Sådan fyldes huller i loftet efter udskiftning af risers

Selvfølgelig skal liners på stederne for passage af risers gennem loftet installeres. De tjener til fordel for udskiftning af rørledninger, så deres demontering udføres uden at ødelægge omgivende strukturer. Det ser ud til at det rustfrie stigerør vil blive installeret for evigt, men af ​​en eller anden grund skal det ændres. Derudover har ingen annulleret lovene om termisk ekspansion for rustfrit stål, og røret i ærmet vil deformeres frit et par millimeter i længde og bredde uden at ødelægge overlapningen. Både dig og dine naboer skal sørge for, at rørledningerne er forsynet med ærmer. Hvis stigerørene allerede er installeret, og der ikke er nogen ærmer, kan du selv bygge dem fra de to langsgående halvdele af rør med større diameter. Efter installationen på stigerøret halveres halverne med et snor af ståltråd, som vil tjene som ekstra forstærkning, når de lukker åbningerne i lofterne. Når du skærer rør til ærmer, skal du overveje tykkelsen af ​​interfloor lofter.

Termineringen selv, især store huller, vil kræve, at du samarbejder tæt sammen med de nedre og øvre naboer. Hvis hullerne langs stigerørene er for store, så kan du ikke undgå at montere forskallingen. En nabo vil presse et stykke tyk krydsfiner, hvorigennem ledningen er passeret, til loftet, og du trækker op denne fordybning og fastgør ledningen på tværstangen. Nu er næsten alt klar til at hælde mørtelen, hvis du allerede har fjernet alle de dårligt klæbende betonfragmenter fra denne monteringsåbning, forstærkede hullet med stålstænger og fugtede kanterne af hullet med en sprøjtepistol. På samme måde vil du lave et forskalling på dit loft, så naboen på toppen sikkert kan hælde løsningen.

Det er nu fortsat at lukke mellemrummet mellem ærmet og røret, hvis du ikke vil være opmærksom på alt, hvad der sker for folk der bor ved siden af ​​dig. Udover lydisolering modtager du beskyttelse mod mulige invasioner fra de nærliggende lejligheder i faunaen, og duften af ​​ubehagelig parfume fra badeværelset fra bunden vil være svært at nå dine næsebor. Brug ikke cementblandinger. På grund af rørdeformationer vil de smuldre. Den bedste fyldstof- og lydisolator er skum. På samme tid er det tilstrækkeligt elastisk til at modstå metaludvidelsen. Overskydende skum skæres med en kniv. Hvis der ikke er skum, skal du bruge et nylonbånd fremstillet af strømpebukser.

Hvordan forsegle hullet omkring stigningerne i loftlofterne?

Jo bedre at forsegle hullet i lejligheden - en ny bygning i loftet og gulvet, for at sikre mod lækage og endog isolering gør ikke ondt?

Efter at have set på dine billeder, kan jeg sige, at installationen af ​​risers i princippet er korrekt. Pladerne bores og ikke stanses med en slædeshammere. VVS-riser på stedet for passage gennem pladen er indpakket i rullemateriale. Rørledninger af koldt og varmt vandforsyning på steder af passage gennem gulvpladerne passeres gennem metalmuffer, der stiger over gulvet og loftplanet med ca. 20 mm, hvilket svarer til lovkrav.

Den eneste overtrædelse er et forsøg på at forsegle åbningerne til stigrøret for at passere gennem et samlingsskum, hvilket ikke er tilladt, da samlingsskummet er et brændbart materiale. I tilfælde af brand kan flammerne spredes til overliggende gulv.

Gabet i hullerne mellem VVS-riser og omkreds af ærmerne er forseglet med M200 grade løsning. Du kan sandblæsere dem. Mellemrummet mellem stigerør og ærmer er forseglet med et ikke brændbart lydisolerende materiale som mineraluld.

For at kunne forsegle disse huller korrekt skal du kende følgende:

Der er regler for passage af stigninger gennem loftet.

Alt fungerer i et kompleks, det vil sige, du og dine naboer skal gøre alt rigtigt.

Muffen over gulvfladen er 30 mm, den sparer fra den lille "oversvømmelse", hvis dine naboer gør det, så vil ingen oversvømme dig.

De hulrum (huller), som du skriver om, skal fyldes med ubrændbare materialer.

Materialet bør ikke være stift, rørene ændres i størrelse (termisk udvidelse), hvilket cement og andre opløsninger vil knække.

Stigerøret passerer gennem loftet, dette er ikke en rørindgangsenhed i brønden, der er ikke behov for fuldstændig forsegling, specielle "penetrations" ville være nødvendige.

Fyldning af huller skal beskytte naboer mod støj, lugt, insekter.

Som et resultat kan du købe brandsikker

Mineraluld anbefales ikke, de er vand, der trækker som en svamp, en dag senere frigivelsen af ​​en sådan isolering.

Zapenili, hvis du har en pistol og færdigheder til at bruge skum, så kan du fastsætte loftet i bunden, hvis ikke, skære krydsfiner, træk tråden gennem den, fastgør den og stub gennem naboerne ovenfor.

Endnu lettere, giv støtte (enhver midlertidig) og blæste skum fra toppen.

Skummet blev skåret (efter tørring), du vil også gå rundt med fugemasse, hvis du er bekymret for tæthed.

Og så loftet trim, screed på gulve osv.

Og i det øverste billede til venstre blev rensningsrøret "brazenly crammed" (opvarmet og tilsluttet) uden en klokke, lækager på dette sted blev leveret (især det nærliggende rør uden for dit rør). Skift denne enhed, koblingen kan ikke kun installeres på vandrette sektioner.

Og mellem ærmet og overfladen er det muligt at forsegle opløsningen mellem skum og rør, skum.

Hvis der ikke er skum, kan du trække, du kan nylon strømpebukser og så videre.

Træk eller strømpebukser, tæt indpakket mellem ærmet og røret.

Det øverste billede, den højre del af det (VVS, stigrør), brugt fliseklæber, er en logisk løsning, den er fugtighedsbestandig (mellem ærmet og overfladen).

Hvordan forsegler hullet i loftet omkring risers?

God eftermiddag, kære forumbrugere!

Børnene på toppen briste gamle, sovjetiske, støbejerns krydsstykke på kloakken.
For at udskifte deres dele af stigerøret med plastik, måtte de bryde alt gipset i overlapningen af ​​de to lejligheder mellem gulvene.
Nu er reparationen af ​​stigerøret færdig, men jeg har et stort hul i loftet omkring stigerørene.
Jeg forstår ikke de sovjetiske bygherrer, men tidligere der i luften. (mellem de to plader) holdt gulvet i en spand sand, cement, byggeplads og andet affald.
Kan du venligst fortælle, hvordan det nu skal løses ved brug af moderne byggematerialer?

P. S. Skum montering allerede købt, men skum hul i loftet er ikke praktisk på grund af placeringen af ​​ballonen, og ikke helt pålidelige med hensyn til isolation fra deres naboer.

Ideelt set skubber du der noget som et gitter (ja endda pap, det er nødvendigt, at skummet simpelthen ikke flyver op) og zapenivayut omkring halvdelen af ​​dybden (godt eller mere), så skummet ikke falder til loftet, kan du desuden holde strimler af tape. Næste dag kan du dække / fylde CPS ovenfra.

DundukovEM, lad spørgsmålet:
Og under loftet på 30 eller 40 cm har du rør indlejret i væggen eller virker det så? eller er de bag skillevæggen åben?
Naboene på toppen - i sidste etage eller det er ikke klart, hvorfor stigrøret på toppen går sidelæns.
Hvorfor har du ikke benyttet lejligheden og ikke ændret deres del af stigrøret på plastik?

Forresten skal naboerne overvære og lægge brandkoblingen på stigrøret.
Og så skære en skabelon ud af pap, fastgør den til loftet, og fra naboerne lå DSP'en med ekspanderet ler for at lette det. I stedet for pap, kan du forsigtigt zapenit, så at kravle, i stedet for standardrøret på ballonen kan du bære et passende langt rør. I haven butikker er sådanne.

House - Khrusjtsjov.
Rørene i sovjetisk konstruktion er forsænket gulv plader (bakke type) blev konstrueret uden for skillevæggen (falshstena) af skummet flugter med hovedvæggen. Som følge heraf er alle stigerør af typen skjult for visning.
Der var selv den interne vandfordeling mv. Ifølge projektet skjult bag den samme falske mur.

Den tidligere ejer lavede reparationer, de murede jernrør var tilsyneladende tilstoppede / rustede (jeg ved ikke), de blev skåret af risers, og rørene blev brygget på risers. For at gøre dette, i den falske mur udhulede de et lille stykke på bøjningsniveauet fra stigrørene.
Nye tie-ins fra risers med vandmålere lavet metal-plast uden for den sovjetiske santekh niche.
For at tællerne og det nye layout skal være skjult, har bygherrerne klædt hele badeværelset fra gipspladen og fliserne.
Omkring denne niche byggede også en kasse.

Når på toppen af ​​os gå. men hældte i spande, vi kunne kun overveje det hele gennem en plastikhygiejne, der var monteret i væggen til vandmålere.
Tre dage plage, ingen vej ud. På toppen af ​​kassen blev to rækker fliser forsigtigt fjernet. Skær gipspladen ud. Han tog en hammer, en mejsel og smadrede et stykke sovjetiske falske vægge fra loftet for at finde en lækage.

Naboerne på toppen er virkelig den sidste etage, men stigningen er divergeret i 3 sider. Til ham, overfor ham og op på tragtrøret på taget. Kaldet kryds 100mm. ">

Og for at vi kunne ændre vores del af stigerøret til plastik, ville vi have været nødt til at fjerne hele fliserne helt, bryde hele gipspladen, bryde den falske væg af skumbeton til enden. Og alt dette er bare sådan, fordi vi ikke har nogen lækager, og der var ikke. Sprækken var en etage højere.
Og den anden minus kom hurtigt i gang - selv om vi kun indtaster 15 cm fra deres plastikrør, men støjen fra drænet fra naboerne i kloakken er blevet 1,5 gange højere. Og hvis vi ville have ladet det overlappe plastik, så ville alle sandsynligvis tøve med at lytte til alle deres blommer

Tonal, tak. Din mulighed er tydelig.
Desværre er naboerne på toppen bukhariki og neadykvat.
Jeg tvang dem til at erstatte min knækkede edderkop i en måned, sæt alle naboer i døren, jeg kaldte næsten ikke politiet på dem.
De lader mig ikke ind i deres lejlighed til arbejde. Det er nødvendigt at vride sådan og fra min side for at reparere dette hul.

Tonal skrev:
Forresten skal naboerne overvære og lægge brandkoblingen på stigrøret.

Dette er du kold bøjet! Især "vil deltage".
Naboer på toppen bukhariki og neadykvat. De er bekymrede over flere andre. De er op til rørene, hullerne, ilden osv. Intet tilfælde. 100% verificeret.

Forsegling af huller i pladen og belastningen fra skraldet

Vi bliver spurgt:
D obry dag. Spørgsmål på gulvbelægningen. Huset i 1972 fjernede trægulvet, de ønskede at fylde fortovet med sandbeton, højden var 4-5 cm, men pladen viste sig at være fuld af huller, der var store nok, fittings stak ud, vi var bange for at oversvømme vores naboer med en løsning, og belastningen på sådanne plader var forfærdeligt stor. Reparation sooo budget. Vi besluttede at lave en tør fyldning af claydite med plader GVL. Men jeg er bange for, at belastningen på pladerne heller ikke er lille. Hvad kan du rådgive i mit tilfælde?

Vi svarer:
For korrekt at lave et gulvbelægning og ikke at oversvømme naboerne, skal du starte med reparationen af ​​pladen. Det er godt at forsegle alle hullerne ved at påføre monteringsskum og dele af en tilstrækkelig tæt mørtel.

Før du lægger i opløsningen, skal du tilføje bygningsgips, almindeligt gipsgips eller kittestil blanding til "latka" hurtigt beslaglagt. Efter at have lagt et vandtæt, let arbejde. På enheden skræl cement. sand mix læses her.

Vandsikring gulvplader foran enheden cement-sand screed

Med hensyn til pladens styrke er det højst sandsynligt, at dine bekymringer er overdrevne. Hule plader har nogle gange huller i det øvre plan, dette har praktisk talt ingen effekt på deres bæreevne. Hovedbelastningen af ​​sådanne plader opfattes af væggene mellem hulrummene.

Desuden er pladen designet til en minimumsbelastning på ca. 450 kg. på m 2. Et lag af sandbeton i størrelsesordenen 20 cm har en sådan vægt. Det er klart, at ingen gør en sådan plade.

Tør fyldning med udvidet ler med GFL gulve vil ikke være billigere end en almindelig plade. Men med hensyn til lyd og varmeisolering samt renlighed og arbejdshastighed er denne løsning bedre. Hvis denne løsning er mulig for dig, kan du anvende den.

GVL-versionen har også succes med hensyn til at opnå god varme- og lydisolering.

Der er endnu en mulighed, sammeny budgeten - en c / n plade med udvidet ler brøkdel på 10-20 mm. Ved vandtætning lægges først et lag claydite, som enten er forblandet med opløsningen, eller den tørlagede ler spildes med cementmælk (en opløsning af cement i vand, konsistensen af ​​mælk, bedre end flydende fløde). Alt dette forstærker natten, og allerede på toppen af ​​dette fundament er et centerpiece 2-3 cm tykt. Mindre screed kan ikke gøres. Udvidet lerbase skal være stærk, så det ville være muligt at hoppe med magt, det bør ikke smuldre overalt. Udvidet lerfyldning udføres enten før installation af fyrene eller efter. Denne metode reducerer belastningen på pladen og spild af penge og lønomkostninger.

Cement-sandskræl på udvidet lerfyldning i sektionen

Spørg om noget, vil vi.


Stil et spørgsmål eller en kommentar

De besluttede kun at lave en tørreplade på grund af frygten for at oversvømme naboerne. (Ja, det viste sig at være lidt dyrt og heller ikke let)) Jeg hørte også om laget af ekspanderet ler, men de siger, at det er lavt, 3 cm vil ikke være i stand til at bevare fugt.
Og om vandtætningen film-tvivl, hvordan vil vedhæftningen mellem pladen og skræl? Jeg troede, at grebet er nødvendigt for at styrke pladen selv ?? Og så sker det ikke, at på filmen vil kobleren ligge som en ekstra belastning, en separat stenblok ??

Pladelejeringen øges ikke. Det eneste formål er at niveauere overfladen af ​​gulvet og lukke den udragende forstærkning, så den vil ruste mindre. Sidstnævnte er vigtigt, hvis designet udsættes for høj luftfugtighed.
Som en mulighed er filmen ikke lagt på hele flyet, men kun langs sømene, omkring omkredsen af ​​rummet, med en lille overlapning på væggen.
Hvis det er ønskeligt at sikre fuldstændig vedhæftning af beklædningen og pladen, skal du fortsætte som følger: Luk alle store huller, sømme og huller op, og udfør derefter kontakt primer med forbindelseskontakt, CT16 osv. På jorden forårsage et lag af vandtætning på cement. bindemiddel type ceresit CR 65
og efter det har det hårdt slået sammen.
Men jeg gentager, at sådanne vanskeligheder for en almindelig lejlighed sjældent giver mening. Medmindre specielle servicevilkår, som et brusebad. I andre tilfælde er en sådan ordning overflødig, selvom den selvfølgelig giver dækning af høj kvalitet.
Med hensyn til skemaets indretning af screed på ekspanderet ler med cementhældning. mælk, under den forudlagte vandtætningsfilm og ingen problemer.
Og bekymre dig ikke om pladernes styrke. Tro på 70'erne bygget pålideligt nok. ))

Og hvad er minimumshøjden på udvidet lerlag?

Mindste tykkelsen af ​​det ekspanderede lerlag er ikke reguleret. Men generelt set lægge det som en lyd, isolering giver mening fra 3-5 cm. Mindre, det bare "virker ikke."

Tak! og screed mindst 3?

Ja, det er minimale tykkelse, hvis duken er lagt på udvidet ler eller byisolering. Hvis et sådant lag ikke kan lægges af nogen grund, fortsætter vi som følger: Tilsæt cement. PVA-emulsionsopløsning (ca. 7-10% af vandet til blanding af opløsningen), inden du installerer screedet, lægger vi en galvaniseret trådnet med en celle på 50x50 mm

Tak! Jeg indså, at denne mulighed uden udvidet ler og et tyndt lag af screed? Right? Vil PVA reducere risikoen for lækage?

PVA reducerer ikke muligheden for lækage, det vil give mobilitet til opløsningen, med tynde lag er det nødvendigt for at lette driften. Preliminær forsegling af alle huller og huller, lægning af filmen vil negere muligheden for lækage, og hvis opløsningen ikke er flydende, så meget desto mere. Dette er præcis, hvor PVA eller andre blødgøringsmidler er nødvendige for at sikre mobilitet og anvendelighed af en ikke-flydende opløsning. Udvidet lerlag kan lægges ikke kun som varme- og lydisolering, men også for ikke at bære ekstra sandbeton :) 2-3 cm claydite (blandet med en opløsning eller spildt med mælk) og 2-3 cm skræl. Lejebasen skal være stærk.

Jeg har beregnet alle omkostningerne ved tørfyldning med GVL-plader og med en sandbetonplade med vandtætning og andre omkostninger, forskellen er ikke særlig stor.... Og nogen vil sige noget om pålideligheden og holdbarheden af ​​et tørt skræl. Jeg vil gerne gøre reparationer pålidelige og holdbare, da der ikke er mænd med hænder i huset !!

Nå, så bestiller du selvfølgelig et tørt gulv.

Tør gulv er lettere og hurtigere at gøre. Med hensyn til holdbarhed, hvis GVL ofte ikke er fyldt med vand, eller rettere, så det ikke ligger i fugtigheden af, hvad der vil være med det. Og ligg i tyve og halvtreds år. Hytter San. noder "Khrusjtjov" står stadig siden 60'erne. Og der vil gipsbetonen være lavere end kvaliteten af ​​moderne GVL

Og hvordan opfører claydite sig? Er det den vigtigste komponent?

Keramizit eller udvidet lersten, det er en speciel måde "udvidet" og brændt ler, mere præcist lerskifer. Faktisk er porøs keramik. Som det er kendt, er keramik et af de mest holdbare materialer. Arkæologer har gennemsøgt keramiske retter, som er tusindvis af år gamle.
Kun med cement, eller rettere beton baseret på det er vanskeligere. I sammensætningen, hvor den anvendes i dag, er oplevelsen af ​​brug relativt lille. Her, ja, garanteret at være ikke mere end et par hundrede år.

Det ligger under pladerne GVL, gør ikke skændsel :)

Undskyld for min vedholdenhed, og hvis leret føjes til sandet betonen selv? Og ikke at lave 2 lag (den første claydite og den anden sandbeton) Hvad er forskellen? Og vil belastningen på pladen være mindre i tm eller en anden sag?

Udvidet ler kan blandes med en opløsning til det første lag, men du skal dække det med sandbeton uden ekspanderet ler, det vil sige det andet lag.

Jeg vil forstå den grundlæggende forskel, og hvis det andet lag bliver et selvnivellerende gulv?

Styrken vil ikke være tilstrækkelig. Hvis du bare hælder 2 cm af gulvet, men det giver mening...

Skruets funktioner: 1) juster overfladen vandret, 2) skjul kommunikationen (+ isolering / lydisolering), 3) hæv gulvniveauet og 4) opdager og modstå belastningen på dig selv med en god sikkerhedsmargin.

Den væsentligste forskel er, at blandingen af ​​claydite med peskobeton er strukturelt isolerende / lydisolerende og ikke udfører funktionen af ​​en plade, især opfatter og ikke tåler belastningen i sig selv med den nødvendige sikkerhedsfaktor, derfor skal der lægges et beklædning på det.

Udvidet ler kan også bruges som et "bundlag" i et skræl, styret af motivet om besparelser og arbejdskraft.

Jeg vil også gerne tilføje, hvordan en solid cement-sand "screed" med ekspanderet ler vil fungere, dækket af et bulk gulv på 2-5 mm tykt ("standard" lagtykkelse). Hvad ville folk, Gud forbyde, have et ønske om at gøre det...

Udvidet ler har lav styrke, den bryder med bare hænder henholdsvis den keramik, som vil holde sig op fra "screed" under den mindste belastning (læg en afføring, stod på den) vil falde sammen. Det selvnivellerende gulv har ikke tilstrækkelig styrke til at tage lasten og ikke overføre den til isolationen (improviseret "screed"), hvilket vil medføre ødelæggelse og losning ved leddene med ekspanderet ler. Således, gradvis... måske om 3 dage, måske om et halvt år - et år vil en sådan "screed" blive helt ubrugelig, og den skal dækkes af et lag cementcement-sand fra 2 cm tykt. En lille forsinket tid for ødelæggelsen af ​​et sådant "skræl" -laminat, der vil fordele belastningen over et større område, men ikke for lang tid.

Det andet punkt er belastningen på gulvet (pladen). Forsøger at reducere belastningen, "løser du" et ikke-eksisterende problem. Under alle omstændigheder: det tørre gulv, c / p screed og c / p screed med udvidet ler mellemlag - pladen modstår alle 3 sammen og lag for lag. Tilstedeværelsen af ​​huller i pladen på grund af enheden i hendes ledninger og dybe huller er hulrum i pladen, som er nødvendige for at lette strukturen. Foto vedlagt. På den anden side, hvorfor indlæse det, når det er muligt ikke at gøre dette, især i husene i den gamle bygning.

Beklager, venligst et andet spørgsmål om vandtætning, Dvs. selv i tilfælde af ekspanderet ler, spildt cementmælk, er filmen stadig nødvendig på basen. Denne mælk uden film kan gå ind i pladen?

Ja, selvfølgelig. Udstødning af udvidet ler kan overdrevne, og naboer i loftet vil være et vådt sted. Under alle omstændigheder vil filmen under isoleringen ikke være overflødig. Prisen på problemet er lille, men for fremtiden, red dig selv fra en række problemer.

Det er bare, at mange bygherrer er bange for, at screed under filmen ikke vil parre sig med pladen og med videre brug vil det knække og "gå"

Filmen er under lejen du lægger. Og her er screed. Ja, og det er ikke obligatorisk at knytte skruen til jorden. Og det vil revne, hvis det er gjort forkert. Og der er allerede en film, nej, det er ligegyldigt. Igen er screed et separat lag. Det er lavet til at niveauere overfladen, beskytte isoleringen, beskytte enhver teknisk kommunikation (for eksempel gulvvarmesystemer). At gå.. Nå, jeg ved ikke engang om at gå. Nogle ubarmhjertige screed dine bygherrer kom på tværs, hvis de blev trukket til festen. )))

Og lad en tynd, malerisk film tages, sådan møbel er dækket under maleriarbejde, og hullerne og hullerne er godt fikserede. Da du bare er bange for at noget lækker et sted, er de bange for, at noget ikke vil blande sig der. Det er ikke nødvendigt. En tynd lækage vil spare, og en god "fit" screed til basen vil give.

Indlejring af åbningen i den monolitiske plade.

Demontering af gulvplader
Åbninger i loftet

Udvidelse af monolitisk overlapning med en forstærkning på 27 kanaler

Delvis demontering af gulvplader. Kanalen starter op under væggen.

Installation af gulvpladeforstærkning i henhold til projektet

Overlap 24 kanal forstærkning ifølge projektet

Afmontering af gulvpladen med forstærkning i henhold til projektet (1)

Delvis demontering af gulvpladen med forstærkning i henhold til projektet. (2)

Afmontering af gulvpladen med forstærkning i henhold til projektet (2)

Afmontering af gulvplader i stueetagen

Blænde med forstærkning i monolitisk 20 cm overlapning i henhold til projektet.
Skæring med en vægsås så tæt på en væg som muligt, 3 cm efter en kundeanmodning, der banker en side med en jackhammer.

Udvidelse af 20 cm monolitisk overlapning, en stigning i trappeopgangen. Projektbehov for at redde lavere forstærkning.

Huller bores under åbningen, og forberedelsen af ​​forstærkningsoverlapning begynder. Fire hæle sættes på den ikke-krympende mørtel og fastgøres med ankre.

Bundforstærkningsnoderne er samlet og alle størrelser kontrolleres.

Racks er sat på niveau

Saml knuder på søjlerne. I-strålen med overlapning er klemt.
Gevinsten er kogt ned, og du kan skære åbningen i loftet under trappen.

Åbninger i overlapninger efter metode til diamantboring uden stødstøj
og støv er dyrere

ADVARSEL!Vi har ingen andre websteder., men på mange sider af Runet, hvor temaerne er: diamantskæring, ombygning af lejligheder, forstærkning af åbninger og boring huller - der er billeder af værker lavet af Slom Service samt information fra webstedet slom-servis.ru.

FER 46-03-017-01

Forseglingshuller, stikkontakter og spor: i armeret betongulve på op til 0,1 m2

FEDERAL UNIFORM PRIS FOR FER 46-03-017-01

Åbninger i loftet

Tætning huller, stikkontakter og spor.

Satsen indeholder kun direkte arbejdsomkostninger for perioden 2000 (priserne på Moskva og Moskva-regionen), der beregnes i henhold til 2009-standarderne. For at koste omkostningerne til arbejde skal du anvende konverteringsindekset i priserne for indeværende år.

Du kan gå til prissiden, der er baseret på standarderne i 2014-udgaven med ændringsforslag 1

TOTAL PÅ PRISEN: 1 743,13 Rub.

Se prisen for denne standard til løbende priser. Åbn siden.

Se på ressourcens del af priserne i standard GESN 46-03-017-01

Når der anvendes skøn, kræver prisfastsættelse indeksering til oversættelse til løbende priser.
Prissætningen er udarbejdet i overensstemmelse med normerne for GESN-2001 2009-udgave i 2000-priser.

Hvordan korrekt, hurtigt og præcist bestemme omkostningerne ved at reparere en lejlighed.

Estimater for opførelse af huse, til reparation og udsmykning af lejligheder - DefSmeta program Download
Programmet giver en assistent, der vil vende omkostningsoverslaget i spillet.

Ombygning med enheden åbning i loftet

Enhedshullerne i pladen er en af ​​de prioriterede tjenester i firmaet Buravchik. Installation af huller i hule kerneplader udføres af operatører med stor erfaring med at arbejde på kundesider i Moskva og Moskva-regionen.

Enheden af ​​teknologiske huller i hule og hule plader udføres ved hjælp af diamantboring / boring med vandforsyning til installationen uden meget støj og støv.

Operativ operatør afgang til kundens websted inden for 24 timer

Vi laver enhedens huller i pladerne - uden støv og støj!

Bestil enhedens huller i pladerne +7 (495) 991-81-26

Side menu:

 1. Enheden huller i loftet priser
 2. Yderligere arbejde
 3. Nyttige oplysninger
 4. Vores arbejde

♦ Udfør ikke-standardopgaver

Individuel tilgang til objektet, medarbejderoplevelse og kompetent valg af værktøjer giver os mulighed for at løse ikke-standardopgaver opstillet af kunden.

♦ møde deadlines

Det opdaterede arsenal af importeret udstyr giver os mulighed for at reducere tidspunktet for ordreudførelse ved at forbinde yderligere værktøjer til arbejdet på anlægget.

♦ Overkommelige priser

Vi arbejder til attraktive priser og tilbyder rabatter til byggefirmaer.

Enhedshuller i loftprisen

Hvis du har behov for at organisere enhedens huller i pladerne, og du vil vide priserne (omkostninger ved service) på enheden af ​​teknologiske huller i de hule plader i din facilitet, ring venligst til vores kontor på telefon: +7 (495) 991- 81-26.

Vores ledere vil omgående og effektivt foretage en konsultation vedrørende arrangement af huller i gulvpladerne i dine lokaler i Moskva eller Moskva-regionen.

Priserne er i russiske rubler. pr. 1 centimeter af boring / boring af huller i loftet

 • Enheden huller i pladerne, - priserne er omtrentlige.
 • Enheden huller i de hule plader, prisen vil behageligt overraske dig.
 • Enheden af ​​teknologiske åbninger i plader af overlapninger i beton, - prisen fra producenten.

Med store mængder af individuelle priser.

Krav til kunden:

 • Punkt for tilslutning til lysnettet ved 220V (effekt ikke mindre end 2,5 kW);
 • Tilstedeværelsen af ​​en kilde til rent vand på anlægget
 • Tilvejebringelse af markering for alle typer arbejde.

Stigningskoefficient for diamantboring (boring) og skæring:

Enheden huller i pladerne i en vinkel

Yderligere arbejde

Borehastigheder

Små hulboringer

Boring store huller

Enheden huller i pladerne priser i Moskva

Nyttige oplysninger

Enheden huller i pladerne priser

Professionelt udføre

Vi arbejder i hele Moskva og Moskva regionen

Ved udformning af gulvplader er det ofte nødvendigt at lave huller.

Der er sådan en ting - at styrke pladen i hullernes steder. Hvad betyder dette? Antag, at der er en plade forstærket med et stanggitter med en diameter på 8 mm med en pitch på 200x200 mm. I denne plade skal du lave et hul 300x500 mm (se billede)

Et sådant hul vil nødvendigvis falde på den del af stængerne, der skal skæres. Forringet integritet skal kompenseres. For at gøre dette skal du ved hullets kanter lægge yderligere stænger, hvis samlede areal er større end eller lig med snitets areal. Tilbage til ovenstående tilfælde: Med et 500 mm bredt hul skærer vi tre stænger med en diameter på 8 mm. Arealet af de tre stænger er 0,503x3 = 1,51 cm 2. På hver side af hullet skal en eller to stænger lægges med et samlet areal på 1,51 / 2 = 0,76 cm 2. Som følge heraf kan du vælge en stang med en diameter på 10 mm eller to stænger med en diameter på 8 mm. Yderligere forstærkning skal lægges 50 mm fra hulets overflade. Hvis der er to stænger på hver side, er der også en afstand på 50 mm mellem dem. Hver stang skal vikles ind i pladen i hver retning af mængden af ​​overlapning, som kan tages fra bordet - jo større forstærkningens diameter er, desto større overlapning er. Jo højere betonklassen er, desto mindre overlapning. Det runde hul er indrammet på samme måde som den firkantede. Hvis overlapningen er forstærket med to gitter i bundens nedre og øvre zoner, skal yderligere forstærkning placeres i begge zoner, idet der tages hensyn til, at længden af ​​overlapningen i disse zoner vil være forskellig (se tabel).

Forstærkningen af ​​pladen, der kommer ind i hullet, skæres sædvanligvis på plads og bøjes ind i betonen af ​​pladen.

Forstærknings diameter, mm

Areal af spændebånd, cm 2

Hvor kan du ikke have huller? Der er de mest intense zoner i pladen, hvor hullerne kan påvirke ydeevnen. Dybest set er det de steder, hvor overlapningen understøttes på kolonner - den såkaldte stanszone; huller kan ikke findes på dette sted. Det er også uønsket at placere hullerne midt i spændingen.

De mest almindelige huller er til ventilationskanalerne. Dette er en gruppe små huller med dimensioner på 140x140 mm, som skal tages i betragtning ved forstærkning. En sådan gruppe betragtes som et fælles hul og forstærkes langs konturen.

Hvordan laver man en åbning i armeret beton? Er det muligt at lave en åbning i armeret beton gulve?

Det er også nødvendigt at lægge forstærkningsstænger i broerne mellem hullerne.

Hvis der er et stort hul i pladen (for eksempel en åbning til trappen), er det nødvendigt at medtage det i beregningen. Forstærkning omkring hullet må ikke forekomme, og forstærkningen skal være konstruktiv, ifølge oplysningerne i denne artikel. Men når man beregner spændingen, kan de omfordeles i pladen, så der kræves forstærkning i supra-støttezoner over kolonnerne, f.eks. Eller et sted midt i spændingen langt fra hullet.

Forstærkning omkring store åbninger, fortrinsvis skjulte bjælker (som vist). I dette tilfælde stables yderligere stænger i en afstand på 100-150 mm fra hinanden og er dækket med klemmer lavet af glat forstærkning.

Flere oplysninger om emnet: http://svoydom.net.ua

Styrkelse af åbninger i loftet

Oprettelse og styrkelse af åbninger i loftet kan være nødvendig, når der udføres ombygning (opførelse af to niveau lejligheder) og under interfloor kommunikation. Sådanne værker er altid forbundet med truslen om krænkelse af bygningens strukturelle integritet, hvilket kan føre til storskader. Derfor kræver deres gennemførelse tilgængeligheden af ​​relevant dokumentation, som er udviklet på baggrund af en teknisk udtalelse om muligheden for ombygning.

Faglærte håndværkere, der har fået en SRO-tilladelse, skal være involveret i direkte udførelse af værker.

Oprettelse af åbninger i etager

Ved udførelse af demonteringsarbejde af denne art er det nødvendigt at reducere niveauet af vibrationer karakteristiske for perforatorer og jackhammers. Ellers kan resten af ​​gulvet og endda på nabovæggene danne revner og andre former for skade.

Diamantskæringsteknologi hjælper med at undgå dette. Ofte bruges en speciel fællesfræser udstyret med en disk med en diamantarbejdende del her. Ud over skæreværktøjer omfatter denne installation en ramme, og dets arbejde giver motoren et bælte-drev, hvilket forårsager rotationen af ​​skæreskiven. Brugen af ​​denne type udstyr giver dig mulighed for at skære gennem gulvpladerne til forskellige dybder og danner lige snitlinjer.

Ofte for at opnå en blænde anvendes diamantboringsinstallationer, hvorved en eller flere huller med den krævede diameter bores.

Som i tilfældet med væggene foregår demonteringsprocessen i trin, fragmentet af den fjernede plade er genstand for segmenteret skæring. Hvert segment fjernes ved hjælp af en kran eller en spil og fjernes derefter bekvemt fra objektets område. I nogle tilfælde, hvis teknologiske kapaciteter tillader det, bliver det afsnit, der skal demonteres, helt skåret.

Efter åbning af enheden reduceres styrkeegenskaberne for overlapningen, hvilket kræver yderligere foranstaltninger for at styrke det.

Styrkelse af åbninger i loftet

Før specialiseringen afvikles, installerer specialister midlertidige understøtninger for at lindre overlapningen i åbningstidspunktet. Hvis vi taler om lumen på et forholdsvis lille område, kan der langs kanterne anvendes en kanal, der fastgøres til basen ved hjælp af ankre. For at give strukturen soliditet, er alle dets fragmenter og hulrum farvet med cementmørtel.

Forstærkning af store åbninger kræver installation af yderligere metalstøtter, hvor roller kan være en kanal, et hjørne eller en I-stråle. Dette design er fastgjort til lejevægge placeret under det angivne gulv, og dets anordning skal være færdig inden demontering.

Hvis lejevæggene er lavet af klodser, indsættes enderne af forstærkningsbjælkerne i de dannede riller. Ved montering af rekvisitter til monolitiske metalvægge fastgøres de ved hjælp af specielle låsemidler. Afstanden mellem overlapningen og det forstærkende element er også forseglet med mørtel.

Hvis det er umuligt at installere sådanne strukturer under loftet, hvor det er planlagt at skære åbningen, installeres kolonner som permanente understøtninger.

BETONBUR specialister vil udføre alt arbejde i forbindelse med opskæring og styrkelse af åbningen i overlapninger af forskellige typer. I vores aktiviteter bruger vi virksomhedens værktøjer og komponenter af høj kvalitet, og omfattende praktisk erfaring giver os mulighed for at være sikker på at sikre et effektivt resultat!

Vores øvrige ydelser:

I bygningen kan reparation og udsmykning af bygningen ikke være uden at bore gulvplader. Proceduren er nødvendig, hvis du skal installere en lampe, kør ledninger eller vandrør.

Enheden åbninger i loftet

Der opstår dog et problem her: hullerne i materialet medfører et fald i dets styrke, og fejl under arbejdet kan føre til sammenbrud.

Boring af huller i pladen: hvordan man undgår problemer?

Der skal følges en række regler. Vi skal handle ud fra tilgængelige data.

 1. Den første ting at finde ud af - hvilke plader der bruges, og efter hvilken ordning de er lagt ud. Hvis vi taler om en lejlighedsbygning, er det sandsynligvis den udstyret med PB eller PC plader. Begge typer er multi-tomme.
 2. Bygningen skal bores langs hulrummet, der er anbragt i længderetningen i materialet. Mellem dem er der stivere, hvor der er stor forstærkning. Under ingen omstændigheder kan der ikke laves huller i denne del af pladen!
 3. Hvordan man bestemmer, hvor der er hulrum i hulpladen? Ideelt set bør du bruge tegningernes tegningste tegninger, men det er svært at gøre. Hvis pladen ikke er færdig, skal du undersøge betonens tilstand. På steder med hulrum bliver materialet lettere.
 4. Fandt du ikke de lyse områder? Mål pladens bredde - så du sætter mærke på produktet. Find derefter GOST-dokumenterne for den specifikke mulighed. De vil indikere på hvilken afstand der er hulrum.

I ekstreme tilfælde kan du forsøge at søge efter tomrum tilfældigt. For at gøre dette skal du tage borren til 6 og bore den til en dybde på ca. 3,5 cm. Hvis der ikke registreres nogen ændringer, betyder det at du er kommet til det rigtige sted.

Boreproces

Det sædvanlige værktøj tager ikke tung beton - du har brug for en kraftig boremaskine med en diamantdyse. Det er også muligt at bruge et slag. Men selv et sådant værktøj garanterer ikke højhastighedstjeneste. Gør dig klar til at bruge en masse tid og kræfter.

Du kan også bruge den normale øvelse. Bor et hul til dem og hæld derefter betonen med en mejsel.

Hvis der under boringen kommer arbejdsemnet stadig ind i linien med at lægge tværgående forstærkning, skal du straks stoppe processen.

Det er bedre ikke at forsøge at korrigere bevægelsen, men at lave et hul andetsteds. Forstærkning er mulig (til dette formål anvendes en metalbor), men kun som en sidste udvej.

Longitudinal forstærkning i plader kan ikke skæres! Hvis diameteren af ​​metalkomponenten overstiger 4-6 mm, må du ikke berøre den.

Sådan forsegler hullet i loftet - tipsbygger

Som forberedelse til reparationen er der altid et problem med forekomsten af ​​fejl i loftet. Desuden sker denne situation i gamle huse og i nye bygninger. Høj kvalitet færdiggørelse af huller i loftet loft er nøglen til det attraktive udseende af rummet efter afslutning arbejde.

Årsager til huller i loftet

Før du begynder at forsegle hullet i loftet, skal du forstå årsagen til en sådan defekt. Den mest almindelige krænkelse af integritet opstår på grund af årsagerne beskrevet nedenfor.

Hulfyldningsproces

En negativ effekt på loftets pudsede overflade kan have:

 • drukning naboer over;
 • forekomsten af ​​svampe;
 • brug af lavkvalitets efterbehandling materiale.

Som følge heraf fører effekten af ​​en eller en kombination af disse faktorer til frigørelsen af ​​gipset. Brugen af ​​materialer af høj kvalitet vil hjælpe med at undgå problemer. Det skal forstås, at ikke altid en stigning i gipslaget vil give den ønskede virkning. Det anbefales ikke at øge lagret med mere end 50 mm uden brug af forstærkningsnet.

Teknologiske åbninger i loftloftet for at imødekomme kommunikationen kan stige i størrelse med konstant eksponering for kondensat eller rørledningslækage. Dette skyldes, at tilstedeværelsen af ​​fugt fører til ødelæggelsen af ​​byggematerialet, hvilket er forseglet hul.

Ofte bliver leddene af gulvplader stedet for revner. De er normalt ikke dybe, men fører til en overtrædelse af loftets integritet.

Under installationen af ​​rørledningen i loftet er det uundgåeligt en stigning i hullernes størrelse i loftet.

Suspended lofter er udsat for mekaniske skader. I dette tilfælde er den mest almindelige årsag til skader på loftet uforsigtig bevægelse af genstande.

Processen med at installere et ophængt loft kan kræve elimination af leddene, der danner væg og loft.

Løsninger på problemet

Kassette loft

Når der kommer et hul i kassettens loft, er der en enkelt vej ud - at udskifte den kassette, der er beskadiget. Detaljer om et sådant loft kan købes hos enhver hardware butik til en overkommelig pris, så det er uhensigtsmæssigt at opfinde måder at reparere beklædningen på.

Hvis der er svært ved at vælge de dele, der er helt identiske med originalen, så kan du i stedet for det installere et element, der passer i størrelse. Dette kan være en ventilationsgitter eller raster fixture. Du kan blive kreativ og erstatte et par kassetter, hvis farve giver dig mulighed for at oprette et simpelt mønster.

Om nødvendigt reparer loftet, der består af PVC-paneler, opgaven er noget mere kompliceret. Dette skyldes det faktum, at det er nødvendigt at foretage en delvis demontering af loftet.

Gipspladekonstruktion

Når små huller optræder i gipsloftet, er de forseglet som følger.

Den første mulighed for at fjerne hullet indebærer brugen af ​​glasfiber, som erstatter det manglende fragment. Dette materiale er dækket af papirtape og kitt. En anden mulighed er at skabe en plaster af tør gips. Hertil kommer hullet i gipsvæggen i en rektangulær form med afskårne kanter. En patch indsættes i hullet, der er tilberedt på denne måde, som er forseglet med tape og kitt.

Hvis hullet i gipsvæggen har en stor størrelse, skæres den ud af karton stencil trekantet eller firkantet form med dimensioner lidt større end hullets mål. Ved hjælp af en stencil sporer de en kontur omkring hullet, hvorigennem et hul med den rette konfiguration skæres.

Derefter forberede krydsfinerlængder med en længde større end hullet med 150 mm og fastgør dem med skruer på bagsiden. Derefter skæres en plaster ud af gipsvæggen trimning, hvis størrelse svarer til stencilens omrids. Patchen er installeret i hullet og fastgjort med flade skruer. Endelig sætte flere lag af kittet.

Ud over fremkomsten af ​​huller i forskellige størrelser er dannelsen af ​​revner på overfladen af ​​materialet. Hvis de er placeret på de indvendige hjørner, så fjerner defekten kittet på begge overflader, der danner en vinkel. Herefter påføres båndet, der er designet til tætning af sømme, på hjørnet og presses med kitt. Overskuddet af det fjernes, og det vedhæftede bånd med stor indsats presses ind i kittematerialet. Dernæst er området nivelleret og giver tid til fuldstændigt at tørre belægningen efterfulgt af stripping og genanvendelse af kittet. For at eliminere revner på de ydre led, anvendes kittet også. Til dette formål er det defekte sted rengjort, fastgjort med skruer, og flere lag af kittet påføres.

Gips reparation

For at fjerne hullet i det gipsede loft på flere måder. Kort dybde revner er forseglet ved at anvende kittet. For at fjerne revner dannet ved krydset af ulige materialer anvendes der en særlig kitt, som har forbedrede elastiske egenskaber.

I tilfælde af at et lag af gips er adskilt fra overfladen, skal det rengøres og behandles med en antiseptisk primer. Primeren, der fremstilles på denne måde, påføres med en primer for at forøge adhæsionen af ​​materialerne, og en putty påføres i flere lag. Hvert efterfølgende lag af materiale sættes under betingelse af tørring af den forrige. Endelig er overfladen jorden og jorden.

Hvis shingled gips er beskadiget, bruges et fragment af gipsvæg til at erstatte det defekte område, som serpyanka er placeret på. Dette design er dækket med 1-2 lag kittet.
Forekomsten af ​​et dybt hul eller hul kræver en anden tilgang til at løse problemet. Som regel opstår der revner med stor dybde på leddene af gulvplader. Til deres eliminering anbringes et polyurethanskum, som fylder hulrummet, og overskuddet afskæres.

Hvis hullet har meget små dimensioner, er det malet over med hvid maling og dækket over med en bandage. Det tørrede bandage er dækket af et andet lag maling. Sprækker af større størrelse er forseglet med et metalgitter efterfulgt af plastering.

Hvis placeringen af ​​et dybt hul i loftet er tæt på spruen, så kan kantene hamres for bedre at forbinde materialerne. Forsegling sker i flere faser ved hjælp af en opløsning af cement og sand. Ved påføring af hver efterfølgende del af materialet skal vente på den fuldstændige tørring af den forrige. Derefter påføres en vandafvisende primer og gips. For at forsegle huller af særlig stor størrelse, er hullerne forforstærket med ståltråd.

Betonoverlapning

For høj kvalitet afslutning af et stort hul i et betonloft er det vigtigt at skabe betingelser for stærk vedhæftning af opløsningen til loftets materiale. I første fase renses hullet fra støv. Udfør denne procedure kvalitativt med en støvsuger. Derefter fugtes hullernes kanter på samme niveau som opløsningen. Det samme fugtindhold i materialerne bidrager ikke til udtræk af fugt fra opløsningen, hvilket vil give forbindelsen soliditet.

Hvis hullets størrelse er mere end 50 mm, placeres murstenen af ​​mursten eller beton i den. De resulterende huller er smurt med mørtel. Efter at det tørrer, bliver plåstret gipset og nivelleret, indtil der dannes en glat overflade.

Mellem hver operation skal modstå et interval tilstrækkeligt til fastsættelse og størkning af opløsningen.

For at opnå den bedst mulige overflade, i det afsluttende trin, bliver stedet rengjort med smørpapir efterfulgt af anvendelsen af ​​det modstående materiale.

Polyuretanskum hjælper med at forsegle hullet.

Ofte i gamle huse under reparationer kan gipset knuse og mørtel kan adskilles fra hjørnerne. Disse huller lukkes bedst med byggeskum. Det fylder tomrummet med tre fjerdedele. Derefter fremstilles en særlig blanding, der er designet til at eliminere betydelig spaltning af beton og indføres i brudhulen. Fremgangsmåden udføres i flere faser og slutter med et ensartet lag af kittet.

Et mellemstort hul elimineres let ved at blæse det med skum. Hvis hullets størrelse ikke overstiger 50 mm, anvendes der kittet. Tidligere er overfladen af ​​hullets kant rengjort fra støv og fugtet.

Med et lille hulområde, men med betydelig dybde, efter overfladebehandling, bliver kittet gnidd ind i hulrummet. Fra oven er det nødvendigt at glatte. Efter hærdning rengøres det sted, der behandles på denne måde, med emery og fineret.

Ud over huller i gamle bygninger kan der forekomme revner. Før du begynder restaureringsarbejdet, skal du bestemme, hvordan disse loftfejl opfører sig. Undersøgelsen af ​​revner er lavet ved hjælp af papirbacon.

Hvis revnerne har nået en betydelig størrelse, anbefales det at forsegle dem med en konkret løsning. En forudsætning inden arbejdet er at rengøre overfladen af ​​crack og behandle den med PVA lim. Derefter flytter de til hulrummet med en opløsning af sand og cement. Du kan også anvende den færdige blanding til dette formål.

Fejl efter udskiftning af stigrøret

Afhængig af arten af ​​det mellemrum, der dannes under reparationen af ​​rørledningen, afhænger valget af en metode til tætning af et hul.

Efter udskiftning af stigrøret dannes huller

Hvis hullet er smalt, ville den bedste løsning være at bruge silikoneforseglingsmiddel. Dette materiale har høj duktilitet og god varmeledningsevne. Sådanne egenskaber er nødvendige, når man arbejder under forhold med forhøjet temperatur og belastninger fra lineær ekspansion under opvarmning af rør.

Til eliminering af store huller kræves forstærkning ved anvendelse af ståltråd eller svejselektroder. Forstærkningsmateriale er installeret i hullet i hullet og fyldt med bygningsskum i flere trin. Frosset skum er klippet, så det stikker 5 mm fra loftets overflade. Som konklusion er reparationsstedet fyldt med materiale, hvis egenskaber svarer til driftsbetingelserne.

Fejl ved krydset af paneler

For at udføre en højkvalitets reparation af sømmen mellem loftpladerne, bør følgende anbefalinger følges.

Inden reparationen startes, rengøres sømmen af ​​snavs og gammel finish. Derefter udvides sporet med en perforator udstyret med en speciel dyse, og den rengøres fra støv.

Leddets kanter er trimmet og et lag primer påføres med en børste. Efter et stykke tid, hvilket er nødvendigt for tørringen af ​​primermaterialet, indføres samlingsskum i fællesrummet. Dens overskydende volumen fjernes med en kniv.

Den færdige mørtel er æltet i henhold til producentens anbefalinger, og den påføres på overfladen af ​​loftet på stedet for defekten. Tidligere blev forstærkningsnet lagt på sømmen, hvilket sikrer en pålidelig forbindelse af materialer. Et lag af kitt skal gå, så alle hulrum er fuldstændigt fyldt. Efterbehandling er udjævningen af ​​overfladen med kitt.

Hvad og hvordan man forsegler huller i betonloftet

Før overfladen skal udføres, skal overfladerne udføres forsigtigt. Efter at have fjernet den gamle belægning, vil næste trin i forberedelsesfasen være at forsegle hullerne og hullerne i kælderen. Afhængig af typen af ​​fundament og typen af ​​defekt anvendes forskellige reparationsforbindelser, værktøjer og midler. Vi fortæller dig, hvordan man forsegler et hul i betonloftet, fordi lejlighedsejere ofte står over for et problem med betongulve.

Teknologien til at forsegle huller i betonloftet

Hvis et stort hul i loftet, revner i loftoverfladen eller mellemrum mellem væggene og gulvpladerne forhindrer yderligere efterbehandling, bruges forskellige materialer og værktøjer til at fjerne fejlen. Vælg først den passende blanding under hensyntagen til dens egenskaber, placeringen af ​​defekten, dens område.

Det er vigtigt! For at reparere defekter af loftoverfladen ved brug af kit, monteringsskum eller reparationsløsninger.

Der er flere typer kittetyper:

 1. Cementblandinger fremstilles på basis af cement. De er egnede til fastgørelse af huller i betonkonstruktioner indenfor og udenfor. Løsningen har høj styrke, fugt modstand, men tørrer i lang tid. Da blandingen ikke har særlig plastik, dækkes den reparerede overflade ofte med små revner. Derfor skal loftet afslutte putty med en anden sammensætning.
 2. Hvis du ikke ved, hvordan man forsegler et stort hul i loftet, skal du foretrække gipsblandinger. De er kendetegnet ved plasticitet, de påføres med et tykt lag og må ikke knække. Gips er dog bange for fugt og temperaturændringer, derfor er den kun egnet til arbejde i et tørt opvarmet rum.
 3. Akryl kittet er ikke bange for fugt og giver en flad overflade. Anvendes som et efterbehandling lag. Imidlertid anbringes akrylforbindelser kun i et tyndt lag, så de er ikke egnede til forsegling af væsentlige defekter. En anden ulempe ved denne løsning er den høje pris.

Tip! Til små revner er en færdigblanding egnet, og gips eller cementblandinger bruges til at fjerne dybe huller og defekter.

Uanset hvor godt de er, er de ikke egnede til at fastgøre gennem huller, fordi de ikke giver mulighed for at opnå den nødvendige tæthed. I dette tilfælde hjælper polyurethanskum.

Det følger godt med konkrete fundamenter og er af to typer:

 • to-komponent (bruges kun med en speciel mixer);
 • en-komponent (anvendt uden forudblanding).

På grund af det faktum, at skummet efter skylning af cylinderen er steget betydeligt, er alle hullerne og hullerne i betonloftet tæt fyldt med blandingen. Massen hærder hurtigt og giver den nødvendige tæthed af det reparerede område. Ulempen ved skum er dens mulige krympning. Det er praktisk at fylde smalle dybe huller med skum, fordi massen leveres under højt tryk.

Reparationsblandinger er også velegnet til reparation af defekter af betydelig størrelse. Deres fordele er høj vedhæftning til betonoverflade, frostmodstand, holdbarhed og mekanisk styrke. Sammensætningerne er karakteriseret ved stabilitetsegenskaber ved enhver driftstemperatur. Nogle blandinger har antiseptiske egenskaber. Brug normalt en opløsning af sand og cement i et forhold på 3 til 1.

Ud over den passende sammensætning skal du bruge følgende værktøjer og tilbehør:

 • stige eller stilladser;
 • sandpapir eller sander;
 • smal spatel;
 • støvsuger;
 • maling pensel;
 • plastfolie til beskyttelse af gulvet og møblerne;
 • skruetrækker;
 • et stykke bomuld klud;
 • silikoneforseglingsmiddel;
 • antiseptisk primer (hvis der er en svamp);
 • primer;
 • kniv eller lang negle;
 • serpyanka tape;
 • pensel;
 • styrke penetration dyb penetration.

Valget af disse eller andre nødvendige værktøjer fra listen er lavet i henhold til vejledningen til forsegling af hver type huller, sprækker og revner i loftoverfladen. Afhængig af typen af ​​loftfejl anvendes forskellige sammensætninger og metoder til eliminering. Lad os nu tale om, hvordan man dækker hullet i loftet, som blev dannet som følge af, at gipset faldt af ved overgangen af ​​loft og vægoverflade mellem gulvpladerne eller i nærheden af ​​varmeledningerne.

Loft og væg led

Samlingerne mellem loftet og væggene er normalt fyldt med mørtel eller gips, men med tiden kan det bryde ned og sove fra sømmen.

I dette tilfælde skal du gøre følgende for at fjerne fejlen:

 1. Ved hjælp af en skruetrækker udvider kniv eller negle hullet hele tiden. Det skal være mindst 0,5-1 cm bredt.
 2. Herefter er hullet renset for støv og snavs med en børste eller støvsuger.
 3. Pensel påfør dyb penetrerende primer. Til disse formål kan du bruge sammensætningen Betonkontakt.
 4. Ved hjælp af en spatel anbringes akryl eller gips kitt på hullet. Serpyanka presses ind i kittens uhærdede overflade, så der dannes en ret vinkel mellem loftet og vægoverfladen. Båndet er udjævnet med en spatel og dækket af et tyndt lag af kitt.
 5. Efter tørring er overfladen jordet.

Brækket gips

Manglen opstår ofte efter at være oversvømmet af naboerne ovenfor, spredningen af ​​mug eller en overtrædelse af plasteringsteknologien. Normalt slippe af med problemet ved at anvende et lag af kitt i den resulterende recess. Men denne metode er ikke den bedste.

For en god udjævning og forhindre yderligere delaminering af gips, gør følgende:

 1. Hvis årsagen til målets fald var en svamp, blev overfladen forbehandlet med antiseptisk imprægnering. I stedet for imprægnering kan du bruge klorblegemiddel.
 2. Derefter påføres en primer på hullet og på overfladen omkring det. Det vil styrke materialerne og forbedre vedhæftningen med kittens opløsning.
 3. Hullet er fyldt med flere lag efterfulgt af tørring af hver af dem.
 4. Efter at blandingen tørrer, er loftet formalet og dækket med en styrende primer.

Sprækket ved krydset af panelerne

Gab og revner mellem gulvpladerne er ikke ualmindelige i enhver lejlighed.

For at bekæmpe dem skal du gøre følgende:

 1. Spatel og hammer fjerner alle de eksisterende tætningssømme. Cementsammensætningen er brudt med en hammer og trukket ud i dele.
 2. Det resulterende hul er rengjort af snavs og støv med en tør børste (støvsuger) og en primer påføres med en børste. Om nødvendigt kan primeren påføres igen.
 3. Derefter er sømmen fyldt med en cement eller gipsblanding. Serpyanka-båndet lægges på den tørre opløsning og presses godt med en spatel ind i blandingen. Overfladen er glattet, så serpyanka var gemt under lag af opløsning. Sommetider skal sømmen være slået igen med et tyndt lag.
 4. Efter tørring er overfladen malet, og et andet lag af primer påføres.

Hvis pladerne ligger meget tæt på hinanden, og der er praktisk talt intet hul, virker de anderledes. Sprængt gips fjernes. På sømmen og overfladen på 5-10 cm til siden af ​​den satte en primer Betonkontakt. Derefter sættes et tyndt lag af kittet blanding, putte på toppen og serpyanka, igen kittet. Efter tørring, slib og jorden.

Huller nær risers

Før du forsegler hullet i loftet nær røret, skal du håndtere årsagen til forekomsten og eliminere. Normalt forekommer denne mangel efter udskiftning af risers, som følge af lækage af rør på grund af kondensatopsamling eller cyklisk opvarmning. Alle disse virkninger fører til gradvis ødelæggelse af løsningen og dens udslip.

Små ikke-gennemgående huller i nærheden af ​​varmeledningerne er forseglet med silikoneforseglingsmiddel. Metoden er egnet til huller med en dybde på højst 0,5 cm. Dette plastmateriale forhindrer ikke termisk udvidelse af rør. Hertil kommer, at silikone kan modstå høje temperaturer, hvilket er vigtigt nær stigninger i opvarmning og varmt vand.

For at forsegle huller af betydelig størrelse, skal du vide, hvordan du laver et hul i loftet med skum.

Følg denne rækkefølge:

 1. Først og fremmest er hullet forstærket. For at gøre dette passer den til metalnet eller træplader.
 2. Derefter påføres skum i flere trin. Vent flere minutter efter hver applikation for at tillade blandingen at udvide og fylde alle hulrum.
 3. Efter at samlingsskummet er fuldstændigt tørret, skæres overfladen således, at niveauet er 5 mm over loftoverfladen.
 4. Groove med skumkittet. Gipsammensætninger anvendes til værelser med normal luftfugtighed, og akrylkittet passer til steder med høj luftfugtighed.
 5. Når opløsningen er tør, bliver overfladen jordet og jorden.

Der er en anden måde at forsegle store huller nær stigningerne. For at gøre dette skal du tage et stykke bomuldsklud og fugte det i en cement-sand blanding. Rag fylder hullet i loftet og tæpper det tæt. Når kluden er helt tør, fjernes overfladens uregelmæssigheder med en kittestilblanding efterfulgt af polering. Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet, eliminerer defekter og forbereder hele loftoverfladen, fortsæt til installationen af ​​det valgte efterbehandling materiale.