Hvordan man fjerner fra loftet den gamle kitt

Reparation er ikke så forfærdeligt som forberedelse til det - denne sætning er kendt for alle, der mindst har haft en gang i deres liv i forbindelse med reparationsarbejde på lokaler. Faktisk er det forberedelsen til en fuldskala reparation tager mest tid og kræfter. Et af de mest ubehagelige og støvede forberedende faser er fjernelsen af ​​kittet. I dag vil vi tale om den enkleste og mest almindelige måde, hvordan man fjerner gammelt kitt fra væggene, samt hvilke redskaber der er nødvendige for disse værker.

Skal jeg fjerne den gamle kitt?

Før du går direkte til demonteringen, skal du sørge for, at det gamle lag virkelig har brug for det. Ikke altid fuld demontering er påkrævet. Måske vil du klare lokal udskiftning af problemområder. Hvis den gamle overflade smuldrer i øjnene med den mindste berøring, for ikke at nævne hammering, er det lokale arbejde ikke nok. I dette tilfælde skal du ty til en større operation for at fjerne den gamle maling fra væggen.

Instruktioner til fjernelse af kit

Fjernelse værktøjer

Før du fjerner kittet fra væggen, skal du sørge for at have de nødvendige værktøjer til dette. Har brug for at lave mad:

Hvis dette kit ikke hjælper, hvordan du fjerner det gamle lag, kan du få brug for en tungere elektrisk ingeniør:

Til stansen har der også brug for specielle dyser i form af en scapula eller pigge. Ved arbejde med kværnen ved hjælp af specielle diamantskiver.

Processen med at fjerne kittet fra væggene

Før du begynder at løse problemet med at fjerne den gamle kitt fra væggen, er det nødvendigt at forberede sig på arbejde. Vi har allerede bemærket, at denne fase af reparation er kendetegnet ved en stor mængde snavs og støv. Derfor, hvis værelset har apparater, møbler osv. - alt dette skal udføres, gulvet er dækket af polyethylen eller andet forbrugsmateriale. For at forhindre støv i at komme ind i tilstødende rum skal alle revner dækkes af fugtige klæder.

Hvis man bruger et lette redskab, broder eller skraber, kan laget ikke demonteres. Det er nødvendigt at behandle overfladen med en særlig løsning. Det er forberedt meget nemt. På 1 liter vand skal du tilføje 2 el. Stivelse. Derefter blandes indholdet og påføres den gamle kitt med en sprøjtepistol. Hvis det ikke er tilgængeligt, kan du bruge en rulle eller børste, men det tager længere tid. Efter 15-20 minutter bliver væggen løs. Nu skal det behandles med en spatel. Hvis basen er svag, skal du have en artikel om, hvordan du fjerner gipset fra væggen.

Hvornår skal man bruge tungt udstyr til at fjerne det gamle lag?

Hvis ovennævnte metode ikke hjalp, betyder det at det gamle lag af kitt er meget tykt og så skal du hente en puncher. Når du arbejder med dette værktøj, er screening mode indstillet, og den tidligere nævnte top eller padle er taget som dysen. Det vil være nødvendigt at slå gennem hele væggen og knuse overfladen i sektorer. Du kan udføre arbejde i etaper, slå ned sektor efter sektor og gradvist rydde det ødelagte område.

Professionelle hold, der udfører lignende arbejde, brug en slibemaskine med specielle diamantskiver. Afmonteringsprocessen i denne sag er betydeligt fremskyndet. Men denne metode har sin egen ulempe - ved forarbejdning med en mølle slibes lagets lag gradvist og ikke af lag. Derfor slibes processen med en stor mængde støv. Når du bruger dette udstyr, brug en støvsuger, det er også nødvendigt at bruge åndedrætsværn og beskyttelsesbriller af sikkerhedsmæssige årsager.

Fjernelse af det gamle lag fra loftet

Sådan fjerner du kittet fra loftet? - Et spørgsmål, der også har stor popularitet under reparationer. Faktisk er løsningen af ​​problemet meget mere kompliceret. Det er trods alt usandsynligt, at du kan håndtere en puncher eller en slibemaskine - det er meget svært at holde så tungt udstyr opret. Hvis du har et sådant problem, er det bedst at ty til metoden til befugtning. Og for at maksimere det nemme arbejde, skal du bruge en sprøjtepistol eller en standard støvsuger, og tænde den i omvendt trykmodus.

Hvordan kan jeg fjerne kittet fra loftet?

Tag bakken og rullen. Hæld varmt vand i bakken og fugt loftet med en rulle.

Derefter har vi brug for en sådan tilpasning

Denne skraber bruges til mange ting, de kan f.eks. Rengøres af malingsrør. Det direkte formål er at fjerne tapetet. Hans knive er udskiftelige.

Prisen på en sådan skraber er omkring 200 rubler. Udskiftelige kanter omkring 40 rubler til en pakke. Ikke den største pris for gemte fingre og negle, under hvilke, hvis du bruger en spatel, ofte kittede stykker af kit, hvilket ikke er så ubehageligt, men ærligt smertefuldt.

Loftet rengøres nemt og simpelt, det vigtigste er at fugte loftet så meget som muligt og ændre knivene oftere.

Jeg forsøgte mange muligheder og kom stadig til valg af mekanisk rengøring med vand. Så kort om de metoder, der ikke gav det forventede resultat:

 1. Vask kittet med vandtryk ved hjælp af Kircher - metoden viste sig at være tom, kun et par stykker fløj ud, og så blev der brugt meget tid og vand på dem.
 2. Sug det med vand med en særlig væske - meget tid blev også brugt, men var ikke tilfreds med resultatet.
 3. Skraber type spatel med et langt glidende håndtag - efter at have befugtet loftet skal du stå på gulvet og rense kittet med denne skraber, fortæller jeg dig, at det er en ubelejlig mulighed, at skraberen bøjer og der ikke er noget godt tryk for at fjerne laget.
 4. Håndskraberen er kort - denne skraber hjalp mig mest, jeg først tævede loftet med Kerger, satte bordet og skrubbet loftet i umiddelbar nærhed med en skraber, der ligner den i billedet.

Sådan fjerner du den gamle kitt - hvordan og i hvilke tilfælde skal du fjerne belægningen

Enhver reparation er besværlig og beskidt, selvom du bare skal klæbe den fedtede tapet i køkkenet eller ændre stilen på gangen. Uden at fjerne den gamle coating kan det ikke på nogen måde, uanset om det er kedeligt tapet, gips eller krakket kitt.

Hvis du gør og kontrollerer alt personligt, så sørg for at lære at rense væggene ordentligt, fordi alle materialer har deres egne egenskaber, herunder den forældede kitt.

Sådan fjerner du kitt - forbered dig på forhånd

At slippe af med old puttying er en ansvarlig proces og involverer altid flere trin.

Når alle rester af tapet er blevet fjernet fra væggene, skal du først og fremmest inspicere overfladen: Hvis den sidste reparation blev gjort til en god samvittighed, er det ikke nødvendigt at fjerne kittet.

Se efter åbenlyse revner og chips: Hvis ikke mere end et dusin er akkumuleret på hele væggen af ​​sådanne "jambs", kan du prøve at rense problemområderne, dække dem med primer og kitt igen. Hvis reparationen blev lavet for lang tid siden, fik belægningen en ubehagelig skygge, og nogle steder var opsvulmet, tvivl til side - alt skal fjernes.

Hvis kvaliteten af ​​den gamle belægning efterlader meget at ønske - den skal fjernes.

Et råd: Hvis belægningen ligger fladt og ret stramt, men du er ikke sikker på, at du skal forlade kittet, skal du trykke på væggen i forskellige dele med et spatelhåndtag: En sløv lyd vil indikere behovet for destruktivt arbejde.

Før du fjerner kittet fra væggene, skal du forberede værelset: under reparationen vil det være svært.

Først skal du tage alle møbler ud eller pakke det tæt i polyethylen. Læg en film rundt om gulvets omkreds (du kan vedhæfte den til bundpladerne med maskebånd) eller unødvendige aviser og også rumme væggene mellem væggene og dørene med papirtape - ekstra rengøring i hele lejligheden gør ikke noget. Ved døren - et vådt ark. Forbered en åndedrætsværn (for dig selv), sikkerhedsbriller og værktøj.

Værktøj til fjernelse af gammel kitt

For at fjerne kittet fra væggene har du brug for et standard reparationssæt:

 • et stort stykke polyethylen eller en stak aviser;
 • tank til blødgøringsopløsning og en stor spray;
 • en klud eller et stort bad svamp;
 • hammer, mejsel og hård spatel;
 • perforator og (eller) bulgarsk;
 • stepladder og fæces;
 • sandpapir.

Metode en, klassisk

Forsøg ikke at straks ramme en mur med en spatel på en tør en - selvom belægningen bevæger sig let af, vil du ikke rense hele væggen som denne. Damp overfladen med vand fra en sprøjteflaske, vent 5 minutter, indtil sammensætningen er gennemblødt, og fortsæt. Hvis processen stadig ikke går - fjern stivelsesopløsningen hjælper med at fjerne kittet.

Forbered en destruktiv blanding som følger: For en liter vand, tag 2 spiseskefulde stivelse (majs eller kartoffel - efter din smag), rør om for at opløse alt og hæld det i en sprøjteflaske. Sprøjt derefter væggen, vent mindst 15-20 minutter, før værktøjet trænger dybere ind, og begynder at spyde kittens belægning med en spatel.

Hvis det er muligt, prøv at estimere belægningens tykkelse: Hvis kittet blev udsmeltet i et eller to efterbehandlingslag på 2-3 mm, ville spraypistolen fungere godt, hvis reparationer blev foretaget "i århundreder" og en tykkelse på mindst 5-6 mm, er det bedre at anvende stivelsen straks med en svamp eller en klud.

En opløsning af stivelse og vand hjælper med hurtigt at suge den gamle kitt

Metode to, radikale

Når et tykt lag af den gamle belægning ikke engang tager stivelse, hjælper de rigtige værktøjer med spørgsmålet om, hvordan man fjerner den gamle kitt.

Først kan du prøve en hammer og en mejsel: Vi anvender mejselet i en vinkel på 45 grader til de steder, hvor belægningen er tydeligt hævet og er ved at falde af, og vi begynder at fordele sektionen efter sektion.

Hvis mejlen ikke kan klare sig, vil puncheren komme til undsætning. Vi sætter en spatel ind i bygherrenes hovedværktøj og begynder at bryde hele kittelaget på væggen. I de mest forsømte tilfælde vil gipscement-sammensætningen helt sikkert rense kværnen med et diamanthjul: Vi laver et lille hak på væggen, anvender saven parallelt med overfladen og gradvist sliber kittens belægning.

De sidste 2 måder er den hurtigste, men også den mest beskidte: Sørg for at tage sig af briller og åndedrætsværn og gør dig klar til en stor rengøring.

Når den gamle kitt er på gulvet, skal du sandge væggen med sandpapir for at fjerne eventuelle uregelmæssigheder, gå med en våd klud - og du kan prale og sætte igen på overfladen.

Sådan fjerner du den gamle kitt fra loftet

Ofte er det nødvendigt at fjerne den krakkede gamle kitt fra lofterne, og her afviger bygherrernes meninger skarpt. Nogen siger, at den ideelle måde til loftet er stivelsesforarbejdning og den gode gamle spatel, mener nogen, at kun bulgarerne vil kunne fjerne kittelaget hurtigt og effektivt. Og alligevel, hvordan man fjerner den gamle kitt fra loftet?

At vælge den rigtige mulighed for dig, se rundt i loftet. Hvis kittet holdes på et ærligt ord og begynder at falde af allerede, når du banker, er det helt muligt at gøre på en stivelsesagtig måde. Men hvis belægningen er tyk eller holder fast, og loftet skal rengøres, skal du bruge en kværn: den er hurtigere og mere pålidelig.

For at rense den gamle kitt fra væggene helt eller ej - valget er dit. Men hvis du ønsker at få det perfekte værelse med moderne tapet eller endda maling, er det bedre at rengøre alt "til jorden" ved at vælge den metode, der passer til din væg.

Sådan fjerner du gamle kitt fra loftet

Sendt den 06/15/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Hård kitt - materiale i form af pulver eller pasta. Det opnås ved at blande bindemidler, gips, kridt, tørringsolie i passende proportioner og bruges til udjævning og opvarmning af forskellige overflader i værelserne.

Ofte indebærer reparationen at slippe af med den gamle kitt. Der opstår vanskeligheder ved fjernelse af kittet fra loftet. Endnu flere problemer opstår, hvis de gamle lag blev sat af meget høj kvalitet. Træk dem bliver ikke let.

I så fald er det nødvendigt at fjerne det gamle kitt fra loftet og hvordan man fjerner det

Før du fortsætter med at fjerne kittet, slippe af med efterbehandling materialer: tapet, flise, maling. Og så renset selv kittet. Du kan fjerne det helt eller delvist på steder med revner.

Du skal omhyggeligt undersøge belægningen. På steder, hvor kittet er revnet eller delvist fældet, er en scraper nyttig. Med det kan du bestemme, om materialet vil falde længere væk, eller endda med et forsøg, vil strukturen ikke ændre sig. I dette tilfælde kan du genoprette overfladen ved primingfejl og genstart.

Men hvis loftet har mange revner og blærer af det gamle kitt, så er renoveringen ikke nok, den nye kitt vil ikke hjælpe. Skal skrabe hele laget. Du kan banke på loftet med et spatelhåndtag. Der er en mulighed for, at belægningen vil krumme i det mindste delvist eller begynde at rive af. Men hvis dette ikke sker, vil andre, mere pålidelige og dokumenterede værktøjer være nødvendige.

Nødvendige værktøjer til at fjerne kitt fra loftet

Særlige værktøjer til at fjerne kitt fra loftet kan opdeles i to typer.

Det første type håndværktøj:

 • børste på metal
 • metalskraber i form af en sål

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/D09AD0B0D180D182D0B8D0BDD0BAD0B0-1.-min.jpg "alt =" hvordan du fjerner gips med loft "width =" 800 "height =" 600 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/D09AD0B0D180D182D0B8D0BDD0BAD0B0-1.-min.jpg 800w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/D09AD0B0D180D182D0B8D0BDD0BAD0B0-1..-min-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/D09AD0B0D180D182D0B8D0BDD0BAD0B0-1.-min-70x53.jpg 70w "størrelser =" (max bredde: 800px) 100vw, 800px "/>

Den anden type - mekaniske værktøjer:

 • perforator + mejselhoved
 • Bulgarsk med skæreplader til beton og metalbørstefastgørelse
 • Slibemaskiner af tre typer: excentrisk med karbidskærer; tape med et bånd af sandpapir; vibrationer med diamantnet

I første omgang skal opløsningen fjernes ved leddene af pladerne på loftet og leddene af væggene med loftet ved hjælp af et slag med en mejsel. Yderligere frontarbejde afhænger af belægningens tykkelse og materialets styrke. Har brug for at arbejde med værktøjer:

 • manuel metode - ved hjælp af en scraper til at lave udskæringer og begynder at fjerne plasterlaget, i tilfælde af vanskeligheder, brug en børste på metal;
 • mekanisk metode - afhænger af lagtykkelsen: med et 0,5 cm lag kræves en excentrisk slibemaskine med en fræser; mere end 0,5 cm - mølle med en skive til beton; i tilfælde af et særligt stærkt lag af kittet vil en bælte eller vibrerende kværn være nyttig.

Sådan trækkes kittet ud af loftet

Brug af stivelsesopløsning

Før du begynder at fjerne kittet, skal du være godt forberedt, for efter arbejde er der meget støv og snavs. Møbler fra værelset bør tages ud, gulvet skal være dækket af gammelt tapet, aviser, polyethylen.

Efter bestemmelse af kittens tilstand - laget, tykkelsen, varigheden af ​​den sidste reparation - kan du planlægge forsiden af ​​yderligere arbejde. Hvis spatelen eller skraberen ikke hjalp, kan du bruge stivelsesopløsningen. Dosering: to spiseskefulde stivelse pr. Liter vand. Rør godt.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/klejster-iz-vody-i-krahmala-e1423943565249.jpg "alt = "hvordan man kan rive kittet fra loftet" width = "750" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/klejster-iz-vody- i-krahmala-e1423943565249.jpg 750W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/klejster-iz-vody-i-krahmala-e1423943565249-300x200.jpg 300W "størrelser =" (Max- bredde: 750px) 100vw, 750px "/>

Den resulterende blanding skal påføres jævnt med loftet med en sprøjtepistol, børste eller rulle. For at absorbere opløsningen, lad den stå i 15-20 minutter. Gamle kittet skulle blive løs. Der vil være brug for en spatel, helst metal. Alt er klar; kan slettes.

For at gøre det mere bekvemt kan fronten af ​​dit arbejde opdeles i små segmenter og arbejde på hver af dem igen. Hvis spatelen ikke tager et kitt mellem gulvene, er det værd at bruge mejsel og en hammer.

Og den sidste etape - vask det behandlede loft med varmt vand. Lidt råd: Delrester fjernes godt med sandpapir.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/kak-snyat-shpaklevku_2.jpg "alt =" hvordan man kan rive kittet fra loftet "width =" 400 "height =" 330 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/kak-snyat-shpaklevku_2.jpg 400w, https: / /remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/kak-snyat-shpaklevku_2-300x248.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 400px) 100vw, 400px "/>

Ved hjælp af kværnen

Hvis laget af kittet er for tykt, fjernes det med et slag. Det bryder selv det stærkeste lag.

"Circumvent" slag kan mølle med et diamanthjul. Dens skive skal være parallel med overfladen. Så et lag af kitt vil male jævnt.

Dette er den hurtigste mulighed, men den mest beskidte. Beskyt lungerne og øjnene af personen vil hjælpe beskyttelsesbriller og åndedrætsværn.

Vær forsigtig med den nuværende! På tidspunktet for arbejdet er det nødvendigt at deaktivere rummet, da der kan være elektriske kabler i loftet.

Af det ovenstående er det klart, at brugen af ​​tungt udstyr ved arbejde med loft er et stort problem. At arbejde med en perforator, mølle, mølle er en færdighed, da det i lodret stilling ikke kun er ubelejligt, men også usikkert, og det tager også meget tid. Og stivelsesopløsning kan ikke altid hjælpe. Derfor skal alle blive styrt af deres handlinger baseret på den aktuelle situation. Vellykket reparation.

Sådan fjerner du den gamle kitt - metoder med varierende grad af grusomhed

Hvis anvendelsen af ​​kittet blev udført i overensstemmelse med alle teknologierne, så kan dette materiale tjene ganske lang tid, da det er meget modstandsdygtigt. Men der er situationer, hvor den gamle belægning skal fjernes: for eksempel skrællede den af, smuldrede, gik krakket, hævede, fugtige. Dette job er meget støvet og tidskrævende, så du skal vide, hvordan du fjerner den gamle kitt.

Sådan fjerner du kitt - når bliver det nødvendigt?

Reparation arbejde i næsten alle tilfælde er forbundet med fjernelse af forskellige former for belægninger fra væggene, loftet eller gulvet. Det kan være hvidvask, gammelt tapet, maling, gips og så videre. Putty - pulver byggemateriale, som også bruges til indretning. Hovedformålet er udjævning af overflader.

Fjernelse af den gamle kitt kan være delvis eller fuldstændig, så før du fjerner det gamle kitt, skal du inspicere hele overfladen for belægningsstyrke. Hvis kittet er afskallet eller revnet på nogle steder, skal problemområderne rengøres med en skraber eller trowel, være godt primet og genfyldt.

Hvis du ikke kan genanimere den gamle kitt og helt rengøre overfladen, skal du få følgende værktøj: en spatel, en hammer og en mejsel, en puncher med en pick eller en spatel, en kværn med et diamanthjul.

Sådan fjerner du den gamle kitt - almindelig teknik

Før du fjerner kittet, bør du udføre forberedende foranstaltninger, fordi når du arbejder med en stor mængde støv og snavs. Alle møbler skal fjernes, gulvet dækkes med plastik eller aviser, hænge et ark fugtet med vand på døråbningen.

Først og fremmest bør du prøve at bestemme begrænsningstiden for den gamle kitt, den omtrentlige tykkelse af laget: mængden af ​​arbejde vil afhænge af det. Hvis den forrige belægning fjernes dårligt med en spatel eller skraber, skal du forberede en stivelsesopløsning. To spiseskefulde stivelse sættes på en liter vand, hvorefter opløsningen blandes grundigt.

Den resulterende blanding påføres overfladen med en børste, rulle eller spray og lades i ca. femten minutter for at tillade væsken at lække ind i porerne. Efter påføring af opløsningen skal kittet være løs. Derefter er det nødvendigt at fjerne den gamle belægning fra den behandlede overflade ved hjælp af en hårdmetalspatel.

For nemheds skyld kan du betinget opdele overfladen i sektioner og i rækkefølge behandle dem en efter én. På leddene mellem pladerne og gulvene skal kittet fjernes med en mejsel og en hammer, da det er den stærkeste på sådanne steder.

Derefter skal du vaske overfladen med varmt vand. Men før du vasker kittet, skal du fjerne sine rester med sandpapir.

Sådan fjerner du gamle kitt, hvis den sædvanlige metode ikke hjælper?

Hvis laget af gammelt kittet er tykt nok, er det bedre at bruge et slag. For at gøre dette sættes en kniv eller mejsel ind i patronen, og stempelmodus skifter til "punch" -positionen. Så hele laget er brudt.

Et alternativ ville være at bruge en kværn med et diamanthjul. For det første er der lavet et hak på overfladen, og så bliver et lag gammelt kittet afmalet. For at gøre dette skal værktøjet holdes på en sådan måde, at disken er parallel med den behandlede overflade.

Denne metode er den hurtigste, men samtidig meget støvede. Ved udførelse af denne type arbejde skal der bruges en åndedrætsværn og beskyttelsesbriller, således at støv ikke trænger ind i lungerne og ikke irriterer øjets slimhinder.

Før processen påbegyndes, er det nødvendigt at bestemme placeringen af ​​ledningerne og om nødvendigt standse strømforsyningen. Under arbejdet skal du tage pauser og ventilere rummet. Før du anvender et nyt lag af kitt, skal overfladen rengøres grundigt og godt primet.

Sådan fjerner du den gamle kitt fra væggene

Når man forbereder en større revision, er det yderst vigtigt at sikre en god indledende tilstand af væggene i lokalerne. I mellemtiden, efter at have fjernet den gamle belægning, forbliver et lag af kitt på dem. En del af det er faldet i forfald, en del er smuldret, nogle områder ser ret anstændigt ud. I sådanne tilfælde bør du ikke spare tid; Det er bedre at vælge den mest passende måde, som er at fjerne den gamle belægning.

Fjernelse af overskydende elementer fra overfladen

Hvorfor er det vigtigt at fjerne den gamle kittens belægning helt

Genoplivning af gamle vægbeklædning til tapet, foring med andre materialer mv. Udføres ofte med det ene formål at spare økonomiske ressourcer. Samtidig glemmer de, at de mekaniske egenskaber - styrke, slidstyrke, modstand mod mulige forskelle i temperatur og fugtighed - i den gamle og den nye coating vil være helt forskellige. Objektivt er det umuligt at evaluere disse indikatorer derhjemme: Hvad der synes at være holdbart og pålideligt i udseende, kan sikkert afskales ved efterfølgende efterbehandling.

Kontrollerer status for den gamle kitt

Der er tips til kontrol af kvaliteten af ​​den gamle kitt. De er baseret på at banke overfladen af ​​væggene med en spatel: hvis lyden er døve, skal den gamle belægning fjernes uden fejl.

Denne metode har betydelige ulemper, de vigtigste er:

 1. Den ekstreme subjektivitet af metoden er, at for en mester synes det at "ringe", for en anden føles det "døve".
 2. Lydens tone afhænger af tykkelsen af ​​laget af den gamle putty, metoden til at påføre den på væggen såvel som overfladematerialet. Der er ingen klare retningslinjer for dette.
 3. Omgivelsesforhold vil også påvirke lydens tone, for eksempel temperaturen i rummet og den relative luftfugtighed på væggens overflade.

Den anden grund til behovet for at fjerne den tidligere kitt er umuligheden af ​​at opretholde den samme fladhed på den endelige overflade. På grund af den forskellige plasticitet af det gamle og det nye materiale er de resulterende fejl ofte umulige at eliminere selv ved grundig slibning. Som følge heraf øger kittens forbrug og tiden for overfladebehandling øges.

Værktøjer, der kræves for at fjerne gammelt cover

I betragtning af den mest komplekse, mekaniske fjernelse indstilling, for arbejde vil være påkrævet:

 1. Puncher med en spadeformet dyse eller manuel router til betonarbejde.
 2. Elektrisk slibemaskine.
 3. Spatel med skarpe kanter.
 4. Hammer.
 5. Mejsel.
 6. Skraber eller metal børste.
 7. Pneumatisk nålepistol.
 8. Stigestige.

Apparater til fjernelse af gammel overfladebehandling

For at fjerne den gamle kitt fra væggene med kemiske midler, skal du oplagre:

 1. Bred bækken (bedre - plastik).
 2. Maling pensel eller bad svamp.
 3. Kartoffel / majsstivelse, med en hastighed på 20-30 g (spiseske) pr. 1m2 af overfladen, der skal rengøres.
 4. Kobbersulfat i vandig opløsning.
 5. Sprøjtepistol med en bred boretrimmer.

En sådan omfattende liste betyder ikke, at alle ovennævnte værktøjer og værktøjer vil være efterspurgte. Men dette sæt giver dig mulighed for at klare alle gamle kitt og i nogen del af væggen.

Processen med at demontere kittet

Naturligvis vil du også have brug for et arbejdstøj, en gasbindelse til beskyttelse mod støv, latexhandsker. Værelset, hvor arbejdet skal udføres, skal læses så meget som muligt fra møblerne, og gulvene er dækket med aviser, ark af polyethylen eller gammel oliefugt.

Sådan fjerner du den gamle kitt med kemiske midler

Går på princippet - fra simpelt til komplekst, skal du først prøve at fjerne den forrige belægning med en stivelsesopløsning (opløs opløsningen i vand med en temperatur, der ikke er mindre end 30-350С).

Forberedelse af kittens fjernelse

Ved anvendelse af en sprøjtepistol, børste eller svamp opløses opløsningen på vægoverfladen i 10-15 minutter fra synlige revner og andre overfladefejl.

Anvendelse af opløsningen på overfladen

Efter mørkningen af ​​overfladen anvendes en spatel og / eller en skraber. Det er ikke nødvendigt at behandle hele væggen på denne måde, det er nok at finde ud af effektiviteten af ​​teknologien på et websted med et lille område. Det skal bemærkes, at hvis der er sømme mellem individuelle mursten eller betonvægge i fyldstoflaget, vil det være meget sværere at fjerne den gamle kitt. I sådanne tilfælde er disse steder bedst efterladt til senere brug af deres mekaniske rengøring.

Rengør overfladen: vand og skraber

Mere intensivt fjerner den gamle putty bluestone. 50 g af produktet opløses i varmt vand og påføres derefter i tre trin med en pensel eller en svamp på overfladen, der skal rengøres. Tidsintervallet mellem påføringen af ​​hvert lag skal være mindst 5 minutter, således at vitriolen absorberes godt i overfladen. I de fleste tilfælde sker efterfølgende mekanisk rengøring med en spatel eller skraber uden nogen indsats.

Mekaniske metoder til rengøring af vægge

Sådanne metoder er mere kostbare og tidskrævende, fordi de anbefales kun at blive brugt i tilfælde, hvor en "stille" rengøring var ineffektiv. Mekanisk rengøring er også nødvendig i slutrengøringen af ​​overfladen til den efterfølgende kit.

Mekanisk demontering af gips

Med en stiv børste eller skarp trowel / scraper forsøger de at fjerne et lag gammelt kit. På samme tid for at reducere støvdannelsen er væggen godt fugtet. I en cirkulær bevægelse af børsten eller frem og tilbage for en spatel eller skraber fjernes den tidligere coating. Som i de tidligere tilfælde fjernes kittens belægning i leddene hårdest, her kan du ikke undvære hammer og mejsel.

På denne måde er det muligt at fjerne det gamle kitt i følgende tilfælde:

 • Den tidligere coating var enkeltlag;
 • Overfladen, der skal rengøres, er relativt lille (op til 5-6 m2);
 • Kittet blev påført på overfladen, hvortil adhæsionen af ​​materialet var minimal (for kitt på en gipsbase).

Men hvis den forrige belægning er dannet af akryl kittet, vil simpel rengøring ikke hjælpe - du har brug for et mekaniseret værktøj.

Ifølge effektivitetsgraden af ​​det endelige resultat er et sådant værktøj placeret i følgende rækkefølge:

 1. Elektrisk mølle eller "mølle" - den kan relativt hurtigt rense en del af den flade overflade af væggen.
 2. Pneumatisk pistol, som især anbefales til at behandle vanskelige områder, samt at fjerne kitt fra hjørner, nicher osv.
 3. En puncher og fjernelse af de vanskeligste dele af den gamle kitt skal udføres ved hjælp af en støddyse.
 4. Diamantfresning Fræsning: I dette tilfælde fjernes endda flerskiktet og ekstremt holdbart kitt.

Det mekaniske værktøj er også nyttigt til den endelige aftrækning af vægoverfladen, der allerede er fri for kittet.

Demontering af den gamle kitt på overfladen

Og lidt om forfatterens hemmeligheder

Har du nogensinde oplevet ubærelig ledsmerter? Og du ved førstehånd hvad det er:

 • Manglende evne til at bevæge sig let og komfortabelt
 • ubehag ved klatring og faldende trapper;
 • ubehagelig crunch, klikker ikke på vilje;
 • smerte under eller efter træning
 • betændelse i led og hævelse;
 • urimelig og undertiden uacceptabel smerter i leddene.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at udholde sådan smerte? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektiv behandling? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe dette! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre en eksklusiv samtale med ARMEN JIGARHANYAN, hvor han afslørede hemmelighederne om at slippe af med ledsmerter, arthritis og arthrose.