Design muligheder gardinstænger til stræklofter

Stemningen og tonen i ethvert værelse sætter de små ting: for eksempel den valgte vinduesdekoration: alle slags gardiner, tyl, gardiner eller persienner. Hver af disse indvendige dele har brug for korrekt fastgørelse.

Vi har samlet for dig billeder af loftet og skjulte taggrunde til stræklofter, som kan erstatte den sædvanlige væg. Sørg for at denne design modtagelse gør rummet mere elegant og smukt!

Ansøgning i interiøret

Funktioner stræklofter giver dig mulighed for at oprette et originalt design af gardiner, som vil favorisere fremhæve materialets egenskaber og med succes passe ind i interiøret.

Der er mange muligheder for gardinlofter til loftslofter: skjult, med en hætte, krøllet, afrundet og så videre. Du kan lære mere om fordelene ved denne eller denne mulighed her.

En klassisk mulighed kan betragtes som et loftkornet, som er fastgjort direkte til spændedækslet. Det er ikke nødvendigt at forsøge at skjule det - vælg den farve og form, der bliver en harmonisk del af designet. For eksempel vil et trægardin passe godt til et lyst loft og vægge af pastellfarver.

Det er bedre at vælge ikke for mørke nuancer - så planken kan se unødigt massiv ud. Overvej at det ofte ikke vil være muligt at hænge komplekse gardiner med en overflod af indretning på det - det er bedre at bruge tynde gardiner eller gardiner.

En anden mulighed for at dekorere loftets taggafler er at arrangere det direkte for at matche spændedækslet. I dette tilfælde vil det være næsten usynligt. Enkle, koncise linjer uden krøller og stukkegods vil kunne understrege effekten. En god løsning for værelser indrettet i minimalistisk stil.

Hvis dit værelse er designet i højteknologisk design, er det bedre at vælge en metalbelægning - stål eller guld, afhængigt af den gældende skala.

En interessant teknik: Et åbent loftkornet skal ikke være ubelagt. Hvad med draperi af samme stof som gardinerne? Så de vil virke meget længere end de rent faktisk er, og rummet er mere rummeligt.

Du kan hente og kontrastfarve stof - effektivt, men risikabelt. Sørg for, at den valgte farve passer til resten af ​​interiøret. Ellers er der mulighed for at få et for farverigt rum eller en helt anden farve accent.

Tyndt metallisk cornice ser godt ud med et lyst blankt loft - det understreger dets tekstur og gør ikke opmærksom på sig selv. Hvis du samler gardiner af lignende, men mere blid skygge, vil rummet blive lettere og luftigere.

Hvis rummets rum tillader det, kan du placere tagskæggene i en afstand fra vinduet - 15-20 centimeter vil være nok. I små værelser vil det betydeligt indsnævre rummet, men i store rum vil det bidrage til at skabe hygge og gøre rummet mere harmonisk. Forresten, hvis du har brede vindueskarme vil en sådan teknik hjælpe visuelt at glatte dem ud.

Ser godt ud med lys. Resultatet vil dog overstige alle dine forventninger. Vær særlig opmærksom på valget af den skjulte LED strips farve: Det forkerte valg af belysning kan ændre udseendet af rummet ikke til det bedre.

Af den måde, hvem sagde, at bjerget for tulle skal være tydeligt. For nylig er muligheden for sådanne tagger til lofter, som i billedet nedenfor, blevet mere og mere populært - det skjulte design gør det muligt for dig ikke at distrahere opmærksomheden fra resten af ​​interiøret og er fantastisk selv for de mindste rum.

På grund af de særlige træk ved spændingsbelægninger kræver en sådan installation ikke meget tid og kræfter, selv ikke-professionelle kan gøre det.

Det vil se smukt ud med blanke lofter - du kan lægge gardiner med krøllede folder, som effektivt afspejler i belægningen. Du skal dog tage højde for, at stoffets tilstand skal følges med særlig omhu: enhver mærkning eller snavs fanger øjet øjeblikkeligt og endda i dobbelt størrelse.

Den oprindelige teknik: Prøv at vælge et stof, der passer til satinloftet. På grund af teksturernes lighed begynder rummet at blive mere rummeligt og hyggeligt. Denne løsning er velegnet til soveværelset.

Vær ikke bange for at bruge indretningen: mulighederne for at dekorere tagbøjlerne i de følgende billeder vil tydeligt vise, hvordan du kan anvende dekorationer, så designet ikke ser latterligt ud.

Skåret forgyldte indlæg - en fantastisk løsning til et værelse i klassisk stil. De ser meget blid ud, især i kombination med lyse farver. Du skal sørge for, at mønsteret bliver anvendt pænt og tydeligt. Enhver uskarphed kan ødelægge indtrykket.

Forresten må sådanne kroge ikke nødvendigvis kombineres i farve. Hvis rummet opretholdes i en enkelt tone, kan en lys kontrasterende vægt på gardiner være en meget fordelagtig teknik.

Vil du have en mere klassisk version? Ingen grund til at opgive de sædvanlige vægkanter - især hvis lofternes højde tillader det. De kan være alle, så længe de matcher stoffet og farven på loftet. Vær opmærksom på, at du skal være yderst forsigtig med at montere dem, for ikke at hænge omslaget ved et uheld - det er temmelig let udsat for mekanisk belastning.

Hvis du tværtimod vil skjule tagskægget, men du er bange for, at gardinerne går ud fra under loftet på et niveau, ikke ser for æstetisk glædeligt ud, så prøv en kombineret belægning.

En gipspladeindsats vil maske sletten og skabe en smuk effekt af flydende stofoverlapning. Forresten, denne måde kan du skjule fejlene i måden, så det betragtes som alsidigt.

Tillader et sted? Vælg en afrundet type af cornice. Forresten er det muligt at fortsætte det ved hjælp af baseboards i samme stil. Værelset vil se meget elegant og usædvanligt ud.

Et flot træk ved loftets taghuler er evnen til at hænge flere lag gardiner. Dette er en fantastisk løsning til et værelse i klassisk viktoriansk stil - ingen grund til at genopfinde hjulet og forsøge at finde ud af, hvordan man bedst kan skjule et stort antal hængsler og armaturer.

Hvis rummet har to vinduer og mere, er skjulte taghuller et rigtigt fund. Nu er der ikke behov for at købe mange strimler, der passer ind i rummet. Du kan hænge begge faste gardiner og zoned - det hele afhænger af stilen på rummet og din smag.

Placér flad lamper over taggrænserne, hvis du vil understrege skønhedens skønhed. Takket være det bløde lys vil stoffets stykke være mærkbar og vil fungere som en ekstra dekoration.

Kærlighed eksperimenter? Tilføje lamperne med LED-striber - deres bløde glans vil fremhæve stråleaflastningen. Det er bedre i dette tilfælde at vælge en afrundet eller udskåret formet cornice.

Hvidt takkornet er velegnet til små værelser med lave vægge. Det vil visuelt gøre pladsen større uden at optage meget plads. Det er bedre at vælge tynde pæne planker. Men hvis den rummelige stue er indrettet i klassisk stil, vil en dekorativ cornice med stuck i denne farve også se passende ud.

Det eneste, vi ville råde over, er at undgå at bruge det i køkkenet, hvis du stoppede ved den anden mulighed. Et stort antal fremspring og fordybninger bliver let tilstoppede med støv og mikroskopiske fedtdråber, hvilket betyder, at det bliver svært at holde det rent.

Indbygget cornice er perfekt til værelser med uregelmæssig form - for eksempel. sekskantet. Højttaleren eller væggen er ikke let. Umiddelbart er der ingen særlige vanskeligheder, og denne metode ser meget smuk og elegant ud.

På denne måde kan du sikre og blinde. Bare sørg for at de ikke klæber til væggene og gulvet, ellers kan det være svært at åbne eller lukke dem.

Kendskab til mange loftet cornice med en hætte går ikke ud af mode. Og med god grund: det ser godt ud i næsten ethvert interiør, er let at installere og let at rengøre. Vi anbefaler, at du vælger ikke en monofonisk, men en malet blanding - den vil fungere som en ekstra dekoration.

Hvis du vil bruge en sådan model til at dekorere et børnelokale, kan du endda finde muligheder med legetøj eller tegneseriefigurer. Det vigtigste er at vælge billeder, der ikke er uden for rummets generelle farveområde.

Sikker på, vores anbefalinger hjælper dig med at finde den bedste mulighed for tagbøjler til stræklofter i ethvert rum.

Anbefalinger til valg af tagbøjler til hævede lofter

Når der laves loftsrum, er der for nylig givet præference for loftslofter. Beslutter at bruge stræklofter til at dekorere det indre af et rum, køber står over for valget af de mest passende tagskærme til stræklofter blandt de mange producenter på markedet i dag. Læs om eksisterende typer af baguette til stræklofter og om funktionerne i deres installation.

Billedet viser en cornice monteret på et strækloft.

Hvilke gardin stænger er bedre til hængende lofter?

Den mest almindelige form for cornice til et strækloft er en væg cornice.

Fordele ved installation af væggardinstænger:

 • ikke kompliceret installationsarbejde
 • et stort udvalg af modeller af cornices af forskellige teksturer og modifikationer;
 • ikke en stor pris.

En mere interessant mulighed ville være at installere en cornice på loftet. Loftsplader til stræklofter kan både være synlige og skjulte. Sådan vælges en sokkel til stræklofter, læs her: http://etopotolok.com/dopolnitelnye-elementy/rekomendacii-po-vyboru-plintusa-dlya-natyazhnogo-potolka.html

Fordele ved montering af taggrænseflader:

 • giver dig mulighed for at opnå det oprindelige design af loftet zone;
 • skjule fastgørelseselementer;
 • visuelt øge rummet i rummet.

Afhængigt af fastgørelses- og dekorationsfunktionen kan gardinstænger opdeles i tre typer:

 1. vægmonteret (monteret direkte på vægpanelet);
 2. gemt i strækloftet (installeret i en niche foran strækloftet);
 3. loftet cornice (knyttet til pantet gemt bag loftet klud).

Foto loft tagskærme til hævede lofter

Den lagt på tagskærter, etableret over et strækloft på et billede

Billedet viser et glimrende eksempel på, hvordan man harmonisk vælger tagskægget under hensyntagen til de tekniske driftsbetingelser for strækloftet under det overordnede indretning.

Wall cornice i billedet

Kun en dekorativ vægkornet i form af en stang med cirkulært tværsnit giver dig mulighed for at bruge gardiner på grommetringene for at dekorere dit vindue. Læs, hvor meget maskeringstape koster for hævede lofter, og hvordan du installerer det.

Hidden ceiling cornice er installeret i en specielt konstrueret niche foran loftet blad


Gardiner falder direkte fra loftet rummet, ser meget imponerende.

Ceiling cornice, monteret på et strækloft, maskeret af en polyurethan baguette, efterligner gips lister

Hvordan installerer loftet cornice på strækloftet?

Overvej flere mulige muligheder:

 1. Installation af tagskinner udføres under installation af stræklofter. Processen med at installere tagskæggene på strækloftet består i at fastgøre loftets tagrør på boliglånene, der er skjult af loftet.
  • For at installere det synlige loftkornet er det i overensstemmelse med de tidligere mærker fastgjort, at pantet i form af en træstang er fastgjort til bundloftets overflade.

Denne metode til fastgørelse af tagskæggene er teknisk vanskeligere, men resultatet bliver mere spektakulært. Om typerne af loftsplinter lavet af polyurethan, læses på denne side.

Prisen på tagflader til stræklofter

Prisen på tagflader til stræklofter afhænger af flere faktorer.
Budgetmuligheden er en væg cornice til gardiner. Prisen varierer, afhængigt af materialet af tagskægget, fra 270 rubler / pm. op til 2000 rubler / pm
Til loftsplastiske gardinstænger til gardiner varierer prisen, afhængigt af sådanne nuancer som gardinlængde, dobbelt eller tredobbelt cornice, med eller uden hjørneelementer - fra 500 gn. / Stykke. op til 1600 rubler / stk.
Baguette cornices - fra 2000 rubler / stk. op til 9000 rubler / stk.
Den omtrentlige pris for yderligere arbejde med installation af loftsplint i en niche er ca. 2.000 rubler.

Hvor kan man købe cornice til hævede lofter?

Du kan købe en cornice til hævede lofter i Moskva på:

 1. "LND gruppe" LLC, Danilovskaya nab. 8A. Tlf.: +7 (499) 235-02-28.
 2. Lampada Company, ul. Izhorskaya, 13, bygning 2. Tlf.: +7 (495) 485-93-66.
 3. Virksomhed "SOFIASTYLE" st. Raspletina, d. 24. Tlf.: +7 (495) 664-47-35.

Du kan købe en cornice til stræklofter i St. Petersburg på:

 1. Alliance LLC, 40 Suvorovsky Avenue. Tlf. +7 (812) 710-32-52.
 2. Dekoria LLC, 20 Zanevsky Ave. Tlf. +7 (812) 319-33-77.
 3. LLC "Komfort", nab. Fontanka River, 73. Tlf.: +7 (812) 325-85-95.

video

Se videoen om, hvordan man monterer gardinstænger til stræklofter:

Ved installation af stræklofter kan du installere enhver gardinstang, som du kan lide til gardiner, men husk på, at når du monterer et loftkornet, er det vigtigt at fastgøre realkreditobligationerne korrekt og vælge den korrekte fastgørelse af corniceen, fordi selve loftsfarven ikke er designet til store belastninger.

Til installation anbefales det at kontakte eksperterne for at undgå fejlberegninger og deres konsekvenser ved montering af loftlister. Som følge heraf vil succesfulde kombinerede loftsskærme til gardiner med et strækloft give dig mulighed for at dekorere indretningen af ​​rummet på en original og smuk måde. Sådan limes loftsplinten af ​​polyurethan, læses på denne side.

Hvilke gardinskinner til gardiner under stræklofter er bedst at vælge

Hvis vi skal påtage os noget, så gør det med sjælen og vær sikker på slutningen. En fuldstændig udsmykning af loftoverfladen er ikke begrænset til lige strakte lærreder - for en kompetent integration i det indre format skal du forsøge at arbejde igennem alle elementer. Et af de mest almindelige spørgsmål er, hvilke gardinstænger til gardiner under stræklofter er bedst at vælge? Det ser ud til, at her for at tænke - tag det og montere det, men det eksisterende udvalg af loftlister på markedet gør alle ejere plaget af tvivl om det optimale valg. Hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Nogle af jer kan sige: "Men der er væggardinstænger, hvorfor genopfinde hjulet?" Ved første øjekast er det en ganske rimelig indsigelse, hvor der er nok sund fornuft og livserfaring, og et ønske om at fuldføre reparationen startede hurtigst muligt. Imidlertid er denne løsnings æstetik og ekspressivitet klart ikke nok: I tvisten mellem de sædvanlige vægafskærmninger og deres loftsversioner får sidstnævnte en sejr over den klare skala af visuel perfektion.

Tilhængerne af den første mere velkendte version har deres egne argumenter:

Og det er svært at være uenig med disse argumenter. Et stort udvalg af modeller med forskellige designfunktioner opfylder fuldt ud gennemsnitsforbrugerens æstetiske behov.

Ovennævnte billeder viser tydeligt, hvordan væggardinstænger med vellykket brug i interiøret succesfuldt komplementerer stræklofter og generelt bidrager til at skabe et stærkere indtryk af rummet.

Fordele ved loftet corners

 1. lyse individualisering af loftet og rummet som helhed;
 2. maskerende fastgørelsesanordninger;
 3. visuel udvidelse af rummet
 4. yderligere volumen;
 5. endeløse muligheder for at kombinere yderligere belysning og skjulte taggrunde.

Du kan liste i lang tid - enhver, der alligevel valgte de bedste gardinstænger til gardiner under stræklofter, kan utrætteligt tale om, hvordan en sådan lille indvendig detalje som en cornice kunne så radikalt omdanne dette eller det rum. Men det er bedre at fokusere på at bringe dig til det rigtige valg - og for dette er nedenstående oplysninger ret som en balm for sjælen.

Hvad er det?

 1. Træ - tunge, endda noget massive og omfangsrige konstruktioner, som dog oversætter godt ind i det indre ædle motiver, luksus og pragt. De er meget dyre, derfor kan de kun anbefales til brug i enkelte projekter.
 2. Aluminium - det nøjagtige modsatte af ovenstående valgmulighed er meget let og billigt, men samtidig holdbare elementer, der godt manifesterer sig i en række forskellige driftsforhold.
 3. Stål - perfekt til tunge gardiner, er noget dyrere end aluminium.
 4. Plast - En almindelig version af tagbøjlen til gardiner under stræklofter, det bedste, som bestemt ikke kan kaldes på grund af materialets objektive egenskaber, men ret krævet. Den lave pris og mange meget forskellige farver og teksturkompositioner giver dig mulighed for konsekvent at holde forbrugernes efterspørgsel.

Denne klassifikation påvirker det materiale, hvorfra en eller anden tagplades struktur er lavet. Aluminiums- eller plastikløsninger anvendes oftest i by-type lejligheder, i private huse med massive gardiner er det bedst at vælge gardinstænger til gardiner under stræklofter lavet af træ eller stål. Så det vil være meget mere pålideligt, og i forhold til rummelige værelser med højt til loftet viser sådanne muligheder meget større loyalitet over for den dominerende design stil.

Klassifikation efter installationstype

 • Væg - en simpel mulighed og ideel til dig, hvis du forfølger målet bare for at sætte tagskægget og lukke spørgsmålet så hurtigt som muligt.
 • Skjult - placeret i en særlig niche og tjener som et fremragende middel til at gøre rummet mere volumen og ekspressivitet. Den såkaldte effekt af flydende gardiner er kun en konsekvens af en sådan installation.
 • Loft - fastgjort med en bjælke, som forsigtigt lagde over spændende lærred.

Hvordan er installationen af ​​et åbent loft cornice? Vi tilbyder dig detaljerede instruktioner i et bekvemt videoformat. Det lader til, at du efterfølgende ikke har nogen spørgsmål. Vi har også en særskilt artikel om, hvordan du sætter dækkene på loftet op til loftet.

Det er vigtigt at huske, at alle operationer skal udføres samtidig med installationen af ​​spændevævet.

Inden der lægges en træbjælke, skal den behandles med et antiseptisk middel - for at forhindre skimmelsvamp eller svamp.

Overhold reglen: længden af ​​det lagt træ skal være lig med rummets bredde.

Glem ikke om ringene, hvis diameter efterfølgende skærer de nødvendige huller for at tilslutte tagene til pantet ved hjælp af skruer

Skjult installation. Foto og video

Mange hævder, at det er bedst at montere gardinstængerne til gardiner under stræklofter på denne måde. Der er en vis sandhed i dette - flydende gardiner har en særlig æstetisk magi og er i stand til at skabe en lille designerrevolution selv i det grå interiør selv.

Den særlige egenskab ved denne metode er placeringen af ​​tagskægget i en særlig niche mellem vinduet og strækloftet.

Nøje gennemgå følgende video og sørg for, at der ikke er noget kompliceret.

Vigtigt punkt: Afstanden mellem baren og vinduet skal være højst 10 centimeter! Hvis du bestemmer dig for, at gardinstænger til stræklofter bedst udføres på en skjult måde, undersøger du omhyggeligt de forskellige muligheder, der allerede er blevet testet i moderne interiører. Pludselig var der en ide, der beder om dit værelse?

Hvilken cornice at vælge?

Sandsynligvis er det stadig ikke nødvendigt at sige, at hver cornice, der tilbydes på markedet, er god på sin egen måde: en truisme, hvor en anden besked er sløret noget - enhver gardinstruktur finder sin køber. Først og fremmest skal du starte med at du til sidst vil se i din lejlighed eller hus.

Særligt relevante gardinskinner under strækloftet i tilfælde af lave rum. Du vil være i stand til at overveje gardiner i fuld længde og opretholde illusionen om at øge rummets højde.

Den monterede cornice til gardiner under strækloftet suppleres perfekt af forskellige baguetter, som kan efterligne den samme stukkestøbning med førsteklasses kvalitet. For værelser med en klassisk indretning er sådanne muligheder et rigtigt fund, som til tider kan styrke indtryk af design.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner under et strækloft, fokuserer du hovedsageligt på omkostninger, så vil elementære vægindstillinger koste dig mindst. Passer de ikke til dig? Nå, så overfør dit blik til loftlisterne. Prisen for dem varierer afhængigt af typen af ​​konstruktion, kompleksitet og antal anvendte elementer.

Den dyreste - multi-stage eaves design.

Der er en opfattelse, at baguette cornices til gardiner under stræklofter har den største udtryksevne, men som passer bedre ind i interiøret, er det op til dig. Overholdelse af kompositionslovgivningen er ikke blevet annulleret.

Og selvfølgelig bør du ikke blande modstridende stilarter i design. I et værelse med minimalistisk indretning er der ikke plads til komplekse strukturelle baguetter.

Kompetent afspilning af tagene til gardiner under strækloftet med LED-strimmel er en separat sang. Weben er fuld af muligheder med mind-blowing muligheder for en sådan design løsning. Vi valgte fra dem de mest interessante og nontrivial, efter vores mening muligheder.

Eaves til gardiner under et strækloft: billeder i interiøret og tips om valg

Hvilken form for gardinstænger er velegnet til stretch lærred? Sådan retter du dem korrekt? Hvilket er bedre? Du finder svarene på disse spørgsmål i denne artikel.

Det er vigtigt at vælge en passende cornice før du installerer spændingsstrukturen. Hvorfor? Filmen vil ikke være i stand til at holde vægten af ​​taggrunde og gardiner. Hun bryder bare. Til loftet var pålideligt og smukt, er du nødt til at tage sig af pantelementerne, som vil have hele belastningen.

Og for dette skal du vide, hvilken slags cornice du vælger.

Hvad er cornices for stretch loft?

Cornices kan opdeles i to store grupper:

Samtidig udføres installationen på åben eller lukket måde.

Materiale til fremstilling af tagpladerne kan være enhver.

 • Plast. Rimelig pris og universel installation, en rig palette af farver og teksturer giver rigelige muligheder for indretning. Men til vægmodeller monteret på parentes skal du bruge lette stoffer med lav vægt.
 • Aluminium. Fås i malede og laminerede modeller, dækket af et tyndt lag plast. De er stærkere end plastikskårer og tåler massive trelagsbøjler. Letvægts og holdbart metal har næsten ingen belastning på overlapningen.
 • Træ. Den rige tekstur og ædle nuancer passer til klassiske og nationale stilarter. Chic udskårne modeller ser rige ud. Træafskærmninger kan nemt modstå tunge uigennemsigtige lærred samt lamelrequiner med massive folder. Hardy og holdbar mulighed.
 • Stål. Den ideelle og næsten den eneste mulighed, når du vil udstede tunge stoffer vinduer over 3 meter. Det er stålmodellerne, der bruges til tekstilindretning af scener med mange gardiner.
 • Smedet. Fremragende mulighed for Provence, land, russisk hytte. Det kan nemt passe ind i klassikerne og landsstilen. Den kraftige bærende evne gør det muligt at bruge tunge stoffer på visuel lethed.

Der er kombinerede modeller. For eksempel med en aluminium base og en plast belægning.

Hertil kommer, uanset materialet og fastgørelsesmetoden, kan tagene holde fra 1 til 4 sæt gardiner. dvs. designet giver mulighed for at hænge lys tule, gardiner, blød og hård lambrequin.

Om nødvendigt kan du øge antallet af spor ved at kombinere modeller.

Metoden til montering af loftmodeller

Fastgørelse af tagfladerne på loftet udføres på to måder. Hvilken man skal vælge afhænger af designprojektet, installatørernes kvalifikationer og kundens tegnebog.

Udendørs installation

Med den åbne fastgørelsesmetode er kronen synlig. Det er fastgjort direkte til loftfilmen. En tynd lærred er dog ikke i stand til at holde tagskæggene med tunge gardiner. Loftet vil bare ødelægge. Hvordan skal man være?

 1. I forvejen, hvordan man kalder mesterne for installationen af ​​loftet struktur, er det nødvendigt at bestemme den specifikke model af cornice og købe det.
 2. Dette gør det muligt for arbejdstagere at foretage den korrekte markering og installere en pantblok, som fastgørelserne skal udføres.
 3. Efter at have strækket filmen med selvdrejende skruer, er cornice fastgjort til pantelementet.

Lukket installation

Hvis du vil have gardinerne at strømme lige fra loftet, så skal du lave en niche foran væggen. Dette vil gøre det muligt visuelt at hæve loftet. Her kan du bruge både loft- og vægmodeller.

 1. Så strækker loftet 15-20 cm fra væggen. Indspring er nødvendig, så gardinerne ikke gnider mod rammekonstruktionen under bevægelsen.
 2. Nichens bredde beregnes ved dybden af ​​de folder på stoffet, der vil blive dannet, når gardinerne åbnes. Hvis du kan lide modeller på eyelets, skal du forud beregne, hvor meget plads de vil optage i foldet tilstand.
 3. Da profilen ikke er fastgjort til væggen, er det nødvendigt at bygge en understøtning, hvorpå harpunen fastgøres, hvilket spænder filmen. Til dette formål er en specialprofil eller en almindelig træbjælke fastgjort til loftet.
 4. Efter installationen af ​​lærredet er vedhæftet tagger. Selvfølgelig er det mere bekvemt at installere det, før filmen er strakt. Men når det er varmt monteret, er der risiko for at beskadige plastik.
 5. I nichen kan installeres cornice af ethvert design fra strengen til det komplekse design af japanske glidemodeller. Det vigtigste er at gøre det praktisk for dig at bruge.
 6. Små kroge holder tyl godt og er helt usynlige. Ringe og tøjnåle er mere bekvemme for hænderne.

Eaves Konstruktioner

Ved deres design kan gardinstænger være meget forskellige. Nedenfor er de mest almindelige modeller.

Single og multi-tiered

Single-tier modeller har alle gardiner på samme niveau. Multi-tiered kan løfte tule og lavere lambrequins, eller omvendt. Det skaber den visuelle effekt af et tekstilvandfald.

Shynny cornice

Gardin stænger, der falder ind under denne kategori tilhører profilmodellerne og bruges i baguette og fleksible konstruktioner. De fremstilles i form af en flad plade med et andet antal spor til kroge.

bagetnye

Fås i plast eller aluminium. Deres kendetegn er tilstedeværelsen af ​​en dekorativ rem, der dækker kroge. En smuk ejendommelig boks er dannet rundt om tagene. Omslag er tilgængelige i forskellige farver og stilarter. Derfor kan du altid finde en passende mulighed. Ofte bruges til dekoration i klassisk stil eller Provence.

fleksibel

Repræsentér et fleksibelt plastdæk med kroge. Kan bøje, som du vil, tage stilling. Bruges til at skabe fancy buede baner af gardiner. Tillad at oprette tekstil skærme.

Kurven i den krøllede form skal beregnes på forhånd og fastgøres til loftet direkte til de indlejrede elementer.

Fordelen er, at man med en tråd af cornice kan bøje omkring to eller flere rækker på én gang. Gardinet vil ikke kun bevæge sig frem og tilbage. Langt lærred kan gå på forhånd og tilbage. dvs. du vil skifte front og baggrund.

Perfekt til børns værelser, der blander sig ind i fantasyformerne af en poltolka på flere niveauer.

String

God til lysstrømmende stoffer. Repræsentér en strakt wire med kroge. Spændingsjusteringen hjælper med at opretholde arbejdets tilstand.

Designet giver indtryk af lethed. Ofte anvendes i interiør af techno retninger: hi-tech, urban osv.

profileret

Som regel anvendes plast eller metalplastmateriale med en tykkelse på 1 mm eller derover til fremstilling, hvorfra en kompleks profil støbes med riller til kroge. Antallet af rækker kan være anderledes og tillade op til 4 parallelle riller, hvor kroge bevæger sig.

Roterende hjørneelementer giver dig mulighed for at skabe en buet bevægelsesbane af gardinerne.

mekanisk

Ved hjælp af snore og kæder, passeret gennem kroge og ringe, kan du nemt styre gardinerne. Det er nok at trække ledningens frie ende. Dette er en bekvem måde at justere lysstrømmen på. Især i de tilfælde, hvor der ikke er nogen fri tilgang i hele taggen.

automatisk

Hvis du tilføjer en lille motor og sensorer til det mekaniske gardin, får du et selvstyret automatisk system, der er i stand til selvstændigt at justere lysstyrken af ​​belysningen.

Programmering af styreenheden er let at sikre, at gardinerne åbnes om morgenen til en halv time, og om aftenen er tæt lukket.

Ud over at justere belysningen hjælper et sådant system til at skabe en følelse af tilstedeværelse i ferien, når du ikke er hjemme. Og fjernbetjeningen ved hjælp af en fjernbetjening eller en sms-sender gør det muligt allerede ved indgangen til huset at nyde de hyggelige vinduer åbne.

Ceiling cornice til stretch lofter

Loftsplanker til stræklofter - et nødvendigt og nyttigt element i indretningen Stræklofter uden et sådant element som loftsplanker til stræklofter, mister meget udseende. I betragtning af det moderne, brede valg, som markedet giver, er det ikke så nemt for køberen at vælge den rigtige. Kravene til at vælge dette element af dekoration er klare.

Alle ønsker at få noget bedre, mens de bruger mindre penge. Derudover er ikke alle forbrugere ivrige efter at komme sammen med køb af en cornice yderligere vanskeligheder med installationen - det er allerede nok at reparere og arrangere boliger.

Hvilke tagflader passer til stræklofter: et rationelt valg

I betragtning af fastgørelsesmetoder og æstetiske funktioner er de tre typer.

Typer af gardinstænger:

 • Væg: monteret direkte på væggen;
 • Skjult: De er installeret i en niche, lige foran strækloftet;
 • Loft: Tilsluttet de indlejrede elementer, som er gemt bag loftet.

Ceiling cornice er endnu mere populært end, sige, væg cornice.

Cornices er loft, skjult og væg. Alle vælger den slags, der er praktisk for ham og praktisk at bruge.

Denne version af cornice har en række fordele, som opfordrer det til at vælge det.

En anden fordel ved disse hævede lofter er, at de kan være både skjulte og synlige.

Årsagerne til at vælge loftet tagger:

 1. Med deres hjælp kan du opnå det mest originale design af loftet;
 2. Det er muligt at helt skjule fastgørelseselementer;
 3. Muligheden for en optisk forøgelse af rummet i rummet.

Hvis lofterne i rummet er høje, kan du om ønsket installere et elektrisk drev, som gør det muligt at lukke og åbne gardinerne ved hjælp af fjernbetjeningen og dermed opnå ekstra komfort i dit eget hjem.

Montering af loftholder til stræklofter (video)

Stretch lofter og gardin stænger til gardiner: design detaljer og valg

For at rette loftkanten til gardiner korrekt, skal du på forhånd vide, hvilke gardiner der skal være, og ikke omvendt, først vælge, montere og først indse, at dette design til gardiner, som du ville købe i dag, ikke passer til dem.

Eaves Konstruktioner

 • Eaves er profil: disse er metalprofiler, eller plast, med tilstedeværelse af en, op til flere riller for hver række af gardiner. Som en mulighed er der lister med en dekorativ strimmel på forsiden.
 • Eaves - "strenge": beslag fastgøres til et loft, som strenger strækker sig på. Tunge gardiner på dem, som regel, ikke hænge.
 • Cornices er sticks: de er strukturelt ligner strenge, kun parenteserne er ikke knyttet til strenge, men rør er som regel metal.

Den anden og tredje mulighed er ikke så populær, da der er et mellemrum mellem gardinerne og strækloftet.

Tagene i sig selv kan fastgøres til loftet, gennem huller, der er lavet i det, og der kan monteres suspensioner, eller beslag, der holder den støttende del af tagene.

Således, hvis du har en ide om typer af taggrunde, kan du vælge den der passer til dig.

Den mest populære cornice til et strækloft er en profil, det kan nemt og hurtigt installeres af dig selv.

Efter type materiale er gardinstænger:

 1. Fra et træ: et meget præsentabelt udseende, temmelig tungt og heller ikke billigt;
 2. Stål: Ideelt til sikkert at fastgøre tunge gardiner;
 3. Fra aluminium: er lette og har en tilstrækkelig sikkerhedsmargin;
 4. Fra plastik: oftest købt på grund af den lave pris og tilstrækkelig styrke. For plastikskinner er kendetegnet ved let bevægelse af gardiner.

Eaves lavet af aluminium og stål, ofte dekoreret med plast eller træ.

Den brede vifte af tagbøjlerne, som er repræsenteret af det moderne marked, gør det muligt at vælge både tagbøjlerne og det hængende loft, som er ens i farve.

Strækloft under tagene: den optimale løsning

Du valgte et strækloft, der foretrak denne type finish. Hvad vil nu være cornice? Eaves, der er tilgængelige tilgængelige fastgør til enhver form for lofter, herunder stretch.

Før du begynder installationen arbejdet med fastsættelse af loftrammen, skal du klart definere placeringen af ​​den fremtidige cornice, for at styrke sin støtte, ansøgning om dette pantelementer.

Boliglån i dette tilfælde er ikke andet end træbjælker af den krævede tykkelse eller krydsfiner.

Vælg en cornice for et strækloft vil ikke være svært, for i dag er der et stort udvalg af dette materiale

Før du vælger en cornice, skal du overveje følgende:

Hvis du vælger mellem disse to parametre, skal du finde en mellemplads. Det er meget muligt, at valget vil falde på vægkornet, for eksempel.

Strækloft under tagskægget - ikke sådan en vanskelig opgave, som det kan synes ved første øjekast. Det moderne marked tilbyder et stort udvalg af muligheder, blandt hvilke selvfølgelig vil du finde din egen, den eneste.

Montering af loftet cornice på stretch loftet: to muligheder

Eaves er monteret i færd med at installere strækloftet.

Montering af tagskærter på stræklofter er fastgørelsen af ​​loftets taghuler til de indlejrede elementer, der er skjult af loftet.

For at undgå alle mulige fejl i installationen og ikke at spilde penge, skal du omhyggeligt undersøge en ret simpel teknologi.

Montering af synlige loftafskærmninger

Teknologien til at installere loftet tagene på stræk loftet er ret simpelt. Der er to typer taghætter til strækloft: åben og skjult

 1. Monteret efter indledende markering, til bundloftet, indlejrede elementer i form af træstænger;
 2. Barer bør behandles med antiseptiske midler;
 3. På strækloftet (under stængerne) limes armeringsringe;
 4. Filmen skæres af ringernes indre diameter;
 5. Gennem de modtagne åbninger fastgøres tagene ved hjælp af skruer til stængerne;

Længden af ​​strålen er taget fra beregningen af ​​rummets bredde, og dens tykkelse er lig med afstanden mellem bunden og spændingsloftet.

Den skjulte kronkage er i nichen bag strækloftet.

Mange foretrækker og vælger det synlige design af tagene til strækloftet, da de finder det mere behageligt og bekvemt.

Opførelse af de skjulte taggrunde

 • Ceiling cornice fastgjort til bunden loftet;
 • Baguetten er fastgjort langs hele omkredsen, bortset fra den side hvor væggen med vinduet;
 • Stepping tilbage fra væggen 10-20 cm, modsat væggen med et vindue, skal du fastgøre profilen eller tømmeret, hvorpå baguetten efterfølgende fastgøres;
 • Mellemrummet mellem væggen og vinduet og baguetten fungerer som en niche, hvor du skal installere ("skjule") loftet
 • Efter at loftet er monteret i den dannede niche, strækkes loftsvævet over baguetten.

Denne metode er teknisk mere kompliceret, men det er det værd. De skjulte taggrunde - ret rimelig og æstetisk løsning af et spørgsmål.

Således er fuldstændig "harmoni" af loftet med tagskægget sikret. Strekak, lavet under tagskægget - en god mulighed for den rigtige løsning på problemet.

For at sikre det effektive resultat af denne vedhæftede metode, skal du blot se på billederne og læse anmeldelser fra forbrugere, der mener, at denne metode er bedre end den første.

Efter at have studeret alle muligheder for installation, kan du gøre dit rigtige valg!

Forholdsregler ved montering af lofter til lofter

Under installationen eller efter at have strækket lofterne (alt afhænger af den valgte metode), skal du beskytte dig mod alle mulige mindre problemer, hvorved du enten kan lide betydelige økonomiske tab eller blive såret.

Hvis du beslutter dig for at installere dine egne tagflader til stræklofter, så skal du være yderst forsigtig og opmærksom.

Kornet, fra hvilket materiale som helst blev fremstillet, har snarere skarpe kanter samt hak, som efter at have hængt på loftfilmen simpelthen kan ødelægge det.

Loftfilm er et dyrt materiale, så det skal huskes.

Forholdsregler:

 1. Hullerne i filmen er forstærket med plastikringe for at undgå at rive
 2. For at forhindre dette i tilfælde af utilsigtet beskadigelse af filmen, skal du pakke kantene på cornice med tape eller klud.

Og faktisk er det stort set værd at installere tagbøjlerne for at overlade de samme håndværkere, der samlet selve strækloftet. Det er bedre, når byggefirmaet gør alt i et kompleks.

De skjulte tagger for et strækloft (video)

Afslutningsvis vil jeg gerne opsummere, hvad der blev sagt. Alle ønsker skønhed og originalitet af design i deres eget hjem. Forresten er skønheden ikke altid lagt mange penge til dens gennemførelse. Priserne for cornices er meget forskellige, og du skal først og fremmest styres af dit budget. Nogle gange giver den beskedne pris for en given indretningsparti et slående, helt uventet, simpelthen luksuriøst udseende, såvel som praktisk, hvilket også er et vigtigt aspekt for de fleste forbrugere. Rådfør dig med sælgere og ledere, overvej dine finanser og vælg den bedste mulighed!

Ceiling cornice til stretch lofter

Loftsstoler til stræklofter har længe været en klassiker i indretning. Næsten ingen vælger vægmuligheder på grund af det store antal krav (stort hul mellem loftet og vinduesåbningen, væggene er bestemt ikke gipsplader), mens montering af loftet ikke kræver noget særligt.

Særlige egenskaber

Loftslister til ophængte eller nedhængte lofter er på mange måder forskellige fra de muligheder, der er knyttet til hovedlofterne. Den første og største forskel er begrænsningen af ​​valg. For et strækloft er dækprofiler normalt valgt, sjældent udstyret med en baguette. De resterende designs gælder ikke.

Den anden forskel er i installationsfunktionerne. Der er to forskellige metoder, som du kan ty til at installere en gardinstang.

Den første metode til fastgørelse - over lærredet. Det er ret simpelt, men det er nødvendigt at underrette firmaet med ansvar for produktion og installation af lofter, som du besluttede at montere loftmodellen.

Den anden metode er mere kompliceret end den første og er velegnet til værelser med højt til loftet. I dette tilfælde er en speciel niche bag loftet udstyret til cornice og derved opnå effekten af ​​en skjult cornice. Den usynlige profil kan udstyres med en spektakulær belysning, men selv uden det ser gardinerne, der flyder som fra ingen steder, temmelig imponerende ud. Virksomheden skal underrettes om behovet for at installere en skjult grundskærm, og selve designet skal købes på forhånd. Størrelsen af ​​nichen selv afhænger af bredden af ​​corniceen.

Både det og andre typer af tagskinner kan etableres selv midt i rummet. De er gode til at dividere skillevægge, såsom filamentgardiner, som tjener til zonering et rum.

Loftmodellen har flere fordele:

 • Giver dig mulighed for at hænge gardiner, hvis du ikke kan installere en væg cornice;
 • Oprethold en stor nok vægt afhængig af det materiale, de er fremstillet af;
 • Visuelt trække rummet op, hvilket gør loftet højere.

I tilfælde, hvor det ikke er muligt at installere et loftkornet til et strækloft, anvendes imitationsindstillinger. Den mest almindelige er installationen af ​​usynlig strengkornet på to modstående vægge lige under loftet.

Ved installation af hver af mulighederne skal man tage sig på forhånd. Den bedste ting at gøre er at omplacere foden af ​​corniceen fra det samme firma, der hang lofterne. For et relativt lille gebyr får du en række fordele:

 1. Spar tid og nerver. Professionelle vil installere profilen hurtigt og korrekt, og i fremtiden vil der ikke opstå problemer med operationen.
 2. I tilfælde af skader på loftet vil alle udgifter til reparation og udskiftning blive båret af virksomheden. Udskiftning af strækloftet koster meget mere end de penge, du sparer, når du selv installerer tagbøjlerne.
 3. Professionelle kontorer tilbyder en bred vifte af materialer til fremstilling af cornices og deres farver. Sortimentet er som regel ikke underordnet butikken, bortset fra at du på kontoret måske ikke kan tilbyde valgmuligheder fra elitræ.

materialer

Produktion af loftkorn er en niche langt fra nyt. Fabrikanter tilbyder mange muligheder ikke kun for strukturerne selv, men også for de materialer, som de kan fremstilles fra.

plast

Plastmodeller er populære i dag på grund af deres lave pris og god styrke. Afhængigt af kundens ønsker kan plastdækket styrkes, så det kan modstå gardins større vægt. Oftest er farven på tagene det samme som farven på loftet.

aluminium

Aluminiumskonstruktioner er mere holdbare end plast og relativt billigt. Den fleksible aluminiumsprofil modstår meget vægt, og på grund af dets plasticitet er den velegnet til dekoration af komplekse formede vinduer: karrevinduer, fransk, buede.

stål

Metal gardin stænger er mest holdbare, men de kræver arbejde af en professionel i installationen. Hvis plastik eller aluminium gardinstænger kan hænges uafhængigt, skal der installeres stål for at installere stål.

Stålkonstruktioner er holdbare, men ikke fleksible, derfor er de kun egnet til dekoration på lige linjer. Hvis aluminium eller plast kan lægges med en "slange" på overfladen af ​​loftet eller i en niche, så fungerer det ikke med metalkorn.

træ

Det dyreste og lunefuldt materiale af alle listede, det kræver også et professionelt arbejde. Træafskærmninger er store og tunge af sig selv, derfor er det nødvendigt at forsyne lofterne omhyggeligt, før de fortsætter til installationen.

Træmodeller er straks udstyret med en formet plank - en baguette - som vil fungere som en rolle i indretningen. Det er værd at huske dette, når du vælger. Derudover kræver træprodukter et særligt klima: ikke meget vådt og ikke meget tørt, temperaturen bør ikke svinge mere end 5-7 grader. Ikke alle rum har sådanne forhold, så et træ bør kun vælges for værelser udstyret med et split-system.

Ud over tagbøjlerne tilbydes de og dekorative genstande. Især er en af ​​de mest populære stroppen med blandinger. Den leveres med en plastikflise og er en lille langstrakt kant, der dækker krydset af gardiner og cornice.

For elskere af klassikerne passer baguetter lavet af polyurethan. De er meget billigere end træskårne planker, men på ingen måde dårligere i deres storhed. Modige baguetter kan vælges uden færdiggørelse, og de kan have mønstre til stukkegods, guldfinishering og så videre. Derudover er polyurethan meget lettere end træ og mindre "lunefuld".

dimensioner

Et tilstrækkeligt bredt størrelsesområde giver dig mulighed for at vælge mulighederne for alle størrelseslofter, mens han selv forbliver uden en fælles.

De mest populære plast- og aluminiumsmodeller har lignende dimensioner. Længden af ​​en enkelt profil når 4 m, mulighederne er længere, eller figuren er lavet af flere elementer. Bredden når 87 mm i forhold til antallet af fastgørelsesrader. Laminatet, der dækker gardinfæstet, er 50 eller 90 mm, mens det forlænges under hætterne op til 300 mm (sjældent nok specialfremstillede modeller).

Træ modeller er lavet på bestilling, og kan købes i færdig form. Længden af ​​de færdige taggrunde er 200 cm, op til 400 cm. Der er ingen standardstørrelser til baguetter.

Hvilket er bedre at vælge: arter

For at gøre det bedste valg, skal du fokusere på flere faktorer. Vigtigt blandt dem er budgettet. Installer en skjult indstilling lidt dyrere end åben.

Det er nødvendigt at fokusere på stilen på rummet. For eksempel ser en rigt dekoreret træposuette ud i et barokrum eller en klassisk stil, men passer tydeligt ikke ind i minimalistisk stil. For moderne interiør er det at foretrække at vælge skjulte bakkede. Den spændende virkning af gardiner, der flyder fra ingen steder, er helt i overensstemmelse med begrebet funktionalitet og højteknologi.

Det er nødvendigt at tænke på selve rummet, dets størrelse og proportioner. En cornice med en afrundet kant er velegnet, selvom længden er fra væg til væg. Derudover giver den runde kant dig mulighed for at "skjule" det uinteressante udseende af sideskæringen, samt harmonisk tilslutte tagene med soklen.

I betragtning af mulighederne for installationsmetoden selv og vælge hvilke tagestykker der vil se bedre ud, skjules eller åbne, tænk over lofternes højde. Nichen til installation af et skjult loft er dannet ved at "sænke" niveauet af strækloftet.

Hvis dit værelse har en lofthøjde på 2,5 m eller derunder, er det bedre ikke at installere den forsænkede version.

Når du vælger et usædvanligt udformning af tagbjælkerne (for eksempel franske taghætter), bør du tænke på, om du planlægger at gøre det til en accent eller ej. Installation i en niche giver dig mulighed for at montere en model med baggrundsbelysning, der understreger skønhedens skønhed. Ved at installere en åbent krokodille vil du kunne vise fordelene ved selve strukturen og gøre opmærksom på toppen af ​​gardinerne.

Den indbyggede cornice ser imponerende ud uanset stuen. Det er hensigtsmæssigt og i en boligbyggeri og på kontoret. Ikke så vigtigt, hvad det vil være, hemmeligt eller åbent. Det er meget vigtigere, at det er i overensstemmelse med miljøet. Hvis du f.eks. Vælger en bred effektiv sokkel, giver det ingen mening at skjule tagskæggene: det er meget bedre at købe en baguette lavet af polyurethan i samme nuance og mønster som soklen og blot dekorere strukturen.

Hvis indstillingen med en rem ikke passer, kan du bruge dekorative tape. Det er limet til lath-ledge plastic taggrene. Tape kommer i forskellige farver og teksturer, så det er muligt at vælge en interessant mulighed for hvert interiør.

Mange virksomheder leverer plastmodeller med blandinger, der repræsenterer et præget mønster eller bare forgyldte ornamenter på en dekorativ kant. Hvis du køber en åben cornice med afrundede kanter, komplet med blandinger, kan du tilføje lidt luksus til et værelse med lave lofter, mens du ikke visuelt gør dem endnu lavere. Desuden ser denne mulighed ikke prangende ud.

Når du installerer pantestrålen (dette vil blive diskuteret senere), skal det huskes, at mere forberedelse kræver en stråle til de sædvanlige taggrunde, og ikke skjult. I tilfælde af en konventionel cornice er strålen i direkte kontakt med loftet.

Hvis du skal hænge en gardinseparator i midten af ​​rummet, er det bedst at bruge skjulte strukturer. Fastgørelsesgardiner - ikke det vigtigste i dette tilfælde, og det ville være bedst at ikke fokusere på det. Twisted cornice dividing rummet, ser ikke meget imponerende, men en niche - er en anden sag. Det er usandsynligt, at det vil være muligt at gennemføre et sådant design uden at beskadige strækloftet, så det er bedre at stole på fagfolkene.

Den vigtige rolle, som selve loftets tekstur spiller, og valget af en eller anden mulighed afhænger af det. Glatte overflader afspejler lyset bedre. Ved at vælge en niche cornice, suppleret med belysning, skaber du effekten af ​​flydende lys i rummet. Den generelle glathed og glathed af linjerne ser attraktive og stilfulde ud.

Matteloftet afleder ikke opmærksomheden og vælges til ret lyse værelser. Begge typer tagskinner vil se godt ud, men designere anbefaler at vælge en regelmæssig hætte med blandinger. Dette vil bidrage til at gøre loftet mere interessant.

Hvordan installeres?

Montering af indbyggede og åbne tagger er helt anderledes. Hvis du ikke er sikker nok i dine evner, har du ikke tilstrækkelig erfaring i byggebranchen, og hvis du har mulighed for at ansætte fagfolk, anbefaler vi stærkt at kontakte virksomheden. Installation af en cornice er ikke et hurtigt og ret omhyggeligt arbejde. Det er dog muligt at gøre alt selv, hvis du følger instruktionerne.

Igen skal det gentages, at beslutningen om at installere enhver form for loftkornet er lavet i planlægningsfasen af ​​installationen af ​​strækloftet.

For at hænge et åbent design skal du udføre følgende trin:

 • Marker den fremtidige placering af tagskægget på loftet.
 • Fastgør fastgørelsesrammen på væggene.
 • Fastgør træstrålen til længden af ​​tagskægget, og tykkelsen er sådan, at den passer til det fremtidige loftstof. Vær opmærksom på, at strålen skal behandles godt af alle uregelmæssigheder og ruhed. Det er også nødvendigt at behandle det med en antiseptisk opløsning for at forhindre vækst af svampe og skimmel.
 • Strække loftet Tidligere er det nødvendigt at klæbe beskyttelsesringe med hullerne til vridningen, der er forstærket indeni. Det er bedre at brænde huller, så du smelter kanterne.
 • At fastgøre tagskærter ved hjælp af selvdrejende skruer til en stråle.

Sørg for, at skruerne passerer nøjagtigt til hullerne i loftet. Hvis du ikke har sikret en ret skrøbelig lærred, risikerer du at rive den og sætte pilen længere over overfladen.

For at fastgøre nisekornet skal du gøre følgende:

 • Skru flodene til hovedvejen, hvor du tænkte på dens placering.
 • Næsten tæt på tagskæggene fastgør bjælken på låsen. Det skal hjælpe med at skjule tagskægget, så vælg højden korrekt.
 • Fastgør webmonteringen til bjælken og ud fra loftets højde, strækker loftet.

Alle forholdsregler for bjælken og for bladet er de samme som ved fastgørelse af den åbne struktur.

Når du monterer monteringen i karetruden, skal du prøve at vælge faste stænger før hver af pauserne. Så du undgår ikke manglen på pålidelige skruer i bjælkerne.

Som bjælker anbefales det at vælge gode træstænger af god kvalitet. Med et lavkvalitetsbræt er det sandsynligt, at det vil smuldre som følge heraf, og at skruerne ikke holdes sikkert nok.

Vær yderst forsigtig, når du installerer skjulte taghuler. Kanterne skal først pakkes med maskeringsbånd, så de ikke ødelægger materialet med skarpe hjørner under spændingen af ​​loftet.

Det anbefales at male kantene lidt, så de i fremtiden ikke forårsager problemer og klager.

Sådan fjerner du?

Det er meget lettere at demontere loftet cornice end at hænge det. Alt, hvad der kræves, er at skrue skruerne ud og fjerne tagene.

Hvis du selv demonterer strukturen alene, anbefales det at begynde at skrue fra siderne og gradvist flytte til midten. Så du vil undgå skader på tagskægget.

Når du fjerner, skal du være yderst forsigtig og sørge for, at profilens skarpe kanter ikke ridder loftet. I det mindste er det fyldt med grimme puster, men du kan endda lave et hul i loftet, og udskiftningen af ​​lærredet vil være ret dyrt.

Husk at du kun kan hænge en anden cornice på samme sted, hvor den forrige hængte, og du bliver nødt til at komme ind i de samme huller i loftet. Hvis du planlægger at ændre tagskægget i fremtiden, anbefales det at installere dowels til gentagen brug i stedet for selvdrejende skruer.

Hvordan ser interiøret ud?

Efter at have undersøgt eksemplerne på brugen af ​​loftkorn, vil det være meget lettere at vælge den ønskede type konstruktion.

Hvis du skjuler corniceen i en niche, kan du fokusere på det komplekse multi-level stretch loft. Mangel på belysning er ikke tilfældigt. I dette ensemble er gardinerne slet ikke vigtige, og designeren understregede dygtigt dette ved at vælge den rigtige cornice.

I dette østlige indre synes firkanterne at fusionere med basispladen, de er en enkelt helhed. En velvalgte polyurethanstrimmel sætter gardinerne på trods af den kontrastfarve. Da soklen og baguetten er lavet i lyse farver til loftets farve, synes værelset visuelt at være højere end det faktisk er.

Belysning spiller en vigtig rolle i skabelsen af ​​et generelt humør i det indre. Designeren begyndte at belyse konturen af ​​den skjulte cornice, hvilket viser, at rummet er en enkelt helhed. For tyllegardiner passer denne type placering perfekt og understreger deres lyshed og luftighed.

Minimalisme stil er præget af klare linjer, enkle farver, en kombination af matte og glatte overflader. Det blanke strækloft suppleres med en mat simpel tagbøjle, som på grund af sin lille bredde "løfter" loftet. Længdeindstillingen fra væg til væg er ideel til små rum.

Designere bruger ofte ikke-trivielle løsninger. Nichen blev skabt på grund af forskelle i loftsniveauerne, og bjælkens lukning skaber det nedre niveau af strukturen. Således opnåede designeren to mål på en gang: han gemte cornice og forlod loftet stadig højt. Glansbelægning i midten af ​​loftet skaber illusionen af ​​en endnu større højde.

Det sker ofte, at hovedloftet er lavet af skrøbelige materialer. Derefter kommer du til hjælp af snorskårer, som giver dig mulighed for at skabe illusionen af ​​loftmonteringer, selvom strengen af ​​cornice strækkes fra væg til væg. Denne slags cornice erstattes ofte af klassiske loftsprofiler.

På grund af valget af lyse farver synes det at dette rene lys strømmer fra et sted bag loftet. En temmelig snæver niche cornice ser ikke værre end en bred. Det vigtigste er at installere det på en kvalitetsmæssig og korrekt måde for at vælge farver og teksturer i designet, så det vil ikke skjule lofternes højde.

Den mest enkle plastisk cornice med en standardplade perfekt til dekoration af panoramiske hjørnevinduer. Du kan bemærke, at profilhornet er samlet fra flere dele. Kun denne type er i stand til at give glatte lige vinkelbøjninger. Komplet afvisning af indretningen var en god ide, som fik lov til at fokusere på den storslåede udsigt fra vinduet.

Komplicerede baguette skjulte tagskærme ser ikke ud til at skrige i dette soveværelse på grund af brugen af ​​ren hvid farve og fraværet af dekorative elementer. Bemærk dog, at dette design ser ret besværligt ud, så i små værelser bør en lignende indvendig løsning bruges med omhu.

Loftsindstillinger passer ikke kun til dekoration af klassiske glidende gardiner, men også til lodrette gardiner. I dette eksempel går cornice interessant til platbenet, som også tjener som vejledning til gardinet. Valget til fordel for en åben type vedhæftning gjorde vinduets udseende mere usædvanlig og karakteristisk.

Ved hjælp af den indbyggede belysning kan du fuldstændigt ændre rummets overordnede udseende, blot ved at tænde eller slukke for LED'erne over gardinerne. Denne mulighed er ideel til dekoration af tagbøjlerne over altandørens dør, der omdirigerer opmærksomheden fra det uforholdsmæssige vindue. Med skjult fastgørelse berigede designeren en generel udsigt over rummet.

Sådan installeres loftet cornice i loftet, se følgende video.