Baguetter til loftet: hvordan man vælger og installerer?

Når reparationen er næsten forbi, ser man på hjørnerne, hvor loftet går ind i væggene og de ujævne kanter af det hængte tapet, vil jeg nå færdiggørelsen. I dette tilfælde vil baguetter og baseboards hjælpe. De skjuler helt alle uregelmæssigheder og supplerer det overordnede interiør.

Når du vælger typen baguetter og deres nummer, skal du være opmærksom på flere nuancer:

 • rum dimensioner;
 • loft og væg materiale;
 • baguette materiale.

Hvert materiale, hvorfra baguetten er lavet, har sine egne fordele og ulemper. Du skal kende dem, så arbejdet når du limer produkter er hurtigt. Dette kræver nogle færdigheder, men alle kan mestre denne videnskab. Hvis væggene og loftet har store uregelmæssigheder, anbefales det at holde fast i masteren.

Baguette eller sokkel?

I dag på internettet kan du finde to begreber: baguette og sokkel. Spørgsmålet opstår: Hvad er forskellen mellem dem? Disse to begreber angiver stort set samme indre detaljer.

Hovedforskellen mellem de to er bredden. Baguette - et produkt med en bredde på mere end 5 cm, som er lavet af gips, træ, skum. Et andet af dets vigtigste egenskaber er relief relief mønster, ovaler. Soklen er normalt lavet af skum uden mønster, dens bredde er mindre end 5 cm.

Typer af loft baguettes

Det moderne marked er bredt, når man vælger dette produkt efter model, størrelse, materiale, topografi og farve. Det kan have en kortfattet form eller udskåret modellering. Limet tæt til loftet og væggen. Men hvis du planlægger at udføre LED-belysning, så limes den kun til væggen med et par centimeter fra loftet.

Laconic kombination betragtes som den samme tone i loftet og baguette. Men der er mange stilarter, hvor du kan vælge farve til at matche vægge eller tapet. Eller i almindelighed kan du udføre finishen, som med held vil skelne mellem vægge fra loftet. Under alle omstændigheder skal du vælge denne del af indretningen, så i sidste ende får du et harmonisk udseende af interiøret.

 • Gips er monteret på alabaster. Produktet er ikke ønskeligt at male. Materialet har god fugtighedsbestandighed.
 • Træ. Dette materiale er fastgjort med negle eller selvlukkende skruer, hvis hætter er maskeret med et kit, og det lægges på en speciel lim. Produktet kan males. Pas på høj luftfugtighed. Materialet er holdbart og miljøvenligt, det giver interiøret et rigt udseende.
 • Polyurethan. Når du stikker dette materiale ved hjælp af silikoneforseglingsmiddel. Der vil ikke være nogen problemer med små uregelmæssigheder. Disse baguetter limes, før vægge og loft er lavet helt. Materialet er ikke bange for fugt og temperatur ekstremer. Polyuretanmateriale er den perfekte løsning, når du planlægger din LED-baggrundsbelysning. Til prisen er det lidt dyrere end de andre, men det ser mere raffineret ud.
 • Skum. Hvis uregelmæssighederne er større, så er det bedre at bruge et skumprodukt. Store huller på samme tid fyldt med et kit. Du kan vedhæfte produktet til kitt eller lim. De har god fugtighedsbestandighed. Om nødvendigt kan du male materialet. Det er lyst som i vægt og har et anstændigt udseende til en lav pris.
 • Plast. For at installere plastikpose skal du have metal eller træplader. De er vedhæftet baguettes med skruer. Materialet er letvægts, fugtbestandigt og giver mulighed for maling. På grund af sin fleksibilitet anbefales det til konstruktioner med ovale og buede linjer. For prisen på en sådan baguette er ret overkommelig.

Tre grundlæggende trin, før du klæber

 • Trin 1. Det første trin er at beregne mængden af ​​hele materialet. For at gøre dette skal du kende omkredsen af ​​det rum, som det er beregnet til. Størrelser af baguetter er forskellige. For et overordnet rum vil det være mere praktisk at tage en større længde for at danne færre samlinger. For en mindre omkreds af rummet og længden vil have mindre.

Det er bedre at købe det rigtige beløb med en lille margen. Når alt kommer til alt, har noget arbejde mangler, og der kan opstå et ulempe med arbejdsmaterialet - en sammenbrud, skade eller mangel på et meget lille stykke.

Til kvalitetsarbejde har du brug for specialværktøjer: en blyant til mærkning, en kniv med et skarpt blad, en hacksaw og metal sag samt passende lim til det anvendte materiale.

 • Trin 2. Når overfladerne allerede er beklædt med gips eller kittet, malet, dækket med tapet, er det lukningen af ​​limning. Hvis baguetten efterfølgende males med loftet, skal der påføres en primer på fastgørelsesstedet. Ellers er der ikke behov for yderligere arbejde.

Hvis du planlægger at udføre LED-belysning over basispladen, skal du lave en mærkning langs bundlinjen. For at gøre dette, hammer neglene ind i hjørnerne af rummet med den nødvendige indrykning fra loftet. Derefter mellem tilstødende søm, skal du strække ledningen langs væggen, fastgør soklestangen til ledningen og læg mærke på væggen med en blyant.

 • Trin 3. Forskær ikke materialet. Det er bedre at gøre det under arbejdet, for ikke at forveksle i størrelse. Kanten af ​​produktet, der når hjørnet, skal du skære ved hjælp af kroppen. Dette sikrer den korrekte skæringsvinkel, hvilket ikke fører til huller i leddene.

Hvis hullerne stadig er dannet, kan du forsegle dem med et kit eller skjule under dekorative indsatser. De kan maske leddene i de ydre og indre hjørner. Denne mulighed er ret passende, hvis du ikke er bange for unødvendige udgifter. To-niveau loft er bedst udført på denne måde.

Stick dig selv. Trin for trin

For at kunne klare sig så hurtigt som muligt skal du følge instruktionerne.

Polyuretan og skummateriale er fastgjort i flere faser:

 • Klistermærket skal starte fra indgangen til rummet. Ved leddene og på kanterne af loftet sokleslim er påført, soklen anbringes i henhold til markeringen på væggen og presses imod det i et stykke tid. Det er bedre at straks fjerne overskydende klæbemiddel med en fugtig klud.
 • Hver næste baguette måles, overskydende er afskåret og lignet på samme måde. Det er vigtigt at trykke produktet med din håndflade, ikke dine fingre. Ellers kan du efterlade diger på det.
 • Når alt limning er færdigt, er alt, hvad der er tilbage, at sætte leddene og lade hele strukturen tørre. Putty steder efter tørring skal tørres med fint emery papir. Derefter er baguetten belagt med maling, hvis den leveres.

træ

Med dette materiale bliver nødt til at tinker. Men den hele tidskrævende proces er berettiget af det udsøgte og luksuriøse udseende af en sådan finish.

Det er vigtigt at følge algoritmen for arbejdet:

 • Glat overflade af væggene.
 • Markup er færdig.
 • Samlinger og kanter skal måles godt, og derefter skæres af i kassen.
 • Letvægts lille baguette kan limes til de flydende negle. Men det brede og det tunge er bedre at fastgøre med skruer. Tidligere kan du gribe den med lim for at gøre det lettere at arbejde. Hvert næste stykke måles i den ønskede længde, kanten er trimmet med en hacksav, og hjørnedelen er i mousse.
 • Spidserne og hovedet af neglene er pudset med et kit. Du skal lade det tørre og derefter sandpapir.
 • Leddene skal males over med lak eller maling for at matche træets farve.

Nogle gange anvendes følgende teknologi: Særlige små træhjørner er fastgjort til væggen i en afstand på ca. 40 cm fra hinanden. Baguetten er allerede fastgjort til disse understøtninger i trinene beskrevet ovenfor.

PVC loftplade

I de fleste tilfælde anvendes dette materiale i badeværelser og køkkener, hvor der er høj luftfugtighed. I sådanne produkter er der en speciel rille til forbindelse med plastpaneler, som ofte sælges i sættet. Panelerne udsmykker væggene eller loftet. Plast er meget praktisk. Den bliver ikke gul over tid, let at rengøre. Installation sker først efter montering af paneler i de tilsvarende spor. Klippet PVC-baguette har brug for et hacksav til metal.

Det anbefales at udføre følgende handlinger:

 • Fastgør rammens skinne til overfladen afhængigt af, hvor panelerne er placeret.
 • Baguette er fastgjort til rammen med hæfteklammer eller skruer. Kanterne skæres i miteren med en hacksav. De huller, der dannes under installationen, er dækket af silikone.

Gips baguetter

Et sådant materiale betragtes som den dyreste og tunge, men samtidig meget skrøbelige. Det er bedre at overlade arbejdet med et sådant produkt til erfarne håndværkere.

Valg af lim

Et universelt middel til limning af en baguette kan betragtes som flydende polypropylen eller akryl negle. De retter produktet på et øjeblik. Så det er ikke nødvendigt at holde designet med dine hænder, indtil det griber.

Efter reparationsarbejde forbliver sædvanligvis kittet. Nogle herrer bruger det som et klæbemiddel til baguetter. I løbet af limning kan du straks forsegle revner og huller, der danner mellem væggen og baguetten. Men eksperter foretrækker klæbemiddelopløsningen. Han greb hurtigt og holder varen fast i lang tid. Den eneste ulempe er, at opløsningen ikke er egnet til skumpose. Silikoneforseglingsmiddel kan også bruges som et klæbemiddel. Kun her er det umuligt at male det senere.

Klistermærke med strækloft

I nærværelse af stræklofter fastgøres baguetten strengt til væggen, og lukker kun fugen mellem væggen og loftet. Ellers kan du håbløst ødelægge ikke blot udseendet af to-niveau strækloftet, men også selve lærredet. Lim har tendens til at stramme overfladen og efterlader bølger og pletter på den. Sparsomme midler til fastgørelse virker heller ikke. Den glatte overflade af banen kræver en forholdsvis aggressiv lim med god grebstyrke. Derfor er det svært at klæbe noget at strække lofter.

En anden vigtig regel ved montering af loftbagetter er, at strækloftet skal være perfekt. Ellers vil der i nærvær af baguetter være den mindste ujævnhed i lærredet, hvilket ikke bliver løst. Når alt kommer til alt, vil kittespalt mellem spændingsstof og baguette desværre ikke fungere. Derfor, hvis der ikke er 100% tillid til loftets fladhed, er det bedre at nægte limning af baguetter, ellers vil alle defekter være synlige.

Sådan hentes en baguette

Sådan hentes en baguette

Malerier vinker med deres unikke karakter. Udstillinger af malerier i kunstmuseer og gallerier ophører ikke med at tiltrække offentligheden. Penselstrøg, der er dygtigt overlejret af mesteren på den anden, gør lærredet til et ægte kunstværk.

Billedet, klædt i en baguette og professionelt, tændes i den rigtige vinkel, som om man siger: "Her er det - kunst. Her er det - indre værdi. " Og udstilleren af ​​udstillingen køber maleri for at dekorere det indre af deres hjem med det eller for at give det til en tæt og kære person. Men billedet, som en perle, kræver indramning. Den baguette tjener som "tøj" til maleri. Han vil understrege sin dybde og skønhed.

Men kun hvis du vælger den rigtige baguette til billedet.

Ramme - til maleri, ikke til møbler

Når man vælger en baguette, skal man huske på, at den ikke er valgt til indretningen og bestemt ikke til møblerne, men til billedet. Ellers, igen og igen, efter at have repareret, køber nye møbler, flyttes, skal du ændre rammerne for maleriarbejdet.

En korrekt valgt ramme fuldender billedet. De konkurrerer ikke med hinanden. For at opnå dette har du brug for:

 • kombinere farverne på billedet og baguetten
 • Vælg en baguette med et ornament og en tekstur, der supplerer eller gentager motivets motiv;
 • vælg en ramme, der smidigt bevæger plot af billedet.

For hvert billede - din baguette! anbefalinger til registrering

Valget af baguette afhænger af billedets størrelse, på det fremherskende farveområde, på motivets motiv og på mange andre faktorer. Her er nogle tips om, hvordan man vælger en baguette til forskellige billeder.

Lille billede - bred baguette

Oftest for små malerier afhenter brede baguetter. Rammens samlede areal er større end det maleriske lærreds område.

Til billeder af varme toner - baguetter i varm farve, kolde toner - i kold farve. Malerarbejde med overvejende simple linjer kræver en simpel indramning. Hvis du vælger en baguette, skal du ikke glemme, at rammen er et link mellem interiøret og billedet. Billedet spiller den overordnede rolle.

Det er bedre at vælge en baguette halv lysere eller mørkere end hovedfarven på billedet. Alternativt kan du vælge en ramme, hvis farve falder sammen med en ikke-dominerende farve af maleriet.

Næsten hvert billede kan dekoreres med en ramme under et naturligt træ.

Baguette er stilfuldt

Rococo, Barok, Palladio, Neoclassicism... Der er mange stilarter, der er kendt for de indrammede mestere. I modsætning til den rådende opfattelse, at det ikke er nødvendigt at lave et billede i en anden stil beslutning, er blandingen tilladt, hvis du gør det med smag. Der er mange eksempler på dette. Alt skal dog være i grund, og du bør ikke ramme et klassisk maleri med en smal farveramme.

En vigtig parameter er dybden af ​​rammen. Rammen vil ikke være mærkbar, hvis baguetten har en dybde på mere end et og et halvt centimeter.

Træ, metal, plast?

Vigtigt, når du vælger en baguette, er det materiale, hvorfra det er lavet. Det kan være træ, metal eller plast.

Billedet med trærammens design fremhæver værdien af ​​guiden. Baguette skal være attraktivt i sig selv, samtidig med at man fokuserer på det kunstværk der er placeret i det. Selv et svagt billede vil opnå lysstyrke, hvis du med held samler rammen. Wooden baguette muffle for fængende billedarbejde. Omsorg for en sådan ramme er vanskeligere, men den effekt det giver til hele ensemblet er værd at bruge penge og indsats.

Meget holdbar og samtidig nem at vedligeholde metalbaguette. Markedet tilbyder et bredt udvalg af billige plastrammer. Det skal advares om, at en sådan baguette, uanset kvaliteten, ikke kan ligge på niveau med træ, meget ringere end holdbarhed. For eksempel under påvirkning af sollys er vinklen på plastrammen deformeret, den er ikke genstand for genopretning.

Passe-Partout: Opnå farvebalance mellem billede og baguette

Ved udsmykning af måtten løser den den dekorative opgave. Det har en rig farvepalet og giver ensemblet "luft".

Den store matta vil være en fortsættelse af det billedarbejde, der viser bevægelsen. Du skal vælge en matte med en bredere nedre kant end toppen og siderne. Til et lodret billede - toppen er bredere end siderne, for en vandret en - omvendt. Det firkantede billede vil se bedre ud, indrammet i en matte med en bred bund og med de samme sider og toppen.

Billedet bliver endnu smukkere, hvis du lægger en meget smal stribe baguette på kanten af ​​måtten. Kun de bør ikke fusionere.

Billede - baguette... Billede - paspartu - baguette... Vælg, lav dine små mesterværker til interiøret. Og hvis du har brug for et portræt, bestil i vores værksted med det samme og en baguette til det. Tro mig, du har virkelig brug for anstændigt arbejde.

Hvordan man vælger en baguette til et billede

Baguette er et nødvendigt element i design, der ikke kan deles med billedet. Det tjener som en naturlig fortsættelse af billedet uden at blive skåret ud af den samlede sammensætning og harmonisk understreger dens stil og farveområde. Hvis du vælger en baguette ikke til billedets funktioner, men for det omgivende interiør og møbler, kan du begå en fejl. Uheldig baguette vil gøre billedet almindeligt eller latterligt i rummet omkring.

Baguette og billeder skal have indbyrdes forbundne funktioner, disse er:

- Den generelle eller kombineret med hinanden, farve skala

- Billedets og baguettens stil henviser til den generelle retning i kunst og design;

- Fortsættelse af linjer, afrundinger fra billedet til rammen.

En anden vigtig betingelse er maleriets dominans over baguetten. Det betyder, at rammen skal vælges, så den ikke overskygger billedet.

De grundlæggende principper for at vælge en baguette

Størrelse.

Små billeder ser bedre ud i brede baguetter. Når du vælger en baguette, er det vigtigt at være opmærksom på proportionerne: For meget baguette vil tage mere opmærksomhed end billedet. Derfor bør du være opmærksom på simple monofoniske muligheder, uden dikkedarer. En anden vigtig parameter er dybden af ​​baguette, som skal skjule billedrammen. Baguetten skal fremhæve billedet og skabe de bedste betingelser for det til en positiv visning, så rammens bredde kan variere afhængigt af hvilken slags baggrund væggen på hvilken færdig produktet vil hænge. For eksempel kan et lyst maleri på en lys væg af samme tone simpelthen gå tabt og ikke ligne et uafhængigt element af indretningen, for at forhindre dette i at ske imellem dem, skal du bruge en baguette af den korrekte størrelse.

I billedets farveskema er det nødvendigt at bestemme den overvejende tone, som vil være varm eller kold. I samme tone stiger baguetten op. Men også, du kan vælge hovedobjektet, elementet, farve, som kan fremhæve skyggen af ​​rammen. For eksempel har malerier med et maritime tema ofte en forkølelse fra vandet og himlen, men den varme træramme, der er valgt til skibet afbildet på billedet, kan afsløre detaljerne og fortsætte kontrasten.

Baguette er kun valgt en halv tone mørkere eller lettere fra hovedfarven på billedet. I sjældne tilfælde kan kontraster anvendes, men dette kræver professionelle færdigheder og er normalt acceptabelt for specielle, ikke-traditionelle malerier.

Materiale.

Baguette under træet passer til de fleste malerier. For sort / hvid grafik stil billeder, kan du vælge gips eller metal baguettes. Men selvfølgelig er disse kun overfladiske anbefalinger, da billedet kan have sin egen specificitet, som enten kun vil være egnet til et materiale, eller det vil give dig mulighed for at vælge enhver version af baguetten.

Style.

Baguette er valgt afhængigt af stilen og med hvilke materialer billedet er tegnet. Mange muligheder for produktion af baguetter og den udbredt anvendelse af forskellige teknikker giver dig mulighed for fuldt ud at reflektere stilen på billedet i rammen.

Passepartout.

Nogle gange, så billedet ikke går tabt på væggen eller i rammen, skal du bruge denne designmulighed som en matte. Han er i stand til at skabe den nødvendige balance mellem rammen, billedet og væggen. Det bruges næsten altid til akvarel maleri. Også ved hjælp af brede eller smalle felter kan matningen opveje bevægelsen eller understrege statikken vist på billedet. Baguette bør ikke fusionere med måtten.

På trods af at baguetten kun tilhører billedet, er der i tilstedeværelsen af ​​andre billeder og billeder i rummet værd at regne med deres baguetter. Således begynder det ideelle valg med hensyn til alle funktionerne i billedet og efter andre indvendige elementer.

Video om "Hvordan man vælger en baguette"

I denne video er der nyttige nuancer, der bør overvejes. Jeg anbefaler til visning.

Hvordan man vælger en baguette: Reglerne for den perfekte ramme

Du bør ikke skjule det faktum, at den vigtigste og måske den eneste hemmelighed for succesen med det perfekte udvalg af en baguette og skabelsen af ​​en perfekt ramme er dekoratorens professionalisme og talent. Hvis en medarbejder i rammeværkstedet har en indre fornemmelse, er i stand til at mærke mesterværket og visualisere det med det samme i hans sind, og efter et første blik på et kunstværk, uanset stil eller karakter, vil dekoratøren tegne den mest harmoniske ramme i hans fantasi. Men i tillæg til den utrolige dygtighed, der er gennemgået gennem årene, professionalisme og medfødt talent, er der stadig nogle regler for ideel indramning.

Regel en. Først og fremmest bør rammekonstruktionen vælges direkte under kunstværket, idet det er dets fortsættelse, en slags nøgle og grænse samt det vigtigste symbol for integration i tredimensionel virkelighed. Selvom baguetten ifølge dit design er et af de vigtigste dekorative elementer i rummet, burde det fra begyndelsen være harmonisk velegnet til det, det rammer, og først efter det - til den stilistiske og farvestrålende løsning af interiøret.

Regel to. Den vigtigste regel er en klar forståelse for, at indramning og direkte indrammet ikke burde være i kamp med hinanden. Ja, rammen kan mætte produktet lidt, hvilket giver det lysstyrke og dynamik, eller omvendt blødgøre kompleksiteten af ​​mesterværket, opstanden af ​​farver og formernes indviklede karakter. Men under ingen omstændigheder skal rammestellet være helt ude af det generelle koncept om skabelse, trække tæppet over sig selv og ikke overholde ideen og ideen om den indrammede. En baguette og et billede (broderi, grafik, papyrus osv.) Skal danne en harmonisk enhed med hinanden, komplementere hinanden og gentage visse gensidige træk.

Regel tre. Kunstværker, lavet på papir, har stort set alle brug for en matta. Det er med deltagelse i rammen af ​​en matchet mat, at en unik mulighed synes at opnå den perfekte optiske effekt. Nogle gange, hvis matens bundfelt er lavet dybere end toppen, vil arbejdet i rammen ikke se fladt, men volumetrisk og så realistisk som muligt.

Regel Fire. Baguette bredde spiller en stor rolle. Rammer med forskellige bredder udfører diametralt modsatte funktioner. Den smalle træpose er perfekt fint harmoniseret med lyse, lavdynamiske værker og tynde blyant og grafiske tegninger, der forsigtigt og forsigtigt fortsætter dem optisk eller skaber en ret stilfuld og økologisk kontrast. Samtidig bærer en bred baguette ramme en helt anden dekorativ belastning. Det giver dig mulighed for at definere rammerne for et dynamisk, lyst og dybt arbejde, der integrerer det så meget som muligt i den omgivende virkelighed.

Og endelig. Husk at den vigtigste succesfaktor, det vil sige at få den perfekte ramme, er tillid til udvælgelsen og oprettelsen af ​​en rammeramme af et pålideligt personale på et pålideligt værksted, der hver især er en reel professionel.

At lave billeder og ikke kun: hvordan man vælger en passende baguette?

I dagens publikation vil vi diskutere, hvordan man tegner et billede med en baguette, og jeg vil forsøge at fremhæve dette problem så meget som muligt!

Baguette - en plank designet til fremstilling af rammer til malerier, tegninger, fotografier, udskrifter. Baguetter er forskellige: udskåret, dekoreret, malet; træ, plastik, aluminium.

Vi har allerede talt om hvordan man vælger og hænger malerierne korrekt, styret af de grundlæggende regler for at placere dem i interiøret. Samtidig spiller billedets udformning en vigtig rolle.

Problemet med det korrekte design af billedet, både dets eget og det, der er erhvervet fra kunstneren, opstår oftere end det ser ud til. Det virker, hvorfor svært? Du går til nærmeste indramningsværksted og henter din yndlingsramme. Men ikke alt er så simpelt.

Er det muligt at gøre uden en ramme overhovedet?

Det er muligt, hvis den såkaldte kunstneriske strækning anvendes, hvor lærredet med maleri er fastgjort af en hæftemaskine på en stretcher på en sådan måde, at billedet fortsætter i enderne af denne stretcher.

Mange er tilfredse på denne måde og hænger dette arbejde på væggen uden nogen form for dekoration. Det er mere egnet til et moderne minimalistisk interiør.

Men kun det rigtige design kan med fordel fremhæve billedets værdighed. Det er det rigtige valg af rammen, der kan forvandle det enkleste landskab, en farvepapiraffiche, et foto eller en blyantskitse, der gør det til en eksklusiv indretning!

Med det rigtige valg af baguette-billede som om det kommer til live, begynder man at spille med nye farver, og fra harmonien af ​​billedet og rammen bliver et komplet kunstværk født.

Men den forkerte ramme eller distraherer opmærksomhed fra indholdet, eller forenkler det, dræber al charmen. Der er virkelig mange nuancer! Det er vigtigt at tage højde for både farveskalaen og tekstur og orienteringen af ​​stilen.

Finesser af baguette design

På min egen kreative vej inden for baguette-design af malerier studerede jeg som enhver mester både på eget og andres fejl. Nogle gange var det meget svært, men i sidste ende lykkedes det mig selv at bestemme en række regler, som jeg gerne vil dele med dig.

 • Først og fremmest: Du skal vælge en ramme, der passer til billedet. Til billedet, og ikke til møblerne, farven på tapet eller gardiner! Der er selvfølgelig undtagelser - for eksempel dyre designerinteriør, hvor selv den forkerte vase ødelægger indtryk af interiøret. I dette tilfælde, når du vælger en baguette til rådgivning, er det bedre at kontakte din designer.

Her er rammen god til både billedet og interiøret:

 • Rammen er tøjet til billedet. Designet bør ikke komme i forgrunden. Selvom der er nogle undtagelser, vedrører det oftest små malerier og fotografier.
 • Det vigtigste er harmoni. En streng aluminiumsramme afslører ikke den delikate akvarel, men det vil perfekt fremhæve et kontrastfuldt sort og hvidt foto. En yndefuld udskårne ramme af lys træ gør ikke en god duet med et sådant fotografi, men luftkvaliteten af ​​akvarel tegningen er ideelt understreget.
 • Meget smuk og moderne modtagelse, når en baguette tegn som en fortsættelse af billedet, og dets billede flyder "jævnt" ind i rammen. Denne metode til valg af rammen ekkoer dekorationsrammerne til billeder.

Her er et klart eksempel baseret på to papirer:

 • En anden meget effektiv måde at lave et billede på er at bruge sammensatte baguetter af to eller flere profiler, forskellig i tykkelse. Det er vigtigt, at alle baguetter i kompositprofilen har forskellige bredder. Den indre baguette, som er placeret tættest på billedet, spiller i dette tilfælde rollen som en matta. Dette ses tydeligt i eksemplet: Den indvendige ramme fremhæver billedet og understreger samtidig skønheden i den "ydre" baguette.
 • Maleri er traditionelt ikke rengjort under glas, fordi teksturlaget af malinglaget fremhæver kunstnerens individuelle stil. Men dette gælder ikke for maleri på papir - det er sædvanligt at beskytte dem med glas eller plexiglas. Til mit arbejde bruger jeg specielt plexiglas, som koster mere end normalt, men mangler en række oplagte "glas" fejl. Det blinker ikke, vejer meget mindre og slår ikke.

De vigtigste parametre for valget af baguette

Baguette Style

Ethvert design af malerier skal i første omgang stræbe efter kompositionens integritet, der består af et billede og en ramme. Ideelt set passer baguettes tekstur med maleriets stil: det kan endda gentage karakteren af ​​malingstrøgene eller det ornament, der anvendes i maleriet. Enkel - enkel, kompleks - vanskelig. Moderne abstraktion i en storslået forgyldt ramme ser ikke ud.

Baguette farve

Baguettes farve bør supplere og skygge billedet, være en tone mørkere eller lettere end hovedfarven. Hovedskalaen: Til malerier i kolde farver skal du vælge en ramme med en kold farve og omvendt. Undtagelsen er naturligt træ, det passer til alle nuancer.

Hvis du ikke kan finde en ramme, der passer til din smag eller økonomiske muligheder blandt de færdige muligheder, kan du selv male billedet. Så vil det være meget svært at finde en mere passende farve til dette særlige billede af rammen!

Baguette Bredde

Jo større billedet, jo bredere rammen for det skal være. Det vil positivt understrege betydningen af ​​billedet. Sådanne sammensætninger anbringes sædvanligvis på et fremtrædende sted og gør dem til et centralt element i interiøret.

De brede baguetter bruges også til små billeder: så det samlede område af rammen er større end billedets område. Det ser meget imponerende ud, men et sådant design af malerier kræver samme stil for alle andre billeder i rummet.

Ofte slutter udvælgelsen af ​​rammen til små malerier med valget af en tynd baguette. Det er især godt for grupper af billeder, det ser ud til at være moderne og elegant.

Baguette Dybde

Til malerier med en stretcher designet dybe baguetter. En dyb baguette er også en klassisk løsning og giver soliditet til billedet.

Fordele og ulemper ved forskellige typer baguetter

Trærammen er en tidløs klassiker.

Fordele ved træ baguette:

 • Miljøvenlighed.
 • Holdbarhed (især vigtigt ved registrering af malerier under glas).
 • Alsidighed (passer til næsten alt: og til fotografier, og til maleri og til graveringer).
 • Holdbarhed.
 • Relevans (naturlige materialer er altid på mode).

ulemper:

 • Krav til indikatorer for fugtighed og temperatur i rummet.
 • Alvorlighed - en bred træsuce vil kræve forstærket fastgørelse.

En anden mulighed er en plastikpose. Dens popularitet skyldes den lave pris og gode praktiske egenskaber.

Fordele:

 • Plast er fugtfast
 • Ikke bange for temperaturændringer
 • Plastkonstruktioner er lette og har derfor ikke brug for forstærket fastgørelse.

ulemper:

 • Smalle plastikrammer er skrøbelige og kan brydes ud af strukturens vægt (især med glas), så du skal vælge bredere rammer.
 • Mange plasttyper er giftige og frigiver skadelige stoffer i atmosfæren under påvirkning af miljøet (for eksempel i solrige værelser).

Afslutningsvis

Selvfølgelig har indramningen af ​​billeder mange finesser, men som lovet forsøgte jeg at fortælle om de vigtigste nuancer så meget som muligt. Jeg håber, at dette materiale var interessant for dig, kære læsere!

Denne gang berørte jeg ikke emnet for valget af matten, hvilket er nødvendigt ved maleri på papir, broderi og fotografier, fordi publikationen var for lang.

Men hvis du er interesseret i dette spørgsmål, kan jeg fortælle dig om det i detaljer næste gang. Venter på dine kommentarer og forslag!

Publikationen bruges som eksempler på fotografier taget fra internettet.

Hvordan vælger du en ramme til billedet? 6 tidstestede tilgange.

Ved at købe et maleri, tegner en kunstmager først og fremmest opmærksomheden på selve lærredet. Men en korrekt valgt ramme spiller også en meget vigtig rolle. Det sker ofte, at rammen vil afslutte og "samle" billedet, samt dekorere maleriet. Samtidig vil et mislykket valg af baguette reducere prisen på arbejde og vil gøre en dissonans i publikumens opfattelse. Når du vælger en ramme, skal du bemærke, at billederne i billedrammen vil glæde øjnene i mere end et dusin år. Så det er nødvendigt at nærme sig valget af en ramme ansvarligt, med dygtighed.

I denne artikel har vi samlet dig seks tilgange til design af malerier, der er dokumenteret gennem års erfaring fra vores kunsthåndværkere.

Historisk tilgang

Profilen, bredden og udsmykningen af ​​baguetten til rammen svarer strengt til maleriestilen i den historiske æra. Under stilen forstår du et stabilt sæt grafiske teknikker og værktøjer, der er karakteristiske for kunsten af ​​en bestemt tid eller retning.

Billedrammen i sin moderne betydning optrådte i renæssancen, da maleriet flyttede fra træ til lærred. Kunsten af ​​dekoration i en baguette blev forbedret, svarende til den førende kunstneriske strømning af epoken: renæssance, barok, imperium, moderne, avantgarde - har lagt mærke til baguette kunst. For eksempel bestemmer måleen af ​​skønheden i en barok ramme, hvor meget det imponerede over dets overskridelser. Skønheden i indramningen af ​​klassikernes æra er rigor og glatte overflader med enkel indretning. I forkant af rammen - en minimalistisk rake-vendende. Rammer i maleriets stil er oftest dekoreret med antikviteter, malerier til museer, private samlinger og filmoptagelse på et historisk tema.

Hvis dit mål er ægthed i billedets æra, så undgå farverne og følg den indrammede stil, der er karakteristisk for denne æra. For at vælge den rigtige ramme for maleriets stilistiske retning er det nødvendigt at have en god forståelse af maleriets historie.

Moderne tilgang

Jeg må sige, at stilarterne i billedkunst ikke har klare grænser. De smelter smidigt ind i hinanden og er i kontinuerlig udvikling og blanding. Mange stilarter sameksisterer på samme tid, og derfor er "rene stilarter" meget sjældne. Det samme sker i baguette design. Dette giver dig mulighed for at vælge en harmonisk ramme til alle malerier fra den moderne baguette.

Rammen vil se harmonisk ud med billedet i tilfældet, når de supplerer hinanden og ikke konkurrerer om skønhed og originalitet. Derfor skal de kombineres med hinanden, så det kan ses, at både baguetten og billedet afslører den generelle idé, som kunstneren indbefatter. Når man vælger en baguette til rammen, tages der hensyn til teknikens præstationer, humør, farve, størrelse, sammensætning, stil og tekstur af billedet.

For eksempel er billeder af Venedig, hvor lyse solstråler skinner på vandet, landlige landskaber med en dam og solnedgang, seascapes med solen reflekterende i havet lavet til en gylden eller sølv baguette, hvis shimmer vil fremhæve sollys og forbedre det overordnede indtryk af arbejdet. Af stor betydning er også hovedformålet med billedet. To billeder kan indeholde samme farvepalette, men hovedbilledobjektet vil føre til to forskellige baguette valg. Eksempel: Portræt af en forretningsmand og et portræt af et barn.

Udvælgelse af rammen til interiøret

Malerier findes nu i hele huset. Selv i køkkenet forsøger hver værtinde at hænge et smagfrit stilleben. Ikke mindre populært er udsmykningen af ​​hoteller, kontorer, klubber og andre offentlige rum. For at harmonisk komme ind i malerierne ind i interiøret, vælges en baguette, som falder sammen med den stilistiske retning af miljøet såvel som med de eksisterende indretningsprodukter.

For eksempel ser i indersiden af ​​"high-tech" billedrammer med guld eller barok dekoration upassende og prætentiøse. Der er bedre at hænge klæder eller grafik i en tynd metalbaguette. I et klassisk interiør er et billede i et tyndt rammeforing uden dekorationer slået ud af den generelle stil og gør ondt i øjet. I interiøret i stil med "sort og hvid" vil sorte og hvide rammer være forbindelsen mellem væggene og malerierne. Maleri, hvor der er et etnisk tema på plottet, kræver også etniske motiver i rammen. Dette kan være et nationalt ornament, usædvanlige former for rammer, eksotiske skove osv.

Rammer "under interiøret" oftest købt af professionelle indretningsarkitekter, der også er ansvarlige for valget af billeder. Det kan være oliemalerier, udskrifter, plakater og fotografier. Nogle gange er alle kunstværker indrammet i rammen af ​​den samme baguette. Malerierne i denne sag er vigtigere som et element i indretningen af ​​værelset end som kunstneriske værker.

For at imødekomme kravene til alle de forskellige indretningstilstande, skal en omfattende samling baguetteprøver fra forskellige materialer (træ, plast, aluminium) og profiler fra de bedste verdenskunder og indenlandske producenter fremlægges i rammearbejdsværket.

Universal rammer

Erfarne designere ved at i samlinger fra forskellige fabrikker er der altid en serie baguetteprøver med en profil og en belægning, der passer til næsten ethvert billede. Rammer fra en sådan baguette ser anstændigt ud med malerier og grafik, da de er neutrale for farver og tekstur af et kunstværk. Hvordan bruges det?

Kunstnere maler ofte i et bestemt, yndlingsformat. Værter på pap eller trækker sælges også i standardformater. Aftagelig ramme af universal baguette kan fjernes fra et billede og sætte på en anden, som vil deltage i udstillingen. Universalrammer er en god løsning til hjemmegallerier, når maleri, plakater og fotos hænger på samme væg. Fordelen med universalrammen er, at den kan laves hurtigt, på behandlingsdagen.

For et vellykket arbejde med universelle rammer i samlingen af ​​et baguette-værksted, bør der altid være et tilstrækkeligt antal baguetteprøver, som passer til næsten alle kunstværker. Og designere bør have en god faglig uddannelse og stor erfaring for at forstå, hvilke rammer der er universelle.

Værdi tilgang

Værdimetoden er baseret på, at rammen kan påvirke opfattelsen af ​​billedets værdi. Det er en kendsgerning, at på udstillingen i 1933 i Tretyakov-galleriet blev tre værker af K. Malevich, herunder Svarte Plads, indsat i gyldne rammer, mens abstraktionerne af V. Kandinsky havde tynde plader, der var karakteristiske for denne type malerier. Gyldne rammer, som det var, understregede "museets" betydning af Malevichs værker, i modsætning til andre kunstneres værker. I løbet af disse år led Malevich eksperimentel laboratorium i det statslige russiske museum, derfor var han direkte involveret i udarbejdelsen af ​​udstillingen og dermed i udvælgelsen af ​​rammer.

I henhold til markedets lovgivning bliver rammen et tegn på billedet som en vare. En dyr gylden ramme er altid en luksus genstand, et tegn på trivsel og samlere. Antikmaleri, hvis den oprindelige ramme ikke bevares, er den ofte indsat i en bred, dyb ramme "antik".

Det sker ofte, at købsprisen på et maleri er lavt. Det betyder slet ikke, at det skal udstedes i en billig baguette. Tværtimod kan du ved hjælp af en anstændig ramme omdanne en uhyggelig "Cinderella" til en catchy "princess". Et andet eksempel: Hvis du "klæder" det gamle sovjetiske arbejde i en moderne ramme, så kan det ikke ligne socialrealisme, men som et socialt begreb eller koncept. Når du vælger en ramme, flyttes til, hvad der er nødvendigt for dig.

Kreativ tilgang

Baguette design i vores tid bliver mere og mere selvsikker i en ny, separat designretning. Og som generelt i design er der ingen strenge regler. En erfaren designer, der føler sig selv i udvælgelsen af ​​materialer som en fisk i vand, er glad for at indse, at du kan vise dine talenter og fantasier ved at skabe kreative rammer til dine billeder. Hvad får en klient?

Selvfølgelig, den unikke og, som praksis viser, uventet interessante og succesfulde kunstneriske designløsninger. Som et eksempel har du et lyst billede, og du vil hente rammen, supplere det kunstneriske billede af billedet og samtidig passe det ind i interiøret. For at opnå disse mål, kombinerer flere baguetter i en ramme med at finde den rigtige og harmoniske løsning. Du kan vælge en baguette, der er lyse nok i farve, og den anden baguette er rolig og neutral - det vil give effekten af ​​et afbalanceret og afbalanceret udseende. Vores ideer vil vise dig mange måder, men det endelige valg af vej er stadig din.

Før du begynder at vælge en baguette, giv ideen om, at der kun er en ideel ramme til billedet. I meget sjældne tilfælde er kun en mulighed den eneste mulige. Oftere sker det, når du kan hente flere designindstillinger, der ser lige så godt ud med billedet. Kontakt rammerne "Carmine". Professionalisering af vores dekoratører og færdigheder baguette arbejdere vil hjælpe dig med at gøre dig til en god ramme for dit billede!

Relaterede artikler:

Kompositramme
Sådan pakker du broderi til mailing
Lys er mit spejl

Blog rubrikker

Nye artikler

Føles som en rigtig kunstner!

Arbejdsplan i maj

Udskriv giclee. 5 tips til begyndere.

Tillykke den 8. marts!

VKontakte

klassekammerater

Vælg Carmine-tjenester

Udnyt de uendelige muligheder og førsteklasses service lige nu!

Photo Services

polygraphy

fotobøger

Baguette dekoration

Vi arbejder fra kl. 10.00 til 19.00

Alle materialer på dette websted er underlagt ophavsret (herunder design). Det er forbudt at kopiere, distribuere (herunder ved at kopiere til andre websteder og ressourcer på internettet) eller anden brug af oplysninger og genstande uden forudgående samtykke fra indehaveren af ​​ophavsret.

Vi arbejder fra kl. 10.00 til 19.00

Alle materialer på dette websted er underlagt ophavsret (herunder design). Det er forbudt at kopiere, distribuere (herunder ved at kopiere til andre websteder og ressourcer på internettet) eller anden brug af oplysninger og genstande uden forudgående samtykke fra indehaveren af ​​ophavsret.

Vi arbejder fra kl. 10.00 til 19.00

2008-2018 © INTECH LLC
TIN 5040081968
PSRN 1085040000396

Sådan vælges en baguette til billedet

Framing Workshop selskabet er altid klar til at foreslå, hvordan man vælger en baguette til et billede, fordi integriteten af ​​billedets opfattelse og indretningens harmoni afhænger af rigtigheden af ​​kombinationen af ​​billedet og rammen. Hvis baguetten er valgt forkert, er billedet enten "tabt" på baggrund af den skrigende ramme, eller det ser ud til at være bar, eller det får dig til at vende sig væk fra det dissonante farvepunkt. Derfor er det meget vigtigt at vide, hvordan man vælger en baguette til billedet, og firmaet "Baguette-værksted" ejer denne kunst fuldt ud. Vi er involveret i udvælgelse og produktion af håndlavede baguetter i mange år, så vi er velbevandrede i alle spørgsmålets besvær: hvordan man vælger en baguette til et billede. For at gøre det rigtige valg skal du have følgende grundlæggende parametre:

Punkt 1: Hvordan man vælger en baguette til et billede efter størrelse

Hvis billedet er lille, skal du se på de brede rammer, men det er vigtigt at holde proportionen, og baguetten skal ikke "overlappe" billedet i størrelse. Det bør også ikke aflede opmærksomheden fra små detaljer af et lille lærred, derfor skal baguetten være minimalistisk. For et stort billede baguette kan du vælge en mere udførlig og mere subtil, igen i betragtning af størrelsen af ​​billedet og detaljerne i lærredet.

Punkt to: Hvordan man vælger en baguette til et billede i tonalitet og farve

Tonalitet og farve spiller en stor rolle i valget af baguette. Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme hvilken tone der er fremherskende i billedet - varmt eller koldt. Meget sjældent er malerier lavet i et multitonalt format. I dette tilfælde kan du simpelthen: Vælg en af ​​de neutrale muligheder. En interessant løsning er kontrasten, der fremhæver visse accenter af lærredet. Det samme gælder for farve: det er vigtigt, at det passer præcis til de grundlæggende farver i billedet eller er i harmoni med dem.

Punkt tre: Hvordan man vælger en baguette til et billede efter stil

Baguette stil og materiale betyder også noget. I de fleste tilfælde vælges træet - en klassiker af genren, men nogle karakteristiske billeder (moderne, abstraktion, monokrom) tillader designet i metal eller plast. Baguettes arkitektur er valgt i nøje overensstemmelse med stilen på billedet.

Se også

interview

1/8. Hvordan har du hørt om vores virksomhed?

Yandex
Google
Annoncering på websteder
Anbefaling af venner

2/8. Hvor ofte bruger du tjenesterne til at oprette workshops?

en gang om måneden
en gang om året
3-4 gange om året
konstant brug
første og sidste gang i livet

3/8. Til hvilke formål foretager du sædvanligvis ordrer i rammerne?

lave min egen kreativitet
Jeg bestiller som gave til venner og familie
på grund af behovene hos sådanne tjenester i vores virksomhed

4/8. Hvilken tjeneste har du brugt på vores værksted denne gang?

billede eller foto dekoration i en baguette
udskrive billede på lærred
Broderi (håndlavet) i en baguette
bestilt et modulært billede
dekoration af ikonet i en baguette
skumbrætrulle

5/8. Hvad kunne du ikke lide om værkstedet på vores værksted?

alt er fantastisk, og jeg kunne godt lide alt
dårligt udført ordre
ikke alt for høflige og opmærksomme personale
ubelejlig placering af værkstedet
høj pris for ydelser udført

6/8. Vurder på en 5-punkts skala bekvemmeligheden af ​​vores hjemmeside

7/8. Har du brugt rabatten på vores hjemmeside?

ja
ingen
Jeg har ikke lagt mærke til noget, hvor giver du rabat

8/8. Er du klar til endnu engang at bruge vores Framing Workshop?

ja
ingen
først se hvordan andre workshops fungerer

Valg af baguetter til loftet

Et af de vigtigste dekorationselementer i enhver hængslet konstruktion er baguetter til loftet. Deres brug i indretningen gør det muligt at understrege rummets individualitet for at give det en vis stil og raffinement. Men inden du vælger en baguette til loftet er at forstå sin sande formål. Nogle arter bruges til udsmykning af værelset, men der er også direkte udførelsesfunktioner.

Polystyren flerlags loft

Vanen med "baguetter til gardiner", der er kendt for mange, er normalt misforstået. "Baguette" er et fransk udtryk, der betyder efterbehandling materiale. I oldtiden blev dette ord kaldt smukt udskårne træplanker til malerier. Derfor bør du forstå, at gardinerne ikke er hængt på selve produktet - baren er designet til at lukke visningen på designet til deres vedhæftning. Derfor er du nødt til at træffe beslutning om udnævnelsen af ​​en baguette, og kun derefter handle.

Baguette lavet af aluminium og PVC til strækloft

I dette tilfælde spiller baguetten til stræklofter en funktionel rolle og er grundlaget for hele strukturen. Det skaber en stærk ramme, der tjener som grundlag for en god spænding og fastgørelse af filmen. Lav strimler af PVC eller aluminium. I begge tilfælde opnås en let og holdbar konstruktion, men aluminiumsrammen holder meget længere og er i stand til at modstå gentagen strækning.

Inden du vælger en baguette til montering af strækloftet, skal du beslutte dig for at skjule det eller ej. Skjult usynlig profil har god styrke og fleksibilitet og giver dig mulighed for at skabe smukke former og komplekse strukturer på flere niveauer, der er særligt populære på nuværende tidspunkt.

Stretch loft med en tigger for belysning, dekoreret baguette

Synlig loft PVC-baguette i den del, der er tilgængelig for anmeldelsen, smukt dekoreret og malet i mat hvid. Udformningen af ​​sådanne rammer giver god ventilation af loftrummet, forhindrer opsamling af fugt og er ret nem at montere. Derudover er moderne stræklofter allerede blevet fuldstændig moderniseret og koster næsten lige så meget som suspenderede gipsplader. De ser mere æstetisk glædeligt og rig.

Baguette til udsmykning

I øjeblikket er byggemarkedet blevet udvidet betydeligt, og nu kan du købe ikke kun træplader, men også plast og polystyren. Samtidig er der modeller, der næsten er umulige at skelne fra naturligt træ, men der er også dem, der slet ikke stræber efter at være ligner en ædle race. Problemet er, hvordan man vælger en baguette, der passer til det samlede interiør og design af rummet. En række mønstre og farver giver dig mulighed for at købe baguette strimler til antik stil, moderne og endda high-tech.

Den store fordel ved dette moderne materiale er, at det kan løses både på loftet og på væggene. Baguetter, der er fastgjort i loftet, øger rummets højde og smukt skygge gardiner betydeligt. Men hvis der er planlagt tunge tæpper af gardiner bag dem, så er det bedre at montere cornices på væggen for større pålidelighed.

Omdannelsen af ​​samlingerne mellem loftet og væggene til et spektakulært og organisk element i indretningen er mulig ved hjælp af en indvendig baguette. De er i et stort sortiment, der tilbydes i alle - hardware butikker og er i stand til at tilfredsstille både tekstmæssige ideer og rummets farveskema.

Før du vælger baguetter skal du være opmærksom på den ønskede nuance. Der er dekorative cornices lavet af polystyren, som efterligner træ, og der er simpelthen hvide strimler, der er genstand for plastering og maling. Polystyren baguetter er de mest praktiske, fordi de er meget nemme at installere og bruge. De kræver heller ikke yderligere behandling og giver rummet et originalt og attraktivt udseende.

Korrekt limet baguette fokuserer perfekt opmærksomhed på hjørnerne.

Udseendet af en mere praktisk og letvægtspose fremstillet af polystyren reducerede ikke antallet af mennesker, der var villige til at dekorere deres hjem med naturmateriale. Selv om tagene af træ og er dyrere, men er i stor efterspørgsel. Manuel arbejde på dekorative fyrbagetter tager meget tid, kræver stor opmærksomhed og er dyrt. Derfor er trækornet støbt af træpasta. De bruges i vid udstrækning til døråbninger, nicher og vinduer.

Forberedelser og materialer til montering af polystyren baguette

Dette enkle job kræver opmærksomhed og omhu. Selvfølgelig, inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at forberede vinklen mellem væggene og loftet. Efter nøje målt afstanden er det nødvendigt at afskære et stykke baguette med et specielt værktøj - en muskus. Herefter skal blanket kontrolleres. De er sat i et hjørne for at afsløre, om de passer sammen. Fejlmarginen er lidt mindre end en og en halv millimeter. Det kan være forsigtigt zashpatal.

Video - Art Baguette:

Konklusion!

Inden du vælger baguetter, skal du læse producentens anbefalinger for installationen af ​​dette enkle materiale. Normalt til montering af tagskinner anvendes gennemsigtig lim, flydende negle eller speciel påfyldning. Hvis der efter huller er huller mellem væggen og materialet, skal de fyldes med gips efter tørring. Det er umuligt at bøje en baguette med sådanne uregelmæssigheder - det vil være meget mærkbart. Hvis materialet efter færdiggørelsen ikke kræver revision og maling, skal den monteres på de færdige vægge med tapet og efter maling af lofterne.