Teleskopisk cornice. Vælg. Installation. Egenskaber af materialer.

Moderne liv har en negativ egenartethed: For hurtigt en rytme, forfængelighed og tung arbejdsbyrde hos en person. Derfor har huset opnået en endnu dybere betydning end før: alle forsøger at skabe komfortable forhold i det for at kunne slappe af og slappe af. For denne reparation er gjort, bruges de mest moderne og bekvemme apparater, en af ​​dem er en teleskopisk cornice til gardiner på badeværelset.

Fotophæng til gardiner på badeværelset

Valg af fastgørelse til gardiner

Badeværelse - et af værelserne i huset, der kræver brug af kun højkvalitets finish og tilbehør. Dette behov opstod på grund af tilstedeværelsen af ​​høj fugtighed, rummet kræver også en høj grad af komfort.

Et af tilbehør, uden hvilket det simpelthen ikke er muligt at lave på badeværelset, er et gardin. Det forhindrer bedst vand i at stænke under badning eller brusebad.

Gardinekomponenten er en multifunktionel metal teleskopisk cornice. Takket være ham er det muligt at montere dette produkt på badeværelsesvæggen.

En funktion af stangen er evnen til at bevæge sig fra hinanden og foldes i henhold til teleskopprincippet: et rør passer ind i det andet. I enden af ​​denne enhed er der fastgørelsesanordninger forsynet med pakninger.

De beskytter væggenes overflade mod ridser og anden mekanisk skade. Det er bedre at installere dette produkt ved hjælp af forårslås.

Der er flere muligheder for cornice, som ikke kun varierer i materialet til fremstilling eller pris, men også i andre egenskaber:

 • Metal cornice.
 • Træstang.
 • Enheden er lavet af plastik.

Gardin i badeværelset - en nødvendig sikkerhedsforanstaltning

Metalprodukter

Teleskopisk gardinstang, lavet af metal, er en kvalitetsenhed, der har følgende muligheder:

 1. Rustfrit stålprodukt. Det er en stilmodel og harmonisk supplerer ethvert design. Bedst af alt er velegnet til et planteskole, vil også perfekt dekorere et soveværelse, hallen eller en balkon. Materialet, hvorfra cornice er lavet, er meget holdbart og pålideligt. Det er praktisk taget ikke udsat for fugt.
  Denne kvalitet forbedrer den beskyttende belægning, lavet i forskellige farver. Chrome eller hvide produkter ser godt ud.

Rustfrit stål er et godt materiale til badeværelset.

 1. Aluminium stang. Et sådant element af indretning ser ikke kun godt ud i noget badeværelse, men har også lethed og holdbarhed.
  Til efterbehandling anvendes forskellige materialer, herunder den specielle film, der efterligner forskellige typer belægninger. Dette produkt har en høj grad af beskyttelse mod virkningerne af negative faktorer og anvendes godt i forhold til høj luftfugtighed.

Plastarmaturer

Plast er et økonomisk, let og holdbart materiale. Kvalitetsdataene blev overført til produktet fra den.

Plastafskærmninger til badeværelset har mange positive kvaliteter:

 • Lav pris, og som følge heraf høj tilgængelighed af produktet.
 • Lav vægt, og dermed let transport og installation.
 • Høj modstandsdygtighed over for nedbrydning, hvilket gør tagskæggene ideelle til brug på badeværelset, og er også perfekte til havearbejde.
 • En række belægninger, der efterligner træ, marmor og andre naturlige materialer. Tillader produktet at blande sig harmonisk med ethvert design.

Plastik design kan vælges i enhver farve.

Der er flere ulemper ved plastikanordningen:

 • Under påvirkning af tid og andre faktorer kan materialet blive gulligt. Dette er især mærkbart på taggrænserne med en hvid farve.
 • Under drift kan produktet falde under vægten af ​​et gardin.

Træ taggrunde

Træ er et vidunderligt materiale. Det har høje dekorative egenskaber og økologisk renhed. Disse taggrunde vil dekorere dit soveværelse og hallen. Dens ulempe er modtagelighed for hævelse og deformation under indflydelse af fugt.

Moderne teknologier har løst dette problem: Brug af specialbehandling gjorde det muligt at udstyre træ med høj modstand mod indflydelse af negative faktorer. Tagene af det ser meget imponerende og rige ud.

Træprodukter bruges sjældent i badeværelset på grund af følsomheden af ​​materialet til fugt

Montering af cornice i badeværelset

Installation af glideblade kræver ikke særlig viden og færdigheder. Processen behøver ikke at bruge specialiserede værktøjer. Derfor kan installation gøres manuelt.

Installation af et gardinarmatur i et badeværelse kræver en stige, blyant eller andet skriveobjekt, målebånd og niveau.

Da cornice er lavet i forskellige længder, varierer i størrelse og bevæger sig adskilt med det nødvendige antal meter, forsvinder spørgsmålet om hvordan man klipper barbell af sig selv. I denne handling er der ikke brug for, du behøver kun at købe et produkt af den passende størrelse.

Installation af produktet udføres i flere faser.

For dette er der en klar instruktion:

 1. Det første skridt er at bestemme størrelsen af ​​mellemrummet mellem de to vægge, hvilket vil tjene som en begrænsning for tagskægget. For at skabe harmoni og skønhed i badeværelset skal du rette produktet på en afstand på ca. 15 centimeter fra badeværelset.
  Gardinen skal være lang nok til at dække badeværelset eller bruseniche. Efter afslutningen af ​​alle beregninger kan du markere stedet for fremtidig fastgørelse af cornice på væggen.

Opmærkning af den fremtidige monteringsstav - den første fase

 1. I anden fase opstår spørgsmålet om, hvorledes produktet skal installeres. Det er produceret ganske enkelt. Gardinestangen, der fjernes fra emballagen, skubbes til den ønskede længde svarende til afstanden mellem væggene, øget med en centimeter.
  Den ene kant af tagene er tæt knyttet til overfladen, og den anden fremmes fra bunden op til det ønskede punkt. På grund af tilstedeværelsen af ​​fjedre er stangen sikkert fastgjort til begge vægge.
  En ekstra garanti og skridsikkerhed er pakningerne i enderne af monteringen. Således er kløften monteret uden et enkelt søm, og fliseoverfladen forbliver intakt, hvilket er meget vigtigt for eksempel til et børnerum.
 1. Det tredje trin er at kontrollere pålideligheden af ​​monteringen af ​​gliderenheden. For at gøre dette skal du blot trykke let på midten af ​​tagene. Men inden du fastgør stangen til et fast sted, skal du hænge ringe på den for at hænge gardinerne.

For at lukkeren skal bevæge sig glat langs armaturet, er det nødvendigt at vælge de ideelle ringe og installere strukturen korrekt.

Den perfekte kombination af skønhed og funktionalitet

Hvilke fakta skal du vide:

 • Lavet af metal, disse produkter har godt greb, men dårlig glidning.
 • Plastringe går hurtigt ud, er kortvarig armatur.

Advarsel!
Det er nødvendigt at huske, at de mest praktiske i drift, der tillader at bruge dem i lang tid, er kombinerede produkter.
Deres base er lavet af metal, og belægningen er lavet af plastik.

Resumé af

Glidestænger til badeværelset - En bekvem, holdbar og nem at installere enhed, der gør det nemt at udskifte nogen del af det og gardinet. (Se også artiklen Sådan hænger gardiner på loftet cornice: funktioner.)

I den præsenterede video i denne artikel finder du yderligere oplysninger om dette emne.

Sådan repareres gardinestangen i badeværelset?

Der er en teleskopisk cornice, installeret i rummet mellem væggene på badeværelset. Men væggene - fliser og cornice slips (fra enderne af cornice plastik). Hvordan og med hvad kan disse plastikhætter fastgøres på væggen (lim, fugemasse eller noget andet)? Tilnærmelsesvis visning af de vedhæng, der følger med.

Vejledningen skal skrives, at tagskæggene skal flyttes adskilt med 3 cm mere end bredden af ​​badeværelset og derefter indstilles til at passe. Intet kan glide, jeg har i det mindste også en flise og holder den stram.

ilya025 skrev:
Vejledningen skal skrives, at tagskæggene skal flyttes adskilt med 3 cm mere end bredden af ​​badeværelset og derefter indstilles til at passe. Intet kan glide, jeg har i det mindste også en flise og holder den stram.

Ja, det gjorde jeg selvfølgelig. Men jeg ved et uheld hængt et håndklæde på tagskægget (tørt, lys), hvorefter jeg fik en tagg på halsen (heldigvis for at tagene skulle være lyse). Okay, jeg prøver igen i henhold til instruktionerne..
Og hvorfor er en plastikring med tagskæggene?

Og jeg gjorde det lettere, jeg købte et forkromet rør F25 i maxidom (3 meter - 190 r) og 2 holdere til det. Skrue - aldrig falde

Jeg omfattede en lignende cornice med hvide linjer, gummi eller blød plast på siderne.
Hung op store våde terry håndklæder. intet faldt.

Jeg hang sådan op. Der var stadig suckers. Vraspor og sæbe suckers. Hængende og ikke faldende endnu

Jeg faldt. Træt - Jeg lavede et hul i væggen og satte det ind - nu er det helt sikkert stramt. Du kan tage en hånd, når du står op på kanten af ​​badeværelset, du kan hænge våde tæpper.

Sergey skrev:
Jeg faldt. Træt - Jeg lavede et hul i væggen og satte det ind - nu er det helt sikkert stramt. Du kan tage en hånd, når du står op på kanten af ​​badeværelset, du kan hænge våde tæpper.

Jeg skruede væggene på pin M8-M10 og "sætte" dette teleskoprør på dem.

Og det er den bedste mulighed.
Spændespidser har normalt fordybninger. Du kan selv gøre det.
Først skal du vælge, hvilken kant af tagbøjlen der skal læses mere, og under denne kant skal du sætte den maksimale længde i væggen. Og fremspringet fra en anden pins væg skal måles. Til dette er det nødvendigt at måle værdien af ​​den elastiske forskydning af en stang inden i den anden, dvs. bestemme - hvor meget du kan drukne stangen uden at skifte fjederstøtten. Dette design rummer alt, der ikke bryder det :-)))
Og mere. Det er mere bekvemt, hvis den indre stang var fra den side, hvor gardinet er i den foldede position.

Sådan installeres tagene til badeværelset glidende

Eaves til et badeværelse. Udvælgelse og installation

I et lille rum på badeværelset skal enhver detalje ud over at udføre praktiske funktioner bidrage til at skabe et afbalanceret og behageligt interiør, og gardinerne, der adskiller brusebadet fra resten af ​​rummet, er heller ikke en undtagelse. Og for at fuldføre billedet har du brug for en passende gardinstang til badeværelset med dine egne hænder, hvilket tydeligt kan ses på billedet.

Eaves i badeværelset - design funktioner

Hovedkravet til tagbøjler er pålideligheden af ​​fastgørelsesanordninger

Med al den tilsyneladende enkelhed er gardinstangen til badeværelset et ret interessant produkt fra den tekniske side, der er i stand til at modstå ganske betydelige skiftebelastninger og modstå vægten af ​​tørt og vådt materiale under badning. Derfor er der fastsat visse krav på cornet:

 • høj styrke og pålidelighed af fastgørelseselementer;
 • Grundlaget for tagskægget skal være let og stærkt profileret rør eller monolitisk konstruktion;
 • fremragende slidstyrke og korrosionsbestandighed;
 • ideelt glat og glat overflade for at lette bevægelsen af ​​fastgørelsesmateriale gardiner.

For at være i syne har gardinstangen i badeværelset også en æstetisk funktion og skal nødvendigvis overholde rummets generelle stil. Eaves til et badeværelse med en smuk gardin fastgjort på dem kan visuelt ændre rummet og gøre det enkleste interiør hyggeligt og rationelt. Ligesom alle dekorative elementer vælges gardinestængerne i badeværelset ud fra placeringen, størrelsen af ​​den overlappende åbning og vægten af ​​gardinerne, der er fastgjort til dem.

At lave skygge af kompleks form med beskyttende dekorative belægninger af nikkel-, krom- og andre resistente metaller fremstilles på sofistikeret teknologisk udstyr, og du kan udføre et enkelt håndværkers eget træværk eller færdige forkromede rør.

Når du har lavet en eksklusiv gardinstang til gardiner, kan du ikke spare så mange penge (sandsynligvis vil et serielt produkt koste mindre) end at understrege de individuelle træk i det indre, der er unikke for dette rum. Men sådan arbejde kan kun udføres af en erfaren mester, men du kan selv installere cornice på badeværelset og have de enkleste færdigheder med et enkelt værktøj.

Hvad skal du vide, før du køber tagskægget?

Corner cornice mulighed med ekstra loft mount

For at vælge den rigtige gardinstang til gardinet i badeværelset er det nødvendigt at udføre flere enkle målinger og undersøgelser:

 • bestemme form og metode til ophængning af tag
 • måle afstanden mellem fastgørelsespunkterne for at vælge længden af ​​styrestangen korrekt
 • bestemme styrken af ​​overfladen, hvorpå tagene skal fastgøres for at bestemme typen og metoden til fastgørelse og det korrekte valg af fastgørelsesdele;
 • at kende den omtrentlige vægt af gardinerne i tør og våd tilstand for ikke at forveksle med bærebjælkens bæreevne.

Tip: Alle de nødvendige parametre af tagpladerne findes i den medfølgende dokumentation eller spørg salgsassistenten i butikken.

Vi starter installationen

Et eksempel på en standardinstallation på en stiv mount

Efter at cornice er blevet leveret til installationsstedet, kan du begynde at samle strukturen og fastgøre den til væggen eller strømmen, afhængigt af den valgte løsning. Før du samler tagskæggene, skal du omhyggeligt studere instruktionerne, lægge elementerne på tagskæggene og de vedhæftede fastgørelsesanordninger ud, og fortsæt derefter til forsamlingen. Arbejdet er enkelt og kan gøres selvstændigt. Efter at tagene er samlet, og alle detaljer har taget deres pladser, begynder installationen af ​​tagskæggene. Afhængig af metoden til fastgørelse af tagskæggene kan nogle elværktøjer være nødvendige for at udføre arbejdet.

Den nemmeste måde at klare cornice til et rektangulært bad placeret mellem væggene i rummet, som er et fladt rør af runde eller ovale tværsnit, lavet af træ, plast eller metal. Længden af ​​en sådan cornice overskrider normalt ikke længden af ​​badet og ligger i området fra 150 til 180 cm.

Tip: For at installere en sådan gardinstang, er det nødvendigt at fastsætte specielle elementer på væggen med selvlukkende skruer eller dykker, med hvilke den er udstyret, for at installere gardinstangen og luk fikseringspunkterne med dekorative plader.

Alt, hvad der kan være nødvendigt i dette tilfælde fra værktøjerne, er en hammerboremaskine eller en hammerboremaskine og en almindelig skruetrækker.

Den glidende teleskopkornet til gardiner med et justerbart fjederelement installeres generelt med en "let håndbevægelse", når stangen efter at have studeret vejledningen udvider en bestemt afstand for at tilvejebringe det nødvendige fjedertryk, og kanten er simpelthen indsat mellem væggene i den krævede højde. Ved maksimal udvidelse af det indre rør kan du få en cornice til badeværelset 3 meter med gode styrkeegenskaber.

Mere komplekse installationsproces buede taggrunde. Hjørne, rektangulære og buede tagskiver er meget krævende på kvaliteten af ​​fastgørelseselementer. Før du installerer tagskæggene, der er designet til hjørneinstallation, skal du finde ud af, hvad væggene i rummet er lavet af, og om de kan klare den belastning, der er skabt af tagskægget uden yderligere fastgørelser. Først da kan du gå videre til installationen.

Installationsproces

Tillægsoption på låsen

 • For at overholde nøjagtigheden af ​​montering af fastgørelseselementer, udføres monteringen af ​​tagskægget til væggen i den samlede form, og fastgørelsesstedets placering er markeret. Til udførelse af montage af høj kvalitet er det ønskeligt at bruge et målebånd og et konstruktionsniveau.
 • Bor huller til fastgørelsesanordninger. Desuden er det øverste lag af glasuret af den keramiske flise, som badeværelset står over for, nødvendigt at bore det for at undgå at revne overfladen, og det er muligt at fortsætte boring i beton ved hjælp af en perforator;
 • Vi fastgør monteringsflangerne, og hvis dette er en cornice til et akrylbadekar af kompleks geometrisk form, skal fastgørelsen af ​​elementerne fuldt ud overholde installationsinstruktionerne fra producenten, ellers er der fare for, at stangen af ​​cornice ikke passer ind i fastgørelsesanordningerne monteret på væggen;

Monteringsindstilling på sædet

 • Hvis der er monteret en cornice til et fritstående bad, skal der med loftsarmaturer markeres de punkter, der svarer til badets position i loftet ved hjælp af en byggevirksomhed og bruge et stort papirmønster med trykte fastgørelsespunkter;
 • Før du hænger en cornice med ekstra loftmonteringer, skal du huske, at mærkning og montering af fastgørelseselementer i loftet er lavet efter fuld installation og stramning af vægmonteringer for at undgå ukorrekt installation af strukturen og beskadige loftets udseende;
 • For at hænge gardinskinnerne på gipspladens vægge, skal du bruge en speciel dowel-paraply eller dowel-butterfly, der giver den nødvendige fastgørelsesstyrke.

Det er vigtigt! Når du køber en cornice du kan lide i et handelsnetværk, især hvis det er en cornice af en kompleks form, bør du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​alle nødvendige elementer i sættet. Respektive købere vil producenterne forsigtigt levere det komplette sæt forsyninger med et badeværelsemontering med montering, detaljerede installationsanvisninger og et sæt hardware til forskellige overflader.

Efter at have brugt tid på at vælge en cornice for et beskyttelsesgardin, kan du se, hvor meget mere komfortabelt og praktisk badeværelset er blevet, og hvor meget korrekt installation af cornices har påvirket sikkerheden ved dens drift.

Klasse Reparation - Forum om reparation af egne hænder, forbedring af lejligheder og opførelse af huse. Gardinstang falder af i badeværelset - Klasse Reparation - Et forum om at reparere egne hænder, arrangere lejligheder og bygge huse.

I dag dækker medierne bredt indvendige temaer. De mest betydningsfulde spillere på tv er tv-programmet "Apartment Question", "Country Response" og "School of Repair".
Boligspørgsmålet - fortsætter NTV siden 2001.
Landsvar - fortsætter NTV siden 2008.
Skole reparation - går på tv-kanal TNT fra november 2003.

De førende aktører i interiørpressen er magasinerne "Idéer til dit hus", "Boligsvar på lejlighedens spørgsmål", "Hjemme". Interiors plus ideer "," Salon Interior "," Interior + Design ".

"Ideer til dit hus", "Lejlighedsresponsen til lejlighedsspørgsmålet" og "Saloninteriør" er magasinerne for den førende inden for det russiske føderationsforlag Salon-Press. Efter vores mening er det bladet "Idéer i dit hus", der har været den bedste trykte kilde i spørgsmål om indvendige emner og har haft den utvivlsomme tillid læseren i næsten 15 år har.

"Home. Interiors plus Ideas "er utvivlsomt en interessant publikation, der er en direkte konkurrent til bladet" Idéer i dit hus ", men på grund af en senere adgang til markedet er antallet af læsere meget lavere. Udgivet siden 2007.

"Interior + Design" er en levende på markedet for indvendig presse. Udgivet siden 1996

Hver af de ovennævnte kilder er en utvivlsomt hjælper til folk, der har startet reparationer, planlægger at ændre møbler eller endda bygge et hus, men den åbenlyse ulempe ved alle disse medier er ulejligheden forbundet med en tidsbegrænsning. KlassRemont teamet forsøger at lave en ressource, der straks vil reagere på alle opgaver inden for reparation og planlægning af deres hjem.

Vi er interesserede i at lave en unik ressource, der hjælper mennesker. Alt i deres liv på den ene eller den anden måde står over for reparationer, og det vil være dejligt at få dig til at være en online assistent.
Hvis du installerer en septiktank, stikker tapet, udfører elektricitet eller vælger møbler alle disse problemer, vil vi forsøge at overveje for dig så hurtigt som muligt. Vi har utvivlsomt en fantastisk måde at udarbejde alle spørgsmål om reparationen, men vores fagfolk vil ikke holde dig venter i lang tid med svaret.

Hjem »Møbler og tilbehør til badeværelset» Eaves til badeværelset: typer af design og hvordan man installerer dem. Forfatter: Sergey Urban

Eaves til badeværelset: typer af design og hvordan man installerer dem

Badeværktøj kan kun bruges i to situationer - når der er behov for at lukke vinduet med gardiner (men det er ekstremt sjældent) og at begrænse brusepladsen for at forhindre sprøjtning af vand. I sidstnævnte situation anvendes den til installation over badet. I denne artikel, sammen med webstedet vannaja.net, vil vi beskæftige os med varianterne af badeværelset gardinstænger og metoderne til deres installation.

Varianter af gardin stænger til badeværelset

Badeværelse gardin stang: typer og deres funktioner

Lad os starte med det faktum, at alle taggafler, der er lavet til i dag af typen af ​​installation, kan opdeles i to store grupper: loft og væg.

 • Loftsskinner på badeværelset anvendes sjældent, da installation af dem på de mest almindelige typer af lofter er ikke en nem opgave. Intet problem, de kan monteres på et beton, plast og slattedak. men på spændingsstrukturerne. som nu er meget populære, meget hårde. Ja, og behovet for at hegn badet, indtil loftet ikke er. Derudover kan der kun vælges nogle loftslister under de nybegynde hjørnebade. Af disse grunde foretrækker de fleste at købe rørformede væglister.
 • Eaves til et badeværelse med et vægbeslag og har et rørformet design er blevet anerkendt for deres lave omkostninger, nem installation og muligheden for at vælge dem til bade, selv den mest komplekse konfiguration. Denne type gardinstænger har et stort udvalg, som vi vil diskutere yderligere.

Sådan vælges en cornice til badeværelset

Tubular cornice væg mounts: forskellen mellem dem

Alle rørformede væggardiner kan opdeles i fem typer - kendskab til denne funktion og evnen hos hver af dem, kan du nemt besvare spørgsmålet om, hvordan man vælger en gardinstang til badeværelset?

 1. Direkte tagskærme med vedholdende flanger. Dette er den nemmeste og billigste tagbøjle, som kun kan findes i vores butikker. Men på trods af dette har de ret ret æstetiske egenskaber. Hvis vi taler om selvproduktion af cornice til badeværelset, så er det den slags cornice, der er meget nemt at lave hjemme. Alt der er nødvendigt for dette er at købe et stykke kromrør, som bruges til at lave nogle møbler, og et par flanger, som er monteret på væggen og holde cornice for gardinet i badeværelset. Den eneste ulempe ved en sådan cornice er rørets forkromning, som er dækket af gardinerne fra de hyppige bevægelser af ringene på den. Du kan klare det, især hvis du mener, at et sådant rør koster bare pennier - når som helst kan du købe en ny og nemt erstatte et forældet rør.
 2. Hjørneflader til badeværelset. Hele problemet med rørformede hjørnekorreller er, at det er ret svært at hente et hjørnebad til denne eller den pågældende model - du skal søge den rigtige løsning, der er designet specielt til din model, eller gøre det til ordre. Denne type gardin stænger kan tilskrives en halvcirkelformet, U-formet, L-formet cornice til et badeværelse, og endda ovale. Ifølge fastgørelsesmetoden kan de være rene væg og væg-loft - sidstnævnte, for at give yderligere stivhed, har et eller to fastgørelsespunkter til loftet.

Eaves til badeværelse foto

 • Fleksibel cornice. Dette er præcis den type fastgørelse til gardinet i badeværelset, hvilket gør det muligt at bruge det på trods af designfunktionerne og formen af ​​badet selv. Denne cornice er lavet af en speciel aluminiumsprofil, som kan bøjes alt efter badets form. Den mest interessante ting i en sådan cornice er, at den samtidig kombinerer både fleksibilitet og stivhed - generelt alle nødvendige kvaliteter til en simpel uafhængig installation på et bad i enhver form. Forresten bøjer han sine hænder, gennem knæet, uden særlige anordninger.
 • Eaves teleskop. Dette er en lige taghæng, hvis længde kan variere fra 1,3 m til 2 m. Det er arrangeret i henhold til "pipe in pipe" -princippet, som er forbundet med en speciel holder. Sådan en cornice er installeret i to faser - til en start er den justeret til den ønskede længde og derefter klemt simpelthen mellem to modstående vægge ved hjælp af en gevindflange. Det kommer simpelthen ud og derved tilvejebringer stivhed i installationen.

  Eaves teleskop til et gardin i et badeværelse et billede

 • Eaves expander. I princippet er dette det samme cornice teleskop, kun dets to dele er forbundet ved hjælp af en kraftfuld kilde. Alt, hvad der skal installeres, er at strække rørene i forskellige retninger, så afstanden mellem deres ender er 1-1,5 cm større end afstanden mellem væggene. Derefter sprængte han bare over badeværelset. Denne slags cornice er blevet udvidet på grund af sin enkle og nemme installation. Derudover er den produceret i næsten enhver farve, som tillader brugen af ​​cornice-expander i badeværelset, designet i enhver stilistisk retning.
 • Hvilke moderne gardinstænger er lavet af? Materialebeskrivelse

  Der er ikke så mange materialer, hvorfra hjørnerne til hjørne og lige bade er lavet - de kan tælles på fingrene.

  • Poleret rustfrit stål. Dette er et af de materialer, der kan tjene for evigt - selvom den konstante bevægelse af gardinmonteringsringene ikke påvirker dens tilstand. Poleret rustfrit stålplanker er de dyreste produkter af denne type.
  • Tyndvægget stål med en beskyttende belægning, hvis rolle som regel er maling. Dette er et budgetmateriale, der anvendes til fremstilling af badeplanker - deres ulempe er den beskyttende belægnings upålidelighed. Som regel skal det efter et par års intensiv brug af et sådant produkt ændres.

  Hvad er gardinet til badeværelset

 • Aluminium. En god mulighed for et badeværelse - dette materiale modstår succesfuldt en våd levestandard. Sådanne taggafler er billigere end poleret rustfrit stål og betjenes på samme måde. Den eneste ulempe ved aluminiumsklodser er deres utilstrækkelige styrke (aluminium er blød og let deformeret).
 • Polymerer (for at sige det blunt, plastik). Eaves af polymerer er i øjeblikket den mest almindelige budget mulighed, som giver dig mulighed for at hænge et gardin til et bad. Dens fordele - lav pris og lav vægt, disse samme egenskaber er også en ulempe ved sådanne produkter.

  Plastafskærmninger til badeværelset foto

  Generelle principper for installation af alle typer bad gardin stænger

  Vi vil ikke beskrive tagskæggene, som er installeret i tykkelsen mellem væggene - de sælges i samlet form og installeres, som de siger, på to konti. En anden ting - en lige eller halvcirkelformet cornice til badeværelset, som har flere stive fixeringspunkter til væggene og loftet - bliver nødt til at gå gennem flere trin i installationen af ​​sådanne gardinstænger.

  En video om installation af en gardinstang til et badeværelse hjælper dig med at klare dette arbejde nemt og enkelt.

  For at installere tagpladerne er det nødvendigt at gøre følgende.

  1. Sæt tagskægget. Dette koncept indebærer dets montering i overensstemmelse med badeværelsens dimensioner, montering af alle fastgørelseselementer på væggen og udrustning af det med ringe eller specielle tøj til gardinen. Generelt skal den monteres fuldstændigt i overensstemmelse med montage tegning fra producenten.
  2. Markér vedhæftet sted. Vi sætter cornice på det krævede sted, og ved hjælp af en blyant eller markør markeres stederne til boring af huller. Sørg for at de er helt i overensstemmelse med niveauet af horisonten.

  Sådan installeres cornice til badeværelset foto

 • Bor huller. Der er en subtilitet her - først skal du bore fliserne og ikke slå dem med en hammerboremaskine eller en perforator. Hvis du ikke ønsker en revne at gå på flisen, skal du slukke stansen på stansen og tænde den først, efter at flisens krop er blevet passeret.
 • Installer stikkene under dowel eller skruen. Alt er nemt her - du skal blot indsætte korken i hullet.
 • Fjern enhver ekstrem flange og fastgør den til væggen.
 • Vi sætter cornice i den installerede flange og fastgør sin anden ende uden at fjerne den anden flange fra corniceen.
 • Klem låseskruerne, som endelig fastgør tagene på flangerne.
 • Hvis designet af cornice sørger for montering i loftet, er fastgøreren installeret som den sidste ting.
 • Det er i princippet alt, hvad der skal være kendt om cornice. Nu bevæbnet med disse oplysninger, kan du sikkert gå til butikken, vælge badeværelset gardin du kan lide, gå hjem og installere det selv.

  Funktioner og montering af tagskærme til et glidende badeværelse

  For at hænge gardinet i badeværelset er det nødvendigt at montere stangen på hvilken den vil blive monteret. Hvis du ikke vil tinker med nøjagtige målinger og montere den købte bar til specifikke dimensioner, kan du købe et glidende badeværelsesskinne, som er monteret om et par minutter og ikke kræver viden om de nøjagtige dimensioner af åbningen, der skal installeres.

  Design funktioner

  Fastgørelser til gardiner af denne type er to metal- eller plastrør, der sættes ind i hinanden. I enderne af rørene er der støtteområder med gummisål, der holder konstruktionen forsvarligt og gør det ikke muligt at glide. Inde i strukturen er der installeret en fjedermekanisme, så honningstangen kan fastgøres i to lodrette planer.

  Hovedtræk ved sådanne løsninger vil være umuligheden af ​​installation i mangel af to overflader, mellem hvilke tagene er fastgjort. Låsemekanismen giver ikke andre muligheder for installation. Følgelig kan sådanne stænger være meget lige.

  Fordelene ved løsningen

  Den væsentligste fordel ved at bruge sådanne strukturer er installationens omfang og hastighed. For at installere skal du absolut ikke bruge nogen værktøjer, undtagen en roulette og blyant, for at anvende markeringen. Derudover vil der ikke være nogen skade på væggene, mellem hvilke denne enhed vil blive monteret.

  Den anden væsentlige fordel ved løsningen vil være den relative billedkvalitet af sådanne tagger. De koster betydeligt mindre end alle lignende stænger af faste metaldele. Samtidig er udseendet af suspensioner med en teleskopmekanisme på ingen måde dårligere end tilsvarende produkter uden forlængelsens funktion.

  En anden vigtig fordel er muligheden for at vælge barens design. Det kan være monokromatisk, efterligne ethvert materiale som bronze eller træ, og også have et dekorativt design af den understøttende platform. Nedenstående billede viser et eksempel på en sådan indretning.

  mangler

  Glidende tagger har nogle ikke meget behagelige træk. Den første er ikke for høj vedhæftningsstyrke. Ved intensiv brug kan stangen gradvist bevæge sig nedad eller sidelæns. I sidste ende fører dette til at baren bare falder og skal installeres igen.

  Desuden vil bevægelsen af ​​de ringe, som gardinet hviler på, i sin vej møde en forhindring i form af et rørforbindelsesform. Ringe kan sidde fast og skabe ubehagelig støj under åbningen af ​​gardinerne. Samtidig er der restriktioner på vægten af ​​gardiner.

  installation

  En grundskoleelever kan i princippet også finde ud af, hvordan man installerer et glidende badeværelsesark. Alle manipulationer tager et par minutter. Til at begynde med er det nødvendigt at notere to punkter placeret strengt modsat hinanden på modsatte vægge på badeværelset. De vil tjene som vejledning til installation.

  Dernæst skal du skubbe røret til en sådan størrelse, at længden er lig med afstanden mellem væggene og en anden centimeter. Støttepladen med en af ​​siderne er installeret på det tidligere udpegede punkt, og den anden side bevæger sig langs den modsatte væg fra top til bund til det andet mærke. Forår, komprimeret inde i suspensionen, låses sikkert på plads.

  Efter installationen af ​​gimbal er afsluttet, forbliver det kun at hænge det tidligere valgte gardin. Hvis ringene til den har et stik, kan de hænges op efter installationen, og hvis de er faste, skal du sætte ringene på røret, før du installerer enheden. Dette punkt skal tages i betragtning.

  Sådan installeres en glideskinne til badeværelset

  Eaves til et badeværelse. Udvælgelse og installation

  I et lille rum på badeværelset skal enhver detalje ud over at udføre praktiske funktioner bidrage til at skabe et afbalanceret og behageligt interiør, og gardinerne, der adskiller brusebadet fra resten af ​​rummet, er heller ikke en undtagelse. Og for at fuldføre billedet har du brug for en passende gardinstang til badeværelset med dine egne hænder, hvilket tydeligt kan ses på billedet.

  Eaves i badeværelset - design funktioner

  Hovedkravet til tagbøjler er pålideligheden af ​​fastgørelsesanordninger

  Med al den tilsyneladende enkelhed er gardinstangen til badeværelset et ret interessant produkt fra den tekniske side, der er i stand til at modstå ganske betydelige skiftebelastninger og modstå vægten af ​​tørt og vådt materiale under badning. Derfor er der fastsat visse krav på cornet:

  • høj styrke og pålidelighed af fastgørelseselementer;
  • Grundlaget for tagskægget skal være let og stærkt profileret rør eller monolitisk konstruktion;
  • fremragende slidstyrke og korrosionsbestandighed;
  • ideelt glat og glat overflade for at lette bevægelsen af ​​fastgørelsesmateriale gardiner.

  For at være i syne har gardinstangen i badeværelset også en æstetisk funktion og skal nødvendigvis overholde rummets generelle stil. Eaves til et badeværelse med en smuk gardin fastgjort på dem kan visuelt ændre rummet og gøre det enkleste interiør hyggeligt og rationelt. Ligesom alle dekorative elementer vælges gardinestængerne i badeværelset ud fra placeringen, størrelsen af ​​den overlappende åbning og vægten af ​​gardinerne, der er fastgjort til dem.

  At lave skygge af kompleks form med beskyttende dekorative belægninger af nikkel-, krom- og andre resistente metaller fremstilles på sofistikeret teknologisk udstyr, og du kan udføre et enkelt håndværkers eget træværk eller færdige forkromede rør.

  Når du har lavet en eksklusiv gardinstang til gardiner, kan du ikke spare så mange penge (sandsynligvis vil et serielt produkt koste mindre) end at understrege de individuelle træk i det indre, der er unikke for dette rum. Men sådan arbejde kan kun udføres af en erfaren mester, men du kan selv installere cornice på badeværelset og have de enkleste færdigheder med et enkelt værktøj.

  Hvad skal du vide, før du køber tagskægget?

  Corner cornice mulighed med ekstra loft mount

  For at vælge den rigtige gardinstang til gardinet i badeværelset er det nødvendigt at udføre flere enkle målinger og undersøgelser:

  • bestemme form og metode til ophængning af tag
  • måle afstanden mellem fastgørelsespunkterne for at vælge længden af ​​styrestangen korrekt
  • bestemme styrken af ​​overfladen, hvorpå tagene skal fastgøres for at bestemme typen og metoden til fastgørelse og det korrekte valg af fastgørelsesdele;
  • at kende den omtrentlige vægt af gardinerne i tør og våd tilstand for ikke at forveksle med bærebjælkens bæreevne.

  Tip: Alle de nødvendige parametre af tagpladerne findes i den medfølgende dokumentation eller spørg salgsassistenten i butikken.

  Vi starter installationen

  Et eksempel på en standardinstallation på en stiv mount

  Efter at cornice er blevet leveret til installationsstedet, kan du begynde at samle strukturen og fastgøre den til væggen eller strømmen, afhængigt af den valgte løsning. Før du samler tagskæggene, skal du omhyggeligt studere instruktionerne, lægge elementerne på tagskæggene og de vedhæftede fastgørelsesanordninger ud, og fortsæt derefter til forsamlingen. Arbejdet er enkelt og kan gøres selvstændigt. Efter at tagene er samlet, og alle detaljer har taget deres pladser, begynder installationen af ​​tagskæggene. Afhængig af metoden til fastgørelse af tagskæggene kan nogle elværktøjer være nødvendige for at udføre arbejdet.

  Den nemmeste måde at klare cornice til et rektangulært bad placeret mellem væggene i rummet, som er et fladt rør af runde eller ovale tværsnit, lavet af træ, plast eller metal. Længden af ​​en sådan cornice overskrider normalt ikke længden af ​​badet og ligger i området fra 150 til 180 cm.

  Tip: For at installere en sådan gardinstang, er det nødvendigt at fastsætte specielle elementer på væggen med selvlukkende skruer eller dykker, med hvilke den er udstyret, for at installere gardinstangen og luk fikseringspunkterne med dekorative plader.

  Alt, hvad der kan være nødvendigt i dette tilfælde fra værktøjerne, er en hammerboremaskine eller en hammerboremaskine og en almindelig skruetrækker.

  Den glidende teleskopkornet til gardiner med et justerbart fjederelement installeres generelt med en "let håndbevægelse", når stangen efter at have studeret vejledningen udvider en bestemt afstand for at tilvejebringe det nødvendige fjedertryk, og kanten er simpelthen indsat mellem væggene i den krævede højde. Ved maksimal udvidelse af det indre rør kan du få en cornice til badeværelset 3 meter med gode styrkeegenskaber.

  Mere komplekse installationsproces buede taggrunde. Hjørne, rektangulære og buede tagskiver er meget krævende på kvaliteten af ​​fastgørelseselementer. Før du installerer tagskæggene, der er designet til hjørneinstallation, skal du finde ud af, hvad væggene i rummet er lavet af, og om de kan klare den belastning, der er skabt af tagskægget uden yderligere fastgørelser. Først da kan du gå videre til installationen.

  Installationsproces

  Tillægsoption på låsen

  • For at overholde nøjagtigheden af ​​montering af fastgørelseselementer, udføres monteringen af ​​tagskægget til væggen i den samlede form, og fastgørelsesstedets placering er markeret. Til udførelse af montage af høj kvalitet er det ønskeligt at bruge et målebånd og et konstruktionsniveau.
  • Bor huller til fastgørelsesanordninger. Desuden er det øverste lag af glasuret af den keramiske flise, som badeværelset står over for, nødvendigt at bore det for at undgå at revne overfladen, og det er muligt at fortsætte boring i beton ved hjælp af en perforator;
  • Vi fastgør monteringsflangerne, og hvis dette er en cornice til et akrylbadekar af kompleks geometrisk form, skal fastgørelsen af ​​elementerne fuldt ud overholde installationsinstruktionerne fra producenten, ellers er der fare for, at stangen af ​​cornice ikke passer ind i fastgørelsesanordningerne monteret på væggen;

  Monteringsindstilling på sædet

  • Hvis der er monteret en cornice til et fritstående bad, skal der med loftsarmaturer markeres de punkter, der svarer til badets position i loftet ved hjælp af en byggevirksomhed og bruge et stort papirmønster med trykte fastgørelsespunkter;
  • Før du hænger en cornice med ekstra loftmonteringer, skal du huske, at mærkning og montering af fastgørelseselementer i loftet er lavet efter fuld installation og stramning af vægmonteringer for at undgå ukorrekt installation af strukturen og beskadige loftets udseende;
  • For at hænge gardinskinnerne på gipspladens vægge, skal du bruge en speciel dowel-paraply eller dowel-butterfly, der giver den nødvendige fastgørelsesstyrke.

  Det er vigtigt! Når du køber en cornice du kan lide i et handelsnetværk, især hvis det er en cornice af en kompleks form, bør du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​alle nødvendige elementer i sættet. Respektive købere vil producenterne forsigtigt levere det komplette sæt forsyninger med et badeværelsemontering med montering, detaljerede installationsanvisninger og et sæt hardware til forskellige overflader.

  Efter at have brugt tid på at vælge en cornice for et beskyttelsesgardin, kan du se, hvor meget mere komfortabelt og praktisk badeværelset er blevet, og hvor meget korrekt installation af cornices har påvirket sikkerheden ved dens drift.

  Elspareboks
  Læs anmeldelser her

  Sådan vælges og installeres tagene til badeværelset

  Hvordan vælger man en cornice til et vindue på badeværelset?

  Ikke alle bliver nødt til at tænke over dette, fordi et sjældent badeværelse er indrettet med et vindue. Men de lykkelige ejere af vinduer i badeværelset eller personer med fantasi, som iscenesatte en efterligning af et vindue på væggen på badeværelset, skal tænke ikke kun på valget af gardiner, men også om valget af kronen.

  På grund af det faktum, at dette emne er relateret, vil vi ikke tale meget om dette tilbehør, men blot vise dig, hvordan du træffer det rigtige valg for at støtte interiøret og give et badeværelse vindue med en sød udsmykning.

  Så vi anbefaler at starte med valg af materiale. Dette, som vi sagde ovenfor, kan være en cornice lavet af metal, træ eller plast. Det er meget nemt at vælge materiale efter praktisk funktionalitet, fordi hver af dem i dag har mange positive egenskaber. Men hvis du tænker på kvaliteterne og graver lidt dybere, så vil den mest holdbare være plastisk, den mest attraktive - skovlens grotter, men det mest holdbare - selvfølgelig metal.

  Dernæst skal du bestemme skyggenes form og afgøre, om du har brug for en lige, asymmetrisk eller bueformet cornice til badeværelset. Alt her afhænger af indretningen og det generelle indre af rummet, hvor corniceen kun er en indretning, men ikke hovedelementet.

  Vælg den nødvendige og metode til installation, eller rettere placeringen af ​​tagskæggene. Dette kan være et tilbehør til væg eller loft.

  Endvidere er kun højkvalitetsdata, samling, pålidelighed og holdbarhed, og efter design og udseende, som nu et stort sortiment til indretning og stil på markedet.

  Valg af tagbøjler til badeværelset

  Dernæst vil vi overveje mulige tilbehør til brusegardinerne. De vil holde ringene og selve arket, dekorere interiøret, give noget trøst, afhængigt af metoden til at placere i nærheden af ​​badeværelset eller endda separat fra den, for eksempel at skabe et separat brusebad i et moderne badeværelse.

  Rigtigt badeværelseshoved

  Den lige cornice er installeret strengt mellem to parallelle vægge og er en flad linje, langs hvilken lukkeren er fastgjort. Det er meget praktisk at bruge tilbehør, hvis du ønsker at tage et bad lige i badeværelset. I dette tilfælde kan du lukke gardinet og få næsten et bad.

  Elspareboks
  Læs anmeldelser her

  Eaves hjørne i et badeværelse

  Der er mange hjørne gardin stænger, så straks vil vi blot liste dem alle sammen, så du forstår, hvad du skal vælge imellem. Så disse er L-formede gardin stænger til badeværelset, halvcirkelformet, buet, buet og andre asymmetriske gardin stænger til badeværelset. Alle repræsenterer en bestemt form, der er valgt til praktisk installation og brug. En af hjørnerne dækker dig fra flere sider, hvilket betyder, at det er perfekt til at danne et separat brusebad i forbindelse med et gardin ved at bruge det på et hjørnebad og skabe flere separate brusekabiner, f.eks. I fitnesscentre og hygiejneværelser på kontorer. Generelt er brugen meget praktisk, men sørg for at være opmærksom på, hvordan lignende elementet passer til dit værelse.

  Eaves til badeværelse glidende

  Meget behagelig, men kun hvis holdbar og pålidelig. Sagen er, at den teleskopiske cornice til badeværelset, oftest kun er knyttet til et fastgørelsespunkt, og derfor, hvis den strækkes, så vil en alvorlig belastning falde på det modsatte ekstrempunkt. En sådan cornice bør også bruges omhyggeligt efter et brusebad, for et vådt gardin eller en olieduge vil konstant trække det ned med sin vægt. Det vil sige efter procedurerne, skal cornice blive hentet tilbage.

  Teleskop gardin stænger kan monteres på to vedhæftede punkter, for eksempel en rund gardinstang til badeværelset. I første omgang er det installeret på en væg, på den anden er der kun monteringsbasis. Når det er nødvendigt for dig, strækker du tagene i en bue og løser det i den anden base, efter brug, fold den tilbage. På den ene side er det hensigtsmæssigt, da det er muligt at danne et brusebad og ergonomisk, fordi taggene ikke forstyrrer nogen, men på den anden side er det ikke særlig nyttigt, fordi du kan installere en almindelig U-formet tagbøjle til et badeværelse eller en anden buet eller asymmetrisk og ikke overpay.

  Vær opmærksom på, at glidebanerne til badeværelset ikke kun kan bruges, men også til installationsmetoden, som vi diskuterer senere.

  Sådan installeres cornice i badeværelset?

  Installationsmetoden er ikke afhængig af materialet til fremstilling, men nødvendigvis på taggenes konstruktion og fastgørelsesmetoden.

  Sådan installeres et hjørne cornice til badeværelset?

  Hjørne gardin skinnen til badeværelset gardin er installeret på to monteringspunkter, der er placeret på tilstødende vægge. Ryggen er allerede ofte udstyret med specielle fastgørelser og dykker eller skruer til installation. Men hvis der ikke findes en sådan i sættet, skal du bare markere installationen, som det passer dig, læg tagskæggene på niveauet og symmetrien i badeværelset, så det ikke forstyrrer udsigten, og skru det til væggen på de samme dowels. For at gøre dette vil det være nødvendigt at bore væggene, montere dowels i hullerne og indsætte skruer, sikre cornice med dem mere præcist.

  Sådan installeres en teleskopisk cornice?

  Alt er meget enklere her, fordi dette tilbehør er installeret i et mellemrum mellem to modstående vægge. For at gøre dette skal du i begyndelsen feste cornice sammen, som den består af to rør, sæt størrelsen lig med afstanden mellem væggene + et par centimeter, læg den ene side af cornice på fastgørelsespunktet, komprimér corniceen og monter den anden side på den modsatte væg.

  Indenfor er tagfladerne en fjeder, der sætter stivheden og dermed vægten mellem væggene. Ved at installere tagskæggene komprimerer du foråret, frigiver tagskæggene, åbner foråret og tilbehør hviler mod og hænger mellem væggene. Det er kun at lægge et gardin på ham.

  Installation af bue gardin til badeværelset?

  Der er to måder at installere her. Den første er ikke forskellig fra installationen af ​​hjørneafskærmningerne, men det er, når buen er lille. Hvis der opstår et seriøst brusebad, og længden af ​​tagbjælkerne tager ca. 2 m, eller endnu mere, kan særlige lodrette indlæg være nyttige, hvilket ikke tillader, at det bøjes ved midtpunkterne. De er installeret på halvcirkelformet cornice til badeværelset og monteret på gulvet, strengt efter den krævede højde og niveau.

  Funktioner ved køb af cornice til badeværelset

  Den første ting du behøver at vide er den præcise størrelse af tagskægget, uanset om tilbehør er et direkte tilbehør, en gardinstang til et badeværelse eller en fleksibel gardinstang. Størrelsen afhænger af muligheden for installation af høj kvalitet.

  Vær sikker på at vælge den rigtige form og tilbehør, da det ikke altid er et passende direkte element, er det realistisk, at du skal bruge en oval, asymmetrisk eller generelt en cornice-ring til badeværelset. Derfor er det værd at overveje købet og hvordan tilbehør vil se efter installationen i lokalet.

  Nu kan du følge indkøbspunktet og vælge gardinstangen til badeværelset. Det kan være cornice bronze, krom, plast, rustfrit stål, akryl og andre, så længe materialet, design og farve matcher badeværelset.

  Efter at have fundet det tilbehør, du har brug for, skal du kontrollere produktets kvalitet, angive garantien og udstyret, og hvis alt passer dig, kan du betale penge og gøre dig klar til installation.

  Hvis du i butikkerne ikke er tilfreds med noget, kan du altid gå til specielle værksteder, hvor det er muligt at lave gardinstænger til badeværelset på bestilling. Det er kun for at udtrykke dine ønsker, komme sammen i et beløb, vent lidt og installer cornice i henhold til vejledningen.

  Installation af cornice i badeværelset (video)

  Faktisk tror vi ikke, at valget af cornice til badeværelset er kompliceret. Ja, du skal bruge lidt tid til at fjerne størrelsen, vælge et tilbehør og installere det på det rigtige sted, men lige efter det vil du se, hvor meget mere praktisk badeværelset er blevet, selvfølgelig, hvis du ikke glemte at købe et shower curtain med cornice.

  Elspareboks
  Læs anmeldelser her

  diskussioner

  Lad os forestille os denne situation:

  Du har allerede valgt den ønskede form, kronen er blevet lavet og bragt til dit hjem. Du bestilte en installation fra os, men jeg ønsker at tage et brusebad allerede, hælde mig fra en vandkande på alle sider. Du beslutter at hænge linjen selv, OK!

  Her er rækkefølgen af ​​dine handlinger:

  1. Først skal du forberede alt, hvad du skal installere. Du skal bruge:
  -kniv
  (Åbn emballagen med dine hænder vil ikke fungere, prøv ikke engang! Dette er den stærkeste polyethylen)

  -1 stk boremaskine
  (hvis væggen under flisen er en betonbærer, så er der også en 1punch slag med en 5 mm betonboremaskine)

  -5 mm fliseboremaskine
  (til fliser af porcelæn stentøj og små glasfliser, køb en speciel diamantboremaskine, det vil ikke tage en boremaskine (prisen er ca. 400 g. i hardwarebutikken http://stroitel-spb.com. de har normalt det på lager)

  -blyant 1pc
  (Blyanten er bedst, da loftet eller væggen sædvanligvis røres med en markør, og det er ikke altid muligt at skrubbe markøren.)

  -1 stk. Skruetrækker
  eller en skruetrækkerbit (bit) til en boremaskine / skruetrækker.

  2. Tag tagskæggene, fastgør det til badet.
  Husk at metalrøret er ret godt "fjedrende", så hvis du vil, kan du installere det "vnatyag", der klemmer enderne af røret.

  3. Marker de punkter, hvor tagene er fastgjort til væggen, ved hjælp af en blyant.

  4. Sæt tagskæggene på plads.

  5. Marker punkterne ved mentalt at løfte tagene 1,6 meter over badet.
  (Denne afstand måles fra badets øvre kant, da gardinet til cornice er normalt 1,8 meter langt. Det er helt acceptabelt, at gardinet sænkes ned i badet med 20 cm og ligger på badets sider)

  6. Tag en blyant og en beslag, fastgør den til væggen, så det markerede punkt er i midten af ​​beslaget. Marker blyantpenke gennem monteringshullerne. Gentag operationen med det andet tidligere markerede punkt.
  (DET MEST VIGTIGSTE. BRACKET ER FASTEN PÅ VÆGEN, SÅ AT SKRUVET TILBYDGNING AF PIPEN (SORT FARVE UNDER EN HELSET ELLER HVID FARVE SKRIVER) VILKET EN VERTIKALL OP.

  7. Bor hullerne med en bor på flisen eller en bor på den keramiske granit. Bor en betonvæg til en dybde på ca. 45 mm længere med en perforator (gipsvæggen går meget let)

  8. Sæt plastikhullerne i hullerne, så kanten af ​​dybden strækker sig 0,5 mm fra vægoverfladen.

  9. Løsn klemskruen i beslagene lidt, så det er let at indsætte røret i beslagene senere. Fastgør beslagene til væggen og skru skruerne i hullerne

  10. Sæt silikoneforingerne på tagskægget på begge sider, og træk derefter de dekorative hætter på silikoneforingerne.

  11. Sæt lågene i fastgørelseselementerne, stram skruerne fast i røret. (DE HAR VÆRDIGT VERTISKT BEGRÆNSET!) Røret justerer og antager designpositionen.

  12. Nå kappen med silikoneforing til væggen.

  Lad os starte med Azov!
  Først må du ikke tørre tøjet på det, brug det kun til gardinet,
  For det andet, læs instruktionerne, et andet vigtigt punkt om klemskruen, som presser røret, det skal nødvendigvis se med skruehovedet op, ikke fra siden, ikke fra neden, men op.

  Nu, hvordan man hænger cornice på gipsplader vægge med fliser:
  Her er den vigtigste nøjagtighed.
  Tag en fjer på en flise med en diameter på 5 mm, og forsigtigt, forsøger ikke at udvide hullet, med en solid håndboremaskine gennem væggen.
  Indsæt dowels og let tapping med en hammer, hamre dem i væggen (hvis muligt til slutningen), hvis du stadig ikke kan indsætte dowel til enden, skære den overskydende del, der stikker udad med en kontorkniv. Afskåret, hvis det er maksimalt 1-1,5 mm, hvis det er større, så er det bedre at skrue skruen lidt, og fjern kluden fra hullet med tænger. Udfør derfor hullet lidt og indsæt dowel igen.

  Og så er alt standard ifølge instruktionerne "montering af cornice til badet"
  http://karniza.ru/right.html

  Natalia, du reagerede på posten med klart t / y.

  Senest redigeret af admin den 1 okt 2012 kl. 11:14.

  Vær opmærksom på finesserne af installationen beskrevet nedenfor.
  1.Skruen, stramning af pipen i fastgørelse skal ses af hovedet opadgående (se fig.2)
  Det er han, der er ansvarlig for afskærmningen af ​​tagskægget, da det danner en håndtag, der understøtter tagskægget i vandret stilling.

  2. Fastgørelsen skal danne en solid struktur med væggen, det vil sige, at den skal være godt skruet til væggen, ikke dangling:
  - Alle øvelser samt huller skal kun være 5MM DIAMETER, prøv ikke at bruge bor og dykker 6mm.
  - Brug kun skruerne, der er inkluderet i kittet, de vælges til strukturelle og driftsmæssige overvejelser. FORSIGT IKKE AT LEVE SKRIVER OG EN STØRRE STØRRELSE DOBBEL. Dette vil føre til en overtrædelse af strukturens integritet og derfor svækker.

  3. Eaves røret kan forkortes som ønsket med en hacksav eller med en "mølle".

  4. Rør til vilje kan sættes "vnatyag": det vil sige, at fastgørelsesanordninger er installeret i en afstand på 1-2 cm mindre end de angivne dimensioner, når du installerer, trækker enderne af tagskæggene lidt til hinanden og indsættes i fastgørelseselementerne.

  5. Det anbefales at installere tagskæggene på ydersiden af ​​badet for at undgå, at gardinet holder sig fast i ryggen under et bad.

  6. Det anbefales at købe et gardin før installationen for nøjagtigt at bestemme monteringshøjden på tagskæggene. Den mest almindelige højde af gardinet er 180cm og 200cm (for eksempel IDDIS brand gardiner). Derfor anbefaler vi at installere cornice i en højde på 160 og 180 cm over badets overkant, så 20 cm gardinerne kan "holde fast" ind i badet.

  Hvis materialerne på væggen og de tilgængelige værktøjer ikke giver mulighed for at tilfredsstille disse finesser, skal du kontakte virksomhedens leder pr. Telefon, vi har installeret mere end 3000 gardinstænger i forskellige materialer på væggene. Vi vil vise dig, hvordan man bedst kan fortsætte i en vanskelig situation.

  Redigeret administrator, den 1 okt 2012 kl. 11:49.