Nøjagtighed installation rack loft

Forskellige materialer til efterbehandling lofter er fantastisk i det moderne marked. De adskiller sig betydeligt fra hinanden ved hjælp af egenskaber, fordele og ulemper, pris. Du kan vælge den mest budgetmæssige løsning til efterbehandling: hvidvask, lim med skumplast eller omvendt bruge en stor mængde på moderne 3D-kompositioner. Denne artikel beskriver den oprindelige måde at afslutte loftet på.

Særlige egenskaber

Udseendet af slattedlofter er udpeget ret for nylig, men de har allerede vundet mange russers kærlighed. Forklaringen på dette er deres høj styrke, enkle drift, holdbarhed, hvilket gør installationen af ​​lofter tilgængelig for alle.

Fordelene ved slattedlofter omfatter:

 • fugtmodstand, der giver dig mulighed for at installere dem i badeværelset, badet, vasken, køkkenet, hvor ofte der er høj luftfugtighed;
 • På grund af brugen af ​​ikke-brændbare materialer som belægning er lofter beskyttet mod ild;
 • Sparer elektrisk energi: da overfladelaget af lamellofter afspejler lys, er det derfor muligt at anvende belysning med lavere effekt;
 • miljøvenlige materialer, derfor frigives ingen farlige stoffer i miljøet;
 • simpel pleje af lofter. Til rengøring er det tilstrækkeligt at tørre med en fugtig klud;
 • styrken af ​​de anvendte materialer, så de er egnede til udendørs applikationer;
 • nem installation;
 • æstetiske lofter
 • holdbarhed - levetiden er op til 50 år, og garantiperioden er kun 20 år;
 • det er muligt at udskifte beskadigede områder uden at fjerne demonteringsdelene;
 • falsk loft ser attraktivt og stilfuldt ud.

Det skal bemærkes, at stativstrukturen er en ophængt struktur. Dette gør det muligt at justere loftets overflade uden brug af specielle sammensætninger, for eksempel gips.

Også under et sådant loft kan du nemt skjule hjemledningerne, og dette er et vigtigt øjeblik.

Der er praktisk taget ingen ulemper i stativstrukturer. Disse omfatter kun det faktum, at reparationer ikke gøres på en meget praktisk måde. Hvis et panel mislykkes under drift, skal hele belægningen adskilles for at erstatte defekten. En anden ulempe: Når du installerer en slaty suspenderet struktur i ethvert rum, vil dens højde falde lidt. Dette er en uoverensstemmende minus, hvis du ikke placerer ingen tekniske enheder under strukturen.

Enhedsdesign

Udformningen af ​​et ophængt aluminiums loft giver dig mulighed for sikkert at fastgøre enheden og rette den på loftfliserne.

Loftet består af følgende hovedkomponenter:

 • Metallegeringsskinne er en frontoverflade. Skinnens fjedrende design bidrager til dannelsen af ​​forbindelser, der er holdbare og pålidelige;
 • Kam (traverse, stringer) ligner en bøjet kanal profil med tænder. Små elementer i remmen passerer gennem rillen, og kammen er fastgjort til fjederfjedrene gennem profilen. Den er lavet af aluminium og stål, 1,5 mm tykt;
 • Interstitiel indsats bruges til at forsegle lamellerne. Det er valgt i overensstemmelse med skinnen eller med en kontrasterende ydeevne, takket være muligheden for at anvende designarbejde under designet har vist sig;
 • Hjørne træprofil bruges til at designe loftet omkring omkredsen. I længden er det ikke altid muligt at afskære skinnen nøjagtigt, og nogle gange er det stadig muligt at trimme dele i bredden. For at skjule uregelmæssigheder og unøjagtigheder anvendes indretning ofte, det er fastgjort på væggen.

Korrekt installation omfatter udformning af rummet og bestemmelse af belysningen. Suspension installation afhænger direkte af belysningsenhedens højde. Oftest er den suspenderede overflade et par centimeter lavere end de anvendte belysningsarmaturer.

Efter udarbejdelsen af ​​ordningen er det nødvendigt at beregne mængden af ​​materialer til installation af loftpaneler. Her spilles den vigtige rolle ved den korrekte beregning af længden af ​​hver skinne, hvormed belægningen vil blive monteret. Normalt tilbyder producenterne produkter på 3 og 4 meter. For at dække lofterne i et lille rum er en 3 m lang skinne perfekt. I dette tilfælde vil reparationsarbejdet blive udført med et minimum af affald.

For et værelse med en stor omkreds anvendes lameller med en længde på 4 m. Ved at lave en rumplan på forhånd kan du bestemme det ønskede antal og længden af ​​dele.

Beregningen af ​​det hængende loft indbefatter måling af rummets omkreds, hvilket svarer til hele længden af ​​profilen.

Trin for trin installationsvejledning

Efter alle beregninger og erhvervelse af de nødvendige materialer til montering af loftet skal væbnes:

 • konstruktion kniv;
 • en hammer;
 • boremaskine eller perforator;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • niveau;
 • sakse, hacksaw;
 • en blyant
 • målebånd, kvadratisk.

Derudover de nødvendige dowels, tøj, beskyttelsesbriller og handsker.

Til montering af stativet med egne hænder skal du lave et loftslayout. For at gøre dette skal du blot tegne omkredsen til profiloverfladen. Hvis loftet er vandret, er det nødvendigt at markere linjen vandret. Her vil blive installeret kam.

Til installation af komplekse multi-level strukturer udføres beregninger mere kompliceret. I dette tilfælde anvendes et laserniveau i stedet for et målebånd. Sandsynligheden for at lave en fejl her er udelukket.

Monteringsteknik:

 • skære metaldelene i de nødvendige nedskæringer;
 • Bor huller i profilbelægningen, hvis der ikke er nogen klare huller på profilen til fastgørelse af produktet.

Der skal også fastgøres huller i væggen. Til dette nyttige bor, slag. Fastgør derefter skruerne i 45 grader vinkler til de ydre hjørner og stød - på indersiden.

Guider er installeret på væggen, hvilket angiver placeringen af ​​den fremtidige ophængte struktur. Den skal være lavere med 20 cm fra den gamle. Linjer skal være vandrette; laserniveauer anvendes til dette. Profiler vil blive monteret langs disse linjer.

Monter suspensionen med dykker i de forborede huller. I dette tilfælde skal du sørge for at kontrollere den korrekte placering af styredelene ved hjælp af niveauet. Derefter kan du begynde at montere paneler. Til dette skal du konsekvent skære en vis størrelse skinne.

Et målebånd bør nævnes områder af lejedæk.

Det første mærke skal være i en afstand af 30 cm fra væggen selv, og resten skal være parallelt med hinanden hver 90 cm.

Dækmontering:

 • Intervallet mellem dem bør ikke være mere end 1 meter, og de er sat 90 grader vinkel på skinnen;
 • Brug af en skruetrækker dæk skal skrues til suspensionen. For den perfekte ensartethed af designet bør forsøge ikke at tillade den mindste fejl;
 • Hjørneprofilen og dækket skal være i en afstand på 10 mm. I så fald kan dæket være kortere end den angivne værdi, og du kan blot tilføje det og fastgøre suspensionen i det efterfølgende dæk.

I begyndelsen af ​​arbejdet fjernes en beskyttende film fra hver skinne og afskæres afhængigt af loftets størrelse. Længden skal være 10 mm mindre end afstanden mellem væggene.

Først og fremmest er det nødvendigt at bøje og montere panelet på hjørneprofilen, derefter rette det og stik det på dækkens holdere. Den anden skinne er installeret ved siden af ​​den forrige, og den tredje ligger modsat. Forklaringen på dette er, at den første række af længden er meget mindre end resten, og du bliver nødt til at reparere lamellerne. Dette problem opstår ganske ofte. Det er muligt at justere dækets højde ved at ændre dybden af ​​skruer. Hvis bredden i enden af ​​skinnen ikke passer, så kan den simpelthen skæres med en kniv. Derefter skal du skære skinnen fastgør træstangen, et stykke hjørneprofil.

Efter montering af et par paneler skal du installere yderligere profildele (mellemliggende). I fremtiden vil det ikke være svært at indsamle detaljerne. Det største problem opstår, når du fastgør det mest ekstreme panel. Det skal installeres meget tæt. For at gøre dette holder vi os ved et lille trick: det er nødvendigt at fastsætte et par træstænger mellem endeskinnen og væggen. Dette sikrer tilstrækkelig tæthed. Stakes kan være gemt under soklen.

Montering af et hæftet loft med egne hænder forårsager ikke stor indsats, hvis dette ikke er arbejdet med en kompleks konfiguration. Så skal du overlade installationen af ​​konstruktionen til erfarne og dygtige specialister.

belysning

At montere belysningsenheder er det mest omhyggelige arbejde. Før du begynder alt arbejde, bør du overveje placeringen af ​​alle lamper, lamper og andre enheder afhængigt af det ønskede belysningsniveau i rummet.

Som et vedhæng belysningsudstyr vil være en glimrende mulighed:

 • LED lamper. De vil belyse indretningens individuelle detaljer samt skabe en atmosfære af komfort og modernitet;
 • Lysstofrør vil skabe belysning i klassisk stil;
 • Små lamper vil skabe en varm og hjemlig atmosfære på værelset.

Aluminiums loft gør det selv

Høj luftfugtighed og konstant temperaturfald er de evige ledsagere af køkkener og badeværelser. Højtydende, præsentabelt udseende og nem installation - disse er blot nogle af de positive træk, der favoriserer aluminiumsloftlofter. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med funktionerne i dette design og dets installationsteknologi. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du laver et aluminiumloft med dine egne hænder, viser billeder og videoinstruktioner.

karakteristika

Racklofter er en type af lofter. Suspension system giver dig mulighed for at montere skinner lavet af forskellige materialer, herunder aluminium. De er lavet af plast-, aluminium- eller ståltape med en tykkelse på 0,4-0,7 mm, en længde på op til 6 m og en bredde på 50-300 mm.

Hvis du bestiller billets til rackloftet i henhold til individuelle størrelser, får du længden af ​​lamellerne med en nøjagtighed på op til 1 mm.

Montering af aluminiumstativplade foretages kun efter plastering og efterfølgende fuldstændig tørring af væggene og gulvbelægningen.

Typer af skinner

Hvis du beslutter dig for at installere et loft lavet af aluminiumspaneler på badeværelset eller i køkkenet, så vil du ikke fortryde det lidt, da det ikke kun er pålideligt og holdbart, men passer også til næsten ethvert design. Et stort udvalg af skinner kan tilfredsstille selv de mest krævende kunder. Reiki er glat og perforeret, mat og blank. De efterligner tekstur af træ og jævn hud. Med hensyn til skinnerne er de afrundede og rektangulære. Et stort antal farver og nuancer er simpelthen fantastisk. Reiki sat sammen, over loftet og endda diagonalt. Dermed kan du visuelt reducere eller forøge pladsen.

Sådanne lofter adskilles stadig af inter-river leddene. Ved åben montering forbliver der små huller mellem lamellerne, svarende til 15 mm. På dem strammer den dekorative profil. Ved lukket docking overlapper aluminiumpaneler hinanden. Der er også sådanne lameller, som er tæt forbundet, så du får døvled, det vil sige uden revner.

Hvad er et suspensionssystem

Kombi- eller universaldæk, hjørneprofil samt justerbar ophæng - disse er hovedkomponenterne i ophængningssystemet. Kammeret repræsenterer et niveau fra galvanisering med specielle klemmer, hvori monteres og fastgøres laths.

Med hensyn til suspensionen består den af ​​en stang og en beslag. I dette tilfælde er stangen fastgjort til hovedloftet, og beslaget - til bærerkammen. Montering af et loftsloft udføres i en afstand af 5-12 cm fra hoveddelen. Denne afstand bestemmes individuelt afhængigt af kommunikationen i loftet og personlige præferencer.

Beregning og køb af materialer

Hvis du allerede har valgt farve og type loft, skal du beregne mængden af ​​materialer:

 • Mål loftets omkreds. Denne måling angiver det nødvendige antal indkøb af den U-formede profil, som er fastgjort på væggene, hvilket vil bidrage til at nøjagtigt tilslutte loftet til væggene.
 • Beregn længden af ​​matricerne. For at gøre dette skal du lave et loftmærke vinkelret på de dekorative paneler, i trin på op til 1 m.
 • Bestem loftets areal. For at gøre dette skal du beregne rummets samlede areal.

Derefter kan du købe det nødvendige sæt materialer til at arrangere aluminiumsloftet i henhold til de beregninger du har foretaget.

instrumenter

Inden du fortsætter med installationen af ​​et aluminiumpladeloft, skal du samle følgende værktøjer og materialer:

 1. Loftsæt med profiler, paneler og strengere.
 2. Puncher.
 3. Dowel-negle og skruer.
 4. Suspension elementer.
 5. Konstruktionsniveau, målebånd, markør og lineal.
 6. Skruetrækker.
 7. Tang.
 8. Bor.
 9. Kniv og sakse til metal.

mærkning

Hvis du markerer loftet korrekt, vil installationen finde sted uden problemer. Først og fremmest skal du markere omkredsen. Dette er nødvendigt for montering af den U-formede profil. Hvis du har et perfekt loft, så er du ekstremt heldig. I dette tilfælde skal du bare sætte en linje i den ønskede højde fra loftet.

I processen med at markere omkredsen på loftet, som har et andet niveau, bliver du nødt til at udføre mere komplekse beregninger. Afstanden fra kanten af ​​væggen i dette tilfælde vil helt afhænge af påfyldning af mellemrummet.

Hvis der ikke er nogen kommunikation i loftet, så skal afstanden fra udkastet være minimal, nemlig 5 cm. Men inden du tager markeringen, skal du afgøre, om du vil installere belysningsenheder i loftet. Hvis det er tilfældet, er et indrykk på 5 cm ikke nok.

Nu lav en markering for stringers. Alle de linjer, du har planlagt, skal være parallelle med sidevæggen og mellem hinanden og vinkelret på endevæggen og de enkelte panelers retning.

Fastgørelse af lejeelementer

Fix den U-formede profil med dowels. Bortset fra kanterne på 5 cm, og lav derefter huller med en boremaskine. Trinet mellem dem til fastgørelsesanordninger skal være ca. 0,5 m.

Huller skal bores udefra af profilen. Denne begivenhed gør det muligt for dig at undgå dannelse af burrs, hvilket forhindrer profilen i at klæbe til væggen. Forbered bøjlerne i overensstemmelse med markeringerne. Justerbare suspensioner gør det muligt at justere loftet. Ekstreme punkter skal placeres fra endevægge i en afstand på 30-40 cm. Følg mellemliggende punkter i trin på 1,2-1,5 m. Fastgør strengerne, hvorpå aluminiumstrimlerne efterfølgende monteres. Der skal være et lille mellemrum på ca. 1 cm mellem profilen fastgjort til væggen og strengerne. Det er vigtigt at observere denne tilstand, så når temperaturen falder, deformeres det færdige loft ikke.

samling

Før montage af loftkonstruktionen skæres panelerne af en given længde. Det er vigtigt at gøre dem 3-5 mm kortere end afstanden mellem profilerne, hvorved siderne af panelerne senere bliver indsat. Nu er det tid til at samle loftets overflade. Indsæt panelerne i strengerne, indtil et karakteristisk klik angiver, at skinnerne er fastgjort på kammen.

Hvis det sidste panel ikke passer, er der intet andet end at trimme det. Markér skærepunkterne, og foretag derefter vinkelrette snit på den aftagelige side af panelet. Panelsegmenter dannet af hak skal brydes af ved bøjning / ubøjelig aluminium. Fyld skinnen i profilen, boltet til væggen, afskær side og fastgør den anden kant på strengerne.

For at gøre denne proces hurtigere skal du indstille det trimmet panel til sidst men en og forkorte det sidste panel med 14 mm.

Når du installerer skinnerne i serie, skal du skråstille dem i profiler, der er boltet til væggen. I modsætning hertil skal det sidste panel først skiftes til siden, så den får den første kant i profilen så meget som muligt. Således er begge ender af panelet jævnt fordelt i forhold til væggen. Nu kan du rette panelet på bærebussen.

Yderligere anbefalinger

Spotlights bedre harmonere godt med slattedlofter. For at gøre dette, færdige huller til dem. Tegn en cirkel med den ønskede diameter på stedet for lampens installation. Fra midten af ​​cirklen til ydersiden skal der skæres langs radiusen. For at gøre dette skal du have saks til metal. Krøl kronblade ind i loftet. Installation af lampen bliver bedre, hvis du laver smalle kronblade.

Når du installerer et slattedæksel af aluminium, skal du sørge for, at processen ikke forstyrrer integriteten af ​​panelets efterbehandling. Scuffing, ridser og anden mekanisk skade vil kun forværre udseendet af det færdige loft.

Anodiseringspaneler giver den mest stabile og holdbare belægning, i modsætning til andre typer dekorative finish.

Funktioner af drift

Aluminiumslofter bliver snavset i køkkenet hurtigere. Men at passe på dem er meget enkel. De er ikke bange for vand. Dette betyder, at overfladerne af sådanne lofter kan vaskes i en sæbevand.

Rack aluminium lofter er miljømæssigt sikre, så de kan bruges selv i soveværelset og børnenes værelse.

Ved valg af aluminiumslofter er det bedre at købe loftsbeklædning af høj kvalitet med en beskyttende film. Det vil beskytte loftet mod ekstreme temperaturer, snavs, fugt og snavs. Ved korrekt installation vil dit loft holde sit udseende i lang tid. Installationen af ​​et slattedækt ligner en designerens samling. Hvis du allerede har erfaring i denne sag, inviterer vi dig til at dele det i kommentarerne til artiklen. Eventuelle spørgsmål? I så fald spørg dem til vores site specialist.

video

Vi inviterer dig til at se trin for trin instruktioner om hvordan man laver et aluminiumsloft:

Sådan installeres aluminiumsloftlofter i lejligheden

Selvfølgelig er aluminiumsloftlofterne et værdifuldt sted i familien af ​​dekorative loftslofter. På grund af at de er lavet af metal overtrukket med specielle maling, brænder de ikke og er nemme at passe på.

Designet er ret let og har ikke en stor belastning på gulvpladen. Dette refererer til fordelene ved denne type loft.

Ligesom gipsplader og plastpanellofter er det let at bygge i enhver belysningsenhed i dem. Den samme monteringsteknologi gør det muligt at udføre aluminiumstativ i forskellige niveauer. Sådanne konstruktioner er monteret ret simpelt og kræver ikke forudgående forberedelse fra begyndermesteren.

For at samle et aluminiumsloft er det tilstrækkeligt at have færdigheder til at arbejde med elværktøjer og et laser- eller vandniveau. Lad os overveje, hvordan man installerer installationen af ​​loft med lofter.

I den åbne type lukker ikke mellemrummet mellem to tilstødende laths. Loftet ligner en gennemskinnelig kasse. Dette design er godt ventileret og giver dig mulighed for at skjule under loftet kommunikation - el, ventilation og rørledninger.

Den anden type udfører også de samme funktioner som den første. Forskellen ligger i, at kløften mellem lamellerne lukkes af en smal interrib-stik. Det kan udføres i en anden farve end basisfarven og kan endda have en glat overflade.

Dette giver loftet en speciel chic. For eksempel, lad os se på aluminiumsladdet loftslofter af en lukket type.

Rack loftsmaterialer

Hvis du kender loftets areal i rummet, så kan du i ethvert butiksmateriale købe det nødvendige sæt af suspenderede aluminiumslofter. Det skal indeholde følgende elementer:

 • Væghjørne
 • Universal Carrier Tire (stringer)
 • Universal suspension (clip + strikknål)
 • Aluminiumsplade
 • Interstitielt indlæg

Loftselementer er fastgjort til væg- og gulvpladerne med dowels. Brug normalt dowel-negle 6 x 40 mm.

Arbejdsordenen

Installation af aluminiumslofter begynder med mærkning af vandret plan. Den kan sænkes til en vilkårlig højde fra det eksisterende loft.

Vigtigt at vide! Hvis du planlægger at bruge de indbyggede punktbelysningsenheder, sænkes lofthøjden til lampens højde + 1 cm.

Det anbefales at udlægge suspenderet aluminiumspladetak ved hjælp af et laser- eller vandniveau. I mangel af sådan kan du bruge den sædvanlige roulette. Gulvpladerne ligger dog ikke altid helt fladt og i store rum kan hældningen af ​​loftet mærkes.

På rummets omkreds markerer punkterne i det vandrette plan og forbinder dem med en blyant og en linjal. Et væg hjørne vil blive fastgjort langs denne linje.

Fastgør hjørnet

Væghjørnet er skåret i størrelse med en mølle eller hacksav. Det skal fastgøres til væggen med et trin på 30-40 cm. For at gøre dette skal du bore huller i hjørnet og placere borepunkter for dowels ved at fastgøre det på væggen.

Vær opmærksom! Hvis væggen er dækket med fliser, så må loftets markering ikke falde på fliseleddet. I dette tilfælde kan flisen bryde ved boring.

Når hullerne er tilberedt, vil de montere vægbeslaget på væggen. Udfør dette omkring rummets omkreds.

For at montere strengerne på det eksisterende loft er markup anvendt. Afstanden mellem strengerne skal ikke være mere end 1200 mm. Universal suspensioner vedhæftes til gulvpladerne ved mærkning. Fastgør dem med hjælp af de samme dykkespik 6 x 40 mm.

Det er vigtigt at huske! Den første og sidste række af suspensioner er fastgjort i en afstand af 400 mm fra væggen. De resterende suspensioner skal placeres i en afstand af 1200 mm fra hinanden.

En monteret stringer er fastgjort til de monterede bøjler. For at gøre dette skal du bruge kroge på spændingerne og hullerne i det universelle bærehjulsdæksel.

Før du begynder at montere et hængende aluminiumsloft, er det tilrådeligt at tegne en plan for placering af belysningsenheder. Ledningerne skal også udarbejdes (lagt i en bølgepude og fastgjort til det eksisterende loft med slangeklemmer).

I overensstemmelse med denne plan skærer hullerne til spotlights i de præ-cut til størrelse paneler. Gør dette ved hjælp af en bor og en metal krone af den ønskede størrelse. Når et hul skæres ind, monteres et spotlight.

Panelerne er skåret i størrelse mølle eller hacksav. Du kan begynde at montere slats på stringer fra enhver side. Hertil kommer, at stringer har udskårne riller. Skinnen er fastgjort til den med en simpel snap.

Randenes kanter skal gå på hylderne på væghjørnet. Efter installationen fortsætter panelerne med installationen af ​​mellemlagsindsatser. Dette er en smal profil, der dækker afstanden mellem tilstødende paneler.

Skær profilen til indstiksstørrelsen, før kliket ligger i mellemrummet mellem panelerne. Når loftet er fuldt monteret, justeres det ved hjælp af universelle bøjler, så aluminiumsplankloftet ligger fladt på hylderne på væghjørnet. Loftinstallation er færdig. For at lære at installere aluminium rackloftet, vil videoen nedenfor hjælpe dig mere tydeligt.

Suspended lofter lavet af aluminium paneler - stilfuld og funktionel

Suspended lofter af aluminiumpaneler - æstetisk design i det indre af rummet, som giver dig mulighed for at tage sig af elegance og elegance af design. Allokere forskellige materialer til organisering af suspenderede overflader. Aluminiumspaneler er det bedste valg. De bruges i badeværelset, i stuen, hvis de er organiseret i moderne stilarter.

Hvorfor aluminium lameller?

Aluminiumspaneler har mange fordele. Dette gør deres brug i efterspørgslen i alle situationer. Blandt de mest almindelige er følgende:

 1. Nem installation: installation sker uafhængigt, hvilket er praktisk for hver person.
 2. Stammen af ​​rammen og skinnerne selv, som er fastgjort til den. Rackpanelet når 0,5-0,6 mm og har stivere.
 3. Fremragende lydisoleringspræstationer perforerede skinner.
 4. Brandsikkerhed. Paneler er modstandsdygtige overfor høje temperaturer og åben ild.
 5. Visuel appel. Bredden af ​​panelerne fra 50 til 200 mm giver dig mulighed for at realisere forskellige ideer i interiøret og opnå tiltrækningskraft.
 6. Modstandsdygtig overfor fugt. Det garanterer overfladens modstand til absorption af damp, eliminerer korrosion.
 7. Bredt udvalg af farver: Det er nemt at vælge hvad du vil have og opnå et æstetisk design.
 8. Reflekterende indikatorer: Visuelt øge og lysere rummet uden yderligere belysningskilder.
 9. Høj hygiejne: eliminerer udviklingen af ​​mug eller patogen mikroflora.
 10. Lav vægt: Forenkler installationen og giver dig mulighed for ikke at bekymre sig om selve panelernes service.
 11. Holdbarhed i drift: Design bruges i lang tid, eliminerer deformation eller andre problemer i det indre.

Advarsel! Aluminium er et unikt materiale, der giver høj ydelse karakteristika for værelser med høj luftfugtighed. Derfor bruges de i badeværelser, hvor de opfylder de grundlæggende krav og skaber et attraktivt indretning.

Rack åbne paneler i færdig form på loftet i badeværelset

Hvilket aluminium rackloft vælger?

Det moderne marked tilbyder mange designmuligheder. Dette gør et aluminium rackloft en populær løsning i det indre af et badeværelse eller et andet rum. Derudover kan den findes på badeværelset eller i bestemte typer saunaer på grund af dets operationelle egenskaber.

Rack aluminium lofter lofter, hvis installation vil ikke forårsage kompleksitet, afviger i stil. Den tyske retning er i særlig efterspørgsel. Det præsenterer brugen af ​​flade paneler med buede kanter i en vinkel på 90 grader. Under installationen er der dannet huller mellem lamellerne, som bliver interessante elementer af indretningen. En anden mulighed er at lukke med dekorative indsatser.

Rackpaneler med tilstedeværelse af dekorative indlæg i badeværelset

Italiensk stil eliminerer de nøjagtige geometriske former af hjørnerne. Derfor er kantene buede og afrundede. Dette tillader brug af usædvanlige åbne led. Derudover kan du installere perforerede paneler op til 1,5 mm.

Designet har en tendens til at kombinere forskellige stilarter - især italiensk og tysk. Dette førte til udseendet af omega paneler. De er lameller med små kurver. Dette tillader installation, så panelerne passer tæt sammen, og sømmen er ikke synlige. Derudover kombinerer de sektioner langs deres bredde og opnår unikhed.

En interessant mulighed - panelerne, der er repræsenteret af S design. De har en flad udsigt og usynlige led. Installationsprocessen involverer vekslen af ​​forskellige breddeskinner. Disse omfatter - 100, 150, 25 mm. Ensartethed giver mulighed for at opnå et interessant mønster i overensstemmelse med rummets arkitektur. Det bliver det vigtigste emne i indretning.

En af mulighederne for konstruktionen af ​​loftet i loftet med skabelsen af ​​et simpelt mønster på badeværelset

Hvis du vil have et design med et reliefmønster, skal du vælge en kubisk profil. Det har forskellige sider. Montering er lavet af paneler med åbne led. Den sidste mulige mulighed for badeværelset er V-panelet. De ligner en kubisk profil, men bruges til at skabe et andet design. Den rigtige kombination - et løfte om æstetisk indretning.

Hvad er lamellerne?

Typen af ​​lameller bestemmer installationsfunktionerne bagefter. Blandt de mest efterspurgte er:

 1. Lukket. De har samme udseende som vægpanelet, og fastgørelsen finder sted fra ende til ende, det vil sige, at et panel går ud over det andet.
 2. Open. Installationen involverer huller mellem panelerne. Denne type efterspørgsel i værelser med højt falske lofter.
 3. Tilstedeværelsen af ​​dekorative indlæg. Med deres hjælp, maskerede huller. Resultatet vil være et attraktivt udseende og lethed, pleje, rengøring.

Aluminiumplader gør det muligt at installere lamper yderligere. Oftere foretrukne punkt eller raster muligheder. De fylder rummet med lys, de kan vælges afhængigt af de krævede farvevariationer. Hvis du planlægger at bruge runde armaturer, skal du selv skære huller til dem. Det er nemt, men det tager lidt tid.

Til raster modeller er der specielle paneler med tilgængelige huller. De kaldes skærme. De kan sælges separat eller allerede bundtet med lamper.

Hvordan forbereder man sig til installation?

Før installationen, som er enkel, udfører du træning. Oprindelig skal du rense den høje loftoverflade. For at gøre dette skal du slippe af med støv og snavs. Derefter fortsæt til kittet. Dette vil slippe af med revner og huller.

Hvis det er planlagt at installere åbne paneler, er designet malet. For at gøre dette skal du vælge den foretrukne farve. Det kan være lidt mørkere eller lettere end hovedskinnerne. Det afhænger udelukkende af det ønskede resultat, den belysning, der er planlagt til at blive installeret.

Fortsæt derefter med forberedelsen af ​​den elektriske del. Til dette kabel lægges forbindelserne i bundter og fastgøres sikkert. Bånd skal have et snoet udseende, og bare ender skal være godt isolerede. Det sidste stadium - forberedelse af ventilation. Det indebærer installation af plastrørledninger. De er monteret i interceiling nicher. Herefter installeres stikkene, grillene, og tilslut derefter ventilatoren og udfører dens test.

Klar ramme til aluminium rack paneler

Ved dette forberedende arbejde afsluttes. Fortsæt nu med installationen af ​​aluminiumspaneler på ophængsstativstrukturen.

Den første fase af installationen

I første omgang skal du forberede den ramme, som panelerne skal monteres på. For at gøre dette skal du sætte starthjørnerne på omkredsen af ​​den planlagte overlapning. Det er vigtigt at kontrollere hele processen ved hjælp af niveauet, være opmærksom på de grundlæggende anbefalinger. Et ekstra overvågningsværktøj kan være en tailing cord, som hjælper med at markere installationslinjer.

Advarsel! Det skal huskes, at hjørnerne er tynde. Derfor kan de let bøjes. Når selvmontering skal overvåges nøje for at forhindre dette. Dette vil hjælpe reb loops, monteret på de steder, hvor de vil være tilstødende hjørner. Det er næsten umuligt at returnere startformularen til startprofilerne.

Når startskinnen er installeret, skal du markere stringer samlebåndene. De er installeret vinkelret på panelerne selv i en afstand på 5-6 cm fra hinanden. Suspensioner for disse elementer skal placeres i en afstand på 6-12 cm. En korrekt fremstillet ramme sikrer parallel installation af panelerne selv.

Det foretrækkes at kontrollere fladhed. For at gøre dette skal du bruge et almindeligt niveau eller en spændingskontrolledning. Hvis der er steder med afbøjning, strammes de.

Den anden fase af workflow

Visuel proces af fastgørelse af paneler midt i arbejdet

Når du har oprettet rammen, kan du montere panelerne selv. Til dette måles og skæres de i overensstemmelse med de nødvendige parametre. Det er vigtigt at huske, at den "bulgarske" drev reducerer profilen med et gennemsnit på 1,5-2 mm, puslespidsen - med 1-1,5 mm og håndsavet - 0,5-1 mm. Udfør dette arbejde skal være så glat som muligt.

Panelerne selv er fastgjort i låsene på strengerne. Så de klikkede, det er nok at trykke på elementet. Hvis du installerede panelet, skal du kontrollere det for ensartethed. Forvrængninger bør være fuldstændig fraværende. Derfor skal elementet reguleres, indtil de er helt bortskaffede. Hvis du udelader denne anbefaling, vil installationen af ​​de sidste paneler være umulig.

Endelig er indsatsen monteret. De snapper forsigtigt imellem de dekorative elementer. Installation er enkel og tilgængelig for alle. Hvis det ønskes, skal du desuden se videoen, der illustrerer processen klart.

Aluminium rackloft vil dekorere dit badeværelse. Du vil glemme problemer i forbindelse med udseendet af korrosion, udviklingen af ​​patogen mikroflora eller ventilationsproblemer. Designet fungerer i lang tid og fortsætter med at glæde sig i deres udseende uændret. Og selvinstallation af et sådant loft vil være en grund til stolthed for hver person.

Suspenderet lofter fra aluminiumspaneler

Aluminiumslofter: egenskaber og trin i installationen

Hvis det er nødvendigt at reparere loftoverfladen på kortest mulig tid, vil det aluminiumsrammeophæng, der er ophængt, være en god løsning på problemet. Dens installation er enkel, så arbejdet kan udføres selvstændigt efter instruktioner fra producenten. For det første er der monteret en hængende ramme, hvorpå aluminiumspaneler er fastgjort til loftet - hvad denne konstruktion ser ud, ses på billedet.

Funktioner af aluminiumsloftlofter

Et fuldt færdigt loft lavet af aluminiumsplader ser ud som en enkelt overflade, selv om den er lavet af individuelle lameller, der producerer forskellige farver og størrelser, hvilket gør det muligt at skabe et originalt stilfuldt design.

Ellers ser det ud som et suspenderet aluminiumskassettloft, som er en klassisk mulighed for kontorlokaler. Dens dekorative monotone overflade opsamles fra kassetterne, der har form af firkanter eller rektangler.

De mest populære er aluminium lofter i to konfigurationer:

 • med en glat overflade - efter montering af de samme elementer mellem panelerne er der huller i mindste størrelse. Installation af hængende loftpaneler er simpel, men de ser ikke så imponerende ud;
 • med skiftende profiler - de er fremstillet af strimler, mellem hvilke mellemliggende indsatser er installeret, disse ekstra elementer kan afvige fra hovedpaneler i farve og størrelse, hvorefter loftet ser stilfuldt og usædvanligt ud.

De lameller, hvorfra de skaber overfladen af ​​aluminiumkonstruktionen, er fastgjort til langsgående dæk, de kaldes også kamme eller tværstænger. På hvert dæk er der monteringer, hvis form falder sammen med panelernes konfiguration. På grund af tilstedeværelsen af ​​en sådan anordning er installationen af ​​aluminiumsloftet meget enklere: Fastgørelsesanordninger bør ikke anvendes, og lamellerne smutter simpelthen ind i krydset.

Kombiner kan fastgøres på gulvpladerne på en af ​​to måder:

 • i store rum er traversen monteret i loftet ved hjælp af bøjler;
 • i små værelser, som et toilet eller badeværelse, er dækket anbragt på vægmonterede hjørner og ikke fastgør det på loftet. Men i dette tilfælde er det vanskeligere at fastgøre panelerne, da traverserne ikke er fastgjort stift, og de kan forskydes af uforsigtighed. Eksperter anbefaler, at når rummets bredde er mere end 150 centimeter, når aluminiumslofterne monteres, skal installationen af ​​skinnerne udføres ved installation af suspensioner. Ellers er der høj sandsynlighed for, at dækket siver og lider af loftkonstruktionens geometri.

Fordelene ved aluminiumpladelofter

Suspenderede lofter af aluminiumpaneler i deres tekniske parametre og funktionalitet er bedre end andre loftsystemer:

 • Lamellerne for dem er modstandsdygtige over for ydre påvirkninger, især for forhøjede temperaturer og for høj fugtighed. Af denne grund er aluminiumsloftet installeret i køkkener, badeværelser og værelser til andre formål, hvor andre muligheder for afslutning af gulvfladen er uhensigtsmæssige;
 • enkel installation giver dig mulighed for at samle aluminiumslofter med dine egne hænder på kortest mulig tid, efter at have købt alle nødvendige materialer;

 • Sådanne loftsstrukturer kan installeres på krumme overflader af vægge og lofter, fordi aluminiumsstrimlen let kan bøjes og giver dig mulighed for at skabe et aluminiumspladetak i en hofte eller kuppelformet form. For at montere det buede loftsystem monteres monteringsskinnerne på forskellige niveauer. Således vil der tilvejebringes pålidelige fastgørelseselementer, og buede aluminiumslister vil skjule forekomsten af ​​forskelle i højden;
 • æstetisk udseende - det har ingen betydning i designen af ​​rummet. Suspended lofter lavet af aluminium er samlet fra paneler til maling, der bruger slidstærkt pulver maling, så de har et attraktivt udseende. En bred palette af farve løsninger giver dig mulighed for at vælge nøjagtigt den nuance, der bedst svarer til indretningen af ​​rummet.
 • Komplet sæt aluminiumslofter

  Inden du fortsætter med installationen af ​​loftet på aluminiumpaneler, få alt hvad du behøver.

  Som regel omfatter det komplette sæt af varer:

  • montering dæk (kamme, traverse), afhængigt af rummet i rummet;
  • startprofil, den er fastgjort omkring rummets omkreds på væggen langs en forud planlagt linje;
  • hovedprofiler - lameller - hvoraf overfladen af ​​loftstrukturen består. Ofte, når du installerer aluminiumophæng, skal du bruge strimler med en bredde på 100 millimeter;
  • mellemliggende indsatser - de er nødvendige for at forbinde hovedskinnerne, de anvendes ikke i alle modeller af skinnekonstruktioner;

 • suspensioner - er metalstænger eller plader, der anvendes ved montering af rammen på pladerne af kapitaloverlapning. Når interceilrummet er mindre end 10 centimeter, rådgiver eksperter monteringspladesuspensioner, og for en større afstand imellem overlapningen og niveauet af loftoverfladen er fjederstangssuspensioner det bedste valg;
 • fastgørelsesdele (dowels eller skruer);
 • forsænket lys.
 • Værktøj til montering af rackstrukturer

  For at installere det hængende aluminiumsloft har du brug for følgende værktøjer:

  • niveau og roulette - de er nødvendige til mærkning;
  • boremaskine eller perforator - de laver huller til fastgørelsesanordninger;
  • skruetrækker - det er nødvendigt at forbinde elementerne i rammen;
  • saks til metal - kræves til trimning af strimler.

  Installation af aluminiumsloft, detaljeret videoinstruktion:

  Suspended ceiling marking

  Installationen af ​​aluminiumstaket begynder efter alt, hvad der er nødvendigt for arbejdet er udarbejdet. At lave et slattedæksel med egne hænder. Først og fremmest skal du lave markering for at bestemme niveauet for loftkonstruktionen. Den mindste afstand fra bundpladen skal være 3,5 - 4 centimeter, maksimumsindrykket begrænser længden af ​​suspensionerne. Ifølge det etablerede niveau trækkes der en linje langs rummets omkreds, som bliver en fastlæggende vejledning ved installation af det hængende loftsystem. Ved anvendelse af markeringer skal linjen kontrolleres med et niveau, og afstanden mellem den og gulvet bør kontrolleres med mellemrum på mellem en og en og en halv meter.

  Så skal du lave en markering på overfladen af ​​gulvpladerne. Afhængigt af antallet af traverser for at installere rammen skal du anvende det rigtige antal linjer. Afstanden mellem kammen og væggen skal være 40 - 50 centimeter, og mellem tilstødende monteringsdæk - 100 - 120 centimeter. En sådan stigning af monteringskryds giver den nødvendige stivhed til strukturen Når markeringen er afsluttet, begynder de at samle rammen og installere hængende aluminiumslofter.

  Rack loftsystem installation

  Montering af rammen til rackloftet sker i etaper.

  1. I første fase er startprofilen monteret rundt om rummet ved hjælp af den påførte mærkning. For at gøre dette anbringes den på den vandrette linje og en perforator i planken og væggen er borede huller. De gør dette arbejde ikke alene, men med en assistent: et par hænder er nødvendige for at fastgøre profilen, og den anden er til boring.
  2. Sæt plastdykninger i de forberedte huller. Sæt derefter endelig profilen og hamrer i dem specielle skruer beregnet til ekspresinstallation. Monterings trin fastgørelsen er 50 centimeter.

 • Når profilen er korrekt fastgjort, er der monteret ophæng i loftet til montering af traverserne.
 • På dette stadium samle overfladen af ​​loftet struktur, for hvilket:
  - inden montering på monteringsskinnen er hver aluminiumskinne justeret til den ønskede størrelse. For at gøre dette skal du på det trimmede panel langs skærelinjen lave en let hak ved hjælp af en kniv eller en kniv.

  Derefter skæres kantens kanter med metal saks, og overskydende materiale brydes af;

  - det forberedte panel løftes og fastgøres på den bjælke, der er på tværs af stangen. I dette tilfælde fører enderne af lamellerne til startprofilen;
  - Mellemliggende indlæg er monteret mellem hovedpanelerne;
  - Den sidste skinne skæres ikke kun langs længden, men også langs. Selv om det fører til en spiral, efter at den er fastgjort til styringsprofilen, bliver den glat.

 • Samlingen er færdig ved at installere de indbyggede lamper og forbinde dem. Til lysarmaturer i lamellerne gør de tilsvarende huller.
 • Rackloftdesign, samt aluminiumskassettloft, er faktisk let at installere. Det vigtigste er at omhyggeligt studere de relevante oplysninger og instruktioner fra producenten (læs: "Montering af rackloftet med egne hænder: beskrivelse af processen").

  Aluminiums loft gør det selv

  Høj luftfugtighed og konstant temperaturfald er de evige ledsagere af køkkener og badeværelser. Højtydende, præsentabelt udseende og nem installation - disse er blot nogle af de positive træk, der favoriserer aluminiumsloftlofter. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med funktionerne i dette design og dets installationsteknologi. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du laver et aluminiumloft med dine egne hænder, viser billeder og videoinstruktioner.

  karakteristika

  Racklofter er en type af lofter. Suspension system giver dig mulighed for at montere skinner lavet af forskellige materialer, herunder aluminium. De er lavet af plast-, aluminium- eller ståltape med en tykkelse på 0,4-0,7 mm, en længde på op til 6 m og en bredde på 50-300 mm.

  Hvis du bestiller billets til rackloftet i henhold til individuelle størrelser, får du længden af ​​lamellerne med en nøjagtighed på op til 1 mm.

  Montering af aluminiumstativplade foretages kun efter plastering og efterfølgende fuldstændig tørring af væggene og gulvbelægningen.

  Hvis du beslutter dig for at installere et loft lavet af aluminiumspaneler på badeværelset eller i køkkenet, så vil du ikke fortryde det lidt, da det ikke kun er pålideligt og holdbart, men passer også til næsten ethvert design. Et stort udvalg af skinner kan tilfredsstille selv de mest krævende kunder. Reiki er glat og perforeret, mat og blank. De efterligner tekstur af træ og jævn hud. Med hensyn til skinnerne er de afrundede og rektangulære. Et stort antal farver og nuancer er simpelthen fantastisk. Reiki sat sammen, over loftet og endda diagonalt. Dermed kan du visuelt reducere eller forøge pladsen.

  Sådanne lofter adskilles stadig af inter-river leddene. Ved åben montering forbliver der små huller mellem lamellerne, svarende til 15 mm. På dem strammer den dekorative profil. Ved lukket docking overlapper aluminiumpaneler hinanden. Der er også sådanne lameller, som er tæt forbundet, så du får døvled, det vil sige uden revner.

  Hvad er et suspensionssystem

  Kombi- eller universaldæk, hjørneprofil samt justerbar ophæng - disse er hovedkomponenterne i ophængningssystemet. Kammeret repræsenterer et niveau fra galvanisering med specielle klemmer, hvori monteres og fastgøres laths.

  Med hensyn til suspensionen består den af ​​en stang og en beslag. I dette tilfælde er stangen fastgjort til hovedloftet, og beslaget - til bærerkammen. Montering af et loftsloft udføres i en afstand af 5-12 cm fra hoveddelen. Denne afstand bestemmes individuelt afhængigt af kommunikationen i loftet og personlige præferencer.

  Beregning og køb af materialer

  Hvis du allerede har valgt farve og type loft, skal du beregne mængden af ​​materialer:

  • Mål loftets omkreds. Denne måling angiver det nødvendige antal indkøb af den U-formede profil, som er fastgjort på væggene, hvilket vil bidrage til at nøjagtigt tilslutte loftet til væggene.
  • Beregn længden af ​​matricerne. For at gøre dette skal du lave et loftmærke vinkelret på de dekorative paneler, i trin på op til 1 m.
  • Bestem loftets areal. For at gøre dette skal du beregne rummets samlede areal.

  Derefter kan du købe det nødvendige sæt materialer til at arrangere aluminiumsloftet i henhold til de beregninger du har foretaget.

  instrumenter

  Inden du fortsætter med installationen af ​​et aluminiumpladeloft, skal du samle følgende værktøjer og materialer:

  1. Loftsæt med profiler, paneler og strengere.
  2. Puncher.
  3. Dowel-negle og skruer.
  4. Suspension elementer.
  5. Konstruktionsniveau, målebånd, markør og lineal.
  6. Skruetrækker.
  7. Tang.
  8. Bor.
  9. Kniv og sakse til metal.

  Hvis du markerer loftet korrekt, vil installationen finde sted uden problemer. Først og fremmest skal du markere omkredsen. Dette er nødvendigt for montering af den U-formede profil. Hvis du har et perfekt loft, så er du ekstremt heldig. I dette tilfælde skal du bare sætte en linje i den ønskede højde fra loftet.

  I processen med at markere omkredsen på loftet, som har et andet niveau, bliver du nødt til at udføre mere komplekse beregninger. Afstanden fra kanten af ​​væggen i dette tilfælde vil helt afhænge af påfyldning af mellemrummet.

  Hvis der ikke er nogen kommunikation i loftet, så skal afstanden fra udkastet være minimal, nemlig 5 cm. Men inden du tager markeringen, skal du afgøre, om du vil installere belysningsenheder i loftet. Hvis det er tilfældet, er et indrykk på 5 cm ikke nok.

  Nu lav en markering for stringers. Alle de linjer, du har planlagt, skal være parallelle med sidevæggen og mellem hinanden og vinkelret på endevæggen og de enkelte panelers retning.

  Fastgørelse af lejeelementer

  Fix den U-formede profil med dowels. Bortset fra kanterne på 5 cm, og lav derefter huller med en boremaskine. Trinet mellem dem til fastgørelsesanordninger skal være ca. 0,5 m.

  Huller skal bores udefra af profilen. Denne begivenhed gør det muligt for dig at undgå dannelse af burrs, hvilket forhindrer profilen i at klæbe til væggen. Forbered bøjlerne i overensstemmelse med markeringerne. Justerbare suspensioner gør det muligt at justere loftet. Ekstreme punkter skal placeres fra endevægge i en afstand på 30-40 cm. Følg mellemliggende punkter i trin på 1,2-1,5 m. Fastgør strengerne, hvorpå aluminiumstrimlerne efterfølgende monteres. Der skal være et lille mellemrum på ca. 1 cm mellem profilen fastgjort til væggen og strengerne. Det er vigtigt at observere denne tilstand, så når temperaturen falder, deformeres det færdige loft ikke.

  Før montage af loftkonstruktionen skæres panelerne af en given længde. Det er vigtigt at gøre dem 3-5 mm kortere end afstanden mellem profilerne, hvorved siderne af panelerne senere bliver indsat. Nu er det tid til at samle loftets overflade. Indsæt panelerne i strengerne, indtil et karakteristisk klik angiver, at skinnerne er fastgjort på kammen.

  Hvis det sidste panel ikke passer, er der intet andet end at trimme det. Markér skærepunkterne, og foretag derefter vinkelrette snit på den aftagelige side af panelet. Panelsegmenter dannet af hak skal brydes af ved bøjning / ubøjelig aluminium. Fyld skinnen i profilen, boltet til væggen, afskær side og fastgør den anden kant på strengerne.

  For at gøre denne proces hurtigere skal du indstille det trimmet panel til sidst men en og forkorte det sidste panel med 14 mm.

  Når du installerer skinnerne i serie, skal du skråstille dem i profiler, der er boltet til væggen. I modsætning hertil skal det sidste panel først skiftes til siden, så den får den første kant i profilen så meget som muligt. Således er begge ender af panelet jævnt fordelt i forhold til væggen. Nu kan du rette panelet på bærebussen.

  Yderligere anbefalinger

  Spotlights bedre harmonere godt med slattedlofter. For at gøre dette, færdige huller til dem. Tegn en cirkel med den ønskede diameter på stedet for lampens installation. Fra midten af ​​cirklen til ydersiden skal der skæres langs radiusen. For at gøre dette skal du have saks til metal. Krøl kronblade ind i loftet. Installation af lampen bliver bedre, hvis du laver smalle kronblade.

  Når du installerer et slattedæksel af aluminium, skal du sørge for, at processen ikke forstyrrer integriteten af ​​panelets efterbehandling. Scuffing, ridser og anden mekanisk skade vil kun forværre udseendet af det færdige loft.

  Anodiseringspaneler giver den mest stabile og holdbare belægning, i modsætning til andre typer dekorative finish.

  Funktioner af drift

  Aluminiumslofter bliver snavset i køkkenet hurtigere. Men at passe på dem er meget enkel. De er ikke bange for vand. Dette betyder, at overfladerne af sådanne lofter kan vaskes i en sæbevand.

  Rack aluminium lofter er miljømæssigt sikre, så de kan bruges selv i soveværelset og børnenes værelse.

  Ved valg af aluminiumslofter er det bedre at købe loftsbeklædning af høj kvalitet med en beskyttende film. Det vil beskytte loftet mod ekstreme temperaturer, snavs, fugt og snavs. Ved korrekt installation vil dit loft holde sit udseende i lang tid. Installationen af ​​et slattedækt ligner en designerens samling. Hvis du allerede har erfaring i denne sag, inviterer vi dig til at dele det i kommentarerne til artiklen. Eventuelle spørgsmål? I så fald spørg dem til vores site specialist.

  Vi inviterer dig til at se trin for trin instruktioner om hvordan man laver et aluminiumsloft:

  Udvælgelse og installation af hængende lofter i aluminiumpaneler, installationsregler

  Rackophæng af aluminiumpaneler er et specielt design af en letvægtsramme og beklædningspaneler. De er lavet på basis af aluminium og PVC lameller og er designet til at visuelt justere overfladen i værelser af forskellige typer konfigurationer, layout og formål og forbedre deres æstetiske appel.

  Typer og egenskaber ved lofter

  Et kendetegn ved sådanne lofter - elementer af fastgørelseselementer, der kaldes stringers. De har en række tandformede riller (crosshead, kam), som er fastgjort smalle strimler af skinner. Specielle indsatser monteres mellem lamellerne. Ved anvendelse af dette indretningsmateriale (eller ikke-brug) er lofterne af åben eller lukket skinnetype dannet (der er ingen mellemprofiler i sidstnævnte).

  Aluminium og plast loftkonstruktion

  Aluminium og PVC-paneler er tilgængelige med en bredde i området 5-20 cm og en tykkelse på 0,5-1 cm. Den maksimale længde af lamellerne er 10 m. En matbelægning anvendes som et dekorativt ydre lag. Påfør sprøjtning ved hjælp af polymerholdige stoffer, farvning med en glans effekt og påføring af et metalliseret lag med en spejlrefleksion. Teknikker til udskrivning, gravering og perforering på overfladen af ​​paneler anvendes også.

  Karakteristika for aluminium lofter

  • De er lavet af aluminiumlegeringer med anodiseret film og emaljebaserede beskyttelsesforbindelser og madlakker, takket være, at de er korrosionsbestandige.
  • ikke bange for indrykning - formularen forbliver uændret
  • vejer mere end PVC lameller
  • varierer i elasticitet, der letter installation af et design
  • bruges til indendørs og udendørs brug;
  • brandsikker og vedligeholdelig;
  • sørge for lydisolering og ventilation
  • opfylde miljømæssige sikkerhedsstandarder
  • slidbestandig - levetiden er 50 år.

  Karakteristik af plastlofter

  Fordelene ved PVC-paneler omfatter lette vægt og lavere omkostninger. De viser også modstandsdygtighed mod fugt i rummet, men de reagerer dårligt på opvarmning - de kan smelte.

  Anvendelsen af ​​lameller på store områder

  I betragtning af det rum, hvor der forventes opstilling af lofter, skal du være særlig opmærksom på valg af lamper (de skal være forsynet med specielle ringe, der reducerer opvarmningstemperaturen på lampehuset). Undgå direkte kontakt af PVC-skinnerne med brandkilder (gælder ikke i bad, saunaer, køkkenfaciliteter).

  En lille mangel på aluminium og plastlofter - reducerer højden inde i rummet, så det er bedre at bruge sådanne systemer til smalle høje værelser eller store lokaler (kontor, udstillingshal, hospital, indkøbscenter).

  Værelseslayout

  Loftets højde måles ved hjælp af et laser nivelleringsniveau og afhænger af højden af ​​emhætten eller armaturets størrelse, hvortil der tilsættes endnu 2-3 cm til lager. Tegn en linje med en blyant eller en spidspen.

  Installation er lettere ved hjælp af færdige sæt aluminium- eller PVC-paneler, som bestilles fra fabrikanten. Indkøbsmaterialer er også nødvendige med en margen. Korrekt beregning af dimensionerne vil hjælpe online-regnemaskinen, hvor du kun skal indtaste parametrene i det rum, hvor du planlægger at installere tømmerlofter.

  Opstillingen af ​​skinner og stringer

  Rack loftsinstallation

  Monteringen af ​​rammen udføres i følgende rækkefølge:

  • På linjen trukket rundt om rummets omkreds monterer du vinkel aluminiumspaneler (bred del til væggen). De er tilpasset i størrelse baseret på parametrene for længden og bredden af ​​rummet, om nødvendigt trimmet med saks til metal, fastgjort til væggen med skruer med et trin på 40 cm fra hinanden.
  • Ved krydset af hjørner profilen zapayvayut i en vinkel på 45 grader.
  • Derefter skal du installere specielle strengere i en afstand på mindst 5 mm fra væggen, deres layout afhænger af længden af ​​rummet og deres nummer.
  • Hvis længden ikke er nok, er to strimler af strengere forbundet med hinanden og fastgjort med selvdrejende skruer.
  • Stringer er også fastgjort til loftet med selvdrejende skruer, men for at forbedre fiksering i betonvæggen er det nødvendigt at designe en speciel stikkontakt.
  • Hangere anbringes 20 cm fra væggen og 70 cm fra hinanden.
  • Monter derefter aluminiumspanelerne, installer fra siden modsat indgangen, for denne skinne klikkes med faner på strengerne.

  Rackkonstruktion i færdig form Rack plastlofter

  Juster størrelsen, efterlad et hul på 5-10 mm på hver side.

  • Dekorative strimler indsættes i de resulterende huller, som vil rette skinnerne og styrke konstruktionen af ​​det hængende loft.

  Montering og tilslutning af lamper

  • Hvis den sidste del ikke passer i størrelse, skæres den med metal saks.

  Husk at markere udgangspunkterne under lamperne ved installation. For at gøre dette bores et hul på det rigtige sted ved hjælp af en metalkrone, hvis diameter skal være lig med armaturloftets størrelse.

  Lær i detaljer hvordan man installerer aluminiumspaneler og opretter et hæftet loft på badeværelset kan være et eksempel på følgende video.

  Armaturhuset skal installeres, før skinnen er fastgjort til loftet.

  Det samme princip bruges til montering af PVC-strimler, men i deres rammer udover metalprofiler anvendes træstrimler - den lette vægt af den resulterende konstruktion og den bekvemme form af panelerne gør det muligt at gøre det uden frygt for at bryde installationsteknologien.

  Rackloft

  Under alle omstændigheder er det både hurtigt og enkelt at installere disse typer lofter både med den færdige fabrikbygning og med den håndlavede. Det vigtige punkt er at udføre de rigtige målinger og sikre pålidelig snapping af lamellerne med stringer - belægningenes styrke og bevarelsen af ​​de eksterne lineære parametre afhænger af den.

  Kan gnavere komme i basalt bomuldsuld? Metoder til gnaver kontrol Karakterisering af lim Moment Joiner, omfang, sammensætning Omfang af lim Super Moment, regler for arbejde med lim

  Nu fremstiller russiske producenter skønt skum, Kudo, Proffleks, TechnoNIKOL, I Volgograd, bag russisk skum, omkring 70% af markedet for 2017

  I den første video af den dårlige kvalitetsprofil, vil jeg i det andet gerne se, hvordan enkeltstikforbindelserne vil blive installeret.

  Så jeg besluttede at male køkkenet med vandbaseret maling. Mange forskellige farver, jeg kan bare ikke gøre mit valg. Sådan finder du ud af, hvordan...

  Mineralulden er meget ligesom en varmelegeme er forbudt, når man bygger objekter relateret til mad. Isolering er meget dårlig, bange...

  Katalog over reguleringsdokumenter De mest populære gæster og bygningskoder

  Eventuelle spørgsmål?
  Spørg eksperten

  En lille beskrivelse af afsnittet med spørgsmål og svar. På tilbudet for eksempel