Sådan tætes en revne i loftet: måder at fjerne og forsegle, forebyggelse

Start af arbejdet med eliminering af revner i loftet

Ubehag i form af revner i loftet kan fremstå uventet og kan forgive ejerne af lejligheden i lang tid og undertrykke dem med deres stadigt voksende udsigt. Selvfølgelig kommer tanken om hurtigt at slippe af med dem straks, men det er ikke altid kendt, hvordan man reparerer revner på loftets overflade.

Måder at eliminere revner i loftet

Vi vil fortælle dig om de mest almindelige og samtidig velprøvede metoder til forsegling af revner, som ikke kun skal reproducere professionelle gipsplader, men også almindelige mennesker kan selv gøre installationen. Tro mig, blandt dem vil helt sikkert være den, som du kan mestre selv og bringe loftet i dit hus i den rigtige form (læs mere Draft loft).

Metode en

Denne metode er velegnet til dem, der ikke er klar til at bruge tid og kræfter for at forsegle revner, især hvis de ikke er store. I dette tilfælde kan du simpelthen forklare dem. Loftfliser er fantastisk til dette.

Loftmaskering

Der er mange sorter af polystyren skumfliser tilgængelige. Dette er et meget let, praktisk og billigt efterbehandling materiale. Det er muligt at udføre installationen med sin hjælp og alene. Selvom loftet har en betydelig forskel i højden på grund af gulvplader, kan den også maskeres (se Reparation af gipslofter).

Beregn det ønskede antal fliser, samt at vælge deres format vil hjælpe en simpel beregning ved hjælp af ordningen:

 • Tegn en loftplan i en bestemt skala.
 • Gnid det derefter ud med et gitter med siden af ​​cellen, der svarer til længden af ​​siden af ​​flisen.
 • Baseret på det opnåede skema beregnes antallet af fliser, herunder delstørrelser. Du bliver nødt til at købe lidt mere, da de fliser, der bliver nødt til at blive skåret, kan blive forkælet i starten.

Tip! Ved limning af fliser skal du sørge for, at revnerne og forskellene i loftets højde ikke falder på leddene mellem fliserne. Ellers holder fliserne fast, fejlagtigt.

Selvfølgelig vil hverken revnerne eller højdeforskellene gå overalt. Men flisen vil pålideligt skjule alle fejl, samtidig med at du bruger mindst penge og kræfter på reparationer, og du vil ikke længere bekymre dig om, hvordan du fjerner revner i loftet.

Anden vej

Hvis maskering fejlene passer dig ikke, skal du reparere. Sådan repareres revner i loftet efter mange års service? I tilfælde hvor dybden af ​​revner er lille, såvel som antallet af revner selv, kan du ty til prikkemateriale. Dette betyder, at loftet kun vil blive anbragt i problemområder (se. Lofttæt med moderne materialer).

Spræng, fastgjort i loftet ved hjælp af kit

Stikkontakt kan også bruges i tilfælde hvor loftet senere bliver dækket af tapet. Men tapetet skal være tykt, fordi gennem tynde tapet kan de puttede steder skinne igennem. Hvis tapetet stadig er tyndt, skal loftet efter tømning males med let vandbaseret maling i flere lag, hvilket sikrer ensartet farve på hele loftet.

 1. Rydning af revner. Alle revner skal rengøres af alle peeling og smuldrende partikler og fragmenter.
 2. Hele overfladen af ​​revnerne og tilstødende områder bør grundigt primeres i et eller to lag med en dyb penetrationsprimer.
 3. Forbered kittens opløsning og reparér revnerne i loftet, fyld sporene med kitt og nivellerer med spatelen langs overfladen så jævnligt som muligt.
 4. Lad kittet tørre i løbet af dagen.
 5. Sandpudsede revner til glathed.
 6. Nu er loftet klar til efterbehandling - maling, vægpapir og så videre.

Maling af loftet efter afslutningen af ​​arbejdet med forsegling af revner

Tip! Forsegling af revner i loftet - lidt beskidt job. Inden reparationens start skal du om muligt fri rummet fra møblerne og dække gulvet med en film. Derefter bliver rengøring i slutningen af ​​arbejdet meget hurtigere.

Tredje vej

De to første metoder er gode til at slippe af med små revner, men nogle gange må man håndtere revner, som er meget dybe og store. I dette tilfælde er du nødt til at vide, hvordan man forsegler revnerne i loftet, så strukturen bevarer sin styrke i lang tid.

Måder at knække

Når dybden af ​​revnen er stor - kun en vej ud, fyld den med fyldstof. Og her er der flere muligheder. Som fyldstof til revner kan du vælge et af flere fælles materialer.

Siden antikken har det været kendt, hvordan man forsegler en revne i loftet ved hjælp af tilgængelige værktøjer. For eksempel stykker af stof:

 • Stoffet blev skåret i strimler og lagt i en revne, der tidligere var renset for alle smuldrende partikler.
 • Et separat stykke stof med et område større end selve revnen og mere end ti centimeter bredere end det var limet over revnen og vævet indlejret i det.

I dag, som et passende klæbemiddel til dette formål, kan du bruge PVA limen. Sprækket i loftet efter reparationen på denne måde vil være pålideligt skjult af et lag af kitt og vil bevare sin styrke i lang tid.

Forsegling af revner med et malingsnet

Tip! Da materialet til tætning af revnerne er malingsgitteret, der har stor styrke og slidstyrke.

Selv en dyb revne kan forsegles med et specielt fugemasse. Til salg er fugemasser til forskellige formål. Og du bør bruge sælgerens råd til at vælge et tætningsmiddel, der passer bedst til dit særlige tilfælde. Så sammensætningen af ​​byggematerialerne i loftet er vigtig, såvel som luftfugtigheden i rummet. Tæt krakket med tætningsmidlet, indtil det er helt fyldt, overflade overfladen med en børste eller spatel, og efter størkning, skåret overskydende med et skarpt værktøj.

Eliminering af revner med fugemasse

Sprækkeforebyggelse

Det bør også give sandsynligheden for revner i leddene af væggene og loftet, buede åbninger. Hvis der allerede er revner i loftet, er sandsynligheden for yderligere revner i disse kritiske områder stor.

Du kan gøre profylakse ved hjælp af serpyanka.

 • Det er vigtigt at klæbe alle overflader grundigt, inden de klæber. Dette gøres for at undgå udseendet af yderligere bobler.
 • En serpyanka limes til kittens overflade, som efter tørring også sættes i stykker.
 • Denne metode til behandling af hjørner og ledd er perfekt udvist i praksis og giver dig mulighed for at glemme at reparere loftet i lang tid.

Tip! Sprækker i loftet kan indikere lækager i kloaksystemet, bygningskrympning og nedbrydning af gulvets styrke. Seal en enkelt revne vil ikke forhindre udseende af nye, hvis årsagen til deres udseende ikke er elimineret. Finde en revne - konsulter en specialist for at bestemme årsagen til forekomsten.

7 måder at hurtigt reparere en revne i loftet

Komfort og komfort i stuen afhænger af mange faktorer, herunder loftets tilstand. I nogle tilfælde er der behov for at forsegle revner i loftet mellem pladerne eller små huller på overfladen. Du kan selv gøre det ved at vælge en af ​​de syv metoder, der foreslås i denne artikel.

Årsager til revner i loftet

Inden der udføres reparationsarbejde i en lejlighed eller et hus, bør der foretages en grundig undersøgelse af væggene og især loftet for tilstedeværelsen af ​​forskellige huller, fejl og uregelmæssigheder. Dette behov skyldes ikke kun æstetiske behov. Dybe revner i loftet eller revner mellem betonplader kan få alvorlige konsekvenser.

Hovedårsagerne til revner er:

 • Nedtegning af bygningen;
 • Manglende overholdelse af teknologi i forbindelse med opførelse eller reparation
 • Byggematerialer af lav kvalitet;
 • Skarp temperatur falder.

Hvis revner i loftet begyndte at dukke op i et nybygget hus på grund af dets krympning, anbefales det ikke at straks udføre arbejde for at fjerne dem, da strukturen fortsat vil deformere. Den bedste løsning ville være at udføre reparationsarbejde 3-4 år efter idriftsættelsen.

Diagnosticering af loftet og bestemmelse af arten af ​​skade

Diagnostik af loftet begynder med en grundig undersøgelse af hele overfladen. Tilstedeværelsen af ​​selv små revner i gipset kan være et tegn på dybere skade, og hvis alle synlige fejl opdages, skal karakteren af ​​skaden på loftet bestemmes. For at gøre dette er det nødvendigt at fjerne det modstående materiale om den påviste revne delvist ved hjælp af en spatel eller en speciel børste. Derefter skal du omhyggeligt undersøge overfladen af ​​loftet ved siden af ​​revnen, da den registrerede skade kan tage et større område end under den første visuelle inspektion. I dette tilfælde skal loftsbeklædningen rengøres fuldstændigt over hele skadeområdet.

En anden indikator for graden af ​​deformation er dybden af ​​spalten. Hvis denne figur ikke overstiger 1 centimeter, anses revnen som lav, og den kan forsegles med ethvert fyldstof. Dybden af ​​hullet mere end 1 centimeter indikerer en mere alvorlig deformation. For at forsegle det alene skal du bruge en meget større mængde arbejde og materialer.

Metode 1: Dæk revnerne

Den nemmeste og hurtigste måde at slippe af med revner, og på samme tid fra uregelmæssigheder i loftet er at forsegle loftet med specielle polystyren skumplader. Dette materiale giver dig mulighed for at skjule både små revner og dybere revner og dråber i loftets overflade. Loftsplader er billige, godt limede og giver loftet en følelse af nyhed.

Fliser på loftet skal limes på en sådan måde, at samlingerne mellem dem ikke ligger i skaderne. For at loftet skal blive glat, og fliserne skal holde fast og ikke skrælle, skal revner og uregelmæssigheder være helt skjult under deres overflade. Men vi må ikke glemme, at denne metode kun maskerer fejlene, men løser ikke problemet med skader på betonloftet.

Metode 2: Dæk revnerne med en klud

En anden måde at let forsegle både små og dybe nok revner og led mellem pladerne - at klæbe dem med stofstrimler. På trods af sin tilsyneladende enkelhed er det en af ​​de ældste og mest velprøvede måder at reparere loftet på. Korrekt fremstillet stof "patch" holder i årevis og tillader ikke revnen at vokse yderligere.

Sprængning af revnen med en klud udføres i flere trin:

 • Kanten af ​​revnerne renses fra loftsbeklædningen langs hele dens længde og vaskes med vand.
 • Den forstærkende stofstrimmel er lavet. Til dette formål, egnet som et specielt bånd serpyanka, og ethvert naturligt stof - linned, bomuld eller gasbind. Materialet er skåret på en sådan måde, at strimlen var bredere med 2-3 centimeter.
 • Strimlen er fugtet med PVA lim eller stivelsespasta, presset ud, overlejret på en tør revne og rettet.
 • En tørret og hærdet strimmel anbefales at puttied, forsigtigt udglatter overfladen med en spatel.

Efter tørring rengøres tyndlaget med sandpapir og tørres af fra støv.

Metode 3: Seal revner med et kit

Dotspaltning af loftet er en traditionel metode, som oftest bruges om nødvendigt for at reparere revner før hvidvaskning. Sætning af hele overfladen gør det ikke kun muligt at skjule spalten, men også at justere loftet og forberede det til ethvert efterbehandlingsarbejde.

Fremgangsmåden ved forsegling af revner begynder med deres børstning med fjernelse af exfolierede dele af belægningen. Dernæst vaskes overfladen med vand, og efter at den er tørret, behandles den med en dyb penetrationsprimer. Derefter fremstilles kittens opløsning og påføres revnerne, så de fyldes med opløsningen gennem dybden. Derefter glattes laget af kittet med en spatel enten i punktvis, rundt revner eller over hele overfladen af ​​loftet.

Efter påføring af det første lag tørrer overfladen ud inden for 24 timer, hvorefter den er malet med sandpapir. Afhængig af arten af ​​skaden på loftet kan du have brug for fra et til flere lag af kitt, med hvert efterfølgende lag kun påført, efter at den forrige er helt tør.

Metode 4: Gipsmørtel

Gipsgips er en anden gennemprøvet metode til løsning af revner i et betonloft. Gipsmørtel sælges som tørblanding og indeholder mineralske komponenter. Nogle gange anvendes i stedet for en gipsmørtel syntetiske sammensætninger, som er dyrere.

Deres brug gør det muligt ikke kun at reparere revnen, men også at beskytte loftets overflade fra dens omdannelse.

En gipsopløsning fremstilles ved at blande pulveret med vand i den mængde, der er angivet af producenten. På samme måde som plastering påføres gipsplast på en ren og primet overflade i flere lag med fuldstændig tørring af hvert lag. For maksimal tilpasning af loftet anbefales det at bruge et forstærkningsnet.

Metode 5: forseglingsmiddel

I nogle tilfælde er udbrud af revner og revner i loftet forbundet med lækage, og derfor forsegler dem, du har brug for et materiale med gode vandtætningsegenskaber. Et sådant materiale er et tætningsmiddel, der efter størkning ligner gummi i dets struktur. Den har god indtrængende kraft og har en levetid på mere end 10 år.

For at udfylde hullet med fugemasse, skal du bruge en særlig pistol. Tætningsmidlet vokser næsten ikke, så efter størkning er det ikke nødvendigt at fjerne væsentligt overskydende materiale. Tætningsmidlet påføres over hele overfladen af ​​revnen, hvorefter det frosne udragende lag afskæres med en kniv, hvorefter gabet er forseglet med en stofstrimmel og pudset med kitt eller gips.

Metode 6: pladsholder

Det er muligt at dække ganske store og dybe revner med tætningsmiddel, men dette vil kræve et betydeligt forbrug af materiale. I dette tilfælde er det meget mere effektivt at bruge andre typer aggregater, hvilket gør det muligt at reducere reparationsomkostningerne og bruge materialer af forskellige egenskaber.

De mest populære pladsholdere er:

 • Polyuretanskum.
 • Strimler lavet af naturstof.
 • Specielt polyurethanskum fyldstof.

Metode 7: dybe revner mellem pladerne

Udseendet af dybe huller mellem pladerne er et alvorligt problem i et panelhus. Sådanne revner er fyldt med store varmeforløb og risikoen for yderligere deformation og kræver derfor særlig reparation. For det første fjernes kløften mellem pladerne fra loftet og det gamle nivelleringslag. Derefter ekspanderer revnen med et percussionsinstrument med en speciel dyse og bearbejdes rundt om kanterne med en kniv eller spatel.

Derefter behandles den indre overflade af spalten med en primer og fyldes med monteringsskum. Efter tørringen skæres overskydende skum af, og sømmen smøres med mørtel med forstærkningsnet.

Eliminér revner i loftet efter at have repareret dig selv

I forbindelse med reparation af eventuelle vanskeligheder kan hjemmeproducenten have spørgsmål om, hvordan man skal håndtere revner i loft og vægge. Nogle gange afhænger resultatet af multi-dages arbejde på design af en lejlighed af kvaliteten af ​​deres opsigelse.

Sprækker i loftet kan skyldes forskellige årsager: På grund af gulvbevægelse, finish af dårlig kvalitet eller på grund af brud på installationsteknologien.

Typen af ​​revner i loftet kan være anderledes og afhænger oftere af det materiale, hvorfra loftet er lavet, om gipsets kvalitet og overholdelse af teknologien, af årsagerne til bygherrer mv. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at behandle og fjerne disse fejl. Du kan selv gøre det.

Måder at reparere revner i loftet

Der findes flere måder til selvrensning:

Små revner i loftet kan forsegles med kitt.

 1. Stikkontakt udføres i tilfælde af, at revnen er lille og ikke er forbundet med bevægelsen af ​​gulvpladerne eller gipspladerpladerne, hvorfra det nedhængte loft er lavet. Det udføres kun i et problem sted.
 2. Med en stor dybde og længde af revnen i forbindelse med husets udkast eller dårligt lagt overlappende plader, er revnen fyldt med forskellige materialer.
 3. Hvis en malingsbelægning eller et lag af gips har skrællet, kræves der mere omfattende arbejde: Det er nødvendigt at fjerne de beskadigede dele og fylde den resulterende rille. For at finde ud af om der er et sådant problem, skal du banke området rundt om revnen. En kedelig "tom" lyd vil indikere en løs del af belægningen eller gipset.
 4. Sprækker i loftet på gipsplader er forårsaget af krænkelser i installationsteknologien og kræver kittens led.
 5. Dekoration af defekter ved hjælp af suspenderet, spænding eller andre typer af loftbelægninger. Denne metode bruges, hvis det ikke er muligt at reparere en revne i loftet.

Hvordan forbereder man sig på arbejde?

Værktøj til installation og reparation af gipsvæg.

Før man påbegynder arbejdet med at eliminere defekter, er det nødvendigt at omhyggeligt vurdere deres størrelse: vurdere tilstanden af ​​gipset, find ud af den ægte bredde og dybde af revnen. Efter vurderingsforanstaltningerne skal du vælge en metode, der er acceptabel til reparation, og begynde at købe og forberede materialer og værktøjer som:

 • tør gipsblanding til kitt (Ceresite eller andre);
 • forstærkningsnet
 • fugemasse, skum eller andre fyldstoffer;
 • PVA lim;
 • primer blanding af dyb penetration;
 • spartler;
 • kapacitet til løsning
 • sprøjt med vand.

Den eksfolierede del af gipset skal fjernes fuldstændigt til lagene, der bevarer deres styrke. Dyb revne forårsaget af forskydning af gulvplader, at rense fra gips, kit og andre dekorative beklædning. Defect mellem GCR frigivelse fra serpyanku eller armeringsbånd, om nogen, ren og skarp kniv kanter med en affasning tilstødende plader GCR. Reparationsfladerne skal rengøres grundigt af støv med en vandspray. En sådan foranstaltning er nødvendig på grund af, at moderne blandinger til putty er lavet på basis af gips og har en lav vedhæftning til en tør overflade. Forsømmelsen af ​​en så lille ting som fjernelse af støv og befugtning af overfladen vil føre til dannelsen af ​​en ny revne i loftet efter reparationen af ​​den nyligt eliminerede.

Teknologi til at fjerne fejl i loftet

Dybe revner er fyldt med skum, fugemasse eller klud fugtet med hvid lim.

Ved hjælp af en spatel skal små revner fyldes forsigtigt med kittens blanding, der er fremstillet ifølge fabrikantens anvisninger, og gnid det med et forsøg på at sikre, at hulrummet indeni er fyldt. Blandingen, der rager ud på loftfladen, fjernes med samme spatel og justerer så tæt som muligt området omkring reparationsstedet. Efter tørring i 24 timer slibes kittede og tilstødende områder med sandpapir, der opnår glathed og fjerner eventuelle uregelmæssigheder. Herefter kan loftet males eller trimmes på en anden måde.

Dybe revner, der opstår som følge af bygningens krympning i nye bygninger, skal repareres forskelligt:

 1. Sprækken forberedt til reparation skal fyldes med polyurethanskum, tætningsmiddel eller tæt fyldt med striber af klud fugtet med hvid lim. Fyld revnen med forsegleren ved forsigtigt at fjerne overskydende materiale fra loftet tæt ved revnen med en spatel. Efter hærdning med en skarp kniv, glat overfladen til glathed. Polyuretanskum varierer, fordi det er i stand til at udvide og fylde alle hulrum selv. Efter fabrikantens anvisninger udfylder den revnen, og efter indstilling (24 timer) skæres overskyddet med en kniv og tilpasser det reparerede område flush med loftet rundt.
 2. Fugt og rengør overfladen og anbring et tyndt lag af finish, der skal udjævnes med en spatel. Efter tørring i 24 timer, sand området til fuld glathed og genoprette den dekorative finish.

Ordningen med opsigelse af revner.

Hvis sprækkerne opstår som følge af frigørelse af gips eller maling, skal der påføres et primer på det glatte og fugtede område, hvorefter et lag af spartelblanding fylder hak flush med den resterende belægning. Det er praktisk at gøre dette med en bred trowel eller en regel, der holder dem på en gang over hele det overflade af det reparerede område.

Med en betydelig dybde af rillerne er det bedst at fylde det i flere trin, lidt tørre det forrige lag, hvis overflade ikke er niveau.

Efter afslutningen af ​​arbejdet skal kittet tørre inden for 24 timer.

Reparation af eksfolieret gips.

Derefter skal færdigblandingen tørre små revner, hvis de eksisterer, påføring og udjævning af et tyndt lag af kittet. Efter tørring skal den slibes og males.

Spræng de falsede gipsplader plader med en blanding for kitt, niveau overfladen. Påfør et forstærkende maske eller serpyanka på sømmen og anbring et lag af efterbehandlingsblandingen. Vent til det tørrer i 12-24 timer. Påfør en primer i 1-2 lag. At sætte et tyndt lag af en færdigblanding. Juster det, tør og sand til en jævn tilstand.

Hvis det ikke er muligt at reparere sprængen i loftet med egne hænder, skal du holde en dekorativ polystyren skumflise på loftet. For at beregne antallet af fliser tegner du en loftsplan på en skala og tegner et rist af linjer med et trin, der svarer til flisens størrelse i samme skala.

Kan erstattes med glas fliser eller tapet til maling, men i disse tilfælde er det nødvendigt at huske på, at den forskydning forårsaget af gulvplader eller vægge af revnen vil stige og forårsage skrælning tapet, afstanden til dem, brud på fliserne, og andre problemer. I nye bygninger kan processen med bygningskrympning vare i flere år, og kun efter færdiggørelsen vil det være muligt at kvalitativt eliminere de mangler, der er forårsaget af det, og at foretage den endelige reparation af revner.

Tæt cracket i loftet med vores egne kræfter (20 billeder)

Loftet - den mest åbne udsigt over bunden af ​​rummet, hvilke husejere oftest trimmer på den traditionelle måde - justere og blanke. Samtidig er jo højere klassen af ​​en sådan finish, desto mere mærkbar er skaden på tiden over. Den mest almindelige mangel på det plasterede og hvidkalkede loft er revner.

På grund af deres synlighed forsøger de at komme af med disse skader så hurtigt som muligt, ofte uden at tænke på, at revner kan være tegn på alvorligere problemer end en kosmetisk defekt i mål.

Overvej måder at forsegle revner i loftet under hensyntagen til størrelsen af ​​skaden og årsagerne til revner.

Typer af revner og årsagerne til deres dannelse

Arbejdets omfang ved forsegling af revner afhænger ikke kun af størrelsen af ​​skaden, men også på de faktorer, der forårsager revner. Hvis du ikke neutraliserer årsagen til forekomsten af ​​revner, kan arbejdet med at forsegle dem gøres forgæves.

For at finde årsagen til krakning er det nødvendigt at analysere følgende faktorer:

 • Bygningens varighed
 • Placeringen af ​​revnen på flyet;
 • type overlapning (til præstationsorientering af revner i forhold til gulvplader);
 • knækbredde;
 • materiale lokalisering og dybde;
 • dynamik.

Efter igangsætning af bygningen er fundamentet genstand for krympning i mindst et år, hvor præfabrikerede plader kan forskyde sig lidt i forhold til hinanden og danne revner langs leddene mellem sig selv og med væggene. Derfor er det i de første 2-3 år ikke hensigtsmæssigt at gennemføre en grundig efterbehandling i lejlighederne af nye bygninger. I løbet af denne tid vil det være rimeligt at observere udbrud og yderligere opførsel af revner, således at konstruktionerne stabiliseres inden reparationerne påbegyndes.

Overfladebehandlinger over betongloftet er også udsat for revnedannelse forårsaget af en række faktorer: vibrationer og temperaturpåvirkninger, fysisk slitage af materialer og fugt. Og betonpladerne under loftet kan også have hår, teknologiske og deformationsspræk, der dannes i det, inden montering af produkter.

Det følger heraf, at kosmetisk tætning af revner uden at analysere årsagerne til krakning ofte ikke løser problemet og endda er farligt, da det skjuler tegn på den fortsatte destruktion af strukturer.

Da reparation af en revne i loftet er en ansvarlig operation, vil vi mere detaljeret overveje effektive måder at reparere disse skader i de mest almindelige situationer.

Seal krympning (hår) revner i beton

På betonggulve, præfabrikerede og monolitiske, er der ofte revner i form som ligner webs. En sådan interlacing dannes under hærdning af beton, kaldet krympning og opstår af følgende grunde:

 • fejl i proportionerne af den konkrete beton (overstiger cementindholdet)
 • Forkert hærdning af betonblandingen;
 • Forstærkningsfejl.

Bredden af ​​sådanne revner overstiger ikke 0,1 mm, hvilket er årsagen til deres andet navn - hår. En sådan mangel på betonoverfladen udgør ikke en fare for driften af ​​strukturer i den nærmeste fremtid, men efter nogen tid, hvis der ikke træffes foranstaltninger, vil forstærkningsstålet under det krakkede beskyttende lag af beton begynde at oxidere, øge i volumen og ødelægge betonskallen omkring den.

Under oxidation øges forstærkningen i volumen og presser på betonen omkring den og klemmer den mod den mindste lagtykkelse. Styrketråden er strikket i gitter i en forspændt tilstand, så ødelæggelsen af ​​det ene ene forstærkningselement ændrer balancen af ​​spændinger i betonen, hvilket fører til yderligere ødelæggelse af strukturen.

For at undgå dette er det nødvendigt at fjerne forstærkningens kontakt med fugt gennem revnerne. For at gøre dette er det nødvendigt at påføre en beskyttende belægning på betonpladen, der ikke blot trænger ind i mikrogapet, men også skaber en tynd film på substratet. Som sådant materiale kan Sikagard® 680S, Sikagard®-203 W-vandkomponenter, vandbaserede beskyttende akrylkompositioner anvendes i forskellige farver og anvendes som mellemlag, før malingen og efterbehandling.

Hvis et beskyttende betonlag falder sammen og udviser korroderet forstærkning, når effekten af ​​sådan revnedannelse tappes på overfladen af ​​loftet med sådanne revner, afhjælpes effekten af ​​korroderingen og tabet af tværsnitsarealet med forstærkningselementer. Der vælges en særlig reparationssammensætning (fiberbeton), som har høj trækstyrke kompenserer for forstærkningsskader.

Sammensætninger som Sika® MonoTop®-612 (cementbaseret med tilsætningsstoffer af polymerer, silica og forstærkningsfiber, finmalet, op til 30 mm lag), Sika® MonoTop®-412N (cement, med lav grad af krympning, med forstærkningsfiber, tykkelslags tykkelse op til 50 mm).

Anvendelsen af ​​opløsningen i kombination med den ekstra forstærkning af basen med glasfibernet eller lærred øger reparationsskallens styrkeegenskaber.

Anvendelsesmåder beskrives detaljeret på emballagen, og med korrekt brug af materialet er konsekvenserne af hårsprækker i loftet pålideligt pålideligt.

Efter hærdning og tørring af reparationslagene påføres en gipspose, efterfulgt af slibning og maling af loftet.

Reparér revnet gipslag

Sprækker i loftet inden for afgrænsningen af ​​gulvplader er oftere begrænset i dybden af ​​et lag af gips, og reparation af sådanne skader kræver mindre omkostninger, da det kan gøres uden brug af specialiserede kompositioner.

Sådan forsegles revner på det gipsede loft inden hvidvaskning

Først og fremmest er det nødvendigt at undersøge tilstanden af ​​gipslaget ved at hamre langs revnerne med en hammer. Plots med peeling gips skal rengøres til en konkret base, i slutningen af ​​rengøring bør der ikke være huller under kanten af ​​stedet - kontrolleres med en spatel eller tapping.

Derefter primeres overfladen af ​​den rensede betonbase med en færdigblandet sammensætning baseret på latex eller fremstilles uafhængigt i et forhold på 1: 3 med sin vandige opløsning.

Det optimale materiale til udfyldning af de dannede hulrum er udjævningsblandinger baseret på cement som materialer svarende til beton i sammensætning og densitet.

Sammensætninger fremstillet ifølge instruktionerne på pakken påføres med en spatel i lag afhængigt af hulrummets dybde og venter på, at det foregående lag hærder. Ved en betydelig dybde af depression anvendes forstærkning med et maske fastgjort til basen.

Det sidste lag af cementnivelleringsblandingen skal være helt tørt - få en ensartet farve over hele området, før du fortsætter til den endelige finish med gipsstikket.

Hvis losningen af ​​gipslaget på siderne af revnen er fraværende, er reparationen stærkt forenklet. Spaltet skal broderes op til 5 mm bredt, rengøres med en børste fra snavs og primet.

Derefter er skaden med en spatel fyldt med cementcement til fuld dybde, og efter tørring er den færdig færdig med en gipsblanding.

Det er vigtigt! Hvis en sprække på 1-3 mm ikke broderes til 5 mm, er det vanskeligt at fylde det med blandingen til fuld dybde, og ufuldstændig påfyldning af spaltet vil medføre gentagen revner i den nærmeste fremtid.

Sådan forsegles sprækket mellem de armerede betonplader på loftet

Selv efter afslutningen af ​​krympningen af ​​bygningens fundament, forekommer revner periodisk langs leddene af gulvpladerne forårsaget af vibrationer, temperaturdeformationer og andre faktorer. Hyppigheden af ​​deres udseende afhænger af kvaliteten af ​​arbejdet for at reparere disse skader.

For at øge tætningenes holdbarhed er sømene mellem pladerne indrettet til den maksimale dybde.

Ved hjælp af ethvert værktøj, der er til rådighed til brug (hammer, mejsel, metalbørste, perforator, mølle osv.), Fjernes den gamle mørtel og, hvis der er til stede, løse, forseglede materialer fra pladeforbindelserne.

Derefter skylles spalten med luft og fugtes med vand ved hjælp af en flaske med en sprøjtedyse.

Uden at vente på, at betonoverfladen tørrer ud, fyldes pladernes samlinger med monteringsskum i 2/3 af dybden og nedsænker dåsens ledningsrør ind i spalten, indtil den stopper.

Det er vigtigt! Samlingsskummet skal være af dokumenteret kvalitet - en fast masse ensartet massefylde med lav porøsitet efter størkning.

Efter en dag, når skummet hærder, fjernes overskuddet og skæres med en klæbende kniv, så skumstykket er forsænket i spalten med 3-4 cm. Derefter bliver primeren af ​​de resterende åbne overflader af sømmen lavet med en latex primer.

Efter at primeren er tørret, skylles sømmen med pladens betonoverflade og smøres derefter med en cementbaseret udligningsforbindelse. Efter 1-2 dage udføres den færdige justering af leddene med en gipskitt over hele loftet eller i tilfælde af en punktreparation spyler den færdige overflade af loftet. Langs sømene, når der påføres en gipssammensætning, limes leddene med en forstærkende tape-serpyanka og skærer den i stykker for at gentage sprøjtekonfigurationen.

Det tørrede topcoat er slibet, så loftet er helt primet og malet.

Seal revner på loftet parre

Sprængning af loftet omkring væggets omkreds reducerer ikke æstetikken af ​​finishen, da disse slots normalt er gemt under de dekorative loftsplinter. Men det er stadig nødvendigt at lukke revnerne mellem væggen og loftet - i tilfælde af oversvømmelse i tilfælde af lækage ovenfra.

Da reparation af revner på dette sted ikke bærer en æstetisk komponent, er opgaven forenklet.

Lofterne i loftet med væggene er broderet med et passende værktøj (smal mejsel, vægjeger, mølle osv.), Skyllet med en luftstrøm og i analogi med loftsledene fyldt med monteringsskum efter befugtning.

Det er vigtigt! Sammenføjningens bredde skal laves under hensyntagen til dimensionerne af loftsplinterne, der er planlagt til installation.

I denne situation kan du i stedet for skum bruge silikone eller gummitætningsmiddel, men først må du forsyne de indre overflader af sømene og vente på, at baserne tørrer.

Som forseglingsforbindelse til tætning af huller på dette sted kan du også bruge selvfremstillet mastik af PVA lim og cement, konsistensen af ​​blandingen skal være pastaagtig, således at sammensætningen ikke strømmer ud. Hulrummer er nødvendigvis grundige for at forbedre vedhæftningen. Efter hærdning er dette hjemmelavet tætningsmiddel holdbart, ret elastisk og vandtæt.

Vinkelkonjugeringen af ​​baserne er givet geometrien af ​​en af ​​nivelleringsblandingerne, og efter at laget tørrer, belægges det for en hydrofobicitet med en vandig opløsning af en latex-andel på 1: 1.

Eliminering af revner i gulvplader

Der er situationer, hvor revnet gips fjernes fra loftet, revner findes direkte i gulvpladerne. Sådanne skader kan være et signal til at træffe mere seriøse foranstaltninger end kosmetisk tætning af revner, så vi vil se nærmere på, hvordan man forsegler en revne i pladen på loftet, og om det er muligt at gøre det alene.

Dannelsen af ​​revner i den armerede betonstruktur indikerer udledning af spændinger på grund af forskellige faktorer akkumuleret på dette sted. Forekomsten af ​​revner skyldes trækstyrker, der opstår i strukturen, fra den samlede effekt af interne processer i produktet og ydre belastninger på den.

Ifølge SNiP 2.03.01-84 * "Beton og armeret betonkonstruktion" kan revner med identiske parametre tillades på en type armeret betonprodukter og er ikke tilladt på andre strukturer. Overvej situationen med gulvpladerne for at navigere i vurderingen af ​​muligheden for deres reparation på egen hånd.

Udover den ovenfor beskrevne krympning (hår) er der også følgende typer revner:

 • teknologisk - fra temperaturdeformationer eller utilstrækkelig vibrationer, når betonen hældes i formen, forstærkningens ujævne forspænding, hvilket resulterede i adskillelse af det færdige produkt;
 • deformation - mekanisk skade under transport, installation og drift.

Sprækker i monolitiske armerede betonplader, med undtagelse af hår, er meget sjældne. Men selvom de så ud, så med en bredde af revner i loftet på op til 2 mm, er de simpelthen forseglet med cementmørtel ved hjælp af en byggesprøjte - for at forhindre fugt i at komme ind i armaturet.

Det er vigtigt! Ved forberedelse til forsegling af revner i pladen må det ikke slibes sammen med en kværn, vægjeger og andet elværktøj. Kun en overfladisk udvidelse af kløften er tilladt ved hjælp af manuelle værktøjer (spatel, stålbørste).

Små langsgående revner på dem er tilladte og underlagt integration med cementmørtel.

Hvis der er tværgående revner på pladen, er det nødvendigt at foretage en konstruktionskontrol af loftet af specialister, da sådan skade er alvorlig og kan kræve forstærkning eller udskiftning af betonelementet som helhed, som ikke kan udføres af beboerne.

For at bestemme dynamikken i en langsgående eller diagonal revne bruges installationen af ​​kontrolbrønner, de kan fremstilles manuelt fra en stribe papir eller en gipslintel med angivelse af installationsdatoen (papirstyret er mindre præcist).

Efter plettering af små revner i pladen, er lofterne primet, pudset og malet, som efter at forsegle hullerne i gipset.

konklusion

De fleste af revnerne på loftets overflade er mulige til at fjerne deres egne hænder. Men hvis der endda er den mindste tvivl om skadeens skade, er det nødvendigt at kontakte de lokale myndigheder for at gennemføre en konstruktionskontrol. Den mest urimelige beslutning i dette tilfælde ville være en anordning, der var uafhængig af den dekorative skals bund, for eksempel stræklofter, hvilket ville gøre det umuligt at styre opførelsen af ​​defekte plader.

Hovedelementet i artiklen:

 1. Loftets tilstand er en vigtig faktor ved vurderingen af ​​niveauet af æstetiske boliger.
 2. Analyse af revnedannelsen i loftet er primært nødvendig af sikkerhedsmæssige årsager.
 3. Valget af metoden til tætning af revner afhænger af årsagerne til deres forekomst.
 4. Reparationsteknologi skal svare til graden af ​​skade.
 5. Kosmetisk reparation af revner i loftet er muligt for alle, i det mindste - i mængden af ​​forberedelse til efterbehandling.
 6. I nærvær af baserne for at udskyde udførelse af byggeundersøgelse er det farligt.

Sådan tætes revner i loftet uden ubehagelige konsekvenser

For at fjerne kosmetiske fejl i loftet kræves meget tid. Du behøver ikke at afmontere strukturen. Men for at udføre arbejdet korrekt, skal du vide hvordan man laver dem og i hvilken rækkefølge, hvordan man reparerer revner i loftet.

Årsager til revner på gipsplader

Sprækker i gipsplankloftet kan forekomme af flere grunde:

 • ukorrekt montering af rammen, som ikke giver mulighed for mellemrum mellem enderne af støtteprofilerne og rummets vægge
 • ukorrekt installation af gipsplader, uden at give huller mellem dem
 • skarpt temperaturfald i rummet
 • fejlagtig beregning af antallet af belysningspunkter og deres effekt, hvilket medfører periodisk overophedning af GKL ark;
 • bygning krympning.

Når du har tænkt på, hvordan du fjerner sprækken på gipspladens loft, skal du finde ud af, hvad årsagen til udseendet er. Og først og fremmest for at eliminere det, årsagen. Dette vil fjerne udseendet af nye kosmetiske defekter i overfladen.

Seal revner på gipspladen loft begynder med sin sammenføjning. Således finder de ud af, hvor dybt loftet har revnet. Faktum er, at under den ydre trimme (et lag maling, klistret tapet) kan være usynlig ægte længde og dybde af defekten. Til sammenføjning med en spatel med et kort og smalt blad.

Eliminering af defekter på gipsplader overflader

Trowelbladets vinkel fjerner forsigtigt laget af yderbeklædning. Udfør derefter en række handlinger.

 1. På begge sider af fejlen skal gipspladens overflade rengøres med 4-5 mm. Afstanden afhænger af slidsens bredde og dybde. Jo flere disse indikatorer er, desto større skal overfladen rengøres.
 2. Tag et slibemiddel, og tag det med et lag af kitt.
 3. Tørr maling børste eller klud fjerner støv.
 4. Sæt på det rydde sted et primerlag. Vent, indtil det tørrer og påfør et andet lag.
 5. Da det kun er muligt at maskere en revne i loftet med en kitt, er den forberedt fra en tør blanding eller klar til at blive våd. Putting sker i flere trin og venter på, at det foregående lag tørrer. Når man anvender det første lag, stræber de sig efter at fylde hullet fuldstændigt. Forsegling af små revner i loftet udføres på samme måde som store. Forskellen er kun i antallet af putty lag.
 6. De tager slibenettet igen og rengør reparationsstedet, så det bliver en flad overflade.
 7. Dæk det slibede sted med en primer.

På dette er reparationen af ​​revner i loftet ikke afsluttet. Efter tørring begynder primeren at maskere det ydre lag af finishen. Hvis det er maling, maling over. Hvis dette er et tapet, bliver du nødt til at finde et stykke lignende og klippe en patch af den ønskede størrelse, idet du observerer mønstrets linjer.

Hvis der er dannet en bred revne på gipsloftet, hvad skal jeg gøre? I dette tilfælde vil du have brug for en speciel maske glas klud tape. Dets fælles navn er Serpyanka. Det anbefales at købe et bånd, der har den ene side klæbemiddel.

Arbejdsekvensen under tætningen af ​​brede revner er den samme som i det foregående tilfælde. Men efter primeringen af ​​gipspladen limes serpyanka langs hele længden og bredden af ​​defekten. Og først efter at fortsætte til shpatlevaniyu. Hvis alt er gjort korrekt, vil resultatet helt sikkert være behageligt. Og i fremtiden vil der ikke være nogen spørgsmål om, hvordan man reparerer revnerne i loftet med egne hænder.

Foranstaltninger til at forhindre udseendet af fejl på overfladen af ​​GCR

Da det ikke altid er muligt at undgå revner i gipsloftet, skal du kende alle veje til at fjerne dem. Men den bedste mulighed er at lære at forhindre deres forekomst. Dette kan gøres på en enkelt måde: Undersøg listen over årsager til forekomsten og tag dem i betragtning ved installation af loftet. Hvis du bruger denne anbefaling, skal du i fremtiden ikke kæmpe med, hvordan du løser sprængerne på loftet på gipsvæggen.

Hvis installationen af ​​det hængende loft ikke blev gjort alene, men med hjælp fra hyrede arbejdere, kan du kontakte håndværkerne og lære at reparere revnen i gipsloftet. Bona fide firmaer og eksperter vil altid hjælpe med rådgivning eller gerning. Hvis kontakterne med arbejderne går tabt, og der ikke er nogen til at vende om til hjælp, skal du selv bestemme, hvordan man forsegler sprængen i gipspladens loft.

Årsager til revner i pudsede lofter

Plasterede overflader er mere modtagelige for revner. Disse er egenskaberne af gips. Dens lag kan deformeres af forskellige årsager.

 1. Krympning af bygningen.
 2. Bounce på overfladen.
 3. Vibrationer fra motorveje i nærheden af ​​huset eller andre veje.
 4. Oversvømmelse fra toppen efterfulgt af tørring.
 5. Deformation af loftpladen.

Uanset årsagerne er det nødvendigt at forsegle revnerne i loftet med egne hænder. For at gøre dette har du brug for det samme materiale, som overfladen er færdig med: gips. Det behøver ikke at være nøjagtig det samme som det, der blev brugt under færdiggørelsen. Men når du vælger et materiale, skal du følge et par regler.

 1. Hvis basisblandingen er cement-sand, udføres reparation af revner i loftet med en lignende sammensætning eller gips. Det bedste valg er "Fügenfüller" fra Knauf. Denne blanding er blevet testet for kvalitet ved mange års udbredt anvendelse.
 2. Hvis grundlaget af gipsgips, til reparationsarbejdet kun passer det samme. Cementsand anbefales ikke.

Forebyggelse af fejl på pudsede overflader

Sådan fjerner du revner i loftet med dine egne hænder? Kun med trinvise instruktioner, som giver dig mulighed for at udføre en opgave hurtigt og præcist. Hvis der er revner i loftet, kan årsagerne være meget forskellige. Det første trin i reparationsarbejdet er at præcisere og eliminere dem, hvis det er muligt.

Traditionelt gips følgende typer overflader:

 • beton;
 • skum eller gasbeton;
 • træ (gipsgitter);
 • mursten.

En sprække i loftet i et panelhus kan ikke kun dannes i form af revner mellem pladerne. Gips kan deformere overalt. Bygningen giver altid fremskridt, som er direkte relateret til periodisk hævning og sænkning af jorden. Dette er især udtalt i offseasonen, med alternerende frysning-optøning af jorden.

Derfor er spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af revner i loftet, der ikke er noget bestemt svar. Hvis huset er placeret på en grund med mobil jord (sandlig marmelade, loam), vil det ikke være muligt at eliminere årsagen til mangler. Ejere af sådanne huse og lejligheder har brug for at vide, hvordan man reparerer et loft sprække på egen hånd.

Eliminering af defekter på pudsede overflader

For at udføre reparationsarbejde vil være påkrævet:

 • gipsblanding;
 • fugtbestandig primer;
 • metal spatel;
 • slibemiddel
 • gipsrist
 • pensel.

Trin 1. Fjern efterbehandlingslaget.

Forsegling af revner i loftet begynder altid med fjernelse af et lag af ydre trim. Plasterede overflader er oftest malede, hvide eller indsat med tapet. Brug en spatel, fjern forsigtigt maling, hvidvask eller papir.

Det er nemmest at fjerne tapetet ved at fugtige spalten og området omkring det med en børste Derefter skal du vente et par minutter, og om nødvendigt fugte igen. Derefter kan spatelen let fjerne så meget papir som det kræves for at få adgang til defekten.

Trin 2. Peger.

Sammenføjningen er en vigtig arbejdsfase, da det ikke er muligt at reparere revner i loftet uden det. Ingen grund til at tro at nok til at hente åbningen med en spatel. Ofte giver sammenføjningsprocessen dig mulighed for at forstå, hvad der er årsagerne til en defekt, der har dukket op, hvad er dens bredde, længde og dybde. Undlad at ignorere denne funktion. At finde frem til årsagen vil hjælpe med at slippe af med problemer i fremtiden.

Trin 3. Priming.

Priming er en lige så vigtig fase af arbejdet. Hvis du ikke styrker overfladen af ​​pladen, vil et nyt lag af gips "falde" løst. Primering af overfladen er nødvendig, fordi uden dette kan revnerne i loftet kun fjernes midlertidigt.

Trin 4. Plastering.

På dette stadium evalueres dybden og bredden af ​​defekten, det afgøres, om der kræves yderligere overfladeforstærkning ved brug af et glasdugnet. Hvis revnen i loftet mellem pladerne er indlejret, er brugen obligatorisk. Men hold gitteret først efter påfyldning af gipsgipset. Og gør det i lag, med pauser til tørring.

Hvis en bred revne i loftet, hvad skal man gøre? Fyld den med gips og lim den derefter sammen med et net. Hvis afstanden er mere end 3 cm, er det fornuftigt at reparere metalgitteret. For at gøre dette skal du fjerne gipslaget på en sådan dybde fra alle sider af defekten, at gitteret, der ligger på spalten, synker i loftets plan, ikke mindre end 5 mm.

Hvis spørgsmålet er, hvordan man skal forsegle revnerne i loftet før hvidvaskning, så gør de alt det samme arbejde. Den eneste forskel er, at hvidvaskning og farvning kræver en mere grundig finish polering. Hvis spørgsmålet er, hvordan man reparerer små revner i loftet, svarer svaret.

Trin 5. Slibning.

Slibning af overfladen med gips og rist. Sprækket i loftet skal være helt skjult under lag af gips. Hovedopgaven på dette stadium er at niveauere overfladen til tilstanden for et enkelt plan.

Anbefalinger til gennemførelse af kosmetiske reparationer

Lejlighedsejere har ofte et spørgsmål: hvordan dækker man revnerne i loftet? Eksperter anbefaler at være opmærksomme på to typer kitt: start og efterbehandling. Hvis hullet er dybt, bliver det først fyldt med start-en, og så bliver finishen lagt. Hvis hullet er lille og næppe mærkbart, vil der være nok finish.

Denne anbefaling er svaret på spørgsmålet: Hvordan dækker du revnerne i loftet før maleri. I dette tilfælde skal du bruge de ovenfor foreslåede materialer. En lille knæk på loftet på gips er elimineret på en lignende måde og ved hjælp af de samme typer putties.

Ved eliminering af kosmetiske defekter er det vigtigt at retablere integriteten af ​​det modstående lag korrekt. Det er ikke altid muligt at finde en maling eller sammensætning til hvidvaskning af samme nuance. Derudover kan basfinishen allerede falme eller på anden vis ændre sin oprindelige farve. I dette tilfælde skal du udføre hele komplekset af efterbehandling på ny.

Nyttig video

Lad os se videoen med sammenføjning og reparation af revner i loftet:

Ud over gipsplader og pudsede er stræklofter populære. På disse overflader er det også muligt dannelsen af ​​forskellige slags defekter. Men revnerne i strækloftet elimineres på meget forskellige måder.

(2 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Spræng i loftet hvad man skal gøre

Før du fortsætter med at fjerne sådanne fejl, er det nødvendigt at isolere rummet og lægge gulvet...

Der var en stor revne i loftet hvad skal man gøre? Det vigtigste - ikke panik. Først skal du isolere rummet og lægge gulvet. Det er også nødvendigt at dække alle møbler med film. Derefter skal du forberede arbejdsmaterialer og værktøjer. Som værktøjer bruges:

primer
- kitt;
- spatel
- rulle
- en blok med et zatirochny-gitter eller et nødpapir

Lyse loft - en klassiker af genren

Trin 1: Rensning af revner.

Brug en spatel, fjern alle dele fra den revnede overflade, der ikke klæber godt og kan falde over tid. Det bliver lettere at rengøre de beskadigede områder fra det gamle kitt, kridt eller maling, hvis de bliver fugtet med vand.

Efter afslutning af arbejdet skal du rengøre områder med en fugtig klud. Dette gør det nemt at slippe af med støv, samt at opdage og fjerne skjult delaminerende gips.

Tip: Til arbejde er det bedre at samle to spatler: smal og bred. En lille spatel er mere bekvemt at rengøre små revner.

Asiatisk stil loft

Trin 2: Primering af den rensede overflade.

Mens den behandlede overflade tørrer, tilberedes en grundopløsning. Primer - en blanding af filmdannende stoffer og farvestof pigment. Dens anvendelse er nødvendig, fordi det forbedrer belægningenes kvalitet: Reparationsmaterialer er bedre bundet, og det beskyttende lag forhindrer indtrængen af ​​fugt. Løsningen anvendes på skadestedet i flere lag. I tilfælde af revner er der som regel to nok. Inden der påføres hvert efterfølgende lag, skal den forrige tørre.

Tip: Porøse overflader og uregelmæssigheder større end 3 mm skal behandles med en dyb penetrationsprimer.

Sort og hvidt loft ser altid smukt og stilfuldt ud.

Trin tre: Anvendelse til revner kittet.

Der kræves mindst to lag af kitt til loftgab. For at styrke overfladen skal man først anvende startkittet - dets grove dispergerede struktur har adhæsionsegenskaber og øger materialernes binding.

Udfyld følgende ordre: Tryk spatelen med en lille mængde af blandingen til det rensede sted og stræk hele længden af ​​revnen med en sikker bevægelse. Trykket vil gøre det muligt for kittet jævnt at trænge ind i fejlens dybde. Det friske lag må ikke overstige 4 mm, ellers vil det ikke være muligt at undgå fejl. Alle lagene efter den første skal kun anvendes efter fuldstændig hærdning af de tidligere.

Tip: Hvis en tør forbindelse bruges til arbejde, skal den fortyndes i portioner - den bevarer en passende konsistens i nogle timer.

Restaurering af loftet efter fjernelse af uregelmæssigheder og andre fejl

Trin fire: Mashing uregelmæssigheder.

Når arbejdsfladen er helt tør, kan du fortsætte til det sidste trin - mashing fejlene. For at gøre dette vil det hjælpe med at blokere for slibning, som er fastgjort på et specielt maske eller sandpapir. Start med små reparerede revner for at få erfaring til at arbejde i store områder. Hvis du efter fjernelse af fejl har planer om at dække loftet med kridt, maling eller andet efterbehandling, skal overfladen gnides ned til perfekt glathed.

Tip: Når du sliber et tyndt lag af kitt, skal du ikke være for ivrig, ellers kan du slette det helt.

Grout loft fejl

Sprækkeforebyggelse

For ikke at spørge dig selv om revnen i loftet, hvad skal du gøre i fremtiden, skal du tænke på det i dag. Forebyggelse er bedre end reparation. For at forhindre revner i det nye loft skal der overholdes flere grundlæggende forhold:

1. Påfør gipsmørtel udelukkende på det rensede og tørre loft.

2. For at forhindre dannelse og spredning af revner skal du bruge et malingsværktøj (serpyanka).

3. Til påfyldning af indvendige overflader er det bedre at bruge gipsblandinger.

Nogle gange efter reparation vises der revner på et helt fladt loft. Der kan være mange grunde til dette, men hvis konsekvenserne ikke løses øjeblikkeligt, vil problemet blive forværret og medføre store økonomiske og tidsmæssige omkostninger. Praktiske råd fra erfarne håndværkere og trinvise instruktioner om hvordan man løser loftgab vil hjælpe med til at forhindre dannelsen af ​​fejl eller reparere eksisterende revner i loftet uden at engagere specialister.

Loftet i kontorer og industrielle lokaler er ofte ensformigt.

Årsager til revnedannelse

Ceiling hvidvaskning betragtes stadig som en af ​​de mest populære typer af finish. Miljøvenlighed, tilgængelighed og enkelhed i arbejdet er prioriterede i sit valg. Men ofte efter kort tid efter hvidvaskning er den ideelle overflade dækket af et rist af revner. Der kan være flere grunde til denne "problemer":

- krænkelse af teknologien til afslutning af loftet

- skarp temperaturforskel

- reparationsarbejde hos naboerne.

Selvfølgelig kan du finde en specialist, der vil diagnosticere problemet, løse alt og lave en rund konto. Men du kan gøre på egen hånd. Guided af råd fra fagfolk, selv en begynder, hvis hænder er skabt udelukkende til tastaturet eller roo, vil kunne lukke en revne. Spørg revnen i loftet, hvad man skal gøre, kan betragtes som lukket.

Blå loft ekko væggene og skaber en usædvanlig virkning, der visuelt udvider rummet.

Spræng i loftet hvad man skal gøre

Spørgsmålet om, hvordan man kan overvinde revner og andre fejl, der i sidste ende manifesterer sig i loftet, bliver bedt om sig selv, måske af alle, der har en lejlighed eller et privat hus. Selv en lille revne kan ødelægge udseendet af ethvert rum og for at forsegle det, skal du gøre en seriøs indsats. Kvaliteten af ​​forsegling sprækker vil afhænge af valget af byggematerialer og mesterens gode tro...

Det skal bemærkes, at typen af ​​loftknække kan være helt anderledes og afhænger oftest af loftets overflade. Ofte er der konstateret fejl i loftet efter at have gået overlapninger. Oftere ser de ud som følge af den svage overflade af dårlig kvalitet. Naturen og muligheden for revner i loftet afhænger også af gipsets kvalitet, såvel som på det generelle niveau af teknologi. Det vigtigste ved roligt at spørge dig selv er en revne i loftet, hvad man skal gøre og ikke panik. Uafhængigt reparere enhver endda stor revne på loftet overfladen er reel.

Føreren vil oftest kunne fjerne selv den mest alvorlige revne.

Fjern selv revnen i loftet

Der er flere måder at forsegle en revnet overflade på ethvert loftoverflade. Det vigtigste er at arbejde omhyggeligt og overholde teknologien.

Crack dekoration - denne metode til at eliminere revner indebærer brugen af ​​forskellige typer lofter. For at dekorere en revne skal du bruge en plaster. Du kan tage det fra et stræk eller falsk loft. Crack dekoration anvendes kun i de tilfælde, hvor det ikke er muligt at fjerne den dannede revne ved andre metoder.

Putty-lignende puttying udføres kun i tilfælde, hvor revnen er lille og ikke relateret til gulvets bevægelse. Dot spackling for at eliminere revner udføres kun i den zone, hvor defekten blev dannet.

Fjernelse af revner i lofterne fra gipsvæg - for at fjerne sprængen på gipsloftet kan man sætte alle leddene i stykker. Fejl forekommer i lofter af denne type oftest som følge af en ændring eller krænkelse af installationsteknologien.

Fjernelse af store loft revner - hvis revnerne optrådte på grund af at pladerne blev lagt uden at overholde teknologien, eller i tilfælde, hvor deres udseende er forbundet med udkastet til strukturen. Under alle omstændigheder skal du forsegle dem med specielle monteringsmaterialer.

Peeling af gips kræver en mere grundig tilgang. Det samme gælder i tilfælde af afskalning af malingsbelægning - i dette tilfælde er det nødvendigt at fjerne alle de defekte områder af loftoverfladen fuldstændigt. Først efter dette sker den såkaldte udfyldning af hulrum. Før du gør alle manipulationer, skal du sørge for, at en del af gipset (eller en anden belægning) virkelig er flyttet. For at gøre dette skal du trykke på området rundt om revnen med en træpind. Hvis lyden har en blød og tom brum, så er belægningen virkelig skrælning - det er nødvendigt at reparere revnen i loftet.

Spørg dig selv en revne i loftet, hvad du skal gøre, skal du starte med forberedelsen af ​​de nødvendige værktøjer til at fjerne fejlen. Før du starter reparationsarbejde, skal du omhyggeligt se på loftsbeklædningen og vurdere dybden af ​​revnen, samt forstå tilstanden af ​​det nuværende gips. Når den foreløbige vurdering er afsluttet, skal du forberede redskaber til reparation af loftsprækker.

Disse omfatter:

 • Sprøjteflaske
 • Cerisit blanding
 • reservoir
 • Armsetka
 • Konstruktion spatler
 • Skummet
 • Deep primer
 • Skummet
 • PVA
 • Tekniske fyldstoffer

Hvis der ikke er nogen Cerisite-blanding, kan du bruge enhver blanding af tørgips-typen eller lave dine egne fra de nødvendige komponenter.

Så vi går videre til en trinvis løsning af spørgsmålet om en revne i loftet, hvad der skal gøres. Det første skridt er fjernelse af skrællet gips. Det fjernes indtil da, indtil der findes stærke lag. Hvis revnen i loftet er dybt nok, og disse er oftest dannet som følge af bevægelsen af ​​gulvplader, skal følgende trin-for-trin arbejdsplan udføres:

 • Rengør det defekte område af slidt gips
 • Rens det defekte område fra slidt kitt
 • At rengøre det defekte område fra den slidte dekorative beklædning

Så er det nødvendigt at fjerne sprængen mellem gipsplankloftet fra armlæn (undertiden benyttes den såkaldte serpyanka). Stripping er lavet med en jordkniv. Først skal du fjerne afskæringen fra alle kanter af tilstødende lofter. Alle servicerede overflader skal forrenses - dette arbejde udføres af sprøjtepistolen. Som følge heraf skal loftoverfladen være ren og støvfri uden spor af snavs. Rengøring er nødvendig, da kittens konstruktion blandes er lavet på gipsbasis. Derfor har blandingen til kittet et lavt adhæsionsniveau på en tør overflade. Hvis støvet fra loftets overflade ikke fjernes, er det meget sandsynligt, at efter at have fjernet revnen, kan nøjagtig den samme revne forekomme og på en relativt kort tid.

Loftet med en speciel film på hver tid af dagen vil spille på en ny måde.

Vi fortsætter med at arbejde. Alle åbne revner skal fyldes forsigtigt med et kit. Dette gøres med en spatel. Først skal du gnide det med stor indsats for at sikre fuldstændig udfyldning af hulrum. Det skal bemærkes, at den resterende blanding skal fjernes med en spatel. Derefter skal omhyggeligt og jævnt justeres området omkring fejlen. Det næste trin er at tørre. Overfladen af ​​loftet tørres i mindst et par timer, men inden for 20 timer er det nødvendigt at have tid til at tømme den reparerede revne. Alle zoner nær manglen skal slibes med sandpapir. Som følge heraf er det nødvendigt, at overfladen af ​​loftet i det reparerede område er glat og jævnt. Alle uregelmæssigheder skal fjernes og repareres. Det sidste trin - male loftet. Afslutning med andre metoder er tilladt.

Ofte vælges lysekroner, der ikke er succesfulde, og ødelægger hele interiøret.

Sådan repareres dybe og store revner i loftet

Oftest forekommer ovenstående fejl i nye bygninger. Dette sker som følge af bevægelsen af ​​gulve og af hensyn til den samlede krympning af huset. Den forberedte loftsoverflade skal være tør. Sprækken er fyldt med byggeskum af monterings type. Hvis ikke, så kan du bruge andre materialer, som f.eks. Tætningsmasse. Også i dette øjemed er det tilladt at bruge filler - men du bør suge det godt på forhånd i en vandig emulsion af polyvinylacetat, med andre ord - i PVA. Ceiling crack skal omhyggeligt fyldes med byggemasse. Arbejdet er lavet med en spatel. I dette tilfælde er det vigtigt at fjerne alle nyoprettede overskudsblandinger, der falder ind i det nærmeste brudrum.

Strækloft med et lyst lilla ornament ekko lysekronen og skaber en usædvanlig effekt

Det skal bemærkes, at rengøringen af ​​overfladen kun kan forekomme efter fuldstændig størkning af den reparerede overflade. Stripping udføres med en skærpet kniv og fortsætter, indtil absolut glathed opnås. Det skal bemærkes, at byggeskummet under den sidste krympning kan stige betydeligt i størrelse, med andre ord at udvide. Således er det i stand til at udfylde alle hulrum og uden yderligere manipulationer af guiden. Alt arbejde skal udføres i betragtning af den vedlagte vejledning, da mange producenter har funktioner, der pålægges dette eller det pågældende montageskum. Når du har fylt revnerne, skal du vente ca. 20 timer for at skummet kan indstilles. Efter den endelige tørring skal overskydende materiale fjernes med en skarp kniv. Derefter, højre flush, du skal omhyggeligt niveauer det restaurerede loftareal og hele rummet rundt om revnen.

Ofte skal strækloftet være "skåret" for at få adgang til den nødvendige kommunikation.

Således er problemet med en revne i loftet praktisk taget løst. De sidste trin er at fugte loftoverfladen. Du skal også først rense laget i området for revnen og anvende den færdige kitt. Langs vejen rettes et tyndt lag direkte med en spatel under påføringen. Derefter skal du tørre det reparerede område mindst en dag. Det sidste trin er slibning. Dette er gjort for at opnå den højeste mulige glathed af loftoverfladen. Den sidste renoverede loftsmål er genoprettet.

Spillet af loftet og væggene ser originalt og usædvanligt ud

I alle de tilfælde, hvor der er dannet revner og andre fejl i loftet på grund af malingsskrælning samt på grund af gipsslam, er det nødvendigt at lægge yderligere lag af primer på det rensede område, idet de tidligere har fugtet reparationsstedet med vand. Derefter påføres et lag af kitt og samtidig udgraves fyldningen. Alle niveau manipulationer er færdige - i henhold til den eksisterende dækning. Den mest hensigtsmæssige måde at udføre denne operation på er med reglen. Hvis sidstnævnte ikke passer til konstruktionens spatel - det vigtigste, at det var bredt nok. Med det udføres arbejdet i hele reparationsområdet på en gang.

Et klassisk pudset loft kan endda blive ubrugeligt om et par år.

Det sker, at fordybningen har en imponerende dybde. I dette tilfælde skal det udfyldes flere tilgange, men ikke at glemme at for-tørre hvert gammelt lag, før du anvender en ny. Afslutningsfase - fugning med en passende blanding af alle loftsprængninger til stede. Sådan arbejde udføres kun i de tilfælde, hvis de blev opdaget - arbejdet udføres ved at påføre et tyndt gipslag og følge dets justering. Efter den endelige tørring af reparationsstedet skal den være grundigt slibet. I sidste ende er sprøjtefjernelsesstedet farvet.

Det klassiske strækloft med symmetrisk arrangement af lamper i et begrænset rum føles godt

Vi fortsætter med at besvare spørgsmålet om en revne i loftet, hvad vi skal gøre. Alle eksisterende revner mellem GKL-mi ark skal fyldes med kitt. Eksisterende ark falset. Efter at have fyldt med en kittemængde, niveau reparationsstedet. Derefter foregår arbejdet i følgende rækkefølge - der sættes et net på sømmen, og der pålægges en færdigblandet blanding. Hvis der ikke er nogen forstærkende maske, kan du i stedet bruge en almindelig serpyanka. Efter tørring af færdigblandingen, og dette er mindst 24 timer, er det nødvendigt at påføre en primer i to lag. Derefter sættes den resulterende overflade med blandingens færdigblanding, og dette gøres så tyndt som muligt. Derefter er overfladen nivelleret - pænt og forsigtigt. Derefter tørres igen. Det sidste trin er slibning, hvilket sker før overfladen er helt glat.

Loftet med en stram finish er altid glædeligt for øjet.

Andre måder at fjerne revner i loftet

Der er også sådanne tilfælde, hvor det ikke er muligt at reparere loftet revner ved hjælp af ovennævnte teknologi. Så skal du forsegle sprækken ved en anden metode. Dette gøres ved hjælp af decal patchwork klistermærker. Sidstnævnte fremstilles oftest af det såkaldte polystyrenskum. For at beregne den krævede mængde materiale skal du tegne loftet i målestok. Derefter påføres et lineært gitter. Dette sker kun med et trin svarende til teglens dimensioner, men kun i passende skala.

Hvis der ikke er nogen plade, er det muligt at udskifte pladen med et glasfarve, som efterfølgende males. Du kan også bruge almindeligt tapet. I alle tilfælde bør du være opmærksom på stigningen i loftet revner - dette sker som følge af skiftet af gulvplader. En øget revne kan ikke kun rive tapet og deformere fliser, samt enhver anden finish, men også forårsage mere alvorlige konsekvenser. Derfor skal du tage højde for bygningens endelige krympning ved reparation af revner i loftet. I nye multi-unit damer kan krympning vare endnu 5 år eller mere. Eliminering af revner og eventuelle andre fejl på loftoverfladen i tilfælde, hvor krympningen fortsætter, er upraktisk, da sådanne reparationer vil være midlertidige.

I slutningen tilbyder vi en video, der gør det muligt at løse problemet med en revne i loftet.