Hvilket loft på badeværelset ville være bedre

Indhold:

Lad os begynde med tipsene

Hvis vi vælger efterbehandling materialer til stuer, kun styres af æstetiske præferencer, i badeværelset skal vi kombinere skønhed med praktiske egenskaber. Et rum med høj luftfugtighed kræver en kompetent tilgang, ellers kan gentagne reparationer og nødsituationer ikke undgås. I dag vil vi tale om, hvilken slags loft det er bedre at lave på badeværelset for at gøre det stilfuldt, funktionelt, holdbart og ikke byrdefuldt for familiens budget.

Når du vælger, skal du overveje følgende punkter:

 • Holdbarheden af ​​materialet i et vådt miljø. Det er i loftet at kondensat opsamles, efterlader spor, ødelægger belægningen og forårsager udseendet af skimmel.
 • Det er tilrådeligt at give mulighed for oversvømmelse ovenfra. Kun spænding af PVC-stof giver fuld beskyttelse mod en sådan gener. Andre typer af finish er ikke i stand til effektivt at modvirke strømmen, der faldt på dem.
 • Hvis ulykken pludselig skete, er det vigtigt, at loftet var i stand til fuldt ud at komme sig. Suspenderede strukturer skal let demonteres og eftertages igen. Delvist skal de demonteres for at forhindre forme eller reparere den indbyggede lampe.
 • Af stor betydning er materialets hygiejne. Kigger gennem loftet muligheder i badeværelset, bør du være særlig opmærksom på denne indikator. Belægningen skal være miljøvenlig, udledes ikke giftige dampe og skal let rengøres mod forurening.
 • Overholdelse af indretningens overordnede stil. For eksempel vil praktisk talt ethvert efterbehandlingsmateriale være egnet til moderne. Men klassikeren, Provence eller Art Deco er mere "lunefuld" i denne henseende: Plast- eller aluminiumspaneler bliver nødt til at blive forladt, og stræk lærredet, der skal bruges meget selektivt.

Mulighed for at afslutte loftet på badeværelset

Vi opregner de mest populære materialer og teknologier:

 • vandemulsionsmaling
 • skumfliser
 • aluminium batten eller kassette design
 • PVC paneler
 • fliser og mosaik paneler
 • stræklofter
 • fugtbestandig gipsvæg
 • naturligt træ
 • glasplader

Malet loft - den mest budgetmæssige løsning og derfor behov for hyppige opdateringer.

Vi finder et godt forhold mellem pris og kvalitet i rack-, panel-, fliser og spændingsbelægninger. Det er svært at sige, hvilken der er bedre, meget afhænger af designet af et bestemt rum.

Gipsvæg - materialet er ikke helt egnet til badeværelset, det bruges kun i rummelige værelser med god ventilation. Men det giver dig mulighed for at oprette hævede lofter af kompleks form, herunder buede og multi-level. Sådanne designbeslutninger vil være dyre, men resultatet er det værd. Gipspladskonstruktioner bruges bedst i landhuse, hvor der ikke er nogen trussel mod at blive oversvømmet med naboer.

Spejlloftet i badeværelset ser ekstraordinært og imponerende ud. Denne type og stadig farvet glas betragtes som den dyreste og eksklusive.

Varianter af at afslutte loftet i badeværelset længere på billedet:

Hvilket loft er bedre at lave i badeværelset fotoet

Hvad der er bedre at lave loftet i badeværelset afhænger ikke kun af det valgte interiørtype, men også på rummets egenskaber. Uanset farve skal materialet have en vandmodstand, samt tolerere temperaturændringer og eksponering for damp. Hvordan kombinere skønhed og praktiske ved valg af loft til et badeværelse?

Vigtigste udvælgelseskriterier

Da badeværelset har høj luftfugtighed, er det kun nødvendigt at bruge vandtætte materialer til dekoration af alle overflader. Loftet skal bære stænk fra brusebadet, og hvis naboerne oversvømmer dig ovenfra, er det tilrådeligt at begrænse strømmen af ​​vand. Da sådanne hændelser oftest forekommer i badeværelset, bør loftsbeklædningen udformes til sådanne belastninger.

Det er vigtigt! Bedst af alt med strakt vand klare strakt lærred.

Til indretningen af ​​loftet i badeværelset er det bedre at vælge materialer, der ikke er hurtige i hverdagen, samt at samle støv og snavs. Den ideelle belægning er nok til regelmæssigt at tørre med en blød svamp eller klud. Kompleksiteten ved at rengøre badeværelset ligger også i det store antal apparater og møbler, som ikke kan stå op, og for stigen er ofte ikke noget sted.

Loftet i badeværelset skal være let at rengøre.

Det sidste valgkriterium for loftet i badeværelset er naturligvis dets æstetik. Belægningen skal være i harmoni med resten af ​​målingen, samt overholde den valgte stil i rummet. Det skal være behageligt at se på det færdige loft, mens du ligger på badeværelset.

Typer af finish

Typer af lofter, der kan laves i badeværelset, en enorm mængde. Om nødvendigt kan du finde de mest budgetmæssige muligheder, der passer ind i interiøret eller være opmærksomme på dyrere materialer. Så hvilke badeværelseslofter skal jeg vælge?

renvaske

Den billigste og enkle version i udførelse. Hvid belægning er en klassisk måde at afslutte loftet på, det passer til enhver farve og enhver stil. Dog vil selv hvidvaskning være billigt, i forhold til badeværelset er det ikke holdbart.

Hvidvask er den nemmeste måde at designe loftet på i badeværelset

På grund af den konstante luftfugtighed forringes en sådan belægning hurtigt, så det skal periodisk opdateres for at gøre loftet smukt. Og hvis der sker en oversvømmelse, kan det ikke undgås at rustne striber. Derudover ser hvidvaskning for nemt ud.

Hvidt loft vælges oftere for klassiske interiører.

male

En anden billig måde at afslutte loftet på, men i modsætning til hvidvaskning vil kræve store investeringer af kræfter. Malingen kræver en perfekt glat overflade, så bunden skal først nivelleres og poleres godt. Ellers vil eventuelle fejl være synlige på malingen, især på glans.

Maling hjælper med at udforme de mest modige designbeslutninger

Også til maling af loftet i badeværelset skal du vælge den rigtige maling. Den bedste løsning er vandbaseret akryl, denne belægning tåler fugt og vil vare i lang tid. Akrylmaling tørrer hurtigt hurtigt i forhold til andre, de er ikke bange for vand, såvel som en moderne belægning indeholder stoffer, der ikke tillader, at skimmelsvampe spredes.

Loftmaling er også praktisk, fordi du kan vælge farve, lave vægmalerier eller lave hele billeder, hvis du har de nødvendige talenter. Selvfølgelig kan få mennesker blive overrasket med maling, men en sådan belægning ser meget godt ud.

Den dybe turkise farve på væggene tilføjer nye noter til badeværelset.

gips

Også et godt valg til badeværelse lofter. Dekorativt gips er et naturmateriale, det kan bruges både i den klassiske hvide version og til afhentning af farvede blandinger, perlemor, tekstureret osv. Freskerne på loftet vil se smukke ud, men denne indretning er ikke egnet til små badeværelser.

Fugtbestandigt dekorativt gips ser godt ud i badeværelsetes klassiske interiør

Vinyl tapet

Vinyl på grund af det ydre lag af filmen forringes ikke af vand, så disse tapeter kan også bruges til at afslutte loftet på badeværelset. For at indsætte tapet skal du have en perfekt flad overflade.

Glatte vægge - nøglen til succes for enhver reparation!

Ved reparation kontrolleres tætningen af ​​leddene. For pålidelighed kan sømmerne behandles yderligere med et gennemsigtigt silikoneforseglingsmiddel. Hvis der endda er det mindste hul, bliver loftet ikke beskyttet mod skimmelsvamp eller svamp, som efterfølgende vil vokse under tapetet.

Det er vigtigt! Vinyl kan males i enhver farve flere gange.

Vinyl tapeter ser godt ud i forbindelse med det sædvanlige maleri

Vægmaleri

For at lave et smukt loft i badeværelset kan du vælge tapet på vinyl eller non-woven base. Et korrekt udvalgt design kan visuelt udvide rummet af et lille badeværelse, for eksempel et billede af en blå himmel eller en kuppel, der strækker sig opad.

3D tapet hjælper med at skabe et unikt interiør på badeværelset

Du bør ikke vælge for mørke skalaer eller billeder med et stort antal fine detaljer. Mørke lofter kan gøre rummet lavere, og også modley farver vil bringe kaos og forvirring ind i badeværelset.

Loftsplader

Ofte vælger man paneler fra et spånplader. Men da træet absorberer vand og hurtigt deformeres under dets indflydelse, skal pladerne være forsynet med speciel vandtæt imprægnering. Det er også vigtigt, at badeværelset er godt ventileret, så kondens ikke forbliver på træpladerne. Under disse forhold vil loftet på spånplader se godt ud og vare i lang tid.

Når du laver tavlerne i spånplader, skal du sørge for god ventilation

En anden populær belægning, der kan bruges til at lave et badeværelse loft er PVC. Plast spilder ikke af vand, det er nemt at rengøre og vaske det, PVC har en rig farvepalet. Plastpaneler kan let installeres under loftet, med næsten ingen effekt på væggenes højde.

Plastpaneler er i harmoni med keramiske fliser

Alle paneler er bekvemme, fordi du kan indlejre spotlights i dem. Det ser især imponerende ud på glatte overflader. Dette design er velegnet til enhver indretningstilstand, men det vil se særlig harmonisk ud i minimalisme eller hi-tech.

PVC-paneler er gode til installation af integreret belysning

Suspenderede strukturer

Hvis højden af ​​væggene på badeværelset tillader det, kan du lave et loftsloft. Materialer til denne brug adskiller sig fra den sædvanlige gipsvæg til metallet. Når man vælger en lignende finish, skal man huske på, at opbygning af en ophængt struktur vil kræve ca. 10 cm fra væggenes højde. Hvilke slags lofter kan man lave i badeværelset, kan ses ved valg af billeder.

Kvaliteten og designen af ​​moderne ophængte strukturer gør dem til et af de mest populære materialer til indretning af lofter i badeværelser

Mineralplader

Mineralplader baseret på den sædvanlige naturlige ler modstår let fugt. Hvis du vælger de rigtige plader, kan de modstå 100% fugtighed. Hvis der opstår en lækage ovenfra, forbliver mineralpladens udseende næsten uændret.

Mineralplader på loftet kan udstyres med indbygget belysning

Når de er våde, kan de lidt stige i højden, men efter tørring har de samme form. Spor af ulykken på det tørrede loft vil ikke være synlige, medmindre vandet på toppen var rustet. I dette tilfælde skal mineralpladerne skifte.

En brudt mineralplade kan udskiftes meget hurtigt og nemt med en ny.

Metal fliser

Metal ser stilfuldt ud i badeværelset's futuristiske indretning. Den største fordel ved stålpladefliser er deres høj styrke. I modsætning til plast- eller mineralplader er det næsten umuligt at beskadige dem.

Stål er imidlertid ikke rig på farver, og også let forurenet. Ryd loftet vil have meget oftere. For at forhindre, at snavs klæber til panelerne på grund af kondensering, kan du installere et godt ventilationssystem.

Metal fliser ser meget imponerende på badeværelset

gips gipsplader

Det mest populære materiale, hvorfra du kan lave ophængte lofter af enhver form. På badeværelset er det bedre at vælge fugtisolerede plader, så de holder længere. Under gipspladerne kan du skjule den ujævne overflade, ledninger og rør. GKL er et miljøvenligt materiale, meget nemt at installere. Plader er lette at passe til størrelse, hvilket gør det muligt at undgå kurver af led og huller.

Takket være gipsvæggen kan du skabe design på loftet på badeværelset af enhver kompleksitet

Gipsvæg er ret fleksibelt materiale, der giver dig mulighed for at lave mønstre af enhver form. For at gøre arkene lettere kan de blive fugtet med vand. GKL holder sin form godt, så den bruges til at skabe komplekse strukturer på flere niveauer.

Vedligeholdelse af et gipsplankloft er simpelt. For at opretholde orden og renlighed er det nok at tørre overfladen med en blød svamp og vaskemiddel.

Rack lofter

En af de mest populære moderne typer af lofter til badeværelset. Ofte er aluminium- eller stålpladerne i modsætning til metalplader større farve. Metalstativstrukturer er op til 20 år gamle, modstandsdygtige overfor vand, brændes ikke og er helt sikre.

De mest fashionable farveindstillinger er guld-, krom- eller spejloverflade. Metal absorberer ikke vand og ruster ikke. Racklofter kan laves af enhver form. Strukturen af ​​lamellerne kan være helt glat eller perforeret. Hvis det ønskes, kan leddene lukkes med specielle indsatser.

Stretch canvas

Stræk loft til at gøre i badeværelset alene vil ikke fungere, for installationen vil kræve professionelt udstyr, så dette er den dyreste type finish. Fordelene ved et sådant loft er dog meget mere end de andre færdigheder. Bladene er lavet på vinylbasis, de er tilstrækkeligt elastiske og holdbare til at modstå vandtrykket ovenfra, hvis naboerne har en lækage af rør. Funktioner stræklofter:

 • Ideelt glat overflade uden sømme, eller med helt usynlige led, hvis bredden af ​​badeværelset er større end bredden af ​​lærredet;
 • Stilfuldt moderne udseende;
 • Modstandsdygtig over for svampe og skimmelsvamp
 • Samler ikke kondensat udvendigt eller inde i strukturen;
 • Lærredet er i stand til at modstå temperaturer op til 50 grader;
 • Stræklofterne deformeres ikke over tid;
 • Lærredet er i stand til at modstå op til 100 l / m2 vand
 • Let omhu, bare nok til regelmæssigt at tørre med en klud.

Hvis vi taler om, hvilket strækloft i badeværelset er bedre, skal du vælge PVC-lærred. De forkæler ikke fra vand som satin, og når de oversvømmes ovenfra, går de let tilbage til deres tidligere form, så snart vandet er drænet.

Stræklofter har mange muligheder for teksturer og farver, så du nemt kan vælge en belægning til ethvert interiør. Hvis du ønsker, kan du bestille malerier med fotoudskrivning, og hvis du skal visuelt udvide rummet på badeværelset, skal du vælge blanke indstillinger. Glans vil gøre interiøret mere rummeligt og lettere.

Spejlede lofter

Spejlcoating er en fantastisk løsning til loftindretning. Spejle dekorerer ikke kun badeværelset, men ændrer også proportionerne betydeligt. Spejlfladen øverst vil visuelt gøre rummet endnu højere. Mens spejlepladerne er forskellige, udover klassiske spejle, kan du vælge farve, som f.eks. Blå, lyserød, bronze, grøn, turkis osv. Hvis du ønsker det, kan du kombinere flere nuancer, det er vigtigt at kun vælge dem, så de kombineres med resten af ​​badeværelset.

Vigtigt: spejlfladen forbedrer lysets lysstyrke, så du kan bruge et mindre antal spotlights i loftet.

Da spejle øger rummet er sådanne lofter et godt valg for små badeværelser. Et sådant loft er let at installere, bare sørg for det. Spejlpaneler er ikke bange for vand, men de skal vaskes ofte nok, så der ikke er pletter. Til spejlfladen glitter som en ny nok til at bruge vaskemidler til glas.

Glasloft

En af de mest spektakulære muligheder for at afslutte loftet. Hærdet glas er et smukt materiale, slidstærk og slidstærk. Glaspaneler er ikke bange for vand, modstandsdygtige over for enhver temperatur, nem at rengøre. Der vil ikke være nogen form eller svamp på glasloftet, og det miljøvenlige materiale udsender ikke skadelige stoffer. Beskadigede plader erstattes nemt med nye, hvis det er nødvendigt.

Glaslofter på grund af den glatte overflade og evnen til at reflektere lys godt gør badeværelset plads bredere og højere. Men for rummelige værelser er det bedre at vælge frostet glas, både gennemsigtigt og farvet. Ud fra indretningens muligheder er der også fotoudskrivning, sandblæsningsmønstre, farver, glitter, forskellige dekorative indeslutninger, effekten af ​​brudt glas, indvendig belysning og endda farvet glas.

Farveområde

Farven på loftet skal kombineres med badeværelset og møblerne i den. Takbeklædningen er også oftest lysere end gulvet med vægge, hvilket gør det muligt at visuelt trække rummet op. Hvid, mælkeagtig eller lysegrå er de mest almindelige loftsfarver. Disse nuancer kombineres med næsten enhver farve, som følge af, at de har opnået en sådan popularitet.

Hvis størrelsen på rummet er stor nok, kan du vælge et lysere område. Grøn, orange, lilla, burgunder, turkis eller blåt loft bliver accent af badeværelset. En interessant effekt kan skabes ved hjælp af et mørkt gulv til loftet og gulvet og male væggene i hvidt. Dette vil gøre badeværelset bredere, men visuelt undervurdere højden af ​​væggene.

Ud over en monokromatisk belægning kan du vælge forskellige muligheder for mønstre eller udskrifter. Det er dog værd at huske, at i små badeværelser du ikke bør vælge store tegninger, er det bedre at holde på et lille mønster eller et roligt, ikke kontrastfuldt ornament. Hvilken farve at vælge loftet i badeværelset kan ses på billedet med interiør indrettet i forskellige farver.

Loftet i badeværelset behøver ikke være enkelt og solidt. En bred vifte af efterbehandling materialer, farver og teksturer giver dig mulighed for at skabe et design af enhver kompleksitet. Og for at gøre reparationen vellykket og vare i lang tid, er det nødvendigt at omhyggeligt vælge finish og ikke spare på materialer og fagfolk.

Din interiørdesign guide

Reparation af loftet i badeværelset kræver udvælgelse af specielle byggematerialer, fordi brugen af ​​dette rum foregår dagligt, hvilket betyder, at den indeholder konstant fugt og temperaturændringer. Under indflydelse af overdreven fugt kan udseendet af loftet forringes uden anerkendelse.

Lad os forsøge at forstå alle eksisterende varianter af lofterne til badeværelset, vi definerer deres egenskaber, omkostninger og kompleksitet i henrettelsen.

De vigtigste krav til loftet i badeværelset

At skabe komfort i badeværelset og vælge den slags loft til dette værelse, skal du overveje følgende faktorer:

 1. Rummet er præget af øget fugtighed, hvilket betyder, at alle efterbehandlingsmaterialer skal opfylde dette krav. Selv med meget omhyggelig udtagning af vandprocedurer kan en dråbe vand eller utilsigtet rettet mod brusebadet vådte alle overflader. Glem ikke om naboerne ovenfor, som kan lække fra VVS- eller vaskemaskinebruddet, og dit loft i dette tilfælde vil være den første til at påtage sig al den fugt, der er indtastet.

 • Det andet krav til loftet er en simpel og overkommelig pleje af overfladen. Den ideelle overflade kan betragtes som den, der let kan ordnes ved blot at tørre den med en klud. Komplicerede rengøringsmanipulationer kan næppe gengives i et lille rum, der er fyldt med forskellige møbler (badeværelse, vask, vaskemaskine osv.). At drage fordel af stigen kan også mislykkes, hvis det kun er fordi der ikke er plads til at sætte det.

 • En væsentlig rolle er spillet af det æstetiske udseende af rummet. Efter at have lavet et bad i en bestemt stil, vil det ikke være meget behageligt at se på loftet (mens du slapper af i badeværelset), som slet ikke passer ind i ideen om hele indretningen.
 • Efter at have behandlet de vigtigste krav til loftet i badeværelset, kan du overveje de eksisterende muligheder og vælge en mere passende type, men der er flere:

  • kitt og maleri;
  • plast paneler;
  • rack type loft;
  • hængende loft ved hjælp af gips
  • modulære (opdelt i fliser og spejl);
  • strække.

  Hvidvaskning og maling af loftet på badeværelset

  Hvidvaskning eller farvning af loftet betragtes som den mest overkommelige og billige måde. Desuden kan alt reparationsarbejde udføres uafhængigt uden at involvere specialister i processen. Alt der er nødvendigt for arbejde er en rulle, primer, maling eller hvidvask. I tilfælde af at loftet ikke er helt glat, kan du få brug for en kitt til at niveauere overfladen.

  Er vigtigt. Alle efterbehandling materialer (primer, kitt og maling) købes kun vandtæt. Dette vil bidrage til at undgå den hurtige ødelæggelse af det farvede lag.

  I tilfælde af at der er betydelige forskelle mellem loftpladerne, er det bedre at vælge en anden type loft, da udjævning af overfladen med kitt vil være en arbejdskrævende proces.

  Funktionerne i dette loft, som kan betragtes som både en ulempe og fordel, er følgende:

  • En sådan løsning med overfladen skelnes ikke af dets originalitet, men situationen kan korrigeres ved at eksperimentere med flere farver på samme tid og anvende dem i forskellige dristige sammensætninger;
  • Med et velvalgt højkvalitets efterbehandlingsmateriale overstiger levetiden over 5 år;
  • Måling af loftet kræver ikke kompleks pleje, selv om det hurtigt absorberer forskellige forureninger, og den mørkede maling fra tid til anden kan altid forfriskes med et nyt lag;
  • Indbygget belysning skal overlades, men vedhængslampe, som er i stand til at fremhæve indretningen af ​​rummet, kan tjene som et godt alternativ;
  • der er ingen mulighed for at skjule forskellige meddelelser under loftet, men i tilfælde af deres nedbrydning er det ikke nødvendigt at demontere en del af loftet;
  • malede lofter mere end alle andre muligheder er underlagt væksten af ​​mug og forskellige svampemasser på dem.

  Til hvidvaskning af loftet med lime eller hvidt kridt, men bedst af alt vil se vandbaseret maling. Det er den sidste mulighed, der giver loftet et smukt og blidt udseende, men forarbejdning af loftet på en sådan måde vil være dyrere end at bruge kalkmørtel.

  Loftfarven forekommer i følgende trin:

  1. Overfladen fremstilles. Til dette er flisen rengjort og udjævnet. Loftrensning afhænger af fremtiden og tidligere behandlingssammensætning. For eksempel, hvis det før var bare kalk, men nu vil jeg bruge kalkholdig opløsning, det forrige lag skal fjernes.
  2. Anvendelsen af ​​vandbaseret maling kræver også fjernelse af det foregående lag.
  3. Det næste trin er anvendelsen af ​​et primerlag ved hjælp af en rulle, og det skal huskes at alt efterfølgende arbejde kun opstår, når overfladen er helt tør.
  4. Malingsmateriale påføres i 2-3 lag ved hjælp af en rulle.

  Er vigtigt. Til badeværelset primer skal købes med svampeffekt. I fremtiden vil dette hjælpe med at undgå dannelsen af ​​mug.

  Plastpaneler til loftet i badeværelset

  Installation af plastpaneler er ofte en god og billig løsning til loftet på et badeværelse. Selvfølgelig er denne mulighed i forhold til maleri lidt dyrere, men det har sine fordele:

  • kræver ikke yderligere efterbehandling
  • har et godt udseende
  • Mulighed for selvmontering
  • kræver ikke særlig pleje
  • designet giver dig mulighed for at skabe spotbelysning;
  • evnen til at skjule eksisterende uregelmæssigheder på overfladen;
  • maskering af forskellige kommunikationer, der er på toppen.

  Tilgængelige ulemper ved plastpaneler:

  • De sømme, der er på nogle typer paneler over tid, er tilstoppet med snavs og ser ikke meget æstetisk glædeligt ud, selv om problemet løses ved rengøring. Situationen er værre, når der er dårlig ventilation i badeværelset. Så i disse sømme kan man få en svamp, der fjernes meget værre.
  • Det andet problem kan være rammen på hvilken flisen er monteret. Selv i tilfælde af galvaniseret belægning, kan rust ikke undgås med øget fugtighed i rummet.
  • Opdatering af loftet vil kræve tidskrævende demontering, hvor du skal fjerne al den gamle plast.

  For det første til montering af plastpaneler skal du lave en ramme, der er monteret af metalprofiler. Til rammen er varianten også mulig med træstænger, hvis tværsnit vil være 50x40 eller 50x50 mm.

  Er vigtigt. I tilfælde af at valget blev stoppet på træstænger, skal du huske at behandle dem for stabilitet i et vådt miljø.

  Med et stort loftsområde kan rammen sænke i midten over tid. Dette vil bidrage til vægten af ​​hele flisen. For at undgå disse problemer i fremtiden kan du bruge suspensioner, der bruges, når du arbejder med materialer som gipsvæg.

  Når du køber paneler og en ramme, skal du købe loft lister og hjørner, og forventer antallet af paneler selv, skal du tage dem et par mere. Dette undgår at gå tilbage til butikken, hvis en af ​​panelerne er beskadiget under installation eller trimning.

  Rackloft på badeværelset

  Rack type af loftet (såvel som den tidligere version) er monteret på en præfabrikeret ramme, kun i stedet for paneler, er lameller monteret på den. Slatserne er en type lange paneler, der kan fremstilles af materialer som stål, aluminium eller plast.

  Af alle typer vil jeg gerne nævne nøjagtigt aluminiumsversionen af ​​skinnerne. De er mere vandtætte og korrosionsbestandige. Farveopløsning bliver også ikke et problem for køberen. Fabrikanter fremstiller paneler i forskellige farver: forkromet, forgyldt, mønstret og almindeligt.

  Vedligeholdelse af reolloftet er ikke vanskeligt og afhænger af typen af ​​produkter, der er opdelt i tre typer:

  1. Åben type skinner giver et lille mellemrum mellem dem, men det er mere velegnet til lofter på mindst 5 meter i højden;
  2. den lukkede type skinner ligner foring i udseende;
  3. Den tredje visning er den samme som den første (åben), men hele rummet mellem lamellerne er dækket af specielle indsatser.

  Er vigtigt. Når du køber skinner, skal du være opmærksom på den beskyttende filmbelægning. Hans fravær antyder et falsk produkt.

  Ulemperne ved et sådant loft omfatter snavs, der forekommer på skinnernes sømme, og det faktum, at denne mulighed ikke passer til hvert indre rum.

  Gipsplankophæng

  Gipsvæg til badeværelset er et af de dyreste materialer, selv om det er bedre for alle andre muligheder at skjule uregelmæssighederne og fejlene i loftet. Før du beslutter dig for et sådant loft, er det bedre at tænke på andre muligheder flere gange. Og alligevel, hvis der ikke er nogen vej ud, er det værd at overveje et par regler, hvis overholdelse vil hjælpe med at betjene et sådant loft uden reparation så længe som muligt:

  • Gipsvæg skal købes fugtfast og imprægneres med specielle tilsætningsstoffer, der forhindrer dyrkning af svampen. Fabrikanten producerer et sådant produkt af grøn farve med en specifik mærkning GKLV. Et sådant materiale er mere modstandsdygtigt over for fugt, rotting og mindre smuldrende.
  • Du skal sørge for god ventilation, ikke kun i rummet selv, men også over gipsvæggen.
  • Det er godt, hvis den særlige hydrobarriere vil blive udført. For at skabe det, laves små riller i væggene, hvor der i tilfælde af oversvømmelse vil vandet gå til siderne langs væggene, mindre at udsætte loftet for fugt.

  Installationsfunktioner

  1. Vandtætning. Den bedste mulighed er at bruge en særlig tørblanding CR65 eller CeresitCR66 til at tømme loftet. Efter fortynding anbringes blandingen med en spatel i to tynde stående og i modsat retning fra hinanden. Hvert lag påføres kun efter det første er helt tørt.
  2. Monteringen af ​​rammen, som består af profiler, er lavet, som med andre muligheder for hævede lofter. Dowel kan behandles med fugemasse. Til dette pumpes silikone i hvert hul.
  3. I tredje fase er rammen beklædt, hvilket alene ikke er let at gøre. Gipsvæg inden dens vedhæftning behandles (fra bagsiden) med vandtætning, som er lavet på en cementbase. For bedre at beskytte belægningen mod fugtindtrængning er der mellemrum mellem huller på 0,5-1 cm, efter at de også er forseglet med en vandtætningsmiddel.

 • Efterfølgende arbejde foregår som ved almindelig vægbeklædning. Sømme lukkes ved hjælp af serpyanka (for at forhindre revner). Shpaklyut og sand. Forbered overfladen til maling primere.
 • På sidste etape, for bedre at beskytte loftet mod fugt, kan du bruge glasvæggefliser. Pasta dem op, som med konventionelle, er den eneste forskel i brugen af ​​speciel lim. Materiale kan købes som en monokromatisk fiber til maling, og allerede med det eksisterende mønster.
 • Modulære lofter af fliser og spejle

  Nemere at fremstille badeloft er en modulær type. Princippet om dets konstruktion er det samme som for gipsvæggen, men den flisede flise er allerede helt færdig i udseende, og resultatet er en kassette eller cellulær loftudgave. Arbejder med en primer eller maling er helt udelukket her, da overfladen allerede er behandlet indledningsvis. Plader sælges af materialer som plexiglas, plast, metal eller mineralplader.

  Ulempen ved en sådan polka kan tilskrives den kendsgerning, at de ikke altid passer godt ind i interiøret. Fra dem blæser det officielt og koldt, hvilket ikke giver trøst. Selvom sådanne stilarter som højteknologi og minimalisme kun vil glæde sig over denne mulighed.

  Den mest elegante, men også den dyreste, er et loft lavet af spejlfliser. Ikke kun ægte spejle vil koste meget, men også en forstærket metalramme (tomgangstid vil ikke bære vægten af ​​spejle). For at fastgøre spejlet til rammen, laves huller i hver af dem med en speciel øvelse. Personligt er dette loft ikke færdigt, du skal ansætte en god specialist. Tidsrummet for et sådant loft har lang levetid. Pleje vil også kræve indsats: hver flise skal forsigtigt gnides og poleres til en glans.

  Selvfølgelig, for dem, der ønsker at have et spejlet loft på badeværelset, med et begrænset budget, kan du også vælge en lignende mulighed. I dette tilfælde er fliserne lavet af spejletypen. Deres omkostninger er flere gange mindre, og en specialist på mellemniveau kan håndtere installationen. Dette system er imidlertid ikke pålideligt og meget ætsende. Ulemperne ved spejlloftet kan betragtes som for stor glans, som ikke alle beboere i lejligheden kan lide, særlig pleje og kedelig rengøring af flisen.

  Strek loft til badeværelse

  Det mest ideelle badeværelse loft, som vil spare ikke kun gulv og vægge, men også udstyret med møbler. Selv med en stærk oversvømmelse vil loftet let holde væsken til ankomsten af ​​specialister, som forsigtigt dræner det og sætter loftet på plads.

  Omsorg for et sådant lærred er heller ikke svært - det vil være nok at gå med en fugtig klud. Jeg vil gerne bemærke, at denne type loft passer ind i ethvert interiør, hvilket giver designfinanciering og adel. Selv den mest forkælede køber vil finde loftet af denne type til din smag i henhold til baggrundsversionen.

  Desværre har disse lofter også ulemper:

  • det vil ikke være muligt at lave installationen selv, du skal bruge hjælp fra specialister, som ikke kun har erfaring, men også det nødvendige udstyr;
  • enhver skade på internettet medfører væsentlig fejl
  • lærredet i lyse farver kan blive gul i de steder, hvor lamperne blev installeret, og løse situationen ved at male eller vaske pletterne ikke virker.

  I betragtning af alle mulighederne for badeværelseslofter kan vi sige, at det nedhængte loft og loftet på panelerne - det mest praktiske. Et andet spørgsmål er, hvordan disse to typer passer ind i designet af et bestemt bad.

  Badeværelsesloft - Hvilket er bedre?

  At være opmærksom på valget af lofter til badeværelset er nødvendig ikke kun af æstetiske årsager. I dette rum er der ofte en høj temperatur og fugtighed. Mange loftsbeklædninger modstår ikke sådanne forhold.

  Badeværelsesloft - Hvilket er bedre?

  Skal jeg male eller sætte loftet i badeværelset?

  Maleri og pudsning af loftet var engang de mest relevante metoder til udsmykning af loftet. De har mistet deres tidligere popularitet, men nogle mennesker forbliver loyale over for de gamle metoder på grund af deres fordele.

  1. Let at gennemføre. Selv en nybegynder vil være i stand til at male eller sætte loftet op. Vanskeligheder metode giver ikke.
  2. Lav materialomkostninger. Maling og kitt er forholdsvis billigt. De kan købes hos enhver hardware butik.
  3. Plads til fantasi. Hvis du præ-maler loftets basisfarve, kan den anvendes på ethvert billede.
  4. Nem pleje. Det er nok til regelmæssigt at fjerne forurening med en fugtig klud.

  I stedet for maling og kitt kom andre færdigvarer på grund af en række mangler ved den første.

  1. Behovet for at jævn overfladen. I tilfælde af uregelmæssigheder og andre fejl kræver loftet grundig rengøring eller spaltning, inden der påføres maling.
  2. Den mulige forekomst af mug. Også svampen er ofte infunderes.
  3. Det umulige at indlejre belysning. Vi skal bruge vedhængs- eller væglamper.
  4. Manglende evne til at skjule ledningerne. Ledningerne, der fører til belysningsanordningerne, er dækket eller dækket med en speciel konstruktion, men de kan ikke være helt skjulte.
  5. Behovet for justering. Malinger og kitt - materialer, der hurtigt mister deres æstetiske egenskaber. Det er nødvendigt at regelmæssigt male igen.
  6. Manglende evne til at beskytte badeværelset fra oversvømmelsen af ​​naboer. Farvematerialer er fuldstændig gennemtrængelige for vand.

  Advarsel! Hvis du kunne lide denne særlige metode til at dekorere loftet, giver du fortrinsvis vandtæt maling. Ellers deformeres belægningen på grund af fugt i rummet.

  Et eksempel på et malet loft på badeværelset

  Processen med at male loftet uden problemer.

  1. Forbereder badeværelset. Fjern alt, hvad du behøver for at beskytte mod maling, og indsæt maskeringsbånd oven på væggene.
  2. Justering og forberedelse af loftet. Overfladen skal være fri for uregelmæssigheder og ruhed. Fjern om nødvendigt den gamle belægning eller brug gips.
  3. Farvning. Dyp rullen i maling og begynder at male loftet, flytter fra kanterne til midten. Det er nødvendigt at lave flere overlappende lag for at skjule overgange og skilsmisse. Glem ikke at give tørt hvert lag.

  Maler loftet i badeværelset med egne hænder

  Loftet i badeværelset af panelerne eller skinnerne

  Særlige paneler og lameller har været populære i mange år. De er velegnede til badeværelset, da de har visse egenskaber.

  1. Forholdsvis lav pris. Selv usædvanlige lameller og paneler er ikke for dyre.
  2. Nem installation. Reiki er samlet i henhold til typen af ​​designer, og panelernes forstærkning er underlagt selv begynderen.
  3. Enkel plejeordning. Tøm panelerne og lamellerne regelmæssigt med en fugtig klud.
  4. Vandmodstand. Reiki og specialpaneler modstår luftfugtighed i rummet.
  5. Evnen til at installere punktbelysning. Det er let at lave huller til spotlights i paneler og skinner.

  Reiki og paneler er ikke tilfredse, der ønsker at forbedre loftet i badeværelset af flere årsager.

  1. Uforenelighed med mange stilarter af interiør. Det gælder især reek. De kombinerer ikke med interiøret i barok og vintage stil.
  2. Forurening i områder af sømme. De elimineres let, men hvis der er dårlig ventilation af rummet, startes en svamp i dem.
  3. Udseendet af rust på en metalbase. Dette er ikke altid tilfældet, men dette problem bringer en masse ulejlighed.
  4. Det umulige at dekorere belægningen. Hvis du vil udskifte loftets design, skal du ændre panelerne eller lamellerne, fordi de ikke kan males.

  Paneletes loft er monteret på denne måde.

  1. Behandling af loftet. Rengør det godt og anbring en belægning, der beskytter mod skimmel og mugg.
  2. Mærkning. Tegn på væggene helt flade horisontale sammenlåsende linjer. Tegn en anden linje i loftet fra den ene midten af ​​væggen, mindre i området, til den anden. Det viser sig, at loftet er opdelt i halvdelen. Opdel hver linje i halvdele. Derefter opdele loftet i lige dele, så strimlerne er på tværs af det (den første linje, der blev trukket på loftet).
  3. Suspension mount. Ved hjælp af dykker og skruer fastgøres bøjlerne på leddene af to ekstreme lange linjer med tværgående.
  4. Installation af loftsprofiler. Indsæt loftsprofilerne i styrprofilerne langs krydsmarkeringslinjerne. Tilslut dem til bøjlerne med skruer.
  5. Montering af paneler. De skal installeres på tværs af loftsprofilerne. Monter panelerne i størrelse og start ved kanten. Det første panel skal fastgøres med skruer til profilen så tæt som muligt på kanten. Følgende paneler er installeret i sporene på de foregående paneler, der fanger rammen.

  Montering af plastpaneler på loftet i badeværelset

  Ramme loft med gipsplader eller fliser

  Ramme lofter leveres med gipsplader eller fliser. Den første mulighed er mere populær. Det er værd at overveje, fordi det har betydelige fordele.

  1. Holdbarhed. God gipsvæg med påskriften "GKLV" er ikke deformeret fra kontakt med vand, smelter ikke ind i krummer og er ikke dækket af mug. Det tjener i meget lang tid.
  2. Evnen til at lave et fancy loft. Multi-niveau loft, usædvanlig belysning, en kombination af farver, airbrushing - noget. Det kombinerer også godt med PVC-stof.

  Gipsplankloft på badeværelset

  Fra installationen af ​​loftet på gipspladeravfall på grund af nogle af de negative egenskaber i den anden.

  1. Forholdsvis høj pris. Dette er især tilfældet, når installationen udføres af ansatte arbejdstagere.
  2. Kompleksiteten af ​​udførelsen. Dem, der besluttede at installere et sådant loft alene, skal bruge meget tid og kræfter.
  3. Behovet for dekoration. Maling på gipset over tid mister æstetiske egenskaber. Det er nødvendigt at periodisk "opdatere" loftet ved farvning.

  Lofter på en ramme med fliser er holdbare, men komplekse i udførelse, samt gipsplader. De er sjældent installeret i huset, da mange fliser synes at være egnede kun til offentlige steder. Men hvis du vælger de rigtige farver og succesfuldt arrangerer belysningen, vil flisebelagt lofts loft passe perfekt ind i hjemmemiljøet.

  Processen med montering af gipsvæg består af flere trin.

  1. Forberedelse af rummet. Det anbefales at fjerne møbler eller dække dem med plastfolie.
  2. Behandling af loftet. Påfør antisvamp til det.
  3. Mærkning. Tegn på væggene helt flade vandrette lukkelinjer. Træk derefter et gitter på loftet. Cellestørrelsen er 60x60 cm. Det er sandsynligvis, at væggene skal laves mindre celler. Men det vigtigste. Så de er symmetriske.
  4. Monteringsvejledningsprofiler. Installer dem, så der ikke er nogen kløft mellem dem. Skru ind dowel profilerne og installer skruen. Før installationen er det tilrådeligt at klæbe leddene med væggen på profilen med tætningsbånd.

  Monteringsvejledningsprofiler

  Video - Gør-det-selv gipsplade loftsinstallation

  Spejl loft - en luksus løsning

  Spejllofter kan være ægte og efterligne. Den første er lavet af almindelige spejle, og det andet fra reflekterende paneler. Et sådant loft behøver ikke en beskrivelse, fordi det ikke er svært at forestille sig et enkelt lærred eller en mosaik.

  Spejl loft på badeværelset

  Der er få fordele ved denne designløsning, men nogle gange spiller de en afgørende rolle.

  1. Kompatibel med enhver indretning. Et spejl kan kaldes et neutralt anliggende, fordi det passer ind i ethvert rum.
  2. Æstetiske egenskaber. Spejlloft anses for at være smukt. Faktisk ser det ud til at være dyrt.
  3. Nem installation. Dette gælder kun for spejlepaneler.

  Dog spejlet på loftet i badeværelset - et sjældent fænomen. Dette skyldes et antal af sine minusser.

  1. Høj pris Real spejle er ret dyre. Spejlpaneler bliver billigere, men de kan heller ikke kaldes den mest budgetmæssige indstilling.
  2. Kompleksiteten af ​​installationen af ​​disse spejle. Sådanne manipulationer kan kun udføres af en mester med et væld af erfaringer. Derfor vil han anmode om en god belønning for det udførte arbejde.
  3. Ubehag efter installation. Spejle på loftet - en mulighed for de modige. Din refleksion øverst på badeværelset vil gøre dig forvirret først. Nogle gange er det umuligt at vænne sig til denne designer overhovedet.
  4. Den komplekse omsorg. Spejle har tendens til at svede og samle støv. For at et reflekterende loft skal se attraktivt ud, skal det regelmæssigt ryddes.

  Spejl loft i badet

  Spejllofter kan fastgøres med skruer til loftoverfladen såvel som limet på basis af gipsplader. Begge teknikker er komplekse, så i mangel af erfaring anbefales det at henvende sig til fagfolk.

  Strekak i badeværelset - en moderne klassiker

  Strækbelægninger var engang en fashionabel usædvanlig trend, men nu er de meget vant til at dekorere forskellige rum. De har mange fordele.

  1. God æstetisk kombination med andre materialer. Strækbelægninger fra en blank PVC-film er i perfekt harmoni med fliser, spejle og et badeværelse.
  2. Nem pleje. Du kan slippe af med det hængende loft ved hjælp af en simpel klud fugtet med vand.
  3. Antistatisk effekt. Stræklofter behøver ikke regelmæssig vedligeholdelse, da forureningen i form af støv næsten ikke holder fast ved dem.
  4. Evne til at skjule fejl. Ledninger og uregelmæssigheder er ikke synlige under et spændingsstof.
  5. Stort udvalg af farvevariationer og billeder. Selvom ingen af ​​dem er tilfredse, kan du bestille fotoudskrivning.
  6. Vandtæt Spændingsdug er ikke kun deformeret af fugtigheden i rummet. PVC-film beskytter perfekt mod oversvømmelser fra naboerne ovenfor. Selvom loftet dækker en stor mængde vand, kan den igen vende tilbage til sin tidligere tilstand.
  7. Evne til at skabe usædvanlige lyseffekter. Hvis du køber en glans lys transmissiv PVC film og placerer belysningsenhederne korrekt, får du en ekstraordinær designløsning.

  Før du tænker på at installere ophængte lofter i badeværelset, er det umagen værd at veje alt omhyggeligt, fordi de har deres ulemper.

  1. Det umulige at montere strukturen uden særligt udstyr. PVC filmdug vil ikke blive installeret, medmindre du opvarmer rummet til 60 graders varme ved hjælp af en speciel enhed. Installationsprocessen vil også komplicere manglen på færdigheder.
  2. Forringelse af æstetiske egenskaber på grund af forsænket belysning. Normalt i badeværelset har spotlights. I nærheden af ​​dem dannes der på en spændingsbelægning areoler, der ikke fjernes. Hvis de vises og er tydeligt synlige, skal du ændre PVC-folien.
  3. Sårbarhed. Filmen er let punkteret. Lerret kan patcheres efter deformation, men det garanterer ikke beskyttelse mod vand og vil se godt ud.
  4. Forholdsvis høj pris. Brug af virksomhedens tjenester og køb af malerier koster mere end at male loftet.

  Advarsel! Stræklofter er lavet af PVC film og stof. Den første mulighed er mere hensigtsmæssig, da den passer bedre i indretningen og bedre modstår fugt.

  Strekk loft ordning

  Hvis du beslutter dig for at blive ved denne mulighed, skal du lære installationsmetoden.

  1. Forbereder værelset. Fjern fra badeværelset alt det, der er deformeret ved høje temperaturer.
  2. Montering af låsemekanismer. Brug niveauet til at forstærke baguetter. Fastgør dem til væggene med skruer.
  3. Styrkelse af PVC-film. Placer de specielle tang i hjørnerne af rummet. Vedhæft en film til dem.
  4. Opvarmet badeværelse. Tænd varmelegemet og sluk det ikke, før temperaturen i rummet er 65 grader.
  5. Styrkelse af nettet. Fjern en kant fra tøjspidsen og sæt dækslet ind i baguetten. Start ved hjørnerne og bevæg dig gradvist til væggene.

  Installation af strækloft trin for trin

  Designer Tips

  Du lærte om fordele og ulemper ved hver type loftdækning, men er det stadig svært at beslutte? Vær opmærksom på et par interiørtricks.

  1. Overvej væggen på væggene, gulvet og andre ting. Normalt i badeværelset er der kolde farver, så du skal give præference til blå, smaragd, turkis, hvid, grå, pink og lilla lofter.
  2. Overvej afstanden fra gulvet til loftet. Hvis den er lille, udvider du visuelt rummet med glatte overflader af lyse farver. Ellers skal du eliminere glans og bruge mørke toner.
  3. Hold styr på materialernes kompatibilitet. Enkle PVC-paneler på vægge med mærkbare hjørner vil næppe se godt ud med et luksuriøst mosaik spejlloft.

  Glem ikke om materialernes kompatibilitet, når du indretter badeværelset

  Loftet skal svare til indretningens stil. Tabellen indeholder flere tips.

  Tabel. Kombinationen af ​​forskellige typer lofter med indvendige stilarter.

  Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

  Som i ethvert andet rum kan loftet i badeværelset afprøves helt anderledes. Der er måder, der er dyre og spektakulære, praktiske, traditionelle, originale - det hele afhænger af boligejernes økonomiske muligheder og smag. Men når du vælger en mulighed, skal du tage højde for rummets specifikationer, ellers vil udsmykningen meget snart miste sin dekorative effekt. Lad os se nærmere på hvilket loft der er bedre at gøre i badeværelset, så det er attraktivt, pålideligt og ikke medfører problemer med rengøring.

  Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

  Grundloftkrav

  Badeværelset er primært karakteriseret ved høj luftfugtighed, hvilket påvirker finishets holdbarhed, styrke og æstetiske udseende. Fugt og varme bidrager til udviklingen af ​​skimmel på loftet og vægge, korrosion af metalelementer, dannelse af pletter og pletter på gulvet.

  Loftet skal være fugtighedsbestandigt

  Derfor skal loftet på badeværelset opfylde flere vigtige krav:

  • være modstandsdygtig over for fugt, let at rengøre og vaske
  • udsend ikke skadelige dampe
  • have et pænt udseende og matche indretningens stil
  • Skjulte elementer i strukturen skal være let tilgængelige.

  Loftet skal være fremstillet af sikre materialer og let at rengøre.

  Det er vigtigt, at loftet var holdbart

  Afslutningsmaterialer ud over vandmodstand skal være modstandsdygtig overfor svampe og korrosion og være holdbare nok til ikke at skulle reparere loftet hvert år.

  Loft "Starry Sky" med blå baggrundsbelysning og guld accenter

  Badeværelsespladeindstillinger

  Plastering, hvidvaskning og maling af loftoverfladen er blandt de mest budgetmæssige finish. Til de dyreste - glaspaneler med fotoprint og farvet glas, spejlet lofter. Der er mange valgmuligheder i mellemprissegmentet: plastic sidespor, lamellofter og buede strukturer lavet af vandtæt gipsplader. For at finde ud af, hvilken er den mest optimale, bør du studere fordele og ulemper ved hver type.

  Plastering og hvidvaskning

  Nu i enhver hardware butik kan du nemt finde vandtætte plastre og fyldstoffer, og til en meget rimelig pris. Med deres hjælp er det let at fjerne små uregelmæssigheder, små revner, andre fejl, for at give loftet et meget pænt udseende. Ansøgningsprocessen er let at mestre, og mange husejere foretrækker at gøre det selv, hvilket sparer på guidenes tjenester.

  Det er meget vigtigt at forberede overfladen godt, rengør alt, hvad der ikke er fastgjort, tæt på leddene mellem gulvpladerne og dybe huller. Gipset selv er påført i flere lag, som hver især omhyggeligt gnides og primeres. Til hvidvaskning brug kridt eller hydreret kalk, fortyndet i vand til den ønskede konsistens.

  Forberedelse af kridt eller limemørtel til hvidvaskning af loftet

  • Materialerne er billige og miljøvenlige;
  • arbejde kan gøres på egen hånd
  • Om nødvendigt er det let at fjerne fejl i et separat område;
  • Lime har antiseptiske egenskaber, så der er ingen skimmel på loftet.

  Loftblegning spray

  • for almindelig visning
  • forberedelse og udjævning af basen kræver en masse fysisk indsats;
  • hvidvask fra våd damp fordampes over tid og bliver gul, så du skal opdatere belægningen årligt;
  • Hvis loftet bliver sprøjtet efter tørring, vil der være grimme dryp.

  farve

  Som i tilfælde af hvidvaskning kræver overfladen af ​​loftet perfekt justering, især hvis maling med en blank skinne. Valget af maling til badeværelser er stort, næsten alle er miljøvenlige, modstandsdygtige mod fugt og slid, har en bred farvepalet. De fleste formuleringer har dampspærre og svampegenskaber, hvilket er af stor betydning for værelser som badeværelser. Det er ikke nødvendigt at lave loftet ensformigt: maling kan kombineres i farve, tegne ornamenter og mønstre, bruge forskellige stencils.

  Malte rulle loft

  • dekorative, evnen til at vise fantasi;
  • brugervenlighed;
  • overkommelige omkostninger ved materialer;
  • Maling er meget mere holdbar hvidvask;
  • arbejde kan udføres uafhængigt;
  • loftet kan vaskes.

  Maler loftet i badeværelset

  • overfladen skal være perfekt justeret
  • Over tid vil farven falme, den hvide maling bliver gul, pletter kan forekomme på belægningen;
  • i tilfælde af oversvømmelse fra ovenstående naboer vil udsmykningen være håbløst fejlfri.

  Malet loft kan vaskes

  Vandtæt tapet

  Vandtæt tapet, lim og værktøj til klæbende klud på loftet

  Denne type finish er ret sjælden på grund af dens upraktiske karakter. Til limning af tapet er loftet forberedt så forsigtigt som til maling, da der forekommer uregelmæssigheder tydeligt under et tyndt overtræk. Vandtæt vinyl tapet kan malet flere gange for at opdatere indretningen af ​​badeværelset.

  Påføring af lim til loftet med en rulle

  I hjørnerne og i nærheden af ​​væggene er det bedre at påføre lim med en børste

  Processen med at påføre lim til tapetet

  Lim tapet til loftet mere komfortabelt sammen

  Lim den anden web

  Brug sømvalsen til sømme.

  Klem luftrullen ud af tapetet på loftet

  Lad ikke udkast komme til udtryk i tørringsperioden på tapetet.

  • efterbehandling koster er relativt billigt;
  • Baggrund giver loftet et attraktivt og hyggeligt udseende.

  Vandtæt farvet tapet på loftet

  • selvklæbende tapet på loftet er meget svært, du har brug for en assistent;
  • skæring, fastgørelse og docking af klæder kræver stor omhu;
  • under tapetet støber ofte udviklingen;
  • når naboerne oversvømmes ovenfra, skal dækket fuldstændig ændres.

  Plastloft

  PVC plastloft

  Plastloft på badeværelset

  Dækker plastpaneler - en meget populær type dekoration til badeværelser. Panelerne er fastgjort til aluminiumsrammen, monteret på loftet. Rammen gemmer alle fejl i loftoverfladen, giver dig mulighed for at montere en indbygget belysning, skjule kommunikation. Panelerne er forskellige i størrelse, tykkelse, farver og tekstur, så du kan vælge en indstilling til næsten enhver indretningstilstand.

  Profil til fastgørelsespaneler fast suspension

  Profilen er fastgjort med dowels langs omkredsen af ​​rummet.

  Tilslutning af rammeprofiler

  Fastgørende loftsplint

  Panelet indsættes i baseboardet.

  Montering af PVC paneler

  Bor et hul under lampen

  Det sidste panel er savet sammen og klikker ind i sporene på basispladen og det foregående panel

  • Loftet ser meget æstetisk glædeligt og attraktivt ud;
  • Materialernes omkostninger er ikke for høje;
  • ingen grund til at jævne overfladen;
  • installation kræver ikke særlige færdigheder og kraften hos alle, der ved, hvordan man håndterer værktøjet
  • Designet er holdbart, hvis det er nødvendigt, kan du udskifte individuelle paneler med reservedele.
  • belægningen er slet ikke bange for fugt, den er ikke deformeret, det er nem at rengøre med rengøringsmidler.
  • loftet er flere centimeter lavere;
  • snavs kan akkumulere i leddene, og i mangel af normal ventilation udvikler en svamp der.

  Rackloft

  Denne mulighed har et meget stilfuldt moderne udseende. Designet er en metalramme, beklædt med smalle strimler af plast, aluminium eller tyndt stål med en korrosionsbestandig belægning. Farvelængden af ​​sådanne belægninger er meget bred, Reiki i guld, krom, med et mønster er i speciel efterspørgsel. Installationen kan være åben og lukket: i det første tilfælde er der mellemrum mellem hullerne i en bestemt bredde, i det andet tilfælde er alle elementer stødt monteret. Montering er meget enkel, alle kan mestre det.

  Spejl loftet slat

  • spektakulær udsigt, en bred vifte af farver;
  • enkel installation;
  • ingen grund til at udjævne basen
  • der er mulighed for montering af den indbyggede belysning;
  • Materialet er modstandsdygtig over for fugt, korrosion, ekstreme temperaturer, svampe;
  • let pleje
  • Om nødvendigt er det let at erstatte enkelte elementer;
  • i tilfælde af oversvømmelse ovenfra vil der ikke være nogen skade for belægningen;
  • den gennemsnitlige levetid er 30-35 år.

  Rack metal loft

  • rackloft vil koste lidt dyrere end almindelig plastik;
  • snavs kan akkumulere i sømme og led.

  Kassette loft

  Åbent profilloftlayout

  Blandt suspenderede strukturer, kassette eller modulært loft er i høj efterspørgsel. Det er en ophængt metalramme, i de celler, hvor der er lagt dekorative paneler. Til badeværelset anvendes paneler af aluminium, plexiglas, galvaniseret stål, akryl, mineral. De varierer i farve og tekstur, kan være monotont og mønstrede.

  Foto kassette loft

  • ingen grund til at jævne loftets overflade
  • rammen hylder kommunikationen perfekt, der er muligheder for indbygget belysning;
  • hvis et separat panel er beskadiget, er det let at udskifte;
  • adgang til kommunikation forbliver - det er nok bare at rejse et af modulerne;
  • panelerne giver loftet et moderne og meget attraktivt udseende.

  Kassette, en del af loftet

  • høje omkostninger;
  • suspension systemet tager mindst 15 cm plads, så det er ikke egnet til badeværelser med lave lofter.

  Loftfliser

  Loftsflise uden sømme

  Loft flise på loftet, foto

  Loftflise med et mønster

  Efterbehandling polystyren flise er også meget populært. Tile giver et hyggeligt og æstetisk attraktivt udseende, der passer til de fleste interiørtyper. For at lime fliserne, skal loftet være godt forberedt, nivelleret, gennemboret, skal du dække med en primer. Styrofoam er modstandsdygtig over for fugt og støbeform, det kan periodisk males.

  Klæbende loftfliser

  Loftflise og sokkel

  • lave omkostninger;
  • lille vægt af materiale;
  • forskellige teksturer;
  • flise er let at behandle under installationen;
  • let pleje.

  Foto polystyren loft fliser

  Ulemper: Det er nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen;

  • Skæring og sammenføjning af fliser kræver nøjagtighed og nøjagtighed;
  • materialet bryder let, så når man klæber det er umuligt at trykke hårdt på flisen;
  • snavs kan akkumulere i leddene;
  • når oversvømmet ovenfra, kan belægningen afskrække og skal ændres.

  gips gipsplader

  Gipsplankloft på badeværelset

  Gipspladekonstruktioner findes ganske ofte i badeværelser i et stort område. De er metalrammer, oftest flere niveauer, figurer, med indbygget belysning, beklædt med plader af fugtighedsbestandig gipsvæg. Fra oven er dækket anbragt og malet af vandtæt maling. Sådanne lofter på flere niveauer ser meget originale og stilfulde ud; Materialet er nemt at behandle, installation kræver ikke særlige færdigheder.

  Split-niveau gipsplankloft

  • rammen hylder helt alle fejl, ledninger, rør, der er ikke behov for grundig forberedelse af basen;
  • maling tolererer perfekt udsættelse for damp og temperaturændringer, kan vaskes og modstår udviklingen af ​​svampe;
  • loftet ser attraktivt og solidt ud.

  Smukt nedhængt loft med belysning

  • Ingen adgang til kommunikation
  • rammen tager et par centimeter plads;
  • loftets indretning er ret dyrt;
  • i tilfælde af reparation er udskiftning af en separat sektion problematisk;
  • periodisk skal loftet males for at opdatere udseendet.

  Kombinationen af ​​gipsvæg og strækloft

  Strekak

  Populariteten af ​​stretch PVC lofter vokser kun hvert år. De er kombineret med enhver stil med dekoration, afviger i et stort udvalg af farver og teksturer. Specielt spektakulære udseende lofter med fotoudskrivning og 3D-billede.

  Strekak i badeværelset

  Hvidt strækloft, emhætte monteret i midten

  • høj dekoration;
  • modstand mod fugt, temperaturændringer, kondensering ophobes ikke i loftet;
  • Når det oversvømmes, bevarer belægningen et stort volumen vand efter afløb, som igen tager sin tidligere form på.

  Strekak i badeværelset

  Strekak med fotoudskrivning

  Smukt strækloft i to niveauer

  • installationen kræver specielt udstyr og faglige færdigheder, derfor vil det ikke være muligt at lave et nedhængt loft alene;
  • en sådan finish er ret dyr i forhold til stativ og kassettelofter;
  • Filmen er let beskadiget med en skarp genstand;
  • Ingen adgang til kommunikation
  • I tilfælde af skade skal belægningen være fuldstændig udskiftet, det kan ikke repareres.

  Glasloft

  Belyset glasloft

  En sådan finish er en dyr fornøjelse, men usædvanligt spektakulær. Plader af hærdet glas kan være uigennemsigtige, spejl, farve, med billeder og farvede ruder, med indbygget belysning. Installation sker i henhold til typen af ​​kassettelofter, men rammen bruges forstærket, da glasets vægt er stor nok. Selvfølgelig skal basen også være særlig holdbar, ellers kan hele strukturen en dag falde sammen.

  Glas loft, vægmaleri

  • Loftet ser usædvanligt imponerende og originalt ud, udvider rummet visuelt;
  • glasset er ikke bange for fugt eller svamp, det kan vaskes med et hvilket som helst rengøringsmiddel;
  • Ved omhyggelig forsigtighed vil belægningen vare mere end et dusin år.
  • høje omkostninger ved materialer og installation;
  • installationen kræver nøjagtige beregninger af belastningen på basen og betydelige lønomkostninger, derfor bør den håndteres af en specialist;
  • ikke egnet til værelser med svage gulve;
  • På overfladen af ​​glasfladen er det let at forblive, så du skal passe på det mere omhyggeligt.

  Glasloft

  Hvilket loft at vælge

  Hvert af de beskrevne valgmuligheder er attraktivt på sin egen måde, men hvis du tager højde for det optimale forhold mellem omkostninger, dekoration og brugervenlighed, er plast- eller slattedækket det bedste valg. Takket være et bredt udvalg af paneler kan du finde en interessant og usædvanlig kombination af farve og tekstur, eller tværtimod vælge en diskret klassisk version. Hvis badeværelset er indrettet i højteknologisk eller loft-stil, ideel til panelet med spejlbelægning, samt krom og med metalliske farver. Dette er en fantastisk mulighed for at vise fantasi, at føle sig lidt designer.

  Rippled loft

  Montering af rackloft på badeværelset

  Montering af rackloftet er det afsluttende trin i færdiggørelsen af ​​badeværelset. Forudkast loftet skal rengøres fra støv, skrælning gips, maling, alle eksisterende revner bør broderes og forsegles med kitt. De steder, der er ramt af svampen, skal rengøres og behandles med antiseptiske midler. Afslutningsvis er overfladen dækket af en vandtæt primer med antifungale additiver for at eliminere udseendet af skimmelsvamp i fremtiden.

  Rådet. Før installationen skal du udføre ledninger til belysningsenheder og fastgøre ledningerne i loftet med dowel-negle og plastik.

  I processen skal du:

  • dekorative lameller lavet af plast eller aluminium;
  • aluminiumsprofiler;
  • stringers (bæredæk);
  • suspensioner;
  • skruer og dowels;
  • saks til metal;
  • niveau; bor med et sæt øvelser.

  Trin 1. Langs rummets omkreds på væggene tegner en flad vandret linie i en afstand på 15 cm fra den grove bund. Til mærkning er det meget bekvemt at bruge et laserniveau, men i mangel af en almindelig konstruktion vil man gøre det.

  Trin 2. På markeringslinjen skal du markere hvert 40-50 cm point for hullerne til fastgørelsesanordninger og sætte de samme mærker på profilen. Bor huller i styrene, derefter i væggene, ved hjælp af passende bor. Hulernes diameter skal være 6 mm.

  Mærkning på væggen og boring huller

  Trin 3. Ind i hullerne i væggene indsæt dykker, hammer dem flush med overfladen, applicer en profil og skru i selvlukkende skruer.

  Sæt dykker i huller

  Profilen skal placeres strengt langs linjen, afvigelserne i vandret retning vil føre til en forvrængning af strukturen. Til sammenføjning af hjørnerne skæres enderne af profilerne i en 45 graders vinkel.

  Angle docking indstilling

  Trin 4. Carrier dæk er installeret mellem to modstående vægge - strengere. Mellem strængernes ender og profilvæggen skal der være et hul på ca. 10 mm for at kompensere for termisk ekspansion. I dette tilfælde er elementerne strengt vinkelret på hinanden.

  Rådet. For at forbinde de to strengere er det nødvendigt at pålægge den ene på den anden for at justere de perforerede huller og fastgøre skruerne på begge sider.

  Trin 5. På loftet skal du mærke placeringen af ​​fastgørelsesanordningerne til strengere i en afstand på 20 cm fra væggene og ca. 0,7-1 m mellem dem. Bor huller, indsæt dowels og skru strengerne. Skruer er ikke skruet til enden, hvilket giver mulighed for at justere højden af ​​skinnerne i installationsprocessen.

  Monteringsordning af slattedlofter

  Trin 6. Fastgør den første skinne: Anbring den på startprofilen, indsæt i sporene på strengerne og tryk, indtil den klikker. Mellem spidsens ender og profilens væg skal der være huller på 5 mm.

  Reiki profil (plastik)

  Rækken er indsat i profilenden

  Skinnen snaps ind i stringer og den modsatte profil på væggen

  Montering af plastlameller

  Trin 7. På samme måde skal alle andre skinner fastgøres til lampens placering. For at lave et hul under det, markere midten af ​​udskæringen med en blyant og bor med en krone med den ønskede diameter. Dernæst indsæt lampens krop i hullet, hold det fast, fastgør panelet til strengerne, led tråden indeni og tilslut en lyspære.

  Dyser til boring

  Fremtidigt hul til lampen i skinnen

  Trin 8. På samme måde monterer de alle andre armaturer, tjekker deres arbejde, fuldfører installationen af ​​hele skinner. Hvis den sidste plank er bredere end nødvendigt, skæres den til bredden med metal saks. Materialet er ret tyndt, så det er ikke svært at skære.

  Tilsluttet armatur (eksempel på installation i loftet med spejleffekt)

  Rådet. For nemheds skyld på skinnen skal du trække en skærelinje og derefter dreje vinkelret på samme side i en afstand på 4-5 cm fra hinanden og bøj materialet lidt. Derefter er det meget nemmere og hurtigere at afskære overskuddet.

  Trin 9. Når du har sikret den sidste bjælke, skal du kontrollere lågenes vandrette position og stram skruerne i strengerne om nødvendigt. Huller mellem lamellerne gør det nemt at gøre.

  For det første er den sidste rake savet sammen installeret, efter den sidst men en sidste

  Trin 10. Nu er det fortsat at lukke hullerne med specielle indsatser, hvis de leveres af designet. De skæres til den krævede længde, indsættes mellem lamellerne, stramt presset til kliket.

  Et eksempel på en dekorativ loftsstrimmel snaps kun ind i slidserne.

  Den færdige belægning må ikke have huller og revner mellem elementerne, alle lameller skal være i samme plan. Hvis loftet går i bølger, betyder det, at du ikke har stramt fastgørelserne på strengerne. For at løse problemet skal du forsigtigt smøre indsatserne på problemområderne, dreje skruerne og returnere indsatsen på plads.