Sådan isoleres loftet på selve balkonen

Opvarmning af balkonen eller loggia er en nødvendig garanti for varme bevarelse i lejligheden. Derudover kan en balkon eller loggia aktivt bruges til erhvervsmæssige formål eller til rekreation. Måske ejerne af lejligheden vil kombinere loggia med et værelse for at øge boligareal, hvilket eliminerer murstenbarrieren. I dette tilfælde er isoleringen af ​​balkonen / loggia afgørende. Hvordan isolere loftet på balkonen selv?

Preliminært arbejde

Før du går videre til direkte isolering af loftet på balkonen, skal du udføre en masse forberedende arbejde. Isoleringsarbejdet skal være konsistent.

Det første og vigtigste forberedelsesarbejde er vinduesrammen på balkonen. Indtil nu er der stadig mange balkoner i de huse, der er rejst i sovjetiske tider, som ikke kun glaserede, men havde ikke engang balkonrammer på dem. Selvom nogle udviklere i dag bygger huse med uglazed balkoner. Uden pålidelige balkonrammer med godt glas er der ingen mening at gøre isolering. I øjeblikket er der mange virksomheder og firmaer, der producerer plastrammer. Men du skal vælge ikke billig, men høj kvalitet og pålidelig. Dette betyder ikke den dyreste. Du kan finde virksomheder, der bekymrer sig om deres troværdighed på markedet for tjenester og derfor levere kvalitetsprodukter til meget rimelige priser.

Det næste skridt er vandtætning. Det udføres ved at fjerne eventuelle revner eller revner, hvorigennem varme kan undslippe, og som kan være kilder til kold luft fra gaden og fugt. Kold og fugt udefra fremkalder udseendet af skimmel og meldug, der vides at være skadelige for menneskers sundhed.

Kilden til varmetab og direkte koldt indtag med fugt kan være hjørner. Hvis hullerne er store nok, kan de løses ved at sprænge skum. Efter tørring og afskæring af den resterende del af skummet skal dette sted og muligvis hele pogonazhens vinkel dækkes med en cement-sandmørtel, en facadekitt eller kitt til tætningsgab, såsom "Trowel" eller "Karbolat".

Bemærk: Du kan også bruge specielle gummi- eller bitumengummiforseglingsmidler, hvis revner og sømme til tætning er små.

På alle måder skal gulvpladen laves indefra, ikke tilgængelig til overførsel af fugt udefra. For at gøre dette kan du bruge forskellige byggemixer som "Penekrit" eller "Penetron".

Sekvens af værker på balkon weatherization

Selv efter glasering og eliminering af direkte kilder til kulde på balkonen, vil det stadig være ret koldt. Hvis gulvet er beton, er væggene nøgne klodser, så vil loftet kun ændre sig lidt. Gulv og vægge skal også opvarmes. Derudover har hvert arbejde sin egen rækkefølge. I isoleringen af ​​balkonen eller loggia, også. Og dette: gulvisolering, vægisolering, og så loftisoleringen.

Gulvisolering med lag

Du kan varme gulvet på forskellige måder. Du kan lave et trægulv på bjælkerne, hvis gulvets højde tillader, at opvarme pladsen under gulvet med skum eller skumpolystyren. Og hvis gulvets højde ikke tillader det, lim derefter skummet / polystyrenet på gulvet, læg et forstærkende maske og hæld et lag cementcement sandplade på toppen. Gulvbelægningen (linoleum, laminat) kan lægges på det samlede træ eller hældte gulv.

Væggene kan også isoleres på forskellige måder. Det kan være en træ / metal ramme med isolering indeni og ydersiden af ​​træ eller plast clapboard. Og du kan isolere ved at klæbe polystyren / polystyren, forstærke det med et gitter og afslutte det med plastering og kittestoffer.

Efter isolering af gulv og vægge kan du sikkert flytte til loftet.

Jo bedre at varme loftet?

Byggemarkedet har et stort udvalg af isolering. Blandt dem er den mest berømte og populære isolering - mineraluld, skumplast, polystyrenskum (penoplex). Hvilken er bedre at vælge?

Demonstration af hvordan man opvarmer loftet på loggia med penoplex, fastgør det til overfladen med lim og dykker

Al isolering er god. Skum eller skum har dog vist sig at være bedre på grund af dens tæthed og ikke-hygroskopicitet. Derudover kan de varme loftet på balkonen med egne hænder på en træramme med efterfølgende foring og på en mere økonomisk måde - ved direkte limning til loftet med fiksering indtil fuldstændig tørring. Derefter forstærkningsmassen og screed spackling blandingen. Et andet positivt punkt med skum eller skum er bekvemmeligheden ved at arbejde med ham. Taler om mineraluld (minvat), mens du arbejder med det, bliver nogle elementer smidt ind i luften, der forårsager allergiske problemer. Det er nødvendigt at arbejde med det i beskyttelsesbriller og åndedrætsværn. Ved arbejde med polystyrenskum er det ikke nødvendigt.

Hvis der er et spørgsmål - hvad skal du vælge, kan du sikkert tage penekseks eller skum på trækassen.

Trinmontering

Først skal du tage følgende værktøj:

 • Punch;
 • skruetrækker;
 • roulette hjul;
 • en blyant
 • niveau, niveau (længde 80-100 cm);
 • en hammer;
 • sporstof;
 • kniv på gipsvæggen.

mærkning

Du skal markere niveauet af loftet, det vil sige, hvor det er planlagt at afslutte flyet. Dette er nødvendigt, så når loftet er helt samlet, forhindrer det ikke vinduesrammen i at åbne. Derfor er det vigtigt, at loftet ikke når mindst 2 cm før bladet i åben form. Hvis beklædningsmaterialet er træbeklædning, er det 1,5 cm tykt, hvilket betyder at loftbeklædningen skal indstilles i en afstand af 3,5 cm fra rammen.

Da der sædvanligvis er balkonrammer placeret på niveauet, ud fra rammelementer, er det muligt at opnå en ekstremt flad linje i horisonten over vinduet. Det skal også flyttes til den modsatte væg. Dette vil hjælpe åndeniveauet. På en tilstødende mur overføres linjen fra vinduet til den modsatte væg. Ved de fire hjørner af blyanten sættes mærker. Tracer disse mærker er forbundet. I dette tilfælde kan en partner ikke gøre det.

Installation af kasser

Efter mærkning skal du montere kassen fra en slat eller bar. Fokusering på linjen langs omkredsen af ​​balkonloftet, langs hele længden af ​​det er en kant / skinne sat, fastgør sig til loftet. En perforator borer huller langs det sted, hvor der vil være en bar i 60 cm trin, en nylon dowel med en diameter på 8 mm vil blive hamret i hullerne med en hammer, og derefter en skrue svarende til diameteren af ​​dowel vil blive skruet gennem baren med en skruetrækker. Hvis der på grund af den ujævnhed, der ligger på pladen, bliver træet dybere fra horisonten, så i stedet for den skruede skrue skal du lægge en træchip under træet og fastgøre det med en lille stud, så den ikke hopper ud under træet over tid. Det samme princip er udsat og tømmer ved væggen.

I første omgang installeres tømmeret ved vinduet og på den modsatte væg, og det midterste tømmer er flush med dem, der allerede er installeret. Åndeniveauet hjælper med at kontrollere, at alle stængerne er i en linje af horisonten. Dette vil sikre loftets ensartethed.

Hvis balkonen planlægger at skære gipsplader, skal kassen være fremstillet af metalprofiler CD og UD. Takket være markeringen er der en linje omkring omkredsen af ​​balkonen. Ved hjælp af en perforator spik vi UD-profilen langs mursten (beton) vægge og fastgør den med skruer ved hjælp af en plastramme. "Lopper", selvlukkende skruer 9,5 mm lang passer. CD-profilen er indstillet til bredden af ​​balkonen i trin på 40 cm. For stivhed er CD-profilen fastgjort af U-formede bøjler, der er fastgjort til loftet med dybere 6x40, og selve profilen er skruet med en "loppe" -skruetrækker. Åndeniveauet hjælper med at styre et enkelt plan på cd-profilen med en UD, der er fastgjort til væggene.

Metal loft drejning

Lægning af isolering

Når batten er monteret, kan du lægge isolering: polystyren skum, penoplex eller mineraluld. Efter at have målt bredden af ​​båndet mellem stængerne eller profilen, med en kniv på gipsvæggen, skærer vi den nødvendige størrelse fra isoleringsarket. Størrelsen skal laves 2-3 mm større end den fornødne størrelse, så de skårne stykker af penoplexen passer meget tæt på batten. Dette vil tillade det ikke at falde ud, når du spiker det modstående materiale (for højkvalitets fiksering af isolering, kan du bruge lim). Det anbefales at blæse eventuelle små sprækker med skum.

Vi udfører isolering af loftet med skumplettering, der ligger mellem trækassen

Vigtigt: Hvis isoleringen er lavet af mineraluld på en metalramme, skal du passe på, at den også fylder pladsen bag profilen. Metalet har en tendens til at fryse, men den omgivende mineraluld vil ikke tillade dette.

Andre mulige arbejdssekvenser

I den ovennævnte udførelsesform var der følgende rækkefølgen af ​​isolering af loftet på balkonen eller loggia med egne hænder: kappen - der ligger isolatoren mod. Men der er en anden mulighed med den omvendte sekvens af isolering og installation af trækasser eller metalramme. Dens essens er som følger. Allerede inden installationen af ​​batten / metalrammen skabes et lag af isolering fra skum / skum over hele området af balkonloftet. Det limes til loftet med en speciel lim, og plastikskiver, der ofte omtales som "svampe", er fastgjort til fem punkter på pladen - fire ved hjørnerne af pladen og den femte - i midten. Plader skal skummet med skum for yderligere isolering.

Vi laver penopleks på et loggia loft

Det samme kan gøres ved at opvarme loftet med mineraluld. Plast "svampe" ordner det godt, når det opvarmes, tæt presset på betonoverfladen. Hvis det limede skum / skumplast ikke vil blive underkastet yderligere efterbehandling (pudsning), kan der også trækkes et lag af folieret varmereflektor (penofol, izolon) over isoleringen. Hvis der vælges mineraluld til isolering, er det nødvendigt at stable varme reflektoren. Den indeholder flere vigtige og nyttige egenskaber: termisk isolering, lydisolering, vandtætning, dampspærre og vindisolering. Varmreflektorforbindelserne limes sammen med tape. Og så er det allerede muligt at montere kassen af ​​bjælker eller ramme fremstillet af metalprofiler, som desuden vil blive anvendt til isolering.

Fastgørelse af drejning ved opvarmning af loftet med mineraluld

Men vi skal huske på, at denne ordning er god, når balkonens plastramme ikke er installeret tæt på gulvpladen. Ellers kan det være mindre end fem centimeter fra toppen af ​​rammen til pladen. Og dette er meget lidt for isolationslaget, plus tykkelsen af ​​rammen / beklædningen, tykkelsen af ​​det modstående materiale.

Og hvis den sidste etage?

Hvis din lejlighed er på øverste etage og derefter isolere loftet på balkonen, bør tilgangen til isoleringsprocessen være noget mere alvorlig. For det første er det en reel trussel mod lækage fra taget. Derfor skal man sørge for, at altanen er korrekt isoleret fra vand og smeltet sne på altanen. For det andet vil det ikke skade, før du installerer skovlen, for at forsigtigt isolere alle vinkler mod fugtindtrængning. For det tredje, efter montering af lathing og lægges isolering, selv over hele området af loftet for at strække dampspærren, før lining væggen paneler eller andre materialer.

Forberedelse til efterbehandling

Når gulvet, vægge og loft er isoleret, kan du afslutte. Hvis hele balkonen var planlagt til at være klædt med træ clapboard, forhindrer ingenting det i at gøre det. Hvis loftet står over for plastklappladen, kan de resterende vægge ikke kun færdiggøres med klappladen selv, men om ønsket med spacklingblandinger. Dette kan gøres inden lining af loftet.

Vi udfører loftets afslutning med plastpaneler efter isolering med skumplast

Hvis balkonen var beklædt med gipsplader, så kan man til forberedelse af finishet skylle overfladen af ​​vægge og lofter fra støv for at få god adhæsion af kittens blanding til overfladen. Dette gøres ved at tørre overflader med en fugtig svamp eller priming.

Efter de trinvise instruktioner, der er beskrevet ovenfor, vil det ikke være svært at isolere loftet på balkonen selv med moderne materialer. Det vigtigste - vejes ikke, vejes. Dette vil ikke ødelægge kvaliteten og vil spare materiale overskridelser.

Opvarmning af loftet på altanen videoen

Her kan du se en video om vores artikel "Sådan isoleres et loft på en balkon - instruktion" og se udførelsen af ​​varmeisoleringsarbejder.

Opvarmning af loftet på balkonen alene

Opvarmning af loftet på balkonen er ganske vigtigt, fordi hvis du isolerer strukturen og glemmer loftet, vil varmen stige op og gå udenfor, det vil sige, det vil være urentabelt at opvarme rummet. I sig selv vil det afkøles meget hurtigt, og ruderne vil ikke give den ønskede effekt.

Hvor skal man starte?

Opvarmning af loftet på balkonen med egne hænder er overkommelig og vil ikke forårsage store vanskeligheder, men du skal først udføre mange forberedende arbejder. Da denne proces udføres sidst, efter rude af strukturen, isoleringen af ​​gulv og vægge, skal hver procedure udføres uden at forstyrre sekvensen.

Det vigtigste stadium i opvarmning af en altan er dens ruder. Det kan være som en gammel hængslet struktur, skabt i Sovjetunionen, eller en balkon eller loggia i en moderne bygning. Langt fra hver bygherre glasurerer alle balkoner, hvilket efterlader valget for lejere og dermed reducerer omkostningerne pr. Kvadratmeter boliger. Hvis glaset er klar, kan du straks begynde at udføre arbejde på isolering og udsmykning af rummet. Hvis ikke, er det bedre at købe plastikstrukturer og installere dem. Plast er det billigste og forholdsvis letvægtsmateriale, mens det opretholder varme godt, i modsætning til aluminium. Trævinduer vil ikke være varme, hvis det ikke er euro vinduer, som vil koste tre gange dyrere end plastik.

At isolere loftet på balkonen giver mening, først skal du helt vandtæt hele strukturen. For at gøre dette skal du først lukke alle revner op. Hvis de er små, kan du bruge en cementmørtel eller skum, et tætningsmiddel vil gøre. Store fejl er begravet med cementmørtel. Det er meget vigtigt ikke at forlade revner: gennem dem springer ikke kun varme ud, men også fugt, der forårsager udvikling af forme, kondens og andre ubehagelige fænomener.

Vær opmærksom på hjørnerne på balkonen: varmen kan gå gennem dem. For at holde varmen inde skal du blæse deres monteringsskum. Efter at skummet hærder, anbefales det at afskære overskuddet og dække det med gips eller cementmørtel, hvilket gør hjørnerne faste og varme. Dette skal gøres på tværs af hele hjørnet og ikke kun på steder der støder op til gulvet.

Balkon glas er den første fase af sin opvarmning.

I hvilken rækkefølge at handle

Efter det forberedende arbejde kan du begynde at opvarme loggia med penoplex - loftet, væggene og gulvet kan isoleres med det samme materiale. Dette vil gøre balkonen lufttæt, vil lette arbejdet, da materialet fremstilles i plader, der er ganske bekvemme at fastgøre til overflader.

Hele konstruktionen har brug for en højkvalitets vejrbehandling. Varme kun loftet, gulvet eller væggene, du løser ikke problemet. Der kræves en integreret tilgang Du skal starte fra væggene, så varmeren er monteret på gulvet, væggene og gulvet sutureres, og installationen af ​​varmeren i loftet er lavet.

Loftet, væggene og gulvet kan opvarmes med samme materiale.

Hvilket materiale der skal bruges som isolering?

Vælge en varmeisolator, du skal tage en universal, der er egnet til brug på ethvert plan af konstruktionen. Dette optimerer omkostningerne til tid og kræfter, så du kan oprette et passende mikroklima, da isoleringens tæthed vil være den samme overalt.

Hver varmeovn har sine egne fordele, men det er mere bekvemt at arbejde med en, der har en solid struktur og kommer i form af et ark. Dette gør det muligt at gøre installationen hurtig, slippe af med mange problemer forbundet med, at blød isolering ofte går i stykker under installationen, og det er ekstremt ubelejligt at montere dem i loftet.

Isolering af loftet på balkonen med penoplex vil tage lidt tid, det isolerer effektivt kulden. Materialet er velegnet til arbejde med vægge og gulve. Det kræver ikke opbygning af kasser, skal du bare holde den fast på væskenegle direkte på væggen eller rette den med specielle plastdykler. Trærammen i dette tilfælde kan kun kræves til færdiggørelse af vægge. Isoleringen smuldrer ikke, når den arbejder med den, men ikke solid nok, så den ikke kan dækkes yderligere med gipsvæg, plast, træ, gips eller andet materiale.

Hvordan er installationen?

 • Først skal du lave en markering. Marker loftet, hvor flyet skal være færdigt. Det er vigtigt at sikre, at det fuldt færdige loft, som allerede er beklædt, ikke forstyrrer åbningen af ​​vinduerne. Dette gælder især for svingende døre, der åbner indad. Før skærmen skal være mindst 2 cm.
 • Hvis destillation skal bruges som foring, skal du forlade mindst 3,5 cm, da brættet har større bredde end andre materialer.
 • Det er mest hensigtsmæssigt at gøre markeringerne på elementerne i rammerne, da vinduerne normalt vises tydeligt på niveau. Gør tags vil have sammen.
 • Når alt er lagt ud, skal du lave en kasse. For det oftest brugt jernbane eller træ 4 cm, trin mellem elementerne skal være 60 cm, eller det kan svare til arkets størrelse, så vil isoleringen af ​​loftet på loggien være meget lettere. Strålen er fastgjort til loftet med dowel-negle, hvor huller bores i betongpladen på øverste etage. Hvis du har den sidste etage, afhænger installationen af, hvad dit tag er lavet af. Skruer med specielle gummi skiver er oftest egnede til dette formål.

Tøm ikke tømmeret straks straks. Det skal være godt tilpasset, ellers når du lukker loftet, vil du opdage, at det er ujævnt. Når du har indstillet træniveauet, kan du fastgøre det hele vejen.

 • Derefter kan du begynde at installere isolering. For loftet er det bedst at bruge hurtigtørrende væskepåner. Materialet skal holdes indtil det gribes: kun et par minutter på hvert ark. Den endelige indstilling vil ske om en dag, men det er ikke nødvendigt at holde arkene hele tiden. Efter at de er limet, kan du fortsætte til den fine afslutning af balkonen.

Flydende negle til penoplex i loftet

Korrekt isolering af loftet på balkonen vil ikke forårsage vanskeligheder, hvis du følger instruktionerne og vælger en passende varmelegeme til installation. Du får en tør og varm håndlavet konstruktion.

Sådan isoleres loftet på loggia og balkon

Opvarmning af loftet på balkonen er et af de vigtigste faser af arbejdet med omdannelsen af ​​dette bryggers værelse til et fuldt udbygget opholdsstue. Uden at dække lofterne med varmeisoleringsmaterialer, mister isoleringen af ​​balkonen al mening.

Selvom du forsigtigt isolerer væggene, gulve, parapet og glaseret fordelen, vil det ikke være muligt at undgå varmetab, indtil loftpladen er isoleret. En uopvarmet loftbetonplade er den meget "kolde bro", hvorigennem varmen fra rummet vil gå ind i miljøet.

Valget af isolering

I dag på byggematerialemarkedet finder du en stor mængde varmeisolerende materialer, hvorved man nemt kan isolere loftet på balkonen med egne hænder. Derfor spørgsmålet "Hvordan isolere loftet?" Er på ingen måde inaktiv.

På grund af det faktum, at moderne varmelegemer har en række tekniske egenskaber, skal du omhyggeligt læse brugsanvisningen, før du vælger en eller flere valgmuligheder.

Vær særlig opmærksom på varmeledningsevneens koefficient, og hvordan du korrekt monterer materialet på overfladen.

Penofol (folieret polyethylen)

Den største fordel ved dette nye materiale er kombinationen af ​​folieens varmereflekterende egenskaber og det varmeisolerende råmateriale - polyethylenskum. Folien er i stand til at afspejle op til 90% af al varmeenergi tilbage i rummet og skummet polyethylen på grund af den specielle struktur i form af lukkede celler med luftbobler.

Materialets tykkelse er kun 5 - 10 mm, men i dens varmeisolerende egenskaber svarer den til 100 mm af mineraluldlaget. På grund af lethed og enkelhed at skære penofol, er det let at skære med en kniv eller en saks. I denne henseende bliver isoleringen af ​​loftet på balkonen så hurtig og let som muligt.

Mineraluld

Dette materiale har gode varmeisoleringsegenskaber og overkommelige omkostninger. Dette råmateriale er lavet af glas (glasuld), sten eller slagge. Fås i form af ruller eller rektangulære plader, det kan også variere i dens densitet. Blandt dens negative kvaliteter kan kaldes egenskaben for at absorbere fugt.

Derfor skal der lægges særlig vægt på rumtætningens vandtætning inden isoleringen af ​​loftet på mineralbadets balkon.

Styrofoam (skum)

Dette materiale er i lang tid brugt til varmeisolering både i byggeri og industri. Der er flere typer skum, der adskiller sig i tæthed: jo højere tætheden er, desto højere er materialets tekniske egenskaber.

Den mest effektive dag er penoplex-ekstruderet polystyrenskum. På grund af dens høje densitet er det ret holdbart og samtidig let at behandle.

Lavdensitetspolystyren er også en temmelig god varmeisolering, men den kan ikke bruges som en base til en kitt eller gips.

Forberedende arbejde

Før isolering af loftet på balkonen skal der udføres en række forberedende arbejder. Først og fremmest er du nødt til at rense loftspladen fra resterne af de tidligere efterbehandling materialer.

Overflade rengøring

Specielt forsigtigt skal du rense loftet på balkonen fra den svage holdende, boblende og flakende maling eller hvidvask. Brug en metal spatel eller en kniv til dette.

Faktum er, at en svag base ikke vil være i stand til tilstrækkeligt fast at holde isolationslaget, hvis du beslutter dig for at rette det på betonpladen med en cement eller polymer klæbemiddel.

Det anbefales at rengøre overfladen belagt med glansmaling af samme grund. Glatte baser, belagt med maling, har minimal vedhæftning (evne til at binde med klæbemiddel).

Påfør en dyb penetrering primer

Hvis malingen holdes for hårdt, kan du bruge en slibemaskine til at rense pladen eller blot anvende hyppige snit på overfladen med en gammel hatchet eller konstruktion pickaxe. Dette vil betydeligt forøge adhæsionskoefficienten af ​​den malede overflade med klæbemiddelopløsningen.

Derefter skal overfladen rengøres af fast stof med en fugtig klud, da klæbende opløsninger ikke holder fast på den støvede overflade. Hvorefter basen skal primeres. Anvendelse til dette bør være en speciel primer til beton dyb penetration.

Du kan undvære afrørning af loftpladen, hvis du har til hensigt at bruge specielle dowel-negle "svampe" til at reparere isoleringen.

De er en plastfiksering med en bred hætte med en diameter på ca. 50 mm, som indsættes i hullerne boret af perforatoren i betonen.

Alle revner og revner i leddene på altanenpladen med væggene skal forsegles med tætningsmidler eller kittetyper.

Rammontering

Efter overfladebehandling skal du begynde at lave et loftbatten. Det vil være nødvendigt at fastsætte dekorative plating og lavet enten fra træstænger og lameller eller fra en speciel metalprofil.

Tykkelsen af ​​stængerne afhænger af det termiske isoleringsmateriale, du har valgt. Jo højere hans effektivitet er, jo mindre tykkelse har du brug for.

Installationen af ​​rammen skal begynde med de længste vægge: Som regel er dette forsiden af ​​loggien over ruderne og indersiden over indgangen til balkonen. Stænger (profiler) er fastgjort til loftpladen med dowels.

Når rammens langsgående tråde er "kastet", forbinder vi dem med tværgående stænger. Trinet mellem de tværgående elementer skal være ca. en meter. Som følge heraf opnår vi firkantede eller rektangulære celler, hvor der er indsat isoleringsark (skiveplast, skumplast, skumplast).

Termisk isolering af loftpladen skum

Termisk isolering af loftet på loggia med skumplast kan udføres både ved hjælp af klæbende løsninger og ved hjælp af dowels-svampe.

I det første tilfælde skal der købes en klar klæbemiddelopløsning eller et tørt koncentrat fremstillet på en cement- eller polymerbase i hardwareforretningen.

Den tørre blanding fortyndes med vand til den ønskede konsistens i forholdet angivet på emballagen. Herefter påføres limen på et forskåret ark af ekspanderet polystyren. Det anbefales at anvende det med en strimmel rundt om arkets omkreds og prikket i 5 - 6 steder langs den centrale del.

En anden måde at installere skum på er ved hjælp af specielle plastdæmpere svampe. Dette er et ret universelt monteringsmateriale, der er egnet til installation af næsten alle tilstrækkeligt tætte isoleringsmaterialer - mineralplader, skumplader og skumplader.

Opvarmning af loggia loftet ved hjælp af dowels, svampe er som følger:

 1. Et ark af isolering af den krævede størrelse skæres ud og påføres på loftet.
 2. Ved hjælp af en perforator på flere steder i betonpladen fremstilles huller til dowels gennem et ark af isolering i overensstemmelse med deres diameter.
 3. En dowel-svamp er indsat i det borede hul og klemt i det med et plastikspik. Et plastikspik, der kommer med en "svampe", er hamret med en hammer. Samtidig skal man sørge for ikke at bryde den.

Skum er brandfarlig

Opvarmning af loftet på loggia penoplex produceret af samme teknologi som installation af plader af konventionelt skum.

Den eneste forskel er, at når du monterer skummet på dowels, kan skridtet mellem dem gøres mere end ved installation af skummet.

Dette skyldes den større tæthed og holdbarhed af polyfoam, som er 35 kg / m3, mod 15 kg / m3 i skumplast.

I sig selv er skummet meget brandfarligt, så på balkonen, varmet dem, bør strengt overholde reglerne for brandsikkerhed. Især hvis du skal bruge en opvarmet loggia som køkken.

Penofol installation

Penofol er af flere typer, hvor ejendommens egenskaber afhænger af sin installation på altanloftet. Før du lægger loftet på loggia med penofol, skal du omhyggeligt læse instruktionerne.

Penofol kan kun limes med folie på den ene eller begge sider, men i alle tilfælde skal foliesiden vendes mod indersiden af ​​rummet.

Dette giver dig mulighed for væsentligt at forbedre materialets effektivitet og skabe et pålideligt termisk kredsløb. Folie afspejler varme fra overfladen, hvilket reducerer dets tab betydeligt. For større effektivitet anbefales det at installere penofol i to lag, så leddene i første række overlapper med anden række. For detaljer om installation af varmeledende isolering, se denne video:

Det skal huskes, at penofol kategorisk ikke anbefales at knuse, hvilket reducerer dens tykkelse. I dette tilfælde falder dets porøsitet, og isolationsydelsen forringes betydeligt.

For at reducere termisk ledningsevne skal penofol placeres frit mellem betonpladens plade og dekorative efterbehandlingsdæksel. For at gøre dette er rammen monteret på loftet af to lag af skinner, monteret på tværs.

Penofol er fastgjort mellem disse to lag af beklædning, på toppen af ​​hvilken en finishbeklædning af gipsplader, plastpaneler, spånplader mv er monteret på underrammen.

En anden måde at isolere loftet på en loggia med penofol er at klare det med U-formede bøjler. De er fastgjort til den øverste altanerplade, hvorefter varmelegemet er gemt i dem. Derefter tiltrækkes penofol af dem til overfladen af ​​loftet.

Termisk isolering af mineraluld

En anden version af det materiale, som du kan isolere loftet på balkonen - mineraluld. Det er bedst at bruge temmelig tætte fliser fra huset. Monter dem i loftet er meget lettere end deres rulleanaloger. Du kan også bruge minmata - strimler af mineraluld, indesluttet i en tekstilkappe eller syet med en stærk tråd. Se hvordan man isolerer loftet i denne nyttige video:

Ved arbejde med mineraluld skal du bruge beskyttelsesudstyr: briller, handsker og åndedrætsværn.

Dette skyldes frigivelsen, når der arbejdes med dette materiale, en stor mængde støv og de mindste skarpe elementer, der kan forårsage skade på huden, slimhinden, nethinden og luftveje.

Det er muligt at fastgøre en tæthedskive med hjælp af de samme dowels-svampe, og det bliver lettere at fastsætte rullet mineraluld og minmata med U-formede suspensioner eller ved hjælp af almindelige træplader.

Efter at alt det nødvendige arbejde er gjort på vejrtrækning af loggiaens øverste plade, kan du fortsætte med indretningen af ​​interiøret ved hjælp af dekorative efterbehandling materialer.

Sådan isoleres loftet på balkonen med egne hænder (10 billeder)

Balkoner og loggier for indbyggerne i bylejligheder er et meget vigtigt element i boligen. På grund af det begrænsede areal af lejligheder, begrænsede levesteder i forhold til tæt urban udvikling, bliver balkoner en behagelig tilsætning til vores liv. Nogen ønsker at lave en ekstra komfortzone i lejligheden fra balkonen, mens andre forsøger at bruge balkonrummet som et boligareal. I dette og i et andet tilfælde skal balkoner og loggier isoleres for at opnå den ønskede effekt. Af særlig interesse blandt netbrugere forårsager arbejde på loftets isolering i loggia og på balkoner. Vi vil forsøge at håndtere, hvordan det er nødvendigt at opnå højkvalitets varmeisolering af balkonrummet ved at installere isolering.

Værdien af ​​varmeisolering til altanen

Til indretning af høj kvalitet af balkonrummet, vægpaneler, gulv og loft på balkonen har brug for ekstra udstyr. På grund af dampen og vandtætningen opnås stabil isolering af hele konstruktionen. Ellers bliver den smukke indretning af balkonen en dekorativ og ubrugelig skærm, der ikke giver nogen gavn, undtagen æstetisk opfattelse. Loftet på balkonen er ikke kun en æstetisk komponent, men er designet til at udføre forskellige teknologiske funktioner.

Til notatet: I moderne studielejligheder er området med balkoner ofte 1/3 af det samlede boligareal. I enrums småboliger er boligareal teknologisk stigende på grund af store loggier i form af karrevinduer.

Det er ikke nok at installere en vinduesramme på balkonen og beskytte dig mod det ydre miljø. Udvendig finish udfører en beskyttende funktion, mens indersiden af ​​panelerne og loftkonstruktionen bærer en stor teknologisk belastning. Den vigtigste betingelse, som ikke bør glemmes, begynder at genudstyre balkonen i et varmt rum, er isolering af loftet på balkonen. Årsagen er, at loftoverfladen normalt er en betonbundsplad. Beton, som andre stenelementer af boligstrukturer, har en lav varmekapacitet. Under påvirkning af lave temperaturer fryser betonpaneler hurtigt og holder omgivelsestemperaturen i lang tid.

Hvilke materialer anvendes til isolering

I dag er markedet for varmeisolerende materialer ret mættet. Det er altid muligt at vælge det mest egnede materiale til hver situation. Valget afhænger stort set af deres egne økonomiske muligheder og teknologisk gennemførlighed.

Det er vigtigt! Begynd at varme loftet på loggia eller på balkonen med egne hænder, prøv at bruge teknologisk avancerede og praktiske materialer til brug. Vær opmærksom på tykkelsen af ​​isoleringen, da det er meget vigtigt at bevare den dyrebare kubik i det indre rum under afslutningen.

Professionelle gør sådan arbejde hurtigt, og vigtigst af alt, kompetent. Som regel udføres sådanne værker i komplekset under afslutningen af ​​balkoner. Listen over værker omfatter direkte isolering, montering af drejebænk, der er praktisk til arbejde og efterfølgende installation af modstående materialer.

Træ clapboard eller plast paneler er egnet som beklædning til balkon konstruktioner. Disse efterbehandlingsmuligheder er mest tilpassede de teknologiske forhold ved installation og efterfølgende drift af lukkede rum.

Hvad angår typer og typer af varmelegemer, kan du her bygge på dine egne præferencer og prioriteter i de anvendte teknologier. Den mest velegnede til brug vil være fire typer isolering:

 • polypropylen, forskellig tykkelse og densitet;
 • polystyren eller penoplex, da det er mere bekvemt for nogen at kalde dette materiale;
 • mineraluld;
 • foul mineraluld;
 • skummet, folieret polyethylen.

Alle ovennævnte materialer er lige så velegnede til opvarmning af balkoner, med de nødvendige fysiske egenskaber og teknologiske parametre.

Tekniske detaljer ved valg af varmeisolator

Korrekt udførelse af isolering kan skabe et effektivt varmebesparende lag. Efterfølgende efterbehandling giver et aftryk på valget af brugt isolering, så inden du køber det færdige materiale i butikken, skal du beslutte dig for at afslutte balkonrummet eller loggia. Som en praktisk hjælper til dig vil du være en arbejdsskitse, hvor alle strukturelementer, efterbehandling parametre og materialefotografi vil blive angivet. I betragtning af alle finesser og nuancer af designet kan du optimalt udnytte efterbehandling materialer og rationelt installere isolering.

Det er vigtigt! Glem ikke, at isoleringen af ​​balkonloftet med plader af konventionelt skum eller folieret polystyrenskum (en slags skum) vil kræve at opnå den nødvendige virkning for at lægge isolering i to lag.

Opførelsen af ​​rammen opstår normalt ved valg af mineraluld som varmelegeme, og hvis færdiggørelse er vigtig for dig. I de celler, der er skabt af rammen, er det meget bekvemt at lægge stykker mineraluld, fylde alle eksisterende hulrum og mellemrum. På den færdige ramme er det praktisk at videreføre installationen af ​​træplader, plastpaneler eller paneler.

Efter at have stoppet valget på polyfoam, glem ikke at effektiviteten af ​​alt arbejde afhænger af tætheden af ​​en varmelegeme. Normalt anbefaler eksperter, når de interagerer med gipsplader eller plastpaneler, at bruge skum med en tæthed på mindst 15 kg / m.

Bemærk: Når du laver et færdigt loft i en loggia, ville det være bedst at lægge et skum med større densitet - 25 kg / m eller mere.

En holdbar og pålidelig ramme giver ikke kun rummets nødvendige æstetik, styrken og pålideligheden af ​​den ophængte konstruktion, men skaber også betingelserne for god ventilation af loftloftet.

Arbejde med isolering af lofter på altaner. Fremgangsmåde og sekvens

Efter at have besluttet på typen af ​​isolering, er det tid til at begynde at forberede loftoverfladen. Beton har dårlig vedhæftning med materialer, der har en porøs overflade og en ustabil struktur, så den hårde overflade skal omhyggeligt forberedes til efterfølgende lagring af isoleringslaget.

Trin 1 - forberedende

Den første ting at gøre er at rengøre betonpanelet på altanen fra gammel maling eller gips. Under rengøring er det nødvendigt at fjerne ikke kun overfladelaget, men fjern også snavs og støv på ovnen.

Til noten: For den bedst mulige afslutning af balkonen skal betonloftfladen behandles med fungicider. Således fjerner du svampformationerne og eliminerer skimmel på overfladen af ​​pladen. Opvarmning af loftet på loggia uden en sådan behandling er fyldt med den yderligere spredning af svampen i alle indvendige paneler af boligen.

Efter rengøring og forarbejdning af den hårde overflade skal der foretages en grundig inspektion af betonoverfladen for at identificere uregelmæssigheder og åbenbare fejl. For dem, der foretrækker at arbejde uden ramme, kræves omhyggelig justering af basen. Ellers vil isoleringslaget og det efterfølgende dekorative foring ligge skævt og ujævnt. Denne mulighed bruges ofte i praksis.

Trin 2 - æglæggende isolering

Når din loftsoverflade på balkonen er klar til yderligere arbejde, er det nødvendigt at udføre mærkning, hvor mange skumplader der kræves og i hvilken rækkefølge isoleringspladerne skal lægges.

Til noten: Det er bedre at starte skumets styling fra det indvendige hjørne. Dette er den eneste, hvor der er relativt lige linjer.

Udvidet polystyren er meget bekvemt hvad angår isolering af loftkonstruktioner. Let og høj fremstillbarhed giver mulighed for at bruge dette materiale som varmelegeme til altaner og loggier uden at gøre tyngre den grundlæggende grundoverflade. Ark med en tykkelse på 40-120 mm anvendes, afhængigt af isolationsgraden og designfunktionerne i det indvendige rumfang på balkonrummet.

Det er vigtigt! Husk, når der anvendes skum af lille tykkelse, anbefales det at lægge i to lag.

Normalt gælder dette for de kunder, der valgte poleret polystyrenskum til isolering. Dette materiale har en tykkelse på kun 20-30 mm, så det skal lægges i to lag.

Når du bruger mineraluld, skal du oprette en suspenderet struktur. Du kan gøre med træplader, fyldt rundt om balkens omkreds, og du kan skabe en solid træ eller aluminiumsramme. Den sidste mulighed er at foretrække til balkonværelser og loggier i et stort område.

Til loftkonstruktioner er tilstanden af ​​loftoverfladen på balkonen ikke kritisk. Alle uregelmæssigheder og defekter vil blive skjult af et lag af termisk isolering og efterfølgende foring. Ved at skabe celler i den ophængte struktur passer mineraluld let ind i det tomme rum. På grund af brugen af ​​mineraluld er det muligt at bruge hele den anvendte højde af det hængende loft og fylde hele interceilrummet så tæt som muligt.

konklusion

Opvarmning lofter på balkoner og loggier vil kun være effektive og effektive, når alt er gjort i orden og i en klar rækkefølge. Korrekt isoleret altan skaber ikke ubehag under driften. Kompetent lavet loft, hvor der nødvendigvis er et lag af damp og vandtætning, vil god ventilation på balkonen give dig komfortable og hyggelige levevilkår i altanen. Glem ikke om følgende punkter:

2. For højkvalitets termisk isolering skal du desuden gøre:

 • korrekt valgt type glas
 • afslutter den ydre del af balkonen;
 • forsegle alle sømme, åbninger og revner
 • skaber damp og vandtætning.

3. Valg af materialer skal overholde rummets fremstillbarhed.

4. Følg proceduren under arbejdsprocessen.

Sådan isolerer du uafhængigt loftet på balkonen

De fleste af vores landsmænd kan ikke prale af store lejligheder. Derfor er ændringen af ​​balkonen i stuen en af ​​måderne at udvide det vitale rum på. Opvarmning af loftet på en balkon eller loggia er det vigtigste rekonstruktionstrin, som giver dig mulighed for at beherske de ekstra "kvadratmeter" med maksimal fordel, reducere varmeomkostningerne og omdanne rummet til et hyggeligt hvilested for hele familien.

Selvisolering af altanloftet

Jo bedre at varme loftet: valget af varmeisolator

I dag byder markedet på en lang række forskellige termiske isoleringsmaterialer, blandt hvilke de mest populære er:

 • mineraluld isolering;
 • ekstruderet polystyrenskum og dets budgetform - skum;
 • folieret polyethylen skum (polyethylen).

For at isolere loftet på en loggia eller balkon, er et hvilket som helst af disse materialer perfekt. Den eneste forskel er i installationsteknologien og i nogle nuancer af efterbehandling. Overvej egenskaberne af hver varmeisolator. Kendskab til egenskaber, fordele og fordele ved materialer, er det muligt at vælge imellem en pålidelig isolering til termisk isolering af loftet.

Mineraluld

Det er en klasse af temmelig fælles varmeisolatorer, som omfatter tre materialer fremstillet på basis af smelten:

 • glas (glasuld);
 • højovne slagge (slagge);
 • sten (stenuld).

Hver af dem er en fiber med forskellige koefficienter af termisk ledningsevne, damppermeabilitet og hygroskopicitet, tæthed, modstandsdygtighed mod spænding og varme. Udgivelsesform: plader, måtter.

Mineraluldsisolering

Ved brug af mineraluld er varmeisolatorer opmærksom på densiteten, termisk ledningsevne, tykkelsen af ​​materialet. Baseret på egenskaberne har isolering af loftet på altanen eller loggia af mineraluld sine positive og negative sider. Fordele:

 1. Lav varmeledningsevne koefficient på 0,077 til 0,12 W / m / K.,
 2. Modstandsdygtighed over for varme. Basaltuld (en type stenuld) kan modstå opvarmning op til 1000 ° C og afkøling til -190 ° C.
 3. Gode ​​lydisoleringsegenskaber.
 4. Lav pris.

De største ulemper ved at bruge mineraluld som varmeisolator i et boligområde:

 1. Det absorberer fugt godt, derfor kræver obligatorisk vandtætning.
 2. Kræver oprettelsen af ​​kontrbreshetki til montering af en dekorativ belægning.
Professionelt råd: For at isolere væggene inde i værelserne, loftet og gulvet på balkonen, skal du vælge mineraluldmærke P-125 med en tæthed på 125 kg / m 3. Fra producenterne bør man foretrække varemærkerne Rockwool, URSA, ISOVER, PAROC. Før isolering af loftet på loggiaerne og balkonen skal der lægges særlig vægt på vandtætning overfladen i rummet.

Skumplast

Dette er det mest populære og overkommelige isoleringsmateriale, som er en plade af komprimerede gasfyldte bolde. På det russiske marked er der flere typer skum, der varierer i tæthed, varmeledningsevne, modstandsdygtighed mod stress, lydisoleringsegenskaber mv. Fordele:

 • lave omkostninger;
 • høj varme- og lydisolering;
 • lav hygroskopicitet
 • nem installation
Varmeisolering af loftskummet

Ulemperne ved skum, når de bruges som varmelegeme:

 • manglende brandmodstand
 • ødelæggelse af strukturen, når den udsættes for acetone, dichlorethan
 • skrøbelighed.
Bemærk venligst: valget af skumtype som loftisolering afhænger af den anvendte efterbehandlingsteknologi. Under dekorative paneler kan du bruge plader med en tæthed på 15 kg / cm2 under putten - 25 kg / cm2.

ekspanderet polystyren

Det er alle de samme skum, kun mere tætte og brandhæmmende. Udgivelsesformen - plader af forskellig tykkelse og densitet. Installationen udføres på to måder: på batten og ved metoden til direkte limning med yderligere fiksering til flyet. Fordele ved materialet:

 • lille vægt;
 • god ydelse af varme og lydisolering;
 • montering variabilitet.
Isoleret loft polystyren skum

Blandt ulemperne er de gennemsnitlige hygroskopiske egenskaber, der påvirker materialets varmeisoleringsegenskaber. Denne mangel er let nivelleret af kompetente foranstaltninger til vandtætning af den varmeisolerede overflade.

Tip! Hvis du vælger udvidet polystyren, skal du være opmærksom på "Penoplex", som er en plade af tæt ekspanderet polystyren med et tornspor fastgørelsessystem.

Folie polyethylen

Det er et fleksibelt lærred lavet af skummet polymer, på den ene side, hvor et lag aluminiumfolie er svejset. På grund af denne kombination anvendes folieret polyethylen som hoved- eller mellemisolering, damp og vandtætning. Fordele:

 • fleksibilitet og lav vægt
 • montering variabilitet;
 • Mulighed for anvendelse som fugtbarriere;
 • lav dampgennemtrængelighed;
 • overkommelig pris.
Varmepolyethylen

Ulempen kan betragtes som muligheden for ødelæggelse af aluminiumlaget ved kemisk udsættelse for ætsende væsker: opløsningsmidler, maling og lak mv.

Professionelt råd: Før du begynder at varme på loftet på loftet, skal du lave en vandtæt overflade. For at opnå den maksimale varmeisoleringseffekt anbefales det at anvende folieret polyethylen i kombination med hovedisoleringen.

Trinmontering

Værkerne i forbindelse med opvarmning hører ikke til kategorien arbejdskrævende og multi-trin. Ved hjælp af dette afsnit af artiklen som en trinvis instruktion vil enhver hjemmehåndværkersæt med et sæt værktøjer og færdigheder til at bruge det klare det varmeisolerende arbejde. Lad os overveje teknologien til en af ​​de mest effektive måder at varmeisolere på et altanloft - en kombination af folieret polyethylenskum med skumpolystyrenplader til finishning af klapbræt.

Forberedende forberedelse

Før isolering af loftet på balkonen, skal du udføre en række forberedende aktiviteter: Rens malingen fra resterne og forsigtigt overflade overfladen.

Loftsoverfladebehandling

Overfladebehandling er et nødvendigt og afgørende skridt. Et lag med gammel maling og hvidvask skal fjernes, da den har dårlig vedhæftning, hvilket ikke vil tillade at holde vægten af ​​isoleringen. Derudover kan under maling være svampesporer, der skal fjernes for at forhindre spredning af skimmelkolonier i tykkelsen af ​​isolatoren.

 • For at rengøre overfladen af ​​RC-pladen fra malingen, brug en spatel eller en kværn, og fjern derefter det resterende støv forsigtigt, og før overfladen af ​​pladen forsigtigt med en dyb penetreringsprimer til betonunderlag.
 • Det næste trin i det forberedende arbejde er limning af foliecoated polyethylen til overfladen, som virker som en dampspærre, hvilket forhindrer udseendet af kondens på en betonbase.
Det er vigtigt! Duftene af polyethylenskum er strengt stødsvetsede, med folie i retning af rummet. For at eliminere varmetab bør alle sammenføjningssømme tapes med aluminiumbaseret tape.

mærkning

Opvarmning af loftet på en loggia eller balkon gør det selv med mærkning og forberedelse af emner til montering af bjælkerne. Mærket udføres fra den øverste kant af vinduesrammen. Afstanden mellem finishmaterialet og vinduets åbning skal være mindst 2 cm. Standardtykkelsen på træforing er 1,5 cm. Yderligere:

 • Markér kanten af ​​batten: 3... 5 cm fra vinduesrammens øvre kant.
 • Vi overfører indikatoren ved hjælp af vandstanden til den modsatte væg.
 • Vi udfører en markering på tværs af hele balkens omkreds.

Det største problem med at skabe rammen er det korrekte valg af bjælkens tykkelse for styringer. Udvælgelsen af ​​tværsnitsstørrelser afhænger af mærkerne og tykkelsen af ​​isolationen (i vores tilfælde polystyrenskumplader).

Installation af kasser

Start installationen af ​​rammen med installationen af ​​de langsgående stænger på loftpladen. Langs træbjælkens akse, i pladen (direkte gennem et lag af polyethylenskum) bores huller til dybden med en pitch på 500-600 mm. Hulets diameter er 6-8 mm. En dowel-plug af den krævede diameter indsættes i de forberedte huller. Der laves et gennemgående hul i træet til selvdrejende skrue, som skrues direkte ind i stikkontakten. Fastgørelsens størrelse skal svare til de anvendte dowels.

Monteringsvejledning:

 1. Den første er tømmer, der passerer nær vinduet.
 2. Den anden er en guide på den modsatte væg.
 3. Det sidste langsgående træ er fastgjort i midten af ​​pladen mellem styrene.

For rammen under isoleringen bruger ikke nødvendigvis en træbjælke. Den kan samles af en galvaniseret metalprofil, som bruges til at afslutte overflader med gipsvæg.

 • Læg UD-profilen langs den vandrette markeringslinje (langs balkonets perimeter). Profilen er fastgjort til vinduesrammerne med selvdrejende skruer, profilen er monteret på væggen med selvdrejende skruer i en stikkontakt.
 • I sporene i UD-profil indsatte segmenter af CD-profilen skæres til bredden af ​​balkonen. Trinet mellem guider - 400 mm. Rammerne er fastgjort med metalskruer indbyrdes.
 • For at stive rammen er elementerne desuden fastgjort i loftet med metalbøjler.

For jævnt at rette rammestyrene skal du bruge vandstanden. Det skal forstås, at en mester med dette design ikke kan klare: brug for hjælp. Efter en pålidelig fastgørelse af rammen kan du fortsætte med processen med at lægge isolering. Det er vigtigt at ordentligt gøre isoleringen af ​​altanen loft skum bord.

Lægning af loftisolering

Udvidet polystyren er et fremragende materiale, der nemt kan behandles. Efter at have målt afstanden mellem hjælpelinjerne, ved hjælp af en kniv, skåret det nødvendige fragment af isolering ud.

Det er vigtigt! Varmeisolatorens dimensioner skal være 2-3 mm større end rammecellerne. For at eliminere mulige varmetab i løbet af revnerne, bør isoleringen passe tæt ind i sædets sæde. Det er bedre at fastsætte isolering i rammen ved brug af polyurethanskum. Montering af loftisolering

Til pålidelighed kan hvert stykke polystyrenskum fastgøres direkte til loftet på balkonen. Dette er lavet med specielle plastdykler, paraplyer i hjørnerne og i midten af ​​hvert stykke. Gennem en varmelegeme i pladen bores et hul i den krævede diameter, hvorved en klinker ved hjælp af en hammer hamres.

Termisk isolering på øverste etage

Hvis i den sidste etage skal du omhyggeligt overveje fjernelsen af ​​steder med mulig indtrængning af fugt. Polyethylenskum, som blev lagt som det første lag af isolering, er også et fremragende vandtætningsmiddel. Derfor bør du ikke spare på brugen.

Hvis lejligheden ikke er på øverste etage og den øvre balkon er isoleret, så vil et lag med folieret polyethylen udføre fugtbeskyttelsesfunktionen i tilfælde af lækager ovenfra. Hvis lejligheden er placeret på øverste etage, vil et lag af polymerisolering forhindre dannelse af kondensat og holde alle strukturelementerne tørre.

PE skum - fremragende hydroisolator

I sidstnævnte tilfælde er det nødvendigt at stramme dampspærren over hele loftområdet efter at have lagt og fastgør varmeisolatoren. Isoleret, på denne måde skal pladen være beklædt med et efterbehandlingsmateriale. Her er valget enormt: dekorative PVC paneler, plast eller træforing, gipsvæg mv.

Efter at have løst problemet med opvarmning, kan du gå videre til den afsluttende fase - opvarmning af altanrummet, så det virkelig passer til livet og resten. At isolere loftet på balkonen, du har brug for: Vælg den rigtige varmeisolator, udfør forberedende aktiviteter, monter rammen og reparer isoleringen. Ved hjælp af den beskrevne teknologi vil det være nemt at gøre dette. For en bedre forståelse af processen, tjek videoen, der tydeligt viser faserne af isoleringsarbejdet.