Sådan fjernes fra en strækloft

Det er nødvendigt at lave reparationer i lejligheden, og det er nødvendigt at fjerne loftsplinten. Fortæl mig, tak, hvordan kan jeg gøre det korrekt?

Svar fra brugere og eksperter fra forummet til spørgsmålet: Sådan fjernes loftsplinten?

For at fjerne loftsplinten skal du tage en brevpapirkniv eller en almindelig og at pry dette fodplade over kanten og i teorien skal det falde. Hvis soklen er limet godt, skal du holde den fast med en kniv i spalten med 2-3 cm. og langs dig fører til enden, også på den anden side.

... i fastgørelsesloftet og lignende... tog du bjerget...

... loftlister afhænger af, hvad det er lavet af. Polyurethan...

Sådan løsnes en dekorativ baguette fra et strækloft - grundlæggende anbefalinger

Blog sektioner

Strækloft er en glimrende måde at give rummet et stilfuldt og pænt udseende. Fordelene ved denne belægning er indlysende. Det er attraktivt, modstandsdygtigt over for temperatur og fugtighed, ændrer ikke farve under indflydelse fra sollys, har lang levetid, skjuler på en sikker måde eventuelle fejl i loftpladen.

Derudover har stoffet og filmen brugt til at skabe loftet, præsenteret i en bred vifte af farver. Desuden kan disse materialer blive malet og endda malet på dem. Takket være dette kan du skabe et helt unikt interiør i rummet.

Efter installationen af ​​loftkludet er der som regel installeret dekorative lister. Ud over den æstetiske effekt af dette element har et andet vigtigt formål - det skjuler sømmen dannet mellem loftet og væggen. Men hvad skal man gøre, hvis der er planlagt en ny reparation i rummet, hvordan man fjerner soklen fra strækloftet?

Funktioner demontering

Som regel, når du installerer et dekorativt loft sokkel (filet, baguette) produkt limet til væggen. Fastgørelse det i loftet er yderst uønsket. Først og fremmest kan limspor træde på overfladen, som ikke kan fjernes. Det vil sige, at loftets tiltrækningskraft reduceres. Derudover er det med nye reparationer det tapet, som oftest ændres, mens loftet og gulvbelægningen, som materialer med lang levetid, ikke fjernes. Derfor er det mere rationelt at feste fileten på væggen.

Fjern loftet baguette på flere måder. Den nemmeste måde er at trække den lidt ud. Plastfileter kan fjernes meget nemt. Det er nok blot at pry dem på flere steder med en brevpapirkniv eller en spatel (indsæt bladet 2-3 cm mellem væggen og soklen). Derefter fjernes soklen let.

Skum baguetter fjerne lidt vanskeligere. Faktum er, at dette materiale er resterende skrøbeligt. Under afmontering bør man derfor være forberedt på, at soklen vil bryde, smuldre. Gendan det vil ikke fungere. Til nedtagning skal du også bruge en tynd spatel. Den er forsigtigt indsat mellem væggen og baguetten, og forskydes gradvist til siden, rive elementet. Du kan også bruge en bred kniv. Når elementet er demonteret, skal du rengøre overfladen af ​​væggen fra rester af skum og lim.

At fjerne loftplinten fra strækloftet, hvis det er limet til gulvet, er ret vanskeligt. Ved demontering må du ikke bruge knive og spatler - skarpe genstande kan let beskadige det tynde materiale, hvilket medfører, at loftet bliver beskadiget. Du kan prøve lidt varm baguette hårtørrer. Men det skal gøres meget omhyggeligt. Filmen, hvorfra strækloftet er lavet, er følsomt nok til høje temperaturer. Det vil sige, at overophedning kan føre til, at belægningen simpelthen begynder at smelte. Hvis strækloftet er lavet af stof imprægneret med en speciel sammensætning, er den mere modstandsdygtig overfor høj temperatur. Men den øvre grænse er + 80˚є. Og du bør ikke overskride det. Efter opvarmning af baguette er det let at flytte væk fra overfladen.

På den ene side er processen med demontering af loftsplinten ganske simpel. Men hvis du vil fjerne soklen fra strækloftet uden at beskadige overfladen, er det bedre at invitere specialister, der kan gøre det hurtigt og præcist.

Afmontering af plastikstik og polyurethan, fotoinstruktioner

Før du installerer en ny sokkel, skal du selvfølgelig afmontere den gamle. Dette gælder både lofter og gulv muligheder. I dette og i et andet tilfælde vil det ikke være svært at fjerne det dekorative element, der har tjent sin tid.

Men det er absolut værd at vide, hvilke værktøjer du skal bruge. Det er selvfølgelig nødvendigt at blive fortrolig med teknologien til at udføre sådant arbejde. Sådan fjernes soklen fra loftet og fra gulvet korrekt og snakkes i denne artikel.

Demontering af loftet baguette

Gamle plastfileter fjernes ved hjælp af en almindelig lang spatel. Fjern strimler fra loftet uden at beskadige dem, du kan næsten ikke. Men det er ikke værd at prøve især, da prisen for sådan indretning er mere end overkommelig. For at fjerne baguetten skal du bare koble den med en spatel fra bunden mod dig selv i hele længden.

Sådan fjerner du en filet fra loftet. Processen med demontering med en spatel

Afmontering af loftsplinten af ​​polyurethan bør udføres forsigtigt. Denne type kan bruges igen. Arbejde med dette skal ske med en skarp kniv. Hans kniv skubbes mellem planken og væggen og holder dem forsigtigt langs længden til en dybde på ca. 3 cm. Hjørnet fjernes også.

Nem at bøje polyurethan skørt kan fjernes fra væggen uden at beskadige

Lad os nu se, hvordan du fjerner plastloftet soklen, som går ud over strækloftet. Normalt er det fastgjort i loftet med skruer. For at fjerne lamellerne skal skruerne skrues af.

Fjernelse af strækloftet er normalt ikke for svært.

Vi rengør en plastikplade

Svaret på spørgsmålet om hvordan man fjerner soklen fra gulvet i tilfælde af at den er lavet af plast er heller ikke særlig vanskelig. Alt du skal gøre er at:

 • Afmonter trimstrimlen fra monteringspladen.
 • Derefter skrues skruerne, der fastgør monteringsbjælken til væggen, ved hjælp af en skruetrækker.
 • Derefter skal monteringsbjælken helt adskilles fra væggen.

For at fjerne gulvstrimlerne skal du først og fremmest klikke på det dekorative element.

Plastplinten monteret på klipene er endnu nemmere at adskille. Slats skal bare snappe af fastgørelseselementerne, forsigtigt tilslutte dem med noget. Efter vægpapir eller maling af væggen, kan de sættes på plads.

Sådan fjernes soklen fra ophængte lofter: forskellige typer baguetter

Loftplade - krævet element af indretning, som findes ved krydset af loft og vægge. Det er nødvendigt at maskere mulige visuelle defekter, hvilket giver interiøret et færdigt udseende. I nogle tilfælde er der behov for at fjerne det fra loftet. Dette sker under nye reparationer, når interiøret er opdateret, eller hvis det gamle element er slidt ud.

Du kan klare denne opgave selv, ingen særlige færdigheder er påkrævet. Du skal imidlertid handle omhyggeligt for ikke at beskadige spændevævet. For at gøre dette anbefales det at følge vores råd og vælge de rigtige værktøjer.

Hvad er der brug for arbejde?

Advarsel! Fås i mange typer baseboards. De adskiller sig i størrelse, materiale, tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer, hjørner, lister. Afhængig af dette er der forskellige typer fastgørelsesdele - negle, lim, kittetid, moderne klæbemiddelblandinger.

For at fjerne dette element er det nødvendigt at finde en række værktøjer og materialer. De er direkte afhængige af typen af ​​fastgørelse og materialet i soklen. Under alle omstændigheder er det vigtigt at handle omhyggeligt for ikke at beskadige overfladen af ​​væggene og loftet. Den ideelle fjernelse anses for at være, når dekorelementet kan klistres igen.

Blandt værktøjerne skal du bruge følgende, hvis varen er limet eller fastspændt:

 1. Mallet.
 2. Hammer.
 3. Mejsel. Alternativt kan du vælge en fladskruetrækker.
 4. Træ kiler.
 5. Fleksibel, lille og tynd trowel eller skraber.
 6. Specialkniv: Sko eller almindeligt papirvarer.
 7. Nail catcher eller fomka.
Fjernelse af loftindretning

Plint materiale

Den nemmeste måde at fjerne plastelementet på. Det er fastgjort til dowel-neglene. For at slippe af med detaljerne skal du forsigtigt fjerne dekorative strimler. Derefter tages ledningerne ud af kabelkanalen, hvis de lægges, skrues skruerne af. Hvis det ønskes, kan du simpelthen installere varen på plads.

En anden mulig sokkel materiale - stucco gips. I dette tilfælde anbefales det ikke at røre ved det. Fjern en pæn indretning er usandsynligt at lykkes. Du kan forsøge at holde kniven langs leddene og skubbe kniven dybt ind. I nogle tilfælde er det muligt at fjerne stucken. Hvis dette ikke virker, våd gipset og slå af med en hammer.

Dekorative dele er lavet af skum eller polystyren. De er fastgjort til en speciel lim. For at fjerne et sådant element er et loft af varm luft rettet mod materialet. I en kort periode vil limen blødgøre, indretningen fjernes med en tynd spatel eller kniv. Det anbefales ikke at røre materialet med hænderne, da varm luft blødgør den og gør den udsat for mekaniske skader.

Den sværeste ting at slippe af med soklen lavet af træ eller polyurethan. De er fastgjort til lim eller negle. Demontering af et element fastgjort til et kitt eller klæbemiddel, der starter fra hjørnet eller fra dørens side. For at gøre dette skal du bruge en hegn eller spatel af en tynd type. Krydset er udført med en skarp kniv, der får en slags kløft. En spatel understøttes på bunden af ​​elementet, og en hegn er tappet på håndtaget. Værktøjet skal forsigtigt trænge ind i spalten og skære bundpladen.

Du kan fjerne indretningen, der er fastgjort til neglene, ved at brodere fastgørelsessømmene med en kniv. Derudover er de stadig hældt lakmateriale. En mejsel køres ind i et hul placeret nær væggen ved hjælp af en hegn. Det viser sig gabet hvor træets indsatshjørne. Handlingerne gentages omhyggeligt, idet man gradvist fjerner bordpladen.

Processen med at demontere indretningens loftelementer

Nu ved du, hvordan du fjerner loftsplinten. Generelt er arbejdet simpelt, så behøver ikke at ringe guiden. Den mest almindelige årsag til at fjerne denne del bliver et uæstetisk udseende og et ønske om at installere et nyt design. For at fjerne eventuelle problemer og vanskeligheder skal du være opmærksom på videoen. Det illustrerer trinnene for at fjerne strækloftet, herunder loftsplinten.

Sådan fjernes soklen uden at beskadige overfladen?

Opfattet eftersyn, eller renovering af det indre rum? Så kan du ikke undvære demontering. Fjernelse af gamle belægninger er et obligatorisk trin, inden reparationerne påbegyndes. Vanskeligheder er demontering af basisplader, især hvis væggen eller gulvet skal bevares.

Sådan fjernes soklen, for ikke at skade vægge, gulv og loft? I denne artikel vil vi se på de grundlæggende måder at fjerne baguetter (loft og gulv) med egne hænder.

Egenskaber ved demontering

Der kan være flere grunde til at fjerne bundpladerne: deres skader, upræcise udseende, behovet for at erstatte gulvbelægningen og væggene og loftet.

Nedrivningsarbejde er opdelt i:

 • enkel - fjernelse af gamle elementer af dekoration og deres efterfølgende bortskaffelse
 • kompleks - demontering af brugte produkter med henblik på genbrug.

Omkostningerne ved at fjerne baguetten bestemmes også af materialet i dets fremstilling. Det er lettere at fjerne produktet fra plast og polyurethan end fra træ, gips og keramik.

Måder at fjerne loftfileter

Hvis du skal udskifte udsmykningen af ​​væggene og loftet, opstår spørgsmålet: Sådan fjernes loftsplinten? For at gøre dette har du brug for følgende værktøjer:

Afmontering af loftet sokkel begynder med en kniv clearing maling på baguettesiden. Derefter kører man i den skarpe ende af en mejsel eller trowel mellem væggen og soklen og adskiller produktet omkring rummets omkreds.

Bemærk: For at ikke beskadige væggen skal du erstatte et lille stykke krydsfiner.

Kuglestangen sættes i de modtagne huller, og skørtpladen fjernes.

Galteller af polyurethan og polyfoam kan på grund af materialets skrøbelighed ikke fjernes uden skade. Demontering af gipsfileter er også svært - når de fjernes, falder de simpelthen fra hinanden og danner meget affald.

Forsigtig: Pas på, at du ikke beskadiger gipsvæggen, når du fjerner baguetten fra et falskt loft.

Sådan demonteres gulvplinten

Ved skift af gulvbelægningen er det nødvendigt at fjerne gulvet baguette. Hvordan fjernes bundpladen korrekt fra gulvet?

Træplader monteres på negle, som under brugen af ​​produktet kan ruste. Hvordan man rive dem uden at skade væggen eller gulvet? For det første er soklen adskilt fra væggen med en mejsel, og derefter fjernet, bort med skrot.

OBS: Efter demontering, fjern alle negle.

Demontering af træplader

Sådan fjerner du en plastikplade? Da PVC-strimlerne skrues til væggen, er det let at demontere dem - det er kun nødvendigt at fjerne den øverste plank, skrue skruerne og demontere strukturen.

OBS: Hvis du planlægger at bruge PVC-sokkel igen, nummer alle detaljer.

Med et kabel skal du fjerne produktet med stor forsigtighed.

Nu ved du, hvordan du fjerner det gamle bundkort korrekt og hurtigt, og du kan selv fjerne det.

Sådan løsnes en loftsplint fra et strækloft.

SOOOOOS. De gamle ejere limede loftsplinten til væggen og til strækloftet. Vi skal genindlimde tapetet, men vi ved ikke, hvordan du fjerner soklen uden at beskadige loftet. Hjælp tips venligst.

Men hvorfor tage det ud? Tapet limet efter montering af soklen. Fjern forsigtigt tapetet og lim det nye

Jeg tror på ingen måde, at hvis de limes godt, når demontering, er sandsynligheden for at ødelægge loftet højt. så forlader du enten soklen eller ændrer loftet.

Skær tapet på spatelen under loftspladen og demonter kun tapetet.

Hvad er det, der er fast, kendt? Hvis gennemsigtig lim til basisplader mv., Vil det være problematisk at ungluve loftet uden at beskadige det. Prøv forsigtigt at løfte lærredet over bordpladen, du vil se, hvor meget lim der er, og hvilken slags lim.

Baseboards er limet til væggen, og ikke til tapetet. hvorfor i dette tilfælde generelt fjerne soklen?

stad skrev:
Baseboards er limet til væggen, og ikke til tapetet.

strider1978, med normal reparation og i flertallet - til væggen. de skal også male mere. Men det gøres igen før tapetet

Under normal reparation males bundpladen og limes derefter.

strider1978 og leddene?

Sammenføjninger tint på plads, hvis det er nødvendigt. Det forekommer meget sjældent, hvis du skærer soklen ved at vende og måle vinkler ude af syne.

Jeg taler nu om billige polystyren skum sokkel, polyurethan og polymer baguette er en anden historie.

Nå, ja. Hjørnerne er okay, og nogle gange kræver docking i midten af ​​væggen ikke kun maleri, men også påfyldning. Ideel docking og billigt skum bordplader er vanskelige at matche fænomener. Sjov besættelse - malet bundkortet, tørt, lim, putty leddene på plads, så farvetone på plads. Maler du først, og skæres derefter i størrelse, eller skæres, tilpasses og males alt før limning? For ikke at nævne det faktum, at maleri det andet lag kun på nogle steder er mærkbart.

Sådan fjernes soklen fra loftet og gulvet?

Hvis det var nødvendigt at adskille de gamle bundkort, er det tid til at reparere eller opdatere interiøret. Selvfølgelig kræves der ikke særlige færdigheder til demontering, men for at slette en profil og ikke ødelægge noget, skal du kende nogle få enkle regler.

Dernæst vil vi i detaljer beskrive hvordan man fjerner bundkortet korrekt, hvilke værktøjer der kræves, hvordan man gendanner mindre skader på lamellerne.

Hvad kræves

Skørt i dag er et stort valg: loft og gulv, lavet af træ, PVC, polyurethan, polystyren, metal, gips, med hjørner, lister og dekorative elementer. Og derudover fastgjort til lim, negle, kitt og så videre. Moderne klæbemiddelblandinger med meget pålidelig fiksering. Det sker, at det er utroligt svært at fjerne en profil, men jeg ønsker heller ikke at beskadige væggene, gulvet, loftet, men også at ødelægge fileten, især hvis det er dyrt, og du skal genindsætte det.

Hvis bundpladerne er fastklæbet eller limet for at fjerne dem, skal du bruge værktøjer:

 • mejsel eller skruetrækker med fladt ende;
 • mallet;
 • skraber eller lille, tynd, fleksibel spatel;
 • kiler af træ;
 • Fomka, hun er en sømfanger
 • sko eller papirvarer kniv;
 • hammer.

Sådan river man skovl

Vi må straks sige, at den eneste opgave, der ikke forårsager nogen vanskeligheder, er, hvordan man fjerner plastikpladen. Normalt bruges det til at forsegle samlingen mellem væggen og gulvbelægningen, og negle skrues på dybden. Det er nok at fjerne dekorative strimler, få ledningerne ud af kabelkanalen, skru skruerne løs, og efter at have repareret det, skal du blot sætte det på plads.

For at fjerne PVC-profilen er det tilstrækkeligt at skrue skruerne ud

støbning

Det er bedre ikke at røre baguetten lavet af gips. Ligegyldigt hvor trist, men omhyggeligt at fjerne stukken er ekstremt vanskelig, det er demonteret, hvis det ikke passer til et nyt interiør, i andre tilfælde er det bedre at ikke røre ved det. Prøv selvfølgelig flere gange for at holde kniven i leddene, hver gang du forsøger at skubbe kniven dybt ind. Hvis den blanding, hvorpå filet hviler, hældes, er der en chance for langsomt at fjerne den. Men oftere end ikke, det er umuligt at rive af stucken, det er befugtet, og de slås simpelthen af ​​med en hammer og mejsel.

Polystyren og skum

Polystyren og polystyren strimler limes normalt til speciel lim. Før du fjerner loftsplinten af ​​disse materialer, send en strøm varm luft til det, efter et stykke vil klæbemidlet blødgøre. Det er fortsat at holde en kniv eller en tynd spatel langs leddet, pry profilen, og fjern det forsigtigt.

Vigtigt: Afmontering af polystyren eller polystyrenloftets sokkel skal gøres så forsigtigt som muligt: ​​Rør ikke forsiden med indretningen, da materialet bliver blødt, når det udsættes for varm luft, og det kan blive beskadiget selv med mindre mekaniske effekter.

Foto ordningen, hvordan man fjerner loftplinten

Svær sag

Træ og polyurethan skørt er normalt "plantet" på negle og klæbemidler, som du ikke kan "rive af med dine tænder", og du bliver nødt til at arbejde for at fjerne en sådan profil. Demontering skal starte fra døren eller fra hjørnet.

Lim og kitt stærk fiksering

Loft og gulvstifter af polyurethan fjernes ved hjælp af en tynd spatel og en hegn. Tilbring et par gange med en skarp kniv langs krydset for at lave et lille hul. Tag fat i bunden med en spatel, håndtaget skal være meget tæt på væggen. Tryk på håndtaget med hegn på håndtaget, så metalpartiet af trowel kommer mellem planken og væggen, som om det skæres af væggen.

negle

Før du fjerner gulvstiften af ​​træ, sy med en kniv sømmen af ​​soklens anlæg til væg og gulv, er de normalt dækket af flere lag maling eller lak. Fra siden af ​​væggen ind i det dannede hul indsæt et mejsel, hammer det dybere med en hammer. Sæt et træhjørne ind i spalten. Gentag operationen ca. en meter, og træk pladen gradvist ud.

Tip: Hvis du ikke har tilstrækkelig indsats, når du arbejder med en mejsel, skal du bruge en kuglebjælke til at fjerne en træfilet. Prøv ikke at rive kuglestangen stærkt, for ikke at bryde profilen.

Trin-for-trin foto instruktion, hvordan du fjerner soklen fra gulvet

Hvis profilen ikke angiver, fra bunden, som vist på billedet, indsæt en mejsel, skal du sørge for at lægge et stykke træ under håndtaget for ikke at ødelægge belægningen. Knock hammeren, så bladet går dybere, og forsigtigt fjerne bundkortet.

Sådan installeres en loftsplint på et strækloft. Vælg. Montering af skum, polyurethan og stive tagskinner

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man monterer loftsplinten på loftet. Artiklen er af stor interesse, da mange landsmænd foretrækker at installere vinyllofter i modsætning til at bruge tid og penge på at udføre hyppige kosmetiske reparationer af pudsede overflader.

Men der er et væsentligt problem - de traditionelle metoder til limning af en baguette, der anvendes til efterbehandling af almindelige hårde lofter, er ikke altid egnet til at dekorere stretch vinyl analoger. Lad os finde ud af, hvordan man laver bundkortet til strækloftet og hvilke materialer der kan bruges til disse formål.

Flad baguetter af udvidet polystyren i strækloftet

Vælge en baguette til stræklofter

På billedet er sortimentet af ekstruderede polystyrenstrimler

På nuværende tidspunkt, fra det imponerende udvalg af baguetter på markedet, kan følgende sorter bruges til at afslutte strækloftet:

 • Produkter fra ekstruderet polystyren skum - de er kendetegnet ved lav vægt, hvilket betydeligt forenkler installationsarbejdet;
 • tagg af polyurethan - afviger i den øgede fleksibilitet;
 • plastik (PVC) sokkel - præsenteret på salg en række sorter specielt lavet til finish vinyl lofter;
 • træ sokkel.

Overvej de listede kategorier af efterbehandling materialer mere detaljeret.

Produkter fra udvidet polystyren - tæt skum skelner mellem følgende egenskaber:

 • rimelig pris;
 • lav vægt, og som følge heraf muligheden for at påføre lim kun på væggen, hvilket er meget vigtigt, når man afslutter vinyllofter
 • let at skære i den rigtige vinkel, både ved hjælp af specialværktøjer og med en skarp kniv.

Blandt materialets mangler bemærker vi skrøbelighed, og derfor vil installationen kræve særlig pleje fra dig.

Vigtigt: Til montering af polystyren skum baguette kan klæbemiddelsammensætninger indeholdende organiske opløsningsmidler ikke anvendes.
For at forhindre, at stropperne bliver installeret under installationen, kan limen kontrolleres på et lille stykke skum og følge sin reaktion.

Elastisk baguette lavet af polyurethan

Eaves fra polyurethan kendetegnes ved sådanne fordele som:

 • fleksibel struktur af materialet og som følge heraf muligheden for at færdiggøre strukturer med komplekse arkitektoniske former;
 • materialets styrke og fravær af skrøbelighed;
 • universalitet med hensyn til anvendelse af lim, da polyurethan ikke er modtagelig for virkningerne af de fleste opløsningsmidler

Det er vigtigt!
Blandt manglerne ved produkter fra polyurethan bemærker vi, at deres pris er høj i sammenligning med skumplastiske kolleger.

Plastiske dekorative sokkelelementer af PVC er præget af et attraktivt udseende, da de realistisk kan efterligne gipslister, træ og andre efterbehandling materialer. PVC-produkter er noget polystyrenspor, men billigere end polyurethan-baguette, så køb af sådant finishmateriale kan betragtes som rentabelt.

Så vi lærte, hvad slags færdigvarer du kan købe, det er stadig at lære at lave loftplinten til strækloftet. For at gøre dette skal du overveje installationsfunktionerne for hver af de nævnte ændringer.

Montering af skum baguette

Kernen i installationen - den øvre kant berører ikke overfladen af ​​loftet

For ikke at tænke senere om, hvordan du fjerner soklen fra strækloftet, installerer vi kun skumplastikerne på væggen. Men hvor holdbar og pålidelig er resultatet af et sådant installationsarbejde?

Som allerede nævnt, adskiller striber af ekstruderet polystyren lav vægt. Derfor vil klæbebåndet være minimal mekanisk påvirkning. Som følge heraf vil afslutningen af ​​loftet og væggene vare i lang tid uden behov for regelmæssige reparationer.

Docking hjørner før stikkende

Installationsvejledning for følgende:

 • Væggets omkreds måles, og det omtrentlige antal planker beregnes ud fra en standardlængde på to meter;
 • vi fastgør den første bjælke fra hjørnet og derfor placerer vi den i klemmen og afskærer røret i en vinkel på 45 grader;
 • vi anbringer en limstrimmel på bagsiden, der kommer an mod væggen;
 • Vi anvender strimlen med en klæbebånd til væggen, så den øvre strimmel er ca. 1 mm fra loftet;
 • På samme måde fastgør alle strimlerne på omkredsen.

Vigtigt: For at strimlerne ikke glider ned under installationen, er det nødvendigt at bruge limen, der sættes hurtigt.
Men ved at vælge lim husker vi, at sammensætningerne indeholdende opløsningsmidler ikke passer os, da de korroderer skummet.

I nogle tilfælde, når der monteres en baguette, bliver det nødvendigt at bøje dem i form af søjler eller en afrundet vinkel.

Styrofoam er skrøbelig, og det er ikke muligt at bøje det bare sådan, men der er følgende metode:

 • På bagsiden af ​​sletten laver vi 1/3 af tykkelsen af ​​sladen;
 • vi bøjer lidt af stangen, så deformationen falder på disse nedskæringer.

Vigtigt: Jo kortere stangen og den mindre bøjningsradius, jo oftere og tættere på hinanden, skal nedskæringerne foretages.

Montering af tagbøjler lavet af polyurethan

Polyuretan forseglingsfælge

Når vi har lært, hvordan du installerer skumpose, skal du overveje, hvordan du installerer en sokkel til et strækloft af polyurethan.

Baguetter af polyurethan er fleksible, og derfor perfekt kombineret med afrundede vægge, søjler og andre komplekse arkitektoniske former. Et vigtigt problem, som du vil støde på, når du installerer polyurethanstrukturer, er deres store vægt.

I betragtning af at bundpladen kun kan fastgøres til væggen, men ikke til loftet, skal du vælge den type lim, der giver maksimal styrke af leddet. For at træffe den rigtige beslutning og ikke lave det forkerte valg af lim, er det nødvendigt at anvende de sammensætninger, som producenten af ​​baguetten anbefaler.

Forsegling af hullerne mellem limede baguetter og loftet

Montering af loftsplint på strækloftet i dette tilfælde er som følger:

 • Vi anvender tagskæggene til krydset af væggene og loftet og fastgør dem med skruer i den position, hvor det vil blive installeret;
 • bemærk de præcise dimensioner af tagskægget i en fast tilstand;
 • skru skruerne af og fjern tagskæggene
 • Vi skærer emnet i henhold til mærket
 • Vi sætter lim på bagsiden af ​​planken, som kommer i kontakt med væggen;
 • Vi anvender stangen til monteringsfladen og tiltrækker den med skruer;
 • Fyld med riller riller, opnået ved skrue i skruerne;
 • installerede tagskærme malet med maling forberedt på akryl base.

Montering af stive gardinstænger

Plast efterligning af træ taggrunde

Efter at vi har overvejet installationen af ​​fleksible bundplader, lærer vi, hvordan du sætter loftplinten i strækloftet, hvis baguetterne er lavet af plast eller træ.

Træ i udsmykningen af ​​et klassisk interiør

 • Træplader eller analoger af PVC kan kun installeres på flade overflader;
 • Båndene er ikke monteret på lim, men på selvlukkende skruer. Skruer skrues i træplanker hver halve meter. For plastic baguette pitch mellem skruer er 20 cm;
 • Forskellen i afstand skyldes det faktum, at polyvinylchloridstrimler, i modsætning til træanaloger af basisplader, kan klare sig til dannelsen af ​​huller.

konklusion

Så nu ved vi, hvordan vi monterer loftsplinten til strækloftet med egne hænder. Se videoen i denne artikel for flere detaljer. Har du spørgsmål eller har en mening om, hvad du læser? Efterlad dine kommentarer.

Hvordan skal man fjerne loftplinten fra strækloftet?

Er det muligt at undvære loftet?

Og hvem holder du det overhovedet? Det holder ikke fast i strækloftet. Det er svært at sige på egen risiko)))

Alla, ser du om bordpladen er limet til loftet? Normalt, når du bruger dekorative fileter, lister, lim kun på væggens plan. Hvis plinten oprindeligt var limet på lærredet, så bliver limen stadig ved loftet, når du fjerner soklen. Måske et andet sted og skade ved demontering. For yderligere at skjule disse mangler vil det være nødvendigt at genfinde soklen, men allerede bredere, for at skjule alt. Betydningen af ​​demontering forsvinder.