Tørretumbler "Liana": egenskaber og installationsanvisninger

De fleste beboere i byområderne rejser sig tørt vaskeri i lejligheden. At udstyre et sted til tørre ting indendørs, ved første øjekast er ganske simpelt. Det skal dog huskes, at den installerede struktur skal være så effektiv og bekvem som muligt, og ikke optage meget plads. Tørretumbler "Liana" er en ideel mulighed selv for små lejligheder. Designspecifikationer og installationsanvisninger vil blive diskuteret mere detaljeret i denne artikel.

Egenskaber og fordele

Til tørring af ting i flere etagers byhuse blev der tidligere brugt tovværk, der var fastgjort til jernkonstruktioner på ydersiden af ​​balkonen. Denne mulighed sparer selvfølgelig plads i lejligheden. Imidlertid kan rene ting på en sådan tørretumbler let blive snavset fra støv eller endda falde af tovet. Almindelig tøjlinje kan monteres i rummet. Det er dog ret vanskeligt at arrangere dem optimalt. Hvis rebet vejer for højt, vil det komplicere processen med at hænge og fjerne tøj. På lave steder kan tøj komme i vejen eller blive beskidt, i kontakt med andre genstande i rummet eller på balkonen. Desuden ophobes støvet ret hurtigt på tovene, og det er ikke muligt at fjerne det helt med en simpel, fugtig klud.

Liana tørringsstrukturen er kendetegnet ved dens kompakte og funktionalitet, som gør det muligt at installere det på badeværelser, på loggier og balkoner næsten tæt på loftet. Hovedelementet i arbejdet med et sådant system er, at små strimler, på hvilke ting er placeret, kan ændre deres position (fald eller stigning).

Blandt fordelene ved "Liana" tørretumbler er følgende.

 • Efter tørring er der ikke spor tilbage på linnedet, som fra tynde reb eller skov, hvilket ville være vanskeligt at glatte med et jern.
 • Let at pleje. Designet er let at rengøre fra støv og snavs. For at gøre dette skal du tørre det med en fugtig klud. Når du tørrer tøj, kan du være sikker på, at der ikke er nogen beskidte mærker fra tørretumbleren på stoffet.
 • Kompakthed. Enheden kan installeres højt nok, så "Liana" vil være næsten usynlig.
 • Modstand mod tung belastning. Et rør kan klare op til 2,5 kg tøj. Hvis du overholder dette krav og ikke hænger for meget tøj på rørene, vil designet aldrig bryde eller bøje sig over vaskens vægt.
 • Let at bruge. Et sådant system fungerer analogt med en elevator. Ved at sænke lamellerne til et behageligt niveau kan du nemt og hurtigt hænge de vaskede ting uden at komme op på stolen og ikke forsøge at nå det. Når vasken er hængt, stiger planken til den ønskede højde.
 • Rørene stiger ikke alle på én gang, men igen, hvilket minimerer belastningen på hænderne.
 • Ved tørring kan linnestropper installeres i forskellige højder. Kaskade varer tørre meget hurtigere.

Men som alle tørretumbler har dette design sine ulemper. Det er værd at bemærke, at ulemperne ved "Liana" primært er forbundet med en bestemt model og producent af produktet.

Ifølge kundeanmeldelser har dårlige kvalitetsprodukter følgende ulemper:

 • rebene hopper ud af rullerne, så du skal bandage disse elementer manuelt;
 • plastdele brydes hurtigt ned;
 • i tilfælde af ukorrekt installation design fejler hurtigt.

Tørretumbler "Liana" fås i to versioner: loft og væg. Når man vælger en model, er det værd at overveje, hvilken overflade hovedbelastningen vil være på. Loft muligheder indebærer en belastning på loftet. Spændings- og fjedringsstrukturer kan ikke modstå meget vægt.

I dette tilfælde skal der monteres en metalstøtte i form af specielle vinkler i loftet. Imidlertid er en sådan understøtning installeret inden afslutningen af ​​loftet.

Når typen af ​​modstående materiale ikke er i stand til at modstå store belastninger, og der ikke findes metalhjørner til fastgørelse af strukturen, er det bedst at bruge en vægmodel.

Væg "Liana" adskiller sig kun fra loftmodellen i vejen for fastgørelse. Konsoller, hvor hele systemet vil blive understøttet, i dette tilfælde vil blive fastgjort til væggen.

dimensioner

På det moderne marked kan du finde tørreapparater "Liana" i forskellige størrelser. På mange måder afhænger parametrene af producenten. Produktets bredde varierer sædvanligvis fra 1,4 til 2 meter. Hvad angår længden af ​​rørene og selve designet, kan der være et stort antal forskellige muligheder. Den mest almindelige minimumslængde er 1,3 m. Standardmålene omfatter også følgende: 140 cm; 150 cm; 160 cm; 170 cm; 180 cm; 190 cm; 200 cm

Men den mest kompakte løsning er tørretumblere med en længde på 50 centimeter. Den maksimale størrelse af "Liana" er 3 meter.

materialer

Til fremstilling af visse dele af tørretumbleren "Liana" kan producenterne anvende forskellige materialer. Kvaliteten og pålideligheden af ​​strukturen som helhed vil afhænge af dette. De cylindre, som linned er placeret på, kan være lavet af metal eller plast. Metalrør har et beskyttende korrosionslag.

Det mest pålidelige materiale i dette tilfælde er rustfrit stål. Stålrør kan modstå den største stress i forhold til aluminium eller plastdele. Lige så vigtigt er kvaliteten af ​​det materiale, som tovet blev fremstillet af. Tynde tove er ikke i stand til at sikre pålideligheden af ​​hele strukturen på det rette niveau.

Reservedele

Tørretumbler "Liana" er en væg- eller loftsstruktur af lille størrelse, som består af flere enkle dele.

Systemet indeholder følgende elementer:

 • Et par metalholdere med ruller;
 • metal eller plast rør, der spiller rollen som bøjler til vådt tøjvask;
 • monteringsbeslag
 • loft eller vægkonsol;
 • reb (strenge);
 • caps.

Plast- eller metalcylindre kan være 0,5 til 3 meter lange. Deres antal kan variere. Sættet har sædvanligvis 4-5 bar. Hvert rør er udstyret med to tove af forskellige længder. En lang streng passerer gennem en rulle på en speciel holder. Gennem den anden rulletid passerer både lang og kort ledning.

Hele systemet er fastgjort til væg- eller loftkonsolerne, som er grundlaget for hele strukturen. I enderne af tovene fikseres specielle hætter, som giver dig mulighed for at hæve og sænke røret til det ønskede niveau. Ved montering af konstruktionen er det vigtigt at observere den mindste tilladte afstand fra gulvet (1,2 meter), som cylinderen kan synke.

Ikke alle detaljer i designet kan let udskiftes med nye. For eksempel, hvis en rulle fejler, skal du udskifte hele skinnen eller hele konstruktionen.

Hvordan vælger man?

På trods af at "Liana" betragtes som et pålideligt design til tørring af tøj, er visse modeller ikke den bedste kvalitet. Når du vælger en enhed, skal du omhyggeligt undersøge produktets egenskaber. Afstanden mellem cylindrene (rørene) skal være ret stor. Ellers vil ting på de tilstødende planker forveksles med hinanden.

Længden af ​​rørene kan være op til to meter. Man bør huske på, at jo længere cylindrene og designet som helhed er, jo større er sandsynligheden for, at tørretumbleren vil deformere fra de belastninger, der genereres under drift.

Når du vælger et passende design, bør du overveje installationen af ​​tørretumbleren. Dimensioner af Liana vil afhænge af størrelsen af ​​rummet, så det anbefales at forud måle området. Det er også nødvendigt at sikre, at tørretumbleren ikke forstyrrer den frie åbning af døre eller vinduer.

Det er også vigtigt at tage højde for det materiale, hvorfra rørene og skruerne blev lavet. Plastdele hurtigste svigt. Aluminiumstrukturer er den bedste løsning til vægt og pålidelighed. Stålprodukter skaber en sår belastning på vægge eller lofter, men sådanne tørretumbler er mest holdbare.

Modeller af tørretumbler "Liana" kan have et andet antal rør inkluderet. Desuden afhænger typen af ​​cylinder af den maksimale vægt af tøj, der kan modstå varen.

Tørretumblerens kvalitet afhænger af producenten af ​​produktet. Design fremstillet i Kina er ikke holdbart og pålideligt. Når man køber et produkt fra en model fra Kina, er det bedre at afvise. Det er nødvendigt at give præference "Lianam" fra indenlandske eller europæiske producenter.

Populære modeller

På trods af at rækkevidden af ​​tørretumbler "Liana" er ret stor, har nogle ændringer fået særlig popularitet. Dette skyldes kvaliteten af ​​designet.

Blandt de populære modeller er:

 • Gimi Lift 160 og Gimi Lift 200;
 • Luminarc Liana 1.4;
 • Comfort Alumin 1,5 m og Comfort Alumin 2,5 m;
 • Dogrular SP1505.

Tørretumbler Italiensk produktion Gimi Lift har en ret høj pris sammenlignet med lignende produkter fra andre producenter. Prisen skyldes den høje kvalitet af de materialer, der anvendes til fremstilling og konstruktion som helhed. Cylindre er lavet af stål, der er dækket af et beskyttende lag af epoxypulver. Uanset længden af ​​rørene er den maksimale belastning, som Gimi Lift-tørretumbleren kan modstå, 12 kg.

Model Luminarc Liana 1.4 er produceret af et fransk selskab. Prisen på tørretumbleren er meget lavere end prisen på varemærket Gimi. Men med hensyn til teknisk ydeevne er Luminarc Liana 1.4 ikke ringere end kammerater fra andre producenter. Hovedmaterialet til fremstilling af en sådan struktur er stål. Model Luminarc Liana 1.4 fås i et komplet sæt med fem stænger. Den maksimale belastning på tørretumbleren kan være op til 12 kg.

Tørretumbler Hviderussisk produktion Comfort Alumin er mest almindeligt i to versioner, størrelsen på 1,5 og 2,5 meter. Begge modeller fås i 5-cylindrede konfigurationer. Afstanden mellem cylindrene er 10 centimeter. Den maksimale tilladte belastning på konstruktionen er 10 kg. Sådanne modeller er lavet af plast og aluminium.

Modellen af ​​russisk produktion Dogrular SP1505 er designet til montering i loftet. Vægten af ​​strukturen er 2,1 kg, og den maksimale tilladte belastning er 10 kg. Tørretumbleren er lavet af plast og aluminium. Modellen har et attraktivt design, god kvalitet og lav pris.

Montagevejledning

Installation af "Liana" er ikke en vanskelig proces. For at samle strukturen er det nok at studere monteringsskemaet og installationsvejledningen, som nødvendigvis skal angives på produktemballagen.

For at installere tørretumbleren skal du bruge følgende værktøjer og armaturer.

 • Puncher. Alternativt vil en elektrisk boremaskine gøre. Dette værktøj er nødvendigt for at bore et lille antal huller i væggene eller loftet. Det er nødvendigt at bore ikke kun et lag af efterbehandling, men også en bund af beton eller andet materiale.
 • Målebånd og sort bly blyant. Ved hjælp af et målebånd foretages de nødvendige målinger. Blyantmærker på væggen eller loftets overflade til fastgørelse af strukturen.
 • Fasteners. Ofte kommer de allerede med en tørretumbler.

Liana til tørring af tøj: montage- og monteringsvejledning

Mange har balkoner og loggier, hvor linnet tørres på de gamle måder. Mistresses strækker hele længden af ​​tøjlinjen, tøjspidserne hænger eller hænger sammen osv. Dette ødelægger betydeligt æstetikken i hele rummet. Og hvad kan vi sige i de tilfælde, hvis balkonen eller loggia var veludviklet og har et moderne design! I sådanne tilfælde er det nødvendigt at "Liana" til tørring af tøj. Dette er et specielt design, der ikke tager meget plads og vil blive perfekt kombineret med indvendig altan eller loggia.

Tørretumbler "Liana": designfunktioner og fordele

"Liana" er en teknisk simpel, brugervenlig tørretumbler, der kan installeres i ethvert rum. Denne tørretumbler fik sit navn på grund af dets udseende - loftkonstruktionen, som flere ledninger til justering passer på vægoverfladen passer til, tillader sænkning af ledninger med linned til forskellige niveauer.

Hvordan arbejder en lofttørrer?

Generel oversigt over konstruktionen: Flere plast- eller metalrør med en speciel belægning, der beskytter mod korrosion. Rørene kan have forskellige størrelser - fra 50 cm til 2 meter. Disse rør kan om nødvendigt sænkes til forskellige højder, som er reguleret på en særlig blok, som er monteret på den tilstødende væg. Dette letter i høj grad hængende tøj - ikke stå på afføring eller nå loftet. Om nødvendigt kan du sænke røret til båndets niveau.

Multi-level design giver ikke blot brugervenlighed, men giver dig også mulighed for hurtigt at tørre tøj. Cascading arrangementet på flere niveauer giver hurtigere tørring.

fordele

De vigtigste fordele ved "Liana" til tørring af tøj på balkonen er:

Det ligner et loft tørretumbler Liana i det indre af balkonen

 • Evne til at udholde stor vægt. Designet giver dig mulighed for at hænge selv en stor mængde linned - strækkabler giver dig mulighed for at modstå meget vægt;
 • Udseende. "Liana" ser meget pænere ud end almindelige reb på en balkon eller loggia, der passer fint ind i ethvert interiørdesign;
 • Enkelhed af et design og nem installation. For at installere creepers kræves der et minimum af værktøjer og en lille instruktion, som er fastgjort til hver enhed.

Et naturligt spørgsmål opstår: er der nogen ulemper ved denne lofttørrer? Ifølge mange vurderinger af mennesker kan vi tegne følgende konklusion: Der blev ikke fundet væsentlige mangler. Nogle brugere har noteret sig kompleksiteten af ​​installationsprocessen. Af hensyn til retfærdighed bemærker vi, at sådanne kommentarer hovedsagelig kommer fra kvinder. For vores besøgende, hvem er bestemt interesseret i alle nuancer for at arrangere balkoner og loggier, er installationen sandsynligvis ikke kompliceret.

Vigtigt: På trods af at Lianas vaskerumtørrer er i stand til at modstå en masse vægt, bør du ikke "overdrive" dette - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg linned på hver stang.

Komplet sæt tørretumbler "Liana"

Denne tørretumbler er teknisk simpelt, som det fremgår af et lille antal komponenter:

 • Bærebeslag - 2 stk.
 • Kontrol sidebeslag;
 • Stænger til linned (sæt);
 • Ledninger til hver stang (2 stk.).

Arranger en balkon eller loggia? Læs vores artikel om design af loggia kombineret med værelset. I den finder du forskellige designideer og mange fotos om dette emne.

Og om bokse til balkon blomster læs her. Gennemgang af materialer og anbefalinger til udvælgelse.

Ikke alle ejere vælger lofttørrere. Nogen foretrækker gulv- og vægtørretørrere, deres egenskaber er præsenteret i en særskilt artikel.

Sådan installeres en lofttørrer

Vi nævnte, at nogle værktøjer er nødvendige til installation. Og her er en lille liste:

 • Puncher. Det er bedre at ikke bruge en boremaskine - den er ikke så pålidelig som en perforator, hvor du kan lave huller ikke kun i efterbehandlingmaterialet, men også i betonbunden. Kittet skal have en boremaskine til 6 mm (under standardstørrelsen af ​​selvlukkende skruer til fastgørelse af strukturen).
 • Roulette og markør. Selvom der ikke er brug for lange og komplicerede målinger, er det nødvendigt at foretage de enkleste målinger (markering på bunden, mærkning af fastgørelsespunkter, fastgørelsespunkt).
 • Fastgørelsesanordninger - skruer og nylon dowels. Standard dowel størrelse er 5 mm, selvdrejende skrue er 3,5-4 mm.
 • Skruetrækker. Kræves for fastsættelse af fastgørelsesanordninger.

Lad os nu gå videre til den direkte installation af Liana tørretumbleren:

Installationsskema af loftet tørretumbler

 1. Erhvervet "Liana" skal pakkes ud og fjernes fra emballagebeslagene.
 2. På loftet holder parentes hele strukturen. Vi tager dem, anbringer dem til loftet på de rigtige steder og gør de tilsvarende mærker på overfladen med en markør.
 3. Huller bores på præmærkede punkter.
 4. Beslagene er fastgjort med selvdrejende skruer, hvorefter stik monteres på toppen.
 5. Fastgørelsesbeslaget fastgøres på væggen ved hjælp af de samme skruer. Du kan vælge vilkårlig højde og placering - det vigtigste er, at du kan nå det.

Billedet viser, hvordan du tørrer tørretumbleren korrekt.

 • Ledninger, der følger med stænger, føres gennem rullerne i højre beslag. En lang ledning passerer gennem venstre beslag.
 • Derefter føres både den lange og den korte ledning gennem højre beslag.
 • Enderne af de to ledninger føres gennem fastgørelseshætter på fastgørelsesbeslaget for at kunne indstille den øverste eller nederste position.
 • På samme måde er "Liana" faste og andre stænger.
 • Vigtigt: På trods af de medfølgende monteringsvejledninger anbefaler vi, at du læser instruktionerne i kittet. Det er muligt, at den tørretumbler, du har købt, kan have lidt forskellige installationsfunktioner.

  Almindelige installationsfejl

  Ofte begynder begyndere fejl, der efterfølgende fører til en krænkelse af "Liana" integriteten eller til dens demontering. Følgende fejl er mest almindelige:

  • Gør forkerte beregninger. Dette fører til overdreven eller utilstrækkelig spænding på stængerne. For at løse problemet skal du målte korrekt inden du installerer tørretumbleren.
  • Forkert valg og installation af fastgørelsesdele. Meget ofte er der situationer, hvor skruerne er fastgjort i væggen, ikke er dybt nok, eller deres diameter passer ikke til hullets diameter. For at løse problemet er det nødvendigt at vælge den korrekte diameter på bor og skruer. Under boringen til 6 mm er det nødvendigt at vælge de dowels af samme størrelse, der passer godt ind i hullet.
  • Brug af dowel-negle. Designet, der er fastgjort af disse elementer, vil vare bogstaveligt til den første tørring og derefter falde sammen under linnens vægt.

  Hvordan vælger man en lofttørrer?

  Selvfølgelig skal du først og fremmest, når du vælger en tørretumbler, være opmærksom på balkens eller loggias dimensioner. Afhængig af størrelsen kan du vælge tørring af forskellige længder.

  Vi anbefaler dig at bruge disse anbefalinger, når du vælger lianas til tørring af tøj:

  • Før du køber, skal du læse instruktionerne, som angiver den maksimale vægt, der kan modstå "Liana".
  • Du skal vælge et design, hvis dimensioner ikke forhindrer åbning af vinduer på balkonen eller loggia.
  • Lofttørrere kan laves af forskellige materialer - aluminium, stål eller slidstærk plastik. Mange vælger straks til fordel for aluminium - det er lettere og synes mere holdbart. Stålmetalstrukturer er dog mere pålidelige og er belagt med en særlig polymer eller maling, der forhindrer muligheden for at pletter vasketøjet.

  Og selvfølgelig kan du ikke ignorere oprindelseslandet. Kinesiske tørretumbler er lavet af lav kvalitet plast, som ikke er i stand til at modstå en masse vægt. Den bedste mulighed er enten indenlandske eller europæiske design.

  Loft tørretumbler liana foto

  I dette afsnit inviterer vi dig til at se på billederne på emnet i vores artikel "Sådan installeres en vaskemaskine" Liana ": Instruktioner". Alle billeder er klikbare.

  Liana til tørring af tøj på balkonen: tørretumblerens design, reglerne for installation og drift

  Hvor tørre underbukser beboere tør? I de fleste tilfælde - på din egen balkon eller loggia. For at gøre dette skal du strække tovene, som ødelægger udseendet på balkonen og ikke altid er praktisk at bruge, og hængende tøj tager meget plads og bliver ofte snavset. I dag kan dette problem løses meget lettere ved hjælp af kompakte og brugervenlige tørreapparater.

  Liana til tørring af tøj på altanen

  Indhold trin for trin instruktioner:

  Typer og modeller af tørretumbler

  Udvalget af design designet til tørring af tøj i moderne butikker er meget stort: ​​de kan være eksterne, interne, glidende, væg- og lofttørrere, som hver især har sine egne fordele og ulemper.

  Hvis balkonen er lille, vælger lejlighedsejere ofte foldnings-, væg- eller loftkonstruktioner for at spare plads. Foldningsmodeller er ret kompakte og installeres umiddelbart inden tørring af tøj, og efter drift kan de hurtigt foldes og fjernes. Ulempen ved sådanne tørretumblere er, at de optager meget plads, når de udfoldes. Derudover er nogle af dem ustabile, og under vaskens vægt kan man simpelthen vælte over.

  Tørretumbler på væggen på balkonen

  Vægmonterede tørretumbler fås i flere versioner, men inertiale og teleskopiske (konsol) modeller er mest velegnede til små rum. Tromle tørretumbler er en tromle med sår tov og en bar med kroge, som rebene er fikset. Det vil sige, hvis tørretumbleren ikke er nødvendig, kan tovene vikles på tromlen, så de ikke tager plads og forstyrrer passagen. Den største ulempe: over tid strækker tovene og sagen.

  Konsol eller teleskoptørrere ligner metalharmonikaer, som er fastgjort til væggen og fremstilles om nødvendigt. Sådanne designs er imidlertid kun egnet til små familier, da det er umuligt at hænge meget linned på dem.

  Ifølge husmødre er de mest bekvemme og nemme at bruge design kaldet "Liana". De får deres navn fra det oprindelige udseende - de ligner virkelig klatreplanter.

  Liana til tørring af tøj - foto

  Hvad er tørretumbleren "Liana"?

  Loft eller vægmonteret tørretumbler "Liana" er en struktur bestående af plast- eller metalcylindre med antikorrosionslængde fra 50 cm til 2 m. De fastgøres af ledninger til en speciel enhed udstyret med ruller, så elementernes højde kan justeres. En sådan anordning giver en række fordele, som almindelige tove eller andre strukturer ikke har.

  Loft tørretumbler, 5 linjer

  Et godt alternativ til almindelig tøjlinje.

  Et rebholder er fastgjort til en af ​​væggene.

  Designfordele

  1. Brugervenlighed. Før du hænger linnedet, kan lamellerne sænkes til taljeniveauet (dette eliminerer behovet for at udføre farlige stunts på en skammel eller stol) og derefter hæve dem igen til loftet, så tingene ikke forstyrrer passagen. Derudover kan linnestængerne blive kaskaderet, hvilket gør tøjets tørret meget hurtigere.
  2. Evne til at modstå tung vægt. "Liana" giver dig mulighed for samtidigt at tørre et stort antal ting, uanset deres vægt, uden at bekymre dig om, at designet vil sænke eller bryde. På et design kan du hænge alt tøjet fra en standard vaskemaskine med en belastning på 5 kg.
  3. Attraktivt udseende. Tørretumbleren ser meget bedre ud end sænket tove eller gamle ledninger og ødelægger ikke det indre af rummet. Vådt ting på loftet kan placeres, så de ikke tager meget plads eller forstyrrer passagen.

  Bemærk. På trods af at "Liana" kan modstå ethvert linned, er det ikke nødvendigt at misbruge denne nyttige ejendom - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg på hver bar.

  Hvordan vælger man en tørretumbler?

  Anbefalinger til valg af tørretumbler til altan

  At designe tjente sin ejer trofast, skal du være opmærksom på nogle vigtige punkter, når du vælger. Den første er det materiale, hvorfra rørene er lavet (plastik er meget billigere, men metal er mere pålideligt). Hvis tørretumbleren er købt til en stor familie, anbefales det at vælge rustfrit stål - det er stærkere end aluminium, og desuden bliver tøjet ikke snavset, selvom det øverste anti-korrosionslag er slettet.

  Vælg en stærk tørretumbler

  Snorene skal være tykke nok, ellers kan de bryde under linnens vægt. Derudover er det nødvendigt at være opmærksom på længden af ​​den struktur, der er angivet i instruktionerne, og sørg for, at den passer på det valgte sted.

  Hvordan vælger man et kvalitetsprodukt

  Hvad angår oprindelseslandet, er det bedre at nægte produkter fremstillet i Kina - sådanne tørretumblere er af ringe kvalitet og kan hurtigt gå i stykker.

  Plastdele vil gå i stykker, hvis belastningen er for stor

  Dårlig plastholder

  Endelig skal du, inden du køber, kontrollere varernes emballage, hvis det er brudt, skal du købe et andet design.

  Installationsvejledning til Liana Dryer

  På trods af at installationen af ​​strukturen er en nem proces, skal ejeren vælge det rigtige sted, få nogle værktøjer og også følge de trinvise instruktioner.

  Trin et. Vælge et sted

  Det er bedst at installere "Liana" på de glaserede balkoner eller loggier. Ellers vil tørring af vasketøjet medføre alvorlig ulejlighed, da det om vinteren konstant fryser, så det anbefales at finde et passende sted i lejligheden. Designet og ting der hænger på, bør ikke forstyrre husholdninger og gæster, eller for meget være tydeligt, det vil sige den bedste mulighed er et badeværelse eller omklædningsrum (i ekstreme tilfælde - en stue eller et soveværelse), undtagen værelser med lofter eller suspenderede strukturer. Hvis det er umuligt eller for svært at fastgøre strukturen i loftet, anbefales det at vælge en vægindstilling.

  Vælg det rigtige sted for tørretumbleren.

  Tørretumbleren skal installeres, så det ikke forstyrrer åbningen af ​​døre eller vinduer. Derudover skal man huske på, at vand kan dryppe fra det våde vaskeri, så det er bedre at sprede en film eller en engangs ble under den.

  Trin to. Vi forbereder alt, hvad du har brug for

  Følgende elementer er inkluderet i pakken af ​​tørretumbleren "Liana":

  • to transportblokke;
  • sidelåsebeslag;
  • strimler (cylindre) til hængende tøj i et standard sæt på 5 stk.
  • 2 ledninger til hver af cylindrene (en lang, til rullebeslag og en kort, som skal fastgøres på beslaget).

  Tørretumbler inden installation

  Det anbefales, at alle dele af strukturen straks tages ud af pakken og lægges ud, så de er ved hånden. Derudover vil installationen have brug for følgende værktøjer:

  • målebånd, lang lineal eller målebånd;
  • perforator (til trægulve) eller borer (til beton og mursten);
  • skruetrækker;
  • fastgørelsesanordninger (ankre, dykker eller skruer) til størrelsen af ​​boret;
  • en blyant.

  For at få et pålideligt design, og ikke mange huller i loftet, bør du ikke installere tørretumbleren "for øje", men snarere tage enkle foreløbige målinger.

  Trin tre. Installation af tørretumbler

  Tørretumbler Installation Procedure

  Når du har lavet de nødvendige værktøjer, kan du fortsætte direkte til installationsprocessen, som ser sådan ud.

  Sådan monteres et loft tørretumbler

  Lofttørrer Liana - Foto 1

  Hver husmor vil gerne tørre tøjet... på loftet. Tørretumbler er blevet brugt i lang tid, men ikke alle ejere har værdsat denne gadget. Derfor dukkede en ny Tørretumbler Liana op. Dens forskel fra konkurrenterne - en mekanisme til at løfte og sænke dette meget tørre vaskeri. dvs. Du har lige trukket tovet, tørretumbleren kom ned fra loftet, du hængte linnedet og trukket igen rebet og designet igen i nærheden af ​​loftet. Og nu mere om typer tørretumblere.

  Hvad at tørre vådt tøj

  I dag er butikker fyldt med forskellige enheder til tørring af tøj:

  • Tørretumbler fastgjort på loftet;
  • Tørre væg mount;
  • Tørring, står på gulvet (jorden).

  De kan igen deles af enheden i:

  • Foldbar (på grund af installationen på jorden har brug for et stort område);
  • Spredbar (normalt væg type, besværlig og upraktisk);
  • I form af hængende net (mere egnet til at give end til hjemmet);
  • Lofttørrer type Liana (knyttet til loftet, de er praktiske og komfortable).

  Alle tørretumblere ved hjælp af mekanismer kan være: glidende. teleskopisk og reb. Den mest praktiske og praktiske - teleskopiske (loft). Dette bekræftes af kvindernes meninger, hvoraf de fleste vælger nøjagtigt modellen Liana.

  Dens design er et rør af metal eller plast med en længde på 0,5 til 2,0 m, dækket af emalje. Hvis det er nødvendigt, kan du ved hjælp af en rebhænger sænke røret, og efter at have hængt linnedet, løft det igen til loftet.

  Produkter fra Kina er for det meste plastik, af lav kvalitet, men billig. De er designet til små belastninger. Derfor er det bedre at dvæle på den europæiske eller russiske version, og at foretrække plast til metal. Den mest pålidelige tørring af rustfrit stål: de er ikke bange for fugt og kan modstå store belastninger.

  Forberedelse og valg af plads til montering af lofttørring Liana

  Det er bedst at tørre tøj på en glaseret og isoleret balkon eller loggia, især om vinteren. Du kan også hænge det i stuen eller soveværelset. Men hvis der er et påklædningsværelse, er det bedre at sætte en tørretumbler i den.

  Loftet tørretumbler Liana installation - Foto 2

  Tip 1. Når tørretumbleren er sænket, bør der ikke være forhindringer for at åbne vinduer og døre. Hvis vasken er for våd efter vask, skal der lægges et vandtæt materiale under tørretumbleren.

  Til montering sushi skal bruge:

  • - boremaskine eller perforator
  • - målebånd eller lang lineal
  • - en skruetrækker eller en skruetrækker
  • - selvskærende skruer og dowels.

  Montering og installation af tørretumbler. Installation af tørretumbler - Video

  Silent type tørring Liana bliver nemt, hvis du håndterer ledninger. Lange ledninger er designet til at sænke og øge tørringen, interagerer med rullespænd. Ved hjælp af korte ledninger er tørringen fastgjort på beslaget.

  De vigtigste dele af tørringen Liana - Foto 3

  Efter at ledningerne er anbragt på steder, passeres de en efter en ind i de øverste og nederste hætter (til fastgørelse af stængerne i op og ned position).

  Installationssekvensen er angivet i tillægget:

  1. Udpak og demonter produktet i knuder;
  2. Brug strømbeslagene i loftet og markér borehullet;
  3. Kør dowels til borepladser;
  4. Fastgør rullebeslag;
  5. Bestem stedet og fastgør fastgørelsesbeslaget.

  Tip 2. Hvis du skal installere et strækloft, er en strømstråle fastgjort til dens base, hvor tørringen vil blive installeret.

  Prisen på lofttørrere type Liana

  Grundlæggende i Rusland koster en sådan tørretumbler fra 450 rubler til 600 rubler. Det er meget billigere end vægmonterede tørretumbler, selv om det er meget stærkere og mere holdbart og vigtigst flere gange mere bekvemt. Fordi Liana kan sænkes ned, hæng vådt tøj og løft igen. Må ikke springe på balkonen som en superhelt.

  Tørrepleje

  Efter installation er det nødvendigt at udføre en test: Sænk alle rørene og hæng dem så meget som muligt på tøjet, løft til loftet og reparer dem. Gentag proceduren 2-3 gange. Hvis konstruktionen forbliver intakt - enheden er klar til drift.

  Lofttørrer Liana - foto 4

  Rustfrit stålrør er ikke bange for vand, så du kan ikke tørre dem. Tværtimod er det tilrådeligt at holde plastrørene tørre.

  Tørretidens levetid er normalt begrænset af reb. På produktionen er der ret stærk tråd, designet i 5-10 år. Ved udklædning, især i steder med kontakt med skarpe kanter, kan deres levetid reduceres betydeligt.

  Optag navigation

  Tilføj en kommentar Annuller svar

  Sådan monteres et loft tørretumbler?

  Mange læsere har en balkon eller loggia, hvor de tørrer tøj. Det var der, at elskerinderne hænger deres tøj på rebene og tørrer dem på den gamle måde. Du skal være enig i, at en sådan tørring ødelægger indretningen af ​​både loggiaen og selve rummet som en helhed. Et godt alternativ ville være at installere "Liana" - dette design finder næsten ikke sted på balkonen og har et temmelig moderne udseende. Hvordan man monterer et loft tørretumbler, vil du lære fra denne artikel.

  Loftet tørretumbler enhed

  "Liana" er et teknologisk simpelt design, der er meget bekvemt at betjene. Derudover kan du installere det ikke kun på balkonen eller loggiaen, men også i absolut ethvert værelse i dit hjem.

  Designet selv har følgende form:

  • Installationen er fastgjort til loftet, samtidig med at flere ledningsregulatorer er fastgjort til den og holder rørene på hvilke ting der tørres.
  • Flere rør af høj kvalitet plast eller metal, dækket med et middel til at male våde ting med beskyttelse og rust. Deres længde varierer fra 0,5 til 2 m.
  • Blokken ved hvilken højden af ​​de beskrevne rør er reguleret. Denne funktion hjælper meget, når man hænger vådt. Særligt tilfreds med hende vil være piger med kort statur

  Det er vigtigt! En sådan installation er ikke kun meget praktisk i sin anvendelse, men tillader også de vaskede ting at tørre hurtigt og effektivt på grund af cascading arrangementet af niveauer.

  Behovet for installation

  Før du køber og installerer en tørretumbler "Liana", er det nødvendigt at forstå i alle sine positive og negative sider.

  Lad os starte med en positiv note:

  • Dette design er i stand til at modstå en masse vægt på grund af spændingskablerne.
  • Æstetisk komponent - denne installation ser pænt ud, hvilket ikke er tilfældet med almindelige reb på en loggia eller balkon.
  • Nem installation og konstruktion. For at installere en sådan "hjælper", er det nok til at opbevare et standard sæt værktøjer og instruktioner til modellen.

  Mange vil spørge: "Er der virkelig ingen negativ side til Liana?" Ifølge kundeanmeldelser kan du sikkert svare: "Nej, der er ingen fejl i designet".

  Det er vigtigt! Undgå at misbruge, hvad der er skrevet i reklamehæftet med sådanne tørretumblere. Det er bedre ikke at risikere og hænge tøj, der vejer ikke mere end 2,5-3 kg.

  Valg af ret

  Før du går videre til installationen af ​​tørretumbleren "Liana", er det nødvendigt at styre nogle vigtige punkter:

  • Før du køber, find ud af den maksimale vægt, som tørretumbleren kan understøtte.
  • Overvej størrelsen af ​​strukturen i rummet hvor den vil blive placeret.
  • Overvej materialet i rørene, på hvilke ting vil tørre. Mange brugere foretrækker at tage aluminium på grund af lysstyrke og holdbarhed, men eksperter anbefaler at tage modeller af stål, da de er mere holdbare og ikke male tøj.

  Det er vigtigt! Vær opmærksom på det land, hvor denne eller den pågældende model blev produceret. Alle ved, at kinesiske produkter ikke er af høj kvalitet, hvilket ikke er tilfældet med produkter fra europæiske lande.

  Komplet sæt

  Efter at have erhvervet strukturen er det ikke nødvendigt at straks gå videre til installationen af ​​en tørretumbler. Først skal du kontrollere, om alle detaljerne er til stede i sættet.

  Disse detaljer omfatter:

  • 2 lejebænke.
  • Betjeningsbøjle.
  • Sæt af linnedstænger.
  • 2 ledninger til hver stang.

  Gå til forsamlingen

  Før du samler strukturen, er det nødvendigt at fylde op på følgende punkter, uden hvilken installation simpelthen ikke kan gøres:

  • Hammerboremaskine med 6 mm borekrone. Det er uønsket at bruge en boremaskine, fordi den ikke er så pålidelig som værktøjet nævnt.
  • Marker, målebånd for at lave små målinger.
  • Selvdrejende skruer (diameter - 3,5-4 mm), dowels fra nylon (diameter - 5 mm).
  • Skruetrækker til fastgørelse af fastgørelseselementerne.

  Nu er det tid til at lære at montere en tørretumbler købt i en butik:

  • Udpak det sæt og fjern beslagene fra det - hele installationen vil blive understøttet på dem.
  • Fastgør dem til loftet og markér, hvor de vil være placeret.
  • Bor huller på disse punkter.
  • Fastgør beslag med selvskærende skruer, monter plugger på toppen.
  • Brug de samme skruer til at skrue fast holderen på væggen.

  Det er vigtigt! Højde er valgt som du vil, det vigtigste er, at du kan nå frem til det i fremtiden.

  • Pass tilbehørene med stængerledninger gennem rullerne i højre beslag, og gennem venstre skal du passere en lang ledning.
  • Pass igennem højre beslag lange og korte ledninger.
  • Deres ender skal føres gennem låsehætterne på beslaget - dette er nødvendigt for at give de øverste og nederste positioner.
  • Fastgør de øvrige stænger på samme måde.

  Det er vigtigt! Installationsalgoritmen i artiklen og i brugsanvisningen i sættet kan afvige lidt fra hinanden. Af denne grund skal du læse og tage højde for, hvad der er skrevet i kitbogen.

  Efter samling er det allerede muligt at bruge strukturen til egne formål, samt at kontrollere, hvordan det klare sin opgave. Og nu ved du, hvordan du klæber lofttørret til vask, uden at skade det indre af rummet, det er op til små ting - for at realisere det.

  Lofttørrer - design, udvælgelseskriterier, gør-det-selv installation

  Hvem har ikke stødt på det konstante problem med at finde yderligere plads til at tørre tøj? Sandsynligvis er det kun de, der aldrig har rørt en blegemiddel, en vaskemaskine mv., Der nogensinde er blevet lavet. Producenter af gulvtørrere har gået langt foran, men disse enheder sparer ikke altid situationen, når mængden af ​​det vaskede vaskeri er enormt. Hvor kan du sige det? Den bedste løsning, der eksisterer i dag - lofttorkeren "Liana" og lignende modifikationer af denne simple enhed.

  Typer af tørretumbler

  I dag giver markedet for husholdningsvarer købere mulighed for at vælge følgende tørreanlæg:

  1. Folding tørretumbler (udendørs). Ikke en meget god løsning, som i udfoldet tilstand, besidder de et anstændigt område i rummet.
  2. Metal glidende strukturer (væg). Volumetrisk og ikke særlig praktisk.
  3. Suspenderet tørretnets. Det er praktisk at bruge kun i landet eller i industrielle bygninger. For en lejlighed er de ikke egnede.
  4. Liana. Dette er den mest praktiske og bekvemme løsning, fordi de ikke forstyrrer ejerne af lejligheden (selv en lille) til at bevæge sig frit og kan modstå en stor mængde vaskede ting. "Liana" kan med rette betragtes som det bedste valg ved køb.

  Loftet tørretumbler design

  Denne enhed består af rør (metal eller plast), dækket af emalje for at undgå beskadigelse af basismaterialet, dvs. korrosion. Rørene er mindst halv meter, maksimum - to meter lange.
  Tørretidens funktion er meget enkel. Det er nødvendigt at bruge rørene til at sænke rørene fra loftet - uden afføring osv. - til brystets niveau. Næste - hænge tøjet på dem, og lige så nemt løfte dem op.
  Den store fordel ved at tørre tøj under loftet er et velkendt faktum: der er altid den varmeste luft i rummet.

  De vigtigste kriterier for udvælgelse af tørring

  Loftet tørretumbler på badeværelset

  De bedste plastproducenter er Europa eller Rusland. Et sådant materiale vil modstå store belastninger, mens Kina primært producerer ikke meget høj kvalitet plast. Derfor ser vi på oprindelseslandets etiket.

  1. Det er kendt, at rustfrit stål ikke undergår en korrosionsproces. Derfor er det bedre at købe en tørretumbler lavet af den.
  2. Læs brugsanvisningen og vær sikker på at følge instruktionerne. Dette er en garanti for den meget lange brug af lofthængeren.
  3. Vi ser på tørretumblerens emballage - den skal være komplet. Du vil ikke købe et defekt produkt, ikke?
  4. Vær opmærksom på tovets kvalitet. Det bør være lavet af slidstærke materialer, fordi det afhænger af, om det vil tjene dig i 5-10 år, eller det vil som normalt smelte hurtigt nok.

  Do-it-yourself-lofttørrerinstallation

  Bestem installationsstedet

  Det bedste sted at købe tørretumbler er en glaseret og isoleret balkon (loggia). Ellers vil våde ting simpelthen fryse, som normalt sker på gaden. I dette tilfælde skal tørretumbleren placeres i stuen, soveværelset, påklædningsrummet, undtagen værelser med lofter eller ophængte systemer.

  Vælg det rigtige værktøj

  Til det arbejde, vi har brug for:

  • boremaskine (egnet til trægulve) eller perforator - til andre materialer i loftet (boredimensioner: 6 og 8 mm);
  • roulette eller stor linjal;
  • en række skruer og dowels;
  • skruetrækkere (bedre - en skruetrækker: arbejde hurtigere med det).

  Vi samler tørretumbleren

  Loft tørretumbler

  Processen med at forbinde alle detaljerne i denne enhed er ret simpel. Har problemer? Så brug følgende beskrivelse:

  1. Loftet tørretumbler er afsluttet med lange (de føres gennem små beslag i form af ruller) og korte (fastgjort på en særlig fastgørelse beslag) ledninger.
  2. Den øvre hætte sikrer stangen øverst, den nederste hætte er designet til at installere den i den nederste position. Gennem dem passerer vi ledningerne omskifteligt og distribuerer dem på de rigtige steder.

  Installer tørretumbleren

  Det er bedre at gøre jobbet længere, end du vil, men med rette. Du ønsker ikke at bore dig selv unødvendige huller i loftet? Brug følgende lille instruktion:

  1. Åbn pakken og tag tørringen af ​​den, læg den i dele.
  2. Lav en markering af det fremtidige fastgørelsessted for tørretumbleren: Anbring loftbøjlerne i loftet og marker punkter med en blyant. Afstanden mellem - det samme som rørets længde.
  3. Bor huller i de markerede punkter, indsæt dowels. Jo flere huller du laver, jo bedre: Vådt tøj er tungt nok.
  4. Tilslut beslag og ruller.
  5. I betragtning af den maksimale højde af din tørring markerer du det punkt, der markerer fastgørelsesbeslaget. Normalt en og en halv meter over gulvet.

  Videoinstallation manuel lofttørrer gør det selv

  Brug af lofttørrere

  Først skal du sørge for kvaliteten af ​​installationen af ​​dette produkt. For at gøre dette sænker vi alle rørene, indtil vi hænger tøj på dem og løfter dem til loftet. Hvis du ikke hører en squeak (eller værre), så kan du lykønske dig selv: installationen var vellykket.

  Ved køb og montering af lofthænger af plast, er der behov for pleje for det: tørre vanddråber efter tørring af tøj, fordi dette materiale ikke tjener evigheden. I tilfælde af rustfrit stål er denne procedure naturligvis ikke nødvendig.
  Pleje af tov er også vigtig, så du skal se på, om den bliver flået på bestemte steder mere end normalt. Ved kritisk slitage skal den udskiftes.

  Sådan monteres et loft tørretumbler?

  Tips til opsamling af lofttørrer

  Spørgsmålet om hvor man skal hænge, ​​tørre tøjet efter vask i lejligheden, bekymrer mange husmødre. I dag, for at løse dette problem, er der mange moderne modeller, der afviger i installationsmetode og placering.

  Blandt hele rækken af ​​designs kan man skelne loftet tørretumbler, hvor det vigtigste strukturelle materiale er plastisk, metal.

  Hvis du har de nødvendige værktøjer og ved, hvordan man monterer et lofttørrer, kan du selv lave designet.

  Inden du vælger en struktur, er det nødvendigt at bestemme dens placering. Loft tøj tørretumbler, ofte tager ikke meget plads, blokkerer ikke passagen, tiltrækker ikke opmærksomhed, er kun beregnet til stationær brug. Installer enheden kan monteres på balkonen, loggia og på badeværelset. I betragtning af typen af ​​mekanisme kan tørretumbleren være:

  • foldning;
  • glidende;
  • i form af creepers;
  • hængende mesh.

  Når man vælger en loftkonstruktion, er det nødvendigt at tage højde for, hvad den maksimale vægt, det kan modstå det materiale, hvorfra fæstnene er lavet.

  Hver tørringsanordning har sin egen type fastgørelse og størrelse, så inden installationen er det nødvendigt at tage hensyn til rummets rum, dets arkitektoniske nuancer og farveområde.

  Dette giver mulighed for præcist at vælge modellen og øge levetiden.

  En vigtig faktor i holdbarheden af ​​loftkonstruktionen er det materiale, hvorfra fastgørelsesanordningerne, detaljerne i leddene, styrken af ​​ledningen er lavet.

  Så modeller med plastikbeslag er kun stabile ved den laveste belastning, aluminiumprodukter med stor vægt kan deformeres.

  Den mest pålidelige, praktiske er en rustfrit stål tørretumbler. Særlige træk ved alle lofttørrere er:

  • rummelighed, kompakt design;
  • tørring hastighed af linned;
  • enkel installation;
  • kombination med interiøret;
  • rimelig pris.

  Stor betydning er placeringen af ​​et hjem tørretumbler på badeværelset. I betragtning af rummets forskellige dimensioner og specifikationer foretrækker flere og flere ejere loft liana med faldende skinner. Designet passer ind i ethvert interiør, dets fordele er bekræftet af praksis. Modellen har styrke, modstand mod bøjning og udholdenhed under vægten af ​​våde tøj.

  Oplysninger om montering og installation af lofttørrer, som er angivet nedenfor, kan ikke falde sammen med instruktionerne fra producenten i konfigurationen. Korrekt installeret design skaber ikke ubehag under tørring af linned og tøj.

  Nødvendige værktøjer

  Det kompakte æstetiske design af tøjhængeren gør det muligt at planlægge placeringen i ethvert rum. Inden du hænger på produktet, skal du forberede et bestemt sæt af genstande og enheder, der er nødvendige til præcis måling, bekvem boring af huller, tilspændingsskruer, justering af spændingerne på ledninger.

  Du skal bruge et vist antal værktøjer til installation:

  • perforator, boreskruetrækker;
  • skruetrækkere, hammer;
  • målebånd, mærke eller blyant

  I betragtning af at konstruktionen er monteret under loftet og arbejdet udføres i en højde, er det nødvendigt at bruge en trappestige, som skal være med en behagelig platform til ben og modstå enhver vægt.

  Alsidige moderne stiger med ikke-glidende fødder, når du installerer en lofttørrer, garanterer ikke kun sikkerhed, men også praktisk placering af værktøjer.

  Mobilitet, let bevægelsesdesign hurtigere, forenkler installationen af ​​produktet.

  Inkluderet skal være monteringsvejledning

  Installation trin

  Efter at have studeret vejledningen, udarbejder værktøjerne, vælger et sted til tørretumbleren, kan du sikkert komme på arbejde. For at begynde at samle produktet i overensstemmelse med de vedlagte anvisninger. Sættet af den sædvanlige, ofte brugte konstruktion består af paneler, tovværk og stænger, som sænkes på grund af speciel fastgørelse. Det samlede produkt installeres kun på et solidt grundlag i trin.

  Når du har vedhæftet beslagene til loftet, er det nødvendigt at lave mærker til deres vedhæftning. Afstanden mellem dem skal svare til stangens længde. Bore hullerne uden at reducere deres antal, fastgør støttedelene med ruller ved hjælp af skruer eller skruer, lukke toppen med stik. Fastgørelsesbeslagene fastgøres på samme måde som beslaget, deres placering vælges vilkårligt.

  Det endelige trin i installationen trækker ledningerne gennem understøtningsdelene ved at indstille længden og fastsætte højden ved hjælp af specielle hætter.

  Efter afslutningen af ​​alt arbejde går enheden igennem proceduren for justering og kontrol af pålidelighed For at gøre dette, sænk stængerne, lav den maksimale last af linned, returner dem til deres oprindelige position.

  Fraværet af pletter og brud på produktet indikerer korrekt installation.

  Ved montering af beslag anbefaler jeg ikke at bruge almindelige nagler for at undgå at løsne fastgørelsen under belastning. Ellers kan strukturen falde sammen.

  Forberedelse af huller til parentes

  For at gøre huller i betonpladen skal flere paneler fjernes.

  Inden den anden beslag fastgøres, skal alle ledninger rettes.

  Monteringsbeslag og højdejustering

  Montering side fastgørelseselementer

  Nuancerne i redigering

  Installation af en tørretumbler anses for at være en tidskrævende proces og tager lidt tid.

  Næsten alle designs har en ukompliceret fastgøringsmekanisme, som gør det muligt at installere det på egen hånd uden at ty til specialister.

  Detaljerede instruktioner fra producenten om installation og montering af strukturen hjælper med at foretage præcise målinger og beregninger på stængernes spænding, valg af skruer, dowels.

  Ifølge fabrikantens anbefalinger skal fastgørelsesdelene svare til diameteren af ​​hullerne i loftet eller væggen. Afhængigt af tykkelsen og overfladestrukturen anvendes der nogle gange en støttebjælke til mere stabil montering af beslaget. Hvis loftet tørretumbler er installeret på en betonoverflade, er det vigtigt at bruge nylon dowels og skruer.

  Før installationen skal strukturen fjernes fra emballagen og kontrolleres for alle dele.

  Den vigtigste faktor i installationen af ​​tørretumbler er pålideligheden i drift, da det er nødvendigt at vælge en behagelig højde for tørretumbleren, så den ikke lukker åbningerne af døre og vinduer, forårsager ikke vanskeligheder ved hængende vådt tøj og tøj. Korrekt installation forbedrer ikke kun tørreprocessen, men giver dig også mulighed for rationelt og komfortabelt at bruge rummets ledige rum.

  Loftet tørretumbler på loftet er ikke installeret. Alle fastgørelsesdele er lagt på forhånd. Om nødvendigt skal installationen for at reducere spalten af ​​filmen på steder markere stikke små stykker tape.

  Sådan fastgøres monteringspladen

  Regler for drift og reparation

  Moderne loft tørring strukturer i badeværelset, lavet af kvalitetsmateriale, er bekvem og funktionel. En universel måde at tørre tøj og linned på er velegnet til små lokaler. Produktets holdbarhed afhænger af reglerne for dens funktion.

  Loftet tørretumbler er en husstandsstruktur, designet til brug i hjemmet. Monteret på en vandret overflade, med højdejustering. Hver enhed har et garanticertifikat installeret af producenten.

  For at udvide strukturenes levetid er det nødvendigt at overvåge slidens slid og mekanismens detaljer. Det drejer sig især om modeller fra plastik, der skal tørres efter hver tørring af linned. Samvittighedsfulde producenter, der tager hensyn til slid på produkter, gør dem til et materiale, der kan udskiftes.

  Tørkerens mekanismer i badeværelset med langvarig intensiv brug slides ud, hvorved produktet mister sin funktionalitet.

  De mest almindelige fejl er deformationen af ​​beslaget, slid på gearet, ledningen. Især ofte sker dette med plastmodeller.

  Sådan reparation af strukturer i nærvær af analoge dele kan udføres uafhængigt ved anvendelse af tang:

  • For at ændre rulleskiven, skal du trække metalstiften ud, som holder den fast. Et nyt gear er fastgjort af samme stang;
  • Nye ledninger af lofttørreren passerer let gennem beslaget med ruller, som i den indledende samling;
  • med en lille knirking af stængerne anbefales det at smøre dele med teknisk olie, hvilket kan reducere friktionsprocenten;
  • Brækkede og deformerede parenteser kræver ikke reparation. Erstattet ved køb af en ny tørringsstruktur.

  Det er ikke altid muligt at reparere loftet tørretumbler i badeværelset med egne hænder, men med hjælp fra erfarne håndværkere er det let at løse problemet.

  Bygherrer vælger korrekt dele i størrelse, fastgør dem sikkert, uden at krænke strukturen. Før installation foretages målinger, installation af produktet udføres i enhver position, samtidig med at loftet æstetik opretholdes.

  Regelmæssig vedligeholdelse af tørretumbleren, der ikke overskrider den maksimale belastning, rettidig udskiftning af dele garanterer udformningen af ​​en lang levetid.

  Liana til tørring af tøj: montage- og monteringsvejledning

  Mange har balkoner og loggier, hvor linnet tørres på de gamle måder. Mistresses strækker hele længden af ​​tøjlinjen, tøjspidserne hænger eller hænger sammen osv. Dette ødelægger betydeligt æstetikken i hele rummet.

  Og hvad kan vi sige i de tilfælde, hvis balkonen eller loggia var veludviklet og har et moderne design! I sådanne tilfælde er det nødvendigt at "Liana" til tørring af tøj.

  Dette er et specielt design, der ikke tager meget plads og vil blive perfekt kombineret med indvendig altan eller loggia.

  Tørretumbler "Liana": designfunktioner og fordele

  "Liana" er en teknisk simpel, brugervenlig tørretumbler, der kan installeres i ethvert rum. Denne tørretumbler fik sit navn på grund af dets udseende - loftkonstruktionen, som flere ledninger til justering passer på vægoverfladen passer til, tillader sænkning af ledninger med linned til forskellige niveauer.

  Hvordan arbejder en lofttørrer?

  Loft tørretumbler til balkonen "Liana"

  Generel oversigt over konstruktionen: Flere plast- eller metalrør med en speciel belægning, der beskytter mod korrosion. Rørene kan have forskellige størrelser - fra 50 cm til 2 meter.

  Disse rør kan om nødvendigt sænkes til forskellige højder, som er reguleret på en særlig blok, som er monteret på den tilstødende væg. Dette letter i høj grad hængende tøj - ikke stå på afføring eller nå loftet.

  Om nødvendigt kan du sænke røret til båndets niveau.

  Multi-level design giver ikke blot brugervenlighed, men giver dig også mulighed for hurtigt at tørre tøj. Cascading arrangementet på flere niveauer giver hurtigere tørring.

  fordele

  De vigtigste fordele ved "Liana" til tørring af tøj på balkonen er:

  Det ligner et loft tørretumbler Liana i det indre af balkonen

  • Evne til at udholde stor vægt. Designet giver dig mulighed for at hænge selv en stor mængde linned - strækkabler giver dig mulighed for at modstå meget vægt;
  • Udseende. "Liana" ser meget pænere ud end almindelige reb på en balkon eller loggia, der passer fint ind i ethvert interiørdesign;
  • Enkelhed af et design og nem installation. For at installere creepers kræves der et minimum af værktøjer og en lille instruktion, som er fastgjort til hver enhed.

  Et naturligt spørgsmål opstår: er der nogen ulemper ved denne lofttørrer? Ifølge mange vurderinger af mennesker kan vi tegne følgende konklusion: Der blev ikke fundet væsentlige mangler. Nogle brugere har noteret sig kompleksiteten af ​​installationsprocessen. Af hensyn til retfærdighed bemærker vi, at sådanne kommentarer hovedsagelig kommer fra kvinder.

  For vores besøgende, hvem er bestemt interesseret i alle nuancer for at arrangere balkoner og loggier, er installationen sandsynligvis ikke kompliceret.

  Vigtigt: På trods af at Lianas vaskerumtørrer er i stand til at modstå en masse vægt, bør du ikke "overdrive" dette - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg linned på hver stang.

  Komplet sæt tørretumbler "Liana"

  Denne tørretumbler er teknisk simpelt, som det fremgår af et lille antal komponenter:

  • Bærebeslag - 2 stk.
  • Kontrol sidebeslag;
  • Stænger til linned (sæt);
  • Ledninger til hver stang (2 stk.).

  Arranger en balkon eller loggia? Læs vores artikel om design af loggia kombineret med værelset. I den finder du forskellige designideer og mange fotos om dette emne.

  Og om bokse til balkon blomster læs her. Gennemgang af materialer og anbefalinger til udvælgelse.

  Ikke alle ejere vælger lofttørrere. Nogen foretrækker gulv- og vægtørretørrere, deres egenskaber er præsenteret i en særskilt artikel.

  Sådan installeres en lofttørrer

  Vi nævnte, at nogle værktøjer er nødvendige til installation. Og her er en lille liste:

  • Puncher. Det er bedre at ikke bruge en boremaskine - den er ikke så pålidelig som en perforator, hvor du kan lave huller ikke kun i efterbehandlingmaterialet, men også i betonbunden. Kittet skal have en boremaskine til 6 mm (under standardstørrelsen af ​​selvlukkende skruer til fastgørelse af strukturen).
  • Roulette og markør. Selvom der ikke er brug for lange og komplicerede målinger, er det nødvendigt at foretage de enkleste målinger (markering på bunden, mærkning af fastgørelsespunkter, fastgørelsespunkt).
  • Fastgørelsesanordninger - skruer og nylon dowels. Standard dowel størrelse er 5 mm, selvdrejende skrue er 3,5-4 mm.
  • Skruetrækker. Kræves for fastsættelse af fastgørelsesanordninger.

  Lad os nu gå videre til den direkte installation af Liana tørretumbleren:

  Installationsskema af loftet tørretumbler

  1. Erhvervet "Liana" skal pakkes ud og fjernes fra emballagebeslagene.
  2. På loftet holder parentes hele strukturen. Vi tager dem, anbringer dem til loftet på de rigtige steder og gør de tilsvarende mærker på overfladen med en markør.

 • Huller bores på præmærkede punkter.
 • Beslagene er fastgjort med selvdrejende skruer, hvorefter stik monteres på toppen.
 • Fastgørelsesbeslaget fastgøres på væggen ved hjælp af de samme skruer. Du kan vælge vilkårlig højde og placering - det vigtigste er, at du kan nå det.

  Billedet viser, hvordan du tørrer tørretumbleren korrekt.

 • Ledninger, der følger med stænger, føres gennem rullerne i højre beslag. En lang ledning passerer gennem venstre beslag.
 • Derefter føres både den lange og den korte ledning gennem højre beslag.
 • Enderne af de to ledninger føres gennem fastgørelseshætter på fastgørelsesbeslaget for at kunne indstille den øverste eller nederste position.
 • På samme måde er "Liana" faste og andre stænger.
 • Vigtigt: På trods af de medfølgende monteringsvejledninger anbefaler vi, at du læser instruktionerne i kittet. Det er muligt, at den tørretumbler, du har købt, kan have lidt forskellige installationsfunktioner.

  Almindelige installationsfejl

  Ofte begynder begyndere fejl, der efterfølgende fører til en krænkelse af "Liana" integriteten eller til dens demontering. Følgende fejl er mest almindelige:

  • Gør forkerte beregninger. Dette fører til overdreven eller utilstrækkelig spænding på stængerne. For at løse problemet skal du målte korrekt inden du installerer tørretumbleren.
  • Forkert valg og installation af fastgørelsesdele. Meget ofte er der situationer, hvor skruerne er fastgjort i væggen, ikke er dybt nok, eller deres diameter passer ikke til hullets diameter. For at løse problemet er det nødvendigt at vælge den korrekte diameter på bor og skruer. Under boringen til 6 mm er det nødvendigt at vælge de dowels af samme størrelse, der passer godt ind i hullet.
  • Brug af dowel-negle. Designet, der er fastgjort af disse elementer, vil vare bogstaveligt til den første tørring og derefter falde sammen under linnens vægt.

  Hvordan vælger man en lofttørrer?

  Selvfølgelig skal du først og fremmest, når du vælger en tørretumbler, være opmærksom på balkens eller loggias dimensioner. Afhængig af størrelsen kan du vælge tørring af forskellige længder.

  Vi anbefaler dig at bruge disse anbefalinger, når du vælger lianas til tørring af tøj:

  • Før du køber, skal du læse instruktionerne, som angiver den maksimale vægt, der kan modstå "Liana".
  • Du skal vælge et design, hvis dimensioner ikke forhindrer åbning af vinduer på balkonen eller loggia.
  • Lofttørrere kan laves af forskellige materialer - aluminium, stål eller slidstærk plastik. Mange vælger straks til fordel for aluminium - det er lettere og synes mere holdbart. Stålmetalstrukturer er dog mere pålidelige og er belagt med en særlig polymer eller maling, der forhindrer muligheden for at pletter vasketøjet.

  Og selvfølgelig kan du ikke ignorere oprindelseslandet. Kinesiske tørretumbler er lavet af lav kvalitet plast, som ikke er i stand til at modstå en masse vægt. Den bedste mulighed er enten indenlandske eller europæiske design.

  Loft tørretumbler liana foto

  I dette afsnit inviterer vi dig til at se på billederne på emnet i vores artikel "Sådan installeres en vaskemaskine" Liana ": Instruktioner". Alle billeder er klikbare.

  Hvis du stadig har spørgsmål, så tilbyder vi dig en detaljeret videoinstruktion om, hvordan du installerer Liana-tørretumbleren. Videoen viser installationsprocessen i detaljer.

  Sådan installeres en lofttørrer til vask på altanen: en trinvis instruktion

  Hver værtinde er bekendt med problemet med at tørre tøj på trods af de foreslåede tørrers mangfoldighed. Til gulv og væg muligheder har ofte ikke nok plads i lejligheden. Tørring af tøj på ydersiden af ​​balkonen med reb eller fiskelinjer er kun god i godt vejr, og selv det udelukker ikke, at støv på nyvasket tøj sættes op.

  Den bedste løsning på dette problem ville være at købe og installere et lofthængende tørretumbler på balkonen.

  Fordelene ved lofttørrere

  Lofttørrere er et par metalstænger, der bevæger sig ved hjælp af to beslag med ruller.

  Lofttørrere er et par barer fra en metalprofil eller holdbar plastik, som bevæger sig ved hjælp af to beslag med ruller. Mens de hænger tøj, går de ned og derefter går op. Dette opnås ved at justere ledningen kastet over rullen.

  Så hvad er det godt med en lofttørrer? Her er blot nogle af dens fordele:

  1. Let at installere.
  2. Beholder ikke det nyttige område på en balkon og er ret kompakt.
  3. Det har en lille størrelse og æstetisk udseende.
  4. Opretholder en temmelig stor belastning, op til 15 kg.
  5. På grund af at tørretumbleren er under loftet tørrer tøjet hurtigt.
  6. Du kan tørre ting på enhver højde.
  7. Let at bruge.
  8. Det er installeret på ethvert loft dekoration, det være sig træ, plast eller gips.
  9. Ubegrænset brugstid.

  Valg af et loft tørretumbler

  Når du køber, skal du være opmærksom på den maksimale belastning, kontroller pålideligheden

  Før du køber denne type tørretumbler måles bredden og længden af ​​balkonen.

  Dette vil hjælpe dig med at vælge en tørretumbler af optimal størrelse. Længden af ​​lofttørrer er normalt fra 1 til 2,5 meter.

  Det er især vigtigt at tage hensyn til afstanden mellem loftet og den øvre kant af rammen af ​​den glaserede altan, så vinduet åbnes frit, mens tørretumbleren er oprejst.

  Hver tørremodel er designet til en bestemt vægt, så vær opmærksom på de maksimale belastningsindikatorer, kontroller fastgørelsessikkerheden.

  Det er tilrådeligt at vælge rustfrit stål tørretumblere, fordi de er stærkere og mere pålidelige end aluminium og ikke efterlader sorte pletter på ting.

  Tørretumbler med runde tværbjælker foretrækkes end med reb eller fiskelinje, fordi de tillader at undgå krøller på tøj. Og den maksimale belastning på en polystyrenkern er op til 2,5 kg.

  Når du køber en tørretumbler, skal du kontrollere dens fuldstændighed. Afhængig af loftdækningen på din balkon kan du købe selvdrejende skruer til en mere sikker vedhæftning og dowels - negle eller ankerbolte.

  Hvordan man laver reparationer til balkoner og loggier og gør dem til et hyggeligt sted, fortæller vores artikel.

  Alt om aluminiumsglasloggier kan du læse her.

  Denne vejledning hjælper med at gøre sving garage døre på egen hånd.

  Installation af loftet tørretumbler

  Bor huller i de symmetrisk markerede punkter for dowels eller træpinde, i hvilke skruer derefter skrues.

  Hvis du kan bruge en boremaskine og en skruetrækker, er det ikke svært at installere en lofttørrer.

  1. Forbered en del af loftet og den tilstødende balkonvæg, fjernelse af støv og snavs.
  2. Vælg et sted at installere tørretumbleren med hensyn til vinduer og døre. Lofttørrer bør ikke forstyrre deres åbning.
  3. Læs vejledningen, der fulgte med tørretumbleren, da nogle gange kan der være nogle små forskelle, når du installerer tørretumbler fra forskellige producenter.
  4. Fastgør loftbøjlerne til loftet og lav et blyantmærke på loftet gennem hullerne i beslagene. Afstanden mellem beslagene skal være lig med længden af ​​skinnerne på tørretumbleren.
  5. Bor huller i de symmetriske markerede punkter for dykker eller træstænger ("fingre"), hvorpå skruerne skrues fast.
  6. Fastgør beslagene med ruller med dykker eller skruer til loftet. For loftet af monolitisk armeret beton er det bedst at anvende ankerbolte. Dette vil sikre større pålidelighed af fastgørelsen af ​​tørretumbleren. Et særligt problem med at installere en lofttørrer er tilstedeværelsen af ​​stræk- eller loftslofter. I dette tilfælde skal du i forvejen bekymre sig om at installere en træbjælke til montering af beslaget under loftmaterialet. Ellers er du desværre nødt til at opgive loftet tørretumbler og bruge gulv eller væg indstilling.
  7. Fastgør fastgørelsesbeslaget til væggen med skruerne i en højde på 120-150 cm fra gulvet.
  8. Hver bar har en lang og kort ledning. Langt passerer i tur gennem begge ruller på parenteserne, der ligger modsat hinanden. Før kun den korte ledning gennem rullen placeret på siden af ​​beslaget.
  9. Derefter føres begge disse ledninger først gennem topdækslet på beslaget og derefter gennem bunden. Den øverste hætte holder tørretørstangen øverst og bunddækslet nederst.
  10. Kontroller den samlede konstruktion for pålidelighed og juster spændingen af ​​alle ledninger. Alle dele af tørretumbleren, der kommer i kontakt med vasken, skal tørres af med en fugtig klud.

  Som du kan se, vil installationen af ​​tørretumbleren på balkonen tage lidt tid, men det vil tjene dig i lang tid, hvilket eliminerer alle de ulemper, der er forbundet med tørring af tøj.

  Sådan monteres et loft tørretumbler

  Lofttørrer Liana - Foto 1

  Hver husmor vil gerne tørre tøjet... på loftet. Tørretumbler er blevet brugt i lang tid, men ikke alle ejere har værdsat denne gadget. Derfor dukkede en ny Tørretumbler Liana op.

  Dens forskel fra konkurrenterne - en mekanisme til at løfte og sænke dette meget tørre vaskeri. dvs. Du har lige trukket tovet, tørretumbleren kom ned fra loftet, du hængte linnedet og trukket igen rebet og designet igen i nærheden af ​​loftet.

  Og nu mere om typer tørretumblere.

  Hvad at tørre vådt tøj

  I dag er butikker fyldt med forskellige enheder til tørring af tøj:

  • Tørretumbler fastgjort på loftet;
  • Tørre væg mount;
  • Tørring, står på gulvet (jorden).

  De kan igen deles af enheden i:

  • Foldbar (på grund af installationen på jorden har brug for et stort område);
  • Spredbar (normalt væg type, besværlig og upraktisk);
  • I form af hængende net (mere egnet til at give end til hjemmet);
  • Lofttørrer type Liana (knyttet til loftet, de er praktiske og komfortable).

  Alle tørretumblere ved hjælp af mekanismer kan være: glidende. teleskopisk og reb. Den mest praktiske og praktiske - teleskopiske (loft). Dette bekræftes af kvindernes meninger, hvoraf de fleste vælger nøjagtigt modellen Liana.

  Dens design er et rør af metal eller plast med en længde på 0,5 til 2,0 m, dækket af emalje. Hvis det er nødvendigt, kan du ved hjælp af en rebhænger sænke røret, og efter at have hængt linnedet, løft det igen til loftet.

  Produkter fra Kina er for det meste plastik, af lav kvalitet, men billig. De er designet til små belastninger. Derfor er det bedre at dvæle på den europæiske eller russiske version, og at foretrække plast til metal. Den mest pålidelige tørring af rustfrit stål: de er ikke bange for fugt og kan modstå store belastninger.

  Forberedelse og valg af plads til montering af lofttørring Liana

  Det er bedst at tørre tøj på en glaseret og isoleret balkon eller loggia, især om vinteren. Du kan også hænge det i stuen eller soveværelset. Men hvis der er et påklædningsværelse, er det bedre at sætte en tørretumbler i den.

  Loftet tørretumbler Liana installation - Foto 2

  Tip 1. Når tørretumbleren er sænket, bør der ikke være forhindringer for at åbne vinduer og døre. Hvis vasken er for våd efter vask, skal der lægges et vandtæt materiale under tørretumbleren.

  Til montering sushi skal bruge:

  • - boremaskine eller perforator
  • - målebånd eller lang lineal
  • - en skruetrækker eller en skruetrækker
  • - selvskærende skruer og dowels.

  Montering og installation af tørretumbler. Installation af tørretumbler -

  Silent type tørring Liana bliver nemt, hvis du håndterer ledninger. Lange ledninger er designet til at sænke og øge tørringen, interagerer med rullespænd. Ved hjælp af korte ledninger er tørringen fastgjort på beslaget.

  De vigtigste dele af tørringen Liana - Foto 3

  Efter at ledningerne er anbragt på steder, passeres de en efter en ind i de øverste og nederste hætter (til fastgørelse af stængerne i op og ned position).

  Installationssekvensen er angivet i tillægget:

  1. Udpak og demonter produktet i knuder;
  2. Brug strømbeslagene i loftet og markér borehullet;
  3. Kør dowels til borepladser;
  4. Fastgør rullebeslag;
  5. Bestem stedet og fastgør fastgørelsesbeslaget.

  Tip 2. Hvis du skal installere et strækloft, er en strømstråle fastgjort til dens base, hvor tørringen vil blive installeret.

  Prisen på lofttørrere type Liana

  Grundlæggende i Rusland koster en sådan tørretumbler fra 450 rubler til 600 rubler. Det er meget billigere end vægmonterede tørretumbler, selv om det er meget stærkere og mere holdbart og vigtigst flere gange mere bekvemt. Fordi Liana kan sænkes ned, hæng vådt tøj og løft igen. Må ikke springe på balkonen som en superhelt.

  Tørrepleje

  Efter installation er det nødvendigt at udføre en test: Sænk alle rørene og hæng dem så meget som muligt på tøjet, løft til loftet og reparer dem. Gentag proceduren 2-3 gange. Hvis konstruktionen forbliver intakt - enheden er klar til drift.

  Lofttørrer Liana - foto 4

  Rustfrit stålrør er ikke bange for vand, så du kan ikke tørre dem. Tværtimod er det tilrådeligt at holde plastrørene tørre.

  Tørretidens levetid er normalt begrænset af reb. På produktionen er der ret stærk tråd, designet i 5-10 år. Ved udklædning, især i steder med kontakt med skarpe kanter, kan deres levetid reduceres betydeligt.

  Liana til tørring af tøj på balkonen - enheden og installationsvejledningen!

  Hvor tørre underbukser beboere tør? I de fleste tilfælde - på din egen balkon eller loggia. For at gøre dette skal du strække tovene, som ødelægger udseendet på balkonen og ikke altid er praktisk at bruge, og hængende tøj tager meget plads og bliver ofte snavset. I dag kan dette problem løses meget lettere ved hjælp af kompakte og brugervenlige tørreapparater.

  Liana til tørring af tøj på altanen

  Typer og modeller af tørretumbler

  Udvalget af design designet til tørring af tøj i moderne butikker er meget stort: ​​de kan være eksterne, interne, glidende, væg- og lofttørrere, som hver især har sine egne fordele og ulemper.

  Hvis balkonen er lille, vælger lejlighedsejere ofte foldnings-, væg- eller loftkonstruktioner for at spare plads.

  Foldningsmodeller er ret kompakte og installeres umiddelbart inden tørring af tøj, og efter drift kan de hurtigt foldes og fjernes. Ulempen ved sådanne tørretumblere er, at de optager meget plads, når de udfoldes.

  Derudover er nogle af dem ustabile, og under vaskens vægt kan man simpelthen vælte over.

  Tørretumbler på væggen på balkonen

  Vægmonterede tørretumbler fås i flere versioner, men inertiale og teleskopiske (konsol) modeller er mest velegnede til små rum.

  Tromle tørretumbler er en tromle med sår tov og en bar med kroge, som rebene er fikset.

  Det vil sige, hvis tørretumbleren ikke er nødvendig, kan tovene vikles på tromlen, så de ikke tager plads og forstyrrer passagen. Den største ulempe: over tid strækker tovene og sagen.

  Konsol eller teleskoptørrere ligner metalharmonikaer, som er fastgjort til væggen og fremstilles om nødvendigt. Sådanne designs er imidlertid kun egnet til små familier, da det er umuligt at hænge meget linned på dem.

  Ifølge husmødre er de mest bekvemme og nemme at bruge design kaldet "Liana". De får deres navn fra det oprindelige udseende - de ligner virkelig klatreplanter.

  Liana til tørring af tøj - foto

  Hvad er tørretumbleren "Liana"?

  Loft eller vægmonteret tørretumbler "Liana" er en struktur bestående af plast- eller metalcylindre med antikorrosionsbelægningslængde fra 50 cm til 2 m.

  De er fastgjort med ledninger til en speciel enhed udstyret med ruller, så elementernes højde kan justeres.

  En sådan anordning giver en række fordele, som almindelige tove eller andre strukturer ikke har.

  Loft tørretumbler, 5 linjer

  Et godt alternativ til almindelig tøjlinje.

  Et rebholder er fastgjort til en af ​​væggene.

  Designfordele

  1. Brugervenlighed. Før du hænger linnedet, kan lamellerne sænkes til taljeniveauet (dette eliminerer behovet for at udføre farlige stunts på en skammel eller stol) og derefter hæve dem igen til loftet, så tingene ikke forstyrrer passagen.

  Derudover kan linnestængerne blive kaskaderet, hvilket gør tøjets tørret meget hurtigere.

 • Evne til at modstå tung vægt. "Liana" giver dig mulighed for samtidigt at tørre et stort antal ting, uanset deres vægt, uden at bekymre dig om, at designet vil sænke eller bryde.

  På et design kan du hænge alt tøjet fra en standard vaskemaskine med en belastning på 5 kg.

 • Attraktivt udseende. Tørretumbleren ser meget bedre ud end sænket tove eller gamle ledninger og ødelægger ikke det indre af rummet.

  Vådt ting på loftet kan placeres, så de ikke tager meget plads eller forstyrrer passagen.

 • Let at installere. For at installere strukturen er der ikke brug for særlige færdigheder eller komplekse værktøjer - nogen vil klare denne proces.
 • Bemærk. På trods af at "Liana" kan modstå ethvert linned, er det ikke nødvendigt at misbruge denne nyttige ejendom - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg på hver bar.

  Hvordan vælger man en tørretumbler?

  Anbefalinger til valg af tørretumbler til altan

  At designe tjente sin ejer trofast, skal du være opmærksom på nogle vigtige punkter, når du vælger.

  Den første er det materiale, hvorfra rørene er lavet (plastik er meget billigere, men metal er mere pålideligt).

  Hvis tørretumbleren er købt til en stor familie, anbefales det at vælge rustfrit stål - det er stærkere end aluminium, og desuden bliver tøjet ikke snavset, selvom det øverste anti-korrosionslag er slettet.

  Vælg en stærk tørretumbler

  Snorene skal være tykke nok, ellers kan de bryde under linnens vægt. Derudover er det nødvendigt at være opmærksom på længden af ​​den struktur, der er angivet i instruktionerne, og sørg for, at den passer på det valgte sted.

  Hvordan vælger man et kvalitetsprodukt

  Hvad angår oprindelseslandet, er det bedre at nægte produkter fremstillet i Kina - sådanne tørretumblere er af ringe kvalitet og kan hurtigt gå i stykker.

  Plastdele vil gå i stykker, hvis belastningen er for stor

  Dårlig plastholder

  Endelig skal du, inden du køber, kontrollere varernes emballage, hvis det er brudt, skal du købe et andet design.

  Installationsvejledning til Liana Dryer

  På trods af at installationen af ​​strukturen er en nem proces, skal ejeren vælge det rigtige sted, få nogle værktøjer og også følge de trinvise instruktioner.

  Trin et. Vælge et sted

  Det er bedst at installere "Liana" på de glaserede balkoner eller loggier. Ellers vil tørring af vasketøjet medføre alvorlig ulejlighed, da det om vinteren konstant fryser, så det anbefales at finde et passende sted i lejligheden.

  Designet og ting der hænger på, bør ikke forstyrre husholdninger og gæster, eller for meget være tydeligt, det vil sige den bedste mulighed er et badeværelse eller omklædningsrum (i ekstreme tilfælde - en stue eller et soveværelse), undtagen værelser med lofter eller suspenderede strukturer.

  Hvis det er umuligt eller for svært at fastgøre strukturen i loftet, anbefales det at vælge en vægindstilling.

  Vælg det rigtige sted for tørretumbleren.

  Tørretumbleren skal installeres, så det ikke forstyrrer åbningen af ​​døre eller vinduer. Derudover skal man huske på, at vand kan dryppe fra det våde vaskeri, så det er bedre at sprede en film eller en engangs ble under den.

  Trin to. Vi forbereder alt, hvad du har brug for

  Følgende elementer er inkluderet i pakken af ​​tørretumbleren "Liana":

  • to transportblokke;
  • sidelåsebeslag;
  • strimler (cylindre) til hængende tøj i et standard sæt på 5 stk.
  • 2 ledninger til hver af cylindrene (en lang, til rullebeslag og en kort, som skal fastgøres på beslaget).

  Tørretumbler inden installation

  Det anbefales, at alle dele af strukturen straks tages ud af pakken og lægges ud, så de er ved hånden. Derudover vil installationen have brug for følgende værktøjer:

  • målebånd, lang lineal eller målebånd;
  • perforator (til trægulve) eller borer (til beton og mursten);
  • skruetrækker;
  • fastgørelsesanordninger (ankre, dykker eller skruer) til størrelsen af ​​boret;
  • en blyant.

  For at få et pålideligt design, og ikke mange huller i loftet, bør du ikke installere tørretumbleren "for øje", men snarere tage enkle foreløbige målinger.

  Trin tre. Installation af tørretumbler

  Tørretumbler Installation Procedure

  Når du har lavet de nødvendige værktøjer, kan du fortsætte direkte til installationsprocessen, som ser sådan ud.

  Vælge et sted til tørretumbleren

  Juster længden, læg på hætter og binde knuder

  Vi monterer og juster tørretumbleren

  Sådan monteres en liana på et strækloft

  Når du har monteret strukturen, skal du kontrollere dens pålidelighed ved at hænge vådt tøj op. Hvis strukturen holder sig godt og ikke falder, blev alt gjort korrekt.

  Hvis kappen flyver, er forsamlingen ukorrekt.

  Almindelige fejl ved installation af tørretumbler

  Når du installerer "Liana", gør mange nykommere fejl, der fører til sammenbruddet af strukturen eller behovet for at montere det igen. Almindelige fejl omfatter følgende fejl.

  1. Forkerte målinger. Dette kan medføre for meget eller utilstrækkelig spænding på ledningerne. For at undgå en sådan situation er det nødvendigt at måle alle afstande nøje, inden du køber og installerer tørretumbleren.
  2. Forkert valg og installation af fastgørelsesdele. For at konstruktionen skal være pålidelig, er det meget vigtigt at vælge diameteren af ​​selvlukkende skruer (præcis i overensstemmelse med hullernes størrelse) og fastgør dem dybt nok.

  Vælg den rigtige fiksering

 • Brug søm i stedet for skruer. På almindelige negle vil bygningen vare indtil den første hængning af linnedet, hvorefter det simpelthen falder.
 • Tørretumbler

  Særlig pleje af tørretumbleren er kun nødvendig, hvis dens cylindre er lavet af plastik - for at forlænge levetiden, skal de tørres tørt med en klud efter hver tørring af tøj (metalstrukturer kræver ikke sådanne foranstaltninger).

  Reparation af konstruktionen er også ret simpel: det meste af skaden skyldes cylinderdeformation eller reb slitage, og disse elementer kan nemt udskiftes.

  Endelig skal det bemærkes, at installationen og driften af ​​tørretumbleren "Liana" med rette valg kan fungere sine ejere 5 til 10 år.