Lysekroner til hævede lofter - tips om valg

Stræklofter ser luksuriøse ud, men det er kun at vælge belysningskilderne og bestemme, hvilke lysekroner der passer til stræklofter? Funktionerne ved en sådan loftindretning er i de materialer, hvorfra den er lavet - de kan blive beskadiget og deformeret i tilfælde af et mislykket valg af lysindretningens konfiguration.

Den korrekte lysekrone vil ikke kun bevare dækningen, men også supplere designets storhed.

Stretch loft funktioner

Valget af specialiserede lysekroner til lofter er lille. Men at kende nuancerne, det er helt muligt at vælge den rigtige model fra det sædvanlige sortiment. Der er anbefalinger til monteringsmekanismen og strukturen af ​​lysekronens krop. Faktum er, at dets krops struktur skal have god varmeisolering for at forhindre overophedning af loftet. Desuden kræver materialet af hængende lofter en bestemt struktur og placering af loftet.

Karakteristika for den rigtige lysekrone

Dyrt loftbelægning er placeret tæt på lyskilderne - lamperne. Det er en PVC-film, som ikke bør opvarmes med mere end 60 grader. Et lille overskud af temperaturnormerne og filmen kan starte grimme deformationer og endda brænde. Baseret på dette er det åbenlyst, at ingen lysekrone kan bruges til at oplyse et værelse med lofter.

Vær opmærksom på de krævede specifikationer:

 1. Armaturet skal være konstrueret således, at lysstrømmen ikke er rettet mod loftet. I modsat fald kan dyrt materiale begynde at brænde igennem;
 2. den anbefalede konfiguration af de loftslukkede modeller eller styrer lyset på siderne og ned;
 3. Vælg lysekroner, som vil give en betydelig afstand fra loftet til belysningselementerne for at forhindre overtræksmaterialet i at blive opvarmet.
 4. et hængende loft i et almindeligt lille rum "spiser" centimeter i højden, så massive og overdrevent komplekse lysekroner vil gøre rummet visuelt lavere. Dette råd gælder ikke for højden på værelser under 3 m.

Ved estimering af suspensionens længde skal man huske på, at lampen er fastgjort til den grove loftoverflade, derfor er en vis længde af suspensionen gemt under spændedækslet.

Monteringsvalg

Det er vigtigt at overveje den type fastgørelse af lysekronen til loftet, da dette er det mest afgørende øjeblik.

Passende og uegnet lysekrone armatur:

 • "Ja" - Suspenderet, som er monteret på en særlig krog.
 • "Nej" - Forsendelses notater anbragt ved hjælp af et patchpanel, som igen er fastgjort til loftet med selvdrejende skruer.

For hævede lofter er en suspenderet version egnet, da overlaypanelet ikke kan placeres på en strakt film. Som allerede bemærket er suspensionens størrelse også vigtig at vælge, idet afstanden mellem udkast og strækloft tages højde for.

Du kan gøre fastgørelseshagen lavere end strækloftet. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage sig af fastgørelsen inden loftet strækker arbejde.

Hvilken lampe at vælge?

Med den nuværende mangfoldighed af lyskilder er det nogle gange svært at forstå valget af lamper. Hvordan vælger man lamper - opvarmning, halogen eller LED, og ​​hvilke nuancer skal man tage højde for?

Du har muligvis valgt at vælge et loft, der har hornene opad. Dette er uønsket, så du skal klart justere afstanden fra lamperne til loftet, og for hver type lampe kan det være anderledes.

 • Glødelamper. Glødepærer er de billigste, men de opvarmer luften og spilder dyrebar elektrisk kraft, og det opvarmer også overfladen af ​​loftet. Af denne grund er sådanne lamper det mest uheldige valg at bruge sammen med en lignende finish Afstanden fra PVC-folien og den konventionelle glødelampe med hornene opad skal være mindst 40 cm, i andre tilfælde - 25 cm. Lampens effekt bør ikke være over 60 W. Hvis afstanden er mindre, bør lysekronen være med reflektorer, der ikke tillader loftet at brænde ud.
 • Energibesparelse. Energibesparende lamper, som praktisk talt ikke opvarmes og kan bruges kort afstand fra stræklofter, er yderst velegnede. Ud over effektomformeren har lampen ingen elementer, der kan varme op. Bemærk dog, at der er kviksølvdampe inde i lampen, så hvis du bryder det ned, skal du træffe uopsættelige foranstaltninger.
 • Lysdioder. LED lamper er simpelthen lavet til hængende lofter - de har høj effektivitet og lav varme. Sådanne lamper tjener i lang tid, men deres største fordel er retningsstrålende lysstrøm uden reflektorer, der udsender en strøm af lys til kun en halvkugle. LED-lavspændingslamper anses for at være mest praktiske, men de kræver installation af en strømforsyningsenhed. Placeringen skal ikke være i det tomme område over loftet, da der ikke er ventilation, og der kan forekomme overophedning.
 • Halogenlamper. Halogenlamper med en effekt på 35-40 W, rettet opad, skal fjernes fra overfladen af ​​belægningen mindst 30 cm, 20 W - 20 cm og 10 W henholdsvis 10 cm.

Designer Secrets

Vælg ikke alt for chic lysekrone muligheder, kun hvis du er sikker på, at stræklofterne ikke vil gå i baggrunden. For eksempel kan store kaskadekroner af krystal begge niveauer skønheden i belægningen og understrege den.

Nogle designhemmeligheder:

 • lærred stræklofter af lyse farver for at slå lysekronen i en kontrastfarve;
 • sorte stræklofter vil skabe en storslået harmoni med en hvid lysekrone eller et metal;
 • den glatte loftoverflade kan kombineres med en lysende lysekrone, hvis du vil skabe en unik refleksionseffekt.

Loftsplader, suspensioner eller lysekroner med horn

Alle disse lamper er meget populære og har deres egen egenskaber. Versioner med flere horn, måske den mest almindelige. Det vigtigste er, at de ikke bør styres strengt opad, især hvis du skal bruge glødelamper eller halogener. Vær opmærksom på, at lyset rettet mod loftet vil skabe cirkler i loftet - du kan ikke lide denne effekt. Men hvis hornene er rettet ned og til siderne, kan du ikke bekymre sig om cirklerne i loftet eller for beskadigelse af filmen.

Tallerkroner kan virke ret imponerende i design, men uden en reflektor over hver pære kan denne type lysekrone ikke bruges til et strækloft. Men disse elementer findes ikke ofte på salg.

Hvis du vælger de modeller, hvor loftet dækker lampen fra bunden, skal du vælge lange suspensioner, så vil loftfilmens overflade være i en sikker afstand fra lyset. Et sådant loft kan placeres sikkert på et falsk loft.

Andre nyttige tips

Ud over de tekniske parametre bør lysekronen supplere strammefladens skønhed uden at skabe en stilistisk ubalance. Belægningsfilmen er som regel blank og afspejler perfekt lys. Af denne grund skal du tage højde for, at lyset af lysekronen ikke skaber uønsket blænding, især i soveværelset, hvor lysbelysning er designet til at bringe komfort.

Hvordan man vælger en passende lysekrone:

 • Hvis loftet er blankt, vil det være smukt, hvis lysekronen forsigtigt diffunderer lyset langs lærredet.
 • I stuen kan du hente en lampe med mange lavenergilamper, som afspejles, vil skabe dybdeffekt og fordoble antallet af lyskilder.
 • Stræklofterne selv har et luksuriøst udseende og reflekterende glansfilm, så tag ikke loft med prisme og reflektor.
 • Til belysning af et lille rum omkring 10-12 m 2 er en lysekrone til 3-4 loftlamper nok, og for værelser fra 12 m 2 - med 6 loftslamper.
 • For rummelige værelser er lysekroner kombineret med spotlights og andre lyskilder for at give spektakulær belysning.

Under hensyntagen til loftets spejlkapacitet skal du fremme om muligheden for at reflektere i det en grimme "fyldning" af loftlamperne og andre elementer.

Det er fantastisk, hvis butikken giver dig et særligt katalog over lysekroner til lofter, hvor du kan se udseendet i det færdige interiør.

Eksperter har deres egne hemmeligheder ved at vælge en lysekrone til hævede lofter, akkumuleret med erfaring. Uden at tage hensyn til deres rådgivning, kan du vælge dyre lamper med en række forskellige muligheder og detaljer, der ikke er nyttige og kan ødelægge en dyr overflade. Styret af tipsene i denne artikel kan du undgå de ubehagelige fejl i forbindelse med skader på den smukke glatte overflade af loftet, og vælg den perfekte lyskilde.

Lyspærer til lofter: reglerne for valg og tilslutning af + ordninger til placering af lamper i loftet

Stræklofter er monteret i bolig-, kontor- og forretningslokaler. Med deres hjælp er det muligt at skabe et usædvanligt og praktisk interiør for rimelige penge. Det eneste problem, der kan opstå, er belysningen.

Vi tilbyder at finde ud af, hvordan man vælger lyspærer til hævede lofter, og overveje de populære ordninger for deres placering.

Den bedste mulighed for hævede lofter

Hovedårsagerne til installation af spændingsstrukturer - æstetisk udseende og anvendelighed. De er lavet af PVC eller stofpaneler, der er fastgjort til profilerne.

Valget af belysningsarmaturer afhænger stort set af materialet i denne slags loft. Polyvinylchloridfilm og nogle typer stoffer tåler ikke høje temperaturer. De kan deformeres.

Derfor er det nødvendigt at være opmærksom ikke kun på de tekniske parametre, men også på andre funktioner i lamperne. Så når de opvarmes over 50 grader, kan panelernes materiale ændre farve, tørre ud og revne.

Loftet bliver gulligt, grimt. Drift og vedligeholdelse vil være meget vanskeligt. Efter et par måneder vil vi få en ny reparation. Det er gode grunde til at tage sig tid til at vælge de rigtige lamper til lofter.

Lyseffekter afhænger af typen og arrangementet af pærer. De kan understrege fordelene ved loftet, det er fordelagtigt at zone rummet, forbedre indretningen eller omvendt forkæle håbløst indtryk af rummet.

Når du køber, fokuserer på strøm og temperatur på opvarmning. Glødelamper er ikke egnede, så de vælger normalt halogenkraft på 35-40 W eller LED.

I nogle tilfælde - energibesparende fluorescerende op til 50 watt. Der er også visse krav til sikker placering af belysningsarmaturer.

Grundlæggende valgregler

Alt betyder noget - type, form, magt, placering af lamper i loftet. De vigtigste regler, der skal følges ved valg af:

 1. Type og effekt af lamper. Den bedste løsning - lamper til 35-50 watt.
 2. Afstand til loftet. Det kritiske minimum er 15-20 cm. Hvis du lægger lamperne tættere på overfladen af ​​materialet, vil det medføre, at det deformeres. For glødelamper skal afstanden være endnu længere - fra 40 cm.
 3. Formen af ​​lamper. Fra de mange foretrukne "plader" bliver nødt til at blive forladt. Reglerne for deres installation sørger for en nemmere pasform til loftoverfladen. I tilfælde af spændingsstrukturer er dette uacceptabelt, fordi til afkøling har du brug for fuld luftcirkulation.
 4. Design. Det hele afhænger af de personlige præferencer af ejeren af ​​rummet. Det er vigtigt, at enhederne installeres i henhold til reglerne og giver fuld dækning.

En række lamper er enorme, så det giver mening at navigere i de vigtigste klassifikationer og finde den løsning der passer bedst til hver enkelt sag.

Ved køb er det nødvendigt at tage hensyn til lokals formål og egenskaber, være opmærksom på installationsreglerne.

Kompliceret installation fører til dyrere belysning, ofte uberettiget. Problemet kan løses ved at vælge en anden type lampe.

Fordele og ulemper ved forskellige typer pærer

Normalt for hævede lofter bruge lamper af en af ​​tre typer: LED, halogen, fluorescerende. Hver af dem har sine fordele, ulemper, begrænsninger i drift. For at få et velinformeret valg, er det bedre at finde ud af deres egenskaber i forvejen.

Valg nr. 1 - LED-pærer

Disse er enheder på halvledere. De giver et hvidt eller lidt gulligt lys, må ikke overophedes luften, omgivende genstande.

En af de vigtigste fordele er trægfrit. Det betyder, at lysets lysstyrke justeres øjeblikkeligt: ​​Du behøver ikke vente, indtil enheden "bryder ud" ved fuld effekt. Det påvirkes ikke af strømforstyrrelser i netværket.

Derudover er der modeller til salg, hvis lysstyrke kan justeres af brugerdæmpningen.

LED-enheder klassificeres som energibesparende, fordi de bruger 5-8 gange mindre elektricitet end glødelamper. Dette er et oplagt plus, men prisen er stadig mere end høj.

Noterer de høje omkostninger ved pærer på dioder, bør det være i planlægning fase af belysningen at bestemme typen af ​​lampen selv.

Hvis dette er en model, hvor matrixen / bordet med lysdioder er integreret, kan det være nødvendigt at reparere eller udskifte elementet, hvis det fejler.

Ikke alle almindelige brugere skal overvåge købet af et nyt bestyrelse og sin egen udskiftning. Og for at ringe til en elektriker er det dyrt - det er lettere at købe en ny belysningsarmatur.

Et mere interessant alternativ er køb af en lampe, hvor du kan skifte en pære. Så i salg er der forskellige modeller, hvor lamper med GU5,3 socle sættes.

Hvis en sådan lyspære ikke fejler, skal du blot fjerne den gamle og installere en ny, som koster omkring 60 rubler. Og behøver ikke at købe hele lampen helt.

I forbindelse med den høje pris for lamper fra kendte mærker har mange potentielle købere et ønske om at spare penge ved at vælge billigere produkter fra navnløse kinesiske virksomheder. En sådan fordel er meget tvivlsom på grund af en række funktioner:

 • pris - en god pære på dioder kan ikke være billig og billigere, oftest uden producentens garanti;
 • holdbarhed svarer ikke altid til de deklarerede - kun mærkevarer kan arbejde i henhold til fabrikantens arbejdstid;
 • fald i lysstyrke - LED krystaller mister gradvist deres lysstyrke og går helt ud.

Også før du køber bør du være opmærksom på farvespektret udgivet af den valgte LED-lampe. I denne sag er det nødvendigt at udvise forsigtighed og på forhånd bestemme, om et sådant lys er behageligt for øjnene.

Ved udvikling af loftets konstruktion er det vigtigt at vælge omhyggeligt den rigtige farve af belysning, beregne den nødvendige effekt og omkostningerne ved enhederne.

Dette er den eneste måde at gøre interiøret virkelig hyggeligt og behageligt. Kontakt om nødvendigt med professionelle designere og elektrikere.

Valg nr. 2 - halogenlamper

Funktionsprincippet ligner arbejdet med almindelige glødelamper, kun et specielt mærke wolfram anvendes til fremstilling af trådfibre. En væsentlig forskel er kun i påfyldningen af ​​kolben, hvor oxygen, inertgas og halogenholdige additiver er placeret.

Ved opvarmning fordampes wolframmen fra den fine tråd og vender derefter tilbage til den. På grund af dette er der ingen blackout på kolberne. Selve tråden regenererer, hvilket har en positiv effekt på lampens levetid.

Tungsten tråd opvarmer op til høje temperaturer, men dette kompenseres ved brug af specielt kvartsglas, som bevarer varme og bidrager til en stigning i enhedens effektivitet.

Armaturer med halogener har høj farvekvalitet, lysstyrke, lysretning. Et andet plus er den lille størrelse. Dette giver dig mulighed for at designe æstetisk spotbelysning.

Hvad angår energibesparelse, taber halogenlamper LED og fluorescerende. Livstiden forlader også meget at ønske. Dette bør overvejes ved køb.

Valg nr. 3 - lysstofrør

De er fortjent kaldt energibesparende. Uanset armatur er installeret, med sådanne enheder bliver det automatisk økonomisk. Dette skyldes designfunktionerne, takket være, at du kan få et glimrende forhold mellem lysstyrke og strøm.

Økonomisk strømforbrug, gode driftsmæssige og tekniske egenskaber er fordelene ved lysstofrør.

De blinker ikke, når det kommer til kompakte modeller med en integreret elektronisk ballast, de arbejder lang og jævnt. Du kan vælge den passende farveskærm.

Et andet plus er manglen på overophedning af omgivende luft og genstande, der ligger tæt på belysningsenhederne. Den maksimale temperatur er 60 grader.

Der er også ulemper:

 1. Potentiel sundhedsfare. Personer med visse sygdomme er skadelige for at være i rum med lysstofrør. Hvis der er alvorlige diagnoser, bør du konsultere din læge.
 2. Høj pris Sammenlignet med glødelamper er fluorescerende lamper 10 gange dyrere.
 3. On-off følsomhed. Jo oftere er apparaterne tændt og slukket, jo mindre tjener de.
 4. Miljøskader. Lamper indeholder usikre kviksølvdampe, så instrumenter skal bortskaffes separat. Hvis kolben er brudt, skal du grundigt ventilere rummet, samle rester af glas og behandle rummet.

Før du køber lysstofrør, skal du sikre dig, at der er punkter til at modtage forældede varer i din by. De bør ikke smides i en almindelig skraldespand.

Hvis flere fluorescerende lamper er brudt samtidig, er det nødvendigt at kalde MCH'er til forebyggende behandling af rummet. Dette bør tages i betragtning, især hvis der er små børn i huset, aktive springer dyr osv.

Lygteforbindelsesregler

Af grundlæggende betydning er den type armaturer, hvor det er planlagt at montere lamperne. Ifølge typen af ​​monteringsdesign er forskellige.

Suspenderet. I hverdagen kaldes de lysekroner. En win-win til næsten ethvert interiør.

Det er muligt at montere lamper af alle typer, siden Afstanden til loftet er tilstrækkelig til at undgå stærk opvarmning af materialer. Installation er den enkleste. Priserne kan variere afhængigt af model, fabrikant, design.

Falsk. For sådanne strukturer er det påkrævet at opbygge et realkreditbase med elektriske ledninger inden installationen af ​​strækloftet. Derefter sætter de særlige ringe, hvor de løser lamperne.

LED-lamper passer bedst til dem - med en minimal opvarmningstemperatur. Fordelene skyldes de lave omkostninger ved byggeri.

Embedded. Forskellen fra ovenlysene er kun i installationsmetoden og tilstedeværelsen af ​​et dekorativt panel, takket være, at konstruktionen af ​​enheden næsten kan skelnes fra overfladen af ​​strækloftet.

Fordel - lave omkostninger design. Ideel til kontorlokaler, minimalistisk interiør.

Afhængig af antallet af lyskilder skelner punkt- og kaskadelamper. I enhederne af den første type monteres kun en lampe og den anden - flere.

Dotkonstruktioner skal installeres i rækker på grund af den beskedne belysningszone. Cascading afviger stort designpotentiale. Takket være dem kan du skabe smukke effekter.

Skelne mellem statiske og roterende lamper. Navne afspejler strukturens egenskaber: den første er fast, og den anden gør det muligt at justere strålingsretningen.

Den type materiale, som selve kludets klæde er lavet af, er ligeledes vigtigt. Hvis det er et stof, er valg af lamper næsten ubegrænset, men på PVC-folien er det bedre at installere LED-enheder.

Krav til placering af lamper i loftet

Ved design af belysning overholder flere enkle regler:

 1. Den første række af lamper er planlagt, så den er mindst 20 cm fra væggen.
 2. Hvis vedhængslampen er en, er den installeret i midten af ​​loftet.
 3. Sting er svage punkter i PVC-konstruktioner. I en afstand på mindre end 15-20 cm fra dem bør der ikke være nogen lyskilder.
 4. Ved beregning af lamperne kan du fokusere på den gennemsnitlige ydelse: 1 enhed pr. 1,5-2 kvadratmeter. område. Hvis du har brug for at levere kraftig belysning, skal du fortsætte fra det første ciffer. Hvis den specielle lysstyrke ikke er nødvendig - fra den anden.
 5. Med et symmetrisk arrangement af lamperne skal der tages hensyn til afstanden mellem dem, indsnit fra væggen.

Windows - kilder til naturligt sollys. Ved beregning af lyspærernes placering skal de tages i betragtning, men der er ingen specielle krav her. Det vigtigste - at respektere afstanden fra væggene.

Lyskilde layout

Der er flere design ideer, der giver de mest rentable sted enheder. Før du selv opfinder nye måder at placere lys på, bør du gøre sig bekendt med de eksisterende.

Det mest populære arrangement af pærer på et strækloft er som følger:

 1. Oval. Belysningsanordninger placeres i form af en oval indskrevet i et rektangel af loftet. Centret er enten dekoreret med en lysekrone, eller venstre lidt dæmpet.
 2. Cirkel. Lamperne ser ud som en stor cirkel på loftet. Fordelen ved denne ordning er ensartet belysning af hele området.
 3. Rektangel. Apparaterne er installeret rundt omkretsen, hvilket skaber en optisk effekt af rumudvidelse.
 4. Doug. En god mulighed for at fremhæve accentzonen i rummet.
 5. Wave. Arrangementet af lamper i form af en bølge er velegnet til værelser med ikke-standardkonfiguration. Denne ordning giver dig mulighed for visuelt at tilpasse rummets form.

I rum med nicher, fremspring eller originale møbler kan vilkårlige designs se godt ud. Ofte ser lampen ud tilfældigt, men skaber de nødvendige effekter.

Hvis du beslutter dig for at arrangere loftet på denne måde, skal du omhyggeligt beregne det nødvendige antal lyskilder.

Valget af ordning kan afhænge af formålet med rummet og personlige præferencer af ejeren.

Valg af lamper til et strækloft: de bedste muligheder og priser

Moderne designløsninger til design af en lejlighed eller kontor kræver brug af de nyeste tekniske midler. Derfor skal du sørge for den tilsvarende lygte ved at udstyre rummet med et strækloft. Hvordan vælger du de rigtige belysningsenheder til strækloftet? Lad os finde ud af det.

Hvilke lamper passer til hævede lofter

Stræklofter er fastgjort på profilen (baguette) klud. Den kan være lavet af stof eller PVC film. Materialet har en relativt lav varmebestandighed. Således opvarmer lygter med stærke lamper (primært glødelamper) kraftigt den omgivende overflade under drift. Under indflydelse af høj temperatur (over 50 grader) kan nettet blive gul, tabe elasticitet, revne. Det betyder, at dets levetid vil blive reduceret væsentligt. For at undgå dette bør du vælge og installere lampen - det er alt sammen.

Ofte for loftslofter vælger man i hvert fald lamper med halogen- eller LED-lyskilder - med energibesparende fluorescerende.

Som vi allerede har bemærket, pålægges spændingsstofets materiale visse begrænsninger for lyskildernes kraft. Halogenlampernes effekt bør således ikke overstige 35-40 W, fluorescerende lamper - 50 W. Du bør også tage højde for designelementerne i belysning og loftets form. Lamperne skal være mindst 15-20 cm fra lærredens overflade.

Installation af "plade" lamper i tilfælde af lofter er strengt forbudt. På grund af den stramme tilslutning af lyskilder til overfladen og dårlig luftcirkulation kan nettet blive beskadiget ved høje temperaturer!

Hvis du stadig har valgt at vælge lamper med traditionelle glødelamper, skal afstanden fra dem til loftets overflade være mindst 40 cm.

Typer af armaturer til hævede lofter

Der er et ret stort antal klassifikationer af armaturer: ved fastgørelse type, design, design, belysningskilde... Lad os tale om dette mere detaljeret.

Afhængigt af vedhæftningstyper til loftslofter anvendes lampe oftest:

 • Suspended (lysekroner)
  Dette navn disse lamper modtaget på princippet om installation - de er hængt på en krog, monteret i bundloftet. Samtidig har lampen selv et specielt fastgørelsesmiddel, sædvanligvis i form af en trekant. Dette er en af ​​de enkleste monteringsmuligheder. Det er vigtigt, at skibsføreren, før han tog lærredet, lavede et hul i det på det rigtige sted. Så er det kun nødvendigt at styrke det med en særlig ring og strække fjederen gennem den.
  Hvad angår priskategori, er der blandt de forskellige vedhængslamper både budget- og elitemodeller - fra tusinder til hundrede tusindvis af rubler.
 • overliggende
  Til installation af overlygter skal du på forhånd udarbejde realkreditobjektet med elforsyning. Efter at strækloftet er installeret, limes overheadringerne og huller laves på armaturernes sted, dvs. de overliggende armaturer installeres direkte på lærredet, der bogstaveligt er overlejret på det. På grund af arten af ​​sådanne strukturer skal der tages hensyn til effekten af ​​de anvendte lamper. Den ideelle løsning ville være LED-lamper - med sådan belysning hylder lærredens opvarmning lidt op.
  Overhead lys tendens til at være billigere end vedhæng lys.
 • forsænket
  Sådanne lamper er monteret på samme princip som overhead. Samtidig har de en fjedertype mount, som er indsat i et hul i det falske loft, hvor foråret er rettet, hvilket gør det muligt for lampen at blive trykt trykt mod loftbeklædningen. Udvendigt er lærredet dekoreret med et dekorativt overlæg. Visuelt ser det ud til, at lampen smelter sammen med loftet. Sådanne designs er mindre tiltrukket opmærksomhed, deres hovedmål - at belyse rummet. Derfor bruges de ofte i kontorer.
  Som regel er disse billige armaturer.

Med antallet af lyskilder udstråler lamper:

 • punkt
  Spotlightsnes egenart er, at de er små i størrelse og er designet til en enkelt lampe. Derfor er der brug for flere af disse lamper til fuld belysning. De ser godt ud i køkkenet, i badeværelset, i gangen. Belysningszonen af ​​sådanne anordninger er normalt ikke mere end 30 grader, så de skal installeres i rækker.
  Priserne på spotlights er ret lave, den gennemsnitlige pris for en er 500-1500 rubler.

I generelle belysningsarmaturer skal strålingsvinklen være mindst 60-90 grader. Til lokal belysning anvendes lamper med en vinkel på mindst 40 grader.

 • kaskade
  Disse er indbyggede strukturer, som er en platform, hvor flere belysningselementer er fast - skruet loftslamper eller lamper på ophængningen. Cascade strukturer skaber en atmosfære af raffineret elegance i rummet, der hjælper med at differentiere zoner i rummet. I de senere år har der været en tendens i designmiljøet til at placere cascading lamper over spisebordet.
  Designere tilbyder mange originale modeller. Sådanne produkter er dog ikke billige.

I overensstemmelse med evnen til at justere lysdyserne for lysflux:

 • Statisk og roterende
  Den førstnævnte har ingen bevægelige dele og giver "stationær" belysning. Sidstnævnte har en bevægelig ydre del. Dette gør det muligt at justere retningen af ​​lysstrålen, hvilket vil være hensigtsmæssigt for eksempel under modtagelse af gæster - for at belyse ansigternes ansigter ved et stort bord.

Afhængigt af den anvendte lyskilde kan produktet klassificeres i:

 • LED-lamper til hævede lofter
  Lignende belysningsanordninger arbejder med en halvleder-LED. I modsætning til en konventionel glødelampe eller en fluorescerende lampe transformeres den elektriske strøm direkte til lysstråling. LED-lamper giver et varmt gulligt eller koldt hvidt lys, næsten ikke opvarmes, de er holdbare, har en lang levetid og er også energibesparende. De har sandsynligvis kun to ulemper - den høje pris og manglende evne til at erstatte lamperne (de er normalt indbygget i lampen): I tilfælde af en udbrænding skal hele lysarmaturet ændres.
 • Halogen lys
  Armaturer med halogenlamper har meget høj farvefarvegengivelse, høj lysstyrke og en klar strålingsstyring. Sammenlignet med LED lamper, har de ikke høje energibesparelser. Men hvis du sammenligner dem med glødelamper, så har halogen dem en højere lyseffekt og varer dobbelt så lang tid.
  Normalt sættes små lamper ind i halogenloftlampen, nogle gange er de ikke engang synlige.
 • Energibesparende lysstofrør
  Enhver armatur, herunder en, der ligger på et strækloft, bliver energibesparende, når energibesparende lysstofrør er indsat i det. Deres egenart er, at de har en meget høj lysstyrke - forholdet mellem lysstrømmen og strømforbruget. Dette sparer energi. Sådanne lamper er imidlertid store i størrelse, og de vil ikke kunne placere dem i nogen armatur.

Hvis du ikke vil have dine øjne skinnet fra lyset af dine øjne, når du ser på lampen, skal du vælge modeller med den mørke lysreflektorfunktion. Den udgående lysstråle i dem er blød.

Priser for armaturer til hævede lofter

Prisen på belysningsudstyr til strækloftet består af mange faktorer. Disse er: fremstillingslandet, de materialer, som lampen er fremstillet af, dens design.

Så fluktuerer priserne for lamper til stræklofter i gennemsnit fra 2.000 til 20.000 rubler. For eksempel koster en Bokal vedhængslampe fra producenten Citilux (Danmark) - et glasloft med en maksimal effekt på 100 W, 2.290 rubler. Den aflange lodrette form gør det muligt at ikke røre strækloftet. Denne model er perfekt til belysning af køkkenet.

Overhead lys koster i gennemsnit 800-5000 rubler. Tilgængelig tilbud: LED-lampe fra producenten Horoz (Tyrkiet) "Pålagt" med et aluminiumhus og en effekt på 18 W for 1047 rubler.

Spotlights kan afhente i intervallet 100-1500 rubler. For eksempel, en punktlampe Novotech vindue 369110 fra Novotech (Ungarn) lavet af aluminium og frostet glas med en effekt på 50 W koster 350 rubler.

Et kendetegn ved cascading lamper er designets komplicerede karakter. I gennemsnit koster de fra 20 000 og derover. For eksempel koster en kaskad lysekrone i Tyskland, Cascade T522-PT40x100-G (Maytoni), som er en luksuriøs blomsterstand af krystalperler, 62.330 rubler. Denne lampe er designet til 12 lamper og har et belysningsområde på 48 kvadratmeter. m.

Således varierer priserne på loftlamper for loftslofter betydeligt, men rækkevidden af ​​disse produkter er meget bred, så du kan vælge en belysningsenhed til enhver smag og tegnebog uden problemer.

Hvordan man vælger lamper til hævede lofter

Når du vælger en armatur i første omgang, bør du overveje det indre af det rum, som du køber det til. Fastholdt moderne, designer chic eller klassisk luksus - det hele afhænger af hvordan du ser dit værelse som helhed.

Glem ikke lampens maksimale effekt, men vi har fortalt om det tidligere.

For en stofklud er valget af armaturer bredere, da det tolererer høje temperaturer godt. Både halogen og energibesparelse, og LED-belysningsenheder vil nærme sig. Til PVC er LED-lamper ideelle.

På strækningen kan loftet installeres som en lampe og en række punkter, og du kan bruge begge typer. Bemærk, at moderne interiørdesign indebærer flere kilder til lys, så belysningssystemet skal overvejes nøje. Sørg for at tage højde for geometri og design af lamper: runde eller firkantede, almindelig eller mønstret mv.

Som vi har set, er det nemt at installere den rigtige belysning til dig. Det vigtigste er at tage højde for alle nuancer i rummet, lampens tekniske egenskaber og strækloftets egenskaber. Hvis alt dette bliver tilsigtet bevidst, vil resultatet overstige alle forventninger.

Hvilke lamper er bedre til et strækloft: tips om valg

Valget af belysning bør næres omhyggeligt, fordi den samlede atmosfære i rummet vil afhænge af kvaliteten af ​​belysningsarmaturerne. Du bør være meget ansvarlig for at vælge belysningen til dit strækloft. For kraftige lamper kan ødelægge lærredet, som under påvirkning af stærk varme vil miste sin elasticitet og udseende. For at bestemme hvilke armaturer der passer bedst til et strækloft, skal du bemærke rummets hovedtræk: størrelse og højde fra hovedpladen til lærredet. Og også tage hensyn til personlige præferencer og stil på værelset.

Hvilke lyskilder er egnede til hævede lofter: typer af fastgørelsesdele

Der er en fejlagtig opfattelse af, at det nedhængte loft indebærer installation af kun små kilder til lys. Faktisk kan kendte lysekroner også bruges til at tænde et rum.

Du bør dog ikke vælge for store strukturer samt lamper i form af plader. I sidstnævnte tilfælde er der stor risiko for beskadigelse af spændingsfladen på grund af høj temperatur og lav luftcirkulation, som skyldes den stramme pasform af kroppen til lærredet.

Du kan dekorere rummet ikke kun med spotlights, men også med pærer, der vil se godt ud på et strækloft

Lampe, der passer til et strækloft, adskiller sig i fastgørelsesform:

 • Falsk. Denne mulighed indebærer installation af lyskilder på de specielle overhead ringe, som installeres på lærredet efter strømforsyningen.
 • Embedded. Små armaturer, der ikke tiltrækker opmærksomhed og næsten fusionerer med loftet. Monteret ved hjælp af en fjederholder, som giver dig mulighed for at trykke let på lyskilden på lærredet.
 • Suspenderet. Alle typer lysekroner, der er hængt med en speciel armatur på en krog, der er monteret i hovedpladen. Dette er den nemmeste måde, for massive modeller vil kræve opførelse af en mere kompleks struktur.

Overhead lys - det billigste og nemmeste at installere. De bruger pærer med lav effekt, fordi På grund af designet er afstanden mellem loftpladen og lærredet for lille. Derfor er ovenlys installeret som ekstra belysning, fordi Ved montering af for stærk lyskilde vil materialet blive beskadiget. Indbyggede armaturer foreslår dog en større afstand mellem lærredet og loftet, og derfor kan pærerne bruges kraftigt. Derfor fungerer de ofte som primær belysning.

Hvilke lamper til et strækloft er bedst at bruge

Traditionelle glødelamper i stræklofter anvendes praktisk taget ikke på grund af tendensen til overophedning og den store dybde af indlejring.

For et strækloft er det bedst at bruge lamper, der næsten ikke opvarmer og ikke ødelægge loftoverfladen.

Følgende kilder til belysning er mest almindeligt anvendte, som har strømbegrænsninger:

 • LED (40 W);
 • Energibesparelse (45 W);
 • Halogen (35 W).

Den ideelle lampe til strækloftet ville være en LED, der næsten ikke opvarmes og ikke ødelægger lærredet.

LED-pærer er placeret i lave mellemrum, fordi Den krævede højde mellem de vigtigste og nedhængte lofter er 5 cm. De er kendetegnet ved naturlig lys for øjnene. Omkostningerne ved denne type pærer er noget højere, men det kompenseres af lavt energiforbrug og lang levetid. Derudover har lysdioder flere varianter af basen. Dette giver dig mulighed for at vælge en lampe uden frygt for, at lampen ville være uegnet til den.

LED lamper til hævede lofter: som er bedre at vælge

LED-lamper er i stand til at give uafbrudt strøm af lys i forskellige farver, som ikke trætter øjnene og ikke forringer synet. Det er værd at vælge dem, ud fra personlige ønsker og anvendelsesformål.

Som lysindretninger kan du vælge LED-lamper med intern belysning.

Alle lysdioder kan opdeles i 2 grupper:

 • Med intern lampeanordning;
 • Med pærer uden for kabinettet.

Armaturer med et eksternt arrangement af lamper er den bedste primære belysning til et strækloft. Økonomisk og sikker, de hjælper med at få en diffust strøm af lys, behagelig for det menneskelige øje.

Armaturer med indbyggede pærer udsender en retningsstrøm af lys. Derfor bruges denne type LED til at belyse et bestemt område i rummet, samt at zonere et værelse.

Lamper til hævede lofter: hvordan man vælger LED stripe

LED tape er en ergonomisk type belysning, som er en strimmel med elektriske ledere på den ene side og en klæbende overflade på den anden. Både primære og sekundære lyskilder kan anvendes.

Smukt og stilfuldt indrett loftet ved hjælp af LED strip

LED stripe er ideel til at oplyse et værelse med et højt matte loft.

Lysstyrken af ​​belysningen afhænger af antallet og størrelsen af ​​de lysdioder, der er placeret på strimlen. For loftet er det bedre at bruge 30 - 60 LED'er pr. Meter med en varm, hvid glød. Et lysere lys vil "skære" øjnene. Derudover har du brug for en strømforsyning, der ikke er så let at forklare.

Hvad er bedre i et strækloft: en lysekrone eller spotlights

Valget af armaturtypen afhænger af det indrettede rums personlige præferencer og egenskaber. Lysekroner er gode til hovedbelysningen af ​​et stort rum, såsom en stue eller et soveværelse. Spotlights i små rum (køkken eller badeværelse).

Belysningen bør vælges under hensyntagen til både loftets indretning og det indre af rummet

For at opnå tilstrækkelig belysning er det vigtigt at beregne antallet af lamper korrekt. Ved hjælp af halogen- eller LED-pærer er det bedre at installere en til hver 1, 5 kvadratmeter. meter loft energibesparelse - en til hver 2 kvadratmeter. m.

Spotlights kan bruges som baggrundsbelysning til små områder, f.eks. Hylder i omklædningsrummet. Og også at installere sammen med lysekronen som yderligere belysning.

Strålelygter på loftet: hvordan man vælger en passende lyskilde

Spotlights er meget populære på grund af deres lave omkostninger og nem installation. Et stort udvalg af former, farver og størrelser giver dig mulighed for at vælge den perfekte mulighed for et værelse af enhver stil og formål.

Mange foretrækker at vælge spotlights til et strækloft, da de er af høj kvalitet og overkommelig pris.

For at lofterne skal vare i lang tid, skal den valgte spotlight opfylde flere krav:

 • Driftstemperatur, som ikke kan ødelægge lærredet (op til 60 ° C);
 • Lyspærens magt må ikke være mere end 35 W;
 • Tilstedeværelse af spejldel til reflektion af lys;
 • Ingen skarpe ender, der kan beskadige loftet under installationen.

En interessant løsning ville være et design med et bevægeligt element, takket være hvilket lysretning kan justeres. Denne lampe giver dig mulighed for at ændre belysningen og fremhæve de nødvendige dele af rummet.

Det er ønskeligt, at punktkilden til lys også havde en bred frynsning, som vil skjule installationsdesignet.

Hvilke lamper passer til lofter: Vælg den perfekte lysekrone

Når du vælger en lysekrone til et strækloft, skal du tage højde for teksturens tekstur, den anvendte type pære og rummets egenskaber. Klassisk-formede lamper er ideelle til en matt overflade, usædvanlig og indviklet til glans. Mange lyse højdepunkter vil give lysekroner i loftet med åbne LED-lys, som kan installeres direkte under lærredet. Sådanne lamper opvarmes ikke og vil ikke forårsage skade på belægningen.

Korrekt udvalgt lysekrone hjælper med til at gøre interiøret i rummet stilfuldt, lyst og originalt.

Ideel til et strækloft kan betragtes som lysekrone, hvor loftlamperne næsten dækker lyspærerne helt. Hvis lampen er placeret nær det strakte lærred, bør lamperne ikke stikke ud over kanterne af nuancerne.

Ved brug af halogenlamper skal lysekronen være placeret i en afstand på mindst 30 cm fra loftet. Valget bør gøres til fordel for lampen, hvis loft vil blive styret nedad.

Vælg hvilke lamper der passer bedst til et strækloft (video)

Den bedste mulighed for belysning til en spændingsstruktur, der passer til alle rummets funktioner, er LED-lamper, som ikke opvarmes og ikke udgør en fare for loftet. Og kan også bruges som hoved, samt en ekstra lyskilde, der ændres afhængigt af ejerens ønsker og placerer accenter i interiøret.

Hvordan man vælger lamper til et strækloft - typer, funktioner, anbefalinger fra specialister og designere

Stræklofter - en populær designløsning i lokaler af forskellig størrelse og til forskellige formål. Men i forhold til valg af belysning forbliver mange uforklarlige spørgsmål. En person uden særlig viden har mange kontroversielle problemer. Vil spotlights passe? Kan jeg bruge pletter og traditionelle lysekroner? Hvilke pærer til hævede lofter er den mest effektive og sikreste? Hvad er temperaturen på lærredet modstand af strækloft? Lad os se på disse spørgsmål og finde ud af, hvilken belysning der er bedst at vælge spændingsstrukturer.

Udstyr til lofter - typer og funktioner

Først og fremmest er det nødvendigt at forstå, at enhver belysningsenhed er fastgjort ikke til lærredet, men til de specielle dele, der ligger bag den.

Fra et teknisk synspunkt er det hængende loft egnet til installation af enhver belysning, der er kun en begrænsning - på lampens kraft. Armaturer til spændingsstrukturer er klassificeret efter forskellige kriterier.

Ved vedhæftetype

 1. Suspenderede strukturer.

Disse er traditionelle lysekroner, der er monteret på en krog monteret i loftet. Denne mulighed er de mest enkle fastgørelsesdele. Før du installerer spændetøjet, er det nødvendigt at lave et hul, som derefter forstærkes med en ring.

 • Lysekroner til lofter under 2,5 m.

I dette tilfælde er det vigtigt at vælge en enhed, der ikke brænder lærredet. En regel skal følges - afstanden mellem lampen og loftet skal være fra 30 til 40 cm. Hvis vi ignorerer denne afstand, vil nettet fra konstant overophedning blive deformeret.

I betragtning af lofternes lille højde er det bedst at vælge en klassisk lysekrone på et lille ben, hvor loftslamperne og pærerne styres nedad.

Hvis du henter loftpladen, hvor lamperne skrues over det, skal du købe et sæt lysdioder eller fluorescerende poter. De kaldes koldt lyslamper, de er ikke så intensivt opvarmede som traditionelle glødelamper og halogenlamper.

Dette er vigtigt! Vil du installere en luksus lysekrone på kæden? I dette tilfælde er det nødvendigt at forkorte kæderne til et minimum, da den ophængte konstruktion synligt sænker loftet. Som lyskilde ved hjælp af energibesparende pærer af koldt lys. Men med sådan belysning vil krystalkronen miste sin appel. Kun halogenlamper og glødelamper kan fremhæve glansen af ​​krystal.

 • Lysekroner til lofter fra 2,8 m og derover.

Du er utrolig heldig - du kan vælge en lysekrone af ethvert design. Det er bedst at vælge en model på en suspension - en sådan model passer harmonisk ind i ethvert interiør og er samtidig så sikkert som muligt for et spændende lærred, hvis afstanden mellem lamperne og loftet er mindst 30 cm.

Designråd! Hvis lofthøjden tillader det, er du velkommen til at bruge en dekorativ roset som et ekstra stilistisk element. Enhver model er perfekt monteret på strækloftet. Efter installationen sættes stikkontakten og males.

 1. Overhead lys.

For at fastgøre ovenstående armaturer, skal du fastgøre fastgørelseselementerne og strømforsyningen, før du monterer spændingsstrukturen. Efter montering af loftet på stederne for fastgørelsen af ​​lamperne er der monteret ringe, huller er lavet og belysning er installeret. Således er ovenlys monteret direkte på lærredet.

Dette er vigtigt! Udformningen af ​​overlygter er sådan, at lampens effekt bør tages i betragtning Det bedste valg er LED-pærer.

 1. Indbygningsarmaturer til hængende loft.

Installationsprincippet er det samme som ved overlygter. Den indbyggede enhed har en speciel fjederholder, den er indsat i hullet i ophængningsstrukturen. Derefter lyser lampen tæt til loftet.

Dette er vigtigt! Sådan belysning anvendes hovedsageligt i kontorer, da indskærmet lys ikke bærer æstetisk værdi.

Af antallet af lyskilder

 1. Spotlights.

Hovedindretningen af ​​sådanne enheder er deres lille størrelse, de er designet til kun en lampe. For at organisere en fuldbelyset belysning i rummet ved hjælp af spotlights, skal de få et par stykker. Fremragende spotlights til hævede lofter i badeværelset, til korridoren eller i køkkenet.

Dette er vigtigt! Belysningsområdet er lille - kun 30 grader, så spotlights er monteret i rækker.

 1. Cascade fixtures.

Designet er en platform, som belysningselementerne er tilsluttet. Loftslamper kan monteres direkte på platformen eller suspenderes. Denne model giver rummet elegance og raffinement, med sin hjælp zoned plads.

Designråd! De mest harmoniske og originale blikkende lysende lamper i spisepladsen over bordet.

Hvis loftet er på en suspension, er der ingen begrænsninger på lyspærernes kraft, da lamperne i dette tilfælde er langt fra loftoverfladen. Fra et økonomisk synspunkt er det bedre at vælge en lampelampe med flere lygter, men set ud fra et æstetisk og attraktivt designsynspunkt ser det ud til at enkelte lamper modeller foretrækkes.

 1. Evnen til at regulere lysstrømmen.
 • Statiske armaturer.

Sådanne indretninger tilvejebringer statisk belysning. Lysstrømmen er rettet i en retning og kan ikke ændres.

Den ydre del af strukturen er mobil, hvilket gør det muligt at rette lyset i den rigtige retning. Dette er praktisk, når du skal give yderligere belysning til gæster eller gøre det rigtige arbejde.

 1. Afhængigt af lyskilde.
 • LED lys.

Lyskilden er en halvleder - LED. I dette tilfælde omdannes den elektriske strøm straks til lysstrømmen. LED'en giver et blødt, varmt lys med en gullig tinge eller en kølig hvid lysstrøm.

Fordele ved LED lamper:

 • næsten ikke varme op;
 • har lang levetid
 • er energibesparende, derfor tillade at spare;
 • Alle LED lampe baser er velegnet til montering i et hængende loft.

Eksperter identificerer to ulemper:

 • høj pris;
 • LED-pærer er som regel bygget i lampen, derfor i tilfælde af brud er det nødvendigt at skifte hele lampen.

Designråd! LED-pærer giver et panoramisk lys, denne teknik bruges ofte til bade, for at give rummængden og visuelt forstørre den. Lysdioder fremhæver skønheden i det glatte stretchstof - blænding vises på den.

Sådanne lamper giver højeste farvegengivelse, giver et klart lys og en klar strøm. Men i sammenligning med lysdioder er halogener mindre energibesparende. Men halogenlampens levetid er flere gange længere end konventionelle glødelamper. Ligesom LED-lamper udvider halogenerne visuelt rummet, hvilket giver lærredet en særlig glans.

Ulempen ved eksperter er en lille farvekatalog - halogenlamper giver kun et blødt, gulligt lys.

Alle armaturer bliver energieffektive, når der installeres energibesparende lyspærer i dem. Særlige lygter er, at de med et minimalt strømforbrug giver en lys strøm af lys.

Dette er vigtigt! Størrelsen af ​​disse pærer er ret stor, så de passer ikke til hvert strækloft.

Hvor meget er lamperne til hævede lofter

Belysningsomkostningerne består af et kompleks af faktorer:

 • oprindelsesland
 • design kompleksitet;
 • fremstillingsmateriale.

Priserne på hængende lamper spænder fra 2.000 til 20.000 rubler.

Omkostningerne ved overlygter er mindre og varierer fra 1.000 til 5.000 rubler.

Spotlights til hævede lofter koster fra 100 til 1500 rubler.

De dyreste armaturer til spændingstøj er kaskaderende, da de har et komplekst design. Deres omkostninger starter fra 20 000 rubler.

Udvalget af inventar er så stort, at du nemt kan vælge en model, der passer til stilen på rummet, og vil svare til det tildelte budget.

Har kompetent valg af armaturer til stræklofter

Når man studerer spørgsmålet - hvilke lamper til stræklofter er egnede - bliver mange kun styret af rummets stil og glemmer de tekniske aspekter. Det er selvfølgelig vigtigt, at belysningsarmaturerne passer harmonisk ind i det overordnede design, men ud over dette bør man tage højde for en række faktorer.

Først og fremmest skal du huske lampens ultimative kraft:

 • Den maksimale tilladte effekt af spotlights med halogenlamper er 30 W, diode og fluorescerende pærer kan være af nogen form for strøm;
 • Den mindste tilladte afstand fra loftet til glødelamper og halogenhætter er 30 cm;
 • Det optimale valg for PVC-stof er LED-lamper, stofloftet tåler høje temperaturer, så du kan vælge alle lysarmaturer;
 • stræklofter giver mulighed for brug af lamper af flere typer, valget skal tage hensyn til geometrien af ​​hver enhed, tilstedeværelsen af ​​mønsteret;
 • Til hovedbelysning skal du vælge enheder, der giver en strålingsvinkel fra 60 til 90 grader; modeller med en vinkel på 40 grader er velegnede til yderligere belysning;
 • så lysflowen ikke skærer øjnene, skal du vælge modeller med den mørke lysreflektorfunktion, i så fald vil lysflowet være så blødt som muligt.

Korrekt valgte armaturer til et strækloft skal opfylde en række krav:

 • tilstrækkelig lyseffekt
 • lille opvarmning
 • passer til stilen i rummet og farveområdet;
 • Den korrekte placering fra det tekniske synspunkt på loftet.

Designråd! Hvis du vil give rummet en luksus og aristokratisk, skal du være opmærksom på krystallyset.

Er det muligt at udskifte lampen i spændingsstrukturen

Hvis belysningsenheden allerede er installeret i spændingsstrukturen, vil det være meget svært at udskifte det i tilfælde af brud. Alle modeller af armaturer er knyttet til specielle embedded elementer, der er forberedt til hver enhed individuelt. Derudover skæres et hul med den ønskede diameter i stedet for montering i lærredet, tråde trækkes gennem den. Disse huller kan ikke forstørres eller reduceres uafhængigt. Af disse grunde kan belysningsenheden kun udskiftes i ét tilfælde - hvis du finder en model, hvor monteringsmetoden og sædets størrelse er ens.

Nogle anbefalinger fra designere

Moderne interiør bruger ofte LED-strimler. Det er monteret rundt om loftets omkreds, båndet giver et behageligt lys til rolige, familiesamtaler og tv.

Ekspertråd! Installation af båndet skal overlades til en specialist, da der er visse tekniske krav til installationen. Ved korrekt installation giver LED-strimlen et jævnt lys, der glider langs overfladen af ​​lærredet. Hvis båndet er installeret forkert, er der en visuel effekt af en beskidt strimmel med grønlig farvetone. Det mest attraktive tape ser på en højde på 2,8 m og derover.

Ved valg af armatur er det vigtigt at tage højde for tekstur af det materiale, som spændevævet er fremstillet af. Det matte hvide stretchloft ligner visuelt et traditionelt malet loft, så reglerne for valg af belysningsenhed er ret traditionelle.

Situationen er mere kompliceret, hvis lakens strækloft bruges i rummet. I dette tilfælde afspejles lyskilden som i et spejl, det vil sige antallet af lampeskærme og lyspærer vil fordoble.

Det er bedst at undgå modeller med store vandrette planer, da de opsamler støv og insekter, der reflekteres perfekt i den glatte overflade af loftet.

For at belyse et lille rum er det ikke nødvendigt at bruge en lysekrone, den glatte overflade selv er en kilde til lys, så der vil være nok spotlights.

Vi håber at nu ved du, hvilke lamper der passer til lofter. Ikke desto mindre vil den mest informative artikel og anmeldelser på forummet ikke erstatte live kommunikation med en specialist, da det er ret vanskeligt at beskrive alle finesser og nuancer.

Hvis valget af belysning for spændingsstrukturen nærmer sig grundigt og bevidst, vil belysningen i rummet ikke forårsage problemer.