Forsegling loftsled mellem pladerne: hvordan og hvad?

I dag vil vi tale om hvordan og hvordan man bedst kan forsegle leddene i loftet, som er mellem betonplader. Udseendet af revner er et uundgåeligt problem med ethvert hus, da bygningen krymper med tiden.

Hvis du er hjemmehørende i sidste etage i en lejlighedskompleks, så er denne opgave noget mere kompliceret for dig. Du skal helt sikkert kontrollere tagets integritet, ellers er der stor risiko for understrømning.

Hvor skal man starte, hvis lejligheden er på øverste etage?

Lad os starte vores artikel med den mest komplekse og dyre løsning.

Så hvis din lejlighed er placeret direkte under taget, så før at tage på forsegling af revner inde, ville det være rart at se, hvad der foregik på taget.

Dette er meget vigtigt, da hvis sømene dukkede op, er det meget muligt, at der er en slags skade udefra. Og hvis disse "huller" ikke er patched, så vil din spids af sømme vare nøjagtigt til det første gode regn.

Heldigvis har de fleste højhuse et blødt tag, dækket af tagfilt. Det er slet ikke dyrt, derfor er det bedre at bruge det en gang, men for at gøre det helt sikkert.

Selvfølgelig er du selvfølgelig ikke i stand til at komme forbi. Selv ikke på grund af arbejdskraft, men fordi der er brug for specielle opvarmning værktøjer til lægning af tagmateriale. Og hvor er de fra en simpel, men meget højmodig person?

Meget materiale er ikke nødvendigt. Påfør arkene til det sted, hvor du kan se, at belægningen er slidt og revnet.

Og efter at du har løst det største problem ovenfra, kan du tage reparationen inde i lejligheden.

Hvilke materialer og værktøjer til at købe?

For at forsegle sømme behøver du ikke købe noget meget dyrt. Det vil være nok, hvad der normalt er i husstanden:

 • Konventionel sprøjtepistol for at fugte loftet og blødgøre den gamle kitt
 • Pensler til påføring af primer
 • Konstruktionskniv til trimning af tørret skum
 • Metal børste, til grundig rengøring af spalten fra rester af det gamle fyldstof
 • En god, bekvem trowel til en finish coat kittet
 • Et par polyurethanskum cylindre (hvis hullet er mere end 2 cm, og de er normalt mindre og eksisterer ikke)
 • Nogle primer til cement (det vil give god vedhæftning af materialer)
 • Hank forstærkende net (bredde valgt afhængigt af størrelsen af ​​samlingen, så forventningen om, at det strækker sig ud over den ved omkring 5 millimeter)
 • Putty start og finish

Her generelt, og alle beholdninger.

Og nu skal vi overveje trin for trin, hvordan du forsegler hullet med dine egne hænder.

Hvordan begynder vi at forsegle hullerne?

Det første du skal grundigt rengøre overfladen. Selvom kløften er meget lille i udseende, er loftet ved siden af ​​det, skal du rengøre spatelen meget godt. Mest sandsynligt, som du fjerner lag af kitt, vil du se den fulde størrelse af hullet, som kan være ret lille.

Så skal du fortsætte med at rense slidsen, trowel, kniven, generelt, ethvert egnet værktøj til dette formål. Bygherrer kalder denne procedure "fælles ledd".

Du skal helt frigøre kløften fra den gamle, forsvundne løsning. Når man bygger et hus slot er fyldt med cement almindelige, men det i sidste ende mister sin højborg regn, temperaturændringer, igen faldende. Det er tilrådeligt ikke at efterlade nogen overskydende småsten og stykker af cement, da han så ikke give en god "gribe" det nye materiale.

Når du har håndteret dette arbejde, går vi videre til et andet stadium, også forberedende.

Vi renser hele loftet af den gamle kitt og primet

Ja, du skal nu rense resten af ​​overfladen. Hvis du vil have output for at få et fladt og anstændigt loft, så drøm ikke engang, at du kan "patch up" det delvist.

For at komme i gang, prøv en spatel, tør, splitt den gamle kitt. Hvis hun går godt, så fortsæt så, trin for trin.

Hvis hun ikke ønsker at beholde, er du nødt til grundigt at fugte loftet med varmt vand og vente, indtil belægningen er noget blødgjort.

Tror ikke, at kittet blødgør straks, det er ikke hvidvaskende. Men stadig bliver hun lidt mere bøjelig, og det bliver lettere for dig at håndtere hende.

Når du har udfyldt dette meget ubehagelig og tidskrævende proces, tage i hånden en metal børste og omhyggeligt vi rense alt rent. Og overfladen af ​​loftet og kløften.

Derefter opløses primeren, som den er skrevet på pakken og forsigtigt "walk" på loftet. I princippet sælges primeren og så i flydende form og fortyndes det udelukkende for at spare.

Hvis du ikke vil gemme, kan du ikke engang opdrætte. I sidste ende er primeren ganske billig.

Når du er færdig med denne procedure, skal du lade loftet i fem eller seks timer tørre helt. Du behøver ikke at skynde dig, selvom loftet ser helt tørt ud. Glem ikke at primeren trænger dybt ind i betonen, og du kan bare ikke se, at indersiden er fugtig.

Og denne fugtighed vil ikke give et godt "greb" materiale.

Hvad og hvordan man dækker sømmen i loftet?

Nå, vi har nået det vigtigste. Ovenfor nævnte vi monteringsskum. Dette er den bedste og nemmeste mulighed til dato. Der er ingen mening i at bryde rundt med en løsning, hvis der er sådan en strålende ting, der tilbydes.

Spout - spray på pakker er meget tynd, og du kan nemt ødelægge ethvert hul. Glem ikke at ryste det godt!

Og tryk ikke hårdt på sprøjten, det "går" og så vidunderligt. Hvis du overdriver det og stærkt trykker det ned, så vil der i et øjeblik blive en stor bold, som simpelthen falder til gulvet.

Husk at skummet udvides flere gange, så prøv ikke at fylde det så meget som muligt.

Skum tørrer i omkring en dag. Når det hærder, skal du tage en speciel byggekniv og omhyggeligt afskære restene. Prøv at fjerne det så lige som muligt, så det ikke stikker ud over kanterne af sømene en millimeter.

Den næstsidste berøring: forstærkning mesh klistermærke

Malingsnettet, skåret i strimler, af en eller anden grund kaldet "serpyanka". Som regel har det et klæbende lag. Derfor kan du holde det direkte på spalten, og derefter anvende startlaget af kit.

Hvis du ikke serpyanka lim, og den sædvanlige, er du nødt til at tage en spatel, anvende det første lag af kit, og på det, mens det stadig er vådt, sætte nettet.

Tryk let på det med en spatel, så sørg for, at flyet er så fladt som muligt.

Sørg for at lade dette lag tørre op! Hvis du skynder dig og begynder at anvende det andet lag, vil gitteret flytte, og du bliver nødt til at fjerne alt og starte igen.

Når det første lag tørrer, anbring et andet lag af kitt på det forstærkede slot. Det vigtigste er at forsøge at gøre disse lag tynde og huske at du skal niveauere dem på et fly med hele loftet.

Efter en dag eller to, når hullet er tørt, kan du begynde at putte resten af ​​loftet.

Sådan forsegler huller i andre rum?

I princippet ændrer essensen af ​​arbejde fra skiftende steder ikke meget. Hvis i din garage også overlapper hinanden, kan du helt gentage proceduren. Det skal du gøre, så vandet på din yndlingsbil ikke lækker.

Der er stadig revner på betong altan eller loggia altan. Her er hullerne meget mere voluminøse, og det er ubelejligt at fylde dem med bare skum. Hvis hullet er stort, brug stykker skum og hæld skum i mellemrummet mellem det og betonen.

Sådan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne: materialer og arbejdssekvens

Spørgsmålet om, hvordan tætning af leddene på loftet mellem pladerne bliver relevant under den naturlige krympning af huset: Over tid ændrer denne proces uundgåeligt betonggulvets position, hvilket igen fører til revner, chipping og huller.

Forberedelse af værktøjer og materialer

Det kræver ikke betydelige finansielle investeringer, normalt findes alt i hjemmearbejdet:

 • sprøjtepistolen vil være nødvendig for at fugte, blødgøre og hurtigt fjerne den gamle kitt;
 • konstruktion kniv til arbejde med tørret skum;
 • spatel;
 • cement primer vil give bedre materiale vedhæftning;
 • start og færdigbehandling kittet;
 • børste til arbejde med en primer
 • metalbørster til rengøring af huller;
 • polyurethanskum, hvis huller er bredere end 2 cm.

Der kan være brug for et forstærkningsmaske, dets bredde bestemmes i overensstemmelse med den fremtidige svejses dimensioner. Størrelsen skal være sådan, at materialet stikker 5 mm uden for arbejdsområdet fra alle sider.

Valg af kit

Byggematerialebranchen tilbyder et bredt udvalg af blandinger, der giver mulighed for hurtigt og med minimal investering at dække leddene mellem pladerne i loftet. Særligt bemærkelsesværdige er sammensætninger, der tillader at genoprette overfladen i værelser med vanskelige driftsforhold.

Gipsfyldere er mest almindelige i dette segment - de indstilles hurtigt, ikke forårsage vanskeligheder under applikationen. De kan bruges i rum, hvor et mikroklima har udviklet sig med et højt fugtindhold, mens gipsblandinger ikke flager eller smuldrer.

Tæt sømmen på hyldepinden

Polymermaterialer danner almindeligvis basis for efterbehandling, men oftere bliver de brugt til at forsegle leddene i loftet mellem pladerne. Denne løsning tiltrækker fra økonomiens synspunkt: Blandingen giver dig mulighed for at fylde kløften og samtidig forberede loftet til yderligere efterbehandling. Ved anvendelse af polymerformuleringer skal det huskes, at de er beregnet til behandling af små fordybninger, idet laget på en gang ikke må overstige 1-2 mm. Alle behandlingstrin skal efterfølges af mellemtørring.

Vandtæt kitt, der hovedsagelig anvendes i badeværelser og køkkener, er designet til værelser med højt fugtindhold. Materialets specielle struktur beskytter det færdige lag mod beskadigelse og revner.

Når man beslutter at dække sømmen på loftet mellem pladerne, kan man ikke overse specielle sammensætninger, f.eks. Skum, der er designet specielt til denne kategori af arbejde. De er af høj kvalitet kombineret med basen, har en høj elasticitet, anvendes på færdiggørelsesstadiet. De er efterspurgte ikke kun for at fylde leddene, de kan bruges til at behandle buede overflader og forberede gipsvæg til beklædning.

Mærkningen af ​​materialer angiver altid den periode, i hvilken de efter deres forberedelse beholder deres præstationsegenskaber. Moderne modifikationer tørrer ud indenfor 5-24 timer.

Instruktioner for arbejde

Ejere af fast ejendom på de øverste etager, inden de går ind i samlingerne mellem loftpladerne på loftet, bør sørge for, at tagdækningen er intakt, og taget vil ikke fortsætte med at lække. Ofte mangler i et rum, der er planlagt til at blive fyldt med et kit, ledsaget af mere alvorlige problemer. Hvis taget i en højhus er trimmet med tagfilt, og der er dannet huller i det, skal du først reparere gulvet, og derefter fortsætte med at løse problemet i boligarealet.

Indledende loft forberedelse

Det første skridt er at rengøre problemområdet grundigt. Selvom hullerne i leddene af overlapningen er små i udseende, skal den omgivende overflade behandles med en spatel. Hvis du fjerner laget af den gamle finish, vises den reelle størrelse af kløften, som regel overstiger den synlige del flere gange.

Det er nødvendigt at gøre den "fælles sammenføjning": Denne sætning fra professionelle reparatører betyder at rengøre defekten med et tyndt smalt værktøj - f.eks. En spatel, en kniv.

Det er vigtigt at fjerne den gamle løsning fuldstændigt fra spalten. Under konstruktionen er zonerne mellem panelerne fyldt med normal cement, og under indflydelse af temperaturfald falder bygningens krympning, fugt, der siver fra oven, mister sin oprindelige hårdhed. Det er nødvendigt at sørge for, at der ikke er et enkelt cementstykke tilbage i sømmen, fordi det i fremtiden vil hæmme kvaliteten af ​​koblingen af ​​det nye materiale.

Loft primer

Den resterende overflade skal også rengøres fuldt ud fra den gamle kitt. Hvis du bruger tid og kræfter på dette trin, vil udgangen være et æstetisk, endog loft, men dette resultat opnås ikke, hvis du kun beskæftiger sig med den delvise reparation.

Du skal begynde med at prøve at fjerne den gamle kitt med en kittkniv på en tør måde. Hvis belægningerne af belægningen er let adskilt, skal du skrabe hele loftet, ellers skal du suge overfladen med varmt vand fra en sprøjteflaske og lade det stå i 20-25 minutter for at blødgøre. Det er ikke fornuftigt at forvente, at kittet vil erhverve strukturen af ​​våd hvidvask, det bliver kun lidt mere bøjeligt. Når det gamle lag er helt fjernet, skal du rengøre loftet og mellemrummet med en metalbørste.

Derefter skal du fortynde primeren i overensstemmelse med instruktionerne på pakken og ved hjælp af en rulle og børste for at dække hele loftet og slots med det. Typisk sælges sammensætningen som en væske, den kan anvendes straks uden tilsætning af vand. Overfladen skal tørre i mindst 5-6 timer.

Hvordan tømmer sømmen i loftet mellem pladerne?

Den nemmeste måde at fylde hullerne på er at bruge skum. Takket være den tynde tud kan det let eliminere enhver tåre. Der er ingen grund til at tvinge sprøjten i. Et moderat hovedtryk er nok til at jævnt fordele materialet i hele spalten. Sammensætningen på øjnene udvider og fylder hulrummet, det skal gives en dag til fuldstændig tørring. Derefter fjernes overskydende forsigtigt med en kniv.

Små fejl (og dette er det mest almindelige problem) er normalt maskeret med et kit. Det påføres i flere lag, så de kan tørre helt, efter at have været på loftet.

Smal dybe huller tæt op med brugen af ​​tætningsruller lavet af polyethylenskum (du kan finde prøver af forskellige diametre). På den ene side anbringes et fugemasse på rullen og tæt tucket ind i den primede led - en smal spatel hjælper her. Der skal være en lille plads på toppen for at sprede betonopløsning. Efter tørring nivelleres den sidste zone ved hjælp af elastisk latex kittet.

Forstærkning af leddene

Alvorlige sømme styrkes nødvendigvis ved hjælp af smalle strimler af malingsgitteret; det er mest hensigtsmæssigt at anvende variationer med klæbemidlet. Gitteret er fastgjort på spalten, hvis det er normalt - på det våde lag af kittet forsigtigt presset ind, så det ikke var konveks på den generelle baggrund. Når emnet er tørt, dækkes det med et tyndt lag af kittet, blandes blandingen og gør det muligt at konsolidere inden for 1-2 dage.

Så kan du begynde at putte og afslutte hele området af loftet.

Hvordan forsegler hullet mellem pladerne?

Ofte mærkes der en alvorlig overlapningsfejl under hullet i sømmen - et hul i fælleszonen. Den er forberedt og primet analogt med forbehandling af revner. Efterfølgende er fordybningen fyldt med monteringsskum, efter dets størkning fjernes overskud, og der dannes en kegle inde i hvilken cementmørtelet lægges. Yderligere er defekten forstærket ved hjælp af stop og netinstallation.

Store hulrum skal installeres inde i et trådgitter fastgjort til cementmørtel eller fugemasse. Mens armaturet tørrer, er det nødvendigt at forberede et forskalling - et stykke krydsfiner eller laminat, lidt større end loftfejl. På forskallingen udformes en homogen betonopløsning af mellemtykkelse og presses mod hullet. Det er nødvendigt at organisere en støtte, så krydsfiner holdes på plads, før blandingen tørrer. Efter at blandingen i åbningen hærder, kan forskallingen fjernes, og loftet kan færdiggøres yderligere.

Essensen af ​​arbejdet med tætning af led i loftet er sådan, at det kan gøres med egne hænder. Der kan opstå vanskeligheder i forbindelse med yderligere udjævning og efterbehandling - det er vigtigt at opnå en æstetisk overflade uden synlige spor af kitt.

Tætning mellempanel sømme - Beskyt dit hjem mod kulde og træk

Ejere af lejligheder i panelhøje bygninger med ankomsten af ​​vinterfrost begynder at føle høj luftfugtighed og kulde i deres boliger. Dette fænomen skyldes ødelæggelsen af ​​laget af forseglingsmateriale, der ligger mellem pladerne, hvoraf sådanne bygninger er fremstillet. Dette problem kan løses ved at forsegle interpanelsømme.

Under konstruktionen er alle leddene mellem panelbygningens paneler forseglet uden fejl. Dette eliminerer risikoen for, at kold luft og fugt vil trænge ind i sømene ind i beboelsesrummet. Over tid begynder det afdæmpende lag at bryde ned, hvilket resulterer i hulrum mellem pladerne. I sådanne tilfælde gentages (det kaldes ofte sekundært) forsegling af problemet mellempanel sømme er nødvendigt. Dette er den eneste måde at beskytte din lejlighed mod kondens og evig fugt.

Sekundær forsegling udføres i nærværelse af udkast i et beboelsesområde, hulrum mellem pladerne, i tilfælde af, at skimmelsvampen ses på væggene i lejligheden. Tætning af leddene kan udføres både udenfor og inde i bygningen. Teoretisk set kan hver håndværkere udføre sådanne operationer med egne hænder. Samtidig er det kun muligt at udføre ekstern forsegling uafhængigt af lejligheder beliggende på første sal af huset. Hvis boligen ligger på et højere niveau af bygningen, vil det ikke være muligt at komme til panelerne og behandle sømmen udenfor uden inddragelse af specialudstyr og uddannede håndværkere.

Men med leddene inde i lejligheden kan du finde ud af det selv, uanset hvilket gulv det er på. På funktionerne i et sådant arbejde vil vi tale videre og beskrive de materialer, der anvendes til forsegling af sømme, teknologi og forseglingsdetaljer. Derefter vil du helt sikkert kunne klare hulrummet mellem pladerne i dit hjem uden hjælp fra specialister.

For tætning af samlinger er det fornuftigt at bruge materialer, der anbefales af fagfolk. Disse omfatter:

 • særlige mastik;
 • fugemasser;
 • montering skum;
 • forseglingstape.

Valget af forseglingsmateriale bør nærmer sig virkelig ansvarligt. Og under hensyntagen til niveauet for ødelæggelse af interpanelrum. Hvis den gamle søm har mindre defekter, kræver genoprettelsen et minimum af styrke. Vi er nødt til at affyre problemområdet, lad det tørre og så behandle det med silicone-baseret vandtætningsmastik.

Hvis den gamle søm er præget af mere alvorlige fejl, skal du åbne den op til 20-40%, fjern støv og krummer. Vi tømmer hulrummet renset på denne måde, og lad dem luftes godt ud (12-20 timer). Derefter udfylder vi mellemrummet med fugemasse, placer rørformet polyethylenisolering i sidstnævnte. Det næste trin er at tampe det resulterende lag grundigt og niveauere det. Så venter vi, indtil den nye fyldning af sømmen helt hærder, og vi forarbejder den hærde sammen med mastik.

I tilfælde hvor slidlaget på forseglingslaget er katastrofalt, vil der være mere arbejde. Vi skal åbne sømmen, fjerne den gamle isolering og stykker af den gamle tætning, små stykker snavs og støv, behandle i henhold til ovenstående skema. Store, rensede og affedtede rum (slots mere end 0,5 mm brede) er forseglet bedst med monteringsskum. Det er let fodret ind i hullerne, greb hurtigt og hærder. Skum fylder hulrummet mellem pladerne. Og dens ekstra dele efter tørring er let afskåret med en kniv. Over den reparerede del af pladen ved afslutningen af ​​operationen anvender vi et lag af kit.

Indføring af alvorlige sømme i et panelhus er normalt lavet med Polymerflex monteringsskum eller tilsvarende. Mastic tager også ikke noget. Til tætning af samlinger mellem pladerne bruger vi forbindelser fremstillet af gummibitumenmaterialer, kolofonium, polyisobutylen, asbest, harpikser, for eksempel Espogerm. Det er vigtigt, at der findes et antiseptisk stof i mastiks!

Vær opmærksom! Populære mastics Elastopaz og Hermabutyl-C anvendes ikke til tætning af leddene inde i bygningen. De er beregnet til udendørs brug. Sådanne sammensætninger er specielt konstrueret til at beskytte væggene mod de negative virkninger af ultraviolet stråling.

Som tætningsmiddel bruger vi ElastoMix pasta. I stedet er det tilladt at anvende en hvilken som helst anden polymer-bitumen-sammensætning, som har et højt indeks for modstand over for temperaturforskelle og fugtighed. En anden nuance. Forsegling af leddene i panelhuse udføres normalt ved hjælp af Vilaterm rørformet isolering. Du kan dog arbejde med polyurethanskumprodukter under andre mærker. Alle giver mulighed for at forsegle leddene og beskytte lejlighedens vægge mod fugt, og selve huset fra varmetab.

Vi udfører tætningsarbejder i flere faser. Først og fremmest lager vi det nødvendige udstyr. Reparationen af ​​panelhuse, som vi er interesserede i, er lavet med en spatel, en metalbørste, en kost, en skovle, en svamp, udvalgte materialer (isolering, skum osv.). I første fase af arrangementet fjerner vi alle ting fra rummet, fjern den gamle belægning fra væggene (ellers kommer vi ikke til sømme). Vi behandler led i henhold til en af ​​de tidligere beskrevne ordninger.

Så fjerner vi alt affaldet (der vil være meget efter rengøring af sømme), vi støvsuger rummet. Det er vigtigt! Sørg for at gøre en våd rengøring i rummet. Derefter støder støvpartiklerne ikke på de behandlede led, og det gør det ikke svært for os at forsegle dem. Dernæst gør isoleringen af ​​sømme. Ifølge teknologien kan den udføres i henhold til to ordninger:

 1. 1. Zapenivaem leddene. Installer straks rørformet isolering i det endnu ikke hærde skum. Denne teknik anbefales til store huller.
 2. 2. Vi installerer isolering i leddene og blæser rørene med skum. Denne teknologi kaldes en varm søm.

I begge tilfælde, efter installation af rør og skum behandler vi sømmen med mastik og maskerer den med en finish.

Når du anvender fugemasse til det behandlede led, skal du følge nogle regler. Vi beskriver dem. Først påføres sammensætningen over hele længden af ​​det reparerede område med en kontinuerlig linje. Det er ikke nemt at udføre en sådan operation manuelt (især hvis hjemmehuggeren er den første til at forsegle). For at lette processen hjælper en særlig pistol. Det hedder samling. Sæt dåsen med tætningsmidlet i pistolen. Klik på sin trigger og få en perfekt flad, kontinuerlig linje.

For det andet er det ønskeligt først at anvende den hermetiske forbindelse i hulrum, der ikke fanger øjet, når de kommer ind i lokalet. Så vi vil kunne fylde hånden på uklare steder og derefter fylde hullerne i andre områder. I det store og hele er det ikke så vigtigt. Efter alt forkæler vi efterfølgende forbindelsen. Men det er bedre at gøre det. Overskydende tætningsmiddel fjernes let fra væggen med en klud dyppet i vand.

Det tredje vigtige punkt. Hvis der er foci af muld i interpanel sømme, behandler vi dem ved hjælp af en særlig teknologi. Først renser vi problemområder. Derefter tørrer vi dem med en varmepistol (hvis dette værktøj ikke er til stede, lader vi leddene tørre i 3 dage). Derefter anvender vi Anti-mold eller anden biocid sammensætning på sømene.

Den sidste fase af sømningen er efterladt - efterbehandling af den reparerede overflade. Der er flere muligheder her. Men oftere håndværkere pålægger et malingsnet på de behandlede led. Og så gips murene. Gem på gitteret er ikke nødvendigt. Uden den er der stor sandsynlighed for at revne den plasterede overflade.

Som du kan se, er det ikke så kompliceret at forsegle interpanelforbindelserne inde i lejligheden. Med ordentlig forberedelse kan du selv gøre det uden indbydende mestre.

Hvordan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet?

Ved reparation af lejligheden er et af de sværeste områder loftet. På grund af krympningen af ​​huset dannes bundfald eller bevægelse af jorden mellem loftets revner af forskellige dybder. Det vil ikke være muligt at skabe en smuk udsigt over interiøret med slidser i loftet, derfor er det nødvendigt at forsegle samlingerne mellem gulvpladerne. Fremgangsmåden er manuel, men den har en række funktioner.

Værktøj og materialer

Forsegling af sømme i loftet kræver forberedelse af værktøj og materiale. De bør være forberedt inden starten af ​​loft arbejde med plader.

Spatel med fleksibelt elastisk blad

Hvordan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne? For denne type arbejde kræves:

 • primer dyb penetration, bedre konkret kontakt. Jordbunden er beregnet til at forbedre vedhæftningen af ​​betonoverfladen og det materiale, som det er planlagt at forsegle hullerne med;
 • cement mærke NTS, det bruges til at fjerne dybe riller. Hovedforskellen fra standardkompositionen er evnen til at udvide og fylde hullerne i processen med størkning;
 • varmeisoleringsmateriale er nyttigt til store huller, fyldmaterialet er byggeskum, polyurethan eller skummet polyethylen;
 • kittet med elastisk materiale (latex);
 • fugemasse;
 • forstærket maske med en bredde på 4-5 cm, hvis sprængbredden giver dig mulighed for at lægge en metalbase indeni;
 • start og afslutning kittet.

Forarbejdning af loftet samt gulvvæggene skal du bruge grundlæggende elektriske apparater. Typen af ​​værktøj afhænger af teknologien til forsegling af sømme, som regel nok:

 • forskellige størrelser spatler;
 • metal børste;
 • sprøjtepistol;
 • konstruktion kniv;
 • perforator, let at udskifte med en hammerboremaskine;
 • sandpapir.
Hvilke værktøjer vi har brug for

Inden du lukker leddene på pladerne i loftet, skal du passe på den enkelte sikkerhed: øjenværn briller, åndedrætsværn, komfortable handsker og overalls.

Sådan fjernes sømmen i loftet: forberedelsesfasen

Før du forsegler sømmen i loftet, er det vigtigt at udføre forberedelsen af ​​belægningen. Overfladen skal være solid, primet. Det er bedre at fjerne eventuelle belægninger med svag fiksering: gammel kitt, maling, tapet, cement, kalk osv.

Tætning af leddene af gulvplader gøres bedst i et rent rum (efter vådt rengøring). For at opnå bedre vedhæftning og normal strømning af saltopløsningen i arbejdsløsningen skal rummet være tørt. Jorden påføres over den rensede overflade af loftet.

Før du går videre til anvendelsen af ​​det næste lag, er det vigtigt at vente på den forrige til at størkne. Mængden af ​​tid afhænger af temperatur og type af materiale.

Arbejde med en bred lavvinkel

Hvis der er overfladiske revner mellem gulvpladerne med en bredde på 3 cm eller mere, er det bedre at bruge et fyldstof, monteringsskum.

Reparation af en søm er et ret hårdt arbejde, der skal gøres omhyggeligt, ellers vil dårligt arbejde være synligt.

Hvordan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet med skum? Til dette:

 1. En installationspistol indsættes i recessen og et hul er fyldt med skum.
 2. Venter på, at skummet tørrer, tager normalt ca. 2-4 timer.
 3. Med byggekniven er alle udragende dele fjernet, det er bedre at lave et snit på få millimeter for bedre indstilling, men dybden må ikke overstige 5 mm.
 4. Udsparingen behandles med et elastisk kit. Det er praktisk at bruge materialet med 2 spatler: smal og bred. Blandingen opbevares på et bredt værktøj, og en kittelse påføres med en smal spatel.
 5. Smør leddene i loftet med en bred spatel, fjern overskydende og andre fejl.

Arbejde med en bred fælles dybde

Hvis du skal forsegle sømmen mellem pladerne på loftet med en bredde på over 3 cm og en relativt stor dybde, bør du ikke bruge skum.

Arbejdsalgoritme:

 1. Udfylde udgravningen med isolerende materiale. Til formålet er egnet skummet polyethylen og polyurethanskum.
 2. Fastgørelse af isolering ved hjælp af fugemasse, med maksimal modstandsdygtighed mod fugt.
 3. Efter forsegling af revnen er spalten forseglet med cement NTS, men en lille rille er tilbage med en dybde på 5 mm.
 4. Efter fuldstændig hærdning af sementet påføres en latex-type putty oven på den og udjævner pladens plan med den.
 5. En spatel fjerner et ekstra lag pre-putty og spreder det så meget som muligt.
I stedet for skum til tætning af dybe revner, kan du tage lim til keramiske fliser.

Arbejde med en dyb og smal ledd

Det er bedre at lukke smalle, men dybe samlinger mellem gulvpladerne ved hjælp af en lignende metode som i det foregående tilfælde.

Hvordan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne? Arbejdsfølgen er som følger:

 1. Et tætningsmiddel påføres på et stykke isolering, det er anbragt inde i sporet. Materialet skal være fastskubbet ind i recessen.
 2. Efter en højkvalitets tamp isolering skal forblive omkring 1 cm i dybden for at gøre cement NTS. Det er vigtigt at forlade en 5 mm forsænkning.
 3. På den frosne cementmørtel sættes latexkittet, er den justeret med en spatel.

Næste trin

Forseglingen af ​​sømmen mellem panelerne er ikke afsluttet i de foregående trin. Det er vigtigt at gennemføre hele behandlingskomplekset, så defekter ikke manifesterer sig i fremtiden. Ellers, når jorden flytter sig, overlapper fundamentet af bygningsledene igen knæk, alt arbejde bliver forgæves.

Årsagen til forekomsten af ​​revner kan være en ukorrekt beregning af belastningen på konstruktionen eller forsømmelsen af ​​byggeteknologi, hvilket får bygningen til at krympe. Det er vigtigt i bygningens fase at tage højde for vægten af ​​isoleringen af ​​huset og forudbestille vandforsyningen for at forhindre ødelæggelsen af ​​lejemuren og fundamentet senere.

Latex kittet. At forsegle sømme er mere egnet bare sådan kitt

Beskyttelse af leddene mellem pladerne fra destruktion udføres i etaper:

 1. Vent til latex kittet størkner, det tager cirka 2 dage at tørre helt.
 2. Forberedelse til forstærkning uddybning. Sæt det startlag af kittet, det er lagt med et lille fremspring af kanterne med 4-5 cm.
 3. Det forstærkende maske presses ind i materialet, en rulle eller en smal spatel vil passe.
 4. Spatel passerer langs kittet for at fjerne overskydende.
 5. Efter hærdning af materialet skal overfladen behandles med sandpapir med fint eller medium korn.
 6. Anvendelsen af ​​startkittet hjælper med at skabe det perfekte fly, idet strippen udføres med fintkornet sandpapir.
 7. Top finish kittet belægning er påført.
 8. Efter hærdning skal du behandle sandpapiret igen.
 9. Det sidste stadium - male eller klæde loftet.

pudsning

Hvis parallelt med de ødelagte sømme i loftet er der en betydelig bias i enhver retning, er det værd at justere det. Den bedste måde er gips kompositioner, deres installation foregår af installationen af ​​gitteret. Hele arbejdsfladen er dækket af betonkontaktprimer, i dets sammensætning er der faste, store partikler til forbedring af vedhæftning med beton. For at dække loftet forbereder sammensætningen af ​​cement med gips.

Sømmene i loftet lukkes oftest sammen med reparationen af ​​hele loftet.

Fyld hul

På grund af at ignorere bygningskoder, kan et ægteskab vises på loftet, en af ​​de farligste er et hul. Tætningsleddet mellem pladerne udføres ved en af ​​to metoder.

Den første vej:

 1. En børste med et udvidet håndtag renser hullet indefra.
 2. Det er vigtigt at fjerne løst støv og skabe stærk vedhæftning. Sprøjt hele overfladen med sprøjtepistol med jorden.
 3. Inde i monteringsskummet blæst.
 4. Efter fuldstændig størkning, skåret områder med overskydende materiale med en skarp kniv.
 5. Skær en rille i form af en kegle med en højde på 4-5 cm.
 6. Udsparingen er forseglet med cementmærke NTS og venter på, at materialet hærder.
 7. Overfladen er udjævnet med et lag af kittet, og et serpyanka net passer indvendigt.
 8. Efterfølgende operationer er ikke forskellige fra installationen af ​​sømme på loftet mellem pladerne.

Der er en anden metode til tætning af led af gulvplader med huller:

 1. Der oprettes en improviseret ramme, som passer ind i hullet, den er placeret inde i det defekte område. Du kan bruge en hvilken som helst metaltråd.
 2. Fastgørelse af rammen er lavet med tætningsmiddel, det er bedre at bruge den, der er beregnet til reparation af VVS og vægge i våde rum. Hvis formålet med materialet - våde vægge fører brugen af ​​reparation af loftet ofte til et bedre resultat.
 3. Efter størkning i hulrummet opnås et gitter, hvilket vil tilvejebringe en stærk fiksering af opløsningen.
 4. Forbered en blanding af NC-opløsning, du kan bruge den klassiske sammensætning, men det er bedre at tilføje et tilsætningsstof, der forbedrer opløsningens indstilling. For at cementet ikke falder ud, understøttes det på bunden med et stykke krydsfiner.
 5. Krydsfiner er fastgjort til bunden med en understøtning, den holder cementet i den ønskede position, indtil den er tør.
 6. Træafskærmning fjernes kun efter størkning, hvorefter efterbehandling udføres.
Det vigtigste er at nøje følge sekvensen og være opmærksom.

Samlingen mellem væg og loft: måder at forsegle

Tilstedeværelsen af ​​ikke kun mærkbare mangler i leddene mellem gulvpladerne, men også væggene er karakteristiske. Kvalitativt at afslutte overfladen uden at eliminere revner vil ikke lykkes.

For at fjerne fejl anbefales det at bruge:

 • konstruktion skum;
 • gipsmørtel;
 • syntetisk kitt;
 • kitt til udvendigt arbejde.

Det enkleste og mest effektive materiale er skum, som udvider og fylder hulrummet i processen med størkning.

Hvis leddene er ret store, skal du sørge for yderligere beskyttelse mod revner. Forstærkningsnet vil forhindre revner, alternative materialer - bomuld, linnedstof, som er imprægneret i klæbemiddelopløsningen. Stoffer lægges over hullet. I sidste etape er der lagt et lag af gips.

Hvad skal man gøre, hvis leddene er synlige i loftet: den endelige justering af overfladen

Uanset hvordan man fjerner fejl, er det vigtigt at lave en højkvalitets topcoat. At overflade overfladen ved hjælp af slibemiddelblandinger.

Processen med at påføre latex kittet

For at skabe en perfekt glat og flad overflade anbefales det at bruge flizelin. Det limes til loftet til det færdige lag af kitt. Materialet hjælper med at fjerne små uregelmæssigheder.

Det er vigtigt at dække loftet med en primer efter det sidste nivelleringslag, hvilket vil medvirke til at forhindre ødelæggelse af belægningen og forøge holdbarheden af ​​kittelaget. Nu kan du male loftet, pasta eller hvidte.

anbefalinger

At bygge en bygning og skabe et attraktivt udseende er en kompleks opgave, der kræver overvejelse af mange faktorer:

 • At skabe en sikker base forhindrer revner i hjørnerne og mellem gulvpladerne. Inden du laver en fladeplade, er det vigtigt at udføre det forberedende arbejde grundigt: Jordundersøgelse, undersøgelse af niveauet af jordfrysning, skabelse af korrekt mærkning og fiksering af overfladen. Enheden på basispladen giver kun en levetid på op til 150 år, når man følger teknologien til lægning;
 • For at bevare varmen i et rum er det værd at reparere varmelækage gennem gulvet. En af de bedste måder er UWB fundament;
 • I flere etager er det bedre at studere i forvejen planen af ​​gulvplader, hvilket vil hjælpe med at identificere potentielle strukturelle svagheder og eliminere dem under reparationsfasen;
 • det er bedre at bruge kompositbeton i opførelsen af ​​boliger, det er kendetegnet ved høje tekniske egenskaber og er helt sikkert for helbredet;
 • At arbejde med beton i den kolde årstid med en standard cement sammensætning er uacceptabel af fabrikanten, men ikke alle virksomheder er klar til at stoppe konstruktionen til vinteren. Så er det muligt at hælde beton om vinteren? - Ja, men det vil være nødvendigt at tilføje specielle blandinger til sammensætningen eller til opvarmning af betonen;
 • Hvis du planlægger at bygge et hus af luftbeton, skal du sørge for at forstærke hver 2-3 rækker. Læg ventilen inde i bloksporene, som skaber en vægkapper til luftbeton;

Huller af forskellige dimensioner kan forsegles med korrekt overholdelse af teknologien. Det anbefales at vælge en af ​​de eksisterende måder at fjerne loftfejl på, de er nemme at bruge og holdbare.

Sådan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet

Hjem / Installation, Reparation, Vedligeholdelse / Tætning af huller og revner / Loft reparation - Vi forsegler sømmen mellem pladerne

Eventuelle reparationer i lejligheden starter fra loftet. I præfabrikerede huse er der ofte et fænomen som revner.

De optræder oftest ved samlinger af betonlofter. Hvordan man ikke vil blæse loftet, vil de komme tilbage igen og minde om ukorrekte reparationer. Spørgsmålet er, hvordan man forsegler sømmen mellem pladerne på loftet.

Hvilke værktøjer vi har brug for

For at forsegle sprækkerne mellem betonplader vil det være nyttigt:

 • gips tørt kitt;
 • dyb penetration primer;
 • spatel med fleksibelt elastisk blad
 • slag eller bore;
 • dyseskovl på boret;
 • mixer på boret;
 • maskeringsbånd
 • PVA lim;
 • finkornet sandpapir / slibemiddel
 • akrylforseglingsmiddel;
 • pistol til fugemasse.

Arbejdsordenen

Reparation af en søm er et ret arbejdskrævende arbejde, der skal gøres omhyggeligt, ellers vil det dårlige arbejde være synligt, da det ikke maler over og ikke hvidner. Haste i denne sag er en stor hindring.

 1. Udvid sømmen mellem betonpladerne med en perforator eller boremaskine, udstyret med en dyse i form af et blad. Vi renser de gamle rester af cementskræl eller fyldstof med en kniv eller spatel. Hvis dette ikke er gjort, vil den friske mørtel hårdt holde fast i betonen, og stenene fra det gamle gips kan ikke jordes.
 2. Vi renser revnen og overfladen af ​​loftet fra støv. Forberedt primercoat hele sømmen. Dette skal gøres rigeligt og grundigt, hvorefter primeren skal tørre godt.
 3. I henhold til instruktionerne skal du knæde gipsplejebygger. Hvis du har brug for en lille mængde gips, så kan du uden en mixer. Den færdige opløsning skal svare til tyk creme.
 4. Vi begynder at fylde revnerne med gips. Vi fylder dybe riller i flere passager, hver gang tørt tørring det foregående lag. Især dyb sømme er fyldt med skum, hvis rester efter tørring skæres af med en kniv. Derefter niveau overfladen, godt gnide gips ind i skummets porer.
 5. Nu skal vi lade hele sangen tørre godt og fortsætte med at styrke sømmen ved at klæbe maskeringsbåndet. Båndet skal være 2-3 cm bredere end sømmen. Sæt derefter kitt på toppen af ​​båndet.
 6. Sømmene skal være helt tørre igen. Så er overfladen af ​​loftpladerne primet og overfladen er kittet. Putty bør være et tyndt lag. I stedet kan du bruge maling glasfiber, primet og derefter malet med den mal, du kan lide.

Nyttige tips og brugerdefinerede ideer

 1. I stedet for skum til tætning af dybe revner, kan du tage lim til keramiske fliser.
 2. Malingsnet med succes erstattes af almindelig gasbind eller bandage. Et tyndt stof, der er for-gennemblødt i vand og dampet med et strygejern for at forhindre, at stoffet afregnes, vil også fungere.
 3. For ikke at lide meget med indretningen af ​​loftet, kan du indsætte det med polystyrenskum, sømløse fliser.
 4. Små sømme er forseglet med kitt til søm eller akrylforsegling. Silikoneforseglingsmiddel anbefales ikke, fordi det ikke indeholder maling.
 5. En anden ide fra håndværkere er samtidig forstærkning og påfyldning af revner. Dette gøres som følger: En tyk cementmørtel er knæet med tilsætning af en lille mængde flydende glas, vi dypper et stykke bandage ind i det, foldes det med et reb og lægger det i spalten. Vi skal handle hurtigt - opløsningen med glas tørrer meget hurtigt. Med det samme mørtelniveau loftet og efter tørring, slibning med sandpapir.
 6. Vær forsigtig på steder, hvor der kan være ledninger, ellers kan du skade boret og komme med mere arbejde for dig selv.

konklusion

Ideelle tætningsgab er nødvendigt, hvis du planlægger at male eller male loftet. Men alt for narre om justering giver ingen mening, hvis du planlægger at tegne loftet med en spændingsstruktur eller ophængte systemer.

For et strækloft er der absolut ingen forberedelse af loftet. Rengør kun loftet fra affald, gipsrester eller hvidvask, så senere falder de ikke ned på filmen indefra. Det er dog stadig værd at reparere de dybe huller mellem gulvpladerne.

Hvis du i det mindste en gang har udført reparationer i en lejlighed eller et hus, så ved du, at det skal startes fra loftet. På den hårde overflade ses der revner, der forekommer i gulvets led. Selv hvis overfladen er hvid, vil revnerne ses igen, hvilket vil rejse spørgsmålet om forsegling af samlingerne mellem pladerne.

Forberedelse af værktøjer og materialer

Hvis du tænker på spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, skal du forberede værktøjer og materialer, blandt dem:

 • kit;
 • spatel;
 • kniv på boret;
 • maskeringsbånd
 • finkornet sandpapir;
 • fugemasse
 • primer;
 • Punch;
 • mixer;
 • PVA lim;
 • akrylforseglingsmiddel.

Som et kit kan du bruge en tør gipsblanding, men når man vælger en primer, skal man foretrække den, der har dyb penetration.

Spatelen skal have en elastisk fleksibel kniv, mens stansen kan erstattes med en boremaskine. Men det vil have brug for en dyse i form af en skovl. Hvis sandpapir ikke kunne findes, kan du bruge en slibepude.

Anbefalinger om valg af materialer

Før eller senere kan der også være et spørgsmål om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne. Arbejdsteknologien er beskrevet i artiklen, men for at opnå et kvalitetsresultat er det nødvendigt at vælge de rigtige materialer.

Butikken skulle købe cement NTS, der bruges til at fylde dybe led.

Dette materiale har ekspansionsegenskaberne under størkning, så det fylder hele rummet af led og søm. Du skal bruge og tætte isoleringsmaterialer, der er nødvendige for tætning af brede sømme. Det er bedre at købe dem, der er lavet af polyethylen skum eller polyurethan.

Eksperter anbefaler at bruge mere elastisk kit. Ved køb af et serpyanka gitter er det nødvendigt at tage højde for, at bredden skal strække sig ud over grænserne på begge sider med 50 mm. For det endelige arbejde vil der være brug for en primær og færdigbehandling, der vil afslutte hele loftets areal.

Hvordan og hvad at lukke sømmen af

Hvis du står over for spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, bør du bestemme rækkefølgen af ​​værker. Disse manipulationer kan betragtes som ganske tidskrævende, rushen i denne sag bliver en hindring. For det første er sømmen broderet, du skal bruge en boremaskine eller en perforator, værktøjet skal suppleres med en dyse i form af et blad.

Resterne af cementpladen fjernes med en spatel eller kniv. Hvis denne fase forsømmes, vil den friske opløsning dårligt klæbe til overfladen. Det resulterende hul skal rengøres fra støv, fluffes over overfladen med en primer påført med et rigt lag.

Lag skal have lov til at tørre. Gips gips blandet med byggemixer. Hvis du har brug for meget lidt sammensætning, kan du gøre uden en mixer.

Opløsningen skal have en konsistens af tyk creme. Sprækken er fyldt med gips, og furerne skal indrettes i flere passager. Hvert forrige lag skal tørres, inden det lægges den næste.

Hvis du tænker på, hvordan du forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, kan du bruge monteringsskum. Den bruges, når sømene er særligt dybe. Efter tørring afskæres rester af materialet med en kniv, overfladen er nivelleret, og gipsgipset skal gnides ind i skummets porer.

Endeligt arbejde

Efter at have udført alle ovenstående trin, må laget tørre. Først da kan du begynde at styrke maskeringsbåndet. Dens bredde skal være 3 cm mere i forhold til sømmen.

På toppen af ​​båndet skal der være kittet. Disse lag skal være helt tørre.

Overfladen af ​​pladerne er primet og færdigspildt. Dens bære er lavet af et tyndt lag. I stedet kan du bruge malingen glasfiber, som er primet og malet i den ønskede farve.

Alternative materialer

Ofte tænker begyndermestere på, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne. I stedet for skum anvendes der undertiden lim til lægning af keramiske fliser. Malingsnettet kan udskiftes med en regelmæssig bandage eller gasbind.

Et tyndt stof, der skal gennemblødes i vand og dampes med et jern for ikke at kollidere med krympning, vil også fungere.

For at lette arbejdet skal loftet afskræles med polystyrenskumplader, der ikke har sømme. Små huller kan dækkes med akrylforsegling. Silikoneforseglingsmiddel bør ikke erhverves, fordi malingen ikke holdes på den.

En anden løsning vil være samtidig dannelse og efterfølgende fyldning af revner.

For det første fremstilles en tykk cementmørtel, til hvilket væskeglas tilsættes. Forbindelsen dyppes i sammensætningen, rulles op i form af et reb og lægges i spalten. Det er nødvendigt at arbejde hurtigt, fordi løsningen med glas vil tørre på kort tid.

Den samme sammensætning kan være udjævnet loft, og efter tørring for at behandle sandpapir. Når man beslutter hvordan og hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, skal man tage sig af, fordi der kan være ledninger i lofterne, der skal beskyttes mod skader.

Ekspert anbefalinger på arbejdet

Mange mennesker er interesserede i at se, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, den vejledning, der præsenteres nedenfor, hjælper dig med dette. Før rengøring skal overfladen behandles med vand fra en spray. Det er bedre at kun fugt den del af loftet, som du planlægger at arbejde for i øjeblikket.

Det fugtede område forlades i 15 minutter, og efter det vil det være muligt at slippe af med den gamle belægning og fortsætte til det næste område. Hele proceduren på den nye zone gentages igen.

Indtil hele loftets loft er ryddet, skal arbejdet gentages igen og igen. Så snart du kan slippe af med den gamle belægning, vil du kunne estimere mængden af ​​kommende arbejde. Som regel er der flere ledd pr. Værelse, hvoraf antallet af gange når til tre.

Når man tænker på spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, bør de ovenstående muligheder overvejes. Ved forberedelsesfasen skal sømmen renses, dybere med 50 mm. Ved hjælp af en bred børste eller en jernbørste fjernes sømmen af ​​små rester af beton.

For at forsegle sømmen kan du bruge specielle ruller af polyethylenskum. Det er vigtigt at vælge produkter af den ønskede tykkelse. En stribe tætningsmiddel påføres på den ene side af dem.

Efter at rullen kan udfyldes i den tidligere primerede led. Brug til dette, du har brug for en trowel. Føreren skal passe på, at der er nok plads til at fylde rummet med beton.

Ved tætning af samlinger med ekspanderende beton er det nødvendigt at sætte indrykninger til dekorative gips. Så snart opløsningen tørrer og rillen er forberedt, kan der påføres en elastisk kitt på overfladen. Værker skal udføres ved hjælp af to spatler, en af ​​dem skal være bred, den anden skal være medium eller smal.

Arbejdsmetode

På et bredt værktøj trækkes en forbindelse fra beholderen, og der vil være brug for en smal til at anvende kitt på fugen. Løsningen komprimeres i leddet og udjævnes til niveauet af loftoverfladen. Fra overskydende kitt skal slippe af med.

Efter 2 dage, som er nødvendige for at tørre blandingen, kan du begynde at forstærke sømmen. For at gøre dette anbringes et tyndt lag af kitt på overfladen, som masken er fastgjort på. Det skal presses ind i opløsningen og fjerne overskydende med en spatel.

Primeren påføres efter, at sømene har tørret ved hjælp af en rulle. Det er bedre at anvende det i to lag.

Efter tørring af loftet kan plastering begynde. Først påføres et tyndt lag, og efter det tørrer, kan du lægge den endelige finish, som skal være glat. Det er nødvendigt at bruge, når der påføres en spatel, nivellering overfladen til en perfekt tilstand.

Fyldning af hullet i sømmen

Nu ved du hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne. Skjul sømmen sammen med hullerne i dem.

Du kan handle i dette tilfælde på en af ​​to måder. Indersiden af ​​hullet er forseglet, hvilket kan gøres med en smal børste. De indre vægge rengøres fra snavs, sprøjtes med en primer.

Så snart det første lag tørrer, kan du begynde at anvende det andet. Overvejer spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, tipsene skal læses.

Fra dem kan du lære at sømme, som hullerne, er fyldt med skum. Når det tørrer og udvider, skal overskuddet skæres, i det indre rum af det hul, du skal klippe en kegle, hvis højde er 50 mm. Disse manipulationer er nødvendige for at lægge cementmørtel.

konklusion

Mange nybegyndere hjemme mestere tænker på spørgsmålet om hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, så cementpartikler ikke falder ud. Som i tilfældet med slots skal hullerne være færdige med et kit, på hvilket lag serpyanka er limet.

Det skal være godt udglattet og lades tørre. Du kan bruge krydsfiner eller laminat trimning til at fylde store huller. Arkdimensioner skal være større end 100 mm pr. Hul.

Sømene mellem gulvpladerne er blandt de vanskelige at forsegle loftfejlene. Dette sker, fordi pladerne er forskudt med hinanden, når krympning af bygningen, og når den sæsonmæssige forskydning af jorden.

Sommetider dette skift er umærkelig for øjet, der forårsager den fuldstændige ødelæggelse af løsningen, fylde fugerne, og sømmen vises igen. Forsegling af de sædvanlige løsninger hjælper kun et stykke tid. Mange løse dette problem ved hjælp af falske lofter af gipsplader eller nedhængte lofter, men hvis rummet højden ikke er muligt at udføre den nødvendige efterbehandling tætning fuger mellem gulvplader på loftet.

Nødvendige materialer

For at effektivt og pålideligt kit sømmene mellem gulv plader, er det nødvendigt at udføre forberedende arbejde til samling og fælles forsegling, samt at opnå de nødvendige materialer med specifikke egenskaber og egnet til dette formål:

 • Til dybe led er cement NTS nødvendigt, en funktion der er ekspansion under hærdning, hvilket gør det muligt at fylde tæt dyb ledd og ledd tæt;
 • For en bred søm overlapning er det nødvendigt at anvende tætningsmaterialer lavet af polyethylenskum eller polystyren eller polyurethanskum;
 • Deep penetration primer;
 • Putty med resterende elasticitet, for eksempel latex;
 • Serpyanka bredde på mindst 20 cm;
 • Ceiling putty, indledende og efterbehandling;

Værktøj: Smalle og brede spatler, børste og spray.

Arbejdskørselsteknologi

 1. Overlap sømme er normalt begravet på samme tid at reparere loftet, så det er mere bekvemt at gøre forberedelser i komplekset. Fra loftet fjernet gamle belægning: kalk eller en vandbaseret maling fra en spray fugtet med vand, fik lov at henstå i 10-15 minutter og fjerne en bred spatel til gips. Hvis loftet er dækket med et tykt lag af fyldstof, er det renset kun på de steder, hvor det har dårlig adhæsion. Hvis der er spor af rust på loftet - fjernes de med specielle forbindelser. Samlingerne mellem plader brodere: Fjern gammelt kit og gips kommer løs i leddene. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge et slag. Efter behandlingen skal sømmen har en U-formet eller udvides lidt indad dannelse at belægge bedre holdes. Fra den resulterende søm fjernet støv fejer sin pensel og gnidning med en våd svamp.

Fjern den gamle belægning fra loftet og forbered joen

 • Undersøg den resulterende søm. Hvis bredden er mere end 3 cm, og dybden er lille - den er forseglet med monteringsskum. For at gøre dette skal du let fugte sømmen med rent vand og påføre skum fra en cylinder. Venter på dens udvidelse og begyndelsen af ​​hærdning, fjern derefter overskydende, skære dem af med en kniv, så der dannes en trekantet rille med en maksimal dybde på 0,5 cm på sømmen. andet elastisk materiale. Sømmen er forbehandlet med en dyb penetrationsprimer og tørret brønd. Tætningen er fastgjort med et fugtsikret tætningsmiddel, betonens overflade skal være tør. Sealeren er lagt i dybden af ​​pladen, på ydersiden er sømmen forseglet med en opløsning af cementkvalitet NTS, så en lille fordybning forbliver ved krydset. Tør cementmørtelet.

  Fjern den gamle belægning fra loftet og forbered joen

  Stikprøve af det smeltede led indeni som polyurethanskum

 • På den forberedte fordybning med størknet monteringsskum eller cementmørtel kittespart til rustikation med restelasticitet, for eksempel latex. Juster det flush med overfladen af ​​pladen. At sætte kittet i sømmen er bekvemt med to spatler: Sæt en stor mængde kitt på den brede og læg den i sømmen med den smalle, komprimering og udjævning i sømmen. Efter påføring af kittet på sømmen er det glatet med en bred spatel og fjerner overskydende.

  Processen med at påføre latex kittet

 • Opløsningen tørres om dagen og fortsætter med at sætte sømmen fast. Et lag af foreløbigt kittet anbringes på sømmen og den tilstødende overflade af pladerne, og en serpyanka eller et malingsnet limes over det og presser det ind i kittens lag. Glat med en spatel, langs sømmen. Serpyanka eller maskebredde skal være mindst 20 cm. Tør kittet, og efter tørring skal det udjævnes med sandpapir. Et andet lag af pre-putty påføres med et finere korn til hele loftet og udjævner det med en bred trowel. Tørret og behandlet med sandpapir. Derefter sættes et lag af glat efterbehandlingstæt, tørret, udjævnet med fint smaragdpapir og malet.

  Efter påføring af kittet tørre det dag

 • Hvis gulvpladerne har en forskel i højden på mere end 1 cm, skal loftet efter forsegling af leddene blive plasteret. Plastering fremstilles med en gipsbaseret sammensætning på et forstærkende malingsnet. Loftet behandles med en speciel primer "betonkontakt" indeholdende faste partikler - det skaber et groft lag på overfladen af ​​pladerne og letter klæbningen af ​​opløsningen. Nettet er fastgjort til et lag af gips, forsigtigt udglatter det. Efter at gipset er helt tørret i 2-3 dage, kan du begynde at putte.

  Loftplastningsteknologi

  Lavet på en sådan måde loft ser helt glat, uden ødelæggelse fuger, og de resulterende mikro-revner på grund af plasticitet kit er usynlige. Men denne metode er ikke acceptabelt for lejligheder i nye bygninger - et hus inden for tre til fire år giver bundfald og plade vil uundgåeligt flytte. Derfor, for nye boliger er bedre at bruge andre typer af efterbehandling loftet, for eksempel, nedhængt loft.

  For at kvalitativt sætte leddene mellem pladerne i loftet, er det nødvendigt at udføre det forberedende arbejde. Stingene, som ligger mellem loftpladerne, anses for at være en af ​​de sværeste fejl. I mange årtier forsøgte folk at håndtere dette problem, men som følge af revnen gjorde de igen sig selv følte. Dette skete af forskellige årsager, for eksempel som følge af krympning af huset eller bevægelsen af ​​jorden.

  Det nuværende marked for byggematerialer kan tilbyde en bred vifte af produkter, der kan hjælpe i denne situation. En løsning til at skjule denne mangel er at installere et strækloft, men ikke alle har råd til denne luksus. Hvad skal man gøre i denne situation?

  Indhold:

  Hvordan fjernes ekspansionsledene, hvis de er stærkt synlige? Hvis du beslutter dig for at bruge sådant materiale som tapet eller stof til loftet, vil den bedste mulighed for at lukke sømmen være at bruge skum og kitt. Hvis loftet er malet, ville det være bedre at bruge en metode, der vil være af højere kvalitet.

  Ved tætning af led i loftet bør du kun bruge højkvalitets arbejdsmaterialer.

  Hvis du ikke følger denne enkle regel, vil efter en vis tidsperiode dukke op igen, og loftet skal igen dannes igen.

  Forsegling af leddene på loftet med skum er det nemmeste og hurtigste

  Overlappende sømme på loftet kan opdeles i 5 faser:

  1. Det første skridt er at udvide revnen. For at gøre dette kan du bruge en punch eller en speciel spatel;
  2. Derefter skal sømmen ved hjælp af en byggekniv renses og fedtet smøres med en speciel primer. Dette trin skal ske med en børste;
  3. Derefter skal sømmen fyldes med skum ved hjælp af en byggevåben. Når skummet tørres grundigt ved hjælp af en konstruktionskniv, fjernes overskuddet til en plan overflade;
  4. Den næste ting du skal gøre er at blande primeren fra bygningsblandingen. Bland forsigtigt med en spatel på sømmen. Bevægelserne skal være glatte og sikre, således at kittet helt kan fylde skummets tomme rum;
  5. Efter en halv time er det nødvendigt at anvende et ekstra lag af kittet med en bredere spatel.

  Denne metode er velegnet ikke kun til at forsegle loftledene. De kan også bruges, hvis der er et tomt mellemrum mellem rørene, der går ind i loftet.

  Efter at blandingen tørrer, skal den primeres, så hele overfladen af ​​loftet skal behandles med kitt.

  Samlingen mellem væggen og loftet: Vælg materialet

  Et andet problem, der ofte kan opstå, er en revne mellem væggene og loftet.

  Hvad skal man gøre med en sådan søm? Et sådant problem vil være en hindring for loftet af høj kvalitet. Selvfølgelig kan du ty til den ovenfor beskrevne metode og forsegle leddet med bygningsskum, men der er stadig et par materialer, der kan redde situationen.

  For eksempel at lukke sømmen du kan bruge:

  • Gips morter;
  • Putty syntetisk type;
  • Vandfast modstandsdygtighed.

  Den bedste mulighed for at forsegle samlingen mellem væggen og loftet er bygningsskum, fordi det efter at det er påført under tørring, begynder at udvide og dermed fylder alle de tomme rum.

  Hvis der er store led, kan du bruge det forstærkende maske, som skal placeres i den resulterende revne. Ofte til dette formål bruger de bomuld eller linned, der er befugtet i lim. Det sidste stadium vil være at anvende gips, hvilket vil hjælpe med at løse resultatet.

  Forberedende fase: Hvordan dækker sømmen på loftet mellem pladerne

  For at fremme sømmen var ikke synlig, er det nødvendigt at lave nogle efterbehandlinger, som omfatter brugen af ​​specielle materialer. Men du skal først forberede loftet for arbejde. Da primeren kun anvendes på en ren overflade, fjernes først den gamle belægning, og den gamle cement og kalk fjernes.

  Det er vigtigt at huske at følgende lag af materiale ikke kan anvendes, før den forrige har tørret. Dette er et meget vigtigt punkt, der skal overholdes nøje. Hvis du ikke er opmærksom på det og forsømmer reglen, kan kvaliteten af ​​det endelige arbejde blive alvorligt påvirket.

  Endelig justeringsarbejde

  Når hovedarbejdet er afsluttet, kan du begynde at niveauere overfladerne. Dette gøres ved brug af slibemiddelblandinger.

  Flizelin kunne eliminere alle mindre uregelmæssigheder i loftet

  Det er meget vigtigt at huske, at loftets maleri kun kan startes, når alle reparationer er afsluttet.

  Ved hjælp af interlining kan du få et vidunderligt loft. Det skal limes, inden du begynder at bruge kittet.

  Så du får et fladt loft. Efter at kittet er påført, er loftet primet for sidste gang. I slutningen kan loftet gives absolut ethvert udseende ved hjælp af maling eller andet materiale.

  Svaret fra eksperten: Sådan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet (video)

  Samlingerne mellem loftfliserne er et problem, der opstod for længe siden. I dag er denne ubehagelige situation løst ganske enkelt, det er nok at ty til hjælp fra byggematerialer.

  Med fokus på størrelsen af ​​revnen vælger vi materialet og den ønskede metode. Lav et perfekt loft, uden at ty til monterede strukturer virkelig. Det vigtigste er at følge trinvise instruktioner.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.