Sådan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne: materialer og arbejdssekvens

Spørgsmålet om, hvordan tætning af leddene på loftet mellem pladerne bliver relevant under den naturlige krympning af huset: Over tid ændrer denne proces uundgåeligt betonggulvets position, hvilket igen fører til revner, chipping og huller.

Forberedelse af værktøjer og materialer

Det kræver ikke betydelige finansielle investeringer, normalt findes alt i hjemmearbejdet:

 • sprøjtepistolen vil være nødvendig for at fugte, blødgøre og hurtigt fjerne den gamle kitt;
 • konstruktion kniv til arbejde med tørret skum;
 • spatel;
 • cement primer vil give bedre materiale vedhæftning;
 • start og færdigbehandling kittet;
 • børste til arbejde med en primer
 • metalbørster til rengøring af huller;
 • polyurethanskum, hvis huller er bredere end 2 cm.

Der kan være brug for et forstærkningsmaske, dets bredde bestemmes i overensstemmelse med den fremtidige svejses dimensioner. Størrelsen skal være sådan, at materialet stikker 5 mm uden for arbejdsområdet fra alle sider.

Valg af kit

Byggematerialebranchen tilbyder et bredt udvalg af blandinger, der giver mulighed for hurtigt og med minimal investering at dække leddene mellem pladerne i loftet. Særligt bemærkelsesværdige er sammensætninger, der tillader at genoprette overfladen i værelser med vanskelige driftsforhold.

Gipsfyldere er mest almindelige i dette segment - de indstilles hurtigt, ikke forårsage vanskeligheder under applikationen. De kan bruges i rum, hvor et mikroklima har udviklet sig med et højt fugtindhold, mens gipsblandinger ikke flager eller smuldrer.

Tæt sømmen på hyldepinden

Polymermaterialer danner almindeligvis basis for efterbehandling, men oftere bliver de brugt til at forsegle leddene i loftet mellem pladerne. Denne løsning tiltrækker fra økonomiens synspunkt: Blandingen giver dig mulighed for at fylde kløften og samtidig forberede loftet til yderligere efterbehandling. Ved anvendelse af polymerformuleringer skal det huskes, at de er beregnet til behandling af små fordybninger, idet laget på en gang ikke må overstige 1-2 mm. Alle behandlingstrin skal efterfølges af mellemtørring.

Vandtæt kitt, der hovedsagelig anvendes i badeværelser og køkkener, er designet til værelser med højt fugtindhold. Materialets specielle struktur beskytter det færdige lag mod beskadigelse og revner.

Når man beslutter at dække sømmen på loftet mellem pladerne, kan man ikke overse specielle sammensætninger, f.eks. Skum, der er designet specielt til denne kategori af arbejde. De er af høj kvalitet kombineret med basen, har en høj elasticitet, anvendes på færdiggørelsesstadiet. De er efterspurgte ikke kun for at fylde leddene, de kan bruges til at behandle buede overflader og forberede gipsvæg til beklædning.

Mærkningen af ​​materialer angiver altid den periode, i hvilken de efter deres forberedelse beholder deres præstationsegenskaber. Moderne modifikationer tørrer ud indenfor 5-24 timer.

Instruktioner for arbejde

Ejere af fast ejendom på de øverste etager, inden de går ind i samlingerne mellem loftpladerne på loftet, bør sørge for, at tagdækningen er intakt, og taget vil ikke fortsætte med at lække. Ofte mangler i et rum, der er planlagt til at blive fyldt med et kit, ledsaget af mere alvorlige problemer. Hvis taget i en højhus er trimmet med tagfilt, og der er dannet huller i det, skal du først reparere gulvet, og derefter fortsætte med at løse problemet i boligarealet.

Indledende loft forberedelse

Det første skridt er at rengøre problemområdet grundigt. Selvom hullerne i leddene af overlapningen er små i udseende, skal den omgivende overflade behandles med en spatel. Hvis du fjerner laget af den gamle finish, vises den reelle størrelse af kløften, som regel overstiger den synlige del flere gange.

Det er nødvendigt at gøre den "fælles sammenføjning": Denne sætning fra professionelle reparatører betyder at rengøre defekten med et tyndt smalt værktøj - f.eks. En spatel, en kniv.

Det er vigtigt at fjerne den gamle løsning fuldstændigt fra spalten. Under konstruktionen er zonerne mellem panelerne fyldt med normal cement, og under indflydelse af temperaturfald falder bygningens krympning, fugt, der siver fra oven, mister sin oprindelige hårdhed. Det er nødvendigt at sørge for, at der ikke er et enkelt cementstykke tilbage i sømmen, fordi det i fremtiden vil hæmme kvaliteten af ​​koblingen af ​​det nye materiale.

Loft primer

Den resterende overflade skal også rengøres fuldt ud fra den gamle kitt. Hvis du bruger tid og kræfter på dette trin, vil udgangen være et æstetisk, endog loft, men dette resultat opnås ikke, hvis du kun beskæftiger sig med den delvise reparation.

Du skal begynde med at prøve at fjerne den gamle kitt med en kittkniv på en tør måde. Hvis belægningerne af belægningen er let adskilt, skal du skrabe hele loftet, ellers skal du suge overfladen med varmt vand fra en sprøjteflaske og lade det stå i 20-25 minutter for at blødgøre. Det er ikke fornuftigt at forvente, at kittet vil erhverve strukturen af ​​våd hvidvask, det bliver kun lidt mere bøjeligt. Når det gamle lag er helt fjernet, skal du rengøre loftet og mellemrummet med en metalbørste.

Derefter skal du fortynde primeren i overensstemmelse med instruktionerne på pakken og ved hjælp af en rulle og børste for at dække hele loftet og slots med det. Typisk sælges sammensætningen som en væske, den kan anvendes straks uden tilsætning af vand. Overfladen skal tørre i mindst 5-6 timer.

Hvordan tømmer sømmen i loftet mellem pladerne?

Den nemmeste måde at fylde hullerne på er at bruge skum. Takket være den tynde tud kan det let eliminere enhver tåre. Der er ingen grund til at tvinge sprøjten i. Et moderat hovedtryk er nok til at jævnt fordele materialet i hele spalten. Sammensætningen på øjnene udvider og fylder hulrummet, det skal gives en dag til fuldstændig tørring. Derefter fjernes overskydende forsigtigt med en kniv.

Små fejl (og dette er det mest almindelige problem) er normalt maskeret med et kit. Det påføres i flere lag, så de kan tørre helt, efter at have været på loftet.

Smal dybe huller tæt op med brugen af ​​tætningsruller lavet af polyethylenskum (du kan finde prøver af forskellige diametre). På den ene side anbringes et fugemasse på rullen og tæt tucket ind i den primede led - en smal spatel hjælper her. Der skal være en lille plads på toppen for at sprede betonopløsning. Efter tørring nivelleres den sidste zone ved hjælp af elastisk latex kittet.

Forstærkning af leddene

Alvorlige sømme styrkes nødvendigvis ved hjælp af smalle strimler af malingsgitteret; det er mest hensigtsmæssigt at anvende variationer med klæbemidlet. Gitteret er fastgjort på spalten, hvis det er normalt - på det våde lag af kittet forsigtigt presset ind, så det ikke var konveks på den generelle baggrund. Når emnet er tørt, dækkes det med et tyndt lag af kittet, blandes blandingen og gør det muligt at konsolidere inden for 1-2 dage.

Så kan du begynde at putte og afslutte hele området af loftet.

Hvordan forsegler hullet mellem pladerne?

Ofte mærkes der en alvorlig overlapningsfejl under hullet i sømmen - et hul i fælleszonen. Den er forberedt og primet analogt med forbehandling af revner. Efterfølgende er fordybningen fyldt med monteringsskum, efter dets størkning fjernes overskud, og der dannes en kegle inde i hvilken cementmørtelet lægges. Yderligere er defekten forstærket ved hjælp af stop og netinstallation.

Store hulrum skal installeres inde i et trådgitter fastgjort til cementmørtel eller fugemasse. Mens armaturet tørrer, er det nødvendigt at forberede et forskalling - et stykke krydsfiner eller laminat, lidt større end loftfejl. På forskallingen udformes en homogen betonopløsning af mellemtykkelse og presses mod hullet. Det er nødvendigt at organisere en støtte, så krydsfiner holdes på plads, før blandingen tørrer. Efter at blandingen i åbningen hærder, kan forskallingen fjernes, og loftet kan færdiggøres yderligere.

Essensen af ​​arbejdet med tætning af led i loftet er sådan, at det kan gøres med egne hænder. Der kan opstå vanskeligheder i forbindelse med yderligere udjævning og efterbehandling - det er vigtigt at opnå en æstetisk overflade uden synlige spor af kitt.

Sådan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet: hurtig eliminering af defekten

Med den rigtige tilgang til reparationsarbejde kan du reparere sømmen mellem loftfliserne med dine egne hænder. Udvidelsesledene mellem loftfliserne er en af ​​de mest komplekse overfladefejl. I årtier har folk kæmpet med dette problem, men revner er kommet igen på grund af krympning af bygningen og sæsonbetonede jordbevægelser. Byggemarkedet foreslår at løse dette problem ved at installere en hængslet struktur, der vil skjule alle defekter. Men kun nogle har råd til et så dyrt køb, og rummets dimensioner er ikke altid egnede. Hvordan forsegles sømene mellem pladerne på loftet for at glemme dette problem for evigt?

Sådan fjernes sømmen i loftet: forberedelsesfasen

Til loftled er ikke synlige, skal du holde en række efterbehandlinger ved hjælp af specialværktøjer. Men først skal du forberede overfladen til arbejde - fjern den gamle belægning. Det er også nødvendigt at fjerne leddene af cement og kalk.

Primeren til loftet skal påføres på en helt rengjort overflade.

Forsigtig priming kan kun udføres på et tørt, rent loft.

Under arbejdet er det umuligt at fortsætte med at anvende det næste lag, indtil den forrige tørrer. Dette er en vigtig nuance, som bør respekteres. Ellers vil kvaliteten af ​​det udførte arbejde lide.

Sådan tætes sømmen på loftet mellem pladerne: En hurtig måde at slippe af med store revner

Hvis tapet eller stof vil blive brugt som færdiggørelsesmateriale til loftet, så kan sømmen mellem pladerne forsegles med byggeskum og kitt. Dette er en enkel og hurtig metode, som oftest anvendes i nærvær af brede og dybe revner.

Hvis fremtidens planer omfatter en fuldstændig justering og maling af loftet, er det bedre at bruge en bedre måde at forsegle sømmen på.

Forsegling af sømmen i loftet bør være omhyggeligt at anvende kun kvalitetsmaterialer til arbejde.

Ellers skal overfladen efter et stykke tid blive dekoreret igen. Fordi i loftet kan ruste dannes i fordybningsområderne, som malingen ikke vil kunne skjule.

Processen med søm overlapning er opdelt i flere faser:

 • For det første udvides cracken ved hjælp af en perforator. Til dette arbejde er det bedre at bruge en speciel spatel, som er inkluderet.
 • Næste er rengøring af sømmen med en konstruktion kniv. Derefter - knæk overfladeprimeren dyb penetration. Denne fase af arbejdet udføres bedst ved hjælp af en tyk maling børste.
 • Derefter er sømmen fyldt med skum med en byggepistol. Efter 30 minutters tørring skæres overskydende materiale, så der opnås en flad overflade. For de bedste resultater er det bedre at bruge en brevpapirkniv.
 • Yderligere blandes primeren fra den tørre byggemix, som derefter forsigtigt er dækket med en søm med en spatel. For at gøre dette skal det være sikkert, at gnidningsbevægelser til kittet kommer ind i alle skumens hulrum.
 • Efter 30 - 40 minutter påføres det andet lag af den fremstillede blanding ved hjælp af en bred spatel.

På samme måde er det bedre at lukke alle hullerne på overfladen. Herunder de steder, hvor rørene går ind i loftet, hvis der er nogen. Efter tørring skal de lukkede huller og revner primeres og anbringes på hele overfladen af ​​loftet.

Sådan lukkes sømmen i loftet: Forberedelse af overfladen til maling

Denne metode er perfekt til at fjerne små revner på overfladen, for udformningen af ​​hvilken hvidvaskning eller maling blev valgt. Kvaliteten af ​​det udførte arbejde afhænger direkte af den tid, der blev givet til tørring af hvert lag. Derfor er det vigtigt at følge instruktionerne præcist for at få det perfekte loft.

Obligatorisk fase af forseglingssømme i loftet limer et specielt malingsnet på loftoverfladen.

Tætning af sømme udføres i flere faser:

 • Det første skridt er at udvide revnen og rense den. Dernæst skal sømmen primeres og henstå til tørring helt i 12 timer.
 • Så kan du gå til kittet. Til dette arbejde er det bedre at bruge bygningsgips, som i en lille mængde skal fortyndes til en flydende tilstand ved hjælp af PVA lim. Det skal huskes at arbejde med dette materiale kun er muligt i et par minutter.
 • Læg den fortyndede blanding på en hjælpespatel og begynde at gnide ind i sømmen. Efter lukning af revnen skal den fremspringende del af det størkne materiale fjernes forsigtigt og derved tilpasse den med loftets overflade. Dernæst skal sømmen males over og efterlades for at tørre helt i 12 timer.

En anden fremragende mulighed for kitt er fortyndet cementbaseret fliseklæbemiddel. Brugen af ​​dette materiale eliminerer næsten helt muligheden for en revne langs den lukkede søm.

Det sidste stadium vil holde sig til sømmen i et særligt malingsnet, som derefter er dækket af en sidste kit langs hele længden. Det sidste lag skal efterlades for at tørre helt i 12 timer. Efter denne tid kan du begynde at putte hele loftet og den efterfølgende efterbehandling.

Samlingen mellem væg og loft: måder at forsegle

Et andet almindeligt problem er tilstedeværelsen af ​​en revne mellem væggen og loftet. Denne mangel er en hindring for høj kvalitet efterbehandling af rummet og ødelægger hele udseendet af rummet.

Samlingen mellem loftet og væggen kan lukkes med skum.

Der er flere materialer, der kan bruges til at forsegle samlingen mellem væggen og loftet:

 • Polyurethanskum;
 • Gipsopløsning;
 • Syntetisk sætning;
 • Fugtbestandig kit.

Den mest praktiske og nemme at bruge er skum. Når det tørres, udvides dette materiale og fylder alle hulrum mellem loftet og væggen.

Store samlinger kan lukkes med et forstærkningsnet, som skal placeres i de dannede revner. Ofte brugt og bomuld (eller linned) klud, fugtet med klæbende mørtel, som er placeret oven på leddet. Det endelige trin, uanset det valgte materiale, vil være pålæggelsen af ​​et lag af gips, som vil rette resultatet.

Hvad skal man gøre, hvis leddene er synlige i loftet: den endelige justering af overfladen

Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet med lukning af revner skal du fortsætte til den endelige justering af overfladen. Dette gøres ved brug af slibemiddelblandinger.

Først efter færdiggørelsen af ​​alt reparationsarbejde kan du sikkert fortsætte med at male loftet.

Den ideelle overflade vil vise sig, hvis man skal bruge en flizelin. Det skal limes til loftet før den endelige kit. Dette materiale hjælper med at fjerne mindre uregelmæssigheder, så du får et glat loft.

Efter påføring af overfladebehandlingen skal overfladen primeres for sidste gang. Efter arbejdet kan du give loftet nogen farve, der forårsager maling med en sprøjtepistol.

Anbefalinger fra fagfolk: Sådan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet (video)

Samlingerne mellem loftfliserne er et langvarigt problem, som i dag let kan løses ved hjælp af specielle materialer og kompositioner. Hvis du vælger den rigtige indstilling, skal du fokusere på revnenes størrelse og den ønskede metode til yderligere overfladebehandling. Få det perfekte loft uden hængende strukturer er ægte. Det vigtigste er at udføre arbejdet trin for trin og observere alle vigtige nuancer.

Sådan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet

Hjem / Installation, Reparation, Vedligeholdelse / Tætning af huller og revner / Loft reparation - Vi forsegler sømmen mellem pladerne

Eventuelle reparationer i lejligheden starter fra loftet. I præfabrikerede huse er der ofte et fænomen som revner.

De optræder oftest ved samlinger af betonlofter. Hvordan man ikke vil blæse loftet, vil de komme tilbage igen og minde om ukorrekte reparationer. Spørgsmålet er, hvordan man forsegler sømmen mellem pladerne på loftet.

Hvilke værktøjer vi har brug for

For at forsegle sprækkerne mellem betonplader vil det være nyttigt:

 • gips tørt kitt;
 • dyb penetration primer;
 • spatel med fleksibelt elastisk blad
 • slag eller bore;
 • dyseskovl på boret;
 • mixer på boret;
 • maskeringsbånd
 • PVA lim;
 • finkornet sandpapir / slibemiddel
 • akrylforseglingsmiddel;
 • pistol til fugemasse.

Arbejdsordenen

Reparation af en søm er et ret arbejdskrævende arbejde, der skal gøres omhyggeligt, ellers vil det dårlige arbejde være synligt, da det ikke maler over og ikke hvidner. Haste i denne sag er en stor hindring.

 1. Udvid sømmen mellem betonpladerne med en perforator eller boremaskine, udstyret med en dyse i form af et blad. Vi renser de gamle rester af cementskræl eller fyldstof med en kniv eller spatel. Hvis dette ikke er gjort, vil den friske mørtel hårdt holde fast i betonen, og stenene fra det gamle gips kan ikke jordes.
 2. Vi renser revnen og overfladen af ​​loftet fra støv. Forberedt primercoat hele sømmen. Dette skal gøres rigeligt og grundigt, hvorefter primeren skal tørre godt.
 3. I henhold til instruktionerne skal du knæde gipsplejebygger. Hvis du har brug for en lille mængde gips, så kan du uden en mixer. Den færdige opløsning skal svare til tyk creme.
 4. Vi begynder at fylde revnerne med gips. Vi fylder dybe riller i flere passager, hver gang tørt tørring det foregående lag. Især dyb sømme er fyldt med skum, hvis rester efter tørring skæres af med en kniv. Derefter niveau overfladen, godt gnide gips ind i skummets porer.
 5. Nu skal vi lade hele sangen tørre godt og fortsætte med at styrke sømmen ved at klæbe maskeringsbåndet. Båndet skal være 2-3 cm bredere end sømmen. Sæt derefter kitt på toppen af ​​båndet.
 6. Sømmene skal være helt tørre igen. Så er overfladen af ​​loftpladerne primet og overfladen er kittet. Putty bør være et tyndt lag. I stedet kan du bruge maling glasfiber, primet og derefter malet med den mal, du kan lide.

Nyttige tips og brugerdefinerede ideer

 1. I stedet for skum til tætning af dybe revner, kan du tage lim til keramiske fliser.
 2. Malingsnet med succes erstattes af almindelig gasbind eller bandage. Et tyndt stof, der er for-gennemblødt i vand og dampet med et strygejern for at forhindre, at stoffet afregnes, vil også fungere.
 3. For ikke at lide meget med indretningen af ​​loftet, kan du indsætte det med polystyrenskum, sømløse fliser.
 4. Små sømme er forseglet med kitt til søm eller akrylforsegling. Silikoneforseglingsmiddel anbefales ikke, fordi det ikke indeholder maling.
 5. En anden ide fra håndværkere er samtidig forstærkning og påfyldning af revner. Dette gøres som følger: En tyk cementmørtel er knæet med tilsætning af en lille mængde flydende glas, vi dypper et stykke bandage ind i det, foldes det med et reb og lægger det i spalten. Vi skal handle hurtigt - opløsningen med glas tørrer meget hurtigt. Med det samme mørtelniveau loftet og efter tørring, slibning med sandpapir.
 6. Vær forsigtig på steder, hvor der kan være ledninger, ellers kan du skade boret og komme med mere arbejde for dig selv.

konklusion

Ideelle tætningsgab er nødvendigt, hvis du planlægger at male eller male loftet. Men alt for narre om justering giver ingen mening, hvis du planlægger at tegne loftet med en spændingsstruktur eller ophængte systemer.

For et strækloft er der absolut ingen forberedelse af loftet. Rengør kun loftet fra affald, gipsrester eller hvidvask, så senere falder de ikke ned på filmen indefra. Det er dog stadig værd at reparere de dybe huller mellem gulvpladerne.

Hvis du i det mindste en gang har udført reparationer i en lejlighed eller et hus, så ved du, at det skal startes fra loftet. På den hårde overflade ses der revner, der forekommer i gulvets led. Selv hvis overfladen er hvid, vil revnerne ses igen, hvilket vil rejse spørgsmålet om forsegling af samlingerne mellem pladerne.

Forberedelse af værktøjer og materialer

Hvis du tænker på spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, skal du forberede værktøjer og materialer, blandt dem:

 • kit;
 • spatel;
 • kniv på boret;
 • maskeringsbånd
 • finkornet sandpapir;
 • fugemasse
 • primer;
 • Punch;
 • mixer;
 • PVA lim;
 • akrylforseglingsmiddel.

Som et kit kan du bruge en tør gipsblanding, men når man vælger en primer, skal man foretrække den, der har dyb penetration.

Spatelen skal have en elastisk fleksibel kniv, mens stansen kan erstattes med en boremaskine. Men det vil have brug for en dyse i form af en skovl. Hvis sandpapir ikke kunne findes, kan du bruge en slibepude.

Anbefalinger om valg af materialer

Før eller senere kan der også være et spørgsmål om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne. Arbejdsteknologien er beskrevet i artiklen, men for at opnå et kvalitetsresultat er det nødvendigt at vælge de rigtige materialer.

Butikken skulle købe cement NTS, der bruges til at fylde dybe led.

Dette materiale har ekspansionsegenskaberne under størkning, så det fylder hele rummet af led og søm. Du skal bruge og tætte isoleringsmaterialer, der er nødvendige for tætning af brede sømme. Det er bedre at købe dem, der er lavet af polyethylen skum eller polyurethan.

Eksperter anbefaler at bruge mere elastisk kit. Ved køb af et serpyanka gitter er det nødvendigt at tage højde for, at bredden skal strække sig ud over grænserne på begge sider med 50 mm. For det endelige arbejde vil der være brug for en primær og færdigbehandling, der vil afslutte hele loftets areal.

Hvordan og hvad at lukke sømmen af

Hvis du står over for spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, bør du bestemme rækkefølgen af ​​værker. Disse manipulationer kan betragtes som ganske tidskrævende, rushen i denne sag bliver en hindring. For det første er sømmen broderet, du skal bruge en boremaskine eller en perforator, værktøjet skal suppleres med en dyse i form af et blad.

Resterne af cementpladen fjernes med en spatel eller kniv. Hvis denne fase forsømmes, vil den friske opløsning dårligt klæbe til overfladen. Det resulterende hul skal rengøres fra støv, fluffes over overfladen med en primer påført med et rigt lag.

Lag skal have lov til at tørre. Gips gips blandet med byggemixer. Hvis du har brug for meget lidt sammensætning, kan du gøre uden en mixer.

Opløsningen skal have en konsistens af tyk creme. Sprækken er fyldt med gips, og furerne skal indrettes i flere passager. Hvert forrige lag skal tørres, inden det lægges den næste.

Hvis du tænker på, hvordan du forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, kan du bruge monteringsskum. Den bruges, når sømene er særligt dybe. Efter tørring afskæres rester af materialet med en kniv, overfladen er nivelleret, og gipsgipset skal gnides ind i skummets porer.

Endeligt arbejde

Efter at have udført alle ovenstående trin, må laget tørre. Først da kan du begynde at styrke maskeringsbåndet. Dens bredde skal være 3 cm mere i forhold til sømmen.

På toppen af ​​båndet skal der være kittet. Disse lag skal være helt tørre.

Overfladen af ​​pladerne er primet og færdigspildt. Dens bære er lavet af et tyndt lag. I stedet kan du bruge malingen glasfiber, som er primet og malet i den ønskede farve.

Alternative materialer

Ofte tænker begyndermestere på, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne. I stedet for skum anvendes der undertiden lim til lægning af keramiske fliser. Malingsnettet kan udskiftes med en regelmæssig bandage eller gasbind.

Et tyndt stof, der skal gennemblødes i vand og dampes med et jern for ikke at kollidere med krympning, vil også fungere.

For at lette arbejdet skal loftet afskræles med polystyrenskumplader, der ikke har sømme. Små huller kan dækkes med akrylforsegling. Silikoneforseglingsmiddel bør ikke erhverves, fordi malingen ikke holdes på den.

En anden løsning vil være samtidig dannelse og efterfølgende fyldning af revner.

For det første fremstilles en tykk cementmørtel, til hvilket væskeglas tilsættes. Forbindelsen dyppes i sammensætningen, rulles op i form af et reb og lægges i spalten. Det er nødvendigt at arbejde hurtigt, fordi løsningen med glas vil tørre på kort tid.

Den samme sammensætning kan være udjævnet loft, og efter tørring for at behandle sandpapir. Når man beslutter hvordan og hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, skal man tage sig af, fordi der kan være ledninger i lofterne, der skal beskyttes mod skader.

Ekspert anbefalinger på arbejdet

Mange mennesker er interesserede i at se, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, den vejledning, der præsenteres nedenfor, hjælper dig med dette. Før rengøring skal overfladen behandles med vand fra en spray. Det er bedre at kun fugt den del af loftet, som du planlægger at arbejde for i øjeblikket.

Det fugtede område forlades i 15 minutter, og efter det vil det være muligt at slippe af med den gamle belægning og fortsætte til det næste område. Hele proceduren på den nye zone gentages igen.

Indtil hele loftets loft er ryddet, skal arbejdet gentages igen og igen. Så snart du kan slippe af med den gamle belægning, vil du kunne estimere mængden af ​​kommende arbejde. Som regel er der flere ledd pr. Værelse, hvoraf antallet af gange når til tre.

Når man tænker på spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, bør de ovenstående muligheder overvejes. Ved forberedelsesfasen skal sømmen renses, dybere med 50 mm. Ved hjælp af en bred børste eller en jernbørste fjernes sømmen af ​​små rester af beton.

For at forsegle sømmen kan du bruge specielle ruller af polyethylenskum. Det er vigtigt at vælge produkter af den ønskede tykkelse. En stribe tætningsmiddel påføres på den ene side af dem.

Efter at rullen kan udfyldes i den tidligere primerede led. Brug til dette, du har brug for en trowel. Føreren skal passe på, at der er nok plads til at fylde rummet med beton.

Ved tætning af samlinger med ekspanderende beton er det nødvendigt at sætte indrykninger til dekorative gips. Så snart opløsningen tørrer og rillen er forberedt, kan der påføres en elastisk kitt på overfladen. Værker skal udføres ved hjælp af to spatler, en af ​​dem skal være bred, den anden skal være medium eller smal.

Arbejdsmetode

På et bredt værktøj trækkes en forbindelse fra beholderen, og der vil være brug for en smal til at anvende kitt på fugen. Løsningen komprimeres i leddet og udjævnes til niveauet af loftoverfladen. Fra overskydende kitt skal slippe af med.

Efter 2 dage, som er nødvendige for at tørre blandingen, kan du begynde at forstærke sømmen. For at gøre dette anbringes et tyndt lag af kitt på overfladen, som masken er fastgjort på. Det skal presses ind i opløsningen og fjerne overskydende med en spatel.

Primeren påføres efter, at sømene har tørret ved hjælp af en rulle. Det er bedre at anvende det i to lag.

Efter tørring af loftet kan plastering begynde. Først påføres et tyndt lag, og efter det tørrer, kan du lægge den endelige finish, som skal være glat. Det er nødvendigt at bruge, når der påføres en spatel, nivellering overfladen til en perfekt tilstand.

Fyldning af hullet i sømmen

Nu ved du hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne. Skjul sømmen sammen med hullerne i dem.

Du kan handle i dette tilfælde på en af ​​to måder. Indersiden af ​​hullet er forseglet, hvilket kan gøres med en smal børste. De indre vægge rengøres fra snavs, sprøjtes med en primer.

Så snart det første lag tørrer, kan du begynde at anvende det andet. Overvejer spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, tipsene skal læses.

Fra dem kan du lære at sømme, som hullerne, er fyldt med skum. Når det tørrer og udvider, skal overskuddet skæres, i det indre rum af det hul, du skal klippe en kegle, hvis højde er 50 mm. Disse manipulationer er nødvendige for at lægge cementmørtel.

konklusion

Mange nybegyndere hjemme mestere tænker på spørgsmålet om hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, så cementpartikler ikke falder ud. Som i tilfældet med slots skal hullerne være færdige med et kit, på hvilket lag serpyanka er limet.

Det skal være godt udglattet og lades tørre. Du kan bruge krydsfiner eller laminat trimning til at fylde store huller. Arkdimensioner skal være større end 100 mm pr. Hul.

Sømene mellem gulvpladerne er blandt de vanskelige at forsegle loftfejlene. Dette sker, fordi pladerne er forskudt med hinanden, når krympning af bygningen, og når den sæsonmæssige forskydning af jorden.

Sommetider dette skift er umærkelig for øjet, der forårsager den fuldstændige ødelæggelse af løsningen, fylde fugerne, og sømmen vises igen. Forsegling af de sædvanlige løsninger hjælper kun et stykke tid. Mange løse dette problem ved hjælp af falske lofter af gipsplader eller nedhængte lofter, men hvis rummet højden ikke er muligt at udføre den nødvendige efterbehandling tætning fuger mellem gulvplader på loftet.

Nødvendige materialer

For at effektivt og pålideligt kit sømmene mellem gulv plader, er det nødvendigt at udføre forberedende arbejde til samling og fælles forsegling, samt at opnå de nødvendige materialer med specifikke egenskaber og egnet til dette formål:

 • Til dybe led er cement NTS nødvendigt, en funktion der er ekspansion under hærdning, hvilket gør det muligt at fylde tæt dyb ledd og ledd tæt;
 • For en bred søm overlapning er det nødvendigt at anvende tætningsmaterialer lavet af polyethylenskum eller polystyren eller polyurethanskum;
 • Deep penetration primer;
 • Putty med resterende elasticitet, for eksempel latex;
 • Serpyanka bredde på mindst 20 cm;
 • Ceiling putty, indledende og efterbehandling;

Værktøj: Smalle og brede spatler, børste og spray.

Arbejdskørselsteknologi

 1. Overlap sømme er normalt begravet på samme tid at reparere loftet, så det er mere bekvemt at gøre forberedelser i komplekset. Fra loftet fjernet gamle belægning: kalk eller en vandbaseret maling fra en spray fugtet med vand, fik lov at henstå i 10-15 minutter og fjerne en bred spatel til gips. Hvis loftet er dækket med et tykt lag af fyldstof, er det renset kun på de steder, hvor det har dårlig adhæsion. Hvis der er spor af rust på loftet - fjernes de med specielle forbindelser. Samlingerne mellem plader brodere: Fjern gammelt kit og gips kommer løs i leddene. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge et slag. Efter behandlingen skal sømmen har en U-formet eller udvides lidt indad dannelse at belægge bedre holdes. Fra den resulterende søm fjernet støv fejer sin pensel og gnidning med en våd svamp.

Fjern den gamle belægning fra loftet og forbered joen

 • Undersøg den resulterende søm. Hvis bredden er mere end 3 cm, og dybden er lille - den er forseglet med monteringsskum. For at gøre dette skal du let fugte sømmen med rent vand og påføre skum fra en cylinder. Venter på dens udvidelse og begyndelsen af ​​hærdning, fjern derefter overskydende, skære dem af med en kniv, så der dannes en trekantet rille med en maksimal dybde på 0,5 cm på sømmen. andet elastisk materiale. Sømmen er forbehandlet med en dyb penetrationsprimer og tørret brønd. Tætningen er fastgjort med et fugtsikret tætningsmiddel, betonens overflade skal være tør. Sealeren er lagt i dybden af ​​pladen, på ydersiden er sømmen forseglet med en opløsning af cementkvalitet NTS, så en lille fordybning forbliver ved krydset. Tør cementmørtelet.

  Fjern den gamle belægning fra loftet og forbered joen

  Stikprøve af det smeltede led indeni som polyurethanskum

 • På den forberedte fordybning med størknet monteringsskum eller cementmørtel kittespart til rustikation med restelasticitet, for eksempel latex. Juster det flush med overfladen af ​​pladen. At sætte kittet i sømmen er bekvemt med to spatler: Sæt en stor mængde kitt på den brede og læg den i sømmen med den smalle, komprimering og udjævning i sømmen. Efter påføring af kittet på sømmen er det glatet med en bred spatel og fjerner overskydende.

  Processen med at påføre latex kittet

 • Opløsningen tørres om dagen og fortsætter med at sætte sømmen fast. Et lag af foreløbigt kittet anbringes på sømmen og den tilstødende overflade af pladerne, og en serpyanka eller et malingsnet limes over det og presser det ind i kittens lag. Glat med en spatel, langs sømmen. Serpyanka eller maskebredde skal være mindst 20 cm. Tør kittet, og efter tørring skal det udjævnes med sandpapir. Et andet lag af pre-putty påføres med et finere korn til hele loftet og udjævner det med en bred trowel. Tørret og behandlet med sandpapir. Derefter sættes et lag af glat efterbehandlingstæt, tørret, udjævnet med fint smaragdpapir og malet.

  Efter påføring af kittet tørre det dag

 • Hvis gulvpladerne har en forskel i højden på mere end 1 cm, skal loftet efter forsegling af leddene blive plasteret. Plastering fremstilles med en gipsbaseret sammensætning på et forstærkende malingsnet. Loftet behandles med en speciel primer "betonkontakt" indeholdende faste partikler - det skaber et groft lag på overfladen af ​​pladerne og letter klæbningen af ​​opløsningen. Nettet er fastgjort til et lag af gips, forsigtigt udglatter det. Efter at gipset er helt tørret i 2-3 dage, kan du begynde at putte.

  Loftplastningsteknologi

  Lavet på en sådan måde loft ser helt glat, uden ødelæggelse fuger, og de resulterende mikro-revner på grund af plasticitet kit er usynlige. Men denne metode er ikke acceptabelt for lejligheder i nye bygninger - et hus inden for tre til fire år giver bundfald og plade vil uundgåeligt flytte. Derfor, for nye boliger er bedre at bruge andre typer af efterbehandling loftet, for eksempel, nedhængt loft.

  For at kvalitativt sætte leddene mellem pladerne i loftet, er det nødvendigt at udføre det forberedende arbejde. Stingene, som ligger mellem loftpladerne, anses for at være en af ​​de sværeste fejl. I mange årtier forsøgte folk at håndtere dette problem, men som følge af revnen gjorde de igen sig selv følte. Dette skete af forskellige årsager, for eksempel som følge af krympning af huset eller bevægelsen af ​​jorden.

  Det nuværende marked for byggematerialer kan tilbyde en bred vifte af produkter, der kan hjælpe i denne situation. En løsning til at skjule denne mangel er at installere et strækloft, men ikke alle har råd til denne luksus. Hvad skal man gøre i denne situation?

  Indhold:

  Hvordan fjernes ekspansionsledene, hvis de er stærkt synlige? Hvis du beslutter dig for at bruge sådant materiale som tapet eller stof til loftet, vil den bedste mulighed for at lukke sømmen være at bruge skum og kitt. Hvis loftet er malet, ville det være bedre at bruge en metode, der vil være af højere kvalitet.

  Ved tætning af led i loftet bør du kun bruge højkvalitets arbejdsmaterialer.

  Hvis du ikke følger denne enkle regel, vil efter en vis tidsperiode dukke op igen, og loftet skal igen dannes igen.

  Forsegling af leddene på loftet med skum er det nemmeste og hurtigste

  Overlappende sømme på loftet kan opdeles i 5 faser:

  1. Det første skridt er at udvide revnen. For at gøre dette kan du bruge en punch eller en speciel spatel;
  2. Derefter skal sømmen ved hjælp af en byggekniv renses og fedtet smøres med en speciel primer. Dette trin skal ske med en børste;
  3. Derefter skal sømmen fyldes med skum ved hjælp af en byggevåben. Når skummet tørres grundigt ved hjælp af en konstruktionskniv, fjernes overskuddet til en plan overflade;
  4. Den næste ting du skal gøre er at blande primeren fra bygningsblandingen. Bland forsigtigt med en spatel på sømmen. Bevægelserne skal være glatte og sikre, således at kittet helt kan fylde skummets tomme rum;
  5. Efter en halv time er det nødvendigt at anvende et ekstra lag af kittet med en bredere spatel.

  Denne metode er velegnet ikke kun til at forsegle loftledene. De kan også bruges, hvis der er et tomt mellemrum mellem rørene, der går ind i loftet.

  Efter at blandingen tørrer, skal den primeres, så hele overfladen af ​​loftet skal behandles med kitt.

  Samlingen mellem væggen og loftet: Vælg materialet

  Et andet problem, der ofte kan opstå, er en revne mellem væggene og loftet.

  Hvad skal man gøre med en sådan søm? Et sådant problem vil være en hindring for loftet af høj kvalitet. Selvfølgelig kan du ty til den ovenfor beskrevne metode og forsegle leddet med bygningsskum, men der er stadig et par materialer, der kan redde situationen.

  For eksempel at lukke sømmen du kan bruge:

  • Gips morter;
  • Putty syntetisk type;
  • Vandfast modstandsdygtighed.

  Den bedste mulighed for at forsegle samlingen mellem væggen og loftet er bygningsskum, fordi det efter at det er påført under tørring, begynder at udvide og dermed fylder alle de tomme rum.

  Hvis der er store led, kan du bruge det forstærkende maske, som skal placeres i den resulterende revne. Ofte til dette formål bruger de bomuld eller linned, der er befugtet i lim. Det sidste stadium vil være at anvende gips, hvilket vil hjælpe med at løse resultatet.

  Forberedende fase: Hvordan dækker sømmen på loftet mellem pladerne

  For at fremme sømmen var ikke synlig, er det nødvendigt at lave nogle efterbehandlinger, som omfatter brugen af ​​specielle materialer. Men du skal først forberede loftet for arbejde. Da primeren kun anvendes på en ren overflade, fjernes først den gamle belægning, og den gamle cement og kalk fjernes.

  Det er vigtigt at huske at følgende lag af materiale ikke kan anvendes, før den forrige har tørret. Dette er et meget vigtigt punkt, der skal overholdes nøje. Hvis du ikke er opmærksom på det og forsømmer reglen, kan kvaliteten af ​​det endelige arbejde blive alvorligt påvirket.

  Endelig justeringsarbejde

  Når hovedarbejdet er afsluttet, kan du begynde at niveauere overfladerne. Dette gøres ved brug af slibemiddelblandinger.

  Flizelin kunne eliminere alle mindre uregelmæssigheder i loftet

  Det er meget vigtigt at huske, at loftets maleri kun kan startes, når alle reparationer er afsluttet.

  Ved hjælp af interlining kan du få et vidunderligt loft. Det skal limes, inden du begynder at bruge kittet.

  Så du får et fladt loft. Efter at kittet er påført, er loftet primet for sidste gang. I slutningen kan loftet gives absolut ethvert udseende ved hjælp af maling eller andet materiale.

  Svaret fra eksperten: Sådan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet (video)

  Samlingerne mellem loftfliserne er et problem, der opstod for længe siden. I dag er denne ubehagelige situation løst ganske enkelt, det er nok at ty til hjælp fra byggematerialer.

  Med fokus på størrelsen af ​​revnen vælger vi materialet og den ønskede metode. Lav et perfekt loft, uden at ty til monterede strukturer virkelig. Det vigtigste er at følge trinvise instruktioner.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Forsegling loftsled mellem pladerne: hvordan og hvad?

  I dag vil vi tale om hvordan og hvordan man bedst kan forsegle leddene i loftet, som er mellem betonplader. Udseendet af revner er et uundgåeligt problem med ethvert hus, da bygningen krymper med tiden.

  Hvis du er hjemmehørende i sidste etage i en lejlighedskompleks, så er denne opgave noget mere kompliceret for dig. Du skal helt sikkert kontrollere tagets integritet, ellers er der stor risiko for understrømning.

  Hvor skal man starte, hvis lejligheden er på øverste etage?

  Lad os starte vores artikel med den mest komplekse og dyre løsning.

  Så hvis din lejlighed er placeret direkte under taget, så før at tage på forsegling af revner inde, ville det være rart at se, hvad der foregik på taget.

  Dette er meget vigtigt, da hvis sømene dukkede op, er det meget muligt, at der er en slags skade udefra. Og hvis disse "huller" ikke er patched, så vil din spids af sømme vare nøjagtigt til det første gode regn.

  Heldigvis har de fleste højhuse et blødt tag, dækket af tagfilt. Det er slet ikke dyrt, derfor er det bedre at bruge det en gang, men for at gøre det helt sikkert.

  Selvfølgelig er du selvfølgelig ikke i stand til at komme forbi. Selv ikke på grund af arbejdskraft, men fordi der er brug for specielle opvarmning værktøjer til lægning af tagmateriale. Og hvor er de fra en simpel, men meget højmodig person?

  Meget materiale er ikke nødvendigt. Påfør arkene til det sted, hvor du kan se, at belægningen er slidt og revnet.

  Og efter at du har løst det største problem ovenfra, kan du tage reparationen inde i lejligheden.

  Hvilke materialer og værktøjer til at købe?

  For at forsegle sømme behøver du ikke købe noget meget dyrt. Det vil være nok, hvad der normalt er i husstanden:

  • Konventionel sprøjtepistol for at fugte loftet og blødgøre den gamle kitt
  • Pensler til påføring af primer
  • Konstruktionskniv til trimning af tørret skum
  • Metal børste, til grundig rengøring af spalten fra rester af det gamle fyldstof
  • En god, bekvem trowel til en finish coat kittet
  • Et par polyurethanskum cylindre (hvis hullet er mere end 2 cm, og de er normalt mindre og eksisterer ikke)
  • Nogle primer til cement (det vil give god vedhæftning af materialer)
  • Hank forstærkende net (bredde valgt afhængigt af størrelsen af ​​samlingen, så forventningen om, at det strækker sig ud over den ved omkring 5 millimeter)
  • Putty start og finish

  Her generelt, og alle beholdninger.

  Og nu skal vi overveje trin for trin, hvordan du forsegler hullet med dine egne hænder.

  Hvordan begynder vi at forsegle hullerne?

  Det første du skal grundigt rengøre overfladen. Selvom kløften er meget lille i udseende, er loftet ved siden af ​​det, skal du rengøre spatelen meget godt. Mest sandsynligt, som du fjerner lag af kitt, vil du se den fulde størrelse af hullet, som kan være ret lille.

  Så skal du fortsætte med at rense slidsen, trowel, kniven, generelt, ethvert egnet værktøj til dette formål. Bygherrer kalder denne procedure "fælles ledd".

  Du skal helt frigøre kløften fra den gamle, forsvundne løsning. Når man bygger et hus slot er fyldt med cement almindelige, men det i sidste ende mister sin højborg regn, temperaturændringer, igen faldende. Det er tilrådeligt ikke at efterlade nogen overskydende småsten og stykker af cement, da han så ikke give en god "gribe" det nye materiale.

  Når du har håndteret dette arbejde, går vi videre til et andet stadium, også forberedende.

  Vi renser hele loftet af den gamle kitt og primet

  Ja, du skal nu rense resten af ​​overfladen. Hvis du vil have output for at få et fladt og anstændigt loft, så drøm ikke engang, at du kan "patch up" det delvist.

  For at komme i gang, prøv en spatel, tør, splitt den gamle kitt. Hvis hun går godt, så fortsæt så, trin for trin.

  Hvis hun ikke ønsker at beholde, er du nødt til grundigt at fugte loftet med varmt vand og vente, indtil belægningen er noget blødgjort.

  Tror ikke, at kittet blødgør straks, det er ikke hvidvaskende. Men stadig bliver hun lidt mere bøjelig, og det bliver lettere for dig at håndtere hende.

  Når du har udfyldt dette meget ubehagelig og tidskrævende proces, tage i hånden en metal børste og omhyggeligt vi rense alt rent. Og overfladen af ​​loftet og kløften.

  Derefter opløses primeren, som den er skrevet på pakken og forsigtigt "walk" på loftet. I princippet sælges primeren og så i flydende form og fortyndes det udelukkende for at spare.

  Hvis du ikke vil gemme, kan du ikke engang opdrætte. I sidste ende er primeren ganske billig.

  Når du er færdig med denne procedure, skal du lade loftet i fem eller seks timer tørre helt. Du behøver ikke at skynde dig, selvom loftet ser helt tørt ud. Glem ikke at primeren trænger dybt ind i betonen, og du kan bare ikke se, at indersiden er fugtig.

  Og denne fugtighed vil ikke give et godt "greb" materiale.

  Hvad og hvordan man dækker sømmen i loftet?

  Nå, vi har nået det vigtigste. Ovenfor nævnte vi monteringsskum. Dette er den bedste og nemmeste mulighed til dato. Der er ingen mening i at bryde rundt med en løsning, hvis der er sådan en strålende ting, der tilbydes.

  Spout - spray på pakker er meget tynd, og du kan nemt ødelægge ethvert hul. Glem ikke at ryste det godt!

  Og tryk ikke hårdt på sprøjten, det "går" og så vidunderligt. Hvis du overdriver det og stærkt trykker det ned, så vil der i et øjeblik blive en stor bold, som simpelthen falder til gulvet.

  Husk at skummet udvides flere gange, så prøv ikke at fylde det så meget som muligt.

  Skum tørrer i omkring en dag. Når det hærder, skal du tage en speciel byggekniv og omhyggeligt afskære restene. Prøv at fjerne det så lige som muligt, så det ikke stikker ud over kanterne af sømene en millimeter.

  Den næstsidste berøring: forstærkning mesh klistermærke

  Malingsnettet, skåret i strimler, af en eller anden grund kaldet "serpyanka". Som regel har det et klæbende lag. Derfor kan du holde det direkte på spalten, og derefter anvende startlaget af kit.

  Hvis du ikke serpyanka lim, og den sædvanlige, er du nødt til at tage en spatel, anvende det første lag af kit, og på det, mens det stadig er vådt, sætte nettet.

  Tryk let på det med en spatel, så sørg for, at flyet er så fladt som muligt.

  Sørg for at lade dette lag tørre op! Hvis du skynder dig og begynder at anvende det andet lag, vil gitteret flytte, og du bliver nødt til at fjerne alt og starte igen.

  Når det første lag tørrer, anbring et andet lag af kitt på det forstærkede slot. Det vigtigste er at forsøge at gøre disse lag tynde og huske at du skal niveauere dem på et fly med hele loftet.

  Efter en dag eller to, når hullet er tørt, kan du begynde at putte resten af ​​loftet.

  Sådan forsegler huller i andre rum?

  I princippet ændrer essensen af ​​arbejde fra skiftende steder ikke meget. Hvis i din garage også overlapper hinanden, kan du helt gentage proceduren. Det skal du gøre, så vandet på din yndlingsbil ikke lækker.

  Der er stadig revner på betong altan eller loggia altan. Her er hullerne meget mere voluminøse, og det er ubelejligt at fylde dem med bare skum. Hvis hullet er stort, brug stykker skum og hæld skum i mellemrummet mellem det og betonen.

  Hvordan og hvad skal man forsegle sømmen mellem pladerne på loftet?

  Det er næsten umuligt at forsikre sig mod udseende af loftled, fordi de er forårsaget af sæsonbetonede jordbevægelser, udkast til huset og andre fænomener. Sådanne fejl kan forårsage alvorlige problemer, og for at undgå dem skal du vide, hvordan tætning af leddene på loftet mellem pladerne. Ved første øjekast synes denne procedure simpel, men for at opnå det ønskede resultat skal du kende alle nyanser af implementeringen, overholde anbefalingerne, grundigt og langsomt henvende sig til arbejdet.

  Figur 1: Interfacial defekt.

  Nødvendige tilbehør

  Højkomponering af leddene er umulig uden materialer og redskaber til at klare loftets ledd. For det kommende arbejde vil det kræve:

  • Grid-serpyanka.
  • Polyuretanskum eller akrylforsegling.
  • Latex kittet.
  • Levelleringsforbindelse.
  • Særlig imprægnering eller primer.

  Brugen af ​​disse materialer giver dig mulighed for sikkert at lukke og skjule hulrummet. Fra værktøjerne skal du bruge:

  • Punch eller bore med en speciel dyse.
  • Flere brede og smalle spatler.
  • Sandpapir.
  • Pistol til fugemasse.

  Efter at have besluttet hvad der skal dække sømmen mellem pladerne på loftet og hvilke værktøjer du har brug for, skal du købe dem i en specialbutik på forhånd.

  OBS: Når du vælger, glem ikke at være opmærksom på deres kvalitet, læs omhyggeligt vejledningen.

  Forberedende arbejde

  Før du tætter sømmen mellem pladerne på loftet, rydder du på hele overfladen og fjerner færdigmaterialet (hvidvask, maling, gips) helt. For at fremskynde og forenkle processen, vådt efterbehandlingsmaterialet i loftet med vand fra en sprøjteflaske eller behandle overfladen med en våd rulle og lad den sidde i ca. 15 minutter, så materialet er godt mættet med fugt. En spatel bruges til at fjerne belægningen, som giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne våd gips eller hvidvask, hvilket reducerer mængden af ​​støv betydeligt.

  Figur 2 Fjernelse af støv og partikler af beton.

  Kun at slippe af med den eksisterende dækning, du kan fuldt ud vurdere mængden af ​​arbejde i forvejen. Normalt er der op til tre sting i et rum, og alle skal repareres korrekt, da hvis kun en søm repareres, vil de andre efter et stykke blive ubrugelige, og proceduren skal gentages igen.

  Oftest er de eksisterende sømme dårligt forseglede, ujævn, og den gamle løsning skal fjernes. Til disse formål, egnet stans, hvilket giver ret hurtigt at klare denne opgave. Sømmen er helt rengjort og begravet omkring 5 centimeter, og så fjerner man med en børste eller en metalbørste betonpartikler og støv.

  Overfladebehandling

  Efter at have afsluttet det forberedende arbejde, behandle sømmen med flere lag imprægnering eller primer. Efter påføring af hvert lag skal du vente, indtil det tørrer, og kun derefter anvende en ny.

  OBS: Takket være denne behandling vil mørtelen i sømmen blive stærkere, mere pålidelig, det vil ikke danne en svamp, skimmel, og koblingen med reparationsforbindelsen, der påføres senere, vil stige.

  Tætning af små sømme

  Hvis sømmen er smal, men dyb, påføres en fugemasse på den ene side af polyethylenisoleringen og strammes tæt ind med en spatel i den tidligere fremstillede led. Derefter forsegles overfladen med en særlig opløsning og pudset.

  Efter at have ventet på, at opløsningen tørrer, påføres sømmen en elastik med en spatel. Det er ønskeligt at bruge et bredt og smalt instrument på samme tid - den første løsning trækkes, og den anden er påført sømmen, hvorefter materialet komprimeres og udjævnes. Hvis der er overskydende kittet, fjernes de straks.

  Figur 3 Tæt fugen på loftet.

  Det tager cirka 2 dage at kvalitativt hærde opløsningen, hvorefter man kan starte forstærkning. Påfør et lille lag af kitt på sømmen og den tilstødende del af loftet, fastgør serpyanka-nettet på det og tryk det ind i løsningen. Overskydende materiale fjernes med en spatel. Når opløsningen er helt tør, med en rulle, påføres to lag primer på hele loftet, så sammensætningen får lov til at tørre ud og fortsætte til næste trin - overfladegips.

  To lag gips anbringes i loftet. Efter påføring af den primære gips og dens tørring overlejres den på det primære, sidste lag. Det anbefales at bruge en bred trowel, der er praktisk til foring og udjævning af gips. Efter at have ventet på at tørre, skal du anvende en hvidvask, male eller lim den på overfladen.

  Tætningshulrum

  Der er tilfælde, hvor det er hensigten at lukke den sædvanlige lille søm mellem pladerne på loftet efter rengøring, viser det sig, at det faktisk ikke er et smalt hul, men et stort hulrum er dannet på grund af en defekt i gulvpladen. Den første ting at gøre er at fjerne alt affald fra hullet med en smal børste. Der er to måder at håndtere dette problem på.

  Figur 4 Fjernelse af hulrummet.

  1. På hulrummet ryddet af skrald er der lagt to lag af en primer. I dette tilfælde anvendes det andet lag kun efter at den første er helt tørret.
  2. Hullet er fyldt med skum og venter på, at det tørrer, og overskydningen fjernes.
  3. Et hul op til 5 centimeter dybt laves i det tørrede skum.
  4. Klippet er fyldt med cement, nivelleret og giver tid til at tørre.
  5. Hele overfladen nær hullet er anbragt, så serpyanka net presses ind, overskydende mørtel fjernes med en spatel, overfladen er nivelleret.

  Efter at have klare eliminering af hullet, fortsæt til afslutning af loftet, svarende til det, der gives ved tætning af leddene.

  1. Vi tager et stort stykke krydsfiner eller laminat, ca. 10 centimeter større end diameteren af ​​hullet.
  2. Vi fastgør et trådgitter i hulrummet med en opløsning eller et tætningsmiddel, der tjener som en slags forstærkning.
  3. Påfør plywoodopløsningen (ikke for tyk, homogen).
  4. Krydsfinerplader med en opløsning påført den, presset til hulrummet og forsøger at sikre, at materialet fuldstændigt fylder rummet.

  OBS: For ikke at holde krydsfiner og vente på at løsningen er helt fast, anbefales det at bruge en understøtning, for eksempel en tykk håndliste.

  Når opløsningen er tør, fortsæt til afslutningen af ​​hele loftet.

  Sømmene mellem loftet og væggen

  Et ret almindeligt problem er udseendet af en søm mellem loftet og væggen, hvilket er en alvorlig defekt og forstyrrer pålidelig afslutning af rummet. For at kvalitativt forsegle sømmen mellem pladerne i loftet, kan du bruge:

  • Syntetisk kit.
  • Med skum.
  • Fugtbestandig kit.
  • Gipsmørtel.

  Som erfaringerne med anvendelse viser, er det mest praktiske et samlingsskum, der kan udvide ved tørring og fylder hele hulrummet.

  Figur 5 Tæt fugen mellem loftet og væggen.

  Eksterne faktorer

  Hvis lejligheden er placeret på øverste etage og du har en søm, kan det være en fejl i bygningen af ​​dårlig kvalitet, og inden du fortsætter med at fjerne sømmen, skal du omhyggeligt inspicere taget. Når alt kommer til alt, vil forseglingen af ​​indre hulrum ikke slippe af med dryp, svamp, skimmel, fugt, hvis taget lækker og du spilder din tid, penge og penge på reparationer.

  Kontroller forsigtigt taget og sørg for, at det virker, fortsæt til tætningen af ​​leddene.

  OBS: Hvis tagdækslet er brudt, skal du først fjerne de eksisterende fejl, og kun derefter fortsætte med at fjerne de indre led.

  1. Polyuretanskum kan udskiftes med keramiklim, velprøvet til tætning af dybe sømme.
  2. Små revner og sømme fjernes godt med akrylforsegling. Dens silikone modstykke anbefales ikke, da den er dårligt malet og gradvist bliver gul.
  3. En effektiv udskiftning af serpyankanettet er gasbind eller bandage. Du kan også bruge en normal bomuldsklud, dampet og fugtet med vand.
  4. For ikke at beskadige de elektriske ledninger under reparationen skal du bestemme placeringen på forhånd.

  OBS: processen med at forsegle sømmen mellem pladerne er ganske enkel, hvilket endog en begynder kan klare, og loftet er fyldt med gips. Proceduren er ret kompliceret, har sine egne egenskaber og nuancer, og det er bedre at overlade dette arbejde til en erfaren specialist.

  konklusion

  Forsegling af leddene mellem pladerne sker i flere faser, og hver af dem skal behandles omhyggeligt. Forberedelse og behandling af hulrummet består i at rengøre den og påføre flere lag imprægnering eller primer. Kun klare disse procedurer, gå til hovedarbejdet. Fjernelsen af ​​sømme varierer lidt afhængigt af deres størrelse og placering.

  Hvis du bor i en lejlighed på øverste etage, skal du sørge for tagets integritet, før du starter arbejdet, ellers vil alle anstrengelser blive spildt. Efter at have håndteret kittet, skal du fuldstændigt putte loftet og derefter anvende en hvidvask, male eller tapet på den. På trods af den tilsyneladende kompleksitet er det slet ikke svært at opnå sømme af høj kvalitet, og selv en begynder kan håndtere proceduren.