiøret. Selvfølgelig kræves der ikke særlige færdigheder til demontering, men for at slette en profil og ikke ødelægge noget, skal du kende nogle få enkle regler.

Dernæst vil vi i detaljer beskrive hvordan man fjerner bundkortet korrekt, hvilke værktøjer der kræves, hvordan man gendanner mindre skader på lamellerne.

Hvad kræves

Skørt i dag er et stort valg: loft og gulv, lavet af træ, PVC, polyurethan, polystyren, metal, gips, med hjørner, lister og dekorative elementer. Og derudover fastgjort til lim, negle, kitt og så videre. Moderne klæbemiddelblandinger med meget pålidelig fiksering. Det sker, at det er utroligt svært at fjerne en profil, men jeg ønsker heller ikke at beskadige væggene, gulvet, loftet, men også at ødelægge fileten, især hvis det er dyrt, og du skal genindsætte det.

Hvis bundpladerne er fastklæbet eller limet for at fjerne dem, skal du bruge værktøjer:

 • mejsel eller skruetrækker med fladt ende;
 • mallet;
 • skraber eller lille, tynd, fleksibel spatel;
 • kiler af træ;
 • Fomka, hun er en sømfanger
 • sko eller papirvarer kniv;
 • hammer.

Sådan river man skovl

Vi må straks sige, at den eneste opgave, der ikke forårsager nogen vanskeligheder, er, hvordan man fjerner plastikpladen. Normalt bruges det til at forsegle samlingen mellem væggen og gulvbelægningen, og negle skrues på dybden. Det er nok at fjerne dekorative strimler, få ledningerne ud af kabelkanalen, skru skruerne løs, og efter at have repareret det, skal du blot sætte det på plads.

For at fjerne PVC-profilen er det tilstrækkeligt at skrue skruerne ud

støbning

Det er bedre ikke at røre baguetten lavet af gips. Ligegyldigt hvor trist, men omhyggeligt at fjerne stukken er ekstremt vanskelig, det er demonteret, hvis det ikke passer til et nyt interiør, i andre tilfælde er det bedre at ikke røre ved det. Prøv selvfølgelig flere gange for at holde kniven i leddene, hver gang du forsøger at skubbe kniven dybt ind. Hvis den blanding, hvorpå filet hviler, hældes, er der en chance for langsomt at fjerne den. Men oftere end ikke, det er umuligt at rive af stucken, det er befugtet, og de slås simpelthen af ​​med en hammer og mejsel.

Polystyren og skum

Polystyren og polystyren strimler limes normalt til speciel lim. Før du fjerner loftsplinten af ​​disse materialer, send en strøm varm luft til det, efter et stykke vil klæbemidlet blødgøre. Det er fortsat at holde en kniv eller en tynd spatel langs leddet, pry profilen, og fjern det forsigtigt.

Vigtigt: Afmontering af polystyren eller polystyrenloftets sokkel skal gøres så forsigtigt som muligt: ​​Rør ikke forsiden med indretningen, da materialet bliver blødt, når det udsættes for varm luft, og det kan blive beskadiget selv med mindre mekaniske effekter.

Foto ordningen, hvordan man fjerner loftplinten

Svær sag

Træ og polyurethan skørt er normalt "plantet" på negle og klæbemidler, som du ikke kan "rive af med dine tænder", og du bliver nødt til at arbejde for at fjerne en sådan profil. Demontering skal starte fra døren eller fra hjørnet.

Lim og kitt stærk fiksering

Loft og gulvstifter af polyurethan fjernes ved hjælp af en tynd spatel og en hegn. Tilbring et par gange med en skarp kniv langs krydset for at lave et lille hul. Tag fat i bunden med en spatel, håndtaget skal være meget tæt på væggen. Tryk på håndtaget med hegn på håndtaget, så metalpartiet af trowel kommer mellem planken og væggen, som om det skæres af væggen.

negle

Før du fjerner gulvstiften af ​​træ, sy med en kniv sømmen af ​​soklens anlæg til væg og gulv, er de normalt dækket af flere lag maling eller lak. Fra siden af ​​væggen ind i det dannede hul indsæt et mejsel, hammer det dybere med en hammer. Sæt et træhjørne ind i spalten. Gentag operationen ca. en meter, og træk pladen gradvist ud.

Tip: Hvis du ikke har tilstrækkelig indsats, når du arbejder med en mejsel, skal du bruge en kuglebjælke til at fjerne en træfilet. Prøv ikke at rive kuglestangen stærkt, for ikke at bryde profilen.

Trin-for-trin foto instruktion, hvordan du fjerner soklen fra gulvet

Hvis profilen ikke angiver, fra bunden, som vist på billedet, indsæt en mejsel, skal du sørge for at lægge et stykke træ under håndtaget for ikke at ødelægge belægningen. Knock hammeren, så bladet går dybere, og forsigtigt fjerne bundkortet.

Sådan fjernes loftsplinten uden at beskadige tapetet

Meddelelse Berezhnaya "11 nov 2013, 05:57

Rip off gamle tapet, gemme sokler

Sponsor

Re: Rip off den gamle tapet, holde bundkortet

Message serge »11 nov 2013, 07:06

Re: Rip off den gamle tapet, holde bundkortet

Meddelelse SergeyPochep »11 november 2013, 08:07

Re: Rip off den gamle tapet, holde bundkortet

Indsendt af AntonJurash »11-11-2010, 10:05

Re: Rip off den gamle tapet, holde bundkortet

Indlæg Neformal75 »Nov 11, 2013, 11:11

Re: Rip off den gamle tapet, holde bundkortet

Besked glatok »Nov 18 2013, 08:39

Re: Rip off den gamle tapet, holde bundkortet

The Gevor Post »Nov 19 2013, 11:21

Re: Rip off den gamle tapet, holde bundkortet

Meddelelse dodo "19 nov 2013, 17:37

Re: Rip off den gamle tapet, holde bundkortet

Meddelelse kolyavas18 »20 nov 2013, 15:41

Re: Rip off den gamle tapet, holde bundkortet

Meddelelse matreshka19 »23. november 2013, 4:22

Hemmeligheder om, hvordan man klistrer om tapet med et strækloft

Stræklofter er smukke, lad ikke vandet være let og rent, men kan ikke genoprettes, hvis det er beskadiget med skarpe genstande eller forurenet med nogle efterbehandlingsmaterialer. Et par tips om limning af tapet med et strækloft hjælper med hurtigt at opdatere vægdekorationen og bevare integriteten af ​​PVC eller stofklæde.

Måder at fjerne gammel tapet

Hvis det tidligere tapet blev limet efter installation af stræklofterne, er det nok at fjerne dekorative indsats og fjerne den gamle belægning. Hvis stræktappen blev fastgjort over tapetet, skal sidstnævnte afskæres.

Det er vigtigt! Til skæring af spatelen og et maleri anvendes kniv. Spatelen som en begrænser er fastgjort til væggen under strækloftet. En kniv holdes lige under værktøjet.

Brug en meget skarp kniv. Et kedeligt blad krymper papiret, og det er svært at fjerne den ujævne kant fra baguetten selv. Brud på teknologi er fyldt med udskæringer på PVC-lærredet og dermed yderligere omkostninger. Hvis fejlene ikke viste sig langt fra kanten, kan lærredet trækkes ind, hvis det er nødvendigt at købe en ny.

For at gøre tapet lettere at skrælle, brug specialværktøjer til at fjerne den gamle belægning eller fugt strimlerne med lidt varmt vand. Nogle tips:

 • Mængden af ​​vand skal doseres. Med en mangel på flydende lim opløses ikke, og med et overskud af pølse på gulvet.
 • Det anbefales at fjerne tapetet og gradvist væde hver strimmel.
 • På tykke og vaskeversioner er der lavet mange små udskæringer, så vandet trænger hurtigere ind i bunden.
 • For at fremskynde og lette arbejdet i stedet for svamprullen bruges der med pigge.

Før du limer tapetet er at opdatere primeren af ​​væggene, tæt på små revner. Da stræklofterne allerede er monteret, er det for sent at lave en global tilpasning eller til gips, ellers vil der være en grim højdeforskel øverst. Af samme grund anbefales det ikke at anvende væske tapet.

Wallpapering: grundlæggende anbefalinger

Processen med at klæde vægge med et strækloft adskiller sig ikke fra lignende handlinger i et rum med en anden finish. Men for ikke at beskadige loftet dækker mastrene at overholde nogle anbefalinger:

 • Påfør lim til væggen nær loftet, ikke med en rulle, men med en bred smal børste. Så få omhyggelig fordeling af væsken.
 • Pick up mønsteret og trim de ekstra kanter på gulvet eller bordet. Selvom tapetet ikke behøver at samle på billedet, skal du omhyggeligt måle længden af ​​strimlerne. Når der er et presserende behov for at skære, er overskydende bedre på gulvet.
 • Prøv ikke at skabe en spray, hvis der er et strækloft. Limforurening kan nemt rengøres med varmt vand, men mange former for primere og alle malinger efterlader pletter, der ikke er synlige. For at minimere risikoen for forurening kan maskeringsbånd fastgøres til spændingsarkets kanter.

Graden af ​​behov for at bruge maskeringstape er estimeret af mastere på forskellige måder. Nogle mennesker tror, ​​at det er bedre at være sikker, andre foretrækker ikke at spilde tid på ubrugeligt arbejde. En professionel med stor erfaring har råd til at begrænse tapet med et strækloft med det samme.

Loftsplade eller hvordan man forenkler reparationer

Det er meget lettere at klæbe tapet efter stræklofter, hvis der i stedet for fleksible polyurethan bundplader anvendes mere massive analoger af træ, skum eller PVC til at maskere samlingen mellem lærredet og baguetten. Derefter kan du klæbe strimlen til rækken af ​​dekorative strimler og afskære det gamle tapet i en afstand fra lærredet. Derefter er ændring af vægbeklædning mulig uden afmontering af basispladerne.

Fuldt tapet krydsfiner teknologi vises på video.

Sådan fjernes loftsplinten?

31. august 2018

I første halvdel af året (H1) 2017 voksede salget af Dekhenink-bekymringen med 0,8% i forhold til samme periode i fortiden.

27. august 2018

23. august 2018 i Moskva forstad til Kubinka inden for rammerne af det internationale militær-tekniske forum "Army-2018"

22. august 2018

Den 14. august blev det første supermarked i Leroy Merlin-kæden åbnet i Nizhny Novgorod, hvor man kan købe

Den 13. august blev partner for den internationale bekymring Deceuninck (Dekonink), Voronezh vinduesfabrik, 10 år gammel

8. august 2018

Uponor rapporterer, at væksten i omsætning og driftsresultat i første halvdel af 2018 skyldtes

7. august 2018

Startet sin historie med et lille snedkerværk i 1918, kunne virksomheden blive en førende international producent.

2. august 2018

Den 1. august fandt åbningen af ​​det første supermarked i Leroy Merlin-kæden sted i Kasakhstan i Almaty. I butikken

1. august 2018

Virksomheden "Saint-Gobain" er en nyhed ISOVER Warm Walls Strong - mineralisolering baseret på kvarts

Information portal: reparation af lejligheder, kontorer, hytter
Alle rettigheder forbeholdes.

Sådan fjernes fra en strækloft

Sådan fjernes soklen fra ophængte lofter: forskellige typer baguetter

Loftplade - krævet element af indretning, som findes ved krydset af loft og vægge. Det er nødvendigt at maskere mulige visuelle defekter, hvilket giver interiøret et færdigt udseende. I nogle tilfælde er der behov for at fjerne det fra loftet. Dette sker under nye reparationer, når interiøret er opdateret, eller hvis det gamle element er slidt ud.

Loftstik og evnen til at løsne det

Du kan klare denne opgave selv, ingen særlige færdigheder er påkrævet. Du skal imidlertid handle omhyggeligt for ikke at beskadige spændevævet. For at gøre dette anbefales det at følge vores råd og vælge de rigtige værktøjer.

Hvad er der brug for arbejde?

Advarsel! Fås i mange typer baseboards. De adskiller sig i størrelse, materiale, tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer, hjørner, lister. Afhængig af dette er der forskellige typer fastgørelsesdele - negle, lim, kittetid, moderne klæbemiddelblandinger.

For at fjerne dette element er det nødvendigt at finde en række værktøjer og materialer. De er direkte afhængige af typen af ​​fastgørelse og materialet i soklen. Under alle omstændigheder er det vigtigt at handle omhyggeligt for ikke at beskadige overfladen af ​​væggene og loftet. Den ideelle fjernelse anses for at være, når dekorelementet kan klistres igen.

Blandt værktøjerne skal du bruge følgende, hvis varen er limet eller fastspændt:

 1. Mallet.
 2. Hammer.
 3. Mejsel. Alternativt kan du vælge en fladskruetrækker.
 4. Træ kiler.
 5. Fleksibel, lille og tynd trowel eller skraber.
 6. Specialkniv: Sko eller almindeligt papirvarer.
 7. Nail catcher eller fomka.
Fjernelse af loftindretning

Plint materiale

Den nemmeste måde at fjerne plastelementet på. Det er fastgjort til dowel-neglene. For at slippe af med detaljerne skal du forsigtigt fjerne dekorative strimler. Derefter tages ledningerne ud af kabelkanalen, hvis de lægges, skrues skruerne af. Hvis det ønskes, kan du simpelthen installere varen på plads.

En anden mulig sokkel materiale - stucco gips. I dette tilfælde anbefales det ikke at røre ved det. Fjern en pæn indretning er usandsynligt at lykkes. Du kan forsøge at holde kniven langs leddene og skubbe kniven dybt ind. I nogle tilfælde er det muligt at fjerne stucken. Hvis dette ikke virker, våd gipset og slå af med en hammer.

Dekorative dele er lavet af skum eller polystyren. De er fastgjort til en speciel lim. For at fjerne et sådant element er et loft af varm luft rettet mod materialet. I en kort periode vil limen blødgøre, indretningen fjernes med en tynd spatel eller kniv. Det anbefales ikke at røre materialet med hænderne, da varm luft blødgør den og gør den udsat for mekaniske skader.

Den sværeste ting at slippe af med soklen lavet af træ eller polyurethan. De er fastgjort til lim eller negle. Demontering af et element fastgjort til et kitt eller klæbemiddel, der starter fra hjørnet eller fra dørens side. For at gøre dette skal du bruge en hegn eller spatel af en tynd type. Krydset er udført med en skarp kniv, der får en slags kløft. En spatel understøttes på bunden af ​​elementet, og en hegn er tappet på håndtaget. Værktøjet skal forsigtigt trænge ind i spalten og skære bundpladen.

Du kan fjerne indretningen, der er fastgjort til neglene, ved at brodere fastgørelsessømmene med en kniv. Derudover er de stadig hældt lakmateriale. En mejsel køres ind i et hul placeret nær væggen ved hjælp af en hegn. Det viser sig gabet hvor træets indsatshjørne. Handlingerne gentages omhyggeligt, idet man gradvist fjerner bordpladen.

Processen med at demontere indretningens loftelementer

Nu ved du, hvordan du fjerner loftsplinten. Generelt er arbejdet simpelt, så behøver ikke at ringe guiden. Den mest almindelige årsag til at fjerne denne del bliver et uæstetisk udseende og et ønske om at installere et nyt design. For at fjerne eventuelle problemer og vanskeligheder skal du være opmærksom på videoen. Det illustrerer trinnene for at fjerne strækloftet, herunder loftsplinten.

Del med venner eller gem link

Sådan løsnes en dekorativ baguette fra et strækloft - grundlæggende anbefalinger

Strækloft er en glimrende måde at give rummet et stilfuldt og pænt udseende. Fordelene ved denne belægning er indlysende. Det er attraktivt, modstandsdygtigt over for temperatur og fugtighed, ændrer ikke farve under indflydelse fra sollys, har lang levetid, skjuler på en sikker måde eventuelle fejl i loftpladen.

Derudover har stoffet og filmen brugt til at skabe loftet, præsenteret i en bred vifte af farver. Desuden kan disse materialer blive malet og endda malet på dem. Takket være dette kan du skabe et helt unikt interiør i rummet.

Efter installationen af ​​loftkludet er der som regel installeret dekorative lister. Ud over den æstetiske effekt af dette element har et andet vigtigt formål - det skjuler sømmen dannet mellem loftet og væggen. Men hvad skal man gøre, hvis der er planlagt en ny reparation i rummet, hvordan man fjerner soklen fra strækloftet?

Funktioner demontering

Som regel, når du installerer et dekorativt loft sokkel (filet, baguette) produkt limet til væggen. Fastgørelse det i loftet er yderst uønsket. Først og fremmest kan limspor træde på overfladen, som ikke kan fjernes. Det vil sige, at loftets tiltrækningskraft reduceres. Derudover er det med nye reparationer det tapet, som oftest ændres, mens loftet og gulvbelægningen, som materialer med lang levetid, ikke fjernes. Derfor er det mere rationelt at feste fileten på væggen.

Fjern loftet baguette på flere måder. Den nemmeste måde er at trække den lidt ud. Plastfileter kan fjernes meget nemt. Det er nok blot at pry dem på flere steder med en brevpapirkniv eller en spatel (indsæt bladet 2-3 cm mellem væggen og soklen). Derefter fjernes soklen let.

Skum baguetter fjerne lidt vanskeligere. Faktum er, at dette materiale er resterende skrøbeligt. Under afmontering bør man derfor være forberedt på, at soklen vil bryde, smuldre. Gendan det vil ikke fungere. Til nedtagning skal du også bruge en tynd spatel. Den er forsigtigt indsat mellem væggen og baguetten, og forskydes gradvist til siden, rive elementet. Du kan også bruge en bred kniv. Når elementet er demonteret, skal du rengøre overfladen af ​​væggen fra rester af skum og lim.

At fjerne loftplinten fra strækloftet, hvis det er limet til gulvet, er ret vanskeligt. Ved demontering må du ikke bruge knive og spatler - skarpe genstande kan let beskadige det tynde materiale, hvilket medfører, at loftet bliver beskadiget. Du kan prøve lidt varm baguette hårtørrer. Men det skal gøres meget omhyggeligt. Filmen, hvorfra strækloftet er lavet, er følsomt nok til høje temperaturer. Det vil sige, at overophedning kan føre til, at belægningen simpelthen begynder at smelte. Hvis strækloftet er lavet af stof imprægneret med en speciel sammensætning, er den mere modstandsdygtig overfor høj temperatur. Men den øvre grænse er + 80˚є. Og du bør ikke overskride det. Efter opvarmning af baguette er det let at flytte væk fra overfladen.

På den ene side er processen med demontering af loftsplinten ganske simpel. Men hvis du vil fjerne soklen fra strækloftet uden at beskadige overfladen, er det bedre at invitere specialister, der kan gøre det hurtigt og præcist.

Afmontering af plastikstik og polyurethan, fotoinstruktioner

Før du installerer en ny sokkel, skal du selvfølgelig afmontere den gamle. Dette gælder både lofter og gulv muligheder. I dette og i et andet tilfælde vil det ikke være svært at fjerne det dekorative element, der har tjent sin tid.

Men det er absolut værd at vide, hvilke værktøjer du skal bruge. Det er selvfølgelig nødvendigt at blive fortrolig med teknologien til at udføre sådant arbejde. Sådan fjernes soklen fra loftet og fra gulvet korrekt og snakkes i denne artikel.

Demontering af loftet baguette

Gamle plastfileter fjernes ved hjælp af en almindelig lang spatel. Fjern strimler fra loftet uden at beskadige dem, du kan næsten ikke. Men det er ikke værd at prøve især, da prisen for sådan indretning er mere end overkommelig. For at fjerne baguetten skal du bare koble den med en spatel fra bunden mod dig selv i hele længden.

Sådan fjerner du en filet fra loftet. Processen med demontering med en spatel

Afmontering af loftsplinten af ​​polyurethan bør udføres forsigtigt. Denne type kan bruges igen. Arbejde med dette skal ske med en skarp kniv. Hans kniv skubbes mellem planken og væggen og holder dem forsigtigt langs længden til en dybde på ca. 3 cm. Hjørnet fjernes også.

Nem at bøje polyurethan skørt kan fjernes fra væggen uden at beskadige

Tip: Afmontering er bedst at starte med en kort væg. Efter fjernelse af polyurethan eller skum baguette skal de forsigtigt rengøres med en spatel.

Lad os nu se, hvordan du fjerner plastloftet soklen, som går ud over strækloftet. Normalt er det fastgjort i loftet med skruer. For at fjerne lamellerne skal skruerne skrues af.

Fjernelse af strækloftet er normalt ikke for svært.

Vi rengør en plastikplade

Svaret på spørgsmålet om hvordan man fjerner soklen fra gulvet i tilfælde af at den er lavet af plast er heller ikke særlig vanskelig. Alt du skal gøre er at:

 • Afmonter trimstrimlen fra monteringspladen.
 • Derefter skrues skruerne, der fastgør monteringsbjælken til væggen, ved hjælp af en skruetrækker.
 • Derefter skal monteringsbjælken helt adskilles fra væggen.

For at fjerne gulvstrimlerne skal du først og fremmest klikke på det dekorative element.

Tip: For at arbejde hurtigere kan du bruge en skruetrækker i stedet for en skruetrækker.

Plastplinten monteret på klipene er endnu nemmere at adskille. Slats skal bare snappe af fastgørelseselementerne, forsigtigt tilslutte dem med noget. Efter vægpapir eller maling af væggen, kan de sættes på plads.

Sådan fjernes soklen uden at beskadige overfladen?

Opfattet eftersyn, eller renovering af det indre rum? Så kan du ikke undvære demontering. Fjernelse af gamle belægninger er et obligatorisk trin, inden reparationerne påbegyndes. Vanskeligheder er demontering af basisplader, især hvis væggen eller gulvet skal bevares.

Sådan fjernes soklen, for ikke at skade vægge, gulv og loft? I denne artikel vil vi se på de grundlæggende måder at fjerne baguetter (loft og gulv) med egne hænder.

Egenskaber ved demontering

Der kan være flere grunde til at fjerne bundpladerne: deres skader, upræcise udseende, behovet for at erstatte gulvbelægningen og væggene og loftet.

Nedrivningsarbejde er opdelt i:

 • enkel - fjernelse af gamle elementer af dekoration og deres efterfølgende bortskaffelse
 • kompleks - demontering af brugte produkter med henblik på genbrug.

Omkostningerne ved at fjerne baguetten bestemmes også af materialet i dets fremstilling. Det er lettere at fjerne produktet fra plast og polyurethan end fra træ, gips og keramik.

Måder at fjerne loftfileter

Hvis du skal udskifte udsmykningen af ​​væggene og loftet, opstår spørgsmålet: Sådan fjernes loftsplinten? For at gøre dette har du brug for følgende værktøjer:

Afmontering af loftet sokkel begynder med en kniv clearing maling på baguettesiden. Derefter kører man i den skarpe ende af en mejsel eller trowel mellem væggen og soklen og adskiller produktet omkring rummets omkreds.

Bemærk: For at ikke beskadige væggen skal du erstatte et lille stykke krydsfiner.

Kuglestangen sættes i de modtagne huller, og skørtpladen fjernes.

Galteller af polyurethan og polyfoam kan på grund af materialets skrøbelighed ikke fjernes uden skade. Demontering af gipsfileter er også svært - når de fjernes, falder de simpelthen fra hinanden og danner meget affald.

Forsigtig: Pas på, at du ikke beskadiger gipsvæggen, når du fjerner baguetten fra et falskt loft.

Sådan demonteres gulvplinten

Ved skift af gulvbelægningen er det nødvendigt at fjerne gulvet baguette. Hvordan fjernes bundpladen korrekt fra gulvet?

Træplader monteres på negle, som under brugen af ​​produktet kan ruste. Hvordan man rive dem uden at skade væggen eller gulvet? For det første er soklen adskilt fra væggen med en mejsel, og derefter fjernet, bort med skrot.

OBS: Efter demontering, fjern alle negle.

Demontering af træplader

Sådan fjerner du en plastikplade? Da PVC-strimlerne skrues til væggen, er det let at demontere dem - det er kun nødvendigt at fjerne den øverste plank, skrue skruerne og demontere strukturen.

OBS: Hvis du planlægger at bruge PVC-sokkel igen, nummer alle detaljer.

Med et kabel skal du fjerne produktet med stor forsigtighed.

Nu ved du, hvordan du fjerner det gamle bundkort korrekt og hurtigt, og du kan selv fjerne det.

Sådan trimmer du tapet under loftsplinten

 • Foto: Sådan trimmer du tapet under loftsplinten

Sådan trimmer du tapetet under loftplinten?

Trim kanterne af tapetet kan være en kniv eller en saks. Afhængigt af om skørtpladerne er blevet fjernet, er trimning af bundkanten forskellig. Hvis soklen ikke blev fjernet af nogen grund, dækker bundkanten af ​​tapetet soklen.

Når du bruger saks og ikke tørret tapet:

 • tryk den skarpe kant af saks tapet på væggen sammen med soklen og kør saksen langs krydset for at danne en fold;
 • skræl kanten af ​​tapetet og skær den med saks ifølge folden;
  tryk på kanten af ​​tapetet ved krydset af væggen og baseboard med en bred spatel;
 • tapet kniv skære kanten af ​​tapetet, ved hjælp af en spatel som en slags guide linje;
 • flyt spatelen til det næste afsnit af tapet og gentag operationen for at trimme kanten af ​​tapetet;
 • Hvis soklen blev fjernet under reparationen af ​​væggen, foretages trimning direkte ved væggen.
 • Den øverste kant af tapetet er normalt lukket med en kant eller kant, så skærmens rethed stiller heller ikke meget store krav, og så kan du bruge både en kniv og en saks.
 1. klemme en bred spatel i krydset mellem væg og loft
  tapet kniv skære kanten af ​​tapetet, ved hjælp af en spatel som en slags linjal;
 2. flyt spatelen til næste afsnit af tapet og gentag operationen for at trimme kanten af ​​tapetet.
 3. saks:
  markér linjen, hvormed det er nødvendigt at skære kanten af ​​tapetet på linjalen med et stumt objekt, for eksempel saksens skarpe kant;
 4. skræl kanten af ​​tapetet langs den tilsigtede linje med et mønster indeni;
  saks skære kanten af ​​tapetet på den påtænkte linje;
 5. tryk og hold den bøjede kant af tapetet på plads;

Hvis trimmen stadig er fjernet, klippes kanten af ​​tapetet en kniv på linjen direkte på kanten af ​​dørkarmen. Dette sted lukkes derefter af foringsrøret, så hverken et spor af kniven eller nogle uregelmæssigheder i kanterne af tapetet vil være synligt.
Men hvis trimmen ikke fjernes, så:
Overskydende tapet skåret med en saks midt i forkanten af ​​huset, efter at du har trykket på tapetet på væggen og huset

 • Med en bred spatel skal du trykke på tapetet ved krydset af væggen og huset.
 • tapet kniv skære kanten af ​​tapetet ved hjælp af en spatel som linjal;

Hvis vindueskassen er i en lavvandede niche på væggen og ikke har plader, der rager ind i rummet, så klæbes sædvanligvis limet, så en del af kluden forbliver i luften.

Problemet er at trimme kanten af ​​tapetet flush med hældningsvinklen uden at beskadige hældningen selv og opretholde en jævn snit af tapetet. Da kanten af ​​hældningen ikke altid er ideel, bliver brugen af ​​at trimme kanten til et problem: Ved skæring med en kniv er det svært at beskadige kanten med saks.

Vinduets skråninger er normalt malet og tapetpasta meget sjældent.


Wallpapering buede gangbroer

Den indvendige overflade af de buede passager er dækket af tapet efter klistring af alle væggene. Bøj væggen tapet omkring kanterne af den buede passage, og derefter, for at lukke de foldede kanter, indsætte på indersiden af ​​buen en strimmel tapet eller kant. For at lægge tapetet glat, lav en række små snit langs buen på buen på panelet af tapet. For at klæbe strimlen i buen, brug lim til at klæbe vinylen til vinylen.

Nogle baggrunde er tilgængelige med passende grænser, som kan bruges til at indsætte indersiden af ​​den buede passage. Du kan også måle indersiden af ​​den buede passage og afskære en stribe tapet fra en standard klud. Denne stribe skal være ca. 0,5 cm smalere end den indvendige overflade af buen.

Hvordan limes tapet på buen?

Afskær tapetet der dækker åbningen med en saks, hvilket efterlader et søm tillæg på ca. 2,5 cm.
Lav en række små stykker på tapetet langs den buede del af buen; nedskæringer skal foretages så tæt som muligt på kanten af ​​væggen.

Fold klippekanterne på indersiden af ​​buen og tryk dem så de ligger fladt. Hvis du har til hensigt at indsætte over og næste værelse, skal du folde tapetet rundt om gangen på begge sider.

Påfør lim på bagsiden af ​​buen for at klæbe vinylen til vinylen. Lim stripen på buen og efterlader ca. 0,3 cm plads på hver side af strimlen. Glat stripen med en børste. Tør strimlen af ​​med en fugtig svamp.

Kan du lide det? Abonner på bloggen og få nye artikler!