Hvordan forsegle kløften mellem væg og loft - foto instruktion

Sådan forsegles kløften mellem væggen og loftet

Der er et godt udtryk for, at reparationskvaliteten ikke er i en smuk grundlæggende finish. og i tæt forseglede led og sømme. Derfor er det umuligt at miste et sådant tilsyneladende lille element i hele arbejdet. Bare se, hvis reparationen er lavet af dyre materialer, men der er sprækker, revner og andre overskud, er hele udseendet tabt.

Derfor er det nødvendigt at forsegle sømmen ordentligt mellem væggen og loftet, især da deres forekomst på sådanne steder er helt sandsynligt. Så lad os tage et kig på billedet og forsøge at bestemme de mest optimale metoder til tætning af sømme. Desuden er samlingerne mellem væggene og loftet det mest bekvemme sted for spredning af fugt, hvilket fører til skimmelsvamp og svamp. Derfor er det meget vigtigt, at sådanne nuancer korrigeres hurtigst muligt.

Takket være moderne fund i konstruktion og reparation er tætningen af ​​sømme et spørgsmål om tid og budget. Lad os se på de mest acceptable måder. En af dem er forseglingen af ​​sømme med mineraluld. For at gøre dette er det nok at have de nødvendige værktøjer, for eksempel en spatel, såvel som et specielt stofbaseret bånd, som derefter kan udføres med succes.

Polyuretanskum

Sandsynligvis tog kun doven ikke i hånden en speciel cylinder med en vidunderlig polymer. Polyurethanskum er et fremragende tætningsmiddel. På grund af dets egenskaber, at øge i størrelse efter oxidering med ilt, er denne metode unik og effektiv til revner af enhver størrelse. Derfor, hvis en meget stor clearance dannet mellem væggen og loftet, vil monteringsskummet være meget nyttigt. Efter det er det meget nemt at skære, sand og kitt, hvilket giver hjørnet et perfekt udseende. Eventuelt kan du bruge et specielt metalhjørne, som gør vinklen ensartet og pæn.

Den store fordel ved skum er elasticitet. Krympning eller små svingninger er ikke forfærdelige derhjemme, monteringskummet giver sig godt til midlertidig deformation, hvorefter den påtager sig den ønskede form igen. Den eneste betingelse er gips. Det er tilrådeligt at beskytte nedskæringerne godt nok. Ellers kan skummet males, i sidste ende får du et ikke meget holdbart tætningsmiddel. Og gips vil for det første forråde et mere æstetisk udseende, og for det andet vil det tillade hurtigt og uden problemer at løse problemet med hullerne.

caulking

Forestil dig en almindelig gips eller polymerbaseret kit kan være en vidunderlig fugemasse til mellemrummet mellem væggen og loftet. Det er let at fortynde og endnu lettere at anvende. Derudover er det meget nemt at sande området med almindeligt sandpapir eller slibemaskine efter arbejde og tørring af materialet.

Hård kitt - beskyttelse mod fugt, vind, forskellige ydre påvirkninger. Fremgangsmåden er ret simpel. Først skal du fugte kløften korrekt. Normalt tilbyder almindeligt vand. Men for den bedste flok lag kan du bruge almindelig jord. Efter at have godt imprægneret arbejdsområdet med en primer, kan du rent faktisk øge kittens levetid. Efter at primeren er påført, kan du vente, men ikke mere end 20 minutter, så det ikke har tid til helt at tørre og absorbere. Efter tomhed er det nødvendigt at fylde med kittet. Til dette formål kommer den tynde fleksible palle til at nærme sig. Så er det vigtigt at glatte alt ud og behandle det videre, som almindelige vægge eller et loft.

Brug af fugtbestandig kittet er muligt, så arbejdet bliver endnu mere pålideligt og holdbart. Når hullet er fyldt, er det nødvendigt at anvende et tyndt forstærkende lag af kittet. På billedet er der et eksempel på denne manipulation. Det bruger også en fleksibel spatel.

klud

Så for at sige, den gamle bedstefar måde. Du skal bruge et stykke klud, helst hør eller bomuld, et klæbemiddel, oftest baseret på PVA eller almindelig pasta. Stoffet skal være rent, der laves små bandager af det, som efterfølgende lægges i revnerne, de skubbes dybere med en tynd spatel. Så er de forseglet på den sædvanlige måde.

Sådan forsegler kløften mellem væggen og loftet, så de ikke knækker

Monteringsskum anvendes til tætning af huller.

Gipssprækker og revner

Dette er den enkleste og mest effektive metode, der ikke kræver store finanser, men beskytter overfladen perfekt mod aggressiv påvirkning. Handlingsalgoritmen er ekstremt enkel: • du skal vælge, hvordan man forsegler kløften mellem væggen og loftet,
 • Forbered opløsningen i henhold til vejledningen
 • våd det behandlede område godt
 • mæt arbejdsområdet med en primer,
 • efter 20 minutter fylder hulrumene med blandingen,
 • at udligne gipset med en fleksibel spatel.
 • Efter tørring behandles sømmen på samme måde som resten af ​​loftet.

Hvis betonloftet lækker og ødelægger cementpluggen for at fjerne spalten, skal den udvides til 10 mm, primet med beton og spartel, idet du trykker serpyankabåndet ud af leddet. Valget af bygningsblanding bestemmes af en kombination af faktorer. Blandt dem: overfladens indledende tilstand, klimaforhold og forventning om det endelige resultat. Ved salg af blandingen med forskellige egenskaber, egnet til ethvert tilfælde. Ofte bruges en pasta fremstillet af gips og kridt eller syntetiske forbindelser, der passer til loftet bedre og mere effektivt mod fugt, til disse formål. Lagets tykkelse må ikke overstige 5 cm. Hvis revnerne er dybe, påføres der mindst 2 lag på dem og forstærkes med en klud. For små indrykkninger er det bedre at bruge finkornet kitt; for steder med høj luftfugtighed er det fugtfast.

Hvordan og hvad at lukke kløften mellem væggen og loftet

Ofte er der efter konstruktionen tomrum mellem væg og loft. De kan være af forskellige størrelser - fra subtil til ret mærkbar. Eventuelle huller, uanset deres art og størrelse, skal elimineres, fordi de ikke kun krænker rummetes æstetiske enhed (på billedet ser du hvor grimt de ser), men de kan også medføre flere ubehagelige konsekvenser.

Sådanne revner kan blive et sted for penetration af luftstrømme, fugt, lugte og forskellige insekter. Som følge heraf vil der altid være høj luftfugtighed i dit hjem (især i den våde sæson). Indendørs kan udvikle skimmel- og svampeinfektioner, som har en negativ indvirkning på miljøsituationen derhjemme. Derfor er det nødvendigt at forsegle kløften mellem væggen og loftet. I denne artikel vil vi forklare, hvordan man gør det bedre.

Faktiske metoder

Til dato er der mange måder at fjerne uønskede huller i rummet mellem væggen og loftet. Her er nogle populære muligheder, der kendetegnes af deres overkommelighed, økonomi, holdbarhed og nem udførelse.

Den nemmeste og mest almindelige måde er at lægge kløften med mineraluld eller polyurethanskum. Som erfaringer fra eksperter viser, er polyurethanskum i denne sag mere praktisk og praktisk ved anvendelse. Det er bedst at anvende højkvalitets ikke-brændbart materiale til dette formål, fordi de behandlede ledninger kan placeres ledninger. Skum skal omhyggeligt udfyldes alle revner og led. Ved tørring udvider dette materiale og lukker alle hullerne mellem væggen og loftet tæt. En vigtig fordel ved skum er dens elasticitet. Over tid vil bygningen skrumpe, og skummet vil bevæge sig sammen med husets strukturer og tage den ønskede form. For at gøre en sådan belægning mere pålidelig og holdbar, anbefales det at beskytte det med et tykt lag af høj kvalitet gips. Hvordan ser denne populære metode på billedet.

Det er muligt at slippe af med uønskede hulrum mellem væggenes og loftets overflader ved hjælp af en løsning af almindeligt gips eller syntetisk kit, der er skabt specielt til dette formål. Disse praktiske materialer giver fremragende beskyttelse mod fugt og andre påvirkninger. Derudover er de helt sikre og miljøvenlige. For bedre at kombinere sammensætningen med den behandlede overflade er forureningen fugtet med vand, derefter fyldt med pasta eller gips, derefter tørret og forarbejdet.

I stedet for gips kan du også bruge fugtbestandig kit. I dag sælges sådan klar kitt, specielt designet til tætning af revner. Materialet påføres overfladen med et spatel, temmelig tyndt lag. Hvordan ses denne proces i billedet.

Helt store og mærkbare revner mellem væggen og loftet kan endvidere forsegles ved brug af et forstærkningsnet (se billede). Den skal placeres i de eksisterende hulrum, og toppen skal lægges sikkert med gips og vente, indtil den er helt tør. Efter at gipset er tørret, er det nødvendigt at påføre et lag af kitt for at rette loftet op. På det sidste trin er overfladen formet til en perfekt glathed.

En anden simpel og meget populær metode indebærer brug af linned eller bomuld. Ligesom den tidligere metode er den mere egnet til at eliminere ret store revner. Forbered særlige tekstilbandager. For ikke at "lægge" stoffet under arbejdet skal det først vaskes og stryges. Derefter dyppes hvert stykke stof i en klæbemiddelsammensætning (almindelig pasta, tømrer, cellulose eller anden lim kan bruges), forsigtigt vride ud og sætte på en revne. Så er stoffet retet med en spatel, og efter tørring behandles det med en kitt.

Alle ovennævnte metoder er enkle at udføre, overkommelige og effektive. Ved at vælge en af ​​disse metoder kan du nemt reparere revner og gøre dit hjem mere hyggeligt og behageligt.

Sådan forsegles kløften mellem væggen og loftet

Der er et godt udtryk for, at reparationskvaliteten ikke er i en smuk grundlæggende finish, men i velfremstillede samlinger og sømme. Derfor er det umuligt at miste et sådant tilsyneladende lille element i hele arbejdet. Bare se, hvis reparationen er lavet af dyre materialer, men der er sprækker, revner og andre overskud, er hele udseendet tabt.

Derfor er det nødvendigt at forsegle sømmen ordentligt mellem væggen og loftet, især da deres forekomst på sådanne steder er helt sandsynligt. Så lad os tage et kig på billedet og forsøge at bestemme de mest optimale metoder til tætning af sømme. Desuden er samlingerne mellem væggene og loftet det mest bekvemme sted for spredning af fugt, hvilket fører til skimmelsvamp og svamp. Derfor er det meget vigtigt, at sådanne nuancer korrigeres hurtigst muligt.

Takket være moderne fund i konstruktion og reparation er tætningen af ​​sømme et spørgsmål om tid og budget. Lad os se på de mest acceptable måder. En af dem er forseglingen af ​​sømme med mineraluld. For at gøre dette er det nok at have de nødvendige værktøjer, for eksempel en spatel, såvel som et specielt stofbaseret bånd, som derefter kan udføres med succes.

Polyuretanskum

Sandsynligvis tog kun doven ikke i hånden en speciel cylinder med en vidunderlig polymer. Polyurethanskum er et fremragende tætningsmiddel. På grund af dets egenskaber, at øge i størrelse efter oxidering med ilt, er denne metode unik og effektiv til revner af enhver størrelse. Derfor, hvis en meget stor clearance dannet mellem væggen og loftet, vil monteringsskummet være meget nyttigt. Efter det er det meget nemt at skære, sand og kitt, hvilket giver hjørnet et perfekt udseende. Eventuelt kan du bruge et specielt metalhjørne, som gør vinklen ensartet og pæn.

Den store fordel ved skum er elasticitet. Krympning eller små svingninger er ikke forfærdelige derhjemme, monteringskummet giver sig godt til midlertidig deformation, hvorefter den påtager sig den ønskede form igen. Den eneste betingelse er gips. Det er tilrådeligt at beskytte nedskæringerne godt nok. Ellers kan skummet males, i sidste ende får du et ikke meget holdbart tætningsmiddel. Og gips vil for det første forråde et mere æstetisk udseende, og for det andet vil det tillade hurtigt og uden problemer at løse problemet med hullerne.

caulking

Forestil dig en almindelig gips eller polymerbaseret kit kan være en vidunderlig fugemasse til mellemrummet mellem væggen og loftet. Det er let at fortynde og endnu lettere at anvende. Derudover er det meget nemt at sande området med almindeligt sandpapir eller slibemaskine efter arbejde og tørring af materialet.

Hård kitt - beskyttelse mod fugt, vind, forskellige ydre påvirkninger. Fremgangsmåden er ret simpel. Først skal du fugte kløften korrekt. Normalt tilbyder almindeligt vand. Men for den bedste flok lag kan du bruge almindelig jord. Efter at have godt imprægneret arbejdsområdet med en primer, kan du rent faktisk øge kittens levetid. Efter at primeren er påført, kan du vente, men ikke mere end 20 minutter, så det ikke har tid til helt at tørre og absorbere. Efter tomhed er det nødvendigt at fylde med kittet. Til dette formål kommer den tynde fleksible palle til at nærme sig. Så er det vigtigt at glatte alt ud og behandle det videre, som almindelige vægge eller et loft.

Brug af fugtbestandig kittet er muligt, så arbejdet bliver endnu mere pålideligt og holdbart. Når hullet er fyldt, er det nødvendigt at anvende et tyndt forstærkende lag af kittet. På billedet er der et eksempel på denne manipulation. Det bruger også en fleksibel spatel.

klud

Så for at sige, den gamle bedstefar måde. Du skal bruge et stykke klud, helst hør eller bomuld, et klæbemiddel, oftest baseret på PVA eller almindelig pasta. Stoffet skal være rent, der laves små bandager af det, som efterfølgende lægges i revnerne, de skubbes dybere med en tynd spatel. Så er de forseglet på den sædvanlige måde.

Forstærkning af net

En anden enkel og billig måde. Forstærkende maske påføres med lim og derefter forseglet med en hvilken som helst sammensætning af kit. Resultatet er to i et. Dette er en forseglet knæk, og samtidig en hindring for den yderligere ødelæggelse af materialet.

tætning af samlinger mellem væg og loft

Kære herrer! I rummet er der ikke opdelt skillevægge af porøse keramiske blokke (12 cm tykke). På grund af ujævnhederne på pladerne varierer afstanden mellem loftet og skillevæggen fra 2 til 5-7 cm. Sådan lukkes denne ledning korrekt, så der ikke opstår a) sprækker b) Det kan tilstrækkeligt bores med en efterfølgende belastning? Er det muligt at fastgøre samlingen med monteringsskum efterfulgt af gips og hvad er styrken af ​​denne metode?

Anatoly dette hul kan være zapenit i midten og derefter dække det med en løsning på begge sider. Eller fyld med mørtel med brudte mursten. Med skum er det bedre til lydisolering.

Skumstrimlen er bogstaveligt talt 30-50 mm tykk.

Du skal bruge monteringsskum. I overensstemmelse med tekniske krav bør interne skillevægge ikke være forbundet med overlapningen et mellemrum på 3-5 cm tilbage for at forhindre revner under krympning af bygningen. Fedor.

Zapente redder dig selv fra problemet med revner og indtrængen af ​​støjbølger gennem interfloor overlapningen. Kun 70mm er for meget, for skummet kan komme op til 20-30mm.

mos hør trækker i cement mælk og tæt hammer ind i sømmen og derefter gips hilsen Vitaly

til efterfølgende boring, kun gipsmørtel. Så der ikke forekommer revner, lim hjørnerne med en spindelvæv. men der vil du højst sandsynligt have loftsplinter og intet vil være synligt under dem. det er bedre at nægte skum.

Du kan bruge skum med isover, og bare proshpaklevat top.

Bedre at caulk det med rassheryayuschim beton mærke "NC"

For tilstrækkelig boring skal denne ledning forsegles med cementmørtel eller gipsgips (såsom Rotband). Skum er egnet, men ikke til fremtidig boring. For yderligere styrke, med en hvilken som helst metode til tætning af sømmen, anbefales det at klæbe det med glasfibernet.

Zapenit kan være, men det er bedre i midten af ​​væggen at lægge skummet og gipset på toppen. Krydsningen af ​​væggen til loftet, er det ønskeligt at lim serpyankoy. Til fastgørelse af et lag af shukaturki ikke mindre end 50 mm.

Hvordan forsegle kløften mellem loftet og væggen?

God dag! Jo bedre at forsegle kløften mellem loftet og væggen i et privat hus?

At forlade dit svar på spørgsmålet
Du skal logge ind eller gå gennem hurtigregistreringsproceduren.
Tilmeld dig nu!

Hvis der opstod et lignende problem med tiden, og det ikke var i konstruktionstrinnet, så skal du finde ud af, hvorfor det ser ud, før du beslutter dig for at forsegle kløften mellem loftet og væggen. Normalt er dette en følge af den ustabile position af bygningskonstruktioner, det vil sige en forskydning af vægge eller gulve.

For det første skal du finde ud af, hvad der forårsagede dette. Ofte sker dette på grund af ujævn nedsættelse af strukturen. Inspicer væggene indenfor og uden for bygningen såvel som fundamentets integritet. Mest sandsynligt er der revner et sted. Ifølge deres form og hældning kan specialisten allerede trække foreløbige konklusioner om stedet forårsager problemer og retningen af ​​dens nedbør. Prøv at analysere for dig selv, hvad der forårsagede denne situation.

 • 1. Det er muligt, at et stort træ med et stærkt rodsystem vokser nær huset eller tværtimod voksede det tidligere, og nu røder dets rødder og danner hulrum under fundamentet.
 • 2. Er det tæt på strukturen af ​​dræningshuller eller områder, der eroderet af nedbør eller vand fra husteknikerne?
 • 3. Vær opmærksom på jordtyperne omkring huset, samt profilen af ​​webstedet. Det sker, at strukturen blot glider ned ad skråningen.

For det andet er det nødvendigt at installere kontrolbrønner på åbnings revner. På facaderne brug et stykke keramisk flise limet til opløsningen over revnen. I rummet er der nok papirstrimler med et mærke på den dato for installation af fyret. Hvis bægerne i løbet af ugerne eller månederne bevarer deres integritet, så kan du begynde at forsegle revnerne. Hvis revnen fortsætter med at krybe, er det nødvendigt at identificere årsagen til dette og træffe foranstaltninger for at fjerne det. Det kan være nødvendigt at styrke fundamentet eller installere bandager på vægkonstruktioner. Forresten er bygningsbevægelserne ofte sæsonbestemt, ofte om foråret, når jorden tøder. Dette bør også overvejes.

Når du allerede har løst problemet med strukturenes integritet, kan du seriøst tænke på, hvordan du lukker kløften mellem loftet og væggen. Valget af mulighed afhænger af størrelsen af ​​skaden og æstetiske krav.

Hvis hullet er lille, så pas på alle former for fugemasser, for eksempel akryl. De kan behandles yderligere og færdig maleri.

Flere revner zamazyvayut gips eller gips. Det er godt at forblæse lumen med skum, denne vil lindre dig fra væggens gennemblæsning om vinteren.

Du kan lave en reparationskombination af monteringsskum og baguette bordplader eller dekorative paneler.

Under alle omstændigheder vil effekten af ​​at forsegle kløften mellem loftet og væggen være langsigtet, hvis der træffes tilstrækkeligt effektive foreløbige foranstaltninger til at styrke de indesluttende strukturer.

forsegling af loft og væg led

Herren!
Jeg har som sædvanlig en lejlighed med ikke-kapital- og kapitalmure. Ved krydset mellem loftet og den ikke-kapitalmæssige væg vises der konstant sprækker, tilsyneladende går væggen lidt efter lidt.
Spørgsmålet er - er det muligt at reparere disse revner "en gang for alle"? Hvis ja, hvad præcist?
Tak

I sådanne tilfælde anbefales det at anvende farvebåndage (serpyanka). Men det er ikke limet til den færdige overflade, men i reparationstrinnet og efter limning sættes det i stykker. Selv en sådan procedure tillader ikke at løse dette problem en gang for alle. Tegn konklusioner.
Der er maling, der er ret elastisk og ikke sprækker selv med udseendet af microcracks på basen.
For eksempel DETROIT i sortimentet SOFRAMAP.

Her afhænger det af opbygningen af ​​skillevæggen. Normalt er det en træramme, fyldt i gips-sand-opløsning. Mest sandsynligt mangler den op til loftdækslet cm 10. Gabet er på en eller anden måde tilsluttet med slib og smurt med gips af samme gips. Denne halvtøm og giver revner. Trådforstærkningsstænger er normalt indlejret i skillevæggen, og de er gemt mellem loftpladerne for at holde væggen. Selvfølgelig kan der være andre designs. Det gjorde jeg på mit sted. Ryd forsigtigt mellemrummet og loftet. Der ligger træstænger, hvis bredde er 40 mm mindre end vægtykkelsen. Øverste og nederste af træstængerne blev lagt med tværgående tråde, således at enderne af træket hang på væggen, se 10 på hver side. Så lavede han et træk omkring længden af ​​skillevæggen. Seleen er anbragt mellem træstængerne og de hængende ender af slæbebanen. Derefter skubbes de hængende ender af slæbebåndet, der dækker træget mellem træbjælken og skillevæggen (loftet). I første omgang gøres dette let, med hånden, med en trowel på begge sider af skillevæggen for ikke at bevæge træstængerne. Så, så vidt ekspansionen af ​​sømmen er udvidet, afslut det med en hammer og en skruetrækker. Generelt gør det, som tømmerhusets vægge dækker. Som følge heraf skal rullen ikke nå overflade af skillevæggen mm 10. Hvis alt er gjort omhyggeligt, er det muligt at hamre i negle og hænge tæpper i en sådan påfyldning.
Hvis afstanden mellem skillevæggen og loftet ikke er bred (den første cm), kan den hænges sammen med slibet udsmeltet i en gipsopløsning. Gips er det eneste bindemiddel, der udvider ved tørring, og leddet vil være stærkt. I stedet for bomuld er bomuldsstrik egnet. Gips fortyndet ikke i store portioner (med en suppeskål).
I slutningen gips sammen med en gipssand eller g / chalky p-rum, kitt, maling og så videre.

In, sammensat, så meget som det ikke er klart om noget. Generelt, Hubert, hvis det ikke er klart, så spørg igen. Dette er en lille ting. Det er svært at fortælle kun om ham klart (såvel som om noget andet simpelt spørgsmål).

Sådan forsegles kløften mellem loftet og væggen

Indsendt af Big_Bo, 3. februar 2017 i reparation og konstruktion

Udvalgte indlæg

For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

Du skal være en registreret bruger for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig i vores fællesskab. Det er meget nemt!

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

Eller log ind med en af ​​disse tjenester.

Google anbefaler

Vores anbefalinger

Sommerhus i skoven: Som kunstner forvandlede Igor Shubin skovplottet. Layfkhaki til sommerboere

KGB udgivet en artikel i Country House, Dacha, tirsdag kl 08:49, artikel

Sådan skæres hængsler i indvendige døre.

Sano offentliggjorde en artikel i School of Repair, 15. juni 2007, artikel

Hjemmelavet beklædning på kværnen til en diamantkop eller børste

FugenFührer skrev en blogindlæg på FugenFührer Blog den 13. februar 2017, blog indlæg

Hvor bedst kan du lave en gipspladspartition

Sander har udgivet et emne på Work with Drywall, 3. marts 2005, emne

Gipsplade loftsinstallation

andral udgav et emne i gipspladerlofter, 17. januar 2005, emne

Trådløs hammerboremaskine TE 30-A36

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 29. april 2013, artikel

Testtests savner SCW 22-A og SCM 22-A

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 24. december 2012, artikel

Gas samling pistol HILTI GX 120

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument and Equipment, 11. marts 2012, artikel

hvordan man forsegler kløften mellem væggen og loftet

hvordan man korrekt og simpelthen forsegler en revne i væggen eller på loftet.

Skumdannelse 1 mm. hullernes sømme sprækker revner huller åbninger huller. DRAINING skum. Hvordan man anvender skum.

For at lukke kløften mellem røret og væggen er ikke let. Endnu sværere at gøre det mellem røret og loftet i.

Denne metode uden ændringer er velegnet til vægge med let belægning. Hvis tapet eller maling væggene tillader ikke.

Forsegling Vinduesamlinger i plastvinduer, hvis de er forseglede, når de er installeret i henhold til GOST, kan tjene.

Fyldning af monteringskanaler, rør. huller, gangbroer i væggene. Reparation i badeværelset :.

Folk satte kabinen i badeværelset, men kløften mellem panden og væggen var ikke en big deal.

Et udvalg af liv hacking og nyttige tips, når du arbejder med skum til reparationer i lejligheden eller i sommerhuset. Sådan zapenit.

Easy SAVE på at opbygge dit hjem Bath curb. Personlig erfaring 8.

Sådan tømmer loftet, reparer dine hænder. Sådan repareres loftet med egne hænder. Reparér din egen hånd.

åbninger under ovnen i skeletet, i murstensværket..

Svaret fra eksperten KREPS til spørgsmålet: Det er nødvendigt at forsegle hullet i loftet, hvorigennem røret passerer, mens det står.

Hvad skal man gøre, hvis naboerne oversvømmede din lejlighed eller værelse, og hvordan man forsegler et stort hul i loftet. ⇩ nyt IKKE.

Pålidelig, dokumenteret, pæn og billig måde at hæve krydset af badeværelset på væggen.

Hvordan man anbringer et hjørne til keramisk flise limer det mellem badeværelset og væggen ved hjælp af en silicone herme.

Hvordan jeg eliminerede at blæse fra under bundpladen i lejligheden.

Sådan fjerner du revner i indsatte sokler fra forskellige materialer: et overblik over metoder

Hjem reparation indebærer betydelige omkostninger. Derfor forsøger mange af dens ejere at udføre byggeri alene, så prisen på arbejde reduceres. Men hvis du ikke har den færdighed i dette område, vil du ikke kunne få en god arbejdskvalitet.

For eksempel, efter selvstændig reparation med det samme eller efter en vis periode opstår spørgsmålet: Sådan lukker du hullerne i loftplinten, der opstod i områderne der går sammen med væggene. Det skal sige en ting - ikke panik. Vores artikel hjælper dig med at løse dette problem.

Sådanne huller opstår ofte under installation af basisplader.

Hvilke metoder kan anvendes

På billedet - forsegle klæbemidlet.

Der er flere effektive metoder til at dække kløften mellem væggene og basispladerne, blandt dem de mest populære:

 • fylder rummet med et fugemasse, silikone eller akryl
 • smøre slidserne med kitt;
 • produktion af indsatser fra sokkelfragmenter.

Vær opmærksom! Ved første øjekast synes ovenstående metoder ikke særlig vanskeligt. Det skal dog tages i betragtning, at reparationens succes og dens vanskeligheder afhænger af flere forhold. For det første - din nøjagtighed. For det andet - arten af ​​revnerne og deres størrelse. For det tredje - vejen for at fjerne dem, som du vælger.

Hvad tages der hensyn til

Når man tænker på, hvordan man forsegler kløften mellem væggen og basispladen, for at korrigere de resulterende defekter, er det nødvendigt at fortsætte fra størrelsen af ​​hullerne:

 1. Så, at stikke et stykke skåret fra bundpladen selv vil hjælpe, hvis hullet er relativt stort.
 2. Her skal vi tage højde for, at du usandsynligt er i stand til at forberede et segment, som ideelt set vil svare i sin form til det rum, der repareres.
 3. Ud fra dette bliver kanten af ​​hullet fyldt, sandsynligvis nødt til at blive repareret ved hjælp af en kniv, således at fragmentet kommer ind i det tæt.

Sætte huller kittet.

Udvid kløften vil have, og så, hvis du har konstateret, at det er nødvendigt at anvende kittet eller fugemasse.

 1. For at reparationsopløsningen ikke skal falde over tid for at forbedre vedhæftningen er det nødvendigt at forøge området for dets kontakt med substratet.
 2. Til dette formål fortæller den bedste løsning - rydde kløften, hendes koniske form med forlængelsen øverst.
 3. Fyldning af kittet tilberedt mellemrum er bedst med en gummispatel. Det er bekvemt for dem at fjerne overskydende opløsning og give ensartethed til smørleddet.
 4. Det er endnu nemmere at bruge fugemasse til at rette fejl. Den skal forsigtigt presses ud af røret og samtidig fylde reparationsrummet med det. Så har du brug for en plastikspatel eller en finger dyppet i vand for at gøre en glat og glat ledd.

Vær opmærksom! Tætningsmiddel skal stramme lidt. Derfor bør sømmen dannes en tid efter dens påfyldning. Det ville være bedst, hvis du praktiserer en operation på en unødvendig genstand.

Hvis sagen er ikke-standard

Hvis hullerne er små, kan de fyldes med en sådan lim.

Ofte bruges specialkonstruktion lim til at installere de øverste (loft) bundplader. Når en sådan sammensætning hærder, er det meget svært at skære det med en kniv for at udvide spalten og give den den ønskede form.

Og det danner ikke ved brug af et sådant materiale brede revner. Ud fra dette vil det være ret nok at anvende et lag af klæbemidlet "Moment-Mounting" til hullet.

Ikke i alle tilfælde er årsagen til udbrud af revner ved krydset af vægge og bundplader det manglende overholdelse af de tekniske krav til installationen.

Her er det nødvendigt at tage højde for, at til dekoration af perimeteren af ​​de øverste vægge kan anvendes strimler af forskellige materialer:

 1. For eksempel er PVC-lameller inkluderet i pakningen med plastophæng eller loftslofter.
 2. Analoger fra udvidet polystyren er bedst egnet til beton, pudsede, tapetfarvede vægge eller vægge, skillevægge konstrueret af gipsplader.
 3. Træstokke er gode til passende vægge - brostensbelagt, bindingsværkslog eller overflader, foret med træ.

På de flade vægge af revnerne forekommer ikke.

Vær opmærksom! Undervisningen advarer om, at hvis loftets plan og dets adjunktion til væggene er helt lige, så er der ingen problemer med installationen af ​​basisplader. Især når arbejdet udføres af en kompetent specialist.

Men i husene i gamle bygninger har vægge ofte en sådan krumning, som støtter de fleste moderne bygherrer. For at justere dem er der ingen penge nok.

Baseret på dette, når der er loftslofter, mellem vægge og sokler, der anvendes som indledende lameller, er rum af forskellig størrelse uundgåeligt dannet. Skjul spjældets loftsplint under sådanne forhold er umuligt. Det forbliver forseglet med tætningsmiddel.

Hvad skal man lave med træplanker

Det er bedre at reparere træplader med sådan kitt.

Træ gulv sokler skal også ofte justeres. Problemet med dette naturlige materiale er velkendt - det ændrer sin form under påvirkning af miljøet. I denne henseende opstår der et fornuftigt spørgsmål: hvordan man dækker kløften mellem væggen og soklen.

I dette tilfælde er den bedste mulighed at bruge kittet. Det kan være gips, og endnu bedre at bruge en speciel sammensætning baseret på polymerer til træ. Derefter kan du vælge farven på løsningen, som passer tættest på væggenes tone.

konklusion

Af det foregående følger det en overbevisende konklusion, at du ikke bør ændre soklen på grund af sådanne fejl som revner. De kan med succes forklædt og forsegles på forskellige måder.

Videoen i denne artikel vil supplere oplysningerne. Hvis du har spørgsmål, kan du spørge dem i kommentarerne.