Loftsrammer til gardiner, valgmuligheder

I moderne interiører anvendes loftlister ofte. De adskiller sig fra standardvægstænger ved fastgørelse og visuelle effekter (de gør rummet visuelt højere). Denne type tagskinner er installeret, hvis væggen ikke kan understøtte gardinens vægt, eller afstanden fra vinduet til loftet er for lille. Et stort udvalg af voluminøse loft baguetter er til salg, samt skjulte strukturer, der giver mulighed for at fokusere opmærksomheden på andre detaljer i det indre af rummet.

Funktioner af valget af loft taggrunde

Hvis du vælger loftet cornice til rummet, bør du overveje dens dimensioner. I et rummeligt værelse med højt loft er det tilrådeligt at installere en bred baguette, som vil favorisere at fremhæve dens proportioner. I et rum med en mere beskeden størrelse med lavt loft er der installeret tynde corbels, som ikke vil "knuse" af deres massivitet.

Tip: For visuelt at udvide vinduet cornice gør en bredere åbning med 30-50 cm.

Varianter af loft taggrunde

Ifølge produktionsteknologi er der to typer baguetter, der kan installeres i loftet:

 • Aluminiumprofil - stærk og holdbar cornice af monotont design
 • Plastdækket er en billig plastkonstruktion, der er kendetegnet ved en række modeller og farver.

Til noten: Sommetider er strengkonstruktioner installeret i loftet eller med en barbell, men de er mere overordnede og dårligere i profil- og busbarfunktionalitet.

Dæk cornice har følgende fordele:

 • Overkommelige omkostninger;
 • Nem installation;
 • Komfort i drift
 • Evne til at ændre konfigurationen.

Aluminiumskorn er kun sølvfarvede farver, plastik - for det meste hvide. For at give dem et mere præsentabelt udseende, kan du bruge et dekorativt foring.

Afhængigt af hvor mange gardiner der er planlagt at blive installeret, kan loftkonstruktionerne være:

 • Enkelt række (profil har et tværsnit på 48 * 17 mm);
 • Dobbelt række (profilstørrelse 79 * 17 mm);
 • Tre-rækker (profil tværsnit 88 * 112 mm).

Til noten: længden af ​​tagene er indstillet til vinduets mål, det kan være op til 6 m.

Afhængigt af hvilket materiale gardinerne syes fra, kan gardinstænger være:

 • Lyshule design til gardiner af lette stoffer;
 • Forstærket - har et specielt fyldstof, der gør det muligt at klare tunge gardiner.

I henhold til installationsmetoden er alle loftsplanker opdelt i:

 • Indramning - plaststænger installeret direkte på loftet;
 • Skjult - designet er maskeret under loftsplinten udenfor det er usynligt.

Til notatet: gardinerne med den skjulte installation af tagskæggene falder smukt ned, hvilket skaber effekten af ​​et højere loft. En sådan vinduesramme er velegnet til ethvert interiør, fordi det ikke har en klart defineret stil.

Funktioner montering af tagene på parenteserne

Inden du installerer loftet, skal du lave en markering. Ved hjælp af en linjal og en blyant på overfladen tegner de en flad linje på stavens planlagte placering, og prikker angiver monteringsbeslagene.

Hvis baren er lang, eller hvis det er planlagt at hænge tunge gardiner på det, skal du installere en anden beslag midt i corniceen. Derefter borer de huller i de planlagte punkter med en boremaskine, indsætter dowels i dem og fastgør beslagene i loftet med skruer. Takskæggene er hængt på de monterede beslag, derudover fastsættes det med låseskruer.

Tip: For at danne smukke ensomme folder på gardinerne, fastgøres ringe / kroge til dem på samme afstand (10-15 cm).

Dækskærme - design og installationsfunktioner

Dækkornet er en profilkonstruktion, hvori en intern skinne er monteret, langs hvilken rulleskinner med kroge til gardin gardiner og gardiner bevæger sig. Løbere kan arrangeres i en eller to rækker, afhængigt af hvor mange lag gardiner der forventes. Deres optimale arrangement er i hver 10 cm stof.

Løbere i bjergene kan være enten eksterne eller interne (skjulte). Ofte brugt skjult placering, når løberne er placeret i dækkets indvendige spor - dette gør det muligt at tilpasse designet ind i det indre af enhver stil. Udvendig placering af fastgørelsesanordninger til gardiner er mere passende i moderne interiør - højteknologisk eller loft.

Plastafskærmninger med ydre skinne og løbere

Fleksibel aluminiumskinne med skjult skinne

I de fleksible tagskinner anvendes specielle stik, som bidrager til glat sammenføjning af flere dæk uden at forstyrre løbernes bevægelse.

Til noten: Hvis du forsigtigt passer dækene til hinanden, så kan du undvære stikkene. Men kun erfarne herrer kan udføre denne handling.

Docking to dæk med et stik

For at forhindre, at plastløberne glider af tagskæggene, anvendes specielle propper. Denne type stik, der er installeret langs stangens kanter for at lukke stedet for indgangskroge.

I bugstrukturerne anvendes roterende mekanismer, hvilket gør det muligt at placere et eller flere afskårne segmenter i en vinkel på 45/90. Et alternativ til dem kan være stænger med specielle indskæringer, afskæring, som du kan skabe på det ønskede sted rotationsvinklen.

Langs kanterne af loftkonstruktionerne er der installeret vinkler og ender med åbninger til indføring af skydere.

Slutningen af ​​taggrænser med åbninger til indløb af løbere

For at lukke loftprofilens ende, anvendes en dekorativ hætte - den endelige. Det har fremspring, der passer godt ind i dækens riller, hvilket forhindrer gliderne i at glide og giver strukturen et mere tidligt udseende.

Dækkets tagskinner er monteret i loftet på negle eller på vægbeslag fastgjort til overfladen med skruer. Sidstnævnte installeres hver 1-1,4 m profil. Mulig fjernelse fra væggen kan være 10-30 cm.

Dæk baguette er universel og kan installeres både på væggen og i loftet. Det kræver ikke montering af beslag, men er monteret på dowels.

Denne type fastgørelse har flere fordele:

 • Afstanden mellem bjælken og loftets overflade er fuldstændig fraværende;
 • Gardinerne synes at starte fra loftet, visuelt gøre rummet visuelt højere;
 • Designet kan installeres med fjernelsen, hvilket gør det muligt at lukke radiatorerne eller en bred vindueskarm.
 • Tagpladerne er næppe mærkbare, hovedvægten i interiøret er gardinerne.

Bemærk: Dækskærme, takket være dens kompakte og funktionalitet, kan bruges til fastgørelse af en indvendig indvendig stof.

For at skjule grimme huller i væggen anvendes specielle stik. De skal medtages i fastgørelsessættet til montering af skinneafskærmninger.

Tæppe pelmet gardin gardin på cornice med tape tape Velcro. En del af den er limet på baguettes forside og den anden til den forkerte side af lambrequinens øverste del. For at forhindre bækkenet er det nok at forbinde de to dele af båndet. For at fjerne produktet til rengøring eller vask, skal du blot trække en af ​​kanterne af båndet.

Baguettebaren bruges til at give kronen et attraktivt udseende. Det er en hård træ / plast overlay. Stangen trækkes gennem den langsgående rille på forsiden af ​​profilen og fastgøres på den ved at snappe. Dens dimensioner kan være forskellige, oftest er det 50-75 mm brede, fodertykkelsen er 24 mm.

Du kan dekorere et fleksibelt loftkornet ved hjælp af en hætte. Dette er et dekorativt bånd, der er i stand til at gentage profilbøjninger. Den er fastgjort på samme måde som en baguetteplade og kan være 4,5-7,5 cm bred.

Fastgør cornice til loftet trin for trin

For at få fat i dækkene til lofterne skal du:

 • niveau;
 • albue;
 • Målebånd og blyant;
 • Puncheren med et sæt dyser, eller en boremaskine med en boremaskine på 6 mm;
 • hammer;
 • nedstryger;
 • Skruetrækker.

Først markeringen af ​​placeringen af ​​taggrene. For midten er taget midt i vinduet. Udførelse af tagskæggene i loftet kan være anderledes, så længe gardinerne dækker vindueskarmet og radiatorer.

Ved hjælp af et målebånd foretages de nødvendige målinger, og med en blyant markerer de de steder, hvor der vil være huller til fastgørelsen af ​​strukturen. For at gøre dette skal den sidste række for løberne stikke 4 cm ud over kanten af ​​karmen.

Bemærk: Den gennemsnitlige afstand mellem fastgørelsesanordninger er 60 cm, mere præcise data findes i instruktionerne for baguetten. Hvis denne afstand er signifikant forøget, kan designet over tid falde under en stor vægt af gardiner.

Hvis det er planlagt at installere cornice ikke på hele væggen, men kun hvor vinduet er installeret, bliver det oftest 60 cm længere end åbningens bredde. Så når gardinerne flyttes, kan vinduet åbnes helt.

Efter markering er cornice monteret (installer slutninger og låse). Hvis det er længere end nødvendigt, skæres produktet med en hacksav til den krævede størrelse. På samme måde skal du afkorte og installere trimmen, hvis den er inkluderet.

Derefter bor de markerede huller til fastgørelseselementer. Kronen er fastgjort i loftet ved hjælp af dowel-negle.

Overvej: Særlige dowels (molly, butterfly) bruges til suspenderede gipsplader lofter. Deres særegenhed er, at de er klemt fra indersiden af ​​gipspladen og dermed sikkert fastgjort i den. Sådanne fastgørelsesdele kan modstå gardiner på op til 5 kg.

Efter montering af cornice er kroge indsat gennem specielle huller. Når det krævede nummer er indtastet, er der installeret stik på begge. Dette forhindrer glidebryderne i at glide, mens gardinerne bevæger sig.

At hænge gardinen på dækkets tagskinner på to måder:

 • Skifte skiftebåndet af gardinbåndet på krogene på løberne, der er installeret på kanten.
 • Først løber løbernes kroge ind i gardinbåndets sløjfer, og før dem derefter ind i hulene på corniceen.

Montering af loftet cornice på stretch loftet

Da bunden af ​​strækloftet ikke er stiv, men tekstil, inden du installerer PVC-folien, er det nødvendigt at fastlægge grundlaget for fastgørelse af cornice-profilen - en træbjælke. I højde og længde skal det være det samme som dækket og i tykkelse - et par millimeter under filmens niveau. Strålen er fastgjort til betonloftet med dowels, og på overfladen af ​​stoffet er de mærker, der angiver dens placering. Herefter monteres det hængende loft. Hvor der skulle være fastgørelser til tagplankene, skal du installere ringe for at forhindre kludets mellemrum. Huller til skruer i PVC-folien dannes ved brænding. Derefter skal du installere dækkene på de sædvanlige måder.

Tip: da montering af dækskærme på strækloft er en mægtig øvelse, er det bedre at overlade det til erfarne håndværkere.

Den anden måde at installere dækkene på dækkets loft er skjult. Det giver ikke mulighed for oprettelse af huller til fastgørelsesanordninger. I dette tilfælde er klodserne fastgjort til betonpladen. Bag den etableres en træbjælke, som strækloftet er monteret på.

Hvis strækloftet blev installeret tidligere, er det kun muligt at fastgøre dækkets taggafler kun på væggen. Samtidig anvendes metalbeslag, der gør det muligt at placere strukturen praktisk taget under loftet selv.

Tip: For hurtigt og effektivt at rette tagskæggene, kan du plante det med flydende negle. Denne klæbemiddelsammensætning kan også bruges udover dowels til at styrke designet, hvis du planlægger at forhøje massive gardiner.

Hvordan tilsluttes to runde metaldænger i længden?

I vores private hus er der et værelse på 6,5x4m, hvor der er to vinduer på den lange side, og der er et ønske om at hænge en kroge på fuld længde, da gardinerne ikke er originale for hver vindue. Vi planlægger gardinstænger af metalmetal og vi har brug for råd om spørgsmålet: Hvordan kan vi forbinde to rundstænger af metalgardiner i længden?

Der er mange muligheder, vi skal vide, at gardinerne løber langs hele taggenes længde, det vil sige, at forbindelsen mellem rør ikke bør være en hindring, eller er der muligheder?

Kan svejses.

Det er muligt at sætte en sådan krave i rørforbindelsens område

Det er muligt i rørforbindelsesområdet at installere holderen til eave

Og den bedste løsning efter min mening er forbindelsen af ​​rør med en konventionel rundepind.

Vi genkender rørets indre diameter, henter en pind (til reference, dette er skovlens håndtag).

Vi kører det i en del af rørene (tæt), men vi forlader den samme del af "skære" på "gaden" (jo længere stokken er, desto stærkere er hele cornice).

Det er alt sammen, træet inde i rørene, tæt tilstoppet, ingen søm, ingen forhindringer for gardinernes bevægelse, sømmen (knudepunktet) er næsten usynlig.

Jeg anbefaler i begyndelsen at fastgøre rørene med enderne, om nødvendigt justere enderne med en mølle.

Eaves kan tilsluttes på to måder.

Den første er at installere monteringen udenfor. Den nemmeste måde at lave en sådan vedhæftet fil på et segment af samme cornice. Sæt et stykke 5 cm af med en metalfil. Sæt langs sømmen sammen og åbn den ved fugen. Derved binder to taghuller. Steder, der skal skæres, skal slibes.

Mulighed to, intern forbindelse. Træk noget, selv plastik, rør med en mindre diameter end cornices, men hvordan røret skal passe tæt ind, og tilslut dem fra indersiden.

Den anden metode er bedre, fordi den giver dig mulighed for nemt at flytte gardinerne og tylen. Den første metode, forbindelsen ovenpå, kan forstyrre glide.

Sådan tilslutter du tagene?

Problemet er, at vi ikke ved, hvordan vi forbinder tagskægget, vi har lige købt to lange taghuller i stuen, da vi har et stort vindue der og nu tænker vi på, hvordan vi bedre gør det.

Svar fra brugere og eksperter fra forummet til spørgsmålet: Sådan tilslutter du tagene?

Dit problem er ikke så svært, som du tror. Alt du behøvede at gøre var at gå til en hvilken som helst hardware butik og vælge specielle beklædninger til cornice der, kun så naturligvis, at de ville passe dig. Tagene skal fastgøres til loftet, så de kan røre deres kanter uden huller. Held og lykke!

... at fastgøre plastloftet skal du have et slag,...

... loftet cornice, du er nødt til at forberede overfladen på hvilken...

Sådan laver du en cornice: funktioner af runde, formede og snor produkter

Vinduesdekoration - det endelige tryk i udformningen af ​​lokalerne. Det kan være stramt og koncist, bevidst enkelt og beskedent, utroligt luksuriøst eller trendy.

En række forskellige gardinmodeller giver dig mulighed for at vælge enhver indstilling, hvis du er tilfreds med prisen. Men for gardiner er der brug for gardinstænger - understøttende strukturer, der sikrer deres fastgørelse og tillader dem at blive styret: Flyt og skub, løft og sænk.

Korrekt valgte gardinstænger holder ikke kun gardinerne fast, men også komplementere og dekorere dem

Ud over utilitaristisk udfører cornices ofte en æstetisk funktion, udsmykker interiøret og fremhæver den valgte stil i dens design. Om hvordan man vælger, samler og installerer egne hænder, lad os tale i denne artikel.

Eaves Konstruktioner

Hvis vi forlader de specielle designs til løft, rullegardiner og persienner, er der i listen over gardinstænger stadig flere forskellige typer til klassiske glidende gardiner.

omgang

Hovedlagerelementet er en metal- eller træstang, på hvilken ringe med kroge eller tøjspidser, der holder nettet, sættes på.

 • Selve søjlen er fastgjort i armaturernes ringe eller kroge, som igen er monteret på væg eller loft.
 • Sætet af sådanne tagskinner indbefatter også forbindelseselementer, der tillader at forøge stangen i længden til den ønskede størrelse.

Billederne viser, hvordan du kan tilslutte tagbøjlerne med hinanden.

 • Da stængerne er produceret i standardlængde, ofte ikke sammenfaldende med den krævede kunde, tillader sådanne elementer dig at justere dem til din størrelse uden at svække styrken af ​​strukturen. Overskud kan altid skæres med en mølle eller hacksav.

Rådet. Når du køber stik separat, skal du overveje stangets indvendige diameter: den skal passe tæt ind i den.
Du skal også have en ekstra beslag til at installere i stedet for leddet.

 • Hvis du har brug for at dekorere gardinerne med et kompleks vindues vindue eller på balkonen, skal du være opmærksom på de hængslede forbindelseselementer, hvorved basen kan få en brudt form.
 • Dekorative elementer af runde tagskinner er de tip, der har en praktisk funktion - de begrænser ringernes bevægelse, så de ikke glider af baren.

Billedet viser støbte og smedede spidser til metal cornices.

Enheden af ​​denne afskærmning er ganske enkel og kan om ønsket gøres uafhængigt af træstik, metal- eller plastrør, som er malet i den ønskede farve med maling fra en dåse efter forberedelse: rengøring, slibning, priming.

Beslagene og tipsene købes færdigt eller fremstillet af skrotmaterialer. Plastrør kan fx fastgøres i specialholdere skruet til loftet, og trædørhåndtag kan bruges som tips.

En god mulighed for sommerhuse eller terrasser.

profileret

Hvis du vil hænge gardinerne så højt som muligt eller skjule deres fastgørelse i loftnichen eller bag en bred baguette som den, der skjuler guideløberne øverst på den indbyggede garderobe, skal du vælge PVC eller metalprofiler. De er en speciel profil med et eller flere spor langs hvilke kroge bevæger sig.

Enheden af ​​tagskæggene af den ønskede længde og form og dens installation udføres ved hjælp af specielle komponenter.

Instruktioner til montering af en cornice med egne hænder (16 billeder)

Det mest almindelige arrangement af gardiner er to parallelle rækker af gardiner - fra lys, normalt gennemsigtigt, stof og mere tæt materiale. Dette forklarer den øgede efterspørgsel efter kun dobbeltside cornices - enheder til at placere en sådan kombination af stoffer.

Eksempler på tagskærmsindretninger

Overvej montering og installation af dobbeltside baguetter til gardiner på eksemplet på de mest almindelige designs.

Typer af dobbeltsidede tagskinner, deres montering og installation

Et hvilket som helst rum er præget af en række parametre, der er fælles for en bestemt gruppe og individuel. Baseret på dette er gardinudstyr designet til at rumme to rækker gardiner, der produceres adskillige typer - under hensyntagen til rummets dimensioner, materialet i de indesluttende strukturer, størrelsen af ​​vindue- og døråbninger samt forbrugernes præferencer.

Versioner af tagskærmsindretninger: til venstre - metal med træ, til højre - malet stål.

Uden at gå ind i den detaljerede klassificering af disse tilbehør, opregner vi deres hovedtyper:

 • stang - rund tværstang på to eller flere beslag monteret på væg eller loft
 • dæk og profil - flad baguette med slidser, monteret på loftet eller ved hjælp af beslag på væggen;
 • Strenge - to beslag med ståltråd strækket mellem dem.

Eaves enheder under to gardiner: til venstre - fra plastdækket; til højre - fra en metal profil

Udformningen af ​​enhver form for dette tilbehør er derfor ikke vanskeligt at samle og installeret købt i butikken dobbelt række gardinstang kan både med hjælp fra en professionel og selvstændig.

Eaves streng struktur

Installation af tilbehør til dæk og snor reduceres praktisk talt kun til deres installation på en understøtningsbase, da samleprocessen af ​​disse produkter minimeres eller er helt fraværende. Men stang-type gardin stænger består af et større antal komponenter, samling og montering af som ofte rejser spørgsmål. Derfor betragter vi udstyr til en vinduesåbning med et tilbehør af netop et sådant design - en to-rækken sugestangskrone med industriproduktion.

Double row sucker cornice: på venstre væg, på højre - loft installation

Installation af tagskærme enheder af shtangovy type

Installation af tagflader af flertallet af design er ikke svært, kræver ikke dyre værktøjer og er helt muligt for udførelse af egne hænder. Under installationen er det dog nødvendigt at følge en række regler vedrørende hullernes udformning og boring.

Kravene til placeringen af ​​tagene

Når man vælger en cornice, er det først og fremmest nødvendigt at bestemme sin bredde - om gardinerne kun lukker vinduesåbningen, eller det er planlagt at placere dem over hele bredden af ​​væggen.

I det første tilfælde skal apparatets længde overstige vinduesåbningens bredde med 0,4-1,0 m, det vil sige at tilbehørets endepunkter skal strække sig ud over sideskråningerne med 0,2-0,5 m - jo bredere vinduet er, desto større er denne værdi, og større folder af de adskilte gardiner.

Når du lægger gardiner på hele væggen fra tagskægget til vertikale hjørner af rummet, er det optimalt at forlade et hul på 5 cm.

Højden af ​​placering af tagskægget afhænger af den kunstneriske beslutning om rummets udsmykning samt korrekt vinkellinie mellem loftet og væggen. Hvis linjen i loftvinklen ikke er lige, vil den lige baguette installeret nedenfor understrege denne fejl i modsætning til elementernes geometri.

Hvis tagskinneapparatet er monteret over under loftet, vil baguetten skjule krumningen af ​​strukturernes grænseflade.

Konventionelle arrangement af tagbøjlerne på væggen over vinduesåbningen

Når længden af ​​cornice er mere end 2,5 m, er den monteret på 3 beslag - to ved kanterne og 1 i midten af ​​spændingen. Boringen af ​​hullerne til fastgørelse af mellembeslaget bør gøres tættere end 5 cm fra vinduesåbningens øvre skråning, således at gipslaget ikke skrider ud.

Det er vigtigt! Hvis lintel over vinduesåbninger er lavet af armeret beton, skal boringen af ​​hullerne til beslagene startes fra midterelementet. Hvis boret hviler mod forstærkningen, kan du bore hullet lidt højere, derefter montere denne støtte og installere de ekstreme knuder med niveauet.

Montering afskærmningsarmaturer

Enheden pakkes ud og kontrolleres for at overholde den konfiguration, der er angivet i passet eller installationsvejledningen. Nogle gange er det nødvendigt at udskifte standardskruerne på skruer med større længde eller diameter, når den understøttende underlag er løs.

Tilbehøret kan om nødvendigt forkortes til ønsket længde ved hjælp af et savsås til metal til præcis opskæring, men man bør kende reglen - alle forkortede elementer skal skære i samme størrelse.

De fleste industriprodukter har som regel instruktioner til montering og installation, som beskriver installationen i tilstrækkelig detaljer. I tilfælde af hendes fravær beskriver vi kort denne operation for at undgå at spilde tid på grund af fejl i rækkefølgen af ​​det udførte arbejde.

I modeller med tre beslag på hovedstangen er midten fundet, og midterstøtten er fastgjort på den.

Montering af beslag og grænsestop på stænger

Af det samlede antal ringe til fastgørelse af gardinerne sætter de 2 stykker til side og fordeler den resterende mængde på stangen lige - på begge sider af mellembeslaget.

I baren sættes på og fastgør de ekstreme parenteser - på de faste steder eller i deres fravær på lige afstande fra enderne. Udskudt to ringe er spændt en efter en efter beslagene - de forhindrer gardinens yderkanter i at flytte til midten af ​​vinduet.

Ekstrem fastholdelsesring på venstre stang

Ved enderne af hovedstangsætets tips, begrænsere.

De er identiske med den anden stang eller profilvejledningen - i midten og langs kanterne er der fastgørelsesanordninger med fastgørelsesklemmer, idet der placeres ringe med clips til tyl imellem dem efter samme princip. Installer grænsestop, og profilklemmerne fastgøres på beslagene.

Fastgørelse af profilstangen til beslagene

Det er vigtigt! Det samlede antal ringe, der skal installeres på hver stang, skal svare til antallet af fastgørelsespunkter i gardinerne, der er beregnet til det.

Jordmærkning og installation

Måling af vinduesåbningens bredde sætter en risiko på midten og lægger op til det segment, der svarer til den planlagte højde af baguetten.

Gennem segmentets øvre punkt, under kontrol af en boble eller laser niveau, tegnes en vandret, hvor alle parenteserne vil blive placeret.

Den monterede cornice anbringes med soklerne på alle tre beslag til linjen på væggen, og borepunkterne er markeret langs hullerne på understøtningerne.

Montering af tagene på væggen

En perforator med en konkret bor borer hullerne til den midterste understøtning, komprimerer dem med nylonhuller, og tagbøjlebeslaget er fastgjort til væggen med skruer. Hvis ankeret i borens bane forhindrer hullet i spidsen, vil basen blive boret igen - træde tilbage over 2-3 cm.

Efter at have kontrolleret baguettes vandrette position med bobleniveauet, og om markerne på væggen til sidekonsolerne er skiftet, bliver cornice fjernet for at bore for resten af ​​fikseren. Når alle monteringshuller er klare, installeres tagbøjleenheden på projektstedet.

For at få et tydeligere billede af installationen af ​​en dobbeltradet cornice, vil det være nyttigt at se denne video:

konklusion

Enheden af ​​to-rækkede tagskinner, selv uden installationsanvisninger, er ret simpel. Den manual, der er knyttet til produkter af industriel produktion, gør sin uafhængige installation endnu mere tilgængelig. Derfor bør du ikke skynde dig og betale for forsamlingen med installation af en professionel - dette arbejde er helt op til de fleste amatører.

Montering af loftet taggrunde - 5 muligheder for arbejde

I dag vil jeg tale om, hvordan man installerer loftet cornice, da denne type produkt er en af ​​de mest populære i dag. Vi vil finde ud af, hvordan man korrekt vedhæfter forskellige baser, og hvilke nuancer skal være meget opmærksomme under arbejdet. Efter at have læst denne anmeldelse vil du være i stand til selvstændigt at udføre arbejdet og opnå gode resultater.

På billedet: loftet cornice er let at feste og ser godt ud.

Ceiling cornice design

Før du begynder at arbejde, skal du købe en cornice, den kan sælges som et sæt eller som separate elementer, så først og fremmest skal du finde ud af, hvilke dele den består af:

Dette diagram viser i detaljer alle elementerne i strukturen.

Dekorative bånd kan have en bred vifte af farver og teksturer.

Når du køber, altid være opmærksom på kvaliteten af ​​plastik, har jeg stødt på muligheder, der er lavet af blødt materiale og bøjes meget let. Så prøv bare at bøje profilen lidt, det skal ikke være meget let at modstå.

Lad os nu beskæftige os med et så vigtigt aspekt som prisen, jeg vil fortælle om eksemplet på en cornice med en længde på 200 cm, er de følgende elementer normalt inkluderet i kittet:

 • Dobbelt række plastdæk;
 • 4 propper, de kaldes også klip;
 • 40 kroge til gardiner (20 for hver række);
 • 2 endehætter;
 • Dekorativ baguette 50 mm bred.

Omkostningerne ved et sådant kit starter fra omkring 600 rubler og afhænger af producenten og produktets kvalitet. Hvis du har brug for en variant med afrundinger, vil prisen være mindst 200 rubler højere. På det frie marked repræsenteres oftest af størrelsesområdet fra 160 til 350 mm, hvilket er nok for de fleste vinduesdesign.

Monteringsmuligheder

Hvis du har købt en cornice, skal du vedhæfte den med høj kvalitet og sikkert, det er netop det, dette afsnit vil diskutere. Jeg vil tale om forskellige teknologier af arbejde, og vi vil finde ud af, hvordan man sikkert kan rette strukturen på absolut nogen overflade.

Og jeg besluttede at gå på en ukonventionel måde, vi vil ikke overveje mulighederne for grunde, men analysere hvilke fastgørelsesanordninger der kan anvendes i forskellige situationer.

Mulighed nr. 1 - dowel-negle

Den mest traditionelle løsning for de fleste tilfælde, især når det kommer til bylejligheder. Vi vil forstå, hvordan du vedhæfter loftet takkanten til loftet ved hjælp af dowels:

 • Denne type fastgørelsesanordning er egnet til beton og andre underlag fremstillet af tæt homogent materiale. Operationsprincippet er simpelt: skruen sprænger med en plastdyk, og på grund af dette er den meget sikkert fastholdt;

At dette princip virker denne fastgøring

 • Cornice er færdigmonteret, hvorefter det skal placeres nøjagtigt på loftets overflade, som det skal stå. Så skal du bruge en blyant til at markere de punkter, hvor du skal bore huller. Fastgørelsestrin skal ikke være mere end 60 cm, afrundingerne fastgøres af separate dykker;

Normalt med produktet er et diagram med tips om arbejdsgangen.

 • Før du fastgør strukturen, er det nødvendigt at bore huller med den ønskede diameter og dybde, oftest er tagbøjlerne fastgjort ved hjælp af dykker med hurtig installation 6x40 mm. Arbejdet udføres af en perforator, det er bedre at arbejde i beskyttelsesbriller, da det når boringen af ​​loftet kommer støv og små partikler i øjnene;

For at bore mindre affald i rummet skal du bruge en sådan simpel plastflaskearmatur.

 • Installation sker ved hjælp af en assistent. Først skal du indsætte dykker i loftet og afslutte dem helt, så de ikke klæber på overfladen. Så holder en person tagene i loftet, og det andet drejer skruerne, man kan starte fra midten, og derefter fastsætte de to ekstreme punkter, så hjælperen kan frigive designet, og du snor alle de andre skruer stille.

En person skal holde, mens du tager fat i taggen på flere punkter.

 • Når alle skruerne er snoet, sættes stik på hullerne, som er inkluderet i kittet. Det er bedre at gøre dette, før du hænger gardinerne, så intet vil forstyrre den gode indsættelse af elementer.

Mulighed nr. 2 - skruer

Denne type fastgørelsesanordning er ideel til dem, hvis lofter er lavet af træ og beklædning med fiberboard, spånplader og andre lignende materialer. Vi vil forstå, hvordan du installerer tagskæggene ved hjælp af selvdrejende skruer, alt er meget enkelt her:

 • Den første konstruktion går. Det er helt nemt, fordi komplet med et sæt altid er en instruktion;
 • Derefter skal du foretage en markering langs linjen for den fremtidige struktur, hvilket gør det muligt for dig ikke at blive distraheret under arbejdsprocessen og udelukker muligheden, når du uforsigtigt installerer tagskæggene skævt. Den nemmeste måde at sætte et par mærker på loftet på væggen, efter at de har monteret tagene, vil de ikke være synlige;
 • Sørg for at involvere assistenten, da du ikke samtidig kan vedhæfte produktet og holde det

Assistenten skal holde tagene og sørge for at den er placeret på mærkerne

 • Til montering af skruer anvendes på trælængde på 25 mm eller mere, afhænger det hele af dit lofts egenskaber og dets styrke. Fikseren er placeret jævnt og forsigtigt skruet ind, indtil strukturen er helt fast;

Du kan stramme skruerne og en skruetrækker, men det vil kræve en vis indsats

Overdrive det ikke: Hvis du skruer for skruerne for meget, kan de simpelthen knuse plasten og smadre den. Følg derfor processen, og så snart skruen er presset tæt på overfladen, skal du stoppe med at arbejde.

 • Til sidst råder jeg dig til at tjekke fastgørelsesanordningerne, og let rykke tagskæggene på forskellige steder, hvis det holder sig godt, kan du sætte propperne. Hvis der er en løs vedhæftning et sted, så skal den strammes og derefter lukkes hullerne med stik.

Her er det endelige resultat af arbejdet, når der anvendes skruer.

Mulighed nr. 3 - væske negle

I dette afsnit forstår vi, hvordan man limer tagene til loftet. Denne metode har et stort plus - du behøver ikke et elværktøj til arbejde, og du behøver ikke lave huller i loftet. Og en stor minus - til demontering bliver du nødt til at rive strukturen, og kludets overflade skal rengøres og i hvert fald afsluttes.

Med hensyn til teknologi består processen af ​​flere hovedtrin:

 • Først og fremmest skal du købe flydende negle, vi har kun brug for et rør til arbejde. Udgifterne til kompositionerne er små, du kan købe en god lim til ca. 150-200 rubler. Når du vælger, giv præference til kendte producenter, der har etableret sig godt blandt købere og specialister;

Flydende negle "Moment" griber øjeblikkeligt og modstår en belastning på op til 90 kg pr. Kvadratcentimeter

 • Arbejdet begynder med forberedelsen af ​​overfladen, det skal rengøres af støv, det giver mulighed for at forbedre fastgørelsens styrke. Hvis overfladen er for løs og slettet, så behandl den med en forstærkningsprimer, hvilket gør basen meget mere pålidelig;
 • Så er cornice monteret, alt er gjort som sædvanlig med den eneste forskel, at du straks kan indsætte propperne, fordi vi ikke har brug for nogen huller i dette tilfælde;
 • Limen påføres i zigzagbevægelser på tværs af hele overfladen, hvorefter kløften presses mod loftet. Hvis længden af ​​strukturen er stor, er det bedre at ringe til en assistent til at gøre jobbet kvalitativt. Nogle forbindelser behøver at holde et par minutter, nogle griber hurtigt, så læs vejledningen på forhånd for at vide, hvordan man bruger lim;

Det vigtigste er at lime konstruktionen smidigt, så se dens position.

 • Frysningen af ​​sammensætningen tager normalt cirka en dag, hvorefter du kan hænge gardiner på cornice og bruge den uden begrænsninger.

I dette afsnit skal du behandle et andet aspekt. Ofte har jeg et spørgsmål, hvordan man skjuler cornice til loftplinten?

Alt er meget enkelt og klart:

 • Hvis designet vil blive gemt bag soklen, så køb en cornice uden en dekorativ strimmel. Det er ikke nødvendigt i dette tilfælde, men du kan spare;
 • Skirting er ofte placeret i form af et fremspring, så du skal skære elementerne i en vinkel for at omgå taggene. For at gøre dette er det bedst at bruge en speciel enhed, som kaldes en skal og giver dig mulighed for at lave perfekte ledd i soklen, både på ydersiden og på indersiden.

Ved hjælp af dåsen kan du skære bundpladen i en ideel vinkel

 • Jeg tror, ​​du forstod, hvordan du fikser loftloven foran tagene. For at gøre dette, er dets plan, som støder op til loftet, smurt med flydende negle og presset mod overfladen. Sammensætningen holder elementerne perfekt og vigtigst - pæne led i hjørnerne, desto bedre kombinerer du elementerne, desto mere attraktivt bliver det endelige resultat.

Sådan en pæn indramning af tagplanken ser fint ud

Mulighed nr. 4 - dowels til gips

Vi vil forstå, hvordan du vedhæfter tagskægget til loftet af gipsplader. Af en eller anden grund tror mange mennesker, at det er umuligt at sikre pålidelig installation på dette materiale, men i virkeligheden er der ingen problemer, hvis du kender teknologien og bruger kvalitetsmaterialer og komponenter. Jeg vil tale om to typer dowels, som hver især er fantastisk til vores formål.

Den første mulighed er en "sommerfugl" type dowel, denne mulighed kaldes det, fordi når det er fastgjort, afviger dets fremskrivninger som sommerfuglvinger. Monterings teknologi i dette tilfælde er som følger:

Dowel "butterfly" kommer altid med en skrue

 • Først og fremmest bliver cornice monteret, hvorefter den påføres stedet for fremtidig installation, og strukturens fastgørelsespunkter er markeret. Bare cirkulere hullerne med en blyant, hvorefter corniceen kan afbrydes i et stykke tid;
 • Derefter bor huller med en diameter på 10 mm. Gipsplade er let at arbejde med, så du behøver ikke en boremaskine eller perforator, du kan sikkert komme sammen med en enkel skruetrækker med en boremaskine med den ønskede diameter. Ved arbejde dannes der meget affald, så det er bedre at dække gulvet med en film eller noget andet;
 • Når hullerne er klare, skal du indsætte dykker i dem for at gøre dette, skal du blot klemme deres fremspring, så de passer gennem hullet og skubbe elementerne op til stop. Udenfor er der kun en plastikhætte med et hul;
 • Cornice er fastgjort til loftet, hvorefter du kan fortsætte til fastgørelsen. For at gøre dette, indsætter du en skrue i hullet og begynder at vride det, da det er skruet ind, går det ind i hullet på dowelens knap, og derefter strammer elementet ved hjælp af en tråd. Arbejdet er færdigt, indtil fremspringene på bagsiden af ​​gipsplader hviler på overfladen og fixer vores taggafler.

Her ser alle stadier af fastgørelse af denne type dowels ud

Den anden type fastgørelsesdele - Driva-type dowels, hvordan de ser ud, kan du se nedenfor og nedenunder, jeg vil fortælle dig, hvordan du korrekt fastgør cornice med dem:

En anden god mount mulighed

 • Først og fremmest skal det bemærkes, at produkterne kan være fremstillet af plast eller metal. Til gengæld er plastikopsætningerne opdelt i dykker med en borekrone og produkter uden den. Der er altid et metalbor, og denne mulighed er meget at foretrække, da du ikke behøver at bore huller.
 • For at fastgøre tagene til gipsvæggen skal du først montere det og markere fikseringsstedet på loftet.
 • Derefter skal du tage dykker og bare skrues ind i de rigtige punkter med en skruetrækker. I den øvre ende er der en korsformet hals, hvor det er meget bekvemt at sætte en skruetrækker i og stramme elementet;

Dowel er simpelthen skruet ind i gipsvæggen med en skruetrækker

 • Når alle dowels er installeret i deres sted, kan du begynde at montere tagskægget, for den ene person holder den på overfladen, og den anden drejer skruerne ind i de forberedte huller. Som følge heraf holdes cornice fast og sikkert.

Teknologien er enkel, men meget effektiv.

Valg nr. 5 - beslag

Hvis du løser strukturen i loftet, er der ingen mulighed, så skal du gå ud af situationen ellers. Vi vil forstå, hvordan man vedhæfter et loftkornet til væggen, denne mulighed er mærkbart forskellig fra alt ovenfor:

Det er den måde at gøre arbejdet med egne hænder.

 • Til at begynde med skal du købe et sæt beslag, normalt er to stykker nok til en cornice op til 240 cm bred, men hvis designen er bredere, så har du brug for flere fastgørelsesdele;

Sættet indeholder en beslag, beslag og skruer til montering

 • Derefter skal beslagene fastgøres til tagbøjlerne fra toppen af ​​hans side. For en start er det værd at bestemme beslagene på beslagene, hvorefter de skrues med en skruetrækker, da det er ret vanskeligt at skrue dem ind i plastik med en skruetrækker;

Hæfteklammer er symmetriske

 • Beslagene sættes i de vedlagte dæk, hvorefter du skal tage cornice, bestemme den korrekte position og markere borepunkterne. Hvis du ikke ved hvilken afstand fra loftet at hænge tagskægget, så sæt det først i forskellige stillinger og find den bedste løsning. På samme tid må du ikke glemme, at konstruktionen skal være placeret mindst 10 cm over åbningen af ​​vinduesdækslerne, så gardinerne ikke forstyrrer;
 • Hullerne er boret til størrelsen af ​​de dowels du bruger. Til arbejde er det bedst at bruge et slag. Hvis væggene er træ, så behøver du ikke at bore noget, du kan bare skrue skruerne på de nødvendige steder;

Når du borer, skal du prøve at holde en punch vinkelret på væggen.

 • Beslagene er fastgjort til væggen med dykker eller skruer; de skal være niveau, glem ikke at styre dette aspekt ved boring;
 • Når elementerne er ordentligt fast, kan du fortsætte med installationen af ​​tagskæggene. Den bæres simpelthen på holderne og sættes i den rigtige position. Fordelen ved denne mulighed er, at du kan ændre pladsen fra væggen ved at flytte tagene på beslaget, hvilket gør det muligt at vælge den optimale position af strukturen.

I hvilken højde fra loftet for at hænge en cornice? Jeg tror, ​​at jo højere strukturen er, desto bedre ser det ud.

konklusion

Vi fandt ud af, hvordan vi hænger tagene på forskellige baser ved hjælp af forskellige muligheder for fastgørelsesanordninger. Du skal vælge den bedste løsning og udføre arbejdet uden hjælp. Videoen i denne artikel hjælper med at forstå emnet endnu bedre, og hvis du har spørgsmål, skal du skrive dem i kommentarerne under denne anmeldelse.

Eaves Connector

Metal gardin stænger | Rørforbindelser

Rørforbindelser

19 mm hjørne stik

19mm rørforbindelse

Vinkel stik 25 mm

25 mm rørstik

16 mm rørforbindelse

Vinkel stik 16mm

Svar på ofte stillede spørgsmål:

Hvordan tilsluttes de "smedede" og skråninger indbyrdes.

For de "smedede" og loftet tagger er der en særlig forbindelse. "Smedet" cornice er forbundet med en metalfiksering, som indsættes i rørets inderside. Men samtidig er samlingen af ​​samlingen synlig, samlingen er dækket af en beslag. Ud over den sædvanlige forbindelse er der et hængsel til fastgørelse af de to taghuller i en vinkel. Anbring U-formet forbindelse til en profil af taggulv. For CM-profilen kan der ikke bruges tilslutninger, hvis der ikke er tilslutninger. Afskær forsigtigt den U-formede del fra enden. Og brug det som en forbindelse.

Meget ofte forstår købere ikke, hvordan man køber en cornice, for eksempel 2,7 meter, når standardmål er 3,0 eller 2,5 meter?

Eaves gør standard størrelse, men deres design giver mulighed for at reducere enhver størrelse til den nødvendige længde. Hvad er nemt at gøre derhjemme, savet af tagene med en hacksav til metal. Mellemliggende størrelser findes ikke. For nøjagtige dimensioner af hjørnerne, se beskrivelsessiderne: loftkanter og runde aluminiumskormer "smedede hjørner"

Hvad er de største størrelser af solstråler?

"Smedede hjørner" - fast rør 3,0 meter; loftet cornices CM - 4,0 meter; aluminium cornices - 4,0 meter; runde cornices - 3,5 meter; buglundskov - 6,0 meter.

Har du brug for en gardinstang 5,0 (eller flere) meter?

Forbind to taghuller, i fem meter to taghuller på to og en halv meter. Hjørnet på tagskæggene er ikke kun synligt i tilfælde af, at der er monteret taggafler, kan det dekorative overlæg være næsten stort.

Typer af fastgørelsesgardiner til tagene

Der er huller tilbage på væggen fra en gammel cornice, kan du installere en ny cornice ved hjælp af gamle huller?

Ja du kan, beslagene på tagskæggene er installeret på en vilkårlig afstand. I dette tilfælde skal du bemærke, at hvis afstanden mellem hullerne er 2,0 meter, så har du brug for en eave længde på 2,5 meter. Længden af ​​tagskæggene og afstanden mellem fastgørelsespunkterne er forskellige ting, afstanden mellem fastgørelsespunkterne er mindst 10 cm mindre end takets størrelse.

Vil ikke forstyrre opvarmningsrøret i lejligheden, når du installerer tagskægget?

For loftet cornice er det ikke et batteri, ikke en vindueskarm, det forstyrrer ikke et rør, du kan endda gå en meter fra væggen. Aluminiumsskårne - 11 cm fra væggen til gardinet. (Aluminiumskornet er let at klare til loftet.) Rund og smedet - afstanden fra væggen til gardinet er 13 cm. Før du køber cornice måler du, hvor langt røret kommer fra væggen.

Montering af gardinstænger til gardiner på loftet eller væggen

Alle kan installere et tag til gardiner! For at gøre dette skal du følge instruktionerne og tage højde for det materiale, hvorfra vægge eller loft er lavet.

En vigtig del af rummets design er indretningen af ​​vinduesåbningen. At producere det uden gardin stænger er umuligt! I dette tilfælde bør deres valg nærmer sig den største alvorlighed. Trods alt vil et par centimeter uhyggeligt placeret gardiner eller gardiner ødelægge det samlede indtryk i et fald. Så overvej hvad tagene og hvad der skal overvejes under installationen.

Hvad kan være cornices

 • runde;
 • snor;
 • profil;
 • roll;
 • fleksible;
 • baguette.

Efter type fastgørelsesdele er de opdelt i:

Hvordan vælger man en fastgørelsesmetode? Ceiling cornice indeholder guider og profil. I dette tilfælde opstår gardinens bevægelse på kroge og langs styreplanets hele plan. Profilen er lavet af aluminium eller plast. Montering af gardinstænger til gardiner er det samme som for loftet.

Designet kan være skinne, stang eller streng. I strengprodukter er suspensionstråden en stærk streng. Til stangprodukter er der monteret en rund stang på monteringsbeslaget. Ringeudstyr "flytte" gardiner "langs skinnerne."

Wall cornices: "hyggelige" bar

Du ved ikke, hvordan du installerer og vælger tagdugene til gardiner?

Komponenter til cornices

Så skal du være opmærksom på vægprodukterne. Sådanne indretninger er en bar eller et rør. Materialet, hvorfra produkterne er fremstillet: naturligt træ, metal eller plast.

Den største fordel ved den præsenterede mulighed er muligheden for at vælge gardinstofets farve til barens farve. Hvordan vælger man en cornice? Først og fremmest være opmærksom på vægten af ​​gardiner. Plastikoptionen, hvis du foretrækker lange gardiner, skal straks slettes. Et godt valg er et metalprodukt.

Installation: brugsanvisning

Inden du installerer tagskæggene, skal du gøre dig bekendt med egenskaberne ved det materiale, hvorfra vægge eller loft er lavet. Installation af snor, runde, formede eller skinneprodukter begynder med at markere loftet eller væggene. For arbejdet vil der være brug for dykker og skruer. Først skal du se, om tagene ikke vil forstyrre vinduet.

Se om der er varme rør nær vinduet. Marker op med et niveau. Afstanden mellem vinduets kant og stangen skal være lige. Næste er installationen selv:

 • til metalprodukter - med 3 skruer;
 • til plast eller træ - til 1 dowel og 1 skrue.

I væggen vil det være nødvendigt at bore et hul til dowel og installere dowel i det. Herefter fastgøres beslaget til skruen. Den anden beslag er fastgjort på samme måde. Baren er fast. På kanten af ​​stangen sættes på blødningerne.

Du ved ikke, hvordan du installerer loftets taggafler til gardiner, hvis loftet er lavet af gipsplader? Installationsarbejdet udføres på samme måde som beskrevet ovenfor. Samtidig anvendes specielle fastgørelsesdele - "molly" dowel og "butterfly" dowel. Funktionen af ​​de præsenterede dowels "spredning af vingerne" bidrager til pålidelig fastgørelse i gipsvæg eller plastpanel. Når vægmonteringsbelastningen kan være op til 8 kg, og i loftet - 5 kg.

Nyttig video

Nyttige tips

Før du installerer loftet cornice, bør du gøre dig bekendt med nogle regler.

Enheden skal være større end vinduets bredde med 40 cm. Afstanden mellem produktet og vinduet er 5 cm. Kun på denne måde åbnes vinduet uden problemer.

Fastgør plastikloftet - trin for trin. Professionelle tips

Designere anser det ikke altid for forsvarligt at hænge gardiner og gardiner til almindelige væggitter. Moderne interiørdesign giver os nye løsninger. De oprindelige loftsskærer kan trygt modstå vægten af ​​draperier og samtidig ikke fange øjet. I dette tilfælde vil det ikke være svært at reparere det, hvis du gør dig bekendt med den foreslåede artikel.

Ceiling cornice i interiøret - Foto 1

Plastloft cornice: enkelt række, dobbelt række, tre rækker.

Først og fremmest skal du tænke på forhånd hvilke gardiner du skal dekorere vinduet på dit værelse. Hvad er den forventede bredde, hvor meget vægt, hvor mange rækker de vil være placeret. Baseret på disse parametre kan du vælge den mest passende model af loftet cornice.

Designet af disse produkter er forskelligt afhængigt af deres formål, derfor er fastgørelsesmetoderne forskelligt noget. De fleste modeller af loftkorn er fremstillet af slidstærk PVC, men nogle er desuden forstærket med metaldele.

Dobbeltradet cornice - Foto 2

Fastgør tagene til loftet på flere måder: direkte gennem hullerne i sagen eller ved hjælp af beslag og bøjler. Måske vil det ikke skade dig at rådføre dig med designeren, hvordan du klipper loftet til at passe ind i det valgte interiør.

Vi måler bredden af ​​vinduet og gør markeringen af ​​tagskæggene

Rummets størrelse og bredden af ​​vinduerne er forskellige for alle, men når du bestemmer stedet for fastgørelse af tagskægget i loftet, bør du overveje de generelle regler:

 • Gardiner, der hænger på tagskægget, må ikke forstyrre åbningen af ​​vinduesvinduet;
 • Længden af ​​tagskæggene skal være tilstrækkelig, så du frit kan flytte gardinerne til vinduets fulde bredde.

Før du installerer tagskæggene, skal du afslutte loftet helt. Lim eventuelt sokkelplinten om nødvendigt.

Fastgør cornice til det sædvanlige loft. video

En intelligent person, der er i stand til at gøre i det mindste simple installationsarbejde, kan nemt forstå teknologien til fastgørelse af loftet. Det vigtigste er at have de nødvendige værktøjer til rådighed. Men foruden den sædvanlige skruetrækker og dowels skal du have en hacksav, en kraftig boremaskine og gode (skarpe) øvelser til beton.

Fastgør loftet cornice - Foto 3

Fastgør loftet cornice - Foto 4

Kom på arbejde efter operativsekvensen:

 1. Skær tagskæggene på den forud planlagte længde, og derefter, hvis det er fastsat af strukturen, skal du forbinde sine ender med buede sidevægge eller hætter.
 2. Bor en række huller langs hele længden af ​​tagskægget med sådanne afstande mellem dem for at jævnt fordele belastningen fra vægten af ​​fremtidige gardiner.
 3. Fastgør tagpladerne til det sted, der er udpeget til det, og mark loftet gennem hullerne.
 4. Bor huller i beton, indsæt dowels i dem og fastgør tagene.
 5. Hvis loftet er træ, er det let at fastgøre cornice til det med selvlukkende skruer af passende størrelse.

Gardiner på loftet cornice - Foto

Installer tagskæggene på hængelofter

Ved fremstilling af hævede lofter brugt mange strukturelle materialer, men ikke alle er i stand til at modstå sværhedsgraden af ​​tagskægget med gardiner. For eksempel er det stadig tilladt at lave en cornice designet til et tylgardin til loftet på gipsvæggen. Og hvis du har til hensigt at hænge gardinerne, så skal du pre-installere på de rigtige steder trælån, som efterfølgende fastgør cornice med skruer.

Men hvordan man laver loftet taket når man installerer et strækloft? På lignende måde - at installere barlån på bundloftet. Derudover skal du i færd med at lave lærredet klæbe sikkerhedsringen til de steder, hvor den skal gennemgå huller.

Ceiling cornice på strækloft - Foto

Niche i strækloftet under tagene - Video

Punktmæssigt kan du følge instruktionerne, så gardinerne hænger foran vinduet bliver en ægte dekoration af dit interiør.