String gardin stang til gardiner - enkelhed og elegance i interiøret

Moderne indretning til vinduer er simpelthen fantastisk med sin mangfoldighed. Ud over et omfattende udvalg af gardiner er der et stort antal gardinstænger til fastgørelse af dem - fra simpel plast til træ og metal. Stringkonstruktioner fortjener særlig opmærksomhed.

Disse tagger har en simpel struktur og er derfor praktiske, funktionelle og alsidige - egnet til interiør af forskellig stilistisk orientering. Mest harmonisk ser de i en minimalistisk indstilling. Også cornice-strengen vil være passende i high-tech stil, hvilket giver atmosfæren en særlig elegance.

I dag, hvor vægt på enkelhed er placeret i design af interiører, er strengstænger igen faldet på listen over modetrends. De er trods alt i stand til at give almindelige gardiner et andet liv for at gøre dem mere elegante.

Det enkle design i form af en spændt streng giver dig mulighed for at installere cornice på vanskelige steder, som giver dig mulighed for at dekorere loggier, balkoner, buer, åbninger af ikke-standardiserede konfigurationer, buer.

Sådan en cornice kan fastgøres til væggen såvel som til loftet, hvilket er vigtigt, når dekorere små lokaler. Denne type fastgørelse gør det muligt at understrege al den skønhed og elegance af det materiale, som gardinerne sys til, og komplementere interiøret med lyse, bløde accenter.

Cornice-streng: design funktioner

Strukturens grundlag er et stålkabel. I den spændte form ligner den en guitarstreng, deraf navnet på kronen "streng". Dette kabel er fastgjort til overfladen af ​​væggen eller loftet med beslag. Længden af ​​strengen varierer inden for 2-5 meter, som giver dig mulighed for at udfylde åbningen af ​​en hvilken som helst bredde.

Ved hjælp af beslag kan kablet fastgøres til et (hvis vinduet kun skal gardineres med tyl) eller flere rækker (hvis åbningen er dekoreret med flerlags gardiner).

Efter at strengen er fast og strækket, er gardinerne hængt på den, overskudene er afskåret eller pænt foldet på siden af ​​tagene.

Den anden mulighed giver dig mulighed for at justere spændingskraften og længden af ​​strengen ved sagning eller udskiftning af gardiner.

Gardiner eller gardiner er fastgjort til kablet med specielle klip. De er inkluderet i sættet.

Der er klip, tøjnåle, som bruges til fastgørelse af tule gardiner. Klemmer med kroge er egnede til fastgørelse af tyngre gardiner på skjulte sløjfer eller fletninger.

På trods af designens enkelhed har cornice-strengen flere typer af design.

 • Bronze farve
 • Mimic antik messing,
 • sølv,
 • Forgyldning.

Det giver mulighed for at bruge det i forskellige interiører.

String gardin, fordele

Hvad er hemmeligheden om kronikkernes popularitet i form af en streng? Dette design, på trods af sin enkelhed, har flere fordele:

 1. Kompaktitet - sådan en cornice optager minimal plads. Dette er især vigtigt i udformningen af ​​små lokaler. Strengen og parenteserne er næsten umærkelige, så vægten i interiøret vil blive skiftet til gardinerne;
 2. Enkelhed og alsidighed i montering - en sådan cornice kan installeres på væg, loft, i en niche (undtagen spændingsstrukturer);
 3. Forskellige designmuligheder;
 4. Rimelig pris.

Montering af snørebånd til gardiner

Enkelt design giver dig mulighed for at installere denne tagger selv for en nybegynder. Der er dog stadig brug for færdigheder. Det består i det faktum, at det er nødvendigt at holde sig til en bestemt algoritme af lukninger af cornice.

Sekvensen af ​​dens installation:

 1. Mærket er lavet i stedet for fastgørelse af strukturen (på væg eller loft). For det første skitserer en blyant installationsbeslaget for parenteserne. Det er nødvendigt, at de er på samme niveau. Påfør derefter holderen på væggen og marker hullernes placering.
 2. Ved hjælp af en perforator bores huller på fastgørelsespunkterne.
 3. Styrk parentes med dowels.
 4. Strengen trækkes ind i hullet i den første beslag, båret til en anden holder, passerer gennem en speciel rille, vendt tilbage til sin oprindelige position. Således opnås der to rækker af strenge. Derefter fastgøres kablet.
 5. Ved hjælp af en bolt i beslaget er strengen spændt.
 6. Gardin hængende
 7. Obrazk, eller maskerer enderne af strengen.

Tip: Hvis gardinerne under driften sænker, kan strengen strammes.

Korrekt brug af snor cornice

For at strengstrukturen skal opfylde alle de funktioner, der er tildelt den, er det nødvendigt at bruge det korrekt:

 • Det er ønskeligt at hænge lys tule og gardiner på strengen (fra organza, chiffon, silke, letvægts jacquard, satin) - så vil den ikke falde under deres vægt;
 • Kablet skal trækkes mindst i 2 rækker - til tyll med gardiner og i 3 rækker, hvis lambrequin er installeret;
 • For at forhindre korrosion af metalelementer med tiden anbefales det at installere en sådan cornice i et tørt, ventileret rum.
 • Det er ikke nødvendigt at installere en snoet cornice på et hæftet loft - over tid vil kablet begynde at sænke under gardinens vægt, hvilket truer med et utilsigtet udseende og endda skade på gipspladestrukturen.

Bemærk: Streng gardiner ser godt ud på åbninger af enhver form, men bedst af alt - på rektangulære brede vinduer.

String gardiner - en simpel, men samtidig elegant måde at dekorere vinduer på. Ultra-tyndt kabel overtræder ikke den holistiske opfattelse af rummet, og vil gøre gardinerne til hovedindretningen af ​​interiøret. Det ser ud til, at gardinerne synes at falde helt ned til et loft - dette skaber en uovertruffen effekt.

For at anvende denne type design vinduer åbninger kan være i værelser af enhver størrelse, form, konfiguration, lavet i forskellige stilarter.

Hvordan man laver strengegardiner selv

Designets enkelhed gør det muligt at lave gardinerne på tovet selv. Det er bedst at lave gardiner lukket type, hvor installationen udføres direkte på væggen. Stålbeslag kan bruges som beslag. I strengens rolle tjener en tynd, slidstærkt wire fremstillet af kobber, rustfrit stål.

For det første skal metalbeslagene lave huller til montering af bolte, der fastgør snoren. Derefter bor små huller i boltene, og sæt dem i beslagene.

Træk derefter ledningen i 2-3 rækker, træk den og fastgør dens ender med bolte. Nu kan du begynde at gardin gardiner på de sædvanlige kroge. Det vil vise sig enkle, men effektive snorede cornice. Dette er en praktisk designmulighed for enhver vinduesåbning, der vil se win-win i ethvert interiør.

Installation af snor cornice - funktioner i drift

Hjem / Komponenter og tilbehør / Enhed og funktioner streng gardinstang til gardiner

Ikke så længe siden var gardinstænger i form af strakt wire meget populære. Efter udseendet af nye typer af sådanne enheder har de lidt mistet deres tidligere popularitet, men nu er snor gardin stænger til gardiner, som dem, der vises på billedet i denne artikel, blevet populære igen.

Gardin enhed

Hovedtræk, der fremhæver snorophænget til gardiner, er manglen på en stiv guide til fastgørelsesgardiner. Dens rolle udføres af tæt strakt metal wire. Dette tillod designere at udvikle flere sorter af sådanne enheder, som adskiller sig fra typen af ​​vedhæftning og antallet af spændte guider.

Fastgørelsesanordningen er normalt en metalbeslag eller beslag, hvor enden af ​​metalkablet er fast, og antallet af strenge varierer fra en til tre. I overensstemmelse med antallet af kabler er sådanne gardiner kaldt enkelt række, dobbelt række og tre rækker. Sådan installeres strengens cornice, du kan lære af dette materiale, i slutningen af ​​der vil blive præsenteret en video, der viser de vigtigste vigtige punkter i installationen.

Vejledningen i form af et kabel er lavet af metal og er derfor underlagt de negative virkninger af vand. For at forhindre korrosion er det ikke nødvendigt at installere sådanne gardiner i våde områder. For dem fremstilles en særlig slags sådanne anordninger behandlet med en særlig forbindelse, som forhindrer udseendet af korrosion.

Kabellængden bestemmer længden af ​​hele strukturen.

String suspension er tilgængelig i længder fra to til fem meter og om nødvendigt er trimmet til den ønskede størrelse ved hjælp af wire cutters eller metal saks. Det er dog bedre at undgå at skære strengen. Det er meget mere praktisk at blot rulle overskydende til en ring og skjule monteringsbeslaget inde i hulrummet.

Gardinens stof er fastgjort til den spændte styring med kroge eller klip, som er inkluderet i gardinpakken. Til lette stoffer som tyll er det bedre at bruge klip, og at vedhæfte tungere materialer til en universel snor cornice er meget bedre med kroge. Til gardinet til en sådan vedhæftning skal du sy et specielt band med løkker eller komme med en anden mulighed for fastsættelse af kroge.

Særlige egenskaber

Takket være enhedens enkelhed kan en sådan cornice laves selv med egne hænder. Til dette er det nok at købe et metalkabel med den ønskede længde og beslag til fastgørelse af det. Men praksis har vist, at køb af komponenter separat er meget sjældent begrundet økonomisk.

Den eneste mulighed, når sådanne handlinger giver mening, er en ikke-standard størrelse eller enhedskonfiguration. Den nemmeste måde at købe en snor cornice på er at besøge nærmeste byggemateriale butik eller finde en online butik, der sælger sådanne løsninger online.

Derudover er selvfremstillede strukturer ofte dårligere i styrke end dem, der er lavet på fabrikken. Men selv fabriksprodukter er ikke beregnet til brug med de tyngste typer af stoffer. Derfor, hvis dine gardiner er tunge nok, er det bedre at være opmærksom på design af en anden type.

installation

For at fastgøre en sådan enhed på væggen skal du blot vælge det ønskede vindue, markere punkterne på væggen, hvor bærebøjlerne skal fastgøres og bor hullerne med en perforator.

Derefter installeres en dowel, en skrue skrues ind i den, og lejet beslag er fastgjort. Den fleksible guide trækkes ind i de specielle huller og fastgøres med en speciel klembolt. Spændingen til den ønskede tilstand udføres ved hjælp af justeringsskruen.

Hvis du har brug for at installere loftstrengsgardiner, vil hovedarbejdet se ud som det er ved montering på væggen, undtagen markeringen. Her skal du tage højde for den afstand, hvorpå hængende gardins plan ligger. Den skal hænge på en sådan måde, at den ikke berører vindueskarmet.

Det følgende er en video, der viser, hvordan man hænger en gardinskinne til en væg eller et loft. De generelle installationsprincipper er uændrede for alle typer gardiner, og der er simpelthen ingen særlig instruktion til strengtyper af sådanne anordninger. Men alt er så simpelt, at sådanne instruktioner ikke er nødvendige.

Faktiske designmuligheder for vinduesåbninger involverer ikke kun en række gardiner, men også hjørner, hvor moderne gardiner og gardiner er monteret. Blandt hele havet af plast, metal og træ sorter, beskedne, ved første øjekast, stræk gardin stænger til deres gardiner tage deres retmæssige sted. Og det ser ud til, at de ikke vil give det op.

Designfunktioner af snorskinner

Disse umærkelige arbejdere er altid klar til at komme til vores hjælp i enhver situation. Hvordan arrangeres de?

 1. Grundlaget for de snorede cornices er et tyndt stålkabel, som meget ligner en guitarstreng, selv i en kasse ligger den rullet op som en almindelig streng til en guitar.
 2. Et tyndt, men slidstærkt kabel er fastgjort til overfladen af ​​en væg eller et loft ved hjælp af små, kompakte beslag, der ligner hæfteklammer.
 3. Kabellængden kan være fra to til fem meter, og ved konstruktionen af ​​parenteserne kan du fastsætte strengen i en, to eller tre rækker. Overskydende kabel kan skæres med metal saks eller wire cutters. Men det er bedre at udføre denne operation, efter at cornice er helt sikret og gardinet er hængt. Det er bedst at ikke skære de overskydende strenge, men rull dem forsigtigt og sæt dem fast på siden. Det kan f.eks. Være nyttigt efter en tid, hvis du vil ændre vinduets design og tilføje et ekstra lag transparente gardiner. Nå, eller lambrequin styrke.
 4. Gardiner eller gardiner er fastgjort til strengstrengen ved hjælp af specielle klip. De kommer komplet med en cornice. Der er muligheder med kroge. Klip vil være nyttige, hvis du vil hænge et lys gardin gardin. Til dette vil det være nok bare at få fat i det med klip-tøjspidser. Det er bekvemt at vedhæfte gardiner til kroge på flettet eller på hemmelige sløjfer.
 5. På trods af det enkle design kan gardinstængerne laves meget elegant i farven af ​​antik messing eller bronze, patineret sølv eller guld.

Sådan vedhæftes cornice-strengen

Selvom disse typer af fastgørelseselementer skelnes af deres ædle enkelhed i konstruktionen, kan den person, der installerer cornice-streng for første gang, opleve nogle vanskeligheder. Installationen af ​​en sådan cornice er imidlertid helt ukompliceret, og det vil ikke tage meget tid, hvis fastgørelsesalgoritmen observeres.

 • Først skal du markere loftet eller væggen på det sted, hvor dine tagplader skal installeres. For at gøre dette skal du markere monteringsstedet for beslag med en blyant. Derefter fastgøres beslagene og markerer hullerne gennem hullerne i beslagene.
 • Bor de nødvendige huller i loftet eller vægpladen med et slag.
 • Fastgør beslagene med dowels.
 • Træk snoren gennem hullet i bjerget, og før det derefter til den modsatte side af tagene, hvor bolten med rillen er placeret. Før snoren gennem sporet og træk den igen gennem tagskægget i modsat retning. Fastgør strengen.
 • Drej bolten, træk snoren til den ønskede elasticitetsgrad. Forresten, hvis dine tagbøjler slipper lidt under operationen, så hjælper du med den samme bolt, at du kan stramme den igen.
 • Sørg for, at strengen er stram. Derefter kan du hænge gardinet.
 • Når du har færdiggjort installationen af ​​tagbøjlerne og gardinbjælken, kan du klippe snoren eller forklæde det pænt.

Funktioner af driften af ​​snor cornices

Søjlebåndet er et meget uhøjtideligt element i interiøret, men for at den kan udføre alle de nødvendige funktioner fuldt ud, er det nødvendigt at kende nogle funktioner i dens funktion.

 1. String cornice er designet til lette og mellemstore stoffer. Det vil sige chiffon, tule, organza, slør, muslin - for alle disse gardiner er denne slags cornice perfekt. I en knivspids, til letvægts jacquard, kunstig satin, letvægts bomuld. Til tunge teak- og tapestrystof er denne type af cornices ikke beregnet. Strengen vil simpelthen sakke, ude af stand til at klare belastningen.
 2. Hvis du vil hænge en klassisk version af gardinerne, det vil sige dagtulle og tættere gardiner, så skal du trække strengen i to rækker, og hvis du beslutter dig for at tilføje en lambrequin, skal du have tre rækker af strengen.
 3. Monteringskanaler er mulige til næsten alle overflader. Undtagelserne er stræklofter, de kan ikke vedhæfte en strengkornet. Der er også betydelige uoverensstemmelser om muligheden for at fastgøre en cornice-streng til gipsplader lofter eller vægge. Nogle eksperter siger, at under ingen omstændigheder skal dette gøres, men andre kilder anser en sådan forankring tilladt. Alt vil afhænge af, hvilken slags gardiner der er planlagt til at hænge på tagskægget. Hvis du beslutter at risikere og styrke strengen på gipsloftet, så vælg de letteste gardiner. Selv stoffets gennemsnitsvægt kan være kritisk for dit design.
 4. Ud fra designsynspunktet ser strengstængerstænger mest fordelagtige ud på rektangulære vinduer eller i udformningen af ​​brede vinduesåbninger.
 5. Når du vælger en cornice, skal du være opmærksom på, at der nu på markedet er muligheder med forskellige spændingssystemer. Derfor, før du køber en gardinstang, hvis opbygning ikke er helt klar for dig, så spørg sælgeren om at forklare dig, hvordan du hænger en sådan gardinstang korrekt og justerer strengen.
 6. Kronen-strengen er lavet af metal, så det kan være udsat for korrosion. Hvis du planlægger at installere en sådan cornice i et rum med en ustabil temperatur eller høj luftfugtighed, så pas på at købe en cornice med en speciel belægning. For almindelige, ventilerede og opvarmede lokaler er dette krav ikke obligatorisk.

Fordele ved streng cornice

Hvorfor er sådan en simpel og ærlig, ukompliceret, version af taggrene stadig populær, og vil ikke opgive deres positioner? Faktum er, at det har en række vægtige fordele i forhold til mere teknologiske muligheder.

 • Kronestrengen har en kompakt størrelse. Efter at have købt det, vil du bringe det hjem i en almindelig kvinders håndtaske, og til placering og fastgørelse skal du have et minimum af plads.
 • Denne skygge gemmer sig let bag gardinerne, det er næsten usynligt i indretningen. Dette giver en særlig lethed og vægtløshed til hele fastgørelsessystemet. Det ser ud til, at gardinet i sig selv flyder i luften.
 • Hvis du vil lægge vægt på dette element af interiøret, kan du købe det i en gylden eller sølv-version. Han ser meget værdig ud og vil dekorere dit værelse.
 • String cornice er universel. Det kan monteres i soveværelset eller i stuen, i køkkenet eller i stuen. Du kan hænge på det ikke kun vinduet gardin, men også en rumdeler eller et gardin på badeværelset. Sådanne taglister bruger lige så godt til lejligheden, derhjemme, giver eller garage.
 • Prisen er en af ​​de vigtigste tromper af denne metode til fastgørelsesgardiner. Omkostningerne ved cornice-strengen starter fra 100 rubler. Sådan demokrati er yderst befordrende for populariteten blandt befolkningen.

Så stringed cornice fortsætter med at leve og finde sin anvendelse i de mest moderne design interiører. Prøv det og værdsætter den elegante enkelhed af dens brug.

 • podborshtor.ru
 • wikipotolok.com
 • mymansion.ru
 • kirpich174.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Vælge og hænge snor cornice

Stringafskærmninger - Let, næsten usynlig fastgørelse til gardiner takket være, hvad der smagfuldt passer ind i ethvert interiør. Ideelt, hvis du vil understrege skønhed og tekstur af stoffet, tynde strenge ikke distrahere opmærksomhed.

Konstruktive og egenskaber

Strenge gardin stænger er blevet brugt i indretning i mange årtier, produktet kan kaldes evigt: det giver ikke sig selv at bære, er ikke bange for den aggressive indflydelse af den omgivende streng, det er næsten umuligt at bryde eller bryde det. På grund af dets unikke egenskaber kan stængerafskærmninger anvendes i ethvert rum: i stuer, på balkoner, i badeværelser, i køkkenet, på verandaen og til og med i bade og lysthus.

Stål tyndt kabel er næsten usynligt og overbelaster ikke interiøret med detaljer.

Form Factor

Moderne modeller har fordelagtige forskelle i dekoration og konstruktion fra tidligere producerede. Nu er det smukt, stilfuldt, pålideligt, originale design, der kan monteres på loftet eller på væggen. I hjertet er en solid streng af stål. Mounten er en beslag eller beslag, dekoreret med dekorative plader.

String fastgørelse til gardiner har en standardlængde på 5 m, kan reduceres. De fleste parentes er designet på en sådan måde, at de kan trækkes på en eller to eller endda tre rækker kabler. Multi-rad modeller er designet til ophængning af flerlags gardiner. Tøjet er hængt på specielle klip.

Vigtigt: Nogle stængerstænger er modtagelige for korrosion, for værelser med høj luftfugtighed, skal du vælge modeller med et pålideligt beskyttelseslag.

Billedet viser holderne til snorene, jo mindre beslaget, desto tættere kan du hænge gardinet mod væggen

Spændingssystem

For at forhindre strenge i at sænke, vil producenterne forbedre spændingssystemerne. Moderne modeller kan let trækkes, hvis de slog under drift. Braketterne anbefales at installeres hver anden m, og flere understøttende punkter gør byggingen mere holdbar og pålidelig.

Det enkleste design af strengen cornice

I det indre

Den ubetydelige størrelse og lethed i strengens cornice gør det muligt at bruge det til udsmykning af både store og meget små rum. De er usynlige, de skærer ikke visuelt rummet horisontalt, derfor er de universelle til værelser med lave lofter. Strengene overbelaster ikke interiøret, de kan hæves til enhver højde og installeres selv på en meget smal mølle.

Producentens hovedfokus er på designerne af indehaverne:

 • hvid i loftets farve
 • strålende sølv, med messing og guldskygge, uigennemsigtig med en ædel grå skygge;
 • af rustfrit stål;
 • lavet under træet;
 • kombineret med smukke indlæg.

Nogle modeller er dekoreret med dekorative indlæg og smukke, usædvanlige klip, som vist på billedet, er dette et absolut højdepunkt i designet.

Konstruktionskendetegnene i parenteserne giver dig mulighed for at placere gardinerne på forskellige afstande fra vinduet. Hvis det er nødvendigt, bring det tæt på eller flyt det tilbage med 100 mm eller mere, hvis der er opvarmningsrør eller en bred vindueskarm på åbningen.

String cornice er designet til lys og medium vægt gardiner, de hænger under tungt stof. Chiffon, organza, tyl, lette moderne materialer, syntetisk jacquard, silke, fin bomuld kan nemt modstå. Under tung vægt strækker strengen sig, det er uacceptabelt at hænge gobeliner, trykte stoffer, fløjl, tunge satiner osv. På den. Hvis du stadig vil bruge denne slags cornice til massive, store gardiner efter vægt, anbefales det at trække to strenge.

Tynde kabler til gardiner kan nemt gemmes i en niche eller bag en baguette

Tyndt stålkabel er ideel til design af moderne stilarter i indretningen: loft, techno, minimalisme, high tech osv. Det ser ikke ud som et fremmed element i værelser med et klassisk design, det er simpelthen ikke synligt. Praktisk til installation i en niche. Afviger ikke opmærksomheden fra andre detaljer i designrummet.

De strenge taggitter er ikke egnede til gardiner med lakrequins, men du kan skjule spændingssystemet med en strimmel fastgjort til væg eller loft på mensoler og hænge et dekorativt element af gardiner på det. Med samme princip kan du lave en baguette.

Et eksempel på, hvordan man skjuler stålkabler bag en vægkornet

Åbningsformular

Det er optimalt at installere strenge tagskinner på lige åbninger, de er perfekte til skrånende tagvinduer. Relevant, hvis du vil arrangere et stort karnap med brækkede linjer. String modeller er ikke egnet til buede, krøllede og halvcirkelformede arkitektoniske former. I multifaceted karrosserier sættes stifter til strenge ved hvert drejehjørne.

Se video tips om, hvordan du laver en niche under en skjult kant, når du installerer stræk- og loftslofter.

Gardinstreng og strækgardiner: installationshemmeligheder og driftsfunktioner

Ny og fashionabel - det er godt glemt gammelt. Erklæringen er også egnet til valget af gardinskinner til gardiner. Strengene er ikke en ny løsning, men er i øjeblikket ved at blive populær i design af vinduesåbninger. Sådan vælges det snorede snørebånd til gardiner, installer og dekorér med passende lærred - komplet instruktioner.

String design features

Enhver model af en sådan cornice er en tynd stålstang monteret på to beslag. Ved fastsættelse på væg eller loft strækker den sig og derved skaber den nødvendige modstandsdygtighed for at holde lærredet.

Fordelene er som følger:

 1. Designet er simpelt og installationen er tilgængelig selv for ikke-professionelle. Hvis vi tager i betragtning, at kvinden er involveret i husets udsmykning, så vil proceduren være i hendes magt.
 2. Metal indbygget tagskærme til gardiner er umærkelige. Dette er især vigtigt, hvis du vil understrege skønhedens gardiner eller en minimalistisk stil. Strengen bruges til enhver design vision - højteknologisk, land, klassisk, moderne.
 3. Brackets og strings, belagt med guld, i platin eller messingfarver ser dyre og præsentabel ud - ubemærket eller sløvhed vil ikke. Desuden vil fastgørelsen af ​​gardiner på dekorative kroge, klip eller tøjspidser understrege tagskægget, understrege adel af naturlige stoffer eller monotonien af ​​lærredet.

 • Strengen er installeret til gardiner i alle værelser - fællesrum, soveværelser, badeværelser, balkoner, nicher. Fastgørelser indbygget, loft, væg - vil give god spænding af kablet.
 • Strengen vil være en løsning til en ikke-standard vinduesåbning, hvor det er ret problematisk at arrangere en traditionel tagskinne - for eksempel trapezformede eller skrå vinduer på loftet. Men for snedækkede åbninger virker strengversionen ikke - fikseringen er strengt parallel med gulvet.
 • Måske er den største fordel ved en sådan cornice i sin værdi prisen på snorskinner til gardiner, der starter omkring 50 rubler. Længden varierer fra 3 til 10 m. Fordelene, sammen med prisen, gør dem super populære.

  Funktioner af driften af ​​snor cornices

  Der er ulemper ved cornice med en streng, som helt sikkert påvirker operationen - de er forbundet med ethvert design. Blandt dem er:

  • Flænge. Desværre er tagbøjlen med et tyndt reb ikke beregnet til at hænge tunge stoffer, der består af traditionelle dobbeltsidede lærred. Ligegyldigt hvor tæt kablet er, vil det sænkes under stoffets vægt over tid, og prisen på strængerne til gardiner påvirker ikke resultatet. Anbefales ikke - tæpper, gobeliner, tunge jacquard. Det er hensigtsmæssigt at hænge - tulle, bomuld, satin, silke, organza, taft og andre lette variationer.

 • Øget konstruktion i tilfælde af flerlag. Dette betragtes som en ulempe, når åbningerne er små i form - flere lag stof er designet til visuelt at udvide den. For at bruge det traditionelle design i to lag, måske kun med et par vinduetråde - to strings er strakt, eller endda tre, hvis ejerne ikke tænker på et sæt uden lambrequin. Det vil ikke påvirke bygningskonstruktionen, men du skal vælge de relevante beslag.
 • Strækloftstrengkroner er ikke installeret. Dette kan gøres, hvis det er muligt at installere træstænger i stedet for fastgørelsen af ​​beslagene. Men det dekorative loftsstof vil uundgåeligt forværres og "krybe" selv fra vægtykkelsens vægt. Hvis ejerne rent faktisk har brug for nøjagtigt strengen version af fastgørelsen af ​​cornice, så er installationen overladt til fagfolk.
 • En vigtig ulempe - ligesom ethvert metal, er spændekablet modtageligt for korrosion. Installation af loftsstrenge til gardiner anbefales i et rum med stabilt klima. For badeværelset vælger rustfri indstillinger.

  Sådan forstærkes strengens cornice korrekt

  Før køb er det vigtigt at sikre integriteten og fuldstændigheden - de bevægelige dele skal være i funktionsdygtig stand, strammeskruen skal have et godt slag, kroge eller dekorative fastgørelseselementer - glat glide, kablet - overfladen uden metalhuller. Prisen på snorskinner til gardiner bør ikke påvirke kvaliteten. Hvis kittet opfylder, fortsæt til installationen.

  Værktøjerne kræver en boremaskine med diamantboringer, hvis væggen er solid. Trinnene er som følger:

  1. Markeret plads til montering af strenge til gardiner i parenteserne. For at gøre dette er den ønskede længde af strengen deponeret på væggen. Punkter sættes i blyant.
  2. Huller er boret i tags, og holderne er fastgjort med dowels.
  3. String opløses, cupping torsion, og kun derefter monteret i hullerne i parenteserne.
  4. Den ene ende passerer gennem spændingsbolten med en rille og er fastgjort i den modsatte ende af tagene.
  5. Nu skal du stramme strengen til gardiner og dreje bolten til den ønskede elasticitet. Efterfølgende, når gardinen allerede er suspenderet, justeres spændingen igen.

  De faste ender af strengen må ikke skære i almindelighed - de snoede med pæne omdrejninger og efterlades i enderne for fremtidig fixering. Hvis du ikke laver et lager, falder strengen ud af sporet i bolten.

  For at sætte gardiner på snorene kører de straks på dekorative kroge. Stoffet er syet med et tekstilbånd, der danner sløjfer og folder.

  Hjemmelavet streng

  Fans for at arbejde med hænder vil sætte pris på opførelsen af ​​snorede gardiner, lavet selvstændigt. Operations- og vedhæftelsesprincippet er det samme. Fra materialerne køber de selve kablet eller bruger kobbertråd. Stål hjørner og bolte med forborede huller i stiften vil være nyttige. Deres tal er lig med de ønskede lag af gardiner.

  En simpel installation af snorlisten består i at indsætte bolte med fast ledning i de huller i de improviserede beslag og efterfølgende tilspænding. Selvfølgelig, hvis du bruger ufremsættelige dele fra din egen garage til arbejde, behøver du næppe at vente på skønhed. Derfor er det værd at købe dekorative varer for at skabe et bedre udseende. Det er fortsat at styrke kroge eller klip og gardinet kan hænges.

  Efter at have overvejet fordelene og ulemperne ved strengkornet og selvstændigt arbejde, kan man træffe et valg til hans fordel eller afvise det, idet minuserne i høj grad påvirker den valgte variant af dåserne.

  String gardin stænger

  Korrekt design af vinduesåbningen består i udvælgelsen af ​​matchende gardiner og gardinstænger. Særligt populære nu snoet cornices. Takket være deres enkle design passer de perfekt i klassisk stil, højteknologi og minimalisme. Sådanne små cornices kan monteres både på væggen og i loftet - ved hjælp af særlige beslag. Efter at have læst denne artikel vil du lære om taggrene, strenge, en masse nyttige og interessante.

  Særlige egenskaber

  Hovedtræk, der skelner snorkorn fra andre modeller, er et specielt design. De vigtigste dele af denne taggafskærmning (uanset hvilken type installation) er:

  • strengen til gardiner er en spændestål tråd farvet i sølv, guld eller bronze;
  • beslag er armaturer til fastgørelse af stålstrenge (i form af parenteser), de kan fremstilles i form af dekorative tip;
  • kroge eller pinde til at forbinde gardiner og gardinstænger, som normalt laves for at matche kabels farve.

  String gardin stænger kan vedhæftes:

  • på væggen - direkte ved vinduesåbningen
  • på loftet, på grund af hvilket højden af ​​rummet visuelt øges;
  • mellem to modsatte vægge, der bliver til en skærm;
  • på væggen (i en vinkel).

  String til gardiner kan nå fem meter pr. Tønde, men dette er ikke grænsen. En sådan tråd kan placeres ikke kun i en, men også i to, tre rækker (mellem parenteser). Dette giver dig mulighed for at kombinere flere forskellige farvetoler og skabe et usædvanligt smukt interiør. Efter justering kan du fjerne overskydende længde af tråden med tang eller rulle den op og forsigtigt skjule den fra siden. Det er værd at være opmærksom ikke kun på designet, men også på følgende funktioner i brug. På hjørnerne, snore, kan du kun hænge et let tekstilstof: chiffon, tulle, slør er bedst egnet til dem. Gardiner eller gardiner er for tunge, ståltråden under deres vægt vil slynges ved fastgørelsespunktet med beslag.

  Letvægts jacquard-, satin- eller bomuldsgardiner er bedre at krog med kroge på to kabler på én gang. For at imødekomme lambrequins kan du bruge den tredje række af strenge.

  Installation af tagskæggene afhænger ikke af overfladetype. Mursten, beton, trævægge eller standardbeton og lofter i armeret beton - en snorret cornice til dem er perfekt. Der er dog en undtagelse: denne cornice er ikke installeret på gipsplader og stræklofter.

  En strakt lærred af stof eller PVC kan ikke kun strække sig ud, men også rive under vægten af ​​strukturen. Hvis din lejlighed har sådanne lofter, er det tilrådeligt at installere cornice-strengen på væggen.

  Stålstrengen er udsat for korrosion såvel som andre metaller, omend i mindre grad. Det er ikke nødvendigt at hænge snorhornene i fri luft - for eksempel i det åbne sommerhus. I våde områder skal de være omhyggeligt overvåget.

  Tråde overtrukket med specielle korrosionsløsninger forhindrer korrosion. Men de giver ikke pålidelig og langsigtet beskyttelse, men forlænger kun produktets levetid i rumforhold.

  arter

  Forskellene mellem modellerne af snorskårer er udtrykt af forskellige farver, former og tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer. Som nævnt ovenfor er strængerne til gardiner lavet i forskellige farver: sølv, guld, bronze.

  Produktet kan ikke kun have stål, men også messing, krom eller kobber belægning med et beskyttende lag. Det er muligt at skelne enkelt- og flerrørs typer af trådinstallation. Nu er en to-tret wire væg cornice særlig populær.

  Universel metode til maskering af loftsplanker af loftet type - brugen af ​​strimler. Ved at lukke stængerne, kroge og fastgørelser af corniceen gør stangen designet mere subtilt og let. En bred vifte af farveindstillinger baguette lameller giver dig mulighed for at komme ind i cornices, strenge i forskellige stilarter af interiør. Gennemsigtig plastpose er perfekt til zonering af et værelse med lysgardiner.

  Til dekoration af tagbøjlerne anvendes forskellige former og nuancer. Disse holdere giver produktet et unikt og spektakulært udseende. De materialer, de er fremstillet af, er ganske forskellige. Det kan være alle slags metaller, træ - eller endda syntetiske materialer. Sidstnævnte kan efterligne messing, guld, kobber, bronze eller sølv. Udseendet af beslagene skal svare til stilen på rummet. For at gøre dette er de dekoreret med glas, rhinestones, træ, plast eller malet. Og selve form af indehavere er anderledes. De kan laves i form af simple geometriske former, tip, top eller en mere kompleks form.

  For ikke at blive forvirret i alle mulige muligheder, husk om to hovedpunkter. Først bør strengen til gardiner, beslag, bånd og klip passe sammen i design og proportioner. For det andet skal de strengede tagskinner (som et enkelt produkt) harmonisk kombineres med gardiner. Det er bedst at kombinere dem med et let lærred (chiffon, organza, taft).

  installation

  Stringafskærmninger er enkle i design, men installationen kan stadig forårsage problemer for en uerfaren person. Algoritmen nedenfor hjælper med at håndtere alle vanskelighederne og bidrager til hurtig og korrekt drift. For installation vil kræve:

  • installationsanvisninger;
  • adskilt snor cornice;
  • boremaskine eller hammerbor
  • en blyant
  • plug;
  • stige eller trinladder.

  Definer et sted for tagskægget på forhånd. Ved hjælp af blyant og stiger markerer du væggen eller loftet. Dette er knudepunktet på beslaget med overfladen. Marker op til den anden ende af tagene. Sørg for, at begge punkter er på en lige linje vinkelret på den anden væg.

  Placér beslaget på målpunktet og træk en cirkel. Dette er nødvendigt for boring af huller.

  Tag en hammerboremaskine eller bore. Fastgør beslaget, lav en rille. Fastgør beslaget til overfladen ved hjælp af dowels. Gør disse operationer på den anden side.

  Gennem hullet i den monterede mount, spring over ståltråden og stræk den til den anden side af corniceen. Der passerer den igen gennem hullet og kommer til det første punkt. Arranger tøj eller kroge langs hele længden (i den krævede mængde). Sikre nu snoren, så man undgår slingende tråde. Den nødvendige spænding kan opnås ved at dreje en speciel bolt.

  Efter at have bekræftet pålideligheden af ​​konstruktionen, trim eller fold de rester af strengen i en pæn cirkel. Det er nyttigt, hvis du skal forlænge tagskægget. Hvis der er en dekorativ strimmel i sættet med skruer eller negle, skal du sætte det fast i beslagene. Nu kan du begynde at hænge ud tyl.

  Sådan rengøres?

  Behovet for at rengøre strengskårene skyldes forlængelsen af ​​levetiden og bevarelsen af ​​strukturens attraktive udseende. Hyppig rengøring er bedre for alle produkter end sjældne. Jo mindre du rengør overfladen af ​​taggrene, desto sværere er det at slippe af med snavset på det. Støv, rust og forskellige pletter er typiske for husholdningsplader. Fra støvet på tagbøjlerne for at slippe af med det nemmeste. Det er nok fra tid til anden at tørre strengene, beslagene, kroge og lameller med en klud. Efter våd rengøring skal du tørre alle genstande tørt. Dette undgår rust på metaloverflader. Brug kun bløde naturlige stoffer eller bløde børster for at undgå beskadigelse af taggulvet.

  Forskellige pletter skrubbes med almindelige vaskemidler. Under rengøring er der brug for delvis eller fuldstændig demontering af konstruktionen. Takket være dette kommer du til alle vanskelige at nå og undgå at strække tråden. Rengøringsplanker kræver hyppige ændringer i rent vand, arbejder i beskyttende gummihandsker og ved brug af milde rengøringsvæsker og pulvere.

  Den sværeste ting er at slippe af med rust på overfladen af ​​strengen cornice. I denne situation vil du i stedet for bløde klæder og sæbeopløsning have brug for stærkere midler.

  Ved hjælp af en metalbørste, sandpapir, specielle husholdningskemikalier og visse anstrengelser, kan du klare næsten enhver rust. Desuden skal strengen til gardiner behandles med emalje eller speciel lak - for at beskytte metallet og forøge levetiden. Herudover rådede mesteren at dække tråden med antistatisk effekt.

  Eksempler i interiøret

  Kronestrengen kan bruges i stuen eller soveværelset, på balkonen eller loggia, i køkkenet, på kontoret eller i børnenes værelse. På grund af den lette konstruktion, kan nem installation og evnen til at justere længden af ​​sådanne produkter kaldes en glimrende løsning. Især godt de ser med rektangulære vinduer. Denne model er perfekt til værelser med lave lofter, da det ikke bryder væggen vandret. Disse mønstre overbelaster ikke interiøret, de er bekvemme til installation i en niche.

  Cornice-strengen harmonerer perfekt med den klassiske stil. Planker med komplekse stucco er et særpræg og grundlaget for et sådant interiør. Lyssymmetriske strenge med skinnende kroge vil give et strejf af nåde og lethed. Varianten med komplekse dekorative tips på kanten af ​​en gylden nuance vil se helt passende ud. Hvis ønskeligt, kan sådanne strengskårer være skjult i en niche.

  Denne model passer perfekt til minimalisme. Takket være sin enkle konstruktion anvendes den her oftest i forhold til andre typer gardinstænger. Klarhed af linjer og sværhedsgraden af ​​metal snor cornices svarer til stilen af ​​"high-tech".

  Du kan med succes kombinere denne stil og dette produkt på kontorer. Sammen repræsenterer de funktionalitet og konsistens.

  anmeldelser

  Købere af snor cornices er enstemmige i deres feedback på sådanne produkter. Dette er en god model til små værelser eller værelser med lave lofter. Ja, sådanne produkter er ikke designet til tunge gardiner, de kan ikke anbringes på et loft, men det er mindre ulemper. Talrige positive svar bekræfter, at stængerstænger igen bliver populære.

  I mange anmeldelser skriver forbrugerne om lavpris og nem installation af produktet. Nogle bemærker muligheden for at montere to typer lys tulle ved brug af flere strenge. Andre sætter pris på et stort udvalg af ekstra dekorative elementer og længdejustering i snorskinner. Den utvivlsomme fordel for mange købere er muligheden for loftinstallation af tagskægget.

  Sådan installeres en snor cornice med dine egne hænder: vejledning og tips

  Når man laver et værelse i enhver stil, lægges der særlig vægt på udvælgelsen af ​​ikke kun gardiner, men også gardinstænger, da de er en integreret del af hinanden. I dag er en af ​​de mest populære cornices på markedet strenget.

  Dette design er blevet brugt til indretning i mere end et dusin år, så denne enhed kan ikke klassificeres som en innovation. Alle modeller af denne klasse har en enkelt struktur, hvis basis er en stålstang fastgjort på parentes.

  Ved montering af konstruktionen på væg- eller loftoverfladen spændes stålbjælken, hvorved gardinerne holdes fast. På grund af sine mange fordele, holdbarhed, lave omkostninger og nogle designfunktioner, har den snorede cornice opnået en sådan popularitet.

  Varianter af snor cornice

  Der er to typer cornice-streng - den er åben og lukket (indlejret). Forskellen mellem dem er, at den åbne struktur er monteret hurtigere og lettere, og i en lukket cornice er næsten alle elementer gemt af nysgerrige øjne.

  Når man vælger det, er det nødvendigt at huske, at hvis planerne ikke skal bruge tunge gardiner, så er det bedre at give præference for den åbne type.

  Men hvis gardinerne ikke har en lille vægt, eller du skal bruge flere gardiner (gardiner og tyl), skal du stoppe dit valg på en lukket konstruktion, da de indbyggede gardinstænger til gardiner anvendes til disse formål.

  Fordele ved streng cornice:

  1. Det tager ikke meget plads, så det antages, at dette design er ideelt til små rum.
  2. Enkel installation af strukturen giver dig mulighed for selv at gøre alt arbejdet uden hjælp fra eksperter.
  3. Stang gardin stænger kan anvendes i alle lokaler, herunder hvor der er høj fugtighed, forudsat at strengen er lavet af rustfrit stål for at undgå forekomsten af ​​korrosion.
  4. Det har en universal mount, der giver dig mulighed for at montere på en hvilken som helst overflade (gulv, loft, vægge).
  5. Designet gør det muligt at understrege skønhedens skønhed, og alt dette skyldes, at stålstrengen er næsten usynlig mod den generelle baggrund af interiøret.
  6. Ideel til dekoration af brugerdefinerede vinduer.
  7. En sådan enhed betragtes som en budgetmulighed, da den har en rimelig pris.

  Ulemperne med snor cornice

  Selvom snorlisten har mange fordele, men der stadig er ulemper, der skal tages i betragtning ved montering af strukturen.

  • Stålkablet kan sænke efter et stykke tid, uanset hvor meget det er trukket, derfor anbefales det kun at bruge lysgardiner. Og også dette problem kan løses ved hjælp af en speciel tilspændingsbolt, som normalt findes på sådanne konstruktioner.
  • En sådan enhed kan ikke installeres på hængende lofter.
  • Stålkablet kan til sidst korrodere. Hvis der er behov for at bruge en sådan anordning i værelser med høj luftfugtighed, er det bedre at vælge en streng til rustfrit stålgardiner.

  Installere en streng cornice gør det selv

  Før du begynder installationen, skal du vide, på hvilken overflade strukturen vil blive monteret, da strengens hjørner er loft, universal og væg.

  Det er selvfølgelig lettere at fastsætte vægkonstruktionen end loftet, men alle, der ved hvordan man bruger værktøjerne, kan installere cornice-strengen uafhængigt af overfladen uden hjælp fra eksperter.

  Først skal du kontrollere udstyret, som indeholder mellem- og støttebeslag, kabel, spændingsanordning, kroge og fastgørelsesudstyr. Derefter kan du fortsætte til installationen ved at følge en standard handlingsplan.

  1. Først skal du tage de nødvendige målinger for at vide, hvor tagene skal være. For at gøre dette skal du markere med en blyant på væggen de punkter, hvor mellem- og understøttelsesbeslagene skal løses. Hvis cornice er loft, så er punkterne markeret i loftet.
  2. På de markerede steder fremstilles huller ved hjælp af en perforator, der sættes huller i dem og fastgøres fast.
  3. Strengen skal indsættes i hullerne i spidserne og fastgør den ene ende i ærmet. Efter at bunden er blevet monteret, sæt på spidsen.
  4. Derefter skal du installere mellemliggende parenteser. Og for dette trækkes en streng gennem dem og fastgøres af en ærme, der er placeret på støttebeslagene.
  5. Den faste streng skal spændes med en strammer til den elasticitetsgrad, der kræves.
  6. Før du hænger i gardinet, skal du kontrollere spændingen og afskære den ekstra streng, så den ikke forkæler det indre af rummet.
  7. Eksperter anbefaler, at du regelmæssigt kontrollerer spændingen af ​​strengen, fordi det efter en tid kan falde lidt, for at undgå dette kan du bruge spændingsboltene.

  Funktioner ved drift af cornice

  For at designe tagskæggene serveres i lang tid og udføre sine funktioner så længe som muligt, skal det fungere ordentligt.

  Eksperter anbefaler dig at hænge gardiner, der er lette på konstruktionstrengen, således at strengen ikke slynges for ofte.

  Hvis planerne bruger tyl med gardiner, skal kablet trækkes i to rækker, og ved brug af en pelmet trækkes kablet i tre rækker.

  I tilfælde af at et strækloft er installeret i rummet, er snorlisten monteret på en anden overflade, for eksempel en væg.

  Strengen gardin skinne til gardiner er også omhyggeligt installeret i lokaler, hvor der er høj luftfugtighed, da strengen ikke er modstandsdygtig over for korrosion og for at undgå sådanne problemer er det nødvendigt at ventilere rummet og overvåge fugtigheden.

  Installation af tagskinner: instruktioner til installation af forskellige typer tagskinner

  Installation af gardinstænger til gardiner vil tage lidt tid, hvis du følger et par enkle regler. Efter type materiale er de træ, metal, plast og snor og fastgørelsesmetode - loft og væg. Men på trods af bygningskonstruktionen skal materialet til fastgørelseselementer vælges under hensyntagen til det materiale, hvorfra væggene og loftet er lavet, samt at tage højde for belastningen på taggen.

  Indhold:

  Vægprofil af taggaflerne af aluminiumsprofil

  1. Fastgør vægbeslagene med dowels, præmarkere deres vedhæftede punkter. Check med niveauet for korrekt markering.
  2. Forbind væggen og plastikelementerne med skruerne.
  3. Fastgør byggedæk på plastikbeslagene.

  Installationen af ​​loftet tagger af aluminium profil

  1. Det er nødvendigt at markere fastgørelsespunkterne på plastikbeslagene og fastgøre dem på væggen ved hjælp af dowels.
  2. På beslagene for at reparere dækets design.

  Installationsschema streng cornice

  1. Markér monteringspunkterne på understøtningen og mellembeslagene. Afstanden mellem dem skal være 30-50 cm. Ved hjælp af dowels skal festerne fastgøres til væg- eller loftoverfladen.
  2. Saml bunden af ​​beslagene.
  3. Træk den ene ende af snoren gennem enden af ​​snorbeslaget og fastgør den i ærmet.
  4. Sæt strengbeslaget på den samlede bund.
  5. Installer støtte og mellembeslag på væg eller loft.
  6. Træk snoren gennem rillen på støttebeslaget og sporene på mellembeslagene.
  7. Fastgør den frie ende af strengen i ærmet på det andet understøtningselement. Derefter skal du trække strengen ved hjælp af strengstøttestrukturer.

  Rail fastgørelse

  En anden moderne type tagskinner - skinnetype. Det kan monteres både på væggen og i loftet. Dette design, selvom det er kompliceret, er meget praktisk at bruge. Fordelen ved det er, at vedhænget af gardiner til øjenlågene ikke vil være synligt.

  Eaves på det buede vindue

  Designet på det buede vindue ser meget elegant ud og kræver ikke stor indsats under installationen.

  1. Det er nødvendigt at omhyggeligt kontrollere alle komponenter til jernbaneskinnerne i sættet: Sørg for at have stop, beslag, skruer, skruer, kroge og ruller.
  2. Vi udfører markeringen. Mærker skal placeres for beslagene, så de ligger på ca. 7 cm over åbningslinjen. Men det er for væggen, og for at kunne udføre mærkning for at fastgøre strukturen til loftet, skal du fokusere på vindueskarmernes bredde og batterierne. Som et resultat heraf bør gardinerne ikke bogføres på batteriet og vindueskarmen.
  3. På de markerede steder er det nødvendigt at bore hullerne til beslagene, og fastgør derefter beslagene selv. Dette vedrører både væggene og loftet. Når du er færdig med hæfteklammer, sættes en skinne på dem.
  4. Justeringsskruerne strammes langs skinnen, så er grænserne fastgjort. Modeller af en sådan plan sælges med instruktionen, hvor alt er afbildet.

  Den enkleste cornice på det buede vindue

  Den lyse konstruktion til vinduet i form af en bue fortjener særlig opmærksomhed. Det er samtidig det simpleste og mest originale udseende, som ikke kræver meget indsats. Det ser meget smukt ud på væggen.

  Til arbejde skal du færdigbehandle den ønskede størrelse af gardinet på grommen, kroge til det, dowels, hammer.

  Installation af tagskinner: prisen på populære modeller

  De mest anerkendte virksomheder på markedet: Decolux, Haft, Kauffort, Marcin Dekor, Mottura, Ingen, Umbra, Kardinal, Katrice, Magellan, Master, Russisk, Tømmer

  Den sædvanlige trækonstruktion (komplet sæt) koster 1.200 rubler / stykke, og den eksklusive imperiummodel (komplet sæt) koster 8.500 rubler / stk.

  Master klasse: selvinstallation af taggrene

  Efter at have købt nye og smukke gardiner, skal du passe på deres installation. Før den første fase kan en uerfaret person opleve meget.

  Eaves er en integreret del af designet af vinduesåbninger. Med deres hjælp kan du ikke kun skjule værelset fra nysgerrige øjne ved hjælp af gardiner, men også.

  Et værelse uden gardiner har ikke et komplet udseende. Derfor er det meget vigtigt at hænge dem korrekt, i overensstemmelse med alle anbefalinger. Ud over det æstetiske. Gardiner.

  © 2012 - 2018 "Cyberia"
  Husbyggeri og byggeri