Detaljeret trin for trin vejledning om, hvordan du skruer pæren fra strækloftet

I løbet af de sidste ti, femten år har installationen af ​​lamper i det nedhængte loft fundet bred anvendelse. Disse lofter strukturer er knyttet til gardin loftet af lejligheden. En sådan halogenlampe i spotlight kan enten hurtigt tilsluttes eller fjernes. Dette vil blive diskuteret i denne artikel.

Falsk loft som en kilde til lys

Før montering af det hængende loft monteres en ramme af træstænger eller metalprofiler, der er monteret direkte på beton eller træloft i rummet. Monter derefter loftsdækslet på rammen. I rollen af ​​loftmaterialet i et sådant loft kan der eksempelvis tjene gips. Men også sådanne lofter kan strækkes, hvor loftsbeklædningen er lavet af stærkt syntetisk materiale. Disse designs skjuler alle fejlene i rummets hovedloft og giver det et glat og glat udseende.

Mellem disse to lofter (hoved og suspenderet) på grund af den samlede og faste ramme er der dannet et frit rum på op til 10 cm. De elektriske ledninger til tilslutning af fremtidig belysning og hovedelementerne i lyskilden er skjult i dette tomme rum. For at tilslutte lamper og forskellige kilder til lys i et sådant loft laves der specielle huller. Et særpræg ved dette loft er evnen til at installere indbyggede lys.

Generelle tips til udskiftning af pærer

Meget ofte hævede lofter er udstyret med punktkilder til lys, hvor der naturligvis er pærer. Den, der samler designet af et sådant loft, ved, hvordan man udskifter lyspærerne. Dem, der er installeret af virksomheden, må ikke have sådan viden, i dette tilfælde er det bedre at ringe til en specialist eller finde de nødvendige oplysninger om udskiftningen og forsøge at erstatte den.

I de fleste tilfælde er hovedårsagen til udskiftningen dens udbrændthed. Og måden at sætte en anden afhænger af, hvilken slags loftbelysning der er til rådighed for dig - en almindelig lysekrone eller lamper.

Hvis en af ​​flere lamper har brændt ud i en lysekrone, skal du ikke ændre det på en gang. I denne variant er det mere bekvemt og sikrere at vente på dagslyset, og i dagslys erstatte det brændte. Og hvis behovet styrker at begynde at erstatte i mørket, skal du finde en fremmed lyskilde, som f.eks. En lommelygte. Du kan få brug for tænger og en skruetrækker, brug handsker på dine hænder.

Før du udskifter, skal du slukke for den reparerede lyskilde ved at slukke for strømafbryderen eller vægkontakten.

En ny pære bør være til stede, så du kan skrue den op når som helst.

Når du tænder lyset efter udskiftning, skal du aldrig se på lyskilden, stå ikke under den, fordi der er mulighed for at afvise pæren, og når den er tændt, kan den briste.

Brugt type lamper i loftet

I det nedhængte loft anvendes fire typer af pærer hovedsageligt.

 • Halogen. Denne visning kan installeres med det mindste mellemrum mellem det hængende loft og det primære. Halogenlamper kan belyse lokalet ret stærkt, og erstatte det er lidt sværere end en almindelig lyspære. Vær forsigtig, når du udskifter. Driftstiden for denne type lampe afhænger stort set af den korrekte installation. I et husholdningsnetværk forekommer hyppige spændingsfald, der ikke påvirker lyskildens drift til det bedre. Til dette anbefales det at anvende spændingsstabiliserende enheder.
 • Konventionelle glødelamper. Hver af os kender disse produkter siden barndommen, og at ændre dem er ikke svært og viden. Men konventionelle lamper har en stor ulempe, de opvarmer hurtigt og passer derfor ikke til alle typer lofter.
 • Fluorescerende armaturer. Denne type belysning, selv på trods af deres høje omkostninger, er udbredt. De er meget økonomiske og forbruger den mindste mængde elektricitet, og deres belysningsegenskaber er meget højere end tidligere prøver. De har en række negative egenskaber. Startprodukterne lyser langsommere end andre analoger, har en grænse for antallet af til og fra, og de indeholder kviksølvdamp, hvilket yderligere komplicerer genvindingsprocessen.
 • LED lamper. Mere økonomisk og langvarig mulighed for denne type loft. Deres lysstyrke overstiger undertiden de luminescerende produkters lignende egenskaber. LED-lampernes driftsperiode når 72.000 timers produktion, med en konventionel lampe på kun 1000 timer.

Ved ændring af forskellige lamper er det nødvendigt at tage højde for, at de bruger to typer hætte. Den første er med den sædvanlige højre tråd og bruges til den klassiske patron. Sådan ændrer du en pære med denne slags, de fleste af os ved. Den anden mulighed er en G-formet base med forskellige typer, lamperne installeres ved hjælp af de eksisterende to ben. Disse stifter udfører en styrende funktion, og stærk forankring sker efter et karakteristisk klik.

Det anbefales ikke at trykke på lamperne ved udskiftning, hvis det ikke er fastgjort, trækker du bare ud og forsøger igen, at stifterne ikke altid kommer ind i de G-formede styringer første gang.

Monteringsmetoder

Tre muligheder bruges til at vedhæfte forskellige kilder til belysning, og ændringen udføres på forskellige måder. Før du udskifter en blæst pære, skal du slukke for strømmen og forberede en solid base, som du skal stå på. Dette kan være en trinladder eller afføring. Det er kun nødvendigt at starte udskiftning, når det køler, ellers er der risiko for at blive brændt.

 1. Den første montering er standard. Det sker ved at dreje lampen ind i patronen. For at erstatte det skal du bare skrue og stram den nye til enden.
 2. To-pin mount - denne mount er forbundet med halogenlamper, de holdes ved hjælp af to metal guider. For at udskifte, skal du låse låsen op - hold lampen med den ene hånd, den anden på dette tidspunkt, bøj ​​holderen. Så tager de en lyspære ud og indsætter en arbejdstager. Efter et karakteristisk klik lås låsen. Til denne procedure kræver det nedhængte loft ikke demontering, lampens fastgørelsesstruktur kommer ikke ud af hullet.
 3. Specialpatron. Denne montering er fremherskende i fluorescerende og LED-belysningsenheder. Når du udskifter, som i den tidligere version, skal du fjerne låsen, tage glasset ud og skrue af lyskilden. Denne patron skal skiftes til 90 grader.

Sådan skifter du en pære i en loftslampe

Sådan ændres en pære i et falsk loft korrekt

Brug af spotlights i loftet

Lyspærer til et hængende loft bruges ofte i spotlights. Nogle gør installationen af ​​installationen selv og derefter have en anelse om, hvordan man ændrer halogenpæren i det falske loft og alle andre.

Det er ligegyldigt. Men hvis du bestilte installationen af ​​loftet i formularen og ikke gjorde det selv, så ved du måske ikke, hvordan udskiftningen af ​​lampen i loftet er færdig.
På vores hjemmeside kan du se billeder og videoer om installationen af ​​forskellige designs i ophængningssystemet. Nedenfor gives trin for trin instruktioner til at gøre dette arbejde.

Anvendelige lamper

I lamper til hævede lofter installeres flere typer lamper. Overvej de mest populære.

Lyspærer i et hængende loft bruges oftest i tre typer:

 • Halogenlamper, der kan installeres med en mindste loftsafstand i forhold til basen. De producerer ret stærk belysning.
  Udskiftning af et sådant element er lidt sværere fra en glødelampe, og du skal være yderst forsigtig. Levetiden for en sådan lampe er meget afhængig af den korrekte installation.
  Vi har hyppige dråber i forsyningen med belysning, hvilket påvirker driften af ​​glødelampe negativt. Derfor er det bedre at anvende spændingsstabilisatorer på filialen;
 • Nogle brugslamper med traditionelle glødelamper. Disse elementer er velkendte for alle, og deres udskiftning er ikke svært;
 • LED lamper til hængende loft mest økonomiske og holdbare. I spotlights bruges de ofte, da det er den mest kompakte og holdbare.

Ved udskiftning af batterier skal du være opmærksom på følgende.
Tre typer lampermontering anvendes:

 • Med traditionel højre tråd. Det gælder for standardpatronen. Og alle ved, hvordan man laver en sådan erstatning;
 • Der er lamper, der er fastgjort med to ben. De tjener som hjælpelinjer og er rettet efter et karakteristisk klik.
  Når du udskifter, skal du ikke trykke ned med kraft. Hvis du rammer slidsen, vil snapet forekomme uden stor indsats.
  Så prøv ikke at skubbe, bare træk ud og prøv igen, måske kom elementet ikke ind i rillen;
 • Der er lamper, der indsættes og efter nedsænkning i patronen, skal du lave en drejning med 90 *, og så låses elementet.

Advarsel: Før du udskifter lampen, skal du stille LED-lamper til et loftsloft. Hvis det er energibesparende eller glødelamper, skal de ikke knuses, men skal bare drejes mod uret.
Hvis du ser belægningen inde i en anden kegle, så er dette et halogenelement, som som regel er monteret på stifter, så er der intet at vride der.

Kom godt i gang for at udskifte lampen

Først skal du slukke for strømmen på filialen. Glem ikke sikkerheden.
Derefter finder vi et passende stativ, så vi kan gøre arbejdet komfortabelt og fortsætte direkte med egne hænder for at få en erstatning.

Vær opmærksom: Når du arbejder i ophængs- og spændingssystemer, skal du gøre arbejdet meget omhyggeligt. Hvis det er et strækloft, kan du let beskadige stoffet.
Hvis suspensionstativsystemet med spejlbelægning, kan enhver forsigtig bevægelse skade belægningen.

Lampemonteringskema

 • Det første skridt er at låse op pæren i sagen. Der er tilvejebragt denne fastgørelsesring.
  Når du udfører dette arbejde, hold denne del, ringen selv springer og kan let glide ud af hånden. Dette er den sædvanlige klæbrige tråd, der springer;
 • Skru lampen selv af. Vi ser på, hvor kraftig den er, og efter at vi gør en erstatning med en ny
 • Vi sætter ringen på plads og retter den omhyggeligt.

Nogle gør et køb af en ny lampe og det forkerte element, så vi vil give nogle tips:

 • Hvis du brugte LED-lamper til hævede lofter og ikke havde tilstrækkelig belysning, kan du tage for at forøge lysflowen ikke en lampe med større kapacitet, men et element af ikke gul, men hvidt. Derefter vil lysstyrken øges uden at øge strømforbruget;
 • Lamper i det hængende loft bruger den samme model, ellers vil belysningen af ​​det hængende loft ikke se harmonisk ud. Hvis dette ikke er til salg, er det bedre at erstatte alle i rummet.
  Selvfølgelig vil prisen stige, kun så vil alt se rigtigt og harmonisk;
 • Pærer til hævede lofter bør ikke skrues bare med dine bare hænder. Derefter vil de betydeligt reducere levetiden. Brug handsker eller brug bare en tør klud.

Nu ved du, hvordan du udskifter for hængende loftpærer. Nogle mennesker ignorerer kun genstande, når de køber, hvilket, når de kontrolleres, ikke tændes straks, men efter et par sekunder.
Kun det er værd at sige, at sådanne lamper i et falsk loft varer meget længere.

Skift pærer i et falsk loft

Takket være teknologiske funktioner gør det muligt at oprette et unikt lysstykke, der ændrer opfattelsen af ​​objekter og afgrænser pladsen radikalt. For at sådanne belysningsteknikker skal være effektive, bruger de både lysekroner og forsænket lys, som i dag er de mest populære og efterspurgte. Lyskilden af ​​denne type er monteret i loftet og derved sparer værdifuld plads og skaber den nødvendige grad af belysning i rummet. Praktiske egenskaber ved sådanne lamper er også, at de let kan udskiftes. Så hvis du har et spørgsmål før dig, hvordan du skifter en pære i et falsk loft, bliver du ikke nødt til at søge i lang tid.

Typer af forsænket armaturer:

 1. Konventionelle lamper, som har en standardlampe;
 2. halogen;
 3. fluorescerende;
 4. LED.

Spotlights i deres udseende er meget ens, så hvis du har brug for at lære at skrue en pære i et hængende loft, er det nok at kende strukturen, mindst en af ​​dem.

Lampernes design:

 • Et hus med ledninger og en patron;
 • Klip for at hjælpe med at holde enheden forsvarlig;
 • Beskyttende plastik eller glasdæksel;
 • Clamp - ring fastgørelse hele strukturen.

Før vi går til vejledningen, som beskriver hvordan man ændrer halogenpæren i det falske loft, skal du overveje egenskaberne ved nogle af lamperne.

Armaturer med konventionelle glødelamper

En sådan lyskilde finder sted, men kun under en betingelse, hvis dens effekt ikke er mere end 35 watt. Sådanne krav er begrundet i det faktum, at højspændingslygter bliver meget varme og kan have negativ indvirkning på loftets tilstand. Selvom sådanne lamper og glæder deres overkommelige pris, er de desværre ikke holdbare. Så hvis du beslutter dig for at bruge denne type belysning, overvej det faktum, at du ofte skal skifte pærer.

LED-lamper skaber en usædvanlig belysning, men det er mere praktisk at bruge dem i kombination med andre typer, fordi de selv er ineffektive.

Halogenlamper

Sådanne lamper er for nylig blevet stadig mere populære. Stadig har de mange fordele, og næsten ingen fejl. De giver et naturligt diffust lys, der let opfattes af det menneskelige øje. Selvfølgelig vil en halogenpære ikke kunne levere den nødvendige belysning, men sammen i en gruppe skaber de en fuldverdig lyskilde. Gyldigheden af ​​sådanne lamper er i gennemsnit 3-4 år, og hvis det fejler i slutningen af ​​den angivne periode, er det nemt at udskifte det.

Så hvordan ændrer halogenpæren:

 • Sluk for strømmen;
 • Tag fat i bjerget, der løser lyspæren;
 • Afbryd forsigtigt den pære, der er mislykket fra patronen;
 • tag en ny lampe og fastgør den til stedet for den, der blev trukket ud;
 • sæt lampen på plads og fastgør den med en særlig fastgørelse.

Nu ved du, hvordan du skifter en pære i et falsk loft, men inden du køber en ny udskiftning, anbefaler vi dig at skrue den gamle lampe og tage den med dig til butikken. Så du kan ikke gå galt, når du vælger den rigtige model.

Da alle typer lamper i deres struktur er identiske, er teknologien til deres udskiftning ikke meget anderledes. Men vi tilbyder stadig at se en video om udskiftning af en pære i en spotlight.

Tidligere artikler fra kategorien:

Varianter af placeringen af ​​spotlights på loftet

Selv installationen af ​​den mest fashionable model af lysekronen vil ikke give dig den perfekte lyseffekt, i hvert fald det vil tiltrække andres opmærksomhed så meget som muligt, og nogle dele af rummet vil ikke være tilstrækkeligt belyste. Alt dette kan nemt undgås, hvis du placerer spotlights på loftet korrekt.

Strækbelysning - fotogalleri

Ideen om stræklofter går tilbage til antikken, da gamle mestere indrettede lofter af adel og konger med silke stof. Stretchloft kiggede luksuriøse og fascinerede øjne. I dag, når belysningslofter er blevet opfundet, har de mest dristige designs ingen grænser - det er blinkende stjerner og det brændende solnedgangssøen...

Installation af lysekroner på loftet

Du besluttede at reparere, at der i vores tid allerede er en lille feat, men som den endelige akkord, ønskede du at installere et strækloft, og pludselig opstod spørgsmålet om, hvordan man hængte lysekronen på strækloftet? Men jeg vil bare have en lysekrone...

Tilføj en kommentar Annuller svar

 • Udvidede polystyrenloftfliser En flise af et materiale som udvidet polystyren kan være en glimrende mulighed for alle dem, der ønsker at
 • Loftfliser uden sømme Den mest enkle, økonomiske og derfor en populær måde at afslutte lofter på er loftfliser uden sømme. hun
 • Sådan vasker du en krystal lysekrone En krystal lysekrone er en raffineret del af det indre, der bringer en notat af luksus til dit hjem. Men randen
 • Vi skifter pærer i et falsk loft. Takket være teknologiske funktioner gør det muligt at skabe et unikt lysstykke, der ændrer opfattelsen drastisk.
 • Fordele og ulemper ved stræklofter. Streklofter - ophængte strukturer lavet af polyvinylchloridfilm og polyesterstof. Ubestridelig indikator for raffinement og

Ofte er et Armstrong-type suspenderet eller suspenderet loft oplyst af spotlights, hvis levetid selvfølgelig ikke kan være evigt. Før eller senere brænder belysningslampen ud, så det er nødvendigt at udskifte det mislykkede element. Hvis ejeren af ​​lejligheden var involveret i installationen af ​​belysningssystemet, ville det være nemt at udskifte det udbrændte element i lampen. Og dem, der ikke er bekendt med denne procedure, vil blive hjulpet af trinvise instruktioner, der fortæller dig, hvordan du hurtigt og sikkert kan ændre en pære i et strækloft.

Typer af lamper, der anvendes i ophængte loftkonstruktioner

I spændingsloftet kan systemer anvendes flere muligheder for belysningsenheder:

 1. Halogen. Denne type lampe giver et diffust lys, som bedst opfattes af det menneskelige øje. Halogenlampen kan installeres med det mindste hul, og apparatets levetid afhænger af, om installationen blev udført korrekt. Hvis du køber lavspændingselementer, så kan de bruges i værelser med høj luftfugtighed. Imidlertid tolererer denne version af belysningsenheden ikke pludselige strømforstyrrelser, hvorfor det er i stand til at svigte meget hurtigere. Dette spørgsmål kan løses ved hjælp af en spændingsregulator, som eksperter anbefaler at installere. Udskiftning af en mislykket halogenlampe, især hvis den er indbygget, er meget vanskeligere end en almindelig. Når man udfører arbejde i etaper, vil alle hjemmehåndværkere være i stand til at klare denne opgave.
 2. Standard glødelamper kan erstatte hver. Dette arbejde skulle trods alt ske uden undtagelse.
 3. LED lyskilder. Ved at installere en LED-lampe af høj kvalitet i spotlightet, f.eks. "Ecola", kan du oprette en meget flot panoramabelysning, og denne mulighed er den mest holdbare og økonomiske.
 4. Energibesparende mulighed. Sådanne modeller bruger den mindste elektricitet. Eksperter anbefaler dog ikke at bruge en energibesparende lampe i rum med høj luftfugtighed. For eksempel i saunaer eller i bade. Levetiden for sådanne modeller afhænger direkte af antallet af on og off cykler, det vil sige jo oftere lampen tændes og slukkes, desto mindre bliver dens levetid.

At vide, hvilken type lysarmatur der anvendes i den ophængte struktur, er meget lettere at udføre en selvudskiftning af en uegnet lampe.

Hvilke fester bruges til spotlights

Det er lige så vigtigt, inden du udskifter lampen i strækloftet for at vide, hvilken type monteringsstruktur der er til belysning. Overvej de tre mest grundlæggende:

 • standard højre håndtråd. Denne monteringsmulighed anvendes i standard glødelamper. Hvordan man ændrer et udbrændt element i dette system er utvivlsomt kendt for alle;
 • montering med to ben. Specialstifter løser lampen, om de rigtige installationsrapporter er en slags klik. Når man udskifter en sådan model, er det vigtigste ikke at overdrive det, når det trykkes, da en sådan handling kan ødelægge et nyt element;
 • Nogle lamper er monteret på en særlig måde - de skal installeres i patronen og rotere 90º. Kun i denne position vil strukturen blive korrekt fastgjort.

Når du er bekendt med fastgørelsessystemet, kan du fortsætte med den uafhængige udskiftning af det mislykkede belysningselement.

Trin-for-trin udskiftning af lampen i strækloftet

Som tidligere nævnt er det muligt for alle at ændre en mislykket lampe i et stræknings loftsystem, hvis processen skal udføres i etaper:

 1. Først og fremmest skal du slukke for strømmen på panelet. Denne regel skal involvere alle uden undtagelse, for kun på denne måde kan du undgå elektrisk stød, hvis du laver en fejl under arbejdet.
 2. Det anbefales at udføre arbejde på en stabil trinladder, omhyggeligt for ikke at skade grundlaget for stræklofter, der er følsomt for mekanisk belastning.
 3. Efter at have fundet den beskadigede pære, skal du låse op på kroppen, trykke let på ringen for at rette den. Ringen skal holdes konstant, som i en afslappet form kan elementet forår, og det vil ikke være så nemt at finde det.
 4. Den uegnede lampe skrues af fra bunden, og markeringen af ​​de nye og gamle modeller kontrolleres. Hvis parametrene falder helt sammen, kan det nye element sikkert skrues i stedet for den gamle.
 5. Låsringen vender tilbage til sin oprindelige position.

Det er kun for at tænde for el og sørge for, at den nye belysningsenhed virker.

De oplysninger, der blev beskrevet i denne artikel, vil helt sikkert overbevise alle læsere om, at skiftende en pære i en spændingsloftstruktur er enkel og nem. Men hvis der i færd med gennemførelsen stadig opstår vanskeligheder, bør du ikke fortvivle på nogen måde. Når alt kommer til alt, vil en video-tutorial på internetressourcer hjælpe dig med at finde et fingerpeg om dette problem, som kan ses på den mest hensigtsmæssige tidspunkt for dig.

Sådan ændrer du pærer i et falsk loft - nuancer og funktioner i udskiftningsteknikken

Næsten i ethvert loft på en suspenderet konstruktion anvendes spotlights, hvis opbevaringstid desværre ikke er evig. Før eller senere skal man stå over for, at en eller flere pærer er brændt ud og skal udskiftes. Hvis du ikke selv installerede belysningen, betyder det at du ikke er fortrolig med erstatningsteknologien, men det er ikke så svært. Det er muligt at skifte en sædvanlig prikpære af hænderne. For hvilke nedenfor og give trin for trin instruktioner.

Hvilke lamper anvendes

Suspended ceiling systemer bruger en af ​​følgende typer belysning:

 • Halogenpærer. De er installeret med det mindste hul i forhold til basen og giver et lyst diffust lys, der er behageligt at opfatte de menneskelige øjne. Betjeningsbetingelserne afhænger direkte af korrekt installation (i gennemsnit op til 4 år). Det kan bruges i våde rum på grund af lavspændingsmodeller på 12 og 24 V. Da der ofte findes pludselige spændingsstødninger i vores net, anbefales det at installere specialstabilisatorer på grenen. Udskiftning af halogenpæren er vanskeligere end den traditionelle, og arbejdet kræver maksimal forsigtighed.

Halogen spotlight

 • Konventionelle glødelamper. Alle er bekendt med deres egenskaber og erstatningssystem.
 • LED pærer. Økonomisk (højeste effektivitet) og holdbar (op til 100.000 driftstimer kontinuerligt) mulighed for spotlights. De er kompakte, funktionelle og giver god panorama belysning af ethvert rum.
 • LED tape. De er installeret bag lærredet i rum, hvor det er planlagt at udstyre et rekreativt område med behagelig blød belysning. I det nedhængte loft ser meget imponerende ud.
 • Energibesparende modeller. Godt fordi de har lav effekt. Dog kan de ikke bruges i rum med høj luftfugtighed, idet levetiden er begrænset af cyklerne til tænding og slukning (jo mere lyset tændes, desto mindre lyspæren lever).

Derudover indeholder inde i disse pærer kviksølv - et kemisk element, der er farligt for menneskers sundhed, så hvis de bryder, skal du evakuere folk fra rummet og et sæt desinfektionsforanstaltninger.

Lampholder

Lad os fortælle om fastgørelsestyper:

 • Traditionel højre håndtråd til standardpatroner. Alle ved, hvordan man skifter en lampe i et sådant system.
 • Der produceres også pærer, som er fastgjort ved hjælp af to ben. De fungerer som vejledninger og rettes efter et klik. Her, når du udskifter det vigtigste - må du ikke overdrive det i styrke. Når det kommer i rillen, sker det let, men hvis du trykker hårdt, kan du ødelægge lampen.
 • Der er strukturer, hvor pæren skal neddykkes i patronen og roteres nøjagtigt 90 °, så elementet klikker på plads.

Montering af pæren i et falsk loft

Udskiftning af lysarmaturer

 • Den første vigtige regel er sikkerhed. Afbryd strømforsyningen til panelet på den ønskede gren, inden du udskifter belysningsenheden.
 • Find en stabil stige eller stativ. Tag en udskiftningslampe med dig. Hvis der er gipslofter, skal du bruge sikkerhedsbriller.
 • Lås den beskadigede pære i huset op, for hvem der finder holderen. Når du udfører handlinger, skal du holde ringen, da den er fjendtlig og kan glide ud af dine hænder. Externt ligner ringen den sædvanlige kilde.
 • Derefter skrues den blæste pære og kontroller bundens effekt, mærkning og dimensioner med en ny. Hvis alle parametre passer, skal du udskifte lyspæren.
 • Nu sæt ringen tilbage på plads og repar den forsigtigt.
 • Tænd for strømmen og kontroller, hvordan enheden fungerer.

Tips

 • Inden du udskifter pæren, skal du kontrollere det omhyggeligt. Hvis du har energibesparende modeller eller glødelamper, behøver du ikke at skubbe dem, bare dreje mod uret. Hvis belægningen er synlig, og inden i en anden kegle er en halogenvariant, som er fastgjort med stifter, behøver du ikke at vride noget.
 • Hvis der er spejleelementer i det hængende loft, skal du arbejde omhyggeligt for ikke at ridse overfladen. Det samme gælder for spændingsanaloger, der er meget følsomme for mekanisk stress.
 • Lamper i det falske loft er bedre at bruge den samme model, ellers vil belysningen ikke se harmonisk ud. Hvis det er på tide at ændre lampen, men du ikke kan finde den samme, skal du få et komplet sæt nye varer.
 • Hvis der var LED-lamper, der gav dårlig belysning, for at øge lysflowet, skift dem, ikke på højere effektmodeller, men på hvide elementer. Så du får den nødvendige belysning og sparer elektricitet.
 • For at erstatte pæren skal du bruge et stykke tør klud eller bomuldshandsker, så du ikke vil efterlade udskrifter.

For at forlænge belysningssystemets levetid i det falske loft vil hjælpe reglerne:

 • Antallet af spotlights skal beregnes korrekt, hvis dette ikke er sket, vil lyspærerne hurtigt blive svigtet ved øget belastning;
 • Vælg kvalitetsprodukter i en specialbutik;
 • Kontroller ledninger og ammunition for pålidelighed, selv i købsfasen;
 • Lad ikke lamperne overophedes, selvom du har ultra-dyre og branded lamper, har de også brug for en hvile.

Blæst ud af de lamper, der er installeret i det falske loft, opstår, når baggrundsbelysningen udnyttes stærkt, eller installationsteknologierne krænkes: ufuldstændig fiksering, manglende overholdelse af ledningsforskrifterne, udførelse af arbejdet uden brug af særlige beskyttelseshandsker og så videre. Men takket være den velovervejede konfiguration og enheden af ​​spotlights er det let at fjerne lampen og udskifte den med en ny.

Komplet sæt, typer lamper og deres fastgørelser

For at belyse loftet anvendte lamper af følgende typer:

 • glødelampe;
 • halogen;
 • LED;
 • Fluorescerende.

Forskellige typer lamper og fastgørelsesdele til patronen.

De adskiller sig i den tildelte kraft, varme, økonomisk energiforbrug, omkostninger og levetid. Uanset hvilken type pære der anvendes i lampens design på grundlag af de etablerede standarder for GOST, indeholder pakken lignende dele, kendskab til enheden, som letter afmonteringsprocessen:

 • Sagen, som er placeret i loftrummet og er skjult for øjnene, indeholder ledninger og en patron i den;
 • Fjederklip af typen "antenne", som holder lampen i en position sikkert og fastgør den med overfladen af ​​loftet
 • Et glas eller plastik låg, der udfører en beskyttende og lysdisponerende funktion, beskytter lampen mod støv, fugtighed.
 • Fastgørelsesringen holder beskyttelsesdækslet på det dekorative ydre fordybning.

Når en pære brænder ud, ikke hele lampen, men en del er genstand for udskiftning. For at fjerne det behøver du kun en fastholdelsesring og et plastikdæksel. I forbindelse med arbejdet er det imidlertid den type lampe, der skal udskiftes, og fastgørelsesmetoden til huset forårsager vanskeligheder. Forskellige fastgørelsesanordninger af lamper til patronen i form:

 • Tråd er en standardfikseringstype, der ofte installeres på almindelige glødelamper;
 • Stifter (2 metalførere), der passerer gennem en speciel rille i patronen, og med et let tryk, i tilfælde af en korrekt forbindelse høres et karakteristisk klik;
 • Drej 90 graders lås.

Fjernelse af lampen uden at fjerne sagen

Udskiftningsproces

For at demontere pæren uden at fjerne sagen fra loftet, følg disse instruktioner:

 • Sluk for strømforsyningen;
 • Fjern holderen og beskyttelsesdækslet;
 • Løsn den blæste pære mod uret;
 • Indsæt i stedet en ny, af samme kraft og model som den forrige, således at belysningen forbliver ensartet ved alle lyspunkter;
 • At behandle kolben og lampens kontakter, inden du installerer i patronen med alkohol eller vinduesvaskevæske, hvilket vil forlænge levetiden ved at fjerne støv og for store organiske partikler;
 • Luk patronen med et låg, fastgør klemringen;
 • Det er vigtigt ikke at røre lampen med dine bare hænder; det anbefales at bruge et stykke bløde tekstil eller specielle monteringshandsker til dette formål.

En anden måde at udskifte pæren på er at fjerne lampens krop helt fra hullet i det hængende loft ved at pryde det dekorative fordybning med en flad skruetrækker. Dette giver lettere adgang til ledninger, terminaler og transformer. Armaturet er indsat, bøjning fast klemmerne og anbringelse af krop i ophængningsstrukturen. På samme måde og ændre loftet.

Demontering af lampen med kroppen

Alt arbejde udføres langsomt, forsigtigt og forsøger ikke at røre strukturens kappe, for ikke at beskadige det, for ikke at forlade mærker, bukser eller udskæringer, hvis demonteringen udføres nær spændende lærred.

Højkvalitets udskiftning, pleje af lamperne ved at rengøre dem med alkoholløsninger hvert halve år forlænger armaturernes levetid, gør belysningen effektiv i lang tid. Du kan se et eksempel på demontering og installation af et nyt spotlight i videoen.

En anden årsag til udbrændthed

En anden grund til at udskifte pæren er en blæst transformer eller strømforsyning. Dette sker som følge af hyppige strømforstyrrelser eller ukorrekt strøm af enheden. Ideelt er transformatoren forbundet separat til hver installeret lampe, og lamperne er forbundet parallelt. Dette vil spare enheden fra overbelastning og fra at brænde alle armaturerne ad gangen - princippet om en kædereaktion.

Reinstallation tips:

 • Det er bedre at bruge en lav-effekt elektronisk transformer til hver enkelt lampe, det er let og kompakt, der kan monteres på et ophængt og nedhængt loft uden overbelastning af strukturen med dens vægt;
 • Transformatorens indgangsspænding skal være 220 V, idet den skal svare til effekten af ​​lampen, der skal installeres;
 • Installer transformatoren i en afstand på 20 cm eller mere fra lamperne, således at varmen, der udsendes fra armaturet, ikke beskadiger enheden, men ikke mere end 3 m fra dem, ellers vil trådens modstand stige, hvilket medfører kortslutning.

Kabelføring er forbundet, idet polerne og faser observeres. En indikator skruetrækker vil hjælpe med dette.

Sådan ændrer du pærer i et falskt loft - hvad nykomne skal vide

Næsten i ethvert loft på en suspenderet konstruktion anvendes spotlights, hvis opbevaringstid desværre ikke er evig. Før eller senere skal man stå over for, at en eller flere pærer er brændt ud og skal udskiftes. Hvis du ikke selv installerede belysningen, betyder det at du ikke er fortrolig med erstatningsteknologien, men det er ikke så svært. Det er muligt at skifte en sædvanlig prikpære af hænderne. For hvilke nedenfor og give trin for trin instruktioner.

Hvilke lamper anvendes

Suspended ceiling systemer bruger en af ​​følgende typer belysning:

 • Halogenpærer. De er installeret med det mindste hul i forhold til basen og giver et lyst diffust lys, der er behageligt at opfatte de menneskelige øjne. Betjeningsbetingelserne afhænger direkte af korrekt installation (i gennemsnit op til 4 år). Det kan bruges i våde rum på grund af lavspændingsmodeller på 12 og 24 V. Da der ofte findes pludselige spændingsstødninger i vores net, anbefales det at installere specialstabilisatorer på grenen. Udskiftning af halogenpæren er vanskeligere end den traditionelle, og arbejdet kræver maksimal forsigtighed.
Halogen spotlight
 • Konventionelle glødelamper. Alle er bekendt med deres egenskaber og erstatningssystem.
 • LED pærer. Økonomisk (højeste effektivitet) og holdbar (op til 100.000 driftstimer kontinuerligt) mulighed for spotlights. De er kompakte, funktionelle og giver god panorama belysning af ethvert rum.
 • LED tape. De er installeret bag lærredet i rum, hvor det er planlagt at udstyre et rekreativt område med behagelig blød belysning. I det nedhængte loft ser meget imponerende ud.
 • Energibesparende modeller. Godt fordi de har lav effekt. Dog kan de ikke bruges i rum med høj luftfugtighed, idet levetiden er begrænset af cyklerne til tænding og slukning (jo mere lyset tændes, desto mindre lyspæren lever).

Derudover indeholder inde i disse pærer kviksølv - et kemisk element, der er farligt for menneskers sundhed, så hvis de bryder, skal du evakuere folk fra rummet og et sæt desinfektionsforanstaltninger.

Lampholder

Lad os fortælle om fastgørelsestyper:

 • Traditionel højre håndtråd til standardpatroner. Alle ved, hvordan man skifter en lampe i et sådant system.
 • Der produceres også pærer, som er fastgjort ved hjælp af to ben. De fungerer som vejledninger og rettes efter et klik. Her, når du udskifter det vigtigste - må du ikke overdrive det i styrke. Når det kommer i rillen, sker det let, men hvis du trykker hårdt, kan du ødelægge lampen.
 • Der er strukturer, hvor pæren skal neddykkes i patronen og roteres nøjagtigt 90 °, så elementet klikker på plads.
Montering af pæren i et falsk loft

Udskiftning af lysarmaturer

 • Den første vigtige regel er sikkerhed. Afbryd strømforsyningen til panelet på den ønskede gren, inden du udskifter belysningsenheden.
 • Find en stabil stige eller stativ. Tag en udskiftningslampe med dig. Hvis der er gipslofter, skal du bruge sikkerhedsbriller.
 • Lås den beskadigede pære i huset op, for hvem der finder holderen. Når du udfører handlinger, skal du holde ringen, da den er fjendtlig og kan glide ud af dine hænder. Externt ligner ringen den sædvanlige kilde.
 • Derefter skrues den blæste pære og kontroller bundens effekt, mærkning og dimensioner med en ny. Hvis alle parametre passer, skal du udskifte lyspæren.
 • Nu sæt ringen tilbage på plads og repar den forsigtigt.
 • Tænd for strømmen og kontroller, hvordan enheden fungerer.
Pære erstatning

Tips

 • Inden du udskifter pæren, skal du kontrollere det omhyggeligt. Hvis du har energibesparende modeller eller glødelamper, behøver du ikke at skubbe dem, bare dreje mod uret. Hvis belægningen er synlig, og inden i en anden kegle er en halogenvariant, som er fastgjort med stifter, behøver du ikke at vride noget.
 • Hvis der er spejleelementer i det hængende loft, skal du arbejde omhyggeligt for ikke at ridse overfladen. Det samme gælder for spændingsanaloger, der er meget følsomme for mekanisk stress.
 • Lamper i det falske loft er bedre at bruge den samme model, ellers vil belysningen ikke se harmonisk ud. Hvis det er på tide at ændre lampen, men du ikke kan finde den samme, skal du få et komplet sæt nye varer.
 • Hvis der var LED-lamper, der gav dårlig belysning, for at øge lysflowet, skift dem, ikke på højere effektmodeller, men på hvide elementer. Så du får den nødvendige belysning og sparer elektricitet.
 • For at erstatte pæren skal du bruge et stykke tør klud eller bomuldshandsker, så du ikke vil efterlade udskrifter.

For at forlænge belysningssystemets levetid i det falske loft vil hjælpe reglerne:

 • Antallet af spotlights skal beregnes korrekt, hvis dette ikke er sket, vil lyspærerne hurtigt blive svigtet ved øget belastning;
 • Vælg kvalitetsprodukter i en specialbutik;
 • Kontroller ledninger og ammunition for pålidelighed, selv i købsfasen;
 • Lad ikke lamperne overophedes, selvom du har ultra-dyre og branded lamper, har de også brug for en hvile.

Sådan udskiftes en pære i et falsk loft - halogen og LED. Udskiftning punktlamper.

For at ordentligt udskifte pæren i et spotlight suspenderet eller ophængt loft, behøver du ikke at ty til hjælp fra specialister.

Selve processen er ret simpel og vil ikke forårsage uhåndterlige vanskeligheder. Det er nok at kende de grundlæggende principper for montering af sådanne lamper.

Bemærk dog, at ikke alle lamper i spotlights har samme type montering. Når du vælger en ny instans i stedet for en brændt, skal du derfor være opmærksom på typen af ​​base.

Her er nogle variationer af individuelle modeller:

I lamper med en skruebase, som i den sædvanlige standard, er der ingen hemmeligheder for udskiftning. De fjernes ved vridning. Men i suspenderede og stræklofter er andre typer mere populære.

Pærer med to ben, som fastgøres efter kliket - GU 5.3, MR16

Der er modeller, der reparerer, når de drejes rundt om en akse med 90 grader - GU10.

Type GX 53 eller tablet:

Overvej processen med at erstatte alle disse løg.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Lyspærer til et hængende loft bruges ofte i spotlights. Nogle gør installationen af ​​installationen selv og derefter have en anelse om, hvordan man ændrer halogenpæren i det falske loft og alle andre. Det er ligegyldigt. Men hvis du bestilte installationen af ​​loftet fra virksomheden og ikke gjorde det selv, så kan du ikke vide, hvordan udskiftningen er færdig.

På vores hjemmeside kan du se billeder og videoer om installationen af ​​forskellige designs i ophængningssystemet. Nedenfor gives trin for trin instruktioner til at gøre dette arbejde.

Anvendelige Produkter

Lyspærer i et hængende loft bruges oftest i fire slags.

 • Halogen, som kan installeres med en mindste loftsafstand i forhold til basen. De producerer ret stærk belysning. Udskiftning af et sådant element er lidt sværere end en glødelampe, og du skal være yderst forsigtig. Levetiden for en sådan lampe er meget afhængig af den korrekte installation. Vi har hyppige dråber i forsyningen med belysning, hvilket påvirker driften af ​​glødelampe negativt. Derfor er det bedre at anvende spændingsstabilisatorer på filialen;
 • Nogle brugslamper med traditionelle glødelamper. Disse elementer er velkendte for alle, og deres udskiftning er ikke svært. Men de er langt fra at være egnede til alle hævede lofter, da de bliver meget varme;
 • Lysstofrør, på trods af at deres pris er ret høj, er de meget populære, fordi de bruger lidt elektrisk energi. Desuden er deres lysstyrke meget højere end analogernes. Blandt manglerne kan man notere den langsomme inklusion (lamper med varm start). Ud over et begrænset antal on-off cykler samt indholdet af kviksølvdamp i dem, hvilket komplicerer genbrug.
 • LED-lamper til loftslofter er de mest økonomiske og holdbare. Lysstyrken af ​​sådanne indretninger er ofte højere end for fluorescerende enheder. Deres levetid kan nå 72.000 timer, hvilket er en utrolig mængde. Til sammenligning har en konventionel glødelampe en levetid på 1000 timer.

Ved udskiftning af belysningsarmaturer skal du kende et par nuancer.

Anvendes hovedsagelig til punktbelysning, to typer af base:

 1. Med traditionel højre tråd. Det gælder for standardpatronen. Og alle ved, hvordan man laver en sådan erstatning;
 1. Der er lamper, der er fastgjort med to ben (base G med forskellige modifikationer). De tjener som hjælpelinjer og er rettet efter et karakteristisk klik. Når du udskifter, skal du ikke trykke ned med kraft. Hvis du rammer slidsen, vil snapet ske nemt. Så prøv ikke at skubbe, bare træk ud og prøv igen, måske kom elementet ikke ind i rillen;

Kom godt i gang med at erstatte

Først skal du slukke for strømmen på filialen. Glem ikke sikkerheden. For at gøre dette skal du bare sørge for, at kontakten er i "slukket" position.

Derefter finder vi en bekvem støtte, så du kan udføre arbejde i højden. Brug en stige eller en almindelig afføring.

Tip! Ved arbejde i ophængnings- og spændingssystemer skal man være yderst forsigtig. Hvis det er et strækloft, kan du let beskadige stoffet. Hvis suspensionstativsystemet, og selv med en spejlbelægning, så kan dette også enhver forsigtig bevægelse være skadelig.

 • Hvis loftet er en glødelampe, skal du tage fat i kolben og dreje den mod uret, det vil sige, den holdes af bunden.
 • LED, halogen og fluorescerende lamper har en anden montering.
 • Når du fjerner først, bør du låse op pæren i kroppen. Der er tilvejebragt denne fastgørelsesring. Når du gør dette arbejde, hold denne del, selve ringen er fjendtlig og kan let glide ud af din hånd.
 • I andre udførelser er ringen gevindskruet og skruet mod uret.
 • Nu er lampen fri. Det vil ikke falde, som det hænger på ledningerne. Træk det ud og afbryd forbindelsen ved blot at trække den til siden.
 • Ved at tage lampen, kan du se dens værdi og afhente sin udskiftning.
 • Installer lampen i omvendt rækkefølge.

Tips

For at gøre lampen ikke kun arbejde i lang tid, men også se smuk ud i loftet, er det nok at følge nogle få enkle regler:

 • Hvis du ikke har nok belysning i rummet. Så du kan gå to metoder til at rette op på situationen. Den første er at hente en lampe med større strøm, og den anden er at erstatte den med en mere energieffektiv løsning - LED.
 • Hvis du bare var ubehagelig at arbejde, så prøv at tage en llama dagslys med en temperatur på 4000K. Sådan belysning er mere befordrende for arbejdsmiljøet.
 • Lamper i det falske loft, brug samme model, ellers ser de ikke meget sammen. Hvis dette ikke er til salg, er det bedre at erstatte alle lamperne i rummet, hvis det helt sikkert ikke har råd til meget.
 • Hvis du lægger en halogenlampe uden reflektor, f.eks. I en lysekrone, så husk at du ikke kan tage den med dine bare hænder. Faktum er, at deres kolbe er dækket af en speciel belægning, der nedbrydes, når den kommer i kontakt med fedtstoffer - en sådan lampe varer ikke i lang tid. Brug den klud eller cellofan, der kommer i sættet.

Nu ved du, hvordan du udskifter for hængende loftpærer. Sagen er enkel, men ikke blottet for visse subtiliteter. Lad dit hjem være lyst og hyggeligt.