Instruktioner til udskiftning af lysekronen på strækloftet

Før eller senere bliver enhver ting i husholdningsbrug ubrugelig eller bare ophører med at blive ønsket. En almindelig lysekrone i stuen eller soveværelset kan blive elementær og ejeren af ​​lejligheden får et presserende spørgsmål - hvordan kan du ændre lysekronen på strækloftet selv? Under præinstallationen af ​​strækloftet arbejdede professionelle mestere på installationen af ​​elektrisk belysningsudstyr, så der var ingen spørgsmål eller vanskeligheder. Uafhængig udskiftning af belysningsenheden under det allerede forberedte strækloft kan medføre visse vanskeligheder.

Grundlæggende regler for vellykket installation

Den vigtigste regel for succesfuld installation er fuldstændig afbrydelse af strømforsyningen fra loftet. Først efter en fuldstændig frakobling af spændingen i det elektriske panel kan du begynde at arbejde med udskiftning af lysekronen.

Når du fjerner en gammel, forældet lysarmatur, skal du være opmærksom på monteringsanordningen. Vedhæftningsindstillinger kan kun være to. Dette er en fælles monteringskrog, der er sikkert skruet i eller skruet i en gulvplade eller monteringsplade på to eller fire skruer.

Hvis den nye enhed bruger den samme fastgørelsesmetode som i den gamle, kan vi antage, at homebrew installatøren var heldig og ville kun skulle afbryde ledningskablerne og bare hænge den nye lampe i stedet for den gamle.

Takkrogen vil passere gennem et hul, der er specielt fremstillet og fastgjort af fagfolk i strækloftet, og belægningens udseende efter ændring af armaturet ændrer sig slet ikke. Når du monterer en belysningsarmatur af et andet design, skal du have nogle faglige færdigheder i installation af en strimmel eller monteringshake. Derudover er en boremaskine, en skruetrækker og et isolerende bånd nødvendigt for at udføre sådant arbejde.

Hurtig loftbelysning udskiftning

Nemningen af ​​et spændingsbelægning af stof eller film ligger primært i, at en ny lyskilde kan installeres på et helt andet sted. Efter at have lavet et hul i film- eller stofoverfladen på loftspændingsdækslet, skal du straks forsigtigt sikre det mod at sprede og ændre i spændingsgraden.

For at gøre dette er der specielle monteringsringe af slidstærk plastik, hvor kantene på udskæringshullet til den nye belysningsarmatur er limet langs konturen.

Når du ændrer placeringen af ​​den elektriske lyskilde eller installerer yderligere belysningslygter, kan loftets spændingsbelægning fjernes, og der kan laves en ny elektrisk ledning langs loftet. Med en PVC-pladebelægning vil det være noget sværere at foretage en sådan omorganisering af belysning. Filmen er monteret under opvarmning, og uden hjælp fra specialister vil det være ret svært at udskifte lysekronen på strækloftet eller installere det på et andet sted.

Efter at have fjernet det gamle lysarmatur, får installatøren adgang til monteringsstrukturen. Hvis den stationære loftkrog blev brugt som et element til suspensionen, vil der under en lysekrone findes en allerede installeret enkeltring, som holder strækloftet på sit rette sted. I nærvær af en strimmel kan to monteringsringe med klargjorte steder til skrue i installationsskruerne være placeret under belysningsarmaturet.

Remstørrelsen skal være helt identisk med det gamle fastgørelsesorgan. Installation af en strimmel med større længde kan medføre fejljustering af ekstra installationsudstyr og beskadigelse af spændingsdækslets integritet.

En god praktisk råd ville være at fjerne hele processen med at fjerne de gamle lysarmaturer i et foto eller en video. Så er det sikkert, at man ikke kan forvirre ledningerne og installere en ny lampe på samme måde som den gamle. Med fokus på optagelserne skal alt arbejde med at installere en ny enhed udføres i omvendt rækkefølge.

Når man hænger lampen på krogproblemer, opstår der næsten aldrig. Forbindelsen af ​​ledningerne og dækker indretningens forbindelseselement kan betragtes som udskiftning af belysningsenheden er færdig. At vide, hvordan man fjerner en lysekrone fra et strækloft betyder hurtigt at forstå installationen af ​​en ny.

Flytter lampen til et andet sted

Situationen er vanskeligere ved installation af lampen på et nyt sted. Et hvilket som helst strækloft koster forbrugerne ret dyrt og at eksperimentere efter den endelige installation af hele strukturen, er det ikke den nemmeste opgave at ændre placeringen af ​​loftlysene. Hvis du har brug for at ændre indvendig belysning og tilføje eller flytte lampen, er det bedst at henvende sig til fagfolk. Skader på loftet dækker tilfældigt og dets reparation vil koste forbrugeren meget mere end at installere yderligere lys med hænderne på en erfaren arbejdstager.

Det er kendt, at for strakt stof eller filmbelægning kan:

 • skjule fejl og uregelmæssigheder i loftet
 • skjul yderligere isolering fra mineraluld eller skum;
 • installere støjisoleringspaneler;
 • korrekt udføre kommunikation ledninger og ledninger.

Det er derfor, at lampens overførsel og installation af yderligere belysningsarmaturer anses for at være et vanskeligt job, der kræver professionel viden. Kabelføring på loftet og demontering eller overførsel kræver fjernelse af hele loftbeklædningen, overførsel af isolering og andre konstruktionselementer og installation af hele loftkagen igen.

På samme tid for kvaliteten af ​​det krævede arbejde:

 • til installationsstedet for nye enheder for at bringe forsyningskablet til den isolerede;
 • arrangerer et sted at installere armaturet, det vil sige, installere en ophængt højdejusterbar struktur med en krog eller plastikrem, hvorpå en ny lysarmatur vil blive fastgjort;
 • lim plastringen til installationsstedet for at sikre den spændte klud;
 • Fastgør det spændte materiale på ringen med tape og kun forbind derefter de elektriske ledninger;
 • Juster den ophængte konstruktion til højden og hæng den nye armatur på det ønskede niveau.

Arbejdet er besværligt og kræver særlig viden om montering af et loft og installation af elektriske apparater.

Ved installation af armaturer på andre steder er det også nødvendigt at kvalitativt forsegle det gamle sted, hvor et gult hul forbliver fra det gamle armatur. Du kan fjerne det ved hjælp af en indsat applikation eller en særlig patch.

Ved overførsel af ledninger til loftet er det nødvendigt at nøje overholde reglerne for brandsikkerhed og fjerne alle ledninger i specielle bølgepap. Plastbølgepapning hjælper med at undgå problemer under reparation og installation af nyt udstyr. Nøjagtig overholdelse af ledningsreglerne og korrekt tilslutning af ledninger vil hjælpe elektrikeren til at udføre overførsel eller udskiftning af lamper med større nøjagtighed og grundighed.

Fastgørelse af hele ophængt konstruktion i henhold til præfabrikerede mærker vil ikke tage meget tid fra en professionel, men vil kræve en masse tid og kræfter fra en amatør. Fordelen ved selvudskiftning af lampen er minimal.

Måske, hvordan man fjerner lysekronen fra strækloftvideoen og hjælper med at fremskynde installationen og udskiftningen af ​​lampen, men kun en specialist kan garantere kvaliteten af ​​arbejdet. Inviterende fagfolk vil være meget billigere end at eliminere huller i loftet og fejlfinding af elektriske ledninger.

VoltLand.ru

Sådan skifter du lysekronen selv

Under reparation beslutter mange mennesker for eksempel at ændre lysekronen, fordi den gamle ikke passer ind i det opdaterede interiør. Som praksis viser, er denne beslutning helt sandt. Når alt kommer til alt, er udskiftningen af ​​lysekronen efter de udførte reparationer meget ulejlighed, og i nogle tilfælde er det næsten umuligt.

Vi vil overveje to hovedmuligheder, hvordan du kan ændre lysekronen selv:

 1. På strækloftet
 2. I en armeret betonplade.

Et sådant arbejde er helt i stand til at udføres af hver ejer, der selv har indledende færdigheder i håndtering af elektrisk udstyr og er i stand til at holde et værktøj i sine hænder.

Skift lysekrone på strækloftet

Du vil sige: Eksperter installerer strækloftet, så lad dem erstatte lampen. Men det er ikke helt sandt af to grunde:

 • For det første er det ikke i deres jurisdiktion.
 • Den anden grund er endnu enklere: for simpelt elektrisk arbejde med dig tager du en anstændig penge.

Derfor læser vi vejledningen, forbereder det nødvendige værktøj, køb materialet - og gå!

Det første du skal tænke på, før du udskifter lysekronen (eller installerer en ny) på et strækloft, er at bestemme dens nøjagtige placering. Det afhænger af, om du har brug for ekstra ledninger.

Valget og køb af lysekroner skal foretages inden installationen af ​​spændevævet. Dette giver dig mulighed for at træffe beslutning om installationsindstillingen og korrekt forberedelse. Her er nogle enkle retningslinjer, der giver dig mulighed for at vælge den rigtige lysekrone til spændingsstrukturer:

 • Skålen på lampen må ikke have skarpe kanter eller fremspring (du kan beskadige lærredet);
 • Det er optimalt, hvis basen er lavet af ikke-metallisk materiale. Dette vil tillade ikke at bekymre sig om deformationen af ​​lærredet, hvis basen varmer op;
 • Det er ønskeligt at vælge en model, hvor loftet er rettet væk fra lærredet;
 • Hvis du planlægger at bruge glødelamper, skal suspensionens længde være mindst 20 cm (afstand fra loftet til belysningskilden).

Meget ofte opfylder moderne lysekroner ikke dette krav: Loftlamperne er placeret i umiddelbar nærhed af loftet. Derfor anbefales det at bruge energibesparende lamper, som opvarmes lidt.

Forberedende fase

Når du har købt lysekronen, har du besluttet på typen af ​​vedhæftning og dens placering, du kan fortsætte med installationen af ​​elektriske ledninger og installere basen.

Udvid ledningen

Som led i ledningerne skal man ofte opbygge ledningen, selv om lysekronen ikke overføres. Faktum er, at fastgørelsen af ​​armaturet på strækloftet er noget lavere (afhængigt af bundens fladhed, profilens tykkelse og andre faktorer). Nogle gange, hvis lofterne i rummet er høje, bliver de bevidst sænket med 10-15 cm. Naturligvis er længden af ​​de gamle ledninger ikke nok: du skal øge. For at gøre dette, ved hjælp af terminaler, er en ledning af den ønskede længde fastgjort til de gamle ledninger.

Hvis lampen overføres, øges kabellængden og der lægges en korrugering på den. Så at korrugeringen ikke sænker, er den fastgjort til bunden af ​​loftet ved hjælp af plastik klemmer.

Fastgørelsesinstallation

Afhængigt af lysekronedesignet anvendes flere installationsmetoder. Overvej dem mere detaljeret:

 1. Monteringskrog. På et sådant element monteres alle hængende lysekroner. Til installation på strækloft anvendes metal kroge af forskellig længde. De har en bekvem fjederlåse, som følge af hvilken fikseringen sker i hullet på pladen. Garnet, der skæres langs hele længden af ​​en sådan krog, gør det muligt at justere lysekronens højde præcist. For at montere krogen er det nok at bore et hul i pladen og indsætte et fastgøringsmiddel i det. Du kan også bruge det gamle hul efter at have fjernet den gamle krog fra den;
 2. Montering på profilen. Nogle lamper er monteret på længdeprofilen (strimlen) med studs. For at løse profilen anvendes de såkaldte indlejrede strukturer. I pantens rolle skal du bruge et passende stykke bord eller tyk krydsfiner. Et hul er lavet i pantet for at binde lysekronen. Et stykke bord eller krydsfiner er fastgjort til loftet med dowels. Hvis pantet skal sænkes ned, anvendes der på en U-formet profil lavet af galvaniseret stål.

Nu kan du invitere eksperter til at installere spændingsstrukturen.

Lysekrone installation

Når lærredet er stramt, fortsæt til lysekronens installation. Dette vil kræve en termisk ring, som er tilgængelig i forskellige diametre. Når du er monteret på krogen, skal du vælge en lille ring, og når den er monteret på profilen - den dekorative skåls bredde.

Fremgangsmåden til montering af en lysekrone på et strækloft er som følger:

 1. Til berøring er stedet for installation af krogen eller realkreditlånet;
 2. Termoringen er limet til lærredet. Til dette er det bedre at bruge cyanocrylatbaseret lim;
 3. Når limen endelig tager fat, skæres lærredet inde i ringen forsigtigt med en skarp kniv;
 4. Ledningerne trækkes ind i hullet, og lysekronen er hængt på en krog;
 5. Hvis der anvendes en profil, skrues metalbjælken på realkreditlånet med selvlukkende skruer, og lysekronen er monteret på monteringspinde;
 6. Når armaturet er installeret, er den elektriske forbindelse lavet i henhold til den vedhæftede skema og et dekorativt dæksel er installeret.

Tip! Før du begynder at demontere den gamle lysekrone, skal du slukke spændingen ved afbryderen. Efter forlængelse af ledningerne er deres ender isoleret: kun da kan maskinen tændes.

Skift lysekrone på betonloftet

Meget lettere at ændre lysekronen på selve loftet, hvis bund er en betonplade. Og det gøres til enhver tid: Du kan installere lysekronen både før og efter reparationen.

Fjern den gamle lysekrone

Først og fremmest husker vi om elektrisk sikkerhed og slukker for maskinen i panelet. Derefter står vi på en trinladder og sænker det dekorative dæksel, hvorunder der er snoet ledninger og monteringskrogen. Ledningerne til lysekronen har en snack, og belysningsarmaturet fjernes fra krogen.

Så skal du beslutte, hvad du skal gøre med monteringskrogen: demontere eller forlade? Den gamle krog fjernes i to tilfælde:

 1. Hvis en ny armatur er vedhæftet med en profil (bar). I dette tilfælde vil krogen simpelthen forstyrre den korrekte installation af pladen;
 2. Når du installerer en ny lysekrone på krogen, skal den gamle montering kontrolleres for styrke: let rive, tage fat i tangen. Hvis krogen er løs, er det bedre at demontere det.

For at fjerne den gamle monteringskrog er en plastikplade udhulet, på hvilken den er fastgjort. Efter det skal du installere en ny metalkrog eller montere profilen. Til dette formål bores huller til dowels i pladen i pladen, og stangen skrues med skruer.

Efter at have behandlet bjerget, tag ledningerne op. Gamle forbindelser (twist) bide off, og enden af ​​ledningerne er strippet. Ledningerne er som regel lavet af et hvidt hvidt kabel. Derfor er det nødvendigt at bestemme ledernes polaritet (næsten altid er der tre af dem og en to-knap-switch).

For at gøre dette skar vi de strippede ender til siderne og tænder maskinen. Alternativt tændes tasterne, hvilken indikator bestemmer hvilken ledning der er. Når du har slukket maskinen, skal du markere dem med farvet isolerende tape.

Installation af en ny lysekrone

Nu er alt klar til at installere en ny lampe. Lysekronen er hængt på en krog eller fastgjort med pinde. Tilslut derefter ledningerne. Det skal bemærkes, at for at belysningsenheden fungerer korrekt, skal du følge ledningsdiagrammet, der er fastgjort til lampen.

Når du har lavet forbindelsen, skal du kontrollere lysekronens ydeevne. Tænd for maskinen og prøv forskellige belysningstilstande. Hvis alt fungerer korrekt, skal du installere et dekorativt dæksel.

Tip! Ledningsforbindelser anbefales ved hjælp af moderne terminaler: Det er hurtigt, bekvemt og opfylder brandsikkerhedsstandarderne.

Sammenfatning

Som du kan se, er det ikke så svært at ændre lysekronen selv. Det er ikke nødvendigt for dette at ansætte en kvalificeret elektriker. Efter de foreslåede instruktioner kan du selv installere lampen på strækloftet: det er ikke meget mere kompliceret end på en betonbase.

Hvordan erstattes lysekronen fastgjort til strækloftet med dine egne hænder?

I Amerika udføres udskiftning af pærer i belysning kun af specielt uddannede personer med licens. Vi har ingen sådanne regler, men det er bedre at overlade specialister til en sådan kompliceret ting som at erstatte en lysekrone i et strækloft. Men hvis du har nogle færdigheder inden for reparation, så klare dig godt med denne opgave.

Lysekrone demontering

Så, du besluttede at gøre denne vanskelige opgave alene. Først skal du demontere den gamle lysekrone. Sluk spændingen i panelet, se omhyggeligt på dens montering. Armaturet kan hænge på en krog, eller det kan fastgøres til et lath fastgjort til loftet. I det første tilfælde skal lysekronen fjernes fra krogen og derefter afbryde ledningerne. I den anden variant er det nødvendigt at skrue belysningen fra baren, tag forsigtigt ledningerne af og fjern derefter stangen. Baren er normalt knyttet til et træ pant gemt bag loftet med skruer.

Når du har fjernet lysekronen i øjnene, strækker du loftet. Hvis lysekronen hænger på en krog, vil der være en ring på loftet, ledningerne strækkes gennem den. Nå, hvis lysekronen var fastgjort til stangen, vil der være tre sådanne ringe. Ved hjælp af to yderligere ringe fastgøres skruer, hvor stangen holdes.

Hvordan vælger du en ny lysekrone?

Når du vælger en ny lysekrone, skal du være opmærksom på armaturerne: Hvis den gamle lysekrone forblev på krogen, skal den nye have en krog, og hvis baren fungerede som en støtte, skal den nye også være til stede. Sørg for at måle den gamle stang før du køber, så du behøver ikke at løbe tilbage til butikken og ændre købet. Linjen skal enten være den samme størrelse eller lidt større end originalen. Det vigtigste, at det ikke var mindre.

Det næste skridt er at bygge en ny lysekrone. Hvis du lykkedes at finde stangen af ​​samme størrelse, monterer du lysekronen på samme måde som du demonterede den gamle, kun i omvendt rækkefølge. Og hvis du er uheldig, og det viste sig at være mere, måler du den gamle bar og borer i det nye hul, så de falder sammen med den foregående armatur. Efter disse manipulationer kan lysekronen fastgøres på det indlejrede bord og tilsluttes ledningerne.

Hvornår kan det være nødvendigt med hjælp fra fagfolk?

Hvis din gamle lysekrone hænger på en krog, skal den nye lampe helt sikkert være den samme, og den bliver monteret på samme måde. Men hvis du vil udskifte krogen, er det ikke så simpelt. Kontroller tilgængeligheden af ​​pantskortet. Hvis du ikke kan mærke denne vigtige detalje under strækloftfilmen, betyder det, at lampen blev fastgjort direkte til loftet. I dette tilfælde kan du kun hjælpe med at installere hævede lofter. Det er nødvendigt at demontere loftet uden fejl og først efter at installere lysekronen. I tilstedeværelsen af ​​et pantskort kan stangen fastgøres til en skrue. En sådan mount kan imidlertid være skrøbelig, så det er med større sikkerhed det værd at kalde eksperter. Husk, hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre ikke at risikere det.

Det er også nødvendigt at huske at stræklofter har deres egne specifikationer, og det er nødvendigt at udskifte lysekroner med hensyn til deres holdbarhed. Det er ekstremt vigtigt ikke at beskadige materialet: dets reparation er en lang og omhyggelig proces, fordi det er bedst at overlade arbejdet med at erstatte lysekronen til en erfaren specialist. Husk også, at det er vigtigt at vælge den rigtige lysekrone til at strække loftet. Så næsten alle værelser har deres eget designprojekt, og loftet er en vigtig del af det. Derfor bør lysekronen kombineres med den både i sin farve og i stil. Ellers garanteres disharmoni i interiøret. For resten er et alternativ til lysekroner i dag lamper, herunder LED, som er indbygget i loftet. Imidlertid vil deres installation kræve mere tid, indsats og særlige færdigheder.

Skift lysekronen på strækloftet selv!

Der er tilfælde, hvor den gamle lysekrone kan medføre visse vanskeligheder. Faktisk er der sådanne stater i USA, hvor en elementær ændring af en pære kræver en særlig tilladelse, som registrerer den teknologiske bevidsthed om en given person inden for elteknik.

Hvis der er installeret strakte lofter i lejligheden, og det var nødvendigt at ændre lysekronen, så er det også ønskeligt at have grundlæggende viden inden for elteknik og for at kunne skelne mindst en skruetrækker fra en trækstang. Nu vil der dog være nogle praktiske tips, som vil hjælpe med så enkelt ved første øjekast spørgsmål.

I begyndelsen er det nødvendigt at fjerne den gamle sturgeenhed. For at gøre dette skal du først afbryde spændingen i tavlen. Så skal du se præcis, hvordan vedhæftet fil blev udført. Det er muligt at fastgøre det på krogen, mens det fjernes fra krogen og derefter afbrydes ledningerne. I en anden udførelsesform kan fastgørelsesorganer udføres ved hjælp af en beslag. Her skal stangen være løst skruet (som regel er et par skruer installeret), og derefter afbryd ledningerne og fjern selve monteringsbjælken.

Efter at have fjernet det gamle lysarmatur, kan du se ringen på strækloftet. Hvis belysningen var monteret på en krog, ville der være en ring med en krog, og hvis fikseren var en skive, ville der være to ringe med plads til skruer. Det er vigtigt at vide, at den nye lysekrone skal monteres på samme princip som den gamle, fordi ellers kan du simpelthen beskadige loftet, hvis der ikke er nogen ide om dets struktur og skabelse. Desuden bør remmen af ​​den nye lysarmatur være identisk med den gamle, måske mere, men meget ønskeligt af samme længde.

Lad os dog komme ned for at fastsætte lysekronen på baren. Hvis det nye armatur har samme rem som den gamle, er det muligt at udføre samlingen i den modsatte rækkefølge, der er angivet ovenfor. Når armaturet viste sig at være længere i armaturet, skal du måle hullerne i samme størrelse mellem hullerne, som den gamle strimmel og bore hullerne. Læg derefter lampen på plads. Nå, da det viste sig at være mindre end nødvendigt, skal baren gå tilbage til butikken og gøre enten en udveksling eller retur af varer.

Nu begynder vi at løse lampen på krogen. Her, hvis en ny lysekrone har en krog, bør der ikke være nogen særlige problemer. En forholdsvis simpel suspension af belysningsapparatet til positionen og forbindelsen af ​​de elektriske ledninger udføres. Situationen med ophængningen af ​​apparatet til belysning på stangen på krogens sted er noget kompliceret. Faktum er, at det kan være bedre at bytte eller returnere varerne end at eksperimentere med stræklofter. Trods alt er priserne for hævede lofter meget højere end prisen på lysekronen. Men hvis du stadig ønsker at hænge nogle sconces på baren i stedet for den gamle version på krogen, så er det bedre at invitere kyndige installatører af stræklofter til at gøre dette arbejde.

Du kan bestille lejlighed reparation, vindue installation eller glas af en balkon fra os ved at klikke på det ønskede menupunkt:

Vi har stor erfaring i alle disse typer arbejde.

Bestil et sæt værker og få anstændige rabatter.

Kan jeg ændre lysekronen på strækloftet

Sådan ændrer du lysekronen på selve strækloftet

Du har et spørgsmål, hvordan du kan ændre lysekronen på selve strækloftet. Du behøver ikke bekymre dig for noget overnaturligt i denne operation er det ikke. Ja, du har brug for en vis viden i valget af lysekroner, da hver af dem ikke kan være egnet til et strækloft. Alle andre spørgsmål om den praktiske udskiftning af lysekronen kan du finde i denne artikel.

Råd til valg af lampe, hvis loftspændingen.

Til at begynde med, når du udskifter en lysekrone kan du støde på noget problem, der vil være i valget. I dag, efter at have kommet ind i en stor el-apparat butik, vil du finde alle slags lysekroner. Alle er forskellige i forskellige kriterier: omkostninger, fastgørelsesmetode, vægt osv.

Hvis du vælger en lampe til montering på et loftsloft, skal du også vide, at ikke hver lysekrone vil være din. Der er en række funktioner, som det er ønskeligt at tage højde for for ikke at beskadige dit loft i fremtiden. Enhver armatur, der er egnet til montering på hængende lofter, skal have en speciel diffusor. Det er normalt lavet af metal og er designet til at omdirigere varme. Hvis du kan lide karob modeller af lysekroner, så for et strækloft er det bedre at vælge den mulighed, hvorpå hornene er rettet nedad.

Typer af fastgørelse lysekroner til at strække loftet

Før du går videre til det praktiske spørgsmål om, hvordan du skifter lysekronen på strækloftet, er der en anden nuance, som du bør være opmærksom på. Til at begynde med, skal du bestemme, hvordan du skal løse lysekronen. Der er 2 typer montering. Husk at dette øjeblik du bør overveje, når du vælger en ny lampe.

Så, den første type vedhæftning - på krogen. Denne mulighed plejede at være den mest almindelige. I de fleste lejligheder med højt til loftet anvendes denne metode til installation af lysekroner.

Den anden metode til fastgørelse - hæng lysekronen på baren. Den mest anvendte metode i moderne konstruktion. Moderne lysekroner giver i deres sæt særlige monteringsstrimler. Installationsproceduren er ikke kompliceret, men har sine egne egenskaber.

Demontering af den gamle lysekrone fra strækloftet

Hvis du har et problem, hvordan du skifter lysekrone på strækloftet, så er det første, du skal demontere den gamle lampe. Således kan du finde ud af, hvordan det blev installeret, hvilke typer af fastgørelsesanordninger blev brugt, hvad skal der gøres med loftet i fremtiden for at skjule installationsspor osv. Belysningsenheden beskæftiger sig med elektricitet, så det første er at afbryde al spænding. Hvis lysekronen hænger på krogen, skal du forsigtigt bevæge den dekorative hætte ned. Derefter skal du afbryde kontakterne og fjerne den fra krogen.

Hvis lysekronen er monteret på en bar, udføres demontering som følger. Ved at holde belysningen skruet af, skrues skruerne eller dekorative møtrikker, der fastgør lysekronen til skinnen. Derefter afbrydes instrumentets ledninger, og så kan du fjerne din lampe. Husk at installationen af ​​en anden lysarmatur skal være nøjagtig den samme som den forrige. Dette skal tages i betragtning på et obligatorisk grundlag, så under installationen vil du ikke beskadige loftet.

Sådan skifter du lysekronen på strækloftet.

Vi vil fortsætte med at studere emnet - hvordan du kan ændre lysekronen på strækloftet. Hvis før du demonterede lampen, du ikke forstod, hvordan du fikser lysekronen til strækloftet, så har du afsluttet demonteringen, du bliver helt klar. Jeg anbefaler endvidere at hente den nye lampe med en lignende fastgørelsesmåde. Derefter kan opgaven med at ændre lysekronen på strækloftet lettes meget.

Det næste skridt er at forberede det nye armatur til installation. Hvis lysekronen er hængt på en krog, så vil du højst sandsynligt skulle samle den. Hvis din armatur er udstyret med en monteringsplade, skal du forberede sine ledninger til tilslutning.

Det næste skridt er at fastgøre stangen til loftforstærkning.

Fra personlig erfaring: Jeg anbefaler at pakke stangen i flere lag med elektrisk tape. Dette beskytter spændingsmaterialet mod utilsigtet skade ved strimlernes kanter.

Derefter skal du ved hjælp af en assistent forbinde lysekronen til ledningerne og læg den forsigtigt på stangen, skru den fast med skruer.

Fra personlig erfaring: i mangel af en assistent til at forbinde lysekronen kan den hænge på venstre underarm og derved frigøre venstre hånd. Tilslut derefter ledningerne i denne position.

Hvis din lysekrone er monteret på planken ved hjælp af dekorative møtrikker, så er det på forberedelsesstadiet nødvendigt at justere placeringen af ​​skruerne på den. Læs mere om det her.

Og hvor meget vil det koste at erstatte lysekronen, hvis loftet er suspenderet

Hvis du ikke finder ud af, hvordan du kan ændre lysekronen på strækloftet og ikke stoler på dig selv for at udføre denne operation, kan du altid henvende dig til hjælp fra specialister. Desuden vil omkostningerne ved et sådant arbejde ligge i størrelsesordenen 500-1000 rubler, afhængigt af kompleksiteten af ​​fiksering og vægten af ​​lysekronen.

Kære læsere, jeg vil ikke agitere dig selvstændigt, hvordan du ændrer lysekronen på strækloftet, men jeg tror, ​​at jeg i artiklen på siden har uddybt mig om dette emne i detaljer, og hvis du ønsker det, kan du selv gøre det.

Tak fordi du deler artiklen i sociale netværk!

Skift lysekronen på strækloftet selv!

Der er tilfælde, hvor den gamle lysekrone kan medføre visse vanskeligheder. Faktisk er der sådanne stater i USA, hvor en elementær ændring af en pære kræver en særlig tilladelse, som registrerer den teknologiske bevidsthed om en given person inden for elteknik.

Hvis der er installeret strakte lofter i lejligheden, og det var nødvendigt at ændre lysekronen, så er det også ønskeligt at have grundlæggende viden inden for elteknik og for at kunne skelne mindst en skruetrækker fra en trækstang. Nu vil der dog være nogle praktiske tips, som vil hjælpe med så enkelt ved første øjekast spørgsmål.

I begyndelsen er det nødvendigt at fjerne den gamle sturgeenhed. For at gøre dette skal du først afbryde spændingen i tavlen. Så skal du se præcis, hvordan vedhæftet fil blev udført. Det er muligt at fastgøre det på krogen, mens det fjernes fra krogen og derefter afbrydes ledningerne. I en anden udførelsesform kan fastgørelsesorganer udføres ved hjælp af en beslag. Her skal stangen være løst skruet (som regel er et par skruer installeret), og derefter afbryd ledningerne og fjern selve monteringsbjælken.

Efter at have fjernet det gamle lysarmatur, kan du se ringen på strækloftet. Hvis belysningen var monteret på en krog, ville der være en ring med en krog, og hvis fikseren var en skive, ville der være to ringe med plads til skruer. Det er vigtigt at vide, at den nye lysekrone skal monteres på samme princip som den gamle, fordi ellers kan du simpelthen beskadige loftet, hvis der ikke er nogen ide om dets struktur og skabelse. Desuden bør remmen af ​​den nye lysarmatur være identisk med den gamle, måske mere, men meget ønskeligt af samme længde.

Lad os dog komme ned for at fastsætte lysekronen på baren. Hvis det nye armatur har samme rem som den gamle, er det muligt at udføre samlingen i den modsatte rækkefølge, der er angivet ovenfor. Når armaturet viste sig at være længere i armaturet, skal du måle hullerne i samme størrelse mellem hullerne, som den gamle strimmel og bore hullerne. Læg derefter lampen på plads. Nå, da det viste sig at være mindre end nødvendigt, skal baren gå tilbage til butikken og gøre enten en udveksling eller retur af varer.

Nu begynder vi at løse lampen på krogen. Her, hvis en ny lysekrone har en krog, bør der ikke være nogen særlige problemer. En forholdsvis simpel suspension af belysningsapparatet til positionen og forbindelsen af ​​de elektriske ledninger udføres. Situationen med ophængningen af ​​apparatet til belysning på stangen på krogens sted er noget kompliceret. Faktum er, at det kan være bedre at bytte eller returnere varerne end at eksperimentere med stræklofter. Trods alt er priserne for hævede lofter meget højere end prisen på lysekronen. Men hvis du stadig ønsker at hænge nogle sconces på baren i stedet for den gamle version på krogen, så er det bedre at invitere kyndige installatører af stræklofter til at gøre dette arbejde.

Du kan bestille lejlighed reparation, vindue installation eller glas af en balkon fra os ved at klikke på det ønskede menupunkt:

Vi har stor erfaring i alle disse typer arbejde.

Bestil et sæt værker og få anstændige rabatter.

Installation af lysekroner i loftet - hvordan ændrer man lampen?

Montering af lampen på loftet

I denne artikel vil vi overveje emnet - installationen af ​​en lysekrone i et hængende loft. PVC lofter lofter er det sidste ord af videnskab og design inden for indretning. En masse fordele og unikke tekniske egenskaber med rette bragte dette materiale til toppen af ​​popularitet blandt ejere af privat ejendom til forskellige formål. Men ikke alle er tilfredse med belysningen af ​​rummet med spotlights eller ultramoderne pletter.

En vigtig detalje. For tilhængere af klassikerne er det faktiske spørgsmål muligheden for at installere en lysekrone. Det er helt muligt, men det er bedre at tænke på dette problem på forhånd, selv før installationen af ​​spændingssystemet.

Sådan installeres lampen på hængslet dæksel og om nødvendigt udskiftes med en anden, får du tips og anbefalinger i denne artikel.

Grundlæggende installationsregler og -betingelser

Ikke hver lysekrone, der hænger i et supermarked, kan bruges som lyskilde på et strækloft. Inden du fortsætter med planlægningen af ​​arbejdet, indkøb af materialer eller indgåelse af en kontrakt med et byggefirma, er det nødvendigt at studere PVC-filmens egenskaber og reglerne for at arbejde med det.

Ved arbejde med en struktur, der er dækket af PVC-stof, skal følgende faktorer tages i betragtning:

 1. Filmen er meget tynd og elastisk. Der kan ikke tilsluttes noget, selv LED-strimler. Ethvert objekt forårsager deformation af overfladen.
 2. Kortvarig opvarmning forårsager blødgøring og sagning af materialet. Dette bør overvejes, når du vælger lysekrone design. Glødelamper, der ligger ved siden af ​​filmen, forårsager bare en sådan negativ effekt.
 3. Langvarig eksponering for høj temperatur og direkte stråler fører til forstyrrelse af polymerstrukturen: det mister sin elasticitet, farve og bliver dækket af revner. Årsagen til dette fænomen kan være pærer uden lofter eller en stålbase, der opvarmer fra dem.
 4. Glansoverfladen har fremragende reflekterende egenskaber. I det afspejles alle genstande næsten som i et spejl. Hvad er det for? Til det faktum, at du nødt til nøje at overveje valg af loft. Loftsåbninger vil ikke kun blive reflekteret på overfladen ved deres inderside, men vil også skabe lyse højdepunkter på det, der vil irritere øjnene.
 5. PVC film er meget hård, men let at skære. Lampens baser skal ikke have skarpe kanter og fremspring fra støbemærkerne.
 6. Vi bør ikke glemme den integrerede tilgang. Armaturet skaber hovedbelysningen af ​​et rum med tilstrækkelig lysstyrke lige under den. I hjørnerne regerer der regel som tusmørke. Denne ulempe kan elimineres ved at installere eksterne LED-lamper på disse steder. LED-båndene placeret rundt omkredsen vil skabe et blødt og romantisk lys, når hovedbelysningen er slukket.
 7. Du bør ikke vælge en stor lodret type lampe til lave værelser. Sådanne belysningsanordninger er gode til høje, rummelige værelser. Til lave lofter er gode takkroner, forlænget vandret.

En af fordelene ved at montere belysningselementet på spændingsstrukturen er fraværet af behovet for en kraftig sænkning af den spændte bane. For en pålidelig forbindelse er 4-5 cm nok.

Lysekrone installation

De, der foretrækker lysekroner som et middel til belysning af deres rum, er velbevidste om, at disse belysningsarmaturer kan fastgøres til en betonplade på to måder: på en kroge eller en monteringsbjælke. På samme tid, baseret på strukturens størrelse og vægt, kan stangen være af en anden konfiguration.

Advarsel. Hvad er forskellen mellem at tilslutte et produkt til en solid betonoverflade og til den tyndeste og mest elastiske film? I det faktum, at der ikke kan knyttes noget til filmen, vil det bryde eller strække sig meget.

Out? Placer mellem støttepladen og lærredens faste struktur, som du kan vedhæfte en genstand med stor vægt på.

Men hvordan man laver huller i det materiale, der kan sprede, ødelægge hele overfladen? Det er meget enkelt: Hold plastikringe på overfladen, der ikke tillader filmen at rive, når filmen fjernes fra ringernes indre rum. Hvis der ikke leveres plastikringe med produktet, kan de købes separat.

På dette grundlag er der flere måder at installere en belysningsenhed på i et loft.

Montering på monteringsplader

Lysekroner er forskellige. Der er lys, der ligger tæt på overfladen, spredt loftslamper langt fra midten i vandret plan. Der er produkter, der forbløffer med deres storhed og stor vægt.

Afhængigt af typen af ​​belysning og vægt er de fastgjort til bærepladen ved hjælp af lameller med en langsgående eller korsformet konfiguration. Installationen af ​​lysekroner med en sådan vedhæftning ligner hinanden, men har nogle forskelle.

Yderligere om disse processer og forskelle.

Fastgørelse på længdebåndene

Selvfølgelig kan du hænge baren på den sædvanlige krog, der stikker ud af loftet på hver lejlighed i hvert hus. Men det kan forårsage en vridning af produktets base. Det er meget sikrere at fastholde stangen på et solidt, pålideligt grundlag. Denne base kan have forskellige konfigurationer og installationsfunktioner.

Bemærk. En lysarmatur med en lille base, som er monteret på to pinde, kan installeres på en præfabrikeret eller monolitisk base.

 1. Træbjælke af passende tykkelse. Afstanden mellem den og filmen skal ligge inden for 2-3 mm. I midten af ​​strålen er der lavet et hul til tilbagetrækning af ledninger. Han selv er fastgjort til betonpladen.
 2. Monteringsramme. Den er lavet af stålbøjler og et stykke krydsfiner.

Grundlaget for fastsættelse af monteringspladen fastgøres efter samlingen af ​​rammen til fastgørelse af banen.

Efter at filmen er fast og strakt, er en lysekrone installeret.

Dette gøres sådan:

 • der er et pant på berøring, dens form anvendes på filmen;
 • en plastring er limet til midten af ​​mærket (dens diameter skal være 2-3 cm mindre end lysekronens dekorative base);
 • film fjernes fra ringets inderside
 • på stroppen i overensstemmelse med hullerne på bunden er stifterne stift fastgjort;
 • stangen er skruet til realkreditlånet med skruer;
 • ledninger er tilsluttet og forbundet til lampen;
 • basen sættes på stifterne og fastgøres til dem med den hardware, der er inkluderet i produktsættet.

De sidste to faser kan kun udføres sammen. Det bør forventes, inden arbejdet påbegyndes.

I tilfælde af skade eller tab af tiltrækningskraft udgør udskiftningen af ​​belysningselementet på spændingsstrukturen ikke noget særligt problem. Hovedbetingelsen for dette er størrelsen og konfigurationen af ​​basen og remmen af ​​det nye produkt. Hvis den er identisk eller lidt overstiger størrelsen af ​​den eksisterende lampe, er udskiftningsprocessen mulig.

For at ændre lampen på strækloftet, kan du bruge det gamle hul i filmen eller lave en ny med en ring med større diameter.

Montering på tværstang

Brugen af ​​et platbånd i form af et kryds

Denne proces er noget forskellig fra den tidligere metode til håndtering af filmen. Cross-slats bruges til at hænge tunge ting, der har imponerende dimensioner. Baserne på disse belysningsanordninger kan være af en sådan form og diameter, at det simpelthen ikke er muligt for dem at finde termiske ringe.

På dette grundlag, til montering af sådanne produkter i lærredet, er der lavet fem huller med ringe. Den centrale tjener til at udføre ledningerne og fire - for at forbinde basen og strimlerne.

Video om installation af en lysekrone på en spændingsstruktur vil give en visuel ide om sekvensen og metoden af ​​sådanne værker.

Hook hold

I næsten alle nye og gamle boliger er lofterne udstyret med kroge med elektriske ledninger. Du kan bruge dem som de er. Hvis længden af ​​lampens stang ikke er tilstrækkelig til at kompensere for afstanden mellem betonpladen og PVC-arket, kan krogen forlænges eller udskiftes.

Rådet. Krogens bund skal være 3-4 mm højere end nettet. Dette sikrer, at den dekorative hætte overholdes.

Sæt krog efter montering af baguetter. Suspensionen udføres efter fastgørelse og afkøling af filmen.

Dette sker i følgende rækkefølge:

 • der er lavet et mærke på lærredet, som krogen er placeret på;
 • en plastring er limet til dette mærke, hvis størrelse er mindre end den dekorative cap;
 • materiale er afskåret inde i ringen;
 • lysekronen hænger på en krog; elektriske ledninger er forbundet
 • hætten bevæger sig tæt på materialet.

Lysarmaturet kan om ønsket nemt ændres. Hvis den nye lysekrone har en hætte mindre end den gamle, så kan du lave et dekorativt overlæg, der lukker hullet.

Er det muligt at ændre lysekronen på strækloftet selv?

Stretch loft - en type finish, der kan vare i årtier. Men belysningsenheder installeret i et sådant loft kan svigte før eller senere og skal udskiftes. Hertil kommer, at hvis du bliver kedeligt udseende af loftet, kan du ændre det ved blot at installere en ny lysekrone. Uanset årsagen til udskiftningen bliver du altid spurgt, om du kan ændre lysekronen på strækloftet alene. Faktum er, at det ikke altid er muligt at ringe til mesteren. Men ved at starte dette arbejde skal man huske på, at det er forbundet med elektricitet, derfor skal alle forholdsregler overholdes. Du skal også huske på, at selv en uforsigtig bevægelse kan beskadige strækloftet.

Demontering af den gamle lysekrone

Før du besvarer spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at skifte lysekrone på strækloftet uden at ringe til en specialist, anbefales det at demontere det gamle lysarmatur. Afmonteringsprocessen udføres som følger.

 1. Strømafbrydelse. Dette er den første ting at gøre, når du arbejder med belysningsarmaturer. Hvis der er et tavle i dit hus eller lejlighed, kan du kun slukke for strømforsyningen til det rum, hvor lysekronen skal udskiftes.
 2. Bestemmelse af, hvordan man installerer en gammel lysekrone. Denne fase er meget vigtig, på grund af hvordan en gammel lysekrone blev installeret i loftet, afhænger metoden til installation af en ny lysarmatur. Der er to monteringsmuligheder: Fastgøring på en enkel monteringskrog, der er skruet ind i bundloftet eller monteret på et specielt monteringsbeslag. For at se, hvordan lysekronen er installeret, er det nødvendigt at forsigtigt fjerne det dekorative element i lysekronen ved siden af ​​strækloftet og se ind i det dannede hul. Hvis du ser krogen, skal du blot fjerne den fra lysekronen. Ved brug af planken er det nødvendigt at skrue skruerne, der holder lysekronen på et særligt trælån. Der kan være to eller fire.
 3. Afbryd ledninger. Træk lysekronen ud af bjerget, skal du frakoble den fra ledningerne. Herefter bliver lysekronen helt demonteret, og du kan begynde at installere en ny lysarmatur.

Valg og installation af en ny lysekrone

Det anbefales kun at købe en ny lysekrone efter at have fjernet den gamle og finde ud af, hvordan den blev rettet. Hvis du allerede har købt en lysarmatur, er svaret på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at ændre lysekronen på strækloftet selv, direkte afhængig af monteringsmetodeens pasform. Så hvis lysekronen blev installeret på krogen, og du valgte en model med en bjælke på baren, skal du ringe til mesterne. I dette tilfælde er det nødvendigt at demontere loftet og installere i loftet et specielt realkreditlån bestående af en træ- eller plastplatform fastgjort til bundloftet med metalbøjler. Delvis eller fuldstændig demontering af spændevævet med geninstallation er kun muligt ved fastgørelse af PVC-folien ved harpunmetode. I andre tilfælde skal du enten erstatte det nedhængte loft helt, hvilket er en dyr og ikke altid hensigtsmæssig metode, eller køb en ny lysekrone med en passende armatur.

Bemærk venligst: Fæsterne af den gamle og den nye lysekrone skal være så identiske som muligt. Kun i dette tilfælde kan du erstatte lysekronen med dine egne hænder uden problemer.

Hvis monteringsmetoderne er helt ens, kan du fortsætte med installationen af ​​en ny belysningsenhed. For at gøre dette skal du forbinde ledningerne fra lysekronen til ledningerne. Glem ikke at alt arbejde er færdigt med strømmen fra! Herefter fastgør suspensionerne til pantet eller hæng lysekronen på krogen (afhængigt af fastgørelsesmetode). Det er vigtigt at sikre, at belysningselementet er sikkert fastgjort. Derefter kan du sætte på en dekorativ del, der passer godt til spændingslærredet.

Så er det muligt at ændre lysekronen på stræktaftet personligt? Ja, gør det ret ægte på egen hånd. For at kunne udføre arbejdet korrekt skal du dog i det mindste have minimal viden og færdigheder i arbejdet med elteknik og være i stand til korrekt at bestemme, hvordan man løser lysekronen. Derudover skal det huskes, at det er meget enkelt at beskadige strækloftet. Enhver uforsigtig bevægelse kan føre til behovet for reparation eller endda en komplet udskiftning af loftet. For ikke at imødegå sådanne problemer anbefaler vi at overdrage lysekronen til professionelle mastere i Asta M-selskabet.

Er det muligt at erstatte lysekronen på strækloftet?

Streklofter betragtes som en universel belægning, der ikke har mistet sin relevans i flere årtier. En sådan finish kan vare i meget lang tid, men selv det mest originale og fashionable loftdesign kan blive irriterende over tid. Skift det og forvandle interiøret hjælper udskiftningen af ​​den centrale lysekrone. En sådan foranstaltning kan også være påkrævet, hvis den gamle lampe fejler. I disse tilfælde vil du helt sikkert forsøge at finde svaret på spørgsmålet om, om det er muligt at erstatte lysekronen på strækloftet med egne hænder.

Skal jeg ringe til eksperterne?

I mange lande er udskiftning af pærer og udførelse af elementært arbejde med elektrisk ledning kun udført af specialister, der har de relevante licenser og tilladelser til denne type aktivitet. Selvom der i vores land ikke er sådanne krav, skal så krævende arbejde som udskiftning af en lysekrone på et strækloft overlades til specialister med relevant erfaring. Er det muligt at klare det selv? Selvfølgelig kan du, men du risikerer at løbe ind i nogle vanskeligheder. Overvej de mest almindelige.

 • Forkert valg af lysekroner. Som det er kendt, har strækloftet en lille tykkelse og er en ret "blød" belægning. Derfor skal du først installere et særligt pant på loftet på loftet for at kunne reparere en belysningsenhed. Dette element vil tegne sig for hovedparten af ​​lysekronen. Embedded, brugt i dag af håndværkere, kan være designet til modeller af lysekroner med forskellige armaturer. Dette kan være en krog, der er fastgjort på trækloftet eller en plastplatform. For at bestemme hvilken mulighed der blev brugt i dit tilfælde, skal du foretage en delvis demontering af den installerede lysekrone og få adgang til realkreditlånet. Først da kan du gå på jagt efter en ny lysarmatur. Ofte tager bybefolkningen ikke hensyn til behovet for at matche fastgørelseslånet. Som følge heraf vælger de en lysekrone, hvilket ikke er muligt at fastsætte på strækloftet.
 • Kortslutning og brand. Hvis du planlægger at udskifte lysekronen på strækloftet, anbefaler vi først og fremmest at forstå, om du kan tilslutte ledningerne korrekt. Uden erfaring med elektricitet risikerer du at kortslutte og endda tænde ledninger. Som følge heraf bliver du nødt til at ændre ikke kun lysekronen, men også ringe mesterne til at afmontere strækloftet og udskifte ledningerne. I værste fald vil det smeltede lærred også blive udskiftet.
 • Skader på belægningen. Eventuelle uforsigtige handlinger ved udskiftning af lysekronen kan beskadige strækloftet. Du kan gennembore bladet med en skruetrækker eller andet værktøj. Som følge heraf mister du garantien på designet og bliver nødt til at reparere loftet.

På baggrund af ovenstående kan det konkluderes, at det stadig er bedre at overlade udskiftningen af ​​lysekronen til AstamGroup-specialister med stor erfaring med at arbejde med spændingsstrukturer. Kun mestere vil være i stand til nøjagtigt at bestemme, hvordan lysekronen blev fastgjort til pantet, korrekt forbinde ledningerne og bevare loftets integritet.

Hvordan vælger du en lysekrone?

Hvis du er sikker på dine egne færdigheder og teoretiske viden, og er interesseret i, om det er muligt at erstatte lysekronen på strækloftet med dine egne hænder, tilbyder vi dig nogle tips og råd fra fagfolk. Så, inden du fortsætter med udskiftningen, skal du udføre følgende arbejde.

 • Afbryd strømmen. Du kan slukke lyset på et fælles skjold, som ofte ligger i vestibulen. I nogle huse og lejligheder er vagten installeret indendørs. Det kan opdeles i flere grene af strømforsyningen. I dette tilfælde er det vigtigt at slukke den, der leverer strømmen til den udskiftede lysekrone.
 • Bestem typen af ​​pant. For at finde ud af, hvilken type pant der er blevet brugt og for at vælge den rigtige lysekrone, skal du få adgang til loftrummet. Du kan gøre dette ved at fjerne den dekorative base. Hvis en metalkrog er synlig gennem hullet, betyder det at en ny lysekrone skal købes med bare en sådan vedhæftning. Hvis der er en plast- eller træplatform i loftrummet, bør du foretrække en lysekrone med en monteringsplade.

Glem ikke, at forskellige belysningsenheder kan variere i størrelse og antal lampeskærme samt dekorative elementer. Dette påvirker signifikant vægten af ​​lysekronen og kræver derfor brug af visse realkreditlån. Derfor bør den nye lysekrone ikke være meget tyngre end den gamle, fordi du skal bruge et forstærket pant til installationen, hvor du skal demontere strækloftet.

Sådan installeres en ny lysekrone?

Så nu ved du, om det er muligt at udskifte lysekronen på strækloftet selv og hvordan man vælger den rigtige nye lysarmatur. Men hvordan man kan klare udskiftningen af ​​egne hænder? For at få arbejdet gjort rigtigt, anbefaler vi at følge instruktionerne nedenfor.

 • Først og fremmest skal du slukke for strømforsyningen til lysekronen. Fjern lysekronens bund. Skru de dekorative møtrikker for at gøre dette.
 • Vi finder i loftrummet den terminal, som ledningerne fra lysekronen fører til, og afbryd forbindelsen.
 • Hvis lysekronen er tilsluttet, skal du blot fjerne den fra den. Hvis der anvendes en monteringsplade, skal du forsigtigt skrue fast monteringsboltene.
 • Efter at du har fjernet den gamle lysekrone, kan du begynde at installere en ny. For det første at observere polariteten er lysekronens ledninger forbundet til klemblokken. Du kan derefter fastgøre lysarmaturet på en krog eller på en monteringsplade.
 • Det er kun for at fastgøre en dekorative base af lysekronen, som passer godt til loftets overflade og giver designet et æstetisk udseende.

Bemærk: Hvis du har valgt en ny lysekrone med en anden armatur, anbefales det at ringe til specialister for at erstatte det. De vil demontere loftet, forberede og installere det passende pant og returnere lærredet til sin plads. Denne mulighed er dog kun tilgængelig, hvis loftet blev installeret i profiler med harpunmontering. I andre tilfælde vil sammen med lysekronen helt ændre det nedhængte loft.