Fortæl mig, hvilke lofter der er på mode nu. Vi planlægger en reparation i stuen, vi ønsker et nedhængt loft, men hvilken?

Fortæl mig, hvilke lofter der er på mode nu. Vi planlægger reparationer i stuen, vi ønsker et strækloft, men hvad? Ofte kom jeg på tværs af fagfolkens mening på dette websted, at to niveauer er den sidste dag, ikke moderigtigt, niveauerne af lofter lavet af gipsplade og endda farvet eller blankt - som redneck mv.. Hvad er trendene nu? Hvordan laver man et interessant loft med smag og billig? Selvom der i reparationsprogrammer på tv er der ofte flere niveauer med komplekse lofter.

Eksperter besvarede spørgsmålet

Bedste svar

Interessante tilbud

Andre spørgsmål om dette emne

Hjælp mig med at vælge vægternes farve (maleri) i soveværelset. Møbler Ikea serien hemnes farve er gråbrun.

Vil du anbefale, hvor du kan bestille sådanne vægspejle?

kære brugere. Fortæl os om oplevelsen af ​​at vælge en ortopædisk madras til en dobbeltseng. materialer, fabrikant, hvad man skal kigge efter, når de køber.

Udelukkende smadrede bundglasset. I hvilke butikker i Moskva kan du købe det til et sofabord: http://www.ikea.com/ru/ru/catalog/products/20157108/

Fortæl mig, hvordan man laver garderobeskabet indrammet. Har du brug for at lave et bogmærke på hl på loftet eller når kabinettet er lavet og installeret, kan du sænke støbeformen? hvordan er det gjort

Pro-rated

Top materialer

Vores team i én stemme siger, at hvert interiør vi skaber er.

Vi forsøgte at skabe et universelt interiør med evnen til at ændre og opdatere.

Et initiativ er godt, især når det kommer til at forbedre dit hjem, men det er det ikke.

Denne lille køkken-stue, eller rettere, levende-spisestue-køkken. Når.

Baseline: Ny bygning, skræl fra bygherren. Fyldt, finish.

Elegante og fashionable lofter i 2018: 4 typer finish

Stilfuldt og smukt loft kan godt blive en klar accent i designen af ​​værelset. Reparationsarbejde kan ikke uden et smukt design af loftet. Hvert år vises alle nye interessante ideer til registrering af denne del af værelset. Korrekt færdig finish vil hjælpe ikke blot med at dekorere hjemmet, men også redde rummet under oversvømmelser.

Interessante tendenser i lofter 2018

Modetrends i 2018 dikterer deres egne regler.

De mest populære er stræklofter med en blank overflade.

Nu er de mest relevante materialer:

 • Gipsplader og stræklofter
 • Produkter fra et naturligt træ;
 • Kassettsystemer;
 • Design med flydende tapet;
 • PVC paneler.

Fantasy designere tilbyder mange muligheder, så for hver potentiel kunde vil finde deres egne moderne ideer, at de kan oversætte til virkelighed.

Hvad er lofterne i mode i 2018

Originale og stilfulde lofter er højdepunktet i ethvert rum, de kan enten være almindelige eller med tilføjelse af flere farver, LED-lys, med tilstedeværelsen af ​​en bestemt indretning.

Gipsloft passer perfekt ind i soveværelset

Afhængigt af rummets design er loftet trimmet:

 • Til Provence stil - det mest egnede er træplader, lakeret, de fremhæver en lidt rustik stil og tilføjer lethed og enkelhed i interiøret;
 • Klassikerne vil blive slået af et enkeltfarvet loft, mens innovationerne inden for LED-pærer vil forbedre stilen og tilføje luksus og elegance;
 • Hvis ejerne af huset er fans af minimalistisk stil, så er den mest interessante mulighed at afslutte en væg og et loft med en bestemt farve ved hjælp af sådant materiale som flydende tapet;
 • Gipspladekonstruktioner spiller en lige vigtig rolle, moderne renovering af lejligheder er umuligt uden deres brug, så dekoratører tilbyder mange interessante muligheder og design ideer, og mode ændrer retning fra år til år og gør flere og mere smukke typer dekoration.

Strække og gipsplader lofter: nye genstande i 2018

Eksperter giver en række tips, hvorefter du ved hjælp af godt udført reparationsarbejde ikke kun kan fjerne synlige fejl i et rum, men også omdanne det uden anerkendelse.

For at loftet skal vise sig smukt og stilfuldt, skal du kun vælge materialer af høj kvalitet til loftindretning

Tips:

 • Materialet skal være af høj kvalitet, først da vil det fjerne manglerne og fremhæve værets værdighed;
 • Lyse farver kan betydeligt øge og udvide rummet;
 • Zonering et værelse ved hjælp af blomster, pærer eller møbler vil gøre det muligt at bruge det mere rationelt.

I 2018 har modetrends for lofter ikke ændret sig meget, hovedrollen er spillet af farveskemaet og indramningen af ​​loftkonstruktionen. Som efterbehandling anvendes hovedsageligt tonet træ, fleksibel sten, dekorativ beton og pels i forskellige farver. Det ser interessant ud at bruge det skummende lærred - når det påføres, ligner et strækloft, men det ser ud til, at det svæver overhead. Tilføj special effekter og placeret rundt om pærens omkreds.

Du kan vælge en blank eller mat overflade til din smag. Eksperter foreslår også brug og udskrivning - takket være dette nye produkt kan både lys, flydende skyer og en stjerneklar himmel med tusind galakser komme over hovedet.

De vil supplere denne skønhed i billedbaggrunden, de vil skabe indtryk af et komplet billede i indretningen og skabe en fantastisk effekt i designen af ​​rummet. Stræklofter skaber et interessant udseende, der er belyst indefra - pærer i et lignende design ligger bag filmen og tilføjer legende og romantik til atmosfæren i rummet. Eksperter anbefaler ikke at gøre denne belysning alene for ikke at spilde penge og ikke forårsage brand, fordi lyspærerne skal have en vis spænding og et strækloft med varmebestandige evner til at modstå en bestemt temperatur i lang tid.

Loftet med fotomalerier er en fantastisk mulighed for at gøre værelset unikt og usædvanligt.

Etniske motiver eller folkemusik er lige begyndt at gå i mode i 2018. Dette motiv er ikke egnet til enhver stil, så brugen af ​​sådan tapet eller maling - en sjældenhed. Kun elskere af folkekunst tør at skabe harmonier og trøst med brugen af ​​lignende teknikker.

For gipsvæg design er den mest populære skygge Marsala, så begyndte det at blive jævnt forvandlet til en lyseblå, der skiftes, ligesom farverne i tøjet på landingsbanen. Hovedkriteriet ved valg af et farveskema er størrelsen af ​​rummet - hvis det er stort og rummeligt, så kan du nemt give præference til ethvert farveskema og bruge forskellige materialer til dekoration. Med en lille rumstørrelse er det bedre at dvæle på udsmykningen af ​​et bestemt område og tilføje en fremhævning ved hjælp af interessante dekorative elementer. Farven på loftet vasker i harmoni med tekstiler, vaser, møbler eller blot understreger visse funktioner i stilen.

Moderne loftdesign i 2018

Afhængigt af rumtypen anvendes forskellige typer loftbelægninger.

Stilfuldt moderne loft med originalt design er i stand til at dekorere interiøret i ethvert rum.

nemlig:

 1. På kontoret er Armstrong-loftet det hyppigst anvendte og krævede, dets konstruktion består af en ramme fremstillet af metal, og specialiserede celler er indlejret i det.
 2. Plast vægpanel bruges både på kontoret og i almindelige hjem, det er praktisk i pleje og har et attraktivt udseende.
 3. Trælofter anvendes sjældent, hovedårsagen er den høje pris for materialer, og alderspensionerne er små, så for det meste ældre er vant til at bruge træ på gulvene.
 4. Hvad reparationer kan gøre uden brug af LED-pærer. En sådan tendens til modetrends gør det ikke kun muligt at dekorere stuen, køkkenet eller soveværelset, men også tilføre rummet med lys og komfort.
 5. Streklofter med en 3D-effekt kan skabe dyreliv, bølger af havet eller havet, sammen med marine indbyggere. Disse malerier kan bruges både til badet og til køkkenet, soveværelset, entreen eller børneværelset. Børnene nyder især at være i en eventyrlig skov eller et slot, og voksne vil være glade for loftet med delfiner.

Modetrends for hævede lofter 2018 (video)

Kantning med forskellige materialer vil give dig mulighed for at vælge ejeren af ​​værelset og tilføje rumets raffinement og originalitet. Brugen af ​​forskellige naturlige elementer - træ, sten eller kunstige analoger er mulig i små mængder i enhver stil. Hovedreglen for specialister her er ikke at overdrive det, så atmosfæren ikke ser utrygge og deprimeret, hvilket forårsager ubehag for beboere.

Lofter i 2018: Hvilke tendenser venter os (24 billeder)

Trods det faktum, at i Europa strækker lofter er blevet kendt siden slutningen af ​​60'erne, i Rusland dette færdiggørende materiale dukkede kun fra midten af ​​90'erne. Ligesom alle nye, har stræklofter forårsaget en masse kontroverser, kontroverser og tvetydige meninger. Som praksis viser, kunne PVC-lofter dog tjene russiske borgers tillid.

Moderigtige lofter i 2018 - en kombination af farver, teksturer og materialer. Alt er i udlejerens hænder og efterladt friheden til designerens fantasi. Moderne interiør hjælper hver person til at finde præcis, hvad der vil gøre ham i stand til at føle sig på arbejde og hjemme komfortabelt, hyggeligt og sikkert.

Loftets design i 2018 skelnes af uventede designteknikker:

 • en kombination af gipsplankloft og glatte loftslofter i loft med en blank overflade;
 • multi-niveau lofter, der giver effekten af ​​zoning det fælles rum og hvert af værelserne i lejligheden;
 • figurerede skær med lyselementer.

En bred palette af farver, forskellige teksturer af PVC-materiale og evnen til at trimme selv de mest imponerende lokaler efter område bevarer deres ledende stillinger og øget efterspørgsel fra forbrugerens publikum for moderne stræklofter. Enkelhed og hastighed ved installation af loftsdugene gør hele processen hurtig, sikker og praktisk talt affaldsfri.

Typer af loftblad

Design af stræklofter i 2018 har bogstaveligt talt ingen grænser. Alt afhænger af kundens præferencer. Stadig forbliver i mode en blanding af stilarter og tendenser i det indre af et værelse. Tilstedeværelsen af ​​flere muligheder for PVC-lofter giver dig mulighed for at opnå den mest hensigtsmæssige løsning og afspejler individualiteten, ikke kun for hvert værelse individuelt, men også for hele den moderne lejlighed som helhed.

Hvilke typer PVC-loftsmateriale er i øjeblikket til rådighed? Disse er typer af malerier, som:

 • Uigennemsigtige lofter, der er ideelle til efterbehandling af badeværelser, samt perfekt udskiftning af maling, hvilket er uundværligt, når maleriet ikke giver den forventede effekt (ujævne loftoverflader, tydelige led og revner i loftfliserne samt maskerende væsentlige skader på overflader).
 • Glansfarvet PVC lærred. Ideel til dekoration af loftet i hallen, stuen, kontoret eller hallen. Visuelt kan øge og udvide rummet betydeligt. God refleksivitet kompensere for manglen på spejle, og nogle gange endda erstatte dem.
 • Satin. Den seneste udvikling af producenter. Perfekt kombinere tætheden af ​​farven på matbelægninger og elegant blænding, lånet af kvalitetsegenskaberne af glatte belægninger. Streklofter lavet af satin hvid eller farvet lærred passer perfekt ind i ethvert interiør, uanset stil og retning i interiøret. Det er sikkert at tildele kombinationen af ​​ikke kun teksturer, men også farver til novellerne i 2018. Kombination af saftige bær nuancer med bløde pastelltoner samt indførelsen af ​​naturlige grønne og naturlige nuancer ind i interiøret er anerkendt som den mest populære.

Moderigtigt interiør i 2018 er et funktionelt og praktisk interiør. Blandt de populære metoder i høj efterspørgsel er følgende:

 • efterligning af den stjerneklar himmel på hylden i soveværelset;
 • kort, gamle freskomalerier og en skematisk skildring af en kloden for at dekorere loftet i et kontor eller stue;
 • en kombination af stræklofter og bjælker lavet af naturlige træ- eller plastkonstruktioner.

Den sidste modtagelse er perfekt til indretning af loftet i køkkenet. Denne finish er lidt som landestil, men afspejler stadig alle de seneste trends i design.

Alle charmen i Provence og brutaliteten af ​​loftet

Kun blomster, blomster og blomster. Ikke kun en kombination af farver i interiøret, nemlig i udsmykningen af ​​loftoverflader. Og ikke kun en kombination af toner og farver, nemlig billedet af forskellige typer blomster og planter overført til overfladen af ​​PVC-materialer. Det moderne design af loftet 2018 giver forbrugerne den unikke mulighed for at nyde en personlig blomstrende have året rundt.

I 2018 fortjente lofterne på to niveauer, hvor strækloftet med billedet af store og lyse farver virker som et basisniveau, og de strukturerede udskårne elementer virker som en sekundær beklædning, hvorigennem lærredets aktive maling er synlig. En sådan udsmykning vil være en glimrende løsning til et soveværelse, et hvilestue, en afslapningszone eller en børnehave. Korrekt valgte lyskilder sikrer maksimal effekt fra den opstillede struktur.

Endnu en gang er et af de førende steder den stilløse Provence-stil. I 2018 er det ikke så enkelt som det syntes oprindeligt. Stilen modtog sin anden vind takket være tilføjelser fra lånte elementer og teknikker. Med hjælp fra Provence er det muligt at genskabe vildledende, men stilfuld enkelhed. Effekten opnås ved brug af små detaljer, karakteristiske overfladebehandlinger og søde smykker.

I nogen tid blev det antaget, at loftsstilen kun er acceptabel for offentlige rum. Også i lang tid blev loftteknikker i udsmykningen brugt til at genskabe det virkelig maskuline brutale interiør. Men tiden sætter alt på plads: Loft er blevet en integreret del i det indre af en familie lejlighed eller hus til unge damer.

Enkelhed, bevidst forsømmelighed, kommunikation og efterbehandling elementer til show - det er ikke alle søjlerne, hvorpå loftet stilarter hviler. Loft adskiller sådanne teknikker som:

 • komplekse konfigurationer;
 • ufuldstændige strukturer
 • brugen af ​​grove teknikker i efterbehandling
 • efterligning af rå overflader og møbler af fabrikslokaler.

Når man studerer de nyeste trends inden for indretning, kan man være opmærksom på, at den allerede brutale rumdesignteknik suppleres med kaotiske indskrifter på loftet, udsatte ledninger, uslebne lysarmaturer og metalplastkonstruktioner, der desuden er fastgjort i loftet.

En anden værdig nyhed i indeværende år er brugen af ​​gipsstrukturer som en central lysekrone. Selvfølgelig er denne metode til design tilladt i rummelige værelser og store værelser. Essensen af ​​dekoratormodtagelse er som følger:

 • Fastgør ethvert yndlingsloft på PVC-film. Ofte gives præference til et blankt lærred for at opnå maksimal kontrast i de anvendte materialers teksturer.
 • Valget af størrelser og former af den planlagte centrale struktur. Yderligere skåret gipsark på den påtænkte markering.
 • Fastgørelsesgipskonstruktion.
 • Installation i gipspladen af ​​spotlights eller strip LED strip.

Alle mennesker er forskellige i smag, krav og deres egne præferencer. Og især i indretningen. Det moderne strækloft sparer tid for ejerne, arbejdstagerens styrke og sikrer sikkerheden ved deres videre levetid. Farven, mulighederne for at kombinere materialer og antallet af niveauer i loftet er efter eget valg og afhænger af reparationsspecialistenes færdigheder.

Loft design 2018 (150 billeder af smukt design)

På trods af at loftet ikke er et grundlæggende element i designet, er det stadig et vigtigt element uden et passende design, som du ikke vil være i stand til at skabe et komplet stilistisk koncept.

Indtil for få årtier siden var det svært at forestille sig i den gennemsnitlige lejligheden andet end blegede overflader, men nu er der mange muligheder, der spænder fra komplekse multilevel strukturer af gipsplader, og slutter med den strakte lærred med originale 3D-print, der forvandler loftet i et kunstværk. På byggematerialemarkedet er der næsten hver måned nye ting, og mode, men ikke så hurtigt som i tøj, ændrer sig og glæder os med nye ideer.

Hvad bliver lofternes design i 2018 og hvad skal man være opmærksom på først og fremmest? Lad os prøve at besvare disse spørgsmål.

Valg af fashionable efterbehandling materialer

Blandt de mest populære materialer i 2018 vil spændingsstrukturer og gips uden tvivl fastholde føringen. Naturligt træ og dets analoger vil også være relevante. En praktisk løsning vil være kassettsystemer, PVC paneler og væske baggrunde. Loftdesign 2018 (150 smukke designbilleder) Loftdesign 2018 (150 smukke designbilleder)

Ud over disse ret traditionelle muligheder vil ikke-standardiserede løsninger ved hjælp af glas, spejle og fleksibel sten være i mode.

Valget af materiale er i høj grad bestemt af formålet med lokalerne, designens stil og selvfølgelig det budget, som du er klar til at tildele til reparationer.

Usædvanligt stilfulde og originale udseende lofter, for udsmykningen der anvendes materialer af forskellige teksturer.

Streklofter, takket være det bredeste udvalg, der passer til næsten ethvert værelse, uanset hvilken stil det ikke var.

Gipspap vil give chancen for at udføre design praktisk talt af nogen, selv den mest indviklede form.

Trælofter vil blive værdsat af fans af rustikke stilarter som Provence og Country.

Du vil også være interesseret i:

For dem der kan lide en fed og futuristisk højteknologisk, glas eller kassettsystemer ville være en god ide.

Hvis du planlægger at reparere i rum med høj luftfugtighed, f.eks. I køkkenet, badeværelset eller på loggiaen, så vil PVC-paneler glæde af dets praktiske og en behagelig pris.

Vi vælger farven, form af loftet

I dag vælger du loftets overflade, er der ikke behov for at være begrænset til hvid - du kan bruge næsten alle nuancer du kan lide.

Selv om nogle overvejer hvidt kedeligt, har det en ubestridelig fordel - det visuelt "løfter" loftet, hvilket gør rummet lysere og mere rummeligt.

Alle pastellfarver er efterspurgte - de vil give det indre blødhed og luftighed og passer perfekt ind i et stilistisk koncept.

Det vil være interessant at se rige rige nuancer af blåt, burgunder, blomme, chokolade, især i et blankt design.

Det er muligt at dekorere loftet med flerfarvede kompositioner ved hjælp af fotoudskrivning: det kan være eksotiske orkideer, tropiske vinstokke, kosmiske eller undervandslandskaber, etniske ornamenter - valget er kun begrænset af din fantasi.

Uanset hvilken farveplan du vælger, skal du sørge for, at det er i overensstemmelse med indretningen af ​​rummet som helhed.

Designtendenser 2018:

Med hensyn til formen er det bedst at vælge simple geometriske varianter, fordi 2018 er næsten lakonisk og minimalistisk.

En god ide vil også være blomstermotiver og abstrakte konturer - de kan blive en slags kreativ accent.

Hvilke lofter er i mode nu?

Hvordan ser du lofterne på din lejlighed? Vil de være hovedelementet i rummet, en inspirationskilde eller en romantisk atmosfære? Skal de passe til resten af ​​de indre elementer eller tværtimod kontrast? Alt dette, du ser, er et smage, som et budget.

Hvis du er på randen af ​​eller i færd med at reparere og stræbe efter at skabe dit eget unikke design - komfortabelt, praktisk, men ikke bagefter tiden, vil denne artikel være nyttig for dig.

Vi vil tale om hvilke materialer og former du kan bruge, hvilke virkninger de hjælper til at opnå, og vise hvilke lofter, herunder stræklofter, nu er i modsætning til 2017-interiøreksemplerne i massevis af billeder.

Selvom du ikke anser dig selv at være slaves of fashion, vil du helt sikkert få nogle interessante moderne ideer. Du vil også lære om fordele og ulemper ved forskellige lofter, der anvendes til dekoration.

Nye tendenser i loftdesign

Moderne lofter er karakteriseret ved kontrast, masser af belysning, en mere moderat mængde lysfarve i forhold til tidligere år og selvfølgelig en kombination!

Alt dette er ret nemt at opnå med så mange materialer og projekter foreslået af designere.

Nye, friske tendenser i 2017 i loftsdesign er:

 • udskåret stræk, især - 3D lofter med vinyl - blank eller mat film;
 • Belysningslofter af ikke-standardformularer med ensartet belysning efterlyser dagslys;
 • Photowall-papir, der især bruges til indretning af børns værelser og i kombination med stræklofter - og til stuer, soveværelser og køkkener;
 • loftsfilm (herunder med infrarød varmeapparat - ideel til landhuse);
 • kombinationer af alle muligheder.

De mest anvendte materialer er PVC (vinylcoating), træ, gipsvæg og plast.

Her er modetagen i 2017:

Populære designløsninger omfatter zoneinddeling rummelige værelser med hævede lofter og kontraster.

Eksperimenter med belysning, som kan komme fra under loftet eller fra væggen, og som kan rettes mod væggen, fokuserer på det, stopper heller ikke.

Sammen med dette er der en tendens til at skabe det mest naturlige, naturlige lys.

Hvad skal man overveje

Før vi går videre til de mere detaljerede egenskaber ved meget fashionable og lidt mindre populære måder at dekorere lofter på, vil vi gerne henlede opmærksomheden på nogle vigtige punkter.

Det ser ud til, at den eneste betingelse for valg af form, type og design af loftet kan kaldes det faktum, at det ikke skal "skubbe" på hovedet og skabe en følelse af ubehag. Men nej, der er andre finesser, nemlig:

 • Ofte starter hoveddelen af ​​reparationsarbejdet fra loftet. Derfor er det bedre at tænke på udseende, form og materiale til loftet i forvejen, inden starten af ​​forberedende reparationsarbejde for at spare dig selv i fremtiden fra det såkaldte "dobbeltarbejde". Selvfølgelig kan i en bestemt sag en helt anden teknologisk proces anvendes. Vi vil bare gerne rådgive nybegyndere til at reparere endnu engang at konsultere eksperter;
 • suspenderede strukturer skjuler alle mulige uregelmæssigheder i loftet, samt ledninger til kommunikation, så lad dig ikke forstyrre dig med unødvendige handlinger for at camouflere dem
 • Glem ikke om vandtætning, som vil spare dig for uforudsete oversvømmelser fra naboerne, der bor øverst, vil redde dig fra at skulle genoprette loftet eller fra nye uplanlagte reparationer;
 • gemmer de skjulte LED-lamper i loftet, glem ikke om adgangen til adgang, når du skal reparere den. Køb kun dyre pærer og transformatorer;
 • Et moderigtigt og smukt blankt loft er langt fra at være egnet til hvert værelse og kan skabe en helt modsat visuel effekt - for eksempel visuelt reducere det rum, du ønskede at forstørre. Vi anbefaler, at du bruger 3D modellering - et sidebillede, så at sige, for at hjælpe dig med at undgå sådanne fejl.
 • for lyse lofter skrigende farver bidrager ikke til skabelsen af ​​en rolig og fredelig atmosfære, men bare det modsatte. Tænk det kan være umagen værd at anvende individuelle lyse elementer;
 • Det kan lyde mærkeligt, men: Glem ikke - strækloftet og gipspladerne reducerer højden af ​​væggene med 5 til 30 centimeter eller mere og gør rummet lavere. Dette bør tages i betragtning, hvis din lejlighed allerede er lav, og endnu mere, hvis du vil designe væggene på en design måde, eller du har til hensigt at købe møbler af høj kvalitet eller andre dekorative elementer.

Moderne designteknikker og en overflod af byggematerialer giver anledning til ubegrænsede muligheder for at skabe hjem til dine drømme, men du skal se en rationel tilgang i alt.

Så vi vender tilbage til emnet trendy lofter, vi foreslår at starte med en teknologi, der betragtes som revolutionerende.

Strek 3D lofter

Det volumetriske billede på loftet kan opnås ved at anvende et tredimensionelt mønster eller skabe en reel tredimensionel struktur. Sidstnævnte mulighed gælder for store nok værelser. Omdannelsen af ​​ethvert værelse - stue, soveværelse eller børnehave samt skabe en fantastisk effekt er garanteret!

Tegnebogen er enorm, overfladen kan være både blank og mat, og den ekstra installerede baggrundsbelysning giver et billede et dybde og et større volumen. Hvor imponerende strækker tredimensionelle lofter udseende og med hvilke stilarter de kan kombineres, kan du se på et nyt udvalg af interiørbilleder af 2017.

Sådanne lofter har lydisolerende egenskaber, og når de installeres, anvendes vandtætningsmaterialer uden fejl. Vi mener, at du ikke bør være overbevist om, at et sådant design er skinnende og universelt. Derfor fortsætter vi straks til manglerne.

For at opnå en blank effekt nu er der en vinylfilm, der har sine egne egenskaber: du bør ikke bruge den til værelser mere end 20 firkanter, fordi Det kan begynde at sænke med tiden, sømene på den kan være mærkbare (hvilket ikke kan siges om den matte finish).

Det er også ret blidt, det er nemt at beskadige, hvilket komplicerer rengøring, reagerer på høje temperaturer fra forkert installerede eller for kraftige armaturer (udbrændt) og temperaturer under 5 grader (lim ikke eller begynder at sænke).

De samme ulemper har loft tapet lavet af samme materiale.
Disse ulemper kan undgås ved at foretrække et andet materiale (for eksempel tekstillofter) ved at bruge mindre kraftig belysning og købe varer af høj kvalitet med garanti.

Glødende stræklofter

Gennemsigtig loftfilm, LED-pærer, folie og gipsvæg - alt det, der kræves for at opnå en så fantastisk effekt. Det lysende loft kan suppleres med andre typer belysning, eller du kan justere lysstyrken af ​​belysningen, som straks ændrer situationen.

Forskellige - farve eller monokromatiske lysmønstre, indsatser af uregelmæssige eller regelmæssige former, ensartet belysning - alt dette vil gøre ethvert værelse stilfuldt. Ulemperne er priser, selvom der også er meget overkommelige muligheder.

Trælofter

Miljøvenlig, "vejrtrækning" og naturmateriale, der passer til mange stilarter i indretningen, træ giver varme og, som øko-stil, fortsætter med at nyde stor efterspørgsel. Holdbar og holdbar, træloftet kan være både stramt og behageligt, det kan males i enhver farve.

Reliefkonstruktioner, bjælker, fremspring og portaler hjælper med at zone rummet og opnå denne eller den effekt. Der er kun en ulempe - prisen.

Mursten loft

Hvelvede eller konventionelle lofter af hvid eller anden mursten er også en fashionabel trend og en miljøvenlig mulighed. De ser meget naturlige ud, kan males i enhver ønsket farve, dækket af en beskyttende belægning og ikke mindst, er ret overkommelige.

I kombination med træ findes de i mange populære moderne stilarter og passer til næsten ethvert interiør. Her afhænger alt af præferencer.

Caisson loftet

Dette design af lofter gør dem til at ligne en kasse med chokolade - endnu ikke startet (takket være lamperne i hulene) eller allerede tomme. Under alle omstændigheder ser de meget respektfuldt ud og er velegnet til både hjem og kontor og understreger ejerens sikkerhed og gode smag.

Gipsplader, træ, miljøvenlige, sådanne lofter er ideelt kombineret med klassikeren, og med andre stilarter af interiører, men det er usandsynligt, at de passer til små eller lave rum. De væsentligste ulemper vedrører dekompression lofter lavet af MDF. Disse omfatter ustabilitet mod fugt og skader og brandfare.

Plastforing eller PVC-paneler

Meget praktisk, billigt, fugtbestandigt og relativt slidstærkt materiale, der passer til designet af hele lejligheden. Det antages, at loftets design giver rummet i stedet for bolig- og kontorudsigt. Den samme opfattelse eksisterer også om Armstrongs nedhængte lofter. Men igen, alle individuelt.

Ulempen ved PVC-loft omfatter følsomhed over for mekaniske skader og modtagelighed for brand. Ikke-malede hvide paneler kan blive gule fra udsættelse for direkte sollys.

Uanset hvad loftets design nu er på mode, er det vigtigste, at loftet først og fremmest opfylder dine behov, æstetiske og praktiske synspunkter. Vi håber, at det du så, har hjulpet dig med at vælge stil og materiale til at dekorere dit loft og ønske dig inspiration!

Hvilke lofter er nu i mode: stretch, klassiske hvide lofter, suspenderede versioner, kombinationen af ​​ophængte og spændingsstrukturer

"Hvilke lofter er i mode nu"

Under udarbejdelsen af ​​designprojektet er en vigtig del loftafslutningen. Det forkerte valg af materialer og en dårlig kombination af farver kan ødelægge interiøret, og al din indsats vil gå ned i afløbet. For at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning, vil vi i dag fortælle dig, hvilke lofter der er i mode i 2016.

Populære loftafslutninger

Hvis vi taler om de materialer, der blev brugt i 2016 til at afslutte loftet, skal det bemærkes, at hovedkriteriet her anses for at være typen af ​​rum. I lejligheden og på kontoret er krav til lofter forskellige, og derfor skal materialerne være forskellige.

En vigtig faktor er også lofthøjden. Det ville være ulogisk at lave en flerhøjsopbygget konstruktion på lofter 2,5 meter (se. Strækkloft 3d - en fashionabel trend inden for indretning).

En anden forudsætning vil være dine personlige ønsker. For eksempel vil du bygge belysning i loftet og skjule rørene - i dette tilfælde vil valget blive indsnævret ned til flere muligheder.

Lad os se nærmere på, hvilke lofter der nu er på mode:

Stræklofter

Stretch Loft - et moderne valg til dit interiør. Det har fået sin popularitet på grund af dets praktiske og hurtige installation samt et bredt udvalg af design (se Stræklofter i interiøret: en hyldest til mode eller noget mere).

Derudover har du sikkert hørt om de spændende strukturers fantastiske egenskaber for at indeholde vand.

"Strækloft oversvømmet"

Valg af design

Dette bliver undertiden et dilemma, med et næsten ubegrænset sortiment. På spænding kan lærredet bruge tryk og fotoudskrivning. Vælg noget din sjæl - blomster, skov, stjerneklar himmel. Her er valg kun begrænset af din tegnebog.

Med hensyn til overfladen - mat eller blank, afhænger valget af lofternes højde.

Glat loft reducerer visuelt rummet, så det er bedre ikke at bruge det i små værelser med lavt loft.

På den anden side, i indretningen med lyse nuancer, vil et blankt loft bidrage til at gøre rummet større. Hvis du har et gulv eller møbler af mørke farver, så lav et valg til fordel for en matt overflade. Også i soveværelset er det bedre at lave et matt loft.

Det kan virke som en god idé for dig at lave loftets farve under designets hovedfarve, men igen - det kan i høj grad reducere rummet. Se på billedet nedenfor, de adskiller sig kun i loftets farve, men forskellen er slående!

Den eneste brug af lyse farver er lyse værelser med højt til loftet. For eksempel vises en god løsning på billedet herunder: lofterne er højere end 3 meter, store vinduer og lette vægge (se. Ceiling lysekroner med fjernbetjening er en fashionabel nyhed i lysets verden).

Hvidt satinloft

"Sateen stretch ceiling"

Det moderne loft på basis af satin stretch stof har fået popularitet for sin tekstur, ligesom en standard whitewash. Et karakteristisk træk er spillet af sådant materiale med lys. Det viser sig en blød og flot udseende. Sætetaket vil tilføje sværhedsgrad og pæne udseende til dit værelse.

Fordelene ved strækloft

 • Du kan identificere næsten enhver indfaldsvare. Mange muligheder for farver, teksturer og billeder.
 • Det smuldrer ikke, i modsætning til gips eller pudset loft, som kræver reparation hvert 2-3 år. Det er nok bare til tider at tørre det af støv.
 • Gå ikke glip af vandet.
 • Nem og hurtig installation uden støv. Installation kan foretages selv i det færdige interiør. Et værelse på 20 kvadratmeter vil tage 6 timer. Dette er flere gange hurtigere end sine konkurrenter.
 • Ingen forudgående forberedelse er nødvendig før installationen.
 • Sprækker ikke.
 • Holdbar.
 • Minimumsprisen på det simpleste materiale fra 350 rubler. for kvartalet. meter med installation.

Vær opmærksom! Den minimale afstand mellem spændingsstrukturen og betonpladen er kun 3 centimeter. Hvis du planlægger at lave indbyggede lamper, skal du indstille højden af ​​selve lampen + 1 centimeter minimum.

Klassiske hvide lofter

På trods af sin enkelhed og diskrethed vil glatte hvide lofter altid forblive relevante. De passer ind i ethvert interiør, gør rummet lysere. Mange foretager et valg til fordel for sådanne lofter, og uanset hvad den er lavet af: gipsvæg, satin eller lige justeret og malet. Når du vælger en klassisk mulighed, kan du ikke bekymre sig om, hvad der bliver lofterne i mode, selv efter 10 år vil dit loft forblive "i trend".

Tip! Til maling er loftet bedre at bruge akrylmaling. Dette er den bedste løsning. Akryloverfladen er modstandsdygtig overfor sollys, er ikke bange for fugt og er næsten ikke slettet. Akrylmalet loft vil vare dig mange år.

Nedhængt loft

Det er også en ganske populær mulighed, men med fremkomsten af ​​hævede lofter falder de ned i baggrunden, når man reparerer en lejlighed.

Fordele ved et falsk loft

 • Suspended konstruktion hjælper dig med at skjule ujævnhederne i basen.
 • Installation kræver ikke specielle værktøjer, så du kan gøre alt selv.
 • Plader af gipsvæg vil skabe en perfekt flad overflade.
 • Evne til at indlejre lys og LED belysning.

I starten, hvis du tæller omkostningerne ved reparation, vil gipspladerne koste mindre end et strækloft. Men hvis du tilføjer til denne pris profiler, dowels, kitt og maling...

På installationen af ​​loftet på gipsplader med farvning vil tage 3-4 dage. Der vil være meget støv og meget spildt styrke. Men hvis du gør alt samvittighedsfuldt - vil resultatet ikke være værre end spændingen.

Modulært ophængt loft

Hvis du spørger, hvad modelofterne nu er på kontoret, vil svaret være entydigt. I lang tid er et modulophængt loft det mest populære valg for kontorer.

Dens installation tager mindre tid end gips. Alt du skal gøre er at oprette et skelet og placere modulerne i cellerne.

Dette er den bedste mulighed for kontoret - når som helst kan du fjerne det ønskede modul og komme til ledningerne. En beskadiget celle kan udskiftes med en ny. Nu på markedet er der et stort udvalg af celler af forskellige design.

"Kontorloftet er en fashionabel indstilling, det er en modulopbygget ramme med celler"

Kombinationen af ​​ophængt og ophængt loft

En populær mulighed for i dag er at lave en lille del af det hængende loft, og at strække det omkring strækningen. Dette giver individualitet til dit design, og giver dig mulighed for at tilføje nogle skønheder til interiøret.

konklusion

På trods af den store overflod af nuancer, teksturer og mønstre vælger man først og fremmest en praktisk overflade. Uanset hvilke modelofter der er i 2016, skal du bare stole på dine smag og materielle egenskaber, efter anbefalingerne fra denne artikel.

Hvilke lofter er relevante nu.

nusa2011
 • lignende
 • bibeholde
23. marts 2017 11:42
rita2184

Faktisk handler jeg bare om det. Hvorfor er alle så imod gipset? Gør de et voluminøst loft? Nej, jeg taler ikke helt om multileveller nu, men lad os sige, at vi taber langs kanterne på et niveau i form af et kvadrat, rektangel eller andre former? ikke længere relevant? Bare et normalt falsk loft er bedre? Eller ophængte lofter i princippet er ikke længere værd at gøre?

 • lignende
 • bibeholde
23. marts 2017 11:50
Tatyana Tatyana

Afhængigt af hvordan kommunikationen går, skal du eller ikke lave hævede lofter. Multi-niveau gør normalt, hvis der er behov for at lukke bjælker og luftkanaler, men ønsker ikke at sænke niveauet af hele loftet. For skønhed er de ikke værd at lave.

 • Kan lide: 2
 • bibeholde
23. marts 2017 12:01
nusa2011
 • lignende
 • bibeholde
23. marts 2017 12:01
nusa2011
 • lignende
 • bibeholde
23. marts 2017 12:02
rita2184

Men for eksempel, hvor skal man skjule spotlights, hvis der ikke er gips? Eller bare lysekroner?

 • lignende
 • bibeholde
23. marts 2017 12:18
kotows

gipsvæg gør det muligt at skjule ledningerne for at installere det lys, du har brug for, og meget mere derefter uden den nødvendige sokkel på strammeren. sådan er - fattigdom, hvad anstændige mennesker har for moveton.

 • lignende
 • bibeholde
23. marts 2017 12:23
nusa2011
 • lignende
 • bibeholde
23. marts 2017, 12:29
HOMEFORM

rita2184, alt er simpelt. Enhver form skal være begrundet funktionelt eller æstetisk. Hvis lamperne er indbygget i gipsvæggen, er yderligere belysning til plotbelysningen intet galt med det. Dårlige starter når gipsvæg er et udelukkende "udsmykning" værktøj. Enkelhed er altid relevant.

 • Kan lide: 2
 • bibeholde
23. marts, 2017 kl. 12:35
nusa2011
 • Som: 1
 • bibeholde
23. marts 2017 13:27
Galina Makhrova

Nå, du svarede dig selv. Hvis du har brug for at skjule loftet med gipsplader, så gør det uden overflødighed, en ren, flad overflade, uden indbyggede lys og lys, kan du bruge en smuk loftsplint omkring omkredsen. Nu spor lys er relevante, men deres tilstedeværelse er ikke passende i ethvert interiør. Du kan hænge en kaskade af lamper, du kan en lysekrone, sådan fortæller du stilen på dit værelse.

 • Som: 1
 • bibeholde
23. marts 2017 kl. 15:55 Sidst ændret: 23. marts 2017 kl. 16:18
Ab klassik

rita2184, lave sådanne lofter, det vigtigste så heldig med designeren.

Her er et billede fra objektet, designeren besluttede at lave sådanne lofter

Desværre er billedet bare det, hvis du vil fotografere hele stuen.

Hvilke lofter er nu i mode - interiørfoto: stræk, klassisk, suspenderet, kombineret strækning

Hjem / Loftsdesign / Designløsninger / Hvilke lofter betragtes nu som moderne?

Begrebet "mode" gælder for næsten alle områder af livet, herunder udformning af lofter. De mest populære tendenser på dette område har stor indflydelse på valget af en bestemt type finish. At bestemme hvilke lofter for huset er nu i mode, du kan sørge for, at den mest populære retning er stræklofter.

Årsager til popularitet

Spændbeklædninger har et stort antal vigtige fordele i forhold til traditionelt maleri eller konstruktion af gipsvægssammensætninger. De vigtigste af dem er:

 • Installationshastighed Hvis du ikke tager højde for produktionstidspunktet, hvilket næppe vil være mere end en uge, tager det ikke mere end en dag at installere et strækloft. Ofte og endnu mindre.
 • Manglende affald. Alt, der er tilbage efter installationen, er et par stykker af linned og en smule skidt, der opstod, når man borede væggene. Selv et simpelt maleri vil efterlade meget mere snavs, for ikke at nævne gipsvæggen.
 • Muligheden for at vælge farve, tekstur og design af loftet. Du kan give belægningen nogen form og kombinere den med andre materialer. Det er muligt at oprette multi-tierede kompositioner.
 • Tilstedeværelsen af ​​et loft tomrum. Der er dannet et lille mellemrum mellem den strakte film eller stof, som kan bruges til at lægge elektriske ledninger, montere forskellige ekstra materialer, såsom isolering eller lydisolering og montering af forsænket belysning.
 • Udseende. Spændingsfilm danner en helt jævn og jævn overflade uden yderligere udjævningsoperationer.
 • Pris. Mærkeligt nok, men for nylig spændingsvævet - en af ​​de mest billige typer af finish, der kombinerer kvaliteten af ​​belægningen og lave omkostninger.

Hvis vi taler om mangler, er der så få af dem, at der næsten ikke er noget at nævne. Et lille fald i rummets højde og behovet for at opvarme luften i rummet med en varmepistol ved installation af belægningen af ​​PVC-film.

Mode til forskellige typer af lokaler

Mods anvendes til forskellige typer værelser kan afvige ganske væsentligt.

For kontor- og butikslokaler holdes lofterne for Armstrong-systemet eller lignende i høj grad af popularitet. For huse eller lejligheder er alt lidt anderledes. Her gælder mode for hvert værelse individuelt.

For eksempel at finde ud af, hvilken farve køkkenet nu er i mode, hvilket indebærer loftet, kan du finde ud af, at klassikerne gradvist mister jorden.

Hvid er stadig en af ​​de mest relevante muligheder, men mange vælger usædvanlige løsninger. Rød er blevet en af ​​de fashionable muligheder. Hvad angår materialer, så her vil der på de første stillinger være spændingsbelægninger.

Gipsvæg er dog ringere end dem og er stadig populær. Muligheden for at indlejre forskellige belysningsarmaturer og lukningskanaler til en dampplade gør dem til en alsidig løsning. Strækmaterialet i denne henseende kan være lidt ringere, da der er risiko for at smelte stoffet fra filmen over kogepladen eller fra opvarmning af kappen.

I badeværelserne kan du trimme loftpanelerne eller lave spændinger. Populariteten af ​​disse to positioner er stor, men budgettet vil være meget anderledes. Den første mulighed er egnet til omkostningseffektiv efterbehandling, og den anden - for at skabe en smuk og moderat dyr belægning.

Stuen og soveværelset slipper for det meste spændingsbelægninger. Forskellen er hovedsagelig kun i teksturer og farver, som i soveværelserne er præget af roligere toner, og i stuer kan du bruge nuancer lysere. Hvis deres omkostninger ikke er overkommelige, så bruger de enten gipsvæg eller traditionelle malerier eller hvidvask.

Korridoren er det mest "acceptable" sted i huset, og kravene til loftsbeklædning er høje her. Spændfilmene passer så meget som muligt for dem, men i betragtning af omkostningerne kan ikke alle have råd til dem. Derfor er der i korridorerne mere enkle og ikke for dyre måder at designe, som f.eks. Maleri, montering af paneler eller efterbehandling med gips.

eksempler

Uden en visuel vurdering er det svært at bestemme hvilke af de nymodede tendenser du kan bruge til dekoration, og som ikke passer ind i lejligheden for godt. På flere billeder, der præsenteres nedenfor, kan du se, hvilke lofter der er på mode og hvilke nye ting der blev bragt i 2015 på dette område.

Hvis du er på randen af ​​eller i færd med at reparere og stræbe efter at skabe dit eget unikke design - komfortabelt, praktisk, men ikke bagefter tiden, vil denne artikel være nyttig for dig.

Vi vil tale om hvilke materialer og former du kan bruge, hvilke virkninger de hjælper til at opnå, og vise hvilke lofter, herunder stræklofter, nu er i modsætning til 2017-interiøreksemplerne i massevis af billeder.

Selvom du ikke anser dig selv at være slaves of fashion, vil du helt sikkert få nogle interessante moderne ideer. Du vil også lære om fordele og ulemper ved forskellige lofter, der anvendes til dekoration.

Nye tendenser i loftdesign

Moderne lofter er karakteriseret ved kontrast, masser af belysning, en mere moderat mængde lysfarve i forhold til tidligere år og selvfølgelig en kombination!

Alt dette er ret nemt at opnå med så mange materialer og projekter foreslået af designere.

Nye, friske tendenser i 2017 i loftsdesign er:

 • udskåret stræk, især - 3D lofter med vinyl - blank eller mat film;
 • Belysningslofter af ikke-standardformularer med ensartet belysning efterlyser dagslys;
 • Photowall-papir, der især bruges til indretning af børns værelser og i kombination med stræklofter - og til stuer, soveværelser og køkkener;
 • loftsfilm (herunder med infrarød varmeapparat - ideel til landhuse);
 • kombinationer af alle muligheder.

De mest anvendte materialer er PVC (vinylcoating), træ, gipsvæg og plast.

Her er modetagen i 2017:

Populære designløsninger omfatter zoneinddeling rummelige værelser med hævede lofter og kontraster.

Eksperimenter med belysning, som kan komme fra under loftet eller fra væggen, og som kan rettes mod væggen, fokuserer på det, stopper heller ikke.

Sammen med dette er der en tendens til at skabe det mest naturlige, naturlige lys.

Hvad skal man overveje

Før vi går videre til de mere detaljerede egenskaber ved meget fashionable og lidt mindre populære måder at dekorere lofter på, vil vi gerne henlede opmærksomheden på nogle vigtige punkter.

Det ser ud til, at den eneste betingelse for valg af form, type og design af loftet kan kaldes det faktum, at det ikke skal "skubbe" på hovedet og skabe en følelse af ubehag. Men nej, der er andre finesser, nemlig:

 • Ofte starter hoveddelen af ​​reparationsarbejdet fra loftet. Derfor er det bedre at tænke på udseende, form og materiale til loftet i forvejen, inden starten af ​​forberedende reparationsarbejde for at spare dig selv i fremtiden fra det såkaldte "dobbeltarbejde". Selvfølgelig kan i en bestemt sag en helt anden teknologisk proces anvendes. Vi vil bare gerne rådgive nybegyndere til at reparere endnu engang at konsultere eksperter;
 • suspenderede strukturer skjuler alle mulige uregelmæssigheder i loftet, samt ledninger til kommunikation, så lad dig ikke forstyrre dig med unødvendige handlinger for at camouflere dem
 • Glem ikke om vandtætning, som vil spare dig for uforudsete oversvømmelser fra naboerne, der bor øverst, vil redde dig fra at skulle genoprette loftet eller fra nye uplanlagte reparationer;
 • gemmer de skjulte LED-lamper i loftet, glem ikke om adgangen til adgang, når du skal reparere den. Køb kun dyre pærer og transformatorer;
 • Et moderigtigt og smukt blankt loft er langt fra at være egnet til hvert værelse og kan skabe en helt modsat visuel effekt - for eksempel visuelt reducere det rum, du ønskede at forstørre. Vi anbefaler, at du bruger 3D modellering - et sidebillede, så at sige, for at hjælpe dig med at undgå sådanne fejl.
 • for lyse lofter skrigende farver bidrager ikke til skabelsen af ​​en rolig og fredelig atmosfære, men bare det modsatte. Tænk det kan være umagen værd at anvende individuelle lyse elementer;
 • Det kan lyde mærkeligt, men: Glem ikke - strækloftet og gipspladerne reducerer højden af ​​væggene med 5 til 30 centimeter eller mere og gør rummet lavere. Dette bør tages i betragtning, hvis din lejlighed allerede er lav, og endnu mere, hvis du vil designe væggene på en design måde, eller du har til hensigt at købe møbler af høj kvalitet eller andre dekorative elementer.

Moderne designteknikker og en overflod af byggematerialer giver anledning til ubegrænsede muligheder for at skabe hjem til dine drømme, men du skal se en rationel tilgang i alt.

Så vi vender tilbage til emnet trendy lofter, vi foreslår at starte med en teknologi, der betragtes som revolutionerende.

Strek 3D lofter

Det volumetriske billede på loftet kan opnås ved at anvende et tredimensionelt mønster eller skabe en reel tredimensionel struktur. Sidstnævnte mulighed gælder for store nok værelser. Omdannelsen af ​​ethvert værelse - stue, soveværelse eller børnehave samt skabe en fantastisk effekt er garanteret!

Tegnebogen er enorm, overfladen kan være både blank og mat, og den ekstra installerede baggrundsbelysning giver et billede et dybde og et større volumen. Hvor imponerende strækker tredimensionelle lofter udseende og med hvilke stilarter de kan kombineres, kan du se på et nyt udvalg af interiørbilleder af 2017.

Sådanne lofter har lydisolerende egenskaber, og når de installeres, anvendes vandtætningsmaterialer uden fejl.

Vi mener, at du ikke bør være overbevist om, at et sådant design er skinnende og universelt. Derfor fortsætter vi straks til manglerne.

For at opnå en blank effekt nu er der en vinylfilm, der har sine egne egenskaber: du bør ikke bruge den til værelser mere end 20 firkanter, fordi Det kan begynde at sænke med tiden, sømene på den kan være mærkbare (hvilket ikke kan siges om den matte finish).

Det er også ret blidt, det er nemt at beskadige, hvilket komplicerer rengøring, reagerer på høje temperaturer fra forkert installerede eller for kraftige armaturer (udbrændt) og temperaturer under 5 grader (lim ikke eller begynder at sænke).

De samme ulemper har loft tapet lavet af samme materiale.
Disse ulemper kan undgås ved at foretrække et andet materiale (for eksempel tekstillofter) ved at bruge mindre kraftig belysning og købe varer af høj kvalitet med garanti.

Glødende stræklofter

Gennemsigtig loftfilm, LED-pærer, folie og gipsvæg - alt det, der kræves for at opnå en så fantastisk effekt. Det lysende loft kan suppleres med andre typer belysning, eller du kan justere lysstyrken af ​​belysningen, som straks ændrer situationen.

Forskellige - farve eller monokromatiske lysmønstre, indsatser af uregelmæssige eller regelmæssige former, ensartet belysning - alt dette vil gøre ethvert værelse stilfuldt. Ulemperne er priser, selvom der også er meget overkommelige muligheder.

Trælofter

Miljøvenlig, "vejrtrækning" og naturmateriale, der passer til mange stilarter i indretningen, træ giver varme og, som øko-stil, fortsætter med at nyde stor efterspørgsel. Holdbar og holdbar, træloftet kan være både stramt og behageligt, det kan males i enhver farve.

Reliefkonstruktioner, bjælker, fremspring og portaler hjælper med at zone rummet og opnå denne eller den effekt. Der er kun en ulempe - prisen.

Mursten loft

Hvelvede eller konventionelle lofter af hvid eller anden mursten er også en fashionabel trend og en miljøvenlig mulighed. De ser meget naturlige ud, kan males i enhver ønsket farve, dækket af en beskyttende belægning og ikke mindst, er ret overkommelige.

I kombination med træ findes de i mange populære moderne stilarter og passer til næsten ethvert interiør. Her afhænger alt af præferencer.

Caisson loftet

Dette design af lofter gør dem til at ligne en kasse med chokolade - endnu ikke startet (takket være lamperne i hulene) eller allerede tomme. Under alle omstændigheder ser de meget respektfuldt ud og er velegnet til både hjem og kontor og understreger ejerens sikkerhed og gode smag.

Gipsplader, træ, miljøvenlige, sådanne lofter er ideelt kombineret med klassikeren, og med andre stilarter af interiører, men det er usandsynligt, at de passer til små eller lave rum. De væsentligste ulemper vedrører dekompression lofter lavet af MDF. Disse omfatter ustabilitet mod fugt og skader og brandfare.

Plastforing eller PVC-paneler

Meget praktisk, billigt, fugtbestandigt og relativt slidstærkt materiale, der passer til designet af hele lejligheden. Det antages, at loftets design giver rummet i stedet for bolig- og kontorudsigt.

Den samme opfattelse eksisterer også om Armstrongs nedhængte lofter. Men igen, alle individuelt.

Ulempen ved PVC-loft omfatter følsomhed over for mekaniske skader og modtagelighed for brand. Ikke-malede hvide paneler kan blive gule fra udsættelse for direkte sollys.

Uanset hvad loftets design nu er på mode, er det vigtigste, at loftet først og fremmest opfylder dine behov, æstetiske og praktiske synspunkter. Vi håber, at det du så, har hjulpet dig med at vælge stil og materiale til at dekorere dit loft og ønske dig inspiration!

n id = "attachment_11389" align = "aligncenter" width = "436"]

Populære loftafslutninger

Hvis vi taler om de materialer, der blev brugt i 2016 til at afslutte loftet, skal det bemærkes, at hovedkriteriet her anses for at være typen af ​​rum. I lejligheden og på kontoret er krav til lofter forskellige, og derfor skal materialerne være forskellige.

En vigtig faktor er også lofthøjden. Det ville være ulogisk at lave en flerhøjsopbygget konstruktion på lofter 2,5 meter (se. Strækkloft 3d - en fashionabel trend inden for indretning).

En anden forudsætning vil være dine personlige ønsker. For eksempel vil du bygge belysning i loftet og skjule rørene - i dette tilfælde vil valget blive indsnævret ned til flere muligheder.

Lad os se nærmere på, hvilke lofter der nu er på mode:

Stræklofter

Stretch Loft - et moderne valg til dit interiør. Det har fået sin popularitet på grund af dets praktiske og hurtige installation samt et bredt udvalg af design (se Stræklofter i interiøret: en hyldest til mode eller noget mere).

Derudover har du sikkert hørt om de spændende strukturers fantastiske egenskaber for at indeholde vand.

Stræklofter 3d - en fashionabel trend i indretning).

En anden forudsætning vil være dine personlige ønsker. For eksempel vil du bygge belysning i loftet og skjule rørene - i dette tilfælde vil valget blive indsnævret ned til flere muligheder.

Lad os se nærmere på, hvilke lofter der nu er på mode:

Stræklofter

Stretch Loft - et moderne valg til dit interiør. Det har fået sin popularitet på grund af dets praktiske og hurtige installation samt et bredt udvalg af design (se Stræklofter i interiøret: en hyldest til mode eller noget mere).

Derudover har du sikkert hørt om de spændende strukturers fantastiske egenskaber for at indeholde vand.

Streklofter 3d - en fashionabel trend inden for indretning "href =" https://potolokspec.ru/widy/natyazhnie/natyazhnye-potolki-3d-484 "> Strammer 3d - en fashionabel trend inden for indretning).

En anden forudsætning vil være dine personlige ønsker. For eksempel vil du bygge belysning i loftet og skjule rørene - i dette tilfælde vil valget blive indsnævret ned til flere muligheder.

Lad os se nærmere på, hvilke lofter der nu er på mode:

Stræklofter

Stretch Loft - et moderne valg til dit interiør. Det har fået sin popularitet på grund af dets praktiske og hurtige installation samt et bredt udvalg af design (se Stræklofter i interiøret: en hyldest til mode eller noget mere).

Derudover har du sikkert hørt om de spændende strukturers fantastiske egenskaber for at indeholde vand.

Gør-det-selv krydsfiner loft: naturlighed er altid i mode).

Glat loft reducerer visuelt rummet, så det er bedre ikke at bruge det i små værelser med lavt loft.

På den anden side, i indretningen med lyse nuancer, vil et blankt loft bidrage til at gøre rummet større. Hvis du har et gulv eller møbler af mørke farver, så lav et valg til fordel for en matt overflade. Også i soveværelset er det bedre at lave et matt loft.

Det kan virke som en god idé for dig at lave loftets farve under designets hovedfarve, men igen - det kan i høj grad reducere rummet. Se på billedet nedenfor, de adskiller sig kun i loftets farve, men forskellen er slående!

Den eneste brug af lyse farver er lyse værelser med højt til loftet. For eksempel vises en god løsning på billedet herunder: lofterne er højere end 3 meter, store vinduer og lette vægge (se. Ceiling lysekroner med fjernbetjening er en fashionabel nyhed i lysets verden).

Hvidt satinloft

Det moderne loft på basis af satin stretch stof har fået popularitet for sin tekstur, ligesom en standard whitewash.

Et karakteristisk træk er spillet af sådant materiale med lys. Det viser sig en blød og flot udseende. Sætetaket vil tilføje sværhedsgrad og pæne udseende til dit værelse.

Fordelene ved strækloft

 • Du kan identificere næsten enhver indfaldsvare. Mange muligheder for farver, teksturer og billeder.
 • Det smuldrer ikke, i modsætning til gips eller pudset loft, som kræver reparation hvert 2-3 år. Det er nok bare til tider at tørre det af støv.
 • Gå ikke glip af vandet.
 • Nem og hurtig installation uden støv. Installation kan foretages selv i det færdige interiør. Et værelse på 20 kvadratmeter vil tage 6 timer. Dette er flere gange hurtigere end sine konkurrenter.
 • Ingen forudgående forberedelse er nødvendig før installationen.
 • Sprækker ikke.
 • Holdbar.
 • Minimumsprisen på det simpleste materiale fra 350 rubler. for kvartalet. meter med installation.

Vær opmærksom! Den minimale afstand mellem spændingsstrukturen og betonpladen er kun 3 centimeter. Hvis du planlægger at lave indbyggede lamper, skal du indstille højden af ​​selve lampen + 1 centimeter minimum.

Klassiske hvide lofter

På trods af sin enkelhed og diskrethed vil glatte hvide lofter altid forblive relevante.

De passer ind i ethvert interiør, gør rummet lysere. Mange foretager et valg til fordel for sådanne lofter, og uanset hvad den er lavet af: gipsvæg, satin eller lige justeret og malet. Når du vælger en klassisk mulighed, kan du ikke bekymre sig om, hvad der bliver lofterne i mode, selv efter 10 år vil dit loft forblive "i trend".

Tip! Til maling er loftet bedre at bruge akrylmaling.

Dette er den bedste løsning. Akryloverfladen er modstandsdygtig overfor sollys, er ikke bange for fugt og er næsten ikke slettet. Akrylmalet loft vil vare dig mange år.

Nedhængt loft

Det er også en ganske populær mulighed, men med fremkomsten af ​​hævede lofter falder de ned i baggrunden, når man reparerer en lejlighed.

Fordele ved et falsk loft

 • Suspended konstruktion hjælper dig med at skjule ujævnhederne i basen.
 • Installation kræver ikke specielle værktøjer, så du kan gøre alt selv.
 • Plader af gipsvæg vil skabe en perfekt flad overflade.
 • Evne til at indlejre lys og LED belysning.

I starten, hvis du tæller omkostningerne ved reparation, vil gipspladerne koste mindre end et strækloft. Men hvis du tilføjer til denne pris profiler, dowels, kitt og maling...

På installationen af ​​loftet på gipsplader med farvning vil tage 3-4 dage. Der vil være meget støv og meget spildt styrke. Men hvis du gør alt samvittighedsfuldt - vil resultatet ikke være værre end spændingen.

Modulært ophængt loft

Hvis du spørger, hvad modelofterne nu er på kontoret, vil svaret være entydigt. I lang tid er et modulophængt loft det mest populære valg for kontorer.

Dens installation tager mindre tid end gips. Alt du skal gøre er at oprette et skelet og placere modulerne i cellerne.

Dette er den bedste mulighed for kontoret - når som helst kan du fjerne det ønskede modul og komme til ledningerne. En beskadiget celle kan udskiftes med en ny. Nu på markedet er der et stort udvalg af celler af forskellige design.

Kombinationen af ​​ophængt og ophængt loft

En populær mulighed i dag er at lave en lille del af det nedhængte loft og strække sig rundt på strækningen en "width =" 640 "height =" 390 "frameborder =" 0 "allowfullscreen =" allowfullscreen ">

Dette er den bedste mulighed for kontoret - når som helst kan du fjerne det ønskede modul og komme til ledningerne. En beskadiget celle kan udskiftes med en ny. Nu på markedet er der et stort udvalg af celler af forskellige design.

Kombinationen af ​​ophængt og ophængt loft

En populær mulighed for i dag er at lave en lille del af det hængende loft, og at strække det omkring strækningen. Dette giver individualitet til dit design, og giver dig mulighed for at tilføje nogle skønheder til interiøret.

konklusion

På trods af den store overflod af nuancer, teksturer og mønstre vælger man først og fremmest en praktisk overflade. Uanset hvilke modelofter der er i 2016, skal du bare stole på dine smag og materielle egenskaber, efter anbefalingerne fra denne artikel.

 • wikipotolok.com
 • potolkigid.ru
 • potolokspec.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.