Sådan monteres en to-rækken gardinstang til gardiner

Absolut hver værtinde ved, at en af ​​de lyseste accenter i en lejlighed eller et hus er et vindue. Så bør dette indvendige element forsynes med stor omhu, idet der tages højde for alle små detaljer i valget af gardiner, gardinstænger og andre dekorative elementer. Og hvis du overvejer at en bred vifte af produkter ikke kun gælder for gardinstof, men også til taggen selv - det kan være to rækker, enkelt række, tre rækker, loft osv., Så er det rigtige valg nogle gange svært at lave. Men her er alt hvad du behøver allerede købt, og det er kun at hænge alt. Og så opstår spørgsmålet: om at ringe til en specialist eller sig selv for at løse dette problem. Så hvordan man monterer en dobbeltside gardinstang? Vi besvarer dette spørgsmål i nedenstående artikel.

Trin 1 - Pak ud og prøv

Enhver tagskærm er som regel pakket termisk i tæt polyethylen, hvilket er bedst at pakke ud ved hjælp af en skarp papirvarerkniv.

 1. Til at begynde med skal du adskille alle komponenter og komponenter fra selve røret - kroge, ringe, dekorative konsoller, holdere, fastgørelsesdele.
 2. Efterfølgende skærer vi forsigtigt polypropylenemballagen langs sømmen og forsigtigt fjerner den fra røret, som om du klæder det ud.

Bemærk, at hvis du beslutter dig for at skære emballagen uforsigtigt, kan du let beskadige røret direkte, og din dobbeltsyste cornice vil blive håbløst beskadiget. Og nu, når alt emballagen er fjernet, skal du begynde at montere. Husk at installere det uden montering vil være yderst vanskeligt, samt at indsamle uden detaljerede foto- eller videoinstruktioner.

De grundlæggende regler for montering

For at prøve på en to-rækken cornice, før du endelig installerer den, læg røret parallelt med vinduet, som du skal hænge det på. Nu skal den være delvist monteret - læg på parentes og dekorative tip. Under den tilhørende note følgende punkter:

 • Prøv ikke at hænge tæt på varmeledningen, da dette kan deformere produktet og af samme grund undgå de steder i væggene, hvor varme rør skal installeres;
 • ledningerne af de afskårne hjørner og det sted, hvor væggene er afrundede, bør heller ikke anvendes som fastgørelsespunkt.

Hvis det som følge af beslaget viste sig, at dobbeltridset, eller rettere røret, er for langt (som vist på billedet), så skal det skæres til den ønskede længde, og kun så kan du gå videre til næste trin.

Sådan trimmer du

Før du begynder at trimme et rør af en dobbelt række cornice, gør du et mærke på det, langs hele omkredsen, med en markør. Så på det sted, hvor sømmen passerer, så vi gennem røret til en dybde på 0,5 cm. Vi gør det også på det sted, hvor vi markerede det med en markør. Også, inden du samler og installerer din dobbeltside cornice, skal du forkorte dækket.

Du skal forkorte nøjagtigt det samme beløb som du forkortede røret. Vær opmærksom på, at du ved at forkorte dækket skal være så forsigtig som muligt, da dækket konstant "spiller" i færd med at sippe det. Overvåg klippekanternes tilstand - niveau dem med tænger, bøj ​​kanterne lidt indad. De burrs, der dannes (de kan ses tydeligt på billedet) fjernes bedst med en fil.

Kom til præ-assembly

For at udføre samlingen korrekt, placerer vi to-rækken cornice på gulvet, sætter spidsen på røret og derefter fastgør beslaget med selvdrejende skruer. Bemærk venligst, at det ikke skal være synligt, så det skal sendes til loftet, og mellem spidsen og beslaget skal du placere en ring. Herefter sætter vi halvdelen af ​​alle ringene og sætter midtbeslaget i midten af ​​røret. På billedet kan du tydeligt se alle instruktionerne. Vi gentager hele proceduren, men i omvendt rækkefølge - halvdelen af ​​de resterende ringe (minus en ring), beslag, ring, tip. Bemærk at for at korrekt installere alt skal der være et mellemrum mellem beslaget og spidsen, der måler fra tre til ti centimeter.

For at opsummere

Som du kan se, er det ikke så svært at montere og installere en dobbelt række cornice selv. Hovedforretningen, efter forudmontering og alle nødvendige beslag, tilslutter endelig alle detaljer. Når du er færdig, vil det forblive at hænge gardinerne og bærerne på forhånd, og du kan nyde hygge og komfort i rummet. Og erkendelsen om at du har gjort alt med dine egne hænder vil glæde dig endnu mere og, som de siger, varme din sjæl, når du kigger på det smukt designede vindue. Held og lykke i alle dine bestræbelser!

Elektriske gardiner til gardiner anvendes i forskellige værelser i forskellige stilarter.

Vinduesdekoration er ofte det sidste skridt i udsmykning

Fremskridt står ikke stille. Hver dag i forskellige områder af vores liv

Double-row gardin stænger

På trods af alle de forskellige gardindesigner taber den klassiske kombination af et enkelt luftgardin og gardiner ikke sin position. For at gardinerne skal spille i al deres glans, er du nødt til at vælge de rigtige taggrunde. Den dobbelte version giver dig mulighed for at vedhæfte ikke kun tunge + lysgardiner, men også på de dobbelte lærred af hver af dem.

Særlige egenskaber

Dobbeltrækkende cornices forbliver en af ​​de mest populære i dag. Det skyldes i høj grad, at denne mulighed er uden for mange af de mangler, der er forbundet med de øvrige modeller. I modsætning til single-row eller three-row modeller har dobbeltholderen til gardiner en optimal bredde til dekorative formål og i tilfælde, hvor det er planlagt at skjule under niche eller gardiner. Der er et temmelig stort udvalg af dobbelt taggrunde. De er lavet af forskellige materialer og i forskellige konfigurationer. Der er endda modeller, der har en ekstra anden konsol, men hvis det ønskes, kan det fjernes, og tagene bliver en enkelt række.

En sådan yderligere detalje er ikke fastsat til installation af tunge gardiner, men kun for voilev gardinerne.

Normalt leveres gardinholderen med monteringer og tip inkluderet, men du kan montere dine egne taggrunde i stedet for at købe et standard kit. Denne model vil blive frigivet lidt dyrere, men det vil helt sikkert være eksklusivt. Husk dog om moderering. For fantasifulde cornice i budgetindretningen virker upassende. Det samme kan siges om de omvendte tilfælde, hvor lejere beslutter at gemme kun på vinduesdekoration.

Der er flere klassifikationer af dobbelt række konsoller.

Af materiale:

På installationsstedet:

Efter konstruktionstype:

 • Runde. Ofte udvalgt til gardiner med øjenlåg eller ringe som en vedhæftning. Komplet af en lille konsol. Curtain mini-cornice ligger tættere på vinduet.
 • Profil. Profillisten vælges oftest på grund af dets evne til visuelt at øge lofternes højde. Ved aluminiumkonstruktioner anvendes en beslag, og plastdækket skrues med skruer direkte til fastgørelsespunktet. Profilversionen er plastik, så fleksibel til et karnapvindue eller det valgte vindue er valgt fra denne kategori.
 • Baguette. Konsoller med en baguette bar ser godt ud i store, høje værelser. Laminaterne suppleres af forskellige mønstre og teksturer, så baguetten kan vælges til ethvert interiør.

Efter type ledelse:

 • Ved manuel styring. Gardiner trækkes og åbnes manuelt uden nogen apparater.
 • På cordo ledelsen. Ledelsen udføres ved hjælp af en ledning - en kæde eller et reb. Den kan indbygges som en glidemekanisme, når gardinerne symmetrisk spredes i forskellige retninger, og en hvor gardinerne kun bevæger sig i ledningens retning.
 • Med kontrol via fjernbetjeningen. Det indbyggede el-drev giver dig mulighed for at flytte gardinerne uden hjælp af hænderne, kun ved hjælp af konsollen. Der er en bærbar fjernbetjening, som et tv eller stationært, som er monteret i væggen.

materialer

Hvert af de materialer, hvorfra cornicesne er lavet, har både fordele og ulemper. For eksempel er plastmodeller, på trods af deres lysstyrke og forskellige farver, ikke stærke nok til at modstå tunge gardiner, men for tyndt tylplast er et glimrende valg. Træ muligheder er klassiske.

På trods af dets styrke er træet ikke i stand til at modstå temperaturændringer, høj luftfugtighed og andre bivirkninger. Som et resultat af alt dette deformeres trævarianterne, lakken opblæses, og modellen mister sit udseende.

Metal modeller er meget forskellige. Smedede rundstænger eller aluminiumprofilversion er fremragende i deres egenskaber. De er holdbare, smukke og har et stort prisklasse, så du kan vælge en konsol til enhver tegnebog. Et sådant design vejer imidlertid ordentligt, så det ikke er egnet til montering på skrøbelige materialer.

Som det fremgår af ovenstående liste, er der noget at vælge imellem. Det er vigtigt at stole på funktionerne i det rum, hvor den dobbelte cornice er valgt, samt på funktionerne i væg- eller loftbeklædning.

dimensioner

Forskellige modeller har deres egen dimensionelle egenskaber. De afhænger af materialet og typen af ​​konstruktion. Rørformede modeller er udstyret med stænger, hvis diameter er fra 16 til 40 mm (træstænger på bestilling). Diameteren på mini-stængerne varierer mellem 5 og 15 mm. For dobbelt-række modeller anses kombinationen af ​​hovedstangen 28 mm i diameter og 10-16 mm tyll som standard. Stangens længde varierer mellem 2-4 meter, men 3 m betragtes som standard.

Bredden af ​​dobbeltdæk i plast er normalt ikke større end 8,7 cm, og længden er 4 m. Standardstrimmel på dem er 50 mm og 90 mm, men der er også muligheder med blandinger, hvis bredde kan nå 300 mm. Aluminium modeller er tilgængelige med en standarddiameter på 10 cm og en længde på op til 6 m, hvilket gør deres installation mulig i næsten enhver vindueslængde. Hvis længden ikke er nok, kan du altid bruge forbindelseselementerne.

Farve løsninger

Standardfarven på plastikhornet er hvid. Valget til fordel for denne skygge er ikke tilfældigt. Når det går sammen med loftet, gør det visuelt rummet højere og mere rummeligt og overlader heller ikke opmærksomheden, så du kan sætte et stærkt interessant fokus på en anden detalje. Det er muligt at anvende en belægning i form af et dekorativt klæbebånd, med hvilket et plastdæk limes. Båndet vil nok efterligne forskellige belægninger: træ, læder og jævnt metal. Hvis du vil føje en smule glans til dit interiør, anbefaler vi dig at tænke på en sådan beslutning som at klæde kløften med en dekorativ belægning.

Moderigtige jern cornices er lavet i forskellige farvevariationer. Afhængig af stilen på rummet vælges en mat eller blank tekstur af belægningen. Så er krom egnet til moderne interiør og glans - til klassiske traditionelle. Interessante fund i form af kobber, messing, bronzecoating gør lokalet mere attraktivt. Du bør ikke overse de "gamle" materialer: sorte sølv og guld, alderen bronze med Zelentsa. Moden til farvning af træmodeller har ikke ændret sig meget i de seneste år. Kirsebær og valnødder er stadig relevante, men derudover er der kommet nye muligheder for opmærksomhed: wenge, kork og andre eksotiske teksturer.

Hvordan indsamles?

Afhængig af typen af ​​tagskiver varierer metoden til samling. Først og fremmest skal du omhyggeligt studere instruktionerne og kontrollere tilstedeværelsen af ​​alle de komponenter, som planen skal medtages i standardsætet på din model.

Normalt består standardbygget af følgende dele:

 • Beslag til fastgørelse af konsollen til væg eller loft. I sig selv er beslagene universelle eller magtfulde, afhængigt af hvilket gardin der bruges til tagskæggene.
 • Direkte dobbelt cornice konsol. Det kan være to barer, to profiler og så videre. Der er også kombinerede typer, for eksempel en rund bar for tunge gardiner og en profil guide til tyl.
 • Montage kan være helt anderledes: ringe, magneter, klip. For nylig nægter de oftere at udstyre den færdige cornice med fastgørelsesanordninger, da fastgørelsen af ​​gardiner på grommen eller snorren er blevet populær.
 • Stoppers-fod er præsenteret som funktionelle uinteressante detaljer, og interessante muligheder, såsom fleuroner eller dekorative kant. Deres primære opgave er at begrænse bevægelsen af ​​fastgørelseselementer kun til tagplanken, samt at tegne de ubehagelige kanter på konsollen.

Montering af tagskæggene er enkel: De fjerner trimmen, fastgør skyderen eller andre fastgørelsesanordninger til gardiner afhængigt af modellen og fastgør den med stik. I nogle tilfælde er cornice fastgjort til beslagene efter installationen, men det sker, at du først skal rette corniceen på parenteserne, lægge på hætter og derefter udføre installationen af ​​strukturen. Et sådant mønster er typisk for runde taggrunde. Forresten, i tilfælde med rørformede konsoller, anbefales det at tage beslagene ud med en ring-fastgørelse: denne måde bliver gardinet fastgjort.

Hvordan monteres?

Dobbelt gardin stænger, afhængigt af modellen, kan monteres på loftet eller væggen. Tilpasningen til fastgørelse er den samme. Du skal være opmærksom på, hvad overfladen er monteret konsol: en monolit, gipsvæg, stretchstof. Gipsplader og strækloft kræver forstærkning af monteringskonstruktionen, selv på installationsniveau. Såfremt du ikke har taget vare på dette på forhånd, er det bedre at holde op på disse steder.

For at montere konsollen korrekt skal du gøre følgende:

 • Ved hjælp af en simpel blyant og bygningsniveau markeres stedet for den fremtidige fastgørelse af tagskæggene. Forsøg at justere den anvendte lige linje med hensyn til gulvet og loftet, når det er vægmontering eller gulv og væg med et vindue, når det er loftmonteret.
 • Start markering med midten, og bemærk fastgørelsespunkterne på parenteserne. Afhængigt af længden af ​​tagskæggene er antallet af understøtninger forskelligt, men normalt er montagetrin 1-2 meter til vægkonstruktionen og 15-45 cm til loftet.
 • Fastgør plastikhullerne i hullerne og fastgør beslagene med selvlukkende skruer.
 • Suspender den monterede cornice.

Som du kan se, udgør denne ordning ikke alvorlige vanskeligheder, selv for en nybegynder, så vær så velkommen til at tage selv fastgørelserne.

Eksempler i interiøret

Dobbelt taghætter kan bruges til fastgørelse af gardiner af forskellige teksturer, og det samme. Billedet viser, hvordan en to-rør rørformet cornice kombineres med hver af mulighederne. Det skal bemærkes, at denne vedhæftningsmetode åbner op for en stor mængde plads til forsøg. Hvis du vælger de rigtige farver og teksturer, så gardinerne og konsollen passer sammen, kan du opnå en utrolig stilfuld effekt.

Instruktioner til montering af en cornice med egne hænder (16 billeder)

Det mest almindelige arrangement af gardiner er to parallelle rækker af gardiner - fra lys, normalt gennemsigtigt, stof og mere tæt materiale. Dette forklarer den øgede efterspørgsel efter kun dobbeltside cornices - enheder til at placere en sådan kombination af stoffer.

Eksempler på tagskærmsindretninger

Overvej montering og installation af dobbeltside baguetter til gardiner på eksemplet på de mest almindelige designs.

Typer af dobbeltsidede tagskinner, deres montering og installation

Et hvilket som helst rum er præget af en række parametre, der er fælles for en bestemt gruppe og individuel. Baseret på dette er gardinudstyr designet til at rumme to rækker gardiner, der produceres adskillige typer - under hensyntagen til rummets dimensioner, materialet i de indesluttende strukturer, størrelsen af ​​vindue- og døråbninger samt forbrugernes præferencer.

Versioner af tagskærmsindretninger: til venstre - metal med træ, til højre - malet stål.

Uden at gå ind i den detaljerede klassificering af disse tilbehør, opregner vi deres hovedtyper:

 • stang - rund tværstang på to eller flere beslag monteret på væg eller loft
 • dæk og profil - flad baguette med slidser, monteret på loftet eller ved hjælp af beslag på væggen;
 • Strenge - to beslag med ståltråd strækket mellem dem.

Eaves enheder under to gardiner: til venstre - fra plastdækket; til højre - fra en metal profil

Udformningen af ​​enhver form for dette tilbehør er derfor ikke vanskeligt at samle og installeret købt i butikken dobbelt række gardinstang kan både med hjælp fra en professionel og selvstændig.

Eaves streng struktur

Installation af tilbehør til dæk og snor reduceres praktisk talt kun til deres installation på en understøtningsbase, da samleprocessen af ​​disse produkter minimeres eller er helt fraværende. Men stang-type gardin stænger består af et større antal komponenter, samling og montering af som ofte rejser spørgsmål. Derfor betragter vi udstyr til en vinduesåbning med et tilbehør af netop et sådant design - en to-rækken sugestangskrone med industriproduktion.

Double row sucker cornice: på venstre væg, på højre - loft installation

Installation af tagskærme enheder af shtangovy type

Installation af tagflader af flertallet af design er ikke svært, kræver ikke dyre værktøjer og er helt muligt for udførelse af egne hænder. Under installationen er det dog nødvendigt at følge en række regler vedrørende hullernes udformning og boring.

Kravene til placeringen af ​​tagene

Når man vælger en cornice, er det først og fremmest nødvendigt at bestemme sin bredde - om gardinerne kun lukker vinduesåbningen, eller det er planlagt at placere dem over hele bredden af ​​væggen.

I det første tilfælde skal apparatets længde overstige vinduesåbningens bredde med 0,4-1,0 m, det vil sige at tilbehørets endepunkter skal strække sig ud over sideskråningerne med 0,2-0,5 m - jo bredere vinduet er, desto større er denne værdi, og større folder af de adskilte gardiner.

Når du lægger gardiner på hele væggen fra tagskægget til vertikale hjørner af rummet, er det optimalt at forlade et hul på 5 cm.

Højden af ​​placering af tagskægget afhænger af den kunstneriske beslutning om rummets udsmykning samt korrekt vinkellinie mellem loftet og væggen. Hvis linjen i loftvinklen ikke er lige, vil den lige baguette installeret nedenfor understrege denne fejl i modsætning til elementernes geometri.

Hvis tagskinneapparatet er monteret over under loftet, vil baguetten skjule krumningen af ​​strukturernes grænseflade.

Konventionelle arrangement af tagbøjlerne på væggen over vinduesåbningen

Når længden af ​​cornice er mere end 2,5 m, er den monteret på 3 beslag - to ved kanterne og 1 i midten af ​​spændingen. Boringen af ​​hullerne til fastgørelse af mellembeslaget bør gøres tættere end 5 cm fra vinduesåbningens øvre skråning, således at gipslaget ikke skrider ud.

Det er vigtigt! Hvis lintel over vinduesåbninger er lavet af armeret beton, skal boringen af ​​hullerne til beslagene startes fra midterelementet. Hvis boret hviler mod forstærkningen, kan du bore hullet lidt højere, derefter montere denne støtte og installere de ekstreme knuder med niveauet.

Montering afskærmningsarmaturer

Enheden pakkes ud og kontrolleres for at overholde den konfiguration, der er angivet i passet eller installationsvejledningen. Nogle gange er det nødvendigt at udskifte standardskruerne på skruer med større længde eller diameter, når den understøttende underlag er løs.

Tilbehøret kan om nødvendigt forkortes til ønsket længde ved hjælp af et savsås til metal til præcis opskæring, men man bør kende reglen - alle forkortede elementer skal skære i samme størrelse.

De fleste industriprodukter har som regel instruktioner til montering og installation, som beskriver installationen i tilstrækkelig detaljer. I tilfælde af hendes fravær beskriver vi kort denne operation for at undgå at spilde tid på grund af fejl i rækkefølgen af ​​det udførte arbejde.

I modeller med tre beslag på hovedstangen er midten fundet, og midterstøtten er fastgjort på den.

Montering af beslag og grænsestop på stænger

Af det samlede antal ringe til fastgørelse af gardinerne sætter de 2 stykker til side og fordeler den resterende mængde på stangen lige - på begge sider af mellembeslaget.

I baren sættes på og fastgør de ekstreme parenteser - på de faste steder eller i deres fravær på lige afstande fra enderne. Udskudt to ringe er spændt en efter en efter beslagene - de forhindrer gardinens yderkanter i at flytte til midten af ​​vinduet.

Ekstrem fastholdelsesring på venstre stang

Ved enderne af hovedstangsætets tips, begrænsere.

De er identiske med den anden stang eller profilvejledningen - i midten og langs kanterne er der fastgørelsesanordninger med fastgørelsesklemmer, idet der placeres ringe med clips til tyl imellem dem efter samme princip. Installer grænsestop, og profilklemmerne fastgøres på beslagene.

Fastgørelse af profilstangen til beslagene

Det er vigtigt! Det samlede antal ringe, der skal installeres på hver stang, skal svare til antallet af fastgørelsespunkter i gardinerne, der er beregnet til det.

Jordmærkning og installation

Måling af vinduesåbningens bredde sætter en risiko på midten og lægger op til det segment, der svarer til den planlagte højde af baguetten.

Gennem segmentets øvre punkt, under kontrol af en boble eller laser niveau, tegnes en vandret, hvor alle parenteserne vil blive placeret.

Den monterede cornice anbringes med soklerne på alle tre beslag til linjen på væggen, og borepunkterne er markeret langs hullerne på understøtningerne.

Montering af tagene på væggen

En perforator med en konkret bor borer hullerne til den midterste understøtning, komprimerer dem med nylonhuller, og tagbøjlebeslaget er fastgjort til væggen med skruer. Hvis ankeret i borens bane forhindrer hullet i spidsen, vil basen blive boret igen - træde tilbage over 2-3 cm.

Efter at have kontrolleret baguettes vandrette position med bobleniveauet, og om markerne på væggen til sidekonsolerne er skiftet, bliver cornice fjernet for at bore for resten af ​​fikseren. Når alle monteringshuller er klare, installeres tagbøjleenheden på projektstedet.

For at få et tydeligere billede af installationen af ​​en dobbeltradet cornice, vil det være nyttigt at se denne video:

konklusion

Enheden af ​​to-rækkede tagskinner, selv uden installationsanvisninger, er ret simpel. Den manual, der er knyttet til produkter af industriel produktion, gør sin uafhængige installation endnu mere tilgængelig. Derfor bør du ikke skynde dig og betale for forsamlingen med installation af en professionel - dette arbejde er helt op til de fleste amatører.

Sådan monteres en cornice for gardiner dobbelt række

Alt om dobbeltside gardinstænger til gardiner: modeller og designløsninger

Dobbeltridsetaljer er en universal montering, ikke kun for almindelige gardiner, men også til lys gardiner eller to lag gardiner på samme tid. De er de mest bekvemme at bruge på grund af nem installation, høj funktionalitet og attraktivt udseende. Stilfuld draperi indramning af vinduet kræver ikke mindre omhyggeligt valg af gardinstænger. En række forskellige typer af dobbeltside cornices på billedet hjælper dig med at vælge den bedste løsning.

Korrekt udvalgt murbroderi til gardiner er ikke mindre vigtigt element i vinduesdesign end gardiner, gardiner eller lambrequins selv. Forkert suspension design kan ødelægge de smukkeste designer gardiner. Afhængigt af indretningens stil kan du nemt vælge dobbeltside gardinstænger til gardiner: metal, plast, træ eller lys aluminium.

arter

Alle dobbeltrørsprodukter til gardiner efter fastgørelse er opdelt i:

 • væg (den mest velkendte version af suspensioner monteret på væggen over vinduesåbningen);
 • loft (kan hænges ikke kun direkte over vinduet, men også overalt i loftet).

Loftet to-rækkene til gardiner kan bruges ikke kun som en ophængning til vinduesåbninger. Det kan med succes anvendes til zoning rum ved hjælp af let tekstil draperi. Smart installeret suspension kan visuelt udvide rummet eller gøre det højere.

I henhold til det materiale, som de to-rækkende hjørner er fremstillet af, kan de være:

Materialet skal ikke kun harmonisk passe ind i indretningen og matche det materiale, hvor gardinerne er lavet. For tunge gardiner er det klogt at bruge en metal suspension af rustfrit stål.

Metal dobbeltsidet cornice til gardiner er præget af høj funktionalitet, da det lige så nemt kan holde tunge gardiner og lysgardiner. Elegant træ passer perfekt ind i det klassiske interiør. Træ to-rækkene til gardiner tåler både lyse og tunge gardiner.

Moderne modeller

Letvægtsplastik har en rimelig pris og kan perfekt komplementere plastruderne draperet med lysgardiner. De supplerer den minimalistiske interiørbrønd. På billedet kan du finde forskellige muligheder for indlejring af forskellige modeller i indretningen.

Ved design er to-rækkers hjørner opdelt i:

 • streng (bestå af beslag med metal strenger strækket mellem dem);
 • profil aluminium (bruges til lysgardiner eller gardiner i kombination med tylgardiner);
 • runde (er en glimrende tilføjelse til det klassiske interiør);
 • fleksibel (ideel til ikke-standard vinduesåbninger, for eksempel placeret i en dekorativ gardinbranche).

I henhold til ordningsmetoden i rummets rum kan dobbeltridset hjørner opdeles i:

 • åben (traditionel version af suspensioner);
 • skjult (bruges i kombination med hævede lofter).

Af stor betydning er formen på spidsen af ​​en dobbeltside cornices, da det er hun, der lægger en dekorativ "zest".

Sådan monterer du dine egne hænder

Double-row gardin stænger til gardiner så nem at installere. Hvis samlingen er inkluderet i reparationen "nøglefærdige", så kan denne manipulation være tillid til fagfolk. Hvis du reparerer dig selv, så er der intet tilbage, hvordan man monterer det med egne hænder.

Ofte er det en traditionel vægkornet eller behageligt loft, hvor installationen ikke er vanskelig. Uanset om det er en metal-, træ-, plast- eller aluminiumsskive, er algoritmen den samme.

Den er produceret i flere faser:

 1. Forberedende. Før du samler, fjernes produktet fra emballagen, udfør de nødvendige målinger. Samtidig skal du kontrollere tilstedeværelsen af ​​alle komponenter: beslag, spidser, holdere, kroge. Denne regel fungerer for modeller af ethvert design: runde, formede, fleksible, streng og andre.
 2. Formontering og montering. Sæt alle dele af de tosidige tagskærer parallelt med vinduet eller den del af rummet, hvor det er planlagt at hænge det, så monter det delvist i overensstemmelse med instruktionerne, og tag på holdere og spidser. Hvis vægkornet er længere end nødvendigt, er det værd at skære det af.
 3. Endelig samling. Skruer sættes på beslaget, så bores huller til dowels i væggen. Produktet er monteret på væggen med skruer. Derefter sættes dekorative blusser på kanterne, og gardiner kan hænge på den forberedte væggardinstav.

Med dette princip kan du samle metal, plast, træ eller aluminium af ethvert design. Plast-dobbeltsidede gardinstænger kan perfekt bruges til studiet zonering med flere niveauer lofter.

Trin-for-trin fotos af forsamlingen hjælper med at orientere i rækkefølgen af ​​handlinger. Når det drejer sig om loftsophæng, ser en kort algoritme sådan ud:

 1. Forberedende monteringsfase. Inkluderer udpakning og mærkning i loftet.
 2. Hovedbygning. Det omfatter samling af produktet på en flad overflade med efterfølgende fastsættelse i loftet ved hjælp af de vedhæftede dowels og skruer.

Således samles træ- eller plastprodukter, som ikke kun er formede eller fleksible, men også runde. Hvis du stadig har spørgsmål om, hvordan du monterer en dobbel række cornice med dine egne hænder, vil dette hjælpe en detaljeret lektion i videoen.

Sådan monteres en to-rækken gardinstang til gardiner

Absolut hver værtinde ved, at en af ​​de lyseste accenter i en lejlighed eller et hus er et vindue. Så bør dette indvendige element forsynes med stor omhu, idet der tages højde for alle små detaljer i valget af gardiner, gardinstænger og andre dekorative elementer. Og hvis du overvejer at en bred vifte af produkter ikke kun gælder for gardinstof, men også til taggen selv - det kan være to rækker, enkelt række, tre rækker, loft osv., Så er det rigtige valg nogle gange svært at lave. Men her er alt hvad du behøver allerede købt, og det er kun at hænge alt. Og så opstår spørgsmålet: om at ringe til en specialist eller sig selv for at løse dette problem. Så hvordan man monterer en dobbeltside gardinstang? Vi besvarer dette spørgsmål i nedenstående artikel.

Hvad ser en to-rækket cornice ud?

Trin 1 - Pak ud og prøv

Enhver tagskærm er som regel pakket termisk i tæt polyethylen, hvilket er bedst at pakke ud ved hjælp af en skarp papirvarerkniv.

 1. Til at begynde med skal du adskille alle komponenter og komponenter fra selve røret - kroge, ringe, dekorative konsoller, holdere, fastgørelsesdele.
 2. Efterfølgende skærer vi forsigtigt polypropylenemballagen langs sømmen og forsigtigt fjerner den fra røret, som om du klæder det ud.

Bemærk, at hvis du beslutter dig for at skære emballagen uforsigtigt, kan du let beskadige røret direkte, og din dobbeltsyste cornice vil blive håbløst beskadiget. Og nu, når alt emballagen er fjernet, skal du begynde at montere. Husk at installere det uden montering vil være yderst vanskeligt, samt at indsamle uden detaljerede foto- eller videoinstruktioner.

De grundlæggende regler for montering

For at prøve på en to-rækken cornice, før du endelig installerer den, læg røret parallelt med vinduet, som du skal hænge det på. Nu skal den være delvist monteret - læg på parentes og dekorative tip. Under den tilhørende note følgende punkter:

 • Prøv ikke at hænge tæt på varmeledningen, da dette kan deformere produktet og af samme grund undgå de steder i væggene, hvor varme rør skal installeres;
 • ledningerne af de afskårne hjørner og det sted, hvor væggene er afrundede, bør heller ikke anvendes som fastgørelsespunkt.

Hvis det som følge af beslaget viste sig, at dobbeltridset, eller rettere røret, er for langt (som vist på billedet), så skal det skæres til den ønskede længde, og kun så kan du gå videre til næste trin.

Sådan trimmer du

Før du begynder at trimme et rør af en dobbelt række cornice, gør du et mærke på det, langs hele omkredsen, med en markør. Så på det sted, hvor sømmen passerer, så vi gennem røret til en dybde på 0,5 cm. Vi gør det også på det sted, hvor vi markerede det med en markør. Også, inden du samler og installerer din dobbeltside cornice, skal du forkorte dækket.

Du skal forkorte nøjagtigt det samme beløb som du forkortede røret. Vær opmærksom på, at du ved at forkorte dækket skal være så forsigtig som muligt, da dækket konstant "spiller" i færd med at sippe det. Overvåg klippekanternes tilstand - niveau dem med tænger, bøj ​​kanterne lidt indad. De burrs, der dannes (de kan ses tydeligt på billedet) fjernes bedst med en fil.

Kom til præ-assembly

For at udføre samlingen korrekt, placerer vi to-rækken cornice på gulvet, sætter spidsen på røret og derefter fastgør beslaget med selvdrejende skruer. Bemærk venligst, at det ikke skal være synligt, så det skal sendes til loftet, og mellem spidsen og beslaget skal du placere en ring. Herefter sætter vi halvdelen af ​​alle ringene og sætter midtbeslaget i midten af ​​røret. På billedet kan du tydeligt se alle instruktionerne. Vi gentager hele proceduren, men i omvendt rækkefølge - halvdelen af ​​de resterende ringe (minus en ring), beslag, ring, tip. Bemærk at for at korrekt installere alt skal der være et mellemrum mellem beslaget og spidsen, der måler fra tre til ti centimeter.

For at opsummere

Som du kan se, er det ikke så svært at montere og installere en dobbelt række cornice selv. Hovedforretningen, efter forudmontering og alle nødvendige beslag, tilslutter endelig alle detaljer. Når du er færdig, vil det forblive at hænge gardinerne og bærerne på forhånd, og du kan nyde hygge og komfort i rummet. Og erkendelsen om at du har gjort alt med dine egne hænder vil glæde dig endnu mere og, som de siger, varme din sjæl, når du kigger på det smukt designede vindue. Held og lykke i alle dine bestræbelser!

Hvordan man bruger elektroafgrøder i et klassisk interiør?

Elektriske gardiner til gardiner anvendes i forskellige værelser i forskellige stilarter.

Typer af tre rækker gardin stænger til gardiner og funktioner i deres installation

Vinduesdekoration er ofte det sidste skridt i udsmykning

Alt om elektriske gardinstænger til gardiner: typer og funktioner

Fremskridt står ikke stille. Hver dag i forskellige områder af vores liv

Tilføj en kommentar

Dobbeltræk gardineskinne til gardiner - en pålidelig støtte til gardiner og værelseindretning

Konventionel cornice har længe været en integreret del af det indre af enhver lejlighed. Og hvis de første cornices lignede en simpel pind, der var fastgjort til en væg, og et lærred blev hængt på det, kan moderne cornices også fungere som et element af indretning, der supplerer indretningen af ​​rummet. Og designet af tagskæggene er noget kompliceret.

Typer af cornices

Eaves kan klassificeres efter flere kriterier, afhængigt af typen af ​​materiale, ifølge konstruktion (væg eller til installation i loftet), og også i henhold til udførelsesmetoden - enkelt og dobbelt.

Den enkleste single cornice består af to monteringer (de er fastgjort på væggen med plastdykler), en bar og to stik. Stikkene sættes på stangen, efter at tagskæggene er monteret på væggen, de er nødvendige, så kanten af ​​gardinet ikke falder af baren.

Nogle gange, i stedet for de sædvanlige enkeltgardiner, der anvendes dobbelt, vil enkelt enkeltbilleder med denne opgave ikke klare. I dette tilfælde anvendes dobbelt gardin stænger, som er fastgjort enten til væggen eller til loftet. En slags mellemliggende mulighed kan betragtes som en cornice med en separat rem til tyl. Det er selvfølgelig ikke enkelt, men en sådan konstruktion vil ikke være i stand til at modstå 2 tunge baner, kun et tykt gardin på forsiden og et vægtløst tylgardin på vinduets side.

Eaves med tulle strimmel

Separat er det nødvendigt at tildele kroge i form af en streng. En sådan konstruktion anvendes kun til lysgardiner, og strengen kan ikke blot modstå lange gardiner af tæt stof. Slagning vil uundgåeligt komme frem og selve gardinet opsamles i midten. Men strengen er næsten usynlig mod baggrunden af ​​væggen, og gardinet ser ud til at flyde i luften.

Eaves fra et træ

Anvendelsen af ​​træ i det indre af rummet betragtes som en klassiker, og den klassiske er ikke alder, så trækornet ser fint ud i næsten ethvert rum. En undtagelse kan kun betragtes som en højteknologisk stil, en to-tretræsgardinbane er i dette tilfælde ikke et meget godt valg. Nogle gange opstår der begrænsninger i brugen af ​​træplanker fra formålet med rummet. Så i badeværelset er det bedre at glemme træ, på trods af imprægneringen med beskyttende strukturer, vil træskovlerne i badeværelset hurtigt svigte.

En anden fordel ved en træ cornice kan betragtes som muligheden for dens udsmykning med egne hænder. Takket være dygtig udskæring, bliver de sædvanlige tagblade nemt til det virkelige kunstværk. Billedet nedenfor viser et eksempel på en cornice med udskårne beslag.

De udskårne træ taggrunde vil udsmykke enhver bolig

Det mest almindelige træ af 3 typer:

 • eksotisk (cornices kan være lavet af wenge, palisander, eben, tiger træ, sort palme og andre arter usædvanlige for beboere i tempererede klimaer);
 • Løvfældende arter (populær eg, valnød, kirsebærtræ, osv.);
 • nåletræer (almindelig gran, enebær, fyrretræ).

Til træskovl anvendes kun hårdttræ, og træ behandles desuden med specielle midler, som forhindrer rottning. Som følge heraf er holdbarheden af ​​tagskægget garanteret.

Standard sæt af levering af de dobbelte tagskinner omfatter: beslag af træ (2 stykker monteret på væggen), 2 træer, 2 hætter til hver stang, elementer til direkte hængning af gardinerne

Eaves fra metal

Metal gardin stænger er ikke ringere end konkurrenter af træ med hensyn til popularitet, men du skal mere omhyggeligt vælge cornice til indretningen af ​​rummet, træ er mere universel i denne sag. Farve spiller ikke den sidste rolle, så for et interiør i en ultramodern stil er krom metal mere passende. klassikerne - bronze, guldmetal, gammel bronze osv.

Varianter af dobbeltmetallskorn

De enkleste metal dobbeltside gardinstænger er 2 metalstænger, beslag, stik og gardinhængende elementer. Stængerne selv kan fremstilles i form af simple glatte stålrør eller de kan skabe illusionen af ​​et sammenvævet reb, propperne er også en god måde at dekorere. Smedede metal cornices er et kunstværk.

Separat er det nødvendigt at tildele aluminiumskorn, fastgjort til loftet. Formelt hører de også til metalet, men bruges oftest til efterbehandling af vinduer og døråbninger af krøllede konturer. På grund af aluminiums fleksibilitet kan en sådan cornice bøjes som du vil, stål eller messing cornice til dette formål vil ikke fungere.

Aluminium cornice på loftet

Metal gardin stænger er også gode, fordi de kan bruges i alle værelser i huset, både i badeværelset og i soveværelset eller i stuen.

Plast gardin stænger

I plastikskærer er forbrugere tiltrukket af pris og lav vægt. I første omgang ser det godt ud, tilsyneladende indrømmer ikke træ, men med tiden bliver farven falmet, kronen begynder at se hjemlig. Og det er ikke den eneste negative plastikskærm.

En sådan mangel på berøvet loftsplastik dobbeltridset til gardiner. Placeret på loftet er de næsten usynlige. Med korrekt installation af øjnene skal du simpelthen ikke mærke dem, og det ser ud til, at gardinerne bare hænger direkte fra loftet.

Generelt billede af plastikhornet

Fordelene ved plast kan tilskrives en tilstrækkelig høj bæreevne, visse typer gardinstænger kan modstå en samlet belastning på op til 100 kg, det er nok selv for de tyngste gardiner. Derudover er plastik helt brandsikkert, under påvirkning af høje temperaturer smelter det uden at blive antændt, selvom ingen har afbrudt emissioner af skadelige stoffer i atmosfæren.

Plastic dobbelt cornice

Strukturelt ligner en sådan cornice en plastikprofil, der er fastgjort til loftet, føringsruller indsættes i denne profil (som regel også fra plastik), og efter at have hængt gardinerne, er endehætter sat på enderne af corniceen. Desuden bøjes propperne ofte til væggen, således at tagbøjningerne ser ud som en separat del af interiøret.

Sådan monteres cornice selv

I princippet er listen over dele lille, og selv et barn vil ikke gå tabt i dem, men der er nogle uklare øjeblikke, som ikke alle lægger mærke til.

Monteringsvejledning til væggitter

Det er meget mere bekvemt at først montere tagskæggene og hænge gardinet, hvorefter den samlede konstruktion kun vil blive indsat i låsene fastgjort til væggen. Stangen er indsat i hullerne i enderne af beslagene, afstanden mellem dem er vilkårlig, de er normalt placeret således, at den til ende af stangen forbliver 10-15 cm. Alle ringene undtagen to er spændt på stangen mellem beslagene.

Forlad altid en ring mellem beslaget og proppen.

En ring bør være bag beslaget - deres formål er at forhindre gardinet i at glide i midten. Så på kanten af ​​baren satte på stubben. Du kan begynde montering af monteringen på væggen.

Før det skal du inspicere fastgørelserne selv, fabrikshullet kan være for lille, i hvilket tilfælde det skal udvides, ellers kan træet eller plasten simpelthen knække.

Det er bedst at fastsætte tagpladerne med plastikdykler. Et hul er boret i væggen, en plastikhane skal komme ind i den med lidt indsats. Derefter fastgøres tagbøjleholderen til væggen og strammes fast til den med en skrue. Den selvlukkende skrue, der kommer ind i plastikpladen, udvider den og det er meget fast i betonen.

Derefter forbliver det kun at indsætte beslagene i låsene og rette gardinerne ud.

Funktioner ved montering af loftet taggrunde

Ceiling cornices adskiller sig fra væg montering metode. Hvis beslag og armaturer anvendes i vægkornet, er loftkornet fastgjort til loftet med flere selvdrejende skruer. Trinet mellem dem skal være mindst 60 cm. Hvis plastikken er for blød, kan du bruge hjemmelavede skiver af tin eller hård plast.

Montering af loftet plast dobbelt række cornice

Hvis det er planlagt at installere et strækloft i rummet, er det nødvendigt at fastgøre en træbjælke til bunden (betonloft) i en kort afstand fra væggen, hvis forside overhovedet falder sammen med loftoverfladen. Du kan heller ikke tage loftet op på væggen og bare "skjule" tagene bag loftet. I dette tilfælde skal barens overflade ikke nå loftet med et par mm.

Montering af plastikhornet på loftet

Hvis gardinerne ikke er meget tunge, så kan corniceen selv limes til loftet, selvom der ikke er nogen lim, der passer til dette. Det er bedst at bruge "flydende negle" i limsømmen for at bryde op til 80 kg / cm. Naturligvis skal der lægges særlig vægt på udarbejdelsen af ​​basen - grundig rengøring af støv og primer af loftet skal kræves inden limning.

Opsummering

Eaves til gardiner - en integreret del af det indre af enhver lejlighed. På grund af de mange forskellige taggafler kan du vælge den indstilling, der passer til værelset, indrettet i enhver stil. Forsamlingsarbejde er meget simpelt, selv en nybegynder i byggebranchen vil være i stand til at montere tagene på egen hånd.

Videoen i denne artikel viser et eksempel på montering af en plastpladeformning.

Sådan monteres gardin

Gardinerne er en klar accent, der understreger stilen, giver rummet et komplet look og gør værelset hyggeligt. Men stofdekorationer til vinduesåbninger - dette er kun en del af kompositionen, den vigtigste, iøjnefaldende egenskab er corniceen. Forsigtig om reparation kan gardinet gøres omhyggeligt og hurtigt, men begyndere kan lære at gøre det.

Sætte gardin

For at vinduet tekstiler skal "falde" på plads, er det nødvendigt at montere korrekt. For at gøre dette skal du nøjagtigt måle de korrekte værdier (længden af ​​corniceen, afstanden fra væggen), købe den ønskede cornice, relaterede værktøjer, materialer og begynde at installere det.

Hvad skal man overveje, når man samler

Selv før du køber en cornice, skal du overveje følgende punkter:

 1. Overfladen af ​​loftet - hvis det er ujævnt, så skal du bruge vægprodukter. Loftgardinet passer godt til loftet, så hvis det er ufuldstændigt, vil der være synlige huller ved krydset.
 2. Funktionen af ​​tekstiler - hvis husets ejere kun skal lukke vinduesåbningen og ikke hele væggen, så skal du købe en cornice med en længde på 60 cm mere end vinduet.
 3. Tætheden af ​​stoffet til gardiner - til tynde stoffer er det ligegyldigt gardinens afstand fra væggen, men tætte tekstiler kræver overholdelse af denne parameter. Til foldene af Jacquard, hør, moire, har du brug for mindst 20 cm plads fra væggen.

At observere afstanden mellem gardinerne og væggen vil fjerne den stramme indstilling af tekstiler til radiatoren, som kan deformere gardinerne.

Montering af loftgardinerne

Før du begynder installationen, skal du armle dig med sådanne værktøjer: en boremaskine med en 4-5 mm boremaskine, et målebånd, et bygningsniveau og en perforator. Til tegninger har du også brug for en simpel blyant eller tynd kridt og til fastgørelse af produktet - fastgørelsesdele (dowels, skruer).

instruktion

Først skal du måle dimensionerne, så bore for at bore huller i tagene - præcis og symmetrisk. Den første er boret i midten, resten - i en afstand på 40-45 cm i retning fra midten. Hvis tagene består af flere strimler (til gardiner og tyll), så er de fastgjort separat. Til beton lofts gardin er knyttet som følger:

 1. Produktet påføres på loftet, vedhæftede punkter er markeret med blyant.
 2. Huller 4-5 cm lange bores i beton.
 3. Dowels indsættes i de modtagne åbninger, så produktet påføres og skrues med skruer.

Ordningen er forenklet til trægulve - tagene er straks fastgjort med skruer. Den sidste fase af arbejdet - efter at have lagt på kroge, skal du fastgøre enderne med stik.

Det er vigtigt! Ved fastgørelse af gardiner til hængslet struktur afhænger monteringsplanen af ​​placeringen af ​​de indlejrede elementer i basen.

Hvad skal man kigge efter

For at forhøje præcist og præcist sin plads, er det nødvendigt at tage højde for nuancerne:

 1. Afstanden fra beslaget til væggen skal være den samme på begge sider.
 2. Når længden af ​​cornice er mere end 2 meter, er det nødvendigt at installere den tredje beslag for at undgå deformation.
 3. Beregn længden af ​​produktet på forhånd, kombiner flere webs i en (med en bred vinduesåbning).

Overholdelse af disse regler vil medvirke til at spare tid, undgå yderligere økonomiske omkostninger.

Sådan monteres et væggardin

Installationsproceduren indeholder følgende punkter:

 1. Måling længde er bedst udført ved at tegne en vandret linje med et niveau og kridt.
 2. Fastgør monteringspunkterne på beslagene i samme afstand til venstre og til højre.
 3. Fastgør beslagene med skruer, og fastgør derefter tagene selv.

Det er vigtigt! Når du monterer gardiner fra en væg til en anden (modsat), skal du sørge for, at designet ikke forstyrrer åbningen af ​​vinduet.

Montagevejledning

Når væggene er beklædt med gipsplader, er det bedre ikke at fastsætte massive strukturer til dem. Hvis der ikke er nogen anden mulighed, skal du bruge de længste skruer på træet (140-150 mm) og forsøge at få dem ind i metalprofilen. Hvis dette ikke er muligt, skal der bruges dowels - almindelige plastdykninger er egnede til gips, træ, luftbetonvægge og fyr til murstensvægge.

Gardin med ringe

Vinduet tekstiler på grommets (ringe) giver dig mulighed for at skabe pæne symmetriske folder på stoffet. For at installere gardinerne på ringene er det nødvendigt at foretage målinger, fastsætte beslagene (for længere bane mere end 2 m, skal du have 3 beslag) og placere dem på dem. Derefter passerer gardinerne, luk sidedelene af fikseren med dekorative stik.

Hvad skal man kigge efter

Ved korrekt installation vil kuglelejerne komplementere interiøret og udføre deres praktiske funktioner (hold gardinerne). For at undgå ulejligheden med åbning og lukning af vinduer eller balkondøre er det nødvendigt at feste gardinet mindst 5 cm fra vinduesåbningen. Også, så ringene er lette at sætte på stangen, skal beslagene monteres 3 cm fra enderne.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Ved reparationer skal der tages højde for hver detalje, herunder vinduets design. Spørgsmålet om, hvordan man reparerer loftsgardiner, er det nødvendigt at løse selv før reparationsstart.

Dekorativ indramning giver rummet dets individualitet, øger komfortniveauet. Vedhæftelsesmetoder vil fortælle artiklen.

Eaves funktioner

Installationen skal begynde med at måle størrelsen af ​​de nødvendige tagskinner og bestemme hvilken type gardiner der foretrækkes.

Dette bør:

 • Helt udelukker kontakten med gardiner og gardiner til vægge, vindueskarme, batterier og tilbehør til rådighed på vinduerne.
 • At vælge en cornice i længden mere end bredden af ​​vinduet åbning, så gardinerne flytter fra hinanden helt.

Det er ønskeligt at fremstille fremspring på begge sider af åbningen af ​​15 - 40 centimeter, hvilket afhænger af vinduets bredde.

 • Overvej vægten af ​​gardiner og gardiner på tagskægget, som påvirker dets design og styrke.
 • For tykke gardiner med en tilstrækkelig stor masse, er det bedre at vælge metalstrukturer eller højstyrkeprofiler.

Metoder til fastgørelse af tagene

Der findes flere måder at installere en baguette på.

Deres egenskaber er præsenteret i tabellen:

 • Lav vægt.
 • Nem installation.
 • En bred vifte af valg og størrelse, antallet af rækker til fastgørelsesgardiner.
 • Kan bruges til zoneindretninger hvor som helst.
 • Kan ikke bruges til tunge gardiner.
 • Meget simpelt design.
 • En metalstreng kan sænke, hvilket kræver, at den strammes periodisk.
 • Strengen kan ruste.
 • Tøjgardiner kan kun bevæge sig i en lige linje.
 • Der er ingen mellemrum mellem overfladen og suspensionen. I dette tilfælde vil gardinens længde være mere, hvilket visuelt øger rummets højde.
 • Dækskærme af to rækker (se. Dobbeltrader: hvordan man korrekt installerer) giver dig mulighed for at hænge samtidig tykke gardiner og gardiner i samme plan med den perfekte afstand imellem dem.
 • Der er dæk gardin stænger med tre rækker, hvorpå lamberken kan hænges.
 • Det er muligt at lave en dekorativ overlejring af enhver farve udefra.
 • Det modulære design giver dig mulighed for at lave en hvilken som helst konfiguration af taggrene.
 • Lav pris.
 • Dekorativt udseende.
 • Ingen grund til at gemme sig i en niche.
 • På en cornice hænge tyll og portiere.
 • Convenience transport.
 • Hurtig og nem installation af systemet.
 • Let at hænge og fjerne gardiner.
 • Muligheden for at forkorte og øge tagskægget.
 • Styrken og elasticiteten af ​​strimlen, som ikke går i stykker, når den bøjer under 95 ° (se Fleksibel loftsstolpe til gardiner og dens funktioner).
 • Rimelig pris.
 • Evnen til at forbinde drevet.
 • Normalt er en sådan cornice skjult i en niche, dækket af en lambrequin eller et gardin.
 • Et stort antal bøjninger kræver en stigning i strukturens fikseringspositioner, hvilket skaber vanskeligheder ved fastgørelsen.
 • Profiler kan kun være en række, for at give produktet større fleksibilitet. Til hængende gardiner og gardiner installeres to profiler.

Eaves udvælgelseskriterier

Tip: Gardiner skal vælges, så de passer ind i rummets overordnede koncept. Det ville være uhensigtsmæssigt at have en simpel plastisk konstruktion i et stiliseret antikke rum med en massiv lysekrone og efterligning af træbjælker: i dette tilfælde er det bedre at vælge en trækonstruktion af en mørk farve.

Før du vedhæfter, skal du vælge det rigtige produkt i overensstemmelse med konstruktionens design, materiale og dimensioner.

 • Et stort antal lyse farver bør undgås, så værelset ikke ser modley og smagløst ud. Optimale muligheder:
 1. gardiner hvid og sort;
 1. loft farve;
 1. væg farve.
 • Byggemateriale er valgt fra loftets type. Med dette:
 1. For overfladen af ​​armeret beton er der ingen begrænsninger på materialet;
 2. Til loftet er der begrænsninger på vægten af ​​konstruktionen.

Præference gives til letvægtsplastekonstruktion.

 • I et stort rum med en eller flere vinduer i en lang væg er det bedre at vælge gardiner omkring 40 centimeter bredere end vinduesåbningen, hvilket vil tillade ikke at trænge ind skrå solstråler ind i rummet.
 • For et smalt rum er den optimale bredde lidt mindre.

Dette vil gøre rummet visuelt bredere.

montering

Installation afhænger af typen af ​​belægning.

 • Forstærket beton.
 • Wood.
 • Gips.
 • Spændinger.
 • Suspenderet.

Særlige forberedelser er ikke nødvendige ved montering af gardiner på en armeret beton eller træloft.

At arbejde skal du købe:

 • Gardin.
 • Elektrisk boremaskine eller slag.
 • Bench hammer.
 • Roulette.
 • Dowel skruer.

Instruktionen af ​​udførelsen af ​​arbejdet:

 • Ved hjælp af et målebånd er midten af ​​vinduet åbning. Hvis gardinet er placeret over hele bredden af ​​væggen, er midten markeret og overført til loftet.
 • Markerede fixeringspunkter i strukturen.

Tip: Vanligvis har plast- og trægardinstænger klare huller til fastgørelsen. Mærkning af installationen af ​​strukturen med egne hænder skal udføres på disse huller.

 • Ved brug af plastdækselskærme er strukturens fikseringspunkter markeret i trin på op til 60 centimeter.
 • Hullerne er boret i disse punkter på selve gardinet med en boremaskine og i loftet med en perforator.
 • Plastdykninger er hamret.
 • Kronen er fastgjort med skruer.

Fastgør tagene på gipspladens loft

Hvordan monteres gardinet i et rum med et falskt loft på gipsplader eller vægpaneler lavet af polyvinylchlorid?

Dette kan gøres på tre måder:

 • Planlæg installationen af ​​gardiner i loftet på montagefasen på rammen. Suspension til loftet og vandrette segmenter til væggen er fastgjort til båndet på CD-profilen på steder, hvor der fastgøres gardiner.

Fastgørelsen af ​​tagskæggene sker ved skruer til den eksisterende ramme gennem gipsvæggen eller plastpanelet.

 • Med en lille afstand mellem de dekorative og hovedlofterne kan gardinet fastgøres med lange ankre. Huller bores direkte gennem loftet.

Tip: Ankre til montering skal vælges under en skruetrækker, og ikke med møtrikker.

 • Når der monteres gardiner på et tidligere monteret loft, skal særlige elementer anvendes. I dette tilfælde kompenseres suspensionens styrke ved at installere et stort antal fastgørelsesdele i trin på højst 250 millimeter.

Installation af gardiner på strækloftet

Hvordan hænge et gardin på et strækloft?

Tip: Ved opbygning af et stofstrækloft eller en PVC-film med en ikke-harpoonfastgørelse, kan dette ikke gøres. I dette tilfælde skal du vælge et almindeligt gardin til væggen.

Når man planlægger installationen af ​​et sådant loft - er der ingen problemer med montering af cornice. Men forberedelse er påkrævet.

 • Arrangeret loft niche. Canvas stræk loft er fastgjort til en stiv fast profil, adskilt fra væggen i nogen afstand. Gardinstangen er monteret på bunden af ​​loftet og er helt skjult fra udsigten fra rummet.

Tip: Tagene skal sikres, før du strækker lærredet. Dette reducerer risikoen for beskadigelse af den tynde film.

 • Realkreditlån er monteret. Dette kan være et tømmer fastgjort til hele længden af ​​gardinet eller flere krydsfinerplader monteret på bøjler til gipsvæggen, som på billedet.
 • Stor styrke giver tømmer. Men over tid kan det føre til udsving i luftfugtighed, hvilket vil påvirke strukturens udseende.
 • Plywoodplader på galvaniserede bøjler er ikke udsat for påvirkning af temperaturudsving og høj luftfugtighed, men i dette tilfælde vælges mindre vægt.
 • Efter at weben er installeret på punkterne i dens fiksering, forstærkes filmen med specielle ringe eller slidstærk tape, så gardinet er fastgjort direkte til realkreditlånet.

Nærmere oplysninger om, hvordan man monterer loftets tagbøjler viser video.

Fastgørelse af tagene med lim

Moderne teknologier gør det muligt at montere tagskæggene i loftet med flydende negle, der kan modstå en belastning på op til 80 kg / cm². Til at begynde med udføres en forberedende forberedelse - basen rengøres.

 • Fjernet gammel maling, hvidvaskning eller anden overfladebehandling.
 • Overfladen er omhyggeligt nivelleret og primet.
 • Basen kontrolleres, som skal affedtes, tør og holdbar.
 • Flydende negle påføres med en slange på tagskægget, der presses tæt mod loftet.
 • Hvis det er nødvendigt at justere tagskæggene, skal du flytte det i en bestemt retning uden at tage det fra loftet.
 • Limen begynder at sætte på omkring 20 minutter, og den fuldstændige tørring af sammensætningen vil ske efter 3 dage.

Korrekt valgte fastgørelsesgardiner til loftet giver dig mulighed for at understrege og supplere det indre rum. Samtidig vil den meget succesrige version være meget slående og ødelægge det samlede indtryk. For at rette op på en fejl i valget af tagbøjlerne, kan du bruge lamrequins eller dekorative strimler, der skjuler en dårligt valgt armatur til gardiner.