Hvornår strækker lofter under reparationen?

Reparation af lejligheder kræver ansvar og en seriøs tilgang til denne proces. Når planerne skal udføre reparationen af ​​værelset med egne hænder, opstår spørgsmålet straks, hvordan man dækker loftet. Hvis valget er lavet til fordel for stræklofter, vil det næste naturlige spørgsmål være på hvilket trin i reparationen, at strække lofter.

Særtræk ved stræklofter

Spændingslofterne er kendetegnet ved en meget vigtig særpræg, der består i, at de kan installeres både i forbindelse med reparation af lokalerne og uanset reparationen. For installationen kræver det ikke meget tid, ekstra træning. Dette er en meget bekvem måde at ændre og give originalitet til interiøret til enhver tid.

For at besvare spørgsmålet om på hvilket trin i reparation det ville være mere korrekt at lave stræklofter, er det nødvendigt at forstå klart, hvad denne type loftoverfladebelægning er, hvordan basen er konstrueret til installationen, hvilke forberedende forberedelser vil der være brug for.

Materialet til denne type finish kan bestå af to hovedtyper: PVC film og stof klud. Til gengæld er PVC-film præsenteret i form af en mat, satin og blank tekstur. Det er et fuldt syntetisk, fleksibelt, strækbart, vinylbaseret materiale. Loftet af vinylfilm kan afslutte lofterne i forskellige konfigurationer.

Den væsentligste ulempe ved dette materiale er, at det let beskadiges af en skarp genstand. Derfor er forsigtig og omhyggelig håndtering under installation nødvendig.

Tekstilens tekstilstruktur udføres ved at strikke med polyestertråde, som desuden er mættet med polyurethan, hvilket øger materialets styrke. Byggebranchen tilbyder en meget forskellig farvepalet og et stort udvalg af tekstilstofstrukturer. De negative punkter inkluderer en temmelig høj pris og dårlig fugtmodstand.

 • enkel installation;
 • der er ingen stor mængde byggaffald i forbindelse med installationsprocessen;
 • lang levetid
 • skønhed af udseende;
 • muligheden for at kombinere til at oversætte enhver design ideer.

METODER TIL INSTALLATION AF STRÆKTE BELØB

Installation af stræklofter er muligt på to hovedmåder:

Harpoon metode er kendetegnet ved behovet for foreløbig præcis måling af loftet plan, fordi lærredet skal foretages strengt efter størrelse. Rammen er monteret 4 cm under loftet, hvilket ikke særlig påvirker rummets højde, men tværtimod vil den resulterende struktur kunne skjule de mulige ulemper ved loftet. På den forberedte og faste ramme strækket lærred. For at gøre det elastisk og let at strække, skal du bruge en varmepistol til at varme op. Den strakte film er fast, præ-loddet på kanterne på lærredet, harpuner. Efter afkøling bliver filmen en perfekt flad overflade.

Hvad der skal gøres før installationen

Når det kommer til stræklofter, bør alle ejere være bekymrede over den rækkefølge, hvor efterbehandling under reparation er bedre at installere denne loftsstruktur. Desuden afhænger reparationssekvensen virkelig af nogle faktorer og konstruktion nuancer.

Weben installeres ved at fastgøre den på en metalstruktur monteret på loftplanet. Arbejdet udføres ret hurtigt, kræver ikke særlig omhyggelig forberedelse af loftoverfladen.

Inden du installerer loftkonstruktionen, skal du beslutte og afslutte alt arbejde relateret til elektricitet, så du ikke skal geninstallere det. Installationsprocessen er selvfølgelig ret simpel og ledsages ikke af en stor mængde byggaffald, men man kan ikke helt være enig med den opfattelse, at den skal installeres i færdiggørelsens sidste fase.

Før installationen skal væggen justeres, og alle udkast i rummet skal udfyldes. Justering af væggene indebærer snavset og støvet arbejde under deres pudsning, puttying og stripping, og hele bygningsstøvet kan sætte sig på lærredet og ødelægge udseendet af det nye, elegante loft.

Ved væggennemstrømning ved brug af gipsvæg bliver det nødvendigt at installere over-, side- og bundprofiler til fastgørelse af gipspladerne. Under lærredet strækket på loftets overflade, er det ubelejligt at gøre dette arbejde, idet fastgørelseselementerne måske ikke er pålidelige nok. Under alle omstændigheder er det bedre at give dig selv en vis handlefrihed under loftoverfladen, således at væggenniveauet er pålideligt og professionelt.

Spørgsmålet om at installere et strækloft under reparationer, før eller efter at indsætte tapet, vil altid være relevant. Svaret afhænger af de vigtigste punkter og principper for installationsarbejde, der er direkte relateret til installationen af ​​spændingsbelægningen.

Mulige stræk loft design

Typen af ​​loftkonstruktion bestemmer typen af ​​installation og rækkefølgen af ​​reparation og efterbehandling i værelset.

Så designet kan være i form:

 • dække hele området af loftet uden brug af baguetter;
 • dække hele loftets overflade med baguetter;
 • lærred, strækket i en drywall box.

Dækker hele loftet uden brug af baguetter

Den enkleste løsning er, når loftet er monteret uden brug af dekorative baguetter. I denne udførelsesform, som strækkes på en monteringsstruktur, passer lærredet umiddelbart til væggen.

Hvis arbejdet vil blive udført i omvendt rækkefølge, vil der blive ledsaget af tapetlim og limning af tapetet selv med frygten for farvning af lærredet. Desuden, hvis tapetet kræver et tilfælde af mønsteret, så er trimning af tapetstrimlen nær loftet uundgåeligt, hvilket er fyldt med at ødelægge lærredet med et skæreværktøj. Lettere, selvfølgelig, når tapetet ikke behøver at blive tilpasset efter mønsteret, så skæres forsigtigt bånd af tapet eliminerer behovet for at trimme under det strakte lærred.

I betragtning af ovenstående kan det konkluderes, at hvis installationen af ​​baguetter ikke er forsynet med strækloftet, er det bedre at installere det efter at wallpapering er lavet på væggene.

Dækker hele loftoverfladen med baguetter

Den næste mulighed kan være installation af en loftkonstruktion med en baguette. Baguette i dette tilfælde udfører soklens funktion. Formålet med den dekorative indramning er som følger:

 • udfører en æstetisk funktion rettet mod den visuelle udvælgelse og understreger spændingsproduktets skønhed, mens det med udseende overgår det hele rummet;
 • skjuler alle mangler og uregelmæssigheder omkring lærredets kant og dets overgang til væggen;
 • Anvendelsen af ​​en baguette påvirker accelerationen af ​​reparationsprocessen i den del af klæbende væggene, da det i dette tilfælde ikke er nødvendigt at beregne længden af ​​tapestrimlerne nøjagtigt såvel som tilpasningen af ​​deres kanter.

Denne mulighed giver en sådan arbejdsordre, hvor væggene i rummet først sættes i, så strukturen er monteret, og baguetter er limet under den. Pasta en dekorativ baguette sker altid kun på væggen. Derefter skal baguetter gipses på leddene og males. Og først da kan du begynde at klæbe tapetet, gøre det nøjagtigt med dem under den installerede baguette eller påføre dekorative gips.

Spændingsdugen spændt i en gipsemballage

Afhængigt af designidéen kan loftkassen have en bred vifte af former. Det kan være en cirkel eller en oval, en firkant eller en rhombus, en bølgelignende konstruktion eller et trapezium. Den udfyldte form skal være plasteret, malet, det vil sige forberedt til installation af spændevævet. Derudover skal alle former for reparation og efterbehandling i værelset være afsluttet. Spænding af nettet i gipsvægboksen fuldfører reparationen.

I dette tilfælde, hvis der er tvivl om den rækkefølge, hvor tapetet er limet eller det nedhængte loft er installeret, er løsningen åbenbar. Efter færdiggøring eller maling af et værelse kan du afslutte overfladen af ​​loftoverfladen, trække PVC-folien eller stoffet i en gipsskuffe.

Ordren af ​​stræklofter: før eller efter tapet

Udtalelser fra eksperter, især installatører og efterbehandlere, om prioritet i reparations- og efterbehandlingsarbejder, er opdelt. Fordi der faktisk er sandsynlighed for skade på dækningen, der blev foretaget før.

De foreslåede løsninger i denne sag er som følger:

 1. Installationen af ​​spændingsstrukturen skal udføres, når alt efterbehandling i værelset, herunder tapetsticket, er afsluttet.
 2. Limning tapet på væggene udføres efter installationen af ​​spændingsstrukturen.

I betragtning af begge muligheder fra et teknologisk synspunkt kan det konkluderes, at begge er sande. Valget af den ønskede indstilling vil påvirke de specifikke reparationsbetingelser. På det faglige niveau kan dette arbejde gøres lige så godt. Men ingen reparation er forsikret mod uforudsete omstændigheder og komplikationer.

Der er også en metode, der ikke annonceres af installatører, fordi dette arbejde skal udføres i etaper, og det er også dyrere for kunderne. Punktet er, at efter at væggene er klar til efterbehandling, begynder installatørerne at arbejde, og installerer styrene for spændingsstrukturen. Så tapes tapetet, og først efter det kommer installatørerne tilbage til arbejdet for at udføre det endelige arbejde, nemlig at strække lærredet og installere maskeringsbåndet.

Skematisk kan en sådan fasetiltrækning være repræsenteret som:

 • væg forberedelse;
 • montering profiler;
 • stikker tapet;
 • installation af strækloft.

I relation til denne ordning elimineres nogle ulemper, som forekommer med de to andre traditionelle teknologier, nemlig:

 • hvis væggen er forberedt, vil profilen falde fladt på væggen uden at danne huller og revner;
 • støv fra at bore væggene skader ikke vægdekorationen;
 • limning eller maling af tapet truer ikke med at forurene eller beskadige det spændte produkt, mens tapestrimlerne lettere kan tilpasses til baguetten, og små fejl kan blokeres yderligere ved hjælp af indretningen;
 • efter at væggene er tørre, vil det normalt tage 4-6 dage, de kan beskyttes med en speciel film, der kan forhindre skade, samt reducere termiske effekter.

I betragtning af egenskaben af ​​stoffet, at der under installationen ikke er behov for at opvarme rummet, giver denne metode dig mulighed for at gemme begge overflader, så du kan vælge den som den bedste løsning. Stigningen i arbejdsomkostningerne vil være berettiget ved at opnå kvalitetsreparationer, fordi visse risici vil blive reduceret.

Hvis du først løser problemet, installerer en spændingsstruktur, og derefter klæber tapet i rummet eller omvendt, skal du omhyggeligt arrangere alle eksisterende "for" og "mod".

Stretch loft efter tapet

Hvis væggene er dækket af papir eller vinyl tapet, er den efterfølgende installation af en spændingsstruktur en acceptabel løsning. Men hvis tapetet eller overfladen af ​​væggene skal males, er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at under installationen af ​​guideprofiler er det muligt for støvet at bore huller i væggene for at afregne, selvom det sker ved brug af en støvsuger.

Støv støv er delvist fjernet, så det er bedre at beskytte tapetet og dække dem med en speciel film. Ellers kan dette medføre, at der er behov for at male overfladerne af væggene igen. Derfor anbefaler eksperter - installatører ikke at udføre målingen af ​​muren, før vægkonstruktionen installeres. Efterbehandling af vægge efter montering af loftkonstruktion vil give det mest tilfredsstillende resultat fra reparationsarbejdet.

Så ulemperne ved denne metode er følgende:

 • Støvdannelse under boringen af ​​huller til fastgørelse af profilen kan medføre forurening af tapetet.
 • For at installere et filmprodukt er det nødvendigt at opvarme rummet op til + 60ºÑ, hvilket kan provosere skrælning af vægbeklædningen, men det sker som regel, hvis vægteklædningsteknologien er brudt eller materialer af lav kvalitet anvendes. Montering af lærredet ved hjælp af en varmepistol skal udføres tidligst 4-6 dage efter klistring af væggene. Denne gang er tilstrækkelig til, at de tørrer helt under hensyntagen til den normale stuetemperatur.

I praksis er der foretaget målinger på de allerede forberedte vægge, efter at ordren af ​​spændepladekonstruktionen er anbragt, for en mere præcis udskæring af lærredet. Mens produktet vil blive fremstillet, og det vil tage mindst syv dage, skal de hængde vægge være tørre godt, så de ikke bukker under for høje temperaturer.

Bare rolig, at en pistols flamme kan ødelægge vægbeklædningen. En sådan temperatur er ikke farlig for tynde papir tapet eller vinyl tapet, det vigtigste er at forsøge at holde strålen fra at pege på væggene.

Der er ingen grund til at bekymre sig om de huller, der skal bores til montering af bæreprofilen. Installatører vil skjule dem med en profil eller dekorative baguette.

For at støvet ikke synker på væggene under installationen, anvendes specielle værktøjer med støvsuger til arbejde, eller der anvendes en speciel dyse på en perforator.

Strækloft inden tapet

Hvis installationen af ​​strukturen vil finde sted inden det øjeblik, hvor væggen skal udføres, skal deres tilpasning samt alt forberedende arbejde udføres uden fejl. Ellers understreger den installerede baguette kun de uregelmæssigheder, der ikke kan gemmes ved hjælp af indretningen. Det er også værd at overveje, at hvis du kan forsøge at beskytte væggene, så kan loftet næsten ikke lukkes, derfor er der en chance for at det bliver forurenet og beskadiget.

De positive aspekter ved denne installationsmetode er som følger:

 1. der er ingen grund til at bekymre sig om bevarelsen af ​​vægbeklædningen, fordi den termiske effekt vil blive udført, før væggene er færdige;
 2. Over tid er det muligt at erstatte tapetet.

Det er også værd at overveje de negative punkter:

 1. der er risiko for forurening og beskadigelse af stoffet;
 2. Under trimning af tapet, uden tilstedeværelse af særlige færdigheder, kan du ødelægge det dekorative bånd eller endda selve lærredet.

Hvis reparation ofte forekommer indendørs, så er det naturligvis først at lave en spændingsstruktur og tæt på rammen for at holde tapet. Det vil ikke påvirke bygningen, og værelset opdateres hver gang.

Det vigtigste punkt, som ikke bør glemmes, er at give helt flade vægge inden rammens montering.

Klædeskab - kupé og loftsloft

Ved beslutning om installation af loftkonstruktion er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at garderoben vil blive installeret i rummet. Eksperter anbefaler at installere strækloftet efter at garderoben er monteret. Desuden skal det hængende loft være fastgjort til den øverste bund af kabinettet. Som regel besidder skabet plads fra væg til væg og til loftet selv. Af praktiske grunde er kabinettet først monteret under montage af kabinettet, så det ikke hænger på lærredet, og så er loftet monteret.

Den samme rækkefølge skal opretholdes, når det er planlagt at installere en skjult loftsbelysning. Derefter skal du uden tvivl først installere en garderobe og derefter udføre profilens installation med baggrundsbelysning, så kabinettet ikke dækker lysbåndet.

Gulv og ophængt loft

Svaret på spørgsmålet i hvilken rækkefølge man skal gøre i rumbunden og loftet, afhænger af, hvilken type gulv der vil være. En sådan belægning som linoleum, laminat, vinylgulv skaber ikke støv, når det lægges, så det kan lægges efter at strækloftet er installeret, så det ikke lider under installationen af ​​loftkonstruktionen. Hvis gulvene allerede er lavet, er det bedre at dække dem med pap eller andet tæt materiale.

Hvis flisen lægges på gulvet, og denne proces altid ledsages af støv, for eksempel under trimning, er det første at lave flise på gulvet. Samme procedure skal opretholdes i forhold til parketten. Støv, når maling parket kan komme på lærredet, hvilket betyder at du først skal lægge parket, og derefter inddrage installationen af ​​en spændingsstruktur.

Endelige anbefalinger

Bestemmelse af rækkefølgen af ​​reparations- og efterbehandlingsarbejder i lokalet, hvor spændepladekonstruktionen vil blive installeret, giver de endelige anbefalinger dig mulighed for at opnå det maksimale resultat:

 1. Strækloft er at foretrække at installere inden arbejdet på væggene er færdigt.
 2. Før målingerne skal væggene justeres, pudses, pudses og primeres.
 3. Installation af loftet struktur efter tapet truer med at forurene vægbeklædningen.
 4. Hvis væggen ikke er stærk nok, kan der som følge af boring dannes en revne, som vil være usynlig under tapetet.
 5. Under installationen af ​​filmproduktet kan varmepistolen beskadige tapetet og efterlade pletter, der ikke kan fjernes.
 6. Høje temperaturer, når stoffet er spændt, kan medvirke til skrælning af vægbeklædningen.
 7. Før arbejdet påbegyndes, skal gulvet være beskyttet mod skader.

Den største ulempe ved de foreslåede anbefalinger er den kendsgerning, at den efterfølgende anvendelse af vægbeklædning vil blive udført ende-til-ende, derfor vil særlig høj præcision og nøjagtighed af handlinger være nødvendige for ikke at ødelægge nettet.

konklusion

Strækloft ser altid smukt ud og imponerende i ethvert interiør. Den korrekte række reparationer og stadierne af deres gennemførelse vil resultere i kvaliteten af ​​reparationer. Hvis du vil installere en spændingsloft struktur, så entreprenøren - en professionel vil bestemme den nødvendige rækkefølge af værker, baseret på de eksisterende betingelser.

Sådan installeres stræklofter

Mange af os vil gerne vide, hvordan fagfolk installerer lofter til at lave montering af sådanne loftsstrukturer hjemme med egne hænder. Vores artikel vil hjælpe dig med at få sådan viden.

Kort om stræklofter og deres fordele

For at forstå, hvordan man installerer hævede lofter, er det nødvendigt at begynde at forstå, hvad de er, og hvorfor de er så populære. Stretch-loftkonstruktioner består af et monteringssæt og strækmaterialet selv fra en film eller stof af syntetiske tråde med imprægnering. Materialet er fastgjort til strukturen omkring omkredsen af ​​rummet og strakt. Filmarkene er spændt efter forvarmning ved hjælp af en varmepistol, og stofbeklædning er fastgjort uden opvarmning.

Fordelene ved stræklofter:

 1. Høj æstetisk ydeevne. En bred vifte af farver og teksturer giver dig mulighed for at vælge lærredet til dit interiør. Og takket være billedudskrivningen på kluden er det muligt at opnå originalitet og endnu større skønhed i loftet.
 2. Der er ikke behov for at lave et bundloft. Installationen selv er hurtig og nem, uden meget affald. Møbler under montage behøver ikke at lave.
 3. PVC film kan modstå store mængder vand, hvilket vil spare din lejlighed fra at blive oversvømmet af sine naboer.
 4. Belægninger kan installeres i ethvert rum (i badeværelset, i køkkenet, i stuen eller i soveværelset), fugtighed er ligegyldigt.
 5. Lofter kan installeres efter afslutning af rummet uden frygt for, at dit tapet eller panelerne vil blive beskadiget.
 6. Klæder tiltrækker ikke støv, opretholder ikke forbrænding, er harmløse for mennesker.
 7. Strækloftet kan vaskes og rengøres med rengøringsmiddel.
 8. Holdbarhed af lærred. Levetiden for et sådant loft forlader 15-20 år.

Metoder til fastgørelse af stræklofter

Besvare spørgsmålet om, hvordan man installerer stræklofter, er det umuligt at ikke nævne de forskellige måder at fastgøre malerier på. Der er sådanne fastgøringsmuligheder:

Forskellene i fastgørelsesmetode i den måde lærredet fastgøres i et vægfastgørelseselement - en baguette. Desuden passer visse typer klæder til en bestemt type fastgørelsesanordninger.

Harpoon mount

Ved hjælp af harpunmontering skal du installere stræklofter i pvc-film. Dette skyldes det faktum, at kun på PVC-film kan en fabrik lave en lille fortykkelse omkring omkredsen, kaldet en harpun. Til installation ved denne metode kræves:

 • aluminium- eller plastprofiler til vægmontering med en harpunspor (baguetter);
 • pvc lærred med en harpun på kanterne.

Fastgørelsen foregår som følger: Først omkring rummets omkreds er baguetter fastgjort til væggene i den krævede højde. Sæt derefter harpunen ind i skålen på baguetten på filmen og smæk den på plads. Det viser sig pålidelig fastgørelse af lærredet. Forresten kan baguetten monteres på en gipsvægskonstruktion i to niveauer.

Sådan installeres lofter med harpoon fastgørelsesanordninger

Klipsfastgørelsesanordninger

Vil du vide, hvordan du installerer stofstræklofter? Ja, ved hjælp af en klipforbindelse. Forskellen på klipbagullet fra harpoon fastgørelseselementer er, at det er et enkelt element uden ekstra klemmer. Plast til en sådan baguette er meget holdbar. Han er i stand til at modstå store belastninger. Metoden er navngivet på samme måde som det berømte maleri Clipso, for hvilket baguetten blev opfundet.

Lærredet sættes i fastgørelseselementerne og fastgøres sikkert af en klipslås. En sådan fastgørelsesordning har en ubestridelig fordel - kluden kan indsættes i fastgøreren og trækkes ud så mange gange som du vil. Det er især praktisk til stofklæder. De er trods alt monteret uden opvarmning, hvilket kræver god strækning og strækning af kluden.

Sådan installeres stræklofter med clips

Wedge fasteners

For at forstå, hvordan man installerer stræklofter med en kileforbindelse, skal du kigge på billedet herunder. Til fastgørelsesanordninger har vi brug for:

 • U-formet aluminiums baguette;
 • kile;
 • træ eller plast holderplade.

Essensen af ​​metoden er som følger: lærredet indsættes i baguettesporet og fastgøres der med en kile. Derefter skæres overskydende stof af, og sporet med kilen og baguetten er lukket med en plastindsats. Denne indsats udfører yderligere låsfunktioner. Denne metode til installation er den nemmeste og mest tilgængelige til uafhængig udførelse.

Sådan installeres stræklofter med kiletilslutninger

udførelse af målinger

Inden du installerer hævede lofter, skal du udføre målinger af rummet for at bestemme de ønskede dimensioner af lærredet. For at udføre denne procedure korrekt skal du overholde følgende anbefalinger:

 1. Hvis dit værelse er rektangulært i planen, skal du måle ikke kun dens længde og bredde, men også nogen af ​​diagonalerne i rummet. Dette er nødvendigt af den grund, at vinklerne i rummet ikke altid er 90 grader.
 2. Hvis rummet har en kompleks polygonal form, må der ud over måling af vægernes længder måles afstande fra enhver vinkel til alle andre hjørner i rummet.
 3. Inden du installerer krumme stræklofter, skal du oprette et rumlayout på papir. Der er to muligheder for tegning af en ordning. 1: loftet er brudt betinget gitter med de samme celler. Derefter trækkes den buede loftlinje på papir på disse kvadrater. 2.: betingede akkorder er konstrueret til loftets kurve. Derefter måles alle sider af de resulterende trekanter.

Loftmåling

Tip: Hvis rummet har en meget kompleks form, er det bedre at måle afstande ikke fra en vinkel, men fra flere. Således vil diagrammet resultere i et rum opdelt i mange trekanter med målte sider.

Overfladebehandling

Selv om vi har skrevet meget om det faktum, at før du installerer stræklofter, er der ikke behov for forberedelse af bundloftet, men der er noget der skal gøres:

 1. Fjern det eksfolierede gips fra overfladen af ​​det gamle loft, så det ikke beskadiger det nye strækloft efter efteråret.
 2. Hvis der er installeret stræklofter i værelser med høj luftfugtighed, er det bedre at udføre behandlingen af ​​bundloftet med en antiseptisk opløsning. Dette vil forhindre dannelsen af ​​svampe.
 3. Pas på i forvejen de nye ledninger under lamperne, samt steder til deres vedhæftning.

Sådan installeres stræklofter: sekvens

Efter at vi har behandlet fastgørelserne, er det stadig at finde ud af, hvordan stræklofter er installeret, eller rettere den nøjagtige række handlinger. Som du allerede har forstået, er der en vis forskel mellem installationen af ​​stofklæder og klæder af pvc-film. Den sværeste installationsproces finder sted i PVC-film, da deres foreløbige opvarmning er påkrævet.

Sådan installeres stræklofter

For at installere loftet skal du bruge følgende værktøjer:

 • varme pistol;
 • gasflaske;
 • bore;
 • skruetrækker;
 • laser niveau;
 • målebånd;
 • spatel;
 • gon.

Stræklofter installeres i følgende rækkefølge:

 1. Først skal du bestemme sted for fastgørelse af baguetten. For at gøre dette er det nødvendigt at indstikke fra bundloftet for en vis afstand (for stofklæder 1,5 cm, til klud fra PVC-film 4-5 cm). Vi arbejder ved hjælp af et laserniveau.
 2. Derefter skal du langs de planlagte linjer fastgøre baguetterne til den valgte fastgørelsesmetode. For at gøre dette borer vi huller langs linjen på væggen og driver dowels ind i dem. Baguettes fastgør skruer. Fastgørelsesanordninger monteres hver 20 cm.
 3. Glem ikke at lægge ledningerne og udføre lygtenes vedhæftningspunkt.
 4. Læg derefter lærredet i midten af ​​rummet og ved hjælp af specielle klip fastgør den ene kant i et hvilket som helst hjørne af rummet.

Sådan installeres stræklofter med en varmepistol

 1. På samme måde, hæng og andre hjørner af lærredet.
 2. Varm opvarmepistolen op. Lerret bør varme op til 40 grader.
 3. Derefter begynder de at indsætte kluden i baguetterne. Stræklofter sat fra midten af ​​baguetten og flyttede til hjørnerne.
 4. Når kluden er helt fast i en baguette, monter loftsplinterne, der lukker et baguette installationssted.

Sådan installeres lærredet

Interessant information: En harpundug i et rektangulært rum kan installeres om 2 timer. Det kan tage 6 timer at samle et stofvæv i et stort rum. Installeringstiden for et loft på to niveauer kan være mere, fordi mængden af ​​arbejde er signifikant.

Baguette fastgørelsesregler

Hvordan man installerer lofter, har vi allerede regnet ud. Der er dog nogle nuancer, som vil være nyttige for dig i processen. Derudover hjælper vores tips dig med installationen af ​​profiler:

 1. Når du vælger mellem en aluminium- og plastikprofil, giver du en mere slidstærk aluminiums baguette.
 2. Hvis du ønsker at få den mindste afstand fra bunden til strækloftet, kan du vedhæfte baguetten til loftet. Ellers monteres monteringsprofilen på væggen.
 3. Hvis du ønsker at installere indbygget belysning, skal du fra bunden af ​​loftet trække sig tilbage mindst 7 cm.
 4. Den største tilladte stigning på skruerne, når baguetten fastgøres til stærke vægge uden gips er 20 cm. Hvis væggene er tynde og har et tykt lag af gips, reduceres banen til 80 mm.
 5. Da det afkølede PVC-ark giver en belastning på væggene på 70 kg / m., Er det ikke nødvendigt at fastsætte baguetterne på de tynde skillevægge. I dette tilfælde skal du vælge en bjælke på loftet.

Regler for installation af malerier

Normalt før du installerer hævede lofter ved hjælp af en varmepistol, udføres blomster og dyr ud af rummet. Dette skyldes, at luften opvarmes til 40 grader. Desuden skal installationen overholde følgende regler:

 1. Til monteringsklude med harpunmontering er det bekvemt at bruge en speciel spatel eller trowel med afrundede hjørner.
 2. Under installationen af ​​PVC-stof skal opvarmes konstant med en varmepistol. Ellers vil det hurtigt afkøles og tabe dets elasticitet.
 3. Spænding af pvc lærred fra midten af ​​baguetten til hjørnerne af rummet.
 4. Ved installation af stofklæder er varmepistolen ikke nødvendig.
 5. Stof klud indsat i baguette fra hjørnene til midten.

Regler for montering af armaturer i lofter

Sådan installeres hævede lofter, forstår du allerede. Men hvilket loft vil gøre uden lamper? Installationsprocessen for belysningsindretninger i loftet er som følger:

 1. På bundloftet er der monteret pladser til fastgørelseslamper.
 2. Derefter limes forstærkningsringe til filmen i forbindelse med fastgørelsen af ​​lamperne.
 3. Tøj snoet trimmet på indersiden af ​​ringene.
 4. Ledninger er taget ud i hullet og forbundet til lampen.
 5. Derefter fastgøres lampen på stedet og kan justeres.
 6. Tunge armaturer er monteret på specielle kroge i bundloftet.

Nyttige tips om at arbejde med en varmepistol

For installation af høj kvalitet er det ikke nok at vide, hvordan man installerer stræklofter, fordi en ukorrekt del kan ødelægge hele sagen. Vi har brug for nogle erfaringer og færdigheder i håndtering af pistolen, som giver kendskab til mange nuancer, der er nyttige i denne sag. Men med vores tip og nyttige anbefalinger kan du fungere som en erfaren mester. Så før du installerer stræklofter, skal du vedtage følgende tips:

 1. Cylinderen til gaspistolen, der anvendes ved installation af strækpvc-loftet, må ikke udløbe.
 2. Sørg for, at varmepistolen ikke blæser ind i det sted, hvor ballonen er.
 3. Genopfyld ikke ballonen med mere end 80%.
 4. Foretrækker gennemskinnelige kompositcylindre. De er nemme at se gasniveauet.

En interessant video om, hvordan man installerer lofter:

Nu ved du, hvordan stræklofter er installeret. Men hvis der er nogen usikkerhed i deres evner, skal du vælge stofark til installation. De er tættere på grund af tekstilens struktur, så det er sværere at beskadige dem til uerfarne håndværkere. Desuden udføres installeringen af ​​stofklæder uden brug af en varmepistol.

Sådan installeres et hæftet loft? Handledning til handling

Stræklofter i lejligheden - eftertragtede designs, der allerede er blevet en del af mange interiører. De ser fordelagtige ud og tilføjer nåde til indstillingen. Mange mennesker er interesserede i at installere spændingsstrukturer. Og selvom de ikke har tænkt sig at gøre installationen selv, vil det være nyttigt at blive fortrolig med teknologien. Do-it-yourself installation vil være nyttig for dem, der planlægger at spare penge.

Hvorfor et strækloft?

Spændingsdesignet - den værdige beslutning for ethvert interiør. Med sin hjælp er det muligt at opnå ekstern tiltrækningskraft og overensstemmelse med designet og for at lette dit eget liv, da lærredet ikke kræver krævende pleje. Fordelene ved at bruge sådanne strukturer slutter ikke der. Blandt fordelene fremhæver vi følgende:

 1. Spektakulært udseende.
 2. Mange farver og designteknikker, herunder fotoudskrivning.
 3. Modstandsdygtighed over for vand. PVC film kan klare op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.
 4. Høj installationshastighed. Professionelle bruger det i 3-4 timer. En almindelig person vil have brug for mere tid.
 5. Praktisk og nem pleje. Det er tilladt at bruge vaskemidler i flydende form.
 6. Antistatiske egenskaber.
 7. Miljøvenlighed.
 8. Modstand mod støvafvikling, modstand mod absorption af snavs og lugt.
 9. Mulighed for installation i ethvert rum.
 10. Ingen grund til at forberede bundloftet.

En anden fordel ved spændingsstrukturen er levetiden, som når 20 år.

Klar strækloft i lejligheden

Hvilke stræklofter vil kunne installere dig selv?

I dag har enhver person mulighed for professionelt at lære at installere lofter. Dette er dog ikke nødvendigt, hvis det er planlagt at installere strukturen i et eller to rum. Du kan også se en detaljeret video, der hjælper dig med at forstå alle detaljer og se installationen tydeligt.

Dem, der aldrig har stødt på sådant arbejde før, er det lettere at installere et strækloft af sømløs stoftype. Det anbefales at følge installationsrækkefølgen, og så er der ingen problemer. Særlige værktøjer behøver ikke at bruge. Hvis noget går galt, skal du ringe guiden, som straks retter fejlene.

Hvis du er tiltrukket af loftet af film-PVC, anbefales det at ringe guiden til installation. Dette skyldes behovet for at bruge gasudstyr - varmepistol. Det er nødvendigt at opvarme lærredet for dets spænding i rummet.

Advarsel! Hvis loftet er installeret i et rummeligt rum, skal du samle lærredet fra separate dele. De svejses sammen langs sømmen. I hjemmet fungerer dette ikke i mangel af specialudstyr.

Processen med at installere et strækloft

Hvad kræves der for arbejde?

Installation af strækloft indebærer forberedelse af værktøj og materialer. Du skal bruge følgende:

 1. trappestige;
 2. Spatel eller blade til strækning af lærredet;
 3. Skruer og dowels til montering;
 4. baguette;
 5. Hammer, konstruktion kniv og konstruktion tørretumbler;
 6. Scoring ledning;
 7. Målebånd og blyant;
 8. Level. Fortrinsvis laser for at opnå glatte linjer.

Vurder betingelsen for hovedloftet. Du må muligvis slippe af med peeling gips eller dække kløften. Dette vil forhindre udseende af svampe. Det er at foretrække at vælge en antiseptisk primer, som har de bedste egenskaber. Derudover lægges et lag varme- og lydisolering.

udførelse af målinger

Før installationen af ​​strækloftet kræver målinger af rummet. Dette vil hjælpe med at bestemme lærredets dimensioner. Følg disse retningslinjer:

 1. Til rektangulære rum måles både længde og bredde og diagonal i rummet, da vinklerne ikke altid når 90 grader.
 2. For polygonale rum måles længderne af væggene og afstande fra et hjørne af rummet til resten.
 3. Før installation af buede lofter, er de bygget på papir.
Målets egenskaber for ikke-standardiserede lokaler

Advarsel! Nøjagtigheden af ​​målingerne er vigtig. Små fejl vil medføre mangel på stof eller problemer med selve installationen.

Find den laveste vinkel i rummet ved hjælp af et laserniveau. 2-3 cm aftages fra det, afhængigt af metoden til montering af loftet og tilbringe en flad linje omkring omkredsen. Det bliver en vejledning for montering af baguetten.

Baguette installation og procedure funktioner

Første installationstidspunkt er installationen af ​​en baguette. Det er fastgjort til væggene omkring omkredsen. Start fra hjørnerne af rummet. For at gøre dette, på den forkerte side af baguetten snoet indsnævret med en hacksav. Derefter begynder den gradvist at bøje, hvilket giver den den ønskede vinkel. Brug ønsket metode, hvis du ønsker det, og juster designet til de ønskede mål.

Derefter laver de huller på 0,1 meter langs hele baguettes længde. For at gøre dette kan du bruge en elektrisk boremaskine, hvis baguetten er plast eller en boremaskine til metal, hvis aluminium. Indspringede gennemsnit på 0,08 meter. Efter denne baguette er fastgjort i overensstemmelse med linjen trukket tidligere. Når du skruer i skruerne, skal du handle omhyggeligt for ikke at beskadige plastik.

Når baguetten er forsvarligt fastgjort, behandles leddene. Hvis der er skarpe kanter på plasten, skæres de med en kniv. Hvis baguetten er lavet af aluminium, behandles strukturen med en fil. For at beskytte stoffet mod skader, fastgør de desuden baguetter med tape på forsiden. Funktioner af arbejdet kan ses på videoen på netværket.

Strækker loftet

Montering af lærredet i lejligheden begynder med opvarmning af PVC-folien. For at gøre dette skal du bruge en varmepistol. Hvis stoffet er vævet, er dette element udelukket, da der ikke er behov for opvarmning. Filmen opvarmes til en temperatur på 60 grader.

Stretched loft installation

Derefter fastgøres lærredet ud fra hjørnerne. Ved hjælp af en spatel er harpunet pænt gemt i baguetternes spor. Hvis der anvendes en hæftningstype, indsættes filmen selv i baguetten. I overensstemmelse med fremgangsmåden fastgøres materialet med en perle eller kil.

Når hjørnerne er fikseret, er lærredet spændt i de midterste sektioner. For at gøre dette, er filmen fast i midten og fortsætter med at fylde, flytter til hjørnerne. Hvis der opstår uregelmæssigheder i processen, bortskaffes de ved hjælp af opvarmning af bladet med en varmepistol. Harpoon type montering på dette anses for at være komplet. Hvis du foretrækker shtapekomu, skal du afskære det overskydende materiale. Se en video, der demonstrerer processen, hvis du på nuværende tidspunkt har problemer

Nyttige tips

De endelige arbejder vedrører installation af belysning, netværket har videoklip, der viser, hvordan det sker. For dem præ-allokere pladser og indstil ringen. Hvis dette ikke er gjort, skal du ikke bekymre dig, du kan arbejde med en strakt struktur. Installation af armaturer omfatter følgende trin:

 1. På loftet vælges det sted, hvor lamperne vil blive installeret;
 2. Særlige ringe limes til filmen;
 3. På indersiden af ​​ringen skæres filmen ud med en skarp kniv;
 4. Elektriske ledninger er forbundet til dette hul, som fjernes og tilsluttes armaturet;
 5. Belysningsarmaturet er fastgjort på stedet og regulerer;
 6. Hvis lampens vægt er imponerende, er den fastgjort til krogen, som er monteret i hovedloftet i lejligheden.
Montering af armaturer i loftet

Vær også opmærksom på arbejde med en gasflaske. Det skal have en normal holdbarhed. Vælg en gennemskinnelig kompositcylinder, der gør det nemt at overvåge gasniveauet. Det bør ikke overstige 80% af det samlede antal. Når du arbejder med en pistol, må du ikke lede det til cylinderen for at fjerne ubehagelige situationer.

Nu ved du, hvordan spændingsstrukturen er monteret. Når installationen er færdig, vil dit interiør supplere det smukke loft. Hvis du har spørgsmål, skal du se videoen. Det vil hjælpe med at slippe af med tvivl og forstå principperne om arbejde.

Sådan installeres suspenderede lofter: Arbejdsrækkefølgen i artikel-instruktionerne

Det er nemmere at lære, hvordan stræklofter er installeret: det er nok at mindst se på, hvordan professionelle installationshold gør det. Dette er imidlertid ikke altid muligt, og klarhed er langt fra at give hver gang en udtømmende ide om løsningen af ​​et bestemt problem. Derfor, hvis du har lyst til at strække sådanne lofter med dine egne hænder derhjemme og spare mange penge uden at benytte sig af eksterne specialister, skal du være opmærksom på vores materiale - især for os afslører vi nuancerne i alle faser af arbejdet og støtter denne forretning med meningsfulde billeder og videoer.

fordele

 • hurtig installation;
 • lille mængde støv og snavs, affald fra brugte materialer;
 • brede dekorative muligheder.

Hvor lang tid tager det?

Det præcise svar på spørgsmålet afhænger af detaljerne i det rum, hvor installationen er planlagt, såvel som på en række andre faktorer. Den omtrentlige varighed af installationen, som vil fungere som vejledning, kan dog stadig udledes uden særlige problemer. Vi afspejlede det i form af et kompakt og ret visuelt bord:

Følgende faktorer påvirker også varigheden:

 1. antallet af belysningsarmaturer planlagt til montering på lærredet;
 2. loft højde;
 3. styrken af ​​vægkonstruktioner
 4. Yderligere installation af loftet
 5. tilstedeværelsen af ​​rør og alkove
 6. strukturens art
 7. tilstedeværelsen af ​​emhætten.

Nogle fakta du behøver at vide

 • hvis lofterne har en højde på mere end 3 meter i dit værelse, så øges installationstiden med 2-3 timer;
 • installation af et armatur tilføjer automatisk 15-20 minutter til installationstiden;
 • installation af stræklofter på flere niveauer i et rum med middelstørrelse tager mere end 10 timer.

Hvad er der brug for?

 • målebånd;
 • niveau for præcis markup;
 • plug;
 • Punch;
 • skruetrækker til montering af profiler;
 • selvskærende skruer;
 • Metaldetektor til rørdetektion i vægkonstruktioner;
 • varmepistol til opvarmning af nettet
 • spatel til at fastgøre bladet til profilen;
 • monteringsprofil for hele rummets omkreds;
 • montering pvc ringe til lamper;
 • stigen;
 • U-formet baguette.

Tre måder at installere stræklofter på er almindeligt anvendt:

 • harpoon - med en profilfastgørelse omkring perimeteren og efterfølgende fastgørelse af en klud med allerede svejsede plastikskaller til den, anses denne metode for at være den mest almindelige og pålidelige, men den har et mål minus - installationstiden stiger betydeligt på grund af behovet for at fastsætte harpunerne langs kanterne og i tilfælde af stofklæder mister den sin relevans
 • Klipteknologi er svært for begyndere at installere stofstræklofter med den aktive brug af en klipslås, ingen yderligere elementer svejses til lærredet, og den ekstraordinære bekvemmelighed ved denne metode er, at kluden kan fjernes fra fastgøreren og indsættes tilbage så mange gange som nødvendigt;
 • Kile-fagfolk installerer straks lofter på denne måde ganske ofte: Kilen retter sig perfekt i lærredet og lukkes med en plastindsats. Når du vælger denne metode, skal du have en U-formet aluminiumspose med en passende rille.

Arbejdsordre

For at vide præcis, hvordan man installerer strækkonstruktioner, bør du seriøst overveje alle nedenstående oplysninger og være opmærksom på arbejdets rækkefølge. Du bør også være opmærksom på nogle funktioner i processen, der objektivt påvirker det samlede arbejde i det hele.

målinger

En integreret del af installationen af ​​hævede lofter, der gør det muligt at bestemme den nøjagtige mængde materiale til installation. I dette tilfælde er der vigtige nuancer:

 1. i et rum med ret vinkler ud over længden og bredden er det også nødvendigt at måle en af ​​diagonalerne i rummet - den rette vinkel viser sig ikke altid at være sådan i praksis;
 2. i et polygonalt rum skal du sørge for at måle afstanden fra enhver vinkel til alle andre;
 3. i rum med et stort antal vinkler er det tilrådeligt at opdele i flere trekanter - i så fald vil målingerne være mere præcise.

Loftsoverfladebehandling

Den ekstraordinære bekvemmelighed af stræklofter ligger i, at du ikke behøver at bekymre dig for meget om bundoverfladen: Filmen vil pålideligt skjule alle manglerne i din loftbase. Der er dog en række specifikke punkter, der simpelthen umulige at passere:

 • hvis der observeres peeling af gammelt gips eller hvidvask på loftet, er det nødvendigt at fjerne det forældede lag for at undgå risikoen for skade på det allerede strakte lærred;
 • Glem ikke at behandle loftet med et antiseptisk middel, hvis det rum, hvor du planlægger at installere stræklofter, er kendetegnet ved høj luftfugtighed - sådan beskytter du dig mod svampens udseende.
 • overvej pladsen til fremtidige armaturer, samt sikre udgangen af ​​de nødvendige ledninger.

Værelse forberedelse

Hvis der er nok møbler i rummet, som potentielt kan blande sig med manøvrer under installationen, giver det mening at flytte det et stykke tid til et andet rum. I tilfælde af at dimensionerne ikke adskiller sig særlig beskedenhed, er det nok bare at flytte møblerne væk fra væggene og dække det med en film.

mærkning

 • bestemme det laveste punkt i loftet og i en afstand på 2 centimeter;
 • lav et mærke - så du definerer nulniveauet;
 • Tegn en lige linje omkring omkredsen.

Profilmontering

 • i aluminiumprofilen for at lave huller i trin på 50 centimeter;
 • i tilfælde af anvendelse af en plastikprofil reduceres trinnet betydeligt - op til 10 centimeter;
 • vi anvender profilen til væggen og markerer fixeringspunkterne;
 • Brug en perforator, lav huller i væggen med diametre på højst 6 millimeter og hammer i dowels;
 • Vi laver direkte installation af en fikseringsprofil.

Montering af en spændeklæde

Det vigtigste stadium, som i det væsentlige ikke er øget kompleksitet. Men efter det vil du allerede vide præcis, hvordan man installerer lofter, og hvorfor alle kan gøre det.

 1. ved hjælp af en varmepistol eller en konstruktionstørrer opvarmes rummet til 40 grader;
 2. lærredet fremstillet i overensstemmelse med de foretagne målinger udfolder og opvarmes op til 60 grader ved samme pistol;
 3. du skal starte fra det ene hjørne og fortsætte modsat, efter - bevæge sig i retning af de resterende hjørner af rummet og således strække lærredet diagonalt;
 4. Afhængig af den valgte installationsmetode er vinylmaterialet gemt i profilen med "svejsede" harpuner til kanterne eller indsat i spidsen af ​​baguetten og fastgjort med en kil / klip;
 5. Rettigheden af ​​den endelige installation - uden sagning eller bukser - afhænger af, om du kan modstå den ønskede temperatur i rummet, når du udfører ovennævnte manipulationer;
 6. installation af stræklofter i store lokaler kræver installation af ekstra stivere - for at gøre strukturen mere pålidelig og forhindre sammenbrud;
 7. Efter strækning af loftet kan du gå videre til installationen af ​​inventar, hvis arrangement over hele loftområdet skal udarbejdes på forhånd (læs artiklen om den korrekte placering af pletterne på strækloftet).

Se, hvordan fagfolk fra det allerede arbejdende team arbejder med hævede lofter.

konklusion

Vi fortalte dig i detaljer om, hvordan man installerer stræklofter i almindelige lejligheder, men der er mange nye nuancer, der er velkendte for fagfolk, men pålideligt skjult for begyndere. Så, multi-level strukturer kræver meget mere tid til deres fulde installation og dermed bedre forberedelse. Derfor skal du først og fremmest træne på installation af konventionelle lofter - og kun derefter gå til et nyt niveau for dig selv. Som du kunne se, er der intet svært ved installation af stræklofter - og hvis du har alle de nødvendige værktøjer til rådighed, og vigtigst af alt, adgang til materialer, så er det helt muligt at dekorere din lejlighed eller hus med spektakulære lofter til alle moderne standarder. Som i billedet nedenfor. Det ville være et ønske, ikke?

Hemmeligheder for korrekt installation af hævede lofter: nuancer, værdifulde anbefalinger

Installation af stræklofter er en god løsning for bylejligheder (især med lave lofter). De vil bidrage til at skabe en følelse af luftighed, rummængde, mens de skjuler fejlene og defekterne i det foregående loft, beskytter det mod lækager og støj fra de øverste etager. Og alt dette - uden affald og støv. Desuden ser disse design meget imponerende ud. Du kan vælge mellem mere end 300 af deres farveskygger - med virkningerne af et spejl, stof, træ, marmor, fløjl, venetiansk gips, med en simpel glat matoverflade.

indhold

Oversigt over materialer og monteringsmetoder ↑

Stræklofter varierer i materialeproduktion og vedhæftningsmetode.

Hvis vi taler om lærredets materiale, så udsend:

 • af polyesterstof, der er specielt imprægneret med polyurethan. Alle CLIPSO lofter er af denne type;
 • Polyvinylchloridlofter, som ikke indeholder cadmium og er bløde nok (alle andre lofter).

Afhængigt af hvordan fastgørelsen af ​​rammen udsender:

1. Harpun stræklofter

På alle sider af loftet er en beslag af ret stiv PVC spændt og svejset. Hvis du ser på det i tværsnit, ligner det på form af en krogeharp. Derfor navnet på denne vedhæftede metode. Denne type indbefatter lofter i lang tid alle kendte mærker, for eksempel EXTENZO, BARRISOL, NEWMAT, CARRE NOIR, NOVELUM. For nylig blev denne liste suppleret med flere mærker, der optrådte på markedet i Rusland, såsom DPS, DECKENFEST, DECOMAT.

2. Bezgarpunny stræklofter

Opdelt i flere underklasse kategorier. For eksempel er MONDEA lofter fra Holland monteret på en kile måde. I dette tilfælde opvarmes og flades webens kanter og klemmes derefter med en speciel spacerprofil. Denne metode ligner noget broderiprocessen på bøjlen. Når PVC-film er fastgjort på to halvcirkelformede overflader. Disse monterings "cams" er inkluderet i monteringsprofilen, så denne metode kaldes cam-metoden. Når filmen skubbes med en spatel, spredes disse "cams", og når de forsøger at strække den tilbage, komprimeres de automatisk. Denne metode bruges til at installere SKOL og PRESTIG DESIGN lofter.

[include id = "1" title = "Annoncering i teksten"]

Monteringsprofilen, der bruges med denne metode, er en reel mulighed for at reducere lofthøjttabet med 8 mm. Franske polyester CLIPSO lofter er fastgjort med en fleksibel snor.

Hvad skal du vide om PVC ↑

Til strækningstaket fremlagde et ret stort antal krav. Som omfatter:

 • dets styrke, mangel på lugt, miljøsikkerhed og lyshed;
 • Det er også meget vigtigt, at det anvendte materiale kan sømløs males i enhver farve. PVC film og polyester stof opfylder alle disse krav så godt som muligt.

Du skal også vide (om PVC) det

 • polyvinylchloridfilm har en vægt på fra 180 til 320 g / m² og tykkelsen overstiger normalt ikke 0,35 mm;
 • vægtet gennemsnitlig lydabsorptionskoefficient - ikke mere end 0,4;
 • det tryk, filmen kan modstå, når 1000 Pa;
 • Trækstyrken når en grænse på 30 N lige i længderetningen og tværgående retninger;
 • relativ forlængelse til brud når 220%;
 • Lysabsorptionskoefficienten afhænger af typen af ​​loft. Hvis lofterne er "lakeret", så er koefficienten 30%, og hvis "fløjl", så 95%;
 • en sådan film er vandtæt og langsomt brændende;
 • Afhængig af temperaturen kan det ændre dens fysiske egenskaber. For eksempel, hvis du sænker temperaturen under 0 grader Celsius, bliver den så skrøbelig og hård. Men hvis temperaturen hæves igen, vil den stadig være fleksibel og elastisk. Hvis filmen holdes ved en temperatur på mindre end 40 grader Celsius, begynder den at bryde ned;
 • PVC film er ret stabil i varme og opretholder temperaturen, samtidig med at dens egenskaber holdes op til 90 grader Celsius;
 • dette materiale er bemærkelsesværdigt farvet, og farveområdet har op til 100 nuancer;
 • Overfladen af ​​filmen kan også være næsten enhver: fra matte med lavprægning og uden det, med effekten under huden, marmor, træ, metal, med huller, med virkning af satinstof eller en blank overflade. Generelt afhænger tilgængeligheden af ​​en række forskellige farver af lærredets mærke;
 • Filmen kan være 1,3 meter til 2,2 meter bred, afhængigt af produktionens karakter og egenskaber;
 • På grund af at det er let at svejse, er det meget nemt at lave lærred op til 6 eller 8 m bred. Samtidig er sømene næsten usynlige. Mere end 8 m af lærredet anbefales ikke. Ellers kan det ikke undgås, at lærredet i midterdelen suges.

Om polyesterstof skal du vide, at det:

 • tyndere og lettere end PVC. Dens vægt overstiger ikke 200g / m² og dens tykkelse er ikke mere end 0,25 mm;
 • Fordelen ved dette materiale er, at det er imprægneret med en speciel sammensætning, som følge af, at vævsbåndets dimensioner er mere stabile end filmens
 • stoffets elasticitet opretholdes selv ved en temperatur på minus 30 grader Celsius;
 • Normalt er lærredet lavet 4 m bredt, men det er muligt at fremstille et femmåkkede lærred efter specialbestilling. Og selv i dette tilfælde vil der ikke være nogen søm på loftet;
 • polyurethan er ikke udsat for svejseprocessen, så hvis der er behov for at gøre stoffet bredere end standarden, bliver det sædvanligvis syet eller forbinder stykker af materiale ved hjælp af en speciel profil;
 • Den største ulempe ved polyesterstof er, at den ikke kan farves til installation. Normalt er et sådant loft efterladt hvidt sløvt eller malet efter afslutningen af ​​alt installationsarbejde, for eksempel tegning af et billede, eller hele overfladen er simpelthen tonet;
 • også der er ingen mulighed for at vælge loftets overfladestruktur.

Teknologi installation af hævede lofter ↑

Streklofter af forskellige typer har deres egen egenskaber og finesser af installationsteknologi.

1. Først og fremmest tager specialisterne i firmaet installationen af ​​loftet mål.
2. Så er lærredet bragt til objektet (det sker normalt inden for 1 til 30 dage).
3. På samme tid på selve objektet er det nødvendigt:

 • På steder, hvor lofter skal fastsættes, skal væggene være stærke, i samme plan, lige og intakte;
 • alle færdige materialer, såsom gipsvæg, keramiske fliser osv. skal fastgøres meget sikkert;
 • hvis det er hensigten at installere en loft baguette, så loftet selv skal være i samme plan.
 • Afslut alt byggearbejde, alt affald skal fjernes, kabellinjer til stederne for installation af lamper, som giver tænding og slukning af spænding;
 • Værelset skal opvarmes under driften af ​​loftet og opretholde en bestemt temperatur på tidspunktet for dens installation.
  Hvis alle disse betingelser er opfyldt, begynder installationen af ​​loftet.

De vigtigste faser af arbejdet

 1. For det første er et hydroniveau og en maleriledning mærket på bundloftet og væggen på fastgørelsesstedet.
 2. Dernæst opvarmes lærredet i pakken med en varmepistol og gradvist glattes.
 3. Derefter ved hjælp af specielle clips-klip er kluden fastgjort til baguetten.
 4. Ved hjælp af en speciel spatel først - det såkaldte "røde" hjørne af dette lærred er fyldt med en harpun i en baguette.
 5. Derefter opvarmes kluden diagonalt til 70 grader Celsius, og den allerede bløde film strækkes.
 6. Dernæst fører harpunen ind i spidsen af ​​loftprofilen i det modsatte hjørne.
 7. Denne hele procedure er udført med hver diagonal og på alle sider af kanten.
 8. Når filmen er afkølet, er den allerede sikkert forbundet med fastgørelsesorganerne omkring omkredsen.

Installation ved kilemetode

 1. Hvis loftet er monteret ved hjælp af en kilemetode, er de nøjagtige dimensioner og beregninger ikke så vigtige. Det er nødvendigt at kende bredden og længden af ​​rummet, fordi selve lærredet skal være ca. 10 til 15 cm bredere end afstanden mellem væggene.
 2. Lav altid et rektangulært lærred, og montering udføres direkte i selve rummet.
 3. I en speciel profil, der kan monteres både på væggene og på loftet, er det tidligere hængte lærred fastgjort ved hjælp af specielle plastikkiler.
 4. Overskydende lærred, der kan stikke ud under fastgørelsesprofilen, er afskåret, og fastgørelsespunkterne er dækket af en speciel dekorativ strimmel, der ligner en yndefuld sokkel. Den har en fleksibel, forseglet del, der snaps ind i profilen, hvilket gør stoffet tæt på væggen.

Hvis du nøje overholder hele sekvensen i forbindelse med loftinstallation, vil der ikke være nogen rynker og rethed i sømene.

[include id = "2" title = "Annoncering i teksten"]

Denne måde at installere loftet er meget sværere end harpunen, og demontering er også vanskeligere. Men det har en række ubestridelige fordele.

 1. For eksempel, hvis det er nødvendigt at lave loftet på et enkelt lærred, og området samtidig overstiger 100 kvadratmeter, er det den eneste mulighed, da det er muligt at justere spændingsgraden.
 2. Også, hvis der er vanskeligheder med nøjagtigheden af ​​at bestemme størrelsen på rummet, eller ændringer i loftets størrelse antages, hvilket også gør det vanskeligt at specificere bestemte parametre, er denne metode perfekt.
 3. Når monteringen er kamformet eller med en fleksibel snor, er hele processen ret lig med kilemetoden. Den eneste forskel er i fastgørelserne selv. Og lærredet gøres også med en margen, og i processen er installationen tilpasset i størrelse.

Tips, tips

 1. Afhængigt af loftets installationsmateriale og -teknologi er der mulighed for at sænke, hvilket gør det nødvendigt at begrænse loftets størrelse, og mængden af ​​tilladt savning overstiger ikke 1% af lærredens diagonale længde. Med andre ord, hvis lærredet har dimensioner på 5 * 6 m, kan kanterne kun være 4 cm over midten. Men hvis en ekstra understøtning er installeret på det sted, hvor lysekronen er fastgjort, så går centeret endnu mindre.
 2. Et par dofler er lavet i tilfælde af at loftet skal laves på flere niveauer, området for kam- og harpunlofterne er mere end 50 m2, og kilens kilde er mere end 120 m2. Der laves en mellemliggende understøttelse, til hvilken individuelle lærred er fastgjort med en speciel profil.
 3. Men det sværeste med hensyn til kompleksitet er et tredimensionelt eller 3D-loft. Først rammedesign. Derefter bestilles det fra enkelte dele af aluminiumsprofilen. Så er denne ramme installeret i nederste del af væggene og gulvene. I begyndelsen minder dette design lidt om en openwork bro. Processen og teknologien til fremstilling af individuelle lærred er i denne sag meget mere kompliceret og tager længere tid end ved montering af et fladt loft.
 4. For at forhindre opsamling af fugt og kondensat mellem det gamle loft og lærredet, laves huller i profilen til ventilation. Ideelt set skal du installere ventilationsgitter i lærredet. På denne måde vil der altid forekomme tvungen udstødning. Og hvis området i rummet er mere end 35 kvadratmeter. m. En sådan foranstaltning er simpelthen nødvendigt.
 5. Når du installerer et strækloft, kan du bruge halogenlamper, fluorescerende eller almindelige glødelamper. Når du installerer lamper i loftet, er det nødvendigt at begrænse deres strøm. For eksempel til en konventionel og luminescerende lampe, bør effekten ikke være højere end 60 watt, for halogener bør den ikke være højere end 20-35 watt.
 6. Du skal også overholde visse krav ved installation af armaturer til 12 W. Der er behov for at bruge specielle transformere, ellers kan loftet svække på grund af den øgede blødhed af PVC-folien.
 7. Der er forskellige muligheder for montering af højeffektlygter, som bruges i processen. For at begrænse varmeoverførslen er det nødvendigt at sikre afstanden mellem lampen og loftet på mindst 1 mm. Hvis der anvendes transformatorer, er de fastgjort i strukturens nederste plan, og monteringsprofilen skal sænkes med 5-7 cm.
 8. Et firma, der installerer et loft, giver normalt en garanti for sit arbejde i op til 10 år, forudsat at temperaturen opretholdes mellem 0 og 50 grader Celsius. Garantien dækker bevaring af farve, fravær af revner, rynker og afstivning af nettet. Selvom loftet blev oversvømmet med vand eller ved et uheld gennemboret.

Hvis du udfører alle teknologierne i henhold til vejledningen, har du al mulig mulighed for at montere loftet korrekt, uden fejl. Vær særlig opmærksom på udvælgelsen af ​​certificeret materiale af høj kvalitet.