Effektive måder at fjerne gule pletter på loftet

Kend svarene på spørgsmål om, hvordan man fjerner de gule pletter i loftet, vil være nyttige både for beboere i lejlighedsbygninger og ejere af private hytter. I det første tilfælde er årsagen til stygge pletter og pletter oftest naboer eller et defekt rørsystem. For det andet er tagsystemet utilstrækkeligt, især i perioden med kraftig nedbør.

Der er flere effektive måder at fjerne gule pletter fra loftet uden at erstatte belægningen. Valget af metode afhænger af loftets type.

Plastered loft - enkle måder at slippe af med yellowness

En nødsituation, der forårsager oversvømmelse, og som følge heraf er rustne pletter på overfladen af ​​det gipsede loft ikke en sætning. For at vurdere omfanget af skade, skal du vente på, at belægningen tørrer.

Typisk vises gule spor ikke over hele overfladen, men i visse områder:

 • samlinger mellem loftet og væggene;
 • ledningsområder;
 • placering af batterier mv.

Med disse websteder og bliver nødt til at arbejde, vender loftet tilbage til det tidligere æstetiske udseende. Du kan genoprette belægningen og fjerne pletter ved at fungere i følgende rækkefølge:

 1. Stedet med en rusten plet fjernes fra gipset nødvendigvis i en tør form, forsigtigt arbejder med en spatel. Spot rent ud til selve bunden af ​​loftet.
 2. Sluk for strømmen, hvis du skal arbejde med området for udgangskablerne.
 3. Det rensede område er desuden poleret med sandpapir, hvilket giver en perfekt flad overflade.
 4. Fra den rensede overflade med en blød børste for at fjerne støv, ved hjælp af en åndedrætsværn.
 5. For at forbedre basens adhæsionsegenskaber primeres den med vandbaserede dybe penetrationsblandinger i flere lag med intervaller til tørring i mindst tre timer hver.
 6. Forbered blandingen til loftet, læg det i et testlag på et lille område for at vurdere kvaliteten.
 7. Dæk hele det forberedte område med en blanding til efterbehandling i flere lag.

Efter tørring af gipset skal gule pletter forsvinde. For at konsolidere effekten af ​​det restaurerede område poleret og malet i loftets farve.

Mindre næppe mærkbare mærker på det gipsede loft, kan du forsøge at bringe hvid. For at gøre dette anbringes værktøjet på loftets overflade for at blanke pletterne og derefter male og male det beskadigede område.

Gipsplader overflader - hvordan man opgraderer

For gipslofter kan oversvømmelser sammenlignes med en reel katastrofe. For at slippe af med gule pletter på overfladen bliver det nødvendigt at gøre en indsats. Jo hurtigere det er muligt at fortsætte med genoprettelsen af ​​farve, desto større effekt kan man forvente. Rengør gipsvæggen fra pletter i henhold til følgende skema:

 1. Stedet for dannelsen af ​​dryppet er broderet og fjerner den resterende fugt inde.
 2. Det fugtfattede område skæres af med en konstruktionskniv, der skinner gennem lommelygten med oversvømmelsesstedet for at vurdere den udførte skade.
 3. Udskift de beskadigede plader af gipsvæggen med nye, idet du overholder alle finesser ved montering af materialet med priming, putty og finish maling.

Umiddelbart trædering af pletter på gipsplankloftet, kan du forsøge at forkæle ved hjælp af konventionelle vandbaserede maling- eller akryl-loftsammensætninger. Her kun for at opnå den maksimale effekt er det ikke nok at male kun gule pletter. For at gøre belægningen ser harmonisk og ensartet, skal hele overfladen af ​​loftet opdateres.

Folkefarvefjernelsesmetoder

For at fjerne gulvede pletter fra loftet kan du forberede arbejdsløsninger og pastaer fra improviserede midler. For eksempel kan det være en løsning af græs på basis af en liter vand, et glas kobbersulfat, et glas knoglelime og 250 g ristet sæbe blandet med 40 g tørringsolie. Alle ingredienser blandes og opløses i vand i et forhold på 1:10, hvorefter de anvendes til behandling af pletter.

En simpel måde at slippe af med gule pletter er en pasta af citron og kridt. Til dette blandes citronsyre med kridt i et 1: 2 forhold, påføres det forurenede område og henstår i en halv time, hvorefter blandingen fjernes sammen med rust og en svamp fugtet med vand.

Det er sværere at løse problemet med gule pletter på hængende eller nedhængte lofter. Stofstoffer kan kun genoprettes ved hjælp af specialister. Stræk PVC-film kan behandles uafhængigt, men igen skal de have en særlig pistol med varm luft for at vende tilbage til deres tidligere udseende. Derfor vil det ofte ikke være muligt at løse problemet kvalitativt uden professionel hjælp.

Sådan fjerner du gule pletter på loftet: typer og måder at eliminere

Pletter på loftet vises ofte i vores lejlighed eller hus. Dette ubehagelige øjeblik forstyrrer mange mennesker. Især hvis man efter en nylig reparation på dine snehvide lofter opstår fra ingen steder. Desværre ved ikke alle, hvordan man skal håndtere dette fænomen, og denne artikel er designet til at hjælpe dig med at slippe af med pletter i loftet.

Til at begynde med skal du fortælle om, hvor alle de samme pletter vises, fordi der kan være flere typer af dem. Dette vil medvirke til bedre at forstå, hvordan man renser de gule pletter fra loftet og hvordan man kan forhindre deres udseende i fremtiden.

Fjern pletter fra loftet

Typer af pletter

Olie pletter

I de fleste tilfælde fremgår det af brugen af ​​olie maling. For nylig blev det anset for meget smukt at male loftet med sådanne malinger, de skabte en holdbar og letplejelig overflade. Problemet med vores tid var det faktum, at oliemaling mætter overfladen meget dybt, og selv efter en fuldstændig skylning af loftet ses olien til sidst på overfladen. At fjerne en sådan plet på loftet er ret svært.

Fugt pletter

 • Jeg tror, ​​at der vil være en mærkelig lang beskrivelse af deres udseende, fordi mange har ramt dem. Nogen lækkede et tag, andre oversvømmede naboer ovenfra, det fører til, at en stor gul plet forbliver på loftet efter tørring. Det er meget lettere at kæmpe med denne type pletter end med fedtpletter fra olie maling.

Rust pletter

Stain af rustende vandrør

 • For nye boliger og lejligheder er sådanne pletter ret sjældne. De er dannet på grund af korrosion af forstærkning og rør i loftet, når rust passerer gennem betonen til loftets overflade. Regelmæssig maling med vandbaseret maling hjælper ikke. Hvis du har sådanne pletter, spild du ikke din energi og penge på flere lag maling, for at du skal slippe af med dem, skal overfladen udføres korrekt.

Svampeflader

 • Mest ubehagelige af alle. De forkæler ikke kun dit loft, men også sundhedsskader og kan forårsage allergier. At håndtere dem er svært og koster sjældent en simpel reparation af overfladen, på hvilken svampen blev dannet. Men selv med det kan du kæmpe, fordi det på det moderne marked gav en temmelig bred vifte af værktøjer til at fjerne det.

Stain fjernelse

På grund af det faktum, at pletterne på loftet kan have en anden oprindelse, er det logisk at antage, at måderne at fjerne dem også er forskellige. Hvad skal man gøre med pletter og hvordan man eliminerer disse "blots" forkæle visningen af ​​vores loft.

Olie pletter

Fra oliepletter, som tidligere nævnt, er det ret svært at slippe af med.

I den henseende er de normalt ikke fjernet, men simpelthen "blokeret".

 1. Før du fjerner de gule pletter, fjern alle lag af hvidvask og gammel maling med en spatel. For at fjerne lag af gammel maling kan du bruge fjerneren, hvilket i høj grad letter opgaverne. For at gøre dette skal du vaske på loftets overflade med en bred børste og efter 20 minutter vil malingen blødgøre. Fjern alt med en spatel.

Fjern hvidvasklaget med en spatel

Tip: For at lette arbejdsprocessen skal du føje en lille pind til spatelen og derved forøge håndtaget.
En spatel med et sådant håndtag kan betjenes med to hænder og i en vis afstand fra loftet.
Dette vil ikke blot hjælpe med at øge trykket, men også forhindre gipset i at falde på ansigtet.

 1. Fyld pletoverfladen med nitromaling eller nitrolak. Dette skaber en vandtæt og oliesikker film, der er egnet til videre behandling. For sikker kan malingen påføres i flere lag, men bemærk at hvert nyt lag kun skal påføres, efter at den forrige er helt tør.

  Mal overfladen af ​​oliepletten

  Tip: Fedtpletterne på strækloftet vaskes af med en blød, fnugfri klud eller svamp med opvaskemiddel.

  Tør pletten på strækloftet med en blød klud

  Fugt pletter

  Meget ofte, beboere i lejligheder står over for sådanne pletter af gul farve. Som du måske har gættet, her er de tilfælde, hvor naboerne på toppen glemmer at slukke vandhane i badeværelset. Også i gamle lejligheder forlader vandforsyningen og spildevandsanlæggene meget at ønske, og lækager forekommer ret ofte.

  Indbyggere i private huse er ikke uden dette problem, da regnvand eller smeltende sne passerer gennem det gamle tag. Derefter dannes pletter, som selv efter gentagen putning og farvning stadig vises på overfladen.

  Sådan fjerner du pletter på loftet:

  1. Fjern hvidvask og maling fra loftoverfladen.
  2. Pletten skal være misfarvet inden videre behandling. Forbered nogle vaskeklude og en lille beholder med "hvidhed".
  3. Efter blotting af svampen i den "hvide" fastgør den til stedet i loftet. Denne proces skal gentages, indtil intet spor af yellowness forbliver. Under driften vil vaskekluden absorbere alt i sig selv og mørkere, og når det bliver meget snavset, skal det udskiftes med en ny.

  Blot pletten med en svamp

  Regelmæssig "hvidhed" er et af de bedste midler til at fjerne pletter fra loftet.

  Pletter derefter rust

  Udseendet af denne type pletter er forbundet med korrosion af forstærkning og gamle rør inde i loftet. I de fleste tilfælde "går de ud" til loftet samtidig med at de oversvømmes, fordi fugt er nødvendigt for udseendet af rust på metal.

  Sådan fjerner du pletter på loftet:

  • Kobbersulfatbehandling.
   Denne metode har mange tilhængere og bruges ganske ofte. På samme tid er der helt sikkert flere modstandere af en sådan metode, de hævder, at pletterne efter en sådan behandling vender tilbage med tiden.
  • "Toilet duckling".
   Den menneskelige opfindsomhed har ingen grænser. I bekæmpelsen af ​​pletter forsøgte nogle mennesker at bruge en "toilet duckling" med en rustfjernelsesfunktion. Påstår, at denne metode er meget effektiv og ikke efterlader en skilsmisse.

  Svampeflader

  Pletter fra voksende svampe

  To faktorer bidrager til udseendet af mug og mugg på loftet - fugt og stagnerende luft. Derfor, inden man går i gang med kampen mod svampen, er det nødvendigt at tænke på at ændre ventilationssystemet i lejligheden. I de fleste tilfælde fremstår svampen om vinteren på kolde vægge, hvor kondensat dannes, og sådanne steder skal opvarmes. Når alt kommer til alt, uanset hvordan du fjerner svampestoffer, skal du sørge for, at de ikke har mulighed for at blive vist igen. Ellers vil alt dit arbejde gå ned i afløbet.

  Sådan fjerner du gule pletter fra svampen.

  1. Vask væggen godt med en fugtig klud.
  2. Fremstil kobbersulfat, og fortrinsvis med specielle antifungale midler. Hvis svampen i loftet længe har været, vil kun myceliens komplette forbrænding med en blowtorch hjælpe.
  3. Primer, kittet, slibning, maleri.

  Pletter efter maling

  Pletter efter maling er dannet på loftet som følge af overtrædelse af teknologien for puttying og maling, nemlig:

  • heterogenitet af den olierede overflade, når der i lumen er der synlige snit af forskellige lag;
  • brugen af ​​"mørk" kitt;
  • lange pauser mellem alle stadier af puttying og farvning;
  • forkerte teknologier til tømning og farvning
  • også pletter efter maling dannes, hvis du bruger inkompatible typer af primer og loftmaling.

  Til sidst ville jeg sige det vigtigste. Uanset hvilke pletter du har, og hvordan du behandler dem, er det vigtigste at fjerne årsagen til deres udseende, fordi der ikke er noget værktøj, der hjælper, hvis taget lækker, eller naboen dræber konstant fra røret. Pletter er ikke de værste, i ekstreme tilfælde kan du lave et suspenderet eller nedhængt loft.

  Gule pletter på loftet: effektive metoder til fjernelse af dem

  Gul pletter i loftet efter oversvømmelser forårsager ubehageligt æstetisk ubehag. Dette fænomen er ikke hyppigt, men det sker. Hvad kan ødelægge loftet? I forbindelse med hvilke de kan forekomme? Hvad skal du gøre for at vende loftet tilbage til den forrige visning?

  De vigtigste årsager til gule pletter

  • Årsagen til oversvømmelsen kan være naboer, der bor på gulvet ovenfor, som forlod vandhanen åben. Eller de kunne svigte forfaldne VVS.
  • For de beboere på sidste etage kan et lækagerigt tag, der tillader regnvand at passere igennem, udgøre grundlaget for en lækage.
  • Ofte i gamle huse bliver tilstanden af ​​en oversvømmelse en grundig rustet rørledning i gulvet.
  • Hvis køkkenet eller badeværelset ikke er udstyret med en ventilationshætte, vises pletter fra oliesot og våde dampe.

  Som du kan se, er der mange grunde, men resultatet er en - der er pletter og de skal fjernes.

  På loftet efter oversvømmelsen kan danne sig

  • Olie pletter efter maling af loftoverfladen med olie maling.
  • Spor af rust, hvis fugt er farvet af rustende rør, der ligger inden i interfloor overlapninger.
  • Snavs i form af skimmel og meldug.

  Hvordan fjerner de gule pletter i loftet?

  Receptioner for at slippe af med pletter på loftet meget. Det er kun nødvendigt at bestemme årsagen til deres udseende og vælge den bedste måde at slippe af med dem.

  Enkel måde - mekanisk

  Velegnet til svage skilsmisser med yellowness, der skyldes lækage af fugt fra naboerne ovenfor. Hvad skal du gøre?

  1. Rengør den berørte overflade fra gammel maling, kitt og gips. At tørre det rydde sted med en våd klud. Når alt er tørt, skal du anvende en rulle, en primer med dyb penetration.
  2. Tag en spatel finish kittet og fordel den nødvendige mængde over hele overfladen af ​​det behandlede område.
  3. Når værktøjet griber, skal du rengøre stedet med "sandpapir", indtil uregelmæssighederne er helt elimineret. Og gentag priming.
  4. Efter fuldstændig tørring skal du male over den forberedte del af loftet med en passende maling. Hvis delen er malet og farven er anderledes, er den samme maling nødvendig for at dække hele loftet i to løb.

  Stain Removal Method: Chemical

  Følgende tilgængelige værktøjer er nødvendige:

  • enhver rengøringsmiddel indeholdende chlor
  • Beskidt arbejdstøj, gummihandsker;
  • flere skumsvampe;
  • maling rulle og opløsning mørtel tank.

  Vi begynder at rense pletten

  1. Det første skridt er at fjerne den fugtbeskadigede belægning.
  2. Derefter fugter vi en svamp i en klorholdig væske (ikke glemmer at lægge på handsker) og omhyggeligt behandler de gule pletter og dvæler i et par minutter. Gentag denne procedure flere gange. Svamp efter behov skal ændres.
  3. Efter at have ladet pladsen tørre, udfører vi efterbehandling.

  Hvordan vises pletter af forskellig oprindelse?

  Rustne pletter

  Synes som følge af farvning i fugt i gul på grund af lækage af rustede og briste rør i lofterne mellem gulvene. Elimineret proces vil kræve at forberede følgende materialer:

  • gummihandsker;
  • børste, skum svamp og rulle;
  • knogle lim;
  • tørring olie;
  • et stykke tøjvask
  • 10% bluestone.

  Ekspertrådgivning til fremstilling af blandingen:

  Behandlingstrin:

  1. Sug den tidligere rengjorte overflade med den tilberedte blanding.
  2. Vi lagde et websted med en dyb penetrationsprimer.
  3. Næste skal du dække stedet med kitt.
  4. Mal den behandlede plet med oliemaling.
  5. Efter at have malet loftet med oliemaling, kan du også male det med emulsion.

  Olie pletter

  • Mellemstor spatel;
  • Et stykke skumgummi;
  • pensel;
  • Malerulle og bakke;
  • Kapacitet under maling;
  • Fedtfrigørelsesmiddel.

  Skridt til at fjerne olieflader.

  1. Forurenet sted rengøres til gips eller gips.
  2. Hvis overfladen er dækket af maling, skal den fjernes med en spatel. Derefter neutraliseres oliefarven med et fedtopløsningsmiddel.
  3. Svamp, gennemblødt i varmt vand, grundigt vasket behandlet område. Når alt er tørt, dækker rollen og børsten dækket af primerens dybe penetration.
  4. Efter fuldstændig tørring i flere lag dækket med olie maling.
  5. Efter 24 timer påføres akryl kittet, tørret og rengjort med finmalet emery klud. Endnu en gang primerede de og malede på samme måde som resten af ​​det intakte loft blev malet. Hvis forskellen i farve er mærkbar, anbefales det at anvende maling på hele loftoverfladen.

  Eliminering af gule striber på forskellige typer af loft.

  Gulblåser kan ikke kun vises på et malet eller hvidkalket loft.

  Hvad skal man gøre, hvis strækloftet er snavset?

  1. Ved første håndtering af vandet, der er udfyldt under en spændingsdæksel. Det er omhyggeligt drænet.
  2. Endvidere bestemmes malingen, som skal bruges til denne type lærred. Loftbelægningen på stofbasen er farvet fra 5 til 10 gange.
  3. PVC belægning kan rengøres med opvaskemiddel eller med banal sæbeopløsning.

  Sådan behandles loftet af gipsplader?

  GCR kan ikke kun forkæles af fugt, men også alvorligt deformeres. Derfor, hvis den berørte overflade er stor, skal du udskifte dette ark med en ny.

  Alt om installation og reparation
  lofter med egne hænder

  Hilsner kære møde og bede om rådgivning. For nylig lavede jeg en god reparation i lejligheden, i særdeleshed har jeg nivelleret og malet lofterne med temmelig dyr maling. Og på grund af gennembrud af rør på de øvre naboer i starten af ​​opvarmning, var alle mine arbejder og omkostninger forgæves. På overfladen i et af værelserne flaunt store gule pletter. Fortæl mig hvordan man fjerner gule pletter med minimal omkostning?

  Jeg ønsker ikke at skændes med mine naboer, og jeg vil ikke - de er meget ældre mennesker. De har ingen penge til refusion, og de selv vil ikke gøre sådan arbejde. Vi skal gøre alt igen med mine egne hænder.

  Det vigtigste er, at denne situation ikke skulle ske igen, så det er ønskeligt at få fra revisionsfirmaet en revision og revision af alle gamle rørledninger i huset.

  Måder at fjerne gule pletter

  Pletternes natur kan være anderledes. Hvis det kun er snavs fra vasket cement, vil det være nemmest at slippe af med det. Værre, hvis vand oozed gennem de gamle rustne rør, metal realkreditlån og fittings, forårsager dem at korrodere og vaske alle ovenstående på overfladen.

  Dette er vigtigt. Der er flere måder at slippe af med gule pletter i loftet, men inden du anvender dem, skal du vente, indtil gulvet er helt tørt og rengør det til jorden fra den gamle belægning.

  Metode en - kit

  Uanset hvad dit loft er blevet trimmet, skal belægningen fra det beskadigede område rengøres skånsomt med en spatel eller et elværktøj. Det er tilrådeligt at frigøre loftet selv fra gips. Hvorefter det skal vaskes med rent vand og må tørre.

  Yderligere anvisninger er som følger:

  • Behandl det eksponerede område med en dyb penetrationsprimer;
  • Når det tørrer, skal du overflade overfladen med et kit. Udseende og antal lag afhænger af tykkelsen af ​​finishen på intakte områder, da du skal bringe hele loftet til et niveau. Under alle omstændigheder anbringes sidstnævnte et tyndt lag af efterbehandlingstæt;
  • Slib mindre defekter med et gipsnet eller sandpapir;
  • Genanvend primer;
  • Mal det renoverede område farven på resten af ​​loftet.

  Rådet. I sådanne tilfælde anbefaler efterbehandlere igen at male overfladen igen, da farven måske ikke passer.

  Metode to - hvidblegning

  Hvis pletterne forbliver på loftet selv efter fjernelsen af ​​alle efterbehandlingsklader, er der risiko for, at de i sidste ende vil passere gennem den nye coating. Hvordan fjerner man de gule pletter i loftet i dette tilfælde?

  Blegemiddel indeholdende chlor. Dette kan være en gel til VVS eller et værktøj til at blegge tøj. Men du vil ikke finde noget bedre end almindelig hvidhed. Desuden er prisen på dette værktøj blot pennies.

  Så, efter at have udført de nødvendige procedurer, skal du gøre følgende:

  • Vi lægger på gamle tøj og gummihandsker;
  • Hæld hvidhed i en skål;
  • Vi fugter en svamp i den og behandler pletten indtil den forsvinder, eller den lyser meget;

  Rådet. Hvis svampen er blevet rusten rød, og pletten stadig er på plads, skift den til en ny. Det kan være nødvendigt at ændre det flere gange.

  • Vent til overfladen tørrer og trimmer den som beskrevet ovenfor.

  Hvis hvidheden ikke har klargjort pletter, lav en blanding af 250 g 10% kobbersulfat, samme mængde knoglelim og gnides på en revet sæbe. Tilsæt 40 ​​g linolie og behandl loftet med denne sammensætning ved hjælp af en rulle.

  Den tredje vej - farvning

  Garanteret for at forhindre pletter af gule pletter på et frisk repareret loft, vil deres isolering hjælpe uigennemsigtig film. En sådan film på overfladen skaber olie maling.

  Hvad du skal gøre:

  • Vask pletterne med 10% blå vitriol;
  • Prime og udfyld det behandlede område;
  • Efter tørring maler kittet det med olie maling;
  • Påfør et lag af efterbehandling kittet;
  • Læg loftet eller hvid det med samme sammensætning som resten af ​​overfladen.

  Alternative metoder

  Alle de beskrevne metoder gør livet svært, da det er nødvendigt at beskytte vægge, gulve og møbler under reparationen for at opdrætte snavs og fugt. Hvis du ikke er forberedt på sådanne vanskeligheder, er der andre måder at fjerne loftet for lækager.

  For eksempel kan du indsætte det med tapet eller loftfliser. Eller installer et ophængt loft. Men i hvert fald skal du først sørge for at basen er helt tør, og den nye oversvømmelse truer dig ikke.

  Ellers kan der under en sådan finish skimmelsvamp starte, hvilket er endnu vanskeligere at kæmpe.

  konklusion

  Der er mange videoer om dette emne på internettet, taget både af ejerne af de oversvømmede lejligheder selv og af professionelle efterbehandlere. Du kan se på en af ​​dem på denne side.

  Efter at lære at fjerne de gule pletter i loftet, kan du beslutte at gøre det selv, ansætte en specialist eller bruge mere pålidelige og hurtige alternative metoder.

  Måder at fjerne gule pletter i loftet

  Pletter i loftet - et ubehageligt fænomen. Især hvis du for nylig lavede reparationer på værelset. Og olieagtige eller sorte pletter optrådte på den friskmalet overflade. Du skal ikke bekymre dig, du behøver ikke at ringe til herrene og igen bruge meget tid og penge på nye reparationer. Du kan fjerne pletter fra loftet selv, det vigtigste er at vide, hvor du skal starte. Skilsmisse kan have en anden oprindelse. For eksempel blev du oversvømmet af naboer. I dette tilfælde vil fugtspor forblive på overfladen. Der er også svampe, olie, gule pletter eller spor af maling og rust. For hver art har sine egne metoder til fjernelse.

  Sådan fjerner du pletter på loftet

  Hvis du beslutter dig for at fjerne pletterne på loftet selv, skal du bestemme:

  • årsagen til deres udseende
  • vil de forekomme igen eller er det en engangs begivenhed;
  • type pletter;
  • metoder til håndtering af mangler afhængigt af loftets art.

  Når du har defineret de vigtigste punkter, kan du hurtigt og korrekt reparere det beskadigede område.

  Olie pletter på loftet

  Det sværeste er at slippe af med oliesporene, der vises på overfladen.

  De mætter alle lag i loftet og er fastgjort der. For at fjerne fedtpunktet fra loftet skal det helt udryddes og blokere den mulige genopståelse.

  Fjernelse af pletter fra pudsede overflader

  Malede eller hvidkalkede lofter behandles som følger:

  • betegne det beskadigede område i en cirkel eller et rektangel
  • Ved hjælp af en spatel skal du fjerne gipset op til betonpladlaget efter lag;
  • Efter fuldstændig rensning af den farvede overflade er betonen farvet med et lag af nitrolac eller nitro-maling, der efter tørring skaber en fedtfilm og blokerer en ny manifestation af pletter;
  • efter tørring overtrækkes malingen med en primer og tillades også at tørre;
  • fuldstændigt rengjort og primet sted puttyed og malet i hovedfarven på overfladen; Tip: Du skal lade det fyldte område tørre ud og så sand det, så plaster ikke skiller sig ud fra mængden.
  • Efter at loftet er malet igen helt, vil kun det her behandlede sted ikke skille sig ud.

  Fjernelse af olieflader fra ophængte og nedhængte lofter

  Det er meget nemmere at fjerne gule pletter på loftet fra PVC-film eller opkaldsplader.

  Stretch vinyloverfladen er nok til at tørre med en blød, fugtig klud med sæbevand. Og igen med en tør klud for at eliminere mulige skilsmisser.

  Suspended lofter lavet af plast, skum eller træ elementer bør også først tørres med sæbevand. Hvis det ikke er muligt at fjerne pletter fra loftet, skal det beskadigede fragment udskiftes.

  Rust pletter på loftet

  Sådanne ufuldkommenheder manifesteres efter oversvømmelse.

  Vand hjælper rust til at lække fra gamle rør eller forstærkede gulve til loftoverfladen. Rust vises ikke på plast-, træ- eller vinylfilm, men malede og pudsede overflader er ikke immune over for disse problemer.

  Der er flere måder at fjerne rustflader fra loftet.

  Det oversvømmede sted får lov at tørre og se det. Hvis det rustne område ikke udvider, kan det behandles med kobbersulfat.

  Til noten: Efter en sådan behandling kan rusten igen vises under oversvømmelsen.

  Det anbefales at behandle den berørte overflade med en rustfjerner.

  Velegnet "Toilet duckling." Efter brug af løsningen på flyet er der ikke noget spor af rust eller striber.

  Svampeplade på loftet

  Pletter fra svampe i loftet fremstår i fugtige og dårligt ventilerede områder. Derfor, før du fjerner pletter i loftet, er det nødvendigt at fjerne årsagerne til deres udseende. Hvis dette ikke er gjort, vil svampen ses igen og igen.

  Det rammer normalt kolde vægge om vinteren. Fra indersiden danner der kondens på dem, hvilket danner grundlaget for udseendet af svamp og skimmel. For at undgå dette fænomen i fremtiden er koldvæggen isoleret.

  Det er også nødvendigt at forbedre rummets ventilation. Hvis luften i rummet ikke stagnerer, så falder fugtigheden.

  Når årsagerne til udseendet og reproduktionen af ​​svampen er identificeret, og den gentagne mulighed for dens dannelse er elimineret, kan du fortsætte med fjernelse af pletter fra loftet og væggene. Hvis overfladen er dækket med tapet, skal de fjernes. Hvis det berørte område er lille, skal du fjerne nogle af tapetet.

  Hvis svampen findes på flere steder, er det bedre at fjerne tapetet helt, desinficere væggene med et antisvampemiddel, og først efter det holder det nye tapet. Hvis vi taler om den hvidkalkede overflade, er det nødvendigt at vaske flere lag hvidvask fra det berørte område. Prime det med flere lag antifungal primer, kitt og hvidvask hele loftet.

  Pletter fra svampen på loftet af plastpaneler fjernes med almindelig sæbe og vand. Derefter behandles det berørte område med et desinfektionsmiddel, for eksempel en opløsning af hvidhed.

  Pletter efter maling

  Hvis du efter en frisk reparation mærker et skinnende lag af kitt eller maling skrælning fra overfladen, så er malingensteknologien sandsynligvis blevet forstyrret. Derfor exfolierer inkompatible materialer fra hinanden. Pletter fra maling vises også, når du bruger bulk dekorative gips.

  Hvis det var ujævnt farvet eller tyndt påført, vises overfladens nederste lag gennem det. Fjernelse af pletter fra loftet i dette tilfælde skal udføres straks, indtil de nødvendige materialer forbliver efter reparation.

  Hvordan fjerner pletter efter oversvømmelse?

  Hvis du igen er oversvømmet af uansvarlige naboer, eller hvis et gammelt vandrør har strømmet i loftet, så vil du igen se gule pletter på loftet. Hvordan slippe af med dem hurtigt og for evigt? Mange anbefaler blot at hvidte eller male det beskadigede område igen.

  Denne mulighed sparer virkelig din tid, men det er usandsynligt, at det hjælper med at eliminere yellowness for evigt. Hun vil komme igennem engang igen.

  Pletter i loftet efter oversvømmelse fjernes som følger:

  1. Fjern først de øverste lag af hvidvaskning eller maling. Hvidvask er bedre at vaske af;
  2. Efter at have vist gul plet misfarve. For at gøre dette skal du bruge en opløsning af hvidhed og vaskeklud;
  3. Løsningen påføres med en svamp på en gul plet og gnides til den bliver hvid;
  4. I slutningen af ​​et bleget sted tørret, primet og whitened igen.

  Sådan repareres loftet efter oversvømmelse

  Reparation af loftet efter oversvømmelser gør på flere måder. Det hele afhænger af, hvor meget du oversvømmede og hvilke lofter du har. Oftest i lejligheder og private boliger fundet pudsning, gipsplader eller stræklofter.

  Fjernelse af pletter i loftet efter oversvømmelse, er det nødvendigt at foretage en kvalitetsreparation, for ikke at blive efterladt et spor af sådan en gener. For hver art anvendes den relevante reparationsteknologi.

  Reparation af gipsvægge

  Denne art findes oftest i lejligheder og huse. Loft reparation efter oversvømmelse oftest skal foretages af beboere i de øverste etager, private huse med et upåliteligt tag, og dem, der hældes af naboer.

  Før reparation er det nødvendigt at lade rummet tørre godt. Derfor vil det tage lidt tid at lide, at der forekommer pletter og pletter på væggene. For at rummet tørrer hurtigere, kan det desuden opvarmes eller tørres af tørretumbleren.

  Men først skal du fjerne skrællet kit og maling. Det kan ikke genoprettes.

  Tip: Du skal rense væggen af ​​våd kitt i gummihandsker med en speciel trowel med et isoleret håndtag, da det våde materiale kan udføre strøm. Men det er bedst at deaktivere rummet før rengøring, og udføre arbejde med lommelygte.

  Når det forberedende arbejde er afsluttet, og overfladen er helt tør, fortsæt med at reparere. Den rensede overflade primeres og får lov at tørre.

  Efter læg et lag af kitt. Når den er tørret, behandles den med en speciel rist eller sandpapir. Det er nødvendigt at tørre op ikke kun det friskrensede sted, men også grænsen til det uberørte loft.

  Det resulterende støv fjernes med en støvsuger og en trappe. Udfør en anden priming og puttying af overfladen. Når du har formået at niveauere det dyrkede område med hovedloftet, kan du begynde at male.

  Til det behandlede område varierer ikke i farve, det er for-malet. Efter maling hele loftet.

  Til noten: Den beskrevne proces er ret besværlig, men hvis du bare maler over det oversvømmede område, vil det falde sammen med tiden.

  Reparation gipsplankloft

  Reparation af loftet på gipsvæg efter oversvømmelse bør ikke udskydes. Jo hurtigere du gør vandudløbet, jo bedre. Det akkumuleres ikke og vil ikke beskadige panelet.

  Hvis vandet stadig er længe på et plader af gipsvæg, begynder det at deformere og bliver uegnet til videre brug. Han bliver nødt til at ændre sig. Efter at have fjernet lækagen, skal du omhyggeligt inspicere lofterne.

  Feel og banke dem ud. Det er nødvendigt at identificere alle beskadigede områder. Hvis vandet har vasket væk kun kanten af ​​arket, kan det udskæres og erstattes med et nyt stykke.

  Hvis skaden er omfattende, skal arket udskiftes helt. Efter udskiftning af de beskadigede områder udføres kitt og malinger.

  Reparation af lofter

  Hvis PVC-stræklofter er installeret i rummet, kan du ikke være bange for sikkerheden for din ejendom. Der spildes ikke en dråbe vand på den, fordi vinylpladen ikke vil lade den komme igennem.

  Alt vandet samler sig på lærredet, og efter eliminering af oversvømmelsen sænkes det i en spand. For ikke at beskadige de dyre lofter er det bedre at invitere en mester, der vil hjælpe med at dræne vandet, varme op vinyl og fylde det tilbage.

  Det er vigtigt! Loftet skal under alle omstændigheder ikke trænge igennem eller skære i stedet for ophobning af vand. Så du forkæler det kun.

  Efter at de nødvendige reparationer er foretaget, skal værelset have lov til at tørre godt. Så det bliver ikke fugtigt og muggen lugt, skal det være ventileret i flere dage.

  Indholdsfortegnelse:

  Opdateringen af ​​en lejlighed kræver stor indsats, men hvor glædeligt tilfreds resultatet er! De lofter, der glitter i hvidhed, de forvandlede vinduer og gulve, nye smukke baggrunde ser positivt ud på baggrund af nye møbler og højkvalitets husholdningsapparater.

  Men desværre varer glæden ofte ikke lang tid, fordi interiøret er forkælet af de gule pletter i loftet, som bliver mere og mere indlysende. Hvad skal man gøre?

  Årsager til farvning

  Først skal du finde ud af, hvad der var årsagen til dannelsen af ​​ubehagelige gule pletter. At vide dette, kan du vælge den mest effektive måde at fjerne pletter på. De provokerende faktorer kan være:

  1. Gamle rørledningssystem. Korrosion beskadiger det metal, hvorpå rust former. Vandstrømmen medfører skade på systemet og væske til loftet. Gul rustne formationer i loftet skal fjernes regelmæssigt, indtil rørene repareres eller udskiftes.
  2. Gamle tagsystem. Nedbør strømmer gennem det lækageholdige materiale og går ind i lofterne af lejligheder beliggende på de øverste etager. For at slippe af med gule pletter for evigt, skal du udskifte tagbeklædningen med en ny.
  3. Sot og røg. I denne situation spiller den menneskelige faktor en stor rolle. En uovervåget pande med mad på ilden, børn, der leger med ild osv., Kan føre til tung røg fra boligarealet og endda ild, hvilket resulterer i store gule pletter i loftet.
  4. Rå betingelser. I en atmosfære med høj luftfugtighed på væggene og loftfladerne er der ikke kun røde pletter, men også skimmelsvamp, som fjernes med store vanskeligheder.
  5. Uforsigtigheden af ​​naboerne ovenfor. Beboere i de øverste etager kan nemt oversvømme deres naboer fra bunden, og lade vandhanen være tændt eller lade vand strømme fra lækre rør.

  For hurtigt at løse et problem bruger folk fyldningsmetoden, hvilket ikke fører til noget, fordi årsagen ikke er blevet elimineret.

  Uglyskelige skilsmisser vises igen gennem de malede steder. Det er nødvendigt at forstå situationen, inden man beslutter sig for at fjerne de gule pletter i loftet, for ellers vil indsatsen og tiden blive spildt.

  Spots fra oversvømmelser

  Efter at oversvømmelsen af ​​naboerne ovenfra er elimineret, skal du tænke på, hvordan du fjerner de gule pletter i loftet efter oversvømmelser, fordi det er bedre at gøre det en gang og effektivt end at hele tiden afslutte det, du startede. Det vil tage:

  • chlorholdigt middel (den mest almindelige, billige og effektive er "hvidhed");
  • gummihandsker;
  • kapacitet til løsning
  • 2-3 skum svampe.

  "Hvid" hældes, hænderne er beskyttet af handsker, en svamp klar til det - nu kan du begynde at behandle. Efter at have fugtet svampen i opløsningen, er det nødvendigt at trykke den på den gule formation i 5 sekunder og derefter fugte igen og anvende de steder, der endnu ikke er blevet behandlet.

  Den nederste del af svampen bliver gradvist rød. Det skal ændres og fortsætter manipulation, indtil de gule pletter på loftet lyser.

  Olie pletter

  I en situation, hvor der findes fede pletter på belægningerne, er det ikke let at finde ud af, hvordan man fjerner de gule pletter i loftet, fordi olien gennemtrænger alle lag af gips, og overfladebehandling får de beskidte formationer til at dukke op igen på overfladen. Til arbejde har vi brug for:

  • dyb penetration primer;
  • spatel 5-8 cm bred;
  • vandmaling;
  • rulle eller børste
  • malingstank.

  Brost gips fjernes med en spatel. Derefter påføres primeren i et lag. Vi må vente, indtil den tørrer helt.

  En børste eller rulle dyppes i en vandbaseret maling, overskuddet fjernes, og derefter maskeres sammensætningen på arbejdsfladen med omhyggelige bevægelser. Loftet er malet flere gange indtil stedet helt forsvinder.

  Rust pletter

  Ældre fleretages bygninger, hvor veludviklede rørsystemer fører til konstante vindstød og vandlækage, kræver en enorm indsats for deres normale vedligeholdelse.

  Lodgere lider også og leder efter måder at slippe af med gule pletter på loftet, fordi den triste historie gentages mange gange. Redhead skilsmisser vises igen og igen. For effektiv behandling af forurenede steder skal du:

  • 10% kobbersulfatopløsning;
  • kapacitet til vitriol væske
  • gummihandsker;
  • svamp eller børste.

  For at forberede blandingen skal du blande 250 g kobbersulfat, 250 g chips fra vaskesæbe, samme mængde benlim, 40 g tørringsolie.

  En børste eller rulle dyppes ind i denne sammensætning, og området beskadiget af rust behandles.

  Røg og sod pletter

  Situationen i en situation, hvor væggene og loftet er dækket af sod og sod er meget alvorligt. De gule pletter optager det meste af overfladen i alle værelser. Delvis behandling er ikke nok.

  Det er nødvendigt at fjerne hele området af skadet gips helt. Problemer medfører store kontantomkostninger og lang eftersyn.

  Fjernelse af røde pletter i loftet er ikke en nem opgave, så det er værd at forberede sig på, at arbejdet vil tage meget tid. Det vigtigste i sådanne situationer er at eliminere årsagen til pletter og endda så udføre en højkvalitetsbehandling af beskadigede områder.

  Spots på loftet opstår, når de udsættes for forskellige faktorer. Eliminere dem er meget svært. Afhjælpning afhænger af skilsmissens oprindelse.

  Før fejlen fastlægges, er det nødvendigt at fjerne årsagen, der forårsagede dem, for eksempel at reparere taget eller udskifte rørledningen. Overvej forskellige måder at fjerne gule pletter fra loftet. På et strækloft er pletter og striber næsten umulige at fjerne, du skal udskifte lærredet.

  Forårsager gulvbelægning

  Overfladen af ​​loftet giver ind i yellowness på grund af ældning af efterbehandling belægning, falmer i solen. Disse er naturlige processer, der nemt elimineres ved at erstatte topcoat. Unaturlige årsager til gule pletter omfatter:

  • spor efter at hælde vand fra øverste etage eller tag;
  • yellowness, som vises på finishbelægningen på grund af at være tæt på metaloverfladen;
  • skilsmisser og yellowness efter reparationsarbejde;
  • spor af tekniske processer i køkkenet.

  Værktøj og materialer:

  1. spatel og handsker
  2. rullelejer;
  3. blegemiddelopløsning ("hvid");
  4. svamp vask; svamp;
  5. akryl primer;
  6. maling skåle;
  7. glansmaling (akryl eller olie);
  8. primer dyb penetration.

  Gul pletter og rust fra vand

  Spatel skal fjerne den gamle maling, tapet, beskadigede gipsplader til stærke lag.

  Oversvømmede gule områder i loftet vaskes væk med en blegemiddelopløsning ("hvidhed"). Fremgangsmåden udføres kun i gummihandsker, det er farligt for hændernes hud. Svampen fugtes i en opløsning og anvendes til skilsmissen i ca. 5 sekunder, derefter gennemblødes og påføres yderligere og behandler hele det berørte område på denne måde.

  Vigtigt: Blegning udføres indtil skilsmissen er lys. Svampen bliver gradvist mørkere. Som slid er den udskiftet.

  Behandlingssteder får lov til at tørre helt og kontrollere kvaliteten af ​​arbejdet. Om nødvendigt genoptages behandlingen.

  Det berørte område bør være fuldstændig lettere. Hvis rustflader forbliver på overfladen, er gipset ikke beskadiget, de skal behandles med 10% opløsning af kobbersulfat. Efter fuldstændig tørring primeres overfladen med akrylprimer, hydrofob kittet og finishen påføres.

  Når gips lag er beskadiget af vand, efter fuldstændig tørring af de behandlede steder, er det skadede område genoprettet.

  For at gøre dette skal du bruge en fugtig svamp til at fjerne snavs og rydde op eventuelle skadede lag af gips med en spatel. Overfladen af ​​loftet behandles med sandpapir af groft korn. Så snart behandlingsstedet er helt tørt, kan restaureringen fortsættes.

  Til rust spor blev ikke vist igen, fejl behandlet med vitriol primer. Den er udarbejdet af dig selv:

  1. opdrættet blå vitriol i mængden 250 g pr. liter vand;
  2. opløses separat 250 g benlim i 1 liter vand;
  3. i en opløsning af lim hæld smuldret sæbe i mængden 250 g og 40 g tørringsolie;
  4. bland opløsningen af ​​vitriol med lim.

  Før behandling af pletterne fortyndes vitriolprimeren 1:10. Den er grundigt imprægneret med den beskadigede overflade. Fremgangsmåden kan udføres 2-4 gange med et interval på 2 timer.

  Færdigt færdigt loft skal få en grønlig farvetone. Efter fuldstændig tørring af de primerede områder behandles overfladen med akrylprimer. Så snart jorden tørrer, påføres et hydrofobt kitt på behandlingsstedet og får lov at tørre i 24 timer.

  Putty blokerer gule og røde pletter på loftet, så det ikke kan vises igen.

  Overfladen er igen primet med akrylprimer. Du kan bruge lime mælk og derefter anvende akryl emalje. Efter tørring åbnes hele loftet med en overfladebehandling.

  Olie gule pletter

  Fjern olie pletter meget vanskeligere. De trænger nemt igennem lagene af gips og viser igennem igen selv efter omhyggelig fjernelse af de beskadigede lag.

  Pletten renses for snavs og behandles med en dyb penetrationsprimer. Efter at primeren er tørret, er gulvbelægningen malet med blank akrylmaling ved hjælp af en rulle. Et lag påføres, får lov at tørre, derefter påføres et andet lag.

  Efter at det andet lag er tørret, kontrolleres det, om de gule pletter på loftet viser sig. De kan vises i form af glatte striber.

  I dette tilfælde udføres farvning indtil fuldstændig fjernelse af fejlen. Overflader giver mulighed for at stå i omkring en uge. Så skal du kontrollere kvaliteten af ​​arbejdet.

  Nogle gange kan der forekomme olieagtige pletter igen. Derefter gentages farvningen. Hvis elimineringen af ​​fejl var vellykket, åbnes loftet med en overfladebehandling.

  Hvis der forekommer olieagtige spor efter påføring af topcoat, skal du male over problemområdet med flere lag oliemaling. Derefter maling over toppen, som tidligere var åbnet loftet. Efter tørring skal du male hele loftfladen i 2 lag.

  Vigtigt: Vandig emulsionsmaling er ikke egnet til at male olieagtige spor. Hun kan ikke blokere deres manifestation.

  Hej, læseren af ​​webstedet om reparation med egne hænder BabyRemont.ru.

  Det er svært at argumentere for, at gule pletter og pletter på loftet eller væggene ikke vil behage nogen.

  De ødelægger det smukke interiør i stuen. Det er især ubehageligt at sige det mildt, hvis du for nylig lavede en reparation med dine egne hænder. Derfor opstår der et smertefuldt spørgsmål: hvordan man fjerner vand eller rustflader på loftet og vægge med egne hænder.

  Jeg vil straks foretage en reservation, at for at begynde arbejdet med fjernelse er det nødvendigt at bestemme årsagerne og betingelserne for udseende af forurening. Der kan være flere.

  • Lækage af upålideligt tag. Gennemfør sin grundige inspektion, og i tilfælde af lækager foretager reparationer til taget.
  • Vådt og fugtigt rum. Overdreven fugt og fugt i rummet er frugtbar grund for udseende af rustne pletter og pletter samt svamp og skimmelsvamp i loftet og væggene. Slap af fugt i rummet.
  • Tilstedeværelsen af ​​microcracks i loftet og vægge. Fremmer spredningen af ​​fugt og overskydende kondens i rummet. Gennemfør en grundig inspektion og reparér revnerne.
  • Strømmen af ​​vandrør og spildevand. Gennemfør en grundig inspektion og fjern årsagerne til lækager.
  • Vandstrøm fra naboer som følge af rørbrud, oversvømmelser, spildevandsproblemer og så videre.
  • Metal trowel (bredde 100 mm);
  • Svamp eller skum stykke;
  • Plastbeholdere;
  • Børste (bredde 30 mm);
  • Malerulle og bakke;
  • En krukke med maling.
  • Fjern tapetet eller vask hvidvaskningen fra den snavsede overflade, rengør putten før gips eller gips.
  • Hvis overfladen er malet, blødgør pletten med en fugtig svamp og børste af maling og kitt med en spatel.
  • Hæld hvidheden i en plastisk skål og fugt en svamp eller skumgummi i den.
  • Behandle hele den rensede overflade, klemme svampen og presse den stærkt på pletten i et stykke tid. Hvis stedet er større end en svamp, skal du behandle det i flere gange, gennemdykning efter sektion. Så våd hele pletten. Fortsæt proceduren, indtil det gule punkt lyder.
  • Vent, indtil den behandlede overflade er helt tør. Hvis pletten efter tørring ikke er helt lys, gentag operationen igen. I stedet for hvidhed kan du anvende andre løsninger og indsætte beskrevet nedenfor.
  • Prime det behandlede område med akryl dyb penetrering primer med en rulle og børste og lad det tørre i 24 timer.
  • Mal den primede overflade med olie maling i flere lag og lad det tørre.
  • Stryk hele overfladen med en akrylprimer og lad den tørre i 24 timer.
  • Dæk overfladen med et lag af akryl kitt og tør i mindst en dag.
  • Rengør kittet med fint blødpapir (180-200), og følg forsigtigt gennem overgangspunkterne fra den nye til den gamle overflade og nyt overfladen igen.
  • Efter fuldstændig tørring skal du male det reparerede sted med den maling, der malede loftet eller væggene.
  • Gentag hele loftet eller væggen med din primære maling.
  • Hvis du beslutter dig for at anvende en anden dekorative belægning eller vægpapir, skal de to tidligere punkter ikke gøres.

  I stedet for hvidhed kan du bruge følgende håndlavede løsninger.

  Til behandling med travyanka opløsning (vitriol primer):

  • omrør 1 liter vand 250 g kobbersulfat,
  • opløse 250 g knoglelim i 1 liter vand,
  • gnid 250 g vaskevaske på en rivejern,
  • Tilsæt sæbe og hæld 40 g linolie i opløsningen af ​​knoglelim,
  • bland de to opnåede opløsninger,
  • behandle forurening med fortyndet opløsning med vand i forholdet 1:10.

  Til behandling med kobbersulfatopløsning:

  • opløs 400-500 g kobber cuparos i 5 liter vand,
  • opvarm blandingen til 70 grader
  • Våd pletterne med denne opløsning tre eller fire gange i intervaller på 2 timer, og efter tørring skal overfladen have en grønlig farvetone.

  Til behandling med saltsyreopløsning:

  • varme 3% saltsyreopløsning til 40 grader
  • vaske pletter og pletter indtil de forsvinder
  • Skyl overfladen med varmt vand.

  Til behandling af pasta af kridt og citron:

  • bland 2 dele kridt og 1 del citronsyre,
  • Tilsæt noget glycerin og vand til blandingen,
  • læg blandingen på den gule plet på loftet eller væggen,
  • vent ca. 30 til 40 minutter,
  • skyl med varmt vand
  • Gentag proceduren indtil maksimal forsvinden af ​​stedet.

  Yderligere anbefalinger

  Når du træffer foranstaltninger til fjernelse af gult vand og rustfletter og striber, skal du altid huske:

  • Det vigtigste og første er fjernelsen af ​​årsagerne og betingelserne for udseendet af forurening. Hvis du ikke gør dette, vil dine bestræbelser være kortvarige og forgæves.
  • Brug af beskyttelsesudstyr til øjnene, luftveje, hovedbund og hud i kroppen er obligatorisk.

  Hvad angår loftet, kan du gå den anden vej, der ændrer taktikken radikalt:

  • rengør den snavsede overflade med en spatel
  • prime det med en dyb penetration primer,
  • lim loftet fliser eller gøre installationen af ​​et strækloft.

  Tilmeld dig gratis på BabyRemont.ru magasinet og få nye nyttige artikler om at reparere dine egne hænder direkte til din email.

  Læs også de tematiske artikler:

  • postroiv.ru
  • moemchistim.com
  • sovetyporemontu.ru
  • babyremont.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.