Sådan vælger du et loft i rummet

Inden du vælger et strækloft i rummet, skal du i det mindste vide om funktionerne i dens klassificering. Følgende skema vil hjælpe dig i denne sag.

Afbildet blanke lofter i stuen interiør

Valg af stretchmateriale

Fra det rigtige valg af materiale, hvorfra spændeklæden bliver lavet, afhænger det af dit loft, dets udseende og lethed ved vedligeholdelse. I øjeblikket anvendes to typer materialer til fremstilling af lofter i loftet:

 • polyvinylchloridfilm;
 • krympeklud med imprægnering.

PVC lofter

Oftest strækker lofter i vores land er lavet af dette materiale. Og der er mange grunde til dette:

 1. Rimelig pris.
 2. En forskellig palette af farver og teksturer.
 3. Passerer ikke fugt.
 4. Om nødvendigt kan materialet vaskes.
 5. Spejl glat overflade (selvom matte PVC-plader er tilgængelige).
 6. Velegnet til alle opvarmede værelser.
 7. Tekken falmer ikke i solen og ændrer ikke sin farve gennem årene.
 8. Ikke påvirket af skimmel.
 9. Tåler store mængder vand.
 10. Harpoon metode til montering af sådanne malerier gør dem nemme at demontere og geninstallere.

Som du kan se, gør en sådan liste over fordele loftet af PVC-film meget populært, især da det kan monteres i ethvert rum, hvor der er opvarmning. Forresten, i køkkener, badeværelser og swimmingpools er brugen af ​​PVC-film til installation af et strækloft den vigtigste forudsætning for dens holdbarhed og tiltrækningskraft. Men denne klud har sine ulemper - ved lave temperaturer taber kluden sin elasticitet og revner, så den kan ikke bruges i uopvarmede landhuse eller loggier. Derudover er filmdugene meget lette at beskadige med en skarp genstand.

Men inden du vælger et strækloft i et rum af PVC-film, skal du være opmærksom på, at den er monteret ved hjælp af en varmepistol for at opvarme lærredet, så det er uden for spørgsmålet at installere det selv. Dette bør kun ske af en ekspert.

Konklusion: Vi anbefaler at vælge denne type stræklofter til dem, der ønsker at færdiggøre indretningen af ​​et badeværelse, køkken eller korridor. Imidlertid er filmlofter også velegnede til stuer og kontorer, især hvis de er små værelser, fordi glatte loftslofter med hvid farve øger højden på rummet visuelt.

Stoflofter

Før du vælger et strækloft fra stofklæder, er det værd at kende sine fordele og ulemper. Blandt fordelene ved stofservietter er følgende:

 1. Loftet kan installeres i et rum uden opvarmning.
 2. På loftets overflade kan du anvende et billede.
 3. Stoflofter har en tilstrækkelig bredde af rullen, som giver dig mulighed for at installere det i et kontinuerligt lærred uden søm.
 4. Udseendet af loftet vil fremhæve chic og dyre interiør.
 5. Velegnet til værelser indrettet i traditionel stil.
 6. Smuk smuk matoverflade.
 7. Monteret uden forvarmning.
 8. Loftene er ret holdbare og kan ikke beskadiges af uforsigtig bevægelse.

Nu om manglerne på disse paneler:

 1. Stoflofter kan til sidst absorbere fugt, hvorfra deres udseende forringes. Derfor er det ikke nødvendigt at installere stoflofter i rum med våde processer.
 2. Krympeklude er dyrere end deres filmmodeller.
 3. Efter demontering kan ikke genanvendes.
 4. Sådanne lofter kan ikke vaskes.
 5. Efter oversvømmelse kan rummet på loftet forblive spor.

Konklusion: Vi råder dig til at vælge stofklæder til dem, der ønsker at skabe det indre af stuen, soveværelset eller børnenes værelse. Sådanne lofter må ikke bruges i badeværelser, i køkkener eller i pools.

Hvordan vælger man et strækloft baseret på rummets størrelse?

Det kan virke underligt for mange læsere, at der er et forhold mellem rummets dimensioner og typen af ​​lærred, men de eksisterer. Og forskellen her er, at kluden kan være solid (sømløs) eller med en søm. Ofte er suturspændingslofterne lavet af PVC-film. Dette skyldes deres egenartethed: lærredet fremstilles i ruller på 1,2-2,2 meter brede. Sømmen på filmlofterne er lavet på fabrikken. Det er meget pålideligt og næsten umærkeligt.

Sømløse lofter kan være lavet af stofpaneler, da rullen af ​​sådant materiale har en bredde på 3,5 - 4,5 meter. Hvis du beslutter dig for at sætte et billede på et strækloft, er det bedre at vælge en sømløs version. Så det er ikke nødvendigt at kombinere tegningen langs sømmen, hvilket er meget vanskeligt at gøre.

Konklusion: Før du vælger et strækloft i rummet, måles rummets dimensioner. For små værelser kan du vælge filmpaneler, og i det overordnede rum passer sømløse stoflofter.

Valget af tekstur af loftet

Hvis du vælger stræklofter, skal du tænke på tekstur af deres overflade. Rummets harmoniske indretning og dit humør afhænger af det. Så stræklofter kan have følgende overfladetekstur:

Lad os se nærmere på hver enkelt af dem.

 1. Matte lofter. Sådanne paneler ligner meget traditionelle lofter med hvidvask. De skaber en følelse af fred og ro i huset. Tøj har den mest acceptable kombination af kvalitet og pris. Velegnet til værelser med traditionelt design.
 2. Glatte lofter. Har en glat spejloverflade og et rigt udvalg af farver. Kunne visuelt øge højden af ​​rummet. Sådanne lofter er bedre at installere i små lave rum.
 3. Satinlofter. Loftet ser meget flot og dyrt ud. Det er let monteret og passer til forskellige stilistiske løsninger af interiører. Specielt velegnet til børns værelser. Kan ikke bruges til at skabe lofter på flere niveauer.
 4. Tekstureret lofter. Efterligner overfladen af ​​læder, fløjl, ruskind eller sten. Kan bruges i alle lokaler. Se meget bedre i kombination med andre teksturer af panelerne.

Konklusion: At besvare spørgsmålet, hvordan man vælger et strækloft i rummet, er umuligt at give nøjagtige anbefalinger om valget af teksturens tekstur. Det hele afhænger af din smag, værelse design og dets formål. Men et råd kan stadig gives: Hvis du ikke kan gøre det endelige valg, skal du have satin.

Valget af monteringsmetode

Inden du vælger et strækloft i stuen, skal du tænke på metoden for vedhæftet fil, fordi der for visse typer malerier er visse begrænsninger. Lad os se på alle måder at fastgøre panelerne på i form af et bord:

10 tips om valg af strækloft

Spændklud - det mest lovende materiale til konstruktion af loftrummet i en lejlighed eller et kontor. Det giver en perfekt flad overflade, har høj ydeevne og holdbarhed. Installation af strækloftet er muligt i de renoverede lokaler, det er lavet inden for 2-3 timer, omfatter ikke våde processer og kræver ikke en radikal omlægning af møbler. En række forskellige teksturer og farver, design på flere niveauer, tryksprinter og brug af special effekter skaber ubegrænsede muligheder for designløsninger. Hvilket lærred er bedre at vælge? Når køber skal fokusere på lokalspecifikke forhold, personlige præferencer og økonomiske muligheder.

Webtype

Hvilket materiale er bedre: PVC, stof eller glasfiber?

Til fremstilling af hængelofter anvendt:

 • Polyvinylchlorid (PVC) film med en tykkelse på 0,15-0,35 mm. Dette er det mest overkommelige og populære materiale til færdiggørelse af lejligheder.
 • Polyesterstof, 0,25 mm tykt, imprægneret med polyurethan. Tiltrer med miljøvenlighed og mulighed for sømløs installation i store rum.
 • Glasfiberstof Fugtbestandigt lærred af høj styrke. Tjener som grundlag for maleri Sjældent opstået.

Materialernes tekniske egenskaber er ens, men der er nogle forskelle, der bestemmer deres anvendelsesområde.

 • Udseende. Filmlofterne er blanke, satin eller matte, tekstilens stoftekst er altid mat.
 • Styrke. Modstand mod mekaniske skader med skarpe genstande fra stofklæder er højere end filmens.
 • Frostresistens. PVC ved lave temperaturer bliver skør og revner. Stoflofter modstår -35 C, hvilket gør det muligt for dem at klare uopvarmede lokaler.
 • Vandmodstand. For denne parameter er ydeevnen bedre for filmduv. De anbefales at blive installeret i værelser med høj luftfugtighed.
 • Miljøvenlighed. Alle typer stræklofter er sikre for helbredet. Samtidig bidrager tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen til ventilationen af ​​luften og giver et sundt mikroklima i rummet. Dette lærred kan vælges til udsmykning af børnenes værelse.

materiale

værdighed

mangler

PVC

+ Mulighed for gentagen installation.

- ikke egnet til sæsonbetingede lokaler;

Polyester stof

+ høj økologisk renhed

+ modstand mod lave temperaturer

- ikke egnet til værelser med høj luftfugtighed

- har en høj pris.

Glasfiberdug

+ høj mekanisk styrke;

+ muligheden for gentaget tegning og ændring af interiørets stil.

+ kræver yderligere maling;

faktura

Hvilken tekstur er bedre at vælge: mat eller blank?

Alle stofstræklofter har en mat tekstur. PVC-kludens reflekterende egenskaber varierer meget: fra 5 til 70%. Hvilket materiale der skal vælges afhænger af rummets særlige forhold og ejerens personlige præferencer.

Uigennemsigtige stræklofter

I udseende ligner frostede lofter fejlfri udført gips. En sådan konservativ elegance foretrækkes af folk med konservativ udsigt med en sofistikeret smag. Uigennemsigtige lofter er velegnede til rummelige, veloplyste værelser. De er harmonisk kombineret med interiøret i en klassisk stil, kolonner, stucco, antikviteter. De mest populære lærred af hvid farve og uklare pastellfarver.

Glossy stretch lofter

Glatte lofter er egnede til at skabe moderne interiør. De vælges af aktive, innovative mennesker. Materialet giver dig mulighed for visuelt at øge rummets størrelse og er velegnet til små rum. Til glatte malerier præget af et stort udvalg af farver. Jo mere rige skyggen er, desto bedre er dets reflekterende egenskaber, så selv et ukonventionelt sort loft vil ikke se dyster og deprimerende.

producent

Hvilken fabrikant af stretchlofter er bedre at vælge

Kvaliteten og prisen på stræklofter bestemmes i høj grad af producenten. På markedet kan du finde produkter af europæisk, russisk og kinesisk oprindelse. Hvilken er bedre?

Europæiske stræklofter

Lommetørklæder fra Europa besidder det største markedssegment. Producenter tilbyder en bred vifte af blanke og matte lofter af højeste kvalitet, og trendsætterne er franske virksomheder. Omkostningerne til europæiske produkter er meget højere end russiske og kinesiske kolleger.

Berømte selskaber: Barrisol, Alkor Draka, Extenzo, Newmat, Clipso (Frankrig), Poliplast (Belgien), Renolit, Pongs, Descor, Lackfolie (Tyskland), Cerutti (Italien).

Russiske stræklofter

I Rusland er produktionen af ​​hævede lofter stadig dårligt udviklet. Industrilederen er Saros Design, som etablerede produktion i Moskva i 1996. I dag har virksomheden produktionsfaciliteter i en række byer i Rusland, Kiev, Narva og Stuttgart. Virksomheden tilbyder lærred i en bred vifte af størrelser og farver, udfører tegning af billeder og laver computerberegninger på eget program.

Købere med lav pris kan vælge stræklofter produceret af Kazan-kunstværket og Ivanovo NIIPIK. Virksomheder producerer lærred op til 1,4 m bredt i et begrænset farveskala.

Kinesiske stræklofter

Spekteret af kinesiske varer er traditionelt heterogent. Her kan du finde både materialer, der ikke er dårligere i kvalitet til europæiske kolleger, såvel som ærlige fakes. Industriledere omfatter virksomheder: MSD, HALEAD, Gline. Stræklofter fra disse producenter er værdige til konkurrence til verdens ledere, og er meget billigere.

Hvordan vælger man stræklimens farve

Et bredt farveområde af loftslofter giver dig mulighed for at implementere en række designideer. Udseendet af materialet har en alvorlig psykologisk indvirkning på husstanden.

Hvid farve er traditionel for at vende mod loftet. Det øger visuelt højden på rummet, lægger ikke pres på psyken og er velegnet til interiør fremstillet i forskellige stilarter. Hvide såvel som uklare pastellfarver er passende i stuer, korridorer, soveværelser, køkkener og andre værelser. Hvis du ønsker, kan du diversificere udseendet på et lette matte loft ved at anvende elegant fotoudskrivning.

Lys orange, blå, lilla, grønne klæder er velegnede til børns værelser, fylde dem med en atmosfære af glæde og energi. Mættede toner kan vælges til køkken og badeværelse.

Soveværelset er bedre at arrangere i rolige, romantiske farver: beige, blå, pink.

Forretningsstil kontoret vil understrege det brune loft, men det bør ikke være meget mørkt og ikke forårsage deprimerende humør.

Psykologer tillægger mange kvaliteter til den røde farve. På den ene side er det farven på kærlighed og energi, på den anden side giver den aggressivitet. I det indre af lejligheden er det brugt i form af små indsatser.

Glans mørk lilla, stål, sorte lofter giver originalitet til værelser med høje højder. Mørke lærred bruges ofte til at skabe en stjerneklar himmel effekt.

I multileveldesign kombineres ofte teksturer og farver, hvilket skaber en stilistisk effekt i kontrast.

værelse

Hvordan man vælger et strækloft til køkken, hall, badeværelse og børneværelse

Hvert værelse i lejligheden udfører visse funktioner. Valget af strækloft til stuen, børnehaven, køkkenet og badeværelset skal udføres under hensyntagen til deres operationelle funktioner.

Stue

Stuen er det største værelse i lejligheden. Alle familiemedlemmer bruger meget tid her, så hallens design får øget opmærksomhed. For konstruktionen af ​​loftet passer alle materialer, så længe deres farve og tekstur blander sig harmonisk ind i rummet. Det er bedre at give præference for almindelige rolige toner, der ikke forårsager ubehag for nogen af ​​husstanden.

planteskole

For design af et børns rum er det tilrådeligt at vælge lyse stofklæder. Den matte overflade er mere holdbar og vil eliminere risikoen for skader på loftet af aktive børn under spil. Et stort plus er tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen, hvilket giver naturlig ventilation af luften.

køkken

Madlavning ledsages af dampe, der stiger op til loftet og deponeres på den. Her ville det bedste valg være blankt PVC lærred. Den har høj vandafviselighed og er nem at rengøre.

badeværelse

Driften af ​​badeværelset er forbundet med temperaturændringer og høj luftfugtighed. Til hendes bedre velegnet blanke filmloft. Lærredet tolererer let vanskelige forhold og er i stand til at modstå en betydelig mængde vand, når det oversvømmes ovenfra. Efter eliminering af ulykken kan den installeres på samme sted Glat loft ser spektakulært ud i små værelser, hvilket øger rummet visuelt.

Lysarmaturer

Hvilke lamper til loftslofter er bedre at købe?

Stræklofter er ideelle til indbyggede lys. Når du vælger dem, er det nødvendigt at tage højde for de operationelle egenskaber ved materialet og temperaturbegrænsningerne: Hvis de lovgivningsmæssige indikatorer overskrides, vil webben kæde.

Glødelamper

Anvendelsen af ​​klassiske lamper med en wolframspole i spændingsstrukturer har de største begrænsninger forbundet med deres høje opvarmning:

 • Strøm op til 40 W for film, 60 W for stoflofter;
 • Ventilationsgabet mellem nettet og loftet er mindst 12 cm.

Glødepærer tiltrækker en lav pris, men har en kort levetid: ca. 1000 timer.

Halogenlamper

Når du installerer halogenlamper, skal du overholde følgende retningslinjer:

 • Strøm op til 20 W for film, 35 W for stoflofter;
 • ventilationsgab - 6 cm.

Sammenlignet med glødepærer udsender de et lysere lys af det gule spektrum og har en ressource på 2-4 tusinde timer. Halogenlamper skal bruges til retningsbelyst belysning af arbejdsområder.

LED pærer

LED lamper næsten ikke opvarmes og har ingen begrænsninger for installationen. Dette er den bedste mulighed for hævede lofter. LED-lamper kan vælges som hovedkilden til lys og for at skabe visuelle effekter på matte, satin eller glatte lærred. Lamper af denne type er de mest økonomiske, og deres levetid er ca. 5 år.

gesims

Hvilken cornice at vælge. Installationsregler

Installering i huset strækkende loft kan ikke glemmes om andre indvendige detaljer. Gardinelementet til gardiner er et konstant designelement. De er lavet af forskellige materialer. Strukturelt er cornicesne opdelt i væg og loft. Sidstnævnte ser mere præsentabel ud. Vanskeligheden ligger i, at den tynde lærred ikke er designet til at hænge tunge strukturer. Der er dog 2 måder at løse dette problem på. Eaves kan fastsættes på en åben eller skjult måde.

Udendørs installation

Inden du installerer arket på loftmonteret træbjælke på et niveau med styringsprofilerne. Det er bedre at vælge hårdt træ. Før installationen skal tømmeret behandles med antiseptisk middel. Efter at have strækket loftet er kronen fastgjort til træet gennem filmen. Skruernes huller skal brændes, så de smeltede kanter forhindrer yderligere rive på banen.

Flush mounting

Når det er indbygget, er cornice fastgjort til loftet over strækloftet. Ved siden af ​​er der indstillet en bar eller et hjørne til montering af guide baguette. Operationen skal udføres før måling. Designet med gardiner, der falder ud af loftet, ser spektakulært ud, harmonisk kombineret med både mat og blankt lærred.

Loft "stjerneklar himmel"

Hvordan man laver et loft "home planetarium"

Suspended lofter giver dig mulighed for at skabe i en lejlighed en fantastisk smukke "stjerneklar himmel" effekt. På trods af den høje pris for denne færdiggørelsesmetode er der mange tilhængere blandt fans af progressive eksklusive interiører.

montering

For enheden skal hjemmet planetarium:

 • blank eller satin mørkt linned;
 • fiberoptik;
 • lysgenerator (projektor).

Optiske fibre, som er tildelt funktionen "stjerner", har en diameter på 0,25 mm. Indsamler dem i bundter, du kan oprette "luminaries" med forskellig lysstyrke. Trådene kan bringes ud via nettet punkteret i de ønskede metas og skære flush med det, men det er bedre at fixere det på bagsiden. I det andet tilfælde skal du vælge et tyndt gennemskinneligt materiale. Lysets intensitet vil være mindre, men det overordnede billede bliver mere realistisk.

Optisk fiber er forbundet til lysgeneratoren. Udstyret fungerer autonomt og er ikke forbundet med rumbelysningssystemet. De mest avancerede modeller af projektorer giver sådanne effekter som: dæmpning og blink af "stjerner", flimring og bevægelse af "himmellegemer".

Yderligere effekter

Derudover kan loftet dekoreres med fotoudskrivning, med Starpins lysstifter, LED-belysning til individuelle zoner. Swarovski krystaller monteret på "stjernerne" vil skabe en unik lysspredning.

Virkningen af ​​"stjerneklar himmel" udføres enten på hele loftets område eller i et separat område, der kombinerer det med lette uigennemsigtige lærrede.

"Soaring" lofter

Sådan skabes effekten af ​​"flydende lofter"

"Flydende" hæmmede lofter vil bidrage til radikalt at omdanne udseendet af rummet og give det eksklusivitet. Samtidig medfører skabelsen af ​​effekten ikke betydelige komplikationer og omkostninger til arbejde.

Design ideen er at skabe en lysbarriere, takket være den visuelle adskillelse af loftet fra væggene finder sted. Han synes at være flydende i luften. Denne effekt opnås ved brug af en speciel profil, som giver en rille til placering af LED-strimlen. Resten af ​​installationen er ikke forskellig fra installationen af ​​et konventionelt strækloft.

Effekten bruges også i multi-level designs med en kombination af matte og blanke lærrede i forskellige farver. Her kan du oprette en "sving" af de øverste eller nederste lag afhængigt af lysfluxets retning. Samtidig bruges forskellige profiler, som giver den ønskede belysningsvinkel. Baguetter lavet af fleksible polymere materialer anvendes til at skabe buede overflader.

LED tape fungerer autonomt. Den kan tændes og slukkes uanset belysningssystemet, udskiftes uden at påvirke loftstrukturen. Ved køb er det bedre at vælge LED'er med lavt strømforbrug, medmindre båndet er planlagt til at blive brugt som hovedkilden til lys i rummet. Deres lys spektrum kan være anderledes. Fading og overløbseffekter er også tilgængelige.

Stræklofter i et landhus

Nyttige tips til installering af hævede lofter i et landhus

I bymiljøer er der installeret loftslofter overalt: i lejligheder, kontorer, hoteller, badehuse, underholdningsfaciliteter. Men hvor relevant er de i et landhus? Faktisk er driftsbetingelserne forskellige, hvilket kræver visse tilpasninger.

Installationsrestriktioner

Det anbefales ikke at installere filmlofter i uopvarmede hytter: Ved lave temperaturer, frost, mister PVC elasticitet og revner. Til disse formål er det bedre at vælge stofwebs.

I det nye hus kan strækloftet kun installeres efter dets fuldstændige krympning.

Preliminært arbejde

For at undgå ubehagelige konsekvenser anbefales det at udføre en række aktiviteter inden installation af lofter:

 • Kontroller tilstanden af ​​taget, om nødvendigt reparation;
 • trægulve til behandling af antiseptiske midler;
 • udføre afvænning og forsegle alle revner, ellers vil mellemrummet mellem overlapningen og foringen blive en praktisk yngleplads til gnavere.

Fordelene ved stræklofter i et privat hus

Takket være stræklofterne i et privat hus kan du:

 • revet ujævnt overlapning
 • skjule kommunikation;
 • forbedre varmeisolering;
 • visuelt forstør rummet.

Et stort udvalg af matte og blanke lærred i forskellige farver giver dig mulighed for at vælge et lærred til ethvert vægmateriale.

Top 5 Rådet om valg af materialehæmmede lofter

Stræklofter er virkelig blevet den mest populære type lofter og findes i hver tredje lejlighed. Ideel ligevægt, relativt hurtig installation, et stort udvalg af farver og andre fordele er årsagen til deres succes.

En sådan sort rejser imidlertid problemet med valg: materiale, farve, tekstur, fabrikant af strækstof.

Vi har gjort et enormt arbejde og systematiseret i en artikel 5 hovedfaktorer, der skal overvejes, før vi køber et lærred.

Og først og fremmest, hvilket strækloft der skal vælges, skal du beslutte på baggrund af, om du kan lide et bestemt materiale, og om dets egenskaber passer ind i lokalet.

Her, hvilke konklusioner vi kom til.

1. Hvordan vælges materialet af hævede lofter, afhængigt af rummets egenskaber?

De mest populære materialer til fremstilling af lofter er polyvinylchlorid (PVC) stof og polymerstof.

Hvilket materiale er bedre at vælge afhænger af:

(a) Indendørs mikroklima:

Bemærk: Højkvalitets film og stof loftsstof understøtter ikke forbrænding. De mister deres form, smelter, men efter ophør af kontakt med flammen dør de hurtigt ud. Denne ejendom, de erhverver efter imprægnering med brandhæmmende midler. Billige materialer brænder godt, så er farlige.

Anti-ildfaste egenskaber af stoffet er bekræftet af brandcertifikater. Hvis der ikke er noget sådant certifikat, er det bedre at vælge et dyrere lærred.

(b) Rumbredde

Afhængigt af hvilke stræklofter er bredden og kvaliteten af ​​materialet, er de opdelt i økonomi og præmieklasser.

Standard bredde af PVC loftsfilm:

 • Russisk-made - 1,4 m. Disse er glatte, matte, farvede klæder af økonomisegmentet, som produceres under C-light og Eline-mærkerne i Kazan og Ivanovo kunstlæderfabrikker.
 • Kinesisk produktion - op til 6 m. I Kina er der omkring et dusin fabrikker af asiatiske virksomheder. Derudover er der produktionsfaciliteter af nogle belgiske og italienske mærker, så du behøver ikke være bange for at købe kinesiske lærred. PVC film med en bredde på op til 3,5 m refererer til økonomisegmentet, fra 3,5 til 6 m - til premiumklassen.
 • Fransk-lavet - op til 1,5 m, hvis filmen er blank og op til 2 m, hvis den er mat. Disse er Alcor Draka, Extenzo og CTN mærker. All den film, der frigives af franskmændene, hører oftest til premieklassen (den koster 2 - 2,5 gange dyrere end økonomisegmentet). Franske hologrammer fra producenten eller serienumre af klæder er anbragt på bagsiden af ​​franske PVC-film.
 • Tyskfremstillet - op til 2,7 m. Pongs Textil GmbH fremstiller sådanne bredder. Det er muligt at skelne den film, der udgives på fabrikkerne ved mærket mærket mærket og tilstedeværelsen af ​​et reparationssæt dekoreret med et mærke. Renolit-firmaet udleder smalere film - op til 2 m bred.
 • Belgisk produktion - fra 3,6 til 5,6 m. Dette er mærket Polyplast, som tilbyder en blank, mat og satinfilm med mere end 120 nuancer.

Vær opmærksom: Alle originale film- og stofklæder leveres med kvalitetscertifikater og brandsikkerhed. Hvis der ikke er sådanne certifikater, bliver du tilbudt en falsk.

Standard bredde af stofruller til loftet:

 • Fransk-lavet - 2,1 - 5,1 m. Clipso-mærket er matte stræklofter fremstillet af strikket strik, hvis maksimale vægt er 240 g / kvm. m.
 • Tysk-made - op til 5,1 m. Dette er Deskor mærket, hvoraf de fleste lærred tilhører økonomisegmentet.
 • Swiss-made - op til 5 m. Premium-mærket Cerutti producerer polyestervævede stoffer, belagt på begge sider med en polymersammensætning, som beskytter dem mod lækage og beskadigelse. En vandtæt lak påføres på bagsiden af ​​polymerbelægningen, og der påføres en efterbehandling lak på bagsiden, som beskytter den mod snavs, støv og stænk. Som følge heraf ser spændingsstrukturen næsten ud som et gipspladerophæng.

(c) Designløsninger

I dette tilfælde, hvilket strækloft er bedre - stof eller PVC, afhænger af projektet udviklet af designeren.

PVC film anvendt:

 • i multi-level design;
 • at skabe komplekse mønstre og former;
 • på lofterne, som over tid bliver nødt til at trække (for eksempel, ejerne af rummet ofte gerne opdatere interiøret);
 • når man installerer loftkonstruktioner som "stjerneklar himmel", når loftsbeklædningen gennemboret af dusinvis af lysdioder med en tykkelse på ca. 0,5 mm;
 • i design med glatte eller spejlelementer.
 • samtidig med at man skaber klassisk interiør;
 • i rum med konstant åbne vinduer (på grund af udkast vil filmen "spille");
 • i rummelige værelser, når det er nødvendigt at undgå søm på loftet;
 • hvis loftet er monteret i et rum, hvorfra møbler og andre indvendige genstande ikke kan fjernes. PVC-film opvarmes under installationen, så der er risiko for at beskadige polering af møbler eller glas;
 • i rum, hvor temperaturen periodisk falder under 5 - 10 ° C.

Hvordan man vælger et strækloft

Stræklofter er længe flyttet fra kategorien af ​​nye produkter i kategorien almindeligt byggemateriale. Selvom det ikke var så længe siden, var de noget dyre, mystiske og tilgængelige for kun få. Nu, som plastvinduer, bliver hævede lofter en integreret del af et moderne hjem.

Stræklofter i interiøret

Fordelene ved strækstof

Det vigtigste plus af spændingsstrukturer er en udjævningseffekt. Lerret skaber en fejlfri overflade, mens du skjuler fejlene i loftet og de tekniske netværk.

Spændetøj dækker alle uregelmæssighederne i loftet og de tekniske netværk

Derudover er spændingsstrukturerne forskellige i en række andre fordele.

 1. Hurtig installation uden støv og snavs. Installation tager flere timer uanset rummets rum. Ingen efterbehandling eller overfladebehandling nødvendig.

Den generelle ordning for installation af lærredsstyklofter

Film stretch stof kan klare op til 100 liter vand pr. 1 kvadrat. m.

Derudover er malerierne brandfaste, nemme at vedligeholde og miljøvenlige.

Stræklofter er meget nemme at rengøre.

Kriterier for udvælgelse af stræklofter

Efterbehandlingsindustrien tilbyder en bred vifte af stræklofter. For ikke at gå tabt i denne mangfoldighed er det nødvendigt at bestemme de vigtigste udvælgelseskriterier.

 1. Udsigt til strækloftet. Først skal du forstå stoffet af hvilket materiale der foretrækkes - en film eller et stof.
 2. Materiale tekstur (blank, mat, stof).
 3. Design. Her er valget ekstremt forskelligt, du kan hente både enkelt hvidt og farvet materiale, anvende billeder eller tredimensionale billeder på lærredet.
 4. Loftdesign (enkelt eller to niveauer, akustisk konstruktion).
 5. Ceiling producenter (europæiske, indenlandske eller kinesiske virksomheder).

Typer af stræklofter

Spændbeklædning sker stof eller film (på basis af PVC). I det første tilfælde anvendes et specielt imprægneret stof til spændingsstrukturen. Det er et elastisk materiale, der ikke samler støv og har høje vandafvisende egenskaber. Den nødvendige farve af lærredet opnås ved at påføre en særlig polymer på overfladen. Det er letvægts, sikkert og attraktivt materiale. Bredden af ​​lærredet kan være enhver (op til 5,1 m), og et sådant loft tjener i mange år.

Hovedtyper af stræklofter

Stretch stof loft

Vinylfilmduvene er særligt elastiske, men de kan ikke prale af en sådan styrke som stofstrukturer. Men i henhold til graden af ​​fugt modstand de har ikke lige. Vinyllofter er mere begejstrede end stof, men varierer i forskellige farver og teksturer (matte, glatte, spejl, satin, ruskind).

PVC stretch loft

Tip! Det er denne type loft, der ofte kaldes "fransk", da det antages, at ideen om at skabe spændingsstrukturer først optrådte i Frankrig.

Tabel. Sammenligningsegenskaber af stof- og filmdug.

Hvordan man vælger et hængende loft afhængigt af materialet til fremstilling, tekstur og fabrikant

At lave en lejlighed med stræklofter er en hurtig og bekvem mulighed for at afslutte loftet. For ikke at nævne det faktum, at dette design ser meget præsentabelt og smukt ud. Men hvordan man vælger stræklofter, som vil have en pris, der ikke er meget "bidende", og passer perfekt ind i lejlighedsdesignet, og vil vare i lang tid.

Hvad er et strækloft og hvad er fordelene ved en spændingsstruktur

Først skal du finde ud af, hvad denne konstruktion er. Hoveddelen af ​​det er et lærred af slidstærkt eller ikke meget stærkt materiale, som er stramt på en færdigmonteret ramme. Det færdige flade lærred har en ensartet pæn overflade, der ser meget flot ud. Og du kan strække dette lærred, så loftet regnes og multi-level. Eller for at kombinere forskellige teksturer og farver - et stort rum til fantasyfly. Paletten af ​​fremstillede produkter består af mere end hundrede farver, og teksturerne er forskellige.


Installation af stretch PVC loft.
Foto: www.nouvel.ru

Og her er nogle mere indlysende fordele ved stræklofter:

 • Det er meget godt, at denne type loft kan monteres ikke kun under reparationen. Det er muligt at gøre dette til enhver tid, hvis du vil opdatere rummets design.
 • Et andet plus er, at denne konstruktion er monteret næsten øjeblikkeligt. Time 2 eller 3, ikke mere - dette er hvis en flad lærred strækkes. I tilfælde af et flerlags lærred tager det cirka 5 til 6 timer.
 • Stretch PVC-loft kan modstå en betydelig vægt vand, der uheldigvis spildes fra naboer. Og så skal det bare spændes igen, og der vil ikke være nogen lækage fra den.
 • Disse lofter vil tjene dig i årtier uden at kræve særlig pleje, bortset fra periodisk aftørring.
 • Du kan skjule ledninger og andre meddelelser under det tæt strakte lærred samt den ikke meget smukke startflade af loftet.

PVC eller stoflofter: hvilket materiale du skal vælge

Film: økonomisk, vandtæt, holdbar

Polyvinylchlorid (PVC, vinyl) lofter kaldes også film. Den maksimale bredde af den film, der anvendes til et sådant loft, er 3 meter (udstyr tillader ikke længere). Hvis der er behov for et større loft, så bliver en anden bane svejset (ved hjælp af en HDTV-maskine). En lille pæn søm dannes, som ikke ødelægger loftets udseende - trods alt er denne søm næsten usynlig. Og tekstur af filmen kan ikke kun være klassisk blank, men også ruskind, for eksempel eller satin. Så filmlofter har meget at vælge imellem, hvilket gør designet til dit hjem interessant og originalt.

Den største fordel ved vinyllofter - absolut vandtæt. Og de er meget billigere end stofstrukturer, idet de ikke er mindre kvalitet. Er det, at filmens styrke er lidt lavere end stoffet. Derfor kan et sådant loft meget let beskadiges med eventuelle skarpe genstande. Derudover er PVC-lofter meget bange for negative temperaturer, og de springer, når de udsættes for dem. Det betyder, at det er absolut umuligt at bruge dem på en uopvarmet balkon eller loggia. Hvis de ikke testes for holdbarhed på denne måde, vil de være i stand til at behage ejerne i lang tid med deres oprindelige udseende.


PVC film til hængende lofter.
Foto: potoloksale.ru

Stof: dyre, stilfuld, holdbar

Dette smukke stretchloft, perfekt til et soveværelse eller stue, vil ikke være meget billigt. Men han, i modsætning til filmen, er i stand til at "trække vejret". Selvom panelet lukker ventilen i bundens overflade, vil luften helt finde vej gennem stoffet. Faktisk er det ikke engang et stof, men et specielt mesh, imprægneret med polymerer fra to sider.

Bredden af ​​kludet i loftsvævet er større end filmens størrelse - det kan nå fem meter. Og derfor er der normalt ingen søm på stoflofter. For enhver form for rummet, selv den mest komplekse og fancy, kan du nemt udskære et lærred.

Takket være polymerimprægnering er stoflofterne antistatiske og mere holdbare end vinylprodukter. Duken af ​​et sådant loft er ikke gennemboret med en skarp genstand, i modsætning til filmen.

Stoflofter kan males (ved brug af akrylmaling), vaskes, støvsuges. Og frosten er ikke forfærdelig for dem.


Tekstur af stofstræklofter fra forskellige producenter.

Hvilket strækloft vælger tekstur

Hovedtyperne af teksturer (til både stof og PVC-produkter):

 • Blank overflade
 • Sateen overflade;
 • Matt finish.

Godt, afhænger valget primært af, hvordan du nærmer dig overtagelsen af ​​loftet. Hvis du vil have billigere, vil matte snehvidt loft passe dig perfekt. Glat, smuk, ædel, perfekt til enhver form for design, det vil ikke tvinge dig til at gå for store omkostninger. Men for at skabe et luksuriøst interiør, er det bedst at vælge en anden mulighed - for eksempel en satin eller lak tekstur. Eller siger teksten i serien "Marble", "Glitter", "Suede", "Moire", "Fantasy" eller "Style".

Valget af tekstur vil også variere afhængigt af det rum, hvor du planlægger at bruge loftet.

# 1. I stuen, for at visuelt øge mængden af ​​et lille rum, kan du bruge en blank film. Når meget naturligt lys trænger ind i rummet, er en satinoverflade ideel.

# 2. For et køkkenloft er det bedre at vælge en overflade, der er let at passe på. Men hvad med det? Når alt kommer til alt, skal den fede belægning på loftet periodisk skrubbe. I dette tilfælde er den glatte overflade præcis, hvad du har brug for. På det, og sod ikke længe i lang tid, og tørre det er ikke svært.

# 3. I soveværelset ser det rolige matloft af bløde farver ud. Pastellfarver er godt kombineret med en af ​​de typer af matte teksturer.

# 4. På badeværelset og på toilettet vil det skinnende lakloft gå godt med den flislagte finish. Og endnu mere interessant i dette tilfælde ser tekstur "marmoreret". Især hvis flisen også har et lignende design.

# 5. I et kontorrum er det bedre at lave loftet monokromt. Nå, hvilket strækloft er bedre at vælge - glans eller mat? Tjek med designeren. Det vigtigste er, at loftet passer godt ind i den overordnede design stil uden at skabe en dissonans med møbler, væg og gulv trim.

Vi vælger loftet til et specifikt interiør

Matte tekstur er, man kan sige, en klassiker. Enhver stil af interiør vil blive diskret understreget af et så hyggeligt og roligt loft. Det er ikke slående, men tjener kun som baggrund for lyse designobjekter. For eksempel til gardiner eller udsøgte møbler. Optimal til matte stræklofter er landestil, etnisk stil og klassisk stil.

Elegante glatte teksturer vil være gode til indretning i minimalistisk eller højteknologisk ånd. De er gode til stuer, hvor hele familien samles. Den glatte overflade afspejler de originale møbler og det indre af rummet, så de kan gentage sig i loftet. Og refleksionen kan være klar og klar og kan være lidt sløret, røgfyldt. Det afhænger af typen af ​​tekstur. Forresten er flere refleksioner i stand til at give et ekstra volumen til et værelse, hvilket gør det til en slags "Looking Glass".

Og i hvilket tilfælde er det værd at købe sateen? Hvis det ser ud til, at glansen er for pompøs, og det matte loft er for lurvet, skal du vælge denne indstilling. Gentle-iriserende silkeagtigt satinloft med dets struktur ligner stof. Det ser bare godt ud i et orientalsk rum: med en overflod af draperede stoffer og silkepuder. Men for klassiske interiører er satin heller ikke dårlig.

Se også:

Hvordan vælger man en fabrikant af stretchlofter

Nogle gange ser du på to meget lignende lofter, du undrer dig bare. Det ser ud til, at teksturerne er de samme, og webmaterialet er identisk, men priserne afviger betydeligt. Godt, sandsynligvis bestemmer forskellen mærket. Tensionstrukturer sælges trods alt i to typer: indenlandsk og udenlandsk produktion. Og den anden type er henholdsvis dyrere. Derfor kan ikke alle have råd til et importeret strækloft.

Loft fra Frankrig er et eksempel på kvalitet og stil. Det er trods alt dokumenteret, at de første sådanne designs blev opfundet af franskmændene. Men de siger stadig, at de første prøver blev lavet i Schweiz. Desværre havde de ikke tid til at patentere dem der. Men det er muligt og i flere antikke tider at blikke - for eksempel i det gamle egypte. Og det viser sig, at der også var meget lignende designs. Men hvorfor klogt - Frankrig, så Frankrig. Desuden er de franske stretchlofter, der nu produceres, simpelthen smukke. De er elegante, holdbare, miljøvenlige. Her er bare meget dyre.

Også i Tyskland skaber fremragende spændingsstrukturer. De er meget smukke, holdbare og pålidelige. Og de har mange farver og teksturer, hvilket er meget glædeligt for forbrugerne.

Italienerne har udmærket sig: de producerer lofter, for hvilke der praktisk talt ikke er behov for at passe på. Nå er kvaliteten af ​​disse produkter ikke værre end loftet oprindeligt fra Tyskland.

Det sker, at midlerne til reparation ikke tillader at vælge nogen af ​​ovenstående muligheder. Nå, brug derefter alternativet. Economy klasse er indenlandske lærred. Forresten ser et russisk lavt loft udad ikke værre end en importeret. Hvis du ikke fortæller nogen om sin oprindelse, så vil de ikke mærke. Her tjener kun denne konstruktion noget mindre end lofterne fra Tyskland, Frankrig eller Italien. Alas - du skal vælge mellem lav pris og holdbarhed.

Vi bør også nævne de kinesiske producenter. Alt er ikke så simpelt her, fordi der er dofler lavet i Kina med ganske acceptabel kvalitet og omvendt, de miljømæssige farlige. Mange klager over en meget stærk lugt, der stammer fra kinesisk fremstillede lærred. I malerier af høj kvalitet skal denne lugt forsvinde inden for 1 - 3 dage. Hvis den konstante duft varer i 1 - 2 uger, så er det værd at tænke på materialets miljøvenlighed.

Hvis duften ikke forsvinder, selv efter en måned med at bruge loftet, så har du højst sandsynligt et lavklasset lærred, der kan skade dit helbred. Det er ofte meget svært at gætte, hvad de installerer for dig, så her kan du komme til hjælp ved oplevelsen af ​​venner, bekendte og slægtninge, der allerede har bestilt et loft for sig selv i et bestemt firma og kan dømme dets kvalitet.

Betingelser for fremstilling og installation af loftet - dette er også vigtigt

Besvare spørgsmålet, hvordan man vælger det rette strækloft, skal man tage højde for alle de nuancer, der er anført ovenfor. Men ikke kun dem. Kvaliteten af ​​hele spændingsstrukturen afhænger af en yderligere faktor. Specifikt - hvorfra det vil blive lavet. Der er to muligheder:

 • Loftet er fremstillet under produktionsbetingelser.
 • Loft, montering som udføres direkte på stedet.

Og hvis du vedvarende tilbydes den anden mulighed, er det ikke altid nødvendigt at acceptere. Fordi for meget tid vil blive brugt på montering, og affaldet fra disse værker i rummet vil forblive. Nå, du kan desværre ikke få den ønskede kvalitet.

Det er bedre, hvis du får et fuldt forberedt, pakket og beregnet (ifølge et særligt program) loft. I dette tilfælde skal du spørge sælgeren om han har en produktionsspecifikation og et ISO-certifikat. Det er usandsynligt, at nogen vil "beundre" i sin lejlighed på loftet af tvivlsom kvalitet med en grov konveks søm. Men for at få en smuk søm, som næppe kan ses, har du brug for fremragende råmaterialer og højpræcisionsudstyr. Derfor kræve dokumenter. Kig på kvaliteten af ​​komponenter (loft guides). De skal omhyggeligt fremstilles og stærk nok.

Hvad angår installationen, har der også deres egne funktioner. De skal overvejes på hvert trin af arbejdet. Nå, hvis et klar, beregnet og pakket loft er bragt til dit hjem og hurtigt monteret. Timer for to - tre, ikke mere. Dette er den perfekte løsning. Men glem ikke at være opmærksom på hvilket system af fastgørelsesanordninger der bruges samtidig - kileformet eller harpun. Dette vil være vigtigt, når du udskifter internettet. Hvis f.eks. Dine naboer er oversvømmet eller vinyltape er utilsigtet revet. Og det sker, at intet ekstremt er sket - vil bare ændre loftets farve. For eksempel, når den gamle bliver kedelig.


Wedgeformet fastgørelsessystem af strækloftet.


Harpoon monteringssystem strækloft.

For nemt og nemt at ændre lærredet er det kun et harpoon fastgørelsessystem, der passer. Fordi det kileformede system ikke kun tillader det, men det hjælper heller ikke med at holde vandet, der har spildt fra uagtsomme naboer.

Stræklofter

Loftet kan males eller limes, forsynet med gipsplader eller plastik, men det eneste du skal bruge til at sætte al din styrke på er farveløsheden i sin farve. Udseendet af et stort antal forskellige overflader og materialer på markedet har ført til, at omkostningerne ved nedhængte lofter falder. I dag kan næsten alle have råd til at afslutte loftet med vinylfolie, men farvepaletten på strækloftet hos enhver ejer bliver forvirret under udvælgelsen.

Indhold:

Typer af stræklofter

Farvdesignet af lofterne i huset er i dag et meget vigtigt og interessant spørgsmål, som moderne ejere normalt gerne vil løse på egen hånd. Ved indretning af lejligheder for et par årtier siden blev loftet tænkt på sidst, mens stræklofter med snehvid farve blev betragtet som dyre og eksklusive. Og i dag er PVC-film de klareste farver og forskellige teksturer.

Valg af farve på strækloftet ved første øjekast virker som en ret simpel opgave, som et barn selv kan klare. Men det viser sig slet ikke. Forkert valg af farver kan skabe en dyster atmosfære eller adskille interiøret. Derfor kan du ved at vende hjem føle, at situationen ikke bidrager til afslapning, men at diskordere.

Streklofter kan opdeles i flere typer: mat, lak, fotoudskrivning, perlemor og metallisk. Alligevel bruger ejerne i de fleste tilfælde lakestrygter. Og alt dette skyldes et ret bredt udvalg af filmfarve samt andre karakteristiske egenskaber. Nu vil vi overveje nogle af hovedtyperne af strækloft.

Uigennemsigtige stræklofter

Matt stræklofter bruges normalt til det klassiske interiør. Strukturen af ​​dette materiale er meget lig det klassiske maleri. Disse lofter er ideelle til værelser, hvor folk med en konservativ holdning til ting og lofter vil blive placeret. Disse værelser synes at være behagelige og bekvemme.

Farve stretch loft med en mat film, som regel pastel eller hvid. Alle er vant til at følge deres egne følelser af smag, men det er stadig perfekt, at der anvendes et hvidt matte loft til store biblioteker, haller og stuer. Mest af alt sengetoner passer ind i soveværelset, hvor du vil slappe af og slappe af.

Lakstræklofter

Lakstrækloft skal nødvendigvis være i harmoni med det samlede billede af interiøret. Farveområdet af sådanne produkter har mere end 120 nuancer af alle farver i regnbuen, det hjælper ejerne med at vælge den perfekte farve til ethvert rum. Lakkestrækloft giver visuelt dybde til rummet, denne effekt opnås på grund af spændvidden af ​​strækloftet. Husk: jo mørkere filmen, jo større reflektionseffekten og følgelig jo større er spekulariteten.

Stræklofter maling

For et mere spektakulært design anvendes et metalloft strækloft, hvilket giver grace og friskhed til rummet. Disse farver strækker lofter bruges normalt i små værelser, men med en rig finish.

Tips til valg af farve på strækloftet

Farve er en ret interessant ting, som gør et almindeligt rum til noget meningsfuldt og tvinger øjet til at forblive på lyse genstande og påvirker personen på en særlig måde. Valget af farve til konstruktionen af ​​strækloftet er en seriøs opgave, fordi det er nødvendigt, at resultatet ikke er et ansigtsløst rum, men en harmonisk. Derfor skal du først finde ud af nogle få punkter, inden du bestemmer hvilken farve der skal laves i et strækloft. Hvad skal rummet være til, hvilken stil det vil blive dekoreret, hvad er væggenes højde og rummets størrelse, hvilken skygge af møbler, vægternes farve og andre forskellige indvendige elementer.

Spørgsmålet om harmoni

For at bestemme farve på strækloftet skal du først vælge væggenes farve, tapet eller mønster på tapetet, samt have laminat, vægpanel, flise, det vil sige alle materialer, der skal bruges til efterbehandling. Den optimale farve af loftet anses for trods alt at være en tone, der ikke kun er slående, men stadig i harmoni med de omgivende genstande (vægge og belægninger).

Hvis pludselig ikke afhænger af valg af farve afhænger af afslutningen af ​​rummet, så er det nødvendigt, at strækloftets farve er i overensstemmelse med nogle specifikke elementer eller detaljer i interiøret, fx tæppe, sofa, gardiner, facadefacade. Men stadig, hvordan man vælger farven på strækloftet? Den mest sikre og optimale løsning er et beige strækloft.

En af de største fejl i denne sag er designet i en farve af interiøret, og alt dette sker på grund af ejernes ufuldstændighed, som ikke ved noget om farven. Hvis klassisk foretrækkes i design, skal farven til loftet vælges lettere med 1-2 toner. Loftet i henhold til reglerne skal sammenlignes med den indre kontrast, men alt skal være i samme farveskema.

For eksempel, hvis væggene er beige toner, så kan farven på loftet gøres lysebrun, den er mørkere med 1-2 toner. Loftet kan også laves i overensstemmelse med gulvene, medmindre det selvfølgelig ikke er mørkt træstruktur. Her er funktionerne de samme som med væggene.

Du skal også huske på, at væggenes og loftets kontrast er en glimrende løsning, men den hyppige brug af flere farver på én gang kan føre til, at rummet simpelthen bliver "knust" af farve. Det er nødvendigt at være opmærksom på rummets natur og område, inden der indføres flere farver ind i interiøret.

Stretch loft tekstur

Et andet træk ved strækstof er loftets evne til at absorbere og reflektere lys. Afhængig af dette er stræklofterne af følgende teksturer på markedet:

 • Satin og matte lofter. De har evnen til at "indsnævre" rummet, samt reducere dens dybde. Det betyder, at der er en lov der er modsat af "det modsatte": det blanke mættede mørkefarvede loft er velegnet til store rum, og for små selvfølgelig sløvt loft.
 • Det blanke loft er dybt og har næsten en spejl effekt, og derfor en ejendommelig charme. Dette strækloft kan give meget lys, udvide grænserne og tilfredsstille skønhedens følelse.
 • Suede loft er en god løsning til soveværelset, fordi det bringer trøst og dyrker varme.
 • Fantasy lofter med tekstur af metal, sten, træ ser godt ud i små værelser (køkken, korridor, badeværelse).

I dag opnår kunstlofter også stor popularitet, som er reelle kunstgenstande og er i stand til at understrege atmosfæren og raffinementen i et hus.

Principper for farvevalg

I et værelse, der er designet til mentalt arbejde, for eksempel en studie eller et bibliotek, skal loftet indrettes lyst. Monotone nuancer giver mulighed for at føle friskheden, men også appetere og distrahere fra arbejde. Når man vælger strækloftets farve, er det værd at huske at farven på grønlig-blå og aqua stimulerer hjernens aktivitet, men samtidig er det umuligt at vælge en aggressiv farve - orange eller rød.

Farven på loftet er det nemmeste at vælge, hvis der er gipsvæg i sin konstruktion, som normalt altid er malet hvidt. For resten af ​​loftet kan du bruge alle mulige farver - fra lys til mørk. Det lyse loft vil også se smukt og stilfuldt ud, uden at skabe effekten af ​​tryk.

I verdenspraksis er der sket en sådan tendens - brugen af ​​en ret stærk kontrast i farven på et strækloft med andre grundlæggende farver i et rum. Det er meget sjældent at finde et indretning med en monokrom farveopløsning, normalt for et levende miljø, vælg en kombination af farver.

Kontrasterne af kolde og varme toner er mest interessante. Varme farver er røde, gule og orange, samt alle mulige nuancer som følge af dem - brun, crimson og terracotta. Og de kolde nuancer omfatter blå, blå, blågrøn og grøn.

Ved valg af strækloftets farve er det nødvendigt at tage højde for, at de fleste af strækloftens farver ændrer deres mætning og intensitet under påvirkning af lys. I stærkt lys mørkere, blå, cyan og andre nuancer af dette spektrum, og orange, grøn og rød lyser. Hvis du tager højde for sådanne ændringer, er det selvfølgelig bedre at gennemføre eksperimenter med forskellige farver, inden du træffer beslutning om at købe et strækloft.

Hvis rummet er lille, og du vil øge rummet visuelt, så skal du vælge lyse farver til loftet. Men det skal også huskes, at lak stræk lærred af lys toner er ikke så meget spejlet som mørke. Du kan også udvide rummet ved at vælge et koldt skygge strækloft. Dette vil selvfølgelig give anledning til en følelse af frihed og plads.

I for store rum er det bedst at bruge mørke lofter, fordi de er i stand til at reducere rummet. Men det kan også opnås ved at bruge lyse varme toner, for eksempel rød, gul. Værelset bliver mere komfortabelt og mere komfortabelt.

Linen farve for hvert værelse

Det er nødvendigt at lære at vælge farve på strækstof til hvert enkelt rum (soveværelse, køkken, stue, børnehave). I køkkenet skal strækloftets farve give en følelse af appetit, hvilket betyder at den skal være rød. Hvis du har lavet køkkendesignet i beroligende farver, så skal de nøjagtig samme nuancer vælges til loftet.

For børns værelser tilbyder farvekataloget rolige lys nuancer. I børnehaven kan du også installere paneler med fotoprint, der viser deres yndlingsbarns tegn. Men det er dog vigtigt at give et neutralt billede, der ikke forhindrer barnet i at fokusere opmærksomheden. For børn anbefales lofter af blå, grøn, hvid, lys violet og pink generelt.

Hvordan vælger du strækloftets farve og kombinationen af ​​farver til soveværelset? Normalt for soveværelser anbefales det at vælge strakt lærred i beroligende farver. Det kan være fløde, hvid, lysegrøn, blå, lyserød farve. Lofter på samme tid kan være både flerfarvede og monofoniske og to ton. Stræklofterne ser godt ud i stuerne, er lavet i to farver, mens de vil understrege originaliteten af ​​det overordnede interiør.

Farvepalette stræklofter

Hvidt loft

Stretchloft i hvidt er en ret almindelig klassisk løsning. Sådanne lærred kan installeres i forskellige rum, herunder meget store. Hvidt stretchloft, glat og perfekt glat, egnet til ethvert interiør, det kan bruges i kontorer, restauranter og lejligheder, og det hjælper selvfølgelig med at arrangere accenter i designet korrekt.

Brunt loft

Nu ved du, hvordan man vælger farve på strækloftet. Det er vigtigt at tage hensyn til rummets formål og størrelse samt strammens struktur, der styres af de generelle regler for valg af PVC-filmens farve og problemer med at skabe harmoni i rummet.