Sådan bøjes og installeres et loftstøbning af skum

Facing vægge og lofter, tænker ejeren over indretningen af ​​leddene. Det er især vigtigt at vælge det rigtige materiale, når du bruger forskellige typer indretning. For eksempel på væggen er en flise, og i loftet er der tapet, maleri. For at give en stilistisk fuldstændighed, anvendes skørt eller støbt loft. Hvilken slags pude er det, hvad er det lavet af og hvordan er det samlet - lad os tale mere detaljeret.

Hvad er et loftstøbning

En støbning er en plank af en cornice af forskellige bredder, fastgjort i zonen af ​​en ledd af en væg og et loft. Slips er af forskellige typer, lavet af plast, træ, polyurethan, gips og monteret på lim.

Udover praktisk har støbning en dekorativ funktion - lamellen understreger overgangsområdet af væggen til loftet. Produktprogrammet tilbyder både enkle lameller uden mønstre og spektakulære stuccoimitationer. Sortimentet af produkter varierer i farver, tekstur og fremstillingsmaterialer.

Typer af loft lister

Hvis du vælger en støbning i stedet for et loftsplint, skal du vide: nogle varianter af foringer bruges kun med visse typer dekorative trim. For eksempel går plastlameller på de samme paneler, og PVC-fileter vil være nyttige i konstruktionen af ​​vægge og loft med et strækdæk.

Der er fleksibel og ufleksibel foring. Grundlaget for den første: polyurethan, skum, men sidstnævnte er lavet af træ, gips.

polyurethan

Basis: polyurethan eller PVC. Vigtigste fordele:

 • styrke;
 • fleksibilitet;
 • Ikke-modtagelighed for temperaturændringer.

Pleje af beklædningen er enkel: Du kan vaske og tørre uden brug af slibende rengøringsmidler. Særligt vigtigt er tidspunktet for bøjning af lamellerne - de kan tegne krøllede fremspring, konvekse former.

Fleksibel polyuretanstøbning er uundværlig til indramning af eventuelle krøllede strukturer, herunder hæmmede lofter med nicher. Fileter i konstruktionen af ​​samlinger på ujævne vægge vil være nyttige - smalle og tynde strimler passer godt ind i flyet og giver ingen huller eller revner.

Prisen på produkter fra $ 2-3, det er ikke billigt, men prisen er begrundet i produktets høje praktiske og dekorative egenskaber.

Det er vigtigt! Polyuretanlister betragtes ikke som de letteste i vægtforhold, så installation anbefales til vægge og lofter med slidstærk belægning.

plast

Sterke og praktiske fileter anvendes til afslutning af loftet med paneler af samme materiale. Den største fordel ved plastikplader - en slags profilform. Støbningen udfører to funktioner på én gang: Fastgør panelets ende og indretningen af ​​samlingen. Sortimentet af plaststøbninger varierer i udseende, farve og muligheden for installation af skjult belysning.

Produkter har alle fordelene ved plastik: styrke, fleksibilitet, letvægt, uhøjtidelighed. Prisen på varer fra 1,5-2 $ og derover afhængigt af farve og mønster beslutning.

Skumplast

Budgetmuligheden for efterbehandling er populær, ikke kun på grund af prisen, men også på grund af det store udvalg. Skumstøbningen varierer i bredde, tykkelse, mønster og farveskema. Brede lameller er gode i rummelige værelser, men smalle fileter hjælper med at visuelt løfte loftet i små-format værelser.

Med mange fordele er materialet ikke holdbart, det modstår ikke høje temperaturer, og når slibende rengøring hurtigt mister udseende. Den nemme installation, linsens lette vægt, prisen på $ 0,5 og muligheden for farvning i forskellige farver eliminerer alle ulemper.

Tip! Efter afslutning skal loftstøbeskumet elimineres huller og revner. Den sædvanlige gips kit vil gøre.

træ

En dyr indretningsopsætning, der giver rummet sofistikering og individualitet.

 • styrke;
 • æstetik;
 • lang levetid
 • naturlighed.
 • ufleksibilitet af lameller
 • massiv vægt;
 • installationsproblemer
 • høje omkostninger;
 • behovet for omhyggeligt valg og passende pleje.

Hvad angår valget, er det vigtigt at ikke begå en fejl, ikke at købe en falsk eller et træ uden forarbejdning. Galtel modstår ikke det specificerede liv, revner eller bliver en yngleplads for biologiske livsformer. Pleje er behandling af beskyttelsesforbindelser, vedligeholdelse af den optimale temperatur, fugtighed og rengøring uden slibemidler.

Prisen på baguetter fra $ 5-8. Hvis mesteren ikke har erfaring med træforinger og fejler ved skæring af hjørner, vil lamellen blive forkælet. Derfor er installationen bedre at invitere en professionel.

Plus afslutter muligheden for overfladegenopretning, når der opstår fejl: Filets yderside kan males, slibes, lakeret eller vokses. Men her er det også bedre at betro specialarbejdernes arbejde.

Design applikationer

Efter at have fundet ud af, hvad nøjagtigt loftslisterne er, er information om deres brug nyttig:

 1. Polyuretanfileter ser perfekt ud i værelser dekoreret med klapbræt af samme materiale. Takket være designet kan produktet fungere som en profil, hvor foringen er indsat.
 2. Skumindlæg er passende i enhver stil ved hjælp af falske lofter og ophængte strukturer. Indretningen er valgt afhængigt af farveopløsningen. Derudover er plastik let at male, hvilket øger sine fordele.
 3. Trælister er klassiske elementer. Inserts rammer lofterne af træ, men fileter på dekoreret suspenderede strukturer vil se godt ud. Et andet anvendelsesområde er indramning af gulve. En sådan identitet på toppen og bunden samler indvendige løsninger og bliver højdepunktet i stilen.
 4. Udvidet polystyren vil være hensigtsmæssigt ved overfladebehandling af plast, gips. For eksempel i badeværelset, hvor loftet er dekoreret med PVC-paneler eller i stuen med gipsstøbning. Fordelen ved polystyrenfileter er alsidighed. De passer perfekt på lim eller uhærdet gips, og det giver rigelige designmuligheder. For eksempel kan du "fortsætte" loftet ind i væggen ved at plante en hvid polystyren skum mønstret filet på gipset i krydset af to fly. Hvis ønsket kan lamellen forgyldes eller belægges med en anden farve.

Vi kan ikke sige om gipsvarianter. Sådanne lister kan ses i museer, gamle kamre. Båndene gentages mønstre, lavet af mesteres hænder, har en rig tekstur og tjener som en ægte udsmykning af fælleszonen. Begge enkle gips lister fra $ 8 og håndlavede mesterværker fra $ 20-25 er til salg. Men betydelig vægt, installationens kompleksitet og plejeforpligtelsen forringer produktets popularitet. Men gipsfileten kan ikke kun blive en variant af samlingen af ​​samlingen, men også spille rollen som et uafhængigt kunstnerisk element.

Processen med installation af lister

Inden installation af loftlister begynder, er det vigtigt at beregne mængden af ​​det ønskede materiale. For at gøre dette måles omkredsen af ​​hele loftets loft, så nummeret er delt med længden af ​​fileten (standard 2 m) - resultatet er summen af ​​elementerne.

Hvis der er en brøkdel, er den afrundet for at tage hensyn til yderligere materialer til udformning af hjørnesamlinger.

 1. Over målindretningen. Samtidig er det ikke nødvendigt at jævne overfladen af ​​væggen, så filetene ligger så glatte som muligt.
 2. På væggen. Muligheden giver et bedre greb, men vil kræve mere arbejde: udjævning af væggen, primer.

Tip! Hvis ejeren planlægger at ændre indretningen af ​​væggene fra tid til anden, monteres listerne på anden måde. Dette gør det muligt at ændre finishbelægningen uden at fjerne fyldstoffer fra loftet.

Sådan trimmer du hjørner:

 • Ved hjælp af miter boksen for at bestemme graden af ​​trimning af hjørnet af støbningen. Skæreværktøj - egnet til indsætningsmateriale.
 • Det andet element, der er forbundet med den første, skal også skæres i samme vinkel, så at rillerne er usynlige. Enhver afvigelse i grader vil føre til ujævnheder, og fileterne kan ikke sluttes.

Tip! Masters rådes til at lave en hjørneprøve af trimningstøbning, så det hurtigt skærer alle nødvendige vinkler.

 1. Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at prime substratet eller i det mindste behandle det med vand.
 2. Det første skridt er lavet ud af hjørnerne. Montering på universal lim, flydende negle eller efterbehandling kit. I sidstnævnte tilfælde anbringes blandingen på væggen, formningen presses oven på den. Fjern rester af sammensætningen og fyld afstanden mellem væggen og støbningen med kitt.
 3. Longitudinale fileter limes således, at leddene nøjagtigt falder sammen.
 4. For at tørre hjørneslots, blander leddene med en fugtig klud.

I stedet for kitt kan du bruge akrylforseglingsmiddel - processen bliver hurtigere. Tunge lameller sidder på skruerne, og hullerne er også fyldt med kitt.

Sådan bøjes loftplintskummet korrekt

Efterbehandlingskrumme overflader kræver særlig tålmodighed og arbejde. For ikke at kigge efter fileter af den ønskede form, vil færdigheder være nyttige til, hvordan man bøjer loftplinten af ​​skumplastik:

 • Indsnit. På bagsiden af ​​indsatsen laves små stykker for ikke at skære igennem hovedlamellen. Støbning let bøjet, monteret.
 • Opvarmning Med skum, vil denne metode ikke fungere, men polyurethan lister kan opvarmes lidt for hurtigt at holde sig til et ujævnt plan.
 • Opdeling. Galteli skåret i mindre dele, og sluttede sig i form af en cirkel. Lidt tålmodighed og loftet vil blive dekoreret med perfekt form.
 • Simulering. Denne metode kræver forarbejdning af bagsiden af ​​støbeformen: klippe afstivningsribben, lim over med tape og du kan montere fileten på overfladen af ​​enhver kompleks form.

Tip! Den færdige del limes også til lim, kitt. Og for at "prøve på" stykker på væggen, kan du midlertidigt sikre dem med maskeringsbånd. Båndet vil let holde letvægtsmateriale, og efter fjernelse forlades ikke mærker.

Arbejde med loftsplint

I dag er det ret svært at forestille sig, at kvalitetsreparationer skal foretages uden at bruge en loftsplint eller, som det hedder forskelligt, fileter. Det vigtigste er at vide, hvordan man bukker loftplinten korrekt. Galtel er nødvendig for at kunne skjule alle de uregelmæssigheder, der er gjort under renoveringen på grænsen til væg og loft, for at give interiøret nogle slags fuldstændighed og også at afrunde rummet. Psykologer har længe bevist det faktum, at skarpe vinkler på et ubevidst niveau er forbundet med aggression i en person og fører til, at en person føler sig utilpas. Men de afrundede hjørner tværtimod personificerer komfort og en følelse af sikkerhed.

Et vigtigt element i deres design er baseboards, som kan indrettes på forskellige måder.

Typer af loftsplinter

 1. Fra polystyren - reliefen er tydeligt udtalt, overfladen er jævn og mat, den bøjer tungt og bryder.
 2. Fra polyurethan - stor fleksibilitet og holdbarhed, modstandsdygtig overfor forskellige udsving i temperatur og fugt. Velegnet til udsmykning af områder med høj luftfugtighed, som f.eks. Bade eller svømmebassiner, bøjer let.
 3. PVC-randsten er en af ​​de mest økonomiske muligheder. Kan produceres med forskellige farvebehandlinger og mønstre på overfladen. Denne baguette bøjer let og er let at installere.
 4. Træ er dyrere end tidligere baguetter, men de er berømte for deres holdbarhed, æstetik, holdbarhed og økologisk renlighed.
 5. Gipsstøbning er meget plastmateriale, og det er muligt at lave rigtige kunstværker inden for dekoration.

Polyurethan bøjning loftsplanker er særligt populært. Polyurethan er slidstærkt, resistent over for aggressive medier.

I begyndelsen skal du bestemme, hvor meget sokkel du skal købe.

Loftsstifter er nødvendige, når det er nødvendigt at lukke de grimme huller mellem loftet og efterbehandlingsmaterialerne på væggene.

For at gøre dette skal omkredsen af ​​hele rummet (i meter) opdeles i to (standardlængden på en filet er 2 m). Bredden af ​​den fornødne sokkel afhænger af, hvor højt loftet er. Jo højere det er jo bredere fileterne har du råd til.

Det hele afhænger af smag af personen, men du bør stadig ikke tage en smal bundplade i højt til loftet og omvendt. Hvis der fremgår krøllede tal i designet, er det nødvendigt at tage højde for hvilket materiale soklen er lavet for at gøre det nemmere at bøje sig i fremtiden.

Rumindretning med loftlister

Ved implementering af forskellige designløsninger er det undertiden nødvendigt at designe kolonner og forskellige krøllede strukturer ved hjælp af en loftspose. På dette trin af reparation er der som regel vanskeligheder forbundet med, at baguetten, selvom den kan bøjes, men på grund af dens elasticitet, er det umuligt at ordne det normalt. Så snart loftsplinten påføres det indrammede plan, og buen begynder at afslutte ved en lille radius, bliver det nødvendigt at bøje baguetten.

Nødvendige værktøjer og materialer

 • montering pistol;
 • akrylforseglingsmiddel;
 • nedstryger;
 • en kniv (men den har brug for udskiftelige knive);
 • gummi spatel;
 • miter boks (med hjælp er et snit lavet i den ønskede vinkel);
 • maskeringsbånd
 • lim og kit.

Hvordan bøjes loftplinten?

Evnen til at dekorere loftet stiger betydeligt, da der findes forskellige typer af basisplader.

 1. Den første og mest enkle er, at du kan bøje soklen ved at lave et par foreløbige snit på bagsiden af ​​baguetten. Derefter skal du omhyggeligt uden nogen indsats kontrollere, om soklen beskriver den ønskede buet. Hvis det er nødvendigt, lav yderligere nedskæringer og prøv igen, når baguetten bøjes. I de fleste tilfælde er dette en forholdsvis effektiv procedure, som du kan implementere næsten alle typer buede former.
 2. Den anden mulighed er den mest omhyggelige og bruges, når enkle udskæringer ikke hjælper med at bøje soklen til den ønskede bue radius. Essensen af ​​denne metode er at skære baguetten i små stykker (sektorer) og derefter kombinere dem på profilen af ​​bueoverfladen. Denne procedure kræver visse færdigheder og er ofte kun tilgængelig for mestere. Næsten hver mester hævder, at han bøjede basispladen på denne måde, og denne teknik er mest effektiv.
 3. Den tredje måde er at opvarme loftsplinten med en byg tørretumbler eller varmt vand. Opvarmet, for eksempel en varm luftstrøm, baguette vil være god nok til at bøje. Efter at have givet den den ønskede form, for at rette den i denne tilstand, er det ønskeligt at afkøle det med koldt vand.
 4. Den fjerde metode anvendes i tilfælde af brug i udformningen af ​​fileter. For at gøre dette skal du tage en filet, dreje den med forsiden nedad, og brug en kniv til at skære stivere. Stivere er fremspringene på bagsiden af ​​fileten (flere små tuberkler). Som følge af denne behandling skal fileten tage en trapezformet form. For at give tilstrækkelig styrke anbefales det at klæbe den side af fileten, der således behandles med kanalbånd. Herefter kan fileten gentage enhver mindste bøjningsradius.

Sådan monteres en buet loftsplint?

Spørgsmålet om loftsplintens bredde er temmelig tyndt og bør næres omhyggeligt.

Den bedste mulighed er at klæbe soklen før begyndelsen af ​​tapet og før sidste etape af loftet. Hvis du lægger soklen på en pudset overflade, så holder den mere pålideligt end den på vinyl, papir eller et lag maling.

Forberedelse af overflader skal rengøres grundigt af snavs og støv. Derefter kan det affedtes (det kan gøres med almindeligt hvidt).

Inden soklen påføres, anbefales det at behandle væggen med en gennemtrængende primer. Bøjningsbordet kræver ikke nogen særlig lim, derfor kan universelle syntetiske klæbemidler og deres forskellige analoger tjene. Men husk at huske: Når du lægger lim på overfladen af ​​soklen, skal den presses til loftet og væggen, så rive den af ​​og vent et øjeblik. Så kan du trykke helt på denne sokkel. Lim, som tørrer op i løbet af denne tid, vil ikke tillade, at bordpladen, under egen vægt og elasticitet, skifter. Et klæbrigt stof kan også tjene som forskellige væskespåner, akrylkittet, det kan også tjene til at dække forskellige former for revner, der er opstået mellem basispladen og væggen, hvor der er mindre uregelmæssigheder.

Hvis du bøjer loftet, opnås soklen kun ved at skære i små stykker, så i dette tilfælde skal alle leddene, som opnås efter limning, nøje gennemtrænges. Det er med andre ord nødvendigt at skubbe overfladen af ​​en stew med dine hænder.

Fastgørende buet sokkel

På det tidspunkt, mens limen tørrer, skal baguetten fastgøres.

Ved montering af en sokliste til korrekt hjørneopbygning anvendes gitteret.

Så hvis bøjningsstiften er nødvendig for at omslutte søjlen, så er det på det tidspunkt, hvor limen tørrer, nødvendigt at fastsætte den rundt omkretsen med maskebånd. Hvorfor male? Fordi det sædvanlige klæbebånd på overfladen af ​​basispladen vil forlade ujævne klæbrige mærker, som så vil være ret vanskeligt at fjerne.

Hvis soklen er påkrævet på en træoverflade eller tykt gips, kan bunden af ​​soklen let fastgøres med efterbehandlingstoppe. De behøver ikke at hamre, indtil det stopper, fordi neglene skal fjernes forsigtigt med tænger, når limen tørrer. De huller, de fremstiller af dem, kan ikke være kittede, da de ikke vil blive synlige under nogen omstændigheder.

Varianter af installationen og dens fasetid

Plint - en sammenhængende forbindelse mellem væg og loft.

Før du begynder at limme tapetet, skal du tegne en loftslinie samtidig med soklen. Montering af loftsplint med denne mulighed skal ske straks på kittet (den skal anvendes på forhånd), de huller, der er skabt i dette tilfælde, skal også udføres.

Så afhængigt af stilen og hældningerne af interiøret skal bordpladen gives takets farve eller male den i en hvilken som helst anden farve.

Denne mulighed indebærer installation og installation af loftplinten på tapetet, du tidligere har indsat, det vil sige oven på dem. Begge disse muligheder indebærer at fastgøre bundpladen på en sådan måde, at overfladen, på hvilken den blev fastgjort, efterfølgende skal males eller pudses. Selvfølgelig antages valgmuligheder som f.eks. Wallpapering eller fliser.

Sammenfattende skal det nævnes nogle flere principper for arbejde med loftsplint, som vil bidrage til at undgå problemer:

Hvordan bøjes en plastikplade, træ, skum?

Traditionelt loft og gulvfileter godt ramme et rektangulært rum. Men hvad skal man gøre, hvis man har et ikke-standardværelse: med søjler, halvcirkelvægge eller et strækloft med en kompleks konfiguration?

Du vil passe til en fleksibel sokkel og loft. Med deres hjælp kan du skjule mindre reparationsfejl, overflade uregelmæssigheder samt rammebelægninger.

Du vil lære om sorterne af fleksible sokkler, hvordan man bøjer og fastgør dem i denne artikel.

Fleksible baguetter: deres egenskaber

Hvis design af din lejlighed giver en halvcirkelformet eller ikke-standard elementer af indretning - du har brug for fleksible loftlister. Det vil ikke bare blive en dekoration af loftet, men vil perfekt dekorere suspenderede cirkulære strukturer, skjule fejl og uregelmæssigheder ved krydset af loft og vægge.

Fleksibel skørt til loftet vil fremhæve alle fordelene ved rummet

Skarpe vinkler kan forårsage angst og aggression. Hvis du beslutter dig for at skabe en rolig atmosfære i rummet, skal du give rummet blødhed - brug en halvcirkelformet bordplade i dens design.

Varianter af buede stropper

Hvordan bøje gulv og loft baguettes

Mange mennesker i færd med at reparere er der et rimeligt spørgsmål: hvordan man bøjer bundkortet for at give det en cirkelform? Afhængigt af baguettes materiale kan den bøjes på flere måder:

 • gør flere udskæringer fra baksiden af ​​fileten. Efter det skal du prøve, om baguetten bøjer. Hvis det er nødvendigt, lav yderligere nedskæringer for at bøje produktet
 • skære i små stykker og kombinere dem på en halvcirkelformet profil;
 • ved varmebehandling. Produktet opvarmes med en bygning hårtørrer, bøjet, og derefter afkøles i koldt vand for at rette bøjningen;
 • danner en halvcirkel ved at skære stivere fra bagsiden af ​​produktet.
Tip: Den nemmeste måde at bøje plankerne på er den første og den fjerde, resten er mere arbejdskrævende, de kræver særlige færdigheder.

Halvcirkelformet baseboardradius i interiøret

Materialer til fremstilling af fleksible fileter

Til indramning lofter bruger oftest polyurethan baguetter. Fleksibel polyurethan bundplade er i stand til at bøje i enhver retning. Produktet kan prøves flere gange for at designe de halvcirkelformede elementer - kolonner, buer, karrevinduer.

Stiften gulv polyurethan fleksibel vil smukt lave lofter i en halvcirkel

Sådan rundes bundpladen af ​​træ, så den ikke knækker? For at gøre dette skal det først dampes. På bare en halv time for at være over den varme damp, bliver træposuetten fleksibel til omdannelse. Når produktet bøjer og tager den ønskede form, skal den fastgøres, indtil den er helt tør. Dette kan gøres ved at anvende en belastning, eller ved at lave en speciel formular.

Afrunding af en skovl af træ - bøjning langs en radius

Hvordan bøjes en plastikplade? Ved hjælp af opvarmning med hårtørrer eller varmt vand kan en PVC-baguette også bøjes. Under påvirkning af temperaturer over 80 grader bliver det bøjeligt og blødt, der er i stand til at tage nogen form.

Fastgør den buede PVC-gulvbagull på lim eller skruer i en cirkel; Plastkomponenter monteres på hjørnet og leddene.

PVC-produkt, et eksempel på, hvordan man laver en sokkel halvcirkel

Særlige bøjningsfileter til loft og gulv

Den enkleste type halvcirkelformet ramme er fleksibel PVC tape. Det er selvklæbende og kan bøjes i halvt og danner en lige vinkel.

Ribbon produkter er tilgængelige i forskellige farver, det er et ideelt bundkort til en rund væg

Hvis du har brug for en kvalitet bøjning sokkel, så en komposit træfyldt kantning vil være en god løsning. Den er fremstillet ved hjælp af den nyeste teknologi ved sprøjtestøbning og presning.

Fleksibel sokkel til et træfyldt gulv

Innovativt produkt til design af runde elementer - Fleksibel sokkel gulv lavet af PVC. Det udsættes ikke for ultraviolet stråling, fugt, opløsningsmidler, brænder ikke og kan være af forskellige farver. Disse baguetter bøjer perfekt og er derfor velegnede til søjler, indramning af halvcirkelformede podier, karrevinduer.

Blød plastikbaguette glider bøjeligt

For at danne en krøllet form opvarmes produktet til 70 grader, og så begynder de at bøje glat langs den ønskede radius. I tilfælde af størkning opvarmes den i varmt vand, og fræsningen af ​​den halvcirkelformede form fortsætter.

Ikke-standardiserede designløsninger hjælper med at realisere den fleksible korkkant. Fastgørelse til væggene udføres med lim, hvilket gør det muligt at bøje rundt lige runde søjler.

Fleksibel baseboard gulvkork

Hvis der er kolonner, karrevinduer, halvcirkelformede fremspring i indersiden af ​​rummet, så kan de bruge bøjede bundplader eller bøje gulv og loft. Fleksibel indramning vil give stil og blødhed til rummet, gøre det mere behageligt, individuelt og behageligt.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Kan du lide den glathed, der gives til det afrundede interiør? Så er du nødt til at vide, hvordan du bukker loftstiften ubesmittet uden at bruge en stor indsats. Overvej de vigtigste punkter og tricks, uden hvilke det er umuligt at oprette en smuk cirkel af loftfileter.

Radius indramning ideer

Så hvor anvendes de afrundede loftgrænser? Ofte er de installeret omkring kolonner, karrevinduer, dekorative loftselementer og indvendige strukturer af forskellige modifikationer, som f.eks. På billedet nedenfor.

Også, bukkende loft sokkel bruges ofte som et indvendigt element. Med det skaber du interessante dekorative genstande på loftet.

Hvis det ønskes, kan væggen indrettes med en loftsramme. Dekorative indvendige rammer vil indånde charmen af ​​langt glemte balsaler i ethvert rum. Samtidig gør dem selv er ikke så svært.

Inspireret af ideerne, kan du sikkert gå videre til valget af loftlister og deres installation.

Hvilken type er den mest fleksible?

Facet med cirkelernes design i loftet, og straks er der en masse spørgsmål: "Hvordan bøjes, kan vi få brug for specielle eller leje en meget dyr professionel?".

Lad os starte med materialet. Der er forskellige typer loftsplinter, ikke kun ved produktionsmetode, tekstur og farve, men også af materiale. Den sidste klassificerende genstand spiller en afgørende rolle ved køb af en baguette til radiusdesign.

 • Polystyren har en interessant skinnende overflade. De fremhæver fordelagtigt stræklofter af ethvert design. Men sådanne fileter er meget tætte, hårde og ufleksible. Når du forsøger at bøje en af ​​måderne, de bryder.
 • Træmøder i moderne interiører er sjældne, og i butiksvinduerne findes de slet ikke. De bestilles individuelt, og hvis du har brug for at lave en radius, bliver lignende elementer lavet i overensstemmelse med de nødvendige former og størrelser.
 • Gips, og for at være mere præcis - stucco, sælges også ikke i hardwareforretninger. Normalt er den lavet for hånd i silikoneforme, som også kan laves selvstændigt. Ved hjælp af denne plastik og hurtigt størkningsmasse er der mulighed for at skabe sande mesterværker.
 • Polyvinylchlorid er tilgængelig i forskellige prægede og i alle mulige farvestoffer. Derudover er de fleksible og nemme at installere. Men samtidig er de meget lette at bryde. Ofte installeres de i badeværelser.
 • Polyurethan - har en blanding af positive kvaliteter - fleksibilitet, fugtighedsbestandighed, smuk ædel overflade, nem installation og selvforarbejdning.
 • Gummi - stik til stræklofter. De sælges i ruller. På trods af kildematerialets eksotiske natur ser de smukke og elegante ud. Sådanne fileter er beregnet til hængende lofter og kan tage nogen form uden stor indsats. Af minerne kan man notere deres lille bredde, hvilket har negativ indflydelse på de høje lofter og betydelige omkostninger.

Polyuretan sokler er meget populære til design af radiale dele i loftet. Med deres hjælp kan du skabe enhver form. Og den lave pris i forhold til gips og træ lister tiltrækker mere end udsigten til at gøre interiøret unikt.

Uafhængig registrering

Selvreparation er en livs ting og ikke så sjælden. Især forbliver den endelige berøring, som stakende loftbaguette "til en snack" for ejerne. Sådan bøjes kanten med dine egne hænder, fortæller du nedenstående vejledning.

af teknologi

Bøjning af baguetten i et smukt afrundet indre element er ikke så svært. Så: hvordan man bøjer et produkt fra udvidet polystyren? Tænk ikke straks.

Overvej måder der vil hjælpe i dette sarte spørgsmål:

En enklere runde form kan dekoreres med en baguette bøjet på denne måde. Dette gøres simpelt - små snit er lavet på bagsiden, så støbeformen kan tage en afrundet form.

 • Metode 2. Varmebehandling

En anden mulighed for radial bøjning er varmebehandling. Hun egner sig perfekt til polyurethan lister. Under opvarmning bliver de til et meget plastmateriale, der er sammenlignelige i sin fleksibilitet til gummi. Så længe baguetten er i denne tilstand, kan den let limes til det rigtige sted.

 • Metode 3. "Designer"

Loftfileter kan også skæres i små dele sammen med formen af ​​en cirkel. Gør det svært, og kun af fagfolk. Et eksempel på, hvordan det ser ud, viser tydeligt gulvplinten på billedet nedenfor.

 • Metode 4. Modellering

Og den sidste, men ikke mindre effektive måde at skabe en afrundet form på, er at skære ribben fra ryggen af ​​ribbenene og klæbe dem med almindeligt tape. Sådanne fileter er i stand til at gentage ikke kun en afrundet form, men enhver anden, selv den mest komplekse modifikation.

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for at bøje loftplinten, vil videoen nedenfor vise de tilgængelige behandlingstyper.

installation

At lime et buet element kræver ikke specielle klæbemidler eller teknologier. De kan også monteres på flydende negle, lim, mastik eller specialdesignede forbindelser.

Advarsel! For at sikre, at baguetten har bedre vedhæftning til væggen, skal den behandles gennem hele processen med en primer. Undtagelsen er, når støbeformen er indstillet til tapet.

Hvis du har brug for at lave en buet sokkel, kan du gøre det med tape, der holder et så let dekorativt element fast og efterlader ingen spor efter fjernelse. Hvis klæbemiddelsammensætningen er kommet ud under installationen, skal den straks fjernes, da det har den ubehagelige egenskab at forlade stygge pletter på overfladen.

I princippet er disse de grundlæggende regler, der løfter sløret over, hvordan man bøjer støbningen. Hvis du aldrig har gjort noget sådant, tag et unødvendigt stykke filet og eksperimentere - trods alt lykker held og lykke med det mest vedholdende og modige!

Sådan bøjes loftplinten af ​​skumplastvideo

Sådan Bend Moulding. Polyuretanstøbninger på loftet.

Bøjning skumstøbning. Støbning - faktura konvekse plank med tværsnit. Den bruges til at dekorere forskellige overflader: vægge, loft, døre, pejse, buer, hvilket giver dem et mere udtryksfuldt, komplet og pænt udseende.

Hvordan bukke soklen til en halvcirkel?

Figurerede lister efterligner stucco og træskæring bliver en rigtig højdepunkt i interiøret. Støbegods gør møbler mere udtryksfulde og pæne, og selve interiøret er ædelt og harmonisk. Del videoen med venner. program, tilslut og tjen. på kanalen i kontakt ReDECORation ======================================== ¬ = Kan du lide det? Sæt ligesom og kommentere, så jeg kender din mening og kunne gøre videoen endnu bedre. Og glem ikke at SUBSCRIBE til kanalen for at være den første til at se nye udgivelser:

Sociale kommentarer Cackle

Dem, der nogensinde har brugt i reparation af sokkel, er det velkendt, at de er forbundet i en ret vinkel. Nederdele hjælper med at skjule nogle overfladefejl eller blot understrege indretningen, men retvinkler er nogle gange et stort problem: Hvis der er dekorative søjler i rummet, specialfremstillede stræklofter eller afrundede vægge, er det uklogt at bruge sådanne forbindelser. Fleksible sokler af to typer (gulv og loft), som kan bøjes og dermed gentage bøjningerne i dit interiør, vil komme til undsætning. Deres sorter, korrekt formgivning og fastgørelse vil blive diskuteret i denne artikel.

Særlige egenskaber

Hvis dit loft har halvcirkelformede eller runde elementer, samt fejl i leddene med væggene, så skal du bøje bundplader til loftet. De vil med glæde understrege de afrundede mønstre i loftet og dække de små fejl.

Det er også bevist, at skarpe hjørner bidrager til fremkomsten af ​​aggression, derfor for at bringe blødhed og komfort i hjemmet, er det nyttigt at bruge disse bundplader til at skabe afrundede led. Atmosfæren i dette tilfælde vil være roligere og mere behagelig til opfattelse.

Hvordan bøjes

Det sker ofte, at folk uden at følge instruktionerne bryder basispladen under reparationer i stedet for at bøje dem. Det viser sig dette på grund af den forkerte måde at bøje på.

Den korrekte metode afhænger af typen baguette (enkelte strimler af basisplader kaldes baguetter):
1. Bagsiden skæres på flere steder, og derefter forsøger at bøje. Hvis bøjningsgraden ikke er tilstrækkelig, skal der foretages yderligere nedskæringer. Proceduren gentages flere gange i flere nedskæringer, men fagfolk kan finde den rigtige mængde første gang.
2. Sokklen er skåret i små stykker og lagt ud i form af en halvcirkel. Jo flere stykker det viser sig, desto mere runde er designet.
3. Ved hjælp af en bygnings hårtørrer eller anden varmebehandling opvarmes produktet, og så bøjes den forsigtigt til den ønskede form og afkøles for at fikse formen.
4. Stivere skæres af fra bunden af ​​bundpladen, og så bøjes produktet gradvist.

Den enkleste er den første og fjerde metode, da resten kræver for meget tid og udholdenhed.

Fremstillingsmaterialer

Den første type er polyuretanprodukter, fordi de bøjer godt, de kan genanvendes og give næsten enhver form. Derudover er de sværere at beskadige, hvilket betyder, at du ikke kan være bange for at ødelægge en sådan sokkel med unøjagtige bevægelser.

Skumplinter bøjes kun godt til en bestemt form, hvorefter de knækker. De er mindre holdbare og kan ikke genbruges.

En interessant løsning er brugen af ​​træplinter. De kan også bøjes, for de placeres i varm damp, og efter en halv time omdannes de til den ønskede form.

Hvordan bøjes loftskummet?

For at løse effekten af ​​soklen er fast i samme position for ikke at deformere.

Plast er også velegnet til at give afrundede former. Ved hjælp af en hårtørrer opvarmes det op til 70-90 grader, hvorefter det bliver blødt og bøjeligt, hvilket betyder, at det kan få enhver form. Det skal bemærkes, at det ikke er ønskeligt at opvarme plastplanker for meget, fordi de kan deformeres, og det er også værd at beskytte overfladen af ​​huden mod direkte kontakt for at undgå skader.

fileter

Hvis du ikke har tid eller dovenskab at rodde med baseboards, så kan du bruge PVC tape.

Det er fleksibelt, let limet og svært at beskadige. Den eneste ulempe - kræver omhyggelig limning, for ikke at falde af. Der er gulv og loft muligheder.

Der er også andre materialer til båndet, med større styrke, men metoden til bøjning og fastgørelse adskiller sig ikke fra konventionelle skørt.

mount

Plinterne fastgøres enten med lim eller med selvlukkende skruer afhængigt af produktionsmaterialet. I tilfælde af selvdrejende skruer - jo mere af dem jo desto stærkere sokkel vil holde, men efter installation anbefales det at være maskeret.

Brugen af ​​bøjning bundplader kan løse to problemer på én gang: understreger omkredsen af ​​indretningen og gemmer små fejl, det vigtigste er at omhyggeligt justere formen.

Loftsskumskum: de vigtigste egenskaber og teknologien til limning

I denne artikel vil vi snakke om, hvordan man skærer, hvordan man bukker loftplinten af ​​skum og hvordan man installerer det. Indtil for nylig var der ikke lette og behagelige brugsmaterialer baseret på skum. Derfor brugt flertallet af landsmænd papirpaneler til at dekorere overgangene af vægge til loftet, og kun få heldige mennesker havde råd til brugen af ​​gipslister.

Med ankomsten af ​​baguette, fremstillet af ekstruderet polystyren, har situationen ændret sig radikalt, da det høje kvalitet og æstetisk attraktive design af lofter er blevet tilgængelig for alle kommende.

Et eksempel på dekorative design af krydset af vægge og loft

Før du ved, hvordan du installerer loftsplinterne af skum med egne hænder, skal du overveje de vigtigste egenskaber ved dette færdiggørelsesmateriale.

Grundlæggende Egenskaber Ekstruderet Polystyren Baguette

I billedområdet skum baguette

Loftplader af polystyrenskum adskiller sig fra lignende produkter fremstillet af andre materialer, såsom kvaliteter som:

 • lav vægt og evne til at installere på lim;
 • let bearbejdning og som følge heraf muligheden for at skære med en skarp kniv og andre lige tilgængelige værktøjer;
 • glat hvid overflade af produktet, ingen grund til yderligere farvning;
 • lav pris sammenlignet med polyurethananaloger af baseboards og gipslister
 • bred vifte af størrelser;
 • bred vifte af tekstureret design.

Ved at købe loftsplinter fra polyfoam, kan du vælge produkter med både ideelt og med relief relief. Således kan du vælge et dekorativt materiale, der passer perfekt ind i en moderne minimalistisk og i et klassisk interiør.

Størrelsen af ​​størrelser er en anden vigtig fordel, der er karakteristisk for baguetter fremstillet af udvidet polystyren.

Alle disse produkter kan opdeles i tre kategorier:

 • bred (tykkelse op til 20 cm) - et fremragende valg til klassisk indrettede interiør og til værelser med højt til loftet;
 • medium (tykkelse op til 10 cm) - en universel version, der kan bruges til det tilsigtede formål i alle lokaler;
 • Smal (mindre end 3 cm tykk) er det foretrukne valg for værelser med lave lofter.

Standardlængden af ​​loftsplinten af ​​skumplast er 2 meter, hvilket er meget bekvemt når man afslutter lokalerne ikke kun med en lille, men også med en stor omkreds.

Vigtigt: For at gøre installationen af ​​baguetter lettere og endog kan en ikke-specialist klare det. Ud over de direkte lameller er hjørner til loftplinten af ​​skumplast til salg.
Fordelen i dette tilfælde er, at en uerfaren installatør ikke behøver at skære tilstødende planker i en vinkel på 45 grader, da alt er klar.
Som et resultat vil den vinklede docking baguette være pæn og pålidelig.

Nu da vi har lært de grundlæggende egenskaber og dimensioner af loftsplinten af ​​skum, lad os gå videre til installationsarbejdet.

Hvad du skal være opmærksom på, når du installerer skum baguetter

Fyldning af huller med lim

Sådan installeres skumpolystyren-baguetter med egne hænder, så resultatet ser attraktivt ud og samtidig holdbart?

Kvaliteten af ​​det færdige resultat i dette tilfælde afhænger af faktorer som:

 • graden af ​​forberedelse af monteringsoverflader;
 • korrekt limvalg;
 • overholdelse af installationsvejledningen.

I forbindelse med limning af baguetterne er det nødvendigt at forstå, at på buede vægge og på et buet loft vil en pæn installation ikke fungere, da små huller bliver mærkbare.

Selvfølgelig kan disse defekter forsegles, for eksempel med det samme klæbemiddel, som vil blive brugt under installationen. Men det generelle indtryk af uforsigtigt udført arbejde er stadig.

Den eneste effektive løsning i denne situation er den forberedende forberedelse af monteringsoverflader. Pasta af baguetter er et færdiggørelsesstadium i udførelse af reparation.

Sådan bøjes loftplinten

Det vil sige, at soklen skal installeres, når væggene og loftet er helt glatte.

Vigtigt: Hvis monteringen af ​​sokler er færdig, inden tapetet er limet, eller før væggene er malet, skal installationsfladerne primeres.
På denne måde sikrer du optimal efterhukning af efterbehandlingsmaterialet på de plasterede overflader, og det vil derfor være muligt at reducere mængden af ​​klæbemiddel, der anvendes, uden at kompromittere kvaliteten af ​​installationen.

Rør med lim og montering "pistoler"

Næste punkt er valget af lim.

I øjeblikket er følgende typer af klæbemidler meget populære:

 • lim "Titan universal frostbestandig" - adskiller sig i en giftig lugt, overdreven fluiditet og lange vilkår for en skhvatyvaniye;
 • Baguette lim er en miljøvenlig sammensætning baseret på akrylharpikser, det sættes i lang tid, og derfor skal baguetter holdes i lang tid, så de ikke glider.

Hvad kan vi konkludere med ovenstående? Ingen af ​​de populære klæbemidler er perfekte. Derfor, hvis installationen af ​​sokler udføres ved krydset af de plasterede vægge og det gipsede loft, skal du bruge limen "Liquid Nails".

Hvad er fordelen ved en sådan beslutning?

 • "Flydende negle" hvid. derfor vil de ikke skille sig ud på skummets overflade;
 • lim klipper hurtigt og efter et minut venter stangen ikke ned
 • lim er holdbar og du kan være sikker på, at de installerede baguetter ikke bevæger sig væk fra væggene og fra loftet;
 • lim kan fylde hullerne mellem baguette og buede vægge;
 • lim sælges i bekvemme rør. som er indsat i forsamlingen "pistol";
 • prisen på limrøret samt omkostningerne ved "gun" er lav.

Så vi lærte, hvilken slags lim der skulle bruges, så det var let at installere loftplanken af ​​udvidet polystyren, og resultatet var holdbart. Nu finder vi ud af, hvad installationsvejledningen er.

Teknologi baguette klæbning af polystyren skum

Et eksempel på, hvordan man kan bøje en basisplade gennem nedskæringer

Som allerede nævnt er der i tillæg til lige skumplastik til salg yderligere elementer - hjørner, der kan lette installationsarbejdet. Uheldigvis kan hjørnerne købes ikke i hver butik af byggematerialer, og derfor overveje, hvad vejledningen til limning af almindelige lige sokler uden hjælpeskinner.

Eksempel på hjørneformation

Fra værktøjet har vi brug for:

 • miter box;
 • specielle hacksav med en lille tand;
 • skarp papirvarer kniv;
 • måleinstrumenter;
 • samling "pistol" med en limrør;
 • en ren klud fugtet med vand.

Skæringsstrimler i den rigtige vinkel

 • vi trimmer en bar fra den ene ende til det indre hjørne, som vist i diagrammet;
 • Påfør lim med prikket linje på toppen og på bagsiden af ​​planken;
 • vi anvender et niveau, der starter fra hjørnet af rummet, vi trykker på det og holder det i 1-2 minutter;

Fjernelse af klæbemiddeloverskud

 • med en våd klud eller med din finger, tørre eventuelt overskydende lim ud af kanten.
 • vi måler afstanden fra den rette ende af den limede plank til det næste hjørne, hvis hele stangen passer, limer vi, hvis ikke, skar vi det;
 • trimning af basispladen sker i overensstemmelse med den tidligere foreslåede ordning, nemlig basispladen indsættes i kassen, vælges den ønskede vinkel, og der foretages en præcis skæring.

Vigtigt: Skumpladeplader af polystyrenskum bliver hurtigt snavsede, så hvis du ikke ønsker at efterfølgende engagere sig i deres maleri, skal du arbejde med rene kludhandsker for ikke at forlade pletter.

konklusion

Vi lærte, hvad et skumpolystyrenbaseboard er, og hvordan det er installeret. Det er muligt at bekendtgøre detaljerne, efter at have kigget ind i denne artikel, er det muligt at forlade kommentarerne om læsningen.

Flere oplysninger om emnet: http://rubankom.com

Lejlighed renovering fra Megastroy / Installation af en skum baguette på en radial overflade

Montering af skumpose på den radiale overflade af Megastroy Megastroy.

hvordan man laver en glat bøjning baguette

hvordan man laver en glat fold i loftet baguette selv er latterligt simpelt.

Sådan bøjes loftplinten.

Hvordan lim fileter på de indre halvcirkler.

Baguette-klistermærke. Hvordan laver jeg en bøjet baguette, loftsplint

Den originale måde at lave en baguette på en halvcirkel i detaljer. En baguette klistermærke går rundt om svinget)

Montering af loftsplint skum

Montering af loftsplintskum med egne hænder. Jeg limer loftsplinten på gipset...

Sådan Bend Moulding.

Sådan Bend Moulding. Polyuretanstøbninger på loftet.

Polyuretanstøbninger på loftet.

Bøjning skumstøbning. Støbning - faktura konvekse plank med tværsnit. Bruges af...

HVORDAN SKAL DU GØRE HØJLEDNING PÅ en halvcirkelformet mur med dine egne hænder! loftstik video

HVORDAN SKAL DU GØRE HØJLEDNING PÅ en halvcirkelformet mur med dine egne hænder! VÆLGENDE PLINTH VIDEO AF GIPS!...

Master klasse Maleri og forgyldning baguette. Virkningen af ​​antikken

m. Kam'yanets-Podilsky t. 096 824 90 73 Alexander 1. Mattlatex (Maling) 2. Vollton-und Abtonfarbe (Kolerovochnaya dispersion...

Malte soklen (baguette) forberedelse

Privat mester, Rostov-til-Don, alle typer ingeniør-, bygge- og efterbehandlingsarbejder. Et abonnement på kanalen...

Enhver, der har konfronteret reparation af lofter, eller er lige ved at gøre dette, ved, hvad loftet baguettes er som (bundplader til lofter). Så er loftsplinterne monteret på loft og vægge og er ikke kun beregnet til dekorative formål, men også til æstetisk design.

Denne kant, som alle byggematerialer, produceres i forskellige lande i verden og kendetegnes af dets kvalitet og udførelse.

Ceiling baguettes (baseboards) - dette er et meget bekvemt byggemateriale, hvor installationen er nem at håndtere. For at installere det, bør du kun købe høj kvalitet lim til limning af loftkanten.

Hovedmaterialet til fremstilling af basisplader er polyurethan eller polystyren. De mest almindelige er polyurethan. Dette materiale er slidstærkt og fleksibelt, nemt at bruge.

Fleksibel skørt kan altid tilpasses til loftets ujævnhed, det går ikke i stykker, fordi det er stærkt nok, er det muligt at skære det til den ønskede længde.

Korrekt opskæring

For at dit arbejde skal være af høj kvalitet, uden huller og mangler, skal du altid være opmærksom på den sidste del af soklen, som kommer ind i hjørnet og danner leddene.

Til opskæring af loftsplintene anvendes en speciel anordning, der kaldes en krog, til hjørne og lige trimning. Enheden selv er perfekt, men den bruges kun i værelser med glatte vægge, i andre tilfælde er det umuligt at undlade manuel trimning.

Sådan limes

Så lad os fortsætte med den umiddelbare limning.

 1. Det første skridt er at bringe loftoverfladen til et rent udseende, rengør det fra støv og snavs (for at limen skal kunne gribe straks).
 2. Så åbner vi loftet med en primer, du kan gå ned 10-15 cm til væggene.
 3. Korrekt skære størrelsen, fastgør den til loftet og sørg for at klippe det korrekt, hvis alt er gjort klart, fortsæt til klæbningen.

Her er det værd at bemærke et meget vigtigt punkt, limen skal påføres direkte på loftsplinten og ikke til væggene eller loftet.

 • Nu smøre lim skal presses soklen fast i hjørnet mellem loftet og væggen, vedhæfte baguettes tæt på hinanden, taler den overskydende lim fjernes med en spatel, i tilfælde af at du kleite sokkel på fyldstoffet, den klæbende rest fjernes let med en pensel, godt fugtet med vand, at sløre.

Glem ikke, at der i hvert fald kan opstå huller, når du sætter sokler i, ikke bekymre dig, de kan nemt hældes med lim eller dækkes med kitt.

For at gøre loftet sømløst er der udviklet specielle tavler, takket være den ideelle vandrette placering af loftet, de er fastgjort både direkte til loftet og til væggene.

Baguetter til baseboards kan købes i hardware butikker, supermarkeder, markeder, prisen afhænger af producenter og kvalitetsmaterialer.

Og hvilken slags indretning at vælge afhænger af din smag.

Hvis du beslutter dig for at designe loftet i en klassisk stil, så har du en bred vifte af alle slags tegninger og mønstre. Dit værelse med loftets design vil se enkelt og smagfuldt ud, og dette materiale vil uden tvivl være en udsmykning af dit værelse.

Dekorative sokkler er noget dyrere end almindelige i form af pris, men deres dimensioner er bredere. Store baguetter i loftet er ideelle til værelser med højt til loftet, for endnu en gang at understrege deres højde.

Loftsskumskum: de vigtigste egenskaber og teknologien til limning

For at give en ekstraordinær form, kan bred skørt til lofter skæres efter eget valg, det vigtigste er at skære skærkantene korrekt og omhyggeligt.

Siding loft (tilslutningsprofil)

Siding er et byggemateriale, der bruges til vægbeklædning, det er praktisk og holdbart. Dette materiale udfører primært beskyttende funktioner og dekorative. Med installationen af ​​sidespor på loftet vil klare hver uafhængigt. Materialet har således følgende egenskaber: Ruster ikke, rotter ikke, er nem at rengøre, miljøvenligt, beholder den oprindelige farve i lang tid. Typer af sidespor er meget forskellige, så du vil ikke have meget svært ved at vælge den, du har brug for, og som er ideel til indretningen af ​​dit værelse.

For at installere loftet på sidespor, bør du ikke ty til hjælp fra fagfolk, du kan håndtere det selv.

Først måler man afstanden til, hvormed det nedhængte loft fjernes fra hoveddelen (tage hensyn til typen af ​​belysning, den mindste tilladelige afstand er 4 cm), og derefter fastgøre træblokken ifølge de på forhånd lavede tegninger. Startprofiler er fastgjort til disse stænger med små negle eller skruer. Tilslut straks belysningsarmaturerne straks og tilbered hullerne i sidesporet for at fastgøre lamperne. Sæt det første panel til loftet efter måling af længden af ​​rummet, forkort strimlen langs den. Den sidste model til montering skal skæres ikke kun i længde men også i bredde.