10 tips om valg af strækloft

Spændklud - det mest lovende materiale til konstruktion af loftrummet i en lejlighed eller et kontor. Det giver en perfekt flad overflade, har høj ydeevne og holdbarhed. Installation af strækloftet er muligt i de renoverede lokaler, det er lavet inden for 2-3 timer, omfatter ikke våde processer og kræver ikke en radikal omlægning af møbler. En række forskellige teksturer og farver, design på flere niveauer, tryksprinter og brug af special effekter skaber ubegrænsede muligheder for designløsninger. Hvilket lærred er bedre at vælge? Når køber skal fokusere på lokalspecifikke forhold, personlige præferencer og økonomiske muligheder.

Webtype

Hvilket materiale er bedre: PVC, stof eller glasfiber?

Til fremstilling af hængelofter anvendt:

 • Polyvinylchlorid (PVC) film med en tykkelse på 0,15-0,35 mm. Dette er det mest overkommelige og populære materiale til færdiggørelse af lejligheder.
 • Polyesterstof, 0,25 mm tykt, imprægneret med polyurethan. Tiltrer med miljøvenlighed og mulighed for sømløs installation i store rum.
 • Glasfiberstof Fugtbestandigt lærred af høj styrke. Tjener som grundlag for maleri Sjældent opstået.

Materialernes tekniske egenskaber er ens, men der er nogle forskelle, der bestemmer deres anvendelsesområde.

 • Udseende. Filmlofterne er blanke, satin eller matte, tekstilens stoftekst er altid mat.
 • Styrke. Modstand mod mekaniske skader med skarpe genstande fra stofklæder er højere end filmens.
 • Frostresistens. PVC ved lave temperaturer bliver skør og revner. Stoflofter modstår -35 C, hvilket gør det muligt for dem at klare uopvarmede lokaler.
 • Vandmodstand. For denne parameter er ydeevnen bedre for filmduv. De anbefales at blive installeret i værelser med høj luftfugtighed.
 • Miljøvenlighed. Alle typer stræklofter er sikre for helbredet. Samtidig bidrager tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen til ventilationen af ​​luften og giver et sundt mikroklima i rummet. Dette lærred kan vælges til udsmykning af børnenes værelse.

materiale

værdighed

mangler

PVC

+ Mulighed for gentagen installation.

- ikke egnet til sæsonbetingede lokaler;

Polyester stof

+ høj økologisk renhed

+ modstand mod lave temperaturer

- ikke egnet til værelser med høj luftfugtighed

- har en høj pris.

Glasfiberdug

+ høj mekanisk styrke;

+ muligheden for gentaget tegning og ændring af interiørets stil.

+ kræver yderligere maling;

faktura

Hvilken tekstur er bedre at vælge: mat eller blank?

Alle stofstræklofter har en mat tekstur. PVC-kludens reflekterende egenskaber varierer meget: fra 5 til 70%. Hvilket materiale der skal vælges afhænger af rummets særlige forhold og ejerens personlige præferencer.

Uigennemsigtige stræklofter

I udseende ligner frostede lofter fejlfri udført gips. En sådan konservativ elegance foretrækkes af folk med konservativ udsigt med en sofistikeret smag. Uigennemsigtige lofter er velegnede til rummelige, veloplyste værelser. De er harmonisk kombineret med interiøret i en klassisk stil, kolonner, stucco, antikviteter. De mest populære lærred af hvid farve og uklare pastellfarver.

Glossy stretch lofter

Glatte lofter er egnede til at skabe moderne interiør. De vælges af aktive, innovative mennesker. Materialet giver dig mulighed for visuelt at øge rummets størrelse og er velegnet til små rum. Til glatte malerier præget af et stort udvalg af farver. Jo mere rige skyggen er, desto bedre er dets reflekterende egenskaber, så selv et ukonventionelt sort loft vil ikke se dyster og deprimerende.

producent

Hvilken fabrikant af stretchlofter er bedre at vælge

Kvaliteten og prisen på stræklofter bestemmes i høj grad af producenten. På markedet kan du finde produkter af europæisk, russisk og kinesisk oprindelse. Hvilken er bedre?

Europæiske stræklofter

Lommetørklæder fra Europa besidder det største markedssegment. Producenter tilbyder en bred vifte af blanke og matte lofter af højeste kvalitet, og trendsætterne er franske virksomheder. Omkostningerne til europæiske produkter er meget højere end russiske og kinesiske kolleger.

Berømte selskaber: Barrisol, Alkor Draka, Extenzo, Newmat, Clipso (Frankrig), Poliplast (Belgien), Renolit, Pongs, Descor, Lackfolie (Tyskland), Cerutti (Italien).

Russiske stræklofter

I Rusland er produktionen af ​​hævede lofter stadig dårligt udviklet. Industrilederen er Saros Design, som etablerede produktion i Moskva i 1996. I dag har virksomheden produktionsfaciliteter i en række byer i Rusland, Kiev, Narva og Stuttgart. Virksomheden tilbyder lærred i en bred vifte af størrelser og farver, udfører tegning af billeder og laver computerberegninger på eget program.

Købere med lav pris kan vælge stræklofter produceret af Kazan-kunstværket og Ivanovo NIIPIK. Virksomheder producerer lærred op til 1,4 m bredt i et begrænset farveskala.

Kinesiske stræklofter

Spekteret af kinesiske varer er traditionelt heterogent. Her kan du finde både materialer, der ikke er dårligere i kvalitet til europæiske kolleger, såvel som ærlige fakes. Industriledere omfatter virksomheder: MSD, HALEAD, Gline. Stræklofter fra disse producenter er værdige til konkurrence til verdens ledere, og er meget billigere.

Hvordan vælger man stræklimens farve

Et bredt farveområde af loftslofter giver dig mulighed for at implementere en række designideer. Udseendet af materialet har en alvorlig psykologisk indvirkning på husstanden.

Hvid farve er traditionel for at vende mod loftet. Det øger visuelt højden på rummet, lægger ikke pres på psyken og er velegnet til interiør fremstillet i forskellige stilarter. Hvide såvel som uklare pastellfarver er passende i stuer, korridorer, soveværelser, køkkener og andre værelser. Hvis du ønsker, kan du diversificere udseendet på et lette matte loft ved at anvende elegant fotoudskrivning.

Lys orange, blå, lilla, grønne klæder er velegnede til børns værelser, fylde dem med en atmosfære af glæde og energi. Mættede toner kan vælges til køkken og badeværelse.

Soveværelset er bedre at arrangere i rolige, romantiske farver: beige, blå, pink.

Forretningsstil kontoret vil understrege det brune loft, men det bør ikke være meget mørkt og ikke forårsage deprimerende humør.

Psykologer tillægger mange kvaliteter til den røde farve. På den ene side er det farven på kærlighed og energi, på den anden side giver den aggressivitet. I det indre af lejligheden er det brugt i form af små indsatser.

Glans mørk lilla, stål, sorte lofter giver originalitet til værelser med høje højder. Mørke lærred bruges ofte til at skabe en stjerneklar himmel effekt.

I multileveldesign kombineres ofte teksturer og farver, hvilket skaber en stilistisk effekt i kontrast.

værelse

Hvordan man vælger et strækloft til køkken, hall, badeværelse og børneværelse

Hvert værelse i lejligheden udfører visse funktioner. Valget af strækloft til stuen, børnehaven, køkkenet og badeværelset skal udføres under hensyntagen til deres operationelle funktioner.

Stue

Stuen er det største værelse i lejligheden. Alle familiemedlemmer bruger meget tid her, så hallens design får øget opmærksomhed. For konstruktionen af ​​loftet passer alle materialer, så længe deres farve og tekstur blander sig harmonisk ind i rummet. Det er bedre at give præference for almindelige rolige toner, der ikke forårsager ubehag for nogen af ​​husstanden.

planteskole

For design af et børns rum er det tilrådeligt at vælge lyse stofklæder. Den matte overflade er mere holdbar og vil eliminere risikoen for skader på loftet af aktive børn under spil. Et stort plus er tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen, hvilket giver naturlig ventilation af luften.

køkken

Madlavning ledsages af dampe, der stiger op til loftet og deponeres på den. Her ville det bedste valg være blankt PVC lærred. Den har høj vandafviselighed og er nem at rengøre.

badeværelse

Driften af ​​badeværelset er forbundet med temperaturændringer og høj luftfugtighed. Til hendes bedre velegnet blanke filmloft. Lærredet tolererer let vanskelige forhold og er i stand til at modstå en betydelig mængde vand, når det oversvømmes ovenfra. Efter eliminering af ulykken kan den installeres på samme sted Glat loft ser spektakulært ud i små værelser, hvilket øger rummet visuelt.

Lysarmaturer

Hvilke lamper til loftslofter er bedre at købe?

Stræklofter er ideelle til indbyggede lys. Når du vælger dem, er det nødvendigt at tage højde for de operationelle egenskaber ved materialet og temperaturbegrænsningerne: Hvis de lovgivningsmæssige indikatorer overskrides, vil webben kæde.

Glødelamper

Anvendelsen af ​​klassiske lamper med en wolframspole i spændingsstrukturer har de største begrænsninger forbundet med deres høje opvarmning:

 • Strøm op til 40 W for film, 60 W for stoflofter;
 • Ventilationsgabet mellem nettet og loftet er mindst 12 cm.

Glødepærer tiltrækker en lav pris, men har en kort levetid: ca. 1000 timer.

Halogenlamper

Når du installerer halogenlamper, skal du overholde følgende retningslinjer:

 • Strøm op til 20 W for film, 35 W for stoflofter;
 • ventilationsgab - 6 cm.

Sammenlignet med glødepærer udsender de et lysere lys af det gule spektrum og har en ressource på 2-4 tusinde timer. Halogenlamper skal bruges til retningsbelyst belysning af arbejdsområder.

LED pærer

LED lamper næsten ikke opvarmes og har ingen begrænsninger for installationen. Dette er den bedste mulighed for hævede lofter. LED-lamper kan vælges som hovedkilden til lys og for at skabe visuelle effekter på matte, satin eller glatte lærred. Lamper af denne type er de mest økonomiske, og deres levetid er ca. 5 år.

gesims

Hvilken cornice at vælge. Installationsregler

Installering i huset strækkende loft kan ikke glemmes om andre indvendige detaljer. Gardinelementet til gardiner er et konstant designelement. De er lavet af forskellige materialer. Strukturelt er cornicesne opdelt i væg og loft. Sidstnævnte ser mere præsentabel ud. Vanskeligheden ligger i, at den tynde lærred ikke er designet til at hænge tunge strukturer. Der er dog 2 måder at løse dette problem på. Eaves kan fastsættes på en åben eller skjult måde.

Udendørs installation

Inden du installerer arket på loftmonteret træbjælke på et niveau med styringsprofilerne. Det er bedre at vælge hårdt træ. Før installationen skal tømmeret behandles med antiseptisk middel. Efter at have strækket loftet er kronen fastgjort til træet gennem filmen. Skruernes huller skal brændes, så de smeltede kanter forhindrer yderligere rive på banen.

Flush mounting

Når det er indbygget, er cornice fastgjort til loftet over strækloftet. Ved siden af ​​er der indstillet en bar eller et hjørne til montering af guide baguette. Operationen skal udføres før måling. Designet med gardiner, der falder ud af loftet, ser spektakulært ud, harmonisk kombineret med både mat og blankt lærred.

Loft "stjerneklar himmel"

Hvordan man laver et loft "home planetarium"

Suspended lofter giver dig mulighed for at skabe i en lejlighed en fantastisk smukke "stjerneklar himmel" effekt. På trods af den høje pris for denne færdiggørelsesmetode er der mange tilhængere blandt fans af progressive eksklusive interiører.

montering

For enheden skal hjemmet planetarium:

 • blank eller satin mørkt linned;
 • fiberoptik;
 • lysgenerator (projektor).

Optiske fibre, som er tildelt funktionen "stjerner", har en diameter på 0,25 mm. Indsamler dem i bundter, du kan oprette "luminaries" med forskellig lysstyrke. Trådene kan bringes ud via nettet punkteret i de ønskede metas og skære flush med det, men det er bedre at fixere det på bagsiden. I det andet tilfælde skal du vælge et tyndt gennemskinneligt materiale. Lysets intensitet vil være mindre, men det overordnede billede bliver mere realistisk.

Optisk fiber er forbundet til lysgeneratoren. Udstyret fungerer autonomt og er ikke forbundet med rumbelysningssystemet. De mest avancerede modeller af projektorer giver sådanne effekter som: dæmpning og blink af "stjerner", flimring og bevægelse af "himmellegemer".

Yderligere effekter

Derudover kan loftet dekoreres med fotoudskrivning, med Starpins lysstifter, LED-belysning til individuelle zoner. Swarovski krystaller monteret på "stjernerne" vil skabe en unik lysspredning.

Virkningen af ​​"stjerneklar himmel" udføres enten på hele loftets område eller i et separat område, der kombinerer det med lette uigennemsigtige lærrede.

"Soaring" lofter

Sådan skabes effekten af ​​"flydende lofter"

"Flydende" hæmmede lofter vil bidrage til radikalt at omdanne udseendet af rummet og give det eksklusivitet. Samtidig medfører skabelsen af ​​effekten ikke betydelige komplikationer og omkostninger til arbejde.

Design ideen er at skabe en lysbarriere, takket være den visuelle adskillelse af loftet fra væggene finder sted. Han synes at være flydende i luften. Denne effekt opnås ved brug af en speciel profil, som giver en rille til placering af LED-strimlen. Resten af ​​installationen er ikke forskellig fra installationen af ​​et konventionelt strækloft.

Effekten bruges også i multi-level designs med en kombination af matte og blanke lærrede i forskellige farver. Her kan du oprette en "sving" af de øverste eller nederste lag afhængigt af lysfluxets retning. Samtidig bruges forskellige profiler, som giver den ønskede belysningsvinkel. Baguetter lavet af fleksible polymere materialer anvendes til at skabe buede overflader.

LED tape fungerer autonomt. Den kan tændes og slukkes uanset belysningssystemet, udskiftes uden at påvirke loftstrukturen. Ved køb er det bedre at vælge LED'er med lavt strømforbrug, medmindre båndet er planlagt til at blive brugt som hovedkilden til lys i rummet. Deres lys spektrum kan være anderledes. Fading og overløbseffekter er også tilgængelige.

Stræklofter i et landhus

Nyttige tips til installering af hævede lofter i et landhus

I bymiljøer er der installeret loftslofter overalt: i lejligheder, kontorer, hoteller, badehuse, underholdningsfaciliteter. Men hvor relevant er de i et landhus? Faktisk er driftsbetingelserne forskellige, hvilket kræver visse tilpasninger.

Installationsrestriktioner

Det anbefales ikke at installere filmlofter i uopvarmede hytter: Ved lave temperaturer, frost, mister PVC elasticitet og revner. Til disse formål er det bedre at vælge stofwebs.

I det nye hus kan strækloftet kun installeres efter dets fuldstændige krympning.

Preliminært arbejde

For at undgå ubehagelige konsekvenser anbefales det at udføre en række aktiviteter inden installation af lofter:

 • Kontroller tilstanden af ​​taget, om nødvendigt reparation;
 • trægulve til behandling af antiseptiske midler;
 • udføre afvænning og forsegle alle revner, ellers vil mellemrummet mellem overlapningen og foringen blive en praktisk yngleplads til gnavere.

Fordelene ved stræklofter i et privat hus

Takket være stræklofterne i et privat hus kan du:

 • revet ujævnt overlapning
 • skjule kommunikation;
 • forbedre varmeisolering;
 • visuelt forstør rummet.

Et stort udvalg af matte og blanke lærred i forskellige farver giver dig mulighed for at vælge et lærred til ethvert vægmateriale.

Hvad er stræklofter: beskrivelser og specifikationer

Stræklofter i forskellige farver og mønstre kommer nærmere ind i vores liv. Hvis vi for nylig betragte dem som eksklusive, så er det i øjeblikket muligt at møde PVC eller stofloft, næsten i hver tredje lejlighed. Hvad er naturligt, fordi de åbner rigelige muligheder for indretning af rummet.
Du har besluttet at installere et nedhængt loft, men du ved ikke: hvilken man vælger, som de er, jo bedre fra enkle lofter, og hvorfor de bliver mere og mere populære - læs denne artikel.

Typer af lofter på materialetilberedning

PVC loft

Specielt designet udstyr, svejser tynde PVC-plader fra individuelle strimler. For at installere lærredet opvarmes temperaturen i rummet til 60 grader med en varmepistol. Derefter strækkes filmen let, og dens spænding på den tidligere fremstillede ramme. Efter afkøling har loftet af PVC et strakt og ret glat udseende. Loftets struktur afhænger af typen af ​​film.

Stofloft

Loftsstof er lig med kvinders strømper. Farverne på dette lærred afhænger af polymerens farve, og fugtresistens opretholdes på grund af lakbelægningen. Et sådant loft er helt sikkert, det er lys, ånder godt og samtidig har et smukt udseende.

Typer af stræklofter på strukturen af ​​struktur og form

Enkelt niveau enkelt. Denne opfattelse er meget nem at gøre, og prisen på den bliver ikke stor. Et sådant loft er meget gavnligt, da det tjener i lang tid, og temperaturfald ikke påvirker det, er det meget bekvemt at passe på det. I dette loft kan du anvende en række forskellige farver og mønstre. Det kan dekoreres med fotoudskrivning. Og hvis du vil have en mere kreativ metode, kan du bruge en kombination af forskellige typer materialer, der kan hjælpe dig med at opdele rummet i zoner, og du vil kun bruge et niveau.

Multi-level kompleks. Alle niveauer i loftet kan anvendes på to måder. Med gipspladekonstruktioner eller ved brug af profiler, der giver dig mulighed for at installere fladskærende lofter takket være strækstoffer. Den anden mulighed er mere realiserbar end brugen af ​​gipsformularer. Sådanne designs er lavet af forskellige lærred, hvor udvælgelsen giver interessante resultater. De mest populære designs er bunk lofter.

Forskellige stræk loft design

Flad overflade

Denne form for strækloft vælges oftest af almindelige mennesker, da klassikeren perfekt maskerer alle uregelmæssigheder i loftet. Under et sådant loftdesign vil alle revner og ujævn farvning være pålideligt pålideligt. I denne udførelsesform er planet anbragt parallelt med bunden af ​​loftet eller i en vis vinkel med den.

Multi-level stretch lofter

Hvor mange niveauer der er i dit loft, afhænger det af dig og på designeren. Deres antal er slet ikke begrænset, samt farver og nuancer. Hvis designeren vil fantasere i sit projekt, så kan et usædvanligt fabelagtigt loft komme ud. Ved hjælp af flere niveauer lofter kan zoning lokaler.

kegle

Denne indstilling af lofter anvendes i tilfælde, hvor rummet har kolonner. Det koniske design af loftet vil jævnt nærme sig dem, ideelt ved at fuldføre det opfattede projekt. I denne form af loftet kan en kegle dannes fra et fælles plan eller fra flere kegler.

bølger

Bølgens kamper ser meget smukke ud på loftet. Bølgerne har forskellige eller samme højde, de kan være synlige omkring loftet eller kun omkring omkredsen. Bølger på mørke stræklofter ser meget godt ud.

bue

Med dette design er et hvælvet loft, der ligner en kuppel. Vægge til denne form for loft er en vigtig egenskab. Et positivt træk ved denne form er, at i hjørnerne af buerne kan du forkæle al kommunikation.

struktur

Den mest populære og billigste løsning er et matt strækloft. Det ser ud som et perfekt pudset loft, der passer perfekt sammen med lige overflader og et klassisk design. Med sådanne lofter føles komfort meget godt.

Glat loft øger visuelt rummets rumfang. Det bruges til små værelser. Satinloft ligner overfladen, som er dækket af skinnende maling. Disse lofter er forskellige fra resten af ​​deres reflekterende virkning.

Indendørs med et satinloft vil du føle dig komfortabel og hyggelig. De laves ofte i soveværelser. Det er meget nemt at se efter sate-lofter, det er kun nødvendigt at tørre med en tør klud.

Forskellige farver

Stræklofter har en enorm mængde farver. Men blandt dem er der to hovedpaletter - varm med solrige nuancer og koldt med grønne, blå og violette toner. Varme farver bruges, når vinduerne vender mod nord. Lyse farver er irriterende for mennesker, og derfor anbefales det kun at bruge dem i gangene. Rolige toner anvendes til soveværelset og børnenes værelse.

Fordele og ulemper ved strækloftet

På grund af det faktum, at lærredene er lavet af plastmateriale, kan du oprette glatte lofter og komplekse strukturer: buer, flere niveauer, buer og meget mere.

PVC loftet behøver ikke ekstra pleje, da det har støvegenskaber. Det er også vandtæt, kondenserer ikke fugt, hvilket gør det ideelt til køkkener og badeværelser.

Effekten af ​​et solidt, perfekt lige loft kan opnås ved brug af satin eller hvid mat. Visuelt øge rummet hvide, sorte, blå og lilla farver af malerier. Og rød og gul vil gøre det mere varmt og hyggeligt. Lys grå farve vil fremhæve det dyre interiør.

Strækloft, afhængigt af design, installeres hurtigt - fra 2-3 timer til 2 - 3 dage. Og når du geninstallerer, mister du ikke dens egenskaber.

Mellemrummet mellem spændevævet og loftet gør det muligt at placere forskellige kommunikations- og varmeisolerende materialer. Og i selve loftet kan du integrere belysning, brandfølere, klimaanlæg og ventilationssystemer og så videre.

På grund af det brede udvalg af farver og en række forskellige teksturer, kan du vælge en række lærred.

På trods af mange fordele har stræklofter nogle ulemper:

 • hvis der er lækage fra overetagen, kan der være spor af rust på lærredet, hvilket vil medføre udskiftning;
 • De kan kun monteres lygter, med en kapacitet på ikke over 40W med termisk isolering af loftet;
 • de kan "kollapse" - filmen spiller på grund af træk, der tiltrækkes til loftet.

Stretch Ceiling Mounting Systems

Den mest almindelige metode til installation - harpoon system, der kun anvendes til vinyl lofter.

Harpoon er en krog lavet af PVC svejset til filmen langs sin omkreds, hovedelementet i nettet, som følge af hvilken filmen er fastgjort til profilen. I nærheden af ​​muren er der et lille hul, lukket af maskeringstape.

Den næste er et gapless harpoon system. Lærredet passer godt til væggen, men et sådant monteringssystem er kun egnet til helt flade lofter uden uregelmæssigheder, der kan beskadige materialet. Hun er god til at samle multilevelstrukturer.

Klinovaya eller shtapikovaya - system, der fastgør filmen med en perle. Det bruges ofte til vinyl- og stoflofter. Træperle bruges som en kil, som retter lærredet i profilen. Det resulterende hul lukkede bundkort eller maskeringstape.

Klipsfastgørelsesanordninger. Låsen retter en klud i klipset i en plastikpose. Sådan fastgørelsesmiddel til stof sømløse klæder anvendes.

Oversigt over typer af stræklofter

Du ved ikke, hvilket stof der er bedre at købe til efterbehandling - tekstil eller PVC film? Ikke sikker på, hvordan den matte tekstur vil opføre sig og tror, ​​at satin er lavet af silke? Eller bare forvirret blandt den brede vifte, forankret i overflod af egenskaber?

Vores artikel vil hjælpe dig med at forstå: den indeholder alt, hvad der kan være interesseret i typer stræklofter og en detaljeret beskrivelse af hver af dem. Vi er sikre på, at vi vil kunne besvare eventuelle spørgsmål!

Fremstillingsmateriale

Uanset hvad nogle ikke meget ærlige producenter af stræklofter siger, er de kun af to typer: PVC-film eller stof. Desuden er sidstnævnte ikke fremstillet af hør, bomuld eller andre naturlige tekstiler, men fra polymertråde.

Og de fik navnet udelukkende på grund af produktionsmetoden: trådene er vævet ind i et stof som garn, en proces svarende til produktionen af ​​stof.

Vi anbefaler ikke at tro på markedsførernes forsikringer, som siger, at stoflofter er sikrere end PVC-film. Faktisk anvendes kemiske komponenter til begge produkter, derfor er der ingen forskel i denne henseende.

Hvilke forskelle eksisterer der egentlig? Lad os se nærmere på hver af de to typer.

1. Polyvinylchloridfilm (PVC) er en populær og billig løsning. Det passer til striber af en vis bredde, så når du installerer, skal du være forsigtig, hvis du ikke vil have grimme led.

En bred vifte af farver: Paletten kan kaldes enorm. Hvis du tilføjer dette til et godt valg af tekstur (vi snakker om dette nedenfor), vil du forstå, hvorfor et sådant lærred er aktivt brugt i interiøret af enhver stil.

Stræklofter lavet af PVC film - ideel til badeværelset, da de let modstår op til 100 liter vand pr. 1 kvadratmeter. Selvfølgelig er det bedre, hvis denne kvalitet ikke er nyttig - det er dog dejligt at undgå globale konsekvenser i tilfælde af en rørbrud eller en spredt nabo.

PVC-lærred tolereres godt af fugt, er nem at rengøre fra støv og pletter. Det er vanskeligere med temperaturregimet: det er skadet af både overophedning og for lav temperatur. Men dette minus betinget: Vi tvivler på at du bor i et rum, hvor luften opvarmer op til +70 grader eller falder under 5.
Men med lyspærerne skal du være forsigtig: Hvis du vælger en lysekrone med glødelamper, skal du sørge for, at de er placeret i en afstand på mindst 15 centimeter - ellers kan lærredet deformeres.

Derudover er de let at beskadige den banale mekaniske effekt. For eksempel at bryde en skarp genstand eller endda en reliefkork fra champagne.

2. Stoffets lofter er dyrere - for en god dækning starter prisen fra 1300 rubler per kvadratmeter af et enkelt farvet lærred og kan nå en slat på 3-4 tusind for en designer med fotoudskrivning.

Hvad tilbyder producenterne dig for disse penge? Først og fremmest vil jeg gerne understrege, at vi ikke gentager alle myter, der findes i reklame - vi foreslår at gøre dig bekendt med deres debunking her. Lad os tale bedre om de reelle fordele og ulemper.

Sammenlignet med PVC er disse lofter stærkere - de er sværere at bryde på grund af materialets tekstur. Derudover giver stylingsfunktionerne næsten ingen skjult højde - de vil tage mindre end en centimeter. En vægtig bonus er det ikke?

Den brede klud gør det muligt at undgå dannelse af grimme sømme. Men strukturen er altid den samme - næsten mat, med en lille glans. Og farvepaletten er dårligere end den af ​​PVC-film. Overvej dette, når du vælger et materiale.

Lad os tale om fakturaen

Hvis du tror, ​​at det er nok bare at bestemme hvilket materiale der er bedre for nedhængte lofter - så her er du forkert. Dette er bare begyndelsen.

Nu er det tid til at tænke på tekstur - det har alvorlig indflydelse på det generelle udseende, så tag dette problem alvorligt.

Lad os analysere de mest populære variationer mere detaljeret.

1. Glossy lærred, ellers kaldet lak, bruges til dekoration af forskellige lokaler. På trods af sin glans ser det godt ud selv i klassiske interiører. Bemærk, at reflekterende egenskaber bidrager til visuelt at forstørre et rum.

Spejlbelægning gør enhver farve mere mættet, så undgå ordrer via internettet - det er bedre at hente materiale fra offlinebutikken, hvis du ikke vil have noget, du ikke har planlagt.

2. Mere diskret matte loft har forskellige toner og ser meget godt ud med skjult belysning. På grund af den glatte struktur harmonerer den godt med næsten enhver indretning, så du kan ikke være bange for eksperimenter.

3. Satinlofter er ikke for ingenting kaldet det gyldne middel mellem de to tidligere versioner. Glat tekstur med en blød glød ser meget ædel ud.
Bemærk dog, at farvepaletten er lidt snævrere end analogerne - det skyldes produktionsteknologien.

4. Prægede lærred ser prætentiøse ud, derfor kræver passende indramning. Det er bedre at opgive brugen af ​​yderligere indretning - et sådant loft i sig selv tjener som et ornament. I butikkerne er der forskellige muligheder: nogle ligner trykt stof, mens andre efterligner sten eller læder. Der er dem, der er dekoreret med abstrakte mønstre - krøller, linjer, geometriske former.

5. En anden ikke-standard valgmulighed - fløjls stretch loft. Han gentager visuelt strukturen af ​​samme navne og skaber derfor et elegant og dyrt indtryk.

6. Det originale udseende i moderne stil hjælper med at skabe metallisk. Tøj, visuelt ligner metalbelægningen passer ikke til hvert interiør. Det er dog let at slå ham med baggrundslyset. Det er bemærkelsesværdigt, at det slet ikke er nødvendigt at vælge en stålskygge - farveområdet af denne type er ret bredt.

7. Spejlstrækloftet kan blive en meget original løsning - det passer ikke til hver entourage. Bemærk at i dette tilfælde bliver du nødt til at tænke meget om resten af ​​interiøret. Den reflekterende overflade lægger vægt på alle fejl i rummet, så pas på.

Derudover er pleje af et sådant lærred ikke det nemmeste - nogen pletter og støv bliver tydelige.

8. Det gennemskinnelige loft er et glimrende valg for at skabe et futuristisk interiør. Hvis du supplerer det med skjulte lysdiode strips, er resultatet fantastisk flotte.

9. Kombineret loft. Moderne teknologier tillader lodning uden mærkbare sømme nogen form for lærred. Så du vil kunne skabe dit eget unikke design. Sandt nok skal du ikke gå over toppen - vi tvivler på, at den stribede dækning af alle eksisterende muligheder vil være en god løsning.

Som du kan se, er der praktisk taget ingen begrænsninger - det er nemt at vælge materialet til enhver stil. Det vigtigste er at stræbe efter at opnå et holistisk interiør og ikke forsøge at kombinere den uforenelige. Men hvis du kan lide eclecticism - hvorfor ikke eksperimentere?

Hver type lærred har sine egne fordele, som beskrives under brug. Derfor anbefaler vi, at du studerer mere detaljerede oplysninger om dem i den relevante sektion - så din beslutning vil helt sikkert blive vejet, og du vil kunne finde det perfekte loft.

Men denne forskel slutter slet ikke - selv den samme dækning kan se meget anderledes ud i forskellige former for installation.

Design funktioner

Ja, i tillæg til materialet, tekstur og farve skal du beslutte dig for konstruktion af strækloftet. Nå, lad os se hvilke muligheder der er.

1. Enkelt niveau. Hvis højden af ​​væggene i rummet er 2,20 - 2,70 m - det er den optimale løsning til loftindretningen. Tror ikke, at dette er kedeligt: ​​med den rigtige tilgang er en sådan belægning et ægte designer mesterværk. Denne type design er velegnet, først og fremmest små værelser: badeværelse, køkken, gang, studie eller balkon.

Selv på sådanne lofter kan du nemt vise din fantasi i indretningen: billedudskrivning, klistermærker, forskellige typer belysning... Og det skal ikke nævnes, at den samme farve "spiller" på en helt anden måde på en anden tekstur.

2. To-niveau og krøllede lofter med flere niveauer. Velegnet til store og store værelser. For eksempel, en køkken-stue på 20 kvm. og vægternes grundhøjde er 3 m.

Under sådanne forhold kan du indse 99% af designmulighederne for flere niveauer: et simpelt design med belysning omkring omkredsen til kropsbølger eller overgange fra loftet til gulvet.

Jeg vil gerne bo separat på volumetriske strukturer: Spændingsstof er et meget plastmateriale, som kan tage næsten enhver form. Drops, cirkler, silhuetter - hvis du ikke sparer på materialer, vil resultatet blive fantastisk smukt.

Vigtigt: Sørg for at bestille et designprojekt, hvis du ikke vil blive skuffet over resultatet. Sådanne lofter ændrer i høj grad den visuelle opfattelse af rummet, så du skal klart præsentere det endelige billede.

3. Kombineret lofter lavet af strækstof og gipsplader - en anden stor løsning, der er populær i vores lejligheder.

Den største fordel ved denne type design er en række implementeringsmuligheder. Som regel laves en gipspladerkasse (rektangulær eller figuren) rundt om perimeteren, og en indsats er fremstillet af et strækstof indeni.
Men valget af farvebokse, indlæg, såsom belysning og indretning - giver hundredvis af mulige kombinationer.

4. Perforerede lofter - dette er den sidste mode blandt stræklofter. For ham har du også brug for et ikke for lavt rum: to lag med et strækloft og baggrundslyset mellem dem vil tage 15 centimeter fra rummet. Men resultatet er absolut det værd.

Perforering, det vil sige runde eller formede huller skæres ud på yderlaget, ser meget stilfuldt ud. Selvfølgelig er det usandsynligt, at du på denne måde beslutter at arrangere et værelse i klassisk stil, men for moderne interiør - det meste.

Problemfri lærred med tredimensionale mønstre bliver endnu mere interessant, hvis du bruger en LED-baggrundsbelysning.

Valget af farver

Meget afhænger ikke kun af formen, men også om det korrekte udvalg af nuancer. Den brede farvepalet af stræklofter giver næsten ingen begrænsninger. Eller har de dem?

Vi har samlet nogle få generelle anbefalinger, der kan hjælpe med at få et smukt og stilfuldt lærred:

 • Først og fremmest er det nødvendigt at huske om harmoni: loftet skal kombineres med resten af ​​interiøret og ikke aflede opmærksomhed fra det;
 • Kombiner ikke mere end tre grundlæggende nuancer, ellers vil resultatet være meget trættende for øjnene;
 • Hvis du vælger en lys indretning, skal du gøre baggrundsneutralen. Sørg for at smykker passer til stilen;
 • Prøv at se hver version live: enhver skærm forvrider farvegengivelse;
 • Kan du lide moderne typer lærred, som en kameleon, skiftende skygge i en anden vinkel eller "med en gnist"? Det er bedre at kontakte designerne for harmonisk at passe dem ind i designet: sådan dækning kan være ret uforudsigelig, og rummet kan vise sig at være helt anderledes end det på prøven.

For at se, hvordan stræklofterne ser ud i de mest populære farver i indretningen i en separat sektion af vores hjemmeside - det vil helt sikkert hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Lofter med fotoudskrivning

En anden moderne og populær løsning, der giver dig mulighed for at lave ophængte lofter med farverige tegninger, malerier og endda 3D-billeder.

Udvalget af billeder, der er tilgængelige til udskrivning på strakt lærred, er ikke ubegrænset, men ret bredt. Mønsteret eller billedet skal vælges ud fra det funktionelle formål med rummet og dets generelle stilistik: eventyr tegn er usandsynligt at se i studiet, og børn vil ikke sætte pris på klassisk reproduktion.

Husk også om skalaen - i et lille rum passer det kunstneriske lærred ikke til hele planet, men en lille lys accent eller mønster rundt lysekronen vil være passende.

Hovedregelen er den høje kvalitet af det originale billede. Hvis du tager det første tilgængelige billede med lav opløsning på internettet, bliver resultatet tvivlsomt. Derfor er udviklingen af ​​kildekoden bedre at bestille designeren eller købe i et specielt katalog - så du vil være sikker på kvaliteten.

Overvej at fotoudskrivningen kan genere dig, så tænk over hvilket billede du vil se i mange år. Tvivler du på, at du ikke vil kede dig efter ændringerne om et par måneder? Så er dit valg vinyl klistermærker.

De limmes let, hurtigt fjernes og efterlader ingen spor. Ja, og se lige godt ud. Sortimentet af sådanne klistermærker er ekstremt bredt, så du kan nemt vælge smykker til enhver smag.

Belysning som indretning

Tanken om, at loftbelysning er en almindelig kilde til manglende lys om natten, er en ting fra fortiden. Det bliver i stigende grad brugt som en ekstra dekoration af rummet. Dette gælder især i forhold til lofter.

Der er mange usædvanlige måder at markere rummet på, samtidig med at det giver et originalt udseende.

Lad os se nærmere på nogle af de mest populære muligheder?

Stjerneklar himmel

Kombinationen af ​​fiberoptisk kabel, lysdioder og spotlights giver dig mulighed for at skabe en fantastisk effekt - efterligning af en ægte stjernehimmel i næsten ethvert rum.

Bare forestil dig: den mystiske flimring af stjerner, volumetriske planeter (selvfølgelig ikke rigtig, men lavet ved hjælp af 3D-udskrivning), kometer... og alt dette i dit soveværelse eller stue!

Denne mulighed anses for næsten universel. Herudover giver controlleren dig mulighed for at justere lysstyrken og justere typen af ​​glød: Vi anbefaler at bruge bare denne version af stjerneloftet.

Forresten er det ikke nødvendigt at vælge en mørk baggrund: Du kan nemt installere sådan baggrundsbelysning på et lærred. For nylig har kombinationen af ​​et trykt loft med skyer, som ved nattfald bliver til nathimlen, været populært.

Lysekroner i form af kometer eller rumskibe vil bidrage til at supplere et sådant interiør.

Et interessant trick: Hvem sagde, at det er nødvendigt at begrænse loftets design kun? Prøv at trække en del af det oplyste lærred på væggen. Dette er ikke kun usædvanligt at se på: rummet vil virke meget mere voluminøst på grund af lysoverløbet.

Læs mere om lofter i stilen "stjerneklar himmel" her.

Stigende lofter

En anden tendens er installationen af ​​to-niveau "flydende lofter". På grund af forekomsten af ​​lys fra en diode tape installeret rundt omkretsen, synes det i en vis vinkel at en del af strukturen ikke er fast og blot flyder i luften. Enig, ret original.

Kombinationen af ​​gipsvæg og strækstof er en populær teknik, men i denne version er den omdannet. Vi anbefaler at eksperimentere med baggrundslysets farver - måske vil du kunne lide moderne modeller, hvor farve- og lystilstanden justeres ved hjælp af en særlig fjernbetjening.

Bemærk, at installationen skal udføres meget omhyggeligt: ​​den forkerte placering af LED-strimler kan fuldstændig dræbe denne effekt. Derfor, hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at kontakte bygherrerne.

Hvis du har en vis erfaring, anbefaler vi dig at studere et par træningsvideoer og læse detaljerede installationsartikler.

Skjulte lys

Det er ikke nødvendigt at gøre dioderne et mærkbart element i strækloftet: de kan være næsten usynlige, men ser meget atmosfæriske ud.

Her er feltet for eksperimenter praktisk talt ubegrænset, men det er bedre at opgive stoffets stræklofter - de er meget tættere, så effekten vil ikke være for mærkbar.
Tynd PVC-film til montering af skjult belysning er ideel: den gemmer belysningsstrukturen, men forhindrer ikke lysets gennemgang.

Prøv at lægge LED-striber ud: f.eks. I form af en blomst eller bare et smukt mønster. Så du får en usædvanlig indretning, som på samme tid vil tjene som en kilde til lys.

En anden interessant teknik er brugen af ​​gennemskinnelig stretch stof. I dette tilfælde ser designet ud til at gløde af sig selv.

Forresten er denne metode også egnet til små værelser: på trods af at installering af et sådant loft vil overtage nogle af højderne af væggene, vil rummet virke meget mere voluminøst.

Interessant kan være brugen af ​​skjult belysning til kombinerede lofter. Således lægger du vægt på forskellen mellem gipsvæggenes teksturer og strækstof.

Forhåbentlig kunne vi udtømmende besvare spørgsmålet om, hvordan stræklofterne er. Sandt, nu er der risiko for et andet problem - de er så forskellige, at det er svært at vælge. Men hvem forhindrer at kombinere flere designteknikker i samme rum? Held og lykke med dine eksperimenter!

Hvad er typerne af hævede lofter

Stretch loft type er meget praktisk, fugtfast og meget dekorativ. Og han kan perfekt passe ind i designet af ethvert rum. Tross alt skinner typerne af stræklofter med en sådan sort, at "aldrig drømt" af andre typer lofter. Den person, der først opdagede valget af strækloft, kan let forveksles med al denne mangfoldighed. For at hjælpe dig med at finde ud af, foreslår vi at finde ud af, hvilke typer efter type stof, design, form og design af stræklofter er, og hvad er deres egenskaber.

Lærred stof

Ligegyldigt hvor mange muligheder for stretchlofter, de kan være lavet af PVC film og stof.

PVC loft

En tynd polyvinylchloridfilm svejses fra separate strimler - dette sker på specialudstyr. Til montering af lærredet opvarmes rummet med en varmepistol til 60 - 70 grader. Filmen strækker sig og lidt sager, hvorefter den spændes på en formonteret ramme. Cool ned, loftet af PVC vil være strakt strakt og glat. Typen af ​​film bestemmer tekstur af loftoverfladen, såvel som dens farve og mønster.


PVC-klud, der anvendes til montering af lofter.

Stofloft

Dette elastiske stof i udseende og tekstur ligner noget materiale til dame strømper. Den ønskede farve af stoffet opnås ved at belægge stoffet med en passende polymer og fugtmodstandsdygtighed ved en lakbelægning. Et sådant loft er sikkert, meget let og meget attraktivt i udseende. Og han "ånder". Bredden af ​​stoffets loft kan være noget, men det tjener ordentligt i mange år.


Stoffet klud anvendte til oprettelse af stræklofter.

Konstruktive sorter af lofter

Generelt er alle disse strukturer fastgjort til væggene på samme måde - ved hjælp af en baguette. Dette er en særlig profil, der er monteret rundt om rummet. Det er indsat i loftet og fastgjort harpun (PVC lofter) eller bezgarpunny (stof og PVC lofter) metode.

Enkelt et-niveau loft

Et sådant loft er det nemmeste at lave, og omkostningerne vil ikke være meget store. Og dette design tjener også i lang tid og regelmæssigt, er ikke bange for temperaturændringer, det er let at vedligeholde (kun støv er nødvendigt for at tørre). Der er en uendelig række farver og mønstre, forskellige teksturer, det er muligt at lave fotoprint. Derfor kan du altid få noget originalt. Og hvis du vil have mere kreative muligheder, kan du kombinere materialer af forskellige typer. Dette vil opdele rummet i zoner, kun ved hjælp af et niveau. Hvis dette ikke er nok for dig, så læs videre.


Enkelt et-niveau strækloft med integreret belysning.

Sofistikeret loft på flere plan

Forskellige niveauer af et sådant loft kan dannes på to måder. Ved brug af gipsvægskonstruktioner eller ved brug af specielle profiler er det muligt at lave lofter på flere niveauer udelukkende ved hjælp af spændingsklude. Den anden metode er renere og hurtigere realiseret end brugen af ​​gipsvægskonstruktioner.

Sådanne konstruktioner består sædvanligvis af forskellige dåser (både i tekstur og i farvning), hvis kombination giver meget interessante resultater. Suspenderede elementer, hvis form kan være glat, lige eller buet, en række lamper, stoffer, PVC film - alt er brugt. Derudover vil ethvert defekt (lige stort) loft på flere niveauer skjule sikkert. De mest populære konstruktioner af denne type er køje.


Loft på flere planer udelukkende lavet af PVC-linned.

Loft med lydisolerende egenskaber

I vores højhuse kan du høre næsten alle lyde fra naboerne. Udover lydisolering af vægge og gulve kræver lofter også lydisolering. Ved installation af en spændingsstruktur kan du montere et specielt akustisk loft. Den er lavet af polyesterfiber - det er et ark med små talrige huller (der er ca. 200 pr. Kvadratmeter). Ellers er det en slags membran, hvor lydbølgerne absorberes af mineralpladerne (lagt under loftet).


Lydisoleringslaget på toppen af ​​hvilket vil blive strakt lærred.

Loftudsigt "Starry Sky"

Dette er et almindeligt fladt (normalt blankt) loft, der er udstyret med specielt belysningsudstyr. Fiberoptisk kabel giver dig mulighed for at vise stjernerne, planeterne og galakserne i al sin herlighed. Effekten af ​​stjerneblinkende gør det muligt at føle sig blandt andre verdener. Hoveddetaljen i et sådant loft er en lysgenerator. Den er skjult under den spændte overflade.

Der er to fremstillingsteknikker af dette loft - med punktering af en klud og uden punktering. Hver teknologi har sine fordele. Metoden til fremstilling uden at punktere stoffet sikrer dens integritet og er mest velegnet til lofter med blank og satin tekstur. Med hensyn til teknologien med stoffets punktering bruges den til stoflofter, der transmitterer lyset værre.

Forskellige stretch loftsformer

Nu overveje, hvilke typer lofter, der er indstillet, er i form.

Flad overflade

Ofte vælger folk denne valgmulighed, når man arrangerer stræklofter. Det er trods alt en klassiker, der giver dig mulighed for at afdække alle former for uregelmæssigheder på en tilstrækkelig og dygtig måde og også at skjule højdeforskellene. Under loftkanonen forsvinder alle revner og ujævn farvning. Flyet kan placeres parallelt med gulvet eller bunden af ​​loftet, og du kan i alle vinkler til det. Se billedet ovenfor.

Multi-level stretch lofter

Hvor mange niveauer der skal foretages, afhænger kun af idéen til kunden og designeren. I princippet er deres antal ubegrænset, såvel som antallet af farver og nuancer. Hvis du også kan fantasere med teksturer, så kan du få noget helt fantastisk og usædvanligt. Denne type loft tillader zoneinddeling af rummet. Se billedet ovenfor.

Buet form

Når de strenge rektangulære linjer i værelserne virker lidt kedelige, kan du organisere den originale glatte overgang af spændingsfladen til væggene. Eller du kan lave et hvælvet loft formet som en kuppel (en eller flere). Vægge er en uundværlig egenskab af en sådan konstruktion. Stigningen kan være vilkårligt høj, og krumningsradiusen kan have nogen værdi. Fordelen ved denne mulighed er, at kommunikation kan gemmes i buenes hjørner.

bølgeform

Bølgens kamme ser ganske interessant ud på loftet. De kan være som lavvandet, en storm på havet eller en svagt vandoverflade. Disse bølger har samme eller forskellige højde og amplitude, de kan gå rundt i loftet eller langs omkredsen. Særligt spektakulær bølget overflade på et mørkt blankt strækloft.

Konisk form

Denne mulighed kan være nødvendig, når der er kolonner i rummet. Det koniske loft (af enhver farve, diameter og tekstur) vil jævnt strømme til dem og fuldende det overordnede billede. I dette tilfælde kan keglen enten "vokse" ud af et fælles plan, eller det kan være et separat element. Dens base kan være dråbeformet, rektangulær, rhomboid, oval eller rund. Der kan være flere kegler på loftet.

Vej i klitterne

Den tredimensionale formes klokke, i form af hvilken dette loft er lavet, ligner virkelig en sanddyn. Ved at variere dens dybde og diameter kan du få meget interessante effekter. Og hvis du også klarer belysningen, bliver loftet mystisk og usædvanligt. De blanke fly, der er belyst i forskellige vinkler, ser særligt godt ud - de reflekterer lyset meget interessant. Dunes kan skiftes med forskellige loftselementer, mens overgangen fra dem til hovedplanet gør både glat og skarpt.

Typer af stræklofter til designelementer

Typer af teksturer af stræklofter - glans, matoverflade eller satin

# 1. Den billigste (forresten og den mest populære) mulighed er et kedeligt stretchloft. Det minder meget om en virtuos gipsoverflade. En af de mest populære typer lofter, meget godt kombineret med lige planer og et klassisk interiør. Dem, hvis synspunkter kan kaldes konservative vil især lide det kedelige strækloft med en grov overflade. Med det, og øjnene bliver ikke trætte, og trøst kan mærkes fuldt ud.

# 2. Glat (ellers lak) loftet er i stand til visuelt at gøre rummet større. Det er godt for et lille værelse, badeværelse, pool. En interessant effekt kan give en blank overflade, når der er indrettet et værelse. Særligt godt set finish denne tekstur af mørke hjørner. Det skal huskes, at møblerne i lokalet med et lakeret loft burde være lidt - ellers vil rummet se groft ud.

# 3. Satinloftet svarer til overfladen dækket af maling med en let glans. Til forskel fra den matte overflade har satin en reflekterende effekt. Men det er ikke et spejl, som en glans, men meget blødt. I et værelse med et så silkeagtigt loft er det hyggeligt og hyggeligt, hvilket er grunden til, at det ofte er installeret i soveværelser. Forresten er det også nemt at passe på en satinoverflade - at tørre med en tør klud, og kun.

Forskellige lærred farver

Farveområdet for spændeklæder er næsten ubegrænset. Der er to grundlæggende paletter - det er varmt (solrige farver) og koldt (blå, violet og grønne toner). Sidstnævnte vil gøre rummet højere og bredere (visuelt). Varme farver er gode til værelser, hvor vinduer vender mod nord. Lyse farver vil aktivere personen, der virker som en slags irritation. Derfor er det bedre at bruge dem, for eksempel i gangen. Men i soveværelset eller børnehaven skal du hente noget roligt. Det kan være et rent hvidt loft, blødt grønt eller blåt.

Husk:

 • Forøg rummet: sort, hvid, lilla, blåt loft.
 • Det vil gøre værelset varmt og hyggeligt: ​​et rødt, gult, orange loft.
 • Vil understrege en raffineret og dyr situation: lysegrå loft.


Farveområde af hængende lofter.

Dekoration af lærred fotoprint

Og på stoffet og PVC-loftet kan udføres fotoudskrivning. En bredformat printer hjælper. På denne måde kan du perfekt dekorere rummet. For eksempel passer et lækkert stilleben perfekt ind i køkkenindretningen, en ramme fra en tegneserie - til et planteskole og en gengivelse af dit yndlingsbillede - til en stue. Du kan dog dekorere loftet med dine egne familiebilleder - hvorfor ikke.

Én advarsel: Når du bestiller en lignende service, skal du kontakte, hvor de anvender ægte højkvalitetsmaling. Så du giver dit loft et langt liv.

Her, måske, og alle slags ophængte lofter baseret på hvilken du kan vælge nøjagtigt det loft, der appellerer til dig og hele din familie.