Forsegling loftsled mellem pladerne: hvordan og hvad?

I dag vil vi tale om hvordan og hvordan man bedst kan forsegle leddene i loftet, som er mellem betonplader. Udseendet af revner er et uundgåeligt problem med ethvert hus, da bygningen krymper med tiden.

Hvis du er hjemmehørende i sidste etage i en lejlighedskompleks, så er denne opgave noget mere kompliceret for dig. Du skal helt sikkert kontrollere tagets integritet, ellers er der stor risiko for understrømning.

Hvor skal man starte, hvis lejligheden er på øverste etage?

Lad os starte vores artikel med den mest komplekse og dyre løsning.

Så hvis din lejlighed er placeret direkte under taget, så før at tage på forsegling af revner inde, ville det være rart at se, hvad der foregik på taget.

Dette er meget vigtigt, da hvis sømene dukkede op, er det meget muligt, at der er en slags skade udefra. Og hvis disse "huller" ikke er patched, så vil din spids af sømme vare nøjagtigt til det første gode regn.

Heldigvis har de fleste højhuse et blødt tag, dækket af tagfilt. Det er slet ikke dyrt, derfor er det bedre at bruge det en gang, men for at gøre det helt sikkert.

Selvfølgelig er du selvfølgelig ikke i stand til at komme forbi. Selv ikke på grund af arbejdskraft, men fordi der er brug for specielle opvarmning værktøjer til lægning af tagmateriale. Og hvor er de fra en simpel, men meget højmodig person?

Meget materiale er ikke nødvendigt. Påfør arkene til det sted, hvor du kan se, at belægningen er slidt og revnet.

Og efter at du har løst det største problem ovenfra, kan du tage reparationen inde i lejligheden.

Hvilke materialer og værktøjer til at købe?

For at forsegle sømme behøver du ikke købe noget meget dyrt. Det vil være nok, hvad der normalt er i husstanden:

 • Konventionel sprøjtepistol for at fugte loftet og blødgøre den gamle kitt
 • Pensler til påføring af primer
 • Konstruktionskniv til trimning af tørret skum
 • Metal børste, til grundig rengøring af spalten fra rester af det gamle fyldstof
 • En god, bekvem trowel til en finish coat kittet
 • Et par polyurethanskum cylindre (hvis hullet er mere end 2 cm, og de er normalt mindre og eksisterer ikke)
 • Nogle primer til cement (det vil give god vedhæftning af materialer)
 • Hank forstærkende net (bredde valgt afhængigt af størrelsen af ​​samlingen, så forventningen om, at det strækker sig ud over den ved omkring 5 millimeter)
 • Putty start og finish

Her generelt, og alle beholdninger.

Og nu skal vi overveje trin for trin, hvordan du forsegler hullet med dine egne hænder.

Hvordan begynder vi at forsegle hullerne?

Det første du skal grundigt rengøre overfladen. Selvom kløften er meget lille i udseende, er loftet ved siden af ​​det, skal du rengøre spatelen meget godt. Mest sandsynligt, som du fjerner lag af kitt, vil du se den fulde størrelse af hullet, som kan være ret lille.

Så skal du fortsætte med at rense slidsen, trowel, kniven, generelt, ethvert egnet værktøj til dette formål. Bygherrer kalder denne procedure "fælles ledd".

Du skal helt frigøre kløften fra den gamle, forsvundne løsning. Når man bygger et hus slot er fyldt med cement almindelige, men det i sidste ende mister sin højborg regn, temperaturændringer, igen faldende. Det er tilrådeligt ikke at efterlade nogen overskydende småsten og stykker af cement, da han så ikke give en god "gribe" det nye materiale.

Når du har håndteret dette arbejde, går vi videre til et andet stadium, også forberedende.

Vi renser hele loftet af den gamle kitt og primet

Ja, du skal nu rense resten af ​​overfladen. Hvis du vil have output for at få et fladt og anstændigt loft, så drøm ikke engang, at du kan "patch up" det delvist.

For at komme i gang, prøv en spatel, tør, splitt den gamle kitt. Hvis hun går godt, så fortsæt så, trin for trin.

Hvis hun ikke ønsker at beholde, er du nødt til grundigt at fugte loftet med varmt vand og vente, indtil belægningen er noget blødgjort.

Tror ikke, at kittet blødgør straks, det er ikke hvidvaskende. Men stadig bliver hun lidt mere bøjelig, og det bliver lettere for dig at håndtere hende.

Når du har udfyldt dette meget ubehagelig og tidskrævende proces, tage i hånden en metal børste og omhyggeligt vi rense alt rent. Og overfladen af ​​loftet og kløften.

Derefter opløses primeren, som den er skrevet på pakken og forsigtigt "walk" på loftet. I princippet sælges primeren og så i flydende form og fortyndes det udelukkende for at spare.

Hvis du ikke vil gemme, kan du ikke engang opdrætte. I sidste ende er primeren ganske billig.

Når du er færdig med denne procedure, skal du lade loftet i fem eller seks timer tørre helt. Du behøver ikke at skynde dig, selvom loftet ser helt tørt ud. Glem ikke at primeren trænger dybt ind i betonen, og du kan bare ikke se, at indersiden er fugtig.

Og denne fugtighed vil ikke give et godt "greb" materiale.

Hvad og hvordan man dækker sømmen i loftet?

Nå, vi har nået det vigtigste. Ovenfor nævnte vi monteringsskum. Dette er den bedste og nemmeste mulighed til dato. Der er ingen mening i at bryde rundt med en løsning, hvis der er sådan en strålende ting, der tilbydes.

Spout - spray på pakker er meget tynd, og du kan nemt ødelægge ethvert hul. Glem ikke at ryste det godt!

Og tryk ikke hårdt på sprøjten, det "går" og så vidunderligt. Hvis du overdriver det og stærkt trykker det ned, så vil der i et øjeblik blive en stor bold, som simpelthen falder til gulvet.

Husk at skummet udvides flere gange, så prøv ikke at fylde det så meget som muligt.

Skum tørrer i omkring en dag. Når det hærder, skal du tage en speciel byggekniv og omhyggeligt afskære restene. Prøv at fjerne det så lige som muligt, så det ikke stikker ud over kanterne af sømene en millimeter.

Den næstsidste berøring: forstærkning mesh klistermærke

Malingsnettet, skåret i strimler, af en eller anden grund kaldet "serpyanka". Som regel har det et klæbende lag. Derfor kan du holde det direkte på spalten, og derefter anvende startlaget af kit.

Hvis du ikke serpyanka lim, og den sædvanlige, er du nødt til at tage en spatel, anvende det første lag af kit, og på det, mens det stadig er vådt, sætte nettet.

Tryk let på det med en spatel, så sørg for, at flyet er så fladt som muligt.

Sørg for at lade dette lag tørre op! Hvis du skynder dig og begynder at anvende det andet lag, vil gitteret flytte, og du bliver nødt til at fjerne alt og starte igen.

Når det første lag tørrer, anbring et andet lag af kitt på det forstærkede slot. Det vigtigste er at forsøge at gøre disse lag tynde og huske at du skal niveauere dem på et fly med hele loftet.

Efter en dag eller to, når hullet er tørt, kan du begynde at putte resten af ​​loftet.

Sådan forsegler huller i andre rum?

I princippet ændrer essensen af ​​arbejde fra skiftende steder ikke meget. Hvis i din garage også overlapper hinanden, kan du helt gentage proceduren. Det skal du gøre, så vandet på din yndlingsbil ikke lækker.

Der er stadig revner på betong altan eller loggia altan. Her er hullerne meget mere voluminøse, og det er ubelejligt at fylde dem med bare skum. Hvis hullet er stort, brug stykker skum og hæld skum i mellemrummet mellem det og betonen.

Teknologi hvordan man forsegler sømene mellem gulvpladerne

Sømene mellem gulvpladerne er blandt de vanskelige at forsegle loftfejlene. Dette sker, fordi pladerne er forskudt med hinanden, når krympning af bygningen, og når den sæsonmæssige forskydning af jorden. Sommetider dette skift er umærkelig for øjet, der forårsager den fuldstændige ødelæggelse af løsningen, fylde fugerne, og sømmen vises igen. Forsegling af de sædvanlige løsninger hjælper kun et stykke tid. Mange løse dette problem ved hjælp af falske lofter af gipsplader eller nedhængte lofter, men hvis rummet højden ikke er muligt at udføre den nødvendige efterbehandling tætning fuger mellem gulvplader på loftet.

Nødvendige materialer

For at effektivt og pålideligt kit sømmene mellem gulv plader, er det nødvendigt at udføre forberedende arbejde til samling og fælles forsegling, samt at opnå de nødvendige materialer med specifikke egenskaber og egnet til dette formål:

 • Til dybe led er cement NTS nødvendigt, en funktion der er ekspansion under hærdning, hvilket gør det muligt at fylde tæt dyb ledd og ledd tæt;
 • For en bred søm overlapning er det nødvendigt at anvende tætningsmaterialer lavet af polyethylenskum eller polystyren eller polyurethanskum;
 • Deep penetration primer;
 • Putty med resterende elasticitet, for eksempel latex;
 • Serpyanka bredde på mindst 20 cm;
 • Ceiling putty, indledende og efterbehandling;

Værktøj: Smalle og brede spatler, børste og spray.

Arbejdskørselsteknologi

 1. Overlap sømme er normalt begravet på samme tid at reparere loftet, så det er mere bekvemt at gøre forberedelser i komplekset. Fra loftet fjernet gamle belægning: kalk eller en vandbaseret maling fra en spray fugtet med vand, fik lov at henstå i 10-15 minutter og fjerne en bred spatel til gips. Hvis loftet er dækket med et tykt lag af fyldstof, er det renset kun på de steder, hvor det har dårlig adhæsion. Hvis der er spor af rust på loftet - fjernes de med specielle forbindelser. Samlingerne mellem plader brodere: Fjern gammelt kit og gips kommer løs i leddene. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge et slag. Efter behandlingen skal sømmen har en U-formet eller udvides lidt indad dannelse at belægge bedre holdes. Fra den resulterende søm fjernet støv fejer sin pensel og gnidning med en våd svamp.

Lavet på en sådan måde loft ser helt glat, uden ødelæggelse fuger, og de resulterende mikro-revner på grund af plasticitet kit er usynlige. Men denne metode er ikke acceptabelt for lejligheder i nye bygninger - et hus inden for tre til fire år giver bundfald og plade vil uundgåeligt flytte. Derfor, for nye boliger er bedre at bruge andre typer af efterbehandling loftet, for eksempel, nedhængt loft.

Vi fjerner sømmen i loftet

De sømme, der dannes mellem pladerne på loftet, er blandt de mest problematiske, fordi de er meget vanskelige at skjule eller lukke op. Og alt sammen fordi loftlofterne har tendens til at skifte, især når bygningen krymper, såvel som under sæsonbetonede jordbevægelser. At bemærke disse ændringer er meget vanskeligt, men de kan forårsage ødelæggelsen af ​​mørtel, som fyldte leddene, hvilket resulterede i en søm.

Forsegling af led i loftet med mørtel er en midlertidig løsning på problemet. Ofte er sådanne foranstaltninger ikke tilstrækkelige i lang tid. Nogle forsøger at skjule fejlene i loftet ved hjælp af hængende eller nedhængte lofter, men det sker, at højden af ​​rummet ikke tillader det. Desværre kan folk, der ikke har særlige færdigheder, ikke vide, hvordan tætning af leddene i loftet mellem pladerne korrekt. Derfor tilbyder vi en kort vejledning om, hvordan du gør dette.

Hvilke materialer skal du bruge

For virkelig at sikre, og vigtigst af alt, kvalitativt forsegle leddene på loftet mellem pladerne, skal du udføre installation og afslutning af arbejdet med overfladebehandling, nemlig tætning og sammenføjning af loftleddet. Til dette skal du bruge specielle materialer og værktøjer, der passer til disse værker.

Listen over nødvendige materialer og værktøjer, der skal være til rådighed, når man udfører et sådant arbejde:

 • For tætning af dybe sømme skal du vælge en speciel cement NTS. Dens kendetegn er, at den udvider efter tørring.
 • Hvis der er brede sømme, så skal du købe skum, og regelmæssigt skum vil også passe;
 • Sørg for at få en imprægnering, det er bedre at vælge en primer, der har en dyb indtrængning;
 • Latex kittet. At forsegle sømme er mere egnet bare sådan kitt;
 • serpyanka;
 • Putty af to typer - indledende og efterbehandling til den sidste fase af efterbehandling;
 • Spatel - stort og lille
 • Børste og spray.

Teknologi af arbejdet

Trin 1

Sømmene i loftet lukkes oftest sammen med reparationen af ​​hele loftet. Det er meget mere praktisk, da sådanne reparationer er ret besværlige og støvede. Derfor er det bedre at gøre dette i komplekset.

 • Først skal du forberede overfladen. Til dette skal du rense den gamle hvidvask eller rester af vandbaseret maling fra loftet. Dette gøres meget simpelt. Ved sprøjteflaske sprøjtes vand på loftet. Det er nødvendigt at sprøjte hele loftet grundigt, så der ikke er tørre områder tilbage. Lad overfladen sive i vand i 15 minutter.
 • Derefter er det bedre ved at bruge en trowel, fjern laget til gipset. Hvis der er spor af maling, rust og andre materialer på loftet, skal de fjernes med en kemisk opløsning. Du skal også sikre, at overfladen blev opnået uden chipping og huller, da dette kan forstyrre. Arbejde på sømmen skal være særlig forsigtig. De skal broderes, slippe af med den gamle kitt, gips, maling og hvidvask. Det er bedre at rengøre med en smal spatel for at komme ind i alle dele af sømmen.
 • Hvis du manuelt fjerner løsningen, virker det ikke, kan du bruge et slag. Vigtigst, i sidste ende er sømmen U-formet, så bindingen med putten vil blive stærkere.
 • Når sømmen er klar, skal den rengøres af støv. Dette kan gøres med en børste. Og det skal også blive vådt med vand.

Trin 2

Når forberedelsen af ​​loftet er afsluttet, skal du undersøge det og bestemme, hvordan du fjerner leddene i loftet, det vil sige hvilken metode du skal bruge. Hvis sømbredden er mere end 3 cm, og udsparingen ikke er så stor, kan en sådan søm forsegles med almindeligt polyurethanskum.

 • Til at begynde med skal du let fugte sømmen med en væske, der nødvendigvis er ren, og derefter kan skum og spray appliceres. Det tager et par timer at vente, før skummet udvides og hærder.
 • Efter tørring er det nødvendigt at omhyggeligt afskære overskydende skum. Det er bedre at skære med en brevpapirkniv, fordi den har et tyndere blad og skæret vil se mere præcist ud. Det er nødvendigt at sikre, at en lille rille i form af en trekant forbliver i stedet for udskæringen. Men denne uddybning bør ikke være mere end 0,5 cm. Hvis sømmen i loftet er dybt nok, men ikke så bredt, er det bedre at styrke det med skum, og skummet polyethylen vil gøre.
 • Før dette skal sømmen omhyggeligt behandles med en primer og tørres. Dette er vigtigt, fordi hvis du lægger materialet på en våd overflade, vil den ikke holde fast og vil snart falde af. Det er muligt at fastgøre tætningsmidlet med et tætningsmiddel, skal du sørge for at vælge fugtighedsbestandigt. Husk at overfladen skal tørres. En tætning er anbragt i pladenes søm, og så forsegles sømmen udefra med en cementopløsning. Ved leddene bør der være en lille depression såvel som i det første tilfælde. Derefter må sementet tørre grundigt.

Trin 3

 • I fordybningen, som påføres det hærde skum eller cementmørtel lag af kittet, som nævnt tidligere, er det bedre at vælge en latex kitt. Det er nødvendigt at forsigtigt rette morteren med overfladen af ​​pladen. Sagen er ikke let, så du skal arbejde hårdt. Det er vigtigt, at der ikke er uregelmæssigheder, da loftet ellers vil være ujævnt.
 • Påfør kittet bedre med store og smalle spatler. Påfør en tilstrækkelig mængde af opløsningen til en stor og spred den på sømmen med en smal. Glem ikke at styrke og glatte løsningen inde i hele sømmen. Pas på, at der ikke er tom plads tilbage i sømme, fordi løsningen kan falde fra hinanden og falde ud.
 • Brug derefter en bred trowel til at glatte overfladen og fjerne overskydende kittet.

4 etape

 • Sømene får lov at tørre i 15-20 timer. Og først efter det er du nødt til at fortsætte med at genindsætte.
 • På sømene og området nær sømmen påføres det første lag af kitt. På toppen af ​​laget skal du limse serpyanka eller specialnet. Det er nødvendigt at klæbe og gøre en indsats for at trykke masken i lagene af kitt. Dette gøres for at styrke overfladen, så der er større risiko for, at kittet ikke falder over tid. Laget af kitt og masker skal forsigtigt stryges for at slippe af med uregelmæssigheder.
 • Derefter må overfladen tørre. Så snart kittet tørrer, skal du gennemgå det med et sandpapir eller et specialnet. Dette gøres for at slippe af med ujævnheder og uregelmæssigheder. Ved slibning af loftets overflade skal du bruge et bandage på ansigtet og specielle briller, da dette er et meget støvet job. Og støv fra kitt er meget skadeligt for menneskets åndedrætsorganer.
 • Efter at overfladen er renset, er det nødvendigt at anvende et andet lag af kittet, men allerede på hele loftets areal. Princippet om anvendelse er det samme. Brug et lag i loftet og niveauet ved hjælp af en stor spatel. Efter tørring på overfladen skal du gå med sandpapir.
 • Så kommer det sidste stadium - anvendelsen af ​​det sidste lag af kittet. Det anvendes såvel som foreløbigt. Først efter tørring skal det være proshkurit specielt fint kornet net for ikke at ridse og beskadige overfladen. Herefter kan loftet males eller limes til det tapet.

konklusion

Takket være denne teknologi ser loftet glat og smukt ud, og sømmen er helt usynlige. Det vigtigste er at observere sekvensen nøje og være forsigtig, fordi taket kan falde sammen, og sømmen vises igen.

Det er vigtigt at huske, at denne metode til tætning af leddene ikke er egnet til nybyggede huse. Siden i de første år af drift vil huset skrumpe, og derfor vil loftet blive ændret lidt, og sømene vil blive manifesteret uafhængigt af dig og reparere. Derfor, for sådanne lejligheder mere passende spænding eller hængende loft. Efter en tid vil det være muligt at tænke på, hvordan man kan sætte loftet på denne teknologi.

Hvis du ikke har særlige færdigheder eller ikke er sikker på, at du vil kunne gentage processen nøjagtigt, er det bedre ikke at tage risici og vende sig til specialister. Da loftets udseende er meget vigtigt, og det vil være en skam, hvis dit arbejde går ned, og loftet vil se endnu værre ud end før reparationen. Risiker ikke deres egne midler og loftets udseende.

Hvordan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet?

Ved reparation af lejligheden er et af de sværeste områder loftet. På grund af krympningen af ​​huset dannes bundfald eller bevægelse af jorden mellem loftets revner af forskellige dybder. Det vil ikke være muligt at skabe en smuk udsigt over interiøret med slidser i loftet, derfor er det nødvendigt at forsegle samlingerne mellem gulvpladerne. Fremgangsmåden er manuel, men den har en række funktioner.

Værktøj og materialer

Forsegling af sømme i loftet kræver forberedelse af værktøj og materiale. De bør være forberedt inden starten af ​​loft arbejde med plader.

Spatel med fleksibelt elastisk blad

Hvordan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne? For denne type arbejde kræves:

 • primer dyb penetration, bedre konkret kontakt. Jordbunden er beregnet til at forbedre vedhæftningen af ​​betonoverfladen og det materiale, som det er planlagt at forsegle hullerne med;
 • cement mærke NTS, det bruges til at fjerne dybe riller. Hovedforskellen fra standardkompositionen er evnen til at udvide og fylde hullerne i processen med størkning;
 • varmeisoleringsmateriale er nyttigt til store huller, fyldmaterialet er byggeskum, polyurethan eller skummet polyethylen;
 • kittet med elastisk materiale (latex);
 • fugemasse;
 • forstærket maske med en bredde på 4-5 cm, hvis sprængbredden giver dig mulighed for at lægge en metalbase indeni;
 • start og afslutning kittet.

Forarbejdning af loftet samt gulvvæggene skal du bruge grundlæggende elektriske apparater. Typen af ​​værktøj afhænger af teknologien til forsegling af sømme, som regel nok:

 • forskellige størrelser spatler;
 • metal børste;
 • sprøjtepistol;
 • konstruktion kniv;
 • perforator, let at udskifte med en hammerboremaskine;
 • sandpapir.
Hvilke værktøjer vi har brug for

Inden du lukker leddene på pladerne i loftet, skal du passe på den enkelte sikkerhed: øjenværn briller, åndedrætsværn, komfortable handsker og overalls.

Sådan fjernes sømmen i loftet: forberedelsesfasen

Før du forsegler sømmen i loftet, er det vigtigt at udføre forberedelsen af ​​belægningen. Overfladen skal være solid, primet. Det er bedre at fjerne eventuelle belægninger med svag fiksering: gammel kitt, maling, tapet, cement, kalk osv.

Tætning af leddene af gulvplader gøres bedst i et rent rum (efter vådt rengøring). For at opnå bedre vedhæftning og normal strømning af saltopløsningen i arbejdsløsningen skal rummet være tørt. Jorden påføres over den rensede overflade af loftet.

Før du går videre til anvendelsen af ​​det næste lag, er det vigtigt at vente på den forrige til at størkne. Mængden af ​​tid afhænger af temperatur og type af materiale.

Arbejde med en bred lavvinkel

Hvis der er overfladiske revner mellem gulvpladerne med en bredde på 3 cm eller mere, er det bedre at bruge et fyldstof, monteringsskum.

Reparation af en søm er et ret hårdt arbejde, der skal gøres omhyggeligt, ellers vil dårligt arbejde være synligt.

Hvordan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet med skum? Til dette:

 1. En installationspistol indsættes i recessen og et hul er fyldt med skum.
 2. Venter på, at skummet tørrer, tager normalt ca. 2-4 timer.
 3. Med byggekniven er alle udragende dele fjernet, det er bedre at lave et snit på få millimeter for bedre indstilling, men dybden må ikke overstige 5 mm.
 4. Udsparingen behandles med et elastisk kit. Det er praktisk at bruge materialet med 2 spatler: smal og bred. Blandingen opbevares på et bredt værktøj, og en kittelse påføres med en smal spatel.
 5. Smør leddene i loftet med en bred spatel, fjern overskydende og andre fejl.

Arbejde med en bred fælles dybde

Hvis du skal forsegle sømmen mellem pladerne på loftet med en bredde på over 3 cm og en relativt stor dybde, bør du ikke bruge skum.

Arbejdsalgoritme:

 1. Udfylde udgravningen med isolerende materiale. Til formålet er egnet skummet polyethylen og polyurethanskum.
 2. Fastgørelse af isolering ved hjælp af fugemasse, med maksimal modstandsdygtighed mod fugt.
 3. Efter forsegling af revnen er spalten forseglet med cement NTS, men en lille rille er tilbage med en dybde på 5 mm.
 4. Efter fuldstændig hærdning af sementet påføres en latex-type putty oven på den og udjævner pladens plan med den.
 5. En spatel fjerner et ekstra lag pre-putty og spreder det så meget som muligt.
I stedet for skum til tætning af dybe revner, kan du tage lim til keramiske fliser.

Arbejde med en dyb og smal ledd

Det er bedre at lukke smalle, men dybe samlinger mellem gulvpladerne ved hjælp af en lignende metode som i det foregående tilfælde.

Hvordan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne? Arbejdsfølgen er som følger:

 1. Et tætningsmiddel påføres på et stykke isolering, det er anbragt inde i sporet. Materialet skal være fastskubbet ind i recessen.
 2. Efter en højkvalitets tamp isolering skal forblive omkring 1 cm i dybden for at gøre cement NTS. Det er vigtigt at forlade en 5 mm forsænkning.
 3. På den frosne cementmørtel sættes latexkittet, er den justeret med en spatel.

Næste trin

Forseglingen af ​​sømmen mellem panelerne er ikke afsluttet i de foregående trin. Det er vigtigt at gennemføre hele behandlingskomplekset, så defekter ikke manifesterer sig i fremtiden. Ellers, når jorden flytter sig, overlapper fundamentet af bygningsledene igen knæk, alt arbejde bliver forgæves.

Årsagen til forekomsten af ​​revner kan være en ukorrekt beregning af belastningen på konstruktionen eller forsømmelsen af ​​byggeteknologi, hvilket får bygningen til at krympe. Det er vigtigt i bygningens fase at tage højde for vægten af ​​isoleringen af ​​huset og forudbestille vandforsyningen for at forhindre ødelæggelsen af ​​lejemuren og fundamentet senere.

Latex kittet. At forsegle sømme er mere egnet bare sådan kitt

Beskyttelse af leddene mellem pladerne fra destruktion udføres i etaper:

 1. Vent til latex kittet størkner, det tager cirka 2 dage at tørre helt.
 2. Forberedelse til forstærkning uddybning. Sæt det startlag af kittet, det er lagt med et lille fremspring af kanterne med 4-5 cm.
 3. Det forstærkende maske presses ind i materialet, en rulle eller en smal spatel vil passe.
 4. Spatel passerer langs kittet for at fjerne overskydende.
 5. Efter hærdning af materialet skal overfladen behandles med sandpapir med fint eller medium korn.
 6. Anvendelsen af ​​startkittet hjælper med at skabe det perfekte fly, idet strippen udføres med fintkornet sandpapir.
 7. Top finish kittet belægning er påført.
 8. Efter hærdning skal du behandle sandpapiret igen.
 9. Det sidste stadium - male eller klæde loftet.

pudsning

Hvis parallelt med de ødelagte sømme i loftet er der en betydelig bias i enhver retning, er det værd at justere det. Den bedste måde er gips kompositioner, deres installation foregår af installationen af ​​gitteret. Hele arbejdsfladen er dækket af betonkontaktprimer, i dets sammensætning er der faste, store partikler til forbedring af vedhæftning med beton. For at dække loftet forbereder sammensætningen af ​​cement med gips.

Sømmene i loftet lukkes oftest sammen med reparationen af ​​hele loftet.

Fyld hul

På grund af at ignorere bygningskoder, kan et ægteskab vises på loftet, en af ​​de farligste er et hul. Tætningsleddet mellem pladerne udføres ved en af ​​to metoder.

Den første vej:

 1. En børste med et udvidet håndtag renser hullet indefra.
 2. Det er vigtigt at fjerne løst støv og skabe stærk vedhæftning. Sprøjt hele overfladen med sprøjtepistol med jorden.
 3. Inde i monteringsskummet blæst.
 4. Efter fuldstændig størkning, skåret områder med overskydende materiale med en skarp kniv.
 5. Skær en rille i form af en kegle med en højde på 4-5 cm.
 6. Udsparingen er forseglet med cementmærke NTS og venter på, at materialet hærder.
 7. Overfladen er udjævnet med et lag af kittet, og et serpyanka net passer indvendigt.
 8. Efterfølgende operationer er ikke forskellige fra installationen af ​​sømme på loftet mellem pladerne.

Der er en anden metode til tætning af led af gulvplader med huller:

 1. Der oprettes en improviseret ramme, som passer ind i hullet, den er placeret inde i det defekte område. Du kan bruge en hvilken som helst metaltråd.
 2. Fastgørelse af rammen er lavet med tætningsmiddel, det er bedre at bruge den, der er beregnet til reparation af VVS og vægge i våde rum. Hvis formålet med materialet - våde vægge fører brugen af ​​reparation af loftet ofte til et bedre resultat.
 3. Efter størkning i hulrummet opnås et gitter, hvilket vil tilvejebringe en stærk fiksering af opløsningen.
 4. Forbered en blanding af NC-opløsning, du kan bruge den klassiske sammensætning, men det er bedre at tilføje et tilsætningsstof, der forbedrer opløsningens indstilling. For at cementet ikke falder ud, understøttes det på bunden med et stykke krydsfiner.
 5. Krydsfiner er fastgjort til bunden med en understøtning, den holder cementet i den ønskede position, indtil den er tør.
 6. Træafskærmning fjernes kun efter størkning, hvorefter efterbehandling udføres.
Det vigtigste er at nøje følge sekvensen og være opmærksom.

Samlingen mellem væg og loft: måder at forsegle

Tilstedeværelsen af ​​ikke kun mærkbare mangler i leddene mellem gulvpladerne, men også væggene er karakteristiske. Kvalitativt at afslutte overfladen uden at eliminere revner vil ikke lykkes.

For at fjerne fejl anbefales det at bruge:

 • konstruktion skum;
 • gipsmørtel;
 • syntetisk kitt;
 • kitt til udvendigt arbejde.

Det enkleste og mest effektive materiale er skum, som udvider og fylder hulrummet i processen med størkning.

Hvis leddene er ret store, skal du sørge for yderligere beskyttelse mod revner. Forstærkningsnet vil forhindre revner, alternative materialer - bomuld, linnedstof, som er imprægneret i klæbemiddelopløsningen. Stoffer lægges over hullet. I sidste etape er der lagt et lag af gips.

Hvad skal man gøre, hvis leddene er synlige i loftet: den endelige justering af overfladen

Uanset hvordan man fjerner fejl, er det vigtigt at lave en højkvalitets topcoat. At overflade overfladen ved hjælp af slibemiddelblandinger.

Processen med at påføre latex kittet

For at skabe en perfekt glat og flad overflade anbefales det at bruge flizelin. Det limes til loftet til det færdige lag af kitt. Materialet hjælper med at fjerne små uregelmæssigheder.

Det er vigtigt at dække loftet med en primer efter det sidste nivelleringslag, hvilket vil medvirke til at forhindre ødelæggelse af belægningen og forøge holdbarheden af ​​kittelaget. Nu kan du male loftet, pasta eller hvidte.

anbefalinger

At bygge en bygning og skabe et attraktivt udseende er en kompleks opgave, der kræver overvejelse af mange faktorer:

 • At skabe en sikker base forhindrer revner i hjørnerne og mellem gulvpladerne. Inden du laver en fladeplade, er det vigtigt at udføre det forberedende arbejde grundigt: Jordundersøgelse, undersøgelse af niveauet af jordfrysning, skabelse af korrekt mærkning og fiksering af overfladen. Enheden på basispladen giver kun en levetid på op til 150 år, når man følger teknologien til lægning;
 • For at bevare varmen i et rum er det værd at reparere varmelækage gennem gulvet. En af de bedste måder er UWB fundament;
 • I flere etager er det bedre at studere i forvejen planen af ​​gulvplader, hvilket vil hjælpe med at identificere potentielle strukturelle svagheder og eliminere dem under reparationsfasen;
 • det er bedre at bruge kompositbeton i opførelsen af ​​boliger, det er kendetegnet ved høje tekniske egenskaber og er helt sikkert for helbredet;
 • At arbejde med beton i den kolde årstid med en standard cement sammensætning er uacceptabel af fabrikanten, men ikke alle virksomheder er klar til at stoppe konstruktionen til vinteren. Så er det muligt at hælde beton om vinteren? - Ja, men det vil være nødvendigt at tilføje specielle blandinger til sammensætningen eller til opvarmning af betonen;
 • Hvis du planlægger at bygge et hus af luftbeton, skal du sørge for at forstærke hver 2-3 rækker. Læg ventilen inde i bloksporene, som skaber en vægkapper til luftbeton;

Huller af forskellige dimensioner kan forsegles med korrekt overholdelse af teknologien. Det anbefales at vælge en af ​​de eksisterende måder at fjerne loftfejl på, de er nemme at bruge og holdbare.

Sådan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne

Russere, der bor i panelhuse, ved, at der er en søm på loftet mellem betonbundsplader. Han indretter ikke blot værelset, men overtræder også selve loftets integritet. En sådan søm kan forekomme, efter at reparationen allerede er sket på grund af pladens forskydning under krympningen af ​​hele boligbygningen eller forskydningen af ​​jorden, som huset er bygget på.

For at undgå dette problem løses mange på installationen af ​​suspenderede eller nedhængte lofter. Men denne metode fjerner ikke sømmen, men gemmer den kun. Erfarne byggere foreslår: der er en løsning! Loftfladen mellem pladerne kan forsegles uafhængigt uden hjælp til specialister. For at gøre dette skal du vælge de rigtige materialer, værktøjer og handle i overensstemmelse med instruktionerne i denne artikel.

Materialer til tætning af sømme mellem pladerne

Eksperter har eksperimentelt bestemt hvilke materialer der bedst passer til en sådan procedure. For at gøre fliseleddet på loftet usynligt og fastholdt og ikke give ind i effekten af ​​krympning, er det nødvendigt at købe det i hardwareforretningen:

 • akrylforseglingsmiddel eller skum (alternativt bugsering, bygningsgips);
 • udjævningsblanding (det kan være cementmørtelmærke NTS, da det har bindingsegenskaber og udvides efter størkning);
 • forstærkningsnet
 • latex kittet (begynder til færdigfyldning og efterbehandling for at fuldføre det);
 • primer eller speciel imprægnering (har fortrinsvis egenskaberne ved dyb penetration).

Navngivne materialer, hvis de anvendes korrekt, hjælper dig med at skjule sømmen mellem pladerne og for at undgå den efterfølgende deformation under bygningskrympning.

Værktøj til at forsegle sømmen på loftet mellem pladerne

For at forsegle sømmen i loftet skal du bruge disse værktøjer:

 • to spatler - med et smalt og bredt blad (sørg for at være opmærksom på bladets fleksibilitet og elasticitet);
 • en boremaskine eller perforator med en speciel dyse (det skal udvide den gamle søm mellem pladerne);
 • pistol til brug af fugemasse
 • sandpapir eller slibeklud (skal være finkornet).

Værktøjer skal udarbejdes på forhånd, så de altid er ved hånden, og de behøver ikke at se travlt i processen med at gennemføre forseglingen.

Trin-for-trin instruktion: Luk sømmen på loftet mellem pladerne

Fremgangsmåden til forsegling af sømmen på loftet, som blev dannet mellem betonplader, består af tre hovedfaser (de har også deres egne underklausuler):

 1. fremstilling:
  • et lag med gammelt lag (hvidvask, maling, kitt) fjernes fra loftet;
  • udvid sømmen med en perforator (boremaskine) med en speciel dyse (ligner en skovl);
  • rengør den fra tør cementmørtelstøbning med en smal spatel;
  • støv og små fragmenter fjernes fra den ekspanderede søm;
  • rigeligt og grundigt primet
  • lad tørre primeren.
 2. vigtigste:
  • Fortsæt med at forsegle kløften - fyld hulrummet med bygningsskum (du kan søge om denne færdige tætningsmiddel, slæbebånd, imprægneret med kitt eller gips, fortyndet til en sukkerrørtykkelse);
  • efter at skummet tørrer, fjernes overskudene udragende over overfladen;
  • stop den faste søm med en foreløbig stop med en spatel med et bredt blad (dette skal ske med særlig omhu for at fylde alle hulrum);
  • jorden igen.
 3. finish:
  • læg et lag af efterbehandling kittet (for dette har du brug for en bred trowel);
  • Lad i flere timer tørre helt (helst om natten);
  • behandlet med fintkornet sandpapir for at fjerne alt grovhed og ujævnheder.

Sømlederne kan styrkes yderligere med et forstærkningsnet. Dette skal ske inden starten af ​​hovedfasen:

 • Påfør et tykt lag af kitt på kanterne;
 • tryk masken ind i den, så kittet helt dækker det;
 • lad tørre helt;
 • rengør leddene med fint sandpapir;
 • Fortsæt til hovedstadiet af arbejdet.

Sømmen, der behandles og forsegles på denne måde, vil holde på i lang tid og fast. Efter denne procedure påføres hvidvask, maling eller limplader.

Ekspert Tips

Her kan du fremhæve følgende:

 • Lim til keramiske fliser kan også bruges som fyldstof;
 • hvis sømmen mellem pladerne på loftet er lille (smal og lavvandede), er det tilrådeligt at lukke det op med almindelig byggekande;
 • mellem stadierne i hele processen, hvor der anvendes flydende byggematerialer, er obligatorisk tørring nødvendig, indtil sammensætningen er helt tør (dette kan tage fra 12 timer til en dag);
 • Når højdeforskellen mellem pladerne på loftet (mindst 1 cm) skal overfladen udjævnes med gips på basis af gips (denne operation udføres på forstærkningsnetet, hvilket vil skjule forskellen mellem pladens niveauer).

Flere videoer om dette emne: https://www.youtube.com/watch?v=_2I9zWi-wU4, https://www.youtube.com/watch?v=AqliohrPcEU, https://www.youtube.com/ se? v = T9T3X-05D_A.

Ingen relaterede artikler.

Vi fjerner sømmen i loftet

De sømme, der dannes mellem pladerne på loftet, er blandt de mest problematiske, fordi de er meget vanskelige at skjule eller lukke op. Og alt sammen fordi loftlofterne har tendens til at skifte, især når bygningen krymper, såvel som under sæsonbetonede jordbevægelser. At bemærke disse ændringer er meget vanskeligt, men de kan forårsage ødelæggelsen af ​​mørtel, som fyldte leddene, hvilket resulterede i en søm.

Forsegling af led i loftet med mørtel er en midlertidig løsning på problemet. Ofte er sådanne foranstaltninger ikke tilstrækkelige i lang tid. Nogle forsøger at skjule fejlene i loftet ved hjælp af hængende eller nedhængte lofter, men det sker, at højden af ​​rummet ikke tillader det. Desværre kan folk, der ikke har særlige færdigheder, ikke vide, hvordan tætning af leddene i loftet mellem pladerne korrekt. Derfor tilbyder vi en kort vejledning om, hvordan du gør dette.

Hvilke materialer skal du bruge

For virkelig at sikre, og vigtigst af alt, kvalitativt forsegle leddene på loftet mellem pladerne, skal du udføre installation og afslutning af arbejdet med overfladebehandling, nemlig tætning og sammenføjning af loftleddet. Til dette skal du bruge specielle materialer og værktøjer, der passer til disse værker.

Listen over nødvendige materialer og værktøjer, der skal være til rådighed, når man udfører et sådant arbejde:

 • For tætning af dybe sømme skal du vælge en speciel cement NTS. Dens kendetegn er, at den udvider efter tørring.
 • Hvis der er brede sømme, så skal du købe skum, og regelmæssigt skum vil også passe;
 • Sørg for at få en imprægnering, det er bedre at vælge en primer, der har en dyb indtrængning;
 • Latex kittet. At forsegle sømme er mere egnet bare sådan kitt;
 • serpyanka;
 • Putty af to typer - indledende og efterbehandling til den sidste fase af efterbehandling;
 • Spatel - stort og lille
 • Børste og spray.

Teknologi af arbejdet

Sømmene i loftet lukkes oftest sammen med reparationen af ​​hele loftet. Det er meget mere praktisk, da sådanne reparationer er ret besværlige og støvede. Derfor er det bedre at gøre dette i komplekset.

 • Først skal du forberede overfladen. Til dette skal du rense den gamle hvidvask eller rester af vandbaseret maling fra loftet. Dette gøres meget simpelt. Ved sprøjteflaske sprøjtes vand på loftet. Det er nødvendigt at sprøjte hele loftet grundigt, så der ikke er tørre områder tilbage. Lad overfladen sive i vand i 15 minutter.
 • Derefter er det bedre ved at bruge en trowel, fjern laget til gipset. Hvis der er spor af maling, rust og andre materialer på loftet, skal de fjernes med en kemisk opløsning. Du skal også sikre, at overfladen blev opnået uden chipping og huller, da dette kan forstyrre. Arbejde på sømmen skal være særlig forsigtig. De skal broderes, slippe af med den gamle kitt, gips, maling og hvidvask. Det er bedre at rengøre med en smal spatel for at komme ind i alle dele af sømmen.
 • Hvis du manuelt fjerner løsningen, virker det ikke, kan du bruge et slag. Vigtigst, i sidste ende er sømmen U-formet, så bindingen med putten vil blive stærkere.
 • Når sømmen er klar, skal den rengøres af støv. Dette kan gøres med en børste. Og det skal også blive vådt med vand.

Tætning loftsled

Når forberedelsen af ​​loftet er afsluttet, skal du undersøge det og bestemme, hvordan du fjerner leddene i loftet, det vil sige hvilken metode du skal bruge. Hvis sømbredden er mere end 3 cm, og udsparingen ikke er så stor, kan en sådan søm forsegles med almindeligt polyurethanskum.

 • Til at begynde med skal du let fugte sømmen med en væske, der nødvendigvis er ren, og derefter kan skum og spray appliceres. Det tager et par timer at vente, før skummet udvides og hærder.
 • Efter tørring er det nødvendigt at omhyggeligt afskære overskydende skum. Det er bedre at skære med en brevpapirkniv, fordi den har et tyndere blad og skæret vil se mere præcist ud. Det er nødvendigt at sikre, at en lille rille i form af en trekant forbliver i stedet for udskæringen. Men denne uddybning bør ikke være mere end 0,5 cm. Hvis sømmen i loftet er dybt nok, men ikke så bredt, er det bedre at styrke det med skum, og skummet polyethylen vil gøre.
 • Før dette skal sømmen omhyggeligt behandles med en primer og tørres. Dette er vigtigt, fordi hvis du lægger materialet på en våd overflade, vil den ikke holde fast og vil snart falde af. Det er muligt at fastgøre tætningsmidlet med et tætningsmiddel, skal du sørge for at vælge fugtighedsbestandigt. Husk at overfladen skal tørres. En tætning er anbragt i pladenes søm, og så forsegles sømmen udefra med en cementopløsning. Ved leddene bør der være en lille depression såvel som i det første tilfælde. Derefter må sementet tørre grundigt.

Tætning loftsømme gør det selv

 • I fordybningen, som påføres det hærde skum eller cementmørtel lag af kittet, som nævnt tidligere, er det bedre at vælge en latex kitt. Det er nødvendigt at forsigtigt rette morteren med overfladen af ​​pladen. Sagen er ikke let, så du skal arbejde hårdt. Det er vigtigt, at der ikke er uregelmæssigheder, da loftet ellers vil være ujævnt.
 • Påfør kittet bedre med store og smalle spatler. Påfør en tilstrækkelig mængde af opløsningen til en stor og spred den på sømmen med en smal. Glem ikke at styrke og glatte løsningen inde i hele sømmen. Pas på, at der ikke er tom plads tilbage i sømme, fordi løsningen kan falde fra hinanden og falde ud.
 • Brug derefter en bred trowel til at glatte overfladen og fjerne overskydende kittet.

Pudset søm på loftet

 • Sømene får lov at tørre i 15-20 timer. Og først efter det er du nødt til at fortsætte med at genindsætte.
 • På sømene og området nær sømmen påføres det første lag af kitt. På toppen af ​​laget skal du limse serpyanka eller specialnet. Det er nødvendigt at klæbe og gøre en indsats for at trykke masken i lagene af kitt. Dette gøres for at styrke overfladen, så der er større risiko for, at kittet ikke falder over tid. Laget af kitt og masker skal forsigtigt stryges for at slippe af med uregelmæssigheder.
 • Derefter må overfladen tørre. Så snart kittet tørrer, skal du gennemgå det med et sandpapir eller et specialnet. Dette gøres for at slippe af med ujævnheder og uregelmæssigheder. Ved slibning af loftets overflade skal du bruge et bandage på ansigtet og specielle briller, da dette er et meget støvet job. Og støv fra kitt er meget skadeligt for menneskets åndedrætsorganer.
 • Efter at overfladen er renset, er det nødvendigt at anvende et andet lag af kittet, men allerede på hele loftets areal. Princippet om anvendelse er det samme. Brug et lag i loftet og niveauet ved hjælp af en stor spatel. Efter tørring på overfladen skal du gå med sandpapir.
 • Så kommer det sidste stadium - anvendelsen af ​​det sidste lag af kittet. Det anvendes såvel som foreløbigt. Først efter tørring skal det være proshkurit specielt fint kornet net for ikke at ridse og beskadige overfladen. Herefter kan loftet males eller limes til det tapet.

konklusion

Takket være denne teknologi ser loftet glat og smukt ud, og sømmen er helt usynlige. Det vigtigste er at observere sekvensen nøje og være forsigtig, fordi taket kan falde sammen, og sømmen vises igen.

Det er vigtigt at huske, at denne metode til tætning af leddene ikke er egnet til nybyggede huse. Siden i de første år af drift vil huset skrumpe, og derfor vil loftet blive ændret lidt, og sømene vil blive manifesteret uafhængigt af dig og reparere. Derfor, for sådanne lejligheder mere passende spænding eller hængende loft. Efter en tid vil det være muligt at tænke på, hvordan man kan sætte loftet på denne teknologi.

Hvis du ikke har særlige færdigheder eller ikke er sikker på, at du vil kunne gentage processen nøjagtigt, er det bedre ikke at tage risici og vende sig til specialister. Da loftets udseende er meget vigtigt, og det vil være en skam, hvis dit arbejde går ned, og loftet vil se endnu værre ud end før reparationen. Risiker ikke deres egne midler og loftets udseende.

Teknologi hvordan man forsegler sømene mellem gulvpladerne

Sømene mellem gulvpladerne er blandt de vanskelige at forsegle loftfejlene. Dette sker, fordi pladerne er forskudt med hinanden, når krympning af bygningen, og når den sæsonmæssige forskydning af jorden. Sommetider dette skift er umærkelig for øjet, der forårsager den fuldstændige ødelæggelse af løsningen, fylde fugerne, og sømmen vises igen. Forsegling af de sædvanlige løsninger hjælper kun et stykke tid. Mange løse dette problem ved hjælp af falske lofter af gipsplader eller nedhængte lofter, men hvis rummet højden ikke er muligt at udføre den nødvendige efterbehandling tætning fuger mellem gulvplader på loftet.

For at effektivt og pålideligt kit sømmene mellem gulv plader, er det nødvendigt at udføre forberedende arbejde til samling og fælles forsegling, samt at opnå de nødvendige materialer med specifikke egenskaber og egnet til dette formål:

 • Til dybe led er cement NTS nødvendigt, en funktion der er ekspansion under hærdning, hvilket gør det muligt at fylde tæt dyb ledd og ledd tæt;
 • For en bred søm overlapning er det nødvendigt at anvende tætningsmaterialer lavet af polyethylenskum eller polystyren eller polyurethanskum;
 • Deep penetration primer;
 • Putty med resterende elasticitet, for eksempel latex;
 • Serpyanka bredde på mindst 20 cm;
 • Ceiling putty, indledende og efterbehandling;

Værktøj: Smalle og brede spatler, børste og spray.

Arbejdskørselsteknologi

 1. Overlap sømme er normalt begravet på samme tid at reparere loftet, så det er mere bekvemt at gøre forberedelser i komplekset. Fra loftet fjernet gamle belægning: kalk eller en vandbaseret maling fra en spray fugtet med vand, fik lov at henstå i 10-15 minutter og fjerne en bred spatel til gips. Hvis loftet er dækket med et tykt lag af fyldstof, er det renset kun på de steder, hvor det har dårlig adhæsion. Hvis der er spor af rust på loftet - fjernes de med specielle forbindelser. Samlingerne mellem plader brodere: Fjern gammelt kit og gips kommer løs i leddene. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge et slag. Efter behandlingen skal sømmen har en U-formet eller udvides lidt indad dannelse at belægge bedre holdes. Fra den resulterende søm fjernet støv fejer sin pensel og gnidning med en våd svamp.

Fjern den gamle belægning fra loftet og forbered joen

 • Undersøg den resulterende søm. Hvis bredden er mere end 3 cm, og dybden er lille - den er forseglet med monteringsskum. For at gøre dette skal du let fugte sømmen med rent vand og påføre skum fra en cylinder. Venter på dens udvidelse og begyndelsen af ​​hærdning, fjern derefter overskydende, skære dem af med en kniv, så der dannes en trekantet rille med en maksimal dybde på 0,5 cm på sømmen. andet elastisk materiale. Sømmen er forbehandlet med en dyb penetrationsprimer og tørret brønd. Tætningen er fastgjort med et fugtsikret tætningsmiddel, betonens overflade skal være tør. Sealeren er lagt i dybden af ​​pladen, på ydersiden er sømmen forseglet med en opløsning af cementkvalitet NTS, så en lille fordybning forbliver ved krydset. Tør cementmørtelet.

  Fjern den gamle belægning fra loftet og forbered joen

  Stikprøve af det smeltede led indeni som polyurethanskum

 • På den forberedte fordybning med størknet monteringsskum eller cementmørtel kittespart til rustikation med restelasticitet, for eksempel latex. Juster det flush med overfladen af ​​pladen. At sætte kittet i sømmen er bekvemt med to spatler: Sæt en stor mængde kitt på den brede og læg den i sømmen med den smalle, komprimering og udjævning i sømmen. Efter påføring af kittet på sømmen er det glatet med en bred spatel og fjerner overskydende.

  Processen med at påføre latex kittet

 • Opløsningen tørres om dagen og fortsætter med at sætte sømmen fast. Et lag af foreløbigt kittet anbringes på sømmen og den tilstødende overflade af pladerne, og en serpyanka eller et malingsnet limes over det og presser det ind i kittens lag. Glat med en spatel, langs sømmen. Serpyanka eller maskebredde skal være mindst 20 cm. Tør kittet, og efter tørring skal det udjævnes med sandpapir. Et andet lag af pre-putty påføres med et finere korn til hele loftet og udjævner det med en bred trowel. Tørret og behandlet med sandpapir. Derefter sættes et lag af glat efterbehandlingstæt, tørret, udjævnet med fint smaragdpapir og malet.

  Efter påføring af kittet tørre det dag

 • Hvis gulvpladerne har en forskel i højden på mere end 1 cm, skal loftet efter forsegling af leddene blive plasteret. Plastering fremstilles med en gipsbaseret sammensætning på et forstærkende malingsnet. Loftet behandles med en speciel primer "betonkontakt" indeholdende faste partikler - det skaber et groft lag på overfladen af ​​pladerne og letter klæbningen af ​​opløsningen. Nettet er fastgjort til et lag af gips, forsigtigt udglatter det. Efter at gipset er helt tørret i 2-3 dage, kan du begynde at putte.

  Loftplastningsteknologi

  Lavet på en sådan måde loft ser helt glat, uden ødelæggelse fuger, og de resulterende mikro-revner på grund af plasticitet kit er usynlige. Men denne metode er ikke acceptabelt for lejligheder i nye bygninger - et hus inden for tre til fire år giver bundfald og plade vil uundgåeligt flytte. Derfor, for nye boliger er bedre at bruge andre typer af efterbehandling loftet, for eksempel, nedhængt loft.