DIY håndarbejde på loftet: enkle trin til kvalitetsreparation

Drømme af et smukt moderne loft spredt som hilsenspray. "Reparation kun efter likvidation!" - Den stædige mester misliker kategorisk revner og sprækker. Se ikke efter en professionel likvidator af konstruktion fejl, installationen af ​​rust på loftet er enkel, du vil gøre et fremragende arbejde med det selv.

Hvad er rusta

Det er ikke nemt at møde et sådant problem i nye hjem: takket være moderne teknologier, forskellige værktøjer og materialer bliver lofter straks lejet jævnt og glat. Og i den seneste tid blev huse opført forskelligt, og det var umuligt at dække betonpaneler jævnt. Så rustede dukket op i loftet - det er de meget riller, som udøveren af ​​de kommende reparationer ikke accepterede. Og han har helt rigtigt: Før nogen dekoration af overflader er det bedre at slippe af med dem.

DIY loft reparation

For at korrekt vurdere det kommende arbejdsområde skal du undersøge dit indvendige loft. Små revner - op til 3-4 centimeter - du vil belægge med gips eller cementmørtel, kampen med store gruber vil være langvarig, du bliver nødt til at gips hele loftet. Renoveringen af ​​rust på loftet begynder med overfladebehandling.

Sådan forberedes overfladen

Ruthlessly fjerne den tidligere skønhed. Den nemmeste måde at kæmpe med hvidvaskning: Fra hjertet skal du "skyde" det med vand fra en sprøjtepistol og derefter fjerne det med en spatel. Malingen vil normalt ikke frivilligt forlade det velkendte sted og er dårligt skrabet. Det bliver helt fjernet af dine hænder's langsomme bevægelser, bevæbnet med en slibemaskine.

Insidious gips klæbende værre end andre materialer. For at redde din egen styrke og nerver husk den indledende inspektion af loftet. Hvis sporene er små, slippe af med kun de lag, der let bevæger sig væk. Med store hjerner skal du fjerne hele overfladen fra gips. Tag som en hjælp en hammer og en mejsel, det er nemmere at afværge unødvendige lag med disse værktøjer.

Tip: dække dit ansigt med en gasbind, beskyt dine hænder med handsker - fint cementstøv er sundhedsfarligt.

Sådan lukker du rusta på loftet

Før reparation køb i butiksbyggeriets produkter:

 • polyurethanskum i cylindre;
 • serpyanka - helst 200 mm bred;
 • polymer primer;
 • cement;
 • gips.

Forbered værktøjer: mejsel, kniv, spatel.

Og nu med store skridt flytter vi trygt til det fornyede loft.

Arbejdsordre

 • Trin 1: Lav den perfekte rust

Sektionen i form af en trekant, hvis basis er en halv meter - dette vil se ud som en rille som følge af din aktivitet. For at gøre dette uddyber vi og udvider det (derfor har vi brug for en mejsel), så fjerner vi alt affald og fejer støvet op.

 • Trin to: Polere kanalen

Behør forsigtigt dybdeprimeren. Vi venter på fuldstændig tørring, så tørt hullet af med en fugtig klud.

 • Trin tre: Skumforarbejdning

Skum fylder hele roden grundigt. Efter sin endelige hærdning, cirka en dag, skar vi skumholdige rester på lige fod med loftet - kunstige vækst på overfladen er uacceptabel.

 • Trin fire: Spatel

Stage kræver koncentration og fysisk styrke. Peget cementmørtel straks fylde revnen. Når blandingen er taget fuldt ud, tag en strimmel serpyanka. Adskilte pletter af dette materiale kan ikke bruges, lærredet skal være intakt. Din opgave er at præcis klæbe serpiankaen til loftet, idet du tilpasser midten af ​​skæret med midten af ​​rusten.

 • Trin sidste: trim loftet

Tillykke, i kampen med små huller vandt du en komplet sejr. Fremad - den længe ventede planlagte opdatering af loftet. Store læsioner forsvinder kun under et tykt lag af gips. Du skal genplaste loftet og derefter beundre de ensartede resultater af dit arbejde.

Vigtigt: tag ikke op med arbejdet med de store forskelle på pladerne. Sådanne læsioner er nemmere og billigere at gemme under hængende lofter eller interessante gipsplader.

Video tutorial: Sådan sælges revner i loftet

Video tip: hvordan man lim serpyanka

"Operationen var vellykket. Loft rust er blevet elimineret, "- nyd dig selv og en seriøs herre, før du udformer grandiose designs. Det fornyede flade loft har brug for anstændigt indramning - vellykkede arbejdskraftforløb for dig og smukke interiør!

Sådan lukker du rusta på loftet

Uanset hvilke metoder bygherrer bruger under bygningen af ​​bygningen med tiden ændres det. Dette er en naturlig tidsproces. Det påvirkes af vejrforholdene i dit område - jorden fryser og derefter tøer. En konstant sæsonændring i temperaturen giver også sit bidrag, bygningsalderens strukturer, en grundfældning sker gradvis, bygningens vægge deformeres. Som følge af alle disse ændringer opstår der rust på loftets loft.

Teknologiske årsager

Moderne byggemetoder gør det muligt at aflevere installationen af ​​gulve uden sømme.

Det var ikke altid tilfældet - i gamle bygninger på lofterne er fremspringene eller rustene mellem loftpladerne tydeligt synlige. Tilstedeværelsen af ​​revner i loftet skyldtes byggemetoder. Hver lejlighedsejer selv besluttede sig for at lukke rusten på loftet. Normalt blev de forseglet i form af pæne riller, synlige med enhver kvalitet finish.

Rusty på loftet er en konsekvens af forskydningen af ​​loftbetonpaneler, der opstår på grund af naturlige bevægelser. Næsten alle gamle bygninger lider af denne mangel.

Valget af den ønskede metode til eliminering af revner mellem loftspladerne afhænger af rustens størrelse. Hvis størrelsen af ​​revnen er lille, kan du let dække den med en gipsopløsning, og med en afstand på 3-4 cm mellem pladerne bliver du nødt til at gipsere hele loftet, først efter at dette arbejde er gennemført, bliver rusten usynlig.

Preliminært arbejde

Ved enhver metode til fjernelse af rust, valgt af dig, skal du frigøre loftet fra det gamle lag af hvidvask eller maling. Whitewash fjernes med en simpel spatel. Arbejdet er meget snavset og støvet, inden du starter det, bør du ikke glemme at beskytte dine øjne og åndedrætsorganer, og fugt loftet rigeligt med varmt vand.

Arbejdet med at fjerne maling er vanskeligere, hvilket skyldes, at dens indstillingsfaktor er meget højere. Nogle gange er det bedre at fjerne malingen sammen med et lag af gips. Du kan fjerne malingen fra loftet med en slibemaskine. Denne metode er også meget beskidt og støvet.

Hvis gipset holder sig godt i loftet, anbefales erfarne håndværkere at forlade det.

Hvis du har besluttet at forsegle kun revnerne, og forskellene mellem pladerne er ubetydelige, så udfør en inspektion af rust. Knock dem, hvis du finder svage pletter, hulrum, fjern gipset på disse steder og reparér revnerne.

Når du flytter pladerne med 10 mm, skal du niveauere hele loftoverfladen, og det medfører fjernelse af alle finishlagene til betonbunden af ​​loftet. Før du begynder dette arbejde, skal du frigive rummet fra møblerne, og resten er godt at lukke med film. Når du udfører arbejde for at fjerne gipslaget, skal du følge reglerne om individuel beskyttelse. Brug en gasbindemaske til at beskytte dine åndedrætsorganer, hænderne skal beskyttes med handsker.

Rust reparation

Du har gennemført det forberedende arbejde, og nu kan du begynde at reparere revnerne mellem loftet. For at gøre dette skal du have på lager:

 • serpyanka 200 mm bred,
 • polyurethanskum
 • gips.

For at forsegle sprækken bliver den rengjort og uddybet. Med en lille knækstørrelse rengøres dets mejsel eller spatel fra snavs, støv, stykker af gips eller gammelt hvidvaskemiddel.

Størrelsen på rusten er signifikant, eller skiftet mellem pladerne er lig med 10 mm, det skal broderes. En ideel rust skal ligne en rille med et trekantet tværsnit på 50 mm bredt. For at give det det ønskede udseende, brug en mejsel, fjern derefter alt vrøvl fra det, behandl rusten med en polymer primer.

Efter tørring skal du tage en fugtig klud og tørre rusten og derefter forsegle den med skum. Efter en dag skal du afskære rester af skum, så sørg for at det ikke går ud over loftoverfladen.

Forbered cementmørtelet. Spatel sætte det inde i revnen. Forsøg at fylde det tæt dybere rust. Efter at opløsningen er indstillet, dække overfladen af ​​rusten med en strimmel serpyanka, sørg for, at dens midte falder sammen med spidsens centrum.

Derefter kan du gå videre til den komplette pudsning af loftoverfladen eller til enhver anden loftfinish.

Sådan lukker du rusta på loftet: Arbejdsrækkefølgen, de nødvendige materialer og værktøjer, anbefalinger til forberedelse af loftoverfladen

Resultatet af høj klasse reparation er en smuk og jævn overflade på loftet. Ellers vil indtryk af alt det arbejde, der udføres, krydses ud. Lad os tale om, hvordan du lukker rusten i loftet, så loftet har en perfekt flad overflade.

I husene til de gamle bygninger på lofterne er der ejendommelige riller, de såkaldte ruster. På det tidspunkt eksisterede der ingen sådanne loftniveauteknologier, der bruges i dag. Derfor bygningsmændene og forlod sådanne specielle riller, hvormed det var muligt at dekorere overgangen fra en pladeplade til en anden.

Arbejdssekvensen for indlejring af rust og revner i loftet

Det er vigtigt at huske: Hvis du beslutter at fjerne rust selv, skal du huske: Loftfliserne passer ikke altid perfekt. Som regel er der dråber mellem loftpladerne. Derfor er det meget vanskeligt at opnå en perfekt fladhed af overfladen uden at have særlige færdigheder til at udjævne overfladen.

Vi foreslår at overveje muligheden for at udjævne loftet ved hjælp af en af ​​to metoder til plastering af overfladen:

Det ser rust på loftet

 1. Ved installation af beacons og plastering af loftets overflade.
 2. Ved metoden til at trække opløsningen ind i flyet. Denne metode er mere relevant for lofter med små forskelle.
  Hvis forskellene mellem loftets plader er store, er det usandsynligt, at det bliver muligt at udføre en perfekt glat overflade uden visse færdigheder.

Hovedsekvensen af ​​arbejdet med justering af loftet

Arbejdet med indretning af loftet indebærer en kompleks trinvis løsning på problemet:

 1. Tætning af rust på loftet, samt forberedelse af hele loftoverfladen.
 2. Hvis det er nødvendigt, skal du installere et gipsgitter.
 3. Montering af bakker.
 4. Plastering af loftet.
 5. Om nødvendigt skal loftet slibes.

Nødvendige materialer og værktøjer

Gitter til forstærkning af sømme (serpyanka)

 1. Hammer.
 2. Puncheren med en dyse "skovl".
 3. Mejsel.
 4. Spateloverlay (smal).
 5. Spatel bred (med en knivbredde på 45 cm).
 6. Polyacryl sømløs rulle med en bunke tykkelse på mindst 11 mm.
 7. Rektangulær børste.
 8. Polyuretanskum.
 9. Serpyanka (maske til forstærkning af sømme, 20 cm bred).
 10. Huden.
 11. Primer.
 12. To typer gips:
 • start;
 • færdig;
 • Polyuretanskum.
 • Byggemixer (med hjælp er det meget nemmere og hurtigere at forberede løsninger).
 • Emulsionsmaling til loftet.
 • Sådan lukkes loft rusta

  Overvej rækkefølge af arbejdet med indlejring af loft rust:

  1. Loft rustet skal først udvides i dybde og bredde. For at gøre dette, anbefaler vi at bruge en trowel og mejsel til små revner:

  Et lille råd: Du skal udvide en lille rust, indtil byggaffaldet ikke længere falder ud af revnen.

  Stor rust skal som regel broderes i bredder op til 3-5 cm, eller endnu mere.

  Et ordråd: vær ikke ked af at åbne revnerne i loftet, ellers når du afslutter loftet, vil de ikke opføre sig på den bedste måde. Det er bedre at arbejde en gang og gøre alt, så at loftet senere ikke behøver yderligere reparation.

  Rustudvidelse og bortskaffelse af affald

  1. Renset fra byggesten skal rusta primeres. Dette arbejde er mest bekvemt gjort med en almindelig pensel. Der er ingen mangel på primer på byggemarkedet.

  Et lille råd: Køb en primer (og alle færdigvarer) af mærkevareproviderede producenter. Dette er en garanti for, at den reparerede loftoverflade vil vare i lang tid uden ubehagelige overraskelser.

  1. Vi gnider rusten med en fugtig klud, efter at primeren er tørret helt.
  2. Påfør polyurethanskum i sømene.
  3. Efter en daglig pause skal du skære skumsamlingen med en kniv.
  4. Vi laver re-priming stedet for skæring.
  5. Fyld hulen i stedet for rust ved gips, påfør den med en overlejringsspatel. Mange nybegynderbyggere når man vælger et efterbehandlingsmateriale, tvivler end at lukke rusten på loftet? Vi anbefaler at vælge tørre gips kompositioner af dokumenterede producenter, hvis produkter er på markedet i mere end et år og har positiv feedback fra erfarne og nybegyndere bygherrer. Som en mulighed anbefaler vi brugen af ​​KNAUF-Rotband gips som indlejring af rust.

  Vær opmærksom på: Gips skal anvendes meget tæt.

  1. Venter på fuldstændig tørring af hele laget af gips og en solid skæring langs sømmen pålægge og gips serpyanka.

  Tip: Tilsætning af en primer til gipsmørtelen øger dens styrke.

  Overlaying og plastering på plads rusta serpyanka

  1. Lignende stadier af arbejde producerer:
  • på alle store loft revner
  • i hjørnerne;
  • ved samlingerne mellem loftet og væggen.

  Anbefalinger til forberedelse af loftoverfladen

  Loftsoverfladebehandling

  Takstøerne er således blevet fuldstændig elimineret, nu kan du begynde at forberede hele overfladen af ​​loftet til udjævning og pudsning.

  Mange nybegynderbyggere tvivler på, om det giver mening at bruge deres tid og energi til helt at fjerne det gamle gips i loftet.

  Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, alt afhænger af den specifikke situation:

  1. Hvis der på den betonbase er et gammelt cementsandgips, og når det slås på det med en hammer og mejsel, er det ikke let at bøje af, så kan sådan gips sikkert tilbage.

  Det er vigtigt at huske: Der bør ikke være noget lag af hvidvask og maling mellem laget af cement-sandgips og betonbasen.

 • I tilstedeværelsen af ​​store loftsforskelle (mere end 10 mm) skal det gamle gips definitivt fjernes til betonbasen.
 • Tip: gøre dette arbejde meget hurtigere ved at bruge et slag med en paddle vedhæftet fil.

  Glem ikke, at fremspring og hjørner af armeret betonplader er strengt forbudt at hamre, banke ud uregelmæssigheder.

  1. Den gamle flade overflade af loftet behøver kun at kontrollere, at der ikke findes hulrum, revner og vask af hvidvask.

  Et ordråd: Giv en grov overflade til den malede overflade, og før den med en særlig betonkontakt

  Den sidste fase af arbejdet

  Vi talte om, hvordan du fjerner rudimentet af det gamle loft med dine egne hænder - loft rusten. Vi håber, at vores råd vil hjælpe med at gøre dette arbejde hurtigt og vigtigst af høj kvalitet.

  Uafhængig placering af rust mellem gulvplader

  Den glatte og perfekt færdige overflade af loftet i din lejlighed er resultatet af reparationen. Godt, han fanger straks øjet. Dine venner, der værdsætter de reparationer, du foretager, vil først og fremmest være opmærksom på loftet. Hvis der er fejl på det, vil alt indtryk af en god reparation være sløret. Tætning rust mellem gulvpladerne er en vigtig del af reparationen af ​​loftet.

  Udformning af forspændingsforstærkningsplader.

  Gør dette arbejde effektivt, vær ikke bange for at miste megen tid og kræfter, det loft du har bragt til dig vil se godt ud i mange år.

  At finde en god plasterer kan tage lang tid. Prøv at reparere loftet selv. For at gøre dette skal du studere hele processteknologien i dette arbejde.

  Du kan bruge forskellige materialer til reparation af rust, men listen over store arbejder for alle muligheder er det samme.

  Instruktion for arbejde

  Systemet for installation af panelet overlapper hinanden.

  1. Fjernelse af alt, hvad der er tilbage af det gamle cementgitter og gips. For at gøre dette skal du bruge en boremaskine, mejsel, spatel. Vi renser det gamle fyldstof.
  2. Rengør overfladen fra støv. Den dybe penetrationsprimer er fortyndet som skrevet på etiketten. Bredden af ​​hullet, der skal fyldes, skal svare til bredden af ​​kvastet. Det er, det skal let gå ind.
  3. Ifølge instruktionerne, som er skrevet på pakken, fortynder vi tør mørtel. Dette er nemt at gøre med en mixer.
  4. Alle slots er fyldt med den løsning, du har forberedt. I dyb rust anvende flere lag af opløsningen. Giv et helt tørt hvert nyt lag. Hvis sømmen er bred nok, skal du bruge andre materialer til at forfylde det.
  5. Efter opløsningen tørrer ud, slip alt rusten med PVA lim og lim serpyankaen på den. Dens bredde skal være 2 cm større end selve åbningen. Påfør serpianka kittet, efterfulgt af slibning med fint smørpapir.

  Forberedelse af processen

  Monolitisk plade med kold søm.

  Rusty - sømmen mellem loftfliserne. De findes meget ofte i huse bygget i det sidste århundrede. Rust dekoration er påkrævet, hvis du vil give loftet i dit værelse et anstændigt udseende. En sjusket søm på loftet vil ødelægge hele udseendet af rummet.

  Det er umuligt at reparere loftet godt, medmindre du kvalitativt laver rusten mellem loftfliserne. Under driften af ​​huset kan gennemgå krympning, hvilket ofte fører til en dråbe og forskydning af pladerne, dannelsen af ​​rust. For deres kvalitetsreparation og reparation skal du bruge værktøjer:

  • en hammer;
  • mejsel;
  • Punch;
  • smal spatel;
  • metal børste.

  For at arbejde med tætningen af ​​disse elementer mellem loftfliserne skal du købe de nødvendige materialer i hardwareforretningen:

  • montering skum;
  • primer;
  • serpyanku;
  • sandpapir;
  • gips;
  • handsker, beskyttelsesbriller.

  Dit arbejde udføres i loftet. Hvis du ikke vil ændre gulvet, skal du dække det med papir, olieklud eller pap.

  1. Foretag det forberedende arbejde. Fjern gamle gips eller hvidvask. Tænk godt om de sømme, du skal lukke op, bestem hvad der skal gøres for at forsegle mellem pladerne kom ud kvalitet.
  2. Efter inspektion af sømene, begynde at forberede dem til arbejde. For at få en kvalitetsforsegling skal du udvide dem. Dette gøres ved hjælp af de værktøjer, du har forberedt.
  3. Du kan simpelthen åbne de små sømme mellem pladerne med en spatel eller hugge dem med en mejsel. Vær ikke bange for at gøre den bredere. Juster deres vægge for at gøre dette, brug en punch, indsætte dysen i form af et blad.

  Konfigurationen mellem gulvpladerne skal ligne en kegle, hvorfra opsigelsen vil holde meget bedre.

  Brug en metalbørste til at rengøre sømene mellem pladerne, indtil affaldet ophører med at hælde ud af dem.

  Forberedelse til arbejde med afslutning af rust.

  Indbygning rustication

  Tætning af sømme er lavet af gipsgips. Dens pris varierer fra 150 rubler og mere, alt afhænger af vægten.

  Du gør det af medium tæthed, uden klumper, ensartet æltning.

  Nogle håndværkere bruger cementgips til hvilke polymere additiver tilsættes, men gipsmateriale er bedre egnet til indendørs arbejde. Det adskiller plasticitet, hurtigt greb, derfor meget lettere arbejde.

  Ordningen med installation af gulvplader.

  1. Før du begynder at forsegle sømene mellem pladerne, produceres en primer. Du gør dette med en børste, idet du nøje observerer, at der ikke er nogen uberørte steder tilbage.
  2. Uden at vente på, at den tørrer, fortsæt til indlejring af rust. Anvendelse af mørtel til en frisk primer vil give fremragende vedhæftning til betonoverfladen.
  3. Påfør mørtelen med små slag i spatelen, gør det med lidt pres, prøv at gøre opløsningen fylde hele hulrummet mellem pladerne.
  4. Al overskydende opløsning fjernes med en spatel, mens den bevæges langs rusten. Ved arbejde på tværs kan der dannes recesser.

  Parallelt med dette arbejde skal du reparere andre fejl i loftet, bare glem ikke at prime dem.

  1. Uden at vente på fuldstændig tørring af opløsningen, lav yderligere forstærkning, for denne brug serpyanka. Påfør det således, at sømmen mellem pladerne ligger på midten.
  2. Coat det med et lag af opløsning, der ikke overstiger nogle få millimeter. Ellers vil i stedet for en grim søm ende med en grim pukkel.
  3. Hvis det viste sig at være tilstrækkeligt bredt og dybt i forbindelse med sammenføjning, så kan træ bruges til at fylde det. For-våd det i en gipsopslæmning og forsegl godt ind i sømmen.
  4. Fra oven anvender du en serpyanka og glans over den med et tyndt lag af opløsning. Sørg for, at opløsningen helt fyldte det tomme volumen mellem slæb og serpyanka.

  Indbygning lOFTET

  Tætning med monteringstape sikrer pålidelighed.

  1. Rust er ryddet fra den foregående finish. Derefter udarbejdes og udbygges ved hjælp af forskellige værktøjer (bor, mejsel, kniv).
  2. Rustkniv ryddes af små snavs, og ved hjælp af en metalbørste udføres rengøring.
  3. Efter stripping skal du pålægge den indvendige overflade med en primer. Det er meget bekvemt at gøre dette med en pensel.

  Primeropløsningen bør have en dyb penetrationsvirkning.

  • Efter at primeren har tørret, fortsæt til installationen af ​​loft rusten. Dette gøres bedst med en byggevåben. Med det vil skummet fylde hele sin dybde;
  • Vent, indtil skummet tørrer, og afskær derefter overskuddet med en skarp konstruktionskniv;
  • Forbered bygningsblandingen. Sørg for, at hun er klump fri. Hvordan opdrættes det, vil du lære i instruktionerne, som er skrevet på pakken;
  • Serpyanka vil bidrage til at give en søm større æstetik. Du sætter det på rust, sæt et udjævningslag af mørtel oven på det;
  • Efter fuldstændig tørring kan du afslutte finishen.

  Hvis du gør alt arbejdet med at forsegle rusten mellem loftpladerne i henhold til reglerne og instruktionerne, så vil du glemme problemerne med dit loft i lang tid.

  Sådan lukker du rusta på loftet? (11 billeder)

  Rummets loft er et konstruktivt element, det mest åbne visuelt, så æstetikken til at færdiggøre denne base har altid været meget opmærksom. Men liningsklassen er altid bundet til de eksisterende teknologier og materialer, så med fremskridt inden for byggeri er nogle metoder til efterbehandling af arbejde delvis blevet forældede, og vi skal slippe af med resultaterne af deres brug.

  Overvej en af ​​disse teknikker - rustikke rustikke og rustus-dekorationselementer, hvor behovet for moderne bygninger er forsvundet med udviklingen af ​​teknologi og i husene i gamle bygninger giver dagens materialer mulighed for at vælge - at reparere rusten i loftet eller reparere dem.

  Hvad er rusta

  Fra oldtiden er natursten eller dens efterligning brugt i udsmykningen af ​​facader af bygninger, hvis synlige del er en flad eller facetteret overflade, der er groft flået. Hvis denne overflade ikke er bestilt, så får vi et fly med en monotont tekstur, som ikke har nogen kunstnerisk appel. Derfor er leddene af stentræningselementerne lavet i form af en skillelinje af fast bredde - rust. Sommetider kaldes selve sten også rust, trimmet med en stribe af en fast profil langs omkredsen af ​​frontdelen.

  Udnævnelsen af ​​rust på loftet

  Når bygningens gulvbelægninger er præfabrikerede, er tilstedeværelsen af ​​pladesamlinger en naturlig faktor. På en gang blev ufleksibiliteten af ​​disse grænseflader ikke givet meget betydning - vigtigere var styrken og tætheden. Derfor var de installerede gulvplader ofte ikke placeret strengt i samme plan - deres installationsniveauer kunne variere med nogle få centimeter. Derudover var sortimentet af færdigudjævningsmaterialer ikke rig - cement-sand, cementkalkmørtel og limkitt baseret på kridt. Elasticiteten af ​​disse materialer var lav, så snart der var færdige sømme, selv mellem plader monteret i samme plan, opstod der revner.

  Tak rustet hjalp med at løse problemet - en direkte afgrænsning fur med et fast tværsnit, der blev udført langs sømmen mellem pladerne i fælles fyldmateriale. Sådanne ruster i loftet med deres strenge geometri maskerede forskellene i niveauet af installation af plader, idet de langsgående revner mellem hvilke også blev mindre mærkbare, da de passerede langs bunden af ​​den rustne rille.

  Tæt loft rusto

  I husene til en langvarig bygning fører de langsigtede virkninger af ydre faktorer (vibrationer, bundfald, fysisk slitage) til det faktum, at rustfyldningsmaterialerne skrækker fra baserne og falder ud af sømene mellem pladerne. Uanset hvilken beslutning der blev truffet om efterbehandling uden indlejring ødelagt Rustov på loftet er ikke nok.

  Grundforberedelse

  Korrekt overfladebehandling til reparationer er et løfte om holdbarheden af ​​resultatet af det udførte arbejde, så du bør give alle de nødvendige betingelser for deres præstationer - frigør rummet fra møbler for ikke at tænke på mængden af ​​støv, men om kvaliteten af ​​præparatet.

  Så hvordan man lukker op den gamle Rusta på loftet med egne hænder er ret ægte, vi vil i højere grad overveje alle de nødvendige komponenter i denne operation.

  Fjernelse af gamle nivelleringsforbindelser

  Mængden af ​​forberedende arbejde afhænger af niveauet af nivelleringslaget på loftet som helhed. Når gipset kun er beskadiget langs rusten, rengøres det kun ved leddene af pladerne. Hvis den gamle finish er i dårlig stand over hele overfladen, skal hele loftet rengøres, for efter at rusten er indlejret, kan demontering af loftet føre til frigørelse af det nye rustfyldstof.

  Pladernes led er rengjort fra det gamle kitt, gips, kalk og snavs. Det er praktisk at gøre det manuelt - med en smal mejsel og en hammer, en spatel og en metal børste med en hård børste.

  Det er vigtigt! Afhængigt af tilstanden til den gamle finish er værktøjet til rengøring af loftet i sin helhed valgt; det er ikke nødvendigt at hugge gipset, der sidder fast til enhver pris - dette kan medføre dannelse af revner på andre baser, herunder blandt naboer.

  Priming rensede overflader

  Efter rengøring af betonen af ​​pladerne af alle lagene er baserne primeret med et af de hydrofobe sammensætninger, for eksempel en manuelt fremstillet vandig opløsning af latex med 1: 4 forhold (højere koncentration danner en film på overfladen, der forværrer adhæsionen) eller en færdig sammensætning. Det er praktisk at gøre dette manuelt med en smal børste, idet du har renset støvloftet fra forvakuumet.

  Efter en dag, når primeren er tør, skal afstanden mellem pladerne fyldes med en elastisk forbindelse med god vedhæftning.

  Fyldning af leddene af gulvplader

  Det er vigtigt! Man bør ikke stræbe efter at fylde fugen nødvendigvis med en cementbaseret forbindelse - under deformationer af bygningen vil styrken af ​​dette aggregat stadig ikke være tilstrækkelig til at holde pladerne, og revner vil danne sig langs sømmen, hvorigennem i tilfælde af lækage vil vand strømme ovenfra.

  Til fyldning og forsegling er afstanden mellem pladerne ideel polyurethanskum, Det er bedre at vælge et bevist udseende, da dårlig kvalitet eller udgået materiale muligvis ikke danner en tilstrækkelig mængde skum, når det bruges. God kvalitet anses for at være et samlingsskum, som efter hærdning danner et ensartet fintcellet materiale. Dysen skrues på cylinderen, og ved at holde den i en opret position, presser dispenseren skummet ind i spalten og fylder hulrummets volumen med ikke mindre end 2/3 af volumenet.

  Den næste dag fjernes overskydende skum fra sømmen ved at skære med en kniv, men ikke skylles med overfladen, men går ind i den 1,5-2,0 cm for at påføre et nyt nivelleringslag (eller 3-3,5 cm for at skære ny rust). Der er ikke behov for priming over toppen af ​​det frosne skum, og du kan begynde at fylde rusten med en nivelleringsblanding flush med overfladen.

  I stedet for skum forsegling ledninger, som er lavet af gummi og kunstig gummi af forskellig grad af tæthed og porøsitet.

  Efter at have valgt en ledning af den nødvendige sektion, bruges den med en spatel til at fylde den tæt ind i sømmen mellem pladerne. Materialets elastik vil udelukke krakning i fyldmaterialet, vil sikre påfyldning af spalten og dens tætning i tilfælde af lækage ovenfra.

  Base nivellering

  Hvis det endelige mål for arbejdet er en loftsinstallation den tilgængelige Rust og derefter på toppen af ​​skære- eller tætningskabelens snit med en bred spatel pålægge og justere bundkitlaget, helst på basis af hvid cement - det vil være lettere at blokere farven, når du male. Sammensætningen fremstilles i små portioner ifølge brugsanvisningen.

  Efter en dag vil blandingen hærde nok til at kunne afskære overskuddet med en bred spatel og påføre et lag af efterbehandlingstæt over forstærkningsbåndet serpyanka, der forhindrer krakning langs pladernes led.

  Hvis tilstanden af ​​overfladen af ​​resten af ​​loftet er utilfredsstillende, sættes dens overflade i det ønskede volumen.

  Efter fuldstændig tørring af den færdige kitt og nivelleringsblanding under den, som det fremgår af den ensartede hvide farve af belægningen, er de reparerede områder jorden, jorden og malet.

  Rustskæring

  Hvis reparationsformålet er at genoprette rusten, vil der over en skive overskydende skum blive smidt over og fugtpladens flush til bunden af ​​cement-sandmørtelen fremstillet af fintkornet sand. Uden at vente på sammensætningens hærdning, ved hjælp af reglen (lang linjal) og et specielt værktøj - rustovka udfører skæring af rust, periodisk vædning og gnidning af bunden.

  Rustovka adskiller sig i profil - fra primitiv rektangulær til figur, derfor kan rust af et komplekst snit med korrekt design blive et element i loftets indretning.

  Efter at cementcementmørten er hærdet og tørret, bliver rustfinen færdig med et gipsspartel med elastisk gummi eller gummi spatuler. Derefter udføres polering, priming og maling af lofterne.

  konklusion

  Fjernelse af loft rustning er ikke en vanskelig procedure, selv for en uerfaren reparatør, med en samvittighedsfuld tilgang er et godt resultat garanteret. På samme tid beslutter, hvordan man lukker revnet Rusta i loftet, er det ikke nødvendigt at være begrænset til den liste over materialer, der foreslås i artiklen - der er andre lige effektive midler, for eksempel rå gummi, gummi-baserede fugemasser, en hævelse ledning, pakning pakning pakning og andre. Derfor er det uden at finde de midler, der anbefales i artiklen i deres lagre, hensigtsmæssigt at vurdere potentialet af de tilgængelige materialer - det er ofte nok til at gøre det muligt at finde den selvhærdede rustede udskæring efter reparation.

  Hvordan lukker rusta i loftet?

  Der er en ny bygning, hvis lofter ikke er en komfur. Fortæl mig, hvordan du skal forsegle kløften mellem pladerne korrekt til gipset. Skal jeg bruge skum?

  Jeg anbefaler at søge i det gamle forum - der er dette spørgsmål blevet drøftet i lang tid og meget.
  Der er flere løsninger, men først skal du bestemme, hvad du vil modtage.

  Til dette skal du skovle en masse sider. Hvis det er muligt, giv en henvisning venligst.

  Rotbandnet eller uden masker, hvis skæbnen stadig springer kølige indstillinger på kittens ru

  Tætning Rust.
  Ønsker du at nive loftet / kittet? eller bare lukke rusto og alt sammen?

  2Serg Værd at den nøjagtige samme opgave. Det er kun nødvendigt at lukke rusta. Der vil være et falsk loft. Men jeg ville ikke bare have zapenit klæbende skum ud af sømene.

  Jeg købte skum og universal fyldstof (WallPlast professionelt fyldstof).
  Interesseret i at lukke op.

  PS Brick ny bygning, men ikke en højhus.

  2stupaya blond kognitiv link. Tak. Jeg lærte næsten alt.

  Det er kun for at finde ud af, hvordan man forsegler sømene korrekt med en dybde på næsten tykkelsen af ​​gulvpladen og en bredde på 5 til 15 mm! (fortrinsvis ved anvendelse af ovenstående materialer)

  Og alligevel. Jeg spekulerer på, om hvad jeg købte er egnet til dette - universal fyldstof (WallPlast professionelt fyldstof) - og hvor tyk er det at anvende?

  Error440 skrev:
  hvordan man forsegler sømmen korrekt med en dybde på næsten tykkelsen af ​​gulvpladen og en bredde på 5 til 15 mm! (fortrinsvis ved anvendelse af ovenstående materialer)

  Jeg fortæller dig, hvordan mine arbejdere gjorde det.
  1. En søm af samme bredde og dybde som din skal rengøres grundigt.

  1. Stænk lidt vand inde i sømmen
  2. Zeno zapenit (med mig - makroflex)
  3. På en dag skæres skarphedskummet af.
  4. Shpaklevat Fugenfyullerom serpyanka.
  5. Grundigt grundigt (jeg gjorde en aquastop), tør.
  6. Dernæst blev hele loftet sat på nettet Vetonit VH

  Dette er blevet afholdt i et halvt år, der er endnu ingen revner (jeg banker på træ).
  Dermed flytter pladepladerne sig i forhold til hinanden.
  På overfladen af ​​loftet, som var helt fladt lige efter spaltning, nu, hvis du forsøger, kan du mærke nogle små ujævnheder i lampens glidende lys i stedet for en af ​​sømme.
  Det tror jeg, er tolerabelt, sammenligner det med bekendtgørelsens lofter.

  Sådan lukker du rusten på loftet - instruktioner

  Rusta er sømene mellem loftpladerne på loftet, der stadig pryder mange lejligheder bygget i Sovjetiden. Ved færdiggørelsen hjælper installationen af ​​rustning med at slippe af med denne "dekoration" og gøre loftet lige og smukt, da disse sømme sjældent kan indskrives i det indre af et moderne rum.

  Materialer og værktøjer

  Til dette har vi brug for:

  • - Gipsgips, helst Rotband,
  • - Primer, et par spatler,
  • - børste
  • - Mixer til blanding af opløsningen, selvom du med en lille mængde krævet arbejde kan blande gipset manuelt.

  Før du begynder at installere rustning, er det nødvendigt at vaske hvidvask og rense loftsledene godt for god vedhæftning af materialet til betonbunden og følgelig lang drift. Vi taler om hvidkalkede lofter, fordi der som regel er malede baser allerede spart fra rustning under forberedende arbejde for at male loftet med akrylmaling.

  Afslutningsteknologi

  Efter at overfladen af ​​loftet, der skal repareres, er forberedt, kan du fortsætte med at ælte gipsgipset, hvilket skal være at udføre arbejdet med mellemtykkelse og ensartet blanding, det vil sige uden klumper og dårligt blandede dele. Du kan straks ælte gipsblandingen til hele rummet, da installationen af ​​rustningsprocessen er relativt hurtig, om end tidskrævende.

  Efter at opløsningen er klar, belægger vi loftstængerne med en børste dyppet i en primer omhyggeligt og sørg for, at der ikke er huller.

  Modstå primeren er ikke nødvendig, og straks begynder at gips. For at gøre dette smeder vi løsningen på sømmen med en spatel på 8-12 cm i små slag, og når den smarte strimmel er meter lang, tager vi en bred spatel og fjerner overskydende gipsplast ved at bevæge sig langs (!) Rusten. Forsøg ikke at trimme blandingen og holde en spatel på tværs af gulvpladernes søm, da vi har et hul, der så kan ses synligt.

  I løbet af dette arbejde kan du trimme store gruber i loftet med det samme, hvis der er noget, så glem ikke at smøre det nødvendige rum med en primer før gips, ellers kan løsningen simpelthen falde af på grund af en dårlig kobling.

  Maleri arbejde

  Yderligere maling eller plastering omkring gipsvæggen kan udføres tidligst en dag efter færdiggørelsen af ​​gipset, selvom det er Rotband gipsgips, der anses for at tørre relativt hurtigt. Rotbandet greb hurtigt, men for fuldstændig tørring behøver det tid, og det øjeblik, hvor det er muligt at fortsætte arbejdet, vil tydeligt mærkes af gipsets farveændring, som ved tørring bliver lysegrå.

  Således kan du ved hjælp af en simpel reparationsoperation slippe af med de seneste "dekorationer" af sovjettiden, som ganske vist var ude af plads og slet ikke dekorere, hverken loftet eller lejligheden som helhed og for de fleste beboere var kun en kilde til yderligere irritation.

  P. S. Site tips Bygg sammen. Vellykket reparation.

  Sådan lukker du rusten på loftet - gør dit loft perfekt

  Gør reparationer i dit yndlingshjem, vi stræber efter at gøre alt perfekt glat.

  Dette opnås let, når vi taler om reparation af vægge eller gulvflader. Men hvis det kommer til lofter, opstår der som regel mange spørgsmål og tvivl - hvordan man laver en pletfri, med en ideel overflade, reparation af lofter. Opgaven er særlig kompliceret, hvis huset har mange gulvplader, som ved deres udseende ødelægger overfladen af ​​dit loft.

  Forberedelse til at reparere en lejlighed i Moskva, på udkig efter en god mester, kan du bruge meget tid. Men med en vis færdighed og med hjælp fra vores praktiske råd vil indlejring af rusten ikke medføre særlige vanskeligheder.

  Afhængigt af materialets og værktøjets kvalitet kan hastigheden for rustlængden variere betydeligt.

  Lad os først vælge de værktøjer, vi har brug for:

  • hammer;
  • smal spatel;
  • mejsel;
  • metal børste;
  • Hullemaskine.

  For at fastsætte loftet har vi brug for følgende materialer:

  • primer;
  • polyurethanskum;
  • sandpapir;
  • sikkerhedsbriller;
  • handsker.

  Alt det nødvendige arbejde kan opdeles i to hovedtrin:

  1. rengøring og forberedelse af sømme
  2. Tæt rustning mellem pladerne.

  Den vigtigste fase i den kvalitative installation af rust, mellem pladerne er en grundig rengøring af sømmen.

  Det er nødvendigt at fjerne gips eller hvidvask. For bedre tætning skal sømme udvide dem lidt. Det er nødvendigt at justere væggene i sømme, en perforator med en scraper dyse er ideel til dette.

  Formen af ​​sømmen mellem pladerne skal ligne en kegle, med denne form for uddybning af sømmenes tætning vil være meget stærkere.

  Den endelige berøring under forberedelse er at grundigt rengøre leddene mellem pladerne med en metalbørste.

  Rustning mellem plader. Her laver vi din opmærksomhed på nogle af nuancerne i arbejdet.

  Rustning kan ske med gips.

  Det bør strengt overholde kravene til dets produktion - det skal være ensartet og uden klumper. Det sker, at herrerne bruger cementgips, som tilsættes polymertilsætningsstoffer. Men denne blanding er mindre plast og griber værre, hvilket utvivlsomt gør arbejdet svært.

  Nu følger vi trin for trin hvordan man lukker rusten på loftet:

  1. Umiddelbart inden forsegling af sømme skal de omhyggeligt omformes. Gør det bedst med en pensel.
  2. Mens primeren stadig er våd, fortsæt til gipsrosten. Anvendelse af opløsningen på tørprimeren giver vi derved den bedste vedhæftning til betonkanter.
  3. Påfør løsningen på sømme med små slag, gør dette med et lille pres på spatelen, så sammensætningen fylder hele hulrummet inde i sømmen.
  4. Fjern overskydende mørtel med en spatel, det er vigtigt at følge det langs rusten. En sådan arbejdsmekanisme vil forhindre udseendet af fordybninger.
  5. Når blandingen ikke tørres, lav yderligere forstærkning ved hjælp af serpyanka. Læg det således, at forbindelsen mellem de to plader ligger midt i serpyankaen. Dæk det med et lag af blandingen kun få millimeter. Ellers vil du i stedet for en uhyggelig søm få et grimt hump.
  6. I tilfælde af at den er bred og dyb i forbindelse med sømmen, kan denne fejl fjernes ved hjælp af slæb. Du bør først fugtige træket i en flydende gipsblanding. Sæt serpyanka på toppen og belæg den med et tyndt lag af komposition.

  Foruden gips, for at forsegle rusten mellem pladerne, skal du også bruge skum. Selv om teknologien til udførelse af rustning er meget ens, men på grund af arten af ​​de anvendte materialer er der en vis specificitet.

  1. Det er nødvendigt at rense rusten af ​​den gamle finish grundigt, forberede og udvide sømmen.
  2. Fra fint rusk og støv rengøres rust med en kniv og en metalbørste.
  3. Efter grundig rengøring er overfladen af ​​sømmen overtrukket med en opløsning af primeren. Det skal bemærkes, at denne løsning skal have indvirkning på dybden. Det er mere bekvemt at belægge sømmen med en pensel.
  4. Efter helt tørring af substratet, fortsæt til gips rust mellem pladerne. Optimalt af alt dette sker ved hjælp af en byggepistol, da dysen giver dig mulighed for at udfylde forbindelsen til dens fulde dybde.
  5. Efter at skummet er helt tørt, afskær det overskydende.
  6. Forbered mørtelet, efter vejledningen klart.
  7. For at bringe mere æstetik, kan du bruge en serpyanka. Det påføres rust, og på toppen af ​​det sættes et blandingslag af blandingen.
   1. Efter tørring skal den endelige udjævning foretages med en kittet.

  Efter at have gennemført vores råd om gipsrost, vil du længe være tilfreds med de perfekte selvfremstillede lofter.

  Ingen reparation kan være perfekt uden et fladt loft. Det er derfor, at problemet med at lukke rusten på loftet er bekymret for alle lejlighedsejere i præfabrikerede huse bygget i sovjetiske tider. Selv de sømme, der blev omhyggeligt fikseret, afviger i sidste ende af helt naturlige grunde - pladernes bevægelser og husets nedtrængning.

  Rusty på loftet er et sted, hvor pladerne mødes, og i perfekt stand ser det ud som en ret pæn depression 50 mm bred med skråt glatte vinkler. Når reparation er påkrævet, er situationen i virkeligheden langt fra referencen. I bedste fald løsnede opløsningen og på nogle steder smulede ud i værste fald - pladens uoverensstemmelse, som kræver justering af hele strømmen.

  Forberedelse og bestemmelse af omfanget af det krævede arbejde med loftet

  Enhver renovering af rust på loftet begynder med forberedelsen. Den dekorative belægning fjernes, hvidvaskning og vandopløselig maling er sløret. Her er måder at fjerne gammel maling fra overfladen.

  Sømmen er broderet med en spatel. Sprækket udvider, alle smuldrende områder fjernes. Hvis opløsningen nemt spaltes, er det værd at fjerne det helt til beton, hvilket vil fjerne yderligere delaminationer, når man maler loftet.

  Før du forsegler sømmen i loftet, udføres en visuel inspektion af skaden og måling af forskydningen. I tilfælde hvor forskellen ikke overstiger 5-7 mm, og sprængbredden er lille, kan den simpelthen genoprettes uden efterfølgende justering af alle overflader. Hvis der er et betydeligt fald på 7-10 mm, skal du efter at have dækket rusten i loftet forlænge overfladen for at dæmpe dråben.

  Med mere betydelige fejl anbefales det at installere falske lofter. Det er muligt at udjævne store forskelle ved hjælp af løsningen, og nogle materialer tillader at anvende et stort lag, men det vil koste mere. I dette tilfælde er det meget mere rationelt at bruge gipspladesystemer eller stræklofter.

  Arbejdsordre

  Kompetent reparation af rust på loftet - en garanti for mangel på revner i flere år. Til det arbejde, vi har brug for:

  • primer, der forbedrer vedhæftningen af ​​materialer, den bedste beton-kontakt og dens analoger;
  • glasfibernet (serpyanka);
  • stål spatel;
  • gipsblanding (Rotband, minearbejdere osv.);
  • med en stor spaltebredde - monteringsskum.

  Fugt overfladen af ​​roden grundigt med en primer og vent indtil den er helt tør.

  Fyld den forsigtigt med skum, med en stor sprængbredde, så den ikke rager ud under loftets overflade og efterlader en dag. Før reparation af en revne i loftet, er det nødvendigt at fylde det med gipsmørtel. Rotband er ca. en tredjedel ideel og lægge serpyanka, så midten af ​​båndet falder sammen med rustens centrum. Fiberglass tape vil fungere som forstærkning, det vil beskytte mod revner, selv med små bevægelser af pladerne, som er uundgåelige i fremtiden.

  Efter dette er fordybningen af ​​rusten omhyggeligt fyldt med gipsgips og udjævnet.

  Hvis der er en lille dråbe, så skal du kaste hele overfladen, hvilket viste sig højere. At justere laget er praktisk at bruge en stålregel. Hvis erfaringen tillader plastering, kan du bruge en mere bekvem og let bred trowel.

  Efter tørring er hele den flade overflade nivelleret med en speciel trowel eller slibemaskine. Yderligere arbejdsordre afhænger af færdiggørelsesmetoden.

  Kom også for at fjerne eventuelle fejl. Hvis du har brug for at forsegle et hul, knæk eller chip på loftet, skal de også rengøres, primet. Ved defekter i et stort område skal du bruge glasfiber eller metalgipsforstærkning.

  Efterbehandling sømme

  Efter fuldstændig restaurering af den restaurerede rust kan du fortsætte med forberedelsen til efterbehandling. Hvis dråben var ubetydelig, er hele overfladen primet med en penetrerende opløsning.

  Derefter sætter de simpelthen den færdige gipsblanding (KNAUF, Volma og deres analoger). Efter grundig fugtning genopføres et sådant loft. Nu kan overfladen males, dækkes med tapet.

  Hvis dråbet var signifikant, skal loftet justeres. Mindre uregelmæssigheder kan ganske enkelt forsigtigt trække et lag af gips, hvilket gør uregelmæssigheden næsten umærkelig. Men denne løsning er ikke altid egnet.

  I sådanne tilfælde er en fuldstændig tilpasning af overfladen nødvendig. Dette arbejde er ret besværligt, det kræver ikke kun en masse tålmodighed og flid, men også tilgængeligheden af ​​komfortable geiter. Hvis det totale lag af gips overstiger 5 mm, anbefales brug af bakker.

  Med forskelle i højden på mere end 10 mm anbefaler alle eksperter at installere et loft, men det skal først repareres.

  Det er rationelt at bruge skum til disse formål, da de blot vil lukke bagefter, og et pænt udseende er ikke nødvendigt. Herefter kan loftet udjævnes med gipspladekonstruktion eller ved hjælp af spændingssystemer. Den resulterende overflade vil være helt glat.

  Video: Klæber gitteret til fælles.mp4

  Artiklens indhold:

  3. Tætning af rust på loftet

  Enhver overflade er udsat for konstant miljømæssig eksponering, det være sig koldt, fugt, vind eller direkte mekanisk påvirkning. Loftet er ikke en undtagelse, så over tid kan der forekomme små overfladedeformationer, der vil skade skønheden i rummet.

  Nu synes problemet med åbenbare sømme og sømme ikke så presserende som for få år siden. I disse dage var endda en helt ny boligstruktur fuld af steder, hvor det var let at se leddene af betonplader, da teknologier fra den tid ikke tillod at skabe en usynlig søm.

  Så beboere af sådanne lokaler skulle håndtere uoverensstemmelser med improviserede midler og udvide forsænkningerne, hvilket gjorde dem smukkere i udseende, men også meget mere mærkbare, når de vendte mod loftet. Sådanne udvidelser kaldes rustami.

  Tid forlod uundgåeligt sit aftryk på opførelsen af ​​boligen, hvilket førte til et endnu større hulrum, og så opstod der helt revner, som slet ikke var et bestemt element i indretningen, hvis rolle var påstået af rusten.

  Således med hullerne og inkonsekvenserne bliver nødt til at kæmpe. Forsegling af rust på loftet kan gøres på forskellige måder, for eksempel kan du forsegle et lille hul med gips, men hvis afstanden er 3-4 cm, skal du dække et stort område.

  Der er situationer, hvor alt dette ikke hjælper. I dette tilfælde er der kun ét udgangsophæng.

  Uanset hvilken metode der vil blive testet i loftet, skal det absolut rengøres fra spor af fortidsmaleri eller hvidvask.

  Dette vil kræve en simpel spatel, grundigt fugtet med varmt vand. Det skal bemærkes, at alt loftaffaldet vil flyve ned, så det er bedre at beskytte dig selv så meget som muligt ved at bære specielt tøj og en beskyttende maske.

  Der kan være flere problemer med maling end hvidvaskning. Du kan afskrække det med gips eller forsøge at polere det med en speciel maskine.

  Du kan ikke henvende sig til spørgsmålet "Sådan lukker du rusten på loftet" uden at beslutte, hvad du skal gøre med det gamle gips.

  Her er dine faldgruber:

  • Det gamle lag kan holde fast i loftet. Så er der intet punkt i at splitte det af. Ellers, hvis belægningen smuldrer og falder ned, er det bedre at fjerne det helt.
  • Hvis der kun er rustfrit på loftet, er det tilstrækkeligt at finde svage punkter i loftet. Efter at have fundet dem, er det nødvendigt at afskille gipset på disse steder og forsegle det resulterende hulrum (læs også: "Sådan repareres hullet i loftet: Mesterens råd").
  • Hvis der er stor forskel i loftets højde, er det nødvendigt at niveauer loftet, så du skal fjerne alt trim for at nå betonen og starte alt fra en ren skifer.

  Det skal huskes, at fjernelse af foringen kan være en farlig proces, da loftsstøvet indeholder mange skadelige stoffer, svampe og andre problemer, så udover sikkerhedsbriller skal du have et gasbind i ansigtet og beskytte dit åndedrætssystem. Desuden skal du dække alle møbler på værelset med en film eller fjerne det fra rummet for at undgå ejendomsskade.

  Sådan lukker du rusta på loftet, detaljeret video:

  For at slippe af med uønskede revner eller fra pladens uoverensstemmelser, bliver du nødt til at bestemme, hvad du skal lægge på rusten i loftet. Til denne begivenhed er det nødvendigt at erhverve skum, cementgips og 20-tommer striber serpyanka.

  Så, for at operationen skal lykkes, skal du observere følgende aktionsrækkefølge:

  • Før vi fastsætter rusten i loftet, er det nødvendigt at gøre dem dybere, og også for at rydde hulrummet af snavs. Hvis størrelsen af ​​problemet er lille, kan du gøre med en mejsel og trowel.
  • Med en anstændig dråbe i pladerne (fra 1 cm), eller med en solid knækstørrelse, vil det være nødvendigt at udvide spalten. En fuldstændig rensning af hulrummet, såvel som dens stigning til 5 cm eller mere, udføres.
  • Til behandling af rustning anvendes polymer primer.
  • Efter at have ventet på, at hullet skal tørre, er det nødvendigt at tørre det med en fugtig klud og derefter forsegle sømmen på loftet med skum.
  • Den næste dag kan du fjerne overskydende skum, da det ikke skal stikke ud over grænserne for rust (læs mere: "Sådan repareres en revne i loftet: reparationsmetoder").
  • Forberedt mørtelvæske, som sættes med en spatel i spalten. For at rusten skal kunne elimineres bedst muligt, bør der opnås en høj tætningsdensitet.
  • Efter at have ventet på den løsning, der skal indstilles, vil det være nødvendigt at belægge det med en serpyanka, således at midten af ​​den påførte strimmel falder sammen med midten af ​​den indlejrede rust. Serpyanka skal være et enkelt stykke.
  • Derefter bør du gipset loftet på dette sted. Når du har ventet på, at gipset tørrer, kan du fortsætte med at afslutte problemområdet eller gip hele loftfladen, hvis det er nødvendigt.

  Det presserende problem med at "forsegle rusten i loftet" er fuldstændig løselig hjemme (læs også: "Sådan lukker du et hul i strækloftet alene"). Du kan slippe af med en let mulighed og lukke sprækken i loftet, spik et foto af dit yndlingsdyr til det eller nærme det med fuldt ansvar, hvilket vil fjerne grim rust og glemme det i lang tid.

  • stroyremontiruy.ru
  • remontiruem-kvartiru.ru
  • sdelalremont.ru
  • pod-potol.com

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.