Sådan dækker du grundpladerne i hjørnerne: gulvet eller loftet er ligegyldigt

Soklen er det sidste tryk på alle reparationer. Dette gælder ligeledes for loftet og gulvet. Efter dette element kan der kun installeres et plasthjørne i den buede og vinduesåbning. Men samtalen om sokklerne.

Baseret på, at principperne for at arbejde med disse elementer er ens på loftet og på gulvet, vil vi ikke fokusere på lokationen, men lad os arbejde sammen med teknikere og alt, hvad der følger med dem, ved at vælge et værktøj, metoder til fixering.

Foto installation med docking elementer.

Hvad og hvor skal man arbejde?

Den nemmeste måde at arbejde med plastik, og ledningen er hvor man kan skjule.

I øjeblikket er de mest indkøbte varer til arbejde:

 • Træplinter. Disse er som regel massive træprodukter med en relief ydre overflade. I nogle tilfælde fremstillede i sådanne pladder riller at skjule ledningerne.
  Fiksering af sokler til væggen sker med skruer i dybden, fiksering er tilladt ved andre metoder, fx med fugemasse, men denne teknik har vist sig dårligt, der er intet mere pålideligt end skruer;
 • Plastprodukter. I det store tilfælde er det ikke kun den nemmeste, men også den mest tankevækkende designer. I dette tilfælde er alt tænkt ud: Der er strukturer af ydre og indre hjørner, sidestik højre og venstre, for dem er der endda specielle fastgørelser, der er fastgjort til væggen, og soklen er simpelthen indsat i dem.
  Hertil kommer, at soklen selv er hul og kan perfekt skjule ledninger og kommunikationskabler. At arbejde med dem er simpelt og vil blive diskuteret straks i næste afsnit;
 • Skum og polyurethan skørt - dette er loftet strukturer, der ikke kan lide grov fiksering og foretrækker lim eller flydende negle.

Om plast mere

Du kan vælge næsten enhver farveopløsning.

Noget, og plastprodukter behøver ikke præsentation, det er svært at forestille sig lysere og farvevarierede designs. Plastic gulvstifter vælges oftest i et enkelt farveskema med gulvene.

Det er ligegyldigt, hvilken form for gulv du har på gulvet: laminat, linoleum eller blot malet fiberboard, for alle er der en sokle af en passende farve. Ja, og arbejde med ham er en fornøjelse.

I dette tilfælde skal du gøre følgende:

 • Med hjælp af roulette for at afklare størrelsen på rummet eller flere rum, hvor du har til hensigt at installere denne bundplade. Beregn antallet af indre og ydre hjørner, da det er på dem, at der er færdige hjørneelementer, samt antallet af forbindelseselementer;
 • Efter købet skal du skære materialet ud og klippe bundpladen, og ikke glemme at foretage korrektioner for størrelsen af ​​forbindelsessporet i de færdige hjørner. Produkterne selv er perfekt savet med en sav med små tænder på gitteret med almindelige tværsnitsskæringer. Ved udseende af små plastspåner kan den fjernes med en monteringskniv;
 • Fastgørelse af de færdige fragmenter sker enten med skruer til væggen eller til klip, som oprindeligt er markeret og fastgjort til væggen med temaet med skruer;

Vær opmærksom!
Dockningslister i hjørnerne kræver ikke yderligere fixering, men hvis du har dyr eller små børn i huset, så er forbindelserne bedre for at være trygge i deres sikkerhed, i strukturens integritet og i en normal æstetisk form af hele ensemblet. i de ydre hjørner for at sikre lim til loft eller gulvplint.

Generelt, fuld fyldning.

 • Docking med allerede eksponerede elementer. Disse er som regel dørkarme, som kan laves af træ og med helt forskellige parametre, både i bredde og mønster. Der er intet galt med det.
  Dørbeklædningen og sokkelens samling er lavet som følger: Baseboardet bringes til den allerede installerede trim, så den mindste mulige afstand mellem trimmen og produktet med en sidelåg er lige ved siden af ​​den.

Arbejde med indre hjørner rigtigt og ikke meget

Fuld fotoreport.

Hvis du arbejder med træ på gulvet eller skørtskum fra loftet, så kan du ikke komme væk fra dockingproblemerne. Her skal du dock og dock med minimal huller, og for dette skal du arbejde hårdt.

Så vi overvejer alle muligheder for arbejde:

 1. Mulighed for første retvinkler. 90 grader - drømmen om bygherren og reparatøren.
  I dette tilfælde er alt simpelt:
 • Produkterne placeres i kluden på en sådan måde, at produktets seksuelle del placeres på bunden, og sidedelen (som fastgøres på væggen) til enhedens side
 • På sideskalaen finder vi en fur med et mærke på 45 grader i den retning, vi har brug for, og begynder at skære med en hacksav med fine tænder;
 • Hvis det er nødvendigt, kan skære- og fordelen af ​​bundpladen let rengøres med smørepapir;

Tip!
Hvordan man anløber træplanker?
Dette spørgsmål vil helt sikkert opstå, da selv med en meget præcis tilpasning vil der være et hul.
I dette tilfælde har du brug for en speciel træprop.
Det er let at påføre, og efter tørring er det let at fjerne overskydende med sandpapir, især da træplinten stadig vil blive dækket af maling og lak eller malet.

Ovenstående som nedenfor.

 1. Ikke rette vinkler - den anden mulighed. Desværre, ikke altid, du vil aldrig finde retvinkler, især i hjem, der allerede har overskredet en vis alder. Derfor, i dette tilfælde vil spørgsmålet om, hvordan man docker baseboard i hjørnerne komme ud på toppen.

I dette tilfælde skal du gøre følgende:

 • Meget afhænger af den korrekte måling. En sokkel er fodret til hjørnerne fra to sider, og den ydre køngrens er skitseret med en blyant eller anden markør, som så let kan fjernes. Som følge heraf vil du have en rhombus, hvis diagonale er trukket fra hjørnet udad og vil være skærelinien;
 • Bær skærelinien til materialet og brug også en hacksav til at udføre den nødvendige manipulation;

Interessant at vide!
Nogle håndværkere rådes til at skære et par indrykkede i retning af at øge, så det var muligt at justere samlingen manuelt.
Vi kan rådgive dig - prøv.
Eksperimenter er altid nyttige, især risikoen er minimal, hvis du lykkes, meget godt, nej, altid for små defekter er der kittet.

 • Sammenføjningen af ​​soklen og hylsteret udføres på samme måde som tidligere beskrevet;
 • Arbejde med loftsplint passerer de samme regler som med køn.

Eksterne hjørner og arbejde med dem

Gabet bliver nødt til at lukke op.

Dens ydre vinkel er 90 grader, så hvordan man docker soklen er forståelig uden ord, især da processen allerede er beskrevet. Bare i færd med at glemme at vælge retningen af ​​klippet korrekt. Men hvad skal man gøre med vinkler, der ikke længere er 90 grader, men lidt svingede? Her vil vi tale om dem.

Vejledningen til at arbejde med sådanne vinkler er som følger:

 • Sæt en sokkel på en af ​​væggene og bevæg den lidt ud over hjørnet, markér yder- og indergrænserne;
 • Udfør lignende manipulationer med den anden sokkel;
 • Som et resultat vil du have ved skæringspunktet mellem samme rhombus og diagonal fra væggenes hjørne til ydersiden og vil være en skærelinie;
 • På loftet er det også muligt at udføre lignende "ritualbevægelser", og det er muligt at sætte en sokkel på en sokkel og på to punkter: ekstern og intern, for at bestemme retningen af ​​skåret;
 • Som du allerede ved, hvordan man forsegler hullerne, anvendes der i loftsplinterne i stedet for kittet, et fugemasse eller "flydende negle". Sammenføjningen af ​​soklen og trimmen, hvis nogen, udføres i overensstemmelse med de samme principper.

Afslutningsvis

Alt installationsarbejde er ikke kompliceret og giver dig mulighed for hurtigt at lægge produkterne med egne hænder på deres pladser, prisen på installationen er prisen på materialer. Videoen i denne artikel har udarbejdet sin rapport om emnet.

 • Som du allerede ved, hvordan man forsegler hullerne, anvendes der i loftsplinterne i stedet for kittet, et fugemasse eller "flydende negle". Sammenføjningen af ​​soklen og trimmen, hvis nogen, udføres i overensstemmelse med de samme principper.
 • Afslutningsvis

  Alt installationsarbejde er ikke kompliceret og giver dig mulighed for hurtigt at lægge produkterne med egne hænder på deres pladser, prisen på installationen er prisen på materialer. Videoen i denne artikel har udarbejdet sin rapport om emnet.

  Sammenføjning af bundpladerne i hjørnerne: spørgsmål og svar

  Emnet for denne artikel er sammenføjningen af ​​basisplader i hjørnerne. På trods af forskellene mellem loft og gulvstifter og forskellige anvendte materialer er antallet af løsninger på dette tekniske problem ret begrænset.

  Med disse metoder skal vi bekendtgøre.

  Monteringen af ​​en træplade soklen ved registrering af et ydre hjørne.

  Generelle oplysninger

  Vi begynder dog med en kort bekendtskab med de anvendte materialer og funktionerne i deres behandling.

  Gulvstiften er lavet af:

  • polyvinylchlorid;
  • massivt træ (herunder finerede ædle arter);
  • MDF (presset hardboard) - fineret eller lamineret.

  Når lofterne er færdige, er kravene til holdbarhed meget lavere. Faktisk vil næppe nogen i deres rigtige sind snuble på loftsplinten.

  Derfor er listen over materialer, der anvendes til fremstilling af loftkantning, komplement:

  På trods af dets billighed ser dette materiale meget præsentativt ud.

  Bemærk: I salget findes sprøjtede og ekstruderede skumprodukter. Den førstnævnte er præget af kompleks relief og granulær struktur, sidstnævnte er tæt og glat. Desuden er ekstruderet polystyren mærkbart stærkere ved bøjning.

  • polyurethan. Igen har den betydelig mekanisk styrke (inklusiv kompression) og, i modsætning til skum, er fleksibel. Sidstnævnte omstændighed gør polyurethan til et ideelt materiale til trimning af buede vægge;
  • gips. Gipsstruk er kendetegnet ved betydelig skrøbelighed og solid vægt, hvilket gør brugen i loftindretningen til en ikke-triviel opgave.

  I foto - gips lister.

  instrumenter

  Hvilket værktøj kan jeg bruge til at trimme bundkortet i længden og i hjørnerne? Det er klart, at svaret afhænger af materialet.

  Ved skæring af bløde materialer foretrækkes fine tænder.

  Vær opmærksom: Ved skæring af plast eller MDF med et slibende eller diamanthjul, vil meget fint og ret stivende støv stige op i luften. Du vil ikke forstyrre en gasbindmaske og briller.

  Spørgsmål og svar

  Så hvordan kan man lave vinklerne på basispladerne i hvert enkelt tilfælde?

  fund

  For plastgulv, skum og polyurethan loftsplint til salg finder du specielt tilbehør til indvendige og udvendige hjørner.

  Hjørneforbindelse ved hjælp af beslag.

  Sådan dækker du hjørnerne af soklen med beslag?

  • Plastplinten er skåret i størrelse under hensyntagen til området, der kommer ind i hjørnet og indsættes i hjørnesporet;
  • Skumproduktet skæres strengt i rette vinkler og er forbundet med ende-til-ende hjørne. Mindre mangler i forbindelsen er anbragt.

  Mitre

  Sådan skåres basisplader i en vinkel på 45 grader, hvis væggene i dit hus blev rejst i overensstemmelse med alle byggekoder, og alle vinkler er lige?

  I dette tilfælde er det enkleste snedkeredskab nødvendigt.

  Trimming sokkel i Stusla.

  Forresten: det er nemt at lave en blok uafhængigt ved at forbinde tre flade brædder eller strimler af krydsfiner i form af bogstavet "P" og gøre dem med et bredt hacksåg, der er markeret ud slidser langs graden. Men prisen på de færdige flusher - 150 - 250 rubler - mere end ikke-kriminel.

  1. Soklen sættes i bagagerummet i arbejdsstilling. Hvis det ikke har udtalt områder, hvor det kan hvile imod væggene, er det bedre at lave en træskabelon, der gør det muligt at fastsætte emnet.
  2. Derefter presses planken tæt mod molluskens væg;
  3. Kanten skæres af en kniv eller hacksav, der bevæger sig langs styresporet.

  skabelon

  Hvordan skæres soklen i de hjørner, der adskiller sig fra den lige?

  Til dette formål kan du lave dine egne hænder for at lave et mønster der simulerer vinklen.

  1. Skær et ark pap eller tykt papir, så det gentager hjørnesætningen;
  2. Vi lægger det på et ark af krydsfiner og overfører skabelonen til det;
  3. På nogen måde (skruer, skruer osv.) Fastgøres et par stænger langs skabelonens linje, hvilket efterlader et mellemrum på 1-2 mm mellem dem
  4. Vi trækker ca. midt i hjørnet en lige linje, som bliver skæreaksen.

  Et improviseret mønster kunne være det.

  Hvordan bruger man en skabelon til at skære hjørner til en gulvplint eller dens loftanalog?

  1. Vi trykker på en af ​​lamellerne på siden af ​​vores improviserede skabelon og sår eller skærer det strengt langs den akse, vi har udført;
  2. Gentag operationen med den anden bjælke, og tryk den på den anden side.

  Bemærk: Skærets akse må ikke nødvendigvis dele vinklen helt i halvdelen. Summen af ​​de to hjørner, der dannes af den, vil under alle omstændigheder være lig med vinklen dannet af mønsterets sider.

  Praktisk geometri

  Om nødvendigt kan skørtet markeres uden skabelon.

  Instruktionen adskiller sig ikke i kompleksitet:

  1. Fastgør begge bundplader til hjørnet;
  2. Tegn et gulv eller loft langs hver enkelt;
  3. Markér på begge lameller skæringspunktet for de trukket linjer;
  4. Forbind markeringerne på lamellerne med en lodret spalte i nærheden af ​​vægens vinkel på soklen. Selvfølgelig skal stangen i dette tilfælde være sikkert fastgjort i arbejdsstilling; Til dette formål kan du bruge et improviseret stop fra et par brædder.

  Mærker hjørnet uden skabelon.

  Nyttige ting

  Sådan forbinder du basisbordet i en vinkel på 135 grader, når du gør det ydre hjørne? Det er nok ved hjælp af kilen at skære en af ​​plankerne i en vinkel på 45 grader. Den anden bjælke forbliver skåret i en ret vinkel (90 grader). 90 + 45 = 135.

  Hvordan lim soklen i hjørnerne med afrunding? Elasticiteten af ​​skummet eller polyurethanen tillader ikke limstrimlen at holde strimlerne, før limen sættes.

  Limet og presset sokle nok til at trække maskeringstape. Båndet fjernes efter tørring af limen.

  Sådan afrundes soklen på gulvet, når der laves buede vægge?

  • MDF og PVC-stropper tolererer perfekt bøjning med en radius på op til 2 meter uden farlige belastninger;

  Tip: PVC for mere fleksibilitet kan forvarmes, holdes i 2-3 minutter i et bad med varmt vand eller ved hjælp af en tørretumbler.

  • Arrayet skæres i længder på 5-15 cm (afhængig af krumningen af ​​væggen) og skæres i leddene ved en af ​​de ovenfor beskrevne metoder;

  Til PVC-sokkel med en lille drejradius anvendes forbindelsesprofiler.

  • Desuden kan tynde massivt træskørt bøjes på skabelonen eller direkte på væggen efter dampning i et dampkammer eller kogende vandfordøjelse. Dampning skal tage en halv time pr. Tomme (2,5 cm) tykkelse.

  konklusion

  Vi håber, at vores enkle anbefalinger vil hjælpe læseren til at reparere. Videoen i denne artikel vil gøre dem mere visuelle. Vi byder velkommen til dine kommentarer og kommentarer. Held og lykke!

  Hvordan man laver og docker gulvbelægningens hjørner

  Hvordan man laver og docker gulvbelægningens hjørner

  Ved installation af gulvplinten er den sværeste opgave at afslutte hjørnesektionerne. Baseboardsne skal skæres i separate elementer i henhold til rummets omkreds. Eksperter anbefaler at tegne et visuelt layout af installationen på papir, male alle størrelser og skematisk skildre hvordan man laver gulvplintens hjørner. Med et sådant led ved hånden vil færdiggørelsen blive meget hurtigere.

  Sådan laver du det indre hjørne af gulvplinten

  Selvom lokalerne normalt er et regelmæssigt rektangel, kan deres vinkler ikke svare til 90º. Om den ideelle vinkelkonvergens af væggene, har udviklere og reparatører som regel kun at drømme.

  Sådan klippes hjørnerne af gulvplinten, hvis du er heldig, og du har rette vinkler i din lejlighed, så skal du klippe bundpladerne, du skal gøre følgende:

  • den tomme sokkel skal placeres i en blok (et specielt byggeværktøj til trimning af lamellerne i en vis vinkel);
  • På værktøjets sidepanel skal du kigge efter mærket på 45º, sætte hacksaven i den tilsvarende spalte, så den overskydende del af emnet af.
  • Endvidere behandles den skårne kant forsigtigt med sandpapir.

  Det er vigtigt! Ved skæring af skørtplader er det nødvendigt at tage hensyn til dets placering (placeringsside). Det anbefales at udføre et snit med en lille stigning, hvilket gør det muligt at tilpasse bordet så tæt som muligt. Hvis der anvendes træplint, behandles leddet desuden med en speciel kitt til maling.

  Hvad hvis vinklen på de konvergerende vægge er ujævn?

  Gips gips og bredt serpyanka tape vil hjælpe i denne situation.

  • Ved krydset mellem de tilstødende vægge på ca. 10 cm i hver retning anbringes en lille mængde gipsmørtel.
  • Derefter anbringes et forstærkende tape i en vinkel, forsigtigt presset ned med en træstang.
  • Hjørnet er givet den korrekte form, overskydende opløsning fjernes med en spatel.

  Det er vigtigt! Det er nødvendigt at arbejde med en spatel meget omhyggeligt for ikke at forstyrre positionen af ​​tape serpyanka, men ikke langsomt, så gipset ikke tørrer ud

  Sådan dækker du de ydre hjørner af gulvplinten

  Når rummets udvendige hjørner er 90º, er proceduren til skæring af bundpladen den samme som for de indvendige hjørnesamlinger. Det er vigtigt, når man laver skæring for at huske den fremtidige side af plankens placering. Enderne af leddene af plastplinter lukkes med specielle stik. Hvis skæring af lamellerne blev udført ikke særlig succesfuldt, kan du rette op på denne mangel ved hjælp af mastik og derefter dække den med en stikkontakt.

  Sådan dækker du hjørnerne af gulvplinten, hvis de ikke har 90º:

  • Først skal du bruge bundpladen til den første væg;
  • vi tegner en blyant (markør) alle grænserne;
  • vi udfører lignende handlinger med den anden sokkel fastgjort til en anden væg;
  • Ved anvendelse af markeringen skal en rhombus udvise, som i situationen med den indvendige hjørnesamling, kun den vil være placeret udenfor, henholdsvis diagonalen er snitlinjen af ​​emnerne;
  • efter at have udført klippet, trim endene af stafetten med sandpapir;
  • Monter derefter soklen, hjørneforbindelserne overlapper med et stik (til plastprodukter). Leddene af træplinter er pudset med kitt til maling.

  Efter montering af bundpladerne på hjørnesektionerne kan de permanent fastgøres langs hele rummets omkreds med selvdrejende skruer, flydende negle, efterbehandlingsspik eller et specielt klæbemiddel.

  Docking baseboards på ikke-standard vinkler

  Hvis du skal trimme et afrundet hjørne, skal skærepladen skæres i 4-5 separate dele, og brug specielle stik til at forbinde dem. Fastgørelsen er lavet med kitt eller specialklæbemiddel.

  Hvordan gash hjørnerne af soklens gulv i det indre ydre hjørne:

  • vi anvender den første halvdel af planken på væggen, på basis af gulvet trækker vi grænsen med en blyant (markør);
  • så anvender vi den næste halvdel af planken, tegner to punkter: den første er skæringspunktet med grænsen på den foregående plank, den anden med væggen;
  • Yderligere forbinder vi disse punkter indbyrdes, vi udfører et snit;
  • Enderne af snitene af plastprøver er lukket med stik, træene er forrensede og derefter plettet med kitt.

  Sådan skæres hjørnet af gulvplinten uden køjen

  Plint indvendigt hjørne

  • profilen sættes på installationsstedet, den skal være hvile mod den tilstødende væg;
  • på det seksuelle grundlag med en blyant (markør) er en kontrollinie;
  • lignende handlinger udføres nær den anden væg
  • Krydsningspunktet mellem de to styresegmenter er det nederste snit, parringspunktet i hjørnet er det øvre snit.

  Afslut hjørne

  • i dette tilfælde udføres lignende handlinger, kun profilen vises ud over hjørnet af de konvergerende vægge;
  • hvor kontrol segmenter skærer - den nedre sektion, den øvre sektion - hjørnefladen.

  Det er vigtigt! Til kantløb skal du forsøge at holde en hacksav, når du skærer ved 45º.

  Vær opmærksom! Det anbefales stærkt at købe et køb for at trimme hjørner - det er ikke dyrt, men at forkæle eller lave et ujævnt og grimt hjørne er ægte uden det!

  Docking af plastikplader

  I dag til plastikplinter producerer yderligere elementer: koblinger, stik, hjørner, som hjælper med at lukke sektionerne af lamellerne. Derfor er det ikke nødvendigt at trimme bundpladerne, når hjørnerne er færdige.

  Hvordan er installationen af ​​soklen:

  • Længden af ​​begge vægge måles, langs hvilken strimlerne skæres.
  • Plinten skrues til væggen med skruer (flere detaljer om, hvordan man fastgør gulvplinten).
  • På hjørnet er plastikbåndene forbundet med en speciel enhed, der også er lavet af plast.
  • Så er hjørnet af soklen lukket med en hjørnepude, som du bare skal lægge på kantene på lamellerne.

  Det er vigtigt! Ved brug af forskellige stik til hjørner og docking af plastikpladen anbefaler vi dig også at fastgøre dem (ud over standardfiksere) med en lille mængde lim eller flydende negle - dette gør det muligt at "fast" rette hjørnet og med en lille fysisk påvirkning (for eksempel med din lillefinger fanget på ydersiden hjørne)))) Stikket vil ikke vise skarpheden (mindre sandsynligt at bryde fastgørelseselementerne eller stikket selv med soklen).

  Sådan dækker du loftsplinterne i hjørnerne - funktioner i processen

  Standardlængden på soklen er 2 m, så når du laver et loft, skal du altid holde løvene på plads. Du kan gøre dette umærkeligt på en flad overflade, på de indre og ydre hjørner. Under arbejdet er det vigtigt at nøje overholde teknologien, for at observere nøjagtigheden. Hvordan man docker loftsplanker? Hvad kræves der for dette?

  Nødvendige materialer og værktøjer

  At arbejde skal du forberede:

  • linjal og blyant
  • miter box;
  • vinkelmåler;
  • stiksav, hacksav til metal-, træ- eller brevpapirkniv (afhængigt af det materiale, hvor stiften er lavet).

  Vigtigt at vide

  Tømmermesterkasse - et værktøj, som du kan klippe fileten præcist i en vinkel på 45 °. Sammenlåsningsbåndene danner en ret vinkel. En enkel konstruktion er egnet til sådan arbejde.

  Tønde til docking sokkel

  Hvis dette værktøj ikke er tilgængeligt, skal du udføre markeringen ved hjælp af en linjal og grader. De udskårne linjer er markeret med en blyant. Det må forstås, at en filet med indvendige hulrum ikke kan skæres præcist på denne måde.

  For at gøre afskæringspositionen perfekt glat, skal du bruge et stikstik - når du udfører en betjening ved hjælp af en hacksav, vil kanten af ​​soklen blive revet.

  Det sted, hvor det er planlagt at installere soklen, skal forplanes, ryddes af byggestøv, primet.

  uddannelse

  Hjørnernes hjørner er muligvis ikke lig med standard 90 °, afvigelser på op til 5 ° er mulige. Derfor skal du måle vinklen ved hjælp af graden, inden du begynder at skære soklen.

  Installationshemmeligheder

  Et par tips til at hjælpe dig med at gøre et godt stykke arbejde:

  1. Installationen af ​​lamellerne startes først, efter at væggene og loftet er færdige.
  2. Ved skæring anbefales det ikke at skubbe stangen stærkt med værktøjet: Et træ med stort tryk vil knække og skummet smuldrer.
  3. Til montering af delene i det indvendige hjørne foretages der et snit fra ydersiden af ​​soklen til det ydre hjørne - det modsatte.
  4. For at arbejdet skal udføres nøjagtigt, er det tilrådeligt at bruge et specialværktøj (tuslom), ellers skal du gøre en indsats og være meget forsigtig med at gøre alt korrekt.
  5. For at slippe af med alle manglerne i skåret skal du håndtere forbindelsen med sandpapir.
  6. Før du klæber loftplinten i hjørnerne, prøv på detaljerne, og kun derefter reparere dem.

  Skæreplader til 90 ° vinkel

  Når du laver loftet, kan du blive nødt til at docke bundplader til ydre og indvendige hjørner afhængigt af rummets konfiguration. Indvendige hjørner er i ethvert rum, ekstern er ikke i alle.

  Ordningen med at skære tilstødende fileter

  Når du placerer fileterne på kluden, er det vigtigt at bemærke, at den side af stangen, som presses mod væggen på installationen, limes til væggen, og den side, der er placeret nederst på stangen, limes til loftet.

  Stropper til retvinklen skæres i en vinkel på 45 °. Galtel, som er planlagt at blive placeret på væggen til højre, skæres fra venstre ende. Soklen er anbragt i værktøjet, fastgjort og derefter skåret med et skarpt værktøj. En træplade er skåret med en hacksav eller et stik, en plastik med en kontorkniv.

  Hvis manuel (kniv eller hacksav) anvendes, skal du handle omhyggeligt, så skæringspunktet er glat, kanterne ikke revet. Efter at have afsluttet denne operation med begge lameller, er de forhåndsansøgte på installationsstedet, inspicere, hvor tæt de støder op til hinanden. Hvis du ikke nærmer dig delene, korrigeres skæringspunktet eller en anden, bedre skæring udføres.

  Manuel beskæring

  Manuelt trimning af soklen kan være påkrævet, hvis vinklen er indirekte, eller det var ikke muligt at finde bagagerummet. Hvordan tilsluttes nederdel i dette tilfælde?

  Vinkelmåleren måler vinklen, den resulterende værdi er delt i halvdelen. Nummeret, der viste sig, og der er en vinkel, hvor du vil skære lamellerne.

  Ved brug af en protractor og en blyant anvendes markering på begge basisplader. Ved hjælp af en kontorkniv eller stiksav, langs de planlagte linjer, overskydes den overskydende del af fileten.

  Sæt de færdige dele til hjørnet, kontroller nøjagtigheden. Hvis der er mangler, skal du rette dem ved hjælp af en brevpapir med skarpt skærpet kniv.

  Skæring uden køjeseng

  Hvordan kan jeg pynte nederdel, hvis der ikke findes en dåse eller en grader?

  • blyant og linjal;
  • stiksav eller brevpapirkniv.
  1. En bar anvendes til krydset af væggene.
  2. Brug en blyant til at tegne linjer på loftet på stedet for vedhæftning af basispladen til overfladen.
  3. Fjern den første bjælke, tag den anden, sæt den på stedet for den planlagte installation. Tilbring en anden linje.
  4. Krydsningsstedet for to mærker i loftet er et punkt, der skal overføres til begge lameller.
  5. Efter at denne procedure er gennemført, tegnes der en snitlinie på hver basisplade (fra kanten af ​​den ene side til målpunktet).
  6. På de resulterende mærker udføre et stykke ved hjælp af en stikksag eller brevpapirkniv.

  Måske, fra første gang til at klippe fileterne ideelt præcist fejle. Det er klogere at først prøve at lave nedskæringer på små stykker baseboard.

  Hvis du ikke kan udføre perfekte snit, kan du bruge specielle dekorative hjørner. Samtidig er det ikke nødvendigt at skære lameller - de er placeret tæt på det dekorative hjørne.

  Plint skæring til ydre hjørner

  Efter at have lært, hvordan man docker loftsplinterne i de indvendige hjørner, er det ret nemt at forstå processen med at skære strimler til eksterne.

  Soklen anbringes på loftet ved hjælp af en blyant til at markere det område, hvor man skal skære.

  Sådan sokkel loft sokkel

  Varen er anbragt på stoffet i en vinkel på 45 °, skåret. Hvis stangen er planlagt at blive placeret på højre side af hjørnet, skal den skæres til højre. På samme måde skær soklen, som skal installeres til højre.

  Efter at have påført begge dele på stedet for fremtidig installation, skal du kontrollere nøjagtigheden af ​​passformen.

  Sammenføjning af strimler i ikke-standard vinkler

  Hvis reparationer udføres i et hus, der tilhører en gammel boligbeholdning, kan rummet have ikke-standardformularer: for eksempel har afrundede hjørner. Arbejdet med at tilslutte soklen i sådanne rum betragtes som den mest tidskrævende og vanskelige.

  I dette tilfælde tilsluttes fileterne ved hjælp af dele, der er skåret fra almindeligt baseboard eller ved brug af færdige polyuretanlister.

  Klargør lamellerne selv som følger: Skær filetene i stykker, idet der tages højde for graden af ​​krumning af vinklen, kan du have brug for ca. 5 til 6 dele. Først sættes alle dele på hjørnet og korrigeres, hvis de ikke støder op til hinanden, eller hvis bøjningen af ​​vinklen ikke kan gentages.

  Når alle dele limes, sættes delen op, fylder hulrummet, hvis de forbliver, og kun derefter fortsætter med at klæbe soklen på lige sektioner.

  Sammenføjning af soklen på flade områder

  Til denne proces er det altid efter at komme i lathene i de indre og ydre hjørner. Hver sokkel skal skæres i en vinkel på 90 °, da skæringen måske ikke er nøjagtig på fabrikken.

  Den nemmeste måde at bruge dette på er til dette formål. Kanterne er slibet med sandpapir.

  Stikning forberedte dele

  Ved montering sættes lim eller flydende negle på bagsiden af ​​planken på steder, hvor den kommer i kontakt med væggen og loftet, og enden af ​​det produkt, der skal tilsluttes, behandles.

  En latt limstang sættes på installationsstedet forsigtigt og ikke for hårdt på det. Det anbefales at gøre dette med kanten af ​​håndfladen, især hvis bundpladen er lavet af skumplastik, da duer let dannes på det. Samtidig kan lim komme ud langs kanterne, det skal straks fjernes fra alle overflader med en ren klud eller serviet. På det tidspunkt, hvor limen tørrer, er dele fastgjort med maskebånd.

  Efter at limen er helt tør, fjernes papirbåndet forsigtigt, forbindelsespunkterne på lamellerne er fyldt med en farve, der passer til baseboardmaterialet med tætningsmiddel, eller leddene er fyldt. Installationsprocessen er forbi. Om nødvendigt installeret soklens maling.

  Processen med at installere en loftsplint på indersiden og udvendig hjørner er meget enkel med dine egne hænder, men skridtet med skæreprodukter kræver stor nøjagtighed. Hvis det holdes forkert, vil hele strukturen blive monteret forkert, plankerne passer ikke tæt til væggen, og store huller vil danne ved krydset af fileterne.

  Sådan sokkel loft soklen i hjørnet. Sådan dækker du grundpladerne i hjørnerne: gulvet eller loftet er ligegyldigt. Hvad du behøver at vide.

  Højkvalitets docking af basisplader er mulig, selvom hjørnerne i rummet er ujævn (med afvigelser på 90 grader), er det vigtigste, at de nødvendige værktøjer til mærkning og skæring er til rådighed.

  Så vi overvejer, hvordan man laver lofterne af loftplinterne på flade områder og i hjørnerne af de mest umærkelige.

  Dekorativ lodret spids af træ i enden af ​​et gaveltag. Efterbehandling er en dekorativ lodret torn af træ i enden af ​​et gaveltak. Et smalt dekorativt element, der løber langs væggen og kan være tapet eller malet design. Med et tyndt lag zink på jernpladen eller elementet for at beskytte jernet mod korrosion.

  Et tyndt lag af zink på jernpladen eller elementet for at beskytte jernet mod korrosion. En indretning til opvarmning af vand med en gasbrænder inde i en vandjakke, som normalt monteres på væggen over poolen eller badeværelset. Målt til standard måling, såsom plademetal tykkelse.

  Docking sokkel i hjørnerne af rummet

  Da det kvalitativt er det sværeste at udstyre hjørneforbindelsen i loftet, vil vi først finde ud af, hvordan vi docker loftets soklens hjørner.

  For at gøre dette skal du forberede følgende sæt værktøjer:

  • Kontor kniv eller hacksav til metal (med en lille tand).
  • Mitre.
  • Line.
  • Vinkelmåler.
  • Blyant.

  Trim loftsplanker med hjælp fra kroppen

  Loftplade til plastpaneler: Installationsteknologi "href =" http://potolokspec.ru/dopolnitelnye/plintus-bordyur/potolochnyj-plintus-dlya-plastikovyh-panelej-723 ">

  Fibreplademateriale af høj densitet. Skov slynge, der løber fra hjørnet af bygningen til midten af ​​taget. Et materiale, der får eller taber vand afhængigt af ændringer i fugtighed. Træ er hygroskopisk, fordi det udvider eller krymper afhængigt af fugtighedsniveauet.

  Stifter til stifter eller stænger er normalt kortere end konventionelle stifter, men spiller stadig en vigtig understøttende rolle. Normalt findes i den underjordiske ramme. Lodret sidedør eller vindue. Vandret træramme, der understøtter gulvet eller loftet. Bjælker overlapper over luftfartsselskaber.

  Højkvalitets docking af basisplader er mulig, selvom hjørnerne i rummet er ujævn (med afvigelser på 90 grader), er det vigtigste, at de nødvendige værktøjer til mærkning og skæring er til rådighed.

  Så vi overvejer, hvordan man laver lofterne af loftplinterne på flade områder og i hjørnerne af de mest umærkelige.

  Docking sokkel i hjørnerne af rummet

  Da det kvalitativt er det sværeste at udstyre hjørneforbindelsen i loftet, vil vi først finde ud af, hvordan vi docker loftets soklens hjørner.

  New Zealands egen fyr bruges ofte i showcase og snedkerarbejde. Vandopløselig belægning, der indbefatter polymerer af acryl, vinylacryl eller blandinger deraf. Tynde strimler af træ eller metal, monteret på rammen, som danner grundlaget for gips.

  Dekorativt vindue af farvet glas, sat i blystrimler. Den traditionelle type maling er vand, slakket lime og pigmenter. Dækker gulvet med ingredienser, der kan omfatte linolie, fyrretræ, træ, kork og andre på et jutesubstrat.

  For at gøre dette skal du forberede følgende sæt værktøjer:

  • Kontor kniv eller hacksav til metal (med en lille tand).
  • Mitre.
  • Line.
  • Vinkelmåler.
  • Blyant.

  Trim loftsplanker med hjælp fra kroppen

  1. Ved hjælp af protractoren måles værdien af ​​vinklen konstrueret af soklen, og det opnåede resultat er opdelt i halvdelen.
  2. Alternativt markeres de venstre og højre basisplader af basispladen i overensstemmelse med den endelige værdi (normalt er værdien for konventionelt rette vinkler tæt på 45 grader). Når den påføres på skærebåndets sokliste, skal den vippes på samme måde som på stedet for yderligere installation.
  3. Langs mærkningslinjen skæres med en brevpapirkniv og prøver på lamellerne i hjørnet. Hvis alt er gjort, vil afstanden mellem lamellerne ikke være, og vinklen vil være glat og klar.

  Docking sokkel til loftet i lige sektioner

  Hvordan vi lægger loftets søjle på plads korrekt, vi regnede ud, nu skal vi bestemme, hvordan dockingen udføres på lige sektioner (se). Og det udføres ganske enkelt:

  Strålen, der dækker døren, vinduet, pejs eller lignende hul og understøtter væggen ovenfor. Lintel er en stråle, der omslutter en dør, vindue, pejs eller lignende åbning og understøtter væggen ovenfor. Et dybt hul gravede ned i jorden for at modtage menneskeligt affald - også kendt som en cesspool.

  Holdbar, vandtæt matting eller bitumen eller harpiksimprægneret papir, der anvendes mellem træ og beton for at forhindre fugtoverførsel. New Zealands gamle træ bruges ofte til gulvbelægning, og nogle gange til både.

  1. Når hjørnerne på loftet er monteret (limet), er plankerne med lige ender stødt på en af ​​hjørneplankerne og fastgjort.

  Det er her spørgsmålet opstår: Sådan klippes hjørnet af loftplinten. Det samme problem fremkommer ved dannelsen af ​​rammer til gulvet. Derfor vil vi i denne artikel beskrive, hvordan man skår basispladen i hjørnerne korrekt.

  Den indre beklædning af træets indvendige beklædning, som normalt lavet som en tunge og rille, som kan færdiggøres med lak eller shellak eller dækket af lærred og tapet. Metalnet bruges til at forstærke cementgips. En miter er en rektangulær sammenføjning af to stykker træ, normalt i en 45 graders vinkel.

  To stykker træ er forbundet i rette vinkler. Dekorationsblok eller beslag, f.eks. Langs sækken på taget. Monolitisk foring er et arkmateriale, der er plasteret og dækket for at give en sømløs finish. Træ i en dekorativ form.

  Kendskab til de grundlæggende hemmeligheder og nuancer til at skære dette produkt, du hurtigt og effektivt udfører sin installation, give rummet et komplet look, skabe en harmonisk ramme til de færdige overflader.

  Funktioner skærefangst loftsplanker

  Installation af en baguette i loftet er ved første øjekast meget enkel - de fleste er monteret på lim. Men det vigtigste stadium er det forberedende arbejde: skæreplader og hjørneelementer til loftsplinten.

  Lodret træ detaljer mellem to vinduer i en vinduesramme. Stillinger i begge ender af stigen, der holder håndlederen. Størrelsen af ​​det originale træ, hvorfra det færdige træ slutter. Vinduets stil, der rager ud fra væggen, understøttes af parenteser eller parenteser.

  Støbt træskinne rundt på rummets vægge, hvorfra billederne blev hængt. En kolonne eller kolonne, som regel rektangulær, indbygget i væggen. Hul eller blanding til påføring på vægge med dannelsen af ​​en glat overflade. Dette kan være en cement-sandblanding, kalk-sand blanding eller en blanding baseret på gips.

  Til værelset var smukt indrammet og behøvede ikke at genoprette reparationen, du skulle vide, hvordan man laver baguetternes hjørner. Efter at have styrket kendskabet til, hvordan man klipper hjørnet af loftplinten, sparer du ikke kun byggematerialer og installationstid, men også penge, som du kan bruge på en god mester.

  Forme og skære det indre hjørne af loftet baguette

  Ved kantning af overflader opstår spørgsmålet: hvordan man går i hjørnerne af loftsplinten. De kan være:

  Fast hvidgips, der opnås ved blanding med calciumsulfat, bruges ofte til at lave dekorative lofter. Purlins er tagrammer, der er fast over bjælkerne og at taget er foret. Spicy hule mellem konveks kaste del og filet.

  Begrænset byggearbejde er arbejde, der skal udføres eller overvåges af en autoriseret byggepraktiker. New Zealands Ayurveda træ bruges til riggning, tømrerarbejde og ristning, især syd for Auckland regionen.

  • inde;
  • ekstern.

  Dock loftfileter - eksterne og indre (ydre) hjørner

  Lad os se nærmere på hvordan man skærer hjørnerne af loftsplinten. Det sædvanlige rektangulære rum, uden fremspring og søjler, har 4 hjørner, hvor den indre samling af baguetter udføres.

  Derfor skal der før mærkning foretages en mærkning, hvor det er nødvendigt at måle loftets omkreds, for at skitsere leddene og tilslutningen af ​​dele.

  Fugt er fjernet fra jorden på mursten eller murværk. Træ, som det kommer fra et savværk, uden en glat overflade til overfladen af ​​brættet. Vandet stil typisk for victorianske og edvardianske villaer. Sikkerheden er et skab monteret i ydervæggen. Den er åben på bagsiden og har en maske, der gør det muligt for luften at holde mad afkølet.

  Docking sokkel i hjørnerne af rummet

  Taget løber ned fra højderammen over ved siden af ​​de ekstra lokaler. Spånplader, sædvanligvis groft savet, der understøtter tagbeklædningen. Glaseret ramme. Et stykke materiale, sædvanligvis træ, i form og skåret for at passe perfekt til den tilstødende overflade. Bruges normalt med skumforing.

  På baguetter markere skærepladser

  Hvordan gash et loft sokkel til dannelse af et indre hjørne? For det første kontrolleres vinklen mellem loftet og væggen. Hvis overfladerne er glatte, skal den være 90 grader. I dette tilfælde skæres hjørneelementerne i en vinkel på 45 grader. For at skære dem kan du bruge en brevpapirkniv (skumstøbning, polyurethan, en hacksav, men det er mest hensigtsmæssigt at bruge et specielt snedkereværktøj - gulvet til loftsplinten (sporet med slidser) og polering.

  Groft, letvævet hessisk stof, overlejret på kantene på væggene som grundlag for tapet. Et lille værelse ved siden af ​​køkkenet, hvor der var opvaskemaskiner og andre pligter og retter. Naturligt træforseglingsmiddel og harpiksharpiks udskilt af små insekter, der lever på lakker i Indien og Thailand. Hærdede harpiksflager blandes med methylerede alkoholer for at opnå en ren belægning.

  Et tyndt stykke split-træ, der anvendes til tag, endeflader eller vægge under vinduer. Pebbles er et tyndt stykke hakket træ, der anvendes til tagdækning, endeflader eller vægge under vindueskarmen.

  Baguette Cutting Bar, Foto

  Tip: Før skæring kontrolleres, om værktøjsbladet er skarpt - blanke knive forlader ujævne kanter. En bred baguette skal holdes på den anden side.

  Så er den første sokkel nøjagtigt indsat i blokken, fastgjort og trimmet på højre side i en vinkel på 45 grader.

  Placeret tag, hvor beklædningen af ​​taget og loftstrimlen er parallelle og tæt på hinanden. Træpladen løber langs kanten af ​​væggen på gulvniveau for at skjule fugen mellem væggen og gulvet, ofte med dekorative støbninger øverst. Træbaserede paneler løber rundt om kanterne af væggene på gulvniveau for at skjule skæringen mellem væggen og gulvet, ofte med dekorative støbninger øverst.

  Afvandingsaksel af grus eller sten, dækket af en græsplæne eller fortovsvej, i hvilken vand strømmer på taget. Metaller er forbundet med en opvarmet smeltbar legering. Hvor stykker af beton eller sten trækkes ud på materialets kanter som følge af kemisk eksponering, forvitring eller overdreven belastning.

  Skære soklen i en vinkel

  Før limning af baguetterne skæres det andet hjørnestykke på samme måde, hvilket gør et snit fra den modsatte side.

  Værktøj til docking af loftfileter

  Jern med meget fine ribben. Strukturen af ​​rammens træstruktur, monteret over loftbjælkerne i loftrummet, giver støtte til bjælkerne ovenfra. En trækamme bestående af en form skåret af et stykke træ, i hvilken en lignende ende af et andet stykke træ er fastgjort.

  Leregarn, orange eller rødbrun, bruges ofte som flise. Massivt kompositmateriale lavet af marmor eller andre sten blandet med almindeligt eller farvet cement og vand. Den bruges som gulvbelægning og ses undertiden i vindueskarme eller bordplader.

  Klipp dele forsøge, kontroller forbindelsestætheden

  Efter at have klippet alle detaljer, kan du fortsætte til.

  Anbefaling: Hvis vinklen mellem væggen og loftet er ujævn, bliver fileterne anbragt langs væggene. Mærkning sker i henhold til placering og kryds i hjørnet, og derefter justeres de manuelt med en kniv (under drift skal leddene justeres).

  Skæring og dockning loftslister i de ydre hjørner

  Hvis rummet har et loft med kompleks form eller vægge med fremspring, dannes der udvendige hjørner. Hvordan gash loftsplanker i dette tilfælde? Tilstanden bruges også til disse formål.

  Hvis aluminiumsvinduer har en meget holdbar pakning med højere termisk ydeevne mellem indersiden og udvendig af aluminiumrammen. Tynde strimler af træ, fastgjort til rammen, som danner grundlaget for gips. Hvidt, formbart metal anvendes hovedsageligt i legeringer med bly og kobber.

  Docking ydre hjørner

  Blokeringen af ​​flade brædder, hvor tungen på kanten af ​​et bræt passer ind i en rille skåret ind i den næste. Metalprodukter, der blev smedet og derefter bøjet eller dannet, bruges ofte til porte eller hegn. Den kommer i både den sædvanlige og den dekorative stil, så du skal vælge et produkt, der matcher alderen og statusen for det værelse, du dekorerer. Det kan nemt installeres på bunden. Bare følg den viste vejledning nedenfor.

  Sådan skæres loftsplinten ud for at danne et ydre hjørne? Først sættes fileten ind i instrumentet ved siden af ​​dig, der er tættere på dig. Kanten, som vil være ved siden af ​​loftet, skal placeres i bunden af ​​forbrændingen. Næste er skæring i en 45 graders vinkel.

  Vigtigt: Hold baguetten flad, ellers hvis skæringen er ujævn, vil der opstå et hul i forbindelse med tilslutningen, hvilket er ret vanskeligt at reparere.

  Placer et stykke hvælving på plads, markér derefter væggene og loftet i hvert hjørne. Træk derefter en lige linje med kridt for at slutte sig til hvert punkt, hvilket angiver kanterne, hvor du kan fastsætte reduktionen. Det er nødvendigt at ridse gipset i disse linjer, så klæbemidlet holder bedre.

  For at skære bulletin, er der normalt papirskabeloner, der leveres i pakken til både interne og eksterne mitralled. Men først måle og markere den nødvendige længde af bugten. Bland limen med vand i overensstemmelse med pakningsvejledningen. Påfør lim, top og bund med en spatel. For en enklere, renere mulighed, kan du bruge et vandbaseret klæbemiddel designet til et pistolforseglingsmiddel.

  Skema - hvordan man skærer hjørnet af loftsplinten for at danne en ydre vinkel

  Før du laver et hjørne af loftsplinten, skal du reducere baguetterne og kontrollere, om deres forbindelse er ensartet. To beskårne dele foldes sammen. Hvis der ikke er revner, og produkternes kanter strammer tæt op, skæres det korrekt.

  Brug de små linjer, der tidligere blev noteret som en vejledning, ved at klikke på drejningen i den ønskede position. Nogle gange er lofterne ude af balance: hvis det er tilfældet, skal du stadig gå lige ud og fylde huller med fyldstof eller lim, så maler du selv, når du tørrer.

  Funktioner i at arbejde med forskellige materialer

  Tryk et par søm under toppen for at holde dem på plads, mens limen tørrer. Du kan løse dette, før du går i gang med en tur, hvis du ønsker det. Fjern overskydende lim med en spatel, og tør derefter området ren. Fyld og tør alle huller og søm på ved tørring.

  Et eksempel på, hvordan man kan kombinere detaljerne af kantningen i hjørnet

  Hvis du ikke har en særlig enhed til at skære baguetter, kan du bruge en firkant eller lave et stykke pap. Enhver uregelmæssighed kan omhyggeligt skæres med en brevpapirkniv, og hvis der er små riller, skal de fyldes med fugemasse.

  Mange mennesker er bekymrede over spørgsmålet: hvordan man forbinder bundpladerne, hvis væggene er ujævne? I dette tilfælde kan den første filet trimmes på kluden, og den anden kan indstilles manuelt, indtil udskæringen falder sammen.

  Baseplade - bundstøbningen, der anvendes i dekorativ arkitektur, for at beskytte de nederste dele af væggene og dække hullerne mellem væggen og gulvet. Bunddæksel - Dekorativ støbning anbringes på væggen over pladen eller bruges sammen med anden støbning til kombinationer som stolebjælker. Også universal panel.

  Giver dig mulighed for at installere en rammeløs sokkel. Base sko - bruges når bundstøbningen matcher gulvet. Beskytter bundstøbningen mod skader af rengøringsmidler. Skjuler ujævne linjer, hvor bunden møder gulvet. Dette er en tykk støbning, der giver dækning for overfladen af ​​en mursten eller anden sidespor. Kapital - vægt på kronen, der anvendes på kolonner og pilasters. Akkumuleret som kapital pilaster, når den anvendes på pilasters.

  Ved hjælp af plasthjørner kan du ordentligt arrangere leddene.

  Funktioner i at arbejde med forskellige materialer

  Hvis du installerer gipsloftfileter, klippes de ikke som normalt. De skal skæres fra den dekorative side. I dette tilfælde vil chips forblive på bagsiden af ​​produktet. Hvis en afdækning er fastgjort på bagsiden af ​​støbeformen, skal den skæres med en skarp kniv. Yderligere med en speciel hacksav skæres fileter i 45 graders vinkel for at danne ydre og indre hjørner.

  Tip: For ikke at bryde den skrøbelige gipsprodukt skal du først bore hullerne til skruerne og derefter begynde at montere dem.

  Installation af en gips baguette, docking to trimmet dele

  Hvordan dækker leddene mellem fileterne? Forsegling af leddene sker med gips eller kitt, og efter tørring er alle uregelmæssigheder malet.

  En fuld demonstration af, hvordan man klipper et loftsplint - video:

  Egenskaber ved dannelsen af ​​fangstgulvkantene

  Ikke kun dækker det færdige udseende, men også skjuler leddet langs væggen, forbedrer lydisoleringen i rummet. På hvor korrekt og præcist vil du være i stand til at dokke strimlerne i hjørnerne, vil afhænge af opfattelsen af ​​rummet som helhed.

  Sådan trimmer du soklen i hjørnet? Nødvendige værktøjer:

  • målebånd og blyant;
  • miter box;
  • hacksav eller stiksav til skæring af produktet;
  • sandpapir;
  • fugemasse eller kit.

  Trin-for-trin instruktion om dannelsen af ​​hjørner og led af gulvlister

  Først, opmærkning og beregning af det krævede kantmateriale. For at få en pæn vinkel skal delene af de sammenføjede elementer skæres i en vinkel på 45 grader. For at gøre dette, er delen installeret i kassen, fast, og skåret på den ene side med en hacksav eller et stiksav.

  På samme måde skal du skære den modsatte ende af den anden bjælke

  Tip: For det første er det bedre at øve på små sektioner, hvilket gør leddene til deres ender.

  For at forbinde bundpladerne rundt om væggen er de skåret i en vinkel på 90 grader. Klippekanterne af polyurethanprodukter behandles med emery papir, for deres fulde tilpasning og bedre vedhæftning.

  Docking to lameller, skåret i en ret vinkel

  Inden du installerer bundpladerne, skal du kontrollere nøjagtigheden af ​​deres tilslutning. Lim derefter den første del, dock den med den anden, skær i 90 graders vinkel.

  Rådgivning: Det anbefales at forstærke leddene af polyurethan og plastlameller med en speciel lim, og hvis gulvet er indrammet, fastgøres deres led med lim og derudover styrkes med negle.

  En særlig PVC-stik bruges til at maskere leddene.

  Under installationen kan du klippe en del af kanten for at lægge kommunikation i den. Disse kan være stikkontakter til stikkontakter, kontakter.

  Podrozetnik, indlejret i PVC-sokkel

  Hjørner, interne og eksterne, er dannet på samme måde som ved installation af loftbagetter. Skære baguettes udføres tilsvarende.

  For at lukke leddene af beskårne PVC-produkter er der specielle dekorative hjørner.

  For hurtig og effektiv opskæring og installation af baguetter bør du planlægge alt arbejde på forhånd og forberede de nødvendige materialer og værktøjer.

  Efter måling skal du registrere længden af ​​hver væg og tilføje 50 mm til hver side til den (for at trimme hjørnerne af basispladen). Prøv at skære lamellerne, så residualerne er så små som muligt. For at redde materiale skal du klippe den til ende.

  Sådan kan du nemt skære baguetter

  Det fastgør sikkert arbejdsemnet til yderligere skæring, du kan bruge tulaga. Dette er en speciel bænk klemme, til bagvæggen, hvoraf en bar med en rille er fastgjort. Denne fur er lavet i en vinkel på 45 grader. Derfor kan den bruges som en dyb skabelon til skæring.

  For at gøre dette skal du tage en bar, der er lidt tykkere end den krævede tykkelse. For at klippe stangen mest præcist, brug en speciel sav til præcis savning. Brug det ved at skære sporene i skabelonen i den ønskede vinkel.

  Og give fuldstændighed til det indre af rummet. De indretter ikke blot værelset, men beskytter også overfladen mod skader. Skørt kan laves selvstændigt (træ), eller. For at få en sådan ramme til at se smuk ud, skal du klippe detaljerne af kantningen korrekt under installationen. Ved at følge enkle retningslinjer kan du skære baguetterne og danne hjørnerne selv.

  Skørt og tærskler

  Sådan dækker du grundpladerne i hjørnerne: gulvet eller loftet er ligegyldigt