Hvordan man bedre isolerer loftet til den laveste pris

Spørgsmål spurgt: starik

Hej, fortæl mig, hvordan det er bedre og ukplet loft til en min pris.

1. Udvidelse til huset

2 taglister, ruberoid skifer (uden loftsrum)

3. Jeg vil sætte plast (indeni)

Der er et ønske om at bruge bomuldsuld, men spørgsmålet var, hvordan man fastgør og hvordan man fastgør en dampspærre (før du lægger ruberoyda), og hvor ofte det er nødvendigt at skære bordet eller det bedre indefra inden rammen af ​​profiler

Hvilken tykkelse skal være min vata

Kommentarer

Se hvad situationen er. Som vi allerede skrev, havde vi en fejl på vores hjemmeside og meget information blev tabt. Denne gren er væk alt.

Hvad fører jeg til :-). Jeg kunne næsten gendanne alt manuelt, men jeg foreslår at gøre det anderledes. Du ser, da jeg gav dig anbefalinger om forlængetaket, var jeg sikker på, at vi taler om det eksisterende forlængetak, og vi reparerer og isolerer det. Og som du husker var der forskellige øjeblikke omkring tagets hældning, højden på loftet og så videre. Jeg har sandsynligvis misforstået dig med dette tag. Og først da du begyndte at spørge på væggene, stod grunden og forbindelsen til det gamle hus i forlængelsen fra polystyrenskumblokke - jeg indså, at der endnu ikke er noget tag :-). Undskyld for dullness :-). Og det faktum at taget ikke er der, ændrer tingene. Arbejds rækkefølge er anderledes. Nu i grenen om fundamentet og væggene bestemmer du hvordan man bygger dem. Tag vil beslutte her. En anden Svarog specialist vil være med os, han vil anbefale dig, hvordan du forbinder fonde, vægge og tag på forlængelsen og det gamle hus. Han vil også rådgive om formen og hældningen af ​​forlængelsen af ​​forlængelsen (baseret på hvordan man gør det og hvordan man kan forbinde). Under alle omstændigheder vil du have noget som dette: I forlængelsen vil der være et loft med træbjælker (1 m trin, sektion 100x50 mm). Oven over bjælkerne vil der opstå et lille loft. Så spærre, superdiffusion membran (eller film eller tagmateriale), drejning og skifer. Gulv på loftet kan isoleres, som jeg engang skrev: læg bøjningsplader langs bjælkerne, dampspærre på dem, så bomuldsuld, 150 mm (du kan tage de blødeste, rullede positioner af mineraluld eller glasfiberuld). Under gipsvægge bjælker gipsplader (til ekstra kasse).

Kort sagt, du har først brug for (med Svarog) at bestemme om det rigtige design og det rigtige kryds. Og hvordan man isolerer og udfører det, der kommer ud, er sekundært (jeg vil sortere det ud med dig). Dette vil være den korrekte sekvens. Det er umuligt at starte opbygningen af ​​en udvidelse med tagisoleringen - nonsens kommer ud :-), som den, der var i denne gren, før den forsvandt.

Jeg håber forklaret :-). Mest sandsynligt skal du have et billede af det gamle hus og det gamle tag. Og det billede, du tidligere lagde ud (med tag), ligge også ud igen, tak. Måske vil Svarog præcisere noget.

Beklager, at dette skete med sletningen, men specielt i dit tilfælde er det endda til det bedre.

Vi venter på din præcisering, tak for din forståelse.

ja nej, jeg skruede lidt op

Jeg har faktisk nok 2 spørgsmål:

1 der er en nummer en justering og vi ændrer taget i det

2 der er en forlængelse, som jeg bygger

men generelt om emissionen af ​​isolering tror jeg, at alt vil være identisk.

Så alt hvad der vedrører taget skriver jeg her

Vægge, fundament på en anden gren

På taget:

Fotoet vil være på lør

Jeg målte dimensionerne

А-В = 3100 С-D = 2400 E-C = 3300 Hældningen af ​​strålen var 12 grader lidt?!

Jeg tog mindre end forlængelsen 2400, men jeg ser ingen mening, men jeg ændrer ikke det faktiske tag, men jeg ønsker ikke at blive involveret i en kompleks tagstruktur.

Billeder vil selvfølgelig præcisere meget for dig.

Vi er stadig klar til at hjælpe dig med at håndtere taget :-). Så, når der vil være et foto - læg ud.

Hvordan man bygger et tag på forlængelsen og isolerer det

God dag! Fortæl mig, tak, hvordan man laver et tag på udvidelsen til huset. Huset blev bygget i 60'erne, knyttet i år. Vedhæftningsstørrelse 4 * 9. Materiale - tømmer. Sådan opvarmes taget.

Vasily, Uzhur.

Hej, Vasily fra Uzhur!

Der er ikke noget særligt vanskeligt ved opførelsen af ​​taget af en ramme- og tømmerindretning, der måler 4/9 meter.

Først og fremmest på den øvre del af forlængelsen sættes en strappingskrone fra linjen, hvorfra forlængelsen er lavet. Kronen består af fire barer fra alle sider, herunder fra siden af ​​hovedbygningens væg. Denne krone skal være sikkert fastgjort til væggen og også stole på bilens stativer, som står ved siden af ​​muren. Det er ønskeligt, at rammefæstet godt afregnes efter installationen. Siden nogle gange sker det, at på grund af de forskellige fundament under huset og senere bygget under bilaget, kan de give et vertikalt skift.

Det må antages, at bilaget blev bygget under en af ​​skråningerne af hovedbygningens tag.

De gør det således, at taget i annekset er en logisk fortsættelse af hovedtaget. Enten vil taget i bilaget være fastgjort til husets mur lidt under hoveddakets ende. Den optimale hældning på siden af ​​bredden på 4 meter skal være mindst 1 meter.

Forspændingen dikteres af, at nedbør i form af regn og sne ikke hviler på taget og forlader det så hurtigt som muligt.

Hvis du ønsker at gøre loftet fastgjort parallelt med gulvet, så er loftbeklædningen normalt lavet på flere måder. Dette kan være pakning af trim boards fra bunden til loftet bjælker af mattes uden huller mellem dem. Enten OSPi-plader. Så bunden er negleret foring. Eller i stedet for klapbræt er gipsvæg eller forskellige paneler af MDF, plast, krydsfiner og andre materialer fastgjort. Hvis du bruger gips, skal forlængelsen opvarmes, ellers i koldt forlænger er der problemer med sådan plettering.

Den billigste løsning er påfyldning på måttbjælkerne bare for at fodre bunden uden trim boards. Men det skal huskes at så kan du ikke stå i det videre arbejde på dette bord øverst. Ellers kan du falde ned.

/ Til gengæld udføres alle disse loftmonteringsoperationer først efter installationen af ​​hele tagrammen er afsluttet. /

Dernæst på selen (stangen der støder op til hovedvæggen) indstilles måleholdere, der er afhængige af spærre. Afstanden mellem bjælkerne er mindst 600 millimeter, maksimum på 1,5 meter. Men normalt gør den ca. 0,9 - 1 meter. Forresten er loftbjælker placeret direkte langs spærrene og dermed i samme afstande.

Hvis loftet er lavet i henhold til den ovenfor beskrevne metode, kan du simpelthen opvarme loftet. Til dette skal du på hele loftbeklædningen på toppen først lægge den termiske film med den grove side ned og glatte op. Den hårde side er lagt ned i overensstemmelse med instruktionerne om at lægge filmen.

Filmen skæres i strimler med en bredde i størrelsen af ​​spalten mellem loftbjælkermatricerne. Fastgør hæfteklammer.

Asphamin kan bruges i stedet for film, men i de første par år er tilstedeværelsen af ​​en specifik lugt mulig.

Termofilmer kan bruges til nogen af ​​de mest populære, du kan den billigste (rulle på 60 kvadratmeter for 600-700 rubler).

Så stak isoleringsmærke og den type, du kan lide. Spænder fra izovera og ursy, der slutter med basaltin og andre minvater. Hvorfor tage deres ruller, eller måtter eller plader. Tæthed er ligegyldigt.

For din region er det bedst at bruge et lag af isolering med en tykkelse på mindst 150 millimeter. Derfor skal bjælkerne for dette loft have et tværsnit på ikke mindre end denne størrelse.

For nylig bruger vi ikke sådan isolering som skum på grund af sin vedvarende lugt i flere år efter installationen.

I landsbyerne og i dag for en sådan isolering anvendes der undertiden materialer som ekspanderet ler, mos, tørve, egeblade og andre eksotiske stoffer.

Derefter placeres filmen på toppen af ​​bjælkerne igen (men nu er den lagt op med en glat vandtæt side op og en grov ned til isoleringen) eller asfalt, fastgjort med hæftekonsoller.

Alle disse film eller glassin tjener til at sikre, at de mindste partikler af isolationssuspensionen ikke trænger nedad, og at selv den mindste mulige indtrængning af atmosfærisk vand fra toppen udelukkes selv teoretisk. Selv om nogle ejere for at gemme det og ikke.

I samme tilfælde, hvis de laver hele rummet over forlænget isoleret, placeres isoleringen på brædderne fra bunden af ​​beklædningen og fastgøres med lange skruer til disse plader ved hjælp af lighed af skiver lavet af tagfilt eller krydsfiner, andre materialer. Stykker på fem til en kvadratmeter. Det er klart, at varmelegemet i dette tilfælde kun rulles eller plader og densitet er større end det, der kan anvendes i den første udgave af dets lægning oven på loftet. Og landsbyen muligheder og ikke passere.

Det er også nødvendigt at varme de to side lodrette trekanter.

Herefter er kappen af ​​bjælkerne nedenunder ønskelig, i det mindste med tynd krydsfiner, således at isolationen under tiden ikke falder ned under nogen omstændigheder.

Og alt dette sker inden installationen af ​​loftet, ellers bliver det nødvendigt at krybe i det lukkede volumen af ​​din mini-loft, med problematisk vejrdannelse af bihulerne over eaves af bøjlen.

Når alle isoleringslægning er færdig, skal du fortsætte til tagets enhed.

Som allerede nævnt, hvis du opvarmer loftet, så bliver kassen først nailed efter det, ellers vil det forstyrre. Hvis tagets hældning er isoleret nedenunder, er loftet kun monteret efter det.

Tagdækslet består i at lægge på spær på toppen af ​​batten. Det er normalt lavet af kantede plader 25 mm tykke. Det lægges oftere med et mellemrum mellem brædder svarende til bredden af ​​brædderne. Det er ikke forbudt at gøre et par særprægede intervaller, eller at gøre alt uden huller helt.

På kassen ligger der ofte et lag af vandtætning (tagbeklædning, rubemast, stekloizol, termofilm), og først da det vigtigste materiale i taget.

Der kan være forskellige andre variationer afhængigt af bundmaterialet på taget.

Og det kan være - bølge skifer, enkel og farvet. Galvanisering er også enkel eller malet. Metal flise, professionelt ark med en trapezformet eller bølgeform, ondulin, shinglas-katepal og meget mere. Med undtagelse af helvedesild, kobber eller rustfrit stålplader eller naturlige eller imiterede fliser er dette for eksotisk eller for dyrt til en almindelig vedhæftning.

I nogle tilfælde (når du installerer en metalflise eller en shinglas), er der behov for en enhed til at modtage et modgitter for bedre ventilation.

Tællergrill er en kranestang med et tværsnit på ca. 50/50 millimeter, som ligger på den øverste overflade af spærrene (og en termofilm er forspændt og fastgjort til spærrene. Derefter lægges lister på kranbjælken. Materialet på taget er monteret. Spaltet er dannet mellem filmen og dette materiale. Hvis det ikke er lavet, opstår der i de opvarmede udhuse om vinteren, at der opstår en stor masse sne og is på taget, fast fast på taget, og de resulterende ister kan deformere taget.

Med samme shinglas sættes OSPi-plader på bjælkerne, ellers vil hele taget se ud som bølger på grund af brædderne, der normalt er ujævne i tykkelsen.

Forresten er systemet af spærre og loftbjælker-matricer ikke lavet af en stor sektionsbjælke, men fortrinsvis fra et skærebræt med en sektion på 150/50 eller endda 150/40 millimeter. Det modstår belastningen fuldt og det er mere økonomisk i materiale.

Der skal lægges særlig vægt på det sted, hvor kanten af ​​tagene er fastgjort til husets mur. Da dit hjem ikke er den første ungdom, og materialet i sin mur kan være ret spinkelt, er forsigtighed først og fremmest. Dette sted er normalt dækket af et såkaldt forklæde. Hvilket er en stribe af tagstang, bøjet i en hældningsvinkel på taget i forhold til væggen langs hele længden.

Hylder er normalt mindst 15 centimeter brede. En hylde er fastgjort til væggen, så der ikke er nogen kløft mellem den og væggen. (Nogle gange, hvis der er et hul, så er det forseglet med silikone eller en macroflex, den første er at foretrække, fordi den er stærkere). Den anden hylde skal passe tæt på overfladen af ​​taget, så de mulige huller er minimal, og de er begravet af makrofleksskummet, dette er hensigtsmæssigt her, fordi solens direkte stråler ikke falder på den, og makroflexen spredes ikke fra ultraviolet stråling. Vedhæftning af et forklæde er ofte selvdrejende skruer. Og langs muren og muligvis med dowels.

Nogle gange i de tilfælde, hvor tagmaterialet er afsluttet direkte under hovedbygningens tag, er forkladen unødvendig, men det skyldes omstændighederne, se selv.

Med hensyn til montering af taget afhænger det af materialet.

Skifer - skiferspidser (som under ingen omstænder bøjes fra kappeens nederste overflade, ellers skifter skiferet fra temperaturforskelle, i det mindste afskåret deres kanter med en kværn).

Ondulin - specielle negle med låsbare hætter.

Shinglas - selvdrejende skruer eller tagspåner og ved hjælp af elektrofen.

Metaldæk (metalflise, metalprofil, galvaniseret) - med selvlukkende skruer med et hoved til en sekskantbit eller, sjældnere, en korsformet.

På samme tid må du ikke glemme fikseringshældningen, ellers kan du savne kappen med denne fiksering.

Alle materialer har deres fordele og ulemper.

I skifer - forekomsten af ​​asbest-carcinogen forårsager onkologi, stor vægt, evnen til at danne mos-lav på den øvre overflade. Plus - der minimerer regnstøj. Ikke særlig bange for mindre mekaniske skader.

Ondulin har meget lav modstand mod mekanisk stress. Den er udsat for stærke deformationer og krumninger, især på løse og hængende overflader. Du banker hammeren lidt hårdere og hullet er klar. Uden evnen til at køre specielle negle med plastdæksler, dækker disse dæksler sig og springer ud og ødelægger tagets udseende. Eller de kan spontant åbne over tid.

Shinglas-cathepal er kun tagbeklædning fyldt med kvarts sand. Og ruberoidet er ruberoid, over tid kan det glide og svage til mekaniske belastninger.

Metal tag, der er malet, kan korrodere, hvis malingslaget er beskadiget og kræve maling over skaden. Litter fugle kan forlade på metal ikke-fading spor.

Enkel umalet galvanisering er for nylig blevet dækket af et lag zink, som erklæret af GOStami, hvilket fører til udseendet af pletfletter og deres yderligere korrodering.

Et nedbrud fra regnen finder også sted.

Så intet langvarigt, selvom dette århundrede kan være nok.

Her, som du har talt, vil du blive plaget til at læse, selvom det ikke bliver værre at have sådan information. Det betyder ikke, at du vil anvende alt i din konstruktion, fordi du skal være kreativ og med lidt fantasi. Det er umuligt at forudse i nogen beskrivelse.

Men meget af det jeg skrev her var allerede i mine materialer tidligere, du kiggede bare ikke, du kan søge og finde på webstedet.

Opvarmning af en træ veranda til vinter i 4 trin

Hvis du har knyttet en veranda til dit en-etagers hus om sommeren og for eksempel udstyret et behageligt køkken der, og med ankomsten af ​​koldt vejr, forlænger hjørnerne af forlængelsen og sorte - det er på tide at tænke på, hvordan man opvarmer verandaen.

Sådan opvarmes en kold veranda?

Umiddelbart må jeg sige, at isoleringsproblemet skal nærmer sig i stor skala, det vil sige, at du ikke kun kan gøre med vægisolering. Det er nødvendigt at arbejde både med vægge og med et gulv med et loft, vinduer. Nå, lad os komme i gang.

Måske skal vi starte med en liste over, hvad vi skal arbejde. Varmeisolering af verandaen indebærer normalt, at du selvfølgelig vil have brug for

forberede:

 • blyant, målebånd, negle, hammer, dowels, hacksaw, konstruktionstape, spatler og kit.

Nå og køb materialisolering:

 • Det kan være penofol eller nogle af dets analoger, polystyrenskumplader (med andre ord polystyrenskum) eller mineral, basaltuld, polyurethanskum eller rezolskumplast.

Alle disse materialer har egnede egenskaber. Tykkelsen af ​​isoleringslaget afhænger af vægtykkelsen på din forlængelse. Du definerer det selv.

Og alligevel, hvilket er bedre at vælge materialet til isolering?

Ofte, når der opvarmes en vedhæftet veranda, anvendes mineraluld og polyfoam. Sidstnævnte, hvis den kommer i kontakt med ild, vil udskille meget farlige kræftfremkaldende stoffer, så denne kendsgerning bør ikke ignoreres. Hvorfor bruges det stadig ganske ofte som varmelegeme, fordi skumpladerne stadig er den mest overkommelige. Dette er en budgetmulighed.

Som yderligere opvarmning er det muligt at tilføje lægning fra penofol. Med hjælp af et metalliseret lag afspejler penofol den kølige luft fra gaden, og den vil også holde sig varm inde i din veranda. Dette materiale er et højteknologisk varmeisolerende middel. Det består af et lag af skummet polyethylen og en højkvalitets aluminiumsfolie der dækker den. Dette "reflekteret" materiale kan endda bruges som en separat uafhængig varmeisolering. Men den maksimale effekt af varmebehandling vil blive givet præcist ved at kombinere den med andre typer varmelegemer.

Effektive muligheder for isolering er rezolskum, basaltuld og polyurethanskum. Disse er ikke-brændbare materialer. Derfor anbefaler vi dig at være opmærksom på disse varmelegemer, når du beslutter dig for at opvarme verandaen.

Trin 1: weatherized windows

Opvarmning af verandaen, som enhver anden del af huset begynder med vinduer. For det første skal du være opmærksom på vinduet. Holder eksisterende vinduer varme? Nej? Erstat! Gamle vinduer skal fjernes og lægges godt af høj kvalitet, som vil bevare varmen i verandaen.

Hvilke vinduer skal du vælge - træ, aluminium eller plast - dette spørgsmål er beskrevet i et særskilt emne, og efter at have studeret materialerne vil du allerede vælge dit valg. I dette tilfælde er det vigtigt for os, at de bliver bedre end dine gamle vinduer i varmeisoleringsegenskaber.

Trin 2: vægisolering

Når du har bestemt dig selv, desto bedre er det at opvarme verandaen, så er det med dette materiale, at du vil dække væggene. På væggene (og muligvis også på gulvet) fastgør ark af isolering (polyurethanskum, skumplast, mineraluld osv.). Her har du brug for dowels med kasketter af stor diameter, du kan også bruge små træplader, så kappen på dowels ikke går ind i pladen af ​​skumplast. Hvis dette sker, vil isoleringen ikke længere holdes. Tæt hullerne ved hjælp af monteringsskum langs leddene af arkene, og fjern derefter overskydende, limmaskebånd ovenpå (du kan også tage almindeligt tape).

OBS: Brug toluenfri installationsskum. Dette stof ødelægger skummet.

Hvad er den bedste måde at isolere væggene på: indenfor eller udenfor?

Inden arbejdet med vægisolering påbegyndes, har mange nybegyndere (og ikke kun) et spørgsmål: hvor er det bedre at varme væggen udenfor eller indeni? Bedre end ord, vil illustrationen nedenfor tydeliggøre dette punkt:

Selvom det ikke umiddelbart er indlysende for alle, er det bedre at varme væggene udenfor

Trin 3: Dampisoleringsinstallation

Dette trin anbefales, men ikke nødvendigt, hvis du skal gemme. Den består i fastgørelse folie film. Dampbarriere fastgjort med lim eller dobbeltsidet tape. Det reflekterende lag af folie bevarer varme om vinteren og afkøles om sommeren.

Trin 4: Lad det kolde gulv blive varmt

Endelig installerer vi gulvene. I teorien er du nødt til at lægge en konkret beklædning. Men du kan bare lægge gulvet på brædderne og oven på det er linoleum eller tæppe. Hvis dit budget tillader det, kan du lave et "varmt gulv".

Derudover kan du bruge de tips, der er beskrevet i publikationen om isolering af gulvet på balkonen.

Sluttrin

Som udsmykning kan du bruge en række forskellige muligheder. For eksempel at lave en kasse på væggene og oven på det ark af gipsvæg. Hvad man skal gøre med den varme kolde veranda videre - kun din fantasi vil fortælle.

Sådan opvarmes verandaen indefra og fra gaden - vi holder varmt i bilaget

Land verandaen (lukket og åben) kan vende fra sommer til vinter, dvs. fra kold til varm. Fra verandaen kan du lave en gang, en korridor i huset, et fuldt rum eller en vinterhave, et drivhus, generelt et varmt rum, der kan bruges hele året rundt. Derfor vil det være nyttigt at lære at opvarme verandaen til vinterlivet. Nedenfor er en trin-for-trin instruktion med billeder, billeder og diagrammer.

Sådan opvarmes verandaen ind og ud

Fra hvilken side opvarmer verandaen - indenfor eller udenfor

Varmt kold veranda begynder med valget af isolering og placeringen af ​​dens installation. Som regel har verandaen et smukt udvendigt og interiør. Og for at bestemme hvilken side der skal skjules under isoleringen er det ikke let.

For at lave et endeligt og afbalanceret valg tilbyder vi argumenter til fordel for en eller anden type isolering.

Isolering af verandaen indefra

 • kan udføres i ethvert vejr;
 • fri adgang til overflader i enhver højde;
 • Til en tilgang kan du varme alle overflader: vægge, loft, gulv.
 • kræver demontering af den eksisterende belægning;
 • Frysepunktet skiftes ind i væggen, hvilket fører til dets ødelæggelse.

Opvarmning af verandaen udenfor

 • Livsstilen som følge af reparationsarbejde er ikke brudt;
 • alt affald forbliver udenfor verandaen;
 • bevaringsområde på verandaen
 • forskydning af frysepunktet i isoleringen, hvilket reducerer vægtenes ødelæggelse, og væggene kan akkumulere varme;
 • udsmykning af verandaen. Verandaen, foret med OSB eller krydsfiner, kan transformeres efter isolering efterfulgt af efterbehandling.

Ekstern opvarmning af en træ veranda lavet af træ eller logs vil beskytte træet fra at blive vådt, holde det indre af forlængelsen, og give mulighed for at opdatere facaden. Blandt minuserne: Manglende mulighed for at overholde betingelsen for verandaen fra gaden.

End at opvarme verandaen - materialer

Med det eksisterende udvalg af termiske isoleringsmaterialer er valget stadig vanskeligt. Men blandt de veletablerede:

1. Penofol

Fleksibel isoleret isolering Penofol kan bruges som et selvstændigt isoleringsmateriale eller i kombination med andre former for isolering.

Materialet er miljøvenligt, tyndt, har lav dampgennemtrængelighed, er let at installere og brandsikkert. Blandt minusserne: blødhed, lille tykkelse.

2. Skumplast

Hårdt materiale med lav vægt, som ikke ændrer egenskaberne i løbet af driftstiden. Det er let monteret både i rammen og beskarkasny måde. Ulemper: interesse for gnavere og brandbarhed.

Bemærk. Varmeisolering af verandaen med polyfoam sparer ejeren fra at installere en vand- og dampspærre, som skum har næsten nul hygroskopicitet og dampgennemtrængelighed.

3. Styrofoam

Det har alle fordelene ved skum, og også meget holdbart, let at skære. Ulemper: Lav lydisolering, ødelagt ved høj temperatur (mere end 100 ° C), brænder ikke, men selvslukning forekommer ikke.

4. Mineraluld

Fleksibel (blød) isolering med lav varmeledningsevne, ikke-brændbar, holdbar i kompression (til tætte arter) og til at bryde, giver fremragende lydisolering, modstandsdygtig over for termisk forvrængning. Mineraluld er resistent over for kemisk og biologisk aktivitet. Ulemper: Har brug for en ramme, over tid forringer tætheden (kakning) og dermed reducerede isolerende egenskaber.

5. Basalt uld

Ifølge egenskaberne er materialet identisk med mineraluld, mens det er miljøvenligt.

6. Polyuretanskum (PPU)

Isolering polyurethanskum findes i tre varianter:

 • Tætte (faste, stive) paneler
 • Fleksible (bløde) plader
 • Oppustelige (sprøjtede)

Blandt fordelene: lav vægt, nem installation og anvendelse, modstand mod kemisk og biologisk aktivitet. Ulemper: dyre, ødelagt af mekanisk påvirkning, tilbøjelige til at aldring, når de udsættes for ultraviolet stråling.

7. Hør, slæb, mos

Materialerne er beregnet til at udføre opvarmning af en veranda fra en bar og en log, uden at bryde udseende af en struktur.

Hør, slæb, mos - absolut miljøvenlig, men svært at installere. Derudover er de ønskeligt bytte for fugle, der bruger materialer til at bygge deres rede.

8. Syntetisk isolering til konstruktion

Polymerisolering gør det muligt at fjerne ulemperne i naturmaterialer. For eksempel opførelsen af ​​en veranda på teknologien i et varmt hus.

Opvarmning verandaen til huset med egne hænder

Opvarmer verandaen, du skal huske, at isoleringen af ​​kun en overflade ikke giver det forventede resultat. Efter alt forsvinder varmen fra den i forskellige retninger.

Gulvisolering på verandaen

At reducere varmetab og maksimere varme kan kun være en integreret tilgang. Til en begyndelse vil vi overveje, hvordan og hvad man skal isolere gulvet på verandaen

1 vej:

vi fjerner brædder af eksisterende gulv og træk gulv (og også gulvbelægninger: linoleum, laminat);

vi falder i søen ler mellem lags;

vi lægger gulvet igen.

2 måde:

demontere gulvet eller udføre arbejde på den eksisterende gulv. Derefter vil det fungere som en grov belægning;

Vi installerer træstænger 50x50 på logs eller på et træk gulv;

vi lægger en dampspærrefilm;

vi sætter en varmelegeme (for eksempel en mineraluld). Vi sørger for, at der ikke er ledig plads mellem rammen og isoleringen. Hvis der er en, skal den være fyldt med materialer og blæse med skum.

ovenfra er materialet dækket af en dampspærre eller penofol. Folielementet af materialet trækkes ind i interiøret. Fugen limes med metalbånd (for eksempel Isospan Isospan).

installere gulve.

Derudover kan du udføre isolering af kælderen på verandaen.

Termisk isolering af tag på verandaen

Meget af varmen går gennem verandaens tag (varmetabet af taget afhænger af design og materiale). Sådan isoleres verandaens tag - indenfor eller udenfor? Et simpelt lean-til tag har ingen loftsrum, så det er svært at flytte rundt på det. For at udføre isoleringen skal du demontere tagmaterialet. Derfor er verandaens tag isoleret under konstruktion eller på loftets side.

Opvarmning af et loft på en veranda

Afviger i samme række handlinger som gulvopvarmning. Må kun gøre arbejdet baldakin. Dette skaber nogle vanskeligheder ved installation af isolering.

Sådan isoleres loftet på verandaen - metoder

1-vejs-ramme

skal demontere loftbelægningen, hvis den er gipsvæg og erstatte den med krydsfiner eller OSB;

en hydrobarrierefilm er fastgjort til loftets overflade;

til blød isolering er en ramme lavet af træ (tykkelsen af ​​tømmeret er lig med isoleringens tykkelse);

mellem stængerne i rammen er installeret isolering.

isoleringen er dækket af en dampspærrefilm;

loftet er dekoreret med gipsplader eller klapbræt.

2-vejs - rammeløs

Velegnet til polyurethanskum og stiv isolering. I dette tilfælde installeres isoleringen direkte på loftet. Derefter skal overfladen af ​​loftet kittes.

Varmeisolering af væggene på verandaen

Det kan også udføres på to måder: ramme og rammeløs. Arbejder udføres på samme måde som med gulvisolering.

Sådan isoleres en træ veranda

Mange er interesserede i resultatet af udendørsisolering. Den naturlige skønhed af træforing vil blive gemt under et lag af isolering. Professionelle anbefaler at demontere den eksisterende dekoration, udføre isolering, og monter derefter vægpanelet på plads. Samtidig er det nødvendigt at foretage demontering omhyggeligt for ikke at skade lamellerne. En del af tømmeret skal dog stadig udskiftes. Du kan udligne forskellen i nuancer mellem den gamle og den nye beklædning ved at slibe brættet.

Opvarmning af en træ veranda i et hus af tømmer og logs

Det udføres ved at blokere naturlige isoleringsmidler i slidserne (caulker, indlejring af revner mellem logs).

Opvarmning af huset ved hjælp af "varm søm" teknologi - video

Hvis træets veranda har mistet sin attraktivitet, opstår opvarmningen ved at installere rammen udenfor forlængelsen. En varmelegeme (varmeisolerende materiale) indsættes i rammen og sys med modstående materiale (for eksempel vægpaneler, sidespor).

Isolering af vinduerne på verandaen

Trævinduer kan isoleres ved at beskytte dem udenfor med en film. Samtidig skal der være mellemrum mellem vinduet og filmen. Dette hul (luftpude) forhindrer opsamling af fugt og ødelæggelse af trærammen. Filmen er fastgjort til rammen med en konstruktion hæftemaskine. Manglen på opvarmning med en film er, at vinduets gennemsigtighed er reduceret, derfor fjernes den i den varme sæson.

Bemærk. Brugere anbefaler, når der isoleres vinduer med en film, at lægge lamellerne på rammen, og til dem reparerer allerede filmen. Filmen fjernes om foråret, og lamellerne forbliver. Således er rammen af ​​træet ikke så meget ødelagt, når man monterer / demonterer filmen.

Varmeisolering af verandaen, udført af alle reglerne, vil betydeligt spare varmen og hæve temperaturen i rummet. Ifølge brugerens tilbagemelding falder temperaturen i den isolerede veranda ikke under nul. Selvfølgelig er det klart, at det hver dag ikke er nok. For at løse problemet vil det tillade installation af varmeapparater.

Opvarmet veranda

Installation af bærbare elektriske varmeovne - den nemmeste og billigste måde at løse problemet med forlængelsesopvarmning. Enheden med fuldvarig opvarmning på verandaen kræver udvikling af et projekt, dets koordinering i relevante tilfælde (afhængigt af typen af ​​opvarmning), udførelsen af ​​arbejdet på varmeledningen mv. Det er lettere at installere en UFO eller elvarmer på verandaen. Det vigtigste er at følge reglerne for brandsikkerhed.

Hvis du udfører verandaens isolering korrekt og vælger en god varmeovn, der svarer til området, bliver udvidelsen et rum, der kan bruges hele året rundt.

Opvarmning af veranda med egne hænder kræver visse tid og materielle omkostninger. Men det gør det muligt at få yderligere kvadratmeter boligareal. Og det er også en mulighed for at øve før du udfører isoleringen af ​​huset.

Than at falde i søvn (for at varme) et loft i en udvidelse af huset?

Hvordan kan du falde i søvn (isolere) loftet i udvidelsen af ​​huset? Er konventionel savsmuld egnet til dette?

Ja, savsmuld er perfekt til isolering af loftet.

Naturligt savsmuld falder i søvn på loftet (taler om loftet).

Det første skridt er at behandle alle brædder, bjælker, bio-brand beskyttende imprægnering.

Dernæst gør vi vandtætning, tilstrækkelig tæt polyethylenfilm, vi spiker filmen til gulvet med hæfteklammer, vi arbejder med en hæftemaskine.

Læg filmen med overlapninger på bjælkerne.

Forbered nu savsmulden. Indstillingerne er vægt, savsmuld og ler, savsmuld og lime med ler, savsmuld og cement.

Jeg vil anbefale savsmuld og cement.

På en sådan genopfyldning kan du gå.

Proportionerne er som følger. 10 dele savsmuld del af cement.

Men der er nuancer. æltning i begyndelsen sker i tør tilstand uden tilsætning af vand,

Derefter fugtes vi med vand og blandes igen, det er nødvendigt at nå en sådan konsistens, så savsmulden med cement ville være klæbrig, men frigjorde ikke vand.

Nu falder vi i søvn, med et lag ikke mindre end 10 cm og vi tamper, så vi niveauer det med den rigtige EIL

Med ler er processen næsten den samme, men leret er for-gennemblødt i vand i ca. tre dage, leret bør ikke være klumper.

Hvis der er et problem med gnavere, så til 10 spande af savsmuld, kan du tilføje en spand kalk.

Sådan isoleres udvidelsen til huset

Isolationsforlængelse er en fantastisk mulighed for at øge bygningens effektive areal, for at reducere forbruget af el eller gas til opvarmning. Med stigningen i priserne på opvarmning forsøger en rimelig ejer på alle måder at minimere omkostningerne og maksimalt holde varmen indendørs. For større besparelser kan du varme forlængelsen til et privat hus med egne hænder ved hjælp af fotoinstruktionerne fra internettet.

For ikke at panikere med begyndelsen af ​​koldt vejr, er det nødvendigt at vælge en sådan tætning, som er modstandsdygtig over for fugt og temperatur ekstremer.

Udvælgelse af materialer

Den bedste løsning, der anvendes, er skumplader. De er lette, så de bliver simpelthen transporteret og fastgjort til væggene udefra såvel som indefra.

For at isolere taget af cinder block extension, er det bedre at vælge skum polystyren. Egenskaben af ​​dette materiale er dens lave dampgennemtrængelighed og høj varmeisolering, selv under forhold med høj luftfugtighed. Sådant materiale vil tjene i mange år, da det ikke forekommer svampe og skimmelsvamp, er det ikke modtageligt for råtning, brandhæmmende.

I tømmerhuset er der et stort tab af varme gennem loftet. Derfor planlægger at isolere en træforlængelse til huset, start fra loftet. Det er godt at bruge økould til trimning af gulve. Dette er et relativt nyt materiale, der gør det muligt at forsegle sprækkerne tæt, gnavere og mikrober lever ikke i den, den har fremragende lydisolering og består udelukkende af naturlige komponenter.


For at bevare varmen i verandaen, der er fastgjort til et murstenshus, skal du passe på varmeisoleringen af ​​vinduer og gulvet. For at gøre dette bør revnerne i nærheden af ​​vinduerne behandles med polyurethanskum, og gulvet bør opvarmes med polyurethanskum og laves en screed. Polyurethanskum er modstandsdygtigt mod fugt og damp; tilstrækkeligt tyndt lag til at holde den maksimale varme i rummet nem at transportere har god vedhæftning med enhver belægning.


Et kompetent udført projekt vil medvirke til at beregne den nødvendige mængde termisk isolerende råmaterialer i planlægningsfasen. For at isolere udvidelsen til huset anbefales det at lægge samme tykkelse på det valgte isoleringslag på alle overflader.
Til dato er der et stort antal videoer, der vil hjælpe husejeren til selvstændigt at udføre alt det nødvendige arbejde.

I denne video kan du se, hvordan trægulvet kan varmt opvarmes i forlængelsen:

Varm verandaen indefra med egne hænder til vinteren, der bor i et træhus - en gennemgang af materialer og trinvise skemaer

Afslutter terrassen i et privat hus (foto)

Verandaen er et lille rum knyttet til huset. Det kan være åbent eller glaseret (lukket). Det bruges både til landbrugsbehov og til rekreation. Hvordan isolere verandaen til vinteren, der lever indefra med egne hænder og hvilke materialer er bedst at vælge til disse formål? Du finder svar på disse spørgsmål nedenfor.

indhold

Hvad skal man se efter, når man opvarmer verandaen indefra?

Lad os definere, hvordan man skal opvarme verandaen til huset med egne hænder. Projekter og billeder vil gøre det til et fuldt udbygget boligareal til vinteren. Du kan bruge det helt til enhver tid på året. Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at tænke over absolut alle nuancer: muligheden for isolering, materialet til varmeisolering, stederne til montering af isolering. Samtidig er det muligt at lægge isolering ind og ud.

Termisk isolering af verandaen i et træhus er muligt underlagt følgende betingelser:

 • Installation er kun mulig med god ventilation.
 • I køligt vejr skal verandaen altid tændes for opvarmning.
 • Yderligere vægisolering må ikke overstige en tykkelse på 55 mm.

Oversigt over materialer, der anvendes til indendørs isolering

Nu på byggemarkedet er der mange forskellige materialer til varmeisolering af lokaler. De adskiller sig i ydelse og omkostninger. Så lad os se, hvordan man opvarmer verandaen indefra?

 • Polyfoam er den mest populære type isolering på mange områder af konstruktion. Den er kendetegnet ved dens lave vægt, god stivhed, stabil præstation, selv med langvarig brug, nem installation, og evnen til at installere både med og uden ramme. Ulemperne ved skummet kan tilskrives dets høje brandfare og tiltrækningskraft for gnavere. Dette er en betydelig minus for isolering af verandaen i et privat hus.

Ved brug af polyfoam er der ikke behov for at konstruere et mere vandtætningslag.

Ordningen med isolering af væggene i veranda skum

 • Basalt uld er en analog mineraluld. Det taber også gradvis sine isolerende egenskaber. Det adskiller sig fra mineraluld i større sikkerhed ud fra et miljømæssigt synspunkt.
 • Udvidet polystyren kombinerer alle fordelene ved skumvarmere på en gang. Det har en god styrke, let at arbejde med. Selv en nybegynder i denne virksomhed vil være i stand til at udstyre det varmeisolerende lag med polystyrenskum. Dette materiale har dog en høj lydoverførsel.

  Penopolistrol tilhører kategorien ikke brændbare materialer.

 • Glasuld i styrke og elastik overstiger alle ovennævnte materialer. Det kan købes i form af en rulle. Det er ret nemt at arbejde med det, men det er nødvendigt at bruge midler til at beskytte hænder, øjne og ansigt samt åndedrætsorganer. Derfor skal du sammen med glasuld købe beskyttelsesbriller og åndedrætsværn. Glasuld har en lille styrke, så det kan sænke med tiden. Et sådant materiale er absolut brandsikkert.
 • Vi opvarmer den overdækkede veranda med egne hænder

  I denne blok diskuterer vi hvordan man skal opvarme verandaen indefra med egne hænder. Overvej funktionerne ved opvarmning af vægge, loft, tag, gulv, døre og vinduer. Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at købe alle materialer og værktøjer til at forsegle vinduer og døre.

  Forberedende arbejde før vejrtrækning

  Der er mange måder at opvarme verandaen med egne hænder. Vi vil fortælle dig om de mest populære metoder blandt mennesker. Listen over krævede værktøjer omfatter: hæftemaskine, byggekniv, malerulle, håndsav, pensler, skruetrækker. Udover det valgte isoleringsmateriale skal du også købe: et dørforsegling, monteringsskum, en dampspærrefilm, skruer, gips, træbjælke.

  Når det forberedende arbejde er færdigt, er det tid til at lave en varm stue ud af den kolde veranda.

  Vægisolering på verandaen

  For at starte vægisolering på verandaen er at installere rammen (metal eller træ). Trærammen er lavet af lameller og barer, og metalrammen er lavet af galvaniseret profil. Sidstnævnte er mest velegnet til opvarmning af gipsplader. Rammernes installationsteknologi er den samme, når du bruger ovenstående materialer og ser sådan ud (et eksempel på installation af en træramme).

  1. Til montering af rammen skal du installere de øverste og nederste træstænger og fylde afstanden mellem dem ved hjælp af mellemstænger. De er kun monteret vandret.
  2. Tømmeret før montering på væggen skal behandles med et antiseptisk middel til beskyttelse mod råd og mugg. Brug din minwata.
  3. Det er muligt at montere rammen på verandaens vægge ved hjælp af selvdrejende skruer, en puncher og en skruetrækker. I dette tilfælde afhænger metoden til fastgørelse af tømmer direkte af væggets materiale.
  4. Styr den vandrette installation af strålen med et bygningsniveau. Bredden af ​​rammens celler vil altid svare til størrelsen af ​​isoleringspladerne. I tilfælde af stramt stuvning kan du reducere celle spredningen med 3 mm. Under montering af rammen bør der ikke være huller. Læg isolationen til verandaen som helhed, og fjern alt unødvendigt først efter installationen. Når isoleringslaget er monteret i kassen, skal du trække dampspærrefilmen overlappende til rammestængerne.

  For at forbedre isoleringens kvalitet kan der monteres en pakning af penofol mellem væggen og isoleringslaget.

 • Det afsluttende trin vil være installationen af ​​rammeplating, det vil beskytte det indre lag og udføre en æstetisk funktion. Til disse formål er det muligt at anvende træpaneler, MDF paneler eller PVC paneler.
 • Opvarmning af loft og tag

  Intern opvarmning af en veranda forudsætter obligatorisk lægning af et varmeisolerende lag på loftet. Arbejdsprincippet er praktisk taget ikke anderledes end vægisoleringsmetoden. Det største problem er, at alt installationsarbejde skal udføres. At gøre alt dette alene er næsten umuligt.

  Til at begynde med demonteres loftbelægningen og påføres en vandtætningsfilm på den hårde overflade af loftet. Næste skal du bygge en ramme fra et tømmer på samme princip som for væggene. I hullerne mellem stængerne kan du lave det isolerende lag. Top lukket med dampspærrefilm. Afslutning kan gøres ved brug af gipsvæg eller vægpaneler.

  Det meste af varmen går gennem taget. At reducere varmetab vil kræve højkvalitets isolering. For at gøre dette udenfor er det kun muligt i bygningsarbejdet. Arbejde fra taget fra indersiden er kun mulig gennem loftet.

  Gulvisolering på verandaen

  Hvordan og hvad skal man isolere gulvet på verandaen? En af de mest populære ordninger til installation af en plankegulv er som følger.

  1. Dæk gulvet med udvidet ler eller fint grus.
  2. Hæld et lille lag sand på toppen og tamp det ned.
  3. Dernæst lav en forstærkende maskesektion efter dit projekt.
  4. Tophældt betonlagtykkelse ifølge projektet.
  5. Efter tørring lå gulvet et vandtætlag, for eksempel tagmateriale.
  6. På toppen af ​​ruberoiden skal du lægge træstammer, gennemblødt af antiseptika.
  7. Mellem lagene er det nødvendigt at foretage et varmeisoleringslag.
  8. Efter opvarmning gulvet på verandaen i et træhus skal fortsætte til lægning af finish.

  Isolering af vinduer og døre

  Den bedste løsning er at installere PVC-ruder. Hvis det ikke er muligt at gøre dette, så kan vi begynde at isolere de allerede eksisterende trærammer.

  Det forberedende arbejde skal udføres i følgende rækkefølge:

  1. Det første skridt er at forsegle vinduer og døråbninger på verandaen. Spring over dette trin, hvis der er termoruder på verandaen.
  2. Hvis der installeres konventionelle vinduer, er det nødvendigt at behandle glaspladerne selv, såvel som samlingerne mellem rammerne. For det første påføres en energibesparende film ved hjælp af dobbeltsidet tape. Et klæbebånd sidder fast på kanten af ​​glaspladen og en beskyttende film på toppen.
  3. Tag en hårtørrer, og tryk godt på den energibesparende film på glasset, før en strøm af meget varm luft til den. Så du kan opnå den højeste tæthed af forbindelsen mellem glasset og filmen. Langs kanterne af filmen er fastgjort med scotch tape.
  4. Rammeforbindelser tæt på med kridt og gips specialopløsning (1 til 2). For at gøre dette, tilsættes en lille mængde vand til den tørre blanding, og bland derefter til tykt. Påfør den færdige forbindelse med en spatel.

  Du skal også varme dørkarmen, så kold luft ikke passerer gennem leddene på verandaen. Gør dette ved hjælp af en batting: Fjern de lidt udragende ruller fra hængslerne og klæb på toppen og bunden, og hold dem så tæt sammen med en hæftemaskine eller små negle.

  Mulighed for opvarmning af en lukket veranda om vinteren

  Besvare spørgsmålet, hvordan man laver en varm veranda med egne hænder, lad os overveje de mest populære og overkommelige muligheder for opvarmning af en lukket veranda om vinteren.

  • Pejse og komfurer. De er ideelle, hvis du ikke vil rive med rørlægning og el. Dette er en af ​​de mest økonomiske opvarmning muligheder. Ulempen ved denne type opvarmning er behovet for konstant at overvåge vedligeholdelsen af ​​varme. Dette er den mest brandfarlige type opvarmning, så sørg for foranstaltninger til beskyttelse af verandaens gulve og vægge ved kontakt med ild.
  • Varmeapparater. I dag tilbyder producenterne et stort udvalg af varmeapparater: monterede og gulvvarmere, radiatorer og varmeapparater, "varmt gulv", IR og UV-emittere. For en velopvarmet veranda er en eller to varmeapparater nok. De kan til enhver tid indstilles til at opretholde temperaturen eller automatisk lukke, når en bestemt temperatur er nået i verandaen.
  • Klimakontrol. Til salg kan du finde et stort udvalg af udstyr til klimakontrol. Sådanne systemer tillader ikke kun at varme, men også at afkøle luften i rummet. Klimaanlægget kan ikke bruges om vinteren som en komplet opvarmningskilde på verandaen.

  Varm sommerterrasse - giver det mening?

  For at skabe et sommerrum et fuldt udstyret værelse, der er egnet til vinterophold, skal du grundigt opvarme verandaen med egne hænder indefra og udenfor. Den eneste "levedygtige" mulighed - at lave en ramme eller rammeløs glasur på verandaen og terrassen. Men så skal du bruge en vis sum penge: først ved installation af termoruder, og så på isoleringen med isoleringsmaterialer.

  Når vi sover sommerterrassen, skal vi huske på, at installationen af ​​det isolerende lag fører til et skift i daggpunktet. Dette er årsagen til dannelsen af ​​svampe, skimmel. Derfor er der brug for en vandtætning og dampspærre.

  Sådan isoleres loftet i et privat hus

  Den omstændighed, at udviklere i private hjem med et "koldt" tag er nødvendigt for at isolere loftet på øverste etage, behøver ikke at overtale. Spørgsmålet er: hvordan man gør det rigtigt med egne hænder uden at betale for ekstra penge til materialer. Den trinvise vejledning, der er beskrevet i denne artikel, hjælper dig med at finde ud af svaret. Her vil vi forklare hvordan man opvarmer loftet fra loftet (eller rummet) og hvilke foranstaltninger der skal træffes for at undgå kondens.

  Jo bedre at opvarme loftsbunden

  Udvalget af materialer til loftisolering er så bred, at det ikke er nemt for en almindelig boligejer at træffe et valg. Døm for dig selv:

  • mineraluld baseret på glasfiber og basaltfiber;
  • polymere isolatorer - polyfoam, ekstruderet polystyrenskum og skummet polyurethan;
  • bulk byggematerialer - vermikulit, ekspanderet ler;
  • folkemusikmidler - savsmuld, halm eller reed (kan bruges sammen med ler);
  • relativt ny cellulosebaseret isolator - ecowool.

  Det ligner anvendelse af økould

  Sammenligning af isolering kan man ikke sige, at den ene er dårlig og den anden er god. De er meget forskellige i ejendomme, pris og omfang. Den vigtige rolle, som budgettet har tildelt af bygherren til isolering af lofterne for et privat hus eller sommerhus. Derfor er det værd at overveje hver enkelt gruppe af materialer separat.

  Mineraluldsprodukter

  Disse porøse byggematerialer fremstilles i form af plader og ruller, idet tætheden varierer mellem 35-150 kg / m3. Vi opregner deres egenskaber:

  1. Basalt mineraluld brænder overhovedet og holder roligt op til 600 ° С, og ved yderligere opvarmning kollapses det uden tænding. Grænsen for varmebestandig glasuld - 200 ° C, så det betragtes som et langsomt brændende stof.
  2. Begge isolatorer passerer vanddampene godt og er i stand til at absorbere fugt, som følge heraf mister de deres isolerende egenskaber.
  3. På bekostning af uld indtager den en mellemposition mellem billig skumplast og dyrere polystyrenskum.
  4. Den termiske ledningsevne af mineraluldprodukter afhænger af deres tæthed. Den gennemsnitlige værdi er 0,045 W / m ° C, hvilket er en ganske høj figur.
  5. Tætte plader spiser meget sjældent gnavere.

  Basalt uldplader

  Hjælp. Ifølge reglerne i de fleste lande er glasuld forbudt til indendørs brug, da det er usikkert for indbyggernes sundhed i boliger. De mest kendte producenter er mærkerne Ursa (Ursa) og Izover (Izover).

  Det primære anvendelsesområde for mineraluld af begge typer er træ- og rammehuse. I modsætning til polymerisolerende materialer tillader træet at "ånde" og ikke røre fra fugt, fordi det har en høj dampgennemtrængelighed. Samtidig kræver fiberisolering beskyttelse mod direkte fugt fra gaden.

  Glasfiberplader og -ruller må bruges til isolering af lofter udenfor, fra siden af ​​en kold loft. Stenuld kan bruges fra indvendige bygninger, men dækker samtidig hermetisk det med en dampspærrefilm.

  Varmepolymerer

  Ifølge egenskaberne af denne gruppe af varmelegemer - det nøjagtige modsatte af mineralulden. Polyfoam og ekstruderet polystyren skum, kendt under navnet PenoPlex (mærke navn), kan antændes og brændes, uanset hvad fabrikanterne hævder. Og kun polyurethan, der påføres ved den mekaniserede metode i form af skum, kan modstå ild i ikke mere end 30 minutter og så falder sammen. Samtidig lader materialer praktisk taget ikke damp igennem og mister ikke deres egenskaber, når de er våde.

  Sådan sprøjtes polyurethanskum.

  Bemærk. Skummet er stadig gennemtrængeligt for fugt, selvom det mangler det i mindre mængder end bomuldsuld.

  Polymerernes termiske isoleringsegenskaber er de bedste blandt alle varmelegemer:

  • skumplastik - 0,04 W / m ° C;
  • ekstruderet polystyrenskum - 0,035 W / m ° C;
  • polyurethanskum - 0,03 W / m ° C.

  Isolering dårlige "venner" med træ, hvilket ofte fører til rotting ved kontaktpunktet. Derfor er deres brug i træhuse og damprum i højfugtighedsbad sammen med anordningen af ​​den aktive forsynings- og udsugningsventilation. De bedste materialer kombineres med betonlofter og kælderlofter.

  Polyfoam er den billigste, men dårligere i holdbarhed, og det er desuden elsket at gnave mus. Skummet polyurethan er også billigt, men kræver omkostninger til anvendelse ved hjælp af specialudstyr. Udvidet polystyren indtager en mellemposition i pris og praktisk - den første. Det er stærkt og slidstærkt, og det er let at montere på lofterne med egne hænder, også indefra.

  Her kan du se, at Penoplex er simpelthen boltet med skruer

  Anden isolering

  Vi har kombineret disse byggematerialer til en fælles gruppe ifølge en egenskab - en løs struktur. Indikatorer for deres termiske ledningsevne er vist i tabellen:

  Bulkisolering er populær på grund af dens billighed (undtagen vermikulit) og brugervenlighed. Men vi må forstå, at i beregnede breddegrader skal det beregnede lag af samme ekspanderede ler være mindst 40 cm, ellers vil isoleringen være middelmådig. Belastning af loftet af en sådan masse er ikke altid muligt.

  Strålens termiske ledningsevne er ikke ringere end skummet, men i tør form opbevares kun nogle få år. For at forlænge levetiden er det almindeligt at blande det med ler, men så reduceres de isolerende egenskaber, som det kan ses fra bordet. Kompromisopsætning - lille savsmuld, hældt i et tykt lag.

  Hjælp. Alle økologiske isolations gnavere er meget glad for. De ses i begyndelsen af ​​den kolde periode og arrangerer reden til vinteren i et lag savsmuld eller adobe.

  Det viser sig, at disse billige materialer kan bruges til isolering af gulve, men med forbehold. Vermiculit er dyrt, og det er kun nyttigt i de sydlige regioner at udfylde ler. For at bruge savsmuld skal du træffe foranstaltninger til bekæmpelse af gnavere, for eksempel lægge ultralyd repellers.

  Bestemmelse af isoleringens tykkelse

  Da vi regnede med at isolere loftet, er det nødvendigt at finde ud af tykkelsen af ​​det isolerende lag. Ideelt set skal sådanne beregninger udføres af ingeniører, der bruger en ret kompliceret metode. Det tager højde for termisk ledningsevne af alle materialer i konstruktionen, op til gipspladens foring.

  Vi tilbyder en enklere metode, der gør det muligt at bestemme isoleringens tykkelse med en acceptabel formel ved hjælp af en acceptabel formel. Handlingsalgoritmen er som følger:

  1. Find ud af den nøjagtige termiske ledningsevne λ (W / m ° C) for det valgte materiale eller tag værdien angivet i tabellen nedenfor.
  2. I den lovgivningsmæssige byggedokumentation for dit bopælsland skal du finde den mindste tilladelige varmeoverførselsresistens R (m² ° C / W) for gulve i en bestemt region.
  3. Beregn isoleringens tykkelse i meter ved hjælp af formlen δ = R x λ.

  Et eksempel. Ifølge SNiP bør isolering af gulve i Moskva give varmeoverføringsresistens R = 4,15 m² ° C / W. Hvis et skum med termisk ledningsevne λ = 0,04 W / m ° C lægges på loftet, kræves tykkelse δ = 4,15 x 0,04 = 0,166 m eller afrundet 170 mm. Det tyndeste lag kommer ud af polyurethanskum - 125 mm og den tykkeste - ud af udvidet ler (415 mm).

  Hvordan man laver isolering fra loftet

  Ekstern varmeisolering af bygningskonstruktioner anses for at være korrekt, da det eliminerer bekæmpelsen af ​​kondensat, som kan danne ved sammenføjningen af ​​loftmaterialet med isolering. Når sidstnævnte er placeret på den kolde side, kan vanddamp fra boliger ikke trænge ind i dens tykkelse og kondensere, hvilket forårsager udseendet af mug.

  For at blokere parrets sti til loftet er det første lag i "kagen" en almindelig tykk film, som vist i diagrammet. Termisk isolering er lagt på toppen af ​​det og drejning til det indvendige trim af loftet. Over isoleringen skal du lave et ventilationshul (luftstrøm) og derefter dække det med en vandtætningsmembran, der gør det muligt at passere fugt alene i en retning - ud.

  Bemærk. Gabet mellem det varmeisolerende lag og membranen er nødvendigt til fjernelse af kondensat dannet på grund af dugpunktet. Uden luft vil fugt ophobes i isoleringen, hvilket reducerer dets evne til at modstå forkølelsen. For at gøre dette, er under taget organiseret naturlig ventilation.

  Loftisolering på loftet på et hældet tag udføres ved hjælp af denne teknologi:

  1. Dampisoleringsfilm er fastgjort til loftbjælkerne i bunden af ​​beslagene eller med battens. Hvis lofterne allerede er hemmed og foret, så læg filmen på loftet på loftet, omgå bordene, som vist på billedet.
  2. Lav en række af plader eller rulleisolering mellem bjælkerne. Hvis rafterhældningen ikke svarer til isoleringens bredde, skal du klippe den sidste, der er tydeligt i størrelse mellem pladerne.
  3. Når det er nødvendigt at lave 2 eller 3 lag, læg pladerne i en scramble (med overlapning af de nederste led) og bjælkerne selv. Undgå at tampe og knuse det bløde valsede materiale, det skal være helt udstrakt.
  4. Hvis niveauet af varmeisolering viste sig at være lavere end tagpladerne, betragtes ventilationsventilen som klar. Det er fortsat at dække hele området med en diffusionsmembran, for at spikere modkamrene og strandpromenaden.
  5. Den modsatte situation: Isolering over bjælkens niveau. Så er de nødt til at opbygge træstænger og sikre den sidste på tværs af brædderne.

  Anbefaling. Når du lægger film- og membranpladerne, overlapper mindst 100 mm og klæber forsigtigt hele leddet langs længden med duct tape.

  Anordningen af ​​ekspanderet ler eller savsmuldsisoleringslag fremstilles også under anvendelse af dampspærrefilm. Materialet hældes mellem bjælker i den beregnede højde, nivelleres og overlappes af en membran. Ramme savsmuld er ikke nødvendig for ikke at forringe deres isolerende egenskaber.

  Betonbetræk under det hældte tag er isoleret af samme teknologi. Processen med termisk isolering er vist mere detaljeret i videoen:

  Skabning inde i lokalerne

  Det er ikke altid muligt at udføre eksterne isoleringsbelægninger uafhængigt. Der er mange eksempler: lejligheder på de øverste etager, balkoner med balkoner, loft på private huse. I disse tilfælde er der intet andet end at varme loftet indefra. Så føl dig fri til at fortsætte til forberedelsen - udfyld alle huller med skum, behandle træet med antiseptisk og beton - med den passende primer.

  Der er 2 måder til intern belægningsisolering:

  1. Installation af plademateriale - polystyren eller basaltuld - på lim med efterfølgende fastgørelse med klumper, hvis vi taler om en betonoverflade.
  2. Enheden af ​​hængende lofter med isoleringsflig under beklædningen.

  I den første variant er mineralulds- eller polystyrenplader fastgjort til loftet med en klæbemiddelblanding eller -skum på en sådan måde, at leddene i de tilstødende rækker ikke falder sammen. Efter limet hærder, er hvert element desuden fastgjort med dowels i form af svampe, som det gøres på billedet. Bundisoleringen er lukket med dampisolering, hvorefter topcoat er installeret - gips eller hængende loft.

  I det andet tilfælde er en metal- eller træramme fastgjort til loftet med stigningen af ​​skinnerne svarende til isolationsbredden (normalt 600 mm). Rammens bundplan skal adskilles fra loftet efter isoleringens tykkelse eller være lavere. Derefter tages den rullede mineraluld og en afstandsstykke indsættes imellem lamellerne med yderligere fastgørelse med dowels, skumpolystyrenpladerne anbringes på limen. Næste - dampspærring og efterbehandling.

  konklusion

  Ved udførelse af uafhængig isolering af lofter er det vigtigt ikke at forvirre damp- og vandtætningsfilm, men at installere superdiffusionsmembranen korrekt - med den markerede side opad. Dette er det eneste vanskelige punkt i hele proceduren, resten af ​​arbejdet er ret simpelt. Den sidste advarsel: Efter udpakning af rullen af ​​mineraluld, lad den rette sig og ikke længere presse under installationen: Dette er materialets arbejdsstilling.