Måder at fjerne gammelt kitt fra vægge og loft

Reparation er ikke så forfærdeligt som forberedelse til det - denne sætning er kendt for alle, der mindst har haft en gang i deres liv i forbindelse med reparationsarbejde på lokaler. Faktisk er det forberedelsen til en fuldskala reparation tager mest tid og kræfter. Et af de mest ubehagelige og støvede forberedende faser er fjernelsen af ​​kittet. I dag vil vi tale om den enkleste og mest almindelige måde, hvordan man fjerner gammelt kitt fra væggene, samt hvilke redskaber der er nødvendige for disse værker.

Skal jeg fjerne den gamle kitt?

Før du går direkte til demonteringen, skal du sørge for, at det gamle lag virkelig har brug for det. Ikke altid fuld demontering er påkrævet. Måske vil du klare lokal udskiftning af problemområder. Hvis den gamle overflade smuldrer i øjnene med den mindste berøring, for ikke at nævne hammering, er det lokale arbejde ikke nok. I dette tilfælde skal du ty til en større operation for at fjerne den gamle maling fra væggen.

Instruktioner til fjernelse af kit

Fjernelse værktøjer

Før du fjerner kittet fra væggen, skal du sørge for at have de nødvendige værktøjer til dette. Har brug for at lave mad:

Hvis dette kit ikke hjælper, hvordan du fjerner det gamle lag, kan du få brug for en tungere elektrisk ingeniør:

Til stansen har der også brug for specielle dyser i form af en scapula eller pigge. Ved arbejde med kværnen ved hjælp af specielle diamantskiver.

Processen med at fjerne kittet fra væggene

Før du begynder at løse problemet med at fjerne den gamle kitt fra væggen, er det nødvendigt at forberede sig på arbejde. Vi har allerede bemærket, at denne fase af reparation er kendetegnet ved en stor mængde snavs og støv. Derfor, hvis værelset har apparater, møbler osv. - alt dette skal udføres, gulvet er dækket af polyethylen eller andet forbrugsmateriale. For at forhindre støv i at komme ind i tilstødende rum skal alle revner dækkes af fugtige klæder.

Hvis man bruger et lette redskab, broder eller skraber, kan laget ikke demonteres. Det er nødvendigt at behandle overfladen med en særlig løsning. Det er forberedt meget nemt. På 1 liter vand skal du tilføje 2 el. Stivelse. Derefter blandes indholdet og påføres den gamle kitt med en sprøjtepistol. Hvis det ikke er tilgængeligt, kan du bruge en rulle eller børste, men det tager længere tid. Efter 15-20 minutter bliver væggen løs. Nu skal det behandles med en spatel. Hvis basen er svag, skal du have en artikel om, hvordan du fjerner gipset fra væggen.

Hvornår skal man bruge tungt udstyr til at fjerne det gamle lag?

Hvis ovennævnte metode ikke hjalp, betyder det at det gamle lag af kitt er meget tykt og så skal du hente en puncher. Når du arbejder med dette værktøj, er screening mode indstillet, og den tidligere nævnte top eller padle er taget som dysen. Det vil være nødvendigt at slå gennem hele væggen og knuse overfladen i sektorer. Du kan udføre arbejde i etaper, slå ned sektor efter sektor og gradvist rydde det ødelagte område.

Professionelle hold, der udfører lignende arbejde, brug en slibemaskine med specielle diamantskiver. Afmonteringsprocessen i denne sag er betydeligt fremskyndet. Men denne metode har sin egen ulempe - ved forarbejdning med en mølle slibes lagets lag gradvist og ikke af lag. Derfor slibes processen med en stor mængde støv. Når du bruger dette udstyr, brug en støvsuger, det er også nødvendigt at bruge åndedrætsværn og beskyttelsesbriller af sikkerhedsmæssige årsager.

Fjernelse af det gamle lag fra loftet

Sådan fjerner du kittet fra loftet? - Et spørgsmål, der også har stor popularitet under reparationer. Faktisk er løsningen af ​​problemet meget mere kompliceret. Det er trods alt usandsynligt, at du kan håndtere en puncher eller en slibemaskine - det er meget svært at holde så tungt udstyr opret. Hvis du har et sådant problem, er det bedst at ty til metoden til befugtning. Og for at maksimere det nemme arbejde, skal du bruge en sprøjtepistol eller en standard støvsuger, og tænde den i omvendt trykmodus.

Hvordan kan jeg fjerne kittet fra loftet?

Tag bakken og rullen. Hæld varmt vand i bakken og fugt loftet med en rulle.

Derefter har vi brug for en sådan tilpasning

Denne skraber bruges til mange ting, de kan f.eks. Rengøres af malingsrør. Det direkte formål er at fjerne tapetet. Hans knive er udskiftelige.

Prisen på en sådan skraber er omkring 200 rubler. Udskiftelige kanter omkring 40 rubler til en pakke. Ikke den største pris for gemte fingre og negle, under hvilke, hvis du bruger en spatel, ofte kittede stykker af kit, hvilket ikke er så ubehageligt, men ærligt smertefuldt.

Loftet rengøres nemt og simpelt, det vigtigste er at fugte loftet så meget som muligt og ændre knivene oftere.

Jeg forsøgte mange muligheder og kom stadig til valg af mekanisk rengøring med vand. Så kort om de metoder, der ikke gav det forventede resultat:

 1. Vask kittet med vandtryk ved hjælp af Kircher - metoden viste sig at være tom, kun et par stykker fløj ud, og så blev der brugt meget tid og vand på dem.
 2. Sug det med vand med en særlig væske - meget tid blev også brugt, men var ikke tilfreds med resultatet.
 3. Skraber type spatel med et langt glidende håndtag - efter at have befugtet loftet skal du stå på gulvet og rense kittet med denne skraber, fortæller jeg dig, at det er en ubelejlig mulighed, at skraberen bøjer og der ikke er noget godt tryk for at fjerne laget.
 4. Håndskraberen er kort - denne skraber hjalp mig mest, jeg først tævede loftet med Kerger, satte bordet og skrubbet loftet i umiddelbar nærhed med en skraber, der ligner den i billedet.

Sådan fjerner du den gamle kitt - hvordan og i hvilke tilfælde skal du fjerne belægningen

Enhver reparation er besværlig og beskidt, selvom du bare skal klæbe den fedtede tapet i køkkenet eller ændre stilen på gangen. Uden at fjerne den gamle coating kan det ikke på nogen måde, uanset om det er kedeligt tapet, gips eller krakket kitt.

Hvis du gør og kontrollerer alt personligt, så sørg for at lære at rense væggene ordentligt, fordi alle materialer har deres egne egenskaber, herunder den forældede kitt.

Sådan fjerner du kitt - forbered dig på forhånd

At slippe af med old puttying er en ansvarlig proces og involverer altid flere trin.

Når alle rester af tapet er blevet fjernet fra væggene, skal du først og fremmest inspicere overfladen: Hvis den sidste reparation blev gjort til en god samvittighed, er det ikke nødvendigt at fjerne kittet.

Se efter åbenlyse revner og chips: Hvis ikke mere end et dusin er akkumuleret på hele væggen af ​​sådanne "jambs", kan du prøve at rense problemområderne, dække dem med primer og kitt igen. Hvis reparationen blev lavet for lang tid siden, fik belægningen en ubehagelig skygge, og nogle steder var opsvulmet, tvivl til side - alt skal fjernes.

Hvis kvaliteten af ​​den gamle belægning efterlader meget at ønske - den skal fjernes.

Et råd: Hvis belægningen ligger fladt og ret stramt, men du er ikke sikker på, at du skal forlade kittet, skal du trykke på væggen i forskellige dele med et spatelhåndtag: En sløv lyd vil indikere behovet for destruktivt arbejde.

Før du fjerner kittet fra væggene, skal du forberede værelset: under reparationen vil det være svært.

Først skal du tage alle møbler ud eller pakke det tæt i polyethylen. Læg en film rundt om gulvets omkreds (du kan vedhæfte den til bundpladerne med maskebånd) eller unødvendige aviser og også rumme væggene mellem væggene og dørene med papirtape - ekstra rengøring i hele lejligheden gør ikke noget. Ved døren - et vådt ark. Forbered en åndedrætsværn (for dig selv), sikkerhedsbriller og værktøj.

Værktøj til fjernelse af gammel kitt

For at fjerne kittet fra væggene har du brug for et standard reparationssæt:

 • et stort stykke polyethylen eller en stak aviser;
 • tank til blødgøringsopløsning og en stor spray;
 • en klud eller et stort bad svamp;
 • hammer, mejsel og hård spatel;
 • perforator og (eller) bulgarsk;
 • stepladder og fæces;
 • sandpapir.

Metode en, klassisk

Forsøg ikke at straks ramme en mur med en spatel på en tør en - selvom belægningen bevæger sig let af, vil du ikke rense hele væggen som denne. Damp overfladen med vand fra en sprøjteflaske, vent 5 minutter, indtil sammensætningen er gennemblødt, og fortsæt. Hvis processen stadig ikke går - fjern stivelsesopløsningen hjælper med at fjerne kittet.

Forbered en destruktiv blanding som følger: For en liter vand, tag 2 spiseskefulde stivelse (majs eller kartoffel - efter din smag), rør om for at opløse alt og hæld det i en sprøjteflaske. Sprøjt derefter væggen, vent mindst 15-20 minutter, før værktøjet trænger dybere ind, og begynder at spyde kittens belægning med en spatel.

Hvis det er muligt, prøv at estimere belægningens tykkelse: Hvis kittet blev udsmeltet i et eller to efterbehandlingslag på 2-3 mm, ville spraypistolen fungere godt, hvis reparationer blev foretaget "i århundreder" og en tykkelse på mindst 5-6 mm, er det bedre at anvende stivelsen straks med en svamp eller en klud.

En opløsning af stivelse og vand hjælper med hurtigt at suge den gamle kitt

Metode to, radikale

Når et tykt lag af den gamle belægning ikke engang tager stivelse, hjælper de rigtige værktøjer med spørgsmålet om, hvordan man fjerner den gamle kitt.

Først kan du prøve en hammer og en mejsel: Vi anvender mejselet i en vinkel på 45 grader til de steder, hvor belægningen er tydeligt hævet og er ved at falde af, og vi begynder at fordele sektionen efter sektion.

Hvis mejlen ikke kan klare sig, vil puncheren komme til undsætning. Vi sætter en spatel ind i bygherrenes hovedværktøj og begynder at bryde hele kittelaget på væggen. I de mest forsømte tilfælde vil gipscement-sammensætningen helt sikkert rense kværnen med et diamanthjul: Vi laver et lille hak på væggen, anvender saven parallelt med overfladen og gradvist sliber kittens belægning.

De sidste 2 måder er den hurtigste, men også den mest beskidte: Sørg for at tage sig af briller og åndedrætsværn og gør dig klar til en stor rengøring.

Når den gamle kitt er på gulvet, skal du sandge væggen med sandpapir for at fjerne eventuelle uregelmæssigheder, gå med en våd klud - og du kan prale og sætte igen på overfladen.

Sådan fjerner du den gamle kitt fra loftet

Ofte er det nødvendigt at fjerne den krakkede gamle kitt fra lofterne, og her afviger bygherrernes meninger skarpt. Nogen siger, at den ideelle måde til loftet er stivelsesforarbejdning og den gode gamle spatel, mener nogen, at kun bulgarerne vil kunne fjerne kittelaget hurtigt og effektivt. Og alligevel, hvordan man fjerner den gamle kitt fra loftet?

At vælge den rigtige mulighed for dig, se rundt i loftet. Hvis kittet holdes på et ærligt ord og begynder at falde af allerede, når du banker, er det helt muligt at gøre på en stivelsesagtig måde. Men hvis belægningen er tyk eller holder fast, og loftet skal rengøres, skal du bruge en kværn: den er hurtigere og mere pålidelig.

For at rense den gamle kitt fra væggene helt eller ej - valget er dit. Men hvis du ønsker at få det perfekte værelse med moderne tapet eller endda maling, er det bedre at rengøre alt "til jorden" ved at vælge den metode, der passer til din væg.

Sådan fjerner du gips og kitt fra loftet?

Alle instruktioner til konstruktion og anvendelse af gips- eller kittensammensætninger begynder med ordene om forberedelse af overfladen til arbejde.

Rengøring fra den gamle belægning er hovedstadiet i fremstillingsprocessen, og hvis du ikke følger visse regler under implementeringen, er det simpelthen umuligt at opnå et kvalitetsresultat. Selv om det endelige resultat umiddelbart efter plastering eller fyldstof virker tilfredsstillende, vil det ikke vare længe. Efter en vis tidsperiode, selv med ubetydelige ændringer i temperatur eller ændringer i fugtighed, vil huller, der er lavet under forberedelsen af ​​overfladen, begynde at mærkes.

Når der høres en banke lyd, når der påtrykkes en påført belægning, begynder revner eller svulmer at forekomme i nogle områder, så sorg - bygherrerne søger en undskyldning for plasteringens dårlige kvalitet eller et andet øjeblik, der ikke er afhængig af dem. En erfaren byggherre kan let finde årsagen. Dette er ofte en dårlig bæreevne af overfladen, der skal pudses.

Et kig på et bestemt fly

Ved reparation af lokalerne er alle færdiggørelser på typen af ​​bearbejdede planer opdelt i tre typer:

 • gulvbelægning;
 • væg dekoration;
 • loft enhed.

For kompetent efterbehandling har hver af dem forskellige krav. Nej, som de fejlagtigt tror, ​​en universel tilgang til arbejde med vægge og loft.

Det vigtigste område, hvor de mindste fejl er mærkbare, er loftet på ethvert rum. Takket være tyngdekravsloven bruger enhver færdigblanding mulighed for at løsne fra overfladen, på hvilken den påføres, hvis den er på:

 • gammelt gips eller cementgips
 • enhver form for kitt;
 • der er malede steder;
 • fedtede pletter.

Garanteret kvalitetsarbejde

For at være sikker på, at du efter alt arbejde, fra plastering til maling, er garanteret et anstændigt resultat, skal du fjerne alt fra gulvpladerne til støv. Den eksisterende opfattelse om, at det kun er nødvendigt at rengøre kun områder, der ikke er fastholdt, er forkert. Det venstre fragment af gipsopløsningen vil uundgåeligt afstøde den cementbaserede forbindelse anvendt på den. I dette tilfælde vil ingen dyb penetrationsprimer, der tilsyneladende trænger igennem den gamle sammensætning tilbage og stikker den til bunden, hjælpe.

Spørgsmålet om, hvorvidt og hvordan man fjerner det gamle kitt ville ikke være, hvis selve processen ikke var i mange øjeblikke ret problematisk. Der er sager, der ikke er komplicerede, og hvad der påføres pladerne, bliver forbrændt af sig selv. Spatel og trinladder alt, hvad der er nødvendigt for sådan arbejde. Men som regel er alt ikke så glat.

Nuancer af at fjerne gips

Manuel fjernelse af den gamle belægning indebærer anvendelse af visse fysiske anstrengelser og konstant bevægelse. Et lille område er tilgængeligt fra trinladderen, og trinladderen kan vælges, hvis belægningen ikke giver ind og skal støde op. I rummet med en standardhøjde på 2,5 meter er det bedre at udføre arbejde fra et almindeligt køkkenbord. Det er sikrere plus du skal flytte bordet meget sjældnere end en stepladder.

Før du starter selve processen, er det tilrådeligt at lægge gulvet med en film - ellers vil det være umuligt at fjerne rester af kittet helt fra skræftet. I tilfælde af at gulvet er klar til at dække, efter reparation ikke er underlagt demontering, skal filmen spredes i to eller tre lag for at sikre pålidelig beskyttelse. Døre og vinduer bør også lukkes med dækfilm, rengøringstid efter reparationsarbejde reduceres.

Hvis heldig

Eksisterende loftplader er opdelt i to typer.

Den første er panel- og monolitiske huse, hvor gulvet er en solid plade, som sjældent er plastered. Dybest set blev der kun brugt kittestoffer her, og hvordan man fjerner kitt fra loftet afhænger af kvaliteten. Med en simpel mulighed for demontering skal du bruge et enkelt sæt værktøjer:

 • 10 cm bred trowel (fortrinsvis rustfrit stål) eller en speciel scraper;
 • mejsel;
 • stripper med et stort diamantnet eller slidstærk sandpapir
 • lang hår rulle;
 • bad til maling.

I første fase er det nødvendigt at bestemme, hvordan fast aftagelig belægning. For at gøre dette er det nok på forskellige steder i loftet at forsøge at fjerne det aflejrede præparat op til selve gulvpladen. Hvis dette lykkes, kan du begynde at arbejde.

Vand påføres griberen, som tages i arbejde med en rulle fra badet. I tilfælde af at loftet blev hvidkalket - er dette en forudsætning. Old whitewash absorberer vandet godt, så det er let at fjerne, efter flere passager med en rulle, med en spatel. Enhver anden belægning er befugtet for at reducere støv.

Der kan være behov for en mejsel for at fjerne de små knudeknuder på selve pladen. Det kan heller ikke undvære steder, hvor varme rør passerer gennem loftet. Dette er et vanskeligt område, som skal tinker, fordi rørene er placeret ved siden af ​​væggen, og hullet selv for dem er sædvanligvis forseglet med en mørtel.

Hvis processen ikke er vanskelig, vil det forblive at fjerne de manglende rester af belægningen med en diamantmaske.

Hårdt tilfælde

Værelset, hvor loftet er lavet af hulrumsplader, repræsenterer en mere kompleks udgave af arbejdet. En alvorlig minus og den største forskel fra panel- og monolitiske huse er tilstedeværelsen af ​​sømme og forskelle i højden mellem en række lagt plader. For at fjerne disse mangler blev der indtil for nylig brugt en kompleks mørtel - kalk, sand, cement i en vis andel. Hvis ekstra cement tilsættes til sammensætningen for bedre pasform, er denne løsning ikke meget forskellig fra beton i hårdhed.

Svære sager kan tilskrives sådan, når et sådant komplekst materiale til fjernelse som alkyd eller polymerkittet blev anvendt som udjævningsmateriale. Her opnås det ønskede resultat uden brug af et specielt værktøj. Når du løser problemet med, hvordan du fjerner gipset fra loftet, må du ikke gøre det uden brug af specialværktøjer.

Et værktøj til at hjælpe dig

Det specielle værktøj er opdelt i to kategorier - manuel og mekanisk. Til manuel omfatter:

 • børste til metal;
 • special metal scraper, ligner bunden af ​​boot climber.

Mekaniske værktøjer er mere forskellige:

 • Bulgarsk med skæreplader til beton og en dyse i form af en metalbørste;
 • puncheren med en dyse i form af en mejsel
 • bælteslipning med et bånd af groft sandpapir;
 • excentrisk mølle med karbidskærer;
 • Vibrerende diamantslibemaskine.

Først og fremmest løses løsningen ud af sømene og på dråberne af pladerne ved hjælp af en perforator med en mejsel. Yderligere handlinger afhænger af lagets tykkelse og gipsets styrke. Der er muligheder:

 • manuel - brug en skraber til at lave skære på pladen, og skub derefter gipset af med en trowel, og på særligt ubevidste steder børste man på metal;
 • mekaniske:
 • 1) med et lag op til 0,5 cm - med en excentrisk slibemaskine med et fræser;
 • 2) på et lag på 0,5 cm - med en mølle med en skive til beton, lav nedskæringer i form af et gitter, rengør derefter den forberedte overflade med en mejsel med en bred mejsel
 • 3) For at fjerne meget stærk kittet, såsom alkyd, vil vibrerende eller båndslibemaskiner hjælpe meget.

Skadesikkerhed

Der er folkemetoder til hurtigt at fjerne gipset fra loftet - fra kæderne på hammerboringen til sprinkling af forskellige hjemmelavede ætsende blandinger. Disse er ret traumatiske muligheder, og det er bedre at ikke bruge dem. Men i hvert fald er det yderst vigtigt at tage sig af arbejdets sikkerhed.

Udover at overholde reglerne for arbejde med elværktøjer skal du bruge personlige værnemidler:

 • lukkede beskyttelsesbriller;
 • respirator - fra støv og til delvis beskyttelse af ansigtet fra små fragmenter;
 • arbejdshandsker;
 • Arbejdstøj med elastik på ærmerne.

Ved rengøring af gipset i hjørnerne, hvor loftet er forbundet med væggen, skal der tages særlig hensyn. Sommetider er det elektriske ledninger, der løber langs væggen, ikke som det skal være 10 cm fra loftet, men går lige ved krydset og er kun dækket af en plastering. Ved arbejde med en spatel eller perforator er der sandsynlighed for skader og elektrisk stød. For at undgå dette er det tilrådeligt at ringe til det sted, hvor ledningerne er placeret, med en speciel enhed inden arbejde. Hvis dette ikke er muligt, er det nødvendigt på tidspunktet for arbejdet at afbryde værelset fra strømforsyningen.

Taket på vores håb

Hovedindikatoren for et kvalitetsloftbelægning er, når man peering, er det svært at bestemme den nøjagtige afstand til den - den er simpelthen ikke synlig. Den mindste fejl og indtryk forsvinder. Derfor skal vi huske at det dyreste gips, kitt og maling ikke vil give et anstændigt resultat, hvis der var krænkelser af teknologi i arbejdet. For at forberede grundlaget, selv ved at anvende de ovenfor beskrevne metoder, er det ret hårdt arbejde. Men det er nødvendigt at udføre det, så loftet i mange år var usynligt.

video

Se en nyttig video om, hvordan du fjerner gips og kitt fra loftet:

(3 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Sådan fjerner du gamle kitt fra loftet

Sendt den 06/15/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Hård kitt - materiale i form af pulver eller pasta. Det opnås ved at blande bindemidler, gips, kridt, tørringsolie i passende proportioner og bruges til udjævning og opvarmning af forskellige overflader i værelserne.

Ofte indebærer reparationen at slippe af med den gamle kitt. Der opstår vanskeligheder ved fjernelse af kittet fra loftet. Endnu flere problemer opstår, hvis de gamle lag blev sat af meget høj kvalitet. Træk dem bliver ikke let.

I så fald er det nødvendigt at fjerne det gamle kitt fra loftet og hvordan man fjerner det

Før du fortsætter med at fjerne kittet, slippe af med efterbehandling materialer: tapet, flise, maling. Og så renset selv kittet. Du kan fjerne det helt eller delvist på steder med revner.

Du skal omhyggeligt undersøge belægningen. På steder, hvor kittet er revnet eller delvist fældet, er en scraper nyttig. Med det kan du bestemme, om materialet vil falde længere væk, eller endda med et forsøg, vil strukturen ikke ændre sig. I dette tilfælde kan du genoprette overfladen ved primingfejl og genstart.

Men hvis loftet har mange revner og blærer af det gamle kitt, så er renoveringen ikke nok, den nye kitt vil ikke hjælpe. Skal skrabe hele laget. Du kan banke på loftet med et spatelhåndtag. Der er en mulighed for, at belægningen vil krumme i det mindste delvist eller begynde at rive af. Men hvis dette ikke sker, vil andre, mere pålidelige og dokumenterede værktøjer være nødvendige.

Nødvendige værktøjer til at fjerne kitt fra loftet

Særlige værktøjer til at fjerne kitt fra loftet kan opdeles i to typer.

Det første type håndværktøj:

 • børste på metal
 • metalskraber i form af en sål

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/D09AD0B0D180D182D0B8D0BDD0BAD0B0-1.-min.jpg "alt =" hvordan du fjerner gips med loft "width =" 800 "height =" 600 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/D09AD0B0D180D182D0B8D0BDD0BAD0B0-1.-min.jpg 800w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/D09AD0B0D180D182D0B8D0BDD0BAD0B0-1..-min-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/D09AD0B0D180D182D0B8D0BDD0BAD0B0-1.-min-70x53.jpg 70w "størrelser =" (max bredde: 800px) 100vw, 800px "/>

Den anden type - mekaniske værktøjer:

 • perforator + mejselhoved
 • Bulgarsk med skæreplader til beton og metalbørstefastgørelse
 • Slibemaskiner af tre typer: excentrisk med karbidskærer; tape med et bånd af sandpapir; vibrationer med diamantnet

I første omgang skal opløsningen fjernes ved leddene af pladerne på loftet og leddene af væggene med loftet ved hjælp af et slag med en mejsel. Yderligere frontarbejde afhænger af belægningens tykkelse og materialets styrke. Har brug for at arbejde med værktøjer:

 • manuel metode - ved hjælp af en scraper til at lave udskæringer og begynder at fjerne plasterlaget, i tilfælde af vanskeligheder, brug en børste på metal;
 • mekanisk metode - afhænger af lagtykkelsen: med et 0,5 cm lag kræves en excentrisk slibemaskine med en fræser; mere end 0,5 cm - mølle med en skive til beton; i tilfælde af et særligt stærkt lag af kittet vil en bælte eller vibrerende kværn være nyttig.

Sådan trækkes kittet ud af loftet

Brug af stivelsesopløsning

Før du begynder at fjerne kittet, skal du være godt forberedt, for efter arbejde er der meget støv og snavs. Møbler fra værelset bør tages ud, gulvet skal være dækket af gammelt tapet, aviser, polyethylen.

Efter bestemmelse af kittens tilstand - laget, tykkelsen, varigheden af ​​den sidste reparation - kan du planlægge forsiden af ​​yderligere arbejde. Hvis spatelen eller skraberen ikke hjalp, kan du bruge stivelsesopløsningen. Dosering: to spiseskefulde stivelse pr. Liter vand. Rør godt.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/klejster-iz-vody-i-krahmala-e1423943565249.jpg "alt = "hvordan man kan rive kittet fra loftet" width = "750" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/klejster-iz-vody- i-krahmala-e1423943565249.jpg 750W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/klejster-iz-vody-i-krahmala-e1423943565249-300x200.jpg 300W "størrelser =" (Max- bredde: 750px) 100vw, 750px "/>

Den resulterende blanding skal påføres jævnt med loftet med en sprøjtepistol, børste eller rulle. For at absorbere opløsningen, lad den stå i 15-20 minutter. Gamle kittet skulle blive løs. Der vil være brug for en spatel, helst metal. Alt er klar; kan slettes.

For at gøre det mere bekvemt kan fronten af ​​dit arbejde opdeles i små segmenter og arbejde på hver af dem igen. Hvis spatelen ikke tager et kitt mellem gulvene, er det værd at bruge mejsel og en hammer.

Og den sidste etape - vask det behandlede loft med varmt vand. Lidt råd: Delrester fjernes godt med sandpapir.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/kak-snyat-shpaklevku_2.jpg "alt =" hvordan man kan rive kittet fra loftet "width =" 400 "height =" 330 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/kak-snyat-shpaklevku_2.jpg 400w, https: / /remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/kak-snyat-shpaklevku_2-300x248.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 400px) 100vw, 400px "/>

Ved hjælp af kværnen

Hvis laget af kittet er for tykt, fjernes det med et slag. Det bryder selv det stærkeste lag.

"Circumvent" slag kan mølle med et diamanthjul. Dens skive skal være parallel med overfladen. Så et lag af kitt vil male jævnt.

Dette er den hurtigste mulighed, men den mest beskidte. Beskyt lungerne og øjnene af personen vil hjælpe beskyttelsesbriller og åndedrætsværn.

Vær forsigtig med den nuværende! På tidspunktet for arbejdet er det nødvendigt at deaktivere rummet, da der kan være elektriske kabler i loftet.

Af det ovenstående er det klart, at brugen af ​​tungt udstyr ved arbejde med loft er et stort problem. At arbejde med en perforator, mølle, mølle er en færdighed, da det i lodret stilling ikke kun er ubelejligt, men også usikkert, og det tager også meget tid. Og stivelsesopløsning kan ikke altid hjælpe. Derfor skal alle blive styrt af deres handlinger baseret på den aktuelle situation. Vellykket reparation.

Sådan fjerner du den gamle kitt - metoder med varierende grad af grusomhed

Hvis anvendelsen af ​​kittet blev udført i overensstemmelse med alle teknologierne, så kan dette materiale tjene ganske lang tid, da det er meget modstandsdygtigt. Men der er situationer, hvor den gamle belægning skal fjernes: for eksempel skrællede den af, smuldrede, gik krakket, hævede, fugtige. Dette job er meget støvet og tidskrævende, så du skal vide, hvordan du fjerner den gamle kitt.

Sådan fjerner du kitt - når bliver det nødvendigt?

Reparation arbejde i næsten alle tilfælde er forbundet med fjernelse af forskellige former for belægninger fra væggene, loftet eller gulvet. Det kan være hvidvask, gammelt tapet, maling, gips og så videre. Putty - pulver byggemateriale, som også bruges til indretning. Hovedformålet er udjævning af overflader.

Fjernelse af den gamle kitt kan være delvis eller fuldstændig, så før du fjerner det gamle kitt, skal du inspicere hele overfladen for belægningsstyrke. Hvis kittet er afskallet eller revnet på nogle steder, skal problemområderne rengøres med en skraber eller trowel, være godt primet og genfyldt.

Hvis du ikke kan genanimere den gamle kitt og helt rengøre overfladen, skal du få følgende værktøj: en spatel, en hammer og en mejsel, en puncher med en pick eller en spatel, en kværn med et diamanthjul.

Sådan fjerner du den gamle kitt - almindelig teknik

Før du fjerner kittet, bør du udføre forberedende foranstaltninger, fordi når du arbejder med en stor mængde støv og snavs. Alle møbler skal fjernes, gulvet dækkes med plastik eller aviser, hænge et ark fugtet med vand på døråbningen.

Først og fremmest bør du prøve at bestemme begrænsningstiden for den gamle kitt, den omtrentlige tykkelse af laget: mængden af ​​arbejde vil afhænge af det. Hvis den forrige belægning fjernes dårligt med en spatel eller skraber, skal du forberede en stivelsesopløsning. To spiseskefulde stivelse sættes på en liter vand, hvorefter opløsningen blandes grundigt.

Den resulterende blanding påføres overfladen med en børste, rulle eller spray og lades i ca. femten minutter for at tillade væsken at lække ind i porerne. Efter påføring af opløsningen skal kittet være løs. Derefter er det nødvendigt at fjerne den gamle belægning fra den behandlede overflade ved hjælp af en hårdmetalspatel.

For nemheds skyld kan du betinget opdele overfladen i sektioner og i rækkefølge behandle dem en efter én. På leddene mellem pladerne og gulvene skal kittet fjernes med en mejsel og en hammer, da det er den stærkeste på sådanne steder.

Derefter skal du vaske overfladen med varmt vand. Men før du vasker kittet, skal du fjerne sine rester med sandpapir.

Sådan fjerner du gamle kitt, hvis den sædvanlige metode ikke hjælper?

Hvis laget af gammelt kittet er tykt nok, er det bedre at bruge et slag. For at gøre dette sættes en kniv eller mejsel ind i patronen, og stempelmodus skifter til "punch" -positionen. Så hele laget er brudt.

Et alternativ ville være at bruge en kværn med et diamanthjul. For det første er der lavet et hak på overfladen, og så bliver et lag gammelt kittet afmalet. For at gøre dette skal værktøjet holdes på en sådan måde, at disken er parallel med den behandlede overflade.

Denne metode er den hurtigste, men samtidig meget støvede. Ved udførelse af denne type arbejde skal der bruges en åndedrætsværn og beskyttelsesbriller, således at støv ikke trænger ind i lungerne og ikke irriterer øjets slimhinder.

Før processen påbegyndes, er det nødvendigt at bestemme placeringen af ​​ledningerne og om nødvendigt standse strømforsyningen. Under arbejdet skal du tage pauser og ventilere rummet. Før du anvender et nyt lag af kitt, skal overfladen rengøres grundigt og godt primet.

Sådan fjerner du hvidvask fra loftet

Fjernelse af whitewash fra loftet er en uundgåelig procedure, at enhver, der ønsker at få en frisk og smuk belægning over hovedet og ønsker at se det i god stand i mere end et år, bliver nødt til at gå igennem. Behovet for dette trin forklares ved, at hvidvaskning er et finishlag, hvilket ikke er meget befordrende for anvendelsen af ​​efterfølgende belægninger på den, især hvis det er en anden type finish. For eksempel, hvis loftet var malet med kridt, og du vil dække det med vandbaseret maling, skal du slippe af med whitewashen til jorden.

Det eneste tilfælde, hvor du ikke kan gøre noget med det gamle loft - hvis du planlægger at installere hævede lofter af enhver art - spænding, MDF eller plastpaneler, gipsvæg og andre. Selv om det sker, at loftet er så røget eller dækket af svamp, at det ikke er helt korrekt at forlade det i en sådan tilstand, selv at have dækket det med en suspenderet struktur.

Næsten hver reparations- og konstruktionsopgave har flere løsninger, og spørgsmålet: "Hvordan fjerner man hurtigt en hvidvask fra loftet?" Har også mere end et svar. I færd med at planlægge reparationer til nedrivningsarbejde, er ikke så meget tid og økonomi allokeret, så vi vil overveje bedste praksis.

Ud over hastigheden af ​​at fjerne det gamle dæk skal du ikke glemme sikkerheden for, hvad der ikke ændres eller repareres, ellers bliver du nødt til at bruge tid og penge til at reparere skaden. Det handler om døre, vinduer, vægge og gulve samt eventuelle møbler. Alt dette skal omhyggeligt lukkes med en konstruktionsfilm, gulvene med pap.

Det er også vigtigt at tage sig af dig selv - sikkerhedsbriller, åndedrætsværn og handsker bør være nummer et værktøj, uden hvilket det er bedre ikke at starte arbejdet. Dit helbred er det værd, tro mig. Hvis man taler om loftet, så om højden. Derfor bør en stabil trinladder eller konstruktionsgeder også være til rådighed.

Operationshastigheden afhænger i vid udstrækning af tilgængeligheden af ​​det nødvendige værktøj og det korrekte valg af metoden til dens gennemførelse!

Til dette skal du bestemme:

 • Whitewash type - kridt eller lime
 • Lagtykkelse

Kriten efterlader et mærke på fingeren og er nemt udhulet af vand. Lime er mere modstandsdygtig over for vand og efterlader ikke spor. Lagets tykkelse bestemmes let af en våd svamp: Du skal gnide loftet og gå til bunden.

Et tyndt kalkholdigt lag vaskes let af, og der kræves et minimum af værktøjer til dette. I dette tilfælde kan vask af hvidvaskning fra loftet gøres med en regelmæssig gummibrækker til vask af vinduer.

Overfladen af ​​loftet fugtes grundigt med en sprøjteflaske (det er bedre at tage en have en, men hvis ikke, så en gammel flaske fra under viskeren). Vent et par minutter og vask derefter skiftevis loftet med en skumsvamp og en gummibånd.

For mere klarhed i denne procedure, se videoen:

Når hvidvaskningen blev anvendt gentagne gange, er gummibladet ikke længere egnet, i løbet af kurset skal du lægge en hård byggespatel 10-12 cm bred.

Før det skal loftet også fugtes, men ikke så rigeligt som i tilfælde af viskeren. Her er fugtighedsopgaven at gøre hele hvidtvandslaget, i hele dybden, blødt og blødt.

For hurtigere fjernelse af belægningen skal den ikke fanges af hele kanten af ​​knivkanten, men med ca. 2/3 eller lidt mere. Dette kan gøres i tilfælde, hvor hele bredden af ​​spatel hvidvask ikke fjernes meget godt.

I stedet for en trowel kan du bruge en byggeskraber med et teleskopgreb. Dette gør det også muligt for masteren at være uden for området med faldende affald.

Det er ønskeligt at have en plastpall på hånden, så den fjernede belægning falder ind i den - der vil være færre problemer med den efterfølgende rengøring.

For at give bedre fugtning og fastgørelse af hvidvaskningen fra gulvpladen, er det nødvendigt, at fugtvæsken trænger bedre ind i finishlagets struktur. For at gøre dette opvarmes vandet til en temperatur på ca. 40 grader, og der tilsættes en lille mængde af jorden sæbe (2 spsk pr. 10 liter) og sodavand (5 spsk pr. 10 liter).

En anden opskrift er et par skeer af opvaskemiddel eller badeskum, plus 2-4 spsk eddike. Det sure miljø reagerer med hvidvaskning, hvorved laget bliver "undermineret", og det bliver nemt at fjerne det.

Et af de værktøjer, der giver dig mulighed for hurtigt at fjerne hvidvaskningen fra loftet, er en mølle. Denne metode tager det mindste tid, men det vil være det mest støvede (undtagen når man bruger dyrt professionelt udstyr, hvilket indebærer tilslutning af en industriel støvsuger til en mølle).

Når der er en opgave at opnå den mindste mængde affald, kan du bruge gamle aviser og billig tapetlim til hurtigt at fjerne hvidvaskningen fra loftet. Papiret limes til loftet, mens limen imprægnerer hvidvaskelaget, og efter tørring afskales det sammen med hvidvask. For at gøre det lettere at fjerne avisen, er det ene hjørne efterladt uklart. Resterne af belægningen fjernes med en spatel.

Den gode gamle måde at fjerne hvidvask på er at bruge en pasta fremstillet af mel eller stivelse. Sammensætningen påføres på loftet og venter på, at den tørrer, og derefter fjernes den resulterende skorpe (hvidvask, gennemblødt pasta) med en skraber (spatel). Samtidig er der meget affald, men støv er helt fraværende.

Hvis der ikke er noget ønske eller en mulighed (i lejligheden kan der ikke være elektrisk eller gaskomfur under reparationen) for at lave mad, kan du tage et billigt tapetlim i stedet. Resten af ​​proceduren forbliver den samme.

Det anbefales ikke at fjerne det gamle hvidvaskemiddel med en spatel for at tørre - det vil være længere i tiden, og støvet bliver meget mere.

Efter den endelige fjernelse af den foregående finish skal loftet være grundigt skyllet og primet før påføring af efterfølgende materialer.

Hvordan man fjerner fra loftet den gamle kitt

Sådan fjerner du gamle kitt - grundlæggende metoder

Enhver reparation er besværlig og beskidt, selvom du bare skal klæbe den fedtede tapet i køkkenet eller ændre stilen på gangen. Uden at fjerne den gamle coating kan det ikke på nogen måde, uanset om det er kedeligt tapet, gips eller krakket kitt.

Hvis du gør og kontrollerer alt personligt, så sørg for at lære at rense væggene ordentligt, fordi alle materialer har deres egne egenskaber, herunder den forældede kitt.

Sådan fjerner du kitt - forbered dig på forhånd

At slippe af med old puttying er en ansvarlig proces og involverer altid flere trin.

Når alle rester af tapet er blevet fjernet fra væggene, skal du først og fremmest inspicere overfladen: Hvis den sidste reparation blev gjort til en god samvittighed, er det ikke nødvendigt at fjerne kittet.

Se efter åbenlyse revner og chips: Hvis ikke mere end et dusin er akkumuleret på hele væggen af ​​sådanne "jambs", kan du prøve at rense problemområderne, dække dem med primer og kitt igen. Hvis reparationen blev lavet for lang tid siden, fik belægningen en ubehagelig skygge, og nogle steder var opsvulmet, tvivl til side - alt skal fjernes.

Hvis kvaliteten af ​​den gamle belægning efterlader meget at ønske - den skal fjernes.

Et råd: Hvis belægningen ligger fladt og ret stramt, men du er ikke sikker på, at du skal forlade kittet, skal du trykke på væggen i forskellige dele med et spatelhåndtag: En sløv lyd vil indikere behovet for destruktivt arbejde.

Før du fjerner kittet fra væggene, skal du forberede værelset: under reparationen vil det være svært.

Først skal du tage alle møbler ud eller pakke det tæt i polyethylen. Læg en film rundt om gulvets omkreds (du kan vedhæfte den til bundpladerne med maskebånd) eller unødvendige aviser og også rumme væggene mellem væggene og dørene med papirtape - ekstra rengøring i hele lejligheden gør ikke noget. Ved døren - et vådt ark. Forbered en åndedrætsværn (for dig selv), sikkerhedsbriller og værktøj.

Fjern kittet med vand

Klik på Afspil for at se.

Værktøj til fjernelse af gammel kitt

For at fjerne kittet fra væggene har du brug for et standard reparationssæt:

 • et stort stykke polyethylen eller en stak aviser;
 • tank til blødgøringsopløsning og en stor spray;
 • en klud eller et stort bad svamp;
 • hammer, mejsel og hård spatel;
 • perforator og (eller) bulgarsk;
 • stepladder og fæces;
 • sandpapir.

Metode en, klassisk

Forbered en destruktiv blanding som følger: For en liter vand, tag 2 spiseskefulde stivelse (majs eller kartoffel - efter din smag), rør om for at opløse alt og hæld det i en sprøjteflaske. Sprøjt derefter væggen, vent mindst 15-20 minutter, før værktøjet trænger dybere ind, og begynder at spyde kittens belægning med en spatel.

Hvis det er muligt, prøv at estimere belægningens tykkelse: Hvis kittet blev udsmeltet i et eller to efterbehandlingslag på 2-3 mm, ville spraypistolen fungere godt, hvis reparationer blev foretaget "i århundreder" og en tykkelse på mindst 5-6 mm, er det bedre at anvende stivelsen straks med en svamp eller en klud.

En opløsning af stivelse og vand hjælper med hurtigt at suge den gamle kitt

Metode to, radikale

Når et tykt lag af den gamle belægning ikke engang tager stivelse, hjælper de rigtige værktøjer med spørgsmålet om, hvordan man fjerner den gamle kitt.

Først kan du prøve en hammer og en mejsel: Vi anvender mejselet i en vinkel på 45 grader til de steder, hvor belægningen er tydeligt hævet og er ved at falde af, og vi begynder at fordele sektionen efter sektion.

Hvis mejlen ikke kan klare sig, vil puncheren komme til undsætning. Vi sætter en spatel ind i bygherrenes hovedværktøj og begynder at bryde hele kittelaget på væggen. I de mest forsømte tilfælde vil gipscement-sammensætningen helt sikkert rense kværnen med et diamanthjul: Vi laver et lille hak på væggen, anvender saven parallelt med overfladen og gradvist sliber kittens belægning.

De sidste 2 måder er den hurtigste, men også den mest beskidte: Sørg for at tage sig af briller og åndedrætsværn og gør dig klar til en stor rengøring.

Når den gamle kitt er på gulvet, skal du sandge væggen med sandpapir for at fjerne eventuelle uregelmæssigheder, gå med en våd klud - og du kan prale og sætte igen på overfladen.

Fjernelse af kitt med Graco G-Force 2

Klik på Afspil for at se.

Sådan fjerner du den gamle kitt fra loftet

Ofte er det nødvendigt at fjerne den krakkede gamle kitt fra lofterne, og her afviger bygherrernes meninger skarpt. Nogen siger, at den ideelle måde til loftet er stivelsesforarbejdning og den gode gamle spatel, mener nogen, at kun bulgarerne vil kunne fjerne kittelaget hurtigt og effektivt. Og alligevel, hvordan man fjerner den gamle kitt fra loftet?

At vælge den rigtige mulighed for dig, se rundt i loftet. Hvis kittet holdes på et ærligt ord og begynder at falde af allerede, når du banker, er det helt muligt at gøre på en stivelsesagtig måde. Men hvis belægningen er tyk eller holder fast, og loftet skal rengøres, skal du bruge en kværn: den er hurtigere og mere pålidelig.

For at rense den gamle kitt fra væggene helt eller ej - valget er dit. Men hvis du ønsker at få det perfekte værelse med moderne tapet eller endda maling, er det bedre at rengøre alt "til jorden" ved at vælge den metode, der passer til din væg.

Indstillinger for fjernelse af gammelt kitt eller gips fra vægvideoen

Reparation er ikke så forfærdeligt som forberedelse til det - denne sætning er kendt for alle, der mindst har haft en gang i deres liv i forbindelse med reparationsarbejde på lokaler. Faktisk er det forberedelsen til en fuldskala reparation tager mest tid og kræfter. Et af de mest ubehagelige og støvede forberedende faser er fjernelsen af ​​kittet. I dag vil vi tale om den enkleste og mest almindelige måde, hvordan man fjerner gammelt kitt fra væggene, samt hvilke redskaber der er nødvendige for disse værker.

Skal jeg fjerne den gamle kitt?

Før du går direkte til demonteringen, skal du sørge for, at det gamle lag virkelig har brug for det. Ikke altid fuld demontering er påkrævet. Måske vil du klare lokal udskiftning af problemområder. Hvis den gamle overflade smuldrer i øjnene med den mindste berøring, for ikke at nævne hammering, er det lokale arbejde ikke nok. I dette tilfælde skal du ty til en større operation for at fjerne den gamle maling fra væggen.

Instruktioner til fjernelse af kit

Fjernelse værktøjer

Før du fjerner kittet fra væggen, skal du sørge for at have de nødvendige værktøjer til dette. Har brug for at lave mad:

Hvis dette kit ikke hjælper, hvordan du fjerner det gamle lag, kan du få brug for en tungere elektrisk ingeniør:

Til stansen har der også brug for specielle dyser i form af en scapula eller pigge. Ved arbejde med kværnen ved hjælp af specielle diamantskiver.

Processen med at fjerne kittet fra væggene

Før du begynder at løse problemet med at fjerne den gamle kitt fra væggen, er det nødvendigt at forberede sig på arbejde. Vi har allerede bemærket, at denne fase af reparation er kendetegnet ved en stor mængde snavs og støv. Derfor, hvis værelset har apparater, møbler osv. - alt dette skal udføres, gulvet er dækket af polyethylen eller andet forbrugsmateriale. For at forhindre støv i at komme ind i tilstødende rum skal alle revner dækkes af fugtige klæder.

Hvis man bruger et lette redskab, broder eller skraber, kan laget ikke demonteres. Det er nødvendigt at behandle overfladen med en særlig løsning. Det er forberedt meget nemt. På 1 liter vand skal du tilføje 2 el. Stivelse. Derefter blandes indholdet og påføres den gamle kitt med en sprøjtepistol. Hvis det ikke er tilgængeligt, kan du bruge en rulle eller børste, men det tager længere tid. Efter 15-20 minutter bliver væggen løs. Nu skal det behandles med en spatel. Hvis basen er svag, skal du have en artikel om, hvordan du fjerner gipset fra væggen.

Hvornår skal man bruge tungt udstyr til at fjerne det gamle lag?

Hvis ovennævnte metode ikke hjalp, betyder det at det gamle lag af kitt er meget tykt og så skal du hente en puncher. Når du arbejder med dette værktøj, er screening mode indstillet, og den tidligere nævnte top eller padle er taget som dysen. Det vil være nødvendigt at slå gennem hele væggen og knuse overfladen i sektorer. Du kan udføre arbejde i etaper, slå ned sektor efter sektor og gradvist rydde det ødelagte område.

Professionelle hold, der udfører lignende arbejde, brug en slibemaskine med specielle diamantskiver. Afmonteringsprocessen i denne sag er betydeligt fremskyndet. Men denne metode har sin egen ulempe - ved forarbejdning med en mølle slibes lagets lag gradvist og ikke af lag. Derfor slibes processen med en stor mængde støv. Når du bruger dette udstyr, brug en støvsuger, det er også nødvendigt at bruge åndedrætsværn og beskyttelsesbriller af sikkerhedsmæssige årsager.

Video: fjernelse af kit med hjælp fra MFE-260

Video: Fjernelse af den gamle malemølle

Fjernelse af det gamle lag fra loftet

Sådan fjerner du kittet fra loftet? - Et spørgsmål, der også har stor popularitet under reparationer. Faktisk er løsningen af ​​problemet meget mere kompliceret. Det er trods alt usandsynligt, at du kan håndtere en puncher eller en slibemaskine - det er meget svært at holde så tungt udstyr opret. Hvis du har et sådant problem, er det bedst at ty til metoden til befugtning. Og for at maksimere det nemme arbejde, skal du bruge en sprøjtepistol eller en standard støvsuger, og tænde den i omvendt trykmodus.

Video: Fjernelse af kalk fra loftet

Video: Sådan justeres loftet. Loftniveau

Sådan fjerner du gamle kitt fra loftet

Hård kitt - materiale i form af pulver eller pasta. Det opnås ved at blande bindemidler, gips, kridt, tørringsolie i passende proportioner og bruges til udjævning og opvarmning af forskellige overflader i værelserne.

Ofte indebærer reparationen at slippe af med den gamle kitt. Der opstår vanskeligheder ved fjernelse af kittet fra loftet. Endnu flere problemer opstår, hvis de gamle lag blev sat af meget høj kvalitet. Træk dem bliver ikke let.

I så fald er det nødvendigt at fjerne det gamle kitt fra loftet og hvordan man fjerner det

Før du fortsætter med at fjerne kittet, slippe af med efterbehandling materialer: tapet, flise, maling. Og så renset selv kittet. Du kan fjerne det helt eller delvist på steder med revner.

Du skal omhyggeligt undersøge belægningen. På steder, hvor kittet er revnet eller delvist fældet, er en scraper nyttig. Med det kan du bestemme, om materialet vil falde længere væk, eller endda med et forsøg, vil strukturen ikke ændre sig. I dette tilfælde kan du genoprette overfladen ved primingfejl og genstart.

Men hvis loftet har mange revner og blærer af det gamle kitt, så er renoveringen ikke nok, den nye kitt vil ikke hjælpe. Skal skrabe hele laget. Du kan banke på loftet med et spatelhåndtag. Der er en mulighed for, at belægningen vil krumme i det mindste delvist eller begynde at rive af. Men hvis dette ikke sker, vil andre, mere pålidelige og dokumenterede værktøjer være nødvendige.

Nødvendige værktøjer til at fjerne kitt fra loftet

Særlige værktøjer til at fjerne kitt fra loftet kan opdeles i to typer.

Det første type håndværktøj:

 • børste på metal
 • metalskraber i form af en sål

Den anden type - mekaniske værktøjer:

 • perforator + mejselhoved
 • Bulgarsk med skæreplader til beton og metalbørstefastgørelse
 • Slibemaskiner af tre typer: excentrisk med karbidskærer; tape med et bånd af sandpapir; vibrationer med diamantnet

I første omgang skal opløsningen fjernes ved leddene af pladerne på loftet og leddene af væggene med loftet ved hjælp af et slag med en mejsel. Yderligere frontarbejde afhænger af belægningens tykkelse og materialets styrke. Har brug for at arbejde med værktøjer:

 • manuel metode - ved hjælp af en scraper til at lave udskæringer og begynder at fjerne plasterlaget, i tilfælde af vanskeligheder, brug en børste på metal;
 • mekanisk metode - afhænger af lagtykkelsen: med et 0,5 cm lag kræves en excentrisk slibemaskine med en fræser; mere end 0,5 cm - mølle med en skive til beton; i tilfælde af et særligt stærkt lag af kittet vil en bælte eller vibrerende kværn være nyttig.

Sådan trækkes kittet ud af loftet

Brug af stivelsesopløsning

Før du begynder at fjerne kittet, skal du være godt forberedt, for efter arbejde er der meget støv og snavs. Møbler fra værelset bør tages ud, gulvet skal være dækket af gammelt tapet, aviser, polyethylen.

Efter bestemmelse af kittens tilstand - laget, tykkelsen, varigheden af ​​den sidste reparation - kan du planlægge forsiden af ​​yderligere arbejde. Hvis spatelen eller skraberen ikke hjalp, kan du bruge stivelsesopløsningen. Dosering: to spiseskefulde stivelse pr. Liter vand. Rør godt.

Den resulterende blanding skal påføres jævnt med loftet med en sprøjtepistol, børste eller rulle. For at absorbere opløsningen, lad den stå i 15-20 minutter. Gamle kittet skulle blive løs. Der vil være brug for en spatel, helst metal. Alt er klar; kan slettes.

For at gøre det mere bekvemt kan fronten af ​​dit arbejde opdeles i små segmenter og arbejde på hver af dem igen. Hvis spatelen ikke tager et kitt mellem gulvene, er det værd at bruge mejsel og en hammer.

Og den sidste etape - vask det behandlede loft med varmt vand. Lidt råd: Delrester fjernes godt med sandpapir.

Ved hjælp af kværnen

Hvis laget af kittet er for tykt, fjernes det med et slag. Det bryder selv det stærkeste lag.

"Circumvent" slag kan mølle med et diamanthjul. Dens skive skal være parallel med overfladen. Så et lag af kitt vil male jævnt.

Dette er den hurtigste mulighed, men den mest beskidte. Beskyt lungerne og øjnene af personen vil hjælpe beskyttelsesbriller og åndedrætsværn.

Vær forsigtig med den nuværende! På tidspunktet for arbejdet er det nødvendigt at deaktivere rummet, da der kan være elektriske kabler i loftet.

Af det ovenstående er det klart, at brugen af ​​tungt udstyr ved arbejde med loft er et stort problem. At arbejde med en perforator, mølle, mølle er en færdighed, da det i lodret stilling ikke kun er ubelejligt, men også usikkert, og det tager også meget tid. Og stivelsesopløsning kan ikke altid hjælpe. Derfor skal alle blive styrt af deres handlinger baseret på den aktuelle situation. Vellykket reparation.

Kan du lide det? Del i det sociale. netværk!

Sådan fjerner du kittet fra loftet

Alle så hvordan lofter bliver lavet, men meget få mennesker så hvad der sker, når teknologien ikke følges. Så i tre minutter kan du fjerne kittet fra loftet.

Sådan fjerner du den gamle kitt - metoder med varierende grad af grusomhed

Hvis anvendelsen af ​​kittet blev udført i overensstemmelse med alle teknologierne, så kan dette materiale tjene ganske lang tid, da det er meget modstandsdygtigt. Men der er situationer, hvor den gamle belægning skal fjernes: for eksempel skrællede den af, smuldrede, gik krakket, hævede, fugtige. Dette job er meget støvet og tidskrævende, så du skal vide, hvordan du fjerner den gamle kitt.

indhold

 1. Sådan fjerner du kitt - når bliver det nødvendigt?
 2. Sådan fjerner du den gamle kitt - almindelig teknik
 3. Sådan fjerner du gamle kitt, hvis den sædvanlige metode ikke hjælper?

Reparation arbejde i næsten alle tilfælde er forbundet med fjernelse af forskellige former for belægninger fra væggene, loftet eller gulvet. Det kan være hvidvask, gammelt tapet, maling, gips og så videre. Putty - pulver byggemateriale, som også bruges til indretning. Hovedformålet er udjævning af overflader.

Fjernelse af den gamle kitt kan være delvis eller fuldstændig, så før du fjerner det gamle kitt, skal du inspicere hele overfladen for belægningsstyrke. Hvis kittet er afskallet eller revnet på nogle steder, skal problemområderne rengøres med en skraber eller trowel, være godt primet og genfyldt.

Hvis du ikke kan genanimere den gamle kitt og helt rengøre overfladen, skal du få følgende værktøj: en spatel, en hammer og en mejsel, en puncher med en pick eller en spatel, en kværn med et diamanthjul.

Før du fjerner kittet, bør du udføre forberedende foranstaltninger, fordi når du arbejder med en stor mængde støv og snavs. Alle møbler skal fjernes, gulvet dækkes med plastik eller aviser, hænge et ark fugtet med vand på døråbningen.

Først og fremmest bør du prøve at bestemme begrænsningstiden for den gamle kitt, den omtrentlige tykkelse af laget: mængden af ​​arbejde vil afhænge af det. Hvis den forrige belægning fjernes dårligt med en spatel eller skraber, skal du forberede en stivelsesopløsning. To spiseskefulde stivelse sættes på en liter vand, hvorefter opløsningen blandes grundigt.

Den resulterende blanding påføres overfladen med en børste, rulle eller spray og lades i ca. femten minutter for at tillade væsken at lække ind i porerne. Efter påføring af opløsningen skal kittet være løs. Derefter er det nødvendigt at fjerne den gamle belægning fra den behandlede overflade ved hjælp af en hårdmetalspatel.

For nemheds skyld kan du betinget opdele overfladen i sektioner og i rækkefølge behandle dem en efter én. På leddene mellem pladerne og gulvene skal kittet fjernes med en mejsel og en hammer, da det er den stærkeste på sådanne steder.

Derefter skal du vaske overfladen med varmt vand. Men før du vasker kittet, skal du fjerne sine rester med sandpapir.

Hvis laget af gammelt kittet er tykt nok, er det bedre at bruge et slag. For at gøre dette sættes en kniv eller mejsel ind i patronen, og stempelmodus skifter til "punch" -positionen. Så hele laget er brudt.

Et alternativ ville være at bruge en kværn med et diamanthjul. For det første er der lavet et hak på overfladen, og så bliver et lag gammelt kittet afmalet. For at gøre dette skal værktøjet holdes på en sådan måde, at disken er parallel med den behandlede overflade.

Denne metode er den hurtigste, men samtidig meget støvede. Ved udførelse af denne type arbejde skal der bruges en åndedrætsværn og beskyttelsesbriller, således at støv ikke trænger ind i lungerne og ikke irriterer øjets slimhinder.

Før processen påbegyndes, er det nødvendigt at bestemme placeringen af ​​ledningerne og om nødvendigt standse strømforsyningen. Under arbejdet skal du tage pauser og ventilere rummet. Før du anvender et nyt lag af kitt, skal overfladen rengøres grundigt og godt primet.

Videoen viser, hvordan man fjerner den gamle kitt fra loftet

Video om hvordan man fjerner gammel kitt

Hvis du er i din lejlighed, startede en reparation, så gør dig klar for, at du er nødt til at slippe af med den gamle hvidvaskning, maling, kitt på loftet og på væggene. Processen med at frigøre overfladen fra kittet er meget vanskeligere, og endnu mere, hvis den lægges sikkert og effektivt. Men hvis du har til hensigt at give værelset en del renovering, skal du købe følgende materialer og værktøjer: en hammer, en spatel, gamle aviser, en trinladder, klude, sandpapir, en sprøjteflaske.

Trinvise instruktioner til fjernelse af kit

 1. Undersøg overfladen, der skal frigøres fra den eksisterende gamle maling. Find ud af, hvor længe det er blevet anvendt. Bestem om der er et lag beskyttelsescoating eller flere. Sættet af de nødvendige værktøjer, varighed af værker afhænger af det.
 2. Forbered arbejdspladsen. Fjernelse af kit er en beskidt og lang proces, du skal lægge gulvet med ruller af gammelt tapet, aviser. Brug tøj. Hænderne bør beskyttes med handsker. Køb også briller for at undgå støvpartikler i dine øjne.
 3. Forbered yderligere løsning til behandling af væg eller loft. Tilsæt kartoffelstivelse til en spand lunkent vand (en liter stivelse går til en liter vand). Rør sammensætningen. Opløsningen skal hældes i sprøjten. Hvis du har brug for at fjerne mere end et lag af kittet, så blødgøre med en klud (en bred børste).
 4. Spray eller våd klud for at fugte overfladen med kitt. Den er fugtet, indtil den bliver smidig og sprød. Hvis overfladen behandles med en opløsning, så vent 20 minutter for væsken at trænge ind i alle porer.
 5. Brug en hårdmetal trowel, fjern kittet fra loftet eller væggen. Behandle overfladen. Skilte området for nemheds skyld i kvadrater, efter at have afgivet behandling, gå til en anden. Brug trinladderen til at fjerne kittens lag på vanskelige steder.
 6. Når lagene af kittet fjernes, så behandles og sømmen mellem gulvene og pladerne. Her skal du have en mejsel eller en mejsel, en hammer. Separér de tykeste lag af kitt ved at trykke hammeren direkte på mejselet.
 7. Derefter skal du behandle hele overfladen med sandpapir, fjerne lagene af kitt og fjerne rester af materialet. Derefter vaskes væggene, loftet med varmt vand.

Og hvordan

Hvis du beslutter dig for at lave reparationer i lejligheden selv, er du en stærk, modig og selvsikker person. Et særligt sted i reparationen af ​​lejligheden er loftet. Loftet kan strækkes, suspenderes, men da du vil rense det, faldt dit valg på maling, hvidvaskning eller vægpapir. Det kræves: trin-stige, trowel, hammer, grovkornet hud, slibemaskine eller bore med specials. dyse, vandspray. Bemærk - der vil være meget snavs. Selv skrabet og svor, aldrig igen i mit liv. Næste gang vil det være enten spænding eller suspension, om end dyrere.

Sådan fjerner du kittens forberedelse til reparation

En større renovering indebærer en komplet renovering af gulvfladen (hvordan man laver laminat), vægge og lofter. Der vil sikkert være områder, hvor der anvendes et lag af kitt. Fjern kittet, og hvordan man gør det hurtigt, om denne artikel.

Forbered rummet, for dette spredes på gulvplastfilmen eller flere lag gamle aviser. Da fjernelsen af ​​den gamle kitt er et meget beskidt job, læg på et forklæde og gammelt arbejdstøj.

Pas også på, at støvet ikke falder ind i det næste rum. For at gøre dette skal du lukke hullerne i dørene og vinduerne, mens du arbejder med scotch tape eller omslag med unødvendige klude.

Forbered en opløsning af stivelse og vand i en spand med en sats på 2 spsk kartoffelstivelse pr. 1 liter varmt vand.

Gå denne løsning på overfladen af ​​overfladen med et kit. Dette kan gøres med en børste eller meget mere bekvemt med en sprøjtepistol. Sug kittet i flere lag. Vent derefter 15 minutter, indtil det absorberer fugt og blødgør.

Nå, her kommer det skæbne stadium. Rive af kittet med en spatel.

I tilfælde af at kittelaget er meget tykt, skal du hamre ud af sådanne områder med en hammer og kan endda bruge mejsel og afkrydse kittens områder.

Hvis du ikke er bange for støv, kan du fjerne kittet med en boremaskine med en slibestuds. Som en polsk tager du færdige skindstykker. Solgt specifikt til boret har en rund form og med et hul i midten.