Sådan monteres et nedhængt loft med gipsvæg gør det selv

Gipsvæg har erhvervet status som et uundværligt materiale til reparationer i lejligheden. Hvad bare gør det ikke: forskellige buer, nicher, line væggene. Vi har allerede talt om konstruktioner på flere niveauer, men vi har endnu ikke haft tid til at nævne de suspenderede gipslofter. I dag løser vi det og giver dig detaljerede instruktioner med video og trinvise fotografier af vores arbejde.

Fordele ved gipsvæg på loftet

Hvad er loftet på gipsvæggen bedre end almindeligt gips?

 • Evne til at justere eventuelle uregelmæssigheder med den mindste indsats. Hvis du gør dette med gips, vil det maksimale tilladte lag være 5 cm (hvis vi taler om Rotband). Et tykkere lag skal påføres i to runder.
 • I rammen kan du skjule enhver kommunikation, rør, ledninger.
 • Du kan indlejre næsten enhver retningsbelysning i loftet. Velvalgte lys vil betydeligt ændre den endelige form for reparation.


Imidlertid har loftet fyldstof af gipsvæggen sine ulemper:

 • Reducerer højden af ​​rummet med mindst 5 cm på grund af høj profilhøjde.
 • Svær installationsproces for nybegynder guiden. Sørg for at have en hammerboremaskine og en skruetrækker. Det er ønskeligt at have et laserniveau.
 • I fremtiden kan der forekomme revner i leddene på arkene.
 • Alene er det svært at klare. I det mindste under plating har brug for hjælp kompis.

Selvfølgelig er installation af stræklofter til begyndere endnu vanskeligere end gipsplader. Vurder alle fordele og ulemper selv og lav et valg - hvad kan du lide mere.

Her vil vi se på, hvordan man monterer et gipsvæggeophæng af den enkleste konstruktion på en enkelt plan.

Nødvendige værktøjer

Inden du laver loftet af gipsplader, skal du købe de manglende værktøjer og materialer.

 1. profiler styrer 28 * 27 mm (PN);
 2. loftsprofiler 60 * 27 mm (PP);
 3. direkte suspensioner;
 4. Enkelt profilprofiler - krabber;
 5. saks til metal;
 6. selvklæbende tape;
 7. anker kiler;
 8. dyvel-negle;
 9. malingstråd (snorbryder);
 10. laser niveau eller hydro niveau;
 11. boble niveau 2 m;
 12. 2,5 m regel
 13. gipsplader;
 14. kitt til sømme;
 15. serpyanka - forstærkningstape til sømme
 16. bor med en boremaskine
 17. skruetrækker;
 18. hærde metal skruer med en hyppig stigning på 25-35 mm;
 19. skruer med pressevasker;
 20. akryl primer;
 21. om nødvendigt lyd- og varmeisolering;
 22. profilforlængere, hvis det kræves
 23. spatel bred, smal og kantet;
 24. standardværktøjer: målebånd, hammer, kniv.

Her er en lang liste slået ud, men sandsynligvis har du allerede halvdelen.

Vigtige nuancer - hvilke nybegyndere skal vide

For at beregne det krævede antal profiler, fastgørere og gipsvæg, bør du først gøre dig fortrolig med installationsteknologien. Yderligere beregning vil blive vist på eksemplet på et bestemt rum, og forbruget af materialer er vist.

Hvis du ikke ved, hvilken gipsvæg der er bedre til loftet eller profiler til rammen, så køb produkter fra kendte producenter, for eksempel er lederen blandt dem Knauf. Når du har købt billige lavkvalitetsprofiler, risikerer du at få et sænket loft over hovedet.

 • Med hensyn til hydroniveauet er det nødvendigt for at markere en perfekt vandret linje på væggene, uanset rummets krumning. Det er baseret på den fysiske lov at kommunikere skibe, så for arbejde er det nødvendigt at fylde det med vand. To skibe med et hydroniveau på modsatte vægge vil vise et niveau. Du laver et mærke og derefter forbinder dem med en maleri tråd. Generelt kan du ikke undvære et hydraulisk niveau, hvis du ikke har et laserniveau, fordi du med en almindelig boble skal tegne en linje rundt om rummet, til sidst er den stadig ujævn.
 • Fremstilling af gipsplader lofter kan enten være almindeligt ark eller fra fugtsikker. Hvis du laver reparationer på badeværelset, toilet, køkken eller loggia, skal du bruge fugtsikker: den indeholder hydrofobe tilsætningsstoffer. Disse to typer er kendetegnet ved farven på pap: fugttæt grønt og den sædvanlige - grå. Hver type gipsvæg har sin egen farve.
 • Gipspladeplade opstår normalt i ark med en tykkelse på 8 til 9,5 mm. Husk, at vægge normalt bruger tyngre plader - 12,5 mm tykke.
 • Forseglingsbåndet er et porøst materiale med selvklæbende bund, 30 mm bred. Det bruges til at fastgøre strukturen, så rammen for gipspladens loft passer tæt til betonen og transmitterer lyder mindre.

Mærkning af loftet og fastgørelsesledningerne

 • Først skal du finde den laveste vinkel i rummet. Til denne måling måles tape hver vinkel, og helst midt i rummet. I det nederste hjørne skal du lave et mærke på en afstand af 5 cm fra loftet, hvis du ikke har planer om at indlejre armaturer eller 8 cm hvis der er armaturer.
 • Brug nu hydraulikniveauet til at mærke på samme niveau som det første punkt på hvert hjørne. Strengbryder til vægmærkning (malingskabel)
 • Nu er du nødt til at slå et slag for jævnt at forbinde alle punkter med en vandret linje. Strek malingskablet mellem mærkerne og slip det skarpt, så det rammer væggen - maling på ledningen giver en glat aftryk. Lav linjer omkring omkredsen af ​​rummet. Beating maskeringstape

Før du hæver loftet med gips, anbefaler vi at du laver noter om profilernes placering og på væggene. Så det bliver lettere at kigge efter dem, når du lægger ark til rammen.

 • Fastgør nu guideprofilerne til væggene. For at gøre dette skal du vedhæfte en guide til linjen (profilens nederste kant - langs linjen) og mærke på væggen gennem de færdige huller i profilen. Der skal også være huller langs profilens kanter, så hvis de ikke er der, trækker man sig tilbage 10 cm og gør det selv. Bor gennem mærkerne.

 • Derefter skal du holde på profilens forseglingstape og fastgøre dowels på væggen. I det mindste fastgør 3 dowels.
 • Dernæst lav markering for de vigtigste loftsprofiler. Da bredden af ​​gipspladen er 120 cm, er profilerne normalt placeret 40 cm fra hinanden for at sikre arket langs kanterne og i midten. Så lav linjer på loftet i 40 cm trin.
 • Med en så lille hældning af loftsprofilerne er der kun behov for lintel mellem dem på tværs af lakerne, det vil sige hver 2,5 m (standardlængde af gipsplader). Det betyder, at suspensionen til loftprofiler skal være mindre end et heltal, 50 cm er optimal for os. Det skal bemærkes, at den første række af suspensioner er to gange tættere på væggen, derfor 50: 2 = 25 cm. Den anden række vil være 25 +50 = 75 cm og så videre med et trin på 50 cm.
 • Ved mærkning fastgøres suspensionen til højre i loftet og gør 2 mærker for hver under ankre. Der vil være meget støv, når du borer huller, så sørg for at bære beskyttelsesbriller og åndedrætsværn.
 • Rammontering

  • Fastgør suspensioner med ankre, de holder det hængende loft meget bedre. Dowels kan trækkes ud ved at trække lidt med tang, så de er ikke egnede til loftet. Glem også at holde tætningsbåndet på suspensionerne. Når du fastgør gimbalen, bøj ​​dens ender som den skal, så de er bøjet så meget som muligt. Under den efterfølgende fastgørelse bør de ikke bøje længere, ellers vil profilerne blive fastgjort ujævnt. Monteringsudvidelsesprofil
  • Nu kan du begynde at installere loftsprofiler. De er 3 m lange, så hvis dit værelse er mindre, skær dem med metal saks 1 cm kortere end rummet. Hvis værelset er længere, skal du have en særlig tilslutningsmaskine for at øge profilens længde.

  Vær opmærksom! Når en profil opbygges, skal leddene i tilstødende profiler ikke være i samme linje. Også i nærheden af ​​leddene bør der være en suspension.

 • Montage loftsprofiler til bøjler starter fra hjørnerne af rummet. For at sikre dem uden sagging skal din partner tage reglen og holde den med et stort greb (for ikke at bøje) til de to guider, der danner en vinkel (det vil sige at reglen skal være diagonalt). Så han vil holde dig profil på niveau med guider. På dette tidspunkt skruer du profilen til suspensionerne til 4 skruer med en pressevask. Glem også at vedhæfte profiler til hjælpelinjerne. Så de ikke dingle, det er bedre at købe skruer uden en boremaskine.
 • Hjørnerne er klare, nu løser vi midten af ​​loftprofilerne på suspensionerne. Hvis reglen på samme måde som vedhæftet til centret ikke virker, skal du vedhæfte den nøjagtigt fra startprofilen. Sørg for at kontrollere fladheden på et langt niveau. Efter fastgørelsen af ​​suspensionerne bøjes den ekstra længde af enderne opad.

 • På samme måde skal du vedhæfte den anden profil og understøtte reglen. Så gå til den modsatte væg og fastgør de 2 følgende loftsprofiler. Gå derefter til centrum og hæng de resterende profiler ud fra den allerede etablerede.
 • Nu er du nødt til at løse jumpersne, hvor der vil være gipsveje led (hver 2,5 m). De fastgøres ved hjælp af specielle single-level fixings - krabber. Skru krabber på 4 skruer ind på de rigtige steder. Hvis du trækker en lille afstand fra hovedloftet, kan krabberne ikke passere ovenfra, så du skal hænge dem på forhånd. Suspension montering hardware
 • Skær hopperne fra loftprofilen og fastgør den til krabben med 4 skruer, bøj ​​antennene. Der er ingen grund til at fastsætte linterne på profilerne, de bliver fastgjort af gips.
 • Hvis du har brug for at lave lydisolering af loftet i lejligheden, bruger de normalt mineraluld. Det skæres i større rektangler end celler og passer ind i rammen, og derudover klamrer sig til suspensionerne. For at øge effekten kan du fylde det og hulrumsprofiler. Mineraluld absorberer lyd meget godt, men når man arbejder med det, er det nødvendigt at bruge åndedrætsværn og handsker.
 • Hvis du vil se installationen af ​​gipspladens loft i aktion, vil video-øvelsen hjælpe dig med at lære nogle af nuancerne af arbejdet:

  Monter gipsvæg på rammen

  Vær opmærksom! Inden fastgørelsen af ​​gips skal den lægges i rummet i mindst et par dage. Samtidig er oplagringen kun mulig i vandret position.

   Skruerne på skruerne skal være let forsænket.
  • Monter gipsvæggen i loftet, start med afskæring: Du skal skære kanterne med en kniv i en vinkel, så kittet kan trænge ind i hullet. Der er allerede en afklemning på de limede ender, så der er ingen grund til at fjerne det der.
  • Fastgør arket, start i en vinkel med selvklæbende skruer 20 cm, trækkes ud fra kanterne 10-15 mm. På de tilstødende plader skrues skruerne på et andet niveau i et løb. Deres hætter skal drukne for ikke at holde fast, kontrollere det.
  • Ark fastgøres indbyrdes i et løb, der skifter i det mindste på en celle. De behøver ikke at være tæt forbundet, og der skal forblive en 2 mm afstand omkring omkredsen. Pladen GK skal fastgøres langs omkredsen (herunder vægguider) og i midten.

  Vær opmærksom! Hvis du har ydre hjørner i rummet, må du ikke lade arket komme i nærheden af ​​hjørnet. Hvis du ikke laver samlingen mindst 10 cm fra hjørnet, så vises en revne snart.

  Tæller materialer

  Nu hvor du kender enheden af ​​det nedhængte loft af gipsplader, kan du beregne mængden af ​​materialer, der er brug for, og omkostningerne ved installationen. For at gøre dette er det bedst at tegne rummet med en indikation af alle størrelser og placere det på alle armaturer og profiler.
  Loftslayout
  For et værelse på 20,8 kvadratmeter havde vi brug for:

  • 99 suspensioner;
  • 8 ark gipsvæg
  • 19 loftsprofiler;
  • 8 guider;
  • 24 krabbe.

  Den omtrentlige pris for installationsarbejde for ansatte er ca. 400 rubler per kvadrat. Du kan beregne fordelen, hvis du gør alt selv - sparer 8320 rubler. Som du kan se, viser det sig et godt overskud, du kan endda betale tilbage køb af værktøjer.

  Sømforsegling

  Nu vil vi fortælle om det sidste stadium - hvordan man tømmer gipspladens loft og forsegler sømene. Først og fremmest behandler sømme med en primer og vent på, at den tørrer. Ingen grund til at rive pap fra arkene. For at forsegle sømene skal bruge meget stærk kitt, for eksempel Knauf Uniflott, den sædvanlige for denne sag vil ikke fungere.

  • Opløs kittet i henhold til pakningsinstruktionerne. Først lukkes alle sømme mod væggen, så alle led og skruer på skruerne. For at forsegle fabriksnålene skal du først fylde den og justere udsparingen med den brede spatel langs arkets kanter.

  Vær opmærksom! Siden 2013 har Knauf produceret nyt gipsplade (PLUK), hvilket øger kittens styrke ved leddene og gør det muligt ikke at anvende et forstærkende maske på en sådan kant. Derfor kan du ikke bruge gitteret på fabrikkens ledsamlinger, hvis du lukker sømme med Knauf Uniflott-kit.

  Den nye type Edge Knauf giver dig mulighed for at putte kitt i sømene mere tæt

 • Når kittet er tørt, skal du klæbe et selvklæbende tape (serpyanka) til sømene. Ved krydset stikker det overlappende. Opløs lidt mere kitt og pels serpyanka og de resterende mindre uregelmæssigheder. At lægge gipsplankloftet i hjørnerne er bedst udført med en vinkelspatel.
 • Så du minimerer udseendet af revner i leddene. For at øge effekten kan du holde en "web" glasfiber i loftet. Nu er overfladen klar til yderligere påfyldning med den sædvanlige metode. Hvis du stadig har små fremspring efter at forsegle sømene, vil det færdige lag skjule alt.

  Vi anbefaler, at du kigger på videoen - hvordan man klæder loftet med gipsvæggen:

  I denne artikel undersøgte vi i detaljer, hvordan man klæber loftet med gipsplader, og nu kan du gøre det hjemme med dine egne hænder. Vi beskrev processen med at skabe en enkelt niveau struktur, men hvis du beslutter dig for at lave et loft på flere niveauer, vil ordrebetjeningen ændre sig lidt.

  Hvordan man laver et loft på gipsvæg med egne hænder. Montering af kasser i loftet af gipsplader, tilslutning af LED-belysning. Installation af LED-bånd, seriel og parallel tilslutning.

  Sådan laver du en stjerneklar himmel i loftet med dine egne hænder. Billede af loftet med stjerner i børnehave og soveværelse.

  Er det muligt og værd at lave en bikube med egne hænder? Oversigt over populære designs med en kort beskrivelse og funktioner på enheden. Råd for valg af materiale, størrelser, forsamlingsordning.

  RemBoo »Installation, reparation og udsmykning af loftet» Sådan monteres et loft med gipsvæg gør det selv

  God dag, du kan stille dette spørgsmål: I badeværelset i øverste etage blev vi oversvømmet og gipspladens kant langs hele badeværelset, vandet flød ikke, men kanten var våd, og du kan se den gule farve (fugtighedsresistent gips) og allerede en uge er våd tørrer og derefter forsegler og maler eller ændrer pladen? hjælp ??

  Fortæl mig, at mit værelse er 6 meter ved 3 meter, og der vil være et falskt loft omkring omkredsen fra en gipscorton, hvad er bredden på skråningen fra væggen, hvis der er sådanne parametre?

  Maskeringstape og scoring ledning eller markere lidt forskellige ting)

  Tak for kommentaren, naturligvis mente jeg malingskablet. Korrigeret.

  vær venlig at give mig dit nummer, vil du kontakte dig, snakke med reparationskalenderen

  Loftsramme fra en gips profil: diagrammer og installation

  Afslutning af loftet med gips kan forfølge flere mål på én gang. Dette omfatter udjævning af overfladen, maskering af forskellige elementer af kommunikation og opstilling af komplekse strukturer på flere niveauer. I rummet over gipspladen kan du lægge isolering, lydisolering, belysningselementer. Men for at skabe en solid og holdbar konstruktion er det nødvendigt at lave en ramme til gipsvæg til loftet.

  Træ eller metal?

  Der er flere muligheder for at lave kasser til fastsættelse af gipsplader i loftet.

  Den kan være lavet af træ eller metalprofil. De vigtigste fordele ved en træramme - miljøvenlighed, tilgængelighed af materiale og nem montering. Men der er mange mangler:

  • En sådan ramme anvendes som regel kun med en flad basisflade. At ligge ved hjælp af en mur eller et loft er en reel pine.
  • Før montering skal alle strukturelle elementer omhyggeligt behandles med en antiseptisk opløsning. Ellers er det umuligt at garantere deres lange levetid.
  • Trækasser anvendes ikke i rum, hvor luftfugtigheden overstiger 12%. Ved høje takster vil strukturelle elementer svulme og kæde.
  • Under installationen er det nødvendigt at forlade huller mellem væggen og bjælkerne og kompensere for forskydningen af ​​sidstnævntes geometri under indflydelse af temperatur og fugt.
  • Trærammen betragtes som mindre holdbar end opførelsen af ​​metalprofiler.

  Metalrammen er fri for disse ulemper. Det er modstandsdygtigt over for miljø og mikroorganismer, holdbart og praktisk. Med minimale bygningsfærdigheder og de nødvendige værktøjer er det nemt at montere med egne hænder. Installation af en ramme fra en profil kræver en omhyggelig beregning af det nødvendige materiale og forskellige hjælpeelementer: suspensioner, krabber, stik.

  Typer af ramme til loft

  Drejebænk er af to typer:

  • Cellular, når de understøttende profiler eller stænger opretter en slags gitter (se næste billede). Som regel bruges den i de fleste tilfælde til at udjævne loftet med gips.
  • Tværgående. Profiler eller lameller er kun placeret i en retning, og GCR'en er fastgjort til dem på tværs. Denne metode bruges normalt af erfarne håndværkere.

  Der er også enkeltniveau og multi-level strukturer. Loftet i to eller flere niveauer er ret kompliceret i beregningen og installationen, men alle omkostningerne overstiger det oprindelige udseende. For at udvikle projekter af sådanne strukturer er det bedre at ty til hjælp fra en professionel designer.

  Nødvendige materialer og værktøjer

  Da de fleste rammer for justering af lofter anvendes rammer fra en metalprofil, vil vi liste over alt, hvad der kræves til deres installation.

  Fra de værktøjer, du har brug for at forberede:

  • Niveauer. Boble og galt, men bedre laser. Købe det specifikt, hvis der ikke er planer om professionelt at engagere sig i reparationsarbejde, giver det ingen mening. Det er bedre at låne fra venner eller leje. Hydro-niveau er nemt at gøre med dine egne hænder.
  • Puncher til at lave huller i væggen under dowels, som vil blive fastgjort profiler.
  • Bor og borer til metal.
  • Skruetrækker.
  • Hammer, saks til metal og målebånd.

  For at forbinde profiler til hinanden er det praktisk at bruge en sifter. Det giver en bedre montering end små metal skruer (også kaldet "lopper", "bugs" eller "frø").

  Af de krævede materialer:

  • Profiler - lejer og guider. Fastgørelsesanordninger: suspensioner, krabber, metalskruer, dowel-negle.
  • Spjæld tape.

  At bestemme den nøjagtige mængde materiale vil hjælpe med at trække rammerne korrekt udarbejdet.

  kortlægning

  Afhængigt af hvilken type ramme der vælges, tages de nødvendige målinger. Derefter tegnes et diagram på et ark papir under hensyntagen til funktionerne i den valgte konstruktion.

  Til en cellulær ramme:

  • Længden af ​​hver væg måles. Det er hver, så ofte matcher de modsatte vægge i lejlighederne ikke i størrelse.
  • Afstanden fra gulv til loft i hjørnerne af rummet og i centrum er målt.
  • Fra det nederste punkt af loftet aflejres tykkelsen af ​​den ophængte struktur. Det afhænger af, hvad der vil blive placeret i mellemrummet mellem bundoverfladen og gipsvæggen. Det kan være isolering, lydisolering, belysningselementer, ledninger eller anden kommunikation. Den mindste afstand mellem loftet og gipsvæggen er 50 mm.
  • Tegnet layoutet af bæreprofiler og tværstænger. I dette tilfælde er det nødvendigt at vælge det optimale trin, så arkene skal forbindes til profilen. Normalt er skridtet 60 cm.
  • Resultatet er et gitter med celler af samme størrelse. På den er det nødvendigt at angive fastgørelsespunkterne for suspensioner med et trin på 30-40 cm.
  • Det vil ikke være overflødigt at anvende alle kommunikationer og armaturer til kredsløbet.

  Til tværgående ramme:

  • Bygningens højde vælges efter samme princip.
  • Trinnet i lejeprofilerne er 0,5 meter.
  • Suspensionsernes placering bestemmes på samme måde som for honningkagerammen.

  Til multilevelkonstruktioner findes der ikke en klar algoritme. Arbejdsordren afhænger af antallet af niveauer, placeringen af ​​kasser og andre funktioner i designloftet. Men de generelle principper for placering af fastgørelseselementer forbliver de samme.

  Forberedende arbejde, overførselsordninger til loftet

  Preliminært forberedelse er at fjerne den gamle belægning. Fjernet alle de elementer i fastgørelsens styrke, som der er tvivl om. Store revner er forseglet med cement, og derefter puttied.

  På dette stadium er det også påkrævet at slippe af med svampe eller skimmelsvampe, hvis de er til stede. Det er bedre at behandle hele bundfladen af ​​loftet med et antiseptisk middel for at forhindre deres forekomst i fremtiden.

  Efter at du har lavet basen, kan du fortsætte til markeringen i henhold til en præ-kompileret ordning. Det er praktisk at udføre ved hjælp af en whipping ledning eller en maskerings tråd. Ordningen tegnet på papir overføres til vægge og loft. Ikke kun placeringen af ​​profilerne er bemærket, men også fastgørelsespunkterne for suspensionerne.

  Rammontering

  • Huller til dowel-negle med et planlagt trin bliver boret i guiderne på forhånd (nogle gange blev de lavet i fremstillingsfasen af ​​producenten).
  • Et spjæld tape sidder fast ved siden af ​​væggen. Det er nødvendigt, at lydvibrationer ikke overføres fra væggen til rammen.
  • Guider er knyttet til væggen. Den nederste kant af profilen skal falde sammen med linjen på væggen.
  • Installation af suspensioner pågår. Trinet mellem dem er 60 cm. Hvis rammen er af en cellulær type, skal de falde mellem hopperne.
  • Lejerprofiler skal skæres til ca. en centimeter. Dette er nødvendigt, så strukturen ikke deformeres med en eventuel udvidelse af metallet under påvirkning af temperaturen.
  • Installation af profilstart fra stedet for parring med guider. Til fastgørelse af skruer til metal.
  • Juster transportskinnerne til niveauet, fastgør dem til suspensionerne. Alle profiler skal være strengt i samme plan.
  • Hvis strukturen består af celler, er tværbjælker fastgjort. Det er at foretrække at arrangere dem i et skakbræt mønster. Leddene forstærkes af krabber.

  Nogle eksperter anbefaler at opbygge lofter på flere niveauer, der begynder med det lavere niveau: så designet vil være mere holdbart og stift. Den nødvendige bøjning af guiderne opnås ved at hæve dem med bestemte intervaller. Jo stærkere bøjningen er, jo oftere skærer man.

  Lodrette stænger af den fornødne størrelse er først fastgjort til styrene, og derefter - de nedre kanter. Alle elementer er indbyrdes forbundet med skruer eller med en sifter.

  Gipsvægfastgørelse

  På den færdige ramme monteret præ-cut stykker af gipsplader. Loftet er et fremtrædende sted, så du bør ikke spare på materialets kvalitet. Det er bedre at vælge et produkt fra en berømt producent, for eksempel firmaet "Knauf".

  • Fastgør gipsskruerne med tonehøjde med et trin på 10-20 cm, og indlejrer hovederne i materialet med 1 mm.
  • Derefter forarbejdes sømene: de er fyldt med en kitt og forstærket med et forstærkningsbånd. Teknologien til behandling af ledd er beskrevet detaljeret her.
  • Hele overfladen er primet, og når den tørrer, er den klar til yderligere efterbehandling.

  Eventuelle spørgsmål vedrørende kortlægning og installation af rammen, spørg i kommentarerne. En erfaren mester vil svare dem.

  Hvordan man laver et loft på gips med egne hænder - trin for trin instruktioner

  Indsamlet til at lave et gipsloft med dine egne hænder? Du kan forstå: det er et pålideligt og økonomisk materiale, der giver dig mulighed for at oversætte til virkelighed den mest ikke-trivielle designidee. For ikke at lykkes, som i Viktor Tjernomyrdins udødelige erklæring - "Vi ønskede det bedste, men det viste sig som altid" - det vil være nyttigt at gøre sig bekendt med den trinvise instruktion, der detaljeret beskriver alle trin til afslutning af loftoverfladen.

  For nemheds skyld og klarhed leverede vi den med 47 fotos, så du har ingen problemer med materialets opfattelse.

  Værelse forberedelse

  • Fjern alle store genstande og møbler, der potentielt kunne forstyrre arbejde og bevægelse under installationen.
  • hvis det er umuligt at udføre den første handling, dække møblerne med en film for at beskytte den mod bygningsaffald, lim og støv;
  • Rens loftet for alt, der er overflødigt: det samme støv, små knuder og alt, hvad du sandsynligvis ikke vil nå i overskuelig fremtid efter installationen.

  Værktøjsforberedelse

  Hvordan man laver et loft på gipset med dine egne hænder korrekt, så at du senere ikke behøver at fortryde kurven med plademonteret og uorganiseret belysning? Det er rigtigt, nøglen til en vellykket installation er den kompetente markering og de nødvendige værktøjer til rådighed.

  Først vil vi liste alt, hvad du behøver for at udføre det rigtige layout af rummet:

  Og nu skal vi røre ved det obligatoriske sæt direkte nødvendige byggeværktøjer:

  Som du kan se, er det ikke noget ualmindeligt at lave loftet på gipsvæggen med dine egne hænder, du behøver ikke. Et standard sæt af værktøjer, der kan købes hos enhver bygning supermarked.

  Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er grundlaget for enhver form for reparation, så tag denne anbefaling alvorligt.

  Materiale forberedelse

  I overensstemmelse med hvordan du ser dit fremtidige loft på HL'en, skal du lave en gipsplader af den ønskede størrelse. Det er ret nemt at beregne rummets samlede areal: længden multipliceres med bredden, og den præcise størrelse af materialematerialerne afhænger af gipspladestrukturens format, som du vil se i dit værelse.

  Du skal også bruge:

  • UD loftsprofiler;
  • CD hoved loftprofiler;
  • direkte universelle suspensioner eller andre i overensstemmelse med layoutet
  • selvskærende skruer;
  • dyvler.

  Det skal huskes, at UD profilerne er fastgjort til væggen omkring omkredsen, og cd'erne er allerede indsat i dem i længderetningen med det nødvendige trin i overensstemmelse med størrelsen af ​​gipspladens fragmenter.

  Udgiftstabel

  For at du groft kan forestille dig de fremtidige omkostninger og være i stand til at tilpasse dit budget forsigtigt, tilbyder vi dig et lille bord, der afspejler de gennemsnitlige faktiske priser på materialer, der bruges til at afslutte loftet med gipsplader.

  mærkning

  Et meget simpelt, men ret vigtigt skridt, om korrekt gennemførelse, som det endelige resultat afhænger af:

  • find det nederste hjørnepunkt på betonbunden af ​​loftet
  • Vi laver den nødvendige indrykning, styret af praktiske overvejelser: hvordan lysene vil blive monteret, hvor mange niveauer der kommer i det endelige design. Husk at der skal være en vis margen på nogle få centimeter, ellers bliver loftet af gipspap med dine egne hænder meget uhøfligt og uinteressant;
  • vi sætter et mærke ved hjælp af et niveau, hvis der er et hydraulisk niveau til rådighed, så kan problemet med glat overførsel af denne linje til hele planet betragtes som løst. Hvis ikke, så skal vi bruge den maskeringsledning, som vi har nævnt;
  • Vi forbinder alle mærker med hjælp af denne ledning og opnår en perfekt flad linje.

  Mærkningens endelige slag tegner på loftet af det såkaldte gitter, som vil tjene som vejledning til installation af de forberedte suspensioner. Vær opmærksom på afstanden mellem linjerne, den er ca. 50 cm.

  Det er hvad du skal have til sidst.

  Hvis det samme er observeret på dit loft, tillykke med at du har gennemført det første skridt i vores trinvise vejledning.

  ramme

  Hvis markeringen er udført korrekt, skal konstruktionen af ​​rammen ikke give dig særlige problemer:

  • Start fra omkredsen, fastgør den forberedte UD vægprofil gennem et givet trin (op til 60 centimeter);
  • fortsæt med at fastsætte suspensionerne - brug dowels til dette, og igen skal forberedte suspensioner placeres i skæringspunktet mellem de langsgående og tværgående linjer af gitteret på loftets betonbase (se foregående afsnit);
  • forberede realkreditlån fra lysestagerne til lysekronen, hvis det vil blive brugt indendørs og også lede ledninger til de steder, hvor installation af pletter og andre typer belysningsarmaturer er planlagt;
  • Indsæt længdeprofilen af ​​cd'en i sporene på væggen og fastgør den med skruer. De burde være lige ved hånden, ikke?

  Hvis du ikke vidste hvordan man laver et gipsloft med dine egne hænder korrekt, men fulgte de foreslåede trinvise instruktioner, er halvdelen allerede færdiggjort. Oprettelse af en ramme kronet med en montage kaldet drejning, på hvilket ark fra gipspap vil fastgøre.

  Plader gipsplader

  Sandsynligvis det mest grundlæggende og ukomplicerede trin, når du installerer gipsvæggen, som dog vil kræve hjælp i form af et par eller to ekstra hænder.

  For at fremskynde eller endda forenkle loftets udsmykning med gipsplader med egne hænder, skal du bruge hjælp fra kamerater til at fastsætte lagnerne i loftet. Faktum er, at alene du næppe kan rette pladerne af gipsvæg med selvdrejende skruer.

  1. start fra en væg, systematisk at flytte til modsat;
  2. installationen af ​​det sidste fragment udføres ved at skære arket i overensstemmelse med dine målinger;
  3. læg fragmenterne i leddet, hvilket eliminerer forekomsten af ​​huller og uregelmæssigheder. Hvis vi taler om det sidste ark, anbefaler erfarne eksperter, at i dette tilfælde efterlade et lille hul.

  dekoration

  Steg-for-trin instruktioner om, hvordan man laver et gipspladerloft med egne hænder, logisk nærmede sig efterbehandling af en allerede monteret overflade. Ved antallet af mikrooperationer skubber denne fase imidlertid selvfølgelig tilbage alle de tidligere:

  • kitteledd og huller;
  • overflade primer;
  • dekorative trim.

  Valget af at implementere sidstnævnte er udelukkende på din samvittighed. Typisk for at give loftet af gipsplader mere udtryksfuldhed bruge smukke tapet, anvende dekorative gips, male loftet bunden med vandbaseret maling. Vælg en eller anden løsning, lav rabat på rummets funktionelle formål.

  Det siger sig selv, at for et køkken eller et badeværelse, hvor der er høj luftfugtighed, og temperaturvariationer ikke er ualmindelige, er det bedst at foretrække gipsvæg til den mest praktiske type finish - maleri med en pålidelig vandbaseret maling.

  konklusion

  Gipsplankloftet lavet med egne hænder er ikke kun færdiggørelsen af ​​et hvilket som helst stadium i din større revision i en lejlighed eller et hus, men også en fremragende grund til din stolthed. Det er altid behageligt at skabe noget nyttigt manuelt, baseret på erfaringer fra velrenommerede specialister. Den foreslåede trin-for-trin instruktion opfylder sin funktion på den bedst mulige måde - at hjælpe med installationen af ​​gipsvæg til de ejere, der ønsker at pumpe bestemte typer af deres monterings- og efterbehandlingskompetencer. Hvis du har gennemført alle trinene korrekt og helt tilfreds med resultatet, kan du lykønske dig med et andet besejret punkt på vej til den ønskede professionelle top. Men der er ingen grænser til perfektion, og derfor præsenterer vi dig næste højdepunkt for erobringen: artiklen er en instruktion om, hvordan man selv gør loftet til plastpaneler.

  Gør-det-selv-gipsloft - alle de hemmeligheder og nuancer, du ikke vidste om

  Hvis du vil have et smukt og perfekt fladt loft i dit værelse, så prøv at lave det selv. Vis din fantasi!

  Til gennemførelse af de mest komplekse og usædvanlige ideer er gipsvæg perfekt.

  Med det kan du samle forskellige typer af loftcoating, blandt hvilke følgende designs er meget populære:

  • dobbelt (den fremragende beslutning for at modtage lydisolerede egenskaber);
  • køje (ideel til rummelige værelser med høje vægge);
  • figur (giver dig mulighed for at give den indre dynamik, der bruges til yderligere dekoration af værelser);
  • spænding (alternativ til dem, der ikke ønsker at arbejde med leddene).

  Hvad er gipsvæg?

  Gipsvæg tilhører kategorien universelle byggematerialer, der er meget udbredt til efterbehandling af vandrette, lodrette og skrånende overflader.

  Designet af gipspladerne (GCR) indeholder to lag tykt karton, mellem hvilket der er en kerne. Hovedindholdet i det indre fyldstof er en frosset gipsopløsning, som kan indeholde forskellige modifikationsadditiver.

  Plaster gipsplader, i modsætning til andre lignende byggematerialer, har fugtbestandige kvaliteter, relativt lav vægt og en række størrelser, hvilket gør den ideel til ruvning og efterbehandling lofter.

  Ved hjælp af GKL er det muligt at konstruere både et klassisk enkeltniveau loft med belysning, og at installere et to-niveau loft med skjulte lyselementer.

  Fordele og ulemper ved gips

  Korrekt arbejde med gips er udført i nøje overensstemmelse med de foreskrevne tekniske normer, krav og sikkerhedsregler.

  Specialister inden for kapitalreparationer og konstruktion skelner mellem følgende positive kvaliteter af materialet:

  1. Alsidighed i brug Velegnet til efterbehandling af opvarmede og uopvarmede lokaler til forskellige formål (stuer, badeværelser, husholdning og garageudvidelser, loggier)
  2. Lydisoleringseffekt kombineret med god luftudveksling og minimalt varmetab - Gipslofter er populære i private huse og landhuse med tagdækning af bølgepap eller metalfliser.
  3. Nem at indlejre punkt og hovedbelysning. Det er muligt at diskret udføre elektriske ledninger, telefonlinjer, ventilationssystemer og anden ingeniørkommunikation over gipspladerne uden at skade den æstetiske komponent af problemet.

  Kompleksiteten af ​​installationsarbejdet er behovet for højkvalitetsbehandling af leddene. Afslutning af loftet med gips kræver en aktiv deltagelse af mindst to personer. Ved montering af rackkassen til loftet er fejl i beregningerne uacceptable, selv små defekter kan føre til dannelse af revner og deformation af pappladerne.

  Nødvendige materialer til montering af gipsloftkonstruktion

  For at skabe et hængslet loft på GCR skal du:

  • plader af gipsvæg (deres type er valgt ud fra de enkelte tekniske specifikationer og rummets format);
  • metalprofil (med hjælp er et skeletskelet skabt til en fremtidig struktur);
  • loftankerkile (giver dig mulighed for hurtigt og sikkert at fastgøre metalprofiler i loftet);
  • konstruktion kniv med udskiftelige blade (til at skære HL i nødvendige fragmenter);
  • Trådløs skruetrækker og skruer med en pressevasker (til fastgørelse af gipsvæg på profilen);
  • perforator (for at skabe huller til ankerbolte);
  • ekspansionspropper;
  • Specialtape til tætning af gipsplader;
  • smal konstruktion spatel;
  • kitt til efterfølgende efterbehandling.

  Preliminære beregninger, mærkning og overfladebehandling

  Inden du begynder at skære loftet, er det nødvendigt at bestemme den laveste zone af udkastet til loftet i rummet. Herfra er det nødvendigt at bemærke afstanden i højden, hvor det er planlagt at montere den fremtidige struktur. Dette er påkrævet for at gipsvægsrammen kan installeres korrekt.

  I overensstemmelse med accepterede standarder bør afstanden mellem loftbunden og loftet af gipsplader være mindst 5 cm. I tilfælde, hvor interceilrummet fungerer som en slags kasse til maskering af tekniske netværk og store belysningselementer, skal niveauet af det dekorative loft mindst sænkes af 15-20 cm

  Fra det opnåede punkt er det nødvendigt at tegne en jævn kontinuerlig linje, hvorved hele rummets omkreds indfanges. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved hjælp af et bygningsniveau (en laser er egnet til et stort område, det er tilstrækkeligt boble til små rum).

  Det næste trin er at anvende konstruktion mærkning på de steder, hvor installationen af ​​profilskelet er planlagt. Afstanden mellem de langsgående profiler skal være et flertal af gipspladens bredde. Materialets standardbredde er 120 cm, så installationen af ​​en metalkonstruktion med en afstand på 40 cm anses for at være ideel: to guider er fastgjort i kanterne, en - i midten. Vedhæftede punkter skal også noteres på forhånd. Deres intervalhøjde skal være fra 40 til 50 cm.

  Et eksempel på markering er præsenteret på billedet.

  På det afsluttende trin af forberedende arbejde er det nødvendigt at markere hvert gipsplader i overensstemmelse med den godkendte plan for deres installation. Yderligere oplysninger om markeringen findes i videoen nederst på denne side.

  At skabe en pålidelig metalramme til loftet på HL

  Fremstilling af loftet begynder med installationen af ​​understøtningsbasis. Vejledningen til at skabe en metalramme indeholder 5 hovedpunkter.

  På den forberedte linje bores huller på de angivne punkter. En UD-profil er fodret til udkastet, som er fastgjort ved hjælp af dykker-negle.

  Installation af suspensioner pågår. Deres hovedformål er at fastgøre de vigtigste langsgående metalprofiler. For tværgående strukturelle elementer er de ikke nødvendige. Suspensioner er fastgjort med almindelige dowel-negle. Ved detektering af hulrum er det rationelt at anvende et loftankerkile.

  Det næste skridt er at installere en cd-profil. Før du suspenderer dem, er det nødvendigt at bestemme et fladt vandret plan, der passerer gennem hele arbejdsområdet. Det er nok at stramme kapron-tråden.

  Den langsgående CD-profil er i første omgang fastgjort mellem de modsatte UD-dele (specifikt er den indsat i rillerne specielt designet til dette formål). Derefter monteres det sekventielt i forberedte suspensioner. De frie ender af suspensionerne er bøjet lodret nedad, fuldstændigt indpakning af profilen og fastgjort med små universalskruer.

  Det sidste trin i skabelsen af ​​rammen indebærer installation af tværgående profiler, som anbefales at være placeret i en afstand af en halv meter fra hinanden.

  Den færdige ramme skal forsigtigt trækkes ned på hver side. Denne teknologi giver dig mulighed for at justere alle suspensionerne i samme længde og hjælper med at identificere mulige uregelmæssigheder i rammens vandrette plan.

  De grundlæggende principper for arbejde med gipsplader

  Inden montering af det suspenderede gipsplankloft er det nødvendigt at designe og organisere loftet over loftet. Alle elektriske ledninger og kabler er anbragt i fleksible korrugerede rør og fastgjort med metalklip til den hårde finish. På GKL er zonernes placering af lamperne angivet langs konturen af ​​den konturerede figur, hvor de tilsvarende huller skæres.

  Steg-for-trin instruktioner om, hvordan du reparerer gipsvæggen er som følger:

  1. Skær arkene for nem fastgørelse.
  2. Tæt metalprofilen med tape for at give yderligere dæmpning og lydisolering.
  3. Fastgør arkene ved kanterne til rammen. Afstanden fra kanten til fastgørelsespunktet skal være ca. 2 cm. Afstanden mellem skruerne skal være 10-15 cm.
  4. I henhold til installationsreglerne fastgøres panelerne først tæt ved hjørnesektionerne af væggene. Dernæst skal du fiksere de resterende ark omkring rummets omkreds. De centrale elementer i loftet strukturen er vedlagt sidst.

  Efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet skal det færdige loft være "forsvaret" inden for 48 timer. Dernæst kan du fortsætte til mål. En primer bruges til behandling af leddene, hvorefter installationssømmene skal anbringes (en gipsblanding af Knauf-varemærket vil være perfekt til dette formål).

  For at give yderligere stivhed og holdbarhed af overfladen anbefales det at bruge et forstærkningsnet.

  For at gøre dette er det nødvendigt at påsætte 60% kittet, drukne masken med den stadig ikke frosne blanding, udjævne uregelmæssighederne med en spatel, fyld det resterende volumen af ​​fællesudsparingen med et andet lag af kitt. Rammen på loftet af gipspladen klar.

  Hvordan finder man en profil under gips?

  For ikke at overskride og få fastgørelsesudstyret nøjagtigt ind i metalrammen anbefaler vi at bruge kraftfulde neodymmagneter.

  Med det kan du nemt finde under gipspladerens overflade, vejledende profil eller hjælpemetal lintel. Søgningen efter en profilrammeramme er nødvendig for at hænge belysningsindretningerne eller andre dekorative elementer i interiøret.

  I tilfælde af en fejl i beregningerne vil hele strukturen falde sammen på gulvet før eller senere, så det er meget vigtigt at bestemme det korrekte punkt for fastgørelseselementer. Til dette har du brug for:

  1. Vælg den omtrentlige placering af den fremtidige vedhæftning.
  2. Fastgør et tyndt ark papir eller klud til loftet, så magneten ikke klæder overfladen.
  3. Anbring en neodymmagnet på stoffet og begynd at køre det langsomt langs den påtænkte søgesone.
  4. Når en magnetisk reaktion opstår, markere stedet med en blyant.

  Vi gør opmærksom på, at det er bedre at bruge en stor magnet til den mest effektive søgning efter en metalprofil. Det er i stand til at dække en større radius ad gangen, og derfor vil detektion af metal ikke tage lang tid.

  Video tutorial om emnet: "Sådan laves et niveau gipsplader loft med dine egne hænder"

  Vi tilbyder dig at gøre dig bekendt med det nyttige videomateriale, der giver dig mulighed for visuelt at vurdere de kommende arbejdsvolumener samt at håndtere alle nyanser af enheden på enkeltniveau og på flere niveauer.

  Montering af loft med gipsvæg gør det selv

  Trin for vejledning med foto og video, hvordan man laver et hæftet loft fra gipsvæggen med egne hænder. Nuancer og subtiliteter af monteringsteknologi

  False lofter bidrager til at niveauet af loftet, parallelt med dette, eliminerer overflade uregelmæssigheder. Med hensyn til designmuligheder er sådanne suspenderede strukturer meget forskellige: her og strækker stof og vinyl og plast og aluminium mv.

  Der er ikke noget svært at lave et falsk loft med dine egne hænder. Denne opgave kan nemt håndteres af enhver udlejer med grundlæggende byggeri og reparationsfærdigheder. Det vigtigste er at vælge de nødvendige materialer korrekt og udføre installationen og overholde en række anbefalinger.

  Udvælgelse af materialer og værktøjer

  Nøglen til pålidelighed og holdbarhed af designet er det rigtige valg af materiale. For at montere et hæftet loft med egne hænder, skal du forudkøbe hovedelementerne i strukturen, herunder:

  profil

  For arrangementet af designet vil der kræves to muligheder for produktet:

  • Guide - designet til montering rundt om rummet og tjener som grundlag for installationen af ​​resten af ​​rammen. At skabe en metalramme med dele i 3-4 m og vægge på 0,6 mm. Antallet af dele er taget ud fra rummets omkredsværdier.
  • Loft - et element i sektionen, der ligner bogstavet "C". Til salg er der produkter af rustfrit og galvaniseret stål med en længde på 3-4 m.

  Elementernes form påvirker ikke styrken. Det vigtigste - at produkterne var fra samme producent. Hvis du planlægger at lave et hæftet loft med dine egne hænder, som har et usædvanligt design eller er et system på flere niveauer, skal du tilføje dimensionerne af den ekstra struktur til det samlede antal guideprofiler.

  Ved beregning af det krævede antal C-formede elementer skal der tages højde for, at gipspladerne bliver fastgjort til dem og fastgør hver 60 cm. For eksempel til et værelse med et areal på 20 m² og en væglængde på 5 og 4 meter skal du bruge 8 loft fire meter. en vare.

  Tip: For at fremskynde processen med at tælle den krævede mængde materialer, kan du bruge særlige internetressourcer, der automatisk beregner online.

  gips gipsplader

  Når du planlægger at installere et ophængt loft i badeværelset, skal du vælge et grønt gipsplader med vandafvisende egenskaber. Hydrofobe tilsætningsstoffer, der udgør materialet, gør det muligt at opretholde æstetiske og præstationsegenskaber selv i værelser med høj luftfugtighed: på badeværelset og toilet, på loggia og køkken.

  Når du opretter en ophængt struktur i stuer, kan du vælge den sædvanlige grå GCR med en tykkelse på 8-10 mm. For at installere et hæftet loft med egne hænder er der ikke behov for at købe plader af stor tykkelse, da det medfører en stigning i konstruktionens vægt og dermed øger kompleksiteten af ​​arbejdet.

  Fastgørelseselementer

  Kvalitetsmontering af loftet med egne hænder kan ikke udføres uden brug af fastgørelsesanordninger. Med deres hjælp er det nemt at oprette konfigurationer af enhver kompleksitet.

 • For at sikre de profiler, du skal bruge:

  • Direkte suspension - Antallet af dele beregnes under hensyntagen til, at de vil blive anbragt hver 60 cm. Derfor er 40-50 dele nok til et værelse på 20 kvadratmeter.
  • Krabbe - designet til at forbinde elementer i rette vinkler. Antallet af dele skal svare til det samlede antal af de påtænkte forbindelser af rammen.
  • Forlængere - for at skabe alle slags loftkombinationer.

  For at rette op på suspensionerne skal du også forberede en 8x10 dowel. Galvaniserede skruer 4,2x51 hjælper med at forbinde profilerne med hinanden og fastgør rammen til betonbunden. Selvskærende skruer 25 mm lange vil være nødvendige til fastgørelse af gipsplader.

  For at installere strukturen skal du bruge værktøjer:

  • Bygningsniveau;
  • 2,5 meter regel
  • roulette;
  • Maletråd;
  • Bor med en boremaskine;
  • Elektrisk skruetrækker eller elektrisk boremaskine;
  • En simpel blyant
  • Sakse til metal;
  • Konstruktion kniv;
  • Bulgarsk, udstyret med en cirkel på metalen.

  Konstruktionsniveauet er nødvendigt for at udføre nøjagtig mærkning af den vandrette linje til installationen af ​​styringsprofilen. Der kræves et to meter niveau, når man markerer plader af gipsvæg.

  For at udføre efterbehandlingsarbejdet efter installation med egne hænder, skal du forberede materialer på forhånd, herunder:

  • Serpyanka - til søm forstærkningstape;
  • Selvklæbende forseglingstape;
  • Akryl primer;
  • Putty til sømme;
  • Maling pensel eller rulle;
  • Mellemspatel;
  • Finkornet sandpapir;
  • Lyd- og varmeisolering (om nødvendigt).

  Det selvklæbende porøse tætningsbånd hjælper med at sikre rammens stramhed til betonoverfladen.

  Forberedende arbejde

  Det første du skal gøre før du installerer dit eget loft er at løse problemet med belysning af værelset. På dette stadium er det vigtigt at vælge den type armaturer, der skal installeres, deres kraft, placering på loftfladen og det samlede antal lysarmaturer.

  Fra disse parametre vil afhænge af rammens højde, som i sidste ende vil påvirke højden af ​​væggene i rummet.

  Efter at have konstrueret belysningen af ​​det hængende loft, ledes de til de elektriske ledninger, hvis ender på stederne for installation af belysningsarmaturerne sænkes og fastgøres med klemmer.

  For at bestemme niveauet af loftet og skabe en perfekt flad linje for rammerne af rammen, skal du først mærke på væggene. For at forenkle opgaven sættes strøerne først på rummets vægge med en blyant i en passende højde på 1,7 m, hver gang styret af et laser- eller vandniveau. Tilslut dem derefter med en lakledning i en enkelt linje.

  Derefter måles afstanden fra den trækede linje til bundfladen ved hjælp af et målebånd, hvorved det laveste punkt af loftet bestemmes.

  Tip: For at beregne højden af ​​den fremtidige ramme fra det planlagte laveste punkt på basisfladen, trækkes ned til profilhøjden og tilføjes 5-8 mm til afstanden til denne værdi. Ved installation af spotlights bør rammens højde korreleres med størrelsen af ​​deres base.

  Efter at have etableret afstanden fra det laveste punkt til den vandrette linje, sæt en parallel linje under loftet. Det vil fungere som en vejledning til fastgørelse af styringsprofilen.

  Monteringsramme suspenderet konstruktion

  En guideprofil er installeret langs rummets omkreds og placeres på en sådan måde, at bundenden falder sammen med den vandrette linje, der påføres væggen.

  Efter at have målt den ønskede længde af profilen skal den skæres ved hjælp af saks til metal. Derefter presses tæt på linjen på væggen, der fastgøres på dybden, borer direkte gennem profilen. For at skabe en solid konstruktion skal afstanden mellem hullerne være mindst 30-40 cm, og i kanterne og i hjørnerne - 15 cm.

  Ved placeringen af ​​midten af ​​gipsplader skal der tilvejebringes yderligere fastgørelse. Hver profil er limet med et tætningsbånd, der fastgør strukturen til væggen med dowels.

  Installationen af ​​loftprofilen udføres i flere faser:

  1. Ansøgning Markup. Linjer lægges på loftoverfladen parallelt med vinduesåbningen og opretholder en afstand på 40 cm. Med dette trin vil det være hensigtsmæssigt at fastgøre gipspladerne både på kanterne og i midten.
  2. Installation af suspensioner. Fastgørelseselementer til profilen på den første række fra væggen placeres i en afstand på 25 cm og ved de næste 50 cm. Et sådant trin ville være hensigtsmæssigt til at lægge isoleringsmaterialet.

  Sådan forlænges profilen

  https://youtu.be/XDuP0B9-S6o

 • Design check. Ved at forbinde metalelementerne under niveauet kontrolleres fladheden af ​​overfladen af ​​den samlede konstruktion.
 • Isætning af isoleringsmateriale (om nødvendigt).
 • GCL rammeforing

  Princippet om fastgørelse af gipsplader til en metalramme er ret simpelt. De hæves til rammens niveau og fastgøres med skruer hver 10-15 cm.
  Når du installerer gipsplader, er det vigtigt at følge en række anbefalinger:

  Arkene skal fastgøres parallelt med de langsgående profiler, med undtagelse af sammenføjningen af ​​leddene. På stederne for sammenføjning af stykker og hele plader for at forhindre mulige revner under den efterfølgende kitt er det nødvendigt at lave udsparinger med en kniv.

  Alle ledd af lak skal placeres strengt på profilerne. Mellem mellemliggende plader skal der altid være en afstand på 1 mm.

  Skruerne begynder at skrue ind fra hjørnet af arket og bevæger sig mod midten. De skrues i en ret vinkel, "sænket" hætter på pladen med 1 mm.

  Til modtagelse af rektangulære åbninger er det hensigtsmæssigt at anvende en hacksav og til runde til lamper - udstyret med en særlig "krone" elektrisk boremaskine. Hvis det er nødvendigt at lave et rundt hul med en diameter på mere end 80 mm, er det nok at bore et par huller langs cirkelens kontur og klemme indersiden af ​​den dannede cirkel ud.

  Andre hemmeligheder ved beherskelse, når du arbejder med gipsvæg video:

  Arkning af rammeblade, monteret loft giver "bosætte sig" i en eller to dage. Derefter gå til overfladen. Først skal du dække det med en primer. Derefter forsegles forsigtigt alle leddene med et kit og forstærker sømme med forstærkningsbånd. Ud over leddene er de "forsænkede" skruehoveder anbragt.
  Kittens loft er tilbage til en dag. Efter at finishmaterialet er helt tørret ud med fintkornet sandpapir, bliver leddene "slibet". Den rensede overflade er dækket med en finish. Efter tørring slibes leddene omhyggeligt med lamper, og i tilfælde af ujævnheder og ridser dækkes de igen med en finish. Endelig slibning udføres, når materialet er helt tørt, dvs. om 7-8 timer. Ideer efterbehandling muligheder kan tages fra billedet på netværket.

  Efter at have mestret teknologien om montering af et enkelthængt loft, vil det være muligt at gå videre til mere komplekse strukturer ved hjælp af interessante kombinerede muligheder i stedet for standardløsninger.