7 måder at hurtigt reparere en revne i loftet

Komfort og komfort i stuen afhænger af mange faktorer, herunder loftets tilstand. I nogle tilfælde er der behov for at forsegle revner i loftet mellem pladerne eller små huller på overfladen. Du kan selv gøre det ved at vælge en af ​​de syv metoder, der foreslås i denne artikel.

Årsager til revner i loftet

Inden der udføres reparationsarbejde i en lejlighed eller et hus, bør der foretages en grundig undersøgelse af væggene og især loftet for tilstedeværelsen af ​​forskellige huller, fejl og uregelmæssigheder. Dette behov skyldes ikke kun æstetiske behov. Dybe revner i loftet eller revner mellem betonplader kan få alvorlige konsekvenser.

Hovedårsagerne til revner er:

 • Nedtegning af bygningen;
 • Manglende overholdelse af teknologi i forbindelse med opførelse eller reparation
 • Byggematerialer af lav kvalitet;
 • Skarp temperatur falder.

Hvis revner i loftet begyndte at dukke op i et nybygget hus på grund af dets krympning, anbefales det ikke at straks udføre arbejde for at fjerne dem, da strukturen fortsat vil deformere. Den bedste løsning ville være at udføre reparationsarbejde 3-4 år efter idriftsættelsen.

Diagnosticering af loftet og bestemmelse af arten af ​​skade

Diagnostik af loftet begynder med en grundig undersøgelse af hele overfladen. Tilstedeværelsen af ​​selv små revner i gipset kan være et tegn på dybere skade, og hvis alle synlige fejl opdages, skal karakteren af ​​skaden på loftet bestemmes. For at gøre dette er det nødvendigt at fjerne det modstående materiale om den påviste revne delvist ved hjælp af en spatel eller en speciel børste. Derefter skal du omhyggeligt undersøge overfladen af ​​loftet ved siden af ​​revnen, da den registrerede skade kan tage et større område end under den første visuelle inspektion. I dette tilfælde skal loftsbeklædningen rengøres fuldstændigt over hele skadeområdet.

En anden indikator for graden af ​​deformation er dybden af ​​spalten. Hvis denne figur ikke overstiger 1 centimeter, anses revnen som lav, og den kan forsegles med ethvert fyldstof. Dybden af ​​hullet mere end 1 centimeter indikerer en mere alvorlig deformation. For at forsegle det alene skal du bruge en meget større mængde arbejde og materialer.

Metode 1: Dæk revnerne

Den nemmeste og hurtigste måde at slippe af med revner, og på samme tid fra uregelmæssigheder i loftet er at forsegle loftet med specielle polystyren skumplader. Dette materiale giver dig mulighed for at skjule både små revner og dybere revner og dråber i loftets overflade. Loftsplader er billige, godt limede og giver loftet en følelse af nyhed.

Fliser på loftet skal limes på en sådan måde, at samlingerne mellem dem ikke ligger i skaderne. For at loftet skal blive glat, og fliserne skal holde fast og ikke skrælle, skal revner og uregelmæssigheder være helt skjult under deres overflade. Men vi må ikke glemme, at denne metode kun maskerer fejlene, men løser ikke problemet med skader på betonloftet.

Metode 2: Dæk revnerne med en klud

En anden måde at let forsegle både små og dybe nok revner og led mellem pladerne - at klæbe dem med stofstrimler. På trods af sin tilsyneladende enkelhed er det en af ​​de ældste og mest velprøvede måder at reparere loftet på. Korrekt fremstillet stof "patch" holder i årevis og tillader ikke revnen at vokse yderligere.

Sprængning af revnen med en klud udføres i flere trin:

 • Kanten af ​​revnerne renses fra loftsbeklædningen langs hele dens længde og vaskes med vand.
 • Den forstærkende stofstrimmel er lavet. Til dette formål, egnet som et specielt bånd serpyanka, og ethvert naturligt stof - linned, bomuld eller gasbind. Materialet er skåret på en sådan måde, at strimlen var bredere med 2-3 centimeter.
 • Strimlen er fugtet med PVA lim eller stivelsespasta, presset ud, overlejret på en tør revne og rettet.
 • En tørret og hærdet strimmel anbefales at puttied, forsigtigt udglatter overfladen med en spatel.

Efter tørring rengøres tyndlaget med sandpapir og tørres af fra støv.

Metode 3: Seal revner med et kit

Dotspaltning af loftet er en traditionel metode, som oftest bruges om nødvendigt for at reparere revner før hvidvaskning. Sætning af hele overfladen gør det ikke kun muligt at skjule spalten, men også at justere loftet og forberede det til ethvert efterbehandlingsarbejde.

Fremgangsmåden ved forsegling af revner begynder med deres børstning med fjernelse af exfolierede dele af belægningen. Dernæst vaskes overfladen med vand, og efter at den er tørret, behandles den med en dyb penetrationsprimer. Derefter fremstilles kittens opløsning og påføres revnerne, så de fyldes med opløsningen gennem dybden. Derefter glattes laget af kittet med en spatel enten i punktvis, rundt revner eller over hele overfladen af ​​loftet.

Efter påføring af det første lag tørrer overfladen ud inden for 24 timer, hvorefter den er malet med sandpapir. Afhængig af arten af ​​skaden på loftet kan du have brug for fra et til flere lag af kitt, med hvert efterfølgende lag kun påført, efter at den forrige er helt tør.

Metode 4: Gipsmørtel

Gipsgips er en anden gennemprøvet metode til løsning af revner i et betonloft. Gipsmørtel sælges som tørblanding og indeholder mineralske komponenter. Nogle gange anvendes i stedet for en gipsmørtel syntetiske sammensætninger, som er dyrere.

Deres brug gør det muligt ikke kun at reparere revnen, men også at beskytte loftets overflade fra dens omdannelse.

En gipsopløsning fremstilles ved at blande pulveret med vand i den mængde, der er angivet af producenten. På samme måde som plastering påføres gipsplast på en ren og primet overflade i flere lag med fuldstændig tørring af hvert lag. For maksimal tilpasning af loftet anbefales det at bruge et forstærkningsnet.

Metode 5: forseglingsmiddel

I nogle tilfælde er udbrud af revner og revner i loftet forbundet med lækage, og derfor forsegler dem, du har brug for et materiale med gode vandtætningsegenskaber. Et sådant materiale er et tætningsmiddel, der efter størkning ligner gummi i dets struktur. Den har god indtrængende kraft og har en levetid på mere end 10 år.

For at udfylde hullet med fugemasse, skal du bruge en særlig pistol. Tætningsmidlet vokser næsten ikke, så efter størkning er det ikke nødvendigt at fjerne væsentligt overskydende materiale. Tætningsmidlet påføres over hele overfladen af ​​revnen, hvorefter det frosne udragende lag afskæres med en kniv, hvorefter gabet er forseglet med en stofstrimmel og pudset med kitt eller gips.

Metode 6: pladsholder

Det er muligt at dække ganske store og dybe revner med tætningsmiddel, men dette vil kræve et betydeligt forbrug af materiale. I dette tilfælde er det meget mere effektivt at bruge andre typer aggregater, hvilket gør det muligt at reducere reparationsomkostningerne og bruge materialer af forskellige egenskaber.

De mest populære pladsholdere er:

 • Polyuretanskum.
 • Strimler lavet af naturstof.
 • Specielt polyurethanskum fyldstof.

Metode 7: dybe revner mellem pladerne

Udseendet af dybe huller mellem pladerne er et alvorligt problem i et panelhus. Sådanne revner er fyldt med store varmeforløb og risikoen for yderligere deformation og kræver derfor særlig reparation. For det første fjernes kløften mellem pladerne fra loftet og det gamle nivelleringslag. Derefter ekspanderer revnen med et percussionsinstrument med en speciel dyse og bearbejdes rundt om kanterne med en kniv eller spatel.

Derefter behandles den indre overflade af spalten med en primer og fyldes med monteringsskum. Efter tørringen skæres overskydende skum af, og sømmen smøres med mørtel med forstærkningsnet.

Sådan fjerner du revnen i loftet

Begynder i huset eller lejlighed reparation, alle står over for problemet med revner i loftet. Nå, hvis de er små og deres lille. Men hvordan man reparerer revner i loftet? Selv en person, som ikke kan gøre noget, kan nemt stoppe dem. Små revner repareres på gammeldags måde med gipsmørtel. Blandingen består af lige dele af knust kridt og sand. Det kan også bestå af syntetiske komponenter.

Sådanne revner er forseglet med en gipsmørtel ved hjælp af en metalspatel, udglatterning af mørtelbrønden. En sådan opsigelse kaldes punktspaltning. Anbring prikkemateriale i tilfælde, hvor loftet er plasteret med tapet eller malet med lette vandbaserede maling.

Crack Sealing Technology

 • at rense revnerne og fjerne alle de eksfolierede dele.
 • det er godt at prale sprækstedet med en dybt gennemtrængende primer, fortrinsvis i to lag,
 • forberede løsningen og lukke revnerne godt, ved at fylde dem med en løsning og udjævne overfladen af ​​revnen og omkring den med en spatel,
 • godt at lade tørre i om en dag,
 • sandpapir godt til en glat overflade
 • male loftet eller pasta over tapetet.

Forsegling af revner i loftet med egne hænder skal udføres i flere faser med påsætning af små portioner af kittet.

Denne metode er god, hvis du skal lukke små revner. Og hvis det er dybt og stort, hvordan skal man være? I dette tilfælde skal det først fyldes med en slags fyldstof. Stof strips kan bruges som et enkelt fyldstof. Disse strimler skal lægges i en revne for at fuldføre. Fra oven er limen fyldt med strimler af klæbemiddel limet med en separat strimmel klud, bredere og længere med 10 centimeter. For at forhindre yderligere krympning af stoffet skal klappen først vaskes og stryges. Derefter bliver kludet gennemblødt i lim og påført revnen og udjævnet med en spatel. Det kan også sidde fast oven på et særligt malingsnet. Netværket er mere holdbart og slidstærk. PVA lim anvendes som klæbemateriale.

Også disse revner kan forsegles med et specielt materiale - tætningsmiddel. Ved køb af tætningsmiddel skal du bruge sælgerens råd til at vælge det fugemasse, der passer til dig.

Det er godt at bruge fugemasse og montering af skum til tætning af revner mellem loftet og væggen. Det er også vigtigt at bruge tætningsmiddel, hvor lækage er sandsynligt. Tætningsmidlet klæber perfekt, har vandtætningsegenskaber og har en levetid på 15-30 år. Polyuretanskum, i modsætning til tætningsmiddel, øger dets volumen under brug. At sprænge ikke længere giver dig problemer, du skal finde og eliminere årsagen til revner.

Du kan gøre forebyggelsen af ​​revner ved hjælp af serpyanka. Før du klæber det, skal overfladerne forsigtigt anbringes, så der ikke opstår bobler senere. Serpyanka er limet til den puttied overflade og kitt på toppen igen. Denne metode til behandling af led og hjørner giver dig mulighed for at glemme sprækker i lang tid. Denne metode er tidskrævende, men det er værd. Det er bedre at gøre forebyggende vedligeholdelse en gang hvert 5-10 år end at lave reparationer hvert år.

Og revner i loftet, du kan bare dekorere. Det kan gøres nemt og smukt ved hjælp af specielle loftpolystyrenplader. Ved hjælp af disse plader kan du skjule revnerne, men du kan også visuelt justere forskellene på pladerne i loftet. For at mindre synlige forskelle i loftet er det bedre at tage en sømløs flise.

Sprækker i loftet kan forekomme efter en kvalitetsreparation på et gipsplankloft. Hvor går gipsvægens loft?

Der er flere sådanne grunde:

 • bygning drawdown
 • hvis rummet er stort og gipspladerne er monteret uden forskydning,
 • hvis dowels fra sættet blev brugt under installationen, er dowel en skrue, da dowel i dette tilfælde ikke passer godt og sags,
 • ved installationen. U-formede suspensioner er forkert fastgjort,
 • Når der sættes i loftet, er leddene ikke færdige,
 • før tømning blev loftet ikke primet, eller måske dine naboer oversvømmet dig.

Hvis der er revner i loftet, skal du først finde årsagen.

Hvis du beslutter at forsegle sprækken, så sørg for, at den ikke forekommer yderligere. For at forsegle det på gipspladstrømmen skal du først brodere det, det vil sige en smule forøge det.

Ved kanterne af denne revne er det nødvendigt at fjerne alt, der smuldrer og ligger dårligt. Derefter skal det behandles med en børste eller kost, så der ikke er snavs eller støv tilbage, efter disse manipulationer primerer revnen og lader den tørre. Efter at det er tørret, kan du sætte dig. Nogle bruger konventionelle kit, og der er ikke noget at bekymre sig om. Og du kan bruge en speciel fireenfüller, der er specielt velegnet til tætning af revner i gipspladens lofter. Efter forsegling med kittet, lad det tørre i 24 timer. Furenfüller tørret, nu sætter vi en primer. Efter et par timer på stedet for revnen skal du gå satengipsom. Satengipsa har en fin struktur, og efter forarbejdning er det ikke nødvendigt at rengøre den med emery papir. Efter forarbejdning skal det færdige kittens loft males.

Og et mere ofte stillet spørgsmål, hvordan man reparerer en stor revne? En stor revne skal patches med et metalnet. Derefter påføres et lag af gips. Det næste lag af gips påføres efter tørring af den forrige. Efter det sidste lag er tørret, skal de reparerede steder dækkes med et specielt maske eller sandpapir. Yderligere handlinger er beskrevet ovenfor.

Sådan forsegles en revne i loftet mellem pladerne

 • Du skal rydde revnen fra det gamle nivelleringslag,
 • ved hjælp af en stans, med en speciel dyse, broderes en revne,
 • med en konstruktion kniv, grundigt rengøre sømmen fra snavs og uregelmæssigheder,
 • Brug en pensel, smør sømmen indeni med en primer.

Dybden af ​​sømforseglingen med skum. Lad det tørre og trimme overskydende. Forbered mørtelet. Så at sømmen ikke adskiller sig fra resten af ​​overfladen, styr det med en serpyanka. Alt mellemrummet mellem monteringsskum og serpyanka skal omhyggeligt fyldes med mørtel. Efter at byggemixet tørrer, er sømmen justeret med loftet med et kit.

Det er muligt at forsegle hullerne i loftet af beton i rum med høj luftfugtighed ved hjælp af fugtbestandig kittet til indvendig arbejde. Du kan også anvende finkornet hurtigtørrende kit. Et lag af kitt kan ikke overstige fire centimeter, ellers vil alt dit arbejde gå til rodet.

Visuelle hjælpemidler til dig bliver videoen:

I denne artikel talte vi detaljeret om alle aspekter af revner. Ved hjælp af vores tip kan nogen af ​​jer selvstændigt lave reparationer i dit hus eller lejlighed. Du kan selvfølgelig leje et firma eller en organisation, der er involveret i reparation, men ved at gøre det selv gemmer du familiebudgetet, hvilket er vigtigt i vores tid. Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig, og du vil lære af det, hvordan du skal håndtere revner i loftet.

Forsegling loftsled mellem pladerne: hvordan og hvad?

I dag vil vi tale om hvordan og hvordan man bedst kan forsegle leddene i loftet, som er mellem betonplader. Udseendet af revner er et uundgåeligt problem med ethvert hus, da bygningen krymper med tiden.

Hvis du er hjemmehørende i sidste etage i en lejlighedskompleks, så er denne opgave noget mere kompliceret for dig. Du skal helt sikkert kontrollere tagets integritet, ellers er der stor risiko for understrømning.

Hvor skal man starte, hvis lejligheden er på øverste etage?

Lad os starte vores artikel med den mest komplekse og dyre løsning.

Så hvis din lejlighed er placeret direkte under taget, så før at tage på forsegling af revner inde, ville det være rart at se, hvad der foregik på taget.

Dette er meget vigtigt, da hvis sømene dukkede op, er det meget muligt, at der er en slags skade udefra. Og hvis disse "huller" ikke er patched, så vil din spids af sømme vare nøjagtigt til det første gode regn.

Heldigvis har de fleste højhuse et blødt tag, dækket af tagfilt. Det er slet ikke dyrt, derfor er det bedre at bruge det en gang, men for at gøre det helt sikkert.

Selvfølgelig er du selvfølgelig ikke i stand til at komme forbi. Selv ikke på grund af arbejdskraft, men fordi der er brug for specielle opvarmning værktøjer til lægning af tagmateriale. Og hvor er de fra en simpel, men meget højmodig person?

Meget materiale er ikke nødvendigt. Påfør arkene til det sted, hvor du kan se, at belægningen er slidt og revnet.

Og efter at du har løst det største problem ovenfra, kan du tage reparationen inde i lejligheden.

Hvilke materialer og værktøjer til at købe?

For at forsegle sømme behøver du ikke købe noget meget dyrt. Det vil være nok, hvad der normalt er i husstanden:

 • Konventionel sprøjtepistol for at fugte loftet og blødgøre den gamle kitt
 • Pensler til påføring af primer
 • Konstruktionskniv til trimning af tørret skum
 • Metal børste, til grundig rengøring af spalten fra rester af det gamle fyldstof
 • En god, bekvem trowel til en finish coat kittet
 • Et par polyurethanskum cylindre (hvis hullet er mere end 2 cm, og de er normalt mindre og eksisterer ikke)
 • Nogle primer til cement (det vil give god vedhæftning af materialer)
 • Hank forstærkende net (bredde valgt afhængigt af størrelsen af ​​samlingen, så forventningen om, at det strækker sig ud over den ved omkring 5 millimeter)
 • Putty start og finish

Her generelt, og alle beholdninger.

Og nu skal vi overveje trin for trin, hvordan du forsegler hullet med dine egne hænder.

Hvordan begynder vi at forsegle hullerne?

Det første du skal grundigt rengøre overfladen. Selvom kløften er meget lille i udseende, er loftet ved siden af ​​det, skal du rengøre spatelen meget godt. Mest sandsynligt, som du fjerner lag af kitt, vil du se den fulde størrelse af hullet, som kan være ret lille.

Så skal du fortsætte med at rense slidsen, trowel, kniven, generelt, ethvert egnet værktøj til dette formål. Bygherrer kalder denne procedure "fælles ledd".

Du skal helt frigøre kløften fra den gamle, forsvundne løsning. Når man bygger et hus slot er fyldt med cement almindelige, men det i sidste ende mister sin højborg regn, temperaturændringer, igen faldende. Det er tilrådeligt ikke at efterlade nogen overskydende småsten og stykker af cement, da han så ikke give en god "gribe" det nye materiale.

Når du har håndteret dette arbejde, går vi videre til et andet stadium, også forberedende.

Vi renser hele loftet af den gamle kitt og primet

Ja, du skal nu rense resten af ​​overfladen. Hvis du vil have output for at få et fladt og anstændigt loft, så drøm ikke engang, at du kan "patch up" det delvist.

For at komme i gang, prøv en spatel, tør, splitt den gamle kitt. Hvis hun går godt, så fortsæt så, trin for trin.

Hvis hun ikke ønsker at beholde, er du nødt til grundigt at fugte loftet med varmt vand og vente, indtil belægningen er noget blødgjort.

Tror ikke, at kittet blødgør straks, det er ikke hvidvaskende. Men stadig bliver hun lidt mere bøjelig, og det bliver lettere for dig at håndtere hende.

Når du har udfyldt dette meget ubehagelig og tidskrævende proces, tage i hånden en metal børste og omhyggeligt vi rense alt rent. Og overfladen af ​​loftet og kløften.

Derefter opløses primeren, som den er skrevet på pakken og forsigtigt "walk" på loftet. I princippet sælges primeren og så i flydende form og fortyndes det udelukkende for at spare.

Hvis du ikke vil gemme, kan du ikke engang opdrætte. I sidste ende er primeren ganske billig.

Når du er færdig med denne procedure, skal du lade loftet i fem eller seks timer tørre helt. Du behøver ikke at skynde dig, selvom loftet ser helt tørt ud. Glem ikke at primeren trænger dybt ind i betonen, og du kan bare ikke se, at indersiden er fugtig.

Og denne fugtighed vil ikke give et godt "greb" materiale.

Hvad og hvordan man dækker sømmen i loftet?

Nå, vi har nået det vigtigste. Ovenfor nævnte vi monteringsskum. Dette er den bedste og nemmeste mulighed til dato. Der er ingen mening i at bryde rundt med en løsning, hvis der er sådan en strålende ting, der tilbydes.

Spout - spray på pakker er meget tynd, og du kan nemt ødelægge ethvert hul. Glem ikke at ryste det godt!

Og tryk ikke hårdt på sprøjten, det "går" og så vidunderligt. Hvis du overdriver det og stærkt trykker det ned, så vil der i et øjeblik blive en stor bold, som simpelthen falder til gulvet.

Husk at skummet udvides flere gange, så prøv ikke at fylde det så meget som muligt.

Skum tørrer i omkring en dag. Når det hærder, skal du tage en speciel byggekniv og omhyggeligt afskære restene. Prøv at fjerne det så lige som muligt, så det ikke stikker ud over kanterne af sømene en millimeter.

Den næstsidste berøring: forstærkning mesh klistermærke

Malingsnettet, skåret i strimler, af en eller anden grund kaldet "serpyanka". Som regel har det et klæbende lag. Derfor kan du holde det direkte på spalten, og derefter anvende startlaget af kit.

Hvis du ikke serpyanka lim, og den sædvanlige, er du nødt til at tage en spatel, anvende det første lag af kit, og på det, mens det stadig er vådt, sætte nettet.

Tryk let på det med en spatel, så sørg for, at flyet er så fladt som muligt.

Sørg for at lade dette lag tørre op! Hvis du skynder dig og begynder at anvende det andet lag, vil gitteret flytte, og du bliver nødt til at fjerne alt og starte igen.

Når det første lag tørrer, anbring et andet lag af kitt på det forstærkede slot. Det vigtigste er at forsøge at gøre disse lag tynde og huske at du skal niveauere dem på et fly med hele loftet.

Efter en dag eller to, når hullet er tørt, kan du begynde at putte resten af ​​loftet.

Sådan forsegler huller i andre rum?

I princippet ændrer essensen af ​​arbejde fra skiftende steder ikke meget. Hvis i din garage også overlapper hinanden, kan du helt gentage proceduren. Det skal du gøre, så vandet på din yndlingsbil ikke lækker.

Der er stadig revner på betong altan eller loggia altan. Her er hullerne meget mere voluminøse, og det er ubelejligt at fylde dem med bare skum. Hvis hullet er stort, brug stykker skum og hæld skum i mellemrummet mellem det og betonen.

Reparation af loftet - vi lukker sømmen mellem pladerne

Eventuelle reparationer i lejligheden starter fra loftet. I præfabrikerede huse er der ofte et fænomen som revner. De optræder oftest ved samlinger af betonlofter. Hvordan man ikke vil blæse loftet, vil de komme tilbage igen og minde om ukorrekte reparationer. Spørgsmålet er, hvordan man forsegler sømmen mellem pladerne på loftet.

Hvilke værktøjer vi har brug for

For at forsegle sprækkerne mellem betonplader vil det være nyttigt:

 • gips tørt kitt;
 • dyb penetration primer;
 • spatel med fleksibelt elastisk blad
 • slag eller bore;
 • dyseskovl på boret;
 • mixer på boret;
 • maskeringsbånd
 • PVA lim;
 • finkornet sandpapir / slibemiddel
 • akrylforseglingsmiddel;
 • pistol til fugemasse.

Arbejdsordenen

Reparation af en søm er et ret arbejdskrævende arbejde, der skal gøres omhyggeligt, ellers vil det dårlige arbejde være synligt, da det ikke maler over og ikke hvidner. Haste i denne sag er en stor hindring.

 1. Udvid sømmen mellem betonpladerne med en perforator eller boremaskine, udstyret med en dyse i form af et blad. Vi renser de gamle rester af cementskræl eller fyldstof med en kniv eller spatel. Hvis dette ikke er gjort, vil den friske mørtel hårdt holde fast i betonen, og stenene fra det gamle gips kan ikke jordes.
 2. Vi renser revnen og overfladen af ​​loftet fra støv. Forberedt primercoat hele sømmen. Dette skal gøres rigeligt og grundigt, hvorefter primeren skal tørre godt.
 3. I henhold til instruktionerne skal du knæde gipsplejebygger. Hvis du har brug for en lille mængde gips, så kan du uden en mixer. Den færdige opløsning skal svare til tyk creme.
 4. Vi begynder at fylde revnerne med gips. Vi fylder dybe riller i flere passager, hver gang tørt tørring det foregående lag. Især dyb sømme er fyldt med skum, hvis rester efter tørring skæres af med en kniv. Derefter niveau overfladen, godt gnide gips ind i skummets porer.
 5. Nu skal vi lade hele sangen tørre godt og fortsætte med at styrke sømmen ved at klæbe maskeringsbåndet. Båndet skal være 2-3 cm bredere end sømmen. Sæt derefter kitt på toppen af ​​båndet.
 6. Sømmene skal være helt tørre igen. Så er overfladen af ​​loftpladerne primet og overfladen er kittet. Putty bør være et tyndt lag. I stedet kan du bruge maling glasfiber, primet og derefter malet med den mal, du kan lide.

Nyttige tips og brugerdefinerede ideer

 1. I stedet for skum til tætning af dybe revner, kan du tage lim til keramiske fliser.
 2. Malingsnet med succes erstattes af almindelig gasbind eller bandage. Et tyndt stof, der er for-gennemblødt i vand og dampet med et strygejern for at forhindre, at stoffet afregnes, vil også fungere.
 3. For ikke at lide meget med indretningen af ​​loftet, kan du indsætte det med polystyrenskum, sømløse fliser.
 4. Små sømme er forseglet med kitt til søm eller akrylforsegling. Silikoneforseglingsmiddel anbefales ikke, fordi det ikke indeholder maling.
 5. En anden ide fra håndværkere er samtidig forstærkning og påfyldning af revner. Dette gøres som følger: En tyk cementmørtel er knæet med tilsætning af en lille mængde flydende glas, vi dypper et stykke bandage ind i det, foldes det med et reb og lægger det i spalten. Vi skal handle hurtigt - opløsningen med glas tørrer meget hurtigt. Med det samme mørtelniveau loftet og efter tørring, slibning med sandpapir.
 6. Vær forsigtig på steder, hvor der kan være ledninger, ellers kan du skade boret og komme med mere arbejde for dig selv.

konklusion

Ideelle tætningsgab er nødvendigt, hvis du planlægger at male eller male loftet. Men alt for narre om justering giver ingen mening, hvis du planlægger at tegne loftet med en spændingsstruktur eller ophængte systemer. For et strækloft er der absolut ingen forberedelse af loftet. Rengør kun loftet fra affald, gipsrester eller hvidvask, så senere falder de ikke ned på filmen indefra. Det er dog stadig værd at reparere de dybe huller mellem gulvpladerne.

Tæt cracket i loftet med vores egne kræfter (20 billeder)

Loftet - den mest åbne udsigt over bunden af ​​rummet, hvilke husejere oftest trimmer på den traditionelle måde - justere og blanke. Samtidig er jo højere klassen af ​​en sådan finish, desto mere mærkbar er skaden på tiden over. Den mest almindelige mangel på det plasterede og hvidkalkede loft er revner.

På grund af deres synlighed forsøger de at komme af med disse skader så hurtigt som muligt, ofte uden at tænke på, at revner kan være tegn på alvorligere problemer end en kosmetisk defekt i mål.

Overvej måder at forsegle revner i loftet under hensyntagen til størrelsen af ​​skaden og årsagerne til revner.

Typer af revner og årsagerne til deres dannelse

Arbejdets omfang ved forsegling af revner afhænger ikke kun af størrelsen af ​​skaden, men også på de faktorer, der forårsager revner. Hvis du ikke neutraliserer årsagen til forekomsten af ​​revner, kan arbejdet med at forsegle dem gøres forgæves.

For at finde årsagen til krakning er det nødvendigt at analysere følgende faktorer:

 • Bygningens varighed
 • Placeringen af ​​revnen på flyet;
 • type overlapning (til præstationsorientering af revner i forhold til gulvplader);
 • knækbredde;
 • materiale lokalisering og dybde;
 • dynamik.

Efter igangsætning af bygningen er fundamentet genstand for krympning i mindst et år, hvor præfabrikerede plader kan forskyde sig lidt i forhold til hinanden og danne revner langs leddene mellem sig selv og med væggene. Derfor er det i de første 2-3 år ikke hensigtsmæssigt at gennemføre en grundig efterbehandling i lejlighederne af nye bygninger. I løbet af denne tid vil det være rimeligt at observere udbrud og yderligere opførsel af revner, således at konstruktionerne stabiliseres inden reparationerne påbegyndes.

Overfladebehandlinger over betongloftet er også udsat for revnedannelse forårsaget af en række faktorer: vibrationer og temperaturpåvirkninger, fysisk slitage af materialer og fugt. Og betonpladerne under loftet kan også have hår, teknologiske og deformationsspræk, der dannes i det, inden montering af produkter.

Det følger heraf, at kosmetisk tætning af revner uden at analysere årsagerne til krakning ofte ikke løser problemet og endda er farligt, da det skjuler tegn på den fortsatte destruktion af strukturer.

Da reparation af en revne i loftet er en ansvarlig operation, vil vi mere detaljeret overveje effektive måder at reparere disse skader i de mest almindelige situationer.

Seal krympning (hår) revner i beton

På betonggulve, præfabrikerede og monolitiske, er der ofte revner i form som ligner webs. En sådan interlacing dannes under hærdning af beton, kaldet krympning og opstår af følgende grunde:

 • fejl i proportionerne af den konkrete beton (overstiger cementindholdet)
 • Forkert hærdning af betonblandingen;
 • Forstærkningsfejl.

Bredden af ​​sådanne revner overstiger ikke 0,1 mm, hvilket er årsagen til deres andet navn - hår. En sådan mangel på betonoverfladen udgør ikke en fare for driften af ​​strukturer i den nærmeste fremtid, men efter nogen tid, hvis der ikke træffes foranstaltninger, vil forstærkningsstålet under det krakkede beskyttende lag af beton begynde at oxidere, øge i volumen og ødelægge betonskallen omkring den.

Under oxidation øges forstærkningen i volumen og presser på betonen omkring den og klemmer den mod den mindste lagtykkelse. Styrketråden er strikket i gitter i en forspændt tilstand, så ødelæggelsen af ​​det ene ene forstærkningselement ændrer balancen af ​​spændinger i betonen, hvilket fører til yderligere ødelæggelse af strukturen.

For at undgå dette er det nødvendigt at fjerne forstærkningens kontakt med fugt gennem revnerne. For at gøre dette er det nødvendigt at påføre en beskyttende belægning på betonpladen, der ikke blot trænger ind i mikrogapet, men også skaber en tynd film på substratet. Som sådant materiale kan Sikagard® 680S, Sikagard®-203 W-vandkomponenter, vandbaserede beskyttende akrylkompositioner anvendes i forskellige farver og anvendes som mellemlag, før malingen og efterbehandling.

Hvis et beskyttende betonlag falder sammen og udviser korroderet forstærkning, når effekten af ​​sådan revnedannelse tappes på overfladen af ​​loftet med sådanne revner, afhjælpes effekten af ​​korroderingen og tabet af tværsnitsarealet med forstærkningselementer. Der vælges en særlig reparationssammensætning (fiberbeton), som har høj trækstyrke kompenserer for forstærkningsskader.

Sammensætninger som Sika® MonoTop®-612 (cementbaseret med tilsætningsstoffer af polymerer, silica og forstærkningsfiber, finmalet, op til 30 mm lag), Sika® MonoTop®-412N (cement, med lav grad af krympning, med forstærkningsfiber, tykkelslags tykkelse op til 50 mm).

Anvendelsen af ​​opløsningen i kombination med den ekstra forstærkning af basen med glasfibernet eller lærred øger reparationsskallens styrkeegenskaber.

Anvendelsesmåder beskrives detaljeret på emballagen, og med korrekt brug af materialet er konsekvenserne af hårsprækker i loftet pålideligt pålideligt.

Efter hærdning og tørring af reparationslagene påføres en gipspose, efterfulgt af slibning og maling af loftet.

Reparér revnet gipslag

Sprækker i loftet inden for afgrænsningen af ​​gulvplader er oftere begrænset i dybden af ​​et lag af gips, og reparation af sådanne skader kræver mindre omkostninger, da det kan gøres uden brug af specialiserede kompositioner.

Sådan forsegles revner på det gipsede loft inden hvidvaskning

Først og fremmest er det nødvendigt at undersøge tilstanden af ​​gipslaget ved at hamre langs revnerne med en hammer. Plots med peeling gips skal rengøres til en konkret base, i slutningen af ​​rengøring bør der ikke være huller under kanten af ​​stedet - kontrolleres med en spatel eller tapping.

Derefter primeres overfladen af ​​den rensede betonbase med en færdigblandet sammensætning baseret på latex eller fremstilles uafhængigt i et forhold på 1: 3 med sin vandige opløsning.

Det optimale materiale til udfyldning af de dannede hulrum er udjævningsblandinger baseret på cement som materialer svarende til beton i sammensætning og densitet.

Sammensætninger fremstillet ifølge instruktionerne på pakken påføres med en spatel i lag afhængigt af hulrummets dybde og venter på, at det foregående lag hærder. Ved en betydelig dybde af depression anvendes forstærkning med et maske fastgjort til basen.

Det sidste lag af cementnivelleringsblandingen skal være helt tørt - få en ensartet farve over hele området, før du fortsætter til den endelige finish med gipsstikket.

Hvis losningen af ​​gipslaget på siderne af revnen er fraværende, er reparationen stærkt forenklet. Spaltet skal broderes op til 5 mm bredt, rengøres med en børste fra snavs og primet.

Derefter er skaden med en spatel fyldt med cementcement til fuld dybde, og efter tørring er den færdig færdig med en gipsblanding.

Det er vigtigt! Hvis en sprække på 1-3 mm ikke broderes til 5 mm, er det vanskeligt at fylde det med blandingen til fuld dybde, og ufuldstændig påfyldning af spaltet vil medføre gentagen revner i den nærmeste fremtid.

Sådan forsegles sprækket mellem de armerede betonplader på loftet

Selv efter afslutningen af ​​krympningen af ​​bygningens fundament, forekommer revner periodisk langs leddene af gulvpladerne forårsaget af vibrationer, temperaturdeformationer og andre faktorer. Hyppigheden af ​​deres udseende afhænger af kvaliteten af ​​arbejdet for at reparere disse skader.

For at øge tætningenes holdbarhed er sømene mellem pladerne indrettet til den maksimale dybde.

Ved hjælp af ethvert værktøj, der er til rådighed til brug (hammer, mejsel, metalbørste, perforator, mølle osv.), Fjernes den gamle mørtel og, hvis der er til stede, løse, forseglede materialer fra pladeforbindelserne.

Derefter skylles spalten med luft og fugtes med vand ved hjælp af en flaske med en sprøjtedyse.

Uden at vente på, at betonoverfladen tørrer ud, fyldes pladernes samlinger med monteringsskum i 2/3 af dybden og nedsænker dåsens ledningsrør ind i spalten, indtil den stopper.

Det er vigtigt! Samlingsskummet skal være af dokumenteret kvalitet - en fast masse ensartet massefylde med lav porøsitet efter størkning.

Efter en dag, når skummet hærder, fjernes overskuddet og skæres med en klæbende kniv, så skumstykket er forsænket i spalten med 3-4 cm. Derefter bliver primeren af ​​de resterende åbne overflader af sømmen lavet med en latex primer.

Efter at primeren er tørret, skylles sømmen med pladens betonoverflade og smøres derefter med en cementbaseret udligningsforbindelse. Efter 1-2 dage udføres den færdige justering af leddene med en gipskitt over hele loftet eller i tilfælde af en punktreparation spyler den færdige overflade af loftet. Langs sømene, når der påføres en gipssammensætning, limes leddene med en forstærkende tape-serpyanka og skærer den i stykker for at gentage sprøjtekonfigurationen.

Det tørrede topcoat er slibet, så loftet er helt primet og malet.

Seal revner på loftet parre

Sprængning af loftet omkring væggets omkreds reducerer ikke æstetikken af ​​finishen, da disse slots normalt er gemt under de dekorative loftsplinter. Men det er stadig nødvendigt at lukke revnerne mellem væggen og loftet - i tilfælde af oversvømmelse i tilfælde af lækage ovenfra.

Da reparation af revner på dette sted ikke bærer en æstetisk komponent, er opgaven forenklet.

Lofterne i loftet med væggene er broderet med et passende værktøj (smal mejsel, vægjeger, mølle osv.), Skyllet med en luftstrøm og i analogi med loftsledene fyldt med monteringsskum efter befugtning.

Det er vigtigt! Sammenføjningens bredde skal laves under hensyntagen til dimensionerne af loftsplinterne, der er planlagt til installation.

I denne situation kan du i stedet for skum bruge silikone eller gummitætningsmiddel, men først må du forsyne de indre overflader af sømene og vente på, at baserne tørrer.

Som forseglingsforbindelse til tætning af huller på dette sted kan du også bruge selvfremstillet mastik af PVA lim og cement, konsistensen af ​​blandingen skal være pastaagtig, således at sammensætningen ikke strømmer ud. Hulrummer er nødvendigvis grundige for at forbedre vedhæftningen. Efter hærdning er dette hjemmelavet tætningsmiddel holdbart, ret elastisk og vandtæt.

Vinkelkonjugeringen af ​​baserne er givet geometrien af ​​en af ​​nivelleringsblandingerne, og efter at laget tørrer, belægges det for en hydrofobicitet med en vandig opløsning af en latex-andel på 1: 1.

Eliminering af revner i gulvplader

Der er situationer, hvor revnet gips fjernes fra loftet, revner findes direkte i gulvpladerne. Sådanne skader kan være et signal til at træffe mere seriøse foranstaltninger end kosmetisk tætning af revner, så vi vil se nærmere på, hvordan man forsegler en revne i pladen på loftet, og om det er muligt at gøre det alene.

Dannelsen af ​​revner i den armerede betonstruktur indikerer udledning af spændinger på grund af forskellige faktorer akkumuleret på dette sted. Forekomsten af ​​revner skyldes trækstyrker, der opstår i strukturen, fra den samlede effekt af interne processer i produktet og ydre belastninger på den.

Ifølge SNiP 2.03.01-84 * "Beton og armeret betonkonstruktion" kan revner med identiske parametre tillades på en type armeret betonprodukter og er ikke tilladt på andre strukturer. Overvej situationen med gulvpladerne for at navigere i vurderingen af ​​muligheden for deres reparation på egen hånd.

Udover den ovenfor beskrevne krympning (hår) er der også følgende typer revner:

 • teknologisk - fra temperaturdeformationer eller utilstrækkelig vibrationer, når betonen hældes i formen, forstærkningens ujævne forspænding, hvilket resulterede i adskillelse af det færdige produkt;
 • deformation - mekanisk skade under transport, installation og drift.

Sprækker i monolitiske armerede betonplader, med undtagelse af hår, er meget sjældne. Men selvom de så ud, så med en bredde af revner i loftet på op til 2 mm, er de simpelthen forseglet med cementmørtel ved hjælp af en byggesprøjte - for at forhindre fugt i at komme ind i armaturet.

Det er vigtigt! Ved forberedelse til forsegling af revner i pladen må det ikke slibes sammen med en kværn, vægjeger og andet elværktøj. Kun en overfladisk udvidelse af kløften er tilladt ved hjælp af manuelle værktøjer (spatel, stålbørste).

Små langsgående revner på dem er tilladte og underlagt integration med cementmørtel.

Hvis der er tværgående revner på pladen, er det nødvendigt at foretage en konstruktionskontrol af loftet af specialister, da sådan skade er alvorlig og kan kræve forstærkning eller udskiftning af betonelementet som helhed, som ikke kan udføres af beboerne.

For at bestemme dynamikken i en langsgående eller diagonal revne bruges installationen af ​​kontrolbrønner, de kan fremstilles manuelt fra en stribe papir eller en gipslintel med angivelse af installationsdatoen (papirstyret er mindre præcist).

Efter plettering af små revner i pladen, er lofterne primet, pudset og malet, som efter at forsegle hullerne i gipset.

konklusion

De fleste af revnerne på loftets overflade er mulige til at fjerne deres egne hænder. Men hvis der endda er den mindste tvivl om skadeens skade, er det nødvendigt at kontakte de lokale myndigheder for at gennemføre en konstruktionskontrol. Den mest urimelige beslutning i dette tilfælde ville være en anordning, der var uafhængig af den dekorative skals bund, for eksempel stræklofter, hvilket ville gøre det umuligt at styre opførelsen af ​​defekte plader.

Hovedelementet i artiklen:

 1. Loftets tilstand er en vigtig faktor ved vurderingen af ​​niveauet af æstetiske boliger.
 2. Analyse af revnedannelsen i loftet er primært nødvendig af sikkerhedsmæssige årsager.
 3. Valget af metoden til tætning af revner afhænger af årsagerne til deres forekomst.
 4. Reparationsteknologi skal svare til graden af ​​skade.
 5. Kosmetisk reparation af revner i loftet er muligt for alle, i det mindste - i mængden af ​​forberedelse til efterbehandling.
 6. I nærvær af baserne for at udskyde udførelse af byggeundersøgelse er det farligt.

Sådan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet

Hjem / Installation, Reparation, Vedligeholdelse / Tætning af huller og revner / Loft reparation - Vi forsegler sømmen mellem pladerne

Eventuelle reparationer i lejligheden starter fra loftet. I præfabrikerede huse er der ofte et fænomen som revner.

De optræder oftest ved samlinger af betonlofter. Hvordan man ikke vil blæse loftet, vil de komme tilbage igen og minde om ukorrekte reparationer. Spørgsmålet er, hvordan man forsegler sømmen mellem pladerne på loftet.

Hvilke værktøjer vi har brug for

For at forsegle sprækkerne mellem betonplader vil det være nyttigt:

 • gips tørt kitt;
 • dyb penetration primer;
 • spatel med fleksibelt elastisk blad
 • slag eller bore;
 • dyseskovl på boret;
 • mixer på boret;
 • maskeringsbånd
 • PVA lim;
 • finkornet sandpapir / slibemiddel
 • akrylforseglingsmiddel;
 • pistol til fugemasse.

Arbejdsordenen

Reparation af en søm er et ret arbejdskrævende arbejde, der skal gøres omhyggeligt, ellers vil det dårlige arbejde være synligt, da det ikke maler over og ikke hvidner. Haste i denne sag er en stor hindring.

 1. Udvid sømmen mellem betonpladerne med en perforator eller boremaskine, udstyret med en dyse i form af et blad. Vi renser de gamle rester af cementskræl eller fyldstof med en kniv eller spatel. Hvis dette ikke er gjort, vil den friske mørtel hårdt holde fast i betonen, og stenene fra det gamle gips kan ikke jordes.
 2. Vi renser revnen og overfladen af ​​loftet fra støv. Forberedt primercoat hele sømmen. Dette skal gøres rigeligt og grundigt, hvorefter primeren skal tørre godt.
 3. I henhold til instruktionerne skal du knæde gipsplejebygger. Hvis du har brug for en lille mængde gips, så kan du uden en mixer. Den færdige opløsning skal svare til tyk creme.
 4. Vi begynder at fylde revnerne med gips. Vi fylder dybe riller i flere passager, hver gang tørt tørring det foregående lag. Især dyb sømme er fyldt med skum, hvis rester efter tørring skæres af med en kniv. Derefter niveau overfladen, godt gnide gips ind i skummets porer.
 5. Nu skal vi lade hele sangen tørre godt og fortsætte med at styrke sømmen ved at klæbe maskeringsbåndet. Båndet skal være 2-3 cm bredere end sømmen. Sæt derefter kitt på toppen af ​​båndet.
 6. Sømmene skal være helt tørre igen. Så er overfladen af ​​loftpladerne primet og overfladen er kittet. Putty bør være et tyndt lag. I stedet kan du bruge maling glasfiber, primet og derefter malet med den mal, du kan lide.

Nyttige tips og brugerdefinerede ideer

 1. I stedet for skum til tætning af dybe revner, kan du tage lim til keramiske fliser.
 2. Malingsnet med succes erstattes af almindelig gasbind eller bandage. Et tyndt stof, der er for-gennemblødt i vand og dampet med et strygejern for at forhindre, at stoffet afregnes, vil også fungere.
 3. For ikke at lide meget med indretningen af ​​loftet, kan du indsætte det med polystyrenskum, sømløse fliser.
 4. Små sømme er forseglet med kitt til søm eller akrylforsegling. Silikoneforseglingsmiddel anbefales ikke, fordi det ikke indeholder maling.
 5. En anden ide fra håndværkere er samtidig forstærkning og påfyldning af revner. Dette gøres som følger: En tyk cementmørtel er knæet med tilsætning af en lille mængde flydende glas, vi dypper et stykke bandage ind i det, foldes det med et reb og lægger det i spalten. Vi skal handle hurtigt - opløsningen med glas tørrer meget hurtigt. Med det samme mørtelniveau loftet og efter tørring, slibning med sandpapir.
 6. Vær forsigtig på steder, hvor der kan være ledninger, ellers kan du skade boret og komme med mere arbejde for dig selv.

konklusion

Ideelle tætningsgab er nødvendigt, hvis du planlægger at male eller male loftet. Men alt for narre om justering giver ingen mening, hvis du planlægger at tegne loftet med en spændingsstruktur eller ophængte systemer.

For et strækloft er der absolut ingen forberedelse af loftet. Rengør kun loftet fra affald, gipsrester eller hvidvask, så senere falder de ikke ned på filmen indefra. Det er dog stadig værd at reparere de dybe huller mellem gulvpladerne.

Hvis du i det mindste en gang har udført reparationer i en lejlighed eller et hus, så ved du, at det skal startes fra loftet. På den hårde overflade ses der revner, der forekommer i gulvets led. Selv hvis overfladen er hvid, vil revnerne ses igen, hvilket vil rejse spørgsmålet om forsegling af samlingerne mellem pladerne.

Forberedelse af værktøjer og materialer

Hvis du tænker på spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, skal du forberede værktøjer og materialer, blandt dem:

 • kit;
 • spatel;
 • kniv på boret;
 • maskeringsbånd
 • finkornet sandpapir;
 • fugemasse
 • primer;
 • Punch;
 • mixer;
 • PVA lim;
 • akrylforseglingsmiddel.

Som et kit kan du bruge en tør gipsblanding, men når man vælger en primer, skal man foretrække den, der har dyb penetration.

Spatelen skal have en elastisk fleksibel kniv, mens stansen kan erstattes med en boremaskine. Men det vil have brug for en dyse i form af en skovl. Hvis sandpapir ikke kunne findes, kan du bruge en slibepude.

Anbefalinger om valg af materialer

Før eller senere kan der også være et spørgsmål om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne. Arbejdsteknologien er beskrevet i artiklen, men for at opnå et kvalitetsresultat er det nødvendigt at vælge de rigtige materialer.

Butikken skulle købe cement NTS, der bruges til at fylde dybe led.

Dette materiale har ekspansionsegenskaberne under størkning, så det fylder hele rummet af led og søm. Du skal bruge og tætte isoleringsmaterialer, der er nødvendige for tætning af brede sømme. Det er bedre at købe dem, der er lavet af polyethylen skum eller polyurethan.

Eksperter anbefaler at bruge mere elastisk kit. Ved køb af et serpyanka gitter er det nødvendigt at tage højde for, at bredden skal strække sig ud over grænserne på begge sider med 50 mm. For det endelige arbejde vil der være brug for en primær og færdigbehandling, der vil afslutte hele loftets areal.

Hvordan og hvad at lukke sømmen af

Hvis du står over for spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, bør du bestemme rækkefølgen af ​​værker. Disse manipulationer kan betragtes som ganske tidskrævende, rushen i denne sag bliver en hindring. For det første er sømmen broderet, du skal bruge en boremaskine eller en perforator, værktøjet skal suppleres med en dyse i form af et blad.

Resterne af cementpladen fjernes med en spatel eller kniv. Hvis denne fase forsømmes, vil den friske opløsning dårligt klæbe til overfladen. Det resulterende hul skal rengøres fra støv, fluffes over overfladen med en primer påført med et rigt lag.

Lag skal have lov til at tørre. Gips gips blandet med byggemixer. Hvis du har brug for meget lidt sammensætning, kan du gøre uden en mixer.

Opløsningen skal have en konsistens af tyk creme. Sprækken er fyldt med gips, og furerne skal indrettes i flere passager. Hvert forrige lag skal tørres, inden det lægges den næste.

Hvis du tænker på, hvordan du forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, kan du bruge monteringsskum. Den bruges, når sømene er særligt dybe. Efter tørring afskæres rester af materialet med en kniv, overfladen er nivelleret, og gipsgipset skal gnides ind i skummets porer.

Endeligt arbejde

Efter at have udført alle ovenstående trin, må laget tørre. Først da kan du begynde at styrke maskeringsbåndet. Dens bredde skal være 3 cm mere i forhold til sømmen.

På toppen af ​​båndet skal der være kittet. Disse lag skal være helt tørre.

Overfladen af ​​pladerne er primet og færdigspildt. Dens bære er lavet af et tyndt lag. I stedet kan du bruge malingen glasfiber, som er primet og malet i den ønskede farve.

Alternative materialer

Ofte tænker begyndermestere på, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne. I stedet for skum anvendes der undertiden lim til lægning af keramiske fliser. Malingsnettet kan udskiftes med en regelmæssig bandage eller gasbind.

Et tyndt stof, der skal gennemblødes i vand og dampes med et jern for ikke at kollidere med krympning, vil også fungere.

For at lette arbejdet skal loftet afskræles med polystyrenskumplader, der ikke har sømme. Små huller kan dækkes med akrylforsegling. Silikoneforseglingsmiddel bør ikke erhverves, fordi malingen ikke holdes på den.

En anden løsning vil være samtidig dannelse og efterfølgende fyldning af revner.

For det første fremstilles en tykk cementmørtel, til hvilket væskeglas tilsættes. Forbindelsen dyppes i sammensætningen, rulles op i form af et reb og lægges i spalten. Det er nødvendigt at arbejde hurtigt, fordi løsningen med glas vil tørre på kort tid.

Den samme sammensætning kan være udjævnet loft, og efter tørring for at behandle sandpapir. Når man beslutter hvordan og hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, skal man tage sig af, fordi der kan være ledninger i lofterne, der skal beskyttes mod skader.

Ekspert anbefalinger på arbejdet

Mange mennesker er interesserede i at se, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, den vejledning, der præsenteres nedenfor, hjælper dig med dette. Før rengøring skal overfladen behandles med vand fra en spray. Det er bedre at kun fugt den del af loftet, som du planlægger at arbejde for i øjeblikket.

Det fugtede område forlades i 15 minutter, og efter det vil det være muligt at slippe af med den gamle belægning og fortsætte til det næste område. Hele proceduren på den nye zone gentages igen.

Indtil hele loftets loft er ryddet, skal arbejdet gentages igen og igen. Så snart du kan slippe af med den gamle belægning, vil du kunne estimere mængden af ​​kommende arbejde. Som regel er der flere ledd pr. Værelse, hvoraf antallet af gange når til tre.

Når man tænker på spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, bør de ovenstående muligheder overvejes. Ved forberedelsesfasen skal sømmen renses, dybere med 50 mm. Ved hjælp af en bred børste eller en jernbørste fjernes sømmen af ​​små rester af beton.

For at forsegle sømmen kan du bruge specielle ruller af polyethylenskum. Det er vigtigt at vælge produkter af den ønskede tykkelse. En stribe tætningsmiddel påføres på den ene side af dem.

Efter at rullen kan udfyldes i den tidligere primerede led. Brug til dette, du har brug for en trowel. Føreren skal passe på, at der er nok plads til at fylde rummet med beton.

Ved tætning af samlinger med ekspanderende beton er det nødvendigt at sætte indrykninger til dekorative gips. Så snart opløsningen tørrer og rillen er forberedt, kan der påføres en elastisk kitt på overfladen. Værker skal udføres ved hjælp af to spatler, en af ​​dem skal være bred, den anden skal være medium eller smal.

Arbejdsmetode

På et bredt værktøj trækkes en forbindelse fra beholderen, og der vil være brug for en smal til at anvende kitt på fugen. Løsningen komprimeres i leddet og udjævnes til niveauet af loftoverfladen. Fra overskydende kitt skal slippe af med.

Efter 2 dage, som er nødvendige for at tørre blandingen, kan du begynde at forstærke sømmen. For at gøre dette anbringes et tyndt lag af kitt på overfladen, som masken er fastgjort på. Det skal presses ind i opløsningen og fjerne overskydende med en spatel.

Primeren påføres efter, at sømene har tørret ved hjælp af en rulle. Det er bedre at anvende det i to lag.

Efter tørring af loftet kan plastering begynde. Først påføres et tyndt lag, og efter det tørrer, kan du lægge den endelige finish, som skal være glat. Det er nødvendigt at bruge, når der påføres en spatel, nivellering overfladen til en perfekt tilstand.

Fyldning af hullet i sømmen

Nu ved du hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne. Skjul sømmen sammen med hullerne i dem.

Du kan handle i dette tilfælde på en af ​​to måder. Indersiden af ​​hullet er forseglet, hvilket kan gøres med en smal børste. De indre vægge rengøres fra snavs, sprøjtes med en primer.

Så snart det første lag tørrer, kan du begynde at anvende det andet. Overvejer spørgsmålet om, hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, tipsene skal læses.

Fra dem kan du lære at sømme, som hullerne, er fyldt med skum. Når det tørrer og udvider, skal overskuddet skæres, i det indre rum af det hul, du skal klippe en kegle, hvis højde er 50 mm. Disse manipulationer er nødvendige for at lægge cementmørtel.

konklusion

Mange nybegyndere hjemme mestere tænker på spørgsmålet om hvordan man forsegler sømmen på loftet mellem pladerne, så cementpartikler ikke falder ud. Som i tilfældet med slots skal hullerne være færdige med et kit, på hvilket lag serpyanka er limet.

Det skal være godt udglattet og lades tørre. Du kan bruge krydsfiner eller laminat trimning til at fylde store huller. Arkdimensioner skal være større end 100 mm pr. Hul.

Sømene mellem gulvpladerne er blandt de vanskelige at forsegle loftfejlene. Dette sker, fordi pladerne er forskudt med hinanden, når krympning af bygningen, og når den sæsonmæssige forskydning af jorden.

Sommetider dette skift er umærkelig for øjet, der forårsager den fuldstændige ødelæggelse af løsningen, fylde fugerne, og sømmen vises igen. Forsegling af de sædvanlige løsninger hjælper kun et stykke tid. Mange løse dette problem ved hjælp af falske lofter af gipsplader eller nedhængte lofter, men hvis rummet højden ikke er muligt at udføre den nødvendige efterbehandling tætning fuger mellem gulvplader på loftet.

Nødvendige materialer

For at effektivt og pålideligt kit sømmene mellem gulv plader, er det nødvendigt at udføre forberedende arbejde til samling og fælles forsegling, samt at opnå de nødvendige materialer med specifikke egenskaber og egnet til dette formål:

 • Til dybe led er cement NTS nødvendigt, en funktion der er ekspansion under hærdning, hvilket gør det muligt at fylde tæt dyb ledd og ledd tæt;
 • For en bred søm overlapning er det nødvendigt at anvende tætningsmaterialer lavet af polyethylenskum eller polystyren eller polyurethanskum;
 • Deep penetration primer;
 • Putty med resterende elasticitet, for eksempel latex;
 • Serpyanka bredde på mindst 20 cm;
 • Ceiling putty, indledende og efterbehandling;

Værktøj: Smalle og brede spatler, børste og spray.

Arbejdskørselsteknologi

 1. Overlap sømme er normalt begravet på samme tid at reparere loftet, så det er mere bekvemt at gøre forberedelser i komplekset. Fra loftet fjernet gamle belægning: kalk eller en vandbaseret maling fra en spray fugtet med vand, fik lov at henstå i 10-15 minutter og fjerne en bred spatel til gips. Hvis loftet er dækket med et tykt lag af fyldstof, er det renset kun på de steder, hvor det har dårlig adhæsion. Hvis der er spor af rust på loftet - fjernes de med specielle forbindelser. Samlingerne mellem plader brodere: Fjern gammelt kit og gips kommer løs i leddene. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge et slag. Efter behandlingen skal sømmen har en U-formet eller udvides lidt indad dannelse at belægge bedre holdes. Fra den resulterende søm fjernet støv fejer sin pensel og gnidning med en våd svamp.

Fjern den gamle belægning fra loftet og forbered joen

 • Undersøg den resulterende søm. Hvis bredden er mere end 3 cm, og dybden er lille - den er forseglet med monteringsskum. For at gøre dette skal du let fugte sømmen med rent vand og påføre skum fra en cylinder. Venter på dens udvidelse og begyndelsen af ​​hærdning, fjern derefter overskydende, skære dem af med en kniv, så der dannes en trekantet rille med en maksimal dybde på 0,5 cm på sømmen. andet elastisk materiale. Sømmen er forbehandlet med en dyb penetrationsprimer og tørret brønd. Tætningen er fastgjort med et fugtsikret tætningsmiddel, betonens overflade skal være tør. Sealeren er lagt i dybden af ​​pladen, på ydersiden er sømmen forseglet med en opløsning af cementkvalitet NTS, så en lille fordybning forbliver ved krydset. Tør cementmørtelet.

  Fjern den gamle belægning fra loftet og forbered joen

  Stikprøve af det smeltede led indeni som polyurethanskum

 • På den forberedte fordybning med størknet monteringsskum eller cementmørtel kittespart til rustikation med restelasticitet, for eksempel latex. Juster det flush med overfladen af ​​pladen. At sætte kittet i sømmen er bekvemt med to spatler: Sæt en stor mængde kitt på den brede og læg den i sømmen med den smalle, komprimering og udjævning i sømmen. Efter påføring af kittet på sømmen er det glatet med en bred spatel og fjerner overskydende.

  Processen med at påføre latex kittet

 • Opløsningen tørres om dagen og fortsætter med at sætte sømmen fast. Et lag af foreløbigt kittet anbringes på sømmen og den tilstødende overflade af pladerne, og en serpyanka eller et malingsnet limes over det og presser det ind i kittens lag. Glat med en spatel, langs sømmen. Serpyanka eller maskebredde skal være mindst 20 cm. Tør kittet, og efter tørring skal det udjævnes med sandpapir. Et andet lag af pre-putty påføres med et finere korn til hele loftet og udjævner det med en bred trowel. Tørret og behandlet med sandpapir. Derefter sættes et lag af glat efterbehandlingstæt, tørret, udjævnet med fint smaragdpapir og malet.

  Efter påføring af kittet tørre det dag

 • Hvis gulvpladerne har en forskel i højden på mere end 1 cm, skal loftet efter forsegling af leddene blive plasteret. Plastering fremstilles med en gipsbaseret sammensætning på et forstærkende malingsnet. Loftet behandles med en speciel primer "betonkontakt" indeholdende faste partikler - det skaber et groft lag på overfladen af ​​pladerne og letter klæbningen af ​​opløsningen. Nettet er fastgjort til et lag af gips, forsigtigt udglatter det. Efter at gipset er helt tørret i 2-3 dage, kan du begynde at putte.

  Loftplastningsteknologi

  Lavet på en sådan måde loft ser helt glat, uden ødelæggelse fuger, og de resulterende mikro-revner på grund af plasticitet kit er usynlige. Men denne metode er ikke acceptabelt for lejligheder i nye bygninger - et hus inden for tre til fire år giver bundfald og plade vil uundgåeligt flytte. Derfor, for nye boliger er bedre at bruge andre typer af efterbehandling loftet, for eksempel, nedhængt loft.

  For at kvalitativt sætte leddene mellem pladerne i loftet, er det nødvendigt at udføre det forberedende arbejde. Stingene, som ligger mellem loftpladerne, anses for at være en af ​​de sværeste fejl. I mange årtier forsøgte folk at håndtere dette problem, men som følge af revnen gjorde de igen sig selv følte. Dette skete af forskellige årsager, for eksempel som følge af krympning af huset eller bevægelsen af ​​jorden.

  Det nuværende marked for byggematerialer kan tilbyde en bred vifte af produkter, der kan hjælpe i denne situation. En løsning til at skjule denne mangel er at installere et strækloft, men ikke alle har råd til denne luksus. Hvad skal man gøre i denne situation?

  Indhold:

  Hvordan fjernes ekspansionsledene, hvis de er stærkt synlige? Hvis du beslutter dig for at bruge sådant materiale som tapet eller stof til loftet, vil den bedste mulighed for at lukke sømmen være at bruge skum og kitt. Hvis loftet er malet, ville det være bedre at bruge en metode, der vil være af højere kvalitet.

  Ved tætning af led i loftet bør du kun bruge højkvalitets arbejdsmaterialer.

  Hvis du ikke følger denne enkle regel, vil efter en vis tidsperiode dukke op igen, og loftet skal igen dannes igen.

  Forsegling af leddene på loftet med skum er det nemmeste og hurtigste

  Overlappende sømme på loftet kan opdeles i 5 faser:

  1. Det første skridt er at udvide revnen. For at gøre dette kan du bruge en punch eller en speciel spatel;
  2. Derefter skal sømmen ved hjælp af en byggekniv renses og fedtet smøres med en speciel primer. Dette trin skal ske med en børste;
  3. Derefter skal sømmen fyldes med skum ved hjælp af en byggevåben. Når skummet tørres grundigt ved hjælp af en konstruktionskniv, fjernes overskuddet til en plan overflade;
  4. Den næste ting du skal gøre er at blande primeren fra bygningsblandingen. Bland forsigtigt med en spatel på sømmen. Bevægelserne skal være glatte og sikre, således at kittet helt kan fylde skummets tomme rum;
  5. Efter en halv time er det nødvendigt at anvende et ekstra lag af kittet med en bredere spatel.

  Denne metode er velegnet ikke kun til at forsegle loftledene. De kan også bruges, hvis der er et tomt mellemrum mellem rørene, der går ind i loftet.

  Efter at blandingen tørrer, skal den primeres, så hele overfladen af ​​loftet skal behandles med kitt.

  Samlingen mellem væggen og loftet: Vælg materialet

  Et andet problem, der ofte kan opstå, er en revne mellem væggene og loftet.

  Hvad skal man gøre med en sådan søm? Et sådant problem vil være en hindring for loftet af høj kvalitet. Selvfølgelig kan du ty til den ovenfor beskrevne metode og forsegle leddet med bygningsskum, men der er stadig et par materialer, der kan redde situationen.

  For eksempel at lukke sømmen du kan bruge:

  • Gips morter;
  • Putty syntetisk type;
  • Vandfast modstandsdygtighed.

  Den bedste mulighed for at forsegle samlingen mellem væggen og loftet er bygningsskum, fordi det efter at det er påført under tørring, begynder at udvide og dermed fylder alle de tomme rum.

  Hvis der er store led, kan du bruge det forstærkende maske, som skal placeres i den resulterende revne. Ofte til dette formål bruger de bomuld eller linned, der er befugtet i lim. Det sidste stadium vil være at anvende gips, hvilket vil hjælpe med at løse resultatet.

  Forberedende fase: Hvordan dækker sømmen på loftet mellem pladerne

  For at fremme sømmen var ikke synlig, er det nødvendigt at lave nogle efterbehandlinger, som omfatter brugen af ​​specielle materialer. Men du skal først forberede loftet for arbejde. Da primeren kun anvendes på en ren overflade, fjernes først den gamle belægning, og den gamle cement og kalk fjernes.

  Det er vigtigt at huske at følgende lag af materiale ikke kan anvendes, før den forrige har tørret. Dette er et meget vigtigt punkt, der skal overholdes nøje. Hvis du ikke er opmærksom på det og forsømmer reglen, kan kvaliteten af ​​det endelige arbejde blive alvorligt påvirket.

  Endelig justeringsarbejde

  Når hovedarbejdet er afsluttet, kan du begynde at niveauere overfladerne. Dette gøres ved brug af slibemiddelblandinger.

  Flizelin kunne eliminere alle mindre uregelmæssigheder i loftet

  Det er meget vigtigt at huske, at loftets maleri kun kan startes, når alle reparationer er afsluttet.

  Ved hjælp af interlining kan du få et vidunderligt loft. Det skal limes, inden du begynder at bruge kittet.

  Så du får et fladt loft. Efter at kittet er påført, er loftet primet for sidste gang. I slutningen kan loftet gives absolut ethvert udseende ved hjælp af maling eller andet materiale.

  Svaret fra eksperten: Sådan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet (video)

  Samlingerne mellem loftfliserne er et problem, der opstod for længe siden. I dag er denne ubehagelige situation løst ganske enkelt, det er nok at ty til hjælp fra byggematerialer.

  Med fokus på størrelsen af ​​revnen vælger vi materialet og den ønskede metode. Lav et perfekt loft, uden at ty til monterede strukturer virkelig. Det vigtigste er at følge trinvise instruktioner.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.