Hvordan hænger gardiner på gardinbånd på kroge?

Hvis du planlægger at hænge et gardin eller tyl på et gardinbånd selv, så skal du kende nogle få meget vigtige faktorer, der afgør det endelige resultat.

For nylig blev processen med at hænge nye eller bare vaskede gardiner til virkelige angst, for du behøver ikke bare at hænge op, men også at drape en smuk klud, ellers vil den helt tabe sin æstetiske funktion. Derfor var det nødvendigt at lide betydeligt, beregne de nødvendige intervaller og fastgøre gardinerne.

Men med fremkomsten af ​​gardinbåndet er denne proces meget enklere, fordi dette tilbehør giver dig mulighed for fuldt ud at forberede lærredet, alt, hvad der er tilbage, er bare at sætte det på tagene. For at redde dig fra unødvendige problemer og glemme, at du står lang og står højt med hovedet og hænderne for evigt, vil vi forsøge at sortere de ønskede egenskaber så meget som muligt og også fortælle dig, hvordan du hænger gardiner på et gardinbånd.

Typer af monteringsbånd

Fremgangsmåden ved montering af gardinstoffet foregår af en lang periode med at vælge alt det nødvendige tilbehør, herunder gardinbåndet, en række modeller, som kan føre til en blindgyde for nybegyndere. Du kan forstå, for hvilket stof dette eller det bånd allerede er visuelt: Gennemsigtigt bruges på lysgardiner (maske, slør, organza, silke), hvor tæt vil være synligt, mens hvid i sin tur er egnet til gardiner af tætte, ikke gennemskinnelige stoffer.

Bredden, som kan være fra 2,5 til 10 centimeter, er også vigtig. Som regel anvendes smalle (2,5-4 cm) bånd på gardiner, hvor der ikke er brug for draperi: med en baguette cornice eller en niche indlejret i loftet, er de også velegnede til tynde stoffer, som er let drageable. Bånd med en bredde på 5 centimeter har ikke kun en fikseringsfunktion, men også en dekorativ, da de med deres hjælp kan skabe forskellige typer folder, som bliver mere komplekse, da bredden af ​​båndet øges.

Bredt bånd anvendes på tætte stoffer, for at skabe et smukt mønster, og med deres hjælp kan du skjule en uhøjtidelig cornice, blot ved at skifte kroge til et lavere niveau. Således vil den stabile overdel af gardinet simpelthen skjule røret bagved det, og behovet for at købe det sammen med de nye gardiner forsvinder. Afhængig af mønsterets bredde og kompleksitet kan der være 2, 3 eller 4 rækker af kroglommer, som varierer gardinens højde.

Båndene varierer også i henhold til fastgørelsesmetoden, afhængigt af typen af ​​gardiner og gardinstænger, som de skal hænge på. Ved at købe et bånd, der ikke passer til din hylde, kan du aldrig finde ud af, hvordan man hænger gardiner på et gardinbånd af denne type. For eksempel er en model med indbyggede grommets egnet til rørstængerstænger; for strenge er der også et specielt udseende, der har sløjfer, hvor tråden trækkes, der er velcro, som gør det muligt at fastgøre både hårde bånd og bløde lamrequins samt muligheder for gardiner med lodret samling, hvor særlige ringe syes, hvorigennem et løftekabel passeres, løfter de romerske gardiner. Denne model kan bruges på persienner.

Byg faktor

Dette udtryk refererer til forholdet mellem glat stof til gardiner til dem, der allerede er monteret med tape. Afhængigt af mønsterets kompleksitet forekommer det at være 1,5, 2, 2,5 og 3. Det vil sige, når du køber et bånd med en monteringsfaktor på 2, får du 2 meter draperede gardiner fra et 4 meter bredt stof.

Denne indikator indikeres som regel oprindeligt på pakken. Det skal tages i betragtning ikke kun ved beregning af den nødvendige mængde stof, men også når man køber båndet selv, fordi det sys på et fladt lærred og strammes lige inden man lægger gardiner på gardinbåndet. Du kan lære den ønskede længde ved at multiplicere bredden af ​​tagbøjlerne ved hjælp af samlingskoefficienten + 6-8 centimeter pr. Kant.

For eksempel, for en eave 3 meter bred, køber vi et bånd med en monteringsfaktor på 2. Vi beregner det rigtige beløb som følger: 2 * 3 + 0,8 = 6,8 meter bånd, vi har brug for, og gardinerne henholdsvis 2 * 3 = 6 meter.

Monteringsmuligheder

Afhængigt af båndets bredde og tæthed kan den bruges til at skabe et antal forskellige mønstre fra de mest almindelige bølger til rigtige mesterværker. De mest populære er sådanne:

 1. Den nemmeste løsning er designet til at opnå ensartede folder. Som regel er samlefaktoren i denne model 1,5. Det mest enkle og ukomplicerede mønster, foruden ikke at kræve et stort stofforbrug. For at oprette et sådant draperi, skal du tilslutte det smaleste bånd. På sådan et gardinbånd til at hænge tyll vil være mest hensigtsmæssigt;
 2. Band fold. Den har form af enkelt- eller dobbeltbuer, der ligger tæt på hinanden. Minimumskoefficienten i dette tilfælde er 2,5, nogle gange kan den nå 3;
 3. Vinbriller. Meget raffineret og sofistikeret type folder. Tøjet opfanget nedenunder med en tredobbelt tucking, der øverst udgør som et glas. For at oprette dem behøver du et bånd med to rækker ledninger og en faktor på 2,5;
 4. Puf. Et ret frodigt og originalt mønster i form af flere rækker af rhombusser kan kun dannes med et bredt bånd med mindst 4 rækker af ledninger. Smukt ser på tætte dyre stoffer. Bygningsfaktoren starter også fra 2,5;
 5. Den mest kostbare i form af stofforbrug, men samtidig utrolig elegant og elegant - franske eller tredobbelte folder. Her er koefficienten 3, det vil sige at få 1 meter gardiner draperet på denne måde, skal vi købe 3 meter stof. Den bruges som regel på tætte gardiner. Den har flere rækker lommer til justering af landingshøjden;
 6. Vafler eller flæser tilføjer pomp og luftighed til interiøret, og modklapper, der minder om lavvandede rippler har en lignende virkning. For at skabe dem har du brug for et tæt og bredt bånd, som har en koefficient på 2.

Montering og installation af gardiner

Det betyder ikke noget, du har købt et gardin allerede indbygget tape eller selvstændigt vælge alle detaljer, er spørgsmålet om, hvordan man kan hæve gardinerne på båndet snaps foran dig selvfølgelig, fordi detaljerne i denne proces, ikke alle ved. Så hvordan skaber vi en smuk drap med tape? Lad os skrive denne proces i etaper.

 1. I de allerede syede tapekontrolkabler. De skal være bundet, ellers vil de blot trække sig ud, når de er stive og kun føjer til hovedpine. Ubundne ledninger (ledninger), vi strammer ind i en stram knude og tjekker dens tæthed.
 2. Fortsæt nu til forsamlingen. Det er nødvendigt at tage højde for den bredde, som vi vil samle, justere mønsterets tæthed tilsvarende. Som regel er gardinerne, der ofte flyttes fra hinanden, enten ikke samlet, eller størrelsen af ​​folderne på dem er minimal. Det er bedst at binde med en assistent til at trække fra to sider. Hvis der ikke er sådanne personer i huset, så har vi ved at fastgøre trådene på begge kanter begyndt at danne de mest tætte folder, idet de gradvist flyttes til den modsatte kant.
 3. Efter at have samlet båndet, kontrollerer vi ensartetheden og densiteten af ​​det opnåede mønster, hvorefter det allerede er muligt at fortsætte med installationen. Vi anbefaler dig at være opmærksom på stivheden af ​​folderne, selv når du køber et bånd, trækker det lige i butikken. Det er bedre ikke at erhverve en utilstrækkelig stærk model, da det ikke vil være i stand til at opretholde tegningen normalt.
 4. Og det sidste skridt er fastgørelsen af ​​vores folder, fordi den ikke-faste tråd sikkert falder på plads, hvilket reducerer til ingen indsats. Efter at have opnået det ønskede mønster, fastgør kanten af ​​bundtet. Så at resten af ​​tråden ikke hænger ned langs gardinerne, vinder vi den rundt adskillige fingre i en pæn hank, hvor midteren er bundet med en fri kant. Det viser sig en slags trådbukke. Vi kan også "sikkert" skjule det og gemme det fra ydersiden, bare ved at passere den øvre kant under overkredsen og den nederste kant - under den nederste.

Ikke at vide, hvordan man korrekt hænger gardinerne på gardinbåndet, mange forsøger at sætte kroge på snoren. Dette trin er grundlæggende forkert, for under lærredens vægt begynder trådene at sænke og derved fuldstændig ødelægge gardinens udseende. Kroge og andre låseelementer er kun gevind i specielle stoflommer, som kan være flere rækker.

En sådan anordning er meget bekvem, idet den giver dig mulighed for at justere gardinens højde. For eksempel, hvis du ikke har gættet lidt med højde gardiner eller forhæng, bare omarrangere krogene på den øverste række, for at skjule grimme gesims kan være den samme manipulation, men efter at have inddraget den nederste række af lommer. Positionering kroge bedre i en afstand på 5-6 centimeter, så du beskytte dig selv fra slap af internettet.

Lær hvordan man korrekt hænger gardiner på gardinbåndet

Hvad fører til forkert valgte indvendige detaljer? Det er rigtigt, at den manglende harmoni i rummet og dermed til lejernes utilfredshed. Og et af de mest grundlæggende elementer er gardiner på et bånd, tule eller et par gardiner på vinduerne. Valget af denne del skal næres grundigt, og inden du vælger, beslutter du for montering.

Hvad er et gardinbånd og hvor det kan ses

Gardinbåndet eller et bånd er båndet defineret på bredden henrettet fra specialmateriale af polyester. Hovedfunktionen er at opretholde stoffets form under vask eller når gardinerne kan deformere under deres egen vægt.

Også gardinbåndet har en anden vigtig funktion - et kabel passerer gennem det, som senere vil blive fastgjort til corniceen. For at gøre dette er båndet lavet et antal huller i samme afstand fra hinanden.

 • Den sædvanlige model. Bare pæne folder, hvis tekstur afhænger af materialets tæthed. For eksempel, med tættere væv, bliver foldene faste og "tunge" i udseende, med lettere dem - mere øm. Almindelig draperi bruges oftest.
 • Foldede modeller. Velegnet til gardiner lavet af uld, hvor materialet har en høj densitet, men det er ikke for groft. Det er problematisk at lave en tællerdrage, men gardinerne på gardinbåndet bliver yderst attraktive.
 • Bantovye. Velegnet til festligheder, i daglig brug ser upassende ud.
 • Cylindrisk form. Foldene på dette draperi er aflange i længden. Perfekt som en almindelig lejlighed, og på kontoret eller et andet kontorlokal.

Fordele ved et gardinbånd

Båndet vil være en god tilføjelse til gardiner i stuen eller i salen og i andre værelser. Det er kun nødvendigt at vælge et kvalitetsprodukt og ordentligt sy tape. Derefter reducere tiden væsentligt for at hænge produktet og deres udseende (til det bedre).

Den hængte tape til en klud har en praktisk talt ubegrænset driftstid, da den er lavet af et praktisk og slidstærkt materiale - polyester. Hvis du hænger produktet korrekt (om dette lidt senere), bliver det ikke deformeret over tid.

Monteringsbåndet ændrer ikke sin form selv efter en lang vask ved brug af aktive rengøringsmidler. Det er nok at gå på det med et jern, med en gennemsnitstemperatur på sålen, og produktet vil tage sin oprindelige form. I hængende tilstand er drapering tilstrækkelig til at fiksere med tape, og det harmoniske udseende vil ikke miste sin attraktivitet i lang tid.

Og det vigtigste plus. Det er helt muligt at sy gardinet flettet med dine egne hænder. Det er nødvendigt kun at have tilgængeligt materiale og en symaskine. Hvis det er nødvendigt, kan du se på internettet på jagt efter skitser.

Der er ingen ulemper ved monteringsbåndet på grund af den lette fremstilling, såvel som den efterfølgende forbindelse med gardinet.

En række handlinger, der sparer tid

Før du hænger gardinerne på gardinbåndet korrekt og hurtigt og smukt, skal du udføre følgende trin:

 • Kontroller, om gardinbåndet syes til gardinerne eller gardinerne. Det er også nødvendigt at kontrollere kvaliteten af ​​de sløjfer, gennem hvilke ledningen senere vil blive strakt.
 • For at få smukke folder skal den ekstreme sløjfe på den ene side fastgøres til ledningen.
 • Gardiner eller gardiner vil blive hængt på kroge, som på den ene side er hængt på tagskægget, og på den anden side er de skruet ind i løkker på gardinbåndet. Kroge bør hænge på taggen på forhånd.
 • For at få gardiner eller gardiner til at se harmonisk ud, og pletterne er attraktive, skal kroge fordeles jævnt i hele båndets længde.

Efter ovenstående operationer kan du hænge gardiner, tule eller gardiner. Arbejdet begynder med strammekabler af høj kvalitet placeret langs hele båndets længde. Sådanne ledninger hedder ledninger og skal strammes tæt nok ellers kan de løsnes i limbo.

Hvis der ikke er nogen hjælper til, at knuderne skal være jævnt strakte, skal den ene ende af ledningen fastgøres på kantene, og den nødvendige afstand skal måles på gardinerne. Som en enklere mulighed kan lærredet fastgøres på ledningen i begge ender og derefter for at danne folder. Nogle brugere gør denne operation på gulvet, og derefter skal du blot sætte ledningen til tagskægget, men det vil også kræve 2 personer.

Efter gardinerne på gardinbåndet er gardiner eller gardiner suspenderet, bør du kontrollere de ensartede afstande mellem knuderne. Hvis alle handlinger udføres korrekt, og ledningerne strammes sikkert, vil folderne på gardinflettet ikke miste deres form selv efter lang tid.

Nogle nyttige tips

Den største fejltagelse foretaget af brugere, der ikke ved, hvordan man hænger tyl, gardiner eller almindelige gardiner på et gardinbånd - plastik kroge sættes direkte på ledningerne. Det er absolut ikke nødvendigt at gøre dette, da en sådan beslutning fører til en hurtig deformation af trådene og en fuldstændig ændring i stoffets udseende. For at en sådan hændelse skal forekomme, skal flere rækker af specielle lommer placeres på gardinbåndet.

Det vil være rigtigt og bekvemt at lave flere rækker lommer i fletningen, inden du hænger tylen, så du kan justere gardinens eller gardinernes højde. For eksempel var det umuligt at gætte med højde, og produktet ser ikke harmonisk ud. Det er nok fra bunden til at flytte gardinet til den øverste, hvorfra den samlede længde af den vil øges visuelt.

Mange anbefaler at afstanden mellem kroge er standard - 10 cm, men for at undgå overdækning af lærredet, kan den reduceres til 5-6 cm. Mængden af ​​forbrugsmateriale vil blive øget, men produktets udseende bliver mere præsentabel.

Sådan hænger gardinerne på gardinbåndet

Vi hænger korrekt gardinerne og tyllen på gardinbåndet

Hvis du planlægger at hænge et gardin eller tyl på et gardinbånd selv, så skal du kende nogle få meget vigtige faktorer, der afgør det endelige resultat.

For nylig blev processen med at hænge nye eller bare vaskede gardiner til virkelige angst, for du behøver ikke bare at hænge op, men også at drape en smuk klud, ellers vil den helt tabe sin æstetiske funktion. Derfor var det nødvendigt at lide betydeligt, beregne de nødvendige intervaller og fastgøre gardinerne.

Men med fremkomsten af ​​gardinbåndet er denne proces meget enklere, fordi dette tilbehør giver dig mulighed for fuldt ud at forberede lærredet, alt, hvad der er tilbage, er bare at sætte det på tagene. For at redde dig fra unødvendige problemer og glemme, at du står lang og står højt med hovedet og hænderne for evigt, vil vi forsøge at sortere de ønskede egenskaber så meget som muligt og også fortælle dig, hvordan du hænger gardiner på et gardinbånd.

Typer af monteringsbånd

Fremgangsmåden ved montering af gardinstoffet foregår af en lang periode med at vælge alt det nødvendige tilbehør, herunder gardinbåndet, en række modeller, som kan føre til en blindgyde for nybegyndere. Du kan forstå, for hvilket stof dette eller det bånd allerede er visuelt: Gennemsigtigt bruges på lysgardiner (maske, slør, organza, silke), hvor tæt vil være synligt, mens hvid i sin tur er egnet til gardiner af tætte, ikke gennemskinnelige stoffer.

Bredden, som kan være fra 2,5 til 10 centimeter, er også vigtig. Som regel anvendes smalle (2,5-4 cm) bånd på gardiner, hvor der ikke er brug for draperi: med en baguette cornice eller en niche indlejret i loftet, er de også velegnede til tynde stoffer, som er let drageable. Bånd med en bredde på 5 centimeter har ikke kun en fikseringsfunktion, men også en dekorativ, da de med deres hjælp kan skabe forskellige typer folder, som bliver mere komplekse, da bredden af ​​båndet øges.

Bredt bånd anvendes på tætte stoffer, for at skabe et smukt mønster, og med deres hjælp kan du skjule en uhøjtidelig cornice, blot ved at skifte kroge til et lavere niveau. Således vil den stabile overdel af gardinet simpelthen skjule røret bagved det, og behovet for at købe det sammen med de nye gardiner forsvinder. Afhængig af mønsterets bredde og kompleksitet kan der være 2, 3 eller 4 rækker af kroglommer, som varierer gardinens højde.

Båndene varierer også i henhold til fastgørelsesmetoden, afhængigt af typen af ​​gardiner og gardinstænger, som de skal hænge på. Ved at købe et bånd, der ikke passer til din hylde, kan du aldrig finde ud af, hvordan man hænger gardiner på et gardinbånd af denne type. For eksempel er en model med indbyggede grommets egnet til rørstængerstænger; for strenge er der også et specielt udseende, der har sløjfer, hvor tråden trækkes, der er velcro, som gør det muligt at fastgøre både hårde bånd og bløde lamrequins samt muligheder for gardiner med lodret samling, hvor særlige ringe syes, hvorigennem et løftekabel passeres, løfter de romerske gardiner. Denne model kan bruges på persienner.

Byg faktor

Dette udtryk refererer til forholdet mellem glat stof til gardiner til dem, der allerede er monteret med tape. Afhængigt af mønsterets kompleksitet forekommer det at være 1,5, 2, 2,5 og 3. Det vil sige, når du køber et bånd med en monteringsfaktor på 2, får du 2 meter draperede gardiner fra et 4 meter bredt stof.

Denne indikator indikeres som regel oprindeligt på pakken. Det skal tages i betragtning ikke kun ved beregning af den nødvendige mængde stof, men også når man køber båndet selv, fordi det sys på et fladt lærred og strammes lige inden man lægger gardiner på gardinbåndet. Du kan lære den ønskede længde ved at multiplicere bredden af ​​tagbøjlerne ved hjælp af samlingskoefficienten + 6-8 centimeter pr. Kant.

For eksempel, for en eave 3 meter bred, køber vi et bånd med en monteringsfaktor på 2. Vi beregner det rigtige beløb som følger: 2 * 3 + 0,8 = 6,8 meter bånd, vi har brug for, og gardinerne henholdsvis 2 * 3 = 6 meter.

Monteringsmuligheder

Afhængigt af båndets bredde og tæthed kan den bruges til at skabe et antal forskellige mønstre fra de mest almindelige bølger til rigtige mesterværker. De mest populære er sådanne:

 1. Den nemmeste løsning er designet til at opnå ensartede folder. Som regel er samlefaktoren i denne model 1,5. Det mest enkle og ukomplicerede mønster, foruden ikke at kræve et stort stofforbrug. For at oprette et sådant draperi, skal du tilslutte det smaleste bånd. På sådan et gardinbånd til at hænge tyll vil være mest hensigtsmæssigt;
 2. Band fold. Den har form af enkelt- eller dobbeltbuer, der ligger tæt på hinanden. Minimumskoefficienten i dette tilfælde er 2,5, nogle gange kan den nå 3;
 3. Vinbriller. Meget raffineret og sofistikeret type folder. Tøjet opfanget nedenunder med en tredobbelt tucking, der øverst udgør som et glas. For at oprette dem behøver du et bånd med to rækker ledninger og en faktor på 2,5;
 4. Puf. Et ret frodigt og originalt mønster i form af flere rækker af rhombusser kan kun dannes med et bredt bånd med mindst 4 rækker af ledninger. Smukt ser på tætte dyre stoffer. Bygningsfaktoren starter også fra 2,5;
 5. Den mest kostbare i form af stofforbrug, men samtidig utrolig elegant og elegant - franske eller tredobbelte folder. Her er koefficienten 3, det vil sige at få 1 meter gardiner draperet på denne måde, skal vi købe 3 meter stof. Den bruges som regel på tætte gardiner. Den har flere rækker lommer til justering af landingshøjden;
 6. Vafler eller flæser tilføjer pomp og luftighed til interiøret, og modklapper, der minder om lavvandede rippler har en lignende virkning. For at skabe dem har du brug for et tæt og bredt bånd, som har en koefficient på 2.

Montering og installation af gardiner

Det betyder ikke noget, du har købt et gardin allerede indbygget tape eller selvstændigt vælge alle detaljer, er spørgsmålet om, hvordan man kan hæve gardinerne på båndet snaps foran dig selvfølgelig, fordi detaljerne i denne proces, ikke alle ved. Så hvordan skaber vi en smuk drap med tape? Lad os skrive denne proces i etaper.

 1. I de allerede syede tapekontrolkabler. De skal være bundet, ellers vil de blot trække sig ud, når de er stive og kun føjer til hovedpine. Ubundne ledninger (ledninger), vi strammer ind i en stram knude og tjekker dens tæthed.
 2. Fortsæt nu til forsamlingen. Det er nødvendigt at tage højde for den bredde, som vi vil samle, justere mønsterets tæthed tilsvarende. Som regel er gardinerne, der ofte flyttes fra hinanden, enten ikke samlet, eller størrelsen af ​​folderne på dem er minimal. Det er bedst at binde med en assistent til at trække fra to sider. Hvis der ikke er sådanne personer i huset, så har vi ved at fastgøre trådene på begge kanter begyndt at danne de mest tætte folder, idet de gradvist flyttes til den modsatte kant.
 3. Efter at have samlet båndet, kontrollerer vi ensartetheden og densiteten af ​​det opnåede mønster, hvorefter det allerede er muligt at fortsætte med installationen. Vi anbefaler dig at være opmærksom på stivheden af ​​folderne, selv når du køber et bånd, trækker det lige i butikken. Det er bedre ikke at erhverve en utilstrækkelig stærk model, da det ikke vil være i stand til at opretholde tegningen normalt.
 4. Og det sidste skridt er fastgørelsen af ​​vores folder, fordi den ikke-faste tråd sikkert falder på plads, hvilket reducerer til ingen indsats. Efter at have opnået det ønskede mønster, fastgør kanten af ​​bundtet. Så at resten af ​​tråden ikke hænger ned langs gardinerne, vinder vi den rundt adskillige fingre i en pæn hank, hvor midteren er bundet med en fri kant. Det viser sig en slags trådbukke. Vi kan også "sikkert" skjule det og gemme det fra ydersiden, bare ved at passere den øvre kant under overkredsen og den nederste kant - under den nederste.

Ikke at vide, hvordan man korrekt hænger gardinerne på gardinbåndet, mange forsøger at sætte kroge på snoren. Dette trin er grundlæggende forkert, for under lærredens vægt begynder trådene at sænke og derved fuldstændig ødelægge gardinens udseende. Kroge og andre låseelementer er kun gevind i specielle stoflommer, som kan være flere rækker.

En sådan anordning er meget bekvem, idet den giver dig mulighed for at justere gardinens højde. For eksempel, hvis du ikke har gættet lidt med højde gardiner eller forhæng, bare omarrangere krogene på den øverste række, for at skjule grimme gesims kan være den samme manipulation, men efter at have inddraget den nederste række af lommer. Positionering kroge bedre i en afstand på 5-6 centimeter, så du beskytte dig selv fra slap af internettet.

Sådan hænger gardiner

Hvordan hænge gardinerne, så de hænger i lige fold uden at ty til at binde på fletningen?

Umiddelbart foretage en reservation, vil denne metode fungere i tilfælde, hvis du først sætter kroge på gardinerne, og kun derefter hænge dem på tagskægget. Ceiling cornices i dette tilfælde passer perfekt.

Vi beregner mængden af ​​materiale til denne metode til hængende gardiner. Koefficient tage 1.5 plus 10cm på de tekniske tuck gardiner (fordi vi vil have dem til at blive hængt pænt) plus 4 cm på sømmen af ​​side sektioner.

Antag en eavebredde på 3m. Vi skal sy 2 gardiner. 3x1,5 = 4,5m. Vi twist hver gardin på siderne (tekniske sving) med 10 cm, dette er en anden 0,4 m. Og fire sidesømme - plus 16cm. I alt får vi 4,5 + 0,4 + 0,16 = 5,06 m. Du kan nøjes med op til fem meter.

Hvorfor har vi brug for tekniske sving? Du kan sikkert gøre uden dem, men jeg personligt gerne det bedre, når sidesømmene ude af syne, især sidesømmen og nogle gange undlader ordentligt til jern (der er sådant væv).

Gardinstof - et godt valg, praktisk service til udvælgelse af stoffer og beregning af gardinudgifterne på vores partneres websted, onlinebutikken DrapeShop.

Lad os fortsætte med at øve. Vi trækker sig tilbage fra sidekanten af ​​gardinet 10cm og hænger krogen - det bliver den ekstreme krog.

Sæt gardinen på denne krog og hæng den næste krog på to sløjfer på én gang - den ekstreme og den ene modsat den. Vi får denne handling teknisk support. Af den måde kan det gøres og nemmere - bare tuck up. når sy tape.

Vi sætter den næste krog på sløjfen (tættere på porten) og passerer den anden sløjfe gennem fem centimeter med den. Det viste sig en lille fold.

Længere langs gardinens bredde klæder vi kroge på samme måde, afstanden mellem kroge er 10 cm og mellem løkkerne på en krog - 5 cm.

Glem ikke om den tekniske support på den anden side af gardinerne.

Det viste sig sådan ensartede overfladiske folder over hele bredden af ​​gardinerne. Sådan gardinerne hænger, når vinduet er gardineret.

Når gardinerne trækkes fra hinanden, vil de også hænge i lige folder, kun folderne vil allerede være dybe.

På denne måde kan du ikke kun hænge gardinerne, men også tulle, hvis monteringsfaktoren ikke er stor. Det er ret vanskeligt at jævnt fordelte samlingen på en fletning med en lille koefficient, det viser sig, "hvor det er tykt og hvor det er tomt", og i dette tilfælde får vi en ensartet samling.

Hvis noget ikke er klart, spørg i kommentarerne, jeg vil besvare alle dine spørgsmål.

Kan du lide masterklassen? Jeg ville være meget taknemmelig for dig, hvis du deler denne artikel med dine venner på sociale netværk ved at klikke på en hvilken som helst knap nedenfor.

Hvis du har lyst til at dele din oplevelse med læserne af webstedet eller bare for at vise dit arbejde, skriv og send et foto til mig via e-mail.

Med venlig hilsen Oksana Fadeeva.

Brug af materialer fra webstedet kun med det aktive link http://moishtori.ru

Sådan hænger du gardinerne med dine egne hænder på loftet, hvordan man hænger gardiner med gardinbånd, typer kroge, fastgørelser, installation, typer gardinestænger og gardiner på vinduerne, tips, anbefalinger, instruktioner fra de bedste mestere i denne virksomhed. MN

Tips fra håndværkere: hvordan man hænger gardinerne på loftet cornice?

I indretningen sker ikke trivia. Selv forkert udvalgt og på en eller anden måde gardiner hængt som gardiner kan temmelig ødelægge udseendet af rummet hvor vidunderlige reparationer blev foretaget før. Derfor er det værd at udforske detaljeret gardinassortimentet og finde ud af, hvilke takhuller der findes i butikkerne, overvej mere omhyggeligt om forskellige fittings og hvordan man hænger forskellige gardiner med egne hænder på vinduerne.

Sjove gardiner Beatrix Potter gardin fra fabrikken Dragons of Walton Street

Top 7 typer gardiner

Gardiner er opdelt i 2 underarter, afhængigt af deres formål: dekorative (primært tjene som dekoration, for eksempel tylgardiner) og arbejdere - de er lavet af tykt stof, lukket om natten, om vinteren tjener de som et ekstra middel til rumisolering.

Afhængigt af designet af gardinerne kan være:

 • Japanske - rektangulære, absolut fladt paneler med stive indsatser i de øvre og nedre dele, de har brug for en særlig flerlags cornice;
 • Blinds er ikke ligefrem gardiner, men de bruges ofte sammen med gardiner og lavet af tekstiler;
 • klassisk - de såkaldte gardiner i form af draperet stof
 • Roman - glatte klæder af tæt stof, som, når de løftes, foldes i vandrette folder;
 • rullet - kluden af ​​sådanne gardiner når åbningen rulles op på en speciel aksel;
 • Østrigsk - Stoffet af sådanne gardiner med hjælp af ledninger samles i bløde folder, og om natten næsten helt retret;
 • Fransk - de adskiller sig fra den tidligere art, idet sådanne gardiner altid samles i folder (festoons).

Varianter af loft taggrunde

Træafskærmninger er universelle (passer til næsten enhver indretningstilstand), de er smukke, de adskiller sig i misundelsesværdige slidstyrke, de kan være ret dyre, hvis de er lavet af sjældne skove (wenge, eg, mahogni).

Metalafskærmninger - den bedste mulighed for tunge gardiner, eller hvis værelset er indrettet i højteknologisk, minimalistisk, retro-stil. For metal kan tilskrives og snor cornices, som kan modstå vægten af ​​kun lys gardiner.

Plast gardin stænger - PVC gardin stænger kaldes ofte loft, fordi de oftest er knyttet direkte til loftet. Sådanne gardinestænger er perfekte til mange typer indvendige og plastiske vinduer installeret, deres eneste ulempe - de er nogle gange for uhøjtidelige i udseende, i modsætning til udskåret træ og elite metal.

Tip: Eaves skal ikke være for lange, fordi hvis længden overstiger lofternes højde, vil dette betydeligt påvirke udseendet på rummet - det vil virke lavt og ubehageligt.

Omfang af fastgørelser til gardiner

Gardiner kan hænges på tagskæggene ved hjælp af en række armaturer, der sælges i specialbutikker eller lavet med egne hænder.

 • Ringe med kroge. Den mest populære, ofte solgt sammen med tagskæggene. Forresten, i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at bruge ringene, du kan kun komme med kroge, men i dette tilfælde bliver du nødt til at sy sløjfer på gardinerne.
 • Løbegang. De repræsenterer en konstruktiv detaljer i gardinerne - en speciel lomme med eller uden en frill, der løber langs gardinens top, det er den runde cornice, der er indsat i lommen.
 • Øjer. Metalnitter med hul, som sættes ind i stoffet med en hammer eller en speciel presse, for dette skal du lave huller i gardinerne og hæve dem. Til denne type fastgøring passer kun smalle rørformede taggrunde.
 • "Krokodiller". Dette sikre montering er som et lille tøjspids med skarpe tænder. Du bør ikke hænge tunge gardiner på dem på grund af risikoen for at beskadige dem.
 • Tøjsløjfer. Det er bedst kombineret med rørformede gardinstenger, materialet til dem er normalt taget det samme, hvor gardinerne er lavet.
 • Klip. Det samme som krokodiller, men uden tænder, er ikke dårligt for fastsættelse af lysgardiner og tylgardiner, nu er der mange interessante arter med forskellige finish og endda magnetiske snaps.

Forberedelse til montering af taggrunde

Når du køber et tag på loftet, skal du sørge for at alle de lovede fastgørelsesdele - skruer og dykker er inkluderet i pakken.

 • Kronen er fastgjort til overfladen ved hjælp af loftsfastgørelser, beslag eller direkte til loftet.
 • Hvis cornice er lang (over 2 meter), skal den være fastgjort i midten for at minimere risikoen for brud på strukturen.
 • Hvis gardinerne eller corniceen selv har en betydelig vægt, kan du bare i tilfælde af at øge antallet af fastgørelsesdele (i stedet for 3, lav 5-6 stykker).

Ofte vælges tule gardiner til drapering af vinduer, dette giver atmosfæren lyshed, romantik og gør værelset meget lyst

Fastgør cornice med egne hænder

 • For det første er markeringen af ​​de steder, hvor tagene skal fastgøres med beslag.
 • Hvis loftet af loftet og det vil blive installeret uden parentes direkte på loftet, er det første, der skal bore monteringshuller, og så bliver cornice på loftet og fastgørelsespunkterne markeret.

Montering og montering af plastikhornet på loftet

Eaves skal monteres på en sådan måde, at gardinerne er bredere end vinduet, vindueskarm og varme radiatorer med mindst 10-15 cm - i dette tilfælde vil rummet se mere attraktivt ud.

 • Når fastgørelsespunkter identificeres og markeres, bores huller i loftet (eller væggen) med et slag.
 • Dowels indsættes forsigtigt i hullerne.
 • Det sidste skridt er at montere krokodsbeslagene, eller hvis de ikke er brugt, er cornice skruet direkte til loftoverfladen.
 • Sådan hænger gardiner: trin for trin instruktioner

  Dette er ofte tænkt på af dem, der skal hænge gardiner på de aktuelt populære plastloftlister. Dette er ikke svært at gøre.

  Processen med at samle gardiner med gardinbånd

  Det er værd at vide, at sådanne gardinstænger er udstyret med specielle plastik kroge til gardiner, og gardinerne selv er gardinbånd.

 • Det er nødvendigt at kontrollere, om trådene er bundet ved kantene af gardinbåndet, hvis ikke - de er nødvendigvis bundet til en knude.
 • For at danne en smuk montering på gardinerne eller for at reducere gardinens bredde, spændes trådene på båndet og fastgøres langs en kant.
 • Plast kroge er hængt på de færdige gardiner.

  Kroge skal hænge på specielle løkker på båndet

  Vigtigt: Kroge hænges ikke på tråden, men på specielle løkker syet i båndet.

 • Afstanden mellem kroge er ikke mindre end 10 cm, hvis der er mulighed for at købe kroge, er det ønskeligt at gøre det lig med 5-6 cm.
 • Kroge er indsat i slidserne af cornice og voila - en smuk gardin er klar.
 • Gardiner og cornice skal vælges afhængigt af interiørdesign. Tværtimod vil chic franske gardiner se ud på plads i et japansk stilrum, og asketiske romerske gardiner ser ikke for godt ud i et rigt dekoreret imperium eller barokstil.

  Sådan hænger gardiner: konklusioner

  Det er ikke for svært at hænge gardinerne med egne hænder - for dette skal du være forsigtig, når du køber, så at kittet indeholder alle de nødvendige fastgørelsesdele, montere tagskæggene, fastgør kroge eller en anden montering på gardinbåndet og indsæt dem i slidserne. Det vigtigste i dette tilfælde er ikke at begå en fejl med valget af gardiner, cornice selv og fixings, som nu produceres ret meget.