Hvilke bedre lofter at gøre i lejligheden

Loftet er iskoldt, døren er creaky.....- berømte ord fra rammen af ​​den elskede film. Lidt ekstremt syn på loftet, men har også ret til at eksistere. Især i vores virkeligheder. I denne artikel vil vi tale om de typer loftindretning i lejligheden. Der er mange af dem i dag, men med al deres mangfoldighed kan de opdeles i to kategorier. Ved brug af våde processer og uden dem.

Traditionelt malet loft.

Den, der kom til os fra bedsteforældrene, men alligevel er den resterende mest populære måde at afslutte loftet i dag, maleri. I århundreder blev lofter i huse malet. Teknologien til maleri og forberedelse af loftet for det ændrede sig, da teknologien til bygning af husene selv ændrede sig. Materialet, der blev brugt i maleriet, ændrede sig også. I oldtiden var lofterne hvidkalkede med lime, malet med plantepigmenter på vådgips (fresco). Ikke så længe siden blev lofterne malet med zinkhvid, undertiden med emalje og olie maling. Nu anvendes hovedsageligt vandopløselige (vandbaserede maling) baseret på PVA, på akryl og latex.

Men inden man måler overfladen af ​​loftet er det nødvendigt at forberede sig på dette. Det er usandsynligt, at når du reparerer lejligheden, vil du male det rene betonloft. I det mindste vil resultatet ikke være imponerende. Afhængigt af betonloftets indledende tilstand og det malet lofts funktionelle evner er den forberedt til maling på to forskellige måder.

Loftgips

Den mest almindelige mulighed for at forberede loftet til maleri, hvis opgaven ikke er at skjule forskellige kommunikationer bag loftet (hovedsagelig ventilation). Med udseendet i sortimentet af det færdige materiale, der blev brugt af bygherrerne, gipsplaster, var processen med loftgips meget enklere. Og ikke kun forenklet, men også forbedret kvaliteten af ​​klæbning af gipsplaster til overfladen af ​​betonloftet.

Hvad gør det muligt nu ikke at bekymre sig om sandsynligheden for, at gips lag falder på beboerens hoved, hvis det ikke overstiger tykkelsen af ​​det påførte lag med mere end 3 centimeter.

Gipsplankloft.

Den dyreste måde at forberede loftet til maleri i dag. Det er kun berettiget, hvis betongulvet er så skævt af bygherrerne, at det ikke kan udjævnes med det maksimalt tilladte lag af gips eller opgaven er at skjule ventilationslinjerne bag loftet og integrere lamperne i loftet.

Disse to metoder falder ind i kategorien for at forberede loftet til maling ved brug af våde processer. Det gælder også hvis loftet opfattes ikke to niveauer, men to eller tre niveauer, og også med formede elementer. I et rum med et strækloft er et gipsloft uundværligt, når du skal færdiggøre loftet med trækonstruktioner. Ofte bruges den kombinerede mulighed for at afslutte loftet, når det første niveau af plastering, og det andet er lavet af gipsplader.

Overvej nu mulighederne for at afslutte loftet med færdige malede materialer. De såkaldte hævede lofter.

Strekak.

Denne type finish er fremstilling og efterfølgende installation på stedet af loftet på stofklæder eller vinylfilm. Metoden er ret gammel. Stretch Loft - dette er bare en moderne version af den langt eksisterende metode til at drapere loftet af forskellige typer af stoffer.

Fordelen ved strækloftet ved ikke at bruge våde processer og følgelig i mangel af behovet for at vente på tørring såvel som i hurtig installation. En anden vigtig, og for nogle er strækningstakets afgørende egenskab dens elasticitet og evne til ikke at passere vand. Sandt nok er denne evne kun ved loftet lavet af PVC film. Gunstigt er denne vinylfilms evne vist, når lejligheden oversvømmes ovenfra. Vinylloftet er strakt og forhindrer vandet i at undslippe, hvilket gør det muligt at lokalisere virkningerne af denne oversvømmelse. Men samtidig spiller en sådan opsparing i kritiske situationer vinylets evne i hverdagen en rolle som en gasmaske membran. Uden at slippe vand ind i lejligheden frigør han ikke overskydende fugt og ud. Ulempen er selvfølgelig kontroversiel. Spørgsmålet om fjernelse af akkumuleret fugt i lejligheden kan løses ved almindelig ventilation. En mere betydelig ulempe ved strækloftet, både vinyl og stof, er kompleksiteten af ​​dens renovering. Støv i lejligheden er ikke blevet annulleret. Vacuum suspended ceiling impossible. Det er kun at vaske. Men at vaske det uden at forlade pletter er ikke en nem opgave.

False lofter.

En anden slags lofter lavet af færdige materialer, som vi har kombineret i kategorien af ​​hævede lofter, er forskellige slags rack-, spejl- og kassettelofter. Omfanget af deres brug i reparationen er som regel begrænset til badeværelser, kontorer, forretninger.

Lad os nu opsummere. Hvad er det bedste loft at vælge, når man reparerer en lejlighed?

Gipsloft er den dyreste, både hvad angår omkostningerne ved det anvendte materiale og omkostningerne ved dets installation. Som nævnt ovenfor er det kun berettiget, hvis loftet er udtænkt ikke enkeltniveau, men figuren og på flere niveauer. Det berettiger også sig selv, hvis bunden af ​​loftet ikke er meget fladt, eller loftet er træ, og der er ikke noget ønske om at bruge et strækloft.

Gipsloft til en pris svarende til prisen på et strækloft, hvis du bruger rigtig højkvalitets materiale strækloft. Af de relative ulemper kan man bemærke behovet for at vente på, at gipset tørrer ud. Af de åbenlyse ulemper ved muligheden for revner i leddene af gulvplader eller fuld eller delvis flakning af gipslaget fra bunden. Men dette kan kun skyldes det uprofessionelle arbejde i kommoderne.

Stretch loft kan være den billigste måde at afslutte loftet, men kun i tilfælde af billige materialer. Ulempen ved sådanne materialer kan være deres udbrænding og misfarvning fra sollys. Når du bruger det samme kvalitetsmateriale, er strækloftet ret sammenligneligt i værdi til det plasterede loft. Men i hvert fald forbliver fordelene ved strækloftet, der er beskrevet ovenfor, hos ham.

I denne artikel forsøgte vi at give dig en ide om, hvordan man kunne afslutte loftet i dag. Det er klart, at det er nødvendigt at vælge en eller anden metode, der starter ud fra de opgaver, som ejeren af ​​lejligheden sætter, og nogle faktorer, der kan påvirke dette valg. Der er ingen universelle løsninger. Valget er altid dit.

Valg af loft i en lejlighed - sammenligning, priser, fordele og ulemper ved hver

I dag vil jeg fortælle dig om alle typer lofter, der kan laves i lejligheden. For nemheds skyld begynder jeg med den billigste løsning og vil flytte til dyrere. Nå, lad os gå.

PVC loft

Loftet på PVC-paneler passer til en balkon, badeværelse eller bryggers. Anvendelse i køkkenet eller i stuerne er ikke udelukket, selv om det er yderst sjældent. Installation er mulig både på kassen og uden den. For det første er der monteret en særlig monteringsplade omkring rummets omkreds. Det har riller i hvilke PVC-paneler er indsat, samt en montering til loftplinten.

Hvert panel har en rillelås, hvorigennem de er fastgjort sammen, hvilket skaber en flad overflade uden huller. Ved krydset er selvfølgelig bandet synligt - det kan ikke undgås.

 • bredde fra 10 til 50 cm - standard 25 cm;
 • længde fra 2,4 til 3 m - under rækkefølgen op til 6 m;
 • tykkelsen er fra 5 til 12 mm.
 • hurtig installation;
 • lav pris;
 • en række farver og mønstre.
 • plast lugt i solen;
 • varmeforvrængning;
 • fra lav temperatur revne.

Det billigste hvide PVC-panel koster 125 rubler / kvm. Installation af 350 rubler / kvm. Arbejdet er ikke kompliceret, og det kan nemt gøres selvstændigt.

Skumfliser

Skumpladefliser limes direkte på bunden af ​​loftet, uden at batten er monteret. Dette er en budget løsning finish, som er egnet til alle lokaler, herunder badeværelset.

Fliserne varierer i form og tykkelse. Det kan være rektangulært, firkantet, diamantformet og sekskantet. Der er en sømløs flise, hvor rækken er arrangeret på en sådan måde at overlapper samlingerne og danner en monolitisk overflade. Tykkelsen afhænger af produktionsmetode:

 • 2,5-3 mm - ekstruderet;
 • 7-8 mm - presset eller stemplet, komprimeret af en presse;
 • op til 14 mm - sprøjtestøbt i forme.

Skumfliserne er fremstillet med forskellige mønstre. Farven er for det meste hvid, men der er andre nuancer. Efter limning til loftet er det ønskeligt at dække fliserne med vandbaseret maling.

Af fordelene kan jeg bemærke den nemme installation, lyd og varmeisolerende effekt, lave omkostninger. Samtidig giver udseendet af flisen straks sin billighed - det ser ikke meget ud. Hertil kommer, at skummet muligvis bliver gult, hvis det sidder fast på køkkenloftet. I badeværelset danner det skimmel, hvilket er umuligt at fjerne.

 • fliser fra 175 rubler / kvm;
 • lim 25 rubler / kvm;
 • arbejde på at holde 140 rubler / kvm

Normalt er sådanne fliser limet på egen hånd, derfor er den minimale endelige pris på materialer 200 rubler pr. M2.

MDF paneler

MDF bord er komprimerede træflis, over hvilke der påføres en beskyttende belægning. Det ligner et laminat. Passer til alle lokaler, men oftere bruges den i boligområder. Selvom jeg mødte smukke interiører i soveværelser, hvor der var MDF paneler i loftet.

Typer af MDF paneler:

 • Skjult eller fineret - naturligt træ anvendes;
 • lamineret - PVC film anvendes;
 • malet.
 • på kassen med en byggestifter eller konventionelle skruer;
 • ved kasse eller uden det, ved hjælp af klemmer (specielle monteringer);
 • lim - hvis arbejdsfladen er helt glat.
 • ikke bange for temperaturændringer;
 • brænder;
 • imprægneret med antiseptika - form er ikke dannet;
 • Lamineret og malet absorberer ikke fugt - kan bruges i badeværelset;
 • uhøjtidelig i tjeneste
 • nem at installere.

Minimumsprisen er 325 rub / kvm. Arbejde 340 rubler / kvm.

Stræklofter

Stræklofter - den mest populære type finish, fordi Det er hurtigt, billigt og smukt. Det er muligt at lave lofter i en tre-værelses lejlighed om dagen. Det er blankt, kedeligt, af nogen nuancer. Kan anvendes på lærredet af ethvert mønster.

Loftet "stjerneklar himmel" ser smukt ud.

Typer af strækloft:

 • PVC er den billigste og derfor mest almindelige;
 • stof - dyrere i udseende adskiller sig ikke fra stoffet.
 • langs omkredsen er der en vægkant (laserniveau). Minimumsafstand 5 cm fra bunden;
 • i sporene af kantene med en speciel spatel er lærredet fastgjort
 • lærredet opvarmes af en gasvarmepistol, hvilket gør det strækket.
 • hurtigt monteret;
 • stort udvalg af materialer og farver;
 • installation af indbyggede lys;
 • øget lækagebeskyttelse, men kun hvis der ikke er spotlights eller lysekroner.

Ikke et paradis for oversvømmelse af naboer, fordi der er et hul mellem væggen og vægkanten.

 • fading eller gulning (hvis hvid);
 • sandsynligheden for mangler (hvis der falder stykker gips eller snavs falder, forbliver mørke pletter, kan skæres under drift);
 • kan stinke (det stinker selv godt i nogle dage efter installationen).

Jeg anbefaler stærkt at arbejde kun med pålidelige entreprenører. Undgå en dags firmaer, så i tilfælde af problemer vil der være nogen til at klage. Og problemer kan være, tro mig.

Jeg kender flere tilfælde, da der ved installation af stræklimarbejdere sendte en varmepistol til plastruderne og de smeltede.

Sjældent, men stadig sker, eksploderer gasflasker. Forestil dig konsekvenserne af en sådan eksplosion!

Sådanne tilfælde er kun mulige om vinteren. Masters, fylder cylinderen på en tankstation for biler, blæser den til maksimum for at vare længere. Og ifølge reglerne skal du blæse ballonen med 30%, ikke mere. Når ballonen kommer fra en kold gade til et varmt rum og begynder at arbejde, stiger temperaturen i rummet til 60-70 grader. Gas, henholdsvis udvider og BAM.

Operation Tips:

 • hvis du blev oversvømmet med naboer og loftet sagged med en boble - ring til de kontorer, der er involveret i installationen. Uafhængigt eliminere konsekvenserne vil ikke fungere. Det er ekstremt vigtigt, at fugt ikke forbliver på filmen, på grund af dette kan forskellige bugs hænge der. På en eller anden måde afmonterede de det gamle strækloft og fandt der mange insektkroppe;
 • vask filmen med specielle midler, ellers forbliver pletter;
 • Hvis lærredet er revet, skal du binde et dobbeltsidet tape i stedet for skæret og lime på det en slags dekorativ vittighed (sommerfugl eller blomst). På samme måde kan du dekorere de sædvanlige patches.
 • billig kinesisk PVC film med installation koster 550 rubler per kvadratmeter;
 • installation af lysekroner 500 rubler;
 • installation af en spotlight 400 rubler / stk;
 • omgå rørledningen (varmeledning, ventilation, aircondition osv.) 150 rubler / stk.

Modulære hævede lofter

Til denne kategori indbefatter jeg alle typer lofter, som du skal samle en honningkage ramme til. Denne ramme tjener som grundlag for firkantede paneler, normalt 60x60 cm, eller inventar af samme størrelse. Det beskadigede emne kan til enhver tid udskiftes, hvilket er meget praktisk. Dette omfatter:

Deres forskel ligger i den type profil, der anvendes til rammen, og selvfølgelig fliser. Sådanne lofter anvendes hovedsageligt til kontorer, men deres brug i en lejlighed er helt acceptabelt. Det hele afhænger af, hvordan designeren vil slå denne løsning i det indre.

Rammen er fastgjort til styret langs omkredsen såvel som til overlapningen ved hjælp af suspensioner. Suspensionens længde kan indstilles til at justere rammen.

 • farveforskel;
 • hurtig at montere
 • evnen til at montere dig selv
 • evnen til at erstatte enkelte emner
 • skjuler kommunikation.
 • skjuler pladsen på grund af suspensioner (mindst 15-20 cm).

Armstrong

Mineralfiberplader anvendes. Overfladen af ​​flisen kan være glat, groft, med et ormhulsmønster, perforeret. Panelerne har også forskellige kanter, som bestemmer udseendet af den ydre (forreste) overflade efter installationen. Panelerne absorberer lyden godt.

Prisen er 650 rubler per kvadratmeter (materialer 300 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

kassette

Kassettepanelet lavet af aluminium eller galvaniseret stål lægges på rammen på samme måde som den klassiske Armstrong.

Prisen er 790 rubler per kvadratmeter (materialer 450 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

grilyato

Også kaldet et gitterloft. I en profil er der specielle nedskæringer, i hvilke det trelliserede panel er indsat.

Prisen er 940 rubler per kvadratmeter (materialer 600 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

baffel

Loft med høj akustisk beskyttelse. Metalplader har en indsats lavet af mineraluld. Henviser til designer lofter, og derfor er dyrt
.

Prisen er 1140 rubler / kvm (materialer 800 rubler / kvm og arbejde 340 rubler / kvm).

Loft fra foring

I dag er loftet på vægpanelet ekstremt sjældent. Dette er snarere en historie, men der er stadig folk der stadig kan lide denne type finish. Til beklædning skal du lave en kasse af træstænger. Foring er fyldt på dem med små negle. Jeg tror ikke, jeg vil fortælle dig noget nyt om hende.

Prisen er 1010 rubler per kvadratmeter (materialer 610 rubler per kvadratmeter - lind, arbejde 400 rubler per kvadratmeter).

Gipsplankophæng

Velegnet til tørre og våde områder, vigtigst af alt, at vælge den rigtige gipsvæg (vandtæt eller ej). Personligt kan jeg godt lide gipsplankloftet, men der er mange problemer med det, og det er heller ikke meget billigt.

Du kan lave multi-level designs med lige og buede linjer, isolere, sætte støjisolering, installer indbyggede lys eller LED-baggrundsbelysning. Med det er der ingen problemer under driften. Det knæk ikke, ret stærk, perfekt glat - nogle fordele.

Gips kan snoet på en træ eller metal kasse samt lige på et hårdt træloft.

 • forskellige designløsninger;
 • installation af indbyggede spotlights;
 • muligheden for at bruge støjisolering
 • lukker engineering kommunikation;
 • pålidelige og ikke et problem.
 • gemmer plads
 • relativt lang og besværlig installation (det handler om nøglefærdigt arbejde);
 • meget støv under installationen (kitt / fugemasse).

Prisen er 1452 rubler / m. firkantet uden kasser.

Materialer 252 rubler / m. kvadrat:

 • fugtbestandigt gipsplader 106 gnid / kvm;
 • Skruerne 11 gnides. (med en hastighed på 24 stk / m²);
 • 45 rubler / kvm - 2 lag kitt (start / finish);
 • 90 gnid / kvm - vandbaseret maling 2 lag.

Arbejd 1200 rubler / kvm:

 • installation af et loft på et niveau 500 rubler / sq.m;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

Rack aluminium loft

Velegnet til badeværelse, entre, køkken. Med den rigtige tilgang kan du bruge hvor som helst.

Reiki er monteret på specielle strips-kam, de snap der. Disse kamme kan monteres på kassen eller lige til trækloftet, det vil sige installation er mulig uden en markant reduktion i lofthøjdernes højde.

Der er to typer rackloft:

 • med et hul - der er en afstand mellem lamellerne. Dekorative strimler kan indsættes i denne afstand
 • ingen mellemrum - ingen indrykning mellem lamellerne.
 • installation af indbyggede lys;
 • vandtæt - hvis naboerne er oversvømmet, er det ligeglad, vandet passerer gennem skinnen, tørrede det med klude og alting;
 • mange farver og teksturer;
 • skjuler kommunikation;
 • mulighed for lydisolering.
 • patina vises;
 • risikoen for beskadigelse af kantningen (bøjning) under installationen, det vil sige færdigheder er nødvendige for installationen;
 • plads er reduceret, hvis spotlights er installeret eller varme og støjisolering er lagt ned.

Prisen er 1550 rubler / kvm (materialer 650 rubler / kvm og installation fra 900 rubler / kvm).

Plastered loft

Før indførelsen af ​​moderne finishmaterialer til loftet var plastering den eneste anstændige løsning. På den gamle måde anbefaler mange stadig at lave pudsede lofter, de siger at de er miljøvenlige og ikke skjule pladsen. Jeg anbefaler dig ikke at gøre dette. Ærligt, jeg er en modstander af pudsede lofter. For de samme penge er det bedre at dreje gips.

 • skjuler ikke plads
 • dampgennemtrængelige, miljøvenlige.
 • lang installation
 • meget snavs og støv under installationen;
 • kompleksiteten af ​​gennemførelsen af ​​designbeslutninger
 • Arbejdets kvalitet afhænger i høj grad af kunstnerens kvalifikationer og materialernes kvalitet - en stor risiko for at banke jambene.

Helt ærligt er det yderst sjældent at se det perfekte pudsede loft uden jambs. Normale penge er normalt taget til sådan arbejde - dette er ikke en gennemsnitlig takst. Ja, og mesteren på normal dag med ild finder du ikke.

Men jeg fik skoene - næsten alle. Plastered loft kan lide at knække - en kendsgerning. Og nogle gange sker det, nogle nedomaster slår et sådant lag af gips og kitt, at han simpelthen forsvinder under hans vægt. Sidste gang klienten omarbejdede loftet i badeværelset efter den "velkendte mester", som nogen havde rådgivet ham der. Kendte situation? Så faldt loftet i seks måneder. Laget var lille, men problemer med vedhæftning.

Prisen er 1600 gnid / kvm. Dette forudsætter at loftet i starten er relativt fladt, uden forskelle på 10 cm.

 • 115 gnid / m2 M gipsnivellering gips Knauf;
 • 45 gnid / kvm - 2 lag kittet;
 • 90 gnid / sq.m vandbåret maling 2 lag.
 • pudsning fra 500 gnid / kvm;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • slibning 150 rubler / kvm;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

3d loftpaneler

Disse er designlofter. Jeg vil ikke tale meget om dem, da metoderne til installation og materialer varierer meget - afhængigt af konceptet designer. Dybest set er de lavet til ordre. Her er nogle eksempler for dig at forstå.

Hvilket loft er bedre at gøre i lejligheden: typer af materialer i designet

Mange parametre påvirker det samlede indtryk af rumdesignet. Højkvalitets loftbelægning skaber en særlig atmosfære af hygge og komfort i et hus eller lejlighed. Lad os tale om hvilket loft der er bedre at gøre i lejligheden, om hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en finish.

Lidt om den optimale højde af rummet

Når man vælger muligheden for at afslutte lofterne i lejligheden, er højden af ​​rummet af stor betydning. Hver lejlighed har forskellige parametre, og højden på rummet kan variere fra 2,5 til 3,3 meter. Den optimale højde af rummet er 2,7 meter.

Når du vælger en overfladebehandling, skal du tage et øjeblik i betragtning som et fald eller en visuel forøgelse i rummets højde efter færdiggørelsen.

Der er følgende parametre, som bestemmer den optimale højde af rummet:

 • behageligt ophold indendørs, når der ikke er nogen følelse af pres ovenfra;
 • Lejligheden synes rummelig, let at trække vejret;
 • Du kan legitimere forskellige designbeslutninger.

Men høje overflader er også gode, når denne parameter er moderat. Overdreven højde kan tværtimod gøre lejligheden ubehagelig. Hvis du stadig skal visuelt øge højden, så er det bedre at lave lofterne af følgende type til lejligheden:

 • blank stretch lærred. Den strålende tekstur vil afspejle det indre af rummet, hvorfor rummet vil øge visuelt i højden;
 • suspenderede spejlstrukturer, selv om de tager et par centimeter plads, men øger visuelt højden;
 • tegninger på overfladen med effekten af ​​perspektivet. Du kan skabe en efterligning af himlen eller kuplen. Resultatet vil være en følelse af dybde og rummelighed.

Bør tage hensyn til et øjeblik som farven på beklædningen. Lys farver vil også visuelt øge rummets lille højde.

Typer af lofter

Der er mange muligheder for at afslutte lofterne i lejligheden. Du kan gøre installationen manuelt eller bede om hjælp fra specialister.

Blandt de mest almindelige typer lofter i lejligheden er følgende muligheder:

 • suspenderede strukturer;
 • strakt lærred;
 • gipsplader belægning;
 • klæbende overflader. Her anvendes plader fra polyfoam eller ekspanderet polystyren;
 • pudset;
 • maleri.

De mest populære muligheder for at afslutte lofterne i lejligheden med egne hænder er strakt lærred og fastsættelse af gipsplader.

Hver type belægning er også opdelt i varianter. Der er enkle måder at afslutte loftet i lejligheden, herunder ophængte og spændingsstrukturer.

Efterbehandling materialer

At udføre arbejdet på tværs af to måder:

 • mount til base coat:
 • fastgøres på en ophængt struktur.

Afhængigt af typen af ​​vedhæftning vælges visse modstående materialer til overfladen af ​​rummet. Hvert materiale har sine fordele og ulemper. Ikke alle belægninger kan installeres uafhængigt. Derfor bør man vælge særlig materiale med særlig opmærksomhed.

Der er følgende materialer til afslutning af lofterne i lejligheden:

 • gipsplader;
 • plast paneler;
 • flise. Materialet til fremstilling er metal, skum, keramik, træ, polystyrenskum;
 • glasfiber;
 • strakt lærred;
 • tapet;
 • renvaske;
 • farvestoffer
 • gips;
 • lamineret belægning.

Hvert af de anførte materialer er monteret på en af ​​to måder for at afslutte loftet i ovennævnte lejlighed.

Et sådant stort udvalg af overfladetyper af rummet skyldes muligheden for at kombinere et materiale med et andet, udførelsesformen af ​​forskellige interessante løsninger.

For eksempel kan du vælge mellem hvilke lofter i lejligheden du kan bruge følgende løsninger:

 1. strakt lærred perfekt kombineret med drywall design;
 2. Monteret gipsplader belægning, hvis det ønskes, kan males i enhver farve;
 3. For ikke at overflade overfladen med gips, kan du bruge tapet til maleri.

Der er mange måder at afslutte lofterne på lokalerne, og det er vigtigt at rette op på dette problem.

Smukke måder at afslutte

At vælge muligheden for at afslutte lofterne i lejligheden, skal normalt være opmærksom på følgende punkter:

 • pålidelighed;
 • lang levetid
 • skønhed;
 • kombination med rummets design
 • omkostninger;
 • karakteristisk for det valgte materiale.

At dømme efter de angivne parametre, blandt de smukkeste lofter i lejligheden, er der præference for spændeklæder. Og det er ikke bare skønhed. En stor rolle er spillet af miljøvenlighed af materialet og den hurtige installationsmetode. Du kan vælge et farvespændende lærred, hvis du vil lægge et billede på ham.

Spændetøj kan være:

 • klud;
 • fra PVC;
 • mønstret eller enkeltfarveopløsning;
 • mat eller blank.

Udsmykningen af ​​lofterne i lejligheden med et stræk lærred giver overfladen et smukt og ensartet udseende. Pålidelighed kan tilføjes til alle fordelene ved dækning.

design

Når man taler om loftsdesign i lejligheden, indebærer det evnen til at udføre kreative manipulationer på et allerede installeret gulv.

I dette tilfælde fortjener opmærksomhed denne slags finish, som tapet. Hvis du dækker overfladen med tapet, så når du vil, kan de males. Til dette formål er det bedre at vælge vandtæt loftsbaggrund, der kan modstå flere lag farvesammensætning.

Det er muligt at ændre design af et værelse ved hjælp af armaturer monteret på en vendende beklædning. Så du kan afslutte loftet i lejligheden med gipsplader ark, monter et strækstof eller en ophængt struktur. Belysningsanordninger kan monteres på den angivne overfladebelægning, og med deres hjælp kan du ændre designet til din smag.

Moderne og lyse lofter

Moderigtige løsninger til indretning er i konstant forandring. Der er nye anmodninger, hvorefter mode standarder ændrer sig. Moderigtige lofter i lejligheden betyder ikke noget skørt valg. Tværtimod handler det om skønhed, pålidelighed og komfort.

I dag afslutter lofterne i lejligheden med moderne materialer anvendelse af følgende belægninger:

 • suspenderede strukturer;
 • strakt lærred;
 • gipsplader ark.

Glem ikke om en sådan moderne udsmykning af lofter i lejligheden, som dekorative gips og maleri kompositioner. Disse facings er populære hele tiden. Moderne producenter tilbyder et stort udvalg af maling af høj kvalitet til loftoverfladen, hvilket næppe vil tabe popularitet.

Blandt fordelene ved moderne efterbehandling materialer er følgende punkter:

 1. let pleje;
 2. lang servicetid
 3. muligheden for at anvende design ideer;
 4. mulighed for kombination med andre typer materialer
 5. mindste mængde snavs under installationen
 6. installationen tager lidt tid.

En interessant moderne løsning bliver belægningen af ​​glasfiber. Materialet ligner et lærred, men er fremstillet af glasfiber. Overfladen af ​​glasfiberen er imprægneret med modificeret stivelse.

Til fashionable afdelinger er loftdækket af aluminiumsgitter. Et sådant loft er egnet til et værelse indrettet i industriel eller højteknologisk stil.

Hvis du vælger at dekorere loftet i lejligheden med egne hænder, skal du være opmærksom på materialets sikkerhed og miljøvenlighed, ikke kun under installationen, men også med yderligere brug.

Hvordan vælger man et loft trim?

Når du vælger et loft i en lejlighed, skal du bygge på følgende parametre:

 1. bestemme hvilken design beslutning du ønsker at få;
 2. beregne omkostningerne ved installation
 3. Vælg det materiale du har brug for, baseret på formålet med rummet.

Så hvis du har brug for at lave et loft i en nybygget lejlighed, så er det bedre at vælge indstillingen med den forberedende forberedelse af arbejdsfladen. Dette skyldes, at nye huse lejes uden nogen efterbehandling, selv grov. Derfor skal grundfladen af ​​boligerne i nye boliger normalt have tilpasning.

Hvidvaskning anvendes ikke længere i moderne løsninger, selvom det refererer til den billigst mulige løsning.

Maling tværtimod taber ikke popularitet. Nogle gange er det bedre at gøre loftet malet i lejligheden end at montere de ophængte strukturer. Ved farve er det udelukket selv det mindste tab af højden på rummet. Dette er især vigtigt for ældre bygninger med lave lofter. Moderne farvesammensætninger er fugtbestandige. Det er let at passe på en sådan belægning, overfladen kan simpelthen vaskes.

Alternativt kan du lave en modstående belægning ved hjælp af flydende tapet. Men du skal først justere og behandle arbejdsfladen.

Til badeværelser og køkkenflader er lofterne i lejligheden lavet af vandtætte materialer.

Uanset valg af loftindretning er det vigtigt at udføre belægningen korrekt.

Hvilke lofter skal laves i lejligheden - råd fra erfarne bygherrer

Overhaling rejser altid spørgsmålet om hvilke lofter der er bedre i en lejlighed. Vi laver et kort overblik over de vigtigste typer af belægninger, vi vil bestemme deres ulemper og fordele. Vælg den der passer dig bedst i pris, kvalitet og udseende.

Fordele og ulemper ved forskellige lofter

spænding

Det er et lærred, der er fastgjort på en plast- eller aluminiumsprofil og ligger under hovedloftet. Hvis der ikke er noget ønske om at niveauere, skal du prale og male loftet, skjule fejlene under PVC-folien eller under stoffet. Samtidig betragtes en sømløs stofbelægning mere holdbar end et PVC-stof. Før installationen skal alle revner forsegles med tætningsmiddel. En prototype af moderne spændingsstrukturer kan betragtes som loftet, der er draget med stof i det antikke Grækenland.

 • Modstår nemt oversvømmelser fra toppen af ​​naboerne, hvilket betyder at du ikke kan bekymre dig om, at tapetet, møblerne og selve loftet vil blive forringet.
 • Brandsikkert, miljøvenligt, falder ikke fra sollys.
 • Vedligeholder en belastning på 100 kg / m2. Kan skjule ledninger, rør, bjælker.
 • Et rigt udvalg af farver og teksturer (ruskind, glans, satin, mat). På PVC-film kan du anvende et hvilket som helst mønster (fotoudskrivning). Hvis det ønskes, kan et sådant loft laves på flere niveauer (for eksempel i form af et buet hvælving).
 • Tekstilversionen kræver ikke en individuel pasform, har ikke en søm, rullens bredde er op til 5 m, længden er i overensstemmelse med dit ønske. Tar kun 2 cm rumhøjde. Det "skyhøje" loft, der har baggrundsbelysning omkring omkredsen, ser imponerende ud.
 • Installationshastighed. Installer loftet på medium kompleksitet kan være en halv dag. Duken er spændt, før du reparerer væggene, men efter alt støvsugning og efter elektrisk installation.
 • Garanti - 10 år.
 • Ved svejsning af PVC-striber på dem forbliver der en søm, der kan mærkes på spejletæpper med et stort område.
 • Må ikke modstå negative temperaturer.
 • Armaturer i strækloftet er begrænset i kraft. Glødelamper - 50 W, halogen - 35 watt. Ellers vil loftet overophedes, strækkes og sænkes.
 • Høj pris (fra 35 $ 1 m2) og muligheden for skade med et skarpt skæreobjekt.

Stretchloft kan have en anden tekstur. Glansoverfladen er interessant for sin spejl effekt, hvilket gør loftet "højere". Matte tekstur giver ikke refleksioner, har en dyb farvemætning, er en universel mulighed for et rum af enhver stil. Et satinloft virker perlehvid på grund af dets glatte topografi og gode reflekterende egenskaber.

Gipsplader (gipsplader)

Byggematerialet af to lag karton med gipspasta indeni hedder gipsplader. På de træ- eller metalprofiler, der skaber skeletet af strukturen, skal du lægge og fixe plader af gipsvæg. Glasuld, som er placeret inde, tjener som lydisolator. Dette loft er en slags suspenderet.

 • Giver dig mulighed for at realisere enhver designidee og skabe et loft for enhver konfiguration og størrelse, herunder en multi-level relief.
 • Evne til at installere halogenlamper.
 • Holdbarhed og pålidelighed. Stærk og samtidig let design.
 • Hvis det ønskes, kan et sådant loft blive malet.
 • Udsender ikke skadelige kemikalier.
 • Besidder brandbekæmpelsesegenskaber på grund af lag af luft og specielle fyldstoffer.
 • Hvis designet er monteret i køkkenet, skal du købe en elektrisk hætte. Ellers vil damp og sod forurene overfladen, og loftet skal males hvert år.
 • Det er umuligt at vaske gulvbelægningen fra gipsplade samt at bruge det i våde rum, det vil sige, at denne mulighed ikke er egnet til badeværelset.
 • Vandholdningen er 50 l / m2 (mindre end spændingen). Efter oversvømmelse mister gipset udseende og kræver udskiftning (rammen forbliver den samme).
 • Det anbefales at bruge med en rumhøjde på 3 m. Designet "spiser" pladsen 5-20 cm, afhængigt af dens form.
 • Kvalitativt udføre installationen på egen hånd er problematisk, du skal ringe til mastrene, hvilket øger udgifterne til reparationen.

Plastpaneler (PVC)

Dette er et moderne efterbehandling materiale, det er blankt eller tekstureret med en bredde på 25 til 40 cm og en række farver (herunder tegninger).

Når du køber, skal du vælge paneler med et stort antal stivere - de er stærkere og stærkere. Kontroller panelerne for fleksibilitet og find ud af om de er let forbundet til hinanden (leddene skal være fine). Ved en lille kompression bør der ikke forekomme revner på overfladen af ​​materialet. Hvis dit virkelige loft er fladt, kan panelerne limes med "flydende negle", men oftest lægges de på en ramme lavet af metal eller træ.

Siding - en type PVC eller træ trim. Det var oprindeligt beregnet til udvendige overflader og har derfor højere styrkeegenskaber.

 • Loftets materiale tændes ikke, påvirkes ikke af svampen, udsender ikke toksiner. Derfor kan denne type finish anvendes i badeværelser og i badeværelser.
 • Fades ikke under virkningen af ​​sol og kunstigt lys, belægningen kan vaskes med vaskemidler.
 • Hvis det er nødvendigt at zonere et værelse (for eksempel et køkken), lægning med sidespor vil hjælpe med at skelne arbejdsområdet fra spisepladsen.
 • Over kassen kan lede ledninger, ventilation og kloakrør. Desuden vil adgang til kommunikation være tilgængelig, fordi flisen nemt kan skilles ad.
 • Den relativt lave pris for materialet (ca. 2-6 $ pr. 1 m 2).
 • Let installation, hvilket betyder, at et sådant loft kan lægges på egen hånd og gemme på guiden.

Manglen på PVC-paneler:

 • Skrøbelighed. Kræver omhyggelig håndtering under arbejdet. En utilsigtet mindre slag med et værktøj kan efterlade et mærke.

Bleget eller malet

Øko-venligt og åndbart loft. Med overholdelse af teknologi kan du opnå en glat, pæn, hvid overflade. Ingen særlige færdigheder kræves. Før hvidvaskning foretages vask, udjævning og priming. Maling vandbaseret maling - en god, lav budget måde at opdatere loftet på.

Vigtige punkter

 • Ideelt oprettes et projektrumsprojekt, inden arbejdet påbegyndes. I dette tilfælde kan du garantere at loftet vil være i harmoni med væggene, gulvet, møblerne. På internettet kan du downloade et færdigt udkast til tegning af et hævet loft.
 • Bestem for hvilket rum du vælger efterbehandling materiale. For stuer er den vigtigste betingelse miljøvenlighed (bede om kvalitetscertifikater fra sælgeren). Til loftet på badeværelset og køkkenet er der yderligere krav: fugtmodstand, god præstation.
 • Uanset hvad du vil lave et loft i lejligheden, skal du tænke på belysning. Lys er vigtigt ikke kun fra det funktionelle synspunkt, det er et vigtigt element i indretningen, skaber den rigtige atmosfære, fokuserer opmærksomheden på bestemte dele af rummet. For at skitsere, hvor lysene skal placeres, skal du selv inden du installerer loftet.

Vi konkluderer, at den ideelle mulighed for et opholdsstue eller soveværelse er et ophængt loft eller gipsplader. PVC paneler vil være passende i gangen, bad og toilet. Siding skal anvendes på balkonen. Maleri eller hvidvaskning er populært som billigere efterbehandling.

Hvilket loft er bedre at gøre i lejligheden: løsninger til værelser med forskellige funktionaliteter

Hilsner, kammerater! I denne artikel ønsker jeg at berøre emnet for at afslutte lofterne - valget af en bestemt færdiggørelsesmetode afhængigt af de funktioner, der udføres af lokalet og den egentlige efterbehandlingsteknologi i hvert enkelt tilfælde. Lad os komme i gang

Multi-niveau og panel lofter.

Typer af værelser og loft krav

Både i lejligheden og i huset er det muligt at allokere værelser med forskellige funktionaliteter:

 • Stuer (stuer og soveværelser). De er præget af konstant fugtighed i området 60-90% og fraværet af stærk forurening (sod, sprøjt osv.). Attraktiv loftsdesign, tilstedeværelsen af ​​belysning eller spotbelysning er velkommen;

Duplex loft i stuen med skjult belysning.

 • Badeværelse (eller separat toilet og badeværelse), samt et køkken. Ikke underligt, at de er forenet i en fælles gruppe: De er præget af hyppige udsving i luftfugtigheden og en høj sandsynlighed for forurening af lofterne (i køkkenet - sod og stænk af fedt, i badeværelset eller badeværelset - sprøjter af shampoo, skrubber og kalkholdige dryp tilbage fra vanddråber). Æstetik er efterspurgt her også;

Takafslutningen skal derfor kombinere et attraktivt udseende med lav hygroskopicitet og modstandsdygtighed over for rengøring (læsning - til våd slitage).

Blankt loftsloft på badeværelset.

 • Tekniske lokaler (opbevaringsrum, hjemmearbejde og i et privat hus - kedelrum og vasketøj), derimod, er ubehagelige for udseendet af finishen og stiller ingen særlige krav til loftets styrke, holdbarhed og vandmodstand.

I tekniske lokaler falder æstetik ind i baggrunden.

materialer

Så hvilke typer lofter i en lejlighed eller et hus er egnede til hver af disse typer værelser?

Stuer

For et lille soveværelse i et privat hus (primært i et træhus eller rammestruktur) er et træloft lavet af fyrklap på tværs af kassen ideel. Lugten af ​​træ vil skabe en uforlignelig atmosfære af komfort. Desuden betragtes phytoncider, der udskilles af frisk træ, som et glimrende middel til at forebygge luftvejssygdomme, bidrage til at helbrede forkølelse og øge immuniteten generelt.

Soveværelse med træloft.

Hvordan dekorere loftet i stuen eller i studiet? Billig og alsidig løsning - gipsvæg på galvaniseret profilramme. Det giver dig mulighed for at skjule overlappene i panelet overlappende og skabe en eller anden måde behageligt komplekse multi-level konstruktioner, der kan skjule ventilationsboksen, soffits eller baggrundsbelysning.

Et gipsplankophæng dækker ventilation og belysning.

Stræklofter i lejligheden er især gavnlige, når der er en kort afstand mellem gulvet og loftet. Standard lofthøjde i Khrusjtjov eller Brezhnevka er kun 2,5 meter, som allerede er ganske lille for en person over gennemsnittet højde.

Rammen af ​​enhver ophængt konstruktion reducerer denne højde yderligere med mindst 5-7 centimeter, men polyester- eller PVC-folien kan strækkes i mindst afstand fra gulvet.

Lærredet strækkes i en afstand på højst 4 centimeter fra overlapningsniveauet.

Hvilke stretchlofter er bedre at gøre - stof eller film? Kammerater, det er svært at give et bestemt svar. Fordele og ulemper ved begge typer stræklofter blev gentagne gange diskuteret i gennemgangshistorier og tematiske fora, så jeg vil kun nævne nøglefunktionerne i begge løsninger:

 • Tekstilloftet er meget mere modstandsdygtigt over for utilsigtet mekanisk skade, mens tynd kork fra festlig champagne kan bryde igennem tyndt vinylbånd;
 • På den anden side øger et blankt loft visuelt et synligt volumen på grund af en gennemskinnelig refleksion over hovedet: loftet synes meget højere. Og glans er en vinylfilm. Tekstilloftet kan kun have en uigennemsigtig eller "sateen" -faktura.

Reflekserer indersiden af ​​rummet, den glansede film gør det til at ligge over den faktiske størrelse.

Med en katastrofisk mangel på rummets højde er den eneste mulighed for at afslutte strømmen dens befæstning (eller med en lille mængde gulvsuheld, putty). Ja, komplekse designoplevelser er umulige her, men værelset vil næppe tabe nogen højde.

Nogle typer af overflader anbefaler jeg kraftigt ikke at bruge i stuer. Ikke kun fordi de er upraktiske, men også af rent æstetiske årsager:

 • Rackophæng og modulære systemer (Armstrong og andre som dem) gør det allerede lave værelse visuelt tættere og giver det udseende som et standardkontor fra 90'erne;

Et sådant loft er passende på kontoret, men ikke i lejligheden.

 • Skum og polystyrenloftfliser giver rummet et helt ærligt "kollektiv gård" -udseende. Selv med en helt flad klistermærke ser den kedelig ud og kedelig ud;

Efter min mening er ikke den bedste løsning i form af æstetik.

 • Af samme grund lim ikke på loftet tapet. Lad os forlade denne "kollektive gårdsstil" af det sidste 90.

Loftet med tapetpapiret loft.

 • Glas og spejlet lofter er usikre: Udelukkende brudt glas er helt i stand til at fylde alle dem, der står på gulvet under det med splinter.

Glasloft: Smukt, men usikkert.

Badeværelser, køkkener

Strækloft ville være passende i dette tilfælde, men ikke noget, men igen fremstillet af vinylfilm. I modsætning til stoffet kan det nemt vaskes af fedt, spor af stænk og sod ved hjælp af sæbevand eller vaskemidler til husholdningsbrug (undtagen selvfølgelig slibemidler).

Filmloftet er vandtæt, og når det oversvømmes ovenfra, kan det holde flere dusin liter vand. I fremtiden kan det drænes gennem ethvert hul til lampen.

Når vand lækker gennem loftet, kan en elastisk PVC-film holde op til halvtreds liter vand.

Et alternativ til strækfilm er et ophængt loft lavet af plastvægplader. Det er også nemt at rengøre ved hjælp af husholdningsvaskemidler og, i modsætning til suspenderet, uden risiko for utilsigtet skade: panelerne er kun bange for stærke slag og betydelige deformerende belastninger.

Plastplade på vægpaneler: billig, hurtig, nem, praktisk.

Suspenderede gipspladekonstruktioner er i brug og her: de er nyttige, fordi de giver dig mulighed for at skjule ventilation og installere soffits, der giver maksimal belysning i fuldstændig fravær af skygger.

Sidstnævnte ejendom er nyttig, frem for alt den smukke halvdel af familien. Skygger forstyrrer pålæggelsen af ​​make-up, mens jævn belysning flere kilder til lys giver dig mulighed for at være opmærksom på de mindste detaljer af deres udseende.

Flere punktkilder til lys vil give ensartet belysning uden skygger.

Hvis loftets gennemsnitlige højde i toilet og toilet er 2,4 meter eller mindre, er tabet af nogle få centimeter fra gulv til loft meget uønsket. Den eneste fornuftige løsning forbliver gipsloft.

Gipsloft vil holde den oprindelige højde af rummet.

Men hvad med kravene til modstand mod våd slid? Kan overfladen af ​​gipspladen eller gipset vaskes?

Rolig, kun rolig. Det hele afhænger af, hvordan denne overflade er malet.

Og hvordan man male gipsvæg eller gips for at gøre dem vaskbare?

"Gummi" vanddispersionsmaling. Kontrolleres personligt: ​​Det overfører ikke kun vådt slid ved rengøring med en svamp med "Belize" eller en opløsning af vaskesæbe, men endda en lang bekendtskab med kattens klør (malet væg nær bakken med påfyldning) og slid med sko (krydsfinergade).

Loftet og væggene i det kombinerede badeværelse på mit loft (med undtagelse af forklædningen over badeværelset) er malet med gummi maling.

Tekniske værelser

Afslutningsmuligheder for lofter i tekniske lokaler skinner ikke med mangfoldighed: Som regel er plader eller monolitiske gulve dumt malede hvide. Bordsømmerne er forstærket med glasfiber og puttied for at undgå revner.

Than whitewash lofter i kedelrum eller hjemme workshops? Sammen med vandbaserede maling baseret på akryl, latex eller silikat anvendes lime ofte her i vores barndoms lejligheder. Det tiltrækker ikke kun billighed: Kalk er et naturligt antiseptisk middel, der hjælper med at rengøre og desinficere luft.

Slaked lime giver ikke op sine positioner, på trods af overflod af nye materialer.

Afslutningsteknik

Nu - hvordan man afslutter lofterne i en lejlighed eller et hus i hvert enkelt tilfælde.

Trævægspanel

Monteringen af ​​loftet fra vægpanelet begynder med installationen af ​​batten. Træet mellem dets elementer er 60-80 cm, retningen er vinkelret på vægpanelet, materialet er en stang med en sektion på mindst 40x40 mm eller galvaniserede profiler til gipspladen (lofts CD og loftguide UD).

Til montering af profiler til overlapningen anvendes direkte suspensioner. De kan også bruges til at justere trækasserne, hvis overlapningen har betydelige uregelmæssigheder. Hvis overlappende dråber er små, fastgøres kassen fra stangen med dowel-skruer direkte til den eller gennem beklædningen af ​​ethvert tilgængeligt materiale.

Crate sikret gennem træpuder.

Det første bord af foring fastgør en rille til en væg. Fastgørelsesanordninger - selvskærende skruer (de kan bruges med træ eller metal drejning) eller negle med skarpe spidser, der er blevet bidt af tænger (til drejning fra en bar). En stump søm knuses træfibre, snarere end at splitte dem, hvilket eliminerer skader på vægpanelet.

Under skruerne bores hullerne i klappladen med samme diameter som deres tråd. Denne forholdsregel forfølger det samme mål - ikke at tillade fastgørelsesdele at splitte planken langs fibrene.

Fra væggen er fastgørelsespladen fastgjort med en selvlukkende skrue eller negle i en mindste afstand fra væggen. Fastgørelsesanordninger i fremtiden vil forsvinde under loftsplinten. På den anden side fastgøres brættet skråt ind i spissen; her går fastgøreren ind i sporet af det næste bord.

En alternativ metode til fastgørelse af vægpanel er galvaniserede klemmer. Kleimer presser spidsen til kassen og gemmer sig i sporet af det næste bord.

Måder at fastgøre brædder foring til kassen.

Det sidste bord er trimmet i bredden og fastgjort igen i en mindste afstand fra væggen. Fikseren er lukket med en træpose, der er nemmere at klare på væskepik eller silikoneforsegling med yderligere fiksering til vægpanelet med negle uden hætter.

Ved hammering i dem skal du bruge en doboin (for eksempel en dowel til en monteringspistol med et skarpt spidsspids). Doboynik vil ikke tillade dig at skubbe baguetten med en tilfældig hammer.

Hvad skal man lave lugs mellem endene af foringen spliced ​​langs længden? Deres lameller er 3-4 cm brede og 1 cm tykke. Lathen er malet og monteret på samme måde som baguetten.

Splice ved krydset af brædderne, der ligger i længden.

gips gipsplader

Hvor bedst kan du lave et falskt loft på GCR?

Som en ramme anvendes et sæt CD, UD-profiler og direkte suspensioner, som vi allerede kender fra beklædningen.

Loft og loft guide profiler.

Til det enkleste loft på et niveau er det bygget som følger:

 1. På væggene på niveauet (bedre - laser eller vand) markerer bunden af ​​rammen;
 2. En dowel-skrue med et halvmålerstrin er fastgjort langs denne linje til en UD-profil;
 3. Parallelt med rummets kortere væg er klæbningslinjerne fastgjort på loftet. Pladsen mellem deres akser skal være strengt 60 centimeter: så sømmene mellem de tilstødende plader af gipsvæg (husk, deres bredde er 120 centimeter) falder nøjagtigt midt i profilen;

Standardstørrelsen på en gipsplader er 2,5x1,2 meter. En af størrelserne skal være et flertrin af batten.

 1. Ifølge markeringen med et trin på de samme 0,6 meter skrues de direkte skruer med direkte skruer til overlapningen;
 2. CD'er trimmes langs længden og indsættes i guiderne og tiltrækkes derefter til overlapningen ved suspensionernes buede ører;

Hvis bredden af ​​rummet overstiger profilens længde (3 eller 4 meter), bruges direkte stik ("krabber") til CD-splejsning.

Rette stik til loftsprofiler.

 1. Mellem styrene på tværs af batten strækkes flere ledninger eller tråde for at kunne justere batten i samme plan;
 2. CD'er afløses skiftevis af buede bøjler og sænkes til niveauet af spændte ledninger, hvorefter suspensionsørene skrues til profilens sidevægge ved hjælp af metalskruer 9 mm lange;

Direkte suspensioner tiltrækkes til loftsprofilens sidevægge.

 1. Den frie del af suspensionerne bøjes opad.

Til loftsplettering anvendes sædvanligvis loft GCR tykkelse på 9 mm. Pladen skal løftes og sikres mindst sammen. Til fastgørelse anvendes selvlukkende skruer på gipsplade 25 mm lang, der skrues ind med en skruetrækker med et trin på 15-20 cm langs hver profil (herunder guider).

Dækslet på skruen er nedsænket omkring en millimeter og derefter gemt under et lag af kitt. Skruerne skal skrues tættere end 2 cm fra arkets kant, ellers kan gipspladens kant smuldre.

Montering af gipsvæg på loftkassen.

Efter det sidste ark er fastgjort, forstærkes sømene mellem de tilstødende kanter med en serpyanka (strimler af selvklæbende glasfiber) og anbringes med gipsstikket. Sæt sømme og hætter skruer vil have to eller tre gange at kompensere for krympning af kitt under indstilling. Efter tømning er loftet malet, dækket af støv og primet med penetrerende akrylprimer til maling.

Hvordan laver man et loft på flere niveauer? Her er nogle løsninger:

 • Sammen med de lige linjer, brug justerbare suspensioner, når du monterer rammen, så du kan vælge afstanden fra loftet til batten;
 • Brug CW-profilen som et hårdt rack mellem kassen og overlapningen;
 • Kombiner hængende gipsplader og gipslofter. I dette tilfælde vil tabet af rummets højde være minimal.

Det lavere niveau vil blive dannet af gipsplader på rammen, den øverste - ved plasterede gulvplader.

Spændingsdug

Hvordan installeres loftslofter lavet af PVC?

 1. Langs rummets omkreds i en mindste afstand fra loftet er der knyttet en baguette - en profil, hvor lærredet strækker sig. Pladsen mellem fastgørelsespunkterne overstiger ikke 25 cm. Den mest almindelige harpunprofil, der fastgør folien indsat i rillen med en stiv harpoon svejset til den;

Harpunspændingssystem.

 1. Luften i rummet opvarmes til en temperatur på ca. 70 ° C med en gasvarmepistol;

Gasvarmepistolen bruges til en ensartet opvarmning af en klud. Med sit store område er det lettere at opvarme hele rummets rumfang.

 1. Det opvarmede lærred strækkes og indsættes i baguettesporet.
 2. Sporet er lukket med en fleksibel vinylplash eller loftsplint.

Pladen af ​​plast eller polyurethan er kun fastgjort til væggene. Mellem ham og lærredspændingen forbliver lumen. Dette hul kan bruges til at rumme LED-stripens skjulte loftsbelysning.

Af særlig opmærksomhed er fastgørelsen af ​​spændevævet til rammen af ​​et gipspladeloft på flere niveauer. Rammen i dette tilfælde skal forstærkes med hack, da spændingskraften af ​​nettet efter afkøling når 60-70 kgf pr. Lineær meter.

Rammen til montering af strækloftet forstærket med hacks.

Stukkaturen

Plastering og gipsbaserede putties bruges i øjeblikket til at nive loftet i stuerne. De adskiller sig fra ren gips primært ved indstillingstid: den øges fra 3-5 minutter til 30.

Fra de testede blandinger blev det mest behagelige indtryk lavet af HP Start gips og ABS Saten kittet. De er ikke krøllede, når de blandes, og Saten tiltrækker desuden med et langt liv efter blanding - op til 45 minutter.

ABS gips kit. Verificeret, stærkt anbefales.

Reparation af loftet i lejligheden ved hjælp af gipsblandinger begynder med at fjerne fra gamle belægninger - cementgips og hvidvask. Et hårdt ståltræffel bruges til at fjerne dem; Gipset bør desuden tappes med et lysspal eller en hammer.

For at undgå overlapning af overlapningen med støvskyder, fordyb den gamle finish 2-3 gange med et interval på kvart i en time, fugtig det med vand med en børste eller sprøjtepistol.

Gennemtrænget gips og fugtig hvidvask kan fjernes nemt og uden støv.

Det næste trin er behandlingen af ​​overlappende med en primer (akryl forstærkende primer). Det vil styrke basen og lim rester af støv til det, hvilket kan påvirke klæbningen af ​​gulvet til mål.

Hvis loftet er plastered over hele området, har det brug for kontinuerlig forstærkning. Hvordan limes det som grundlag for gips? Glasfibernet med et mesh på ca. 2 mm; den limes direkte på gipset og trykker den med en spatel.

Plan "B": Gitteret presses mod loftet og dækkes af et lag af gips.

Teknikken til at anvende gipsblandinger - udsmidning. Til anvendelse af gips synes det mig det mest hensigtsmæssige at bruge en rektangulær spatel; til tømning af en standard stål trowel anvendes med en bredde på mindst 30 centimeter.

Med betydelige uregelmæssigheder i loftet er det mere praktisk at gips på beacons. De yderste fyrtårnsprofiler er justeret i niveau, de mellemliggende - langs trådene strækket mellem de yderste bakker. Til deres vedhæftning er det praktisk at bruge bygningsgips, indstilling om et par minutter.

Monteringsbjælkeprofil på gips.

Trinet mellem beacons bør være mindre end længden af ​​reglen til din rådighed. Gips er udsmeltet i loftet, hvorefter overskuddet fjernes af reglen og kan bruges til det næste overfladeareal.

Plastering loft beacons.

paneler

Hvis installationen af ​​stræklofter kræver noget dygtighed og temmelig dyrt udstyr (i det mindste en gasvarmepistol og en cylinder), er det let at montere det hængende loft fra panelerne med egne hænder.

Som basis anvendes en ramme af galvaniseret profil, som er helt identisk med kassen designet til gipsvæg. Den eneste forskel er i skridtet mellem loftsprofilerne: det bør reduceres til 40-50 centimeter for at undgå at sænke panelerne under egen vægt.

Rammen til panelets loft - det samme som under gipsvæggen. Kun reduceret trin mellem profiler.

Panelerne er fastgjort til rammens profiler med metalskruer med en længde på 9 mm, skruet i spidsen med en skruetrækker. Panelet ved siden af ​​væggen skrues gennem i den mindste afstand fra væggen. Som i tilfælde af trævægspanel er lukkerne lukket med loftsplint.

Det er mest hensigtsmæssigt at klæbe skumplinten på akrylkittet: dets viskositet tillader ikke baguetten at glide ned ad væggen. Den samme kittet bruges til at fylde hullerne mellem soklen og ujævnheden af ​​væggen.

Denne måde at fastgøre loftet baguette gælder for alle typer suspenderede, stræk- og gipslofter.

Skumplade sokkel på akryl kittet anvendt i designet af gipsloft.

Problemer og eliminering

Blandt de problemer, som hver husejer står overfor, er ikke kun at færdiggøre lejligheden, men også dens nuværende reparationer. Jeg vil tillade mig selv at give nogle råd om, hvordan man gør nogle typer lofter med mine egne hænder:

 • Hvad skal man gøre, hvis dit loft har kollapset i sømmen mellem gulvpladerne?

Et typisk problem med plader: Gips smuldret i sømområdet.

Reparation med lille blod kan udføres som følger:

 1. Strip skræl gips og hvidvask rundt om defekten;
 2. Behandl hele loftet med en akryl primer. Det vil klæbe de færdige lag og forhindre dens yderligere ødelæggelse;
 3. Juster defekten med et gipsfiller, og sæt et forstærket glasnet ind under det;
 4. Juster fejlområdet ved slibning;

Manuel slibning af loftet efter reparation.

 1. Mal loftet over hele området. Delvis maleri vil blive fremhævet i farve.
 • Sådan repareres et sænket loft på plastpaneler?
 1. Fjern baguette og paneler;
 2. Monter yderligere (mellemliggende) loftsprofiler parallelt med den gamle kasse. Årsagen til sagging er kun i et stort skridt mellem elementerne i batten. Den må ikke overstige 50 cm;
 3. Sæt panelerne igen med den obligatoriske fiksering til hver profil.

Alas, til reparation skal loftbeklædningen fjernes helt fra batten.

 • Sådan repareres utilsigtet skade i et gipsplankloft?
 1. Skær et plaster lidt mindre end en defekt fra et plader af gipsvæg, der er mindst 10 centimeter i længden;
 2. Skru skruen i midten af ​​plasteret;
 3. Bind ham med et reb
 4. Påfør en strimmel af PVA-lim, flydende negle eller silikoneforsegling til undersiden af ​​plasteret langs dets kanter;
 5. Sæt plåstret i hullet og træk det over rebet til bagsiden af ​​gipspladen;
 6. Når du har lagt klæbemidlet, skal du sætte et hul med en gips finish.

Reparer pause i gips.

konklusion

Jeg håber, at mine enkle tips vil hjælpe den fremtrædende læser i udsmykning og reparation af lofter. Yderligere oplysninger findes i videoen vedhæftet artiklen. Du er velkommen til at kommentere det og dele dine egne oplevelser. Succeser, kammerater!